ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018"

Transkript

1 ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018 STŘEDA 2. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - provozní porada Ve středu se od hodin v učebně přírodních věd uskuteční provozní porada pro vyučující I. a II. stupně základní školy. Program: Organizační a provozní záležitosti v měsíci květnu. Účast: Všichni vyučující. Omluveni: Lenka Hrubá, Petr Zeman. STŘEDA 2. KVĚTEN Nepřítomnost: Marek Šimoňák (od 8.00 do hodin, rada města Frýdku-Místku). Nepřítomnost: Lenka Hrubá (od 8.00 do hodin /1. vyučovací hodina/ a od hodin). PÁTEK 4. KVĚTEN V pátek se 12 žáků z třídy zúčastní přírodovědně soutěže Zlatý list. Místo: Prostějov, biokoridor Hloučela, ulice pod Kosířem. Čas: hodin. Doprava: Linkový autobus. Organizace a pedagogický dohled: Jiří Kobza. PÁTEK 4. KVĚTEN Nepřítomnost: Jana Culková. PONDĚLÍ 7. KVĚTEN, ŘEDITELSKÉ VOLNO V souladu s 24, odst.2 zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), vyhlašuji ředitelské volno na pondělí 7. května Bude uzavřena základní škola včetně mateřské školy, školní družiny a školní jídelny (Mgr. et Mgr. Marek Šimoňák, MBA, ředitel). Ve středu proběhne od hodin v ředitelně školy informativní schůzka k jazykovému projektu EDISON, který se uskuteční v příštím školním roce na přelomu měsíce září a října. Účast: Jitka Kochánková, Marek Šimoňák. Výuka angličtiny pro vyučující z projektu Učíme se rádi. Účast: Přihlášeni vyučující. Čas: hodin hodin. Místnost: Kmenová učebna 7. ročníku. Ve středu proběhne pro zájemce z z řad veřejnosti, rodičů a pedagogického sboru informační seminář ke školní zralosti. Mluvčí: Mgr. Ivana Pospíšilová, Ph.D., Univerzita Palackého v Olomouci. Název: Školní zralost. Učebna: 4. třída. Doba trvání: hodin (2 hodiny). Cílem informačního semináře je: Blíže specifikovat problematiku diagnostiky školní zralosti u dětí v mateřské škole. ČTVRTEK 10. KVĚTEN, I. STUPEŇ Návštěva představení Makový mužíček v divadle v Prostějově. Účast: 1.a 2. třída. Vstupné na žáka: 60,- Kč. Odjezd od školy: 8.20 hodin.

2 Předpokládaný návrat ke škole: hodin. Pedagogický dohled: Kamila Baumgartnerová, Lenka Hrubá, Renata Látalová, Lucie Vaňková. PÁTEK 11. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA Návštěva představení Makový mužíček v divadle v Prostějově. Účast: 3., 4. třída. PÁTEK 11. KVĚTEN Nepřítomnost: Marek Šimoňák (člen výběrové komise na místo ředitele ZŠ a MŠ Slatinice). Nepřítomnost: Jana Culková. PONDĚLÍ 14. KVĚTEN, I. STUPEŇ Návštěva představení JUMPING DRUMS v divadle v Prostějově. Účast: 3., 4. a 5. třída. Vstupné na žáka: 60,- Kč. Odjezd od školy: 8.30 hodin. Předpokládaný návrat ke škole: hodin. Pedagogický dozor: Iveta Matulová, Blahoslava Dobrovolná, Jaroslava Rašková, Tomáš Obr. PONDĚLÍ 14. KVĚTEN V pondělí proběhne od hodin v kanceláři u zástupce ředitele schůzka se zástupcem z mateřské školy, 1. a 2.stupně, školní družiny a školní jídelny. Účast: Alena Gambová, Věra Kudynová, Renata Látalová, Marie Pawerová, Vladimír Vlk, Marek Šimoňák. PONDĚLÍ 14. KVĚTEN Nepřítomnost: Renata Látalová ( hodin, 1. vyučovací hodina). ÚTERÝ 15. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V úterý 15. května se v době od do hodin bude konat zápis dětí do mateřské školy. Místo: Mateřská škola 20, 2. třída. Organizace a odpovědnost: Marie Pawerová, Marek Šimoňák. ÚTERÝ 15. KVĚTEN Nepřítomnost: Šárka Šťastná (1. 3. vyučovací hodina / /). Nepřítomnost: Renata Látalová ( hodin, 1. a 2. vyučovací hodina). STŘEDA 16. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve středu 16. května se v době od do hodin bude konat zápis dětí do mateřské školy. Místo: Mateřská škola 20, 2. třída. Organizace a odpovědnost: Marie Pawerová, Marek Šimoňák. STŘEDA 16. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - provozní porada Ve středu se od hodin v učebně přírodních věd uskuteční provozní porada pro vyučující I. a II. stupně základní školy. Program: Aktuální edukační, organizační a provozní záležitosti. Účast: Všichni vyučující. Omluveni: Lenka Hrubá, Petr Zeman. ČTVRTEK 17. KVĚTEN, II. STUPEŇ Ve čtvrtek se uskuteční pro žáky z třídy přírodovědná exkurze do Přečerpávací vodní elektrárny Dlouhé stráně. Odjezd od školy: 7.15 hodin. Návrat ke škole: hodin.

