Úřad vlády České republiky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úřad vlády České republiky"

Transkript

1 Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 2. čtvrtletí roku Základní údaje Vládní výbor k dopadům zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi (dále jen Vládní výbor ) byl zřízen usnesením vlády č. 178 ze dne 17. března Vládní výbor je poradním orgánem vlády, jehož hlavní činností je vyhodnocovat dopady zákona č. 428/2012 Sb., o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi a o změně některých zákonů (zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi) (dále také zákon o majetkovém vyrovnání ). Výbor též vyhodnocuje průběh soudních sporů ve věcech majetkového vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi a případně plní další úkoly stanovené vládou. Vláda výše uvedeným usnesením přijala základní dokumenty, které upravují činnost Vládního výboru. Těmito dokumenty jsou Statut Vládního výboru a Jednací řád Vládního výboru. První z dokumentů upravuje předmět činnosti Vládního výboru, jeho složení, způsob zabezpečení, jakož i možnost zřizovat pracovní komise. Jednací řád Vládního výboru pak stanoví pravidla pro organizaci a průběh zasedání Vládního výboru. Oba uvedené dokumenty, stejně tak jako záznamy z jednání a základní informace o Vládním výboru, jsou zveřejněny na internetových stránkách Úřadu vlády ČR. Na internetových stránkách Úřadu vlády České republiky jsou také zveřejněny veškeré předchozí čtvrtletní zprávy Vládního výboru, které byly Vládním výborem a vládou schváleny.

2 Úřad vlády České republiky 2. Členové výboru a stálí hosté Vládní výbor se skládá z předsedy a ostatních členů. Předsedou vládního výboru je zároveň předseda vlády České republiky. Kdo je ostatním členem Vládního výboru upravuje čl. 3 odst. 3 Statutu Vládního výboru. V průběhu 2. čtvrtletí roku 2017 byli členové: Mgr. Bohuslav Sobotka předseda výboru a předseda vlády České republiky Ing. Andrej Babiš do místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí Ing. Ivan Pilný od ministr financí Ing. Marian Jurečka ministr zemědělství Mgr. Daniel Herman ministr kultury Milan Chovanec ministr vnitra JUDr. Robert Pelikán, Ph.D. ministr spravedlnosti K jednáním jsou též zváni stálí hosté. Kdo jsou stálí hosté, upravuje čl. 2 odst. 6 Jednacího řádu Vládního výboru. Ke dni 30. června 2017 jsou stálými hosty vrcholní představitelé Lesů České republiky, s. p., Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, ho pozemkového úřadu a zástupci Asociace krajů České republiky, Svazu měst a obcí. Stálým hostům jsou též zasílány veškeré informace, které se Vládní výbor v souvislosti se svojí činností dozví. Strana 2 (celkem 27)

3 Úřad vlády České republiky B. INFORMACE O PRŮBĚHU VYDÁVÁNÍ MAJETKU 1. Podklady, na základě kterých je tato část zpracována Pro sestavení části B. čtvrtletní zprávy byly využity následující podklady, které byly zaslány Vládnímu výboru: 1. Podklady od ho pozemkového úřadu 2. Podklady od Lesů ČR, s. p. 3. Podklady od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových 4. Podklady od Ministerstva pro místní rozvoj 5. Podklady od Ministerstva financí 6. Podklady od Ministerstva kultury 7. Podklady od Ministerstva obrany 8. Podklady od Ministerstva práce a sociálních věcí 9. Podklady od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 10. Podklady od Ministerstva spravedlnosti 11. Podklady od Ministerstva vnitra 12. Podklady od Ministerstva zdravotnictví 13. Podklady od Ministerstva zemědělství 14. Podklady od Ministerstva životního prostředí 15. Podklady od Ministerstva dopravy 16. Podklady od Ministerstva průmyslu a obchodu Přílohou této zprávy je též souhrnný přehled informací o probíhajících soudních ch mezi povinnými a oprávněnými osobami podle zákona o majetkovém vyrovnání. 2. Stav vydávání : Součty údajů v řádcích č. 4 9 dosahují vyšších hodnot než údaje v řádku 1. Je to z toho důvodu, že v rámci jedné výzvy bylo požadováno více pozemků, z nichž některé byly předmětem schválené dohody, některé předmětem dohody, která nebyla schválena, část téže výzvy byla předmětem předání jiné povinné osobě ve smyslu 11 zákona č. 428/2012 Sb., a některé pozemky byly předmětem odmítnutí uzavřít dohodu. Jedna a tatáž výzva tedy může figurovat v různých údajích o jejich vyřizování, jak je zachycují jednotlivé řádky. Strana 3 (celkem 27)

4 Úřad vlády České republiky Řádek 5 obsahuje údaje o dohodách, které byly pouze uzavřeny, a dosud nebylo ve správním rozhodnuto o jejich schválení. Údaje o uzavřených dohodách, které již byly předmětem správního, jsou obsaženy v řádcích 6, 8 a 9. Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( odst. 7) 17 Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Strana 4 (celkem 27)

