Zásady ochrany osobních údajů pro jednotlivé subjekty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zásady ochrany osobních údajů pro jednotlivé subjekty"

Transkript

1 Zásady ochrany osobních údajů pro jednotlivé subjekty Společnost Merck spol. s r. o., IČ , sídlem Na Hřebenech II 1718/10, Praha 4 Nusle, PSČ , zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 1834 (dále jen Společnost ), při své činnosti zpracovává osobní údaje fyzických osob. Zpracování osobních údajů klientů 1. Společnost jakožto správce zpracovává osobní údaje svých klientů v rozsahu uvedeném v jeho objednávce, a to pro účely vyřízení objednávky klienta. Zákonným důvodem pro zpracování osobních údajů klientů je plnění smlouvy uzavřené mezi klientem a Společností. 2. Za účelem plnění smlouvy s klientem Společnost získává osobní údaje klientů a zpracovává je napřímo, případně rovněž prostřednictvím svých smluvních partnerů jakožto zpracovatelů (platí zejména v případě, že je objednávka podepisována v některém z partnerských pracovišť). 3. Společnost při naplňování účelu zpracování může předávat osobní údaje svých klientů externím poskytovatelům služeb (např. poskytovateli účetních služeb, správci počítačové sítě, poskytovateli IT služeb apod.). Společnost nepředává tyto osobní údaje mimo EU. 4. Osobní údaje klientů jsou Společností uchovávány po dobu nezbytnou pro splnění smlouvy s klientem a dále nejdéle po dobu trvání lhůt pro jejich uložení vyplývajících z obecně závazných právních předpisů. 5. Klienti mají právo požadovat od Společnosti přístup k jejich osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů a právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti k těmto právům jsou uvedeny v záložce práva subjektů údajů. 6. Poskytování osobních údajů klientů Společnosti je zcela dobrovolné a souvisí s volbou Společnosti jakožto dodavatele objednávaného zboží či služby ze strany klienta. V případě neposkytnutí osobních údajů klienta nebude Společnost moci uzavřít s klientem příslušnou smlouvu. Zpracování osobních údajů zdravotnických odborníků a jiných zdravotnických pracovníků 1 of 5

2 1. Společnost jakožto správce zpracovává osobní údaje zdravotnických odborníků a jiných zdravotnických pracovníků, a to pro následující účely: a. v rozsahu jméno, příjmení, titul, adresa pracoviště, kontaktní údaje ( , telefon, jsou-li sděleny) pro účely zodpovězení otázek týkajících se výrobků skupiny Merck. Zákonným důvodem pro toto zpracování je oprávněný zájem Společnosti. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány po dobu nezbytnou pro zodpovězení položeného dotazu a dále jen v případě, že právo nebo povinnost jejich dalšího zpracování např. v podobě uložení Společnosti vyplývá z obecně závazných právních předpisů (např. zákona o léčivech) či z nich vyplývajících podkladů (např. základního dokumentu farmakovigilančního systému, pravidel provozu veřejně přístupné odborné informační služby apod.). b. v rozsahu jméno, příjmení, titul, adresa pracoviště, kontaktní údaje ( , telefon, jsou-li sděleny) za účelem zpracování hlášení o nežádoucích účincích. Zákonným důvodem pro toto zpracování je plnění zákonných povinností Společnosti. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány po dobu, po kterou Společnost uchovává dokumentaci vztahující se k farmakovigilanci. c. v rozsahu jméno, příjmení, titul, odbornost, adresa pracoviště, informace o vzdělání a odborném působení, a telefon pro účely identifikace odborníků ve zdravotnictví pro potřeby výzkumu a vývoje, lékařské a vědecké činnosti, jako jsou například klinické zkoušky a konzultační služby, nebo za účelem poskytování vědeckých informací odborníkům ve zdravotnictví. Zákonným důvodem pro toto zpracování je oprávněný zájem Společnosti. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány po blíže neomezenou dobu. d. v rozsahu jméno, příjmení, titul, odbornost, adresa pracoviště, a telefon za účelem vyhledání odborníků ve zdravotnictví pro potřeby jejich zapojení do komerčních aktivit Společnosti a informování o nabízených výrobcích a službách. Zákonným důvodem pro toto zpracování je oprávněný zájem Společnosti. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány po blíže neomezenou dobu. e. v rozsahu jméno, příjmení, titul, odbornost, adresa pracoviště, , telefon za účelem průzkumu trhu týkajícího se preskripce léčivých přípravků a zasílání obchodních sdělení. Zákonným důvodem pro toto zpracování je souhlas subjektu údajů. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány do doby odvolání souhlasu subjektu údajů. f. v rozsahu jméno, příjmení, titul, odbornost, adresa pracoviště, informace o vzdělání a odborném působení pro účely navazování a naplňování smluvní spolupráce se spolupracujícími zdravotnickými odborníky (pokud např. působíte pro Společnost jako přednášející nebo konzultant). Zákonným důvodem pro toto zpracování je plnění smlouvy se subjektem údajů, resp. nezbytnost zpracování předcházejícího uzavření smlouvy. Osobní údaje jsou pro uvedené účely zpracovávány po dobu trvání smlouvy a dále po dobu nezbytnou k prokázání splnění zákonných povinností Společnosti v souvislosti s příslušnou smlouvou, nejdéle však po dobu 10 let a 7 2 of 5