3 Organizace a odpovědnost: Vladimír Vlk. Pedagogický dohled: Jitka Krajíčková, Vladimír Vlk, Petr Zeman. Žáci z 2. stupně, kteří se exkurze nezúčastní, budou mít společný náhradní program (výuku do hodin) v učebně 7. ročníku. ČTVRTEK 17. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA Ve čtvrtek se sestavené družstvo z žáků ročníku zúčastní dopravní soutěže v Prostějově. Místo: Dětské dopravní centrum DDC Prostějov. Čas: hodin. Doprava: Linkový autobus. Organizace a pedagogický dohled: Jiří Kobza. ČTVRTEK 17. KVĚTEN Nepřítomnost: Renata Látalová od hodin. PÁTEK 18. KVĚTEN Nepřítomnost: Olga Kovaříková (školení Olomouc - České účetní standardy č.706, 708, 709, 710). PONDĚLÍ 21. KVĚTEN Nepřítomnost: Marek Šimoňák (zastupitelstvo Frýdku-Místku). Nepřítomnost: Olga Kovaříková (školení Olomouc - Účetnictví pro ÚSC a p.o. v roce 2018 v příkladech). ÚTERÝ 22. KVĚTEN Nepřítomnost: Marek Šimoňák (rada města Frýdku-Místku). Nepřítomnost: Jaroslava Rašková od do hodin. STŘEDA 23. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve středu se ve 3. třídě od hodin uskuteční besídka ke Dni matek. STŘEDA 23. KVĚTEN Výuka angličtiny pro vyučující z projektu Učíme se rádi. Účast: Přihlášeni vyučující. Čas: hodin hodin. Místnost: Kmenová učebna 7. ročníku. STŘEDA 23. KVĚTEN Nepřítomnost: Olga Kovaříková ( hodin). PÁTEK 25. KVĚTEN, I. STUPEŇ K příležitosti Noci kostelů v České republice žáci z 1. a 2. třídy vystoupí v divadelní hře o svaté Anežce České (čas vystoupení bude upřesněn). Organizace a pedagogický dohled: Kamila Baumgartnerová, Lenka Hrubá, Renata Látalová, Lucie Vaňková, Vladimír Vlk. Čas vystoupení: Bude upřesněn. PÁTEK 25. KVĚTEN Nepřítomnost: Alžběta Mlčochová (DVU v Brně /šablony/). PONDĚLÍ 28. KVĚTEN, I. STUPEŇ Pythagoriáda pro 5. třídu. Účast: Veronika Svobodová, Barbora Novotná, Vanesa Navrátilová, Diana Džuhlja. Místo: Základní škola Dr. Horáka, Prostějov.

