Broušení a leštění pro profesionály v oblasti ušlechtilé oceli.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Broušení a leštění pro profesionály v oblasti ušlechtilé oceli."

Transkript

1 Úhlová leštička FEIN Bruska na trubky FEIN Broušení a leštění pro profesionály v oblasti ušlechtilé oceli. Smluvní regionální prodej a servis výrobků FEIN Ing. Bohumil Doležal Specializovaná velkoprodejna a zásilková služba Sdružená 2008, Pelhřimov tel: fax:

2 Ušlechtilá ocel rozvíjející se trh. V mnohých oblastech zpracování kovů roste význam ušlechtilé oceli. S přihlédnutím k této vzestupné tendenci se FEIN rozhodl vyvinout profesionální sady Profi-Sets pro ušlechtilou ocel a sestavila záměrně různé rozšiřovací sady pro různé aplikace s výběrem tomuto účelu odpovídajícího příslušenství. Tímto způsobem lze docílit vynikajících pracovních výsledků založených na optimálním poměru náklady/efektivita. Sady Profi-Set obsahují hardware pro profesionální práci. Hardware pro profesionály. Intenzivní na ploše: úhlová leštička WPO E. Na povrchovou úpravu ušlechtilé oceli se kladou maximální jakostní požadavky. Příslušně dimenzovaná je úhlová leštička FEIN WPO E, kterou lze nastavit podle materiálu a nejrůznějších úkolů. Je také obsažena v praktickém a robustním kovovém kufříku na nářadí sady Profi-Set pro ušlechtilou ocel. K objemu dodávky patří základní sada pro nejdůležitější úkoly při opracování kovových povrchů. Vesměs jednodušší: Bruska na trubka RS E. FEIN bruska na trubky RS E je specialista pro trubky z ušlechtilé oceli, obvzlášť pro trubky pro zábradlí, jako madla a tyče. Jako pravé elektrické nářadí FEIN podává rekordní výkony na běžícím pásu. To znamená broušení a leštění v nejkratší době a s perfektními výsledky. FEIN bruska na trubky RS E se dodává jako sada Profi-Set v kovovém kufříku na nářadí. Stručný přehled Sada FEIN Profi-Set včetně úhlové leštičky pro široké spektrum použití. Motor HIGH-POWER zaručuje mimořádný výkon a odolnost. Automatické zablokování samočinného rozběhu při nekontrolovaném opětovném zapnutí po výpadku proudu zaručuje bezpečnost. Plynulá elektronická regulace otáček umožňuj optimální využití použitého nástroje. S upínacím trnem lze použít jako plnohodnotný hladicí stroj pro podélné opracování. Při jakémkoli zatížení je zaručena maximální stabilita otáček v celém rozsahu nastavení. Ergonomická rukojeť zaručuje pohodlí a komfort při práci. Lze dodat sady příslušenství pro široké spektrum použití. Nepřekonán: HIGH POWER značky FEIN. Svým extrémně výkonným motorem HIGH-POWER se úhlová leštička FEIN WPO E vyznačuje bezkonkurenčně silným výkonem a odolností. Vysoký točivý moment se dosahuje pomocí přídavného převodového stupně a působí přímo na příslušně použitém nástroji. Stručný přehled Nejvýkonnější z brusek na trubky, nabízených na trhu. Motor HIGH-POWER zaručuje mimořádný výkon a odolnost. Extrémně vysoký úběrový výkon. Řezná rychlost až 22 m/s. Broušení a leštění v nejkratší době. Rozsah použití od hrubého broušení až po zrcadlový lesk. Broušení oblouků pouhými dvěma pracovními postupy. Přesné vedení pásu zaručuje směrovou stabilitu. Výměna pásu bez použití nástroje. Automatické zablokování samočinného rozběhu při nekontrolovaném opětovném zapnutí po výpadku proudu zaručuje bezpečnost.