5 Úřad vlády České republiky, s. p.: U podaných výzev dochází k nárůstu počtu výzev, jelikož nepříslušné osoby stále na LČR postupují výzvy oprávněných osob. Dosud neprojednané výzvy - jsou výzvy od nepříslušných osob postoupené v posledním období. Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) 2 310*) *) 2 Projednané výzvy: 2 306*) *) 3 Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 261*) 4 689*) 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) 1 765**) Schválené dohody ( 9 odst. 3) 1 745**) Odmítnutí uzavření dohody 821*) *) 8 Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy 4*) 7*) Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) 2 382***) ***) 16 Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) *) *) 25 Projednané výzvy: *) *) 26 Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) *) *) 28 Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) 325**) Odmítnutí uzavření dohody () 30 Dosud neprojednané výzvy *) *) Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva x Strana 5 (celkem 27)

6 Úřad vlády České republiky 36 Vlastnické právo zapsáno x *) data pro tyto řádky nejsou rozlišena na zemědělské a nezemědělské nemovitosti (jsou uvedena společně v 9) **) k jedné výzvě může být uzavřena jedna, ale i více dohod o vydání majetku (a opačně v některých případech může být uzavřena jedna dohoda k více evidovaným výzvám) ***) správní dle 9 odst. 6 jsou v některých případech vedena i u výzev, kde již byla uzavřena dohoda o vydání nemovitých věcí a doposud nedošlo k zastavení správního U podaných výzev dochází k nárůstu počtu výzev, jelikož nepříslušné osoby stále na LČR postupují výzvy oprávněných osob. Dosud neprojednané výzvy - jsou výzvy od nepříslušných osob postoupené v posledním období. Strana 6 (celkem 27)

7 Úřad vlády České republiky Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva x 36 Vlastnické právo zapsáno x Strana 7 (celkem 27)

8 Úřad vlády České republiky Ministerstvo pro místní rozvoj: Stav vydávání: Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách 0 0 dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 0 0 x 36 Vlastnické právo zapsáno 0 0 x Strana 8 (celkem 27)

9 Úřad vlády České republiky Ministerstvo financí: Níže uvedený přehled neobsahuje informace od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, které se evidují samostatně. Stav vydávání: Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy 1**) 0 1*) Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 0 0 x 36 Vlastnické právo zapsáno 3 3 x *) výzva se týká vypořádání bankovního účtu **) výzva vrácena podle 11 odst. 8 zákona o majetkovém vyrovnání Strana 9 (celkem 27)

10 Úřad vlády České republiky Ministerstvo kultury: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) 12 2 Projednané výzvy: 11 3 Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 0 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) 1 6 Schválené dohody ( 9 odst. 3) 0 7 Odmítnutí uzavření dohody 10 8 Zamítnuté ( 9 odst. 4) 0 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 0 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) 3 13 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 0 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) 8 16 Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst ) 17 Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 0 odst. 7) Podané žaloby dle 0 20 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 0 odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno 7 29 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) 296 1) 174 2) 25 Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) ) ) 29 Odmítnutí uzavření dohody () 84 5) 30 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () 17 6) 33 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Strana 10 (celkem 27)

11 Úřad vlády České republiky 35 Podány návrhy na zápis vlastnického práva 9 38 x 36 Vlastnické právo zapsáno ) x 1) Dvě podané výzvy byly oprávněnou osobou vzaty zpět povinná osoba Památník národního písemnictví. 2) Zemědělské i nezemědělské nemovitosti (stavby jsou počítány jako samostatné věci). 3) Stavby jsou počítány jako samostatné věci. 4) Včetně 14 obrazů, které Národní galerie v Praze vydala na základě soudního smíru a 4 plastik vydaných Národní galerií v Praze Klášteru minoritů Český Krumlov na základě zákona č. 298/1990 Sb. 5) Včetně vrácených výzev podle 11 odst. 8 zákona o majetkovém vyrovnání. 6) Včetně sporu sp. zn. 21 C 365/2015 (Vydání 26 pozemků a 4 staveb v k. ú. Bouzov + mobiliář ho hradu Bouzov), kde se jedná o zemědělské nemovitosti i jiné věci než zemědělské nemovitosti; Zpětvzetí žaloby Rytířským řádem Křižovníků s červenou hvězdou dne z důvodu vydání nárokovaných věcí (1 obraz + 1 plastika). 7) Stavby jsou počítány jako samostatné věci. Strana 11 (celkem 27)

12 Úřad vlády České republiky Ministerstvo obrany: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí v PK 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 9*)částečně **)nelze stanovit 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy 1 1****) Podané žaloby ( 9 odst. 5) Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) 175*** Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst ) 17 Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí v PK 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) 25*)/1 **)/2 28 Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () 22***** Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva 36 Vlastnické právo zapsáno 8 48 v KN Strana 12 (celkem 27)

