Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27. dubna 2018 od 19:00 hod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27. dubna 2018 od 19:00 hod"

Transkript

1 ~ 1 ~ Obec Olešná Olešná čp. 94, Pelhřimov Telefon , mobil starosta IČO ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz čj. 1-3/2018 Olešná dne 27. dubna 2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27. dubna 2018 od 19:00 hod Přítomni: Josef Bláha, Rostislav Palán, František Bláha, Petr Studený, Jiří Paclík, Milan Šlechta a Petr Mareš 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zahájení provedl starosta Josef Bláha a přivítal všechny přítomné. Jelikož jsou všichni členové zastupitelstva přítomni, je jednání usnášení schopné. Jako zapisovatel byl navržen Josef Bláha a ověřovatelé zápisu byli zvoleni Milan Šlechta a Petr Mareš Zapisovatel a ověřovatelé zápisu byli jednohlasně zvoleni. Program jednání: 1. Volba ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2. Kontrola plnění usnesení z minulého jednání zastupitelstva 3. Příprava na GDPR - seznámení s podmínkami 4. MK Chválov 5. Ostatní MK 6. Kontejnery na bio odpad 7. Nákup kompostérů pro občany 8. Čerpání dotací a vyhlášené výzvy 9. Budování míst tříděného odpadu 10. Vybudování parkoviště Olešná 11. Rozpočtové opatření 2/ Návrh na rozpočtové opatření 3/ Ostatní a) práce zaměstnanců obce b) návrh na prodej palivového dřeva c) dořešení nájmu pozemku pro čerpací stanici pro Řemenov d) další Zastupitelstvo obce Olešná jednohlasně schvaluje program jednání.

2 ~ 2 ~ 2. Kontrola plnění usnesení z minulého zastupitelstva Ve věci výkupu pozemků byly zaslány dopisy majitelům pozemků, o které máme zájem. Jeden z pozemků již byl prodán a to SpV Plevnice - jedná se o část cesty Olešná Chválov. Zde už jsme v jednání. Další jsou pozemky od Kraje Vysočina, které nám již budou převedeny do majetku bezúplatně. Další pozemky, o které jsme žádali, jsou pozemky v majetku státu. Některé pozemky jsou v majetku Státního pozemkového úřadu a některé v majetku Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Zde jsme ještě nedostali odpověď. Jako další pozemky jsou pozemky tady před školou a na toto jsme nedostali zatím žádnou odpověď. Budeme to muset vyřizovat osobně. Dále bylo požádáno o zaměření chodníků, kde v některých případech zasahujeme do pozemku občanů obce a po jejich zaměření budeme nuceni také tyto části pozemků vykoupit. Rybník Skalník je připraven k realizaci. Projekt je již vypracován a dále je i stavební povolení a nyní již čekáme na vypsání grandu. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci o plnění usnesení z minulého zastupitelstva. Pro 7, proti 0, zdržel Příprava na GDPR seznámení s podmínkami Jelikož se blíží doba na zabezpečení osobních údajů, podle nového zákona bude zapotřebí nechat zpracovat podmínky implementace v naší obci. Termín je do 25. května 2018, kdy toto nařízení Evropské unie bude v platnosti. Je sice zarážející, že do současné doby není v platnosti zákon naší republiky, ale dle nařízení unie je jasný. Jelikož se doba krátí, navrhuje projednat toto s tím, že by nám byla zpracována dokumentace k tomuto a to včetně školy. Tato dokumentace bude stát kolem Kč. Pověřenec pro ochranu osobních údajů musí mít zkoušky a následně je mu vydán průkaz. Jedná se o to, že za nás částečně bude zodpovídat, zejména co se týče počítačových sítí a v neposlední řadě také o zařazení dokumentace. Zde máme návrh na měsíční částku Kč včetně školy. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s návrhem a ukládá starostovi objednat tuto službu. Pro 6, proti 1, zdržel Místní komunikace Chválov Na základě požadavku na opravu místních komunikací ve Chválově a přímo na místě jsme se dohodli, že část, která se týče vjezdů, si zaplatí majitelé domů a zbylou část bude hradit obec. Jedná se zejména o průběžnou komunikaci a dále části, které se napojují z místní komunikace. Místní komunikace již byla opravena. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s opravou místní komunikace v této místní části. Pro 7, proti 0, zdržel 0.

