Koupelnový nábytek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Koupelnový nábytek 2013 2014"

Transkript

1 Koupelnový nábytek

2 REVOLUCE V KOUPELNOVÉM NÁBYTKU Galaxy Lagonda Značka MYJOYS je stálicí na našem trhu v segmentu luxusního koupelnového nábytku. Je synonymem pro prvotřídní českou kvalitu a perfektní zpracování společně s jedinečným švýcarským designem. Nadčasovost a budovaná prestiž této značky Vás nikdy nenechá na pochybách, že koupelnový nábytek, na který se právě díváte, je první svého druhu v Evropě. I pro letošní rok připravila značka MYJOYS exkluzivní kolekce řad Aquila a Galaxy v několika luxusních provedeních. Ty jsou skutečně jedinečné svým stylem povrchového provedení zásuvkami se skleněnou čelní plochou a exkluzivní designovou tapetou, kterou si můžete vybrat nebo dokonce navrhnout přesně podle Vašeho vkusu. V letošním roce se také vrací oblíbená řada Lagonda v novém designu. MYJOYS NAPROSTO ZMĚNÍ VAŠE PŘEDSTAVY O KOUPELNOVÉM NÁBYTKU. Aquila GALAXY DETAIL LED OSVĚTLENÍ AQUILA DETAIL ÚCHYTKY LAGONDA DETAIL ZÁSUVKY

3 Aquila Wave Dáváte přednost neurčitým elegantním tvarům, které jsou čisté a evokují nadhled, ale i hravost? Rádi přemýšlíte co, který tvar či čára kdekoliv na bílém papíře znamená? Je pro Vás originalita a jedinečnost v životě důležitá a dáváte jí přednost, ať už si vybíráte nové auto či jenom jednoduchý spotřebič? Máme pro Vás řešení i do Vaší koupelny. Víme jak Vaši koupelnu odlišit. Již se každá Vaše návštěva bude těšit na to, až je provedete svojí koupelnou a tam spatří WAVE. Vlny, které vypadají jako příliv moře, nebo list jemně popsaného papíru. NÁBYTEK V TOMTO BAREVNÉM PROVEDENÍ WAVE SE PRO VÁS A VAŠI KOUPELNU STANE PROSTOREM, KDE BUDETE CHTÍT TRÁVIT STÁLE VÍCE ČASU A BUDE VÁM PŘI TOM HEZKY. Koupelnový nábytek AQUILA v provedení WAVE tvoří také skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo litý mramor ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným bílým světlem. WAVE je jasná volba pro Vás, kdo dáváte přednost nábytku, který Vám sdělí jsem jedinečný stejně jako Vy.

4 Aquila Spring Máte rádi roční období? Jste příznivci krásného jarního počasí, kdy slunce začíná krásně hřát na tváři? Máte rádi dobrou a veselou náladu, které s sebou jaro přináší? Jste nadšeni pohledem na rostliny, které začínají klíčit a růst, nebo Vás při krásné procházce fascinuje poslouchat zpěv ptáků přilétající z teplých krajin? Pak budete určitě milovat toto provedení SPRING, jedinečného koupelnového nábytku AQUILA, které jaro přináší i do Vaší koupelny. Těšte se. NÁBYTEK V TOMTO BAREVNÉM PROVEDENÍ SPRING JE PŘÍMO STVOŘEN K TOMU, ABY PREZENTOVAL ROZ- KVĚT A RŮST VŠEHO ZELENÉHO KOLEM VÁS. Skleněné čelní plochy v rozměrech 70, 90, 140 cm (dvojumyvadlo) se jistě vejdou do každé koupelny, kde si chcete užívat života a radosti z tohoto unikátního nábytku. Koupelna nemusí být jen tmavým místem a my Vám to dokážeme. Přímé světlo, kterým je podsvětlen spodní okraj keramického umyvadla unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkho prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným bílým světlem.

5 Aquila Waterlily Před mnoha tisíci lety, tam v zemi na Nilu, začali uctívat něžný květ leknínu. Snad pro jeho křehkou krásu a opojnou vůni jej prohlásili za symbol slunce a lásky, možná právě díky ladnosti a klidu, se kterým pluje a zároveň se nechává unášet tichou vodní hladinou, mu přisoudili umění znovuzrození. Stejně jako voda dala život skvostnému žlutému leknínu, dokáže i Aquila vdechnout pohyb všude tam, kam jí dovolíte tiše vplout. Rozčeřte stojaté vody svého interiéru elegancí a právě rozkvetlou nevinnou vášní žlutého leknínu Aquily Waterlily KOUPELNOVÝ NÁBYTEK V PROVEDENÍ WATERLILY VÁS OKAMŽITĚ PŘENESE DO MÍST, KTERÁ SE STA- NOU VAŠÍM MÍSTEM ODPOČINKU, KAM SE BUDETE CHTÍT STÁLE VRACET. Koupelnový nábytek AQUILA v provedení WATERLILY tvoří také skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným bílým světlem. WATERLILY VODA NEŽIVÁ, ŽIVOTEM OBŽIVLÁ. Nechejte se okouzlit i Vy a zažijete zázraky.