4 Čas: hodin. Pedagogický dohled: Bude včas zajištěn. Zajistí zástupce ředitele Vladimír Vlk. PONDĚLÍ 28. KVĚTEN V pondělí proběhne od hodin v kanceláři u zástupce ředitele schůzka se zástupcem z mateřské školy, 1. a 2.stupně, školní družiny a školní jídelny. Účast: Alena Gambová, Věra Kudynová, Renata Látalová, Marie Pawerová, Vladimír Vlk, Marek Šimoňák. ÚTERÝ 29. KVĚTEN V úterý započne od příprava v areálu místního Sokola na Pohár starostů. Žáci ročníku spolu se všemi (dostupnými) pedagogy ZŠ se ve hodin vydají do sportovního areálu olšanského Sokola. Z tohoto důvodu bude bude přesunuta odpolední výuka z pondělí 28. na úterý 29. května. Předpokládané ukončení je v hodin. Organizace a odpovědnost: Vladimír Vlk. STŘEDA 30. KVĚTEN Ve středu proběhne dochystání a jednotlivé soutěže Poháru starostů (7.00 do hodin). Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. Bližší informace a úkoly budou předány na provozní poradě ve středu STŘEDA 30. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - provozní porada Z důvodu konání soutěží Poháru starostů se provozní porada nebude konat. STŘEDA 30. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve středu se ve 4. třídě od hodin uskuteční besídka ke Dni matek. ČTVRTEK 31. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek proběhne v 1. a 2. třídě v MŠ 20 Den pro maminky (čas bude upřesněn). PÁTEK 1. ČERVEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek proběhne fotografování tříd a pedagogického sboru základní školy. Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. Bližší informace a úkoly budou předány na provozní poradě ve středu PONDĚLÍ 4. ČERVEN, 8. a 9. TŘÍDA V pondělí se uskuteční dějepisná a zeměpiská poznávací exkurze pro žáky z 8. a 9. třídy do Solného dolu Wieliczka, do královského města Krakówa a nacistického vyhlazovacího tábora Auschwitz Birkenau v Polsku. Odjezd od školy: hodin. Návrat ke škole: Ve večerních hodinách. Organizace, odpovědnost a pedagogický dohled: Bohumila Navrátilová, Marek Šimoňák. Během měsíce května bude pokračovat předčítání pohádek žáků základní školy dětem v mateřské škole a ve školní družině před odpoledním odpočinkem. STŘEDA 2. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA Ve středu proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 9. ročníku základní školy dětem v Organizace a odpovědnost: Bohumila Navrátilová, Marie Pawerová, PÁTEK 4. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 9. ročníku základní školy dětem v

5 , MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA Ve středu proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 8. ročníku základní školy dětem v PÁTEK 11. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 8. ročníku základní školy dětem v ÚTERÝ 15. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V úterý proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 7. ročníku základní školy dětem v PÁTEK 18. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 7. ročníku základní školy dětem v PONDĚLÍ 21. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pondělí proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 6. ročníku základní školy dětem v PÁTEK 25. KVĚTEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA + ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek proběhne od hodin předčítání pohádek žáků 6. ročníku základní školy dětem v Nepřítomnost: Barbora Mikulíková v době do Zastupuje Jana Francová. Vypracoval: Marek Šimoňák, ředitel Základní a Mateřské školy Olšany u Prostějova Olšany u Prostějova, 27. duben 2018

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy.

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy. ORGANIZACE MĚSÍCE ČERVNA 2018 PÁTEK 1. ČERVEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek 1. 6. proběhne fotografování tříd a pedagogického sboru základní školy. Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. PÁTEK 1. ČERVEN Nepřítomnost:

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013 SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice Organizace školního roku 2012/2013 PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor EK1 Ekonomika

Více

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 (nové) ředitel 565 301 544 (nové) E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení:

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014 Integrovaná střední škola Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí, Palackého 49, 757 01 Valašské Meziříčí ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014 Slavnostní

Více

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3 Plán práce školy a Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu ve školním roce 2014/2015 V Chrudimi dne 28.srpna 2014 Mgr.JindřichVyhnánek

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola, Chomutov, Na Průhoně 4800 Třída: OA4 - OA 4. (rok nástupu 2013) Třída: OS4 - OS 4. (rok nástupu 2013) kom.

Více

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3 Plán práce školy a Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu ve školním roce 2016/2017 V Chrudimi dne 28.srpna 2016 Mgr.JindřichVyhnánek

Více

dlouhodobé absenci ŘŠ zastupuje tuto Mgr.M. Macháčková Mgr. Marie Macháčková L. Hrdličková - smluvně

dlouhodobé absenci ŘŠ zastupuje tuto Mgr.M. Macháčková Mgr. Marie Macháčková L. Hrdličková - smluvně Organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Charakteristika školy : 3. třídy a 1 oddělení ŠD l. Žáci a) počet žáků 39 b) počet tříd I. st. 3 c) počet oddělení ŠD 1 d) průměr žáků na třídu 13,00 2.

