ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice"

Transkript

1 Obec Měšice Hlavní 55/ Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 16/2017 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 15. října od 18:00 hod Místo: Zasedací místnost Obecního úřadu Měšice, Hlavní 55/22, Měšice Přítomni zastupitelé: 1. Bejlek Jiří 2. Fabián Michal 4. Myšáková Drahoslava 6. Pěničková Jaroslava příchod v hod 7. Richter Jan 9. Severa Michal 10. Soustružník Milan 11. Stránský Václav Omluveni: 3. Honsová Irena 5. Němečková Daniela 8. Říha Ladislav Nepřítomni: --- Hosté: dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu (viz příloha č. 1 tohoto zápisu).

2 Program: 1. Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu. 2. Schválení programu jednání. 3. Schválení nepeněžitého vkladu obce Měšice za vodohospodářský majetek do základního kapitálu společnosti Vodárny Kladno Mělník, a.s.. 4. Nabídka na odkup pozemků. 5. Žádost o poskytnutí dotace na činnost Spolku rybářů Měšice. 6. Návrh rozpočtu obce Měšice pro rok Vyhlášení konkurzního řízení na ředitele/ku Mateřské školy. Měšice, Nosticova 17, Měšice. 8. Informace o přijetí nového strážníka OP Měšice. 9. Později přijaté podněty. 9a.Rozpočtové opatření č. 6/2017 9b.Žádost o poskytnutí dotace na činnost pro TJ. Sokol Měšice z.s.. 9c.Návrh na darování pozemku 127/26 v k.ú. Měšice u Prahy do majetku obce. 9d.Info o oplocení sběrného dvora 9e.Info o stavbě chodníku Měšice Mratín 9f. Info o projektu víceúčelového hřiště II. etapa 9g.Informace o Betonárně Líbeznice

3 PRŮBĚH JEDNÁNÍ 1) Schválení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Předsedající navrhl ověřovateli zápisu p. Myšákovou a p. Stránského a určil zapisovatelem p. Richtera. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Pro: 7 (Bejlek Jiří, Fabián Michal, Myšáková Drahoslava, Richter Jan, Severa Michal, Soustružník Milan, Stránský Václav) Nepřítomen: 4 (Honsová Irena, Němečková Daniela, Říha Ladislav, Pěničková Jaroslava) Zastupitelstvo obce volí ověřovateli zápisu p. Myšákovou a p. Stránského a schvaluje zapisovatelem p. Richtera. 2) Schválení programu jednání Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu jednání. Po přečtení programu dal předsedající prostor k vyjádření se a sdělení stanovisek zastupitelů a přítomných hostů k navrhovanému programu. Zastupitelstvo schvaluje program jednání s navrhovanými změnami Pro: 7 (Bejlek Jiří, Myšáková Drahoslava, Richter Jan, Severa Michal, Soustružník Milan, Stránský Václav, Fabián Michal) Nepřítomen: 4 (Honsová Irena, Němečková Daniela, Říha Ladislav, Pěničková Jaroslava) Program byl schválen 3) Schválení nepeněžitého vkladu obce Měšice za vodohospodářský majetek do základního kapitálu společnosti Vodárny Kladno Mělník, a.s.. Starosta: na předchozím zasedání jsme měli schválit nepeněžitý vklad obce Měšice do kapitálu spol. VKM Kladno Mělník. Po upozornění paní Říhové, jsme vklad neschválili, protože nebyly jasné různé položky ani výše částky za majetek. Paní Říhová se následně spojila s ekonomickým náměstkem VKM Ing. Oldřichem Večeřou, se kterým vše prodiskutovala a dle slov paní Říhové nyní můžeme vklad schválit. Starosta zároveň seznámil zastupitelstvo s dopisem, který společnost VKM obci zaslala na základě konzultace s paní Říhovou, kde je vše důkladně rozebráno. V průběhu projednávání tohoto bodu přišla p. Pěničková Jaroslava.

