DÍLY POLESTAR PERFORMANCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DÍLY POLESTAR PERFORMANCE"

Transkript

1 DÍLY POLESTAR PERFORMANCE 1 page.indd 1

2

3 KDYŽ NA ŘÍZENÍ ZÁLEŽÍ Výkon zrozený ve Švédsku. Více než dvě desítky let praxe ve stavění úspěšných závodních vozů Volvo špičkové kvality a téměř dekáda zkušeností s navrhováním vysoce výkonných koncepčních vozů a produktů na optimalizaci výkonu znamenají, že naši konstruktéři vědí o posunování výkonnostních hranic vozů Volvo nesrovnatelně více než kdokoliv jiný. Spolu s našimi kolegy ze stáje Cyan Racing jsme se naučili, že o vítězství šampionátu nerozhoduje čas zajetí jednoho kola. Tajemství našeho úspěchu na závodní trati spočívá ve vytváření po všech stránkách vyvážených a precizních vozů, které se chovají před vídatelným způsobem a za všech okolností jsou pro jezdce výborně ovladatelné. Cenné lekce, které jsme dostali na závodní trati, nyní přenášíme přímo na vývoj našich silničních vozů a produktů pro optimalizaci výkonu. Naše nová produktová řada dílů Polestar Performance není v tomto směru výjimkou. Nabízí špičkový výkon, který si můžete vychutnávat na všech silnicích, za každého počasí a v každé roční době. Obsah KDYŽ NA ŘÍZENÍ ZÁLEŽÍ 02 VOLVO XC60 06 VOLVO V40 10 SADY 14 STVOŘENO PRO VÝKON 04 VOLVO S60 & V60 08 OPTIMALIZACE VÝKONU 12

4 4 page.indd 4

5 STVOŘENO PRO VÝKON 05 Jde nám o zajištění vyváženého dynamického jízdního zážitku. A to za každé situace. DÍLY POLESTAR PERFORMANCE Stvořeno pro výkon. Naše vášeň pro řízení nás přivedla k tomu, že jsme vyvinuli a uvedli na trh řadu dílů Pole star Performance. Nový program Polestar Performance Parts vyvinutý stejným týmem, který stojí za našimi úspěchy v motorsportu a za dynamickými silničními vozy Volvo, plně odpovídá naší filosofii, jejíž podstatou je přinášet našim zákazníkům vyvážený a dynamický jízdní zážitek. A to za každé situace. Nabídka dílů Polestar Performance pokrývá všechny komponenty, které hrají klíčovou roli při zvyšování výkonu. Tyto díly lze zakoupit jako kompletní sadu Polestar Performance, která zahrnuje vše potřebné pro vyladění podvozku, ráfky a pneumatiky, komponenty sání vzduchu a výfukového systému, doplňky pro zlepšení aerodynamických vlastností a také dekorativní prvky pro vylepšení vzhledu interiéru. Všechny tyto prvky, které jsou k dispozici také v samostatných paketech, zajistí, že si budete užívat vzrušující jízdu bez kompromisů. Díly Polestar Performance byly vyvinuty a testovány ve spolupráci se společností Volvo Cars, což znamená, že jsou opatřeny kvalitní povrchovou úpravou a žádným způsobem neomezují originální záruku Volvo.