Více

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 Třída: 4.B - 7941K41 (rok nástupu 2014) Předseda: Mgr. Lucie Vrbková Místopředseda: Mgr. Jiřina Janečková Třídní: Mgr. Jan Varmuža Místnost: Uč3D - Učebna 3.D+1.A - B24

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Jihlava, Jungmannova 6, příspěvková organizace se sídlem Jungmannova 3298/6, Jihlava ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Část 39. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 Č.j.: Vypracoval: Schválil: ZSJu/605/2016

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014 Základní škola Jihlava, Jungmannova 6, příspěvková organizace se sídlem v Jihlavě, Jungmannova 3298/6 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 39. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013/2014 Č.j.: 893/2013 Vypracoval: Spisový

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 Statutární zástupci, ředitelky o.p.s. PaedDr. Božena Havelková Mgr. Eliška Kovářová Ředitelka ZŠ a MŠ Mgr. Helena Hlouchová Zástupkyně ředitele školy pro

Více

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 ředitel 565 301 544 E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení: 600 015 866

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

Obor Andragogika Mgr. obhajoby DP

Obor Andragogika Mgr. obhajoby DP Obor Andragogika Mgr. obhajoby DP Místo konání: Ústav pedagogických věd učebna B2.22 Pondělí 4. 6. 2018 Složení zkušební komise prof. PhDr. Milada Rabušicová, Dr. doc. Mgr. Petr Novotný, Ph.D. doc. Mgr.

Více

Pozvánka pro všechny obyvatele částí Města Stárkova (Bystré, H. Dřevíč, Chlívce, Stárkov, Vápenka)

Pozvánka pro všechny obyvatele částí Města Stárkova (Bystré, H. Dřevíč, Chlívce, Stárkov, Vápenka) Pozvánka pro všechny obyvatele částí Města Stárkova (Bystré, H. Dřevíč, Chlívce, Stárkov, Vápenka) Na 9. setkání obcí s názvem Bystré Setkání se uskuteční ve dnech 5.9. 7.9. 2014 v Bystrém u Poličky Na

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2018

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2018 Třída: DE4A (rok nástupu 2014) Třída: *DE4A - DE4A (rok nástupu 2013) kom. DE4A Termín: pondělí 28. 5. 2018 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:40 Denní vyhlášení výsledků: 12:40 Leoš Hovádek (DE4A)

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Církevní střední škola pedagogická a sociální Bojkovice Třída: 4. - 4. ročník (rok nástupu 2014) kom. *4. Předseda: Mgr. Ludmila Kohoutková Místopředseda: Mgr. Hana Hoffnerová Třídní: PaedDr. Ladislava

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 Střední odborná škola, Stromořadí 420, Uničov, s.r.o. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 ZÁHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU pondělí 4. září 2017 7.55 hod. denní studium úterý 5. září 2017 13.25 hod. dálkové studium

Více

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

Z Á P I S č. 11/2016

Z Á P I S č. 11/2016 Z Á P I S č. 11/2016 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 11. 5. 2016 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Vít Penížek, Ph.D., František Hudek Omluveni: Ing. Jiří

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Denní porada vyučujících: 11:35 Denní vyhlášení výsledků: 11:50 Bc. Alžběta Mlčochová pr. - Hudební výchova 8:20 8:35 Mgr. Marie Haluzová / Mgr. Jiří Ocelka / pr.

Více

d) průměr žáků na třídu 12,00 2. Zaměstnanci školy a) pedagogičtí pracovníci ( PP) 6 b) nepedagogičtí pracovníci (NP) 4 Mgr. A.

d) průměr žáků na třídu 12,00 2. Zaměstnanci školy a) pedagogičtí pracovníci ( PP) 6 b) nepedagogičtí pracovníci (NP) 4 Mgr. A. Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 Charakteristika školy : 3. třídy a 1 oddělení ŠD l. Žáci a) počet žáků 36 b) počet tříd I. st. 3 c) počet oddělení ŠD 1 d) průměr žáků na třídu 12,00 2.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc, Tř. 17. listopadu 49 Třída: 4.C (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 27. 5. 2013 dopoledne Předseda: Ing. Petr Jáně Místopředseda: Mgr. Marta Skopalíková Třídní:

Více

Čtvrtek 24.5. odpoledne. Pátek 25.5.dopoledne. Pátek 25.5. odpoledne. Pondělí 28.5. dopoledne

Čtvrtek 24.5. odpoledne. Pátek 25.5.dopoledne. Pátek 25.5. odpoledne. Pondělí 28.5. dopoledne Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín OP Horní náměstí 50 ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ ÚSTNÍCH MATURITNÍCH ZKOUŠEK ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 66-41-L/008 OBCHODNÍK Třída O4 Obsah: 1. Zkušební komise 2. Praktická

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27 Třída: 4.M - čtvrtá M (rok nástupu 2012) Předseda: Mgr. Jitka Balvínová Místopředseda: Mgr. Jana Kopalová Třídní: Mgr. Jindřiška

Více

Rozpis žáků k maturitní zkoušce

Rozpis žáků k maturitní zkoušce Třída: 4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2011) Třída: *4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2010) Termín: úterý 21. 4. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Zuzana Volná Místopředseda: Mgr. Štěpánka

Více

PROJEKT SPOLUPRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLY JIH S MATEŘSKÝMI ŠKOLAMI V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH

PROJEKT SPOLUPRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLY JIH S MATEŘSKÝMI ŠKOLAMI V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH Základní škola JIH, Mariánské Lázně, Komenského 459, příspěvková organizace PROJEKT SPOLUPRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLY JIH S MATEŘSKÝMI ŠKOLAMI V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH 2013 / 2014 0 1. CÍL PROJEKTU Předškolní vzdělávání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

Školní řád - družina

Školní řád - družina Základní škola a Mateřská škola Veverské Knínice, okres Brno venkov, příspěvková organizace Školní řád - družina Č.j.: 40/2013 Účinnost od: 1. 11. 2013 Projednán pedagogickou radou: 8. 10. 2013 Schválen

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Třída: 4. - 4.ročník (rok nástupu 2012) Termín: pondělí 23. 5. 2016 dopoledne Předseda: Mgr. Vladimír Böhm Místopředseda: PhDr. Taťána Dohnalová Třídní: Mgr. Marcela

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín Plán práce pro školní rok 2010-2011 Lutín, září 2010 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce ŘPV účetní DM - vychovatel sekretariát

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká republika Česká školní inspekce. Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká republika Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Olšany u Prostějova, okres Prostějov 798 14 Olšany u Prostějova 3 Identifikátor školy:

Více

Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019

Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 Vyučování a prázdniny Období školního vyučování ve školním roce 2018/2019 začne v pondělí 3. září 2018. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 PŘEHLED TŘÍD Organizace školního roku 2017/2018 Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor ZR1 MR1 PL1 po-pá Ing. Jolana Hrinová 208 4 4 5 Ekonomika a podnikání - MR Tiskař na polygrafických strojích

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace Třída: 4.A - 4.ročník (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 21. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Jana Mlynářová Místopředseda: Mgr. David Hollan Třídní:

Více

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny)

Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Třídní schůzky, konzultační hodiny (termíny) Čt 22. září 2016 16:00 17:00 Seznámení zákonných zástupců s řády a důležitými směrnicemi školy, plán práce na školní rok 2016/2017. Út 15. listopad 2016 16:00

Více

AKČNÍ PLÁN MAP vzdělávání ORP Šumperk Reg. č. projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/

AKČNÍ PLÁN MAP vzdělávání ORP Šumperk Reg. č. projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ AKČNÍ PLÁN 2017 MAP vzdělávání ORP Šumperk Reg. č. projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000346 Datum zahájení projektu: 1. 4. 2016 Předpokládané datum ukončení: 31. 3. 2018 Realizátor: MAS Šumperský venkov,

Více

ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ

ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ rovnoměrně rozdělený kolektiv, třídy věkově stejné, předškoláci v nové budově (vybavení, pomůcky) vyrovnaný počet chlapců a dívek provoz MŠ 6:30 16:30 příchod dětí nejpozději

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Zápis z jednání pracovní skupiny pro financování

Zápis z jednání pracovní skupiny pro financování Zápis z jednání pracovní skupiny pro financování Místní akční plán rozvoje vzdělávání II ve SO ORP Domažlice a ve SO ORP Horšovský Týn CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008509 Místo konání: zasedací místnost