3 ~ 3 ~ 5. Oprava ostatních komunikací Největším problémem je nedostatek finančních prostředků, i přesto musíme opravit ještě nějaké části. Za nejhorší považujeme komunikaci v Řemenově a Plevnici. Zde bychom měli část připravit na opravu a dohodnout v jaké částce. Již zde ani nemluvím o komunikacích v samotné Olešné, kde by bylo zapotřebí opravit zejména komunikace u bytovek, ale v neposlední řadě celkem všechny a to jak od Chválova, tak komunikace ve směru kolem Augustových ale i další. V Řemenově budeme muset provést vysprávky. Na dalších místech budeme dělat s našimi pracovníky. Jako další komunikace, která vyžaduje opravu je oprava silnice od Putimova na Řemenov, která je velmi popraskaná. V příštím týdnu mám jednání s majitelem firmy SILSTAP Jihlava a tento nám navrhne opravu včetně předběžné ceny. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s postupem prací související s opravou místních komunikací. Pro 6, proti 1, zdržel Kontejnery na bio odpad Zde musíme konstatovat, že tyto kontejnery jsou pro nás velmi užitečné. Problém však nastává, že do těchto kontejnerů jsou vhazovány větve, které se musí následně odstraňovat. Proto navrhuji v každé obci vybudovat místo, kde by bylo možné tyto větve odhazovat na hromadu a jednou za určitou dobu by přijeli zaměstnanci, kteří by tyto větve seštěpkovali a odvezli. Jinak se těžko vybírají větve z nahromaděné trávy. Je to velmi pracné, ale práce není nikde vidět i přes to, že to zabere velmi mnoho času. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s navrženým postupem a pověřuje starostu obce připravit tyto místa. Pro 6, proti 0, zdržel Kompostéry pro občany Na základě průzkumu v Olešné jsme zjistili, že by byl o nákup kompostérů zájem s tím, že bychom požádali o dotace a následně bychom část jako obec zaplatila a následně by jsme tyto kompostéry pronajali občanům. Jedna výhoda by byla zejména v tom, že jednak bychom snížili bio odpad jeho svoz a zpracování a občané by tento zpracovávali doma. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s navrženým postupem a pověřuje starostu obce připravit žádost o tento grand. Pro 6, proti 0, zdržel Čerpání dotací a vyhlášené výzvy Viz příloha. Zastupitelstvo obce Olešná toto bere na vědomí.

4 ~ 4 ~ 9. Budování míst tříděného odpadu V současné době máme již částečně zažity místa tříděného odpadu, ale bude zapotřebí tyto místa nějak upravit, aby nedělali ostudu v obcích. Jako největší problém bude přemístit místo od obchodu v Olešné k dílnám, zde bude zapotřebí připravit jak samotné místo pro kontejnery, tak v neposlední řadě také připravit místo kde bude tento odpad zpracováván. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s navrženým postupem a pověřuje starostu obce upravovat tyto místa postupně. Pro 7, proti 0, zdržel Vybudování parkoviště v Olešné K tomuto byl vyzván projektant, aby vypracoval projekt na stavební řízení a následně bychom požádali o stavební povolení. Již minulé jednání zastupitelstva schválilo výstavbu parkoviště a následnému zákazu stání kolem budovy školy a školky. Zde budou dopravní značky zákaz stání. Bylo by pouze jedno parkoviště o třech místech pro obecní úřad. Zastupitelstvo obce Olešná souhlasí s navrženým postupem a pověřuje starostu obce toto zrealizovat. Pro 7, proti 0, zdržel Rozpočtová změna č. 2/2018 Účetní obce předložila rozpočtové opatření č. 2/2018 které je jako příloha jednání. Jedná se o navýšení na školné. Zastupitelstvo obce Olešná bere rozpočtovou změnu č. 2/2018 na vědomí. 12. Návrh na rozpočtovou změnu č. 3/2018 Účetní obce předložila k projednání návrh na rozpočtové opatření č. 3/2018 které je jako příloha jednání. Zastupitelstvo obce Olešná schvaluje návrh rozpočtové změny č. 3/2018. Pro 7, proti 0, zdržel 0.

