OBEC FRANCOVA LHOTA. Odd.l Zakladni ustanoveni. Obecni ufad Francova Lhota vybira tyto poplatky:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC FRANCOVA LHOTA. Odd.l Zakladni ustanoveni. Obecni ufad Francova Lhota vybira tyto poplatky:"

Transkript

1 OBEC FRANCOVA LHOTA Obecne zavazna vyhlaska c.2/2010, o mistnich poplatcich Zastupitelstvo obce Francova Lhota se na svem zasedani dne usnesenim c. 2/21 usneslo vydat na zaklade 14 odst. 2 zakona c. 565/1990 Sb., o mistnich poplatcich, ve zneni pozdejsich pfedpisu, a vsouladu s 10 pism. d) a 84 odst. 2 pism. h) zakona c. 128/2000 Sb. oobcich (obecni zfizeni), ve zneni pozdejsich pfedpisu, tuto obecne zavaznou vyhlasku: Odd.l Zakladni ustanoveni CM Obecni ufad Francova Lhota vybira tyto poplatky: a) poplatek ze psu, b) poplatek za lazehsky nebo rekreacni pobyt, c) poplatek za uzivani vefejneho prostranstvi, d) poplatek ze vstupneho, e) poplatek z ubytovaci kapacity. Cl. 2 Spravce poplatku Vykon spravy mistnich poplatku provadi Obecni ufad v Francova Lhota. Odd.ll Poplatek ze psu Cl. 3 Poplatku podlehaji psi star! tfi mesicu. CI.4 Poplatnik Poplatek ze psu plati drzitel psa. Drzitelem je fyzicka nebo pravnicka osoba, ktera ma trvaly pobyt nebo sidlo na uzemi obce Francova Lhota. Cl. 5 (1) Poplatnik je povinen oznamit spravci poplatku pisemne nebo ustne do protokolu do 15 dnu vznik sve poplatkove povinnosti, tj. dovrseni staff psa tfi mesicu nebo zapoceti drzeni psa starsiho. Stejnym zpusobem a ve stejne Ihute je poplatnik povinen oznamit zanik sve poplatkove povinnosti. (2) Povinnost oznamit drzeni psa ma i osoba, ktera je od placeni poplatku osvobozena. Duvod pro osvobozeni musi drzitel psa spravci poplatku prokazat.

2 (3) Poplatnik je povinen oznamit spravci poplatku kazdou skutecnost, ktera ma vliv na vysi jeho poplatkove povinnosti nebo na vznik a zanik osvobozeni a to do 15 dnu ode dne, kdy tato skutecnost nastala. (4) Pfi plneni oznamovaci povinnosti je poplatnik povinen soucasne sdelit spravci poplatku pfijmeni, jmeno, trvaly pobyt a rodne cfslo u fyzicke osoby nebo nazev, sidlo a ICO u pravnicke osoby. Cl. 6 Vznik a zanik poplatkove povinnosti (1) Poplatkova povinnost vznika v kalendarnim mesici, ve kterem pes dovrsil staff tfi mesicu. Poplatek se plati za kazdy i zapocaty kalendarni mesic. (2) Zanikne-li poplatkova povinnost (napf. uhyn psa, jeho ztrata, darovani nebo prodej), poplatek se plati i za zapocaty kalendarni mesic. CI.7 Sazba poplatku Poplatek cini za kalendarni rok: a) za prvniho psa 100,-Kc, b) za druheho a kazdeho dalsiho psa 200,- Kc. Cl. 8 (1) Poplatek je splatny do pfislusneho kalendafniho roku. (2) Vznikne-li poplatkova povinnost po terminu splatnosti, je poplatek splatny nejpozdeji do 15 dnu ode dne, kdy povinnost platit poplatek vznikla. (3) Zanikne-li poplatkova povinnost zjisteny preplatek se na pisemnou zadost poplatnika vrati, cini-li vice nez 50,- Kc. Cl. 9 Osvobozeni od poplatku Od poplatku ze psu je osvobozen drzitel psa, ktery je: a) osoba nevidoma a bezmocna osoba s tezkym zdravotnim postizenim, ktere byl pfiznan III. stupen mimofadnych vyhod podle zvlastniho pravniho pfedpisu b) osoba provadejici vycvik psu urcenych k doprovodu osob podle odst.a,b., c) osoba provozujici utulek zfizeny obci pro ztracene nebo opustene psy, d) osoba, ktere stanovi povinnost drzeni a pouzivani psa zvlastni pravni pfedpis. Cl. 10 Ulevy z poplatku Narok na ulevu poplatku ma poplatnik majici trvale bydliste v mistni casti Pulcin, Bechov, Rutov a Bila voda u prvniho psa ve vysi 50,-Kc, u druheho psa 100,- Kc. Poplatek po uleve cini 50,-Kc a 100,-Kc.