Více

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace Organizace školního roku 2019/2020 Základní informace PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor MR1 ZR1 8 Ekonomika a podnikání MR Ekonomika a podnikání ZR CR1 po-pá Mgr. Janků 205 Ekonomika

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 4.G - Grafický design Termín: pondělí 26. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Alena Marková Místopředseda: Mgr. Jarmila Škrdlová Třídní: Mgr. Taťána Vycpálková Místnost: 2 - učebna Slavnostní zahájení:

Více

Základní škola Budišov příspěvková organizace

Základní škola Budišov příspěvková organizace Základní škola Budišov příspěvková organizace Minimální preventivní program šk. rok 2012/2013 Charakteristika školy: Základní škola Budišov se nachází v klidné části městyse Budišov, obklopena parkem a

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace Třída: 4.A - 4.ročník (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 21. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Jana Mlynářová Místopředseda: Mgr. David Hollan Třídní:

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 Organizace školního roku / ZÁŘÍ 04. 09. 04. 06. 09. ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU - Informace rodičům a žákům 1. ročníky kinosál - 8.00 hodin (úsek stavo, elektro a strojní), 10.00 hodin (úsek ekonomický) Státní

Více

Harmonogram ústní maturitní zkoušky - jaro 2015

Harmonogram ústní maturitní zkoušky - jaro 2015 Harmonogram ústní maturitní zkoušky - jaro 2015 Střední průmyslová škola a Obchodní akademie Uherský Brod Třída: SC4 - Sociální činnost (rok nástupu 2011) Termín: úterý 19. 5. 2015 dopoledne Předseda:

Více

8.05-8.50 8.55-9.40 9.45-10.30 10.35-11.20 11.25-12.10 12.15-13.00 13.05-13.50 13.55-14.40 14.45-15.30 15.35-16.20 16.25-17.10

8.05-8.50 8.55-9.40 9.45-10.30 10.35-11.20 11.25-12.10 12.15-13.00 13.05-13.50 13.55-14.40 14.45-15.30 15.35-16.20 16.25-17.10 Angličtina pro školskou praxi, 1. ročník, ZS 2014/15 Výuka vždy v místnosti H8, pokud není uvedeno jinak Skupina A 26/09/14 10/10/14 psychologie Iljuk psychologie Iljuk psychologie Iljuk psychologie Iljuk

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně ÚSTAV ELEKTROTECHNOLOGIE Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně zve srdečně na konferenci s mezinárodní účastí Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50.

Více

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35 Rozpis studentů u maturitní zkoušky Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.D - Ekonomika a podnikání Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání, Management

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NUČICE okres Praha západ, příspěvková organizace Kubrova 136, 252 16 Nučice, IČO: 49855255 tel: 311 670 678 www.zs-nucice.cz info@zs-nucice.cz ID ppjjhzi Organizační zabezpečení

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 16. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 27. listopadu 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti P1.906 Krajského úřadu

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2016-2017: Září 8. 9. Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy 16. 9. Divadelní představení pohádky,,skřítek, který to nevzdal Divadlo,,100 dortíků Říjen 5. 10.

Více

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Dne: 1.10.2009 Přítomni: Výbor KRPŠ (p.holzmannová, p.koudelková, p.valčuhová, p.nitschová, p. Zlámalová) p.kanisová, p.langrová, p.vojáček Omluveni:

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Základní údaje o škole Název školy Adresa školy Adresy úřadoven pro osobní návštěvu Základní škola Zlín, Křiby 4788, příspěvková organizace Křiby 4788, 760 05 Zlín Základní škola: Křiby 4788, Zlín Školní

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

Výroční zpráva Spolku Oříšek

Výroční zpráva Spolku Oříšek 2012 Výroční zpráva Spolku Oříšek Výroční zprávu zpracovali: Jiří Zamouřil, Lenka Hájková 21.1.2013 Kdo jsme: Spolek Oříšek je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení, sdružující rodiče a zákonné zástupce

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN, Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2011-2012 Lutín, září 2011 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN, Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2018-2019 Lutín, srpen 2018 Mgr. Pavel Michalík, v. r. ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MACÍČKOVÁ Anna č.p. 21 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 22.9. do 29.9. 2013 Pondělí Polévka nočková s bramborem Vepřové maso na rajčatech, těstoviny Úterý

