MISTROVSTVÍ REPUBLIKY KRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL V GRAFICKÝCH DISCIPLÍNÁCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MISTROVSTVÍ REPUBLIKY KRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL V GRAFICKÝCH DISCIPLÍNÁCH"

Transkript

1 MISTROVSTVÍ REPUBLIKY KRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL V GRAFICKÝCH DISCIPLÍNÁCH BRNO 26. března 2019

2 Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte, abychom Vás pozvali na krajskou soutěž mistrovství ČR v grafických disciplínách, která se v souladu se soutěžním řádem vydaným Národním ústavem pro vzdělávání uskuteční v úterý 26. března 2019 v budově naší školy, Kotlářská 9, Brno. 1. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Obchodní akademie, Střední odborná škola knihovnická a Vyšší odborná škola Brno, p. o. Termín konání: úterý 25. března 2019 Místo konání: Kontakt: OA, SOŠK a VOŠ, (tramvajová zastávka Konečného náměstí, linka č. 3, 11 směr Bystrc, č. 12, směr Královo Pole-Technologický park) regsoutez@oabrno.cz, tel.: Ing. Helena Vaňková, vankova@oabrno.cz Mgr. Hana Nezhodová, nezhodova@oabrno.cz Soutěžní disciplíny: Přihlášky: Účastnický poplatek: Úhrada poplatku: Jízdné: Účastníci: psaní na klávesnici korektura textu wordprocessing profesionální zpracování textu zachycení mluveného slova Vyplněné přihlášky (samostatný soubor) zašlete elektronicky na adresu regsoutez@oabrno.cz nejpozději do 1. března Do předmětu zprávy uveďte název vaší školy a stručný obsah, např. přihláška. Soutěžící i jejich doprovod hradí účastnický poplatek ve výši za každého účastníka vč. pedagogického doprovodu 300 Kč/osoba, ze kterého se bude hradit občerstvení, oběd a organizační výdaje. Účastnický poplatek se bude vybírat při prezenci. Bude proplaceno soutěžícím na základě předložených jízdenek v den soutěže. Každá škola může přihlásit do každé disciplíny max. 3 účastníky. Pořadatel si vyhrazuje v případě neúměrného počtu účastníků upravit tento počet (v kategorii wordprocessing je max. počet soutěžících 16).

3 Pravidla soutěže: Soutěž je určena pro všechny střední školy Jihomoravského kraje a proběhne podle Soutěžního řádu pro mistrovství republiky žáků v psaní na klávesnici, korektuře textu, wordprocessingu a záznamu mluveného slova ve školním roce 2018/2019 vydaného NÚV Praha ( statni-tesnopisny-ustav). Dozor nad svými žáky zajišťuje podle platných vyhlášek vysílající škola v plném rozsahu po celou dobu trvání soutěže.

4 Prezence: Úterý 26. března 2019 od 7:00 h v budově OA, SOŠK a VOŠ Brno, p.o., Kotlářská 9, Brno. Předběžný program (bude upřesněn podle počtu přihlášených účastníků): od 7:00 h prezence ve vestibulu školy 8:00 h zahájení soutěže ve wordprocessingu 8:30 h slavnostní zahájení regionální soutěže 8:45 h porada vyučujících 10:00 h soutěž v korektuře textu 11:00 h soutěž v psaní na klávesnici 11:15 12:15 h oběd v jídelně školy 12:15 h (v případě zájmu) prohlídka Moravské zemské knihovny (Stavba roku 2001) 14:00 h vyhlášení výsledků a ukončení soutěže 2. Technická ustanovení Učebny výpočetní techniky jsou vybaveny takto: Software: Win7 64b plus Office 2010 Hardware: CPU cca Intel Celeron (všechny mají plusminus výkon tohoto) RAM 4 GB Disky SSD 128 GB, 21,5" monitory konektivita dolů i nahoru cca Mbps reálná v průběhu dne klávesnice PS2 i USB (volné porty USB jsou všude k dispozici pro připojení vlastních klávesnic) Do přihlášky je nutné uvést, zda budou účastníci využívat vlastní PC, event. vlastní periferie. V tom případě bude zadání připraveno na flash disku. Na pozdější změny nebude brán zřetel. 3. Organizační ustanovení Soutěžní komise: Pravidla: Soutěžní komise bude sestavena v den soutěže z řad vyučujících zúčastněných škol. Škola, která přihlásí soutěžícího do kategorie wordprocessingu a korektury textu, vyšle vyučujícího, který bude seznámen s pravidly příslušné kategorie a bude opravovat soutěžní práce (je nutné uvést do přihlášky). Soutěže se mohou účastnit žáci všech středních škol Jihomoravského kraje. Do výsledkové listiny budou zahrnuti žáci od ročníku odpovídajícího 1. ročníku studia na středních odborných školách. Žáci mohou soutěžit ve všech soutěžních disciplínách. Nominaci na Mistrovství republiky provádí NUV na základě dosažených výkonů jednotlivých soutěžících v krajských soutěžích.

