PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA SPECIALNÍ LED SVÍTILDA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA SPECIALNÍ LED SVÍTILDA. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399"

Transkript

1 SPECIALNÍ LED SVÍTILDA

2 TOP KONSTRUKT SPECIAL LED LIGHTS

3 VÝHODY SPECIÁLNÍCH LED SVÍTIDEL TOP KONSTRUKT PŘEDNOSTI APLIKACE Vysoká hodnota FAR po dobu životnosti Významná úspora energie Okamžité zapnutí/vypnutí Neobsahuje rtuť a olovo Odolnější proti nárazům a otřesům Kvalitnější vyzařování světla Vysoký odvod tepla pro delší životnost Možnosti řízení okruhů i celých soustav Možnosti vývoje Jednoduchá instalace Bezúdržbové Nastavení záření vlnových délek Průmyslové skleníky Fotobioreaktory Botanické zahrady Restaurace Hotely Domácí skleníky VIDITELNÝ ROZDÍL PROFESIONÁLNÍ OPTIKCKÉ NASTAVENÍ MODERNÍ PRAKTICKÝ DESIGN OPTIMÁLNÍ NAPÁJENÍ LED NASTAVENÍ OPTIMÁLNÍHO ROZLOŽENÍ A ODVODU TEPLA VYSOKÁ KVALITA LED SVĚTELNÉHO ZDROJE TŘÍ LETÁ ZÁRUKA

4 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA JAHODY V Belgickém městě jahod městečku Melsele, se dva místní pěstitelé, kteří patří mezi vůbec nejúspěšnější pěstitele jahod, rozhodli nahradit své stávající osvětlení ve sklenících za LED diodová svítidla. Léta bylo běžnou praxí používat sodíkové nebo klasické žárovky, ovšem tato metoda umělého svícení se řadě pěstitelů zdá již zastaralá a neekonomická. Na základě testů prováděných v Belgii a Nizozemsku se použily svítidla složená ze spekter 630nm červená, 660nm hluboká červená a bílá. Těmito LED svítidly bylo osvíceno m 2. Díky zvolenému typu osvětlení pěstitelé zaznamenali lepší, delší a pevnější růst stonku, větší výtěžnost a menší procento kazových plodů. Sami pěstitelé dodávají: Vyšší pořizovací cena LED je kompenzována lepšími výsledky a nízkou spotřebou elektrické energie. Kromě toho, že jsou speciální LED svítidla TOP GROW šetrné k rostlinám a životnímu prostředí, poskytují mnohem nižší spotřebu elektrické energie. Ve srovnání s dříve použitými zdroji světla byla naměřena úspora 82%, což bývá i jeden z hlavních faktorů, proč pěstitelé často volí právě SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA TOP GROW, které představují dokonalé řešení.

5 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA ORCHIDEJE Holandsko je bezesporu státem s obrovskou pěstitelskou tradicí a nezaměřují se pouze na tulipány. Velkopěstírna orchidejí disponuje laboratoří, kde provádějí vlastní studie a testy. Na základě technických pokroků v oblasti LED technologie se zaměřili na její využití při pěstování orchidejí. Každý podnikatel hledá možnosti, jak efektivně zvýšit výrobu a kvalitu prodávaných produktů. Pokud se jedná o produkty, v kterých hraje prioritní roli příroda, je to ještě větší výzva. Světelné podmínky musí být tedy nastaveny tak, aby příroda mohla bez problémů dělat svoji práci. Jednou ze zásadních úspor bylo zvolení vhodného typu pěstování. V tomto případě se jednalo o jednu z prvních pěstíren, kde využili vícevrstvé pěstování, čímž dosáhli značné úspory energie a lepšího využití prostoru. V roce 2008 byla nainstalována LED svítidla za účelem zvýšení výnosnosti a kvality orchidejí. Hlavním úkolem se stalo nalezení ideálního světla pro efektivnější a ekonomičtější svícení při zachování nebo zlepšení kvality rostlin. Během tříletého testování SPECIÁLNÍCH LED SVÍTIDEL, změnou intenzity světla a vyrovnaným poměrem spektra červená/modrá se dosáhlo vynikajících výsledků. Kultivace rostlin byla na stejné úrovni, v některých případech i mnohem lepší, než s předchozím světelným systémem. Svítidla jsou umístěny v maximální výšce 25cm nad rostlinami. V důsledku toho je rozložení světla mnohem rovnoměrnější. V porovnání s předchozí světelnou situací, kdy byly použity zářivkové trubice, se dosáhlo více než 50% úspory na elektrické energii. Vzhledem k tomu, že rozložení světla je rovnoměrnější a intenzivnější, než v případě zářivkových trubic, rostliny se dostávají dříve do fáze květenství. Díky kompletnímu systému se nejen šetří elektrická energie, ale je naprosto optimálně využíván kompletně celý prostor ve všech vrstvách a výrobní kapacity jsou využity na maximum.