6 Aquila Roadshow Sladit vše v jeden celek? Interiér ve stejném motivu, ať už jste v koupelně, obývacím pokoji nebo kuchyni? Profesionální a designový interier? To všechno v sobě má motiv ROAD- SHOW. Tento motiv je unikátní tím, že je klíčem k pojetí interiéru jako jednoho celku. ROADSHOW TO JE JEDEN Z 12 MOTIVŮ, KTERÝ SI MŮŽETE ZVOLIT PRO SVŮJ NOVÝ DOMOV, INTE- RIÉR. MOTIV JE VZDUŠNÝ A DÝCHNE NA VÁS PŘÍRO- DA. STEJNĚ JAKO PŘÍRODA, TAK I TENTO MOTIV JE MOŽNÉ KONCIPOVAT V RŮZNÉ BAREVNÉ ODSTÍNY STEJNĚ JAKO JE BARVA PADAJÍCÍHO LISTÍ. VYBERTE SI TU SVOJI BARVU. Koupelnový nábytek AQUILA v provedení ROADSHOW tvoří skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným teplým světlem. Samozřejmostí je volba skvostného keramického umyvadla v moderním i praktickém designu. ROADSHOW uchopte interiér jako nikdo před Vámi. Je to jen na Vás.

7 Aquila Palm Máte rádi přírodu? Jste milovníkem úchvatné zelené barvy, kterou může právě příroda nabídnout? Pak si jistě oblíbíte náš motiv PALM. Tento motiv jako by přímo vycházel z listu palmy. A skutečně je tomu tak. MOTIV JE LEHKÝ, PŮSOBÍ ELEGANTNĚ A PŘÍRODNÍ BARVA ZELENÉHO LISTU JE VHODNÁ DO TMAVŠÍCH INTERIÉRŮ, KDE V KOMBINACI S LED OSVĚTLENÍM CELÉ SKŘÍNKY DOKÁŽE JASNĚ ROZZÁŘIT NEJEN SKŘÍŇKU SAMOTNOU, ALE I ZVOLENÝ INTERIÉR. Koupelnový nábytek AQUILA v provedení PALM tvoří také skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným zeleným světlem. Co takhle výlet na tropický ostrov? PALM je určen pro ty, co milují léto, moře, dovolenou a zelenou barvu. Jste to určitě i Vy.

8 Aquila Rose Růže. A zase ty květiny? Jak bychom mohli zapomenout na královnu všech květin? Každá žena by přece měla být obdarována nějakou květinou. Kolekce Aquila v motivu ROSE Vám toto umožní každý den. Dejte své drahé najevo, jak moc pro Vás znamená. MOTIV ROSE JE UNIKÁTNÍ SVOU NÁDHERNOU ČERVE- NOU BARVOU ŽIVÉ RŮŽE. V KOMBINACI S LED OSVĚT- LENÍM VÁS OHROMÍ NA PRVNÍ POHLED. MOTIV JE VHODNÝ DO SVĚTLÝCH, BÍLÝCH INTERIÉRŮ. ČERVENÁ BARVA RŮŽE PŘÍMO ZÁŘÍ. Koupelnový nábytek AQUILA v provedení ROSE tvoří také skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jasným červeným světlem. Obdarujte se růží. ROSE dopřeje kompliment Vaší drahé každý den

9 Aquila Flowers A zase ta příroda. Máte rádi květiny a květy kolem sebe? Uchvacuje Vás ta nádherná souhra barev a tónů? Rádi byste měli stále krásné květiny i ve Vaší koupelně? Teď máte tu příležitost. Tento motiv vznikl v samém srdci Thajska, kde jsme pro tento motiv čerpali inspiraci. Exkluzivně Vám přinášíme krásu dálek do Vaší koupelny. NESKUTEČNĚ KRÁSNÝ MOTIV V REÁLNÉ PODOBĚ S LED PODSVÍCENÍM VÁS OHROMÍ A UKÁŽE VÁM, ŽE I KVĚTINY DOKÁŽOU ZÁŘIT. KAŽDÝ DEN. TENTO MOTIV JE NÁDHERNÝ TAKÉ V NOCI, KDY MÁTE POCIT, ŽE VÁM KVĚTY ORCHIDEJÍ KVETOU PŘÍMO VE VAŠÍ KOUPELNĚ. UŽ JEN TA VŮNĚ Koupelnový nábytek AQUILA v provedení FLOWERS tvoří také skleněné čelní plochy v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným teplým světlem. Připomeňte si Vaši dovolenou. FLOWERS Vás příjemně naladí na Vaši vytouženou dovolenou v teplých exotických končinách.

10 YOUR CHOICE VAŠE VOLBA Aquila Individual MÁTE RÁDI ORIGINALITU, JEDINEČNOST A POCIT, ŽE JSTE JEDINÍ KDO VLASTNÍ DANOU VĚC? JSTE NÁROČNÝ ZÁKAZNÍK A MÁTE RÁDI LUXUS A STYL? MÁTE SVOJI JASNOU PŘEDSTAVU NEBO VIZI, JAK BY MĚL VÁŠ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VYPADAT? CHCETE VŠE SPOJIT V INTERIÉRU V JEDEN CELEK? PAK SI VYMYSLETE DESIGN NOVÉHO MOTIVU VY. STAŇTE SE DESIGNÉREM SVÉ VLASTNÍ KOUPELNY. MY VAŠE PŘEDSTAVY A PŘÁNÍ ZHMOTNÍME V KUSE JEDINEČNÉHO ORIGINÁLNÍHO NÁBYTKU. BUDETE JEDINÝM MAJITELEM NA SVĚTĚ. CHCEME PRO VÁS JEN TO NEJLEPŠÍ. ORIGINALITA A LUXUS ZARUČENA. Pošlete nám svoji představu. Ať už pouze fotografie, skicu, nebo jenom nápad. V případě Vašeho zájmu se hned pustíme do výroby Vaší nové image koupelny. Pokud dáváte přednost raději unikátním fotografiím, která je Vaše nebo by jste si rádi vybrali z databáze Vše je možné.