13 Úřad vlády České republiky *) V jednom případu šlo o postoupení celé výzvy jiné osobě. Zbývající výzvy byly postoupeny pouze částečně a to i na více osob. **) Vzhledem k tomu, že ve většině případů se jedná o části požadovaných PK parcel, nelze stanovit počet převáděných nemovitostí. ***) Mezi podanými návrhy na zahájení správního jsou i výzvy, které vedeme jako výzvy na jiné než zemědělské nemovitosti (poznámka: církve všechny výzvy vnímají jako zemědělské nemovitosti, přestože nesplňují zákonnou podmínku pro zemědělskou nemovitost ke dni ). ****) Na jednu nemovitost je podáno více výzev. *****) Mezi podanými žalobami podle ustanovení jsou i žaloby na zemědělský majetek, který by však měl být žalován podle ustanovení zákona o majetkovém vyrovnání. Strana 13 (celkem 27)

14 Úřad vlády České republiky Ministerstvo práce a sociálních věcí: Stav vydávání: Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) částečně 1 28 Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () 4 30 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách 0 0 dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 0 0 x 36 Vlastnické právo zapsáno 0 0 x Strana 14 (celkem 27)

15 Úřad vlády České republiky Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Stav vydávání: Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách 0 0 dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 0 0 x 36 Vlastnické právo zapsáno 0 0 x Strana 15 (celkem 27)

16 Úřad vlády České republiky Ministerstvo spravedlnosti: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) 7 Odmítnutí uzavření dohody 8 Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) 13 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) 16 Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) 17 Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle 20 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva 23 Vlastnické právo zapsáno 1 1 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) 28 Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () 33 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva x 36 Vlastnické právo zapsáno 3 5 x Strana 16 (celkem 27)

17 Úřad vlády České republiky Ministerstvo vnitra: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno 2 2 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva 0 0 x 36 Vlastnické právo zapsáno x Strana 17 (celkem 27)

18 Úřad vlády České republiky Ministerstvo zdravotnictví: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) 6 Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst ) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno 2 9 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) 28 Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách 2 2 dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 4 13 x 36 Vlastnické právo zapsáno 4 13 x Strana 18 (celkem 27)

19 Úřad vlády České republiky Ministerstvo zemědělství: Údaje poskytnuté Ministerstvem zemědělství jsou souhrnem údajů od resortních organizací a státních podniků, včetně podniků Povodí. Údaje za Lesy České republiky, s. p. a za se vedou samostatně. Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté dohody ( 9 odst. 4) a návrhy na vydání ( 9 odst. 6) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle 62 Odhad pozemků dotčených žalobami přesahuje číslo 100, není vše dosud identifikováno na KN stav. 20 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1)* Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2)* Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Strana 19 (celkem 27)

20 Úřad vlády České republiky Podané žaloby () 69 Odhad pozemků dotčených žalobami přesahuje číslo 100, není vše dosud identifikováno na KN stav. 33 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno * Výzvy pouze na nezemědělské nemovitosti v rámci resortu nejsou, oprávněné osoby si nárokují ve výzvách historické majetky bez soudobého rozlišení, zda se jedná o zemědělské a nezemědělské nemovitosti. O tom, že je nárokovaná nemovitost nezemědělská se zjistí až při identifikaci pozemku v katastru nemovitostí. - Strana 20 (celkem 27)

21 Úřad vlády České republiky Ministerstvo životního prostředí: Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) 7 Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách 3 4 dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 4 6 x 36 Vlastnické právo zapsáno 4 6 x Strana 21 (celkem 27)

22 Úřad vlády České republiky Ministerstvo dopravy: V tabulce není uvedeno 130 výzev evidovaných Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD). Počet výzev evidovaných ŘSD je uveden v samostatné tabulce (viz níže). Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) 6 Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby dle 9 odst Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno 11 8 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) 29 Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 4 x 36 Vlastnické právo zapsáno 4 x Strana 22 (celkem 27)

23 Úřad vlády České republiky Ředitelství silnic a dálnic ČR: 1 Celkem výzvy 130 Nelze zjistit údaj, zda se jedná o výzvu dle 9 odst. 1, nebo dle 10 odst. 1 2 Projednané výzvy: Počet zamítnutých výzev dle 8 odst. 1, písm. a) Počet výzev, u kterých by mohlo dojít k uzavření dohody 4 5 Počet budoucích dohod uzavřených dle 9 odst Počet budoucích dohod uzavřených dle 10 odst Podané návrhy dle 9 odst Počet vydaných rozhodnutí dle 9 odst Počet uzavřených dohod dle 9 odst Počet uzavřených dohod dle 10 odst. 1 4 Strana 23 (celkem 27)