3 měsíců od prvního dne kalendářního roku následujícího po roce, v němž byla smluvní spolupráce ukončena. g. v rozsahu jméno, příjmení, titul, adresa pracoviště a ČLK číslo pro účely zveřejnění plateb a jiných plnění poskytnutých zdravotnickým odborníkům (disclosure). Zákonným důvodem pro zpracování je souhlas subjektů údajů. 2. Společnost při naplňování účelu zpracování může v rámci svého oprávněného zájmu předávat osobní údaje zdravotnických odborníků a jiných zdravotnických pracovníků externím poskytovatelům služeb (např. společnostem pověřeným sběrem dat, poskytovateli softwaru, správci počítačové sítě, poskytovateli IT služeb apod.) a dále ostatním společnostem ze skupiny Merck. Pokud takové externí subjekty a společnosti v rámci skupiny Merck existují mimo EU, používáme tzv. Standardní smluvní doložky nebo jiné vhodné záruky na ochranu Vašich údajů podle práva EU. Společnost získává osobní údaje přímo od subjektů údajů, případně z veřejně dostupných zdrojů. 3. Zdravotničtí odborníci a jiní zdravotničtí pracovníci mají právo požadovat od Společnosti přístup k jejich osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů a právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti k těmto právům jsou uvedeny v záložce práva subjektů údajů. 4. Poskytování osobních údajů zdravotnických odborníků a jiných zdravotnických pracovníků ke zpracování Společností není povinné, nicméně v případě jejich neposkytnutí nebude moci být ze strany Společnosti subjektu údajů poskytnuto příslušné plnění (např. zodpovězení dotazu, uzavření smlouvy či její plnění apod.). Zpracování osobních údajů obchodních partnerů a jejich kontaktních osob 1. Společnost jakožto správce při své činnosti zpracovává mj. osobní údaje obchodních partnerů podnikajících fyzických osob a dále osobní údaje kontaktních osob obchodních partnerů. 2. Společnost zpracovává osobní údaje obchodních partnerů a jejich kontaktních osob pro účely plnění smluv či spolupráce s nimi uzavřených a pro účely jednání o uzavření smlouvy či spolupráce. Zákonným důvodem pro zpracování osobních údajů obchodních partnerů fyzických podnikajících osob je nezbytnost pro plnění smluv s nimi uzavřených nebo pro provedení opatření před jejím uzavřením. Zákonným důvodem pro zpracování osobních údajů kontaktních osob obchodních partnerů je nezbytnost pro účely oprávněných zájmů Společnosti (tj. plnění smlouvy s obchodním partnerem), vůči nimž nemají přednost zájmy nebo základní práva kontaktní osoby. 3. Společnost při naplňování účelu zpracování může předávat osobní údaje svých obchodních partnerů externím poskytovatelům služeb (např. poskytovateli účetních služeb, správci počítačové sítě, poskytovateli IT služeb apod.) a dále ostatním společnostem ze skupiny Merck. Pokud takové externí subjekty a společnosti v rámci 3 of 5

