GOOD FOOD MOOD RECEPT NA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GOOD FOOD MOOD RECEPT NA"

Transkript

1 PROFESSIONAL TABLE TOP 2017

2 2

3 3 DUNI 2017 RECEPT NA GOOD FOOD MOOD Co povyšuje každodenní zážitek z pití a hodování na jedinečnou událost? Ve společnosti Duni tomu říkáme Goodfoodmood. Všechno, co děláme, je navrženo tak, aby vám tuto událost pomohlo vytvořit - tak, jak si to přejete vy. KVALITA ZLEPŠUJÍCÍ NÁLADU Kvalita mluví sama za sebe, ať už se jedná o přísady receptu nebo ubrousky. S tímto vědomím nabízíme celou řadu prvotřídních materiálů. Mnoho výrobků, jako jsou Evolin a Dunicel, je jedinečných. OSOBITÝ NÁDECH Naše kolekce vyrobena pro míchání a doplňování kombinuje bohatý výběr designů, barev a formátů. Nabídnou Vám prakticky nekonečné způsoby, jak vytvořit osobní prostředí, které odpovídá Vaší koncepci. UKLIDŇUJÍCÍ POHODLÍ Kolekce navržena pro profesionály poskytuje pohodlí na jedno použití a umožňuje pracovat s vysokou účinností - bez obav z překvapení. To je dobrá zpráva pro zaměstnance i hosty! PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Použití ekologicky uvědomělých produktů poskytuje dobrý pocit a umocňuje každou stravovací příležitost. Na tomto základě nabízí naše kolekce kompletní výběr produktů, které jsou navrženy s ohledem na přírodu. Příkladem mohou být jednobarevné ubrousky, které v naší nabídce rozložitelných výrobků hrají prim na trhu.

4 4 FUNKČNÍ TVARY Když zvolíte Duni, získáte výhody z našich dlouholetých zkušeností ze spolupráce se špičkovými restauracemi a hotely. Můžete se také spolehnout na to, že poskytneme prostředky profesionální kvality pro všechny Vaše konkrétní potřeby. Vyvinuly je naši specialisté na materiál a design, aby vám nabídli optimální kombinaci tvaru, funkce a vkusu.

5 5 DUNI 2017 RESTAURACE Ať už hostíte uvolněným obědem, podáváte opulentní večeři nebo vytváříte slavnostní večírek, my Vám k tomu poskytneme nejvhodnější řešení, která Vám pomohou nadchnout Vaše hosty a pracovat efektivněji. Dodáváme je v různých doplňujících se barvách, vzorech a materiálech - poskytnou Vám svobodu při vytváření osobního prostředí, které polichotí Vašemu konceptu, hostům i nabídce jídelního lístku. HOTEL Pokojová služba. Konference. Restaurační strava. Hotely mají mnoho potřeb a my nabízíme řešení pro všechny - bohatým výběrem barev, vzorů a materiálů. Tato nabídka Vám pomůže vytvořit skvělé zážitky pro hosty - pomůže Vám získat kladné recenze - ale také Vám umožní optimalizovat účinnost Vašich postupů.

6 6 ZPĚT K ZÁKLADŮM Ubrousky Towel mají domácký design zpět k základům. Jsou dodávány balené naplocho a v nemačkavé úpravě, což Vám poskytne úplnou svobodu při skládání. Stále více lidí se stěhuje do rušných měst a obcí, tím se zvyšuje poptávka po restauracích a kavárnách, které nabízejí příjemnou domácí atmosféru.

7 7 DUNI 2017 TOUHA PO DOMOVĚ DALEKO OD DOMOVA Urbanizace přetváří moderní život: lidé na celém světě se hrnou do měst a obcí realizovat své sny. To má významný dopad na celé odvětví HORECA. Dnešní obyvatelé měst vyhledávají restaurace, hotely a kavárny, které nabízejí domov daleko od domova, a jež jsou útočištěm ve světě plném shonu, kde si mohou odpočinout, dobít energii a sdílet zážitek goodfoodmood. To odráží rostoucí důraz na zdravé, místní zdroje potravin a koncepce sociálního stravování. Pokud jde o design, manažeři využívají světla, klidných barev a materiálů, ale také diskrétní vzory a živé struktury pro vytvoření pohody. Z tohoto důvodu jsou v současné době tak populární neutrální jednotné barvy a vzhled lněné tkaniny. Zavádějí také prvky podporující sounáležitost, například kulaté stoly. NOVINKA NOVINKA Linus a Linus Classic Hmatatelná struktura povrchů a útulné světlo svíček napomáhají vytvoření příjemné, uvolněné nálady spojené s domovem. Nový svícen Urban a lampička Area z bambusu kombinují obojí. Tete-a-tete nenápadně spojuje lidi dohromady, a jak již název tváří v tvář napovídá, dodá každé příležitosti stolování pocit pospolitosti. Autentický povrch se vzhledem lněné tkaniny představuje také uklidňující materiál příjemný na dotek.

8 8 VÁŠEŇ PRO OSOBITOST Díky digitalizaci, síťování a globalizaci nebyla personalizace nikdy tak populární. Lze to vidět všude, a to zejména v různých způsobech, jakými si lidé upravují své domovy, oblečení a způsob stravování dle svých potřeb. Odborníci v odvětví HORECA rostoucí chuť k individualitě uspokojují mnoha způsoby. Například tím, že poskytují neobvyklé fúze různých kuchyní, obstarávají specifické požadavky na výživu a prodávají jedinečné domácí potravinářské výrobky. V otázce designu se manažeři zaměřují na vytvoření goodfoodmood s atmosférou, která je jak originální, tak i osobní. Podle požadavku na vytvoření pocitu či příležitosti kombinují a doplňují staré i nové prvky, ručně i průmyslově vyrobené výrobky, stejně jako širokou škálu barev, vzorů, struktur a materiálů. DVA V JEDNOM Dva v jednom. Inteligentní produkty, které nabízí dvě barvy za cenu jednoho, stejně jako Dunicel oboustranné ubrusy nebo dvě svíčky v jednom, jako svícen 2 v 1, jsou ideální pro individualizaci. MÍCHÁNÍ A DOPLŇOVÁNÍ Míchání a doplňování je nejčistší forma personalizace - a to je jádrem naší kolekce. Nabízí bohatý výběr koordinovaných barev, vzorů a materiálů, které poskytují neomezené způsoby, jak vyjádřit svou kreativitu a potěšit své hosty. PŘIZPŮSOBENÍ A PROFILOVÝ TISK Výrobky s profilovým tiskem pomohou Vaši značce vyniknout a zajistit, že vždy zůstane v centru pozornosti Vašich hostů. A co víc, mohou Vaši značku dostat také mimo Vaši provozovnu. Nabízíme centralizované služby (one-stop-shop) pro všechny individuální potřeby.

9 9 DUNI 2017 LED VÍCEBAREVNÉ SVÍČKY Vícebarevné svíčky LED umožňují přizpůsobit atmosféru různých stolů pouhým stisknutím tlačítka. Snaha vytvořit individuální svět v dnešním globalizovaném světě ovlivňuje stravovací návyky na celém světě.

10 10 RECYKLOVANÁ KŮŽE Náš ekologicky vědomý kožený koncept kombinuje opakovaně použitelná prostírání tete-a-tete a oboustranné rozetky vyrobené z recyklované kůže. Udržitelnost představuje reorganizaci společnosti a spolu s ní i změny v odvětví HORECA. To je důvod k oslavě a výborná příležitost.

11 DUNI TOUHA PO LEPŠÍ CESTĚ Zájem o klimatické změny a touha učinit svět lepším místem pro život přináší změny. Nebylo to tak dávno, kdy jsme tuto možnost spatřili v udržitelnosti. Dnes je pro mnoho lidí jedinou budoucností. Odvětví HORECA se rychle vyvíjí tak, aby odpovídalo způsobu, jakým udržitelnost mění společnost. Příkladem je vzrůstající tendence podávání místních, sezónních a zdravých přísad. Existuje zde také zvyšující se uvědomělost v oblasti rozumného využívání zdrojů. Designový výrobek - to je označení pro Art d Eco. V podstatě to znamená, že palety spojují odstíny šťavnatě zeleně, tóny země a barvy nerostů. Manažeři také stále více kombinující přírodní prvky a technologie k vytvoření smyslového a autentického pocitu goodfoodmood pro hosty. NOVINKA NOVINKA Nové kompostovatelné ecoecho ubrousky vysílají výrazné znamení vypovídající o tom, že pečujete o životní prostředí. Neobsahují ropný olej a jsou dodávány v předem skládaných a standardních formátech pro každou potřebu. Nová svíčka Aware vyrobena z recyklovaného skla (ze spodní poloviny láhve) poskytuje to, co by mohlo být považováno za odpad - poskytuje krásný nový život. Naše oceněné kompostovatelné jednobarevné ubrousky umožňují vytvářet individuální palety Art d eco a minimalizovat dopad na životní prostředí. NOVINKA KOMPOSTOVATELNÉ Budoucímu světu přátelský svícen Feel na LED svíčky je vyroben z recyklovatelného kartonu.

12 12 UVĚDOMĚLÉ MATERIÁLY Ve společnosti Duni věříme, že pokud nebudeme pracovat zodpovědně, nemůže existovat žádné skutečné goodfoodmood. To je důvod, proč vybíráme suroviny, které minimalizují dopad na životní prostředí. Pro naše ubrousky, ubrusy a talíře používáme materiály na bázi viskózového (dřevitého) vlákna z lesů, které jsou odpovědně spravovány a mají osvědčení FSC. Mají nízkou uhlíkovou stopu a podporují naši strategii pro ochranu lesů a biologické rozmanitosti. Kromě těchto surovin nabízíme také rozsáhlý výběr kompostovatelných materiálů. Naše řada kompostovatelných jednobarevných ubrousků byla dokonce oceněna Cenou pro životní prostředí při předávání cen za nejlepší výrobky v oblasti stravování. To znamená, že vodou ředitelné inkousty a barvy, které používáme v našich výrobcích, neobsahují rozpouštědla, která se nacházejí v jiných barvivech: neobsahují žádné škodlivé chemikálie. Navíc jsou schváleny pro použití ve styku s potravinami a kompostovatelnými materiály. Dále využíváme upcyklované sklo, recyklovaný karton a recyklovanou kůži, stejně jako kompostovatelné třtinové řízky (bagasu) vyrobené z recyklovaných zbytků cukrovarnického průmyslu. Používáme také kukuřičný škrob pro výrobu bioplastu, jako je PLA, a k výrobě našich svíček obnovitelný stearin se sledovatelným původem. UPŘEDNOSTŇUJEME ODPOVĚDNOST, BEZPEČNOST A KVALITU Velmi úzce spolupracujeme s našimi dodavateli, abychom zajistili plnění nejvyšších standardů z jejich strany, a tím dodržení našich slibů. Všichni dodavatelé jsou každoročně podrobeni auditu, čímž zaručujeme, že obhajují udržitelné hodnoty, sledují náš přísný Kodex chování dodavatele a dodržují všechny příslušné právní předpisy EU. NORDIC ECOLABEL

13 13 recyklovaná kůže DUNI 2017 r e c y k l o v a n ý karton i n k o u s t y a barviva Materiály na bázi dřevitého vlákna recyklované sklo stearin

14 14

15 15 CELOROČNÍ VZORY Pro zjednodušení jsme vzory utřídili do různých skupin podle hlavního společného motivu. Tím jsme usnadnili rozlišení jednotlivých prvků naší kolekce, které nejlépe vyhovují Vaší vizi. Užijte si! DESIGN Květinové vzory Dekorace Vzhled lněné tkaniny Tón v tónu Námořnický Snídaně Party Kolem světa

16 16 KVĚTINOVÉ VZORY TÉMATA VZORŮ Květinový vzor je inspirován naší touhou žít v přírodě i uvnitř - a vzít si venkov i do města. Tento vzor poskytuje silný pocit Art d eco NOVINKA DESIGN LIZ 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka * 5 Novinka * 6 Novinka * 7 Novinka * 8 Novinka 9 Novinka 10 Novinka * Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

17 17 DESIGN TROPICAL Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 BAMBOO Novinka Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Svíčky Switch & Shine Complete, Aware, Bottle Green, sklo, 119 x 83 mm, 30 h 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

18 18 KVĚTINOVÉ VZORY TÉMATA VZORŮ ZENDO GREEN Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ZENDO Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ALMERIA Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

19 19 DESIGN

20 20 DEKORACE TÉMATA VZORŮ Oblast dekorace slaví globální prolínání oboru tradičních technik a folkloru. Africké tkaniny, batika, košíky, přerušované čáry, pruhy a linky z miniaturních puntíků, to všechno hraje roli NOVINKA DESIGN MALINA NATURE 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka * 5 Novinka * 6 Novinka * 7 Novinka * 8 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousky Tissue, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svíčky Switch & Shine Complete, Urban, šedo-béžová, sklo 135 x 87 mm, 30 h 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

21 21 DESIGN 2017 NOVINKA DESIGN MALINA BORDEAUX 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka * 5 Novinka * 6 Novinka * 7 Novinka * 8 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svíčky Switch & Shine Complete, Urban, bílá, sklo, 135 x 87 mm, 30 h 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

22 22 DEKORACE TÉMATA VZORŮ 2017 NOVINKA DESIGN WICKER WORK 1 Novinka * 2 Novinka * 3 Novinka Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Lampička, Area, bambus, 400 x 230 mm Svíčka LED Pillar, hřejivá bílá, pro venkovní prostředí, plast, 220 x 75 mm, 12 h 2 x 1 1 x 1 LEATHER Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

23 23 DESIGN WOOD Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Rozetka Dunilin, kulatá, ø 9 cm 8 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 GUSTAV Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

24 24 DEKORACE TÉMATA VZORŮ PODÍVEJTE SE NA DOPLŇKOVÉ SVÍČKY ANTIQUE NA STRANĚ 140 CRACKLE Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Svícen Mabel, bílá, kov, 75 x 100 mm 2 x Náhradní svíčka Switch & Shine, bílá, sklo, 65 x 65 mm, 30 h 2 x 6 MARBLE Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 5 x Rozetka Dunilin, čtvercová, 9 x 9 cm 8 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

25 25 DESIGN LE BISTRO Novinka Ubrousek Dunisoft, 20 x 20 cm 16 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45cm 250 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x Svícen Star, Mineral, Onyx, 125 x 70 mm 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

26 26 DEKORACE TÉMATA VZORŮ ORBIT BORDEAUX Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x Svíčka ve skle Ibiza, bordó, sklo, 60 x 85 mm, 18 h 12 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

27 27 DESIGN ORBIT PLUM Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x Svícen Patio, matná švestková, sklo, 125 x 75 mm Náhradní svíčka Switch & Shine, švestková, sklo, 65 x 65 mm, 30 h 2 x 6 2 x 6 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

28 28 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ Výrobky se vzhledem lněné tkaniny spojují neutrální nerosty, hmatatelné struktury a elegantní jednoduchost spolu s příjemným půvabem nažehleného lněného textilu. LINUS BLACK 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x 50 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrousek Dunisoft, 20 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

29 NOVINKA DESIGN DESIGN 8 Novinka * 9 Novinka * 10 Novinka Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svícen Blush, hnědá, sklo/dřevo, 150 x 80 mm Sada svíček LED s možností nabíjení, hřejivá bílá, 12 kusů, 70 x 40 mm, 12 h 4 x 1 1 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

30 30 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ LINUS BLUE 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka * 10 Novinka * 11 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrousek Dunisoft, 20 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svícen Feel na LED svíčky, karton, 120 x 110 mm 4 x 1 LINUS BORDEAUX 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 5 Novinka 4 Novinka 6 Novinka * 7 Novinka * 8 Novinka * 9 Novinka * 10 Novinka * 11 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x NapronDunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svícen Bliss, stříbrná, kov, 140 x 75 mm 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

31 31 DESIGN 2017 NOVINKA DESIGN KOKTEJLOVÉ UBROUSKY, 20 X 20 CM 1 Novinka * 2 Novinka * 3 Novinka * (zadní strana) Dunisoft ubrousek Weave white 16 x Dunisoft ubrousek Weave black 16 x Dunisoft ubrousek Lounge 16 x 180 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

32 32 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ 2017 NOVINKA DESIGN Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

33 33 DESIGN LINUS CLASSIC BLACK 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 5 Novinka 4 Novinka 6 Novinka * 7 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Svícen Star, Mineral, Onyx, 125 x 70 mm 4 x 1 LINUS CLASSIC BLUE 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 5 Novinka 4 Novinka 6 Novinka * Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Svícen Billy, bílá, kov, 140 x 75 mm 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

34 34 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ UBROUSEK TOWEL - balené naplocho pro absolutní volnost skládání. Ubrousky Towel díky své jednoduchosti, hmatatelné struktuře a nadčasovým vzorům vyhovují trendu zpět k základům, čímž vytvářejí pocit domova. A ještě lepší zpráva - mají velkorysé rozměry a jsou vyrobeny z bohatého a splývavého materiálu NOVINKA DESIGN UBROUSKY TOWEL 1 Novinka 2 Novinka Novinka Malia Black, 38 x 54 cm 4 x Malia Black, 38 x 54 cm 1 x Modrá, 38 x 54 cm 1 x Tmavě šedá, 38 x 54 cm 4 x Tmavě šedá, 38 x 54 cm 1 x Červená, 38 x 54 cm 4 x Červená, 38 x 54 cm 1 x Svícen Feel na LED svíčky, karton, 120 x 110 mm 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

35 35 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ LINNEA - nenuceně elegantní Linnea dopřává pocit podobný lněné tkanině a nejlépe se hodí k ubrusům Evolin. DESIGN LINNEA 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka UBROUSEK DUNILIN, 48 X 48 CM Linnea White 6 x Linnea Cream 6 x Linnea Bordeaux 6 x Linnea Greige 6 x Linnea Granite Grey 6 x Linnea Black 6 x UBROUSEK DUNILIN, 40 X 40 CM Linnea White 12 x Linnea Cream 12 x Linnea Bordeaux 12 x Linnea Greige 12 x Linnea Granite Grey 12 x Linnea Black 12 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