6 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA RŮŽE Pěstitelé růží z Holandského města Delfgauw, se produkcí těchto květin zabývají již od roku Jedná se tedy o rodinný podnik. V roce 1980 se rozhodli do skleníku instalovat sodíkové výbojky a pěstovat tak růže nepřetržitě i v zimním období. V současné době, pouze v Holandsku, pěstují růže ve sklenících o rozloze m 2. V roce 2004 expandovali a na ploše 6 hektarů pěstují růže v Keni. Odtud jsou růže posílány do Holandska, kde se prodávají v aukcích. Od roku 2007 se rozrostla produkce i do Číny, odkud zásobují rozvíjející se asijský trh. Díky dlouholeté tradici, kterou společnost má, se chtějí její vlastníci zasadit i o další vývoj v této oblasti a podělit se s ostatními o své letité zkušenosti a znalosti v oboru. Po konzultaci s odborníky v oblasti LED osvětlení spustili v roce 2010 pilotní projekt, kdy LED svítidla byla umístěna mezi rostlinami. Kromě LED svítidel na rostliny dopadalo zvenčí sluneční světlo a v zimních měsících používali pro jeho simulaci sodíkové výbojky. Dle předpokladů mělo dojít k výraznému nárůstu produkce. Čísla hovoří jasně v období od prosince 2010 do července 2011, sklidili o 23% růží více, než za stejné období v předešlých letech. Celková hmotnost rostlin se navýšila o 17%. Těchto výsledků se dosáhlo především proto, že světlo dopadající z venku nebo ze sodíkových výbojek neprostoupí dokonale mezi rostliny. Díky tomu, že jsou mezi rostlinami umístěny zdroje LED, dostane se světlo k rostlinám úplně všude. Dosažení zvýšení produkce a zvýšení kvality rostlin je pro pěstitele úžasný výsledek.

7 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA TULIPÁNY Holandsko je široké veřejnosti známo jako země tulipánů. Proto není divu, že se s LED technologií setkáváme i při pěstování těchto rostlin. Rodinná firma z města Andjik, zde obhospodařuje plochu o rozloze 3 400m 2. Z toho 1500m 2 je ve skleníku. Podnik investoval do kompletní rekonstrukce a vytvořil inteligentní řiditelný systém, který reguluje sání vzduchu, teplotu a osvětlení za pomocí LED. Roční produkce je přes 9 milionů rostlin tulipánů. Sami majitelé tvrdí, že mají nejmodernější tulipán na světě. V roce se začala plánovat výstavba vícevrstvého skleníku. Vzhledem k tomu, že na rostliny v nejvrchnější vrstvě dopadalo nejvíce světla a v nižších vrstvách nebyl dopad světla dostatečný, zvolili se pro spodní vrstvy pěstební LED systémy. Ve stejném období se začalo pracovat na studiích, kdy byly tulipány umístěny v místnostech bez denního světla a stejné testy probíhaly i v kombinaci LED se slunečním zářením. Účelem použití LED osvětlení bylo také podpořit květ tulipánů a zvýšit tažnost rostlin ve fázi růstu. Pro osvětlení byly zvoleny svítidla s vlnovou délkou 660nm hluboká červená, která byla vyhodnocena pro tulipány jako neúčinnější, a svítidla, která vyzařují bílé světlo. Lampy vytvářejí stálou úroveň světla 22 mikromolů na metr čtverečný. Zavedení nových technologií značně zlepšuje celkový provoz a umožňuje produkci více tulipánů. Do běžného provozu byl světelný LED systém nainstalován koncem roku 2011 a pěstitelé si jej nemůžou vynachválit. Při propočítání provozních nákladů na metr čtverečný se dostávají na úplně jiné hodnoty. LED svítidla mají mnohem delší životnost než zářivkové trubice, které používali doposud. Díky méně častým výměnám světelných zdrojů a jejich servisu se zase ušetří náklady na pracovní sílu. Další podstatnou výhodou je to, že svítidla se zářivkovými trubicemi 2x58W nahradili jedním LED svítidlem o spotřebě 50W. Mimo ušetřené peníze si majitelé chválí i razantní zlepšení kvality tulipánů. Tulipány mají sytější a plnější barvy jak na květech, tak i na stoncích a listech a jsou celkově větší a pevnější.

8 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA RAJČATA Během posledních několika let, byly prováděny rozsáhlé profesionalizace v oblasti pěstování plodin pod umělým osvětlením. Hlavním důvodem je dosáhnutí maximální kvality rajčat při provozu, který je co nejšetrnější k životnímu prostředí. LED světelné zdroje spotřebují mnohem méně energie než ostatní druhy umělého osvětlení, které jsou používány ve skleníkovém zahradnictví, a umožňují rajčatům absorbovat mnohem více mikromolů světla v průběhu celého roku. V zimních měsících, kdy ze slunce tolik energie nezískávají, se jedná o zásadní fakt. Ve vývojářském centru GreenQ, kde vznikla studie o působení LED svítidel na rajčata, a kde se tato nová metoda testovala, bylo dokázáno, že 1 mikromol, který vyzařuje LED je 1,4 krát účinnější, než 1 mikromol, který vyzařuje sodíková výbojka. Před použitím LED technologie byly rajčata pěstovány pod sodíkovými výbojkami, kde hodnota PAR dosahovala mikromolů za sekundu na metr čtverečný. Při použití LED technologie, se stejnou hodnotou PAR, se dosáhlo totožných výsledků výnosnosti, ovšem s rapidně nižší spotřebou energie. V nejnovějších testech LED svítidel byla hodnota PAR navýšena na 155 mikromolů. Dle výpočtů se očekává navýšení produkce rajčat o 4kg, na metr čtverečný. Spotřeba je stále ve srovnání se sodíkovými lampami velice nízká. Působení LED svítidel je v dnešní době neustále testováno a svítidla se stále zdokonalují, což je očekávaný průběh jejich vývoje. Dle názorů pěstitelů rajčat, byla jejich produkce mnohem lepší, než za použití sodíkových výbojek, a sami se snaží přijít na způsob, jak využít LED technologii, aby se produkce rajčat stále navyšovala, při zachování nejnižších nákladů na energii.