6 6 page.indd 6

7 VOLVO XC60 07 Volvo XC60 díly Polestar Performance. Majitelé modelu Volvo XC60, kteří touží po vyšším výkonu a podtržení dynamického vzhledu svého vozu, si nyní mohou zpříjemnit každodenní cestování prostřednictvím kompletní sady Polestar Performance. Součástí této sady jsou pakety Polestar Chassis (podvozek), Polestar Wheel (kola) a Polestar Intake & Exhaust (sání a výfukový systém) a také celá řada dílů pro exteriér a interiér. Pokud nemáte zájem o kompletní sadu, nabízíme pro Volvo XC60 samostatné pakety jako je např. Polestar Chassis, jehož součástí jsou tlumiče a pružiny vyvinuté přímo společností Polestar. Dále je zde sada Polestar Intake & Exhaust, která nabízí vzduchový filtr Polestar a nerezový výfukový systém, který zajišťuje lepší dýchání motoru a výraznější zvuk. V neposlední řadě je zde paket Pole star Wheel, který Vám udělá radost 21" disky Polestar z lehké slitiny obutých do vysoce výkonných pneumatik Pirelli P-Zero 255/40 R21 s vynikající přilnavostí a preciznější ovladatelností. Výfukový systém. Nový výfukový systém z nerezové oceli dodá zvuku motoru Vašeho vozu tvrdší ráz, přičemž každému, kdo jede za Vámi, prozradí, že řídíte výjimečný vůz. Konstrukce tohoto výfuku s nízkým vnitřním odporem umožňuje motoru volněji dýchat, což přispívá ke zvýšení jeho výkonu. Difuzor. Design zadního difuzoru umožňuje efektivnější vedení vzduchu pod vozem, díky čemuž se zvyšuje přítlak vozu k silnici. Mimo to difuzor svým vzhledem perfektně ladí s koncovkami výfuku Polestar. Nejenže zlepšuje jízdní vlastnosti vozu ve vysokých rychlostech, ale zároveň dodává zádi na agresivnějším výrazu, který podtrhují výrazné koncovky výfuku. Zadní spoiler. Zadní spoiler prošel důkladným testováním, aby bylo zaručeno to nejlepší proudění vzduchu, díky kterému se zlepší stabilita ve vysokých rychlostech a aerodynamická efektivita. Jeho dalším přínosem je zdůraznění stylového vzhledu vozu. Hlavice řadicí páky. Hlavice řadicí páky Polestar je k dispozici pro manuální převodovku i pro automatickou převodovku Geartronic. 21" kola z lehké slitiny s vysoce výkonnými pneumatikami. Lehké disky, které přispívají k preciznější odezvě řízení, jsou obuty pneumatikami Pirelli P Zero, které byly velmi důkladně testovány, aby byla zajištěna jejich optimální přilnavost k povrchu. Sání vzduchu. Sportovní vzduchový filtr Polestar umožňuje lepší proudění vzduchu do motoru, čímž zvyšuje jeho výkon bez negativního vlivu na jeho životnost.

8 Volvo S60 a V60 díly Polestar Performance. Společnost Polestar má s platformami S60 a V60 skutečně bohaté zkušenosti. S těmito modely jsme závodili po celém světě, vyhrávali šampionáty, na jejich základě jsme stavěli vzrušující koncepční vozy a u jejich jednotlivých dílů jsme se snažili co nejvíce posunout limity, abychom objevili plný potenciál daného vozu. To znamená, že pokud šlo o nové díly Polestar Performance pro tyto dva modely, konstruktéři a testovací týmy mohli zúročit své hluboké znalosti těchto vozů. Majitelé modelů Volvo S60 a V60, kteří touží po vyšším výkonu a dynamičtějším vzhledu svého vozu, si nyní mohou objednat kompletní sadu dílů Polestar Performance. Ta zahrnuje pakety Polestar Chassis (podvozek), Pole star Intake & Exhaust (sání a výfukový systém) a Polestar Wheel (kola). Každý z dodávaných dílů byl pečlivě navržen a důkladně testován, aby pomohl vytvořit optimální jízdní zážitek. Součástí kompletní sady Polestar Performance je navíc i celá řada dekorativních prvků, jejichž smyslem je dodat vozu charakteristický vzhled. Patří sem například černé kryty vnějších zpětných zrcátek, vnější boční dekorativní lišty, ale i hlavice řadicí páky Pole star a sportovní pedály. V případě zájmu lze každý z paketů zakoupit také samostatně. Sání vzduchu. Sportovní vzduchový filtr Polestar umožňuje lepší proudění vzduchu do motoru, čímž se zvyšuje jeho výkon bez negativního vlivu na jeho životnost. 19" kola z lehké slitiny s vysoce výkonnými pneumatikami. Lehké disky, které přispívají k preciznější odezvě řízení, jsou obuty pneumatikami Bridgestone Potenza o rozměru 235/40 R19, které byly velmi důkladně testovány, aby byla zajištěna jejich optimální přilnavost k povrchu. Vzpěry. Modely Volvo S60 a Volvo V60 se mohou pochlubit unikátními vzpěrami. Ty jsou spolu s kvalitnějšími tlumiči a pružinami dostupné v rámci paketu Polestar Chassis. Tyto vzpěry byly navrženy s důrazem na preciznější odezvu řízení a prodloužení životnosti pneumatik. Zadní spoiler. Zadní spoiler prošel důkladným testováním, aby bylo zaručeno to nejlepší proudění vzduchu, díky kterému se zlepší stabilita ve vysokých rychlostech a aerodynamická efektivita. Atraktivním bonusem je jeho stylový vzhled. Výfukový systém. Nový výfukový systém z nerezové oceli dodá zvuku motoru Vašeho vozu tvrdší ráz, přičemž každému, kdo jede za Vámi, prozradí, že řídíte výjimečný vůz. Konstrukce tohoto výfuku s nízkým vnitřním odporem umožňuje motoru volněji dýchat, což přispívá ke zvýšení jeho výkonu. Difuzor. Design zadního difuzoru umožňuje efektivnější vedení vzduchu pod vozem, díky čemuž se zvyšuje přítlak vozu k silnici. Mimo to difuzor svým vzhledem perfektně ladí s koncovkami výfuku Polestar. Nejenže zlepšuje jízdní vlastnosti vozu ve vysokých rychlostech, ale zároveň dodává zádi na agresivnějším výrazu, který podtrhují výrazné koncovky výfuku.