24 Úřad vlády České republiky Ministerstvo průmyslu a obchodu: Níže uvedená tabulka obsahuje údaje od sedmi státních podniků v zakladatelské působnosti Ministerstva průmyslu a obchodu. Jde o následující podniky: DIAMO, s.p., Palivový kombinát Ústí, s.p., Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p., BENZINA, státní podnik v likvidaci, České energetické závody, státní podnik v likvidaci, Drobné zboží České v likvidaci, TECHNOMAT, s.p. v likvidaci. Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) 5 Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) 6 Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody 8 Zamítnuté ( 9 odst. 4) 9 Neschválené dohody ( 9 odst. 5) 10 Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) 13 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) 16 Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) 17 Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle 20 Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno 2 3 Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva 5 9 x 36 Vlastnické právo zapsáno 5 9 x Strana 24 (celkem 27)

25 Úřad vlády České republiky Souhrnný přehled: Níže uvedená souhrnná čísla je třeba považovat pouze za orientační. Zkreslenost čísel plyne především ze skutečnosti, že některé povinné osoby v některých fázích procesu vydávání majetku nerozlišují mezi zemědělskými a nezemědělskými nemovitostmi. Tato data jsou pak souhrnně uváděna buď mezi zemědělskými nemovitostmi, nebo mezi jinými věcmi, než zemědělskými nemovitostmi podle toho, kde je dané povinné osoby samy uvedly. Z tohoto důvodu v souhrnném přehledu nemohou fungovat ani kontrolní součty. Za orientační je třeba považovat i počet vydávaných movitých věcí. Zvláště se totiž neevidují movité věci, které se vydávají v souladu s 11 odst. 9 zákona o majetkovém vyrovnání jako součást nemovitých věcí, nebo které s nemovitou věcí funkčně souvisejí. Další nepřesnosti mohou plynout z toho, že výzvy na vydání nemovitých věcí se podávají podle stavu zapsaného v pozemkových knihách, ale vydávané nemovité věci jsou nemovité věci vydané podle stavu v katastru nemovitostí. Do souhrnného přehledu rovněž nebyly zahrnuty údaje Ředitelství silnic a dálnic ČR, neboť nedisponují potřebnou mírou validity. Stav vydávání: Zemědělské nemovitosti ( 9) Počet Počet nemovitých věcí 1 Podané výzvy ( 9 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 4 Postoupeno na jinou povinnou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 9 odst. 2) Schválené dohody ( 9 odst. 3) Odmítnutí uzavření dohody Zamítnuté ( 9 odst. 4) Neschválené dohody ( 9 odst. 5) Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby ( 9 odst. 5) Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Podané návrhy ( 9 odst. 6) Vydaná rozhodnutí o vydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Vydaná rozhodnutí o nevydání nemovitých věcí ( 9 odst. 7) Podané žaloby dle Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle 9 odst Strana 25 (celkem 27)

26 Úřad vlády České republiky 22 Podány návrhy na zápis vlastnického práva Vlastnické právo zapsáno Jiné věci než zemědělské nemovitosti ( 10) Počet Počet nemovitých věcí Počet movitých věcí 24 Podané výzvy ( 10 odst. 1) Projednané výzvy: Z toho: 27 Postoupeno na jinou osobu ( 11 odst. 1) Uzavřené dohody ( 10 odst. 2) Odmítnutí uzavření dohody () Dosud neprojednané výzvy Podané žaloby () Pravomocná rozhodnutí o podaných žalobách dle Podány návrhy na zápis vlastnického práva x 36 Vlastnické právo zapsáno x Strana 26 (celkem 27)

27 Úřad vlády České republiky C. DALŠÍ ÚDAJE Údaje týkající se krajů a obcí Údaje týkající se obcí a krajů jsou uvedeny v příloze této čtvrtletní zprávy. Strana 27 (celkem 27)

28 Zpráva o stavu soudních podle zákona č. 428/2012 Sb., o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi a o změně některých zákonů (zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi)

29 Základní informace Vládní výbor k dopadům zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi (dále jen Vládní výbor ) byl zřízen usnesením vlády č. 178 ze dne 17. března Vládní výbor je poradním orgánem vlády, jehož hlavní činností je vyhodnocovat dopady zákona č. 428/2012 Sb., o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi a o změně některých zákonů (zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi) (dále také zákon o majetkovém vyrovnání ). Jedním z úkolů Vládního výboru je též vyhodnocování soudních sporů. Materiál je doplňujícím materiálem k průběžně vydávaným čtvrtletním zprávám Vládního výboru. Tato příloha tak podrobněji monitoruje probíhající soudní spory. Stav je aktuální ke dni 31. března Asociace krajů data za sledované období neposkytla. Pro účely zpracování přílohy tedy byly použity údaje k 31. prosinci Z tohoto důvodu nebyla data zahrnuta do porovnání duplicit. Podklady Níže uvedené bylo zpracováno na základě podkladů poskytnutých těmito úřady:, s. p. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Ministerstvo financí Ministerstvo kultury Ministerstvo práce a sociálních věcí Ministerstvo zdravotnictví Ministerstva zemědělství Ministerstvo životního prostředí Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo vnitra Ministerstvo dopravy Ministerstvo obrany Svaz měst a obcí Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Asociace krajů (údaje k 4. čtvrtletí 2016)