3 Odd.Ill Poplatek za lazensky nebo rekreacni pobyt Cl. 11 Pfedmetem poplatku je pfechodny pobyt za uplatu v obci Francova Lhota za ucelem leceni nebo rekreace. Cl. 12 Poplatnik Poplatek plati fyzicka osoba, ktera prechodne a za uplatu pobyva v obci Francova Lhota za ucelem leceni nebo rekreace. Cl. 13 Platce Poplatek ve stanovene vysi vybira pro obec ubytovatel, kterym je fyzicka nebo pravnicka soba, ktera prechodne ubytovani poskytla; tato osoba za poplatek ruci. Cl. 14 (1) Ubytovatel je povinen spravci poplatku oznamit pisemne nebo ustne do protokolu zahajeni cinnosti spocivajici v poskytovani pfechodneho ubytovani ve Ihute do 15 dnu ode dne pravni moci povoleni k teto cinnosti, v ostatnich pfipadech do 15 dnu ode dne faktickeho zahajeni teto cinnosti. (2) Pfi plneni oznamovaci povinnosti je ubytovatel povinen sdelit spravci poplatku pfijmeni, jmeno, trvaly pobyt a rodne cislo u fyzicke osoby nebo nazev, sidlo a ICO u pravnicke osoby. (3) Ubytovatel je povinen vest v pisemne podobe evidencni knihu, do ktere zapisuje dobu ubytovani, ucel pobytu, jmeno, pfijmeni, adresu mista trvaleho pobytu nebo mista trvaleho bydliste v zahranici a cislo obcanskeho prukazu nebo cestovnfho dokladu fyzicke osoby, ktere ubytovani poskytl. Zapisy do evidencni knihy musi byt vedeny pfehledne a srozumitelne a musi byt uspofadany postupne z casoveho hlediska.evidencni knihu ubytovatel uchovava po dobu 6 let od provedeni posledniho zapisu. Cl. 15 Sazba poplatku Sazba poplatku za lazensky nebo rekreacni pobyt cini 5,-Kc za osobu a za kazdy i zapocaty den pobytu, neni-li tento dnem pfichodu. Cl. 16 (1) Poplatek je splatny po ukoncenl pfislusneho ctvrtleti. (2) Vznikne-li povinnost odvest poplatek spravci poplatku po terminu splatnosti, odvede ubytovatel poplatek do pfislusneho kalendafniho roku. Cl. 17 Osvobozeni (1) Poplatku za lazensky nebo rekreacni pobyt nepodlehaji osoby nevidome, bezmocne a osoby s tezkym zdravotnim postizenim, kterym byl pfiznan III. stupen mimofadnych vyhod podle zvlastniho pravniho pfedpisu a jejich pruvodci. (2) Poplatku za lazensky nebo rekreacni pobyt nepodlehaji osoby mladsi 18 let a starsi 70 let nebo osoby na ktere nalezeji pfidavky na deti (vychovne) anebo vojaci v zakladni sluzbe a osoby, ktere vykonavaji civilni sluzbu.

4 Odd.IV Poplatek za uzivani verejneho prostranstvi CI.18 (1) Poplatek se vybira za zvlastni uzivani verejneho prostranstvi, kterym se rozumi provadeni vykopovych praci, umistneni docasnych staveb a zafizeni slouzicich pro poskytovani prodeje a sluzeb, pro umisteni stavebnich nebo reklamnich zafizeni, zafizeni cirkusu, lunaparku a jinych obdobnych atrakci, umistneni skladek, vyhrazeni trvaleho parkovaciho mista a uzivani tohoto prostranstvi pro kulturni, sportovni a reklamni akce nebo potfeby tvorby filmovych a televiznich del. (2) Z akci pofadanych na vefejnem prostranstvi, jejichz vytezek je urcen na charitativni a vefejne prospesne Cicely, se poplatek nevybira. CI.19 Vefeine prostranstvi Vefejnym prostranstvim podle teto vyhlasky jsou vsechna parkoviste, zpevnene plochy, mistni komunikace, chodniky a vefejna zeleri. CI.20 Poplatnik Poplatek plati fyzicke i pravnicke osoby, ktere uzivaji vefejne prostranstvi zpusobem uvedenym v CI.18. CI.21 (1) Poplatnik je povinen oznamit spravci poplatku pisemne nebo ustne do protokolu uzivani verejneho prostranstvi nejpozdeji v den zahajeni uzivani, ale vzdy pfed zahajenim uzivani a dohodnout se na dohodnout se na podminkach pro vlastni uzivani. (2) Pfi plneni oznamovaci povinnosti je poplatnik povinen sdelit spravci poplatku pfijmeni, jmeno, trvaly pobyt a rodne cislo u fyzicke osoby nebo nazev, sidlo a ICO u pravnicke osoby. CI.22 Vznik a zanik poplatkove povinnosti Poplatek se plati od prveho dne, kdy doslo k uzivani verejneho prostranstvi zpusobem uvedenym v CI.18 az do dne, kdy toto uzivani skoncilo, vefejne prostranstvi bylo uvedeno do puvodniho stavu a toto oznameno na Obecnim ufade Francova Lhota. CI.23 Sazba poplatku Sazby poplatku cini, neni-li stanoveno jinak, za kazdy i zapocaty m2 a kazdy i zapocaty den uzivani verejneho prostranstvi: a) za provadeni vykopovych praci 1,-Kc b) za umistneni docasne stavby slouzici pro poskytovani prodeje a sluzeb rocne 100,-Kc c) za umistneni zafizeni slouziciho pro poskytovani prodeje a sluzeb 20,-Kc d) za umistneni stavebniho zafizeni pausalni castkou za tyden 100,-Kc e) za umistneni reklamniho zafizeni pausalni castkou za rok 100,-Kc f) za umistneni a provoz lunaparku, cirkusu a jinych obdobnych atrakci 1,- Kc g) za umistneni skladek 1,-Kc h) za vyhrazeni trvaleho parkovaciho mista rocne pausalni castkou za autobusy a nakladni auta 500,-Kc