4 skupiny Merck existují mimo EU, používáme tzv. Standardní smluvní doložky nebo jiné vhodné záruky na ochranu Vašich údajů podle práva EU. 4. Osobní údaje obchodních partnerů a jejich kontaktních osob jsou Společností uchovávány po dobu trvání smluvního vztahu ke Společnosti a dále po dobu trvání zákonných archivačních lhůt (např. ve vztahu k daňovým dokladům). 5. Obchodní partneři a jejich kontaktní osoby mají právo požadovat od Společnosti přístup k jejich osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů a právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti k těmto právům jsou uvedeny v záložce práva subjektů údajů. 6. Poskytování osobních údajů obchodních partnerů a jejich kontaktních osob ke zpracování Společností není povinné, nicméně v případě jejich neposkytnutí nebude moci být s obchodním partnerem uzavřena smlouva či nebude možné ji řádně plnit. 7. Společnost získává osobní údaje kontaktních osob obchodních partnerů od těchto obchodních partnerů. 8. Obchodní sdělení Společnosti obsahují informace týkající se vlastních produktů a služeb a adresát má vždy možnost jednoduchým způsobem vyjádřit svůj nesouhlas se zasíláním těchto sdělení. Práva subjektů údajů Kterýkoli subjekt údajů, jehož osobní údaje Společnost zpracovává, má následující práva: 1. právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, tj. právo získat od Společnosti potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou nebo nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat k nim přístup, jakož i k informacím uvedeným v čl. 15 odst. 1 nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen GDPR ), jež jsou uvedeny v této směrnici; 2. právo na opravu svých osobních údajů v případě jejich nesprávnosti či nepřesnosti; 3. právo žádat po Společnosti za podmínek uvedených v čl. 17 GDPR výmaz svých osobních údajů a úplné ukončení jejich zpracování, zaniknou-li veškeré právní důvody pro jejich zpracování; 4. právo na omezení zpracování v případech uvedených v čl. 18 odst. 1 GDPR (zejm. pokud subjekt údajů popírá přesnost zpracovávaných osobních údajů nebo vznesl námitku proti jejich zpracování); 5. právo vznést námitku proti zpracování, je-li Společností odůvodňováno nezbytností pro plnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, jimiž je pověřena, nebo nezbytností pro účely jejích oprávněných zájmů; 6. právo vznést kdykoli námitku proti zpracovávání osobních údajů pro účely přímého marketingu; 7. právo na přenositelnost osobních údajů, tj. právo na získání osobních údajů o něm zpracovávaných ze strany Společnosti ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a jejich předání jinému správci, pokud je zpracování 4 of 5

5 založeno na jeho souhlasu nebo smlouvě s ním uzavřené a pokud se zpracování provádí automatizovaně; 8. právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, je-li právním důvodem pro jejich zpracování, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na tomto souhlasu před jeho odvoláním; 9. právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pro uplatnění těchto práv kontaktujte prosím našeho pracovníka pro ochranu osobních údajů na adrese Prohlášení o ochraně údajů ke dni: of 5

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Mgr. Martin Dymáček, LL. M., advokát se sídlem Nad Závěrkou 489/16, Praha 6 Břevnov, PSČ 169 00, IČ 67529763, a/nebo JUDr. Alena Pániková Šildová, advokátka se sídlem

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s.

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s. B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (smluvních partnerů) ZERAS a.s. Sídlo: č.p. 224, 594 44 Radostín nad Oslavou, Identifikační číslo: 25546040 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v Brně,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ KDO JE SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Správcem osobních údajů, ve vztahu k subjektům údajům, kterým je určen tento dokument je: společnost EMUN PARTNERS investiční společnost,

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR:

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR: Informace o zpracování osobních údajů Společnost REOL Financial s.r.o.zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost FINE REALITY, a.s. zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Obchodní ŠKODA AUTO a.s., se sídlem tr. Václava Klementa 869, 293 01 Mladá Boleslav, IC 00177041, zapsaná v obchodním

Více

Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové

Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové Ochrana osobních údajů je pro mě prioritou. S osobními údaji nakládám výhradně v souladu s platnou a účinnou legislativou, zejména v souladu s nařízením

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení obchodní partneři, tímto si Vás dovoluji informovat, že s odkazem na Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů Stránka 1 z 10 Zpracování osobních údajů Obchodní společnost, se sídlem, Nové Město, 120 00 Praha 2, IČ: 06958851 (dále jen jako Společnost ) v postavení správce osobních údajů poskytuje v souladu s čl.