30 Shrnutí: Shrnutí Výše uvedený přehled soudních sporů vychází z údajů, které byly Vládnímu výboru poskytnuty jeho členy, případně stálými hosty. Předmět sporů je uveden přímo v jednotlivých tabulkách. V některých případech jsou soudní spory evidovány duplicitně. Jde například o situaci, kdy žalovaní jsou jak, s.p., tak, případně Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. V některých statistikách nejsou další účastníci jednotlivých vždy označeni. Vykázaný počet sporů Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Ministerstvo financí Ministerstvo kultury Ministerstvo práce a sociálních věcí Ministerstvo zdravotnictví Ministerstvo zemědělství Ministerstvo životního prostředí Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo vnitra Ministerstvo dopravy Ministerstvo obrany Asociace krajů 116 x x Asociace krajů - obce 145 x x Svaz měst a obcí Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo spravedlnosti Ministerstvo pro místní rozvoj Ministerstvo zahraničních věcí Celkem Celkem vykázaných sporů (bez duplicit) Jednotlivých sporů Ukončených sporů

31 : Sp. značka Soud Žalobce Žalovaný Předmět sporu Právní důvod Stav PM V čí prospěch ukončeno Duplicita C 29/2016 KS Ostrava Arcibiskupský kněžský seminář Arcibiskupský kněžský seminář ca - dle C 16/2017 OS Vsetín Arcibiskupský kněžský seminář Arcibiskupský kněžský seminář Olomouc ca C 16/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca ČR - - dle CO 353/2016 KS Ostrava Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství Olomoucké ca D. Kubík, - o určení vlastnictví Řízení v II C 89/2015 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca,,žaloba dle části V. o.s.ř. ( 9 odst.6 z.č. 428/2012 Sb.) k.ú.záříčí LČR C 1/2016 OS Uherské Hradiště Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca Obec Velehrad, - dle 18 (1) Co 296/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca Radomír Zlámal a : žaloba o určení vlastnictví podle 18 C

32 C 11/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - dle C 20/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - dle C 4/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - dle C 13/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - dle 9 - zastupuje UZSVM žalovaný C 28/2016 KS Ostrava Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - dle C 216/2016 KS Praha Arcibiskupství pražské Arcibiskupství olomoucké ca - k.ú. Starý Rožmitál LČR 0337., C 9/2017 OS Kroměříž Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - o nahrazení projevu vůle C 34/2017 OS Kroměříž Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - o nahrazení projevu vůle 1021.

33 C 159/2017 OS Jeseník Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - o nahrazení projevu vůle C 10/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - žaloba podle části V C 14/2016 KS Brno Arcibiskupství olomoucké Arcibiskupství olomoucké ca - žaloba podle části V. (KPÚ Zlínský kraj) C 29/2016 KS Praha Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca ČR - - dle C 282/2015 OS Příbram Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca Ing. I. Záhorková, - dle 18(1) C 232/2015 OS Rakovník Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca Němeček Petr a : o určení vlastnického práva podle 18 - k.ú. Kozojedy C 26/2015 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - 9 (6) C 121/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - DLE

34 C 122/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca SpÚ - DLE , MZe C 24/2016, 4 Co 182/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle 9 Řízení v II C 64/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle 9 Řízení v II C 36/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - DLE C 9/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle C 32/2016 KS Brno Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - DLE C 31/2016 KS Praha Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle C 62/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle 9 Mimořádné opravné prostředky 0306., MO 0029.

35 C 34/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - dle 9 Řízení přerušeno C 3/2016 KS Praha Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - KPÚ Středočeský kraj - dle C 234/2016 OS Pelhřimov Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 230/2016 OS Příbram Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - o nahrazení projevu vůle C 388/2016 OS Prahazápad Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca SpÚ - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE žalovaný C 229/2016 OS Příbram Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - o nahrazení projevu vůle C 184/2016 OS Prahazápad Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 42/2017 OS Mladá Boleslav Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - o nahrazení projevu vůle

36 C 262/2016 OS Prahavýchod Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca - o nahrazení projevu vůle C 230/2015 OS Rakovník Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca a Charvát Václav k.ú. Kozojedy žalovaný C 258/2015 OS Pelhřimov Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca a Nevosád Jiří: podle 18 - k.ú. Onšov žalovaný C 231/2015 OS Rakovník Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca, Cífka, Hejda, Hlavsa, Vajc - určovací žaloba podlke 18 - k.ú. Kozojedy, Pochvalov žalovaný C 290/2015 OS Louny Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca, Ing. S. Miltner - dle 18 (1) žalovaný C 88/2015, 15 Co 200/2016 NS ČR Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca, Město Červená Řečice - O určení vlastnického práva státu ( 18 odst. 1 z.č. 428/2012 Sb.) Řízení v III , SMO C 92/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca, Povodí Vltavy 0309., MZe C 66/2015 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca : žaloba podle 9 C - pozemky v k.ú. Hněvkovice Řízení v II.

