INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ"

Transkript

1 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MVVS spol.s r.o. INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o., se sídlem Brno, Třída Kpt. Jaroše 1946/35, , IČO: , společnost s ručením omezeným zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka C 2495 (dále jen MVVS spol. s r.o. ) tímto jako správce osobních údajů informuje subjekty údajů o zpracování osobních údajů. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. respektuje Vaše soukromí a zpracovává osobní údaje v souladu s platnou legislativou včetně nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále také jen Nařízení ). Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. MVVS spol. s r.o. proto přijalo odpovídající technická a organizační opatření, aby zajistilo bezpečné zpracování osobních údajů. Zaměstnanci MVVS spol. s r.o. jsou vázáni povinností mlčenlivosti a jsou řádně vyškoleni. Přístup zaměstnanců k osobním údajům je omezen pouze na údaje relevantní pro jejich práci. MVVS spol. s r.o. Vás může požádat o poskytnutí osobních údajů v nejrůznějších souvislostech. Poskytnuté osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro naplnění aktivity, v jejíž souvislosti byly údaje poskytnuty, a pro uvedené účely. Při zpracování osobních údajů se MVVS spol. s r.o. řídí zejména těmito zásadami: a.) MVVS spol. s r.o. provádí zpracování osobních údajů otevřeným způsobem při dodržení všech povinností, které jí ukládají právní předpisy. b.) MVVS spol. s r.o. v rámci zpracování osobních údajů postupuje spravedlivě a transparentně při snaze omezit účely a rozsah zpracování

2 osobních údajů na nezbytné minimum, tak že zpracovává pouze osobní údaje, jež jsou pro každý konkrétní účel nezbytné. c.) MVVS spol. s r.o. vás informuje stručně, výstižně a bez nadbytečných informací (text musí být stručný, výstižný, pochopitelný, úplný bez nadbytečných informací), tak, aby byly informace pro vás pochopitelné. d.) MVVS spol. s r.o. dbá na to, abyste neutrpěli újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života, aby zajistil integritu a důvěrnost osobních údajů. e.) MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje vždy na základě příslušného právního titulu, zákonným způsobem. f.) MVVS spol. s r.o. zpracovává pouze přesná, správná a aktuální data, která pravidelně aktualizuje. g.) MVVS spol. s r.o. uchovává osobní údaje jen po dobu nezbytně nutnou k naplnění účelu zpracování. h.) MVVS spol. s r.o. zajišťuje bezpečné zpracování osobních údajů, tak, že používá standardizované postupy,vypracované za účelem zajištění náležité úrovně zabezpečení osobních údajů včetně šifrování a pseudonymizace osobních údajů, zajištění neustálé důvěrnosti, integrity, dostupnosti a odolnosti systému a služeb zpracování. i.) MVVS spol. s r.o. provádí pravidelné testování, posuzování a hodnocení účinnosti zavedených technických a organizačních opatření pro zajištění bezpečnosti zpracování. j.) MVVS spol. s r.o. provádí záznamy o činnostech zpracování a plní informační povinnost vůči subjektům údajů. k.) MVVS spol. s r.o. umožňuje hladký výkon práv subjektů údajů. CO OPRAVŇUJE MVVS spol. s r.o. KE ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. je oprávněno zpracovávat vaše osobní údaje na základě alespoň z jednoho níže uvedených oprávnění: Plnění smlouvy. Nejčastějším právním základem pro shromažďování a zpracování Vašich osobních údajů je uzavření smlouvy. Za tímto účelem

