ZDARMA KUCHYNĚ SRDCE VAŠEHO DOMOVA. metr kuchyně CENY. montáž a doprava KATALOG KUCHYNÍ ASKO 2014 PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA GARANTUJEME NEJLEPŠÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZDARMA KUCHYNĚ SRDCE VAŠEHO DOMOVA. metr kuchyně CENY. montáž a doprava KATALOG KUCHYNÍ ASKO 2014 PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA GARANTUJEME NEJLEPŠÍ"

Transkript

1 KATALOG KUCHYNÍ ASKO 2014 KUCHYNĚ SRDCE VAŠEHO DOMOVA GARANTUJEME NEJLEPŠÍ CENY ZDARMA metr kuchyně + montáž a doprava Sleva se odečítá z prodejních cen u všech plánovaných kuchyní s minimální šířkou 3 m. Dopravu a montáž zdarma do vzdálenosti 40 km si sjednáte na prodejnách Asko nábytek. 3D PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA

2 Asko nábytek s.r.o. patří více než 20 let mezi největší prodejce nábytku v České republice a na Slovensku. Asko NÁBYTEK patří již druhým rokem podnikové skupině PORTA se sídlem v Německu. Tímto převzetím došlo ke změnám nejen ve vedení společnosti, ale také k výraznému zlepšení našich služeb, které se snažíme stále přizpůsobovat Vám, našim zákazníkům. Zvětšili jsme pro Vás nabídku plánovaných kuchyní značkových dodavatelů. V každé prodejně jsou vyškolení prodejci kuchyňských studií, kteří dokáží dle Vašich představ připravit a naplánovat 3D vizualizaci Vaší nové kuchyně. V kuchyňských studiích Asko Nábytek máte možnost vybírat z mnoha barevných kombinací jednotlivých částí kuchyně! VYBERTE SI = front + korpus + pracovní deska + sokl + úchyt to vše je možné kombinovat a vybrat si z mnoha variant.. a tak si vytvořit kuchyň dle svých představ Potřebné informace k plánování: Abychom Vám mohli připravit Váš 3D návrh potřebujeme podklady, z kterých se dozvíme informace o velikosti místnosti, rozmístění oken, dveří, topných těles, instalací vody, elektřiny a případně jiných překážek. DONESTE NÁM MAXIMUM INFORMACÍ A MY SE POSTARÁME O ZBYTEK JEDINEČNÉ NADSTANDARDNÍ SLUŽBY 3D plánování kuchyní Montáž včetně záruky Zapojení přípojek elektrospotřebičů a vody Možnost objednání elektrospotřebičů a dřezů Široký výběr šířek, dekorů a materiálů 2 Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

3 PRACOVNÍ ZÓNY V KUCHYNI PRACOVNÍ TROJÚHELNÍK V kuchyni ho tvoří tři pracoviště, která jsou vzájemně propojena hlavními činnostmi. Bez nichž se neobejde žádná kuchyně. ZÓNA MYCÍ ZÓNA ODKLÁDACÍ V této zóně se odkládá nespočetné množství potřebného nádobí, kuchyňského nářadí, skla, porcelánu a malých elektrospotřebičů. Rozumně a přehledně zorganizovaný prostor pro odkládání je velice důležitý. ZÓNA ODKLÁDACÍ ZÓNA PRACOVNÍ ZÓNA MYCÍ ZÓNA VAŘENÍ Centrum této zóny je dřez, ve kterém se umývají potraviny před samotnou přípravou pokrmů. Čistí se tu pomůcky pro vaření a myje se zde nádobí. Součástí může být myčka nádobí a drtič odpadu. Součástí této zóny je varná plocha, elektrická trouba /sporák/, odsavač par, popřípadě mikrovlnka. To znamená, že slouží k samotné tepelné úpravě pokrmů (vaření, smažení, pečení a ohřívání). ZÓNA SKLADOVACÍ ZÓNA VAŘENÍ Rozlišujeme 6 základních dispozičních řešení kuchyně, které v souladu s pracovním trojúhelníkem tvoří tu správnou a praktickou kuchyň. ZÓNA SKLADOVACÍ Je to zóna, ve které se uskladňují čerstvé, chlazené, mražené a trvanlivé potraviny. Proto je v ní umístěna chladnička, mraznička, potravinová skříň nebo menší výsuvné systémy sloužící k uchování potravin. 1. ROVNÁ (LINEÁRNÍ) 4. ROHOVÁ (TVAR U ) - je vhodná pro menší domácnosti, vybavená nejnutnějším úložným prostorem - pro používání jedné nebo dvou osob najednou - je dobré zakomponovat vestavné spotřebiče a využít veškerý dostupný prostor a zvětšit tak pracovní plochu - nabízí maximum úložného prostoru a pracovní plochy - je vhodná i pro rozdělení velkého prostoru na pracovní a jídelní část - pracovní plochy je nutné umístit od sebe v dostatečné vzdálenosti 2. PARALELNÍ (DVOJSTRANNÁ) 5. OSTRŮVKOVÁ - dvě sestavy naproti sobě poskytují nejlepší využití prostoru, vyhovuje průchodným kuchyním v ne velmi širokých prostorech - rozměr komunikačního prostoru mezi spodními skříňkami by měl být minimálně 1,2 metru - vhodná jen do větších prostorů - ostrov vytváří oddělené pracovní plochy, které je možné využít na uložení nádobí, na vaření a umývání - musí být dostupná ze všech stran, dobře navržený ostrůvek zabraňuje zbytečnému obcházení dokola 3. ROHOVÁ (TVAR L ) 6. POLOOSTRŮVKOVÁ (TVAR G ) - velmi vhodná do středně velkých domácností, umožňuje lehký dosah od pracovní plochy na obě strany - dobře funguje s obývacím prostorem začleněným do stejné místnosti - je to další způsob jak je možné vytvořit celistvou pracovní plochu ve velké kuchyni - prodloužení pracovní desky získáme jídelní pult nebo místo pro jednu z hlavních činností - opticky předěluje prostor na pracovní a obývací 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. 3

4 kitchens by ASKO NÁBYTEK Cena za sestavu 240 cm , ,- Atik Stylová a romantická skříňka závěsná 2x prosklené dveře Š 90 V 51 H 31 skříňka závěsná 1x výklopné dveře Š 60 V 35 H 31 skříňka závěsná 2x skládací dveře Š 60 V 70 H 31 skříňka závěsná 1x paralelně výklopné dveře Š 60 V 51 H 31 skříňka závěsná jednodveřová Š 60 V 70 H 31 skříňka závěsná dvoudveřová Š 90 V 51 H 31 4 Kouzelně romantická a stylová. Pro klasiky i konzervativce přináší kuchyně Atik spojení historie i praktičnosti dnešní doby. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

5 PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA šírka 45,60 cm skříňka vysoká pro vestavěnou troubu Š 60 V 195 H 56 skříňka spodní pro vestavěnou troubu Š 60 V 70 H 56 šírka 45,60 cm skříňka spodní dveře pro vestavěnou myčku Š 60Š 45V 70V 70H 56 šírka 45,60 cm skříňka vysoká pro vestavěné spotřebiče Š 60 V 128 H 56 šírka 45,60 cm skříňka spodní dvoudveřová Š 60 V 70 H 51 šírka 30, 45,šírka 60 cm 45,60 cm šírka 45,60 skříňka spodní šuplíky s plnovýsuvem Š V 70 H Díky mnoha detailům a barevných řešení působí útulně a pohodově. Je opticky přitažlivá, s nádechem elegance. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