9 KÓD ARQUICITY-X-X-X CELKOVÁ SPOTŘEBA C4 C6 C8 C10 C12 : SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA TOP GROW MONO SPECIFIKACE 34 W 53 W 104 W 123 W 186 W POČET ČIPŮ: PRACOVNÍ PROUD LED: SVĚTELNÝ TOK: DOPAD SVĚTLA: VSTUPNÍ NAPĚTÍ: ZDROJ SVĚTLA: TEPLOTA CHROMATIČNOSTI: ÚHEL VYZAŘOVÁNÍ: ma 420 ma ROZSAH PROVOZNÍ TEPLOTY: -20 C - 85 C ŽIVOTNOST: BAREVNÉ PROVEDENÍ SVÍTIDLA: lm lm lm lm lm lux / 4 m 6 m 8 m 10 m 12m 230 V (24 V PRO SOLÁRNÍ POUŽITÍ) LED SMD OSRAM GOLDEN DRAGON PLUS K K K h ŠEDÁ RAL 9006 (VOLITELNÉ JINÉ BARVY)

10 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA TOP GROW MULTI SIX SPECIFIKACE KÓD TOPGLOWSTREET-X-X VÝKON LED: 30W 60W 90W 120W VÝKON SVÍTIDLA: 35W 65W 100W 135W VSTUPNÍ NAPĚTÍ: V AC NEBO 12/24V DC PRACOVNÍ TEPLOTA: -40 C AŽ 50 C PRACOVNÍ VLHKOST VZDUCHU: 10% - 90% ÚČINÍK: 0,95 EFEKTIVNOST LED: 90% SVĚTELNÝ TOK: 3 600lm 7 200lm lm lm INDEX PODÁNÍ BAREV: RA >75 TEPLOTA CHROMATIČNOSTI: K K K K STUPEŇ KRYTÍ: IP65 PRO VENKOVNÍ VYUŽITÍ ŽIVOTNOST: HODIN ZÁRUKA: 3 ROKY CHLADIČ: ANODIZOVANÝ HLINÍK PŘEDNÍ KRYT: TVRZENÉ SKLO HMOTNOST: 6,5kg 8,5kg 10kg 11,8kg ROZMĚRY:

11 SPECIÁLNÍ LED SVÍTIDLA TOP GROW AUTOMATIC SPECIFIKACE KÓD TOPGLOW-S-CUBE-X-X VÝKON LED: 30W 60W 90W 120W 150W 180W 210W VÝKON SVÍTIDLA: 35W 65W 100W 135W 165W 200W 230W VSTUPNÍ NAPĚTÍ: V AC NEBO 12/24V DC PRACOVNÍ TEPLOTA: -40 C AŽ 50 C PRACOVNÍ VLHKOST VZDUCHU: 10% - 90% ÚČINÍK: 0,95 EFEKTIVNOST LED: 90% SVĚTELNÝ TOK: 3600lm 7200lm 10800lm 14400lm 18000lm 21600lm 25200lm INDEX PODÁNÍ BAREV: RA >75 TEPLOTA CHROMATIČNOSTI: K K K K STUPEŇ KRYTÍ: IP65 PRO VENKOVNÍ VYUŽITÍ ŽIVOTNOST: HODIN ZÁRUKA: 3 ROKY CHLADIČ: ANODIZOVANÝ HLINÍK PŘEDNÍ KRYT: TVRZENÉ SKLO HMOTNOST: 8,5kg 9,2kg 12,5kg 14,5kg 14,5kg 16,1kg 18,2kg 20kg ROZMĚRY:

12 Dodací doba svítidlel: 1 19 Ks: 2-4 týdny Ks: 8-9 týdnů Uvedené výše investice jsou bez DPH. Zajímají Vás další informace jak postupovat při revitalizaci světelných bodů? Neváhejte nás kontaktovat. Jsme připravěni Vám pomoci jít správnou cestou. Těšíme se na společnou spolupráci. Váš tým profesionálů v LED osvětlovací technice.

13 PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 - TOP GLOW LINE UŽIJTE SI JASNĚJŠÍ SVĚTLO! VÝBORNÝ INDEX PODÁNÍ BAREV! TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 / G13 Přednosti: Aplikace: 100lm/W

Více

LuminiGrow Asta 120R1

LuminiGrow Asta 120R1 LuminiGrow Asta 120R1 Nejpokročilejší LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti Asta 120R1 je vhodné svítidlo pro všechny fáze růstu rostlin od sazenic až po květ. Skvěle se hodí do zimních zahrad,

Více

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla LuminiGrow 200R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí

Více

LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Odvod tepla

LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Odvod tepla LuminiGrow 600R1 Nejpokročilejší LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Vysoký výkon Výkonné 5W LED diody Osram běží

Více

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla LuminiGrow 450R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Vysoký

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÁ LED SVÍTIDLA TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÁ LED SVÍTIDLA TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 INTERIÉROVÁ LED SVÍTIDLA TOP GLOW LINE TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE OBECNÉ VÝHODY LINEÁRNÍCH TRUBIC TOP GLOW LINE Aplikace: 100lm/W po dobu životnosti Významná úspora energie Okamžité zapnutí/vypnutí

Více

katalog úsporných svítidel * jaro 2011

katalog úsporných svítidel * jaro 2011 efekt: tah na pozadí plochou LED lištou Al mivvy ENERGY délka expozice: 2 s závěrka clony: f/10 ohnisková vzdálenost: 24 mm ISO: 100 katalog úsporných svítidel * jaro 2011 Jaká je hranice mezi tmou a světlem?