4 a) Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje nepeněžitý vklad obce Měšice, jehož předmětem je vybraná vodárenská infrastruktura v obci Měšice tak, jak je popsána a oceněna ve znaleckém posudku vypracovaném společností Česká znalecká, a. s. a Ing. Vladimírem Horákem, číslo posudku , částkou 34, ,-Kč. b) Zastupitelstvo obce Měšice souhlasí s jeho vnesením do základního kapitálu společnosti Vodárny Kladno Mělník, a. s., IČ , se sídlem U vodojemu 3085, Kladno s tím, že tímto nepeněžitým vkladem bude upsáno kusů kmenových akcií akciové společnosti Vodárny Kladno Mělník, a.s., znějících na jméno, o jmenovité hodnotě 1.000,-Kč, v listinné podobě, s omezenou převoditelnosti dle stanov a s emisním kursem 1.228,20 Kč. c) Zastupitelstvo obce Měšice pověřuje starostu obce k veškerým úkonům s tím souvisejícím, zejména k uzavření smlouvy o upsání akcií, smlouvy o vkladu a protokolu o předání a převzetí nepeněžitého vkladu a dále k převzetí nově vydaných akcií společnosti. d) Zastupitelstvo schvaluje prodej vodohospodářského majetku obce Měšice, jehož předmětem je vybraný vodohospodářský majetek tak, jak je popsán ve znaleckém posudku vypracovaném společností Česká znalecká, a.s., č. posudku , za kupní cenu ve výši 3, ,-Kč. e) Zastupitelstvo obce Měšice pověřuje starostu obce k veškerým úkonům s tím souvisejícím, zejména k uzavření kupní smlouvy. 4) Nabídka na odkup pozemků Starosta předložil zastupitelům obce nabídku majitelů, kteří vlastní pozemky parc.č. 503, 506 a 509 v k.ú.měšice u Prahy, na odprodej obci za částku ve výši 150,- Kč/m2. P.Stránský: když si to vezmu, tak dle územního plánu půjde v blízkosti koridor rychlodráhy, vedle je biokoridor a pozemek s ohledem na současný stav je naprosto pro obec nevyužitelný. Obci to nabídli z důvodu přilehlého pozemku, který zde má obec v majetku. Pozemek p.č. 509 je ve druhé třídě ochrany půdního fondu. Nevidím smysl, proč by obec měla tyto pozemky kupovat. P.Severa: já bych to koupil už jen z důvodu sousedního vlastníka. Místostarosta: podívejme se na územní plán, dle platného územního plánu se jedná o pozemky, které nemají žádné využití a nejsou pro obec výhodné. P.Severa: mě přijde směšné říkat, že je to pozemek na nic a myslím si, že cena je výhodná P.Stránský: budeme níže přijímat, pravděpodobně darem, pozemek, který obci přinese hodnotu a tady máme platit za nevyužitelnou plochu? Pro: 6 (Bejlek Jiří, Myšáková Drahoslava, Richter Jan, Soustružník Milan, Stránský Václav, Fabián Michal) Proti: 1 (Severa Michal) Zdržel se: 1 (Pěničková Jaroslava)

5 Zastupitelstvo obce Měšice nereflektuje na předloženou nabídku na odkup pozemků parc.č. 503, parc. č. 506 a parc.č. 509 vše v k.ú.měšice u Prahy, majitelů Mgr. J.Kramáře a V.Kramáře. 5) Žádost o poskytnutí dotace na činnost Spolku rybářů Měšice. Zastupitelstvo obce se seznámilo se žádostí o poskytnutí dotace Spolku rybářů Měšice ve výši ,-Kč. P.Stránský: nemám faktické připomínky, navrhuji odstranit ze žádosti text...pomoc s organizováním všech kulturních akcí pořádaných obcí. Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje poskytnutí dotace Spolku rybářů Měšice na činnost spolku ve výši ,-Kč. 6) Návrh rozpočtu obce Měšice pro rok 2018 Starosta seznámil zastupitele s návrhem rozpočtu, který zpracovával s účetní obce a s místostarostou obce. Zastupitele žádá pouze o schválení Návrhu rozpočtu, který bude vyvěšen na úřední desce po dobu 15. dnů, a kdokoliv ze zastupitelů nebo občanů k němu může vznést připomínky nebo podat návrhy na jeho úpravu. Zastupitelstvo obce souhlasí se zveřejněním Návrhu rozpočtu obce Měšice pro rok ) Vyhlášení konkurzního řízení na ředitele/ku Mateřské školy. Měšice, Nosticova 17, Měšice Starosta seznámil zastupitele s informací, že současná ředitelka paní Magda Marečková, se vzdává funkce ředitelky MŠ Měšice. Dle platné legislativy jsem prodloužil pověření současné zastupující ředitelce paní Kláře Pokorné. Z tohoto důvodu je zapotřebí vypsat konkurzní řízení na ředitele/ředitelky MŠ Měšice.