37 C 99/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca ; Povodí Vltavy - dle , MZe C 100/2016 Arcibiskupství pražské Arcibiskupství pražské ca ; Povodí Vltavy, - dle 9 Řízení přerušeno LČR 0114., 0333., MZe C 46/2016, 4 Co 6/2017 Arcibiskupství pražské Arcibiskuptství pražské ca - dle 9 Řízení v II C 474/2015 OS Praha 6 Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Arciopatství sv. Vojtěcha a Markéty v Praze ca, hl.m. Praha - dle 18 (1) 0695., SMO C 198/2016 OS Prahazápad Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv Vojtěcha a Markéty v Praze Břevnově ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE žalovaný C 338/2016 OS Prahazápad Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv Vojtěcha a Markéty v Praze Břevnově ca - o nahrazení projevu vůle C 480/2013 OS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěch a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca 1) Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s. 2) 0351.

38 C 479/2013 OS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěch a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca obec Sloupno C 105/2016 KS Praha Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a Makéty v Praze Břevnově ca, - dle C 87/2016 OS Kladno Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a Markéty v Praze Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a Markéty v Praze - Břevnově ca SpÚ - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 160/2016 KS Praha Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca - DLE 9 zmv C 202/2016 KS Praha Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca - DLE C 251/2016 OS Praha 5 Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca - o nahrazení projevu vůle C 225/2016 OS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE

39 C 98/2015 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově ca, - proti rozhodnutí správního orgánu C 32/2016 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově A 105/2016 MS Praha Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově C 367/2015 OS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca Ing. V. Bareš, - dle 18 (1) C 93/2015 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca Lesy České republiky, ŘSD a : žaloba podle 9 - k.ú. Králíky u Nového Bydžova návrh vzat zpět MD 0006., LČR C 2/2016 MS Praha Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca - dle

40 C 191/2016 OS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca - o nahrazení projevu vůle C 15/2016 OS Prahazápad Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktínské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca a Obec Jinočany - žaloba podle 18 v k. ú. Jinočany C 29/2016 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca, C 97/2015 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca, - DLE C 99/2015 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca, - dle C 36/2016 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze na Břevnově ca - dla C 310/2015 OS Náchod Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství Broumov ca a Milena Zemanová Ing. - podle 18 - k.ú. Žďár nad Metují 0390.

41 C 309/2015 OS Náchod Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství Broumov ca SPU a Voženílek, Voženílková k.ú. Žďár nad Metují C 130/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích ca - dle C 201/2016 OS Benešov Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích ca - o nahrazení projevu vůle C 199/2016 OS Kutná Hora Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 72/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích ca -dle C 131/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích ca, - dle 9 LČR 0143., C 83/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Praze Emauzích ca - dle

42 C 77/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Praze Emauzích ca - dle 9 ZVM C 75/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Praze Emauzích ca - dle C 76/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Praze Emauzích ca - dle C 82/2016 KS Praha Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Praze Emauzích ca - dle C 168/2016 OS Kutná Hora Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma vv Praze Emauzích ca - o nahrazení projevu vůle C 261/2015 OS Brno- Venkov Benediktinské opatství Rajhrad Benediktinské opatství Rajhrad ca Mendelova univerzita v Brně, - dle 18 (1) C 251/2016 OS Brno- Venkov Benediktinské opatství Rajhrad Benediktinské opatství Rajhrad ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE 1061.

43 C 321/2016 OS Náchod Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 169/2016 OS Náchod Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca - o nahrazení projevu vůle C 16/2015 KS Hradec Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca - žaloba 244 proti rozhodnutí KPÚ hradecký kraj Řízení v II C 23/2015 KS Hradec Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca a spol. - O vydání pozemků ( 9 o. 10 z.č. 428/2012 Sb.), část V. o.s.ř. LČR 0012., 0354., MŽP C 19/2015 KS Hradec Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca a spol. - O vydání pozemků (žal. dle č. V. o.s.ř. 9 o. 10 z.č. 428/2012 Sb.) LČR 0011., C 18/2015 KS Hradec Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově ca,, s.p. - O vydání pozemků ( 9 z.č. 428/2012 Sb.) LČR C 313/2015 OS Náchod Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově Benediktinské opatství v Broumově ca a Město Police nad Metují k.ú. Police nad Metují, Velká Ledhuje Řízení přerušeno 0391., SMO 0025.

