Vydané knihy členů SVČS :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vydané knihy členů SVČS 2006 2010:"

Transkript

1 Vydané knihy členů SVČS : 2006 Draga Zlatníková - Nápovědy - básnická sbírka, Presstar, s.r.o. Modřišice Lubomír Macháček: BÁSNÍCI NEVRAŽDÍ (detekt.povídky, Oftis) František Uher: MRTVÝ KUPUJE CIGARETY (detekt. román, Moba) Milan Dušek: S PUŠKOU A PEREM (monografie, muzeum Lanškroun) Iva Tajovská JEPIČÍ HVĚZDY (novely a povídky, Eroika) Luboš Huml: ANIČKA A ŠTĚŇÁTKO (leporelo, Akcent) Ivo Harák: MĚKKÉ GUMY (sbírka básní, Protis) Lubomír Macháček: KDYBYCH BYLA KOČKOU (výbor z povídek, CZ Books) Věra Vlčková:DOUFÁM, DOKUD DÝCHÁM (životní osudy, město Náchod a Česká Skalice) Milan Dušek: DOČASNĚ SLEPÁ SPRAVEDLNOST (krimi román, Oftis) Milan Dušek: STOPY NA DRUHOU STRANU (povídky, Klub českého pohraničí) Luboš Huml: ŘÍKADLOVÉ HRÁTKY, NEJEN SE ZVÍŘÁTKY (poezie pro děti, KMa) Marta Urbanová: TOULAVÉ NADĚJE (sbírka básní, Balt-East) Jiří Faltus: SUCHÉ VÍNO (aforismy, Alfa-Omega) Jan Kratochvíl: HLEDÁNÍ PRAMENŮ (sbírka básní, vl. nákladem) Jan Kratochvíl: JÁ TĚ DOPROVODÍM (sbírka básní, Oftis) Dušan Sedláček: INDYHO PŘÍBĚHY (příběhy pro mládež, Oftis) Petr Musílek: ZTRÁTA TÍŽE (sbírka básní, vl. nákladem) Petr Musílek: CESTA K ŠÍPKU (sbírka básní, vl. nákladem) Věra Kopecká: STEPNÍ BĚŽEC (sbírka básní, vl. nákladem) Jiří Frýzek: MUŽ, KTERÝ MLUVIL S HOMÉREM A VERGILIEM (životopisná publikace, Městská knihovna Rychnov nad Kněžnou) 2007 Josef Krečmer: KAMÍNKY Z HLUBOKÝCH ŘEK (sbírka básní, Ottis) Jan Dvořák: ŽIVOT VZPOMÍNEK (prózy, Gaudeamus) Lubomír Macháček: JAK VONÍ V PARDUBICÍCH PERNÍK (pohádkové příběhy, Krajská knihovna v Pardubicích) Lubomír Macháček: POKLAD NA KUNĚTICKÉ HOŘE A JINÉ PŘÍBĚHY (příběhy, 2 vyd. M.Mlejnková) Josef Lukášek: KORUNKA PRINCEZNY KAČENKY (pohádky, Oftis) Jiří Frýzek: ZE SVĚTA POVĚSTÍ (pověsti, Oftis) Milan Košař: SMRT V ZASTOUPENÍ (detektivní povídky, Nava) Lubomír Macháček: CHVĚNÍ (román pro mládež, Oftis) František Uher: MRAZIVÉ HLUBINY (detektivní povídky, Oftis) Milan Dušek: PIRUETY NA TENKÉM LEDĚ (krimi povídky, Oftis) Oldřich Koudelka: TRÉNOVAL JSEM EMILA (životopisná kniha, TG TISK) Iva Tajovská: MATKY MATEK (román, Eroika) Marta Urbanová: POVĚSTI ŽELEZNÝCH HOR (Literární čajovna Suzanne Renaud) Petr Musílek: MEDAILE ZA STATEČNOST (próza, nakl. Mezera)

2 Josef Lukášek: ORLICKÉ HORY A PODORLICKO (text. část knihy fotografií, studio Umlauf) Luboš Huml: ZA POHÁDKOU POHÁDKA (verše pro děti, Duha Press) Luboš Huml: JDEME DO ZOO (verše pro děti, Duha Press) Sinnuhet Zaki (František Uher): PAŠERÁCI Z ALEXANDRIE (detektivní román, Akcent) Jiří Faltus: VEŘEJNÉ DŮVĚRNOSTI (aforismy, Alfa-Omega) František Uher: OČI VE TMĚ (verše pro děti, Alfa-Omega) František Uher: CHŮZE PO MINOVÉM POLI (sbírka poezie, Alfa-Omega) Věra Kopecká: VYBÍRÁNÍ KAMENŮ (sbírka básní, vl. nákladem) Blanka Hrdinová: JÁ TĚ RÁDA (sbírka básní, Alfa-Omega) Jiří Faltus: S PAPOUŠKEM A LIŠKOU LISTUJEME KNÍŽKOU (verše pro děti, KMa) Jiří Faltus: NENÍ STRÁNKY BEZ HÁDANKY (verše pro děti, KMa) Blanka Kostřicová: TŘEBOVSKÉ POVÍDKY (prózy, TG TISK) Blanka Kostřicová: LEDOVCOVÁ TURISTIKA (próza, Dauphin) Jiří Frýzek: MICHAL SILOČAR PATRČKA - ŽIVOT A DÍLO (životopisná studie, knihovna Rychnov nad Kněžnou) Martin Vídenský: PÍSKY, HRADY, ZŘÍCENINY (sbírka básní, Oftis) Věra Vlčková: PAMĚTIHODNOSTI PANSTVÍ NÁCHOD (nakl. Bor) Miloš Vodička: WILSONOVA MLŽNÁ KOMORA (memoáry, H+H) Jan Kratochvíl Čas kosení trávy sbírka básní ( nakladatelství Start ) 2008 Draga Zlatníková - Život ve všech podobách - překlad do francouzštiny autorky Barbary Y. Flamand, ONYX Praha 2008 Jiří Faltus: KDO NEVĚŘÍ AŤ SEM BĚŽÍ (básně pro děti, TG tisk) František Uher: SMRT NA OKRAJI MĚSTA (krimi příběhy, Nava) Milan Dušek: DRSNÉ HRY (novely, Oftis) Milan Dušek: MANIAK V ČERNÉ KUKLE (krimi příběhy, Nava) Milan Dušek: MRAKY NAD ZELENOU HŮRKOU (román, Oftis) Sinnuhet Zakki (František Uher): MLČÍCÍ POUŠŤ (detektivní román, Akcent) Ivo Harák: PANEL NEBE (sbírka básní, příloha Psí víno č.44) Marta Urbanová: MĚSÍČNÍ HORY (povídky v Balt East Praha) Marta Urbanová: MEDONOSKY (povídky v Balt East Praha) Jaroslava Paštiková: Jak se rodí bráškové Jan Kratochvíl Dobrodružství kapky rosy Věra Kopecká: Kazimierz Burnat - Za obzor (překlad) Věra Kopecká: Lam Quag My - Zatoulaná píseň (překlad) 2009 Jiří Frýzek ŠKODA, ŽE ZEMŘEL TAK MLÁD (životní příběh J. V. Voříška z Vamberka) vydalo město Vamberk spolu s Filmovým klubem v Rychnově nad Kněžnou. Milan Dušek NESMYSLNÁ SMRT, krimi příběhy nakladatelské a vydavatelské agentuře NAVA Plzeň.