3 jste povinni nám poskytnout Vaše osobní údaje, neboť bez jejich poskytnutí nelze smlouvu platně uzavřít. Splnění právních povinností. Zpracováváme Vašich osobních údajů za účelem splnění právních povinností v souvislosti s daňovými a jinými právními předpisy. Souhlas. V některých případech zpracováváme Vaše osobní údaje i na základě Vámi předem svobodně uděleného souhlasu. Jedná se zejména o souhlas se zasíláním newsletterů a informování o aktivitách a plánech MVVS spol. s r.o., publikaci tiskovin a materiálů zejména z důvodu reference. Vámi udělený souhlas může být z Vaší strany kdykoliv odvolán v souladu s postupem uvedeným v těchto Zásadách. Neposkytnutí nebo odvolání souhlasu nemá vztah ke zpracování Vašich osobních údajů na základě jiného oprávnění. Oprávněné zájmy Společnosti. Vaše osobní údaje jsme oprávněni zpracovávat i pro účely našich oprávněných zájmů. Jedná se zejména o analytické účely nebo zajištění bezpečnosti našeho webu. ZÁKLADNÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Se svými dotazy souvisejícími se zpracováním jejich osobních údajů se můžete obracet na MVVS spol. s r.o. prostřednictvím a to včetně odhlášení se z databáze, odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů pro vybrané účely. ÚČEL, PRÁVNÍ ZÁKLAD, ROZSAH A DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje subjektů v tomto rozsahu: identifikační údaje Klienta, zejména jméno, příjmení, adresa, telefonní spojení, , u fyzické osoby podnikající a právnické společnosti dále její obchodní firma, identifikační číslo, daňové identifikační číslo. MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údajů uvedené v předcházejícím odstavci z titulu plnění zákonné povinnosti, oprávněných zájmů správce a na základě souhlasu pro tyto účely: a.) Realizace smluvního vztahu zpracování osobních údajů je nezbytné pro řádné plnění práv a povinností vyplývajících pro MVVS spol. s r.o. ze smluvního vztahu s Klientem (např. objednání služeb ). MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje pro tento účel po dobu trvání smluvního vztahu. Poskytnutí těchto osobních údajů (jméno, příjmení, adresa, IČO, DIČ atd.)

4 je nevyhnutelné k tomu, abychom mohli se zákazníkem uzavřít smlouvu, a v případě, že nám osobní údaje neposkytnete, poté s vámi nemůžeme smlouvu uzavřít. b.) Oprávněný zájem MVVS spol. s r.o. zpracování osobních údajů je pro tento účel nezbytné pro řešení sporů s Klientem a ochrana a domáhání se práv MVVS spol. s r.o., správa a vymáhání pohledávek, a to v rozsahu shodném jako pro účel realizace smluvního vztahu. MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje pro tento účel po dobu trvání smluvního vztahu a do uplynutí promlčecích lhůt plynoucích z plnění práv a povinností na základě daného smluvního vztahu. c.) Splnění povinností stanovených právními předpisy zpracování osobních údajů je pro tento účel nezbytné z toho důvodu, že jejich zpracování ukládá zákon nebo jiný obecně závazný právní předpis jedná se zejména o tyto předpisy: zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje pro tento účel v rozsahu stanoveném příslušným právním předpisem. DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. zpracovává a uchovává osobní údaje subjektů pouze po dobu nezbytně nutnou pro výše uvedené účely. Doba zpracování osobních údajů zpracovávaných pro plnění právních povinností se řídí příslušnými zákony (zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví), také např. archivační lhůty. V případě zpracování osobních údajů na základě Vámi uděleného souhlasu po dobu, na níž byl souhlas udělen (zpravidla 5 let). Po uplynutí této doby Společnost uchovává Vaše osobní údaje (zejména souhlas, odvolání souhlasu) v nezbytném rozsahu pro případnou obhajobu svých práv. Pokud se jedná o osobní údaje zpracovávané z důvodu oprávněného zájmu správce, pak jsou osobní údaje zpracovávány po dobu trvání oprávněného zájmu, kdy po jeho skončení jsou vymazány (zejména do uplynutí zákonných nebo smluvních promlčecích lhůt, lhůt pro uplatnění práv z vadného plnění nebo záruky pro případný výkon, určení nebo obhajobu nároků MVVS spol. s r.o.). ZDROJ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. získal osobní údaje v rámci své činnosti přímo od subjektů údajů.