3 Tři stroje v jednom: úhlová leštička WPO E. Pomocí rychle montovatelného upínacího trnu a držáku se z úhlové leštičky FEIN stane obratem ruky plnohodnotný hladicí stroj. Otočný držák je konstruován tak, že je možné také použití ve stacionárním provozu. Třpytivé výsledky při každé aplikaci. Sada FEIN Profi-Set pro ušlechtilou ocel se svým univerzálním základním vybavením včetně WPO E pokrývá široké spektrum použití a hodí se skvěle pro použití v četných oblastech: výroba zařízení, výroba přístrojů, stavební řemesla, výroba nádrží, podnikové dílny, výroba vozidel, průmysl, výroba karosérií, výroba kotlů, umělecká řemesla, kovovýroba, stavba potrubí, lodní stavitelství, zámečnictví, svařovací technika, ocelářství atd. Sada Profi-Set pro ušlechtilou ocel s úhlovou leštičkou WPO E Základní sada Základní sada pokrývá hlavní úkoly při opracování povrchů z ušlechtilé oceli: odokujování svarů, odstraňování nabíhavých barev, odstraňování otřepů, hlazení, odstraňování škrábanců, matování, satinování, obtahování pilníkem, strukturování, zhotovování povrchových efektů a kompletně dekorativních povrchů. Matovací sada Vybavení matovací sady zaručuje profesionální, vysoce kvalitní výsledky při matování, obtahování pilníkem, strukturování a satinování. Sada trubek Tato sada je speciálně sestavena pro práce na trubkách a na trubkových konstrukcích, jako např. čištění, odokujování svarů, odstraňování nabíhavých barev, hlazení svarů, matování a leštění. Lešticí sada Pomocí lešticí sady dosahujeme špičkovou kvalitu při finišování kartáčováním, matným leštěním, předběžným leštěním, leštěním, leštěním do vysokého lesku a zrcadlovým leštěním. 1 úhlová leštička FEIN WPO E; 1 přídavná rukojeť; 1 držák, otočný; 1 ochranný třmen; 1 upínací trn pro válce a kladky, 1 základní sada podle popisu vedle, 1 kovový kufřík na nářadí Jmenovitý příkon Využitelný výkon Otáčky při chodu naprázdno Upnutí nástroje Lešticí nástroje ø Hmotnost Kabel se zástrčkou 1200 W 750 W /min M mm 2,3 kg 4 m elastický brusný válec, 100x100 mm, zrno 60; 1 lamelový rounový válec, 100x100 mm, zrno 180; 1 brusné rouno poskládané do vln, 30x150 mm, M 14; 1 upínací trn, mm; 10 brusných roun se suchým zipem, ø 115 mm, jemné; 1 podložný talíř s adaptérem na suchý zip, ø 115 mm, M 14; 1 INOX nerez okružní kartáč copánkový, ø 115 mm, M 14; 2 klíče lamelový brusný kotouč, 150x50 mm, hrubý, K 40; 1 lamelový brusný kotouč, 150x50 mm, střední, K 60; 1 lamelový brusný kotouč, 150x50 mm, jemný, K 80; 1 upínací trn, mm; 2 klíče svitek brusného pásu (100x70 mm), 10 brusných pásů, 600x30 mm, zrno 60, 10 brusných pásů 600x30 mm,, 1 rounový pás 600x30 mm, střední, 1 rounový pás 600x30 mm, jemný, 1 lepicí páska pro brusné pásy lešticí kotouč, 150x30 mm, sisal/sukno; 2 lešticí kotouče, 150x15 mm, sukno pevné; 2 lešticí kotouče, 150x15 mm, sukno měkké; 1 kartáčovací pasta pro sisal/sukno, žlutá; 1 pasta na předběžné leštění pro sukno pevné, oranžová; 1 stahovací pasta pro sukno měkké, bílá; 1 upínací trn, mm; 2 klíče