6 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- Aviano Moderní provedení 6 Elegantní kuchyně, která díky širokému výběru úchytek může působit moderním či rustikálním dojmem. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

7 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

8 Carat Tradiční styl 3D PLÁNOVÁNÍ 7 Dekorů korpusů 17 Pracovních desek 31 Typů úchytů Výška spodních skříněk cm Výška horních skříněk cm Dokaždého prostoru 8 Kuchyně Carat - novinka tohoto roku. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

9 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- SPOTŘEBIČE BAREVNÁ PROVEDENÍ Bílá mat Crema NĚMECKÁ KVALITA 3D PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ Stylová sestavu, která v sobě nese nádech jemného frézování. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

10 Cena za sestavu 240 cm , ,- Castello Retro design KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 10 Díky ojedinělému frézování dvířek působí nevšedně a elegantně rustikální styl. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

11 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

12 Diamond Elegantní provedení 12 Klenot mezi stylovými kuchyněmi. Působí velice elegantně. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

13 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

14 Feel Moderní design 14 Moderní pastelové barvy, které rozzáří Vaší kuchyňskou sestavu a dodají nadčasový charakter. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

15 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

16 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Flash Cena za sestavu 240 cm Extravagantní styl , ,- 16 Jemné zaoblení předních ploch ve vysokém lesku působí moderním vzhledem. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

17 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

18 Cena za sestavu 240 cm , ,- Frame 3D PLÁNOVÁNÍ SPOTŘEBIČE BAREVNÁ PROVEDENÍ 7 Dekorů korpusů 17 Pracovních desek Crema Bílá mat 31 Typů úchytů Výška spodních skříněk cm Výška horních skříněk cm Dokaždého prostoru NĚMECKÁ KVALITA 3D PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 18 Působí klasickým vzhledem s rámovým provedení předních ploch. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

19 Tradiční styl 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

20 Gloss Elegantní a moderní 20 Klasické, rovné a hladké provedení ve vysokém lesku posouvá tento model na vysokou příčku v oblíbenosti našich zákazníků. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

21 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

22 Cena za sestavu 240 cm , ,- Grado Variabilní uspořádání 22 Viditelné zaoblení a větší síla předního frontu vytváří masivní a ojedinělou sestavu. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

23 3D PLÁNOVÁNÍ BAREVNÁ PROVEDENÍ SPOTŘEBIČE 17 Dekorů korpusů 46 Pracovních desek Jasan Dub 65 Typů úchytů Výška spodních skříněk cm Výška horních skříněk cm Dokaždého prostoru NĚMECKÁ KVALITA 3D PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

24 Highlight Nadčasový design 24 Nadčasový design ve vysokém lesku pro netradiční a moderní mladé domácnosti. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

25 Cena za sestavu 240 cm , ,- KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

26 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- Lucca Kuchyně rustikálního stylu 26 Klasická stylová kuchyně s frézovanými fronty s možností doplnění o horní i spodní římsy. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

27 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

28 Vybavení zásuvek Zásuvky v kuchyni umožňují snadný přístup k jejich obsahu. Oproti dveřním skříňkám mají tu výhodu, že se při jejich otevírání díváte shora, a tak máte lepší přehled o tom, co v nich uskladňujete. Příborníky, zarážky, oddělovače a jiné organizační prvky vám pomohou udržet pořádek a přehled v zásuvkách. Rohová řešení a výsuvné systémy Rohové řešení je nejčastěji dispoziční řešení kuchyně. Co však s prostorem v rohu? Lze jej zaslepit pomocí rohové lišty nebo použít rohové skříňky na jeho využití. Jejich rozměry nabízejí bohatý úložný prostor pro vaše kuchyňské nářadí a potraviny. Dostupnost k celému obsahu skříňky bude jednoduchá, pokud rohové skříňky vyřídíme různými typy otočných košů, výsuvných mechanismů, nebo jejich prostor využijeme na odpadkové třídící systémy. 28 Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

29 Skříňkové výsuvy Čistící prostředky do kuchyně, utěrky a jiné kuchyňské pomůcky mají v úložném prostoru kuchyně také své místo. Praktické a nenápadné výsuvy nezaberou mnoho místa, ale na druhé straně poskytnou dostatečný prostor pro uskladnění saponátů a utěrek. Otevřené úložné prostory na víno nebo zeleninu ozvláštní celou kuchyň. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. 29

30 Úložné systémy Je mnoho možností jak uskladnit potraviny v kuchyni. Ty čerstvé putují nejčastěji do ledničky, ty suché do komory nebo tzv. potravinové skříňky. I potravinové skříňky mohou být různé. Jednotlivé úložné systémy se nejčastěji od sebe odlišují výškou a šířkou skříňky. Obsahují různá výsuvná a otevíratelná kování, ale funkci plní stejnou - co nejefektivněji využít a zpřístupnit úložný prostor skříňky. Závěsný program Dobře umístěný závěsný program s kuchyňským nářadím dokáže ve vaší kuchyni zázraky. Nejen, že dobře vypadá, ale dokáže být i neocenitelným pomocníkem. Množství háčků, úchytů a různých držáků vám pomůže mít ty nejpoužívanější pomůcky hned po ruce. Háčkový systém na zavěšení nejpoužívanějších kuchyňských nástrojů, držák na nože nebo papírové utěrky - sami si vyberte to NEJ pro vás. 30 Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

31 Odpadkové koše Kdysi velký problém s umístěním odpadkového koše v kuchyňské místnosti. Kam ho jen schovat, aby nepřekážel, ale přitom byl vždy dostupný? V současnosti je to hračka. Existuje množství odpadkových košů a třídících systémů, které lze zabudovat přímo do kuchyně. Ať už formou jednoduchého výsuvu nebo automatického otevírání při otevření kuchyňských dvířek. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. 31

32 33 998, ,- Cena za sestavu 240 cm PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA Keid skříňka spodní ukončovací Š V 70 H 51 Pestrobarevná a moderní skříňka spodní s výsuvem Š 15 V 70 H 51 skříňka spodní s výsuvem a policemi na láhve Š 40 V 70 H 51 skříňka spodní rohová rohová policová Š 105 V 70 H 51 skříňka spodní rohová diagonální Š 89 V 70 H 51 skříňka střední potravinová dveřová Š 30 V 128 H 56 Hledáte elegantní a trendovou kuchyni? Přední plochy v jednobarevných provedeních je možné kombinovat s příjemnými dekory ze dřeva. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

33 kitchens by ASKO NÁBYTEK skříňka vysoká pro vestavěné spotřebiče Š 60 V 128 H 56 skříňka vysoká lékarnická s výsuvem Š 30 V 195 H? 56 skříňka vysoká s výsuvem pro vestavěné spotřebiče skříňka vysoká s výsuvy pro vestavěné spotřebiče skříňka závěsná rohová diagonální skříňka na pracovní desku roletová Š 60 V 195 H 56 Š 60 V 195 H 56 Š 59 V 35 H 31 Š 60 V 120 H 31 Větší síla a jemný rádius zvýrazňuje masivní vzhled dveří. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