5 Hodnocení: Psaní na klávesnici a korektura textu budou opravovány pomocí opravného programu ZAV JURY s následnou kontrolou 2 vyučujících.

6 4. Kritéria pro hodnocení (výtah ze Soutěžního řádu vydaného NUV) Psaní na klávesnici Soutěžící obdrží předlohu na papíře. Každá strana předlohy je rozdělena do 7 odstavců po 5 řádcích. Soutěžící opisují po předchozím rozepsání text po dobu 10 minut. Text opisují souvisle bez odstavců. Zásadně nepoužívají klávesu Enter, protože je to považováno za chybu. Pro zařazení do výsledkové listiny je třeba dosáhnout přesnosti nejméně 99,50 % (nejvýše 0,50 % chyb, nezaokrouhlujeme, tedy 0,509 = 0,50) a rychlosti nejméně 200 čistých úhozů za minutu, za každou chybu se odečítá 50 úhozů. Pořadí se stanoví podle počtu čistých úhozů a při jejich rovnosti rozhoduje procento chyb. V případě, že si soutěžící přivezou vlastní klávesnici, musí si event. zajistit redukci pro klávesnice typu DIN, PS2 nebo USB. Korektura textu Základní text, ve kterém se budou provádět korektury, bude mít soutěžící k dispozici v počítači. Současně obdrží předlohu rozdělenou do 6 odstavců po 5 řádcích na stránce. V ní bude vyznačeno 180 korektur. Na každé stránce bude vyznačeno 30 korektur (průměrně 1 korektura na řádku). Soutěžící musí za 10 minut vyřešit nejméně 40 korektur, aby byla hodnocena jeho práce v celkovém pořadí. Za všechny korektury od začátku práce k poslední provedené korektuře se soutěžícímu připočítává po 100 bodech, za korekturu s jakoukoli chybou či chybami a za neprovedenou korekturu se odečítá 250 bodů. Dvě chyby v jedné korektuře se počítají za jednu chybu. Soutěžní práce je hodnocena do místa, kde soutěžící po závěrečném odpískání oddělil další text pěti prázdnými řádky (5x stisknout klávesu Enter). Pokud soutěžícího zastihlo odpískání konce soutěže uprostřed přesunu bloku textu, tento zvedne ruku a pod dohledem soutěžního dozoru umístí pět prázdných řádků tam, kde opravdu skončil. Wordprocessing profesionální zpracování textu Soutěžící musí využít funkcí svých textových editorů (např. některou verzi textového editoru MS Word) a přetvořit soubory na síti (v případě, že mají soutěžící vlastní počítač, jsou soubory k dispozici na flash disku a soutěžící jsou včas upozorněni, kde je mají vyhledat) profesionálním způsobem tak, aby v co nejkratším čase správně provedli všechny úkoly, které jim vytištěná předloha ukládá. Předlohu, příp. flash disk, obdrží soutěžící těsně před zahájením soutěže.

7 Soutěžící mohou pracovat na svém počítači, pak závisí výběr editoru na nich. V případě, že mají počítače vypůjčeny od pořadatele, využijí jeho verzi textového editoru. Pokud si soutěžící přiveze vlastní myš, musí si event. sám zajistit redukci pro myš typu USB.