5 i) za vyhrazeni trvaleho parkovaciho mista rocne pausalni castkou za osobni auta 100,-Kc j) za uzivani vefejneho prostranstvi pro kulturni, sportovni a reklamni akce 1,-Kc k) za uzivani verejneho prostranstvi pro potfeby tvorby filmovych a televiznich del 10,-Kc CI.24 (1) Poplatek je splatny: a) pfi uzivani vefejne prostranstvi po dobu kratsi 7 dnu nejpozdeji v den, kdy bylo s uzivanim vefejne prostranstvi zapocato, b) pfi uzivani vefejne prostranstvi po dobu delsi nez 7 dnu nejpozdeji v den, kdy uzivani vefejne prostranstvi skoncilo, c) poplatek stanoveny tydenni pausalni castkou je splatny pfed uzivanim, d) poplatek stanoveny rocni pausalni castkou je splatny do 15 dnu. (2) Pfipadne-li Ihuta splatnosti na sobotu, nedeli nebo statem uznany svatek, je dnem, ve kterem je poplatnik povinen svoji povinnost splnit, nejblize nasledujici pracovni den. CI.25 Osvobozeni od poplatku Od poplatku je osvobozena: a) osoba invalidni, ktere bylo vyhrazeno trvale parkovaci misto na vefejnem prostranstvi, b) fyzicka nebo pravnicka osoba, ktera uziva vefejne prostranstvi z duvodu odstraneni havarie inzenyrskych siti po dobu kratsi 24 hodin, c) sportovni a kulturni akce pofadane mistnimi neziskovymi organizacemi.

6 Odd.V Poplatek ze vstupneho CI.26 (1) Poplatek ze vstupneho se vybira ze vstupneho na kulturni, sportovni, prodejni a reklamni akce, snizeneho o dan z pfidane hodnoty, je-li v cene vstupneho obsazena. (2) Z akci jejichz vytezek je urcen na charitativnf a vefejne prospesne ucely, se poplatek neplati. CI.27 Vstupne Vstupnym se rozumi penezita castka, kterou ucastnik akce zaplati za to, ze se ji muze zucastnit. CI.28 Poplatnfk Poplatek plati fyzicke a pravnicke osoby, ktere akci pofadaji. CI.29 (1) Poplatnik je povinen nejpozdeji 5 dnu pfed konanim akce oznamit spravci poplatku pisemne nebo ustne do protokolu druh akce vysi vstupneho, datem a hodinou jejiho konani. (2) Poplatnik je povinen sdelit spravci poplatku pfijmenf, jmeno, trvaly pobyt a rodne cislo u fyzicke osoby nebo nazev, sidlo a ICO u pravnicke osoby. (3) U akci, jejichz cely vytezek byl pouzit na charitativni a vefejne prospesne ucely, je poplatnik povinen tuto skutecnost spravci poplatku prokazat. CI.30 Sazba poplatku Sazba poplatku ze vstupneho je stanovena pausalni castkou 500,-Kc na kazdou akci. CI.31 Poplatek je splatny pfed pofadanim akce. Cl. 32 Osvobozeni od poplatku Od poplatku ze vstupneho jsou osvobozeny: a) akce pofadane mistni neziskovou organizaci, b) akce urcene mladezi a detem pfi nichz neni podavan alkohol.

7 Odd.VI Poplatek z ubytovaci kapacity Cl. 33 Poplatek se vybira z ubytovaci kapacity v zafizenich urcenych k pfechodnemu ubytovani za uplatu. Poplatek se plati za kazde vyuzite luzko a den. Cl. 34 Poplatnik Poplatek plati ubytovatel, kterym je fyzicka nebo pravnicka osoba, ktera pfechodne ubytovani poskytla. Cl. 35 Platce Poplatek ve stanovene vysi vybira pro obec ubytovatel, kterym je fyzicka nebo pravnicka osoba, ktera pfechodne ubytovani poskytla; tato osoba za poplatek ruci. Cl. 36 (1) Ubytovatel je povinen spravci poplatku oznamit pisemne nebo ustne do protokolu zahajeni cinnosti spocivajici v poskytovani pfechodneho ubytovani ve Ihute do 15 dnu ode dne pravni mod povoleni k teto cinnosti, v ostatnfch pfipadech do 15 dnu ode dne faktickeho zahajeni teto cinnosti. Ubytovatel obdobnym zpusobem a ve stejnych Ihutach oznami spravci poplatku ukonceni cinnosti spocivajici v poskytovani pfechodneho ubytovani. (2) Pfi plneni oznamovaci povinnosti je ubytovatel povinen sdelit spravci poplatku pfijmeni, jmeno, trvaly pobyt a rodne cislo u fyzicke osoby nebo nazev, sidlo a l6o u pravnicke osoby. (3) Ubytovatel je povinen vest v pisemne podobe evidencni knihu, do ktere zapisuje dobu ubytovani, jmeno, pfijmeni, adresu mista trvaleho pobytu nebo mista trvaleho bydliste v zahranici a cislo obcanskeho prukazu nebo cestovniho dokladu fyzicke osoby, ktere ubytovani poskytl. Zapisy do evidencni knihy musi byt vedeny pfehledne a srozumitelne a musi byt uspofadany postupne z casoveho hlediska.evidencni knihu ubytovatel uchovava po dobu 6 let od provedeni posledniho zapisu. Cl. 37 Sazba poplatku. Poplatek cini za kazde vyuzite luzko a den 2,-Kc. Cl. 38 Poplatek je splatny po ukonceni pfislusneho ctvrtleti. Cl. 39 Osvobozeni od poplatku (1) Poplatku z ubytovaci kapacity nepodleha: a) ubytovaci kapacita v zafizenich slouzicich pro pfechodne ubytovani studentu a zaku, b) ubytovaci kapacita v zafizenich slouzicich pro ubytovani pracovniku fyzickych a pravnickych osob, ktera toto zafizeni vlastni, nebo k hemu maji pravo hospodafeni, c) ubytovaci kapacita ve zdravotnickych nebo lazenskych zafizenich, pokud nejsou uzivana jako hotelova zafizeni, d) ubytovaci kapacita v zafizenich slouzicich socialnim a charitativnim ucelum.