34 kitchens by ASKO NÁBYTEK , ,- Cena za sestavu 240 cm Naos Oblé a útulné tvary kitchens by ASKO NÁBYTOK NAOS NAOS vanilka /VANN/ Dvere sú z MDF dosky hrúbky 22 mm, povrchovo upravené fóliovaním. vanilka /VANN/ dakar /FDAN/ Profil plných dverí Cenová hladina: 5 /FDAN/ strana sklených dverí Farebné Profil varianty predných plôch Farebné varianty predných plôch NAOS N/ F dosky hrúbky 22 mm, /VANN/ avené fóliovaním. dub pílený bardolino /FBRN/ dverí dakar /FDAN/ dakar /FDAN/ jaseň coimbra /FJCN/ 1.2 buk zlatý /BKGN/ /FDWN/ avola šampa ň /FASN/ buk zlatý avola šedá /BKGN/ /FAEN/ Vanilka Dakar dub winchester jelša americká /JELN/ strana strana dub pílený bardolino /FBRN/ jaseň coimbra avola šampa ň avola šedá jaseň coimbradub pílený bardolino dub pílený bardolino avola šampa ň /FJCN/ /FBRN/ /FASN/ /FAEN/ /FJCN/ /FBRN/ /FASN/ verí jaseň avola šampa ň /FASN/ Farebné varianty predných plôch Profil plných dverí enová hladina: 5 dakar ka Profil sklených vanilka BAREVNÁ PROVEDENÍ jaseň coimbra /FJCN/ Dvere sú z MDF dosky hrúbky 22 mm, povrchovo upravené fóliovaním. kitchens by ASKO NÁBYTOK vanilka /VANN/ dakar Farebné varianty /FDAN/ predných plôch /FJCN Cenová hladina: 5 kitchens by ASKO NÁBYTOK avola šedá /FAEN/ jelša americká /JELN/ Jasan Cambria Avola šedá orech macadamia /OMCN/ dub w /FDWN Avola šampaň velvet /FVEN/ h dverí buk zlatý /BKGN/ zlatý N/ jelša americká /JELN/ dub winchester /FDWN/ orech macadamia velvet jelša americká dub winchester orech macadamia jelša americkádub winchester /FDWN/ /OMCN/ /FVEN/ /JELN/ /FDWN/ /OMCN/ /JELN/ buk zlatý /BKGN/ orech macadamia /OMCN/ láva /FLAN/ velvet /FVEN/ Buk zlatý sklo metalická /FSMN/ lická N/ sklo metalická /FSMN/ sklo metalická /FSMN/ sklo satinované /Z1/ ZETA sklo satinované /Z1/ sklo satinované /Z1/ sklo sklo sklo master carre master carre číre /Z2/ /Z5/ /Z2/ ZETA vanilka /VANZ/ velvet Profil sklených dverí Z/ DF dosky /VANZ/ hrúbky 16 mm, pravené fóliovaním. 34 h dverí Velvet Cenová hladina: 4 sklo master carre /Z2/ Lávasklo Sklo metalické vanilka číre /VANZ/ /Z5/ /FVEZ/ Ořech Macadamia sklo master carre /Z2/ sklo číre /Z5/ Sklo Master carre Sklo satinované velvet velvet /FVEZ/ /FVEZ/ jaseň /FJCZ/ Možnost obkladu výklenku v dekoru pracovních desek nebo jaseň korpusu. Výška pracovní desky dle3sc přání zákazníka.loire oak 2SC coimbra loire oak /FJCZ/ /FL3Z/ Charakteristickým rysem kuchyně jsou rovné a pravoúhlé/fl2z/ linie, moderní barvy a dekory dřeva ve vodorovné textuře. Jednoduché a vzdušné sestavy osloví hlavně mladší generaci. Profil plných dverí Profil sklených dverí Profil plných dverí velvet /FVEZ/ Dub Winchester Dvere sú z MDF dosky hrúbky 16 mm, povrchovo upravené fóliovaním. vanilka /VANZ/ Cenová hladina: 4 ZETA Olše americká láva /FLAN/ Dub bělený Bardolino sklo satinované /Z1/ Dvere sú z MDF dosky hrúbky 16 mm, povrchovo upravené fóliovaním. enová hladina: 4 ka vanilka velvet sklo/fven/ metalická láva /FSMN/ /FLAN/ Sklo čiré jaseň coimbra loire oak 3SC loire oak 2SC velvet /FJCZ/ /FL3Z/ /FL2Z/ /FVEZ/ buk zlatý jaseň coimbra jaseň coimbraloire oak 3SC loire oak 3SC loire oak 2SC loire oak 2SC dub pílený bardolino dub pílený bardolino /BKGZ/ /FJCZ/ /FL3Z/ /FL2Z/ /FBAZ/ /FJCZ/ /FL3Z/ /FL2Z/ /FBAZ/ dub pílený bardolino /FBAZ/ jelša americká Nadčasová krása. Obměnou trendových dekorů se neustále drží na vysoké příčce v srdcích /JELZ/ našich zákazníků. buk zlatý /BKGZ/ Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách. jelša americká /JELZ/ čerešňa /FCEZ/ dub winchester /FDWZ/ orech macadamia /OMCZ/ čerešň /FCEZ

35 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 3D PLÁNOVÁNÍ SPOTŘEBIČE 15 Dekorů korpusů 27 Pracovních desek 111 Typů úchytů Výška spodních skříněk 32,2-106,1 cm Výška horních skříněk 35,2-89,6 cm Dokaždého prostoru Její čisté linie a specificky zaoblená hrana dveří je důležitým rysem designu, který nikdy nezevšední. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

36 Pia Moderní a trendy 36 Náš nejvyhledávanější model - čisté linie, jednoduchý design a mnoho barevných frontů. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

37 Cena za sestavu 240 cm , ,- KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

38 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Plan Cena za sestavu 240 cm , ,- Stylová a variabilní 38 Široká nabídka dřevo dekorů, které působí příjemným dojmem. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

39 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

40 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Primo Nadčasové provedení 40 Klasická elegantní kuchyně postavená z moderních materiálů. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

41 Cena za sestavu 240 cm , ,- 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

42 Rio KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 42 Kuchyně v trendových dřevo dekorech. Hodí se do domácnosti, která má ráda jemnou eleganci a přírodní barvy. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

43 Cena za sestavu 240 cm , ,- Moderní kuchyně Vhodné kombinovat s matovou barvou čelní plochy. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

44 37 998,Cena za sestavu 240 cm ,- Ross skříňka spodní ukončovací Š V 70 H 51 Exotická a extravagantní skříňka spodní s výsuvem Š 15 V 70 H 51 skříňka spodní s výsuvem a policemi na láhve Š 40 V 70 H 51 skříňka spodní rohová s výsuvným programem skříňka spodní rohová lomené dveře Š 110 Š 90 V 70 H 51 V 70 H 51 skříňka střední lékarnická s výsuvem Š 30 V 128 H 56 Kuchyně, která Vás rozohní a probudí ve Vás vášeň pro kvalitní vaření. Splní Vám touhu po elegantní a přitom praktické kuchyni. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

45 kitchens by ASKO NÁBYTEK PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA skříňka střední pro vestavěnou troubu skříňka vysoká potravinová s výsuvným programem skříňka vysoká pro vestavěné spotřebiče skříňka lednicová pro vestavěnou ledničku Š 60 Š 90 Š 60 Š 60 V 128 H 56 V 195 H 56 V 195 H 56 Jemné skosení předních ploch dotváří moderní vzhled a střídmou eleganci. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. V 195 H 56 skříňka závěsná 1x paralelně výklopné dveře Š 60 V 51 H 31 Katalogové číslo: skříňka závěsná ukončovací Š 28 V 70 H 31 45

46 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- Royal Rovné linie 46 Oblíbený stylový model s rámovým provedením pro masivní vzhled. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

47 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

48 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Senso Cena za sestavu 240 cm Moderní a stylová , ,- 48 Přední plochy v hladkém moderním provedení pro všechny generace. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

49 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

50 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Sky Neopakovatelná elegance 50 Moderním vzhled s předními fronty ve vysokém lesku. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