4 Úhlová leštička FEIN WPO E Leštění Nepřekonaná řezná rychlost. Brusné rouno poskládané do vln, M 14 Leštící kotouč FEIN RS E Konkurenti 1 14 m/s 22 m/s ø 150 mm ø 200 mm ø 150 x 30 mm sisal/sukno Konkurenti 2 7 m/s Technické údaje viz strana 4. Držák otočný Ochranný třmen jako ruční ochrana Kovový kufr na nářadí bez náplně, pro příslušenství, jako obsažené v sadě Profi-Set Brusné rouno s rychlým upevněním suchým zipem, ø 115 mm, balení po 10 ks hrubé střední jemné Podložný papír s adaptérem na suchý zip ø 115 mm, M INOX nerez okružní kartáč copánkový ø 115 mm, M 14 ø 150 x 15 mm Sukno pevné Sukno měkké Rouno extra měkké ø 200 x 15 mm Sisal/sukno ø 200 x 30 mm Sukno pevné Sukno měkké Rouno extra měkké Soukenný kotouč ø 250 x 40 mm Molino Flanel Sada Profi-Set pro ušlechtilou ocel s bruskou na trubky RS E Silná, rychlá a obratná: bruska na trubky RS E. Při opracování ploch z ušlechtilé oceli záleží na výkonu a rychlosti. Bruska na trubky RS E s motorem FEIN HIGH-POWER dovoluje řezné rychlosti až 22 m/s. Úběrový výkon je extrémně vysoký, a výsledek je vždy špičkový - od hrubého broušení až po zrcadlový lesk. Zpracovávat lze trubky z ušlechtilé oceli cca. 8 až 80 mm ø, zejména madla a tyče. Pro broušení popř. leštění se vyžadují pouze dva brusné postupy, protože pás obklopuje 180 trubky. Obrábět lze dokonce montovaná madla, když je zaručen minimální odstup od stěny 50 mm. U uzavřených trubkových systémů odpadá otevírání pásu. Jsou to vesměs výhody, které se při denním používání rychle vyplatí. Upínací trn pro válec a kladku, 100 mm Brusná pasta žlutá pro sisal/sukno Základní sada Lešticí sada pro lešticí kotouče, mm Opracování trubek Pasta pro předleštění oranžová, pro sukno pevné pro lamelové brusné kotouče a soukenné kotouče, mm Svitek brusného pásu 100 x 70 mm Stahovací pasta bílá, pro sukno měkké k základnímu vybavení Elast. brusný válec 100 x 100 mm zrno 60, hrubé zrno 180, jemné Lamelový rounový válec 100 x 100 mm zrno 100, střední zrno 180, jemné zrno 280, velmi jemné x 30 mm, VE 10 zrno 60 zrno Lepící páska pro brusné pásy, 50 m Rounové pásy 600 x 30 mm hrubé střední jemné Vídeňské vápno Čistící prášek na ušlechtilou ocel k odstranění leštící pasty a otisků prstů, 1 kg Matování Lamelový brusný kotouč 150 x 50 mm zrno 40, hrubé zrno 60, střední zrno 80, jemné Jmenovitý příkon Využitelný výkon Otáčky při chodu naprázdno Řezná rychlost Minimální odstup od stěny Hmotnost Kabel se zástrčkou Průměr trubky 1200 W 750 W /min 22 m/s 50 mm cca. 3,8 kg 4 m 8-80 mm bruska na trubky RS E, 1 základní sada podle popisu vedle, 1 kovový kufr na nářadí 2x10 ks, 20x815 mm, P120/P180 2x10 ks, 40x815 mm, P120/P180 5 ks Rounové pásy, 20x820 mm, velmi jemné x10 ks, 20x815 mm, P320/P400 1x3 ks Lešticí pásy, 20x815 mm; 1 tuba krému na předběžné leštění, červený (200 ml); 1 tuba stahovacího krému, bílý (200 ml)

5 Bruska na trubky FEIN RS E 20 x 815 mm, VE 10 Krém na předběžné leštění červený zrno 180 zrno 320 zrno Stahovací krém bílý x 815 mm, VE 10 zrno Vídeňské vápno Čistící prášek na ušlechtilou ocel k odstraňení lešticí pasty a otisků prstů, 1 kg Rounové pásy 20 x 815 mm, VE , hrubé 120, střední 280, velmi jemné Vratké kladky pro stísněné prostorové poměry Leštící pásy 20 x 815 mm, VE Kovový kufr na nářadí Chcete-li si nechat některý přístroj předvést, obraťte se laskavě na odborného prodejce výrobků FEIN. C. & E. FEIN GmbH & Co. KG, Leuschnerstr. 43, Stuttgart Internet:

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

Zpracování povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN

Zpracování povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN KOV Zpracování povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN Pro skvělé výsledky OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete Ušlechtilá ocel je odolná vůči korozi,

Více

KOV. Výsledek Vás oslní. Novinky značky FEIN na opracování nerezových povrchů

KOV. Výsledek Vás oslní. Novinky značky FEIN na opracování nerezových povrchů KOV Výsledek Vás oslní. Novinky značky FEIN na opracování nerezových povrchů Novinky značky FEIN na nerezový materiál sériově nezničitelné. Potřebujete odstranit nečistoty, zabarvení, škrabance nebo svary?