8 Soutěž je rozdělena do dvou částí. První část obsahuje nenaformátovaný text, kterému je třeba přiřadit formát podle zadání, a úkol z hromadné korespondence. Ve druhé části je dán již naformátovaný text, který soutěžící musí přeformátovat do jiné podoby tak, aby nezměnil ostatní nastavené atributy. Soutěžící mají k dispozici na provedení všech úkolů v celostátním kole 90 minut a v krajských kolech celkem 60 minut. Tyto časy jsou vždy rozděleny mezi 1. a 2. část podle obtížnosti zadání. Jakmile je rozdáno zadání 1. části, mají soutěžící 5 minut na přečtení a přípravu. V této době nesmějí pracovat s počítačem, ale mohou si do zadání dělat vlastní poznámky. Po uplynutí doby na přípravu začnou formátovat obsah souborů, které načítají z flash disku nebo ze sítě, a zpracují úkol z hromadné korespondence. Jestliže někdo skončí dřív, zaznamená se jeho čas. Okamžitě po uplynutí doby na řešení úkolů 1. části začíná 2. část soutěže. Soutěžícím je rozdáno zadání pro 2. část, příp. flash disk se soubory. Soutěžící mají opět nejdříve 5 minut na přečtení zadání a přípravu, ve kterých nesmějí použít své PC. Po uplynutí této doby začnou řešit úkoly pomocí počítače. Všechny potřebné soubory mají soutěžící na flash disku nebo na síti. Je-li někdo rychlejší, eviduje se jeho čas. Součástí zadání jsou i ukázky z výsledného dokumentu, které slouží soutěžícímu k lepší orientaci. Další pokyny k této disciplíně jsou uvedeny v Soutěžním řádu na Vyhodnocování: V každé kategorii se vyhlašují první tři místa, která budou oceněna. Výsledkové listiny budou zveřejněny nejpozději druhý den na a na V Brně 22. ledna 2019 Ing. Mgr. Jiří Haičman ředitel Ing. Helena Vaňková vedoucí grafických disciplín

Národní ústav pro vzdělávání referát Státní těsnopisný ústav, Weilova 1271/6, 102 00 Praha 10 Tel.: 274 022 365, e-mail: vit.vales@nuv.

Národní ústav pro vzdělávání referát Státní těsnopisný ústav, Weilova 1271/6, 102 00 Praha 10 Tel.: 274 022 365, e-mail: vit.vales@nuv. Národní ústav pro vzdělávání referát Státní těsnopisný ústav, Weilova 1271/6, 102 00 Praha 10 Tel.: 274 022 365, e-mail: vit.vales@nuv.cz SOUTĚŽNÍ ŘÁD pro mistrovství republiky žáků v psaní na klávesnici,

Více

KRAJSKÁ SOUTĚŽ STŘEDNÍCH ŠKOL JMK V GRAFICKÝCH DISCIPLÍNÁCH 24. 3. 2015 na Gymnáziu a Obchodní akademii Bučovice

KRAJSKÁ SOUTĚŽ STŘEDNÍCH ŠKOL JMK V GRAFICKÝCH DISCIPLÍNÁCH 24. 3. 2015 na Gymnáziu a Obchodní akademii Bučovice GYMNÁZIUM A OBCHODNÍ AKADEMIE BUČOVICE, Součkova 500, 685 01 Bučovice Místo konání: odloučené pracoviště Obchodní akademie Bučovice, Komenského nám. 211, 685 14 Bučovice www.oabucovice.cz, info@oabucovice.cz,

Více

Organizační řád Mistrovství republiky v grafických předmětech

Organizační řád Mistrovství republiky v grafických předmětech Č.j.: MSMT- 24 988/2016-1 Organizační řád Mistrovství republiky v grafických předmětech Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky MŠMT č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace

Více

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE:

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: 12. května 2014 do 17:00 příjezd účastníků a jejich ubytování 18:00-18:30 večeře všech účastníků 19:00 porada pedagogického doprovodu 1.patro DM žáci - osobní volno 22:00

Více

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 12. února 2015-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 12. února 2015 I. Propozice

Více

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola,

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, Kraj Vysočina a ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, VYHLAŠUJE CELOSTÁTNÍ ODBORNOU SOUTĚŽ žáků oboru vzdělání OPRAVÁŘ ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ ČZA v Humpolci, střední škola, pracoviště Světlá