5 ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje subjektů automatickými i manuálními prostředky. INFORMOVÁNÍ O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM, PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o. může ke zpracování osobních údajů používat důvěryhodné třetí osoby, které se mohou nacházet v zemích s nižší úrovní ochrany osobních údajů. V takových případech vyžadujeme, aby se třetí osoby zavázaly dodržovat srovnatelnou úroveň ochrany osobních údajů. Zpracovatelé zpracovávají osobní údaje pouze podle pokynů MVVS spol. s r.o. a nejsou oprávněni je použít pro své vlastní účely. MVVS spol. s r.o. zpracovává osobní údaje jako správce osobních údajů nebo prostřednictvím svého zpracovatele, za současného zajištění technických, organizačních a personálních opatření, které vedou k vysoké úrovni ochrany a zabezpečení osobních údajů subjektů. ICM, s.r.o., IČO , se sídlem Zerzavice 1937, Staré Město u Uherského Hradiště. AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVÁNÍ K analýze návštěv našich webových stránek a jejich vylepšení používáme Google Analytics. Google Analytics automaticky sbírá anonymní informace o návštěvách na těchto stránkách pomocí cookies. Naše stránky obsahují také cookies, které jsou nezbytné k jejich fungování. MVVS spol. s r.o. nesbírá prostřednictvím funkčních cookies žádné osobní údaje. Máte právo na to, abyste nebyli předmětem rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně vytváření profilů, které má na vás právní účinky nebo vás podobným způsobem významně ovlivní. Takové právo však nebude možné uplatnit v případě, že je rozhodnutí nezbytné pro uzavření nebo uplatnění smlouvy mezi vámi a MVVS spol. s r.o.; je povoleno právem použitelným pro MVVS spol. s r.o. za předpokladu, že stanoví odpovídající opatření na ochranu svých práv, svobod a oprávněných zájmů; nebo se zakládá na vašem výslovném souhlasu.

6 PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: Právo přístupu k osobním údajům subjekt je oprávněn požádat MVVS spol. s r.o. o přístup ke svým osobním údajům, zejména o informaci o zpracování svých osobních údajů obsahující vždy alespoň sdělení o účelu zpracování osobních údajů, rozsahu a obsahu osobních údajích (např. seznamem), případně kategoriích osobních údajů, které jsou předmětem zpracování, včetně veškerých dostupných informací o jejich zdroji, povaze automatizovaného zpracování v souvislosti s jeho využitím pro rozhodování, jestliže jsou na základě tohoto zpracování činěny úkony nebo rozhodnutí, jejichž obsahem je zásah do práva a oprávněných zájmů subjektu údajů a příjemci, případně kategoriích příjemců osobních údajů, Právo odvolat souhlas V případě, že osobní údaje subjektu zpracováváme na základě uděleného souhlasu subjektu, má subjekt právo ho kdykoliv odvolat zasláním u na ovou adresu Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před tímto odvoláním. Odvolání souhlasu zároveň nemá vliv na zpracování osobních údajů subjektu na základě jiného oprávnění, zejména v souvislosti se zpracováním nezbytným pro plnění smlouvy anebo plnění právní povinnosti. Právo na opravu osobních údajů Subjekt je oprávněn vznést námitku proti nesprávnému nebo neoprávněnému zpracování osobních údajů a je oprávněn požádat o opravu nebo doplnění těchto osobních údajů. MVVS spol. s r.o. je v takovém případě povinna bez zbytečného odkladu informovat příjemce o žádosti subjektu údajů. Právo na přenositelnost osobních údajů. Požádá-li subjekt MVVS spol. s r.o., předá MVVS spol. s r.o. osobní údaje subjektu přímo jinému správci, anebo má subjekt právo je získat ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Právo vznést námitku Subjekt je oprávněn v případě porušení povinností MVVS spol. s r.o. týkajících se shromažďování nebo zpracovávání těchto osobních údajů žádat MVVS spol. s r.o., aby mu poskytla vysvětlení takového jednání, se zdržela takového jednání, odstranila takto vzniklý stav či poskytla na svoje náklady omluvu nebo jiné zadostiučinění, aby osobní údaje byly zablokovány nebo zlikvidovány (s výjimkou osobních údajů, které je MVVS spol. s r.o. povinna shromažďovat a zpracovávat na základě právních předpisů). MVVS spol. s r.o. je povinna v souvislosti s výše uvedenými právy subjektu informovat jej