9 VOLVO S60 & V page.indd 9

10 10 page.indd 10

11 VOLVO V40 11 Volvo V40 díly Polestar Performance. Přirozeně dynamický charakter Volva V40 byl našimi konstruktéry optimalizován do výkonnější podoby, jejíž součástí je také nový systém odpružení vyvinutý v rámci programu dílů Polestar Performance. Nové tlumiče a pružiny Polestar byly podrobeny rozsáhlému testování, na základě kterého si řidiči mohou užívat intenzivnější a preciznější jízdní zážitek. V kombinaci s novými 19" disky Polestar a s vysoce výkonnými pneumatikami nabídne Volvo V40 špičkovou ovladatelnost a komfort, které Vás donutí hledat delší cesty domů. Odpružení i kola jsou pro majitele modelu Volvo V40 k dispozici v rámci kompletní sady Polestar Performance, která obsahuje také sportovně koncipovaný vzduchový filtr a výfukový systém a prvky pro zdokonalení exteriéru i interiéru. Například aerodynamicky řešený spoiler, se kterým je spojena vynikající stabilita ve vysokých rychlostech, je dostupný pouze v rámci kompletní sady Polestar Performance. Nicméně, v případě zájmu lze každý z paketů zakoupit také samostatně. Zadní spoiler. Zadní spoiler prošel důkladným testováním, aby bylo zaručeno to nejlepší proudění vzduchu, díky kterému se zlepší stabilita ve vysokých rychlostech a aerodynamická efektivita. Jeho dalším přínosem je podtržení stylového vzhledu vozu. Výfukový systém. Nový výfukový systém z nerezové oceli dodá zvuku motoru Vašeho vozu tvrdší ráz, přičemž každému, kdo jede za Vámi, prozradí, že řídíte výjimečný vůz. Konstrukce tohoto výfuku s nízkým vnitřním odporem umožňuje motoru volněji dýchat, což přispívá ke zvýšení jeho výkonu. Tlumiče a pružiny. Součástí paketu Polestar Chassis jsou tlumiče, které byly vyvinuty, aby poskytovaly vyšší výkon bez negativního vlivu na komfort. Pohyby karoserie pomáhá regulovat také sada kratších a tužších spirálových pružin. 19" kola z lehké slitiny s vysoce výkonnými pneumatikami. Lehké disky, které přispívají k preciznější odezvě řízení, jsou obuty pneumatikami Pirelli P Zero, které byly velmi důkladně testovány, aby byla zajištěna jejich optimální přilnavost k povrchu. Poznámka: Některé informace v této brožuře nemusejí být v důsledku změn v parametrech produktů, k nimž došlo od okamžiku tisku, již aktuální a platné. Některé produkty ze zde uváděného či vyobrazeného příslušenství mohou být nyní k dispozici pouze za příplatek. Před objednáním požádejte, prosím, vašeho prodejce Volvo o nejnovější informace. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoliv bez upozornění změny cen, barev, materiálů, technických údajů a modelů.