36 36 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ LINNEA 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka UBRUSOVÁ ROLE DUNITEX LINNEA, 1,45 X 15 M černá 1 x vanilková 1 x bílá 1 x 1 VODĚODOLNÝ S VELMI DLOUHOU TRVANLIVOSTÍ UBRUS DUNITEX LINNEA, 120 X 120 CM vanilková 1 x 10 1 Novinka 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka NAPRON DUNICEL LINNEA, 84 X 84 CM bílá 5 x vanilková 5 x bordó 5 x 20 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

37 37 LINNEA 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 6 Novinka 6 Novinka 5 Novinka 5 Novinka 4 Novinka DESIGN 8 Novinka 9 Novinka 9 Novinka 12 Novinka 8 Novinka 11 Novinka 11 Novinka 12 Novinka 7 Novinka 10 Novinka 15 Novinka 14 Novinka 14 Novinka 16 Novinka 17 Novinka 13 Novinka 16 Novinka PROSTÍRÁNÍ DUNICEL LINNEA, 30 X 40 CM bílá 5 x vanilková 5 x žlutá 5 x mandarinková 5 x červená 5 x fuchsiová 5 x bordó 5 x jemně růžová 5 x tmavě modrá 5 x kiwi 5 x listově zelená 5 x tmavě zelená 5 x kaštanová 5 x šedo-béžová 5 x tmavě šedá 5 x břidlicová 5 x černá 5 x bílá 1 x vanilková 1 x mandarinková 1 x červená 1 x fuchsiová 1 x bordó 1 x tmavě modrá 1 x tmavě zelená 1 x Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka 10 Novinka 11 Novinka 12 Novinka PROSTÍRÁNÍ DUNICEL LINNEA, 0,15 X 20 M vanilková 6 x žlutá 6 x mandarinková 6 x červená 6 x bordó 6 x jemně růžová 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x tmavě zelená 6 x kaštanová 6 x šedo-béžová 6 x tmavě šedá 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

38 38 VZHLED LNĚNÉ TKANINY TÉMATA VZORŮ LINA GREIGE Duniletto, 40 x 48 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrousek Dunilin, 48 x 48 cm 6 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x Svícen Scacchi, kaštanová, sklo, 120 x 70 mm Náhradní svíčka Switch & Shine, kaštanová, sklo 65 x 65 mm, 30 h 2 x 6 2 x 6 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

39 39 DESIGN GIOVANNI Novinka * 6 7 // 8 // 9 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 25 m 2 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Ubrus Dunitex, 120 x 120 cm 1 x 10 GIOVANNI BLUE Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Svícen Patio, matná bílá, sklo, 125 x 75 mm Náhradní svíčka Switch & Shine, bílá, sklo, 65 x 65 mm, 30 h 2 x 6 2 x 6 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

40 40 TÓN V TÓNU TÉMATA VZORŮ Trend kombinování různých odstínů téže barvy zůstává stále velmi populární. Není divu - je to skvělý způsob pro vytvoření teplé, útulné a elegantní atmosféry NOVINKA DESIGN ROYAL BLACK 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 10 m 6 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x Svícen Bliss, zlatá, kov, 140 x 75 mm 4 x Čajové svíčky, bílé, ø 39 mm, 8 h 2 x Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

41 41 DESIGN UBROUSKY SE VZOREM Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm, Konfirmation 10 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm, Konfirmation 12 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm, White Dreams 12 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm, Red Rose 12 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

42 42 TÓN V TÓNU TÉMATA VZORŮ ROYAL GRANITE GREY Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 10 m 6 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ROYAL WHITE Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 10 m 6 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 25 m 2 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ROYAL CREAM Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 10 m 6 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 25 m 2 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

43 43 DESIGN

44 44 TÓN V TÓNU TÉMATA VZORŮ ROYAL MANDARIN 1 2 // Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ROYAL BORDEAUX Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x Svícen Ice, tmavě medová, sklo 120 x 75 mm 2 x 4 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

45 45 DESIGN ORGANIC Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 ORGANIC HONEY Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 24 x 24 cm 8 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 25 m 2 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

46 46 TÓN V TÓNU TÉMATA VZORŮ CIRCUITS UBRUSOVÁ ROLE DUNISILK +, 1,20 X 25 M bílá 2 x vanilková 2 x žlutá 2 x bordó 2 x kiwi 2 x tmavě zelená 2 x tmavě modrá 2 x 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNISILK +, 0,84 X 40 M bílá 1 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

47 47 CIRCUITS DESIGN UBRUS DUNISILK +, 120 X 120 CM bílá 1 x bílá 5 x vanilková 1 x bordó 1 x tmavě modrá 1 x tmavě šedá 1 x břidlicová 1 x 50 NAPRON DUNISILK +, 84 X 84CM bílá 5 x bílá 1 x vanilková 1 x vanilková 5 x žlutá 5 x žlutá 1 x mandarinková 5 x červená 5 x červená 1 x bordó 5 x bordó 1 x kiwi 1 x kiwi 5 x tmavě zelená 5 x tmavě zelená 1 x tmavě modrá 5 x tmavě modrá 1 x tmavě šedá 5 x břidlicová 5 x 20 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

48 48 TÓN V TÓNU TÉMATA VZORŮ SARALA UBROUSKY DUNILIN bílá, 40 x 40 cm 12 x bílá, 48 x 48 cm 6 x vanilková, 40 x 40 cm 12 x žlutá, 40 x 40 cm 12 x 50 mandarinková, 40 x x cm červená, 40 x 40 cm 12 x bordó, 40 x 40 cm 12 x švestková, 40 x 40 cm 12 x tmavě modrá, 40 x 40 cm 12 x listově zelená, 40 x 40 cm 12 x světle fialová, 40 x 40 cm 12 x tmavě zelená, 40 x 40 cm 12 x UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,20 X 10 M bílá 6 x 1 NAPRON DUNICEL, 84 X 84 CM bílá 5 x 20 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

49 49 DESIGN MAZE GREIGE Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 MAZE KIWI Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Silikonové prostírání, kulaté, ø 35 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 MAZE MANDARIN Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Silikonové prostírání, kulaté, ø 35 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

50 50 NÁMOŘNICKÝ TÉMATA VZORŮ Chcete si vytvořit přímořskou náladu, i když jste od mořského pobřeží daleko? SAILING NR. ARTIKEL BESCHREIBUNG PACK Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 24 x 24 cm 8 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Classic, 3-vrstvý, 40 x 40 cm 6 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x 100 NR. ARTIKEL BESCHREIBUNG PACK Dunicel Tête-à-Tête, 0,4 x 24 m 6 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Svíčka ve skle Ellie, 68 x 70 mm, mentolově modrá, 20 h 10 x 1 SANTORINI Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Ubrousek Dunilin, 48 x 48 cm 6 x Duniletto, 40 x 48 cm 4 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 35 x 45 cm 4 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

51 51 DESIGN BY THE SEA DVA DESIGNY V JEDNOM 1 2 Novinka Novinka * Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Vlhčený ubrousek, 200 x 170 mm 1 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Napron Dunisilk +, 84 x 84 cm 5 x Bryndáček Dunicel, 40 x 60 cm 4 x Svícen Billy, bílá, kov, 140 x 75 mm 4 x Sada svíček LED s možností nabíjení, hřejivá bílá, 12 kusů, 70 x 40 mm, 12 h 1 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

52 52 SNÍDANĚ TÉMATA VZORŮ Chcete svým hostům poskytnout povznášející start do nového dne? Tyto veselé vzory poskytující výborný doplněk při snídani navodí svižnost do všech činností NOVINKA DESIGN Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

53 53 BE HAPPY 1 Novinka 2 Novinka * 3 Novinka * 4 Novinka * Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 24 x 24 cm 8 x Ubrousek Dunisoft, 20 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x Svícen 2v1, průhledná, sklo, 68 x 73 mm 2 x Čajové svíčky, bílá, ø 39 mm, 8 h 2 x 100 DESIGN IZZA COFFEE HEART Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 24 x 24 cm 8 x Ubrousek Tissue pro zásobníky, stříbrná, 1-vrstvý, 33 x 32 cm 6 x Coffee Heart, 3 vrstvy, 24 x 24 cm 8 x 250 NICE DAY Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x 100 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

54 54 PARTY TÉMATA VZORŮ Nejlepší oslavy jsou ty, které začínají překvapením už na samém začátku. Zde jsou některé vzory, které Vám v tom pomohou. BAVARIAN DIAMOND Více informací najdete v katalogu Meal Service Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrusová role Dunicel, 0,90 x 40 m 6 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 40 m 1 x Ubrousek Dunisoft, 40 x 40 cm 12 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 40 m 6 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové role,1,0 x 50 m 4 x Dunicel Tête-à-Tête, 0,4 x 24 m 6 x Šerpy Dunicel, 20 x 15 m 6 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Talíř, ø 22 cm 5 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

55 55 DESIGN 2017 NOVINKA DESIGN LET S PARTY 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka * 5 Novinka * 6 Novinka * 7 Novinka * 8 Novinka * Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrusová role Dunicel, 0,90 x 40 m 1 x Ubrusová role Dunicel, 1,20 x 40m 1 x Ubrusová role papír, 1 x 50 m 1 x Rozetka Dunilin, kulatá, ø 9 cm 8 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 5 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Bryndáček Dunicel, 40 x 30 cm 4 x 50 KIDS DVA DESIGNY V JEDNOM DVA DESIGNY V JEDNOM Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Duni Sachetto Tissue, 8,5 x 19 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

56 56 KOLEM SVĚTA TÉMATA VZORŮ Pokud budete nabízet hostům chutnou kuchyni z jiných zemí, můžete je vzít na pomyslný výlet. Tyto vzory vám pomohou zajistit, že budou cestovat první třídou NOVINKA DESIGN VINO DALI BYSTE SI ČERVENÉ NEBO BÍLÉ VÍNO? OBRAŤTE A VYBERTE SI. 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Dunicel tete-a-tete, 0,40 x 24 m 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

57 57 MOUNTAIN 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x Prostírání Dunicel, 30 x 40 cm 5 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x 250 DESIGN ITALIANA ASIA Ubrousek Tissue, 2-vrstvý, 33 x 33 cm 4 x Ubrousek Classic, 40 x 40 cm 6 x Napron Dunicel, 84 x 84 cm 1 x Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x 33 cm 10 x Duni Sachetto Slim Dunisoft, 7 x 23 cm 4 x Papírové prostírání, 30 x 40 cm 4 x 250 HUNTING SEASON Ubrousek Dunilin, 40 x 40 cm 12 x 50 UBROUSKY TISSUE, 1/8 SKLÁDANÉ BF, SE VZOREM Guten Appetit, 33 x 33 cm, 2-vrstvý 4 x USA, 40 x 40 cm, 2-vrstvý 4 x Schwarzwald, 33 x 33 cm, 3-vrstvý 4 x Herzlich Willkommen, 40 x 40 cm, 2-vrstvý 4 x Akropolis, 36 x 36 cm, 2-vrstvý 4 x Hellas, 40 x 40 cm, 2-vrstvý 3 x Guten Appetit, 36 x 36 cm, 2-vrstvý 4 x Buon Appetito, 40 x 40 cm, 2-vrstvý 3 x Giovanni blue, 40 x 40 cm, 3 vrstvý 4 x Giovanni, 40 x 40 cm, 3-vrstvý 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan + Tyto výrobky mají osvědčení RAL

58 NOVINKA UBROUSKY ŠETRNÉ K PŘÍRODĚ UBROUSKY ECOECHO Více informací naleznete na dalších stránkách.

59 59 UBROUSKY Ubrousky jsou třešničkou na dortu každého stolu. Naše nabídka vám poskytuje bohatý výběr nejkvalitnějších, ekologicky uvědomělých ubrousků pro všechny potřeby a příležitosti. Laurence Rocchini, Category Manager, Napkins Kvalita, formát a design pro každou příležitost Konzistentně bezchybná barva, tvar a hygiena Hmatatelná struktura s vynikajícími vlastnostmi pro skládání Měkkost, která umocní požitek z doteku Prémiová kvalita zajišťuje, aby každý ubrousek vydržel po celou dobu stolování UBROUSKY

60 60 BUDOUCNOST JE V NAŠICH RUKOU. S tímto vědomím jsme vyvinuli řadu ecoecho. Tyto výrobky Vám umožní kráčet kupředu v oblasti udržitelnosti, kvality a stylu. Například nové ecoecho ubrousky a prostírání získali osvědčení OK kompost a FSC a mají plně sledovatelný původ. Neobsahují žádné toxické látky a mají menší dopad na životní prostředí než většina ostatních ekologických ubrousků NOVINKA UBROUSKY ŠETRNÉ K PŘÍRODĚ Č. zboží Ubrousky Tissue, 2-vrstvé, 24 x 24 cm Č. zboží Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 33 x Č. zboží Ubrousek Dunisoft, 20 x 20 cm Č. zboží Rozetka Tissue, 8-vrstvá, 85 x 85 mm Č. zboží Ubrousek Dunisoft, 40 x 40 cm

61 61 A co víc, odpovídají předpisům pro styk s potravinami a mají původní, přirozený vzhled, který odpovídá jejich ekologicky uvědomělému profilu. Jsou dodávány dokonce v různých kvalitách, a to z papírového materiálu až po prémiový Dunisoft. KRÁČEJTE V ČELE UBROUSKY Č. zboží Ubrousek Tissue, 3-vrstvý, 40 x 40 cm, složený do 1/8 33 cm NEVŠEDNÍ ŽIVOTNÍ CYKLUS Každý ecoecho výrobek má svůj ekologicky uvědomělý příběh. Podívejte se na video o ecoecho ubrouscích na našem kanálu YouTube a zjistěte více informací. Můžete se také podívat na videa se šéfkuchařkou Titti Qvarnströmovou (první kuchařka ve Švédsku, která vyhrála michelinskou hvězdu, Titti se stala naší ecoecho velvyslankyní).

62 62 UBROUSEK TOWEL Balené naplocho pro absolutní volnost skládání Vzor Malia vytváří atmosféru domova Bohatá gramáž a velikost UBROUSKY TOWEL, 38 X 54 CM 1 Novinka Malia Black 4 x Malia Black 1 x modrá 1 x tmavě šedá 4 x tmavě šedá 1 x červená 4 x červená 1 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

63 63 DUNI ELEGANCE Perfektní pro formální příležitosti Elegantní reliéfní struktura a lesk Vysoká gramáž a savost, vydrží i více chodů při stolování UBROUSKY DUNI ELEGANCE CRYSTAL, 48 X 48 CM bílá 6 x vanilková 6 x kiwi 6 x šedo-béžová 6 x tmavě šedá 6 x černá 6 x 40 DUNI ELEGANCE CRYSTAL, 40 X 40 CM bílá 6 x vanilková 6 x kiwi 6 x šedo-béžová 6 x tmavě šedá 6 x černá 6 x 40 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

64 64 DUNI ELEGANCE Perfektní pro formální příležitosti Elegantní reliéfní struktura a lesk Vysoká gramáž a savost, vydrží i více chodů při stolování

65 65 DUNI ELEGANCE LILY SLOŽENÝ NA 1/8 HF, 48 X 48 CM bílá 6 x vanilková 6 x černá 6 x DUNI ELEGANCE LILY SLOŽENÝ NA 1/8 HF, 40 X 40 CM bílá 6 x černá 6 x DUNI ELEGANCE LILY, 48 X 48 CM UBROUSKY 7 Novinka bílá 6 x vanilková 6 x červená 6 x bordó 6 x listově zelená 6 x kaštanová 6 x šedo-béžová 6 x černá 6 x 40 DUNI ELEGANCE LILY, 40 X 40 CM Novinka Novinka Novinka bílá 6 x vanilková 6 x mandarinková 6 x červená 6 x bordó 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x listově zelená 6 x kaštanová 6 x šedo-béžová 6 x černá 6 x 40 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

66 66 DUNILIN Prémiový vzhled, snadné skládání, jemný povrch podobný textilu Vysoká savost a vynikající pevnost za vlhka Zachovává si perfektní přeložení při skládání pro použití u oběda, večeře i při slavnostním pohoštění KOMPOSTOVATELNÉ JEDNOBAREVNÉ

67 67 DUNILIN, SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 48 X 48 CM bílá 6 x 40 1 DUNILIN, 48 X 48 CM Novinka bílá 6 x vanilková 6 x červená 6 x bordó 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x tmavě šedá 6 x černá 6 x 40 DUNILIN, 48 X 48 CM 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka UBROUSKY Linnea White 6 x Linnea Cream 6 x Linnea Bordeaux 6 x Linnea Greige 6 x Linnea Granite Grey 6 x Linnea Black 6 x Lina Greige 6 x Sarala White 6 x Santorini 6 x 40 DUNILIN, 40 X 40 CM bílá 12 x vanilková 12 x žlutá 12 x mandarinková 12 x červená 12 x fuchsiová 12 x bordó 12 x jemně růžová 12 x světle fialová 12 x švestková 12 x tmavě modrá 12 x mentolově modrá 12 x kiwi 12 x listově zelená 12 x tmavě zelená 12 x kaštanová 12 x medová 12 x šedo-béžová 12 x tmavě šedá 12 x břidlicová 12 x černá 12 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

68 68 DUNILIN BRILLIANCE, 40 X 40 CM bílá 12 x červená 12 x černá 12 x DUNILIN, 40 X 40 CM 1 Novinka Novinka 7 Novinka Novinka 14 Novinka 15 Novinka 16 Novinka 17 Novinka Novinka Novinka 51 Novinka Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

69 69 PROFESIONÁLNÍ SKLÁDÁNÍ? Podívejte se na přehledná instruktážní videa na UBROUSKY Liz 12 x Tropical 12 x Zendo Green 12 x Zendo Mandarin 12 x Almeria 12 x Malina Nature 12 x Malina Bordeaux 12 x Marble 5 x Orbit Plum 12 x Orbit Bordeaux 12 x Le Bistro 12 x Le Bistro 12 x Linus Black 12 x Linus Blue 12 x Linus Bordeaux 12 x Linus Classic Black 12 x Linus Classic Blue 12 x Linnea White 12 x Linnea Cream 12 x Linnea Bordeaux 12 x Linnea Greige 12 x Linnea Granite Grey 12 x Linnea Black 12 x Lina Greige 12 x Giovanni Red 12 x Royal Black 12 x Royal Granite Grey 12 x Royal White 12 x Royal Cream 12 x Royal Bordeaux 12 x Royal Mandarin 12 x Sarala White 12 x Sarala Cream 12 x Sarala Yellow 12 x Sarala Mandarin 12 x Sarala Red 12 x Sarala Bordeaux 12 x Sarala Plum 12 x Sarala Dark Blue 12 x Sarala Herbal Green 12 x Sarala Soft Violet 12 x Sarala Dark Green 12 x Organic 12 x Organic Honey 12 x Maze Greige 12 x Maze Kiwi 12 x Maze Mandarin 12 x Sailing 12 x Santorini 12 x Vino 12 x Mountain 12 x Konfirmation 12 x White Dreams 12 x Red Rose 12 x Hunting season 12 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