3 Jiřina Valachovičová STONEK RŮŽE, povídky pro dospělé ve vydavatelství K Repro v Hradci Králové. František Uher VRAH NA PÁTÉ KOLEJI, krimi příběhy v nakladatelské a vydavatelské agentuře NAVA Plzeň. Iva Tajovská PAVUČINY TOUHY, román v nakladatelství Eroika Praha 4 Milan Dušek STOPY NA DRUHOU STRANU 2. vydání, povídky ze Šumavy vydal Klub Českého pohraničí ve vydavatelství OFTIS v Ústí nad Orlicí. Marta Urbanová JAK PŘIPLAVALI KAPŘÍCI DO CHOTĚBOŘE, pohádková próza s ilustracemi Aleny Kubkové, jako 4. svazek Chotěbořské edice vydalo Město Chotěboř. Jiří Faltus ZTRÁTY A VYNÁLEZY, aforismy, epigramy a vtipné kresby autora vydal TG TISK Lanškroun. Marta Urbanová PRAŽSKÉ MOTIVY, sbírka básní v nakladatelství ALFA- OMEGA Dobřejovice s ilustracemi Ivany Pojmanové. Jiří Faltus SPOTŘEBNÍ KOŠ, sbírka aforismů v nakladatelství ALFA-OMEGA Dobřejovice s kresbami autora. Faltus, Hrabicová, Huml, Chvojka, Kopecká, Kordíková, Lukášek, Macháček, Marboe, Musílek, Popelka, Stejskal, Troják, Tymichová, Uher, Urbanová, Valachovičová - SEDMNÁCT VÝCHODOČESKÝCH AUTORŮ LITERATURY PRO DĚTI, sborník vydalo VčSOS s ilustracemi dětí mateřských a základních škol. Luboš Huml KDYŽ STRAŠIDLO NESTRAŠÍ, verše pro děti v nakladatelství Levné knihy KMa s ilustracemi Evy Bartákové. Marta Urbanová VTEŘINOVÁ NOC, román ve vydavatelství Oftis Ústí nad Orlicí. Lukáš Vavrečka IDEALISTICKÝ ROMÁN, široce koncipovaná básnická skladba v nakladatelství Pavel Mervart v Červeném Kostelci. František Uher HORIZONTÁLY A VERTIKÁLY, humorné verše a epiframy v nakladatelství ALFA-OMEGA Dobřejovice s ilustracemi Věry Martinkové. DESETKRÁT VZLÉTL PEGAS NAD BROUMOVEM, výbor z básní účastníků Dnů poezie v Broumově. Překlad z polštiny Věra Kopecká, z češtiny Antoni Matuszkiewicz, ilustrace Jana Wienerová. BÁSNIČKY V ZRCADLE, dvojjazyčný sborník poezie pro děti českých a polských básníků v překladu Antoni Matuszkiewicze a Věry Kopecké. NADE MNOU HLUBOKÉ NEBE, Antoni Matuszkiewicz, sbírka básní, překlad Věra Kopecká. BÁSNĚ SIBIŘSKÉ A ZAKÁZANÉ, Andrzej Grabowski, sbírka básní, překlad Věra Kopecká. VÁŽNĚ I VESELE, sbírka veršů pro děti, Andrzej Grabowski v překladu Věry Kopecké, s barevnými ilustracemi Jaroslava Soumara.Všechny publikace vydalo město Broumov jako součást mikroprojektu Sousedská setkávání Blanka Kostřicová - LYŽAŘSKÉ POVÍDKY, nakladatelství Peripleum Olomouc Martin Vídenský POTICHU I NAHLAS, básnická sbírka ve vydavatelství Oftis v Ústí nad Orlicí s ilustracemi Moniky Štaudové. Božena Tymichová POHÁDKY ZE ZÁMECKÉHO PARKU, vydalo Občanské sdružení ABAKUS Opočno v rámci projektu Rodný kraj Františka Kupky s ilustracemi autorky a Blanky Kovařovicové. Josef Lukášek RAMPUŠÁK VYPRAVUJE aneb příběhy mužů a hor s ilustracemi Jarmily Haldové, Vladimíra Jiránka a kronikářů okrsku Říčky, fotografiemi Jaroslava Karbana, Ivo Koštůra, Jiřího Šulce a z archivu HS, vydal Oftis v Ústí nad Orlicí. Věra Kopecká: Mezi večernicí a jitřenkou

4 2010 VĚRA KOPECKÁ - VE STÍNU NETŘESKŮ, sbírka poezie, ilustrace Miroslav Hartych, vlastní náklad autorky. FRANTIŠEK UHER PLÍŽIVÁ SMRT, sbírka detektivních povídek v nakladatelské a vydavatelské agentuře NAVA Plzeň. EMIL TROJAN TAK PŘÍSAHALI II. Díl, literatura faktu o partyzánském odboji i poválečném odsunu obyvatel Sudet v oblasti Žamberku, Jablonného nad Orlicí a Králík. S četnými fotografiemi vydala Křupka Mohelnice. Milan Dušek MRTVÝ Z NÁBŘEŽÍ, sbírka krimipovídek v nakladatelské a vydavatelské agentuře NAVA Plzeň. IVA TAJOVSKÁ JARMARK OBNAŽENÝCH DUŠÍ, sbírka povídek v nakladatelství Eroika Praha 4. JIŘINA VALACHOVIČOVÁ - ŽIVOT NENÍ PEŘÍČKO, povídky v Repro Hradec Králové. JIŘINA VALACHOVIČOVÁ BABI, POVÍDEJ POHÁDKU, próza pro děti 2 vydání, RA s.r.o Hradec Králové. VĚRA KOPECKÁ HOLUBÍ HEJNO NAD PETROHRADEM, básně ruské básnířky Jekatěriny Polanské, přeloženo a vlastním vydáním. FRANTIŠEK UHER PODZIMU NEUTEČEŠ, detektivní román v nakladatelství MOBA Brno. MILAN DUŠEK HRANIČÁŘSKÁ ČEST, povídky o mužích sloužících na hranicích, vydal Klub českého pohraničí v nakladatelství Oftis v Ústí nad Orlicí. KAREL KÝR SASKÝ VPÁD DO ČECH ( ), historická próza, nakladatelství Uni Book.com. KAREL KÝR PRVNÍ ŽENA, KTERÁ OBEPLULA SVĚT A JINÉ ZAVÁTÉ STOPY HISTORIE, nakladatelství Uni Book.com. KAREL KÝR HROZNATŮV SLIB, příběh založení kláštera Teplá, Uni Book.com. KAREL KÝR INKVIZITOR S ROZŠTĚPENÝM PENISEM A JINÉ MALO UVĚŘITELNÉ PŘÍBĚHY, nakladatelství Nová Forma České Budějovice. JAN STEJSKAL POSLOVÉ MINULÝCH ČASŮ, povídky pro mládež s ilustracemi autora ve vydavatelství silueta v Pardubicích. JAN STEJSKAL CESTY A NÁVRATY, historické povídky a pověsti s četnými ilustracemi autora ve vydavatelství O0Ftis Ústí nad Orlicí. MAREK ZLATNÍK DVOJITÝ PODFUK, detektivní příběh v nakladatelství Olympia Praha. LADISLAV VONDRÁK TAJNOSPÁDY sbírka poezie, vydala Tiskárna Havlíčkův Brod. JIŘÍ FALTUS ČEKÁNÍ NA ODPOVĚĎ, básnická sbírka v nakladatelství ALFA- OMEGA Dobřejovice. JIŘÍ FALTUS - S ROZUMEM V KONCÍCH, sbírka aforismů v nakladatelství ALFA-OMEGA Dobřejovice. PETR CHVOJKA SIGNÁLY, básnická sbírka v nakladatelství ALFA-OMEGA Dobřejovice. FRANTIŠEK UHER PRAVIDLA PLANTÁŽE, básnická sbírka v nakladatelství ALFA- OMEGA Dobřejovice. FRANTIŠEK UHER AFORISMY 3, AŽ TĚ VYVOLAJÍ JMÉNEM, sbírka aforismů v nakladatelství ALFA-OMEGA Dobřejovice.