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: úterý 20. 5. 2014 dopoledne Denní porada vyučujících: 11:30 Denní vyhlášení výsledků: 11:45 Daniel Bárta (4.A) sp. - Český jazyk a 7:40 8:00 Mgr. Iva Urbanová / Mgr. Eliška Bartoňová / sp. - Anglický

Více

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019 Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem 1711 Odloučené pracoviště Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN Pro školní rok 2018/2019 Příloha školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY písemné zkoušky z A, Fr, N a Šp ve třídách 4.B, 4.C a V8.G V pondělí 15. dubna 2019 (anglický jazyk) v úterý 16. dubna 2019 (německý a španělský jazyk) vykonají všichni

Více

Přítomni: PaedDr. Žídková, p. Vostřáková, sl. Hadrbolcová, p. Rystonová, p. Studničková Host: Mgr. Černý Omluven: ing. Vít

Přítomni: PaedDr. Žídková, p. Vostřáková, sl. Hadrbolcová, p. Rystonová, p. Studničková Host: Mgr. Černý Omluven: ing. Vít Z á p i s ze zasedání školské rady při Základní škole a Mateřské škole Lázně Toušeň konaného dne 24. 11. 2011 od 18.00 Přítomni: PaedDr. Žídková, p. Vostřáková, sl. Hadrbolcová, p. Rystonová, p. Studničková

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015 BONI PUERI základní umělecká škola, Hradec Králové Českosloveské armády 332/39, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 608 200 472 e-mail: bonipueri@bonipueri.cz Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Více

Střední pedagogická škola, Boskovice, Komenského 5, Boskovice

Střední pedagogická škola, Boskovice, Komenského 5, Boskovice Střední pedagogická škola, Boskovice, Komenského 5, 680 11 Boskovice Maturitní komise Obor vzdělávání : 75 31 M/005 Předškolní a mimoškolní pedagogika Jednotlivá maturitní zkouška Školní rok : 2013 / 2014

Více

8.05-8.50 8.55-9.40 9.45-10.30 10.35-11.20 11.25-12.10 12.15-13.00 13.05-13.50 13.55-14.40 14.45-15.30 15.35-16.20 16.25-17.10

8.05-8.50 8.55-9.40 9.45-10.30 10.35-11.20 11.25-12.10 12.15-13.00 13.05-13.50 13.55-14.40 14.45-15.30 15.35-16.20 16.25-17.10 Angličtina pro školskou praxi, 1. ročník, ZS 2015/16 informace o učebně bude doplněna co nejdříve Výuka vždy v místnosti B1, pokud není uvedeno jinak Skupina A 18.09.15 ÚVODNÍ HODINA M10 M4 M4 Study skills

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 6.N - sexta N (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: RNDr. Veronika Kvapilová Místopředseda: Mgr. Ivana Opálková Třídní: Mgr. Martin Šnévajs Místnost: A28 - kmenová 313

Více

Roční plán akcí 2014/2015

Roční plán akcí 2014/2015 Základní škola Staňkov, okres Domažlice, příspěvková organizace Komenského 196 345 61 Staňkov Roční plán akcí 2014/2015 Pedagogické rady, provozní porady, informační schůzky pro rodiče, schůzky předmětových

Více

P O Z V Á N K A 2.SOUSTŘEDĚNÍ ČLENŮ REPREZENTAČNÍHO DRUŽSVTA ČESKÉ REPUBLIKY V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU 18.1. 25.1.2003, Churáňov, Zadov

P O Z V Á N K A 2.SOUSTŘEDĚNÍ ČLENŮ REPREZENTAČNÍHO DRUŽSVTA ČESKÉ REPUBLIKY V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU 18.1. 25.1.2003, Churáňov, Zadov P O Z V Á N K A Svaz: Asociace ROB České republiky Název akce: 2.soustředění členů reprezentačního družstva ČR v ROB Zimní tréninkové soustředění Zimní tréninkové soustředění, kondiční Termín konání: 18.1.2003

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne pr.- Maturitní práce s obhajobou Mgr. Tomáš Novotný / Michal Tydrych / Nico Ais (4.B) 8:20 8:25 David Baláž (4.B) 8:40 8:45 Jan Crhonek (4.B) 9:00 9:05 Bedřich Dürr

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky ORGANIZAČNÍ OPATŘENÍ K ÚSTNÍ ZKOUŠCE SPOLEČNÉ A PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY KONANÉ V JARNÍM ZKUŠEBNÍM OBDOBÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019 Třída: DSP5 - Pedagogika pro asistenty ve školství pondělí 20.