8 (2) Vznik naroku na osvobozenf od placeni poplatku je poplatnik povinen spravci poplatku pisemne nebo ustne do protokolu ve Ihute do 15 dnu ode dne, kdy nastala skutecnost zakladajici narok na osvobozeni. Stejnym zpusobem a ve stejne Ihute je poplatnik povinen oznamit zanik naroku na osvobozeni. Odd.VII Ustanoveni spolecna, prechodna a zaverecna Cl. 40 Sankce (1) Nebudou-li poplatky zaplaceny(odvedeny) vcas nebo ve spravne vysi, vymefi spravce poplatku poplatek platebnim vymerem. Vcas nezaplacene (neodvedene) poplatky nebo jejich nezaplacenou (neodvedenou) cast muze spravce poplatku zvysit az na trojnasobek. Vymefene poplatky se zaokrouhluji na cele koruny nahoru. Cl. 41 Vymahani poplatku (1) Pokud poplatnik nebo platce nesplni svoji poplatkovou povinnost, Ize dluzne castky vymefit nebo domefit do 3 let od konce kalendafniho roku, ve kterem poplatkova povinnost vznikla. (2) Byl-li pfed uplynutim teto Ihuty ucinen ukon smefujici k vymefeni nebo domefeni poplatku, bezi tfileta Ihuta znovu od konce roku, v nemz byl poplatnik nebo platce o tomto ukonu pisemne uvedomen. Vymerit a domefit poplatek Ize nejpozdeji do 10 let od konce kalendafniho roku, ve kterem poplatkova povinnost vznikla. CI.42 Prominuti poplatku Spravce poplatku muze na zadost poplatnika z duvodu odstraneni tvrdosti poplatek nebo jeho pfislusenstvi zcela nebo castecne prominout. CI.43 Zrusovaci ustanoveni Rusi se OZV c.3/2003 o mistnich poplatcich CI.44 Ucinnost Tato obecne zavazna vyhlaska nabyva ucinnosti dne Ing. Katefina Trochtova starostka 'n9- Lumir Klis mistostarosta Vyveseno na ufedni desce dne: Sejmuto z ufedni desky dne:

Obecne zavazna vyhlaska c. 1/2013,

Obecne zavazna vyhlaska c. 1/2013, OBEC TREBUSICE Obecne zavazna vyhlaska c. 1/2013, o mistnich poplatcich Zastupitelstvo obce Trebusice se na svem zasedani dne 2. 12. 2013 usnesenim c. 14/2013 usneslo vydat na zaklade 14 odst. 2 zakona

Více

CAST I. ZAKLADNI USTANOVEN!

CAST I. ZAKLADNI USTANOVEN! Obec Tatrovice, Obecne zavazna vyhlaska c. 1/2013, o mfstnfch poplatcfch Zastupitelstvo obce Tatrovice se na svem zasedani dne 29. 5. 2013, usnesenim 6.... usneslo vydat na zaklade 14 odst. 2 zakona c.

Více

ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE

ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ČÍHAŇ č. 1 / 2003 ze dne 9.12.2003 o místních poplatcích Obecní zastupitelstvo obce Číhaň vydalo dne 9.12.2003 podle ustanovení 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. i) zákona č.128/2000

Více

Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení

Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Obecně závazná vyhláška obce Rejštejn č. 3/2003 ze dne 12.11.2003 o místních poplatcích Obecní zastupitelstvo obce Rejštejn vydalo dne 12.11.2003 podle ustanovení 14 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Poplatku podléhají psi starší tří měsíců.

Poplatku podléhají psi starší tří měsíců. OBEC Nové Dvory 592 12 Nové Dvory okres Žďár nad Sázavou http://novedvory-zr.unas.cz e-mail: nove.dvory-zr zr@seznam.cz Obecně závazná vyhláška Obce Nové Dvory č. 1/2004 ze dne 1.1.2004 Zastupitelstvo

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE VELKÁ LOSENICE O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. č.5/2005

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE VELKÁ LOSENICE O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. č.5/2005 Zastupitelstvo obce Velká Losenice vydává dne 25.10.2005 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanoveními 10 písm. d)

Více

OBEC MIKULOV. ze dne 20.12. 2004. o místních poplatcích

OBEC MIKULOV. ze dne 20.12. 2004. o místních poplatcích OBEC MIKULOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2 / 2004 ze dne 20.12. 2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Mikulov vydalo dne 20.12. 2004 podle ustanovení 14 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

OBEC BRANIŠOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC BRANIŠOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC BRANIŠOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Branišov se na svém zasedání dne.. usnesením č. usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

O B E C M I K U L O V

O B E C M I K U L O V O B E C M I K U L O V Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Mikulov se na svém zasedání dne 28.3.2011 usnesením č. 13/1/11 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Městys Sloup Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Městys Sloup Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Městys Sloup Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo městyse Sloup se na svém zasedání dne 16.12.2010 usnesením č. usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

(1) Obec Horská Kvilda zavádí touto vyhláškou tyto místní poplatky (dále jen "poplatky"):

(1) Obec Horská Kvilda zavádí touto vyhláškou tyto místní poplatky (dále jen poplatky): OBEC HORSKÁ KVILDA Obecně závazná vyhláška č.1/2015 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Horská Kvilda se na svém zasedání dne 27.2.2015 usnesením č. 1/2015 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška obce Velká Losenice č. 3/2003. o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Velká Losenice č. 3/2003. o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Velká Losenice vydává dne 9.12.2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanoveními 10 písm. d) a