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY

INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY Společnost Energie nemovitostní a.s., se sídlem Vašíčkova 3081, PSČ 272 04 Kladno, IČ: 02459779, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO:

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů):

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně

Více

Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů

Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů Správce osobních údajů: KONSTRUKCE Media s.r.o. IČ: 25851276 se sídlem: Starobělská 1133/5, 700 30 Ostrava - Zábřeh zastoupen prostřednictvím: Ing. Tomáše Měřínského,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Aviatic media s.r.o. (dále jen Společnost ), je ve smyslu Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679,

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob pro odběratele a dodavatele společnosti ARDAT Systems s.r.o. vypracováno 1. 5. 2018 poslední změna 25. 5. 2018 platnost od 25. 5. 2018 platnost do Společnost

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů Zpracování osobních údajů Informace pro klienty, potencionální klienty či osoby oslovené za účelem nabídky služeb Společnosti str. 2-5 Informace pro poradce Společnosti str. 6-9 Informace pro zaměstnance

Více

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ www.ddhplana.cz Komenského 6, 382 26 Horní Planá, tel.: 380 738 115, 380 700 111 IČO : 00665746 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJÚ PRO KLIENTY SOCIÁLNÍ SLUŽBY Domov důchodců

Více

Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s.

Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s. Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s. Společnost LIFTEC CZ a.s., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle B, vložka 22650, sídlem: Praha 10, Počernická 272/96,

Více

Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost

Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost Ochrana osobních údajů je pro nás prioritou. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou a účinnou legislativou, zejména

Více

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o.

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. 1. Obecná ustanovení Společnost Rosalie, s.r.o. prohlašuje, že veškeré vámi poskytnuté osobní údaje na stránkách naší společnosti https://www.rosalie.cz

Více

1.2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

1.2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ Společnost SAKORA s.r.o. provádí zpracování Vašich osobních údajů, neboť toto zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy o poskytování služeb, na základě

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC V tomto dokumentu naleznete informace o zpracování osobních údajů společností S group SPORT FACILITY MANAGEMENT,

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Tyto zásady vycházejí ze Směrnice pro nakládání s osobními údaji, přijaté společností SALTEN s.r.o. (dále jen Společnost ) pro zpracování osobních

Více

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 pro zákazníky, dodavatele, marketing a návštěvníky webových stránek Zásady se týkají

Více

Zásady ochrany soukromí GDPR

Zásady ochrany soukromí GDPR Zásady ochrany soukromí GDPR 1. Obecná ustanovení a kontaktní údaje Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen zásady) se vztahují na osobní údaje, které Petr Srnka - BESTON jakožto správce údajů /dále

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., se sídlem Chopinova 483/8, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 26841487, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

INFORMACE POSKYTOVANÉ SUBJEKTŮM OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SMYSLU GDPR

INFORMACE POSKYTOVANÉ SUBJEKTŮM OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SMYSLU GDPR INFORMACE POSKYTOVANÉ SUBJEKTŮM OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SMYSLU GDPR I. Preambule Ve smyslu ustanovení čl. 12 odst. 1 ve spojení s ustanovením čl. 13 a 14 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR 1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých

Více

Podmínky ochrany osobních údajů a zpracovatelská smlouva

Podmínky ochrany osobních údajů a zpracovatelská smlouva Podmínky ochrany osobních údajů a zpracovatelská smlouva V případě zpracování osobních údajů, které je založeno na souhlasu subjektů údajů pro účely zasílání obchodních sdělení a pro účely jiných aktivit

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů, se sídlem, IČ 75086778 (dále jen správce ) má povinnost poskytovat subjektům údajů v souladu s čl. 12 a násl. obecného nařízení o ochraně osobních

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE Vážený/á pane/paní, dovolte nám Vás informovat o tom, jak Jóga v denním životě Kopřivnice, z.s. (dále též jako my nebo JDŽ

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, se sídlem Zámek1/21, 289 22 Lysá nad Labem, IČ: 49534963 (dále jen domov ), jakožto správce osobních údajů,

Více

Zásady zpracování osobních údajů.