11 Galaxy Wave ZROZENA NA ŠŤASTNÉ PLANETĚ. Dotkněte se hvězdného prachu a světla hvězd, i když za okny prosvítají třeba jen šedavé obrysy měst Podmanit si tajemství vesmíru, stejně jako brouzdat s hlavou v oblacích po nikde nekončící mléčné dráze, to nemusí být pouze sen či nevyplněná touha. Zpoza barevné tmy a mlhoviny a po velkém třesku, vystupuje nespoutaná a zcela zbavená zemské tíže Galaxy Wave. Ať materiálem, který ještě lidstvo nespatřilo, či výjimečností tvarů, kterých se ještě nedotklo Vždy bude padající šťastnou hvězdou, na kterou čeká každý z nás. Koupelnový nábytek Galaxy v provedení WAVE tvoří jednozásuvkové skleněné čelní plochy v rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí, bude mít za následek, že Váš nábytek se celý rozzáří jemným bílým světlem, stejně jako vesmírná galaxie na obloze. Galaxy WAVE ZROZENA NA ŠŤASTNÉ PLANETĚ.

12 Galaxy One Nepředstavitelné tvary, geometrické útvary, smysl pro detail. Tyto všechny charakteristiky se spojují do motivu řady Galaxy. Motiv ONE je jedinečný. Působí mystickým dojmem. Zakoukejte se a uvidíte realitu, kde všechno má svůj smysl a řád. Je jen na Vás, zda se necháte těmito pocity unést. Každý den to za to určitě stojí. MOTIV ONE VÁS DOSTANE. S LED PODSVÍCENÍM VY- NIKNE JEHO OSTROST A KLID. TENTO MOTIV SE VEL- MI HODÍ DO TMAVŠÍCH KOUPELEN, KDY JE SCHOPEN CELOU KOUPELNU ROZZÁŘIT INTIMNÍM SVĚTLEM. NECHTE SI V KOUPELNĚ NAVODIT PŘÍJEMNOU AT- MOSFÉRU. Koupelnový nábytek GALAXY v provedení ONE tvoří také skleněné čelní plochy v jednozásuvkovém provedení v typických rozměrech 70, 90, 140 cm ( dvojumyvadlo ). Podsvětlení čelních ploch unikátním LED diodovým páskem vhodným do vlhkého prostředí. ONE rovná se jedinečnost. Nechte dát své koupelně ten správný řád. Budete se chtít stále vracet.

13 YOUR CHOICE VAŠE VOLBA Galaxy Individual JEDNODUCHOST, KRÁSA, ORIGINALITA, VÝJIMEČNOST. MÁTE RÁDI TYTO VLASTNOSTI? PŘEJETE SI BÝT JEDI- NÍ KDO VLASTNÍ DANOU VĚC? JSTE NÁROČNÝ ZÁKAZ- NÍK A MÁTE RÁDI LUXUS A STYL? MÁTE SVOJI JASNOU PŘEDSTAVU NEBO VIZI, JAK BY MĚL VÁŠ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VYPADAT? CHCETE VŠE SPOJIT V INTERIÉRU V JEDEN CELEK? PAK SI VYMYSLETE DESIGN NO- VÉHO MOTIVU VY. STAŇTE SE DESIGNÉREM SVÉ VLASTNÍ KOUPELNY. MY VAŠE PŘEDSTAVY A PŘÁNÍ ZHMOTNÍME V KUSE JEDINEČNÉHO ORIGINÁLNÍHO NÁBYTKU GALAXY. NIKDO JINÝ NEBUDE MÍT STEJ- NOU KOUPELNU JAKO VY. JE ČAS SE POCHLUBIT. Pošlete nám svoji představu. Ať už pouze fotografie, skicu, nebo Váš nápad. V případě Vašeho zájmu se hned pustíme do výroby Vaší nové image koupelny. Vyberte si z databáze nebo nám zašlete svoji fotografii. Nyní již nadešel čas, těšit se na další dovolenou

14 Lagonda Koupelnový nábytek Lagonda s nadčasovým švýcarským designem a jednoduchými elegatními tvary promění Vaší koupelnu v místo, kam se budete chtít vracet nejen každé ráno a večer. Tři trendy barvy dodají Vaší koupelně jedinečný moderní nádech a podtrhnou její osobitost. LAGONDA, TO JSOU ČISTÉ LINIE KAŽDÉHO KOUSKU NÁBYTKU, NADČASOVÝ DESIGN A JEDNODUCHÉ TVA- RY, VYSOKÝ LESK V NĚKOLIKA BAREVNÝCH PROVEDE- NÍCH, Z NICHŽ ČERVENÁ VÁS DOSTANE. PO TECHNICKÉ STRÁNCE KOVÁNÍ BLUM, KERAMICKÉ TENKOVRSTVÉ UMYVADLO, PRAKTICKÁ GALERKA S OBOUSTRANNÝM ZRCADLEM V BEZÚCHYTKOVÉM PROVEDENÍ S MA- SIVNÍMI KVALITNÍMI PANTY A KVALITNÍM LED OSVĚT- LENÍM S BEZDOTYKOVÝM ČIDLEM PRO OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ GALERKY. U ZÁSUVEK NESMÍ CHYBĚT SOFT CLOSING ZAVÍRÁNÍ, SKLENĚNÉ POLIČKY V DOPLŇKO- VÉ SKŘÍŇCE A JEŠTĚ NĚCO NAVÍC. LAGONDA kde začíná a končí úspěšný den. Nechte se inspirovat i Vy.