Více

Čl. 3 Vznik a zánik poplatkové povinnosti (1) Poplatková povinnost vzniká držiteli psa v den, kdy pes dovršil stáří tří měsíců, nebo v den, kdy se sta

Čl. 3 Vznik a zánik poplatkové povinnosti (1) Poplatková povinnost vzniká držiteli psa v den, kdy pes dovršil stáří tří měsíců, nebo v den, kdy se sta Město Stráž nad Nežárkou Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Stráž nad Nežárkou se na svém zasedání dne 20. prosince 2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2

Více

OBEC Rovečné Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Rovečné Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Rovečné Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Rovečné se na svém zasedání dne 5.8.2015 usnesením č. 8/2015 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC RUSAVA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích

OBEC RUSAVA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích OBEC RUSAVA Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Rusava se na svém zasedání dne 8.12.2014 usnesením č. 1/2014 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC Malá Bystřice Obecně závazná vyhláška č.2/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Malá Bystřice Obecně závazná vyhláška č.2/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Malá Bystřice Obecně závazná vyhláška č.2/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Malá Bystřice se na svém zasedání dne 29.6.2015 usnesením č. 4. usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška Městyse Sněžné č. 1/2011 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška Městyse Sněžné č. 1/2011 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška Městyse Sněžné č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo Městyse Sněžné vydává dne 18.4.2011 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb. o místních poplatcích, ve znění

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích OBEC BĚLÁ POD PRADĚDEM Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Bělá pod Pradědem se na svém zasedání dne 28. 03. 2012, usnesením č. 164 usneslo vydat na základě 14

Více

OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007

OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007 OBEC KRÁLOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2007 o místních poplatcích ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zastupitelstvo

Více

OBEC LHOTKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích ČÁST I.

OBEC LHOTKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích ČÁST I. OBEC LHOTKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Lhotka se na svém zasedání dne 5.12.2011... usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC ZADNÍ TŘEBAŇ 1 Obecně závazná vyhláška Obce Zadní Třebaň

OBEC ZADNÍ TŘEBAŇ 1 Obecně závazná vyhláška Obce Zadní Třebaň OBEC ZADNÍ TŘEBAŇ 1 Obecně závazná vyhláška Obce Zadní Třebaň č. 2/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Zadní Třebaň se na svém zasedání dne února 2011 usnesením č. _/2011/VZ usneslo vydat na

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE. Č. 1 /2006 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE. Č. 1 /2006 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE KŘIŢANOVICE Č. 1 /2006 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Křižanovice na svém zasedání dne 11.10.2006 vydává dle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC ZÁHORNICE ZASTUPITELSTVO OBCE ZÁHORNICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 1/2016 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC ZÁHORNICE ZASTUPITELSTVO OBCE ZÁHORNICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 1/2016 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC ZÁHORNICE ZASTUPITELSTVO OBCE ZÁHORNICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2016 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Záhornice se na svém zasedání dne 26.1.2016 usneslo vydat na základě 14 odst. 2

Více

Obec Horní Bojanovice

Obec Horní Bojanovice Obec Horní Bojanovice Obecně závazná vyhláška č.07/2005o místním poplatcích Zastupitelstvo obce Horní Bojanovice se na svém zasedání dne 15.12.2005 usnesením usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC VIGANTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC VIGANTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC VIGANTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Vigantice se na svém zasedání dne 26. 6. 2014 usnesením č. 22/152 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Sbírka právních předpisů města č.1/2013 Město Řevnice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo města Řevnice č. 20 dne 21.10.2013. vydává podle ustanovení 14 odst. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ MĚSTO KLIMKOVICE Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Klimkovic se na svém zasedání dne 15. 12. 2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

OBEC OKROUHLO. Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlo

OBEC OKROUHLO. Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlo OBEC OKROUHLO Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlo č. 6/2016, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Okrouhlo se na svém zasedání dne 23.11.2016 usnesením č.vii. usneslo vydat na základě 14 odst. 2

Více

OBEC Řeka. Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích ČÁST I.

OBEC Řeka. Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích ČÁST I. OBEC Řeka Obecně závazná vyhláška č. 2/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Řeka se na svém zasedání dne 27.12.2010 usnesením č. 8/2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC Hlincová Hora Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Hlincová Hora Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Hlincová Hora Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hlincová Hora se na svém zasedání dne 14.12.2010 usnesením č. 18 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Obec Velká Turná Obecně závazná vyhláška obce Velká Turná č. 4/2017 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Obec Velká Turná Obecně závazná vyhláška obce Velká Turná č. 4/2017 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Obec Velká Turná Obecně závazná vyhláška obce Velká Turná č. 4/2017 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Velká Turná se na svém zasedání dne 25. 5. 2017 usnesením č. 54/2017

Více

OBEC Děpoltovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích

OBEC Děpoltovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích OBEC Děpoltovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Děpoltovice se na svém zasedání dne 25.9.2013 usnesením z 17. Zasedání zastupitelstva obce usneslo vydat na

Více

Obec Praskačka. Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích

Obec Praskačka. Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích Obec Praskačka Obecně závazná vyhláška č. 05/2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Praskačka se na svém zasedání dne 17.července 2007 usneslo vydat podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Malá Morávka se na svém zasedání dne 26.6.2019 usnesením č. 3/2019, č.j.: 35/2019 usneslo vydat na základě

Více

Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov

Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov Obecně závazná vyhláška města Velký Šenov č. 1 / 2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo města Velký Šenov se na svém zasedání dne 15.12.2003 usneslo vydat na základě 14 odst. 2) zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