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu KOV Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle. Dominic Schade, konstrukční

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

Satinírka TRINOXFLEX v sadě. BSE Set

Satinírka TRINOXFLEX v sadě. BSE Set Satinírka TRINOXFLEX v sadě BSE 4-3 00 Set 433.438 Příkon 400 W Výkon 880 W Max. Ø nástroje 25 mm Šířka nástroje 00 mm Upnutí nástroje 9 mm Otáčky při chodu naprázdno 000-3500 ot/min Délka kabelu 4,0 m

Více

Satinírka TRINOXFLEX BSE

Satinírka TRINOXFLEX BSE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Satinírka TRINOXFLEX BSE 4-3 00 433.4 Příkon 400 W Výkon 880 W Max. Ø nástroje 25 mm Šířka nástroje 00 mm Upnutí nástroje 9 mm Otáčky při chodu naprázdno 000-3500

Více

Průmyslová kvalita Made in Germany.

Průmyslová kvalita Made in Germany. Kov Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu od 3.420,- CZK s DPH S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle.

Více

Satinírka a bruska na pásové broušení trubek TRINOXFLEX v sadě

Satinírka a bruska na pásové broušení trubek TRINOXFLEX v sadě Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Satinírka a bruska na pásové broušení trubek TRINOXFLEX v sadě BSE 4-3 INOX Set 433.454 Příkon 400 W Výkon 880 W Max. Ø nástroje 25 mm Šířka nástroje 00 mm Upnutí

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Telefonní +420 326 780 492 Pásový pilník TRINOXFLEX FBE 8-4 40 453.455 Příkon 800 W Výkon 325 W Rychlost pásu 3-8 m/s Rozměry pásu -9 / 4-30 mm Délka kabelu. 4,0

Více

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 25 mm LE 9-25 436.29 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 6000-500 ot/min Příkon 900 W Výkon 600

Více

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC

BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 2012 BRUSNÉ PRSTENCE, LAMELOVÉ KOTOUČE SE STOPKOU, ROLOC 101 104 COMTEK WWW.COMTEK.CZ BROUSICÍ PRSTENCE - ZIRKON Brusné prstence jsou všestranně použitelným nástrojem pro širokou škálu brusných operací,

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem,

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček LE 4-25 447.587 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2800-500 ot/min

Více

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 25 mm ORE 25-2 Set 429.880 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm

Více

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SE 4-2 Set 49.206 SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov Max. Ø unášecího kotouče mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 200 W úhlová bruska, 25 mm L 6 VR 437.972 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2200-6800 ot/min Příkon 200 W Výkon 700 W Upnutí nástroje M 4

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE Silná excentrická bruska, 70 W, s odsáváním prachu X 07 VE 28.669 Příkon 70 W Výkon 420 W Zdvih 8,8 mm Počet zdvihů naprázdno 4300-3000 /min Max. Ø brusného tělesa mm Upevnění brusného nástroje suchý zip

Více

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR 258.580 Leštička s držadlovým krytem Max. Ø leštícího nástroje 220 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček, 25 mm ORE 25-2 429.872 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm Upevnění brusného

Více

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa WSE 7 Vario 377.82 Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa + VR-elektronika: plynulá předvolba otáček, udržovaní konstantních otáček pomocí tachogenerátoru, ochrana

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným

Více

Úhlová bruska 800 W L

Úhlová bruska 800 W L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Úhlová bruska 800 W L 8-25 458.333 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 500 ot/min Příkon 800 W Výkon 460 W Upnutí nástroje M 4 Délka kabelu.

Více

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Úhlové brusky DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Řezání kovových profilů a plechů Broušení kovových povrchů Přínosy a vlastnosti Výkonné motory s efektivním chlazením

Více

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

Kartáče na třmeny kotoučových brzd

Kartáče na třmeny kotoučových brzd ß 47005-47008 Drátěné kartáče Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče 0 Celá délka cca 295 mm, délka pracovní části cca 145 mm, výška kartáčů cca 25 mm. 47005 Hladký, kalený drát z lité oceli, Ø 0,35

Více

AKČNÍ NABÍDKA STROJŮ FEIN A GRIT Uvedené ceny jsou bez DPH a platí pouze do vyprodání zásob!!!

AKČNÍ NABÍDKA STROJŮ FEIN A GRIT Uvedené ceny jsou bez DPH a platí pouze do vyprodání zásob!!! AKČNÍ NABÍDKA STROJŮ FEIN A GRIT Uvedené ceny jsou bez DPH a platí pouze do vyprodání zásob!!! Akumulátorová vrtačka/šroubovák FEIN HANDYMASTER ABS 9 (NiCd) do 10 mm/m5 Malý akumulátorový vrtací šroubovák

Více

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO.