Více

(GROWLED.cz - zemědělství budoucnosti - Future Green) www.growled.cz info@growled.cz +420/773563399

(GROWLED.cz - zemědělství budoucnosti - Future Green) www.growled.cz info@growled.cz +420/773563399 Představení společnosti (GROWLED.cz - zemědělství budoucnosti - Future Green) Přehled společnosti Název: GROWLED.cz - zemědělství budoucnosti - Future Green Z aloženo: 2009 - Průmyslové řešení a design

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

TOP GROW SUN. Speciální LED osvětlení - Fotosynteticky aktivní záření

TOP GROW SUN. Speciální LED osvětlení - Fotosynteticky aktivní záření TOP GROW SUN Speciální LED osvětlení - Fotosynteticky aktivní záření TOP GROW SUN : Funkce a přednosti - 12 různých vlnových délek v plném spektru od 7 nm a směsi bílého světla dosahují vysokého pěstebního

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek

Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek www.osram.com/led Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek až -90 % energie úspora energie až 50 000 h* *životnost při průměrné době svícení 2,7 hodin denně AKČNÍ NABÍDKA LED od 2700 K barva světla teplá bílá

Více

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz D series LED veřejné osvětlení by Visiocom LED veřejné osvětlení Visio Ekologické a úsporné řešení. (Instalace Visio LED) Poznejte všechny výhody Visio D-series Moderní design Vysoký výkon Spolehlivý provoz

Více

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED www.appost.cz OSVĚTLENÍ INOXLED AUDIT A PROJEKT Bezplatný audit a návrh nového osvětlení. FINANCOVÁNÍ Úspora CASH při prvním rozsvícení.

Více

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka Průmyslová sví dla příkon světelný tok 100W >11500lm měrný světelný výkon lm/w náhrada za výbojku 250W 120W 150W >13800lm >17850lm 115lm/W 400-0W 250-400W značka LED Nichia SMD barva světla 3000K/4000K/5000K

Více

Vysoce efektivní LED trubice T8 - dokonalá náhrada zastaralých zářivek

Vysoce efektivní LED trubice T8 - dokonalá náhrada zastaralých zářivek Již sedmá generace LED trubic X-tera T8 přináší opět vyšší účinnost. Stále se tento typ zářivek řadí mezi jedny z nejkvalitnějších modelů na trhu. LED trubice je náhradou klasické zářivky T8 (T10,12) a

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY

TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY Zimní stadion výměna osvětlení nad ledovou plochou (2. vyhlášení) TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY Obsah ÚVOD... CHYBA! ZÁLOŽKA NENÍ DEFINOVÁNA. SOUČASNÝ STAV OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ Distributor: TopLux Praha, Podvinný mlýn 1418/2, 19000 Praha IČ: 02303094 Telefon: 733 424 400, Email: info@toplux.cz Široká nabídka LED produktů LED HiCool 100W PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ LED 100W IP65 IK10

Více

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory ver. 16.07 spanel Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě LED Panel Light je mimořádně univerzální, je určeno pro

Více

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory spanel Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě LED Panel Light je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA CENÍK DESIGNOVÉ OSVĚTLENÍ http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA Vyhledávání: Vážení zákazníci rádi bychom Vás upozornili, že obsah ceníku

Více

scluster LED panel Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením

scluster LED panel Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem scluster LED panel s přirozeným světlem a úsporným provozem scluster je mimořádně univerzální LED osvětlení, primárně navržené pro úsporné náhrady výbojek

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

HB-NW-120 High Bay svítidlo

HB-NW-120 High Bay svítidlo HB-NW-120 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno tvrzeným sklem s 92% propustností s vysokým

Více

/Visiocom/LED SEMAFORY /VISIOCOM/ LED SEMAFOROVÁ SVÍTIDLA WWW.VISIOCOM.CZ

/Visiocom/LED SEMAFORY /VISIOCOM/ LED SEMAFOROVÁ SVÍTIDLA WWW.VISIOCOM.CZ /VISIOCOM/ LED SEMAFOROVÁ SVÍTIDLA WWW.VISIOCOM.CZ Visio LED semaforová svítidla Až 80% úspora energie oproti klasickým semaforům Kvalitní semaforová svítidla od společnosti Visiocom s.r.o. VISIO LED semafory

Více

ÚSPĚŠNÉ A NEÚSPĚŠNÉ INOVACE LED MODRÁ DIODA. Hana Šourková 15.10.2013

ÚSPĚŠNÉ A NEÚSPĚŠNÉ INOVACE LED MODRÁ DIODA. Hana Šourková 15.10.2013 1 ÚSPĚŠNÉ A NEÚSPĚŠNÉ INOVACE LED MODRÁ DIODA Hana Šourková 15.10.2013 1 Osnova LED dioda Stavba LED Historie + komerční vývoj Bílé světlo Využití modré LED zobrazovací technika osvětlení + ekonomické

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

Navržena, aby byla vidět

Navržena, aby byla vidět PHILIPS LED Žárovka 8,5 W (75 W) E27 Teplá bílá Nestmívatelné Navržena, aby byla vidět Dobře známé tvary, které se vám líbí. Díky nejnovější technologii LED používají zhruba o 80 % méně energie než tradiční