5 ~ 5 ~ 13. Ostatní a) Práce zaměstnanců obce Práce ve školce Práce byla věnována na úpravě hřiště školky zejména pískoviště a oprav zařízení hřiště. Dále byla provedena výměna části nábytku ve školce a také v kanceláři Obecního úřadu Olešná. Jelikož se nejednalo o nový nábytek, byla třeba provést menší údržba. Již ale slouží svému účelu. Nábytek byl vyměněn také na sociálním zařízení dílny. Práce v lesích Zaměstnanci obce prováděli těžbu dřeva po náletu lýkožroutu a po vichřici. Všechno dřevo bylo zpracováno v lesích a nyní bude zapotřebí jej ještě roztřídit. Následně bychom prodávali palivové dřevo. O zahájení prodeje budeme včas informovat. Práce na chodnících Jelikož k provedení kolaudace bude zapotřebí mít připravené plochy zelené tak bylo pokračováno v navážení zeminy do těchto prostor. Kromě tohoto se postupně vyklízí prostor u rybníka. Údržba techniky Byl také opravován traktor 7245, kde byl opětovně přetěsněn, ale bude zapotřebí provést celkovou generálku motoru výměnným způsobem. Samotný motor již je vyběhaný a netáhne. Traktor jsme již zakoupili starší a již jej vlastníme od roku Generální oprava činí cca Kč. Kromě traktoru byly prováděny i další práce na údržbě techniky jako výměny olejů oprava poškozených dílů apod. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí stav traktoru a souhlasí s provedením generálky motoru u uvedeného traktoru. Pro 7, proti 0, zdržel 0. Práce na výstavbě haly na uskladnění techniky V současné době je postupně stavěna hala a následně bude třeba její zastřešení, ale i opláštění. Zde budeme muset již dát nové plechové boky. Stavba je již povolena dlouhou dobu, ale postavit se nám to nepovedlo. V současné době již pracují zaměstnanci obce na této výstavbě. Postupně je stavěna konstrukce a následně bude provedeno oplechování. V současné době je již postavena větší část a v tomto budeme pokračovat ještě příští týden. Stavbu haly provádíme sami za použití vlastní mechanizace. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí práci zaměstnanců obce za uplynulé období. Pro 7, proti 0, zdržel 0.