44 C 27/2016 KS Hradec Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze - Břevnově Benediktinského arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze Břevnově ca ; ; KPÚ pro Královehradecký kraj - dle C 420/2015 OS Brno- Venkov Benediktinské opatství Rajhrad Benediktýnské opatství Rajhrad ca spú, Město Rajhrad - dle 18 (1) 1024., SMO C 63/2017 OS Brno- Venkov Biskupství brněnské Biskupství brněnské ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 167/2017 OS Blansko Biskupství brněnské Biskupství Brněnské ca - o nahrazení projevu vůle C 121/2015 KS Plzeň Biskupství českobudějovic ké Biskupství českobudějovické ca - dle C 128/2017 OS Klatovy Biskupství českobudějovic ké Biskupství českobudějovické ca - O NAHRAZENÍ PROJEVU VŮLE C 74/2015 OS Chrudim Biskupství královéhradeck é Biskupství královehradecké ca 1) M. Malinská, 2) - o určení vlastnictví, k.ú. Chacholice žalobce C 33/2015 OS Chrudim Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca ČRS, - žaloba o určení vlastnického práva podle

45 C 13/2016 OS Chrudim Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca Město Chrast, SPU - dle 18 (1) Řízení přerušeno 0470., SMO C 96/2016 KS Praha Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca - DLE 9 zmv Co 134/2016 KS Hradec Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca SpÚ, Ing. V Lang - o určení vlastnictví, k.ú. Horka u Chrudimi, zastupuje Řízení v II C 74/2015 OS Chrudim Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca, Pavel Filipi - žaloba o určení vlastnického práva k nemovitostem, neplatnost kupní smlouvy C 381/2015 OS Hradec Biskupství královéhradeck é Biskupství hradecké ca ; hradecký kraj - dle 18 (1) C 276/2015 OS Chrudim Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca ; Město Chrast - dle 18 (1) 0397., SMO C 192/2016 KS Praha Biskupství královéhradeck é Biskupství královéhradecké ca, ZP Rázová, s.p. v likv., Lesy ČR, Povodní Labe, - dle 9 LČR 0295., MZe C 1/2016 OS Kutná Hora Biskupství královéhradeck é, Česká katolická charita Biskupství královéhradecké, Česká katolická charita ca Casa Serena, s.r.o., - o určení vl.p

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. čtvrtletí roku 2016 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. Poslední čtvrtletí roku 2015 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORACE O ČINNTI VÝBORU 3. čtvrtletí roku 2016 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. 3. čtvrtletí roku 2015 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORMACE O ČINNTI VÝBORU 1. čtvrtletí roku 2016 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORMACE O ČINNTI VÝBORU 1. čtvrtletí roku 2017 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi. 1. čtvrtletí roku 2014

Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi. 1. čtvrtletí roku 2014 Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi 1. čtvrtletí roku 214 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU A VYDÁVÁNÍ MAJETKU 1. Základní údaje Vládní

Více

poslední čtvrtletí roku 2014

poslední čtvrtletí roku 2014 Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi III. poslední čtvrtletí roku 2014 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor

Více

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ Datum odevzdání 1 Úřad vlády ČR 10.7.2015

Více

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ 1 Úřad vlády ČR 2 Ministerstvo dopravy 3 Drážní inspekce 4 Drážní úřad 5 Státní plavební správa 6 Úřad pro civilní letectví 7 Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. Poslední čtvrtletí roku 2015 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II A INFORMACE O ČINNTI VÝBORU 4 čtvrtletí roku 201 1 Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. A. INFORMACE O ČINNTI VÝBORU 2. čtvrtletí roku 201 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

2. čtvrtletí roku 2014

2. čtvrtletí roku 2014 Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi III. 2. čtvrtletí roku 2014 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor k

Více

STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY

STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy ze souboru popisných informací katastru nemovitostí České republiky se stavem ke dni 31. prosince

Více

Statistická ročenka půdního fondu České republiky

Statistická ročenka půdního fondu České republiky Statistická ročenka půdního fondu České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2009 český úřad zeměměřický a katastrální s t a t i s t i c k á r o č e n k a p ů d n í h o f o n d u č e s

Více

Statistická ročenka půdního fondu České republiky

Statistická ročenka půdního fondu České republiky Statistická ročenka půdního fondu České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2005 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Zpráva o průběhu vydávání majetku podle zákona o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi II. 1. čtvrtletí roku 2015 A. INFORMACE O ČINNOSTI VÝBORU 1. Základní údaje Vládní výbor k dopadům

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Statistická ročenka půdního fondu České republiky

Statistická ročenka půdního fondu České republiky Statistická ročenka půdního fondu České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2006 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ S T A T I S T I C K Á R O Č E N K A P Ů D N Í H O F O N D U Č E S

Více

Výbor pro sociální politiku a zdravotnictví nepřijal k předloženému vládního návrhu ústavního zákona usnesení.