5 MARTA URBANOVÁ PECIVÁLEK, veselé pohádkové vyprávění pro děti v nakladatelství Macek Delta, s.r.o. ilustrace A. Kubková. MILAN RICHTER 70 LET TURISTICKÉ CHATY HVĚZDA NA ANDRLOVĚ CHLUMU, historie, text doplněn mnoha fotografiemi. Vydal GRANTIS Ústí nad Orlicí. VĚRA KOPECKÁ (editorka) NA DNĚ MOŘE VERŠ, sborník 11. Dnů poezie v Broumově s ilustracemi Jany Wernerové. VĚRA KOPECKÁ (překladatelka a vydavatelka) MLHOVINA OSUDU, sbírka poezie polské básnířky Anny Alžbiety Zálewské. MILAN DUŠEK ODKUD A KAM, sbírka povídek jak šel život ve vydavatelství OFTIS v Ústí nad Orlicí 13 třináct východočeských autorů povídek s tajemstvím sborník próz členů Východočeského střediska OS v Pardubicích: Milan Dušek, Jan Dvořák, Helga Hrabicová, Jiří Hrabinec, Petr Chvojka, Josef Kraus, Lubomír Macháček, Marcella Marboe, Petr Musílek, Jan Stejskal, Antonín Šlechta, František Uher, Marta Urbanová. Vydalo Vč.SOS Pardubice s ilustracemi Václava Smejkala. HANA EVA MEIEROVÁ (KŘIVÁNKOVÁ) ETERNUM básnická prvotina, vydalo Vč. SOS Pardubice s ilustracemi autorky. JOSEF KREČMER PODVEDENÁ GENERACE, román s ilustracemi Jiřího Šimka, vydal OFTIS v Ústí nad Orlicí. MARTA URBANOVÁ DENÍK PRO JINÝ SVĚT, román vyšel ve vydavatelství OFTIS v Ústí nad Orlicí. ADAM BOREK (LUBOMÍR MACHÁČEK) VRAŽEDNÁ SEŠLOST krimi příběhy v nakladatelství NAVA Plzeň. FRANTIŠEK UHER ZEMŘÍT NEPOZNÁN detektivní povídky žánru krimi v nakladatelství MOBA BRNO. NA DOSAH LETOKRUHU Václav Chalupa Hoblinka sbírka poezie ve vydavatelství BOBAN v Chotěboři. PŘIPRAV SE NA DLOUHOU ZIMU František Uher detektivní román v nakladatelství TAMTAM Praha. VRÁSNĚNÍ Jana Wienerová sbírka poezie vydala Brněnská diecéze Církve československé husitské ilustrace autorka. TANEC SKAL Věra Kopecká sbírka poezie - vlastním nákladem v Broumovských tiskárnách, ilustrace Jana Wienerová. PŘÍSLIB Marta Urbanová novela 2. rozšířené vydání ve vydavatelství Jan Medek Jindřichův Hradec. ORLICKÉ HORY A PODORLICKO Lubomír Imlauf a Josef Lukášek kniha fotografií na téma Souznění člověka s přírodou vydal fotoateliér Imlauf v Novém Městě nad Metují. HISTORICKÉ A CIRKEVNÍ PAMÁTKY EUROREGIONU GLACENSIS Texty Josefa Lukáška doplněné fotografiemi Vydal Euroregion Pomezí Čech, Moravy a Kladska; Euroregion Glacensis Rychnov nad Kněžnou ve spolupráci se Stowarzyszeniem Gmin Polskich Euroregionu Glacensis Klodzko.

Křest sborníku Třináct východočeských autorů povídek s tajemstvím v historickém sále Záložny v Přelouči. za rok

Křest sborníku Třináct východočeských autorů povídek s tajemstvím v historickém sále Záložny v Přelouči. za rok Východočeské středisko Obce spisovatelů Křest sborníku Třináct východočeských autorů povídek s tajemstvím v historickém sále Záložny v Přelouči VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2010 1 OBSAH: Úvodem...........................................

Více

KOPECKÁ Věra. Mgr. *1951 Členka výboru SVčS Hradecko, členka Obce spisovatelů, Křinice

KOPECKÁ Věra. Mgr. *1951 Členka výboru SVčS Hradecko, členka Obce spisovatelů, Křinice KOPECKÁ Věra Mgr. *1951 Členka výboru SVčS Hradecko, členka Obce spisovatelů, Křinice Básnířka, fotografka, překladatelka, vydavatelka. Zástupkyně předsedkyně Střediska východočeských spisovatelů, vedoucí

Více

Vážení příznivci kultury, představitelé institucí a organizací, vážení přátelé,

Vážení příznivci kultury, představitelé institucí a organizací, vážení přátelé, Vážení příznivci kultury, představitelé institucí a organizací, vážení přátelé, rádi bychom Vás prostřednictvím výroční zprávy za rok 2009 seznámili s naší činností. S tím, co se nám více či méně podařilo,

Více

STŘEDISKO VÝCHODOČESKÝCH SPISOVATELŮ

STŘEDISKO VÝCHODOČESKÝCH SPISOVATELŮ STŘEDISKO VÝCHODOČESKÝCH SPISOVATELŮ VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 1 OBSAH: Úvodem........................................... 2 Základní informace a kontakty........................ 4 Zpráva o vývoji členské