6 ~ 6 ~ b) Veřejná zeleň Jako každým rokem bude prováděna údržba veřejných prostranství. Smutné je však chování našich občanů, kteří nám jednak tuto zeleň ničí, ale dokonce v letošním roce nám některé zasazené rostliny byly ukradeny. V letošním roce kromě údržby bude zapotřebí dokončit zelené pásy mezi silnicí a chodníky a dále pokračovat postupně se zelení nad sklepy, ale i na dalších místech. Smutné zkušenosti poslední doby Kromě uvedených krádeží je dále zjištěno, že stromy, které byly vysázeny již v minulosti, jsou ničeny. Zde bude muset nechat obec vypracovat znalecký posudek a na jehož základě bude posouzeno, jaká škoda vznikla, zda je to pouze přestupek či trestný čin. Nehledě na to budeme muset také na pachateli vyžadovat zaplacení tohoto poškození. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci starosty o provádění údržby a rozšiřování veřejné zeleně v obci a zároveň ukládá starostovi vyžádat znalecký posudek a následně podat trestní oznámení s návrhem na uhrazení způsobené škody. Pro 7, proti 0, zdržel 0. c) Rozšíření tříděného odpadu na komunitu přepálený jedlý olej Jako další kontejnery budou kontejnery na přepálený olej z domácností, které bude moci vhazovat v plastových lahvích. Nádoby nám budou dodány a vyváženy zdarma na základě smlouvy. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci a souhlasí s jeho realizací. Pro 7, proti 0, zdržel 0. d) Plánované práce na další období zaměstnanců obce Pokračovat v sečení a údržbě pozemků. Pokračovat na výstavbě haly. Pokračovat v dobudování chodníků a zelených pásů. Vybudovat kolem rybníka chodník, který by sloužil jak pro chodce, tak případně pro bruslaře a jízdy na prknech a koloběžkách. Postupně budovat místa tříděného odpadu. Stavění oplocenek a výsadba stromků v lesích. Postupně pokračovat ve výsadbě veřejné zeleně před školou nad sklepy. Připravit opravu komunikace Putimov - Řemenov na naší části nástřikem. Dále se budeme muset připravit jako v minulosti dodávkami pitné vody - údržby vodojemů, studní a vodovodních řádů. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí a souhlasí s postupem prací v roce 2018 v našich obcích.

7 ~ 7 ~ e) Zpráva o činnosti požární jednotky obce Zpráva viz. příloha. Jednotka má celkem 14 členů, kteří jsou pravidelně školeni v rozsahu 40 hodin a v neposlední řadě také se účastní odborné přípravy pro nositele dýchací techniky. Celkem se zúčastnila 2 taktických cvičení a jednotek vyjížděla celkem k 10. mimořádným událostem a 5 technické pomoci a 5 požárům. Samotná jednotka je vybavena požárním automobilem s cisternou a dále automobilem pro přepravu členů zásahové jednotky, kromě toho plovoucím čerpadlem, osvětlovacím přívěsem a dále osobními ochrannými pomůckami jako jsou zásahové oděvy, rukavice, zásahová obuv, trička a spodky. Dále 4 dýchací přístroje, čtyřvrstvé zásahové oděvy, zdravotnickým batohem, radiostanicemi a další. K výkonu činnosti a zlepšení zázemí je třeba vybudovat novou hasičskou zbrojnici, na kterou jsme již dostali dotaci ve výši 4,5 mil. korun od MVČR a dále od Kraje Vysočina ve výši 3. mil. korun. S výstavbou bychom započali již v letošním roce. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci činnosti zásahové jednotky a souhlasí s jeho činností. f) Zpráva o výsledku provedené kontroly na pitné vodě Co se týče pitné vody dodávané obyvatelům, tak zde byly již vyhotoveny rozbory pitné vody dle nového zákona, kde se daleko rozšířil počet sledovaných komodit na rovnou stovku, a podle tohoto také rozbory budou daleko dražší. Všechny odebrané vzorky v Olešné, Plevnici, Chválově, i Řemenově odpovídají zákonu, a tedy jsou v pořádku. Tyto rozbory byly jako první a nyní již jiné nebudou. Kdo by měl zájem, může se na tyto podívat na Obecním úřadě v Olešné. Samotné rozbory jsou na stránkách. Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci stav na úseku pitné vody. g) Uzavření silnice II. Třídy č. 347 mezi Mysletínem a Starými Břišti Jelikož bude prováděna oprava komunikace mezi Mysletínem a Starými Břišti bude vedena objížďka přes naši obec. Tato bude v době od 31. května do konce července Zastupitelstvo obce Olešná bere na vědomí informaci o zřízení objížďky přes naši obec Jednání zasedání zastupitelstva bylo ukončeno dne 27. dubna 2018 ve 20:45 hod. Zapsal: Josef Bláha Ověřovatelé zápisu: Milan Šlechta Petr Mareš