51 Cena za sestavu 240 cm , ,- 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

52 Cena za sestavu 240 cm , ,- Speed Moderní a plná barev 52 Color concept s moderními pastelovými barvami rozzáří každou kuchyni a dodá nadčasový design. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

53 BAREVNÁ PROVEDENÍ Orange Kari Kapradina Petrol KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

54 kitchens by ASKO NÁBYTEK , ,- Cena za sestavu 240 cm PLÁNOVÁNÍ KUCHYNÍ ZDARMA Vega skříňka spodní ukončovací Š V 70 H 51 Útulná a pohodlná skříňka spodní s výsuvem Š 15 V 70 H 51 skříňka spodní s výsuvem a policemi na láhve Š 40 V 70 H 51 skříňka spodní rohová s výsuvmi LeMans Š 120 V 70 H 51 skříňka spodní rohová diagonální Š 89 V 70 H 51 skříňka střední lékarnická s výsuvem Š 45 V 128 H 56 Minimalistická a praktická zároveň. Její rovné, pravoúhlé linie a živé barvy v kombinaci s dřevo-dekory ladí takřka ke všemu. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

55 skříňka střední 4 zásuvková Š 45 V 128 H 56 skříňka vysoká potravinová s výsuvným programem skříňka vysoká pro vestavěné spotřebiče Š 90 Š 60 V 195 H 56 V 195 H 56 Jednoduché a vzdušné sestavy vyčarují úsměv na tváři hlavně u mladší generace zákazníků. 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. skříňka vysoká s výsuvy pro vestavěné spotřebiče Š 60 V 195 H 56 skříňka závěsná 1x paralelně výklopné dveře Š 60 V 51 H 31 Katalogové číslo: skříňka na pracovní desku roletová Š 60 V 120 H? 55

56 Win KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm Barevná a stylová , ,- 56 Díky široké barevné škále nemusíte omezovat svou fantazii. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

57 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

58 KUCHYNÍ PLÁNOVÁNÍ ZDARMA Cena za sestavu 240 cm , ,- X-lina Extravagantní styl 58 Praktická varianta pro rovné i rohové provedení vaší nové kuchyně. Kuchyni dle Vašich představ a možností Vám rádi naplánujeme ve všech našich prodejnách.

59 kitchens by ASKO NÁBYTEK 3D vizualizace zdarma. Garance nejnižší ceny. Katalogové číslo:

60 OTEVŘENO 7 DNÍ V TÝDNU TEPLICE NC Olympia Srbická 464 kuchyne.teplice@asko.net BRNO-MODŘICE NC Olympia U Dálnice 777 kuchyne.brno@asko.net MLADÁ BOLESLAV NC Olympia Jičínská ulice kuchyne.boleslav@asko.net PLZEŇ NC Borská Pole U Letiště 2/1074 kuchyne.plzen@asko.net CHOMUTOV - OTVICE NC Otvice Obchodní zóna 261 kuchyne.chomutov@asko.net ZLÍN CENTRO Retail Park 3. května 1205 kuchyne.zlin@asko.net infolinka: infomail: info@asko-nabytek.cz PRAHA - ŠTĚRBOHOLY NC EUROPARK Nákupní 444 kuchyne.sterboholy@asko.net ZNOJMO NC vedle Baumaxu Suchohrdelská ul. kuchyne.znojmo@asko.net TÁBOR NC u Hypernovy a Baumaxu Soběslavská 3073 kuchyne.tabor@asko.net ČESKÉ BUDĚJOVICE Obchodní zóna GLOBUS České vrbné 166/3 kuchyne.budejovice@asko.net HRADEC KRÁLOVÉ Nákupní zóna TESCO Rašínova 1669 kuchyne.hradec@asko.net

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks,

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks, e otočné dveř ch,, bílá / dub, ím stolemlze sestavit ve 2 dekorecm, u konferenčn s ěn st a ěn cm 170 50 381-00 st : cca. 220 Obývací cm, TV díl: police: 70 4 990, 47% šíře 77 30 cm, 100396 komoda: 50 í

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

POINT. Kvalitní univerzální nábytek.

POINT. Kvalitní univerzální nábytek. POINT Kvalitní univerzální nábytek. 2018 Stoly Stoly s LDTD panelem bez tunelu pro vedení kabelů Typ S 90 V-1 900/740/750 mm Typ S 120 V-1 1200/740/750 mm Typ S 160 V-1 1600/740/750 mm Funkční a praktická

Více

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ * SLEVA Rohová sedací souprava, bílá umělá kůže v kombinaci s látkou, rozměry rohu: 5 75 9 cm, rozklad na lůžko: 00 50 cm, 8 polštářů v ceně, 00544-0, 04 včetně polštářů včetně lůžka P/L varianta 00% 4

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava výpro d e j velký NÁBYTEK PRO VŠECHNY * až 99.Sleva Rozkládací na lůžko: cm Levá a pravá varianta 999.- Rohová sedací souprava, korpus: umělá kůže hnědá, polštáře a sedák: tkaná látka sivá, 8 cm, - na

Více

HIT % 45% KOUPIT KOUPIT 01 ASKO HITY 2019 V PRODEJNÁCH I V E-SHOPU

HIT % 45% KOUPIT KOUPIT 01 ASKO HITY 2019 V PRODEJNÁCH I V E-SHOPU 2019 Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR včetně e-shopu www.asko.cz. Více informací na poslední stránce tohoto katalogu. TV stolek nerez / černé tvrzené sklo, 110 113

Více

Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova

Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova Kuchyň v novém kabátě aneb Multifunkční centrum domova Author: Anna Šebestová Published: 11.03.2008 Klasické kuchyňské vybavení představovaly po tradičních kredencích především linky sestavené ze spodních

Více

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho Plánování K aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho potřebám. Snažíme se pro každého zákazníka najít optimální výsledek spojující funkci a design.

Více

249, 69, 129, + 5% NAVÍC 41% na nábytek* 16 990,- ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA 46% 48% 50% 3 ks 129,- 499,- 249,- Sleva. Pravá i levá varianta

249, 69, 129, + 5% NAVÍC 41% na nábytek* 16 990,- ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA 46% 48% 50% 3 ks 129,- 499,- 249,- Sleva. Pravá i levá varianta Rohová sedací souprava, kombinace umělá kůže - černá/látka Minarda - šedá, rozkládací na lůžko, 190 / 243 80 90 cm, lůžko: 220 135 cm, 1006110-00 Pravá i levá varianta 41% 9 16 990,- Rozkládací na lůžko:

Více

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ KUCHYNĚ O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní!

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika, kam jinam? 46.990. Ḵč místo 78.437,- navýšení na tento produkt*** STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Trend Lack výběr z několika

Více

CARMEN CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN D

CARMEN CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN D CARMEN KUCHYŇSKÉ LINKY S LESKLÝMI DVÍŘKY CARMEN Moderní, praktická kuchyň Carmen- 259Cm - 279Cm Horní skříňky: LESK POL HROH 30 X 72 X 30/ LESK HV SKL 80 X 72 X 30 */ LESK DIG 60 X 40 x 30 LESK HORPL P

Více

NÁBYTEK SLEVA* ZAHRADNÍ. na značky PRO VELKÝ ÚSPĚCH PRODLOUŽENO SLEVA NA 47% CENOVÁ BOMBA. Sleva

NÁBYTEK SLEVA* ZAHRADNÍ. na značky PRO VELKÝ ÚSPĚCH PRODLOUŽENO SLEVA NA 47% CENOVÁ BOMBA. Sleva SLEVA* na značky PRO VELKÝ ÚSPĚCH PRODLOUŽENO 47% 18 999,- 135 200 cm CENOVÁ BOMBA AŽ SLEVA NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK Nabídka platí 23. 8. do 9. 9. 2012 nebo do vyprání zásob na všech prejnách v ČR. Chyby v

Více

Vysoký lesk. Další potahy za příplatek. Levá i pravá varianta. Variabilní program

Vysoký lesk. Další potahy za příplatek. Levá i pravá varianta. Variabilní program A SLEVA 0% NA * SLEVA 0% NA NÁBY LEVA 0% NA SLEVA 0% NA SLEVA PRO VECHNY SLEVA 0% NA SLEVA 0% NAsedací NÁBY soupravy pohovky postele LEVA 0% NA SLEVA 0% NA křesla SLEVA Rohová sedací souprava, NA SLEVA

Více

Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. DOPRAVA A MONTÁŽ PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ ZA 1,- KČ!

Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. DOPRAVA A MONTÁŽ PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! Vítejte ve světě kuchyní! KIKA, KAM JINAM? IHRE GARANTIEKÜCHE navýšení na tento produkt**** Plánovaná kuchyně Lavis výběr z několika dekorů předních ploch. Cenové příklady: Základní sestava. 44.699,- Kč

Více

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava,

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava, * R POHODA Rohová sedací souprava, ekokůže hnědá sedák a polštáře látka rozměry: 248 162 90 cm, rozklad na lůžko plocha lůžka: 204 128 cm 5000712-00 15. 37% 9. Rozkládací na lůžko 135 200 cm Sedák na židle,

Více

Typový plán MINIMAX. Katalog.art. 4132302.99. Dvířka/Korpus. spodní skříňka. spodní skříňky, 3 zásuvky S50 DZ. spodní skříňka, 1 zásuvka S50 S60 3Z

Typový plán MINIMAX. Katalog.art. 4132302.99. Dvířka/Korpus. spodní skříňka. spodní skříňky, 3 zásuvky S50 DZ. spodní skříňka, 1 zásuvka S50 S60 3Z spodní skříňka, 3 zásuvky S40 3Z Rozměry š/v/h cm 40 82 53 NELA jasan coimbra / dub tmavý 5161447 NELA woodline creme / dub tmavý 5161462 NELA buk / buk 5161569 NELA vanilka /buk 5161258 NELA červená /

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní

Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! nabídka!jarní Nevztahuje se již jinak zlevněné zboží. Jarní LET 06/12 20. 9. 980-1784/02, 21, 22, 25, 26, 27 Ložnicový program dekor dub tmavý, postel 160/180 x 200 cm, bez úložného prostoru,

Více

4 999, 8 999,- OBÝVACÍ STĚNA. Deko košík, carbon, rozměry: 36 22 3 cm, 8201988-89 82% 29, 169,- DEKO KOŠÍK

4 999, 8 999,- OBÝVACÍ STĚNA. Deko košík, carbon, rozměry: 36 22 3 cm, 8201988-89 82% 29, 169,- DEKO KOŠÍK NA JÍ D ELNY VACÍ S A OBÝ sleva TĚNY díly korpus dub Sonoma / front bílá nebo korpus wenge / front baltimore, merní kombinace, 0 8 8 cm, 0090-0, 00 % 99, 8 999,- Pekáč, Deko košík, carbon, cm, 80988-89

Více

% 45% VAŠE VAŠE KOUPIT KOUPIT

% 45% VAŠE VAŠE KOUPIT KOUPIT TRENDY V SEDACÍCH SOUPRAVÁCH E ROSTEM PODLE HO PŘÁNÍ TOP NABÍDKA SEDACÍ SOUPRAVA TORGAU S VÁMI tkaná látka šedá 272 201 cm, výška 86 cm 521202-04 L/P varianta polštáře 22 990.- sleva 43% 12 999.- FINANČNí

Více

Plánované kuchyně na míru

Plánované kuchyně na míru Plánované kuchyně na míru 2018 Podle Vašich představ Vám kuchyni na míru naplánujeme, přivezeme a smontujeme. KVALITA, DESIGN, ELEGANCE, PROSTOR. Na začátku pouze čtyři slova, na konci Vaše nová kuchyň.

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 1 0 5 6 Moderní kuchyně Copyright

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Moderní kuchyně Copyright Obsah Úvod... 7 1. Trendy v zařizování nových kuchyní... 9 1.1 Co se změnilo... 13 1.2 Volba materiálu... 14 1.3 Soft,

Více

MODENA D KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF

MODENA D KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF MODENA KUCHYŇSKÉ LINKY S LISOVANÝMI DVÍŘKY MDF MODENA A Moderní, praktická kuchyň Modena A - 266cm - 186cm Horní skříňky: MOD DIG 60 X 40 X 30/ MOD HORPL L 30 X 72 X 30/ MOD HORPL P 30 X 72 X 30 MOD ROH

Více

SPODNÍ SKŘÍŇKY S DVÍŘKY (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm) SPODNÍ SKŘÍŇKY ZÁSUVKOVÉ (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm)

SPODNÍ SKŘÍŇKY S DVÍŘKY (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm) SPODNÍ SKŘÍŇKY ZÁSUVKOVÉ (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm) SPODNÍ SKŘÍŇKY S DVÍŘKY (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm) SPODNÍ SKŘÍŇKY ZÁSUVKOVÉ (výška 86/87 cm nebo 91/92 cm) 1101-L 1102-P 40 s vnitřními 11041-L 1991-L zásuvkami 11042-P 1992-P 1111-L 1112-P 1201-L

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě. začátek realizace: říjen

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě. začátek realizace: říjen NÁVRH INTERIÉRU pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě začátek realizace: říjen Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova

Více

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010.

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010. Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Od září pro Vás máme nově zrekonstruované oddělení kuchyní! Plánovaná kuchyně Spot výběr z 8 dekorů předních ploch ve vysokém

Více

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální 21 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Analýza trhu Firma PETR PLŠEK INET byla studentkou oslovena, aby poskytla interní informace o svých zakázkách pro zhotovení odborné statistiky do bakalářské práce na téma

Více

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Kuchyňské studio v kika Plánovaná kuchyně Trend Lack (např. 18774796, 18774803) Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04.

Více

ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA

ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA SLEVA NA VŠECHNO PRODLOUŽENO DO 24. ČERVNA Rohová sedací souprava, umělá kůže, 201 72 80 cm, 10110016-00, 01 44% 5 555, 9 999,- % ZAHRADNÍ NÁBYTEK SLEVA NA Společnost Asko nábytek si vyhrazuje právo změn

Více

BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B BÁRA D BÁRA C

BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B BÁRA D BÁRA C BÁRA KUCHYŇSKÉ LINKY S DVÍŘKY Z LAMINA BÁRA A BÁRA B Moderní, praktická kuchyň Bára A - délka 240cm Horní skříňky: LAM H SKL 80 X61 X 30/ LAM HORPL L 40 X 61 X 30/LAM HORPL L 60 X 61 X 30 LAM DIG 60 X

Více

4 999.- 69.- 49.- 66% 49% 6 kusů. 100 kusů. Levá i pravá varianta 53% 50% Sleva se vztahuje na sedací soupravy a křesla.