12 Optimalizace výkonu Polestar Performace. Drive-E je rodina těch vůbec nejmodernějších motorů automobilky Volvo. Díky jejich technologické vyspělosti jsme mohli vyvinout novou generaci optimalizace výkonu, která se zaměřuje na celkem pět klíčových aspektů. Při navrhování této optimalizace využili naši konstruktéři holistický přístup, díky němuž Vám nyní můžeme dopřát ještě vyšší výkon a mnohem intenzivnější jízdní zážitek. Na základě optimalizace ve všech klíčových oblastech bylo dosaženo rychlejší a preciznější odezvy vozu, se kterou se pojí intuitivnější jízdní zážitek. Výsledkem je vůz s předvídatelnými reakcemi, které jsou nezbytným předpokladem jakékoliv aktivní jízdy bez ohledu na to, zda se odehrává na závodním okruhu nebo na otevřené silnici. PĚT OBLASTÍ, VE KTERÝCH DOŠLO K OPTIMALIZACI: Odezva plynu Odezva plynu byla optimalizována, aby nabízela lepší zpětnou vazbu a citlivějších reakce, které řidiči ocení především při předjíždění nebo během dynamické jízdy po klikatých silnicích. Rychlost řazení* Rychlost řazení převodových stupňů byla zvýšena, aby mohl vůz rychleji akcelerovat a přímějším způsobem reagovat na podněty řidiče např. při rychlém podřazení před předjížděním. Přesnost řazení a držení rychlosti* Charakteristika řazení byla vyladěna tak, aby byl chod motoru ve středním rozsahu výkonu co nejoptimálnější. Funkce držení rychlosti znamená, že převodovka při průjezdu ostrou zatáčkou, kdy na vůz působí odstředivé síly, nepřeřadí, čímž předchází nežádoucímu riziku ztráty rovnováhy a adheze uprostřed takového manévru. Odezva na zavírání škrticí klapky* U převodovky a motoru byla provedena také kalibrace zajišťující rychlejší reakci na situaci, kdy řidič na krátký moment rychle uvolní pedál plynu, např. během krátkého okamžiku brzdění před zatáčkou. Výkon motoru Smyslem všech optimalizací Drive-E je poskytnout řidiči více výkonu ve středním rozsahu otáček, který je při sportovní jízdě (například předjíždění nebo najíždění na dálnici) nejvíce využíván. VÍCE INFORMACÍ NAJDETE NA STRÁNKÁCH POLESTAR.COM *Pouze pro automatické převodovky 12 page.indd 12

13 13 page.indd 13

14 Sady dílů Polestar Performance Parts. KOMPLETNÍ SADA Sání vzduchu a výfukový systém Podvozek Kola Zadní spoiler Lišty dveřních prahů Černé kryty vnějších zpětných zrcátek Hlavice řadicí páky Sportovní pedály Madlo dveří zavazadlového prostoru (XC60) SÁNÍ A VÝFUK PODVOZEK KOLA Tlumiče 19" disky z lehké slitiny Vinuté pružiny 21" disky z lehké slitiny (pouze XC60) Vzpěry (pouze S60 & V60) Výfukový systém z nerezové oceli Zadní difuzor Pneumatiky Pirelli P Zero (pouze XC60 & V40) Pneumatiky Bridgestone Potenza (pouze S60 & V60) Sportovní vzduchový filtr Víko boxu vzduchového filtru Dekor ve spodní části dveří (S60 & V60) Dekorativní lišta ve spodní části dveří (XC60) 14 page.indd 14