70 70 DUNICEL Dokonale měkké pro potěšení z doteku Perfektní absorbční schopnosti zaručují, že ubrousek vydrží po celou dobu stolování Skvělý poměr cena-výkon UBROUSKY DUNICEL, MAÎTRE, 41 X 41 CM bílá 10 x tmavě modrá 10 x vanilková 10 x tmavě zelená 10 x bordó 10 x bílá jednobarevné 10 x 50 UBROUSKY DUNICEL, WEINRANKE, 41 X 41 CM bílá 10 x bordó 10 x žlutá 10 x tmavě modrá 10 x červená 10 x tmavě zelená 10 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

71 71 DUNISOFT Příjemně měkký na dotek Dostupný v mnoha jednobarevných provedeních Ubrousky Dunisoft také v praktickém zásobníku DUNISOFT, SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 48 X 48 CM NR. ARTIKEL BESCHREIBUNG PACK bílá 6 x 60 1 DUNISOFT, 48 X 48 CM bílá 6 x vanilková 6 x 60 UBROUSKY DUNISOFT, SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 40 X 40 CM bílá 12 x vanilková 12 x mandarinková 12 x bordó 12 x kiwi 12 x kaštanová 12 x šedo-béžová 12 x tmavě šedá 12 x břidlicová 12 x černá 12 x 60 DUNISOFT, 40 X 40 CM ecoecho 12 x Bavarian Diamond 12 x 60 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

72 72 CHYTRÁ VOLBA KE SNÍDANI CHYTRÁ VOLBA K FINGERFOOD

73 73 DUNISOFT, 20 X 40 CM 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka bílá 12 x vanilková 12 x kiwi 12 x 120 DUNISOFT, 20 X 40 CM Linus Black 12 x Linus Blue 12 x Be Happy 12 x Novinka 2 Novinka 3 Novinka DUNISOFT, 20 X 20 CM Novinka Novinka bílá 16 x vanilková 16 x mandarinková 16 x červená 16 x bordó 16 x švestková 16 x tmavě modrá 16 x kiwi 16 x kaštanová 16 x tmavě šedá 16 x černá 16 x eco brown 16 x 180 UBROUSKY DUNISOFT, 20 X 20 CM 1 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka Le Bistro 16 x Lounge 16 x Weave White 16 x Weave Black 16 x 180 ZÁSOBNÍK NA UBROUSKY DUNISOFT, 20 X 20 CM Zásobník na ubrousky Dunisoft odpovídá zvyšující se oblíbenosti stravování stylem fingerfood a koktejlových party bílé ubrousky 24 x bílé ubrousky 12 x černé ubrousky 24 x černé ubrousky 12 x 100 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

74 74 DUNILETTO Ubrousek a kapsa na příbory v jednom Zjednodušuje prostírání, dobře se skladuje Možnost potisku firemním logem DUNILETTO, 40 X 48 CM Novinka Novinka Novinka bílá 4 x vanilková 4 x mandarinková 4 x červená 4 x bordó 4 x tmavě modrá 4 x kiwi 4 x kaštanová 4 x medová 4 x šedo-béžová 4 x tmavě šedá 4 x černá 4 x 50 DUNILETTO, 40 X 48 CM Lina Greige 4 x Santorini 4 x DUNILETTO SLIM, 40 X 33 CM Novinka 8 9 Novinka bílá 4 x vanilková 4 x mandarinková 4 x červená 4 x fuchsiová 4 x bordó 4 x tmavě modrá 4 x kiwi 4 x medová 4 x šedo-béžová 4 x tmavě šedá 4 x černá 4 x 65 DUNI SACHETTO SLIM DUNISOFT, 7 X 23 CM bílá, bílý ubrousek 4 x vanilková, bílý ubrousek 4 x červená, bílý ubrousek 4 x kiwi, bílý ubrousek 4 x černá, bílý ubrousek 4 x 60 DUNI SACHETTO SLIM DUNISOFT, 7 X 23 CM Asia, bílý ubrousek 4 x 60 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

75 75 DUNI SACCHETTO DUNISOFT, 11,5 X 23 CM vanilková, bílý ubrousek 4 x mandarinková, bílý ubrousek 4 x fuchsiová, bílý ubrousek 4 x bordó, bílý ubrousek 4 x kiwi, bílý ubrousek 4 x šedo-béžová, vanilkový ubrousek 4 x tmavě šedá, bílý ubrousek 4 x černá, bílý ubrousek 4 x 60 DUNI SACCHETTO TISSUE, 8,5 X 19 CM Novinka DVA DESIGNY V JEDNOM Novinka 20 Novinka UBROUSKY vanilková, bordó ubrousek 5 x mandarinková, bílý ubrousek 5 x fuchsiová, bílý ubrousek 5 x bordó, vanilkový ubrousek 5 x bordó, vanilkový ubrousek s příborem 5 x 30 Libra švestková, bílý ubrousek 5 x tmavě modrá, tmavě modrý ubrousek 5 x kiwi, černý ubrousek 5 x kiwi, bílý ubrousek 5 x listově zelená, bílý ubrousek 5 x tmavě zelená, vanilkový ubrousek 5 x kaštanová, vanilkový ubrousek 5 x tmavě šedá, bílý ubrousek 5 x tmavě šedá, černý ubrousek 5 x černá, mandarinkový ubrousek 5 x černá, bílý ubrousek 5 x Ecoecho & Black, černý ubrousek 4 x Ecoecho, bílý ubrousek 4 x Nature, vanilkový ubrousek 5 x Ecoecho, kaštanový ubrousek 4 x 100 DUNI SACHETTO TISSUE, 8,5 X 19 CM DVA DESIGNY V JEDNOM Novinka Topical, bílý ubrousek 5 x Bamboo, bílý ubrousek 5 x Wicker work, bílý ubrousek 5 x Gustav, bordó ubrousek 5 x Crackle, bílý ubrousek 5 x Wood, bílý ubrousek 5 x Giovanni Red, bílý ubrousek 5 x By the Sea, bílý ubrousek 5 x Kids, bílý ubrousek 5 x 100 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

76 76 CLASSIC Prémiový 4-vrstvý ubrousek s reliéfní strukturou povrchu Zůstává přeložený díky hutnosti materiálu Vyhovuje každodennímu použití i slavnostním událostem

77 77 LINA, 40 X 40 CM 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka vanilková 6 x medová 6 x mandarinková 6 x bordó 6 x listově zelená 6 x kaštanová 6 x 50 CLASSIC, 40 X 40 CM Novinka bílá 6 x vanilková 6 x žlutá 6 x mandarinková 6 x červená 6 x fuchsiová 6 x bordó 6 x švestková 6 x tmavě modrá 6 x mentolově modrá 6 x kiwi 6 x listově zelená 6 x tmavě zelená 6 x kaštanová 6 x tmavě šedá 6 x černá 6 x 50 UBROUSKY CLASSIC, 40 X 40 CM 1 Novinka Novinka 6 Novinka 7 8 Novinka 9 Novinka 10 Novinka 11 Novinka 12 Novinka Liz 6 x Zendo Green 6 x Zendo Mandarin 6 x Almeria 6 x Malina Nature 6 x Malina Bordeaux 6 x Orbit Bordeaux 6 x Linus Black 6 x Linus Blue 6 x Linus Bordeaux 6 x Linus Classic Black 6 x Linus Classic Blue 6 x Royal White 6 x Royal Cream 6 x Royal Bordeaux 6 x Royal Mandarin 6 x Sailing 6 x Santorini 6 x Italiana 6 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

78 78 TISSUE Ubrousky k použití u snídaně, oběda i občerstvení pro neformální příležitosti Nabídka 1, 2 a 3-vrstvé verze Čím více vrstev, tím delší trvanlivost TISSUE, 4-VRSTVÝ, 40 X 40 CM bílá 4 x TISSUE,3-VRSTVÝ, 40 X 40 CM bílá 8 x vanilková 8 x žlutá 8 x mandarinková 8 x červená 8 x fuchsiová 8 x bordó 8 x jemně růžová 8 x švestková 8 x tmavě modrá 8 x mentolově modrá 8 x kiwi 8 x listově zelená 8 x tmavě zelená 8 x kaštanová 8 x medová 8 x tmavě šedá 8 x břidlicová 8 x černá 8 x bílá 10 x vanilková 10 x bordó 10 x kiwi 10 x 50 TISSUE, 2-VRSTVÝ, 40 X 40 CM bílá 4 x 300 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

79 79 UBROUSKY TISSUE, 40 X 40 CM / 33 X 33 CM, 2-VRSTVÝ UBROUSKY TISSUE 40 x 40 cm, 2-vrstvé, jednobarevné Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ bílá 4 x švestková 16 x x tmavě modrá 16 x vanilková 16 x kiwi 16 x žlutá 16 x tmavě zelená 16 x mandarinková 16 x kaštanová 16 x červená 16 x tmavě šedá 16 x bordó 16 x černá 16 x fuchsiová 16 x 125 UBROUSKY TISSUE 33 x 33 cm, 2-vrstvé, jednobarevné Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ bílá 10 x mentolově modrá 16 x x tmavě modrá 16 x x medová 16 x vanilková 16 x kiwi 16 x žlutá 16 x listově zelená 16 x mandarinková 16 x tmavě zelená 16 x červená 16 x kaštanová 16 x bordó 16 x šedo-béžová 16 x fuchsiová 16 x tmavě šedá 16 x jemně růžová 16 x břidlicová 16 x švestková 16 x černá 16 x 125 UBROUSKY UBROUSKY TISSUE, 1/8 SKLÁDANÉ BF, 2-VRSTVÝ UBROUSKY TISSUE 40 x 40 cm, 1/8 skládané BF, 2-vrstvé, jednobarevné Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ Č. ZBOŽÍ POPIS bílá 4 x tmavě modrá 4 x vanilková 4 x listově zelená 4 x mandarinková 4 x tmavě zelená 4 x bordó 4 x 300 BALENÍ UBROUSKY TISSUE 33 x 33 cm, 1/8 skládané BF, 2-vrstvé, jednobarevné Č. ZBOŽÍ POPIS BALENÍ 12 x bílá x 300 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

80 80 TISSUE, 3-VRSTVÝ, 40 X 40 CM 1 Novinka 2 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka Liz 4 x Almeria 4 x Malina Nature 4 x Malina Bordeaux 4 x Linus Black 4 x Linus Blue 4 x Linus Bordeaux 4 x Linus Classic Black 4 x Linus Classic Blue 4 x Royal White 4 x Royal Cream 4 x Royal Mandarin 4 x 250 TISSUE, 3-VRSTVÝ, 33 X 33 CM Novinka bílá 10 x vanilková 10 x žlutá 10 x mandarinková 10 x červená 10 x fuchsiová 10 x bordó 10 x tmavě modrá 10 x kiwi 10 x listově zelená 10 x tmavě zelená 10 x bílá 4 x vanilková 4 x žlutá 4 x mandarinková 4 x červená 4 x fuchsiová 4 x bordó 4 x jemně růžová 4 x švestková 4 x tmavě modrá 4 x mentolově modrá 4 x kiwi 4 x listově zelená 4 x tmavě zelená 4 x kaštanová 4 x medová 4 x šedo-béžová 4 x tmavě šedá 4 x břidlicová 4 x černá 4 x eco brown 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

81 81 TISSUE, 2-VRSTVÝ, 33 X 33 CM bílá 4 x 300 TISSUE, 1-VRSTVÝ, 33 X 33 CM bílá 6 x vanilková 6 x žlutá 6 x červená 6 x bordó 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x bílá 4 x 1200 UBROUSKY Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

82 82 TISSUE, 3-VRSTVÝ, 33 X 33 CM 1 Novinka Novinka 9 Novinka Novinka 13 Novinka Liz 10 x Marble 10 x Orbit Plum 10 x Orbit Bordeaux 10 x Zendo Green 10 x Giovanni Blue 10 x Royal White 10 x Malina Nature 10 x Malina Bordeaux 10 x Sailing 10 x Santorini 10 x Let s Party 10 x Let s Party Flag 10 x Kids 10 x Asia 10 x Bavarian Diamond 10 x Konfirmation 10 x 50 TISSUE, 3-VRSTVÝ, 33 X 33 CM, 4 X Novinka Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka Novinka 20 Novinka Novinka 24 Novinka 25 Novinka 26 Novinka Liz 4 x Orbit Plum 4 x Orbit Bordeaux 4 x Le Bistro 4 x Linus Black 4 x Linus Blue 4 x Linus Bordeaux 4 x Linus Classic Black 4 x Linus Classic Blue 4 x Zendo Green 4 x Giovanni 4 x Giovanni Blue 4 x Zendo 4 x Royal White 4 x Royal Cream 4 x Royal Bordeaux 4 x Royal Mandarin 4 x Almeria 4 x Malina Nature 4 x Malina Bordeaux 4 x Sailing 4 x Santorini 4 x Let s Party 4 x Let s Party Flag 4 x Vino 4 x Mountain 4 x Bavarian Diamond 4 x Nice Day 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

83 83 TISSUE, 3-VRSTVÝ, 24 X 24 CM bílá 8 x vanilková 8 x žlutá 8 x mandarinková 8 x červená 8 x fuchsiová 8 x bordó 8 x jemně růžová 8 x švestková 8 x tmavě modrá 8 x mentolově modrá 8 x kiwi 8 x listově zelená 8 x tmavě zelená 8 x kaštanová 8 x medová 8 x tmavě šedá 8 x břidlicová 8 x černá 8 x 250 TISSUE, 2-VRSTVÝ, 24 X 24 CM 1 2 Novinka bílá 8 x eco brown 8 x 300 UBROUSKY TISSUE, 3-VRSTVÝ, 24 X 24 CM Novinka Organic Honey 8 x Sailing 8 x Be Happy 8 x Tropic 8 x Coffee Heart 8 x Party 8 x Izza 8 x Good Morning 8 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

84 84 SLOŽENÝ NA 1/8 Tvar, který šetří místo Pro módní trend menších stolů Vždy ho snadno složíte SKVĚLÁ HODNOTA PRO KAŽDODENNÍ STOLOVÁNÍ TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 3-VRSTVÝ, 40 X 40 CM Novinka 11 Novinka Novinka bílá 4 x bílá 4 x vanilková 4 x žlutá 4 x mandarinková 4 x červená 4 x bordó 4 x tmavě modrá 4 x kiwi 4 x tmavě zelená 4 x kaštanová 4 x tmavě šedá 4 x černá 4 x eco brown 4 x 250 TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 HF, 3-VRSTVÝ, 40 X 40 CM 1 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka Le Bistro 4 x Linus Black 4 x Linus Blue 4 x Linus Bordeaux 4 x Linus Classic Black 4 x Linus Classic Blue 4 x Giovanni 4 x Giovanni Blue 4 x 250 TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 2-VRSTVÝ, 40 X 40 CM USA 4 x Hellas 3 x Buon Appetito 3 x Herzlich Wilkommen 4 x 300 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

85 85 TISSUE, SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 2-VRSTVÝ, 40 X 40 CM 1 2 Novinka bílá 4 x eco brown 5 x 300 TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 3-VRSTVÝ, 36 X 36 CM 1 3-VRSTVÝ bílá 4 x VRSTVÝ bílá 4 x 300 TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 BF, 3-VRSTVÝ, 33 X 33 CM 3-VRSTVÝ VRSTVÝ 12 Novinka UBROUSKY bílá 4 x vanilková 4 x žlutá 4 x mandarinková 4 x červená 4 x bordó 4 x tmavě modrá 4 x kiwi 4 x tmavě zelená 4 x tmavě zelená 4 x kaštanová 4 x černá 4 x bílá 4 x eco Brown 4 x VRSTVÝ bílá 4 x bílá 8 x 500 TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 HF, 2-VRSTVÝ, 36 X 36 CM Akropolis 4 x Guten Appetit 4 x TISSUE SLOŽENÝ NA 1/8 HF, 2-VRSTVÝ, 33 X 33 CM 1 Novinka Kiwi 4 x Italiana 4 x Guten Appetit 4 x Schwarzwald 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

86 86 ZÁSOBNÍK NA UBROUSKY Designový tvar ideální na pulty a do barů Snadná manipulace Vysoce hygienické

87 87 ZÁSOBNÍK NA UBROUSKY O VELIKOSTI 33 X 33 CM Zásobník na ubrousky, kámen 1 x Zásobník na ubrousky, černá 1 x 1 TISSUE, 2-VRSTVÝ, 33 X 33 CM bílá 4 x tmavě modrá 4 x 300 UBROUSEK TISSUE PRO ZÁSOBNÍKY, 1-VRSTVÝ, 33 X 32 CM UBROUSKY Novinka bílá 6 x bílá 6 x žlutá 6 x červená 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x eco brown 6 x Izza 6 x 750 ZÁSOBNÍK NA UBROUSKY O VELIKOSTI 25 X 30 CM Zásobník na ubrousky, černá 1 x 1 1 UBROUSEK TISSUE PRO ZÁSOBNÍKY, 1-VRSTVÝ, 25 X 30 CM bílá 36 x PAPÍROVÉ UBROUSKY, 17 X 17 CM bílá 4 x Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

88 88 UBRUSY EVOLIN Zjistěte více informací na dalších stránkách. Tyto výrobky mají osvědčení FSC

89 89 UBRUSY Naše ubrusy jsou navrženy tak, aby splňovaly nejnovější trendy v odvětví HORECA a designu. Umožní Vám pracovat efektivněji a vytvořit náladu, která dokonale odpovídá Vaší koncepci a menu. Carl-Philip Ottergren, Category Manager, Table coverings Nabídka vhodná pro jakoukoliv atmosféru Vysoká gramáž s nádhernou splývavostí Nikdy nevyblednou, nikdy se nekrčí, nešpiní ani neprotrhnou Barevně sladěné s ubrousky a svíčkami UBRUSY Tyto výrobky mají osvědčení FSC