Více

scluster LED panel Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením

scluster LED panel Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením ver. 15.09 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem scluster LED panel s přirozeným světlem a úsporným provozem scluster je mimořádně univerzální LED osvětlení, primárně navržené pro úsporné náhrady výbojek

Více

INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN

INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN Grow Light 300 INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN Lightdrop Grow Light je unikátní osvětlovací LED systém s možností regulace spektrálního složení a intenzity světla umožňující indukci intenzivního růstu a

Více

Halové LED svítidlo HP-200C

Halové LED svítidlo HP-200C Halové LED svítidlo HP-200C Závěsné průmyslové (halové) LED svítidlo o výkonu 200W, pro osvětlení v průmyslových hal, s vysokým světelným tokem 21 820-24 840 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 200 W Světelný

Více

Pouliční LED světlo. Přehled. Spotřeba energie. patent. Záruka. 24 měsíců. Projekty

Pouliční LED světlo. Přehled. Spotřeba energie. patent. Záruka. 24 měsíců. Projekty Pouliční LED světlo VisioLamp Přehled Brief Introduction Pouliční LED světlo je nový, úsporný produkt, který využívá vysoce výkonné LEDky jako světelný zdroj. Toto světlo lze napojit přímo na 85-264VAC

Více

HB-NW-150 High Bay svítidlo

HB-NW-150 High Bay svítidlo HB-NW-150 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno tvrzeným sklem s 92% propustností s vysokým

Více

INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN

INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN Grow Light 300 INTELIGENTNÍ KULTIVACE ROSTLIN Lightdrop Grow Light je unikátní osvětlovací LED systém s možností regulace spektrálního složení a intenzity světla umožňující indukci intenzivního růstu a

Více

Skutecná. Energetické systémy pro budoucnost. - úsporná zárovka

Skutecná. Energetické systémy pro budoucnost. - úsporná zárovka Skutecná ^ Energetické systémy pro budoucnost úsporná zárovka ^ X Účinnost až 80% úspory energie! X Life 30x déle než tradiční žárovky! X X Žádné znečišťující látky bez rtuti, bez UV a IR záření! Nižší

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Globe 10,5 W (75 W) E27 Odstín chladného denního světla Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve,

Více

Navržena, aby byla vidět

Navržena, aby byla vidět PHILIPS LED Svíčka 4,3 W (40 W) E14 Teplá bílá Nestmívatelné Navržena, aby byla vidět Dobře známé tvary, které se vám líbí. Díky nejnovější technologii LED používají zhruba o 80 % méně energie než tradiční

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Lustr 4 W (25 W) E27 Teplá bílá Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve, aby váš domov byl správně

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Svíčka 7 W (60 W) E14 Odstín chladného denního světla Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve,

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16. ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm Led trubice přináší nejúspornější svícení do technických svítidel. Využívají moderní LED technologii (SMD 2835). Výhodou je nízká spotřeba, okamžitý 100% náběh, dlouhá

Více

Převeďte sluneční světlo na světlo LED

Převeďte sluneční světlo na světlo LED PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Dusk antracitová LED Převeďte sluneční světlo na světlo LED Zachyťte energii slunce nástěnným svítidlem Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitní solární panel a efektivní

Více

Profesionální řešení... Excelentní kvalita...

Profesionální řešení... Excelentní kvalita... Profesionální řešení... Excelentní kvalita... LED-systems.cz - se specializuje na energeticky vysoce úsporné LED světelné zdroje a osvětlení, osazené výhradně nejmodernějšími POWER LED chipy s důrazem

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných ploch. nahrazuje

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA CENÍK LED ŽÁROVKY - 3D SERIES. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA CENÍK LED ŽÁROVKY - 3D SERIES. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 CENÍK LED ŽÁROVKY - 3D SERIES http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 Vážení zákazníci rádi bychom Vás upozornili, že obsah ceníku je aktivní. Pro rychlou orientaci stačí kliknout

Více

INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY

INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY www.ekosvetla.cz INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY Úsporné indukční světelné zdroje se vyznačují dlouhou životností až 100.000 hodin, minimálním poklesem světelného toku během životnosti, okamžitým startem, nízkou

Více

Převeďte sluneční světlo na světlo LED

Převeďte sluneční světlo na světlo LED PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Dusk antracitová LED Převeďte sluneční světlo na světlo LED Zachyťte energii slunce nástěnným svítidlem Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitní solární panel a efektivní

Více

Důležité je to, co je uvnitř

Důležité je to, co je uvnitř PHILIPS LED Bodové svítidlo (stmívatelné) 4 W (35 W) GU10 Chladná bílá Stmívatelné Důležité je to, co je uvnitř Krásný tvar a důvěrně známé rozměry tohoto bodového světla LED představují dokonalou a trvale

Více

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03xx jsou primárně určena pro náhradu stávajících svítidel v obráběcích strojích s lineárními zářivkami. Jejich konstrukce

Více

Užívejte si krásně osvětlenou zahradu

Užívejte si krásně osvětlenou zahradu PHILIPS mygarden Stojanové/sloupové Bustan 4000 K antracitová LED Užívejte si krásně osvětlenou zahradu Nádherný design ve tvaru L. Toto minimalistické sloupové svítidlo Philips Bustan z exkluzivního tlakově

Více

LED trubice XT8 120cm 23W

LED trubice XT8 120cm 23W LED trubice XT8 120cm 23W LED trubice XT8 o délce 120cm a výkonu 23W, je adekvátní náhradou 120 cm zářivky o příkonu 36W. Trubice je osazena LED čipy Epistar a disponuje celkovým světelným tokem 2 670-2

Více

Přisazená svítidla ELK-39

Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Svítidla se připevňují pomocí držáků přímo ke stropní konstrukci nebo je lze zavěsit

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení.