15 GALAXY A AQUILA VARIANTY PROVEDENÍ LAGONDA VARIANTY PROVEDENÍ WAVE SPRING ČERVENÁ VYSOKÝ LESK ČERNÁ VYSOKÝ LESK WATERLILY ROADSHOW BÍLÁ VYSOKÝ LESK PALM ROSE ONE FLOWERS

16 SCHÉMA JEDNOTLIVÝCH MODELŮ / AQUILA SCHÉMA JEDNOTLIVÝCH MODELŮ / LAGONDA Sestava šíře 70 cm SCHÉMA JEDNOTLIVÝCH MODELŮ / GALAXY Sestava šíře 90 cm Sestava šíře 140 cm Sestava šíře 60 cm Sestava šíře 75 cm Sestava šíře 90 cm Sestava šíře 70 cm Sestava šíře 90 cm Sestava šíře 140 cm Sestava šíře 120 cm Pro všechny sestavy Rozměry jsou v mm a jsou platné ke dni vydání katalogu V případě použití keramického umyvadla jsou vnější rozměry sestavy šíře 70 cm (710 x 550), sestavy šíře 90 cm (920 x 550). Rozměry jsou v mm a jsou platné ke dni vydání katalogu

17 MYJOYS Pražská 2060 / 50, Svitavy, Česká Republika Telefon: Fax.: info@myjoys.cz SHOWROOM MYJOYS T. G. Masaryka 46 / 22, Svitavy, Česká Republika Telefon: Fax.: showroom@myjoys.cz /MYJOYScz

ábytek nový n upel Ko

ábytek nový n upel Ko Koupelnový nábytek 10 10 let záruka začátek revoluce v české koupelně Galaxy Produktový designér Reto Bruhin dodal návrhům nadčasový švýcarský design. My jako jediní vyrábíme nábytek MYJOYS s vyhlášenou

Více

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz nábytek 157 koupelnový nábytek Výjimečné kvality koupelnového nábytku HOPA dosahujeme díky moderním technologiím i pečlivosti, které se při

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

limitovaná edice jemné t jemné ó t ny n bílé bílé

limitovaná edice jemné t jemné ó t ny n bílé bílé limitovaná edice jemné tóny bílé Kdo by neměl rád čistotu, nadčasovost a svěžest bílých stěn? Jednoduchá cesta, jak naše byty zvětšit alespoň op cky. Dokonce i doplňky a nábytek na pozadí bílých stěn lépe

Více

Ceník koupelnového nábytku 2015/2016 platný od 1. 4. 2015 www.drevojas.cz

Ceník koupelnového nábytku 2015/2016 platný od 1. 4. 2015 www.drevojas.cz ENZO ENZO 65 S - bílá 52440 ENZO 65 sp. skříň s protiskluz. podložkou, vč. umyvadla DuraStyle 65 - BÍLÁ vysoký lesk 16 446,28 Kč 19 900,00 Kč 59456 ENZO 65 galerka s LED osv., zásuvkou, vypínačem a regulací

Více

Objevte. vánoční nabídku

Objevte. vánoční nabídku Objevte vánoční nabídku Vánoce jsou již za dveřmi Přemýšlíte nad tím, čím překvapit vaše milované? Hledáte nápad na dokonalý a stylový dárek? Vytvořte si svou osobní sadu nebo si vyberte z jedné z našich

Více

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Se systémy výklopů, závěsů a výsuvů firmy BLUM kupujete nejen nejlepší kvalitu, ale i jistotu, že vám vydrží po celou dobu životnosti nábytku. OPTIMA 2 3 RADOST Z VAŘENÍ Korpus:

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů Designová otopná tělesa Harmonie pohodlí a tvarů Teplo nebo design design nebo teplo? Teplo a design design a teplo! I teplo může mít svůj tvar Čím blíže se technická zařízení nacházejí k člověku, tím

Více

INTERIÉROVÁ TÓNOVANÁ DISPERZNÍ BARVA VHODNÁ KE VZÁJEMNÉ KOMBINACI ODSTÍNŮ BAVTE SE BARVAMI

INTERIÉROVÁ TÓNOVANÁ DISPERZNÍ BARVA VHODNÁ KE VZÁJEMNÉ KOMBINACI ODSTÍNŮ BAVTE SE BARVAMI INTERIÉROVÁ TÓNOVANÁ DISPERZNÍ BARVA VHODNÁ KE VZÁJEMNÉ KOMBINACI ODSTÍNŮ BAVTE SE BARVAMI Přináší výběrovou kolekci odstínů a barevných řešení zohledňující moderní trendy v bytovém designu. Jednotlivé

Více

REALIZACE VALMAX LED ECO S.R.O.

REALIZACE VALMAX LED ECO S.R.O. REALIZACE VALMAX LED ECO S.R.O. Nápady a typy pro Vaše osvětlení u Vás doma či v práci. Inspirujte se, realizaci už nechejte na nás. www.valmax.cz Osvětlení domácností Kuchyně Obývací pokoj Ložnice Koupelna

Více

KATALOG 2015 WE LOVE HUGS

KATALOG 2015 WE LOVE HUGS KATALOG 2015 WE LOVE HUGS AMERICAN AMERICAN Výrazné barvy a tvary, to je americký styl, který Crafťákům tolik sluší. American RAB L 127-C201/05 [40x111cm] American KORAT L 128-C201/31 [40x98cm] American

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu Nábytek a umyvadla PLAN od firmy KEUCO jsou koncipovány pro milovníky designu se smyslem pro

Více

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz Katalog www.kapsarenakvetiny.cz Kapsáře na květiny elegantní řešení nejen do malých prostor Vážení milovníci květin a útulného bydlení, dovolte mi, abych vám představil Kapsáře na květiny, závěsné květinové

Více

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne.