90 90 KVALITA PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST EVOLIN Vzhled lněné tkaniny - žádné problémy s prádelnou Hmatatelná struktura a elegantní lesk Vodoodpudivý a nádherně splývavý materiál S OSVĚDČENÍM PRO POTRAVINÁŘSKÉ ÚČELY Vyhněte se trápení s prostíráním a mytím talířů Laminovaný, chrání proti mastným skvrnám Velkorysé rozměry pro optimální zážitek hostů DUNISILK + Omyvatelný a vodoodpudivý Hedvábný povrch svádí k doteku Úchvatný lesk dodává sofistikovanost DUNITEX Prémiová bavlna s akrylovým povrchem Voděodolný, omyvatelný materiál s velmi dlouhou trvanlivostí Vhodné pro vnitřní i venkovní použití Tyto výrobky mají osvědčení FSC

91 91 DUNICEL Vysoká gramáž s elegantní splývavostí Maximální vodoodpuzující vlastnosti, vydrží každou stravovací příležitost Dostupný v oboustranné verzi PAPÍR Ideální pro velké události Praktické a ekonomické Skryje skvrny a chrání tkaniny UBRUSY RECYKLOVANÁ KŮŽE Ideální pro restaurace, hotelové pokoje a haly Chytrá volba, pokud nechcete stoly zcela zakrýt Snadno otíratelné SILIKON Odolný klimatickým vlivům, omyvatelný, voděodolný Hmatatelná struktura a výjimečná trvanlivost Zůstává velmi pevně na stolech Tyto výrobky mají osvědčení FSC

92 92 KULATÝ UBRUS Ideální pro oblíbené kulaté stoly Chrání lněné ubrusy a stoly Kvalita podobná lněné tkanině Tyto výrobky mají osvědčení FSC

93 93 UBRUS EVOLIN, KULATÝ Ø 240 CM Ø 180 CM VODU- ODPUZUJÍCÍ UBRUSY bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x černá 1 x bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x černá 1 x 15 UBRUS DUNICEL, KULATÝ 1 2 Ø 240 CM bílá 2 x vanilková 2 x 5 Ø 180 CM bílá 4 x vanilková 4 x 5 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

94 94 OBDÉLNÍKOVÝ UBRUS Barvy a kvalita pro každou potřebu Chrání lněné ubrusy a stoly Nádherně splývá přes hrany Tyto výrobky mají osvědčení FSC

95 95 UBRUSY EVOLIN VODU- ODPUZUJÍCÍ X 220 CM bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x šedo-béžová 1 x tmavě šedá 1 x černá 1 x X 180 CM bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x šedo-béžová 1 x tmavě šedá 1 x černá 1 x X 220 CM bílá 5 x vanilková 5 x černá 5 x 5 UBRUS DUNICEL, 125 X 160 CM UBRUSY bílá 8 x vanilková 8 x žlutá 8 x červená 8 x bordó 8 x tmavě modrá 8 x tmavě zelená 8 x 3 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

96 96 ČTVERCOVÝ UBRUS Barvy pro každou příležitost Chrání ubrusy a stoly Elegantně splývá přes hrany UBRUS EVOLIN, 127 X 127 CM VODU- ODPUZUJÍCÍ bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x šedo-béžová 1 x tmavě šedá 1 x černá 1 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

97 97 UBRUS DUNICEL, 125 X 125 CM bílá 1 x vanilková 1 x tmavě modrá 1 x 50 UBRUS DUNISILK +, 120 X 120 CM Circuits White 5 x 10 UBRUSY Circuits White 1 x Circuits Cream 1 x Circuits Bordeaux 1 x Circuits Dark Blue 1 x Circuits Granite Grey 1 x Circuits Slate 1 x 50 UBRUS DUNITEX, 120 X 120 CM ZCELA VODĚ- ODOLNÉ 1 Novinka 2 Novinka Giovanni Red 1 x Linnea Cream 1 x 10 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

98 98 NAPRONY Chrání stoly a ubrusy, vytváří elegantní kontrasty Chytrá volba, pokud nechcete stoly zcela zakrýt Optimalizuje pohodlí při prostírání a výměně dekorace stolů NAPRON EVOLIN, 110 X 110 CM VODU- ODPUZUJÍCÍ bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x šedo-béžová 1 x tmavě šedá 1 x černá 1 x 50 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

99 99 NAPRON DUNICEL, 84 X 84 CM bílá 5 x vanilková 5 x žlutá 5 x mandarinková 5 x červená 5 x bordó 5 x jemně růžová 5 x tmavě modrá 5 x kiwi 5 x listově zelená 5 x tmavě zelená 5 x šedo-béžová 5 x tmavě šedá 5 x břidlicová 5 x černá 5 x bílá 1 x vanilková 1 x žlutá 1 x mandarinková 1 x červená 1 x bordó 1 x tmavě modrá 1 x kiwi 1 x listově zelená 1 x tmavě zelená 1 x 100 NAPRON DUNICEL 2 V 1, OBOUSTRANNÝ, 84 X 84 CM UBRUSY švestková/světle fialová 5 x kaštanová/medová 5 x břidlicová/mentolově modrá 5 x černá/šedo-béžová 5 x 20 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

100 100 NAPRON DUNICEL, 84 X 84 CM 1 Novinka Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka Tyto výrobky mají osvědčení FSC

101 Novinka 22 Novinka UBRUSY 25 Novinka Liz 5 x Orbit Plum 5 x Orbit Bordeaux 5 x Linus Black 5 x Linus Blue 5 x Linus Bordeaux 5 x Linnea White 5 x Linnea Cream 5 x Linnea Bordeaux 5 x Zendo Green 5 x Lina Greige 5 x Giovanni Red 5 x Giovanni Blue 5 x Zendo Mandarin 5 x Royal White 5 x Royal Cream 5 x Royal Bordeaux 5 x Royal Mandarin 5 x Sarala White 5 x Almeria 5 x Malina Nature 5 x Malina Bordeaux 5 x Sailing 5 x Santorini 5 x Let s Party 5 x Bavarian Diamond 5 x Liz 1 x Almeria 1 x Malina Nature 1 x Malina Bordeaux 1 x Linus Black 1 x Linus Blue 1 x Linus Bordeaux 1 x Giovanni Red 1 x Giovanni Blue 1 x Santorini 1 x Let s Party 1 x Italiana 1 x 100 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

102 102 NAPRON DUNISILK +, 84 X 84 CM 1 Novinka 2 Novinka Liz 5 x Linus Bordeaux 5 x Giovanni Red 5 x Giovanni Blue 5 x Royal White 5 x Royal Bordeaux 5 x Circuits White 5 x Circuits Cream 5 x Circuits Yellow 5 x Circuits Mandarin 5 x Circuits Red 5 x Circuits Bordeaux 5 x Circuits Kiwi 5 x Circuits Dark Green 5 x Circuits Dark Blue 5 x Circuits Granite Grey 5 x Circuits Slate 5 x Sailing 5 x Santorini 5 x By the sea 5 x Circuits White 1 x Circuits Cream 1 x Circuits Yellow 1 x Circuits Red 1 x Circuits Bordeaux 1 x Circuits Kiwi 1 x Circuits Dark Green 1 x Circuits Dark Blue 1 x 100 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

103 NAPRON DUNISILK +, 84 X 84 CM bílá 5 x černá 5 x 20 UBRUSY Tyto výrobky mají osvědčení FSC

104 104 UBRUSOVÉ ROLE Ideální pro velké oslavy, společenské akce a rauty Stačí jen ustřihnout délku, která přesně vyhovuje velikosti stolů Chrání stoly při polití a před skvrnami po orosených sklenicích UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,25 X 25 M bílá 2 x bílá 2 x vanilková 2 x žlutá 2 x mandarinková 2 x červená 2 x fuchsiová 2 x bordó 2 x jemně růžová 2 x švestková 2 x tmavě modrá 2 x mentolově modrá 2 x kiwi 2 x listově zelená 2 x tmavě zelená 2 x kaštanová 2 x medová 2 x šedo-béžová 2 x tmavě šedá 2 x břidlicová 2 x černá 2 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

105 105 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,25 X 40 M bílá 1 x vanilková 1 x žlutá 1 x bordó 1 x tmavě modrá 1 x kiwi 1 x tmavě zelená 1 x černá 1 x 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,25 X 10 M bílá 6 x vanilková 6 x žlutá 6 x červená 6 x fuchsiová 6 x bordó 6 x švestková 6 x tmavě modrá 6 x kiwi 6 x listově zelená 6 x tmavě zelená 6 x tmavě šedá 6 x břidlicová 6 x černá 6 x 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 0,90 X 40 M bílá 1 x vanilková 1 x žlutá 1 x červená 1 x bordó 1 x tmavě modrá 1 x tmavě zelená 1 x 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL 2 V 1, OBOUSTRANNÁ, 1,25 X 10 M švestková/světle fialová 6 x kaštanová/medová 6 x břidlicová/mentolově modrá 6 x černá/šedo-béžová 6 x 1 UBRUSY UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,20 X 10 M 1 Novinka Royal Black 6 x Royal Cream 6 x Royal Granite Grey 6 x Royal White 6 x Sarala White 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

106 106 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,20 X 25 M Royal White 2 x Royal Cream 2 x Organic Honey 2 x Giovanni Red 2 x 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 1,20 X 40 M Let s Party 1 x Bavarian Diamond 1 x 1 1 Novinka 2 UBRUSOVÁ ROLE DUNICEL, 0,90 X 40 M Let s Party 1 x Bavarian Diamond 1 x 1 1 Novinka 2 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

107 107 UBRUSOVÁ ROLE DUNISILK +, 1,20 X 25 M Circuits White 2 x Circuits Cream 2 x Circuits Yellow 2 x Circuits Bordeaux 2 x Circuits Kiwi 2 x Circuits Dark Green 2 x Circuits Dark Blue 2 x 1 UBRUSY UBRUSOVÁ ROLE DUNISILK +, 0,84 X 40 M Circuits White 1 x 1 1 UBRUSOVÁ ROLE DUNISILK +, 1,20 X 25 M bílá 2 x černá 2 x zlatá 2 x stříbrná 2 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

108 108 UBRUSOVÁ ROLE DUNITEX, 1,45 X 15 M 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka Linnea White 1 x Linnea Cream 1 x Linnea Black 1 x vanilková 1 x 1 ZCELA VODĚ- ODOLNÉ UBRUSOVÁ ROLE PAPÍROVÁ, 1,20 X 50 M 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka bílá 4 x bordó 4 x vanilková 4 x tmavě modrá 4 x žlutá 4 x kiwi 4 x červená 4 x 1 UBRUSOVÁ ROLE PAPÍROVÁ, BÍLÁ UBRUSOVÁ ROLE PAPÍROVÁ, DESIGN, 1 X 50 M ,20 x 25 m 8 x ,20 x 50 m 4 x ,20 x 100 m 2 x ,00 x 100 m 2 x ,00 x 50 m 4 x Let s Party 4 x Bavarian Diamond 4 x 1 UBRUSOVÁ ROLE MOLLETON, 1,10 X 20 M UBRUSOVÁ ROLE MOLLETON, 0,85 X 20 M bílá 1 x bílá 1 x 1 ŘEZAČKA NŮŽKY NA STŘÍHÁNÍ UBRUSŮ Z ROLÍ Řezačka 1 x Nůžky na stříhání ubrusů z rolí 1 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

109 109 RAUTOVÉ SUKNĚ Skvěle vypadají v kombinaci s vhodným ubrusem Dokonale doladí stůl Samolepicí RAUTOVÁ SUKNĚ EVOLIN, 0,72 X 4 M bílá 5 x 1 UBRUSY 1 PŘEVLEČTE STOLY ZA PÁR SEKUND! RAUTOVÁ SUKNĚ DUNICEL, 0,72 X 4 M bílá 5 x tmavě modrá 5 x vanilková 5 x tmavě zelená 5 x bordó 5 x černá 5 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

110 110 TETE-A-TETE Pokryje a ochrání stoly během chvilky Design jemně hosty spojuje a vytváří pospolitost Chytrá volba, pokud nechcete stoly zcela zakrýt EVOLIN TETE-A-TETE, 0,41 X 24 M bílá 1 x vanilková 1 x bordó 1 x šedo-béžová 1 x tmavě šedá 1 x černá 1 x 4 BRILLIANCE TETE-A-TETE, 0,45 X 24 M Novinka TŘPYTIVÝ EFEKT Sensia Brilliance White 4 x Sensia Brilliance Red 4 x Sensia Brilliance Black 4 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

111 111 SENSIA TETE-A-TETE, 0,45 X 24 M Sensia Flower White 4 x Sensia Flower Cream 4 x Sensia Flower Bordeaux 4 x Sensia Flower Kiwi 4 x 1 DUNICEL TETE-A-TETE, 2 V 1, OBOUSTRANNÉ, 0,40 X 24 M švestková/světle fialová 6 x kaštanová/medová 6 x břidlicová/mentolově modrá 6 x černá/šedo-béžová 6 x 1 DUNICEL TETE-A-TETE, 0,40 X 24 M UBRUSY bílá 6 x vanilková 6 x žlutá 6 x mandarinková 6 x červená 6 x fuchsiová 6 x bordó 6 x jemně růžová 6 x švestková 6 x tmavě modrá 6 x mentolově modrá 6 x kiwi 6 x listově zelená 6 x tmavě zelená 6 x šedo-béžová 6 x tmavě šedá 6 x břidlicová 6 x černá 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

112 112 DUNICEL TETE-A-TETE, 0,40 X 24 M 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka Liz 4 x Malina Nature 4 x Malina Bordeaux 4 x Linus Black 4 x Linus Blue 4 x Linus Bordeaux 4 x Royal Black 4 x Vino 4 x 1 ŠERPY DUNICEL LINNEA, 0,15 X 20 M 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka 10 Novinka 11 Novinka 12 Novinka Linnea Cream 6 x Linnea Yellow 6 x Linnea Mandarin 6 x Linnea Red 6 x Linnea Bordeaux 6 x Linnea Mellow Rose 6 x Linnea Dark Blue 6 x Linnea Kiwi 6 x Linnea Dark Green 6 x Linnea Chestnut 6 x Linnea Greige 6 x Linnea Granite Grey 6 x Bavarian Diamond 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

113 113 DUNICEL TETE-A-TETE, 0,40 X 24 M UBRUSY Tropical 6 x Zendo Green 6 x Zendo Mandarin 6 x Almeria 6 x Leather 6 x Marble 6 x Wood 6 x Orbit Plum 6 x Orbit Bordeaux 6 x Le Bistro 6 x Lina Greige 6 x Royal Granite Grey 6 x Royal White 6 x Royal Cream 6 x Royal Bordeaux 6 x Royal Mandarin 6 x Organic 6 x Organic Honey 6 x Maze Greige 6 x Maze Kiwi 6 x Maze Mandarin 6 x Sailing 6 x Santorini 6 x Bavarian Diamond 6 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

114 114 PROSTÍRÁNÍ Prostřete stůl pro přesný počet hostů Zlepšuje hygienické podmínky Chytrá volba, pokud nechcete stoly zcela zakrýt PROSTÍRÁNÍ DUNICEL 2 V 1, OBOUSTRANNÉ, 30 X 40 CM švestková/světle fialová 5 x kaštanová/medová 5 x břidlicová/mentolově modrá 5 x černá/šedo-béžová 5 x 100 OTOČTE A ZMĚŇTE BARVU PROSTÍRKY! Tyto výrobky mají osvědčení FSC

115 115 PROSTÍRÁNÍ DUNICEL LINNEA, 30 X 40 CM 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka 6 Novinka 7 Novinka 8 Novinka 9 Novinka 10 Novinka 11 Novinka 12 Novinka 13 Novinka 14 Novinka 15 Novinka 16 Novinka 17 Novinka Linnea White 5 x Linnea Cream 5 x Linnea Yellow 5 x Linnea Mandarin 5 x Linnea Red 5 x Linnea Fuchsia 5 x Linnea Bordeaux 5 x Linnea Mellow Rose 5 x Linnea Dark Blue 5 x Linnea Kiwi 5 x Linnea Herbal Green 5 x Linnea Dark Green 5 x Linnea Chestnut 5 x Linnea Greige 5 x Linnea Granite Grey 5 x Linnea Slate 5 x Linnea Black 5 x 100 UBRUSY Linnea White 1 x Linnea Cream 1 x Linnea Mandarin 1 x Linnea Red 1 x Linnea Fuchsia 1 x Linnea Bordeaux 1 x Linnea Dark Blue 1 x Linnea Dark Green 1 x 500 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

116 116 PROSTÍRÁNÍ DUNICEL, 30 X 40 CM 1 Novinka Novinka 6 Novinka Novinka 13 Novinka 14 Novinka 15 Novinka 16 Novinka Novinka 27 Novinka 28 Novinka Tyto výrobky mají osvědčení FSC

117 Liz 5 x Tropical 5 x Zendo Green 5 x Zendo Mandarin 5 x Malina Nature 5 x Malina Bordeaux 5 x Kožený vzhled 5 x Orbit Plum 5 x Orbit Bordeaux 5 x Le Bistro 5 x Le Bistro 5 x Linus Black 5 x Linus Blue 5 x Linus Bordeaux 5 x Linus Classic Black 5 x Linus Classic Blue 5 x Lina Greige 5 x Royal Mandarin 5 x Organic 5 x Organic Honey 5 x Maze Greige 5 x Maze Kiwi 5 x Maze Mandarin 5 x Sailing 5 x Santorini 5 x Be Happy 5 x Vino 5 x Mountain 5 x Bavarian Diamond 5 x Ein Schöner Tag 5 x 100 UBRUSY PAPÍROVÉ PROSTÍRÁNÍ, 35 X 45 CM vanilková 4 x bordó 4 x kiwi 4 x listově zelená 4 x kaštanová 4 x šedo-béžová 4 x tmavě šedá 4 x černá 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

118 118 PAPÍROVÉ PROSTÍRÁNÍ, 35 X 45 CM 1 Novinka 2 3 Novinka 4 Novinka 5 Novinka Liz 4 x Le Bistro 4 x Linus Black 4 x Linus Blue 4 x Linus Bordeaux 4 x Maze Greige 4 x Organic 4 x Santorini 4 x Black & White 4 x 250 PAPÍROVÉ PROSTÍRÁNÍ, 30 X 45 CM LAMINOVANÁ STRANA S OSVĚDČENÍM PRO POTRAVINÁŘSKÉ ÚČELY vanilková 4 x neutrální 4 x 250 PAPÍROVÉ PROSTÍRÁNÍ, 20 X 30 CM vanilková 4 x neutrální 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