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. MODUS LV LEDOS LV LEDOS Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. Výhodná náhrada stávajících svítidel pro veřejné osvětlení využívající klasické technologie kompaktní zářivky, rtuťové nebo sodíkové

Více

Spotřeba pouhých 8,6W poskytuje světelný tok 400lm, čímž jsou velmi energeticky účinné a vhodné pro různé vnitřní instalace.

Spotřeba pouhých 8,6W poskytuje světelný tok 400lm, čímž jsou velmi energeticky účinné a vhodné pro různé vnitřní instalace. Extrémě velká efektivita: Vestavná světla TOPDOWN mají nejen vysokou světelnou účinost, ale také výborný systém tepelné ochrany. Mají vysoce účiný systém, který chrání svítidlo proti požkození přehřátím

Více

PARATHOM PAR W/827 GU10

PARATHOM PAR W/827 GU10 PARATHOM PAR16 35 120 3 W/827 GU10 PARATHOM PAR16 Reflektorové světelné zdroje LED PAR16 s konvenční kolíkovou paticí Druh použití _ Bodová světla pro akcenty _ Vitríny a výlohy _ Maloobchodní prodejny

Více

KOMPLETNÍ SPECIFIKACE

KOMPLETNÍ SPECIFIKACE KOMPLETNÍ SPECIFIKACE Název výrobku: Objednací číslo: 1100411904 LED stropní panel: 600 * 600 * 9 mm - 45W Základní vlastnosti: jako zdroj světla jsou použity pouze kvalitní a vysoce svítivé LED diody,

Více

Základní tvary žárovek A55 T55 P45 B35 BXS35 BW35. R50 G120 Stick Spiral R63 PAR16 A 55. Průměr v mm. Tvar (mezinárodní norma)

Základní tvary žárovek A55 T55 P45 B35 BXS35 BW35. R50 G120 Stick Spiral R63 PAR16 A 55. Průměr v mm. Tvar (mezinárodní norma) Základní tvary žárovek A55 T55 P45 B35 BXS35 BW35 R50 G120 Stick Spiral R63 PAR16 A 55 Průměr v mm Tvar (mezinárodní norma) Základní druhy patic E14 E27 G4 GY6,35 G9 GU4 GU5.3 GU10 R7S G53 GX53 G13 G5

Více

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení. Ing. Jiří Skála

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení. Ing. Jiří Skála Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení Ing. Jiří Skála Obsah Stav VO v ČR Jak běžel čas. Jak pohlížet na očekávané úspory Hodnocení HPS a LED svítidel Trendy VO Stav VO v ČR Zdroj: Analýza

Více

Produktový katalog. www.lampeeon.cz

Produktový katalog. www.lampeeon.cz 2012 www.lampeeon.cz OBSAH MR16 05 GU10 07 G4 & G9 10 E14 12 15 LED trubice T8 20 LED STREET 22 LED reflektory 24 LED HIGHBAY 26 LED DOWNLIGHT 28 LED pásky 31 LED X-PROOF 34 INDUKČNÍ OSVĚTLENÍ 36 Profesionální

Více

Pouliční LED lampy nové generace

Pouliční LED lampy nové generace FUN LIGHT AMUSEMENTS, s.r.o. Bubenská 1536, Praha 7 Pracoviště : Pražská 298, Brandýs nad Labem Pouliční LED lampy nové generace 2012 1. Pouliční LED osvětlení Pouliční LED lampa Ledcent Pouliční osvětlení

Více

SPOTŘEBA ENERGIE ZA 1 ROK V Kč. 16 474 KWh 52 716 Kč 1,6 29 397 Kč INVESTICE NÁVRATNOST. http://www.ledglow.cz/katalog/sv6.html

SPOTŘEBA ENERGIE ZA 1 ROK V Kč. 16 474 KWh 52 716 Kč 1,6 29 397 Kč INVESTICE NÁVRATNOST. http://www.ledglow.cz/katalog/sv6.html Podhle ube 600 mm 4ks LL-O1-QL2-P44-LF VÝPOČET ROZDÍLU SPOTŘEBY EL. ENERGIE A ÚSPORY V KČ V POROVNÁNÍ SVÍTIDLA -- S KLASICKÝM ZÁŘIVKOVÝM SVÍTIDLEM 600mmx4KS, PŘI SVÍCENÍ 12 hod. DENNĚ, 6 DNÍ V TÝDNU x

Více

POSVIŤME SI NA ÚSPORY

POSVIŤME SI NA ÚSPORY POSVIŤME SI NA ÚSPORY O firmě JE OBEČNĚ ZNÁMO, ŽE SVĚTLO JE PODSTATOU VŠEHO ŽIVÉHO A MÁ VLIV NA KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA. SVĚTLO PŘÍMO OVLIVŇUJE NAŠE ZDRAVÍ, NÁLADU A JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠEHO KDODENNÍHO