6 Zastupitelstvo obce Měšice souhlasí s vyhlášení Konkurzního řízení na ředitele/ku Mateřské školy Měšice, Nosticova 17, Měšice. 8) Informace o přijetí nového strážníka OP Měšice Starosta informoval zastupitele o přijetí nového strážníka OP Měšice. Vyvěsili jsme záměr na uvolněné místo strážníka OP Měšice. Strážník splnil všechny podmínky, má dostatečné vzdělání na to, aby vykonával tuto pozici. V současné době má tedy OP Měšice dva strážníky. P.Stránský: Proč se nepřišel představit? Navrhuji odeslat SMS všem občanům, aby věděli, že máme opět dva strážníky a připojit do zprávy i telefonní kontakty. Zastupitelé informaci vzali na vědomí. 9) Později přijaté podněty 9a) Rozpočtové opatření č.6/2017 Starosta: když jsme sestavovali návrh rozpočtu na rok 2018, bylo zde mnoho neznámých. Nevíme, zda ještě v letošním roce dostaneme na účet finance z přidělených dotací nebo kolik faktur ještě budeme v letošním roce proplácet. Mnoho plánovaných investic jsme v tomto roce také neuskutečnili (realizace cyklostezky, oprava chodníku, oprava fasády na budově zámku atd.). Účetní obce tímto Rozpočtovým opatřením č. 6 optimalizuje a zohledňuje skutečný stav plnění rozpočtu roku Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje Rozpočtové opatření č. 6/2017 v navrženém znění a to snížení celkových příjmů o částku ,80 Kč a snížení celkových výdajů o částku 2, ,80 Kč. Financování celkem se snižuje o částku 2, ,00 Kč. 9b) Žádost o poskytnutí dotace na činnost pro TJ. Sokol Měšice z.s.. Starosta přednesl podanou žádost o dotaci v částce Kč pro TJ SOKOL Měšice. Již z minulosti jsme se zavázali tuto částku poskytovat, jedná se o částku na činnost sportovního spolku, výchovu a vybavení mládežnických mužstev atd.

7 Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje poskytnutí dotace TJ. Sokol Měšice z.s. na činnost spolku ve výši ,- Kč. 9c) Návrh na darování pozemku 127/26 v k.ú. Měšice u Prahy do majetku obce. Starosta přednesl nabídku vlastníků pozemku parc.č. 127/26 v k.ú.měšice u Prahy, majitelů Janoušek Pavel, Kopáčová Hana, Ing. Malina Petr darovat obci tento pozemek. Václav, Fabián Michal) Zastupitelstvo obce Měšice přijímá návrh majitelů P.Janouška, H.Kopáčové, Ing.P.Maliny darovat obci Měšice pozemek parc.č. 127/26 v k.ú. Měšice u Prahy a pověřuje starostu obce Měšice k uzavření darovací smlouvy s tím, že obec Měšice následně zajistí vklad do katastru nemovitostí. 9d) Info o oplocení sběrného dvora Starosta: máme již všechny potřebné podpisy k podání stavebního povolení. Nyní budeme čekat na stavební povolení a následně vypíšeme výběrové řízení na zhotovitele. Plánované oplocení se bude tedy provádět až příští rok, protože z důvodu výšky opěrné zdi se nemůže požádat pouze o územní souhlas, ale o stavební povolení. Zastupitelstvo bere na vědomí. 9e) Info o stavbě chodníku Měšice Mratín Starosta informoval zastupitele o tom, že od zpracování projektu, kdy byly prováděny zkoušky únosnosti terénu a povrchu, se na tomto pozemku oralo až do hloubky půl metru a tím se výpočty změnily. Nyní se díky tomu musí provést nové zkoušky, protože se zjistilo, že nosnost terénu neodpovídá parametrům a předpisům pro možnost vybudování chodníku. Bude provedeno měření nosnosti terénu na několika místech trasy chodníku a na jeho základě se provede výpočet vícenákladů, které bude muset obec uhradit. Zastupitelstvo bere na vědomí. 9f) Info o projektu víceúčelového hřiště II. etapa Místostarosta informoval zastupitele o projektu víceúčelového hřiště II. etapa, na kterém se pracuje. Místostarosta také informoval o snížení částky a to z důvodu, že obec v průběhu I. etapy stavby hřiště sama pozemek oplotila a umístila zde schodiště, upravila terén a vysázela nové keře a stromy.