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. Metabo je značka pro profesionální uživatele. Naše elektrické nářadí vyvíjíme společně s Vámi, našimi zákazníky řemeslníky

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného

Více

Úhlové a vertikální brusky

Úhlové a vertikální brusky Úhlové a vertikální brusky Brusky PRO lehké, mají dlouhou životnost a snadno se s nimi manipuluje. Vyberte si z široké nabídky úhlových a vertikálních brusek. Tyto výkonné nástroje používejte s brusnými

Více

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění.

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Ať se jedná o plochu, zaoblení, úhel nebo roh: program FLEX pro povrchy je vždy ta správná volba. Odvedete s ním všude skvělou práci. Celou záležitost

Více

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202

Speciální leštička s nízkými otáčkami, 1600 W L 1202 Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W L 202 278.688 Speciální leštička s nízkými otáčkami, 600 W + Vysoce výkonný motor: zvládne extrémně vysoké zatížení

Více

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé Opravdu Bosch! Silné, šikovné, vytrvalé nové úhlové brusky NOVINKA! Nové malé úhlové brusky Bosch. Větší výkon, perfektní manipulace a delší životnost. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm Silná sanační bruska s výkonem 800 W pro broušení až do rohů, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet 408.603 Ø kotouče 25 mm Počet otáček při chodu naprázdno 7000 ot/min Příkon 800 W Výkon 200 W Upnutí nástroje

Více

Efektivní, rychlá a obzvláště hospodárná

Efektivní, rychlá a obzvláště hospodárná Z jedné dělá dvě! Efektivní, rychlá a obzvláště hospodárná S novou TRINOXFLEX nabízí FLEX nový všestranný a především variabilní systém opracování povrchu ušlechtilé oceli. Díky patentovanému spojovacímu

Více

Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 18,0 V, 125 mm L EC

Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 18,0 V, 125 mm L EC Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 8,0 V, 25 mm L 25 8.0-EC 46.725 Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2,5 / 5,0 Ah Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 8500 ot/min Upnutí nástroje M

Více

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, mm ORE -5 Set 379.6 Příkon 3 W Otáčky při chodu naprázdno 5800-0000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 600-20000 /min Zdvih 5,0 mm Brusný talíř Ø mm Koncovka

Více

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SE 4-2 25 Set 39.74 SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov Max. Ø unášecího kotouče 25 mm Otáčky při chodu

Více

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka BDS 43/150 C Classic Jednokotoučový mycí stroj BDS 43/150 C Classic je velmi robustní stroj pro mnohostranné využití při čištění podlah, vybavený bezúdržbovou planetovou převodovkou a silným 1 500 W motorem.

Více

Preciznost se musí osvědčovat každý den.

Preciznost se musí osvědčovat každý den. KOV Preciznost se musí osvědčovat každý den. Vysoce výkonné vrtačky FEIN s maximální přesností vystředěného běhu. Přesné vrtání na nejvyšší úrovni: jako síťové nebo akumulátorové stroje. S vynálezem první

Více

Příručka pro ušlechtilou ocel. www.naradionline.cz

Příručka pro ušlechtilou ocel. www.naradionline.cz Příručka pro ušlechtilou ocel. Ušlechtilá ocel. Materiál s budoucností. Zpracování povrchů v praxi Se stoupajícím používáním ušlechtilé oceli (technicky správně: nerezové ušlechtilé oceli) a stále novým

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet 405.949 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon 450 W Výkon 950 W Vibrace < 6,4 m/s² Upnutí nástroje

Více

Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 18,0 V, 125 mm L EC

Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 18,0 V, 125 mm L EC Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Aku-úhlová bruska ACCUFLEX 8,0 V, 25 mm L 25 8.0-EC 46.725 Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2,5 / 5,0 Ah Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu

Více

Leštičky. k leštění a broušení. Nářadí. efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost

Leštičky. k leštění a broušení. Nářadí. efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Nářadí k leštění a broušení Leštičky efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost Naše robustní

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet 405.906 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