Více

Stylová úspora 16351/93/16

Stylová úspora 16351/93/16 PHILIPS Ecomoods Nástěnné svítidlo Můstek Bridge antracitová Stylová úspora Vychutnejte si lenivé večery na zahradě s tímto elegantním antracitovým venkovním nástěnným svítidlem. Uvítá vás hřejivým bílým

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Speciální edice svítidel. SINORG s.r.o.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Speciální edice svítidel. SINORG s.r.o. 2018 PRODUTOVÝ ATALOG Speciální edice svítidel SINORG s.r.o. www.sinorg.cz Svítidla venkovní HQL LED Obsah OSRAM HQL LED AVENTUS 1 HQL ASTRA 1 HQL BW 1 2 3 AURIS HQL POLAR 1502 HQL ASTRA 1 HQL PL 4 5 6

Více

Lištové LED svítidlo SRZ 9W

Lištové LED svítidlo SRZ 9W Lištové LED svítidlo SRZ 9W Lištové LED svítidlo pro bodové osvětlení prodejních a výstavních prostor o výkonu 9W. Celkový světelný tok svítidla dosahuje 900-990 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 10,5 W

Více

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Lighting Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Cleanroom LED Zákazníci, kteří provozují zařízení s vysokými požadavky na čistotu provozu, vyžadují speciální svítidla IP65, která lze snadno čistit,

Více

Lineární svítidla ELK-38

Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Konstrukce svítidel umožňuje jejich instalaci k horizontální nebo vertikální stavební

Více

stube Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením

stube Nejúspornější osvětlení ideální investice se zajímavým zhodnocením stube Příklady úspor Výrobní hala 24 hodin provozu denně, 2,80 Kč/kWh 200 stube 110 cm původně 400 ks fluorescenčních zářivek T8 120 cm návratnost investice: 1,6 roku roční úspora: 379 200,- Kč Chladicí

Více

LED veřejné osvětlení & solární LED veřejné osvětlení

LED veřejné osvětlení & solární LED veřejné osvětlení LED veřejné osvětlení & solární LED veřejné osvětlení Výkonné LED veřejné osvětlení je novou řadou úsporných produktů využívajících technologii LED jako efektivní alternativu. k tradičnímu osvětlení. Výkonné

Více

průmyslové osvětlení Web:

průmyslové osvětlení Web: průmyslové osvětlení Distributor: Ing. Petr Majíček - PORSYL Lidická 1060, 686 04 Kunovice IČ: 10091637 Telefon: 602 776 014, Email: projekty@porsyl.cz Web: www.porsyl.cz Distributor: Ing. Petr Majíček

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15. ver. 15.09 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4

LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4 LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4 LED STAR MR11 12 V Reflektorové světelné zdroje LED Druh použití _ Jako bodové osvětlení pro značení chodníků, dveří, schodů, atd. _ Malá designová svítidla _ Venkovní

Více

130 lm/w. HighBayUFO průmyslovésvítidlo. >80 Philips IP lm SMD 240 W CRI

130 lm/w. HighBayUFO průmyslovésvítidlo. >80 Philips IP lm SMD 240 W CRI LEDLIGHTING SOLUTIONS 31200 lm 240 W 130 lm/w SMD >80 Philips 60-120 IP65 CRI IK VariantysvítidlaHighBayUFO HB-UFO-100W -13000lm HB-UFO-150W -19500lm HB-UFO-200W -26000lm HB-UFO-240W -31200lm Teplábílá:

Více

Druh použití _ Všeobecné osvětlení _ Domácí použití _ Lustry _ Venkovní použití pouze ve venkovních svítidlech (minimálně IP65)

Druh použití _ Všeobecné osvětlení _ Domácí použití _ Lustry _ Venkovní použití pouze ve venkovních svítidlech (minimálně IP65) PARATHOM CLASSIC B LED lamps, classic mini-candle shape Druh použití _ Všeobecné osvětlení _ Domácí použití _ Lustry _ Venkovní použití pouze ve venkovních svítidlech (minimálně IP65) Výhody produktu _

Více

KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ ČESKÁ SPOLEČNOST

KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ ČESKÁ SPOLEČNOST KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST ČESKÁ SPOLEČNOST OBSAH: LED TECHNOLOGIE 3 MONKEY MODUL 4 LINEAR 6 LINEAR 2 INDUSTRY 8 HOME

Více

KAPA. přisazené stropní svítidlo LED. luminaires. made. of. alumivvyum. 1-10V DIM TRIAC (volitelně) Základní specifikace

KAPA. přisazené stropní svítidlo LED. luminaires. made. of. alumivvyum. 1-10V DIM TRIAC (volitelně) Základní specifikace KAPA přisazené stropní svítidlo LED (DALI + 1-V)(volitelně) 1-V DIM TRIAC (volitelně) Celohliníková konstrukce vysoká mm Upevnění tělesa k montuře pomocí neodymových magnetů Možnost zavěšení Pohledový

Více

POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ a technické informace týkající se osvětlovací soustavy

POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ a technické informace týkající se osvětlovací soustavy POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ a technické informace týkající se osvětlovací soustavy srpen 2016 Lighting Projects Consulting, s.r.o. Vypracoval: Vratislav Kratochvíl Lighting Projects Consulting, s.r.o. Karlovarská

Více

HODNOCENÍ PROVOZU OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY V ENERGETICKÝCH AUDITECH Ing. Miroslav Mareš předseda správní rady Asociace energetických auditorů Cíl: 1. Posoudit hospodárnost užití elektrické energie v osvětlovacích