4 999.- 69.- 49.- 66% 49% 6 kusů. 100 kusů. Levá i pravá varianta 53% 50% Sleva se vztahuje na sedací soupravy a křesla. se vztahuje na sedací soupravy a křesla. Rohová sedací souprava, korpus: ekokůže černá, bílá, 201 72 80 cm, 1006073-00, 01, 1002628-00, 01 1005223-00, 01 9 990. rá, červená, 02 Skládací židle, černá, mod

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

KKSD30xxxxxx. 30 x 58 cm + ZÁSUVKA 60 x 58 cm s 1 zásuvkou polovýsuv bez tlumení. 45 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 60 x 58 cm

KKSD30xxxxxx. 30 x 58 cm + ZÁSUVKA 60 x 58 cm s 1 zásuvkou polovýsuv bez tlumení. 45 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 80 x 58 cm. 60 x 58 cm 60 x 58 cm KUCHYNĚ KKSD30xxxxxx X /dveře/ XX /dezén dveří/ XX /dezén korpusu/ X /úchytka/ XX /dekor prac.desky/ CC - calvados červený AT - antracit 0 - bez úchytky TC - Terrano černé - závěsy O - olše SJ - šedostříbrná

Více

zakázkové sedací soupravy

zakázkové sedací soupravy NOVÉ MODELY 2018 zakázkové sedací soupravy s možností naplánování různých sestav a rozměrů dle Vašeho přání 100 JOKER variabilní moderní sedací souprava Sedací souprava ve tvaru U s možností plánování

Více

Všechny díly korpusu jsou v barvě vybraného dekoru. Modřín horský hnědý Modřín horský antracitový. Výklopy Blum

Všechny díly korpusu jsou v barvě vybraného dekoru. Modřín horský hnědý Modřín horský antracitový. Výklopy Blum Horní skříňky Korpus Materiál w1000 Prémiově bílá dekor hrany ABS 1 mm w1000 Prémiově bílá horní h3404 Modřín horský hnědý spodní h3406 Modřín horský antracitový Výklopy Blum Výklopy Blum Výklopy Blum

Více

Návrh kuchyně Premium

Návrh kuchyně Premium Návrh kuchyně Premium Lenka Pohodová www.iqkuchyne.cz kuchyň s ostrůvkem Vytvořeno: 2.3.2018 Vypracovali: Šárka Horáková a Jaroslav Beinhauer +420 792 305 058 jaroslav.beinhauer@iqkuchyne.cz Obsah 2 1.

Více

...SVĚT PATŘÍ NÁM... DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ ALE POTŘEBUJEME PRO SEBE PROSTOR

...SVĚT PATŘÍ NÁM... DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ ALE POTŘEBUJEME PRO SEBE PROSTOR ...SVĚT PATŘÍ NÁM... ALE POTŘEBUJEME PRO SEBE PROSTOR DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ POKOJ, KTERÝ ROSTE SE MNOU ŠIROKÁ POSTEL O ROZMĚRU LŮŽKA 0 00 CM PSACÍ STŮL % 0.- 99.- DĚTSKÝ VARIABILNÍ PROGRAM CARIBA dub

Více

...CHVILKA JEN PRO SEBE...

...CHVILKA JEN PRO SEBE... ...CHVILKA JEN PRO SEBE... PRO KRÁSNÁ SPOLEČNÁ RÁNA DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ MÍSTO PRO DOKONALÝ ODPOČINEK VYBERTE SI VZHLED A DEKOR ČELA POSTELE 4 PRAKTICKÉ LED OSVĚTLENÍ V CENĚ ČELA POSTELE S OSVĚTLENÍM

Více

Hnědobílá elegance. Korpus Čelní plochy Pracovní deska Úchytky. ořech dijon vanilka antarktida 38 S1 432 AL

Hnědobílá elegance. Korpus Čelní plochy Pracovní deska Úchytky. ořech dijon vanilka antarktida 38 S1 432 AL Hnědobílá elegance V této kuchyni se prostě musíte cítit příjemně. Byla stvořena s citem pro detail s měkkou kresbou spodního světla, s dokonalým uložením všech nezbytných potřeb a ingrediencí. Korpus

Více

-40% Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ

-40% Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! kika jednička v nápadech na bydlení! Nábytek zdarma počítačové plánování! kuchyně je investice na mnoho let, při jejím výběru záleží hlavně na kvalitě kuchyně

Více

9 990.Sleva 49% Povlečení, set 2 dílný, rozměry: polštář: 70 x 90 cm, deka: 135 x 200 cm, 600 gr, 800 g, 0715111-01

9 990.Sleva 49% Povlečení, set 2 dílný, rozměry: polštář: 70 x 90 cm, deka: 135 x 200 cm, 600 gr, 800 g, 0715111-01 DOPRAVA ZDARMA Do vzdálenosti 25 km Platí pro kupní smlouvy uzavřené od 8. 8. do 21. 8. 2013 v prodejnách Asko nábytek u kterých bude uhrazena alespoň polovina z celkové kupní částky. Minimální hodnota

Více

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA Maloobchodní ceník BMB VENEZIA Text v hlavičce sloupce % DPH Zaokrouhlit na : 1, 5, 10, 100 apod. 21 1 Verze: 20150701_001V BMB spol. s r.o. Telefon: 518 305 640 Nádražní 524, 696 32 Ždánice Fax: 518 633

Více

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360 KUCHYŇSKÁ LINKA 1 Číslo položky Název položky počet ks 1. spodní široká skříňka pod dřez 80 x 45 x 85 cm 10 2. spodní skříňka se šuplíky 40 x 45 x 85 cm 10 3. spodní široká skříňka 80 x 45 x 85 cm 10 4.

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM NÁVRH INTERIÉRU pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

Všechny ceny jsou bez DPH. Nové úzké skříňky plné nápadů s moderním vybavením Výsuv boční 150/90, SOFTSTOPP, plný výsuv s tlumením

Všechny ceny jsou bez DPH. Nové úzké skříňky plné nápadů s moderním vybavením Výsuv boční 150/90, SOFTSTOPP, plný výsuv s tlumením Materiály pro výrobu nábytku Kvalitní značkový drátěný program E-mail: karel.krivak@seznam.cz Velkoobchodní ceník pro výrobce nábytku Mobil: 775 586 588 Dodací lhůta cca 1 týden Všechny ceny jsou bez DPH.

Více

AKCE 25% SLEVA VYBAVENÍ KUCHYNÍ DRÁTĚNÝ PROGRAM NA VŠECHNY VÝROBKY ŘADY COMPACT!!!

AKCE 25% SLEVA VYBAVENÍ KUCHYNÍ DRÁTĚNÝ PROGRAM NA VŠECHNY VÝROBKY ŘADY COMPACT!!! VYBAVENÍ KUCHYNÍ DRÁTĚNÝ PROGRAM AKCE 25% SLEVA NA VŠECHNY VÝROBKY ŘADY COMPACT!!! TRVÁNÍ AKCE OD 1. 3. 2012 DO ODVOLÁNÍ ŘADA COMPACT S LAMINÁTOVÝM NEKLOUZAVÝM DNEM A VYSOCE LESKLÝM CHROMOVÁNÍM POTRAVINOVÉ

Více

16 999,- CENOVÁ BOMBA. Sleva 39, 29, ROZPRAŠOVAČ

16 999,- CENOVÁ BOMBA. Sleva 39, 29, ROZPRAŠOVAČ SLEVA * A R O N Ú 0 O D O N E Ž PRODLOU s polštáři, 70 7 8 cm, 0000-00 Pravá i levá varianta % včetně polštářů výběr ze druhů potahů 6 999,- CENOVÁ BOMBA bez příplatku Tác, 0 0 cm, 09087-00 9, TÁC Rozprašovač,

Více

SLEVY VÝPRODEJ VELKÝ LETNÍ 47% na nábytek bytové doplňky koberce a světla 62% 75% 66% Sleva. různé barvy. 129.Sleva. 199.