119 119 PAPÍROVÉ PROSTÍRÁNÍ, 30 X 40 CM 1 Novinka Novinka DVA VZORY V JEDNOM UBRUSY 17 Novinka Novinka DVA VZORY V JEDNOM Liz 4 x Tropical 4 x bambus 4 x Zendo Green 4 x Zendo Mandarin 4 x Wicker work, bílá 4 x Leather 4 x Gustav 4 x Crackle 4 x Wood 4 x Orbit Plum 4 x Orbit Bordeaux 4 x Le Bistro 4 x Giovanni Red 4 x Organic 4 x Santorini 4 x Be Happy 4 x Kids 4 x Mountain 4 x Asia 4 x By the sea 4 x 250 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

120 120 SILIKON Odolný klimatickým vlivům, omyvatelný, voděodolný Hmatatelná struktura a výjimečná trvanlivost Zůstává velmi pevně na stolech SILIKONOVÉ PROSTÍRÁNÍ, KULATÉ, Ø 35 CM Maze Kiwi 5 x Maze Mandarin 5 x SILIKONOVÉ PROSTÍRÁNÍ, 30 X 45 CM bílá 5 x tmavě šedá 5 x mandarinková 5 x černá 5 x kiwi 5 x 6 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

121 121 RECYKLOVANÁ KŮŽE Ideální pro restaurace, hotelové pokoje a haly Chytrá volba, pokud nechcete stoly zcela zakrýt Snadno otíratelné PROSTÍRÁNÍ LEATHER, 37 X 44 CM Recycled leather Water and dirt repellant Strong & durable Wipeable hnědá 1 x černá 1 x 4 UBRUSY LEATHER TETE-A-TETE, 50 X 120 CM hnědá 1 x černá 1 x LEATHER ROZETKA, 11 X 13 CM černá/hnědá, oboustranná 1 x 4 OBOUSTRANNÁ 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

122 122 ROZETKY Absorpční a barevné Vhodné pro potisk firemním logem Vhodné pro koktejlové party, jež jsou v odvětví HORECA módní záležitostí CHYTRÁ VOLBA PRO POTISK FIREMNÍM LOGEM Rozetky jsou chytrou volbou, pokud chcete podpořit identitu vaší společnosti. Potiskeme je vámi zvoleným logem nebo obrázkem. Více na straně 156. ROZETKA TISSUE, KULATÁ, 8-VRSTVÁ, Ø 7,5 CM Novinka bílá 12 x vanilková 12 x červená 12 x bordó 12 x tmavě modrá 12 x kiwi 12 x tmavě šedá 12 x 250 ROZETKA TISSUE, KULATÁ, 8-VRSTVÁ, Ø 9 CM ROZETKA TISSUE, KULATÁ, 8-VRSTVÁ, Ø 10 CM Romance White/Gold 8 x Romance White 8 x bílá 20 x černá 8 x Grapes Bordeaux 12 x Grapes Green 12 x 250 ROZETKA DUNILIN, KULATÁ, Ø 9 CM Wood 8 x Let s Party 8 x Novinka ROZETKA DUNILIN, ČTVERCOVÁ, 9 X 9 CM ROZETKA TISSUE, 8-VRSTVÁ, 8,5 X 8,5 CM Novinka Marble 8 x bílá 8 x Black & White 8 x eco brown 8 x 250 ROZETKA DUNICEL, Ø 19 CM LEATHER ROZETKA, 11 X 13 CM 1 OBOUSTRANNÁ bílá/stříbrná 4 x černá/hnědá, oboustranná 1 x 4 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné

123 123 DORTOVÉ PODLOŽKY Ideální pro zachycení kapek Elegantní způsob prezentace potravin zvyšující chuť k jídlu Vhodné pro profilový tisk DORTOVÉ PODLOŽKY, KULATÉ ø 10 cm 8 x ø 12 cm 8 x ø 15 cm 8 x ø 17 cm 8 x ø 19 cm 8 x ø 20 cm 8 x ø 23 cm 8 x ø 25 cm 8 x ø 26,7 cm 8 x ø 30 cm 6 x ø 30 cm 8 x ø 32 cm 4 x ø 34 cm 4 x ø 36,7 cm 4 x ø 12 cm 8 x ø 19 cm 8 x ø 30 cm 8 x ø 36 cm 5 x 100 DORTOVÉ PODLOŽKY, OBDÉLNÍKOVÉ DORTOVÉ PODLOŽKY, OVÁLNÉ UBRUSY x 30 cm 8 x x 35 cm 8 x x 40 cm 4 x x 40 cm 4 x x 45 cm 4 x x 40 cm 4 x x 22 cm 8 x x 24 cm 8 x x 27 cm 8 x x 36 cm 4 x x 50 cm 4 x 250 DORTOVÁ PODLOŽKA, OVÁLNÁ DORTOVÁ PODLOŽKA, KULATÁ x 24 cm 6 x x 45 cm 3 x x 52 cm 3 x ø 13 cm 6 x ø 16 cm 6 x ø 18 cm 6 x ø 24 cm 6 x 500 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

124 % RECYKLOVANÝ KARTON Objevte svícen Feel na LED svíčky na straně 141.

125 125 SVÍČKY A DOPLŇKY Společnost jako celek, a zvláště odvětví HORECA, získává nové rozměry s cílem vytvořit udržitelný svět. Chcete-li udržet náskok našich zákazníků, nabízíme svícny vyrobené z recyklovaných materiálů a také svíčky špičkové kvality. Mia Larsson, Category Manager, Candles and Accessories Navrženo pro profesionály Optimalizuje bezpečnost, kvalitu a pohodlí Maximalizuje útulnost vašeho vnitřního i venkovního prostředí Méně času na osvětlení a úklid - více času pro hosty Získejte řešení, které je pro vás nejvhodnější: široký výběr svíček LED nebo svíček se skutečným plamenem SVÍČKY A DOPLŇKY

126 126 LED KONCEPT Profesionální kvalita, velmi dlouhá životnost a obzvláště bohaté světlo Většina LED diod je dálkově ovladatelná a dobíjitelná Jsou bezpečné a ideální pro místa, kde je použití otevřeného ohně zakázáno předpisy 2017 NOVINKA SVÍČKY A DOPLŇKY SVÍČKA LED S MOŽNOSTÍ NABÍJENÍ, HŘEJIVÁ BÍLÁ, 70 X 40 MM. Sada svíček LED s možností nabíjení Led, hřejivá bílá, 12 kusů 1 x Led, hřejivá bílá, souprava náhradních dílů LED, 6 ks 1 x 1 SVÍČKY LED, VÍCEBAREVNÉ, 70 X 40 MM. Sada svíček LED s možností nabíjení, 12 volitelných barev 3 Novinka Led, vícebarevná, 4 kusy 1 x Led, vícebarevná, 12 kusů 1 x Led, vícebarevná, souprava náhradních dílů, 6 ks 1 x 1 Všechny svíčky LED: doba nabíjení 8 hodin, doba svitu 12 hodin. Každá sada je dodávána s 1 nabíjecí jednotkou, 1 adaptérem a 1 dálkovým ovladačem. Péče o životní prostředí: postupujte podle místních předpisů pro recyklaci elektroniky a baterií. Nevhazujte do odpadu.

127 127 VODĚODOLNÉ, PERFEKTNÍ PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ ZMĚŇTE ATMOSFÉRU STISKNUTÍM TLAČÍTKA SVÍČKY A DOPLŇKY BLISS, 140 X 75 MM Svícen stříbrná, kov 4 x zlatá, kov 4 x 1 1 Novinka Hodí se k moderním kovovým vzorům, jež jsou ideální pro malé stoly Vnitřní část optimalizuje LED světlo Snadná demontáž a čištění BILLY, 140 X 75 MM Svícen bílá, kov 4 x černá, kov 4 x 1 SVÍCE ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

128 128 VYROBENO ZE 100% RECYKLOVANÉHO KARTONU 2017 NOVINKA SVÍČKY A DOPLŇKY

129 129 FEEL, 120 X 110 MM Svícen Feel na LED svíčky Svícen Feel na LED svíčky spojuje eleganci s půvabem ruční práce. Vytváří zvláštní teplo a intimní atmosféru. Ručně vyrobeno ze 100% recyklovaného kartonu Hodí se pro každou příležitost a do každého prostředí Vestavěný lokátor udržuje svíčku LED ve stabilní poloze 1 Novinka Karton 4 x 1 BLUSH, 150 X 80 MM Svícen Hodí se k modernímu doplňování materiálu Ideální velikost pro malé stoly Snadno rozebiratelný za účelem pohodlného čištění MINERAL, 125 X 70 MM Svícen Ideální velikost pro malé stoly Hodí se k moderním přírodním materiálům Ručně vyrobeno z přírodního kamene - každý svícen má jedinečný vzhled 1 Novinka 1 Novinka hnědá, sklo/dřevo 4 x Onyx 4 x 1 DOBÍJECÍ LED SVÍČKY PILLAR Blikající plamen hoří po dobu 12 hodin Verze pro použití ve vnitřním prostředí má stylový a skutečně voskový povrch Verze pro použití ve venkovním prostředí je odolná vodě a slunečnému záření 4 svíčky Pillar s možností nabíjení, s žárovkami LED s hřejivým bílým světlem. Svíčky LED: doba nabíjení 6 hodin, doba svitu 12 hodin, Jsou dostupné s 1 nabíjecí jednotkou, 1 adaptérem a 1 dálkovým ovladačem. Péče o životní prostředí: postupujte podle místních předpisů pro recyklaci elektroniky a baterií. Nevhazujte do odpadu Led Pillar, hřejivá bílá, pro vnitřní prostředí, vosk, 125 x 75 mm Led Pillar, hřejivá bílá, pro vnitřní prostředí, vosk, 150 x 75 mm 1 x 1 1 x 1 SVÍČKY A DOPLŇKY Led Pillar, hřejivá bílá, pro venkovní prostředí, plast, 220 x 75 mm 1 x 1 LED ŘETĚZ MOODISON, 5 M 1 2 Profesionální délka řetězu s 50 diodami Úprava je možná prakticky nekonečnými způsoby Bateriový provoz, dodáváno bez 3 AA baterií, lze umístit kdekoli v interiéru LED řetěz Moodison, stříbrná 8 x LED řetěz Moodison, zlatá 8 x 1 SVÍCE ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

130 130 KONCEPT SWITCH & SHINE Flexibilní koncept pro každou příležitost Kreativní, praktické a cenově dostupné Chytrý design svícnů bez potřeby čištění 2017 NOVINKA SVÍČKY A DOPLŇKY URBAN, 135 X 87 MM Switch & Shine Complete Vytváří příjemnou domácí náladu 1 Novinka 2 Novinka Glass bílá, 30 h 6 x Glass šedo-béžová, 30 h 6 x Novinka 2 Novinka VYROBENO ZE 100% RECYKLOVANÉHO SKLA AWARE, 119 X 83 MM Switch & Shine Complete Ekologický design Vyrobeno z recyklovaného materiálu: z poloviny láhve Vestavěný lokátor udržuje náhradní svíčku S&S ve stabilní poloze Glass Bottle zelená, 30 h 6 x Glass Bottle mandarinková, 30 h 6 x 1 + SVÍČKY ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

131 131 Praktické: Tvar náhradní svíčky podporuje správné hoření a hodí se do většiny svícnů Úchvatné: Vysoce kvalitní svícen umožňuje maximální viditelnost plamene a umožňuje udržet svícen v čistotě Úsporné z hlediska času i nákladů: 30 hodin svitu znamená méně času vynaloženého k výměně svíček a více hostů Svícny Switch & Shine byly navrženy speciálně pro náhradní plnění. SWITCH & SHINE, 85 X 80 MM Switch & Shine Complete Glass Solid, matná vanilková, 30 h 4 x Glass korek, 30 h 4 x 3 + NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ Novinka bílá, 30 h 65 x 65 mm 2 x vanilková, 30 h 65 x 65 mm 2 x žlutá, 30 h 65 x 65 mm 2 x žlutá s citronelou, 30 h 65 x 65 mm 2 x 6 + SVÍČKY A DOPLŇKY mandarinková, 30 h 65 x 65 mm 2 x červená, 30 h 65 x 65 mm 2 x fuchsiová, 30 h 65 x 65 mm 2 x bordó, 30 h 65 x 65 mm 2 x jemně růžová, 30 h 65 x 65 mm 2 x švestková, 30 h 65 x 65 mm 2 x kiwi, 30 h 65 x 65 mm 2 x listově zelená, 30 h 65 x 65 mm 2 x kaštanová, 30 h 65 x 65 mm 2 x medová, 30 h 65 x 65 mm 2 x břidlicová, 30 h 65 x 65 mm 2 x Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan

132 132

133 133 SVÍCEN ICE, VNITŘNÍ Ø 120 X 75 MM Svícen Ruční výroba Každý svícen má jedinečný vzhled Hmatatelná struktura, matný povrch bílá, sklo 2 x tmavě medová, sklo 2 x téměř černá, sklo 2 x 4 SVÍCEN SCACCHI, VNITŘNÍ Ø 120 X 70 MM Inspirováno rozsvíceným nočním městem Matné verze se hodí nejlépe ke svíčkám LED průhledná, sklo 2 x kaštanová, sklo 2 x břidlicová, sklo 2 x matná fuchsiová, sklo 2 x matná kiwi, sklo 2 x matná šedo-béžová, sklo 2 x 6 Do vyprodání zásob SVÍCEN PATIO, VNITŘNÍ Ø 125 X 75 MM Matný povrch vytváří útulnou záři matná bílá, sklo 2 x matná mandarinková, sklo 2 x matná fuchsiová, sklo 2 x matná švestková, sklo 2 x matná kiwi, sklo 2 x 6 SVÍČKY A DOPLŇKY NEJLEPŠÍ KOUPĚ Skvělá kvalita, styl a pohodlí za skvělou cenu! Do vyprodání zásob. 4 5 SVÍCE ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

134 134 SVÍCNY MOODY MAXI, 123 X 129 MM Pro vnitřní i venkovní použití Při pádu se nerozbije Hmatatelná struktura povrchu láká k doteku bílá, silikon 4 x mandarinková, silikon 4 x kiwi, silikon 4 x 1 3 SVÍCEN ARCTIC, 70 X 60 MM Ideální velikost pro malé stoly Zlatý povrch je umocňován zářivým světlem svíček. Hodí se k moderním kovovým vzorům NEJLEPŠÍ KOUPĚ Arctic Mandarin a Kiwi do vyprodání zásob mandarinková, sklo 20 x kiwi, sklo 20 x stříbrná/tmavě šedá, sklo 20 x zlatá/medová, sklo 20 x 1 SVÍČKY VE SKLE ELLIE, 68 X 70 MM Hodí se k moderním pastelovým vzorům Glass bílá, 20 h 10 x Glass růžová, 20 h 10 x Glass mentolově modrá, 20 h 10 x Glass Kiwi, 20 h 10 x 1 + SVÍČKY VE SKLE IBIZA, 60 X 85 MM Ideální velikost pro malé stoly Kulaté tvary jsou in Univerzální výběr barev Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan Glass bílá, 18 h 12 x Glass mandarinková, 18 h 12 x Glass bordó, 18 h 12 x Glass mentolově modrá, 18 h 12 x Glass Kiwi, 18 h 12 x 1 + SVÍČKY ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

135 135 SVÍČKY A DOPLŇKY

136 136 Udržitelný bambus se pěstuje bez pesticidů a velké spotřeby vody. Přirozeně trvanlivé NOVINKA SVÍČKY A DOPLŇKY

137 137 SVÍCEN MABEL, 75 X 100 MM Vytváří příjemnou domácí náladu Ideální velikost pro malé stoly Vzor je umocňován zářivým světlem svíček bílá, kov 2 x 6 SVÍCEN 2 V 1, 68 X 73 MM 1 Univerzální oboustranný vzor Pro použití jiného stylu stačí jen obrátit Pro módní trend malých stolů průhledná, sklo 2 x 6 SVÍCEN AREA, 400 X 230 MM Vyrobeno z ekologicky uvědomělého bambusu Ruční výroba, pro vnitřní i venkovní použití Dodáváno se skleněnou vnitřní částí a kovovým držátkem bambus 2 x 1 1 Novinka SVÍČKY A DOPLŇKY SVÍCEN THEA, 530 X 180 MM Hodí se do elegantních a stylových podniků Ideální pro přilákání hostů dovnitř Chrání svíčky před větrem stříbrná, kov 2 x 1 1 SVÍCE ANTIQUE A CROWN ČAJOVÉ SVÍČKY NÁHRADNÍ SVÍČKY SWITCH & SHINE LED SVÍČKY PILLAR

138 138 SVÍČKY PILLAR x x x x x x x 100 Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 15 h 75 x 40 mm 4 x bílá, 20 h 100 x 50 mm 6 x bílá, 40 h 130 x 60 mm 2 x bílá, 60 h 150 x 80 mm 10 x bílá, 90 h 220 x 70 mm 10 x bílá, 130 h 270 x 78 mm 10 x bílá, 260 h 400 x 100 mm 4 x vanilková, 20 h 100 x 50 mm 6 x vanilková, 40 h 130 x 60 mm 2 x vanilková, 60 h 150 x 80 mm 10 x vanilková, 60 h 220 x 70 mm 10 x žlutá, 20 h 100 x 50 mm 6 x červená, 20 h 100 x 50 mm 6 x červená, 40 h 130 x 60 mm 2 x bordó, 20 h 100 x 50 mm 6 x bordó, 40 h 130 x 60 mm 2 x kiwi, 20 h 100 x 50 mm 6 x 10 + SVÍČKY PILLAR MATT Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 50 h 150 x 70 mm 2 x vanilková, 50 h 150 x 70 mm 2 x mandarinková, 50 h 150 x 70 mm 2 x bordó, 50 h 150 x 70 mm 2 x jemně růžová, 50 h 150 x 70 mm 2 x kiwi, 50 h 150 x 70 mm 2 x listově zelená, 50 h 150 x 70 mm 2 x kaštanová, 50 h 150 x 70 mm 2 x medová, 50 h 150 x 70 mm 2 x 6 + Hosté milují sametově matný povrch! SVÍČKY PILLAR RUSTIC/GLOSSY 1 Novinka 2 Novinka 3 Novinka 4 Novinka Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ Bílá, 40 h 70 x 120 mm 10 x žlutá, 40 h 70 x 120 mm 10 x Červená, 40 h 70 x 120 mm 10 x růžová, 40 h 70 x 120 mm 10 x švestková, 40 h 70 x 120 mm 10 x Aqua, 40 h 70 x 120 mm 10 x kiwi, 40 h 70 x 120 mm 10 x Novinka 6 Novinka 7 Novinka + Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan

139 139 PROSTĚ STEARIN Vhodné pro megatrend udržitelného odvětví HORECA Vyrobeno z obnovitelného materiálu s kompletně sledovatelným původem Velmi vysoký plamen bez kouře OZNAČENÍ SWAN ECOLABEL Pro splnění přísných norem Swan Nordic Ecolabel musí naše svíčky: obsahovat více než 90 % obnovitelných materiálů mít minimální úroveň emise sazí a čistě hořet SVÍČKY A DOPLŇKY STEARINOVÉ SVÍČKY CROWN Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 6,5 h 200 x 22 mm 5 x bílá, svíčka Channel, 6 h 200 x 24 mm 5 x bílá, 9 h 250 x 22 mm 4 x bílá, 13 h 350 x 22 mm 8 x 10 SVIČKA PILLAR, STEARINOVÁ Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 50 h 150 x 70 mm 12 x 1 + Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan

140 140 STEARINOVÉ SVÍČKY ANTIQUE Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 6,5 h 250 x 22 mm 2 x bílá, 6,5 h 250 x 22 mm 40 x vanilková, 6,5 h 250 x 22 mm 2 x červená, 6,5 h 250 x 22 mm 2 x bordó, 6,5 h 250 x 22 mm 2 x SVÍČKY ANTIQUE, MÁČENÉ Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x vanilková, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x žlutá, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x mandrarinková, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x červená, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x fuchsiová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x bordó, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x jemně růžová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x švestková, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x Dark Blue, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x mentolově modrá, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x kiwi, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x listově zelená, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x tmavě zelená, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x kaštanová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x medová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x šedo-béžová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x tmavě šedá, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x břidlicová, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x černá, 7,5 h 250 x 22 mm 2 x 50 + SVÍČKY ANTIQUE, CELOBAREVNÉ Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 6,5 h 260 x 22 mm 10 x vanilková, 6,5 h 260 x 22 mm 10 x 10 SVÍČKY ANTIQUE, MÁČENÉ Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ stříbrná, 6,5 h 260 x 22 mm 10 x zlatá, 6,5 h 260 x 22 mm 10 x Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan

141 141 ČAJOVÁ SVÍČKA MAXI LIGHT Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 10 h ø 57 mm 5 x Naše čajové svíčky hoří až 8 hodin. ČAJOVÉ SVÍČKY Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bílá, 4 h ø 39 mm 12 x bílá, 4 h ø 39 mm 10 x bílá, 4 h ø 39 mm 1 x bílá, 6 h ø 39 mm 12 x bílá, 6 h ø 39 mm 1 x bílá, 8 h ø 39 mm 2 x SVÍČKY VE SKLE VENEZIA, 100 X 100 MM SVÍČKY A DOPLŇKY Glass čirá, 70 h 4 x Glass bílá, 70 h 4 x Glass červená, 70 h 4 x Glass jantarová/medová, 70 h 4 x 3 ZAHRADNÍ SVÍČKY 1 2 Pro venkovní prostředí. Zahradní svíčky s dobou hoření až 8 hodin. Č. ZBOŽÍ POPIS VELIKOST BALENÍ bez víčka 4,5 h 100 mm 18 x s víčkem, 8 h 100 mm 18 x 2 + Tyto výrobky mají osvědčení RAL Tyto výrobky mají osvědčení Swan

142 142 POSLEDNÍ ÚPRAVY BRYNDÁK DUNICEL PŘETÁHNĚTE PŘES HLAVU 1 LZE UVÁZAT KOLEM KRKU PŘETÁHNĚTE PŘES HLAVU 1 Novinka 2 Novinka Elegantní, důstojný a hygienický K přetáhnutí přes hlavu nebo upevnění vzadu Navodí úsměv a přiměje lidi komunikovat Let s Party, 40 x 30 cm 4 x By the sea, 40 x 60 cm 4 x Hers, 40 x 60 cm 8 x His, 40 x 60 cm 8 x Marienkäfer, 40 x 60 cm 8 x Speisender Ritter, 40 x 60 cm 1 x Dunicel Lätzchen, Uni Cream, 40 x 60 cm 8 x 50

143 143 BRYNDÁK DUNISOFT OTVOR UZAVŘETE NÁLEPKOU BRYNDÁČEK STÁHNĚTE A PŘILEPTE NA OBLEČENÍ BRYNDÁČEK STÁHNĚTE A PŘILEPTE NA OBLEČENÍ Grubben, 40 x 65 cm 4 x S černou kapsou 30 x 42 cm 4 x bílý, 30 x 42 cm 4 x 50 ZUBNÍ PÁRÁTKA, DŘEVO Navrženo specialisty v oblasti ústní hygieny Ideální tvar pro mezizubní prostor Samostatně baleno pro optimální hygienu Zubní párátka 50 mm 3 x Zásobník s párátky 6 x Nádobka na zubní párátka, 50 x 30 mm 2 x VLHČENÝ UBROUSEK, 200 X 170 MM HYGIENICKÁ UTĚRKA NA STŮL, 180 X 185 MM 1 Novinka 2 Velký, hygienický a antibakteriální Praktický způsob čištění rukou Ideální pro konzumaci fingerfood a škeblí By the sea 1 x Kraftový papír 1 x Zneškodňuje % bakterií Bezpečná pro styk s potravinami, neobsahuje alkohol Balíček lze snadno uložit do zásobníku pro snadný přístup OSVĚŽUJÍCÍ UBROUSEK, 7,1 X 5,1 CM Hygienická utěrka 180 x 185 mm 50 x 20 Osvěžující vůně čerstvého citrónu Praktický způsob čištění rukou Pro zvýšenou hygienu je dostupná dezinfekční verze POSLEDNÍ ÚPRAVY A PŘIZPŮSOBENÍ Osvěžující ubrousek 70 x 50 mm 1 x Dezinfekční ubrousek 70 x 50 mm 1 x Osvěžující ubrousek citron 70 x 50 mm 1 x Zásobník s osvěžujícími ubrousky 70 x 50 mm 6 x 250

144 144 PŘIZPŮSOBENÍ POMŮŽEME VÁM BUDOVAT VAŠI ZNAČKU Personalizujte svůj úspěch Naši odborníci na materiál a design Vám pomohou vytěžit co nejvíce z Vaší značky pomocí chytrých řešení na míru - ať už provozujete hotel, restauraci nebo kavárnu. Poskytujeme centralizované služby (one-stop-shop) pro všechny individuální potřeby. Přitom nabízíme výběr ekologicky uvědomělých materiálů, vzorů a barev s předním postavení na trhu. Získejte to nejlepší z obou světů. Díky propojení místní podpory s globální sítí můžeme dodávat vysoce kvalitní ubrousky, ubrusy, naprony, tete-a-tete, prostírání a rozetky s profilovým tiskem. Můžeme také vytvářet reliéf a speciálně vyrobený obal. To vše může mít velký vliv na úspěch Vašeho podnikání a přispět k plánování profesionality a zjednodušení každodenních postupů. Vytvořte si svůj vlastní koncept Ke všemu navíc všechny výrobky, které nabízíme, splňují nařízení EU a jsou navrženy tak, aby se navzájem doplňovaly. Usnadňují vytvoření ucelené koncepce. Postupy, jež používáme, jsou prověřené a praktické, a stejně tak i poskytovaná řešení, Odrážejí se v nich dlouholeté zkušenosti ze spolupráce s předními značkami v odvětví HORECA, čímž zajišťujeme, že dostanete přesně to správné řešení. ECOECHO Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 20 x 20 cm, 1/4 16 x 180 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm, 1/4 12 x 60 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 2-vrstvé, 1/4 10 x 300 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 3-vrstvé, 1/4 10 x 250 Ubrousky Tissue, zásobník na skl. ubrousky 33 x 32 cm, 1-vrstvé 6 x 750 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 6 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/8 6 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 6 x 250 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/8 5 x 300 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/8 5 x 250 Duni Sacchetto Tissue 8,5 x 19 cm 1 x 500 Rozetky kulaté ø 9 cm, 8-vrstvé 10 x 500 eco Brown ČTYŘI SNADNÉ KROKY 1. Stanovení, který produkt má být potištěn, opatřen reliéfem nebo speciálně vyroben 2. Dohodnutí optimálního materiálu, designu a barev 3. Vizualizace produktů, získání zpětné vazby a finalizace 4. Organizace výroby a dodávky KRÁČEJTE V ČELE Výrobky nabídky ecoecho Vám umožní kráčet kupředu v oblasti propojení udržitelnosti, kvality a stylu. Jsou vytvořeny našimi odborníky na materiál a design, kteří Vám umožní, abyste předvedli, jak pečujete o životní prostředí ve všem, co servírujete. Pro označení ecoecho musí podstatná část výrobku vyhovět alespoň dvěma podmínkám z těchto čtyř standardů v oblasti životního prostředí: účinné využívání zdrojů, obnovitelnost, kompostovatelnost a odpovědné zásobování.

145 PROFILOVÝ TISK DUNILIN Ubrousky Dunilin 40 x 40 cm,1/4 12 x 50 BARVA MATERIÁLU: bílá vanilková červená žlutá mandarinková fuchsiová bordó jemně růžová švestková tmavě modrá mentolově modrá kiwi listově zelená tmavě zelená kaštanová medová šedo-béžová tmavě šedá břidlicová černá 145 Ubrousky Dunilin 48 x 48 cm, 1/4 6 x 40 UBROUSEK TOWEL Ubrousek Towel 38 x 54 cm 1 x 250 DUNISOFT Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 20 x 20 cm, 1/4 16 x 180 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm, 1/4 12 x 60 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm, 1/8 12 x 60 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 48 x 48 cm, 1/4 6 x 60 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 48 x 48 cm, 1/8 6 x 60 CLASSIC ubrousky classic s reliéfem 40 x 40 cm, 4-vrstvé, 1/4 6 x 50 TISSUE Ubrousky Tissue 20 x 20 cm, 2-vrstvé 20 x 250 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 1-vrstvé, 1/4 8 x 500 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 2-vrstvé, 1/4 10 x 300 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 3-vrstvé, 1/4 10 x 250 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 1-vrstvé, 1/4 6 x 500 Ubrousky Tissue, zásobník na skl. ubrousky 33 x 32 cm, 1-vrstvé 8 x 500 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 1-vrstvé, 1/8 6 x 500 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 6 x 300 Ubrousky Tissue, zásobník na skl. ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé 4 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, sl. do 1/8 bokem 6 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, sl. do 1/8 přední stranou 4 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 72 x 20 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 6 x 250 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, sl. do 1/8 bokem 6 x 250 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, sl. do 1/8 přední stranou 4 x 250 Ubrousky Tissue 36 x 36 cm, 2-vrstvé, 1/8 4 x 300 Ubrousky Tissue 36 x 36 cm, 3-vrstvé, 1/8 4 x 250 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/4 5 x 300 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 2-vrstvé, s. do 1/8 bokem 5 x 300 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 2-vrstvé, sl. do 1/8 přední stranou 4 x 300 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/4 22 x 50 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/4 5 x 250 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, sl. do 1/8 bokem 5 x 250 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, sl. do 1/8 přední stranou 4 x 250 DUNI SACCHETTO Duni Sacchetto Tissue 8,5 x 19 cm 1 x 500 Duni Sacchetto Tissue 8,5 x 19 cm 1 x 500 Duni Sacchetto Tissue ubrousek s příborem Libra 8,5 x 19 cm 1 x 150 Duni Sacchetto Tissue ubrousek s příborem Victoria 8,5 x 19 cm 1 x 270 Duni Sacchetto Dunisoft 11,5 x 23 cm 1 x 500 PAPÍR Papírové role 1 x 25 m 9 x 1 DUNILETTO / DUNILETTO SLIM DUNISOFT (Informace o celém sortimentu získáte u Duni) Duniletto 40 x 48 cm 5 x 50 Duniletto Slim Dunisoft (v kvalitě airlaid) 40 x 33 cm 6 x 65 DUNICEL Ubrusové role Dunicel 1,2 x 10 m 6 x 1 Ubrusové role Dunicel 0,90 x 40 m 1 x 1 Ubrusové role Dunicel 1,2 x 40 m 1 x 1 Ubrusy Dunicel 120 x 160 cm 25 x 1 Naprony Dunicel 84 x 84 cm 100 x 1 Dunicel tete-a-tete 0,4 x 24 m 6 x 1 POSLEDNÍ ÚPRAVY A PŘIZPŮSOBENÍ ROZETKY(Informace o celém sortimentu získáte u Duni) Rozetky Tissue, kulaté ø 9 cm, 8-vrstvé 10 x 500 Rozetky Tissue, kulaté ø 10 cm, 8-vrstvé 10 x 500 Rozetky Tissue, čtvercové ø 8,5 cm, 8-vrstvé 8 x 250 Rozetky Tissue, čtvercové ø 10 cm, 8-vrstvé 10 x 500 SVÍČKY Switch & Shine Complete 85 x 80 mm, 30 h 12 x 1 Tyto výrobky mají osvědčení FSC

146 146 PŘEHLED BAREV DUNI ELEGANCE Crystal 40 x 40 cm 6 x 40 BARVA MATERIÁLU: bílá vanilková žlutá mandarinková červená fuchsiová bordó jemně růžová švestková tmavě modrá mentolově modrá kiwi listově zelená tmavě zelená kaštanová medová šedo-béžová tmavě šedá břidlicová černá Crystal 48 x 48 cm 6 x 40 Lily 40 x 40 cm 6 x 40 Lily 48 x 48 cm 6 x 40 Lily 40 x 40 cm, 1/8 6 x 40 Lily 48 x 48 cm, 1/8 6 x 40 DUNILIN Ubrousky s elegancí 40 x 40 cm 12 x 50 Ubrousky 40 x 40 cm 12 x 50 Ubrousky 48 x 48 cm 6 x 40 Ubrousky 48 x 48 cm, 1/8 6 x 40 DUNISOFT Ubrousky (v kvalitě airlaid) 20 x 20 cm 16 x 180 Ubrousky (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm 12 x 60 Ubrousky (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm, 1/8 12 x 60 Ubrousky (v kvalitě airlaid) 48 x 48 cm 6 x 60 Ubrousky (v kvalitě airlaid) 48 x 48 cm, 1/8 6 x 60 CLASSIC Ubrousky s reliéfem 40 x 40 cm, 4-vrstvé, 1/4 6 x 50 TISSUE Ubrousky 20 x 20 cm, 2-vrstvé 20 x 250 Ubrousky 24 x 24 cm, 1-vrstvé, 1/4 12 x 500 Ubrousky 24 x 24 cm, 2-vrstvé, 1/4 8 x 300 Ubrousky 24 x 24 cm, 3-vrstvé, 1/4 8 x 250 Ubrousky, zásobník na skl. ubrousky 25 x 30 cm, 1-vrstvé 36 x 300 Ubrousky 33 x 33 cm, 1-vrstvé, 1/4 6 x 500 Ubrousky, zásobník na skl. ubrousky 33 x 32 cm, 1-vrstvé 6 x 750 Ubrousky, zásobník na skl. ubrousky 33 x 33 cm, 1-vrstvé, 1/8 4 x 500 Ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 16 x 125 Ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 4 x 300 Ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 10 x 300 Ubrousky, zásobník na skl. ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé 4 x 300 Ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/8 12 x 250 Ubrousky 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/8 4 x 300 Ubrousky 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 10 x 50 Ubrousky 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 8 x 125 Ubrousky 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 4 x 250 Ubrousky 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/8 4 x 250 Ubrousky 36 x 36 cm, 2-vrstvé, 1/8 4 x 300 Ubrousky 36 x 36 cm, 3-vrstvé, 1/8 4 x 250 Ubrousky 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/4 16 x 125 Ubrousky 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/4 4 x 300 Ubrousky 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/8 4 x 300 Ubrousky 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/8 5 x 300 Ubrousky 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/4 10 x 50 Ubrousky 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/4 8 x 125 Ubrousky 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/4 4 x 250 Ubrousky 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/8 4 x 250 Ubrousky 40 x 40 cm, 4-vrstvé, 1/4 4 x 200 DUNI SACCHETTO Slim Dunisoft 7 x 23 cm 4 x 60 Tissue 8,5 x 19 cm 4 x 100 Tissue 8,5 x 19 cm 5 x 100 Tissue s příbory 8,5 x 19 cm 5 x 30 Dunisoft 11,5 x 23 cm 4 x 60 PAPÍR Ubrousky 17 x 17 cm, 1/4 4 x 4000 DUNILETTO / DUNILETTO SLIM DUNISOFT (v kvalitě airlaid) Duniletto 40 x 48 cm 4 x 50 Duniletto Slim Dunisoft 40 x 33 cm 4 x 65 Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