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012 Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHOTĚBOŘ, ŽIŽKOVA 1501,

Více

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice pod záštitou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Mgr. Stanislava Folwarczneho a primátorky Statutárního

Více

STÁTNÍ ZKOUŠKY Z PSANÍ NA KLÁVESNICI platné od 25. ledna 2016

STÁTNÍ ZKOUŠKY Z PSANÍ NA KLÁVESNICI platné od 25. ledna 2016 STÁTNÍ ZKOUŠKY Z PSANÍ NA KLÁVESNICI platné od 25. ledna 2016 Činnost státní zkušební komise pro psaní na klávesnici, těsnopis a zpracování textu zajišťuje Národní ústav pro vzdělávání - referát Státní

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ODBORNÝCH DOVEDNOSTÍ ŽÁKŮ OBORU 23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel Propozice krajského kola soutěže odborných

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013 Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHO- TĚBOŘ,

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122,

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122, vyhlašuje Regionální kolo soutěže v odborných dovednostech žáků učebního oboru 41-55-H/01 Opravář zemědělských strojů Datum konání: 23. dubna 2015 Místo konání: SOŠ a SOU areál dílen odborného výcviku

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PROPOZICE 4. ROČNÍK CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽE KOVO JUNIOR 2014, KTERÁ PROBĚHNE POD PATRONACÍ RADNÍ KRAJE VYSOČINA PRO OBLAST ŠKOLSTVÍ,

Více

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2019 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 21. února 2019-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 21. února 2019 I. Propozice

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci POHÁR ČASPV 2015 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci T E A M G Y M a T E A M G Y M J U N I O R Trutnov, sobota 14. 11. 2015 A/ Všeobecná ustanovení

Více

Soutěž odborných dovedností. České ručičky 2014. Elektro slaboproud

Soutěž odborných dovedností. České ručičky 2014. Elektro slaboproud Soutěž odborných dovedností České ručičky 2014 Elektro slaboproud Elektrikář slaboproud Mechanik elektronických zařízení Elektromechanik pro zařízení a přístroje Mechanik elektrotechnik Termín konání:

Více

Propozice celostátní odborné soutěže žáků oboru vzdělání Opravář zemědělských strojů 41-55-H/01

Propozice celostátní odborné soutěže žáků oboru vzdělání Opravář zemědělských strojů 41-55-H/01 STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, Wilsonova 405, příspěvková organizace a zřizovatel Jihočeský kraj VYHLAŠUJÍ CELOSTÁTNÍ ODBORNOU SOUTĚŽ žáků oboru vzdělávání 41 55 H/01 OPRAVÁŘ ZEMĚDĚLSKÝCH

Více

102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143 Telefon: 495 212 569

102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143 Telefon: 495 212 569 Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR Střední odborná škola Pražská 1279/18 a Střední odborné učiliště 102 00 Praha 10 Vocelova 1338/2 500 02 Hradec králové IČ: 63830574 IČ: 00175790 Telefon: 271 751 143

Více

PĚVECKOU A VÝTVARNOU SOUTĚŽ

PĚVECKOU A VÝTVARNOU SOUTĚŽ Vás srdečně zve na PĚVECKOU A VÝTVARNOU SOUTĚŽ ve středu 26. listopadu 2014 v Sále purkmistrů, Obecní dům, Ostrožná 46, Opava 9:30 Slavnostní zahájení 9:30 12:30 Průběh pěvecké soutěže a výstava soutěžních

Více

Soutěžit mohou děti od 6 do 15 let, které chtějí předvést své výtvarné či pěvecké nadání nejen odborné porotě

Soutěžit mohou děti od 6 do 15 let, které chtějí předvést své výtvarné či pěvecké nadání nejen odborné porotě Soutěžit mohou děti od 6 do 15 let, které chtějí předvést své výtvarné či pěvecké nadání nejen odborné porotě Vás srdečně zve na Můžete se těšit na dětská pěvecká vystoupení, výstavu soutěžních výtvarných