7 neprodleně o blokování, opravě, doplnění nebo likvidaci jeho osobních údajů, poskytnout mu potřebnou součinnost a vysvětlení. Máte právo na výmaz Vašich osobních údajů, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány odvoláte Váš souhlas, na jehož základě byly údaje zpracovány, a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování osobní údaje byly zpracovány protiprávně Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ), Pplk. Sochora 27, Praha 7. Poslední revize: datum

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRAHA SOBĚ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRAHA SOBĚ INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRAHA SOBĚ Mgr. Jan Čižinský, 22. 4. 1978, Veletržní 31, Praha 7, 17000, organizátor občanské kandidátky PRAHA SOBĚ (dále uváděn jako Správce )

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak RADIUM s.r.o., se sídlem nám. Chuchelských bojovníků 18/1, 150 00 Praha

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A) ZÁKLADNÍ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. J & T BANKA, a.s., IČ: 471 15 378, se sídlem Pobřežní 297/14, 186 00 Praha 8 (dále jen Banka ) tímto informuje v souladu

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob

Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob Příspěvková organizace Praha 14 kulturní, sídlem Šimanovská 47, Praha 9, 198 00, IČ: 75122987, (dále jen Správce ), jakožto správce osobních údajů, si Vás

Více

Informace společnosti ohledně ochrany osobních údajů

Informace společnosti ohledně ochrany osobních údajů Informace společnosti ohledně ochrany osobních údajů I. Úvodní ustanovení (1) Tyto informace společnosti ohledně ochrany osobních údajů jsou určeny subjektům údajů, jejichž osobní údaje společnost zpracovává

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KOFI-KOFI SERVIS S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost KOFI-KOFI servis s.r.o., IČO: 283 12 384, DIČ: CZ28312384, se sídlem Brno, Zábrdovice, Cejl

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Arkon Flow Systems, s.r.o., IČ: 27683826, DIČ: CZ27683826, se sídlem Berkova 534/92, PSČ

Více

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o.

Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. Podmínky ochrany osobních údajů zákazníků společnosti Rosalie, s.r.o. 1. Obecná ustanovení Společnost Rosalie, s.r.o. prohlašuje, že veškeré vámi poskytnuté osobní údaje na stránkách naší společnosti https://www.rosalie.cz

Více

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Obchodní ŠKODA AUTO a.s., se sídlem tr. Václava Klementa 869, 293 01 Mladá Boleslav, IC 00177041, zapsaná v obchodním

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob pro odběratele a dodavatele společnosti ARDAT Systems s.r.o. vypracováno 1. 5. 2018 poslední změna 25. 5. 2018 platnost od 25. 5. 2018 platnost do Společnost

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Partner4Search s.r.o., se sídlem Praha 1 - Malá Strana, Vlašská 360/6, PSČ 11800, IČO: 29019931, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů Správce Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email PHATEC s.r.o. Svitavská 1256, 57001 Litomyšl havelkova@phatec.com Informace ke zpracování osobních dat PHATEC s.r.o. se sídlem Svitavská 1256, 57001 Litomyšl,

Více

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů?

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů? Informace o zpracování osoních údajů fyzických osob na webových stránkách www.nápoják.cz Dovolujeme si vás stručně infromovat o zpracování vašich osobních údajů. Tato informace se netýká osobních údajů

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SMERO, SPOL. S R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost SMERO, spol. s r.o., IČ: 255 27 886, DIČ: CZ25527886, se sídlem Rajhrad, Odbojářů 695, PSČ 664