147 EVOLIN BARVA MATERIÁLU: bílá vanilková žlutá mandarinková červená fuchsiová bordó jemně růžová švestková tmavě modrá mentolově modrá kiwi listově zelená tmavě zelená kaštanová medová šedo-béžová tmavě šedá břidlicová černá zlatá stříbrná Ubrusy 1,27 x 1,27 m 1 x 50 Ubrusy 1,27 x 1,80 m 1 x 25 Ubrusy 1,27 x 2,20 m 1 x 25 Kulaté ubrusy ø 1,8 m 1 x 15 Kulaté ubrusy ø 2,4 m 1 x 10 Naprony 110 x 110 cm 1 x 50 Tete-a-tete 0,41 x 24 m 4 x 1 SENSIA Tete-a-tete s elegancí 0,45 x 24 m 4 x 1 Tete-a-tete 0,45 x 24 m 4 x 1 DUNICEL Papírové role 1,25 x 10 m 6 x 1 Papírové role 1,25 x 25 m 2 x 1 Papírové role 0,90 x 40 m 1 x 1 Papírové role 1,25 x 40 m 1 x 1 Ubrusy 125 x 125 cm 1 x 50 Ubrusy 125 x 160 cm 8 x 3 Kulaté ubrusy ø 1,8 m 4 x 5 Kulaté ubrusy ø 2,4 m 2 x 5 Rautové sukně 0,72 x 4 m 5 x 1 Naprony 84 x 84 cm 5 x 20 Naprony 84 x 84 cm 1 x 100 Tete-a-tete 0,4 x 24 m 6 x 1 DUNISILK + Naprony 84 x 84 cm 5 x 20 Ubrusové role 1,20 x 25 m 2 x 1 DUNITEX Omývatelný ubrus 1,45 x 15 m 1 x 1 PAPÍR Role v různých velikostech Prostírání 35 x 45 cm 4 x 250 ROZETKY Rozetky čtvercové 8,5 x 8,5 cm, 8-vrstvé 8 x 250 Rozetky kulaté ø 7,5 cm, 8-vrstvé 12 x 250 Rozetky kulaté ø 19 cm 4 x 250 SVÍČKY Doplňky Svíčka ve skle Svíčky Antique Svíčky Crown LED Venkovní prostředí Svíčky Pillar Čajové svíčky eco brown ECOECHO Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 20 x 20 cm 16 x 180 Ubrousky Dunisoft (v kvalitě airlaid) 40 x 40 cm 12 x 60 Ubrousky Tissue 24 x 24 cm, 2-vrstvé, 1/4 8 x 300 Ubrousky Tissue, zásobník na skl. ubrousky 33 x 32 cm, 1-vrstvé 6 x 750 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/4 16 x 125 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 2-vrstvé, 1/8 4 x 300 Ubrousky Tissue 33 x 33 cm, 3-vrstvé, 1/4 4 x 250 KRÁČEJTE V ČELE Výrobky nabídky ecoecho Vám umožní kráčet kupředu v oblasti propojení udržitelnosti, kvality a stylu. Jsou vytvořeny našimi odborníky na materiál a design, kteří Vám umožní, abyste předvedli, jak pečujete o životní prostředí ve všem, co servírujete. Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 2-vrstvé, 1/8 5 x 300 Ubrousky Tissue 40 x 40 cm, 3-vrstvé, 1/8 4 x 250 Duni Sacchetto Tissue 8,5 x 19 cm 4 x 100 Rozetky čtvercové 8,5 x 8,5 cm, 8-vrstvé 8 x 250 Pro označení ecoecho musí podstatná část výrobku vyhovět alespoň dvěma podmínkám z těchto čtyř standardů v oblasti životního prostředí: Účinné využívání zdrojů, Obnovitelnost, Kompostovatelnost a Odpovědné zásobování. PŘEHLED BAREV Tyto výrobky mají osvědčení FSC Tyto výrobky jsou kompostovatelné Tyto výrobky mají osvědčení Swan

148 Další nápady a informace získáte na stránkách duni.com. Tento katalog je vytištěn na papíře s osvědčením FSC Duni (CZ) s.r.o. Milady Horákové 2725 Kladno Tel.: Fax.: Tel.:

ZENDO SVĚTLÉ A ÚŽASNÉ PASTELOVÉ BARVY

ZENDO SVĚTLÉ A ÚŽASNÉ PASTELOVÉ BARVY 16 ZENDO SVĚTLÉ A ÚŽASNÉ PASTELOVÉ BARVY Duch zenové zahrady - nadčasový motiv Zendo vyhovuje jak elegantní, tak i rustikální restauraci. Dodává příjemný pocit na dotek a kombinuje obrysy květů, elegantní

Více

GOOD FOOD MOOD RECEPT NA

GOOD FOOD MOOD RECEPT NA JARO 2017 RECEPT NA GOOD FOOD MOOD Co povyšuje každodenní zážitek z pití a hodování na jedinečnou událost? Ve společnosti Duni tomu říkáme goodfoodmood. Všechno, co děláme, je navrženo tak, aby vám tuto

Více

PROFESSIONAL TABLETOP

PROFESSIONAL TABLETOP PROFESSIONAL TABLETOP 2018 CREATE GOODFOODMOOD Stáhněte si inspirativní brožury podle svého oboru podnikání na webových stránkách duni.cz. YOUR WAY RESTAURANT 2018 TEMPT GUESTS TO STAY LONGER HOTEL 2018

Více

Objevte další inspirativní vzory a nápady pro časově nenáročnou úpravu stolů na stránkách duni.com. DUNI ELEGANCE

Objevte další inspirativní vzory a nápady pro časově nenáročnou úpravu stolů na stránkách duni.com. DUNI ELEGANCE ZIMA 2017 2 PROČ DUNI? POHODLÍ NA JEDNO POUŽITÍ Pohodlí jednorázového použití, které je charakteristické pro naši kolekci vám umožní fungovat maximálně efektivně. A to znamená více času pro hosty! KREATIVNÍ

Více

PODZIMNÍ A ORIGINÁLNÍ

PODZIMNÍ A ORIGINÁLNÍ PODZIM 2017 2 PODZIMNÍ A ORIGINÁLNÍ Tyto vzory umožňují vytvořit úžasné a vřelé přivítání. Spojují se v nich strukturované přírodní materiály, bohaté barvy drahokamů, teplé odstíny a moderní interpretace

Více

OSLAVTE SEZÓNU VYTVOŘTE POVZNÁŠEJÍCÍ PODZIMNÍ NÁLADU

OSLAVTE SEZÓNU VYTVOŘTE POVZNÁŠEJÍCÍ PODZIMNÍ NÁLADU PODZIM 2016 2 ENDLESS SUMMER viz strana 6 2016 NOVINKA PODZIMNÍ VZORY OSLAVTE SEZÓNU VYTVOŘTE POVZNÁŠEJÍCÍ PODZIMNÍ NÁLADU Usmívejte se a svět se na vás také usměje. A o tom je tato podzimní kolekce. Je

Více

FIONA NOVINKA POPPY.

FIONA NOVINKA POPPY. LÉTO 2016 2 2016 NOVINKA VZOR FIONA. Univerzální Fiona ladí se širokým sortimentem interiérových stylů od elegantní až po rustikální. Její jasný, povznášející design velmi dobře navazuje na nový svícen

Více

PROFESSIONAL TABLE TOP 2016

PROFESSIONAL TABLE TOP 2016 PROFESIONÁLNÍ PROSTÍRÁNÍ06 DALŠÍ NÁPADY A INFORMACE ZÍSKÁTE NA STRÁNKÁCH DUNI.COM. Tento katalog je vytištěn na papíře s osvědčením FSC Duni (CZ) s.r.o. Milady Horákové 75 Kladno 07 0 Tel.: +40 88 7-8

Více

LÉTO JE KOUZELNÉ! NOVINKA. Svícen / váza Bote Strana 9 NOVINKA. Design Ann-Margret. green Strana 4 NOVINKA. Design Ann-Margret.

LÉTO JE KOUZELNÉ! NOVINKA. Svícen / váza Bote Strana 9 NOVINKA. Design Ann-Margret. green Strana 4 NOVINKA. Design Ann-Margret. LÉTO 2015 2 3 NOVINKA Svícen / váza Bote Strana 9 LÉTO JE KOUZELNÉ! Je letní čas! Nová letní Duni kolekce je kombinací sezonních motivů, zářivých barev a letošních trendů jako jsou námořnické tóny a barevné

Více

ZACHYŤTE ESENCI PODZIMU

ZACHYŤTE ESENCI PODZIMU PODZIM 2015 2 ZACHYŤTE ESENCI PODZIMU Podzim se vyznačuje jedinečnou pokojnou atmosférou a bohatstvím pestrých barev. Naše pružná kolekce vám umožní podzim spojit s příjemným pocitem při jídle, který je

Více

ROZPROUDĚTE ZÁBAVU VYKOUZLETE JISKŘIVOU NÁLADU

ROZPROUDĚTE ZÁBAVU VYKOUZLETE JISKŘIVOU NÁLADU ZIMA 2016 2 VŠECHNO NEJLEPŠÍ viz strana 24 2016 NOVINKA ZIMNÍ VZORY ROZPROUDĚTE ZÁBAVU VYKOUZLETE JISKŘIVOU NÁLADU Byli byste rádi, aby se vaši hosté cítili uvnitř v teple navzdory štiplavému zimnímu období?

Více

PROFESSIONAL TABLETOP

PROFESSIONAL TABLETOP PROFESSIONAL TABLETOP 209 209 NOVINKA VZOR 3 VYTVOŘTE SI VLASTNÍ OD FOOD MOOD Dobré jídlo je oslavou příjemných darů života. Je příležitostí podnítit smysly a užít si prosté potěšení je to chvíle pro sebevyjádření,

Více

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD RESTAUR ACE KOLEKCE ZIMA 2018 1 UBROUSKY PROSTÍRÁNÍ UBRUSY SVÍČKY SVÍCNY LED KONCEPT 2 GOODFOODMOOD POHLAĎTE SMYSLY, ZAHŘEJTE U SRDCE Osobitá sezónní atmosféra, která okamžitě

Více

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD RESTAUR ACE KOLEKCE ZIMA 208 GOODFOODMOOD POHLAĎTE SMYSLY, ZAHŘEJTE U SRDCE Osobitá sezónní atmosféra, která okamžitě navodi pohodu a radost ve vaší restauraci. Milý a komunikativní

Více

PIJTE, JEZTE A VESELTE SE!

PIJTE, JEZTE A VESELTE SE! ZIMA 2015 2 PIJTE, JEZTE A VESELTE SE! Zima, to je vychutnávání si dobrého jídla a potěšení z příjemné společnosti. Naše kolekce vám umožní vytvořit příjemnou a jedinečnou náladu dodávající radost oběma

Více

Spring day. Fred. Odpovídající barvy Ubrousek Tissue, 3v., 24 x 24 cm (20 x 50) Ubrousek Tissue, 3v., 33 x 33 cm (10 x 50)

Spring day. Fred. Odpovídající barvy Ubrousek Tissue, 3v., 24 x 24 cm (20 x 50) Ubrousek Tissue, 3v., 33 x 33 cm (10 x 50) Jaro 2 3 A JE TU JARO! Optimistické, povzbuzující a dodávající chuť do života takové je naše jarní téma s dotekem starodávného šarmu vinobraní. Živé motivy zachycující podstatu jara od žlutých narcisů

Více

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD

NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD NEKONEČNÁ ZÁBAVA S GOODFOODMOOD RESTAUR ACE KOLEKCE PODZIM 2018 1 UBROUSKY PROSTÍRÁNÍ UBRUSY SVÍČKY SVÍCNY LED KONCEPT 2 GOODFOODMOOD POHLAĎTE SMYSLY, ZAHŘEJTE U SRDCE Osobitá sezónní atmosféra, která

Více

PROFESSIONAL TABLE TOP 2015

PROFESSIONAL TABLE TOP 2015 DODAVATEL GOODFOODMOOD VÍCE NÁPADŮ A INFORMACÍ NAJDETE NA DUNI.COM Tento katalog byl vytištěn na papíře, který je certifikovaný FSC. Duni (CZ) s.r.o. Milady Horákové 2725 Kladno 272 0 Tel: +420 32 88 337-8

Více

Jaro přichází s novým životem

Jaro přichází s novým životem Jaro Léto 2013 2 3 Jaro přichází s novým životem Duni.com Slunce se schovávalo už příliš dlouho. Jaro je čas oslavy Velikonoc a nadcházejících teplých dní prostřením stolu v této báječné náladě. Máme pro

Více

Ubrousky Pro vytvoření atmosféry jsou ubrousky pravděpodobně tím nejnápadnějším elementem, kterým opatříte stůl. A společnost Duni má ubrousky pro

Ubrousky Pro vytvoření atmosféry jsou ubrousky pravděpodobně tím nejnápadnějším elementem, kterým opatříte stůl. A společnost Duni má ubrousky pro Ubrousky Pro vytvoření atmosféry jsou ubrousky pravděpodobně tím nejnápadnějším elementem, kterým opatříte stůl. A společnost Duni má ubrousky pro každou příležitost od neformální snídaně po slavnostní

Více

Ubrusy Aby byl prožitek vašich hostů dokonalý, je k dotvoření té nejlepší atmosféry potřeba vybrat správný ubrus. Největší význam má způsob, jakým

Ubrusy Aby byl prožitek vašich hostů dokonalý, je k dotvoření té nejlepší atmosféry potřeba vybrat správný ubrus. Největší význam má způsob, jakým Ubrusy Aby byl prožitek vašich hostů dokonalý, je k dotvoření té nejlepší atmosféry potřeba vybrat správný ubrus. Největší význam má způsob, jakým prostřete stůl. Bez ohledu na to, kde vaši hosté stolují.

Více

Antické svíčky Strana 87 Svíčky Pillar Strany 88-89, 91 Skleněné svíčky Strany 90-93 Svíčky Crowntop Strana 92 Čajové svíčky Strana 92 Doplňky

Antické svíčky Strana 87 Svíčky Pillar Strany 88-89, 91 Skleněné svíčky Strany 90-93 Svíčky Crowntop Strana 92 Čajové svíčky Strana 92 Doplňky Svíčky S atmosférou, kterou vytváří svíčky plápolající na stole, a s jejich zklidňujícím účinkem se nedá nic srovnat. Kdokoli, kdo pracuje v restauraci, baru či v jiném stravovacím zařízení, ví, že správná

Více

7 Novinka* 8 Novinka* Doporučený produkt. 9 148439 Svíčka Pillar, bílá, 130 x 60 mm, 35h (2 x 6) 1 Novinka* 2 Novinka* 3Novinka* 4 Novinka* 5 Novinka*

7 Novinka* 8 Novinka* Doporučený produkt. 9 148439 Svíčka Pillar, bílá, 130 x 60 mm, 35h (2 x 6) 1 Novinka* 2 Novinka* 3Novinka* 4 Novinka* 5 Novinka* Zima Holly & Checks Červená Tmavě zelená Dancing Stars Red Červená Tmavě zelená 6 Duniletto, 0 x 8 cm ( x 50) Novinka* 60 Ubrousek Tissue, v., x cm ( x 50) 69 Ubrousek Tissue, v., x cm (0 x 50) 698 Ubrousek

Více

Tvoříme atmosféru již 60 let

Tvoříme atmosféru již 60 let Designing Atmosphere 00 Obsah Novinky roku 00 Duni Elegance Lily Duni ecoecho Svíčky Bolzano Sensia Stripes Duni Duetto Duni Amuse-bouche Strany 4 5 Styly Aspekty čistoty Napříč kulturami Snílek Moderní

Více

Určeno pro slunečné dny

Určeno pro slunečné dny Jaro Léto 2 3 Určeno pro slunečné dny Tyto výrobky jsou k dispozici jen od ledna do srpna.* Duni.com Otevřete okno, vpusťte do vnitř slunce a užívejte si naši kolekci Jaro/Léto s jejími působivými jarními

Více

Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky

Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky Stylově prostřeno pro každou příležitost. Ubrousky ubrousky do zásobníku Zásobník Systém Kapacita zásobníku (v x š x h) 271600 Tork Dispenser For Napkins Tork zásobník na ubrousky N1 300 aluminium + 10,7

Více

TABLE TOP JARO A NOVINKY 2019 RESTAURACE

TABLE TOP JARO A NOVINKY 2019 RESTAURACE TABLE TOP JARO A NOVINKY 2019 RESTAURACE 1 2 JARO A NOVINKY 2019 SE SVĚŽÍM VÁNKEM A PESTRÝMI BARVAMI DO NOVÉ JARNÍ SEZÓNY V této brožuře vám představujeme novinky a inspirativní nápady, které vám pomohou

Více

UBROUSKY SKLÁDANÉ VEČEŘE OBĚD KOKTEJL MIX N MATCH PROSTÍRÁNÍ A DEKORACE

UBROUSKY SKLÁDANÉ VEČEŘE OBĚD KOKTEJL MIX N MATCH PROSTÍRÁNÍ A DEKORACE UBROUSKY SKLÁDANÉ VEČEŘE OBĚD KOKTEJL MIX N MATCH PROSTÍRÁNÍ A DEKORACE Zásobníky ubrousků Tork Xpressnap N4 stylové, moderní - ořechové dřevo stylové, moderní - aluminiové UBROUSKY SKLÁDANÉ stolní, řada

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

NENATÍRANÉ PAPÍRY OFSETOVÉ PAPÍRY A KARTÓNY. Core Uncoated

NENATÍRANÉ PAPÍRY OFSETOVÉ PAPÍRY A KARTÓNY. Core Uncoated OFSETOVÉ PAPÍRY A KARTÓNY Core Uncoated Bezdřevý ofsetový papír, jehož velmi dobrá bělost, hladkost, vysoká rozměrová stálost a excelentní povrchové vlastnosti umožňují bezproblémový tisk a vynikající

Více

Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti

Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti Ubrousky a prostírání Udělejte dobrý dojem při každé příležitosti 65 Ubrousky a prostírání Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Nestačí jen poskytnout zákazníkovi uspokojivou službu v dnešní konkurenci

Více

Tork ubrousky a prostírání 2016

Tork ubrousky a prostírání 2016 Tork ubrousky a prostírání 2016 Přehled sortimentu Jednoduchý výběr Vytvoříte ten správný dojem Řešení na míru Vašim potřebám Ubrousky do zásobníku Tork Xpressnap N4 --Snižuje spotřebu ubrousků nejméně

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Obrazové rámy a euroclipy. EUROcLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY KATALOG

Obrazové rámy a euroclipy. EUROcLIPY DŘEVĚNÉ RÁMY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY KATALOG Obrazové rámy a euroclipy KATALOG EUROcLIPY PLASTOVÉ RÁMY HLINÍKOVÉ RÁMY fotogalerie a PASPARTY BFHM - Český výrobce 1 Vážení zákazníci, předkládáme Vám naši nabídku obrazových rámů, euroclipů, klasických

Více

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ VNITŘNÍ MALÍŘSKÝ OMYVATELNÝ NÁTĚR ECOLOR STYL v b a r v á c h k v a l i t y Vnitřní omyvatelné vodou ředitelné interiérové nátěry ECOLOR STYL nabízejí kolekci elegantních ů pro

Více

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Fairtrade Požitek s budoucností Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Tchibo prebírá zodpovednost! Fairtrade víc než jen trend Tchibo dodává nejkvalitnější produkty,

Více

Avantgarde Line. Jasper J. Aquamarine Q. Emerald E. Týdenní diář kapesní 8 15 cm 128 stran

Avantgarde Line. Jasper J. Aquamarine Q. Emerald E. Týdenní diář kapesní 8 15 cm 128 stran Avantgarde Line Avantgarde Line Ověřené je lepší neměnit, a tak nejpopulárnější formáty zůstávají stejné, jak jsou na ně zákazníci zvyklí. Vnitřní layouty jsou speciálně navrhované pro každý z těchto rozměrů.