1400 W INOXFLEX, specialista pro ušlechtilou ocel a legované oceli, 125 mm

1400 W INOXFLEX, specialista pro ušlechtilou ocel a legované oceli, 125 mm 400 W INOXFLEX, specialista pro ušlechtilou ocel a legované oceli, 25 mm LE 4-7 25 INOX 406.546 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 20-70 ot/min Příkon

Více

Pneumatické úhlové brusky

Pneumatické úhlové brusky Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Pneumatické úhlové brusky Přímé a pistolové provedení Pro jehly: Ø 2 mm 4 mm Pro brusné kotouče o Ø 100, 115, 125, 150, 180, 230

Více

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení Vibrační bruska s regulací otáček OSE 80-2 429.82 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusná deska 80 x 30 mm Upevnění brusného

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

Pneumatické leštičky

Pneumatické leštičky Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nárˇadí Pneumatické leštičky efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost Naše robustní leštičky

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

Ušlechtilá ocel. Materiál s budoucností.

Ušlechtilá ocel. Materiál s budoucností. Ušlechtilá ocel. Materiál s budoucností. Zpracování povrchů v praxi Se stoupajícím používáním ušlechtilé oceli (technicky správně: nerezové ušlechtilé oceli) a stále novým designem se otevírá široké pole

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

06 Brusky 2 200 W. Dvoukotoučové brusky quantum Brusky s vynikajícím poměrem cena/výkon.

06 Brusky 2 200 W. Dvoukotoučové brusky quantum Brusky s vynikajícím poměrem cena/výkon. 06 Brusky a leštičky Dvoukotoučové brusky Leštičky Talířová bruska Kombinovaná bruska Pásové brusky Bruska na trubky a profily Kartáčové brusky Brusky na vrtáky Bruska na frézy 06 Brusky Dvoukotoučové

Více

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem Tisková zpráva Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem březen 2010 PI 6918 PT Nejvyšší poměr odbroušeného materiálu a výkonu při

Více

47007 Mosazný drát, jemný, 0,15 mm Ø, zvlněný. Kónicky se sbíhající, výška kartáčů cca 35 mm. Kartáče na třmeny kotouč.

47007 Mosazný drát, jemný, 0,15 mm Ø, zvlněný. Kónicky se sbíhající, výška kartáčů cca 35 mm. Kartáče na třmeny kotouč. ß 75-78 Celá délka cca 295 mm, délka pracovní části cca 15 mm, výška kartáčů cca 25 mm. Drátěné kartáče 75 Hladký, kalený drát z ocelolitiny,,35 mm Ø. 77 Mosazný drát, jemný,,15 mm Ø, zvlněný. 78 Kartáč

Více

PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ průmysl řemeslo údržba

PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ průmysl řemeslo údržba PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ KATALOG CZ Výběrový katalog pneumatického nářadí McMONTY. Nejlepší poměr výkonu a ceny, určeno pro bezproblémovou a komfortní práci v oblasti výroby, montáže, opravárenství a údržby.

Více

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO.

ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. ZÁRUKOU PERFEKTNÍHO POVRCHU JE PERFEKTNÍ STROJ: PROGRAM UŠLECHTILÉ OCELI METABO. Desetileté zkušenosti a vysoké nároky na kvalitu, které má Metabo v obrábění kovů, jsou také zahrnuty do našich strojů k

Více

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací POLYS P-1 ruční svářečky s termostatickou regulací Svářečky POLYS P-1 jsme vyvinuli na základě zkušeností našich zákazníků, kteří požadují jednodušší svářečku jako doplněk profesionální P-4 nebo svářečku

Více

FLEX - moderní úhlové brusky. Síla, vytrvalost, top-kvalita a vybavení pro každé použití

FLEX - moderní úhlové brusky. Síla, vytrvalost, top-kvalita a vybavení pro každé použití FLEX - moderní úhlové brusky Síla, vytrvalost, top-kvalita a vybavení pro každé použití Kvalita, technické parametry a dlouhá životnost FLEX určuje standardy. Tradice a inovace kráčejí u FLEX společně

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm FEIN Segmentový pilový list z tvrdého kovu, kruhový tvar kovy a plech do tl. cca 1mm Ø 63mm 1ks 6 35 02 096 023 611,- Kč bez DPH Ø 63mm 2ks 6 35 02 096 017 1.100,- Kč bez DPH Ø 80mm 1ks 6 35 02 097 027

Více

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv Univerzální a mnohostranně využitelný jednokotoučový stroj se 150 popř. 300 ot/min. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Objednací číslo: 1.291-223.0 Technické