15 15 page.indd 15

16 VOLVOCARS.CZ POLESTAR.COM/CZ Czech. MY17.

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

Nová Volva S60 a V60 Polestar vládnoucí silou 367 koní jsou již k dispozici

Nová Volva S60 a V60 Polestar vládnoucí silou 367 koní jsou již k dispozici Volvo Car Czech Republic, s.r.o. Public Relations V Oblouku 731 252 42 Průhonice Tel.: +420 296 787 111 Fax: +420 296 787 222 www.volvocars.cz Tisková zpráva Vydala Petra Doležalová, dolezalova@bluewind.cz

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

zbrusu nové stylové příslušenství

zbrusu nové stylové příslušenství zbrusu nové stylové příslušenství volvo XC90 Jak všichni designéři vědí, dokonalé křivky je možné podtrhout výběrem správných doplňků. SKANDINÁVSKÝ STYL Z DÍLNY VOLVO. Vylepšete si své zbrusu nové Volvo

Více

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY NAŠE PŘEPRAVNÍ KAPACITA. VAŠE VÝNOSY. PNEUMATIKY VYVINUTÉ PRO VÝZVY DNEŠNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ Současné postřikovače se vyvíjejí rychlým tempem. Stávají se většími, těžšími, výkonnějšími

Více

Cena: 56 089 bez DPH. Kompletní motor Cena a specifikace na vyžádání. Bressner Technology Tel: +420 251 109 151 Email: sales@bressner.

Cena: 56 089 bez DPH. Kompletní motor Cena a specifikace na vyžádání. Bressner Technology Tel: +420 251 109 151 Email: sales@bressner. Ceník dílů Mine s pro Nissan Skyline R35 GT-R O společnosti Mine s: Mine s je japonská společnost z města Yokosuka. Byla založena v roce 1985 panem Tsuzo Niikurou. Je jedním s pionýrů neprogramovatelných

Více

K dispozici např. pro Boxster, Boxster S, Cayman a Cayman S.

K dispozici např. pro Boxster, Boxster S, Cayman a Cayman S. 4 5 Sady zimních kol a pneumatik určených pro nový Boxster a nový Cayman (typ 98) Nezávisle objevte svůj vlastní směr a cestu, kterou se vydáte. Nový Boxster je ryzí roadster. Nezávislejší než kdy předtím,

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady. BMW řady.

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady 3 BMW řady 4 BMW řady 5 BMW řady 6 BMW X5 www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady.

Více

Současně zajišťují ve srovnání s letními nebo celoročními pneumatikami kratší brzdnou dráhu.

Současně zajišťují ve srovnání s letními nebo celoročními pneumatikami kratší brzdnou dráhu. Sady zimních kol a pneumatik Nabídka je platná do 8.. 03. Zima pro nás začíná až s příchodem prvního sněhu. Pro letní pneumatiky ale startuje již tehdy, klesnou-li teploty pod +7 C. Pod touto hranicí začne

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás.

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Přezujte na zimní pneumatiky Continental včas. Nabídka zimních pneumatik pro osobní, dodávkové a 4 4 automobily Zima 2012/13 Zimní pneumatiky jsou součástí povinné

Více

Produktová prezentace. PremiumContact 6. A new level of comfort.

Produktová prezentace. PremiumContact 6. A new level of comfort. Produktová prezentace PremiumContact 6 A new level of comfort. Marketing Portfolio letních pneumatik - 2017 Ultra High Performance/ Sport SportContact 6 High Performance/ Komfort PremiumContact 6 Eko ContiEcoContact

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

VOLVO S60 & V60 POLESTAR

VOLVO S60 & V60 POLESTAR VOLVO S60 & V60 POLESTAR Jsme Polestar Optimální jízdní zážitek bez kompromisů. Nás v Polestar vždy hnala kupředu ambice co nejvíce optimalizovat jízdní vlastnosti vozů Volvo. V tomto směru máme dnes obrovskou

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Zrozen na závodní trati.