SLEVY VÝPRODEJ VELKÝ LETNÍ 47% na nábytek bytové doplňky koberce a světla 62% 75% 66% Sleva. různé barvy. 129.Sleva. 199. VELKÝ LETNÍ VÝPRODEJ % na nábytek bytové doplňky koberce a světla až SLEVY * Rohová sedací souprava, korpus ekokůže, sedák látka, 288 85 210 cm, 5000532-00 18 990.Sleva Rozkládací na lůžko 140 250 cm v

Více

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave Svěží inspirace Interiér obývacího pokoje v odlehčeném stylu je výsledkem vhodně kombinovaných materiálů a čistého designu. Jednotlivé části sestavy propojují s citem aplikované hliníkové prvky. Korpus

Více

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN..

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. BÝT SPOLU A V POHODLÍ Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8OKG_CZ. VARIABILNÍ

Více

D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T

D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T Výsuvné koše s plnými dny byly vyvinuty v souladu se všemi současnými směry použití materiálů, systémů a povrchových úprav, ve snaze

Více

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA - stavební část m1:50 MĚŘÍTKO 1:50 nový podhled s.v. : 2400 umístění bodových světel 1.01, 1.02, 1.03 5 240 150 2 580 1 680 SDK podhled 2400 SDK podhled

Více

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady 288 ČAJOVÉ KUCHYŇKY Čajové kuchyně pro Vaší kancelář...... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. Kancelářská kuchyňka poskytuje

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

Dodací lhůta cca 10 pracovních dnů Nové úzké skříňky plné nápadů s moderním vybavením. Výsuv boční 150/90, SOFTSTOPP, plný výsuv s tlumením

Dodací lhůta cca 10 pracovních dnů Nové úzké skříňky plné nápadů s moderním vybavením. Výsuv boční 150/90, SOFTSTOPP, plný výsuv s tlumením Materiály pro výrobu nábytku Kvalitní značkový drátěný program Dodací lhůta cca 10 pracovních dnů Nové úzké skříňky plné nápadů s moderním vybavením Všechny ceny jsou bez DPH. Výsuv boční 150/90, SOFTSTOPP,

Více

VYBRALI JSME PRO VÁS OD KAŽDÉHO DRUHU - PRAKTICKÉ DO DOMÁCNOSTI, TRENDY DESIGN, KVALITNÍ PROVEDENÍ A VÝHODNÁ CENA.

VYBRALI JSME PRO VÁS OD KAŽDÉHO DRUHU - PRAKTICKÉ DO DOMÁCNOSTI, TRENDY DESIGN, KVALITNÍ PROVEDENÍ A VÝHODNÁ CENA. VYBRALI JSME PRO VÁS OD KAŽDÉHO DRUHU - PRAKTICKÉ DO DOMÁCNOSTI, TRENDY DESIGN, KVALITNÍ PROVEDENÍ A VÝHODNÁ CENA. P O T A K D Í B NA 2018 Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK

Více

35 % na -51 -50 -46 % sleva. všechny sedací soupravy. akce. akce. akce. Novinka! Novinka!

35 % na -51 -50 -46 % sleva. všechny sedací soupravy. akce. akce. akce. Novinka! Novinka! sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy 980-1842/01 Obývací stěna

Více

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ SPECIÁLNÍ NABÍDKA POUZE PRO VÁS PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ V A N Ó P U K za 12 Dekorační vankúše polštáře Zottel, Zottel, Dekoračné 100% polyester, polyester, 48 48 48 48 cm, cm, 100% 708783-00

Více

OBÝVACÍ STĚNY KUCHYNĚ.

OBÝVACÍ STĚNY KUCHYNĚ. OBÝVCÍ STĚNY KUCHYNĚ www.delcon-nabytek.cz LF-SYSTÉM LF-systém: sestava + komoda L12 LF-systém: LF-systém: příklad uspořádání s policema police L6 110 18 šatník L1 196 86 52 vitrína L2 196 86 42 nástavec

Více

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2240 mm 2048 mm 2048 mm

Více

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 Dřevotvar, výrobní družstvo Znojmo Dejte interiéru styl... český výrobce nábytku, založeno 1946 Družstevní 3615/8, 670 27 Znojmo tel.: +420 515 266 511 fax.: +420 515 266

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění. m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění.   m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění 1 VYSOKÉ SKŘÍNĚ POPIS ZADÁNÍ: 2 NÍZKÁ SESTAVA SKŘÍNĚK 1 VYSOKÁ SESTAVA 2 NÍZKÁ SESTAVA 3 JEDNACÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 5 PRACOVNÍ STŮL R3650 5 PRACOVNÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 4 NÁSTĚNKA

Více

2.249,- Kč měsíčně** Platí od 24.05. do 27.06.2010. Doprava a montáž kuchyní značky Nolte za 1,- Kč! *

2.249,- Kč měsíčně** Platí od 24.05. do 27.06.2010. Doprava a montáž kuchyní značky Nolte za 1,- Kč! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Plánovaná kuchyně,,spot výběr z 8 dekorů předních ploch ve vysokém lesku. Cenové příklady:, původní cena 74.990,- Kč 44.990,-

Více

17% 11 999.- 5 999.- Komoda, rozměry: 150 85 38 cm, 1002390-00, 04, 06 2999,- EXTRA SLEVA NÁKUPY NAVÍC. na zakázkový nábytek 67% 49.

17% 11 999.- 5 999.- Komoda, rozměry: 150 85 38 cm, 1002390-00, 04, 06 2999,- EXTRA SLEVA NÁKUPY NAVÍC. na zakázkový nábytek 67% 49. NÁKUPY na zakázkový nábytek BEZ SAZBY Sleva v odnotě sazby DPH a sleva % se odečítá z doporučenýc maloobcodníc cen. Celková sleva je po odečtení sazby DPH a následné slevy % = 1,50% v ČR. EXTRA SLEVA %

Více

na zákazkové sedací soupravy

na zákazkové sedací soupravy NABÍDKA JARO 2018 SLEVA * 40% na zákazkové sedací soupravy Možnost naplánování různých sestav a rozměrů podle Vašeho přání + lůžko zdarma *. 100 JOKER variabilní moderní sedací souprava Sedací souprava

Více

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ CARMAN-DOORS, s.r.o. je výrobní závod v Ostravě-Porubě, který navázal na činnost Moravskoslezských dřevařských závodů Šumperk, a.s. založených

Více

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. Čajové kuchyně pro Vaší kancelář... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD.

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. Čajové kuchyně pro Vaší kancelář... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. ČAJOVÉ KUCHYŇKY Čajové kuchyně pro Vaší kancelář...... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD*

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.06 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

Sortery chytré třídění

Sortery chytré třídění Maloobchodní katalog sorterů 2008 / 2009 Sortery chytré třídění PROFI SYSTEM Czech Republic s.r.o. Bečovská 1393/7 Praha 10 Uhříněves T: 267 711 266 F: 267 712 195, 222 287 008 M: 603 889 651 peka@profi-system.cz

Více

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky 02359 Kuchyň krátká MAKRA Dvířka LTD v barevném provedení nebo přírodní buk, kvalitní kování, plynové hořáky v novém designu, skříňka jako myčka s ovládacím panelem, otočná baterie, mikrovlná trouba s

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

42% šedá / šedá tkaná látka DOPRAVA

42% šedá / šedá tkaná látka DOPRAVA Trendy v sedacích soupravách V CENĚ GALILEO pohodlná sedací souprava Levá i pravá varianta Potažení zad Polštáře Rohová sedací souprava, bílá ekokůže / šedobéžová tkaná látka, černá ekokůže / šedá tkaná

Více

skříně a šatny na míru

skříně a šatny na míru skříně a šatny na míru 2008 obývací prostory > 2-21 ostatní prostory > 22-41 variabilní systémy > 42-57 interiérové dveře > 58-59 obývací prostory

Více

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT!