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 22. června 2018 od 19:00 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 22. června 2018 od 19:00 hod ~ 1 ~ Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov Telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 IČO 00 515 761 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz Čj. 1-5 /2018 Olešná dne 22. června

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo 19. července 2018 od 20:00 hod. ve VCZ Olešná

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo 19. července 2018 od 20:00 hod. ve VCZ Olešná čj. 1-6/2018 ~ 1 ~ Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov Telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 IČO 00 515 761 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz Zápis z jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 12. června 2015 od 19:00 hod.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 12. června 2015 od 19:00 hod. Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761, bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 8. prosince 2015 od 18:00 hod.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 8. prosince 2015 od 18:00 hod. Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761, bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 22. května 2015 od 18:00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 22. května 2015 od 18:00 hod. Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761, bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 16. února 2017 od 18:00 hod. ve VCZ Olešná čp. 94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 16. února 2017 od 18:00 hod. ve VCZ Olešná čp. 94 -1- Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2014

Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761 bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772 mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

čj. 1-7/2016 Olešná dne 7. prosince 2016

čj. 1-7/2016 Olešná dne 7. prosince 2016 Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 23. 10. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, G. Šafaříková, M. Zíka, Z. Jestřábová Omluveni: Přítomno 5 členi z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 21. 12. 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Dne 23.11.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň dne 22. 4. 2010 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 11. zasedání Zastupitelstva obce dne 20. 6. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Otakar Rejfek, Milan Novák, Petr Černý, Josef Hušek Omluveni: Jan

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Datum a čas konání: 29.3.2019 od 19:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu č.p. 50 Přítomni: Čapek Ondřej, Paclíková Ludmila, Čapek Přemysl, Grund Richard,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 2. června 2017 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef Truhlář František

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 22. července 2015 od 19:00 hod.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Olešná, které se konalo dne 22. července 2015 od 19:00 hod. Obec Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČO 00 515 761, bankovní spojení KB Pelhřimov 305 212 61/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 6. 3. 2019 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Budčeves, konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Budčeves, konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Budčeves, konaného dne 10. 4. 2011. Zasedání Zastupitelstva obce Budčeves bylo zahájeno v 17:05 hodin starostou Marianem Otavou. Přítomno bylo 5 členů zastupitelstva,

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 27. února 2014 Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef Truhlář František Program

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného dne 3. dubna 2015 od 19,00 hod. ve VCZ Olešná

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného dne 3. dubna 2015 od 19,00 hod. ve VCZ Olešná Obec Olešná, Olešná 94, 393 01 Pelhřimov, telefon starosta 724 787 489 mail ou.olesna@seznam.cz IČO 00 515 761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Olešná

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2016 konaném dne 16.11.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav Obec Bačkov Bačkov 38, 582 91 Světlá nad Sázavou IČO: 00579777 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 - konáno dne ve Vlasenici

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 - konáno dne ve Vlasenici Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 - konáno dne 31. 1. 2019 ve Vlasenici Přítomni: p. M. Lang, p. T. Zahradník, p. O. Dohnal, p. M. Houška, p. L. Jakoubek, pí. J. Langová, p. M. Pechek Přítomno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného

Více

OBEC LIPOVICE PROGRAM:

OBEC LIPOVICE PROGRAM: ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 18. srpna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

ad. 10. Návrh usnesení přednesla p. Drahotová v tomto znění: a) zastupitelstvo obce schvaluje:

ad. 10. Návrh usnesení přednesla p. Drahotová v tomto znění: a) zastupitelstvo obce schvaluje: Zápis č. 4 /2008 ze zasedání zastupitelstva obce Horní Kruty konaného dne 20.11.2008 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení: Ukončení: 18.00 hod. 19.40 hod. Přítomni: P. Hošta, J. Šmejkalová, Vl.