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne. RAČTE VSTOUPIT! Praktická, střízlivá kuchyňská linka využívá fólii z řady crosscut s dekorem tropické dřeviny Wenge bělené. Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco. royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/301101 Broschüre Royal Universe, tschechisch, 04/13

Více

Koupelnový nábytek s celokeramickými umyvadly

Koupelnový nábytek s celokeramickými umyvadly Tento koupelnový nábytek se dodává vždy v kompletu s celokeramickými umyvadly. 100/50 50x70 Koupelnový nábytek s celokeramickými umyvadly 100/50 50x70 Ekonomická rada 50 (49) x 88 x 41,5 (30) 60 (49) x

Více

Zajímavá krása v orchidejích Co napsat na závěr Užitečné odkazy... Chyba! Záložka není definována.

Zajímavá krása v orchidejích Co napsat na závěr Užitečné odkazy... Chyba! Záložka není definována. Obsah Úvodem... 5 Z jarních procházek... 6 Teď pro změnu něco ze zahrádek... 27 A teď se zkuste zaměřit na odstíny barvy žluté... 35 A když přijdete do hor a uvidíte hořce... 41 A spousta dalších květů

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: provedení KOMFORT SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci velmi vysokého standardu provedení KOMFORT nabízíme zcela bez příplatku umyvadla a WC z keramického setu Lyra Plus. Jedná se o velmi oblíbenou sérii vyznačující se elegantními

Více

Vertigo VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 -

Vertigo VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 - vertigo v2009v/v2010 1 2 3 Vertigo 01 1. VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 - tigo 2 Vertigo 02 1. VV0180 1x 2. VV4355 2x 1-2 - tigo Propracované detaily jsou patrné na každém dílu. Dvířka jsou v

Více

stories srpen téma: Bydlení ve městě Architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories srpen téma: Bydlení ve městě Architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects srpen 24 téma: Bydlení ve městě Architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 Co vás čeká v tomto čísle 3 EDITORIAL 4 VLASTNÍ DŮM ARCHITEKTA 9 3x MĚSTSKÉ BYDLENÍ PRŮHONICE 15 BŘEVNOV 20

Více

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6 AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA více na straně 6 www.koupelnyprobrno.cz PLATNOST AKCE DO 31. 8. 2013 SLEVA - 30 % V kolekci koupelnových doplňků Citterio její designér Antonio Citterio kombinuje čisté a přírodní prvky.

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

essence of purity nová dimenze světla

essence of purity nová dimenze světla essence of purity nová dimenze světla Ledino RETAIL indoor 2009.indd 9 4/12/2008 8:51:55 Představte si průzračné světlo, které vypadá a působí jemně a příjemně. Osvěžující světlo vytvářející tak přirozené

Více

Sto devět Napínané stropy. Měníme přání ve skutečnost!

Sto devět Napínané stropy. Měníme přání ve skutečnost! Sto devět Napínané stropy Měníme přání ve skutečnost! Historie napínaných stropů Historie napínaných stropů sahá do období antiky. Ve starém Římě se stropy pokrývaly látkou a ve středověké Arménii používali

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

LOŽNICE HÁNÁK. DÁME TVAR VAŠIM SNŮM. DOPŘEJTE SI LUXUS TAM, KDE TRÁVÍTE TŘETINU SVÉHO ŽIVOTA

LOŽNICE HÁNÁK. DÁME TVAR VAŠIM SNŮM. DOPŘEJTE SI LUXUS TAM, KDE TRÁVÍTE TŘETINU SVÉHO ŽIVOTA LOŽNICE ELL LOŽNICE HÁNÁK. DÁME TVAR VAŠIM SNŮM. DOPŘEJTE SI LUXUS TAM, KDE TRÁVÍTE TŘETINU SVÉHO ŽIVOTA Spánek je pro život člověka důležitý. Kvalita odpočinku rozhoduje o Vaší náladě, fyzické kondici

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Exkluzivní koncept vybavení koupelen EDITION LIGNATUR pro milovníky výjimečnosti Výsledek tradiční řemeslné dovednosti firmy TEAM 7 a prvotřídních zkušeností firmy KEUCO v oblasti koupelen Nábytek z pravého

Více

Exkluzivita má vysoké nároky.

Exkluzivita má vysoké nároky. Exkluzivita má vysoké nároky. A my víme jak je splnit. Dveře s vyjímečným designem. Co je design? Zejména individualita. E-Lite Čistá elegance. Stylové dveře DESIGN Rozmanité myšlenky. Next Profilované

Více

Znáte to čím větší, tím lepší

Znáte to čím větší, tím lepší Shop Znáte to čím větší, tím lepší S originální fototapetou oslníte každou návštěvu Staňte se designérem svého domova. Vyberte si vzhled, který nemá nikdo jiný. Zvolit si můžete z předvybraných motivů

Více

BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI

BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI BATERIE KOUPENOVÝ NÁBYTEK KATALOG VÝPRODEJOVÝCH SLEV JEŠTĚ VĚTŠÍCH, NEŽ JSTE ČEKALI BATERIE ISEO Ladné křivky tryskajícího proudu vody zachycené v jediném okamžiku. Takové jsou elegantní linie baterií

Více

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití.