Více

OBSAH: PŘÍLOHY: Činnost členů oblasti Orlicko Pardubické střípky a pardubické poetické setkání Zpráva o hospodaření Zpráva revizní komise

OBSAH: PŘÍLOHY: Činnost členů oblasti Orlicko Pardubické střípky a pardubické poetické setkání Zpráva o hospodaření Zpráva revizní komise OBSAH: Úvodem.............................................2 Základní informace a kontakty......................... 4 Zpráva o vývoji členské základny 2014................... 5 Zpráva o činnosti jednotlivých

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Brožury Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Cestujeme po

Více

OBSAH: Přílohy: Zpráva o hospodaření Zpráva revizní komise

OBSAH: Přílohy: Zpráva o hospodaření Zpráva revizní komise OBSAH: Úvodem........................................... 2 Základní informace a kontakty........................ 4 Zpráva o vývoji členské základny 2013..................5 Zpráva o činnosti jednotlivých

Více

SVATOVÁCLAVSKÝ. ohlédnutí za sobotou 16. září Foto: Jiří Sejkora, Radoslav Vídeňský

SVATOVÁCLAVSKÝ. ohlédnutí za sobotou 16. září Foto: Jiří Sejkora, Radoslav Vídeňský Jarmark SVATOVÁCLAVSKÝ ohlédnutí za sobotou 16. září 2017 Foto: Jiří Sejkora, Radoslav Vídeňský OHLÉDNUTÍ ZA AKCÍ 130 let masného průmyslu ve Vamberku (1873-2003) Připravil Ing. Vladimír Sodomka Fotografie

Více

VY_32_INOVACE_3_Z_11_ČLOVĚK A PŘÍRODA. Předmět: Zeměpis Ročník: Poznámka: Královéhradecký kraj Vypracoval: Mgr.

VY_32_INOVACE_3_Z_11_ČLOVĚK A PŘÍRODA. Předmět: Zeměpis Ročník: Poznámka: Královéhradecký kraj Vypracoval: Mgr. VY_32_INOVACE_3_Z_11_ČLOVĚK A PŘÍRODA Předmět: Zeměpis Ročník: 6.-9. Poznámka: Královéhradecký kraj Vypracoval: Mgr. Irena Lorencová KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ KRAJSKÉ MĚSTO : HRADEC KRÁLOVÉ Obr.2 poloha Obr.1

Více

BASTL Miroslav doc. PhDr. CSc. *1926 Člen SVčS oblast Pardubicko, Chrudim Člen Literárněvědné společnosti při ČSAV Spoluautor

BASTL Miroslav doc. PhDr. CSc. *1926 Člen SVčS oblast Pardubicko, Chrudim Člen Literárněvědné společnosti při ČSAV Spoluautor BASTL Miroslav doc. PhDr. CSc. *1926 Člen SVčS oblast Pardubicko, Chrudim Člen Literárněvědné společnosti při ČSAV Literární vědec. Autor monografických prací (o E. Štorchovi, J. Johnovi aj.), desítek

Více

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 2 7 5 2 4 Turistický průvodce

Více

Adresář spolupracujících subjektů

Adresář spolupracujících subjektů Standard 9 - Jednání, vyhodnocování a individuální plán ochrany dítěte 9a, 9c, 9d Interní dokumenty - k dispozici k nahlédnutí na odboru sociálních věcí a zdravotnictví. 9b Spolupráce probíhá s relevantními

Více

Kde končí svět nejmoudřejší je číslo

Kde končí svět nejmoudřejší je číslo Klub dětských knihoven Libereckého kraje Kde končí svět nejmoudřejší je číslo Závěrečné zhodnocení projektu Eva Kordová 2014 Závěrečné zhodnocení 9. ročníku projektu Kde končí svět na podporu výchovy ke

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014) Brožury (větší letáky) Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Více

Jablonecká VII.ročník muži

Jablonecká VII.ročník muži Jablonecká 120 - VII.ročník 2013-2014 - muži Dvořák Jiří / Sokol Chýnov 155 140 148 373 207 1 580 MČR 1159 1. Pavel Petrů / Sokol Chýnov 121 166 127 165 377 202 3 579 Drábek Jiří ml. / TJ Spartak Rokytnice

Více

Práce s mladými talenty PROPAGACE ČINNOSTI SVČS A SPOLUPRÁCE S MéDII Plány do budoucna Poděkování... 25

Práce s mladými talenty PROPAGACE ČINNOSTI SVČS A SPOLUPRÁCE S MéDII Plány do budoucna Poděkování... 25 OBSAH ÚVODEM... 3 ZÁKLADNÍ INFORMACE... 5 Právní subjektivita:... 5 Výbor:... 5 Členové pověření výborem SVčS:... 6 Zpráva o vývoji členské základny v roce 2016... 6 Zpráva o činnosti jednotlivých oblastí

Více

Řešení 1H, 2D, 3B, 4C, 5F, 6E, 7J, 8G, 9I, 10A

Řešení 1H, 2D, 3B, 4C, 5F, 6E, 7J, 8G, 9I, 10A Materiál pro domácí VY_07_Vla5E_26 přípravu žáků: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovativní metody v prvouce, vlastivědě a zeměpisu Registrační číslo

Více

HISTORICKÁ PRÓZA OSLAVA ČESKÉHO ČLOVĚKA

HISTORICKÁ PRÓZA OSLAVA ČESKÉHO ČLOVĚKA HISTORICKÁ PRÓZA OSLAVA ČESKÉHO ČLOVĚKA ČESKÁ LITERATURA 20. A 30. LET 20. STOLETÍ AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ duben 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY

Více

Východočeské středisko Obce spisovatelů zápis z členské schůze, konané dne 18.4.2009, ve13.00hod., Pardubice, restaurace Philadelphia:

Východočeské středisko Obce spisovatelů zápis z členské schůze, konané dne 18.4.2009, ve13.00hod., Pardubice, restaurace Philadelphia: 1/5 Východočeské středisko Obce spisovatelů zápis z členské schůze, konané dne 18.4.2009, ve13.00hod., Pardubice, restaurace Philadelphia: Podle dostupných informací se omluvili: D.Zlatníková, J.Hrabinec,

Více

MISTR JAN HUS VÝBĚROVÁ BIBLIOGRAFIE K 600. VÝROČÍ UPÁLENÍ MISTRA JANA HUSA. * asi 1371 Husinec. 6. července 1415 Kostnice

MISTR JAN HUS VÝBĚROVÁ BIBLIOGRAFIE K 600. VÝROČÍ UPÁLENÍ MISTRA JANA HUSA. * asi 1371 Husinec. 6. července 1415 Kostnice MISTR JAN HUS * asi 1371 Husinec 6. července 1415 Kostnice VÝBĚROVÁ BIBLIOGRAFIE K 600. VÝROČÍ UPÁLENÍ MISTRA JANA HUSA Výběrová bibliografie zahrnuje knihy z knihovního fondu Městské knihovny Jihlava