Více

Lucie Černá a Kristýna Linhartová Autoři katalogu, kobercoví nadšenci

Lucie Černá a Kristýna Linhartová Autoři katalogu, kobercoví nadšenci www.friendlycarpets.com V tomto katalogu bychom Vám rádi představili umělecko-designovou kolekci koberců, kterou jsme pro Vás pečlivě vybrali na základě našich dlouholetých zkušeností s prací v kobercovém

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016 VÁNOCE S PŘEDSTIHEM, VÁNOCE BEZ STRESŮ! TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2016 Platnost do 22. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Papír vánoční tradiční role balicí vánoční papír s tradičními oblíbenými

Více

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI Praha, 17. 7. 2012 - Zcela nový psací systém od značky PARKER byl vytvořen tak, aby revolučním způsobem změnil náš vztah

Více

Ceník 2012 - Papírové ubrousky a prostírání

Ceník 2012 - Papírové ubrousky a prostírání Ceník 2 - Papírové ubrousky a prostírání Ubrousky - 25 x 25cm - Trend 2 /4 - - 750 0,20 95 24-00-02 Krémová 2 /4 - - 750 0,3 240 24-00-03 Žlutá 2 /4 - - 750 0,240 80 24-00-00 Ubrousky - 25 x 25cm - The

Více

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY Pěnovky Pěnovka Ideální pro ruční práce, výtvarné a pedagogické aktivity. Na pěnovku lze malovat i kreslit a lze ji také stříhat nebo děrovat speciálními děrovačkami. Vhodná

Více

SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI

SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI VÍTEJTE V KAVÁRNĚ ASPRETTO O vše jsme se postarali Od zrnka kávy až po odborníky na její přípravu. A dokážeme mnohem více všechny naše kávy a čaje jsou maximálně

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 1 FLAIR 15 CASINO 16 SIGNUM 17 UNIC 18 Překládací příbory,

Více

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne.

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne. RAČTE VSTOUPIT! Praktická, střízlivá kuchyňská linka využívá fólii z řady crosscut s dekorem tropické dřeviny Wenge bělené. Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností

Více

Navrhování atmosféry má své jméno. Duni.

Navrhování atmosféry má své jméno. Duni. Professional Obsah Nejvýznamnější počiny roku Elegance Lily, nové barvy Venkovní koncepce Sortiment s certifikátem FSC Duni Amuse-Bouche Dunisilk se strukturou Zala Duni ecoecho, nové výrobky pro stravovací

Více

www.mojeequa.cz EQUA OBCHODNÍ KATALOG 2013

www.mojeequa.cz EQUA OBCHODNÍ KATALOG 2013 www.mojeequa.cz EQUA OBCHODNÍ KATALOG 2013 EQUA lahve jsou opakovaně použitelné lahve na vodu vyrobené z kvalitního plastu. Představují ekologičtější a zdravější alternativu běžných plastových lahví. EQUA

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv.

Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv. Minimalizujte spotřebu. Maximalizujte efekt. Tork ubrousky do zásobníku Interfold Jeden ubrousek. Kdykoliv. www.tork.cz NORDIC ECOLABEL S Tork ubrousky do zásobníku Interfold dosáhnete nejenom úspory spotřeby

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION

COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION REFLECTION LACOBEL. ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ LACOBEL. ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ BAREV BAREV reflection Lacobel Colour your Lacobel Colour your reflection 25 různých barev vytvářejících

Více

Co pro nás znamená zelené?

Co pro nás znamená zelené? reen Co pro nás znamená zelené? Zelená chemie se skládá z chemikálií a chemických procesů navržených pro snížení nebo eliminaci negativních dopadů na životní prostředí. Globální průmyslový standard, který

Více

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo

hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo www.tork.cz * Hygienické řešení, které déle vydrží. hygiena ve Vašich rukách Tork pěnové mýdlo pěnové mýdlo Tork je tou správnou volbou pro Vás Nové pěnové mýdlo Tork představuje hygienické řešení, které

Více

LITVA Glaverbel Baltic Tel.: +370 37 451 566 - Fax: +370 37 451 757 i n f o @ b a l t i c. g l a v e r b e l. c o m

LITVA Glaverbel Baltic Tel.: +370 37 451 566 - Fax: +370 37 451 757 i n f o @ b a l t i c. g l a v e r b e l. c o m BULHARSKO Glaverbel Bulgaria Tel.: +359 2 9555 387 - Fax: +359 2 8500 256 b o r i s. g i t e v @ b g. g l a v e r b e l. c o m ČESKÁ REPUBLIKA Glaverbel Czech Tel.: +420 417 501111 - Fax: +420 417 502121

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

OBSAH PAPERNET SKUPINA SOFIDEL GROUP WASHROOM WORK AREA HO.RE.CA. HEALTH CARE. Strana 4 Strana 5

OBSAH PAPERNET SKUPINA SOFIDEL GROUP WASHROOM WORK AREA HO.RE.CA. HEALTH CARE. Strana 4 Strana 5 Katalog produktů N 02 2012-05 OBSAH PAPERNET Název značky a cílový trh Kódování kvality podle barev Strana 4 Strana 5 SKUPINA SOFIDEL GROUP Integrovaná výroba papíru Udržitelnost a program Climate Savers

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu Vášeň pro dřevěnou podlahu Bona je přední světovou jedničkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetření dřevěných podlah. Od jejího založení v roce 1919, jsme prostřednictvím

Více

luxusní psací potřeby

luxusní psací potřeby S h e a f f e r 2 0 0 luxusní psací potřeby Kvalitní psací potřeby Sheaffer nabízejí majitelům vítaný únik od hektického tempa moderní doby. Úžasná paleta svěžích luxusních provedení se stane Vašim neodmyslitelným

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

TOPENÍ NA MÍRU. Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. www.variotherm.cz VIDEO TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY.

TOPENÍ NA MÍRU. Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. www.variotherm.cz VIDEO TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY. www.variotherm.cz TOPENÍ NA MÍRU Topné panely Classic. Topné panely Delta. Topné panely Beta. HL 0/ Grafická úprava: HÄC-MÄC, Grafikstudio, Eisenstadt Text: G. Loibelsberger Obálka: Stefan Badegruber,

Více

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015

TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015 VÁNOCE S PŘEDSTIHEM, VÁNOCE BEZ STRESŮ! TRADIČNÍ I NETRADIČNÍ VÁNOČNÍ NABÍDKA 2015 Platnost do 21. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob Papír vánoční tradiční role balicí vánoční papír s tradičními oblíbenými

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

Tvoříme atmosféru již 60 let

Tvoříme atmosféru již 60 let Designing Atmosphere 2010 Tvoříme atmosféru již 60 let Vítejte v katalogu Duni Selection Guide 2010. Letošní kolekce produktů pro prostírání a designérských prvků odráží náš cíl tvořit atmosféru s designem.

Více

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů 2011 KATALOG Originální tašky a pouzdra ze zipů Na sport i do práce, ZIPBAG! Co to je, ZIPBAG? Skvělý dárkový předmět pro každého Designový doplněk každého outfitu Skladná taška na cesty Originální taška,

Více

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené Freeliftsedačky Schodišťové sedačky zakřivené s v ě t b e z b a r i é r Výhody schodišťových sedaček Freelift společnosti Handicare Je bezpečná, hezká a dokonce se hodí do mého interiéru Schodišťová sedačka

Více

informace / vylistované zboží / nahrazené zboží / novinky

informace / vylistované zboží / nahrazené zboží / novinky INFORMACE Katalog WIMEX byl aktualizován, v elektronické podobě je dostupný ve dvou verzích: Interaktivní katalog ke stažení: http://www.wimex.eu/ktlg1cz.pdf Listovací katalog k prohlížení: http://www.wimex.eu/core/katalogy/cz

Více

Odstíny Color CREATIONS

Odstíny Color CREATIONS Odstíny Color CREATIONS 1.0 Černá 3.0 Tmavě hnědá 4.0 Středně hnědá 5.0 Světle hnědá 6.0 Tmavě blond 7.0 Středně blond 8.0 Blond 9.0 Světlá blond 10.0 Platinová blond 11.0 Extra světlá blond 55.0 Intenzivní

Více

KOMBINACE BAREV A KOMBINACE BAREV A REFLEXE REFLEXE. LACOBEL/MATELAC ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ Lacobel/Matelac Úžasné sklo plné barev BAREV

KOMBINACE BAREV A KOMBINACE BAREV A REFLEXE REFLEXE. LACOBEL/MATELAC ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ Lacobel/Matelac Úžasné sklo plné barev BAREV KOMBINACE BAREV A KOMBINACE BAREV A REFLEXE REFLEXE LACOBEL/MATELAC ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ /Matelac Úžasné sklo plné barev BAREV LACOBEL & MATELAC ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ BAREV Novinka. /Matelac Yellow Rich LACOBEL

Více

4 důvody proč. Tel:

4 důvody proč. Tel: katalog výrobků 4 důvody proč Tradice od roku 1990 KRAB BRNO, s.r.o. je společnost, která začala psát svoji historii v dubnu 1990. Zakladateli společnosti byli pánové Richard Masařík a Aleš Zeman. Postupem

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 UNIC 15 CASINO 16 SIGNUM 17 FLAIR 18 BAGUETTE Stone-Washed

Více

Program Skutečně zdravá škola

Program Skutečně zdravá škola Program Skutečně zdravá škola Školní stravování je obrovská příležitost pro pozitivní změny. Školní jídelna je největší řetězec restaurací v každé obci a městě. Jaká jsou čísla? 8 tisíc školních jídelen

Více

Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO. Flooring Collection

Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO. Flooring Collection Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO Flooring Collection 2018 2020 «Po dlouhém dni v kanceláři rád relaxuji v přírodě a počasí mě neodradí. Podlahy EGGER jsou spolehlivé a odolné

Více

BMW i Radost z jízdy

BMW i Radost z jízdy BMW i Radost z jízdy STYLOVÁ UDRŽITELNOST. BMW i LIFESTYLE KOLEKCE. i JAKO idea. BMW i je více než jen pouze vynikající technika. Je to komplexní idea koncept, který způsobil v celém automobilové průmyslu

Více

Sezóna Jaro Léto. Tyto výrobky jsou k dispozici jen od ledna do srpna. Flowery

Sezóna Jaro Léto. Tyto výrobky jsou k dispozici jen od ledna do srpna. Flowery Jaro Léto 2 3 Sezóna Jaro Léto Flowery 1 161369 Ubrousek Tissue, 3v., 33 x 33 cm, Stripes (10 x 50) 161362 Ubrousek Tissue, 3v., 33 x 33 cm, Stripes Tyto výrobky jsou k dispozici jen od ledna do srpna.

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

Listela bílá 4,5x40 119 Kč/ks Listela oranžová 4,5x40 119 Kč/ks

Listela bílá 4,5x40 119 Kč/ks Listela oranžová 4,5x40 119 Kč/ks Katalog koupelny Následující stránky Vám představují část nabízeného sortimentu obkladů a dlažeb. Při Vaší návštěvě jsme připraveni nabídnout dlažby pro interiér i exteriér, zpracování návrhu ve 3D, sanitární

Více

Helma 365 TWINS Frosted Series

Helma 365 TWINS Frosted Series Vyzkoušejte Twins! Nabídněte svým zákazníkům šikovný výrobek, který je trendy, elegantní a padne do ruky. Na následujících stránkách vám přinášíme nabídku nejoblíbenějších sérií. Helma 365 TWINS Frosted

Více

Barva A5 A4 Long Vinný lístek Desky na účtenku

Barva A5 A4 Long Vinný lístek Desky na účtenku JÍDELNÍ LÍSTKY Jídelní lístky jsou základním prvkem v komunikaci mezi restaurací a hostem. Zprostředkovávají první kontakt a právě na nich závisí správná prezentace jídel a nápojů, na jejichž jedinečnosti

Více

Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO. Flooring Collection

Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO. Flooring Collection Hledáte spolehlivého partnera? Voděodolná podlaha Egger PRO Flooring Collection 2018 2020 Naše podlahy odolné proti vodě jsou ideální pro aktivní životní styl: Robustní, snadno udržovatelné a stylové.

Více

DA3510 Sada tří obrazů v designu MODERN BLACK Materiál: pevná MDF deska s přímým potiskem Rozměr: 3 samostatné obrazy 60 x 60 cm Kč

DA3510 Sada tří obrazů v designu MODERN BLACK Materiál: pevná MDF deska s přímým potiskem Rozměr: 3 samostatné obrazy 60 x 60 cm Kč DA510 Sada tří obrazů v designu MODERN BLACK Materiál: pevná MDF deska s přímým potiskem Rozměr: samostatné obrazy 60 x 60 cm 90 Kč 1 490 Kč [59,60 ] DA518 Sada tří obrazů v designu BLACK&WHITE I Materiál:

Více

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017

Infrapanely Xenylla Sundirect Katalog 2017 Infrapanely Katalog 2017 Zdravé sálavé vytápění Topné panely vyzařují velké množství infrazáření v rozmezí (8 až 14 μm), které má celou řadu pozitivních účinků na lidský organismus a imunitní systém. Způsobuje

Více

Glassline. Glassline. Glasslinie. NOVINKA - Glassline papír. Nápady a příklady k použití

Glassline. Glassline. Glasslinie. NOVINKA - Glassline papír. Nápady a příklady k použití Glassline NOVINKA - Glassline papír Nápady a příklady k použití Pokud chcete s úspěchem pracovat s GLASSLINE barevnými tužkami na sklo, je výhodné používat tenké nástavce na malování - aplikaci na povrch

Více

Novinky - alba a rámečky

Novinky - alba a rámečky Alba Dani Alba Seppi a Rosi Hama fotobox DANI 17x22x11 cm - univerzální box pro ukládání fotografií, upomínkových předmětů, drobností nebo vkusný obal na dárky - dětský design - polaminovaný povrch - až

Více

PERMANENTNÍ POPISOVAČE

PERMANENTNÍ POPISOVAČE PERMANENTNÍ POPISOVAČE Je Vám známo, že Sharpie je na 1. místě na světě ve výrobě a prodeji permanentních popisovačů? Ve skutečnosti nabízíme neomezenou mnohostrannost jejich použití ve Vašem každodenním

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

KANCELÁŘSKÉ PAPÍRY. Motif Copy. Motif All-in-one

KANCELÁŘSKÉ PAPÍRY. Motif Copy. Motif All-in-one Kopírovací papíry Motif Motif Copy (BRXMOTIF/C*) Kvalitní bílý papír určený pro každodenní použití v kanceláři. Je vhodný pro běžné kopírovací stroje, faxy, laserové i inkoustové tiskárny. Odolností proti

Více

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE nejen papírové tašky... Výrobou papírových tašek se naše firma zabývá od konce 90. let. Během let se naše nabídka rozšířila nejen na výrobu papírových tašek, ale i na vlastní výrobu šanonů, krabic na víno

Více

výroby dopravních prostředků

výroby dopravních prostředků Komplexní profesionální řešení pro dané segmenty. www.tork.cz paliv a energie strojírenský výroby dopravních prostředků chemický správná volba má význam Charakter práce v oblasti strojírenského, automobilového,

Více

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6

AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA. www.koupelnyprobrno.cz. více na straně 6 AKČNÍ LETNÍ NABÍDKA více na straně 6 www.koupelnyprobrno.cz PLATNOST AKCE DO 31. 8. 2013 SLEVA - 30 % V kolekci koupelnových doplňků Citterio její designér Antonio Citterio kombinuje čisté a přírodní prvky.

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG OBKLADŮ A DLAŽBY

PRODUKTOVÝ KATALOG OBKLADŮ A DLAŽBY PRODUKTOVÝ KATALOG OBKLADŮ A DLAŽBY www.arttec.cz www.facebook.com/arttec Vážení zákazníci, Přinášíme Vám katalog nové kolekce obkladů a dlažeb, dodanou od významného evropského výrobce. Inspirovali jsme

Více

BUDOUCNOST NAŠLA SVÉ JMÉNO. Všechny výrobky značky GoEco jsou vyrobeny ze 100% přírodního ekologického materiálu.

BUDOUCNOST NAŠLA SVÉ JMÉNO. Všechny výrobky značky GoEco jsou vyrobeny ze 100% přírodního ekologického materiálu. Všechny výrobky značky GoEco jsou vyrobeny ze 10 přírodního ekologického materiálu. BUDOUCNOST NAŠLA SVÉ JMÉNO Nabídka platí do vyprodání zásob nebo do odvolání. ZPĚT K PŘÍRODĚ Všechny výrobky značky GoEco

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Srovnávací tabulky. Nejširší kolekce hran. Maximální identičnost. Servis 24 hodin

Srovnávací tabulky. Nejširší kolekce hran. Maximální identičnost. Servis 24 hodin Srovnávací tabulky Nejširší kolekce hran Maximální identičnost Servis 24 hodin ABS hrany - UNI barvy BEIGE 001 HU 12522 ABS béžová 22x0,45mm 22x0,8mm 22x1mm 22x2mm 28x2mm 32x2mm 42x2mm 205x0,8mm 205x1mm

Více

E X C L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mango decor 2011

E X C L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mango decor 2011 E XC L U S I V E C O L L E C T I O N M I L L E N I U M 2 0 1 1 limited edition catalogue mangodecor 2011 Dobrý den, vítejte v katalogu značky MangoDecor. Značka MangoDecor Vám přináší moderní designové

Více

Ceník papírů pro digitální tisk

Ceník papírů pro digitální tisk Ceník papírů pro digitální tisk Papíry pro malonákladový digitální tisk ve formátu SRA3 (450 mm 320 mm). Materiály jsme pro lepší orientaci rozdělili na tři sekce nenatírané, natírané a speciální. Naleznete

Více