Více

Vždy krásně prosvětlený domov

Vždy krásně prosvětlený domov PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Bustan IR antracitová LED Vždy krásně prosvětlený domov Toto nádherné nástěnné svítidlo Philips Bustan ve tvaru L z exkluzivního tlakově litého hliníku v antracitově

Více

Prime Tech Energy Úsporné LED osvětlení

Prime Tech Energy Úsporné LED osvětlení Prime Tech Energy Úsporné LED osvětlení Představení Praha, 30. dubna, 2013 1 CONTENTS PAGE A. LED osvětlení INOXLED 03 1. LED panely 06 2. LED trubice 07 3. LED osvětlení hal 08 4. LED osvětlení hal s

Více

CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu

CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu Lighting CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu CoreLine Highbay Nová generace řady CoreLine High-bay, která byla s úspěchem uvedena v roce 2013, dále

Více

Popis produktu. MASTER LEDspot LV

Popis produktu. MASTER LEDspot LV Popis produktu MASTER LEspot LV MASTER LEspot MR16 vytvárí svetelný kuzel teplého svetla podobný halogenové reflektorové zárovce a je ideálním vylepsením stávajícího bodového a celkového osvetlení v oblasti

Více

EXTRÉMNÍ VÝKON EXTRÉMNÍ ÚČINNOST

EXTRÉMNÍ VÝKON EXTRÉMNÍ ÚČINNOST EXTRÉMNÍ VÝKON EXTRÉMNÍ ÚČINNOST www.led2835.com ...the way to V čem je SMD2835 lepší než předchozí čipy? Zásadní rozdíl oproti předchozím druhům čipů je ve vertikální konstrukci SMD2835. Ve spodní části

Více

Pouliční LED svítidlo LD-30B

Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo pro úsporné veřejné osvětlení o výkonu 27W, které disponuje vysokým světelným tokem 3 000-3 260 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 30 W Světelný tok : 3

Více

TownGuide Core snadný výběr, snadné použití

TownGuide Core snadný výběr, snadné použití Lighting TownGuide Core snadný výběr, snadné použití TownGuide Core Řada TownGuide Core se sestává ze dvou rozeznatelných, moderních tvarů: plochý kužel a miskový kryt. Obě varianty jsou k dispozici buď

Více

Zdroj MASTER LEDcandle Nápadný design pro lustry a další dekorativní aplikace

Zdroj MASTER LEDcandle Nápadný design pro lustry a další dekorativní aplikace Lighting Zdroj MASTER LEDcandle Nápadný design pro lustry a další dekorativní aplikace MASTER LEDcandle Zdroj MASTER LEDcandle, které nabízí ostré bílé zářivé světlo podobné klasickým žárovkám, jsou ideální

Více

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení Ing. Jiří Skála 10. 6. 2014 Jihlava Obsah Mnoho tváří českého trhu Vliv kvality VO na dopravní nehodovost

Více

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017 PREZENTACE FIRMY Rozsvítíme Váš domov Katalog 2017 Žeranovice 240, 760 01 Holešov +420 +420 605 917 497 passiveledlights@gmail.com www.passiveledlights.eu PREZENTACE FIRMY Passiveledlights.eu spolupracuje

Více

Dyana LED. Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 13201

Dyana LED. Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 13201 Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 131 Dokonalé včlenění do městské zástavby Dyana byla zkonstruována tak, aby se během dne skvěle začlenila do okolního

Více

HBE-NW High Bay svítidlo

HBE-NW High Bay svítidlo HBE-NW-240-90 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno optickým systémem s vysokým světelným

Více

PHILIPS Chytré řešení pro každý prostor

PHILIPS Chytré řešení pro každý prostor PHILIPS Chytré řešení pro každý prostor Elfetex LED konference Ing. Pavel Marek, říjen 2016 April 17, 2015 - společnost založena roku 1891 - v ČR od roku 1995 - obrat divize osvětlení 2015 > 1 mld. Kč

Více

Katalog LED osvětlovací techniky

Katalog LED osvětlovací techniky Katalog LED osvětlovací techniky Ing. Zdeněk Švéda COLOR SET Jungmannova 30 533 03 DAŠICE Tel. (fax): + 420 466 951 759 Ukázka svítidla 60x60 cm Popis Ukázka sortimentu Ukázka svítidla kulatého Plochá

Více

Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu 34018/31/16

Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu 34018/31/16 PHILIPS mybathroom Nástěnné svítidlo Elements bílá LED Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu Vneste přírodní prvky do své koupelny. Nástěnné svítidlo mybathroom Elements rozjasní vaši koupelnu

Více

Urano. Urano. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Urano. Urano. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Urano Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 4 Urano Made in Italy GHOST - R Absolutní

Více

Solární pouliční osvětlení

Solární pouliční osvětlení Solární pouliční osvětlení VisioSolar CLASSIC series2014 by Visiocom Obsah OBSAH 2 ÚVODNÍ SLOVO 3 TECHNICKÉ PARAMETRY 4 TIME MANAGEMENT ÚSPORA ENERGIE 6 ZÁRUKY 8 INSTALACE SLOUPU 9 DODACÍ PODMÍNKY 9 Úvodní

Více

Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN.

Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN. Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN. Investor: PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. Nádražní 697 395 01 Pacov PACOVSKÉ STROJÍRNY jsou tradiční českou strojírenskou výrobu, která se dynamicky

Více