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Siemens Healthcare, s.r.o., se sídlem Budějovická 779/3b, Michle, 140 00 Praha 4, IČO: 04179960, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce 1. Správce osobních údajů a účel podmínek zpracování 1.1. Správcem osobních údajů je společnost PECR - Apartments hotel s.r.o., IČO: 28860110, se sídlem Palackého třída 314, Chrudim IV, 537 01 Chrudim,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SPOLCENTRUM, S.R.O. Úvod Společnost SPOLCENTRUM, s.r.o., IČO: 26943522, DIČ: CZ26943522, se sídlem Přemyslovo náměstí 1325/26, Slatina, 627 00 Brno, zapsaná v

Více

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, se sídlem Brno 2, Jakubská 121/1, PSČ 602 00, IČO: 28305043, zapsaná u Krajského

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ KDO JE SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Správcem osobních údajů, ve vztahu k subjektům údajům, kterým je určen tento dokument je: společnost EMUN PARTNERS investiční společnost,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce osobních údajů Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 Čelakovského

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI Tomáš Staša Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Tomáš Staša, IČ: 42618118, DIČ: CZ25527886, se sídlem Napajedla, Na Kapli 1622, PSČ 76361, ŽLč.j.:NA-L/5/96-F,

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Vážení zákazníci, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost A Z Risk Service spol. s r.o., IČO: 61169901, se sídlem Pod Stráží 462/9, 323 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni pod

Více

BTA industry a.s. IČ: Sídlem: K Velké Ohradě Praha 5. (dále jen společnost, nebo správce ),

BTA industry a.s. IČ: Sídlem: K Velké Ohradě Praha 5. (dále jen společnost, nebo správce ), BTA industry a.s. IČ: 28987829 Sídlem: K Velké Ohradě 776 155 00 Praha 5 (dále jen společnost, nebo správce ), jako osoba, jež nakládá s osobními daty svých zaměstnanců, zákazníků, klientů či obchodních

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Ochrana Vašeho soukromí a Vašich osobních údajů patří mezi naše priority. Tyto údaje považujeme

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Tyto zásady vycházejí ze Směrnice pro nakládání s osobními údaji, přijaté společností SALTEN s.r.o. (dále jen Společnost ) pro zpracování osobních

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Preambule V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.bytyzapad.cz, našimi klienty a zájemci

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů 1. O společnosti Společnost, IČ: 05360668, se sídlem, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 21832 (dále jen

Více

Zásady a informace o zpracování osobních údajů

Zásady a informace o zpracování osobních údajů DOMOV PRO SENIORY IČ: 705 66 241 277 11 Neratovice, Kojetická 1414 tel.: 315 630 511, e-mail: dke@demmy.cz Zásady a informace o zpracování osobních údajů Dům Kněžny Emmy domov pro seniory je správcem Vašich

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správcem osobních údajů je Nadace Partnerství, sídlem Údolní 33, Brno-město, 602 00 Brno (dále jen

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI. Bohemia Decor Group s.r.o.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI. Bohemia Decor Group s.r.o. INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI Bohemia Decor Group s.r.o. se sídlem Káranská 341/28, Malešice, 108 00 Praha 10 IČ: 01599216 registrace: OR u Městského

Více

Informace zákazníkům Správce ve věci zpracování Vašich osobních údajů a práva na přístup k informacím o Vašich osobních údajích.

Informace zákazníkům Správce ve věci zpracování Vašich osobních údajů a práva na přístup k informacím o Vašich osobních údajích. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle ustanovení čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI PZ PROJEKT a.s. se sídlem Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 14000 IČ: 27738779 registrace: OR u Městského soudu v Praze pod

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost QARA s.r.o., se sídlem Římská 104/14, 120 00 Praha 2, IČO: 01740113, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C234159 (dále také

Více

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení obchodní partneři, tímto si Vás dovoluji informovat, že s odkazem na Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KRATOCHVÍL PARKET PROFI, S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KRATOCHVÍL PARKET PROFI, S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI KRATOCHVÍL PARKET PROFI, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o., IČO: 253 23 172, DIČ: CZ25323172, se sídlem Moravany,

Více

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s.