Výbor pro sociální politiku a zdravotnictví nepřijal k předloženému vládního návrhu ústavního zákona usnesení. Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 1 9 9 5 I. volební období 1809 Společná zpráva výborů Poslanecké sněmovny k vládnímu návrhu ústavního zákona o vytvoření vyšších územních samosprávných celků

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 22 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy ze

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 2001 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

p.č. pozemku, na kterém se stavba dle výzvy č.p. stavby datum doručení č.j. žadatel k.ú. okres kraj p.č. dle výzvy

p.č. pozemku, na kterém se stavba dle výzvy č.p. stavby datum doručení č.j. žadatel k.ú. okres kraj p.č. dle výzvy Informace o výzvách podaných oprávněnými osobami dle zákona č. 428/2012 Sb., o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi ke dni 30.6.2014 č. datum doručení č.j. žadatel k.ú. okres kraj

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1997 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1999 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1998 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva prosinec 2014

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva prosinec 2014 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva prosinec 2014 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více

Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003

Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003 Průměrné výdaje domácností na cestovní ruch v roce 2003 Průměrné výdaje na os/rok průměrná Zaměstnanci Zemědělci v Kč v % v Kč v % v Kč Spotřební vydání 84568 100 85920 100 73356 z toho: rekreace a kultura

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

SEZNAM ORGÁNŮ STÁTNÍ SPRÁVY (VČETNĚ KRAJE), NA KTERÉ SE VZTAHUJE POVINNOST EVIDENCE V SYSTÉMU MONITORINGU BUDOV

SEZNAM ORGÁNŮ STÁTNÍ SPRÁVY (VČETNĚ KRAJE), NA KTERÉ SE VZTAHUJE POVINNOST EVIDENCE V SYSTÉMU MONITORINGU BUDOV SEZNAM ORGÁNŮ STÁTNÍ SPRÁVY (VČETNĚ KRAJE), NA KTERÉ SE VZTAHUJE POVINNOST EVIDENCE V SYSTÉMU MONITORINGU BUDOV podle 7 odst. 4 písm. e) zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, v platném znění Agentura

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva listopad 2014

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva listopad 2014 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva listopad 2014 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1995 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky

Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Statistická roèenka pùdního fondu Èeské republiky Èeský úøad zemìmìøický a katastrální Praha 1996 ČESKÝ ÚŘAD ZEMĚMĚŘICKÝ A KATASTRÁLNÍ STATISTICKÁ ROČENKA PŮDNÍHO FONDU ČESKÉ REPUBLIKY Souhrnné výstupy

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva leden 2015 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Jednací číslo: 4 C 272/ U S N E S E N Í. Okresní soud v Chrudimi rozhodl samosoudcem Mgr. Markem Horáčkem ve věci

Jednací číslo: 4 C 272/ U S N E S E N Í. Okresní soud v Chrudimi rozhodl samosoudcem Mgr. Markem Horáčkem ve věci Jednací číslo: 4 C 272/2015-29 U S N E S E N Í Okresní soud v Chrudimi rozhodl samosoudcem Mgr. Markem Horáčkem ve věci žalobce (žalobkyně): Biskupství královéhradecké, Velké náměstí 35/44, 500 03, Hradec

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora. POPIS ČÍSELNÍKU : OKRES_LAU Název: Okresy v České republice Charakteristika: Číselník okresů v České republice založený na číselníku okresů OKRES_LAU, který vydal Český statistický úřad s platností od

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Duben 2012 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 30. 4. 2012 bylo

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva leden 2019 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Příloha - Vláda systémové korupce rozdává zakázky z ruky za miliardy

Příloha - Vláda systémové korupce rozdává zakázky z ruky za miliardy Objem zakázek v jednacím řízení bez uveřejnění (mld. Kč) Počet zakázek v jednacím řízení bez uveřejnění Zakázky v jednacím řízení bez uveřejnění zadané jednotlivými resorty - 2010 a 2011 2010 2011 Český

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha duben 2019 1 www.uradprace.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2016

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2016 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva leden 2016 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Dotaz č. 1. Odpověď: Dotaz č. 2. Odpověď: Dotaz č. 3

Dotaz č. 1. Odpověď: Dotaz č. 2. Odpověď: Dotaz č. 3 Poskytnuté informace na žádosti o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů za měsíc únor 2019 Dotaz č. 1 Zda byly u Lesů ČR, s.p.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva leden 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 29.12.1990 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 594 Z Á K O N České národní

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva leden 2017 Zpracoval: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva září 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva září 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva září 2015 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva březen 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Srpen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Srpen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva Srpen 2019 Zprávu předkládá: Mgr. Jana Belblová vedoucí Oddělení metodiky https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva srpen 2017 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva srpen 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva červenec 2014

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva červenec 2014 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva červenec 2014 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva srpen 2016 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva červenec 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva červenec 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva červenec 2015 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku. ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb.

16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku. ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb. 16 VYHLÁŠKA ze dne 29. prosince 2004 o organizaci školního roku ve znění vyhlášky č. 322/2008 Sb. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy stanoví podle 24 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013

o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013 . V ý r o č n í z p r á v a o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013 I. Základní údaje Název poradního orgánu vlády Vládní dislokační komise (dále jen Komise ). Postavení a působnost Komise Komise

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva říjen 2014

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva říjen 2014 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva říjen 2014 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva září 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více