Zásady zpracování osobních údajů. Dokument GDPR č. 2 Domov pro seniory Trutnov, R. Frimla 936, 541 01 Trutnov Zásady zpracování osobních údajů. Domov pro seniory Trutnov usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, se sídlem Brno 2, Jakubská 121/1, PSČ 602 00, IČO: 28305043, zapsaná u Krajského

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak RADIUM s.r.o., se sídlem nám. Chuchelských bojovníků 18/1, 150 00 Praha

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL DOKUMENTU 1.1. Účelem tohoto dokumentu je poskytnout Vám informace o zpracování Vašich osobních údajů v rozsahu stanoveném v čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM SPOLEČNOSTI SURFIN TECHNOLOGY S.R. O.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM SPOLEČNOSTI SURFIN TECHNOLOGY S.R. O. INFORMAČNÍ MEMORANDUM SPOLEČNOSTI SURFIN TECHNOLOGY S.R. O. Informace o Tímto dokumentem Vám jako subjektu poskytujeme informace a poučení o Vašich právech souvisejících se zpracováváním Vašich dle Nařízení

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, se sídlem Zámek1/21, 289 22 Lysá nad Labem, IČ: 49534963 (dále jen domov ), jakožto správce osobních údajů,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost S &D Pharma CZ, spol. s.r.o. dbá na ochranu osobních údaj a považuje za zásadní, aby byla dodržována všechna práva subjekt údaj. Jedním z těchto základních

Více

Zeppelin CZ s.r.o. Lipová Modletice Česká republika

Zeppelin CZ s.r.o. Lipová Modletice Česká republika Společnost, se sídlem, Modletice, okres Praha-východ, PSČ 251 70, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C 2346 (dále jen společnost Zeppelin ), je jako správce osobních

Více

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů Jméno Datum Podpis Strana 1 z 6 Informační povinnost správce osobních údajů Tento dokument byl vytvořen souhrnně pro skupinu společností JIPOCAR a LCJ, coby správců osobních údajů, z důvodu jednotné metodiky

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů č.j. S/2/18 Zásady zpracování osobních údajů I. Vymezení působnosti 1.1. Společnost České přístavy, a.s., zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579, se sídlem, Jankovcova 6, 170

Více

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů Zásady ochrany a zpracování osobních údajů TĚRCHOVSKÝ KÁMEN S.R.O. Sídlem: Hodolany 1233, 779 00 Olomouc IČ: 049 21 411 Zápis: Společnost je zaspána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Společnost ČESKÁ VČELA s.r.o., IČ 03970639, se sídlem Otýlie Beníškové 2598, PSČ 269 01 Rakovník, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ve smyslu NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

John Guest Czech s.r.o. Nástrčné spojky pro trubkové systémy

John Guest Czech s.r.o. Nástrčné spojky pro trubkové systémy OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. Obsah a účel dokumentu 1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých zákazníky společnosti 2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO: 61386278,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů PAP PARDUBICE o.p.s, Jiráskova 2664,53002 Pardubice, IČO 28825781 (dále jen správce ) má povinnost poskytovat subjektům údajů v souladu s čl.

Více

Podmínky ochrany osobních údajů. Základní ustanovení

Podmínky ochrany osobních údajů. Základní ustanovení Podmínky ochrany osobních údajů I. Základní ustanovení 1. Tyto podmínky ochrany osobních údajů poskytují ve smyslu čl. 13 odst. 1 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, tzv. Obecného nařízení

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY EU 2016/679 Základní ustanovení Tento dokument Informace o zpracování osobních údajů je zpracován v souladu s Nařízením Evropského

Více

Informace. o zpracování osobních údajů

Informace. o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracování osobních údajů a o volném

Více

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s. SECAR BOHEMIA, a.s. Štěpánská 650/23, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 47115467 DIČ: CZ47115467 sp. zn. B1753 vedená u Městského soudu v Praze Korespondenční a fakturační adresa: SECAR BOHEMIA, a.s.