Zrozen na závodní trati. i30 2 Zrozen na závodní trati. Model i30 N zahajuje novou éru. První vysokovýkonný model Hyundai poskytne každému maximální potěšení z jízdy. Hyundai i30 N je mimořádný sportovní vůz, který byl zrozen

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

NMAX. Každodenní život je součástí balení

NMAX. Každodenní život je součástí balení NMAX. Každodenní život je součástí balení nabízí přesně tu zábavnost a hbitost, jakou od lehkého skútru čekáte s bonusem rychlé akcelerace a větší maximální rychlosti, kterou mu zajišťuje jeho výkonnější

Více

Marketing Klíčové vlastnosti

Marketing Klíčové vlastnosti Marketing Klíčové vlastnosti Nová zimní pneu pro vozy kompakt a střední třídu Širší rozpětí bezpečnosti díky lepší přilnavost na sněhu a ledu Výborný handling na suchu Ekonomická díky snížení valivého

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

Dynamická jízda, bezpečné brzdy: Product Fact Book ContiPremiumContact 5 André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2

Dynamická jízda, bezpečné brzdy: Product Fact Book ContiPremiumContact 5 André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2 Dynamická jízda, bezpečné brzdy: André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2 Marketing André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 3 Charakteristika produktu Klíčové

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

Ovládněte silnice. X-MAX 400 www.yamaha-motor.cz

Ovládněte silnice. X-MAX 400 www.yamaha-motor.cz Ovládněte silnice Díky dynamické kapotáži, lehkému rámu a plnokrevné DNA modelu Yamaha X-MAX je tento výkonný a univerzální skútr postaven tak, aby Vás nadchl! Výkonný motor o objemu 400 ccm a lehký rám

Více

Koncepce vozu OBSAH DOKUMENTU

Koncepce vozu OBSAH DOKUMENTU K o n c e p c e v o z u OBSAH DOKUMENTU 1 Úvod...3 2 Základní technické údaje...3 3 Koncepce vozu...4 3.1 Podvozek...4 3.1.1 Rám...4 3.1.2 Zavěšení...4 3.1.3 Brzdy...4 3.1.4 Ráfky...4 3.1.5 Pneumatiky...4

Více

1 190 Kč 25302 Kryty klik děrované - ABS chrom, Milotec 610 Kč 25306 Kryty klik děrované - ABS karbon, Milotec 470 Kč

1 190 Kč 25302 Kryty klik děrované - ABS chrom, Milotec 610 Kč 25306 Kryty klik děrované - ABS karbon, Milotec 470 Kč Ceník MILOTEC-CZ pro konečné zákazníky 26.9.2006 Plastservis Mobilla s.r.o. - výrobce autodoplňků Milotec Vrchlického 520, 270 54 Řevničov Tel.: +420 313 564 078, fax: +420 313 564 899 E-mail: prodej@milotec.net,

Více

Produktová prezentace

Produktová prezentace Produktová prezentace ContiWinterContact TS 830 P 1 Pozice na trhu Zimní TWI indikátor Nové bezpečnostní hledisko: Pokud se dezén opotřebí na hloubku 4 mm, vystoupí zimní TWI indikátor v dezénu, a tak

Více

FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Radost z jízdy FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M. BMW M. BMW M. BMW X M A BMW X M. Počátek historie BMW Motorsport. První vítězství BMW s modelem

Více

OSOBNÍ VOZY VOLVO. Ceník pro modelový rok MY20

OSOBNÍ VOZY VOLVO. Ceník pro modelový rok MY20 OSOBNÍ VOZY VOLVO Ceník pro modelový rok MY20 V60 Motor Válce Převodovka Výkon (kw/k) VOLVO V60 MOMENTUM MOMENTUM PRO INSCRIPTION R-DESIGN 2 7 3 R5-099 900 54 900 227 400 249 900 T5 Drive-E 2,0L FWD 4-79