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 9 Datum: 12.5.2015 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec zahájila a řídila starostka obce Lenka Maršánová dne 12.5.2015 v 18.30 hodin a ukončila dne 12.5.2015

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14. července 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14. července 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017 OBEC ČAKOV Tatouňovice 5, 25724 Chocerady cakov@chopos.cz ID eenaxid IČ 00231541 Z á p i s Č.4 /2017 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 6. 12. 2017 od 19, 00 hodin v kanceláři

Více

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 9/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 27. 8. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 27. 8. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 3. srpna Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing.

Zápis č. 10 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 3. srpna Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Zápis č. 10 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 3. srpna 2011 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Ostatní občané: 12 Ing. Viléma Černíka Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing. Pavla Janečka Luboše

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově ZÁ P I S č. 6/2016 ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne 19. 09. 2016 od 19:30 hod. v Kozlově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Josef Borovský. Z celkového počtu 6 zvolených

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016

Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016 Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016 Místo konání: Klubovna KD v Mniší Členů komise: 8 Přítomno členů komise: 7 Zahájení jednání a organizační záležitosti 1. Zahájení:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:37 19:01 hodin přítomni:

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ.

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ. Zápis č. 39/14-18 ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne 21. 3. 2018 v kanceláři OÚ. Jednání zahájeno v 18.00 hodin. Účast: Herodek Miroslav, Navrátil Milan, Ing. Kadlík Petr, Kubis Jan,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Sedlačík Ověřovatelé: p. Pazderka,

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4 konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Raná ad 1/ Zahájení Přítomné na zasedání přivítal starosta obce. Dále konstatoval,

Více

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax ,

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax , OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, 262 63 Kamýk nad Vltavou tel. 318697101, fax. 318677152, e-mail: obeczduchovice@razdva.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 26. 2. 2019 od 19.00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 1 Č.j. 4/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh:zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Soukal Justin,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.2/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.2/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.2/2019, konaného dne 07.03.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Němcová Věra

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Č.j.: 453/2018/Poř ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE 21.6.2018 Přítomno: Omluveni: zastupitelů František Pohunek Ing. Pavel Mikoláš Bc. Martina Vojtíšková Hosté: - Občanů:

Více

Z á p i s. ze 4. řádného zasedání ZO Sklené konaného dne 29. dubna 2019 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. ze 4. řádného zasedání ZO Sklené konaného dne 29. dubna 2019 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s ze 4. řádného zasedání ZO Sklené konaného dne 29. dubna 2019 v 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, Ing. Dušan Sláma, František Kolář, Jiří Trojan, Pavlína

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 9.11.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p.černý, p.linhartová neomluvena) Hosté: Ing.Arch.Vít, p.sekera Zahájení Starostka

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0908/2014/Sed Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 18. 12. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Monika Peniaková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 28.3.2018 Termín: středa 28.3.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 7/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 8, konaného dne 19. 8. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Přítomni: Stanislav Šmejkal, Jaroslav Čech, Marcel Fiala, Pavel

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Z áp i s. Přítomni: Staněk josef, Svatoň Josef, Boháč Jan - Košice, Boháč Jan - Doubí, Valek Roman,Kubů Milan, Daněk Václav, Černý Jaromír

Z áp i s. Přítomni: Staněk josef, Svatoň Josef, Boháč Jan - Košice, Boháč Jan - Doubí, Valek Roman,Kubů Milan, Daněk Václav, Černý Jaromír Z áp i s ze zasedání zatupitelstva OÚ obce Košice konaného dne 12.11.2009 od 19. hodin v zasedací místnosti Přítomni: Staněk josef, Svatoň Josef, Boháč Jan - Košice, Boháč Jan - Doubí, Valek Roman,Kubů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 5.1.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------------- Neomluveni:

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 8 / 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. května 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Členů zastupitelstva přítomno :

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne 25.04.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Němcová Věra

Více

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne 21. 1. 2019 Starosta Petr Cejpek (předsedající) zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Šumná (dále jen zastupitelstvo obce ) v 18.00

Více