Více

Církevní střední škola pedagogická a sociální Bojkovice

Církevní střední škola pedagogická a sociální Bojkovice Církevní střední škola pedagogická a sociální Bojkovice Třída: 4. - 4. ročník (rok nástupu 2014) kom. *4. Třída: *4. - 4. ročník (rok nástupu 2013) Třída: **4M (rok nástupu 2012) kom. *4. Předseda: Mgr.

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Jevíčko, A.K.Vitáka 452 Třída: 4.B - čtvrtá B (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Olga Valentová Místopředseda: RNDr. Lukáš Müller, Ph.D. Třídní: Mgr. Petr

Více

Setkání s rodiči. 7. dubna 2014. Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN

Setkání s rodiči. 7. dubna 2014. Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN Setkání s rodiči 7. dubna 2014 Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN Obsah setkání: Výsledky klasifikace - třetí čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy a žáků Co nás čeká ve 4. čtvrtletí Souvislá

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ŠKOLNÍ DRUŽINA PŘI ZÁKLADNÍ ŠKOLE, LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Adresa:, tel. /fax 482 323 263, e-mail: libor.rygal@zs. vratislavice. cz Bankovní spojení: ČS Liberec 0984944329/0800,

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Základní škola a Mateřská škola, Baška, p.o. Vnitřní řád školní družina

Základní škola a Mateřská škola, Baška, p.o. Vnitřní řád školní družina Základní škola a Mateřská škola, Baška, p.o. Vnitřní řád školní družina Čj: ZŠB/448/2015 Směrnice nabývá platnosti dne: 1. 9. 2015 Směrnice nabývá účinnosti dne: 1. 9. 2015 Počet příloh 1 Změny směrnice

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2011 / 2012. Nabídka akcí na školní rok 2011/2012. MOZAIKOVNÍK školní rok 2011 / 2012. Vážení rodiče,

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2011 / 2012. Nabídka akcí na školní rok 2011/2012. MOZAIKOVNÍK školní rok 2011 / 2012. Vážení rodiče, Vážení rodiče, Nabídka akcí na školní rok 2011/2012 rádi bychom Vás upozornili na dvě akce, které jsou v letošním školním roce rozšiřující nabídkou k našemu vzdělávacímu programu. Prosíme, prostudujte

Více

Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského 2474

Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského 2474 Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského 2474 Strana 1 (celkem 5) Plán akcí pro školní rok 2018/2019 listopad Na akce označené v plánu

Více

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o.

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání Termín: pondělí 1. 6. 2015 dopoledne Předseda: PhDr. Martin Formánek, Ph.D. Místopředseda: Mgr. Taťána Vycpálková Třídní: Mgr. Milouš Veit Místnost: 6 - učebna Denní

Více

Přijímací řízení na střední školy ve školním roce pro školní rok

Přijímací řízení na střední školy ve školním roce pro školní rok Přijímací řízení na střední školy ve školním roce 2016-17 pro školní rok 2017-18 Legislativa Školský zákon 178/2016 Sb. Vyhláška 353/2016 Další informace CERMAT Kde hledat informace? Dny otevřených dveří

Více

Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod. Řád školní družiny

Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod. Řád školní družiny Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod Řád školní družiny Chvalkovice březen 2010 Všeobecná ustanovení Řád školní družiny V souladu se zněním zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním,

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 Střední odborná škola, Stromořadí 420, Uničov, s.r.o. ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ZÁHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU: denní studium 1. září 2016 v 7.55 hod. dálkové studium 6. září 2016 v 13.25 PRAVIDELNÉ VYUČOVÁNÍ:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 4.B - Sociální činnost (rok nástupu 2013) Termín: pondělí 22. 5. 2017 dopoledne Předseda: Mgr. Lukáš Synek Místopředseda: Mgr. Milena Ošlejšková Třídní: Mgr. Kristýna Korčáková, Ing. Místnost: 12

Více