Více

OBJEVTE INTERAKTIVNÍ OBSAH

OBJEVTE INTERAKTIVNÍ OBSAH OBJEVTE INTERAKTIVNÍ OBSAH PŘIBLÍŽENÍ VIDEO OBRÁZEK K O N V E R Z N Í S A D Y 1 HISTORIE 2 FILOZOFIE 3 PERFORMANCE KITY HISTORIE ZAČÁTEK UZNÁNÍ SPOLUPRÁCE BUDOUCNOST CARLO ABARTH SÁM SEBE RÁD OZNAČOVAL

Více

OSOBNÍ VOZY VOLVO Ceník pro modelový rok 2019

OSOBNÍ VOZY VOLVO Ceník pro modelový rok 2019 OSOBNÍ VOZY VOLVO Ceník pro modelový rok 2019 V40 R-DESIGN Momentum Motor Válce Převodovka Výkon (kw/k) VOLVO V40 MOMENTUM INSCRIPTION 11 12 13 R2 T2 Drive-E 2,0L FWD 4 90/122 220 629 500 677 000 733

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Technické informace stav: září 2015 Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. 02 Obsah. Technické informace Příslušenství BMW M Performance

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER.

SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER. Radost z jízdy SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER. SE VŠEMI MODELY BMW A BMW M. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace BMW M Performance Parts Rejstřík 03 07 BMW řady 1

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Sportovně laděný NMAX 125 promění vaše každodenní dojíždění do města na nevšední zážitek. Tento městský dopravní prostředek je speciálně navržen tak, aby

Více

Čas na správné obutí!

Čas na správné obutí! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

enduro znovu kupředu. továrna zúročila své rozsáhlé zkušenosti a posunula kvalitu strojů nové řady EC a XC

enduro znovu kupředu. továrna zúročila své rozsáhlé zkušenosti a posunula kvalitu strojů nové řady EC a XC Nová řada GasGas Enduro 2019 Nové stroje EC Enduro a XC Cross-Country společnosti GasGas zvyšují svoji konkurenceschopnost a image. Přichází především s vylepšením rámu, inovovaným podvozkem, zvýšením

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Bravuris 3 HM Bravuris 2 Nabídka letních pneumatik 2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 Letní pneumatiky Barum Bravuris 3 HM

Více

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne TISKOVÁ ZPRÁVA Paříž - Francie 29. dubna 2010 Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne Vyvážený výkon přinášený pneumatikami Michelin perfektně doplňuje

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč!

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh Agenda Marketing Technické přínosy Uvedení na trh GENERAL TIRE. A BRAND OF CONTINENTAL. Product Factbook Snow Grabber Plus 3 Marketing Portfolio značky: Letní Celoroční Zimní 2017 100:0 on/off 80:20 on/off

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PAKET JEEP WRANGLER ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NIC PRO STYDLIVÉ POVAHY Jeep Wrangler kombinuje ikonický styl, touhu po outdoorových dobrodružstvích, schopnost jízdy v terénu a nespoutané svobody se speciálním

Více

Hankook Tire Česká republika s. r. o. Hvězdova 1716/2b , Praha 4 Czech Republic. Katalog pneumatik

Hankook Tire Česká republika s. r. o. Hvězdova 1716/2b , Praha 4 Czech Republic. Katalog pneumatik Hankook Tire Česká republika s. r. o. Hvězdova 1716/2b 140 78, Praha 4 Czech Republic Katalog pneumatik Obsah Značka S FIT EQ G FIT EQ Technologie y 4 6 8 10 12 19 Značka Spojením modré barvy racionálního

Více

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU Bezpečnost na prvním místě. Přezujte na Kumho. včetně označování pneumatik dle EU ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013 Kompletní program pro osobní automobily, SUV/4x4 a lehká nákladní vozidla česká republika KUMHO

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima KTLO PNUMTIK NRL TIR léto/zima WWW.T-PNU.Z PŘHL PNUMTIK LTNÍ PNUMTIKY 2 ZIMNÍ PNUMTIKY LTNÍ PNUMTIKY ltimax ON NOVINK Poskytuje spolehlivý výkon s vynikající přilnavostí na suché i mokré vozovce a výrazně