Více

CYKLO CUP září 2008

CYKLO CUP září 2008 KATEGORIE: CELKOVÉ VÝSLEDKY celkové titul jméno příjmení ročník kategorie start čas v cíli výsl. čas 1. 22 Jiří Boštík 1961 HM 1:19:00 1:53:37 0:34:37 2. 21 Oldřich Tesař 1975 HM 1:20:00 1:56:57 0:36:57

Více

Sopotnice. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Sopotnice. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Sopotnice Stanoviště: Sopotnice 273/, Sopotnice 561 15 Telefon: 465584128,737914261,724187486 ou.sopotnice@sopotnice.cz Poznámka: http://www.edpp.cz/dpp/sopotnice/

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

34. Celostátn. při i AMG. Vlastivědn. dné muzeum a galerie

34. Celostátn. při i AMG. Vlastivědn. dné muzeum a galerie 34. Celostátn tní seminář knihovníků muzeí a galerií při i AMG Vlastivědn dné muzeum a galerie v České Lípě 7. - 9. záříz 2010 Městské muzeum Dobruška Zaměření: region Dobrušsko a okolí, digitalizování

Více

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 36. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 36. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 36. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Kategorie: muži registrovaní Celkem Dráha č. 1 Dráha č. 2 Dráha č. 3 Dráha č. 4

Více

dorážka

dorážka poř. dr. dr. dr. dr. číslo jméno / klub (oddíl) -0-0 -90 9-0dorážka chyby celkem celkem 0 Hejhal Radek / SKC Staffelstein 9 9 Jirouš Michal / SKC Staffelstein 9 9 0 Franěk Jiří / KK Konstruktiva Praha

Více

Vyhodnocení nejzajímavějších mikroprojektů realizovaných ve Fondu mikroprojektů v následujících kategoriích :

Vyhodnocení nejzajímavějších mikroprojektů realizovaných ve Fondu mikroprojektů v následujících kategoriích : Vyhodnocení nejzajímavějších mikroprojektů realizovaných ve Fondu mikroprojektů v následujících kategoriích : Wyróżnienia najciekawszych mikroprojektów realizowanych w ramach Funduszu Mikroprojektów w

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Antonín Klášterský. Antonín Klášterský. - český básník, překladatel, libretista a organizátor literárního života. Osobnosti Mirovicka

Antonín Klášterský. Antonín Klášterský. - český básník, překladatel, libretista a organizátor literárního života. Osobnosti Mirovicka Osobnosti Mirovicka Antonín Klášterský - český básník, překladatel, libretista a organizátor literárního života * 25. 9. 1866 - Mirovice + 3. 10. 1938 pohřben: Praha Vyšehradský hřbitov Slavín Narodil

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 14 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 14 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 14 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 12.1.2019 Vedoucí soutěže B. Šiška V tomto kole se střetla družstva na vedoucích pozicích a lépe vyšli z toho hosté. Č.

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 22 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 22 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 22 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 16.3.2019 Vedoucí soutěže B. Šiška V tomto kole se zrodilo několik kanárů a k tomu navíc také relativně jasná vítězství.

Více

Euroregion Glacensis

Euroregion Glacensis Euroregion Glacensis Vznik Euroregionu Glacensis Euroregion byl založen podpisem smlouvy o vytvoření českopolského Euroregionu Glacensis 5.12.1996 v Hradci Králové. V letošním roce Euroregion Glacensis

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 18 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 18 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 18 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 16.2.2019 Vedoucí soutěže B. Šiška V dohrávce 16.kola Náchod C vyhrál nad Rybníkem B a stále drží kontakt s Č. Třebovou

Více

Východočeská divize Pořadí jednotlivců:

Východočeská divize Pořadí jednotlivců: Východočeská divize Pořadí jednotlivců: jméno hráče družstvo celkem plné dorážka chyby poměr kuž. maximum 1. BAJER Jiří N. Paka 456,1 307,1 149,1 2,0 13 / 14 (500) 2. BEK Jiří Třebechovice 455,0 306,0

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 12 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 12 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 12 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 2.12.2018 Vedoucí soutěže B. Šiška Domácí berou body celkem 6x. Hosté pouze jednou, ale dá se říci, že jsou to vlastně

Více

22. Obálka sbírky Faeton (1989), samizdatové vydání, ČSDS, Scheinfeld. 23. Obálka sbírky Zápisy omega (1991), bibliofilský tisk, České Budějovice.

22. Obálka sbírky Faeton (1989), samizdatové vydání, ČSDS, Scheinfeld. 23. Obálka sbírky Zápisy omega (1991), bibliofilský tisk, České Budějovice. 6. Obrazová příloha 1. Portrét F. D. Mertha, převzato z publikace Střípky vzpomínek F. D. Merth očima přátel (2000/2010), uspořádal I. Nikl. 2. F. D. Merth ve Strašíně, převzato z Rukopisů (1980), KDM.

Více

semináře pracovníků knihoven muzeí a galerií na fotografiích a v zápisech

semináře pracovníků knihoven muzeí a galerií na fotografiích a v zápisech semináře pracovníků knihoven muzeí a galerií na fotografiích a v zápisech Teplice Oblastní vlastivědné muzeum v Teplicích 1. seminář (4. 6. dubna 1973) Teplice Oblastní vlastivědné muzeum v Teplicích 1.

Více

Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí

Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, 565 42 Tel.: 465 482 115 e:mail: škola@vraclav.cz www: zsvraclav.cz Číslo projektu Název šablony Vyučovací předmět Vzdělávací

Více

Mgr. Miroslav Smejkal Odbor rozvoje Krajský úřad Pardubického kraje seminář Dotační možnosti pro obce duben 2019

Mgr. Miroslav Smejkal Odbor rozvoje Krajský úřad Pardubického kraje seminář Dotační možnosti pro obce duben 2019 INTERREG V-A ČESKÁ REPUBLIKA POLSKO AKTUÁLNÍ MOŽNOSTI ČERPÁNÍ DOTACÍ PRO OBCE Mgr. Miroslav Smejkal Odbor rozvoje Krajský úřad Pardubického kraje seminář Dotační možnosti pro obce duben 2019 INTERREG V-A

Více

10. REALISMUS. D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let. a)historická próza

10. REALISMUS. D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let. a)historická próza 10. REALISMUS D)Realismus v české próze a dramatu 80. a 90. let a)historická próza a)historická próza za nejvýznamnější české autory historických próz jsou považováni: Alois Jirásek a Zikmund Winter. Alois

Více

Ročník Výsledková listina - florbal. Kategorie: m61 až 70

Ročník Výsledková listina - florbal. Kategorie: m61 až 70 Kategorie: m61 až 70 z Součet 1 Martinek Josef 120 Obec Vamberk 3 1 6 12 13 9 2 Urbánek Jindřich 174 Senioři Borohrádek 3 5 4 8 13 7 3 Tupec Zdeněk 012 K.D.N. Čermná nad Orlicí 2 5 4 8 13 6 4 Novák Vladimír