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití. POTISKNEME TO! 3003 ABSTRACT Tvary motivu Abstract vytvářejí kompozici, která se sice vzpírá jednoznačnému popisu, ale působí naprosto přirozeně a pozitivně. Variabilita vyzní především v různobarevných

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

Colordesigner Trendy 2015 TrendBook new 6t14.indd 1 TrendBook new 6t14.indd : :55

Colordesigner Trendy 2015 TrendBook new 6t14.indd 1 TrendBook new 6t14.indd : :55 Colordesigner Trendy 2015 10 již let na trhu LAZURA tenkovrstvá i silnovrstvá Nové odstíny Buk jak v silnovrstvé tak tenkovrstvé lazuře Palisandr tmavý v silnovrstvé lazuře Trendy 5 nových barevných paletách

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ VNITŘNÍ MALÍŘSKÝ OMYVATELNÝ NÁTĚR ECOLOR STYL v b a r v á c h k v a l i t y Vnitřní omyvatelné vodou ředitelné interiérové nátěry ECOLOR STYL nabízejí kolekci elegantních ů pro

Více

Koupelnový nábytek LYRA plus

Koupelnový nábytek LYRA plus Koupelnový nábytek LYRA plus NOVINKA Sérii Lyra si lidé pořizují do malých koupelen, kde jde o každý centimetr. Hledají jednoduchost, praktičnost a v neposlední míře i nízkou cenu. Skříňky jsem tedy navrhoval

Více

SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY

SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY SNUBNÍ A ZÁSNUBNÍ PRSTENY VÝBĚR Z NOVINEK A MODELŮ 2012 Vážené dámy a pánové, milí snoubenci, svatba a zásnuby, které jí předchází, patří v životě lidském k velmi významným a důležitým okamžikům. Zůstávají

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Zrcadlová skříňka ROYAL MODULAR 2.0 od firmy KEUCO splní jakékoliv přání Architektonický skvost v mnoha variantách Maximálně flexibilní rozměry, rozmanitá provedení a lineární design dělají ze skříňky

Více

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY OBÝVACÍ POKOJE 04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY 01 bílý lak 04-05 sestava / provedení oboustranný lak, vysoký lesk / lakování

Více

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: ,

BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, Jablonec nad Nisou, telefon: , BUTTERFLY Servis, s.r.o. Podhorská 32, 466 01 Jablonec nad Nisou, telefon: +420 484847 931, servis@butterfly.cz, www.butterfly.cz Představuje exkluzivní kolekci skleněné mozaiky v barvách drahých kovů.

Více

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog jaro 2015 Rozkveťte do krásy Jarní bavlněný top s tropickým květovaným potiskem, různé barvy DÁMSKÁ KOLEKCE 3 JARNÍ KVĚTOVANÉ VZORY V LEHKÝCH CENÁCH! Tuhle svěží

Více

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí.

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. Pokud jste již rozhodnuti, následující Spříklady pro vás budou jistě skvělou

Více

KATALOG LAMINÁTOVÝCH DESEK S ORIGINÁLNÍMI MOTIVY DEKORŮ

KATALOG LAMINÁTOVÝCH DESEK S ORIGINÁLNÍMI MOTIVY DEKORŮ KATALOG LAMINÁTOVÝCH DESEK S ORIGINÁLNÍMI MOTIVY DEKORŮ NECHTE SE INSPIROVAT / DOPŘEJTE SI JEDINEČNÝ KUS NÁBYTKU / OŽIVTE SVŮJ INTERIÉR ORIGINÁLEM KOCHEJTE SE DEKOREM VYTVOŘENÝM JEN PRO VÁS / POCHLUBTE

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Zrcadlová skříňka KEUCO ROYAL L1 vychytávka je pod skříňkou Pomocí otočného stmívače, který se ovládá zcela intuitivně, můžete snadno volit mezi třemi režimy osvětlení LED U zrcadlové skříňky ROYAL L1

Více

K o u p e l n o v ý n á b y t e k a s a n i t á r n í k e r a m i k a

K o u p e l n o v ý n á b y t e k a s a n i t á r n í k e r a m i k a 76 K o u p e l n o v ý n á b y t e k a s a n i t á r n í k e r a m i k a A S A N I TÁ R N Í K E R A M I K A Série Mistica Série DS Série DC dark legno 77 Série DS O b s a h Koupelnový nábytek Bravo...78-79

Více

Ačkoli jsme známí především díky kuchyním, naším rozšířeným sortimentem je i koupelnový nábytek, jehož katalog právě držíte v rukou.

Ačkoli jsme známí především díky kuchyním, naším rozšířeným sortimentem je i koupelnový nábytek, jehož katalog právě držíte v rukou. Známe váš styl KORYNA nábytek, a.s. je ryze českou společností bez zahraniční účasti. Výrobou nábytku se zabývá neuvěřitelných 150 let. V roce 1856 známý tvůrce ohýbaného nábytku Michael Thonet založil

Více

ČESKÝ DESIGNOVÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK

ČESKÝ DESIGNOVÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK ČESKÝ DESIGNOVÝ KOUPELNOVÝ NÁBYTEK 2019/2020 Obsah TRENDY KOUPELNY VÝJIMEČNÝ DESIGN PATŘÍ I DO KOUPELNY Pokud si potrpíte na neotřelý a přitom elegantní vzhled, vybírejte z řad MAJESTY, ENZO, INVENCE,