8 Firma navrhuje místo tribuny umístit kolem hřiště lavičky. Místostarosta zároveň navrhuje změnu dětského hřiště, které zde má vzniknout. Místo dětských prolézaček místostarosta navrhuje umístit do uvedeného prostoru workoutové a cvičební prvky. V obci máme několik dětských hřišť, ale žádné hřiště pro starší děti. Toto hřiště by bylo určeno pro děti starší 14 let, dospělé i seniory. Ostatní návrhy zůstávají beze změny. Starosta zároveň dohlédne na to, aby projekt obsahoval i odvodnění pozemku. Zastupitelstvo bere na vědomí. 9g) Informace o Betonárně Líbeznice Starosta: dnes jsem sepsal dopis, který jsem datovou schránkou zaslal starostovi obce Líbeznice s tím, že obec nadále nesouhlasí s touto výstavbou a také jsem zmínil, že firma s obcí nekomunikovala, jak údajně dle uzavřené smlouvy s obcí Líbeznice měla. Firma měla dle ní vše s obcí předjednat, což neudělala. Až dnes večer přišel zřejmě pan projektant se zástupcem investora nabídnout obci kompenzaci za vydání souhlasu se stavbou. Oběma jsem sdělil, že obec Měšice nemá v žádném případě v úmyslu podporovat stavbu betonárny a bude i nadále proti. Zasedání bylo ukončeno v 19:30 hod. Zapsal dne : Ověřili: Jan Richter Drahoslava Myšáková Václav Stránský

9 USNESENÍ č. 16/2017 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MĚŠICE ZE DNE Ověřovateli zápisu byli zvoleni p. Myšáková a p. Stránský, zapisovatelem byl určen p. Richter. 2. Zastupitelstvo schvaluje program jednání včetně navrhovaného doplnění. 3. a) Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje nepeněžitý vklad obce Měšice, jehož předmětem je vybraná vodárenská infrastruktura v obci Měšice tak, jak je popsána a oceněna ve znaleckém posudku vypracovaném společností Česká znalecká, a. s. a Ing. Vladimírem Horákem, číslo posudku , částkou 34, ,-Kč. b) Zastupitelstvo obce Měšice souhlasí s jeho vnesením do základního kapitálu společnosti Vodárny Kladno Mělník, a. s., IČ , se sídlem U vodojemu 3085, Kladno s tím, že tímto nepeněžitým vkladem bude upsáno kusů kmenových akcií akciové společnosti Vodárny Kladno Mělník, a.s., znějících na jméno, o jmenovité hodnotě 1.000,-Kč, v listinné podobě, s omezenou převoditelnosti dle stanov a s emisním kursem 1.228,20 Kč. c) Zastupitelstvo obce Měšice pověřuje starostu obce k veškerým úkonům s tím souvisejícím, zejména k uzavření smlouvy o upsání akcií, smlouvy o vkladu a protokolu o předání a převzetí nepeněžitého vkladu a dále k převzetí nově vydaných akcií společnosti. d) Zastupitelstvo schvaluje prodej vodohospodářského majetku obce Měšice, jehož předmětem je vybraný vodohospodářský majetek tak, jak je popsán ve znaleckém posudku vypracovaném společností Česká znalecká, a.s., č. posudku , za kupní cenu ve výši 3, ,-Kč. e) Zastupitelstvo obce Měšice pověřuje starostu obce k veškerým úkonům s tím souvisejícím, zejména k uzavření kupní smlouvy. 4. Zastupitelstvo obce Měšice nereflektuje na předloženou nabídku na odkup pozemků parc.č. 503, parc. č. 506 a parc.č. 509 vše v k.ú.měšice u Prahy, majitelů Mgr. J.Kramáře a V.Kramáře. 5. Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje poskytnutí dotace Spolku rybářů Měšice na činnost spolku ve výši ,- Kč. 6. Zastupitelstvo obce souhlasí se zveřejněním Návrhu rozpočtu obce Měšice pro rok 2018.