Více

Silniční běh O pohár Sedloňova

Silniční běh O pohár Sedloňova Výsledková listina Silniční běh O pohár Sedloňova Ročník: 46. 1.10.2016 Kategorie A - Muži do 34 let 1. 32 Krunka Kamil 1986 SK Nové Město nad Metují 00:33:32,55 2. 21 Janata Milan 1985 Salming 00:34:40,40

Více

Ročník Výsledková listina - střelba ze vzduchovky. Kategorie: m61 až 70

Ročník Výsledková listina - střelba ze vzduchovky. Kategorie: m61 až 70 Kategorie: m61 až 70 1 Vilímek Bohumil 328 TJ. Sokol České Meziříčí 25 47 2 Joska Jaromír 216 Senioři ČR, MO Předměřice n.l. 23 47 3 Bednář Miroslav 261 Senioři Novobydžovska z.s. 25 46 4 Jeřábek Vlastimil

Více

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 34. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 34. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 3 výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Kategorie: muži registrovaní Poř. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Šmída Václav SKK Hořice 525 354

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 25 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 25 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina Zpravodaj č.: 25 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 6.4.2019 Vedoucí soutěže. Šiška Č. Třebová v dohrávce i ve 26.kole vítězí a již ji nemůže ohrozit žádné družstvo. Takže

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 20 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 20 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 20 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 2.3.2019 Vedoucí soutěže B. Šiška Ve 20. kole Č. Třebová uniká Náchodu C, který možná trochu překvapivě prohrává doma

Více

Termín Místo konání a hostitelská vysoká škola Rektor-hostitel. Ivan Barančík

Termín Místo konání a hostitelská vysoká škola Rektor-hostitel. Ivan Barančík ČKR: SRK: KR: Zasedání rektorů přehled 1992-2015 (Stav k 4.6.2015) Česká konference rektorů Slovenská rektorská konference Klub rektorů českých a slovenských vysokých škol Termín Místo konání a hostitelská

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

Dislokace Slavnosti piva 2015

Dislokace Slavnosti piva 2015 Dislokace Slavnosti piva 2015 218 Otta Kovařík Adamov 301 ICE - TECH International spol. s r.o. Lišov u Českých Budějovic Minipivovar Mostecký Kahan Most PRECIS HOLDING s.r.o. 5 306 DUDÁK - Měšťanský pivovar

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 5 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 5 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 5 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 13.10.2018 Vedoucí soutěže B. Šiška V tomto kole se nám zrodily dvě remízy, a to v H. Králové, kdy místní družstvo C přenechalo

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 7 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 7 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 7 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 27.10.2018 Vedoucí soutěže B. Šiška V dohrávce 1. kola Pardubice C poráží Svitavy D a v pátek v tomto kole Svitavy C. Č.

Více

Literární druhy a žánry hrou

Literární druhy a žánry hrou Literární druhy a žánry hrou MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VELKÁ BYSTŘICE projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_03_14 Tématický celek:

Více

Kučera Miroslav / TJ Spartak Rokytnice 543 Novotný Zdeněk / TJ Spartak Rokytnice 516

Kučera Miroslav / TJ Spartak Rokytnice 543 Novotný Zdeněk / TJ Spartak Rokytnice 516 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 pořadí bez rozlišení kategorie Kaanová Ivana / TJ Bižuterie Jablonec n.n. 525 Říha Zdeněk / KV Mutterstadt 632 Hrubý Petr / Slavoj Praha 575 Říha Zdeněk / KV Mutterstadt

Více

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou půjčka hluboká nad vltavou zámek otevírací doba. Podívejte se jaká je Otevírací doba PENN lokalitě. sociální dávky 2012 Nebankovní půjčky bez příjmu Levné nebankovní půjčky rychle. více Pomoc pro zoo v

Více

Stručná anotace: Materiál slouží k procvičení a doplnění učiva geografie krajů ČR

Stručná anotace: Materiál slouží k procvičení a doplnění učiva geografie krajů ČR Název: Oblast: Autor: Číslo: Královéhradecký kraj Zeměpis Mgr. Věra Sklenářová VY_32_inovace_Z78_12 Stručná anotace: Materiál slouží k procvičení a doplnění učiva geografie krajů ČR Tento materiál byl

Více

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování Volby do zastupitelstev obcí 20.10. - 21.10.2006 - výsledky hlasování Zastupitelstvo města, Kraj: Jihomoravský kraj, Okres: Brno-venkov Obec: Oslavany Počet volených členů zastupitelstva Počet volebních

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 15 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 15 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 15 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 19.1.2019 Vedoucí soutěže B. Šiška Družstva Č. Třebové B i Náchodu C nezaváhala a vezou si z venku body. Venku bodovala

Více

Národní technické muzeum Archiv Národního technického muzea. Zákrejs Vladimír

Národní technické muzeum Archiv Národního technického muzea. Zákrejs Vladimír Národní technické muzeum Archiv Národního technického muzea Zákrejs Vladimír (1904-1943) Prozatímní inventární seznam NAD č. 323 evidenční pomůcka č. 114 Holanová Eva Praha 1950 I. Studie a doktorát na

Více

ODBOR STAVEBNÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ODBOR STAVEBNÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/151849/2014 ST2/Pel, 151851/2014 ST2/Pel MMHK/169092/2014 ST2/Pel Pavel Pelant 495707883 pavel.pelant@mmhk.cz

Více

Karel Schelle, Jaromír Tauchen (eds). právních dějin. Právní Právo po

Karel Schelle, Jaromír Tauchen (eds). právních dějin. Právní Právo po Karel Schelle, Jaromír Tauchen (eds). Encyklopedie českých právních dějin VI. svazek Právní Právo po 2016 Vzor citace: Schelle, Karel Tauchen, Jaromír (eds). Encyklopedie českých právních dějin, VI. svazek

Více

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Stoka A2-1 10001 105/49 4259 Městys Machov Machov 119, 549 63

Více

ZPRAVODAJ Vč. přeboru sk. A

ZPRAVODAJ Vč. přeboru sk. A Společná STK KKKS a PKKS ZPRAVODAJ Vč. přeboru sk. A Číslo 6 - ročník 2011/2012 Dobruška 23.10.2011 Zpracoval : Ing. P.Brandejs SKK Hořice D - TJ Lokomotiva Trutnov C 14:2 2496-2415 21.10. TJ Červený Kostelec

Více

Knižní. tipy. pod stromeček

Knižní. tipy. pod stromeček Knižní tipy 2015 pod stromeček Kniha je podle našeho názoru pod stromečkem nezbytnost. Ale jaká by to měla být? Proto jsme se zeptali našich lektorů, kteří pro vás vybrali tituly, které pod stromečkem

Více

9:45 - Skok do dálky s rozběhem M1 prkno 1m. 10:00 - Skok do dálky s rozběhem M2. 10:15 - Skok do dálky s rozběhem M3

9:45 - Skok do dálky s rozběhem M1 prkno 1m. 10:00 - Skok do dálky s rozběhem M2. 10:15 - Skok do dálky s rozběhem M3 10:30 - Skok do dálky s rozběhem F1 prkno 1m 1 Zámostná Marie 98 13 Praha - Hobiti 310 278 315 271 315 OK 2 Turková Jana 5 15 Benešov - SK Racek 222 180 207 233 233 OK 3 Čermáková Jaroslava 138 34 Ústí

Více

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov.