Více

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ OSOBNÍ PNEUMATIKY LETNÍ - CELOROČNÍ - ZIMNÍ OSOBNÍ PNEUMATIKY - LETNÍ (Z212) (K107)

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI SERVIS Společnost vyvinula kompletní řadu motorových olejů, které přinášejí nejlepší výkonnost motorů a prodlužují jejich životnost

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

PŘEDSTAVUJEME VÁM NOVÉ VOLVO V60

PŘEDSTAVUJEME VÁM NOVÉ VOLVO V60 PŘEDSTAVUJEME VÁM NOVÉ VOLVO V60 NOVÉ VOLVO V60. STVOŘENO PRO CELÉ GENERACE. Automobilku Volvo Cars již déle než 60 let žene kupředu přání vyrábět vozy kombi, které obohatí životy lidí. Přesně tatáž vize

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla.

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. ZIMNÍ PNEU PNEUMATIKY, KTERÉ SPLNÍ VŠECHNY VAŠE POŽADAVKY Vozidla jsou, stejně jako lidé, rozdílná. Zejména v oblasti osobních

Více

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA CELOROČNÍ PNEUMATIKY 2018 I 2019 MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA TYRES ZNAČKA FALKEN Značka FALKEN vznikla v roce 1983 v jejím rodném Japonsku a původně sloužila

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik 2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Barum. Značka skupiny Continental. Letní pneumatiky Barum Jízda bez hranic mnoho ujetých kilometrů

Více

SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER.

SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER. Radost z jízdy SPORTOVNÍ VLASTNOSTI. INDIVIDUÁLNÍ CHARAKTER. SE VŠEMI MODELY BMW A BMW M. Technické informace. Stav: březen 2018. 02 Obsah. Technické informace BMW M Performance Parts Rejstřík 03 07 BMW

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman Motor 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 2,7 l, maximální výkon 202 kw (275 k), maximální točivý moment 290 Nm 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 3,4 l, maximální výkon

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NOVÉ VOLVO XC40

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NOVÉ VOLVO XC40 PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NOVÉ VOLVO XC40 PŘÍSLUŠENST VÍ PRO VOLVO XC 40 3 NOVÉ VOLVO XC40. SUV, KTERÉ MÁ STYL, VÁŠ STYL Nové Volvo XC40 je originální SUV, které perfektně souzní s životem ve městě. Zrodilo se

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii hankooktire.com/cz Obsah Popis a technické informace Klíčové vlastnosti Koncept Marketing Produktová mapa Popis dezénu a použitých technologií Popis a technické informace Rozměry Šířka pneumatiky 205~305

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Září 2007 OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Corsa OPC a Meriva OPC: Motor 1.6 Turbo 192 k/180 k Astra OPC a Zafira OPC: Motor 2.0 Turbo 240 k Vectra OPC a Vectra Caravan

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky Nejde zde pouze o koňské síly, ale o rozdíly. Obsah Obsah: 4 Hankook Runflat-System

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

PCX. 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6

PCX. 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6 PCX 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6 Představení Vývojový koncept Skútry s malým zdvihovým objemem jsou v Evropě stále populárnější. Rostoucí ceny paliv a zvyšující se ohledy na životní prostředí stále

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real.

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real. VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET. Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě.

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně

Více

MULTIHAWK 2. Sortiment letních pneumatik Firestone MULTIHAWK 2. Užijte si všestranný výkon NOVINKA

MULTIHAWK 2. Sortiment letních pneumatik Firestone MULTIHAWK 2. Užijte si všestranný výkon NOVINKA PRODUKTY MULTIHAWK 2 Užijte si všestranný výkon NOVINKA MULTIHAWK 2 Dobré časy. Úžasná místa. A vy se cítíte dobře. To potěšení z hladké a pohodlné jízdy...to je důvod, proč společnost Firestone vyvinula

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla 2014 Bravuris 3 HM NOVINKA! Bravuris 2 Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 NOVINKA! Pneumatiky Barum NOVINKA!

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více