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s. B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (smluvních partnerů) ZERAS a.s. Sídlo: č.p. 224, 594 44 Radostín nad Oslavou, Identifikační číslo: 25546040 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v Brně,

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Domov pro seniory Pilníkov, příspěvková organizace Královéhradeckého kraje, IČO 001 95 031, se sídlem,, jakožto správce osobních údajů, tímto dokumentem informuje zájemce

Více

Podmínky zpracování osobních údajů

Podmínky zpracování osobních údajů Podmínky zpracování osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a

Více

Skupina společností AUSTIS

Skupina společností AUSTIS Skupina společností AUSTIS do níž patří mimo jiné AUSTIS a.s. IČ: 005 50 655 AUSTIS správa s.r.o. IČ: 275 73 974 AUSTIS REAL, s.r.o. IČ: 257 02 548 AUSTIS Praha spol. s.r.o. IČ: 614 56 543 AUSTIS stavební

Více

Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové

Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové Zásady zpracování osobních údajů Mgr. Miriam Hejzlarové Ochrana osobních údajů je pro mě prioritou. S osobními údaji nakládám výhradně v souladu s platnou a účinnou legislativou, zejména v souladu s nařízením

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů):

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ Sociální služby města Velké Meziříčí jsou organizací MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Fractal Design s.r.o., se sídlem Přeštická 2059/27, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň, IČO: 24787426, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni,

Více

OBECNÉ POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OBECNÉ POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBECNÉ POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob v naší společnosti Dovolujeme si Vás informovat o zpracování Vašich osobních údajů. Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob, včetně

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost S &D Pharma CZ, spol. s.r.o. dbá na ochranu osobních údaj a považuje za zásadní, aby byla dodržována všechna práva subjekt údaj. Jedním z těchto základních

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost Exkaso s.r.o., IČO: 269 70 601, se sídlem Topolská 952, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, odd. C, vložka 22325 (dále

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Valíček & Valíčková trvale spolupracující advokáti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Společnost V.H.P. Ivanovice na Hané, s.r.o., jakožto správce osobních údajů, Vás tímto informuje

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen Zásady ) 1.1 Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Více

Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky společnosti Alfa car transport, s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky společnosti Alfa car transport, s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky společnosti Alfa car transport, s.r.o. Cílem těchto Zásad zpracování osobních údajů pro zákazníky Alfa car transport, s.r.o. dle GDPR vydaných společností

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Maříková Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya

Více

Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s.

Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s. Ochrana osobních údajů ve společnosti LIFTEC CZ a.s. Společnost LIFTEC CZ a.s., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle B, vložka 22650, sídlem: Praha 10, Počernická 272/96,

Více

Máte právo na jejich opravu Vašich osobních údajů (v případě nepřesných osobních údajů a doplnění neúplných osobních údajů),

Máte právo na jejich opravu Vašich osobních údajů (v případě nepřesných osobních údajů a doplnění neúplných osobních údajů), Informace o zpracovávaných osobních údajích (dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních a o volném pohybu

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje a jak jsou zabezpečeny?

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje a jak jsou zabezpečeny? PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Pan/Paní., nar.:..., bytem: ( Vy ) TÍMTO SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ UDĚLUJE SOUHLAS JAKOŽTO KLIENT, SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ ( Souhlas )

Pan/Paní., nar.:..., bytem: ( Vy ) TÍMTO SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ UDĚLUJE SOUHLAS JAKOŽTO KLIENT, SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ ( Souhlas ) SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle čl. 6 odst. 1 písm. a) a čl. 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům.

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Tímto Vás informujeme o zpracovávání Vašich osobních údajů a o Vašich právech podle nařízení Evropského

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Naše společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s., IČ: 25137808, se sídlem Zborovská 54/22, Doudlevce, 301 00 Plzeň, vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni pod

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost RENOMIA BENEFIT a.s., IČO: 031 49 013, se sídlem Na Florenci 2116/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI AISECO s.r.o. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost AISECO s.r.o., IČ: 27729109, DIČ: CZ 27729109, Bednářova 400/26, Horní Heršpice, 619 00 Brno, zapsaná

Více

Zásady zpracování osobních údajů.