Více

Umyvadla a koupelnový nábytek

Umyvadla a koupelnový nábytek Umyvadla a koupelnový nábytek Praktické a dokonale sladěné PROTI VLHKOSTI Speciální impregnace do Více viz str. 13 194 Spojení užitku, krásy a jedinečnosti Výsledkem spojení značky RAVAK s předními designéry

Více

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 Dřevotvar, výrobní družstvo Znojmo Dejte interiéru styl... český výrobce nábytku, založeno 1946 Družstevní 3615/8, 670 27 Znojmo tel.: +420 515 266 511 fax.: +420 515 266

Více

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017 Infrapanely Katalog 2017 Zdravé sálavé vytápění Topné panely vyzařují velké množství infrazáření v rozmezí (8 až 14 μm), které má celou řadu pozitivních účinků na lidský organismus a imunitní systém. Způsobuje

Více

O nás Tento katalog jsme připravili především pro vaši inspiraci a přehled o možnostech, které v bazénovém světě s námi máte. Najdete v něm nejen oblíbené tvary bazénů a schodišť, ale i netradiční kombinace

Více

Original Cosmos by Preciosa

Original Cosmos by Preciosa Original Cosmos by Preciosa Original Cosmos by Preciosa Společnost Preciosa připravila na podzim svou novou kolekci, která nese vznešený název Original Cosmos by Preciosa. Slovo Cosmos vzniklo z řeckého

Více

Black Roofs. Domov pro lidi, kteří se zajímají

Black Roofs. Domov pro lidi, kteří se zajímají Black Roofs Domov pro lidi, kteří se zajímají 3 Žijte v budoucnosti, žijte v Black Roofs! Ať už je středobodem vašeho života zájem o sport, technologie či životní prostředí, Black Roofs vás dostanou. Golf

Více

Od globálního trendu k produktům

Od globálního trendu k produktům Od globálního trendu k produktům Hettich na veletrhu interzum 2019 nadchne pro bydlení budoucnosti Stále menší byty ve městech, nové životní koncepty a pracovní modely nebo rostoucí poptávka po individualizaci

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

www.thegreenpockets.com Katalog www.thegreenpockets.com

www.thegreenpockets.com Katalog www.thegreenpockets.com www.thegreenpockets.com Katalog www.thegreenpockets.com Kapsáře na květiny AMMA 1: Saxifraga stolonifera, Calocephalus brownii, Ficus lyrata, Spathiphylum quatro, Hedera helix, Calathea makoyana elegantní

Více

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave Svěží inspirace Interiér obývacího pokoje v odlehčeném stylu je výsledkem vhodně kombinovaných materiálů a čistého designu. Jednotlivé části sestavy propojují s citem aplikované hliníkové prvky. Korpus

Více

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí.

REFLECTION. Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION Nová generace zásobníků pro luxusní prostředí. REFLECTION KVALITA JAKO ZHODNOCENÍ. Každý detail mluví sám za sebe. A za vás. Od vstupní haly po konferenční místnost, od květinové výzdoby po

Více

M/M nábytek s.r.o. - Výsuvy Základem kvalitní kuchyně je kvalitní kování u zásuvek. Naší stěžejní značkou pro výsuvy je firma GRASS, která zabezpečuje kvalitní ložiskové výsuvy s nosností až 40kg na 1

Více

Nábytkový soubor VARIO

Nábytkový soubor VARIO Nábytkový soubor VARIO Několik základních informací na úvod. nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické dýhy -

Více

k u c h y n ě n a m í r u

k u c h y n ě n a m í r u kuchyně na míru Roman Vrtiška Narozen 22. února 1982 v Chomutově. Žije a tvoří v Praze. Rozsah jeho prací jako designéra sestává z návrhů nábytku, produktového designu, grafiky, návrhů interiérů a architektury.

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

Biokrby pro nízkoenergetické domy

Biokrby pro nízkoenergetické domy Biokrby pro nízkoenergetické domy Biokrby jsou ideální volbou pro všechny majitele nízkoenergetických domů, kteří chtějí do svých obydlí vnést atmosféru plápolajících plamenů a toho pravého tepla domova.

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

slonová kost ušlech lá for ssimo etno plus okrová inspiro slonová kost

slonová kost ušlech lá for ssimo etno plus okrová inspiro slonová kost ušlech lá slonová kost okrová for ssimo etno Barva slonoviny byla odedávna výrazem vytříbeného a kul vovaného vkusu. Vytváří teplejší a útulnější prostředí než čistě bílá barva. Je typická pro větší prostory

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma PEKSTRA je českou výrobní firmou, která se specializuje na poradenství, dodávky a servis spojený s výrobou a instalací balkonů

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER JINÝ POHLED NA DESIGN Vpředu kokpit, vzadu obývací pokoj. Bylo to neobvyklé zadání, které přineslo řadu neobvyklých otázek: Může být takový

Více

Univerzální řada koupelnového nábytku

Univerzální řada koupelnového nábytku SANITEC s.r.o. Komenského 2501 390 02 Tábor tel.: 381 254 907 e-mail: info@sanitec.cz WWW.SANITEC.CZ ZÁRUČNÍ DOBA 5 LET nábytek a sprchové kouty Univerzální řada koupelnového nábytku Koupelnový ÁBYTEK

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady:

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady: 20% Sleva 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic Doporučená maloobchodní cena sady: Zvýhodněná cena sady: 13.200 Kč s DPH 10.560 Kč s DPH 1 2 3 4 5 Ozdobné

Více

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE PROGRAM PORTE Kvalita Variabilita Praktičnost Design Servis Masivní buk, přírodní buková dýha Tvrzené bezpečnostní sklo Materiály na přírodní bázi certifikované