Více

Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150

Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150 Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150 Základní vybavení pro průmyslové pásové broušení: GRIT GI 75- a pásové brusky GI 150. Zde je každý konkrétní díl přizpůsoben pro profesionální

Více

37 Sortiment - brousicí lamelové talíře

37 Sortiment - brousicí lamelové talíře LUKAS CZ spol. s r. o. obchodní úsek 351 34 Skalná, Tovární 478 Tel.: 354 593 342-3, 354 594 188 Fax: 354 594 943 37 Sortiment - brousicí lamelové talíře E-mail: ob chod@lukascz.cz Http: //www.lukas-ob

Více

T-Rex výkon jako nikdy! Nejsilnější FLEXka všech dob

T-Rex výkon jako nikdy! Nejsilnější FLEXka všech dob T-Rex výkon jako nikdy! Nejsilnější FLEXka všech dob Vysoký výkon, dokonalá technologie Největší úhlová bruska FLEX je na světě. Vyšší výkon, bohaté příslušenství a garantovaná Top-kvalita. To dokáže přinést

Více

HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418*

HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418* KATALOG 2007 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ HBS 5189 HBS 5149 HB 5148-20 HB 5128-20 HB 5148-13 HB 5128-13 H 5036 SDN 1418* 18 V/2,0 Ah 14,4 V/2,0 Ah 14,4 V /2,0 Ah 12 V/2,0 Ah 14,4 V/1,3 Ah 12 V/1,3 Ah 3,6 V/1,2

Více

Leštička s variabilními otáčkami a vysokým točivým momentem

Leštička s variabilními otáčkami a vysokým točivým momentem Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Leštička s variabilními otáčkami a vysokým točivým momentem L 602 VR 329.800 Leštička s variabilními otáčkami a vysokým točivým momentem + VR-elektronika: plynulá

Více

Produkty pro úhlové broušení

Produkty pro úhlové broušení Produkty pro úhlové broušení LAMELOVÉ DISKY FÍBROVÉ DISKY LEŠTÍCÍ DISKY ŘEZACÍ KOTOUČE FLEXIBILNÍ DISKY ČISTÍCÍ DISKY LAMELOVÉ DISKY 3M 556D Standardní lamelové disky na sklolaminátové podložce, osazené

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

BD 43/35 C Ep. Robustní ovládací prvky. Malý, kompaktní přístroj. Velký objem nádrže pro dlouhé pracovní intervaly

BD 43/35 C Ep. Robustní ovládací prvky. Malý, kompaktní přístroj. Velký objem nádrže pro dlouhé pracovní intervaly Síťově poháněný (230 V/50 Hz) a výhodný: Podlahový mycí stroj s odsáváním a kotoučovou technikou čistí plochy až do velikosti 1700 m²/h. Pro hospodárné základní a údržbové čištění ploch až 900 m². 1 Robustní

Více

PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ průmysl řemeslo údržba

PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ průmysl řemeslo údržba PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ KATALOG CZ Výběrový katalog pneumatického nářadí NAVAHO. Nejlepší poměr výkonu a ceny, určeno pro bezproblémovou a komfortní práci v oblasti výroby, montáže, opravárenství a údržby.

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Počet otáček při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý

Více

Excentrická bruska EVA 150 E

Excentrická bruska EVA 150 E Excentrická bruska EVA 150 E EVA 150 E: Síla a bezpečnost. Made in Germany Nízké vibrace vysoký úběr EVA 150 E je určena především pro dlouhodobé použití. Absorbér vibrací odděluje držadlo, tak aby se

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

6. NÝTOVACÍ TECHNIKA. ABRASIV, a.s. Pod Borkem Mladá Boleslav. Tel.: Fax:

6. NÝTOVACÍ TECHNIKA. ABRASIV, a.s. Pod Borkem Mladá Boleslav. Tel.: Fax: 6. NÝTOVACÍ TECHNIKA ruční nýtovací kleště na trhací nýty a nýtovací matice pneumatické nýtovačky na trhací nýty a nýtovací matice aku nýtovačky na trhací nýty a nýtovací matice příslušenství pro nýtovací

Více

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA KOV Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA Nové brusky FEIN s inovativní FEIN ErgoGrip pro broušení bez únavy. Lepší držení znamená větší bezpečnost,

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky BR 40/10 C - kompaktní a účinný stroj s pracovní šířkou 400 mm a objemem nádrže 10 l. Varianta Advance je navíc vybavená transportními koly a nastavením přítlaku kartáče. 1 Silné a rychlé 3 Příjemný servis

Více

B 80 W Bp Pack DOSE (válec)

B 80 W Bp Pack DOSE (válec) Podlahový mycí stroj s odsáváním (80 l) s pohonem pojezdu. Ideální pro plochy 1.500-3.000 m². Konfigurační příklad s protiběžnými válcovými kartáči se zametací funkcí a pracovní šířkou 65 cm. 1 2 4 baterie

Více

Promyšlené, výkonné a spolehlivé.