Zásady zpracování osobních údajů. Dokument GDPR č. 2 Domov pro seniory Trutnov, R. Frimla 936, 541 01 Trutnov Zásady zpracování osobních údajů. Domov pro seniory Trutnov usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o.

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Informace ke zpracování osobních dat HIPPO, spol. s r.o. se sídlem Žabovřeská 72/12, 60300 Brno, IČ 15528561 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Osobní údaje zpracováváme pouze tehdy, pokud je potřebujeme, a to v rozsahu, který je nezbytný pro námi stanovené účely. Zároveň dbáme na to, aby údaje, které máme k dispozici,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost REALITY PRORADOST s.r.o., se sídlem Lidická 3461/9B, 69003 Břeclav, IČO: 29205042, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, pod sp. zn. C 65552

Více

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů ve společnosti IPB Invest, a.s., PERFECT INVEST, a.s. a PERFECT CREDIT, a.s.

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů ve společnosti IPB Invest, a.s., PERFECT INVEST, a.s. a PERFECT CREDIT, a.s. Informace o zpracování a ochraně osobních údajů ve společnosti IPB Invest, a.s., PERFECT INVEST, a.s. a PERFECT CREDIT, a.s. Společnost IPB Invest, a.s., se sídlem Třebíč, Karlovo nám. 34, PSČ: 674 01,

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBSAH 1. Jaký je smysl tohoto dokumentu? 2. Kdo je odpovědný za zpracovávání mých osobních údajů? 3. Jak mohu správce údajů kontaktovat? 4. Jaké kategorie osobních

Více

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Základní umělecká škola Dobříš, Mírové náměstí 69, 263 01 Dobříš, zastoupená Janem Voděrou, ředitelem školy E-mail: zusdobris@volny.cz

Více

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů Jméno Datum Podpis Strana 1 z 6 Informační povinnost správce osobních údajů Tento dokument byl vytvořen souhrnně pro skupinu společností JIPOCAR a LCJ, coby správců osobních údajů, z důvodu jednotné metodiky

Více

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů PRONIX s.r.o. PRONIX s.r.o. pronix@pronix.cz www.pronix.cz Poděbradská 55/88, 198 00 Praha 9 Tel:+420 284 810 258 9, Fax: +420 266 314 117 IČO: 48027944 DIČ: CZ48027944

Více

OBECNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OBECNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBECNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento dokument slouží jako obecná informace o zpracování osobních údajů prováděného společností, se sídlem na adrese Praha 3 Žižkov, Koněvova 2660/141, PSČ

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ STAROBĚLSKÝ PIVOVAR, a.s. se sídlem Proskovická 1169, 724 00 Ostrava - Stará Bělá IČO: 28658043 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě

Více

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Aktualizace 23. 5. 2018 Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Besta Zápy spol. s r.o. dle Nařízení Evropského parlamentu

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB) Technologie hlavního města Prahy, a.s. IČO: 25672541 se sídlem Dělnická 213/12, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Informace k ochraně osobních údajů Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Advokátní kancelář SEDLAKOVA LEGAL s.r.o., IČO 056 69 871, se sídlem Purkyňova 648/125, Medlánky, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY

INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY INFORMAČNÍ POVINNOST PRO HOSTY A POTENCIÁLNÍ HOSTY Společnost Energie nemovitostní a.s., se sídlem Vašíčkova 3081, PSČ 272 04 Kladno, IČ: 02459779, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA Příspěvková organizace Domov Na Zátiší Rakovník,, IČO: 712 09 930, se sídlem Františka Diepolta 1787, 269 01 Rakovník (dále také My nebo DS Rakovník ) jakožto správce

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY (dále jen Zásady) Tento dokument obsahuje základní informace o nakládání s osobními údaji v naší firmě. V textu se dozvíte především:

Více

PEAC (Czech Republic) s.r.o. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PEAC (Czech Republic) s.r.o. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PEAC (Czech Republic) s.r.o. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. PEAC (Czech Republic) s.r.o., IČ: 26685884, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Shromažďování a zpracování vašich osobních údajů probíhá v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů, zejména

Více