Více

Connect. Design pro praktická řešení

Connect. Design pro praktická řešení Connect Design pro praktická řešení Connect Váš design, Vaše koupelna Kolekce Connect představuje kreativní design vyhovující praktickému řešení. Tato řada nabízí tři charakteristické tvary umyvadel, ze

Více

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov VÝROBA NÁBYTKU Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov Kontakty: Bc. Jiří Ondrášek tel: 583 488 240 mobil: 724 922 335 email: jondrasek @vez.mir.justice.cz Gustav Havlíček tel: 583 488 249 email:

Více

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek v sérii Pohádkový nábytek Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v u JARO - LÉTO 2014 / Nábytek Na výběr Vám nabízíme 5 pohádkových sestav dětského nábytku až délka sestav 375-395 cm Sestava nábytku

Více

Kuchyňský dřez...... rozšiřuje užitnou plochu dřezu...... zakrytý dřez.

Kuchyňský dřez...... rozšiřuje užitnou plochu dřezu...... zakrytý dřez. Stylux Styl v oceli Kuchyňský dřez...... rozšiřuje užitnou plochu dřezu...... zakrytý dřez. Styl v oceli Kuchyň se stala ústředním bodem moderních interiérů, je srdcem rodinného života a místem, kde se

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika

Umyvadla. Umyvadla na desku. Umyvadla zápustná pod desku. Umývátka. Bidety. Klozety. Zrcadla. Sanitární keramika Umyvadla na straně 190 Umyvadla na desku na straně 195 Umyvadla zápustná pod desku na straně 198 Umývátka na straně 199 Bidety na straně 200 Klozety na straně 201 Zrcadla na straně 203 Elegantní, propracovaná

Více

ArTe. SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V

ArTe. SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V ArTe SKVOSTNé DlAžDIce S JeMNýMI DrážKAMI TVAru V Těmito unikátními velkými podlahovými dlaždicemi společnost Quick Step určuje trend. Dlaždice spojují šarm a trvanlivost originální podlahy s praktickými

Více

Katalog novoročních přání 2013

Katalog novoročních přání 2013 Katalog novoročních přání 2013 Systém Moje tiskoviny - novoroční přání Novoroční přání V tomto katalogu najdete novoroční přání, která si dotvoříte přesně podle Vašich představ. Na dalších stranách Vám

Více

Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé

Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé INTERIÉR Kuchyně srdce domova z pohledu Feng Shui Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé často jedí mimo domov nebo nakupují hotová jídla s sebou. Přesto zůstává kuchyně symbolem domova

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

PROJEKT. p. Matějková - byt

PROJEKT. p. Matějková - byt PROJEKT p. Matějková - byt p. MATĚJKOVÁ - byt Při návrhu bytu jsme používali převážně neutrální tóny (béžová, hnědá, bílá, šedá) doplněné barevnými detaily a barevnou výmalbou. Zastáváme názor, že tímto

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE

SANITÁRNÍ KERAMIKA STANDARDNÍ PROVEDENÍ BEZ PŘÍPLATKU: PŘÍPLATKOVÉ VARIANTY: provedení REZIDENCE SANITÁRNÍ KERAMIKA V rámci luxusního provedení REZIDENCE nabízíme bez příplatku umyvadla a WC série LAUFEN PRO. Případně můžete zvolit příplatkové zařizovací předměty série CUBITO. Počet, typ a umístění

Více

v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N

v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N 1 kvalitní pojezdy s plnovýsuvem a brzdou dovírání 1 2 zásuvkové umyvadlové skříňky kombinujte vždy s místošetřícím sifonem Jika 8.9424.6.000.000.1 3 3 zásuvky bez

Více

Kachle HEIN. Výrobce keramických kachlů HEIN

Kachle HEIN. Výrobce keramických kachlů HEIN Kachle HEIN Výrobce keramických kachlů HEIN Česká společnost Hein & spol. keramické závody, spol. s r.o. patří k největším výrobcům keramických kachlů v Evropě. Jejím sídlem je obec Tošovice v malebném

Více

studio/crystalon/istros/axon/tetragon

studio/crystalon/istros/axon/tetragon Kuchyňské inspirace studio/crystalon/istros/axon/tetragon ELEGANT ^ PYRAMIS představuje kompletně novou řadu dřezů, které mohou inspirovat elegancí materiálů a perfektním designem. ^ PYRAMIS přichází s

Více

INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY. Síla slunce v každé místnosti...

INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY. Síla slunce v každé místnosti... INOVATIVNÍ TOPNÉ SYSTÉMY Síla slunce v každé místnosti... INFRAPANELY Xenylla Sundirect Naše topné panely jsou dokonalým a inovativním topným systémem pro vyhřívání vašeho domova. Tento systém vytápění

Více

Designové styly. a jejich kombinace

Designové styly. a jejich kombinace a jejich kombinace Stále častější součástí dnešního životního stylu je snaha zařizovat interiéry inspirované přírodou s ohedem na životní prostředí. Nejde ani tak o konkrétní vzhled, ale o použití zejména

Více

Nábytek a umyvadla. www.ravak.cz

Nábytek a umyvadla. www.ravak.cz Nábytek a umyvadla 2012 www.ravak.cz Design v kombinaci s praktičností vytváří kouzlo každé koupelny. Je to místo, kde vítáme nastávající den a relaxujeme večer po práci. 2 Inspirujte se naším katalogem

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 1 0 5 6 Moderní kuchyně Copyright

Více