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov. Velké letní soutěže se účastnilo přes 4000 soutěžících. Bohužel ne všichni si řádně přečetli pravidla a proto museli být z losování vyřazeni. Nicméně většina soutěžících odpověděla správně na všech 15

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. BENDA Lumír DOČKAL Lub.st. BENDA Lumír DOHNAL Tomáš DOČKAL Lub.st. KROPÁČEK Václav. NEČEKAL Frant.st.

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. BENDA Lumír DOČKAL Lub.st. BENDA Lumír DOHNAL Tomáš DOČKAL Lub.st. KROPÁČEK Václav. NEČEKAL Frant.st. VÝSLEDKOVÁ LISTINA MTG ŘEDITEL ROZHODČÍ JURY BENDA Lumír DOČKAL Lub.st. BENDA Lumír DOHNAL Tomáš DOČKAL Lub.st. KROPÁČEK Václav MUŽÍK Pavel NEPIMACH Lub.st. NEČEKAL Frant.st. VÍTĚZOVÉ JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ

Více

Regionální mistrovství jednotlivců okresů Náchod Hradec Králové

Regionální mistrovství jednotlivců okresů Náchod Hradec Králové Regionální mistrovství jednotlivců okresů Náchod Hradec Králové 2 0 0 6 Kategorie : dorostenky, dorostenci Náchod 10.4.2006 žáci, žákyně Náchod 12.4.2006 junioři, juniorky Náchod 14.4.2006 ženy, ženy seniorky

Více

ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK

ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK TJ SPARTAK POLIČKA A, B Mgr. Ludmila HARAŠTOVÁ, Nádražní 648, 572 01 Polička TM: 731 180 433 e-mail: harasta.frantisek@tiscali.cz hala: ZŠ Masarykova, Polička TJ SVITAVY

Více

Dorostenci VÝSLEDKY 4000 m Nar. Kat. Klub Výkon Ztráta km/h :06:48 0:06: Dci AC Moravská Slavia Brno, spolek 00:13:38 0:06:48 0:06:50

Dorostenci VÝSLEDKY 4000 m Nar. Kat. Klub Výkon Ztráta km/h :06:48 0:06: Dci AC Moravská Slavia Brno, spolek 00:13:38 0:06:48 0:06:50 1 805 Kováčech Martin 2001 Dci SSK Vítkovice 00:13:27 17.84 0:06:48 0:06:39 2 804 Stibal Jakub 2001 Dci AC Moravská Slavia Brno, spolek 00:13:38 0:06:48 0:06:50 3 806 Pešava Jan 2000 Dci TJ Jablonné nad

Více

HODNOTA V LITERATUŘE PRO DĚTI A MLÁDEŽ

HODNOTA V LITERATUŘE PRO DĚTI A MLÁDEŽ HODNOTA V LITERATUŘE PRO DĚTI A MLÁDEŽ, Tišnov, 17. ledna 2019 JAK SE CÍTETE JAKO UČITEL VYBÍRAJÍCÍ KNIHY PRO SVÉ ŽÁKY? Teorie a kritika literatury pro děti a mládež Svatava Urbanová Milena Šubrtová Jaroslav

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 11 Ročník 2018/2019

Společná STK VČ soutěž, skupina B Zpravodaj č.: 11 Ročník 2018/2019 Společná STK VČ soutěž, skupina Zpravodaj č.: 11 Ročník 2018/2019 Zpracováno dne 24. 11. 2018 Vedoucí soutěže. Šiška Utkání Hylváty C odloženo na žádost hostujícího celku z důvodu nemocí a pracovních povinností.

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Vápenná okres... Jeseník konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

ČESKÝ POHÁR LP V případě neúčasti střelce na finále nebude v Českém poháru klasifikován.

ČESKÝ POHÁR LP V případě neúčasti střelce na finále nebude v Českém poháru klasifikován. ČESKÝ POHÁR LP 2017 V případě neúčasti střelce na finále nebude v Českém poháru klasifikován. 1.kolo 15.4.2017 2.kolo 3.6.2017 3.kolo 17.-18.6.2017 4.kolo 29.-30.7.2017 5.kolo 2.9.2017 FINÁLE 7.10.2017

Více

1. Academia : výroční sborník s kompletní bibliografií. Vydání 1. Praha: Academia, stran. ISBN:

1. Academia : výroční sborník s kompletní bibliografií. Vydání 1. Praha: Academia, stran. ISBN: BIBLIOGRAFIE VYDANÉ V ČR ZA ROK 2016 2 1. Academia 1966-2016: výroční sborník s kompletní bibliografií. Vydání 1. Praha: Academia, 2016. 338 stran. ISBN: 978-80-200-2548-7. Academia (nakladatelství); nakladatelství

Více

voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm

voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm voál s olůvkem (záclona Stylex) R 0194 01 v. 180 cm voál s olůvkem (závěs Stylex) R 0293 01 barva 1179, v. 260 cm K O L E K C E J A R O - L É T O 2 0 0 8 Vážení přátelé, končí doba chladných měsíců a s

Více

Dotace KHK

Dotace KHK Dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje pro rok 2016 na podporu definovaných v zákoně č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů 6115340 Alžběta Limberská - Domácí péče Jičín

Více

XV. Obecní turnaj v kuželkách - Bánov 2018 Seznam přihlášených družstev - ŽENY

XV. Obecní turnaj v kuželkách - Bánov 2018 Seznam přihlášených družstev - ŽENY XV. Obecní turnaj v kuželkách - Bánov 2018 Seznam přihlášených družstev - ŽENY Poř. Název družstva Členové družstva Kapitán družstva 1 EXPERTKY Martina Pavlíčková, Andrea Daňková, Petra Kočendová Michaela

Více

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2013

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2013 TJ Squash Turnov název: TJ Turnov, o.s. - TJ Squash Turnov ulice: Skálova 207 město: Turnov PSČ: 51101 jméno: Martin příjmení: Beksa ulice: Vlastibořice 64 město: Sychrov PSČ: 463 44 název SC : Sportcentrum

Více

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy Chrudim 1 Průměr bodů soutěţících 134,7215 OA Chrudim 6 Michalcová Pavlína Výsledné body 142,739 78 Melšová Lucie Výsledné body 126,704 Třebíč 2 Průměr bodů soutěţících 131,7605 Obchodní akademie Dr. A.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD

MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD PALACKÉHO NÁMĚSTÍ 160, POLIČKA 572 01 MP/18658/2013/SÚ MP/19668/2013/SÚ/Pu Puchar Pavel 468 001 717 urad@policka.org

Více

VÝPIS PARCEL A JEJICH VLASTNÍKŮ; Hartmanice u Poličky (okres Svitavy); KÚ

VÝPIS PARCEL A JEJICH VLASTNÍKŮ; Hartmanice u Poličky (okres Svitavy); KÚ VÝPIS PARCEL A JEJICH VLASTNÍKŮ; Hartmanice u Poličky (okres Svitavy); KÚ 637441 Stoka Číslo Výměra [m 2 ] LV Druh pozemku - způsob využití Odtok z ČOV 744 646 10001 TTP OBEC HARTMANICE 109, Hartmanice,

Více

Č.20. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt

Č.20. Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt ZPRAVODAJ Vč DIVIZE Č.20 Ročník 2018/2019 Zpracoval: J.Egrt 2.3.2019 Jedinou výhru hostí zařídil vedoucí Jičín B ve Dvoře a jelikož druhý Kostelec svůj zápas odložil, zvýšil svůj náskok na tři body. Jeden

Více

Place Usage Report. Čáslav, stř. Čechy, Československo Bierová, Marie Marr: 18 Dec 1947 Lorenz, Augustin Death: 26 Dec 1973

Place Usage Report. Čáslav, stř. Čechy, Československo Bierová, Marie Marr: 18 Dec 1947 Lorenz, Augustin Death: 26 Dec 1973 Abertamy, záp. Čechy, Československo Bier, Vladimír Death: 16 Mar 1952 Bierová, Alena Birth: 29 Dec 1953 Bonarówka, záp. Halič, Polsko Pitula, Kataryna Death: 1933 Pitulová, Marie Birth: 13 Aug 1924 Bonarówka,

Více

SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ

SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ Příloha č. 1 Rámcové kupní smlouvy č.j.: MV-11561-77/PO-PSM-2014 Počet listů: 6 SEZNAM VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ ZADAVATEL Česká republika - Ministerstvo vnitra Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ 00007064

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

ZPRAVODAJ Východočeské divize

ZPRAVODAJ Východočeské divize ZPRAVODAJ Východočeské divize Ročník 2014/15 Číslo : 6 Trutnov 18.10.2014 Tentokrát jsem nedostal ani jeden komentář. Body z venku vezou pouze obě družstva Trutnova, ostatní zápasy skončily vítězstvím

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

ZPRAVODAJ. Východočeské divize 2017/18 Číslo : 4 Jičín

ZPRAVODAJ. Východočeské divize 2017/18 Číslo : 4 Jičín ZPRAVODAJ Východočeské divize 2017/18 Číslo : 4 Jičín 8.10. 2017 Třikráte zazpíval v tomto kole hostujícím hráčům kanárek. Ve výhrách hostí dvakrát figurovaly Hylváty. Nejprve v dohrávce odvezly body z

Více

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi Kategorie: ŠKOLKA - DĚVČATA I. kolo II. kolo 32 Kalíková Kateřina 2002 LO Tesla Pardubice 1:36,04 01:37,12 03:13,16 1 63 Daňková Anežka 2003 SKI Klub Hlinsko 01:37,25 01:36,46 03:13,71 2 2 Pfefferová Zuzana

Více

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí

SDH Kamenná - vedení sboru p ed rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 edseda místop edseda velitel zástupce velitele jednatel pokladník zbrojí SDH Kamenná - vedení sboru před rokem 1989 Funkce 1936 1939 1951 1952 1953 předseda Kundela František ml. Kundela František Kříž Josef Kříž Josef místopředseda Prokeš Josef Buršík Miroslav Nováček Jaromír

Více

Státní okresní archiv Vyškov se sídlem ve Slavkově u Brna. Měšťanský střelecký spolek Vyškov.

Státní okresní archiv Vyškov se sídlem ve Slavkově u Brna. Měšťanský střelecký spolek Vyškov. - 63 - PRAMENY ČR MZA Brno - Státní okresní archiv Vyškov se sídlem ve Slavkově u Brna. Měšťanský střelecký spolek Vyškov. HORÁKOVÁ, Eva. O konzervaci střeleckých terčů ve vyškovském muzeu. In JORDÁN,

Více

Silniční běh O pohár Sedloňova

Silniční běh O pohár Sedloňova Výsledková listina Silniční běh O pohár Sedloňova Ročník: 36. 30.9.2006 Kategorie A - Muži do 34 let 1. 4 Chmelík Josef 1973 Atletika Polička 00:34:36,00 2. 2 Erbs Dušan 1979 AC Pardubice 00:36:05,00 3.

Více

Drápanda ročník Drápandy

Drápanda ročník Drápandy 8. ročník Drápandy V obotu 31. října se v sálku Městské knihovny Varnsdorf odehrála zajímavá akce: slavnostní vyhlášení výsledků 8. ročníku literární soutěže pro žáky šestých až devátých tříd základních

Více

Obory Slavnosti piva 2012

Obory Slavnosti piva 2012 Obory Slavnosti piva 2012 01.00 Pivovary Banskobystrický pivovar, a.s. 974 05 Banská Bystrica BELTTON s.r.o. BOHEMIA REGENT a.s. Třeboň BONVER CZ, s.r.o. Zašová CZECH BREWMASTERS s.r.o. (Svitavský pivovárek

Více

Výsledky - Spálavka Kategorie: Dorostenky - 18 let a mladší

Výsledky - Spálavka Kategorie: Dorostenky - 18 let a mladší Výsledky - Spálavka 2018 - Kategorie: Dorostenky - 18 let a mladší 1 22 Boháčová Anna 2000 SK Chotěboř 0:32:25 0:00:00 2 72 Málková Karolína 2001 Slévárna Pařížov 0:38:16 0:05:51 3 29 Jelínková Michaela

Více

Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1

Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1 Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1 22. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 1 ~ Seznam projektů, které splnily schválenou

Více

1. chomutovská liga - jaro 2011 6. ročník CV ligy - jaro 2011

1. chomutovská liga - jaro 2011 6. ročník CV ligy - jaro 2011 tým 6. ročník CV ligy - jaro 2011 jednotlivé hry body 1. Čechie Litvínov 612 633 675 636 598 612 570 683 651 705 628 591 603 644 522 603 627 543 529 624 549 672 585 570 644 565 588 617 46 17079 609,964

Více

celkem Hetych Jiří ml. mr Jiroušek Pavel mr Holanec Petr mr Ksandr Dalibor mr

celkem Hetych Jiří ml. mr Jiroušek Pavel mr Holanec Petr mr Ksandr Dalibor mr Oddíl Příjmení a jméno devítky chyby výkony devítky chyby Lok.Č.Třebová 2 Hetych Jiří ml. mr 2 3 Jiroušek Pavel mr 4 283 2 6 593 2 Start RK 8 Holanec Petr mr 4 284 Ksan Dalibor mr 9 285 5 9 569 3 SK Solnice

Více