10 7. Zastupitelstvo obce Měšice souhlasí s vyhlášení Konkurzního řízení na ředitele/ku Mateřské školy Měšice, Nosticova 17, Měšice. 8. Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje Rozpočtové opatření č. 6/2017 v navrženém znění a to snížení celkových příjmů o částku ,80 Kč a snížení celkových výdajů o částku 2, ,80 Kč. Financování celkem se snižuje o částku 2, ,00 Kč. 9. Zastupitelstvo obce Měšice schvaluje poskytnutí dotace TJ. Sokol Měšice z.s. na činnost spolku ve výši ,- Kč. 10. Zastupitelstvo obce Měšice přijímá návrh majitelů P.Janouška, H.Kopáčové, Ing.P.Maliny darovat obci Měšice pozemek parc.č. 127/26 v k.ú. Měšice u Prahy a pověřuje starostu obce Měšice k uzavření darovací smlouvy s tím, že obec Měšice následně zajistí vklad do katastru nemovitostí. Zapsal dne: Jan Richter Starosta obce: Jiří Bejlek Místostarosta obce: Jan Richter

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 4/2018 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 21. března

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 22/2016 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 14. prosince

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 7/2018 Svolavatel: Jan Richter, místostarosta obce Měšice Datum a čas: 30.

Více

Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 3. 12. 2015 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 24. října 2016, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 24. října 2016, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 24. října 2016, od 18:00 hodin Místo konání : Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní : Ing. Zdeněk Nosek, Zdeněk Zahrádka, Ing. Pavel Hajný, Mgr.

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 8/2017 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 17. května

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Zápis č. 4/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 4/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu Zápis č. 4/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 26. září 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Číslo zápisu: 13/2019 Svolavatel: Martin Čacký, starosta obce

Více

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj usnesení č. 11 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) Počet přítomných členů jednání ZO při jednání: 8 oml.: 1 pan Bc. Lukáš Vocásek (celkový počet členů ZO ke dni jednání 9)

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 12/2017 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 9. srpna

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 5 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 5 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 28.5.2014, od 18.00 hod listů : 5 Přítomno (z 9) : 6 členů ZO hostů : 3 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo zahájeno

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 10/201 5 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 3. 11. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:30 hodin na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:30 hodin na obecním úřadě Obec Blevice Zastupitelstvo obce Blevice č. 4/2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne 29. 6. 2016, od 18:30 hodin na obecním úřadě Přítomni: Václav Krejžík, Klára Hanzlíková, Pavla

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 19. 12. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 7 členů ZO +

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 4. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne , od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť.

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne , od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť. Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 30. 7. 2019, od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne 22. 6. 2016 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 6. 2016 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne 21. 3. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 21. 3. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 22.02. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 9 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

ZÁPIS Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Číslo zápisu: 4/2019 Svolavatel: Martin Čacký, starosta obce Měšice

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Obec Měšice Hlavní 55/22 250 64 Měšice ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Měšice Dokument: Zápis ze zasedání Číslo zápisu: 6/2017 Svolavatel: Jiří Bejlek, starosta obce Měšice Datum a čas: 5. dubna

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Ing. Jiří Čenský, Jana Effenbergerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 7 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 44. veřejného jednání ZO Ostrá dne 17.9. na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál (do 19:20), Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil (od

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více