OBEC Adamov Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Adamov Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Adamov Obecně závazná vyhláška č. 1/2014, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Adamov se na svém zasedání dne 25. září 2014 usnesením č. 43 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obec Jíloviště Obecně závazná vyhláška obce Jíloviště č. 2/2018 o místních poplatcích (výňatek)

Obec Jíloviště Obecně závazná vyhláška obce Jíloviště č. 2/2018 o místních poplatcích (výňatek) Obec Jíloviště Obecně závazná vyhláška obce Jíloviště č. 2/2018 o místních poplatcích (výňatek) ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ Čl. 2 Poplatník a předmět poplatku (1) Poplatek ze psů platí držitel psa. Držitelem

Více

OBEC HLÁSNÁ TŘEBAŇ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC HLÁSNÁ TŘEBAŇ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC HLÁSNÁ TŘEBAŇ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hlásná Třebaň se na svém zasedání dne 22.1.2013 usnesením č. 2/2013 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

MESTYS CACHROV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích

MESTYS CACHROV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích v MESTYS CACHROV v Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo městyse Čachrov se na svém zasedání dne 27.1.2011 usnesením č.1/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC SLUP Obecně závazná vyhláška č.2/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ

OBEC SLUP Obecně závazná vyhláška č.2/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ OBEC SLUP Obecně závazná vyhláška č.2/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Slup se na svém zasedání dne 7.12.2011 usnesením č.11/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška o poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Staré Těchanovice č. 4 /2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Staré Těchanovice se usneslo na svém zasedání konaném dne 30. 6.

Více

OBEC KAMENNÝ PŘÍVOZ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC KAMENNÝ PŘÍVOZ. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC KAMENNÝ PŘÍVOZ Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Kamenný Přívoz se na svém zasedání dne 16.12.2015 usnesením č. 05/2015 z 16.12.2015 bod A/7 usneslo vydat

Více

OBEC ŽERNOVNÍK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011. o místních poplatcích

OBEC ŽERNOVNÍK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011. o místních poplatcích OBEC ŽERNOVNÍK Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Žernovník se na svém zasedání dne 14.12. 2011, usnesením č. 2 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obec Soběšovice Zastupitelstvo obce Soběšovice Obecně závazná vyhláška obce Soběšovice č. 2/2016 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Obec Soběšovice Zastupitelstvo obce Soběšovice Obecně závazná vyhláška obce Soběšovice č. 2/2016 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Obec Soběšovice Zastupitelstvo obce Soběšovice Obecně závazná vyhláška obce Soběšovice č. 2/2016 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Soběšovice se na svém zasedání dne 8. června 2016 usnesením č.

Více

OBEC Žďárky Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí

OBEC Žďárky Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí OBEC Žďárky Obecně závazná vyhláška č. 2/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Žďárky se na svém zasedání dne 6.12.2010 usnesením Č. 4 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb.,

Více

OBEC BAŠKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC BAŠKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC BAŠKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Baška se na svém zasedání dne 10.12.2015 usnesením č. 10/10/2015 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC BOŘANOVICE. Obecně závazná vyhláška obce Bořanovice č. 4/2013. o místních poplatcích

OBEC BOŘANOVICE. Obecně závazná vyhláška obce Bořanovice č. 4/2013. o místních poplatcích OBEC BOŘANOVICE Obecně závazná vyhláška obce Bořanovice č. 4/2013 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Bořanovice se na svém zasedání dne 26.6.2013 usnesením č. Z3/8/13 usneslo vydat na základě 14

Více

Město Bělá pod Bezdězem Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Město Bělá pod Bezdězem Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Město Bělá pod Bezdězem Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem se na svém zasedání dne 14.12.2011 usnesením č. 140/2011 usneslo vydat na základě

Více

Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích Obec : Hluchov Obecně závazná vyhláška obce Hluchov č. 1/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hluchov vydalo dne 15.prosince 2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC BABICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC BABICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC BABICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Babice se na svém zasedání dne 14.12.2015 usnesením č. 5/17/2015 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška obce Nedvědice č. 3 / 2003 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Nedvědice č. 3 / 2003 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Nedvědice č. 3 / 2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Nedvědice se na svém zasedání dne 3. 12. 2003 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o

Více

Obec Vidochov. Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH

Obec Vidochov. Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Obec Vidochov Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Vidochov vydalo dne 24. 9. 2007 v souladu s ustanovením ust. 10 písm.d) a ust. 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BEZDĚKOV

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BEZDĚKOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BEZDĚKOV č. 1/2014 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Bezděkov se na svém zasedání dne 5.6.2014 usnesením č. 334 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC HORNÍ BEČVA Obecně závazná vyhláška č. 02/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC HORNÍ BEČVA Obecně závazná vyhláška č. 02/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC HORNÍ BEČVA Obecně závazná vyhláška č. 02/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Horní Bečva se na svém zasedání dne 16.12.2010 usnesením č. 2/12 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Město Město Albrechtice. Obecně závazná vyhláška č. 2/2011. o místních poplatcích

Město Město Albrechtice. Obecně závazná vyhláška č. 2/2011. o místních poplatcích Město Město Albrechtice Obecně závazná vyhláška č. 2/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Město Albrechtice se na svém 10. zasedání konaném dne 23.11.2011, usnesením 11/10/266, usneslo vydat

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ROVEČNÉ číslo 1/2003 ze dne 3.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ROVEČNÉ číslo 1/2003 ze dne 3.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ROVEČNÉ číslo 1/2003 ze dne 3.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo Obce Rovečné vydalo dne 3.12.2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBEC ČÍŽOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC ČÍŽOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC ČÍŽOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Čížov se na svém zasedání dne 25. dubna 2013 usnesením č. 107/2013 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích. Číslo 2/2004

Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích. Číslo 2/2004 Obecně závazná vyhláška obce Vestec o místních poplatcích Číslo 2/2004 Zastupitelstvo obce Vestec se usneslo podle ustanovení 84 odst. 2 písm i zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění

Více

OBEC RUDNÍK. Obecně závazná vyhláška č. 4/2011 o místních poplatcích

OBEC RUDNÍK. Obecně závazná vyhláška č. 4/2011 o místních poplatcích OBEC RUDNÍK Obecně závazná vyhláška č. 4/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Rudník se na svém zasedání konaném dne 28.06.2011 usnesením č. 6/6/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC Sýkořice Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Sýkořice Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Sýkořice Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Sýkořice se na svém zasedání dne 16.12.2010 usnesením č.2 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

MĚSTYS BESEDNICE Obecně závazná vyhláška č. 01/2011, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

MĚSTYS BESEDNICE Obecně závazná vyhláška č. 01/2011, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ MĚSTYS BESEDNICE Obecně závazná vyhláška č. 01/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo městyse Besednice se na svém zasedání dne 31.01.2011 usnesením č. 07/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. Oddíl I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Oddíl II POPLATEK ZE PSŮ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH. Oddíl I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Oddíl II POPLATEK ZE PSŮ O B E C BÁNOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE BÁNOV č. 3/2003 ze dne 22.12.2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Bánov se na svém zasedání dne 22. 12. 2003 usneslo vydat na základě ustanovení 14

Více

Obec Malá Štáhle. Zastupitelstvo obce Malá Štáhle Obecně závazná vyhláška obce Malá Štáhle č. 2/2016, o místních poplatcích

Obec Malá Štáhle. Zastupitelstvo obce Malá Štáhle Obecně závazná vyhláška obce Malá Štáhle č. 2/2016, o místních poplatcích Obec Malá Štáhle Zastupitelstvo obce Malá Štáhle Obecně závazná vyhláška obce Malá Štáhle č. 2/2016, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Malá Štáhle se na svém zasedání dne 14.3. 2016 usnesením č.

Více

OBEC Branov Obecně závazná vyhláška č 1/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Branov Obecně závazná vyhláška č 1/2015, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Branov Obecně závazná vyhláška č 1/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Branov se na svém zasedání dne 30. 12. 2014 usnesením č.4 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích Vyhláška č. 5/2004 o místních poplatcích Dokumenty > Obecně závazné vyhlášky vytvořeno: 13.5.2004 změněno: 13.5.2004 O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A O B C E D O L A N Y č. 5/2004 o místních poplatcích

Více

OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Okřínek se na svém zasedání dne 5. ledna 2011 usnesením č. 1-1/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

OBEC Široká Niva Obecně závazná vyhláška č. 2/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ

OBEC Široká Niva Obecně závazná vyhláška č. 2/2014, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ OBEC Široká Niva Obecně závazná vyhláška č. 2/2014, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Široká Niva se na svém 2. zasedání dne 12.12.2014 usnesením číslo 18/02/14 písmeno a) usneslo vydat na základě

Více

Obec J A V O R N I C E

Obec J A V O R N I C E Obec J A V O R N I C E Obecně z{vazn{ vyhl{ška o místních poplatcích č.1 / 2011 ze dne 10.3.2011 Zastupitelstvo obce Javornice se na svém zasedání dne 10.března 2011 usnesením č. 3 usneslo vydat na základě

Více

Město Nové Hrady ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Město Nové Hrady ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Nové Hrady Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Nové Hrady se na svém zasedání dne 15.12.2016 usnesením č. 13 bod 7 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Oddíl I. Oddíl II. Poplatek ze psů

Oddíl I. Oddíl II. Poplatek ze psů Obecně závazná vyhláška města Abertamy o místním poplatku ze psů, místním poplatku za lázeňský nebo rekreační pobyt, místním poplatku za užívání veřejného prostranství, místním poplatku za provozovaný

Více

OBEC Lánov Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Lánov Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Lánov Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Lánov se na svém zasedání dne 10. 3. 2011 usnesením č. 1/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003. o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. ČÁST DRUHÁ HLAVA I Poplatek ze psů

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003. o místních poplatcích. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. ČÁST DRUHÁ HLAVA I Poplatek ze psů O b e c C h o t ě b u z OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2003 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Chotěbuz vydalo dne 16.12. 2003 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HAMRY č 1/2009 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hamry se na svém zasedání dne 26.11. 2009 usneslo vydat dle ustanovení 14 odst. (2) zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obec Rybnicek Obecne zavazna vyhlaska c.01/2012 o mistnich poplatcich. CAST I. ZAKLADNl USTANOVENI CAST II. POPLATEK ZE PSO

Obec Rybnicek Obecne zavazna vyhlaska c.01/2012 o mistnich poplatcich. CAST I. ZAKLADNl USTANOVENI CAST II. POPLATEK ZE PSO Obec Rybnicek Obecne zavazna vyhlaska c.01/2012 o mistnich poplatcich Zastupitelstvo obce Rybnicek se na svem zasedani dne 13.12.2012 usneslo vydat na zaklade 14 odst. 2 zakona c. 565/1990 Sb., o mistnich

Více

OBEC ŘÁSNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC ŘÁSNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC ŘÁSNÁ Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Řásná se na svém zasedání dne 6. 12. 2012 usnesením č. 12/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2008 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2008 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2008 o místních poplatcích Zastupitelstvo Městyse Liteň vydalo dne 14. 2. 2008 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších

Více

OBEC Frahelž Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Frahelž Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Frahelž Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Frahelž se na svém zasedání dne 26.12.2010 usnesením č.1/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC HEŘMANOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích

OBEC HEŘMANOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích OBEC HEŘMANOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Heřmanov se na svém zasedání dne 6. 12. 2010 usnesením č. usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

MĚSTO HOSTOMICE. Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010

MĚSTO HOSTOMICE. Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010 MĚSTO HOSTOMICE Obecně závazná vyhláška Města Hostomice č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Hostomice se na svém zasedání dne 17. března 2010 usnesením č. 3/2010 usneslo vydat na základě

Více

OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MESTA LAZNE BOHDANEC c. 1/2013 0 mistnich poplatcich

OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MESTA LAZNE BOHDANEC c. 1/2013 0 mistnich poplatcich Mesto Ephdanec OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MESTA LAZNE BOHDANEC c. 1/2013 0 mistnich poplatcich Zastupitelstvo mesta Lazne Bohdanec se na svem zasedani dne 24. 04. 2013 usnesenim c. 23.8. usneslo vydat na

Více

OBEC KUNŽAK Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ

OBEC KUNŽAK Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČÁST II. POPLATEK ZE PSŮ OBEC KUNŽAK Obecně závazná vyhláška č. 3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Kunžak se na svém zasedání dne 16.12.2010 usnesením č. 3 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

ČÁST I. Základní ustanovení

ČÁST I. Základní ustanovení Obec Sadov Obecně závazná vyhláška č.3/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Sadov se na svém zasedání dne 13.12.2010 usnesením č. 11/2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obec Vlčková Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích

Obec Vlčková Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Obec Vlčková Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Vlčková se na svém zasedání dne 6.12.2011 usnesením č. 1211/11/3i usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

OBEC BÍLÁ Obecně závazná vyhláška č. 02/2010 o místních poplatcích

OBEC BÍLÁ Obecně závazná vyhláška č. 02/2010 o místních poplatcích OBEC BÍLÁ Obecně závazná vyhláška č. 02/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Bílá se na svém zasedání dne 21.12.2010 usnesením č. 3/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

OBEC NEBOVlDY Obecně závazná vyhláška č , o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC NEBOVlDY Obecně závazná vyhláška č , o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC NEBOVlDY Obecně závazná vyhláška č. 212010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Nebovidy se na svém zasedání dne 14.12.20 I 0, usnesením Č. 1..vusneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č.

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC ÚJEZDEC Č. 2/2004 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Újezdec se na svém zasedání dne 30.ledna 2004 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb. o místních

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á OBEC NASAVRKY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 2/2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo Obce Nasavrky schválilo dne 30.11. 2005 podle ustanovení 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. i) zákona

Více

Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Přerov nad Labem č. 2/2007 ze dne 19.9.2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Přerov nad Labem vydalo dne 19.9.2007 podle ustanovení 14 zákona č.565/1990 Sb. o místních

Více

OBEC TLUČNÁ. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 02/2010 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH

OBEC TLUČNÁ. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 02/2010 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH OBEC TLUČNÁ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 02/2010 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Tlučná se na svém zasedání dne 09.12.2010 usnesením č. 12 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí

OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hřebečníky se na svém zasedání dne 14.12.2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb., o

Více

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne 2.12.2013 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Měňany vydalo dne 2.12.2013 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č.565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

OBEC MNICHOV. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místních poplatcích

OBEC MNICHOV. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místních poplatcích OBEC MNICHOV Obecně závazná vyhláška č. 3/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Mnichov se na svém zasedání dne 25.8.2011 usnesením č.4/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC BRNÍŘOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích

OBEC BRNÍŘOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích OBEC BRNÍŘOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Brnířov se na svém zasedání dne 14.3.2013 usnesením č. 248 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obec Velké Svatoňovice

Obec Velké Svatoňovice Obec Velké Svatoňovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Velké Svatoňovice se na svém zasedání dne 21.10. 2015 usnesením č. 8/10/2015 usneslo vydat na základě

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích. Zavedení místních poplatků. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích. Zavedení místních poplatků. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Slušovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Slušovice se na svém zasedání dne 12. 12. 2012 usnesením č. 148/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick.

O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick. O b e c B l a ž e j o v IČ 00246298, 378 52 Blažejov 38, okr. Jindřichův Hradec, tel. 384 397 131, mob. 606 931 713, e-mail: obec.blazejov@quick.cz Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích

Více

3/2015 ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

3/2015 ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Obec Bílé Poličany Obecně závazná vyhláška Obce Bílé Poličany číslo 3/2015 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Bílé Poličany se na svém zasedání dne 15. dubna 2015 usnesením č. 8/2015 usneslo vydat

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení 10

Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení 10 O b e c D o l n í B r a n n á O b e c n ě z á v a z n á vyhláš k a obce Dolní Branná č. 3/ 2004 o m ís t n í c h poplatc í c h Zastupitelstvo obce Dolní Branná schválilo dne 03.03.2004 na základě ustanovení

Více

OBEC BABICE. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích

OBEC BABICE. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích OBEC BABICE Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Babice se na svém zasedání dne21.3.2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTYSE PŘÍDOLÍ č. 1 / 2011 o místních poplatcích platná v územním obvodu městyse Přídolí

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTYSE PŘÍDOLÍ č. 1 / 2011 o místních poplatcích platná v územním obvodu městyse Přídolí OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTYSE PŘÍDOLÍ č. 1 / 2011 o místních poplatcích platná v územním obvodu městyse Přídolí Zastupitelstvo městyse Přídolí se na svém 7. zasedání dne 4.8.2011 usneslo vydat na základě

Více