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jak společnost FBT steel, s.r.o., IČ 26169665, se sídlem Praha 4 - Braník, Zelený pruh 1560/99, PSČ 14002 (dále jako

Více

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce 1. Správce osobních údajů a účel podmínek zpracování 1.1. Správcem osobních údajů je společnost PECR - Apartments hotel s.r.o., IČO: 28860110, se sídlem Palackého třída 314, Chrudim IV, 537 01 Chrudim,

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Valíček & Valíčková trvale spolupracující advokáti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Společnost V.H.P. Ivanovice na Hané, s.r.o., jakožto správce osobních údajů, Vás tímto informuje

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Naše společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s., IČ: 25137808, se sídlem Zborovská 54/22, Doudlevce, 301 00 Plzeň, vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni pod

Více

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů;

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů; GDPR Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Základní škola a mateřská škola Ostrava Lhotka, p. o., Těsnohlídkova 99, jako správce osobních údajů, za účelem naplnění zásady transparentnosti

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Domov pro seniory Pilníkov, příspěvková organizace Královéhradeckého kraje, IČO 001 95 031, se sídlem,, jakožto správce osobních údajů, tímto dokumentem informuje zájemce

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ:

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: 652 64 673, sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: 665 01 Tato žádost slouží pro uplatnění práva subjektu údajů podle

Více

Podmínky ochrany osobních údajů. Základní ustanovení

Podmínky ochrany osobních údajů. Základní ustanovení Podmínky ochrany osobních údajů I. Základní ustanovení 1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti Dovolujeme si Vás informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob, včetně

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost A Z Risk Service spol. s r.o., IČO: 61169901, se sídlem Pod Stráží 462/9, 323 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni pod

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Partner4Search s.r.o., se sídlem Praha 1 - Malá Strana, Vlašská 360/6, PSČ 11800, IČO: 29019931, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o.

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Č. dokumentu: sme1180800001 Č. revize: 01 Datum vydání: 15.05.2018 Datum účinnosti: 15.05.2018

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvodní ustanovení, autorská práva Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.silnicehtyn.cz je společnost Silnice Horšovský Týn a. s., se sídlem na adrese

Více

Dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC či jinými účely

Dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC či jinými účely Dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC či jinými účely Já,.. (dále jen Zákonný zástupce ), zákonný zástupce... (dále jen

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů Základní škola Pardubice-Polabiny, npor. Eliáše 344, npor. Eliáše 344, 530 09 Pardubice, IČO 60159022 (dále jen správce ) má povinnost poskytovat

Více

Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o

Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o Společnost Power-Cast Ortmann s.r.o., se sídlem Krokova 794/10, 405 02 Děčín, IČ: 63076306, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ FIRMOU PK62 a.s.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ FIRMOU PK62 a.s. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ FIRMOU PK62 a.s. I. Bereme ochranu Vašich osobních údajů vážně. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V tomto dokumentu

Více

KIS Mariánské Lázně s.r.o.

KIS Mariánské Lázně s.r.o. Informace o Tímto dokumentem Vám jako subjektu poskytujeme informace a poučení o Vašich právech souvisejících se zpracováváním Vašich dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 679 / 2016 o ochraně

Více

1. KDO JE SPRÁVCEM VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

1. KDO JE SPRÁVCEM VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společnosti HB stavby s.r.o. se sídlem Kyslíková 1984/4, 143 00 Praha 4, IČO: 28244931, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu

Více

PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ v02 PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. KDO VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ? 1.1 Správcem osobních údajů je společnost Plavec & Partners, advokátní kancelář s.r.o., IČO: 24786012, se sídlem Praha 1 - Staré

Více

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. I. Základní ustanovení

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. I. Základní ustanovení I. Základní ustanovení 1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Vzhledem k nové legislativě Evropské unie, byl tento text připraven v souladu

Více

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů?

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů? Informace o zpracování osoních údajů fyzických osob na webových stránkách www.nápoják.cz Dovolujeme si vás stručně infromovat o zpracování vašich osobních údajů. Tato informace se netýká osobních údajů

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V souvislosti s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

1) KDE SE NA NÁS MŮŽETE OBRÁTIT? Obracet se na nás můžete s jakýmikoliv dotazy na naší ové adrese

1) KDE SE NA NÁS MŮŽETE OBRÁTIT? Obracet se na nás můžete s jakýmikoliv dotazy na naší  ové adrese Zásady ochrany osobních údajů platné a účinné od 1. 4. 2018 Toto jsou Zásady ochrany osobních údajů ( Zásady ) spolku Ke kořenům, se sídlem Blanická 691/12, 12000 Praha, IČ: 04239202, DIČ: CZ04239202,

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen Zásady ) 1.1 Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Více