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! NOVÁ NABÍDKA PODZIM 09 DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... VARIABILNÍ PROGRAM MADRANO bílá / bílá - vysoký lesk, široký výběr elementů 500667-..

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady ČAJOVÉ KUCHYŇKY představení řady 224 ČAJOVÉ KUCHYŇKY Čajové kuchyně pro Vaší kancelář...... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. Kancelářská kuchyňka poskytuje

Více

Přehled cen vzorových sestav

Přehled cen vzorových sestav Šířka: 4000 mm 3136 mm 2496 mm 2496 / 1600 mm 2496 / 1344 mm Výška: 2068 mm 2068 mm 1652 mm 1652 mm 1600 mm V69 V70 V71 V72 V75 31 507,- 26 937,- 19 013,- 21 860,- 21 856,- Přehled cen vzorových sestav

Více

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Se systémy výklopů, závěsů a výsuvů firmy BLUM kupujete nejen nejlepší kvalitu, ale i jistotu, že vám vydrží po celou dobu životnosti nábytku. OPTIMA 2 3 RADOST Z VAŘENÍ Korpus:

Více

Tieto kuchyne sú vystavené v dome nábytku Decodom v Martine. tel.: ,

Tieto kuchyne sú vystavené v dome nábytku Decodom v Martine. tel.: , Tieto kuchyne sú vystavené v dome nábytku Decodom v Martine. tel.: 043-3260 411, 0902 963 416 3 19886 OLYMPIAOLYMPIA Kuchyňa do tvaru L Kuchyňa do tvaru Rozmer: 1940 x 2858 mml Prevedenie: oliva green

Více

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek v sérii Pohádkový nábytek Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v u JARO - LÉTO 2014 / Nábytek Na výběr Vám nabízíme 5 pohádkových sestav dětského nábytku až délka sestav 375-395 cm Sestava nábytku

Více

nábytku Vyrobeno v česku Český výrobek

nábytku   Vyrobeno v česku Český výrobek Barevná variabilita Kartáče proti prachu Kolekce nábytku color Vyrobeno v česku Česká kvalita Český výrobek Dotah dveří Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat.

Více

Nábytkový soubor VARIO

Nábytkový soubor VARIO Nábytkový soubor VARIO Několik základních informací na úvod. nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické dýhy -

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

16 990,- SEDACÍ SOUPRAVA. Kuchyňské nůžky, carbon, 25 22 3 cm, 8201539-89 29, NŮŽKY

16 990,- SEDACÍ SOUPRAVA. Kuchyňské nůžky, carbon, 25 22 3 cm, 8201539-89 29, NŮŽKY Rohová sedací souprava, korpus ekokůže, sedák + polštáře: látka, 190/243 80 90 cm, 1006111-00 41% 9 Levá i pravá varianta 16 990,- 220 120 cm Plech na pečení, Kuchyňské nůžky, carbon, 25 22 3 cm, 8201539-89

Více

příloha k výkresové dokumentaci Nábytek vyrobit z laminátové dřevotřísky BARODOLINO šedý H1146 v kombinaci s bílou perličkou tl.

příloha k výkresové dokumentaci Nábytek vyrobit z laminátové dřevotřísky BARODOLINO šedý H1146 v kombinaci s bílou perličkou tl. Příloha č. 2 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE příloha k výkresové dokumentaci Denní místnost 1.NP (1.44) Korpus kuchyňské linky bude vyroben z 18 mm odolné laminátové dřevotřísky v dekoru dřevina a bílá perlička.

Více

Vyhodnocení dotazníku D004

Vyhodnocení dotazníku D004 Vyhodnocení dotazníku D004 Průběžně bude doplňováno Četnost dotazu Badinková Ruthová Petrík Kurtišová Soloninka Flajžiková Lucha Hájková Grossman Daňová Vargočková Raffay Cimbalová Zelená Macháčková Setnická

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká třešeň tmavá D 909 Makasar L702 Třešeň L708 Kamenná

Více

LÉKAŘ SKÝ NÁBYTEK PROČ LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK? Stoly Kontejnery. Skříně. Termín dodání 2-4 týdny. Způsob dodání nábytek se dodává ve smontovaném stavu

LÉKAŘ SKÝ NÁBYTEK PROČ LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK? Stoly Kontejnery. Skříně. Termín dodání 2-4 týdny. Způsob dodání nábytek se dodává ve smontovaném stavu LÉKAŘ SKÝ NÁBYTEK představení řady 06 LÉKAŘ SKÝ NÁBYTEK Lékařský nábytek pro Vaší ordinaci, lekárnu, laboratoř, nemocnici... Speciální nábytek určený pro vybavení ordinací lékařů, lékáren, laboratoří,

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

49% ROHOVÁ KUCHYNĚ, VČ. 4DÍLNÉ SADY VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ NA KUCHYNĚ NA MÍRU ZNAČEK ,-* UŠETŘÍTE

49% ROHOVÁ KUCHYNĚ, VČ. 4DÍLNÉ SADY VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ NA KUCHYNĚ NA MÍRU ZNAČEK ,-* UŠETŘÍTE -55%1) NA KUCHYNĚ NA MÍRU ZNAČEK ledničky s mrazákem třídy A+ 2) digestroře třídy E 2) 94.595,-* 47.990,- 49% ROHOVÁ KUCHYNĚ, VČ. 4DÍLNÉ SADY VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Rohová kuchyně v dekoru akácie, korpus

Více

% KOUPIT KOUPIT KOUPIT KOUPIT LINUS SLEVA * Sedací souprava, pravá bílá kůže / ekokůže, cm, výška 94 cm, **

% KOUPIT KOUPIT KOUPIT KOUPIT LINUS SLEVA * Sedací souprava, pravá bílá kůže / ekokůže, cm, výška 94 cm, ** POHODLNĚ SE USAĎTE JE ČAS RELAXOVAT E ROSTEM Sedací souprava Lotus Mini, látka šedá / ekokůže bílá, 190 290 cm, výška 76-86 cm, 1008694-02, 03 TOP 3x polohovatelná opěrka hlavy Sedací souprava Panama,

Více

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky KUCHYNĚ SKŘÍ STOL OLY 66 Spodní skříně Výšku spodních skříní naší řady nabízíme v jednotné výšce 85 cm (včetně pracovní desky) a vybírat můžete mezi moduly o šířkách 30 a 60 cm. Základním materiálem korpusů

Více

39.990,- ZDARMA DODÁNÍ A MONTÁŽ1) PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ ZNAČKY V HODNOTĚ NAD 65.000,- OFENZÍVA KUCHYNÍ 41% ROHOVÁ KUCHYŇ ZDARMA!

39.990,- ZDARMA DODÁNÍ A MONTÁŽ1) PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ ZNAČKY V HODNOTĚ NAD 65.000,- OFENZÍVA KUCHYNÍ 41% ROHOVÁ KUCHYŇ ZDARMA! OFENZÍVA KUCHYNÍ» MIKROVLNNÉ TROUBY S MRAZÁKEM ZA PŘÍPLATEK Rohová kuchyň s předními stranami v provedení magnolie, korpus v dekoru švestka, různé barvy předních stran a korpusů za individuální cenu, plánování

Více

DE LUXE typový plán a ceník

DE LUXE typový plán a ceník DE LUXE typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká třešeň

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více