Promyšlené, výkonné a spolehlivé. KOV Promyšlené, výkonné a spolehlivé. Úhlové brusky FEIN. Pro Vás v nepřetržitém nasazení již po celé století: specialisté na broušení z produkce FEIN. Zkušenosti nejsou všechno. Ale znamenají velice mnoho.

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO STROJE WINTERSTEIGER, MONTANA, REICHMAN, ICEBERG

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO STROJE WINTERSTEIGER, MONTANA, REICHMAN, ICEBERG PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO STROJE WINTERSTEIGER, MONTANA, REICHMAN, ICEBERG SKI & SNOWBOARD SERVIS SEZNAM KAPITOL 1 brusné pásy 2 brusné pásy na hrany 3.0 voskovací pásy KV701X 3.1 voskovací válce 4 lešticí pásy

Více

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex

Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Tvrdší. Agresivnější. Žluté. Nové řezné kotouče Kronenflex Není nad opravdu dobrý nástroj Pro nás, jakožto vynálezce vysokootáčkového řezného kotouče, je plynulá optimalizace a zlepšení našich výrobků

Více

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 103 LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 8 104 leštičky, bruska / leštička NOVINKA SP18SB LEŠTIČKA PRŮMĚR KOTOUČE (MM) 180 PŘÍKON (W) 705 POČET

Více

N E U T R I X. 40 mm. nebo Kč

N E U T R I X. 40 mm. nebo Kč Bruska wolframových elektrod NEUTRIX je profesionální zařízení, určené k broušení legovaných i čistých wolframových elektrod o Ø 1,0-4,0 mm, plynule pod úhlem 15-180. Snadná obsluha a výkonný elektromotor

Více

B 90 R, konfigurovaný

B 90 R, konfigurovaný Podlahový mycí stroj s odsáváním a s posedem je skutečně strojem snů: vybavení, pracovní šířku, délku sacích lišt, typ konstrukce a techniku drhnutí lze poskládat dle individuálních požadavků. 1 Stroj

Více

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití

Řezné kotouče Kronenflex Pokyny pro použití Pokyny pro použití Řezné kotouče se vyznačují velkým spektrem použití. V naší paletě výrobků jsou obsaženy kotouče pro obrábění oceli, nerezové oceli, pro veškeré důležité neželezné kovy, různé druhy litiny,

Více

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH 3010100 bruska stolní KRISTALL 2000 ks 2 934,00 3 550,00 3010101 plocha pracovní KRISTALL 2000 ks 382,00 462,00 3010103 ochrana proti vodě - pro všechny typy brusek KRISTALL ks 47,00 57,00 3010104 kroužek

Více

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH bruska stolní KRISTALL 2000 ks 3 060, , plocha pracovní KRISTALL 2000 ks 377,00

cena cena č.zboží název mj bez DPH s DPH bruska stolní KRISTALL 2000 ks 3 060, , plocha pracovní KRISTALL 2000 ks 377,00 3010100 bruska stolní KRISTALL 2000 ks 3 060,00 3 703,00 3010101 plocha pracovní KRISTALL 2000 ks 377,00 456,00 3010103 ochrana proti vodě - pro všechny typy brusek KRISTALL ks 46,00 56,00 3010104 kroužek

Více

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č.

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č. Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A VRTACÍ SADA kat. č.: 626707000 990

Více

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Program 2013/2014 Systémová nabídka nářadí a příslušenství k obrábění ušlechtilé oceli Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

B 60 W Bp DOSE (válec)

B 60 W Bp DOSE (válec) Podlahový mycí stroj s odsáváním (60 l) s pohonem pojezdu. Ideální pro plochy 1.000-2.500 m². Konfigurační příklad s válcovými kartáči s funkcí předmetání, pracovní šířkou 65 cm a baterií (180 Ah). 1 4

Více