Více

PRAVIDLA ÚČASTI: VÝTVARNÁ SOUTĚŽ

PRAVIDLA ÚČASTI: VÝTVARNÁ SOUTĚŽ PRAVIDLA ÚČASTI: VÝTVARNÁ SOUTĚŽ na téma: CO LIDI SBLIŽUJE? Termín konání: 2. prosince 2015 Místo konání: Sál purkmistrů, Obecní dům, Ostrožná 46, Opava Pěvecká a výtvarná soutěž je určena pro děti ve

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Č e s k á a s o c i a c e S p o r t p r o v š e c h n y Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ SOUTĚŽ ČASPV MEDVĚDÍ STEZKOU 2018 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Rekreační středisko Tesla Horní Bradlo

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d Soutěž dětí a mládeže v programování 2016/2017 p r o p o z i c e 31. ročník - okresní kolo 7. 3. 2017 Žďár nad Sázavou Termín pro odevzdání přihlášek do okresního kola: nejpozději do 28. 2. 2017 na adresu:

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 26.5-28.5 2017 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

Dopravní soutěž mladých cyklistů 23. května 2019

Dopravní soutěž mladých cyklistů 23. května 2019 Dům dětí a mládeže Jednička, Spojených národů 160, Dvůr Králové n. L. tel. 99/0 5 Propozice oblastního kola Dopravní soutěž mladých cyklistů. května 019 Vyhlašovatel: ve spolupráci s: Pořadatel: Termín:

Více

STROJÍRENSKÁ 6 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PROPOZICE KOVO JUNIOR UČEBNÍ A STUDIJNÍ OBORY ZAMĚŘENÉ NA STROJNÍ OBRÁBĚNÍ KOVŮ SOUSTRUŽENÍ FRÉZOVÁNÍ

STROJÍRENSKÁ 6 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PROPOZICE KOVO JUNIOR UČEBNÍ A STUDIJNÍ OBORY ZAMĚŘENÉ NA STROJNÍ OBRÁBĚNÍ KOVŮ SOUSTRUŽENÍ FRÉZOVÁNÍ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PROPOZICE 6. ROČNÍKU SOUTĚŽE ZRUČNOSTI ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL KOVO JUNIOR UČEBNÍ A STUDIJNÍ OBORY ZAMĚŘENÉ NA STROJNÍ OBRÁBĚNÍ

Více

Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Institut politologických studií. Vyhláška ředitele č. 4 /2014. Název:

Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Institut politologických studií. Vyhláška ředitele č. 4 /2014. Název: Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Institut politologických studií Vyhláška ředitele č. 4 /2014 Název: Stanovení pravidel pro administrativní postup přijímacího řízení části písemného testu

Více

K O V O J u n i o r STROJNÍ MECHANIK

K O V O J u n i o r STROJNÍ MECHANIK 6. ročník C E L O S T Á T N Í O D B O R N É S O U T Ě Ž E K O V O J u n i o r 2 0 1 6 STROJNÍ MECHANIK Pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France P R O P O Z I C E C E L O S T Á

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019

PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019 PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019 V souladu se sportovním řádem FAI a na základě souhlasu sportovní parašutistické komise Aeroklubu

Více

Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, Plzeň tel.: ,

Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, Plzeň tel.: , Plzeňská krajská asociace Sport pro všechny, z.s. Úslavská 75, 326 00 Plzeň tel.: 734 488 440, e-mail: plzensky@caspv.cz a FLIK FLAK Plzeň, z.s. Tachovská 47, 323 00 Plzeň tel.: 603 716 628, e-mail: libor.pecenka@seznam.cz

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ,

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9, 110 00 Praha 1 ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ

Více

Oblastní spolek Českého červeného kříže Hradec Králové P R O P O Z I C E. Okresní kolo soutěže Hlídek mladých zdravotníků okresu Hradec Králové

Oblastní spolek Českého červeného kříže Hradec Králové P R O P O Z I C E. Okresní kolo soutěže Hlídek mladých zdravotníků okresu Hradec Králové Oblastní spolek Českého červeného kříže Hradec Králové P R O P O Z I C E Okresní kolo soutěže Hlídek mladých zdravotníků okresu Hradec Králové Hradec Králové 17. května 2011 Okresní kolo soutěže Hlídek

Více

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář Moravská zemská knihovna,

Více

5. 3. Informační a komunikační technologie

5. 3. Informační a komunikační technologie 5. 3. Informační a komunikační technologie 5.3.1. Informatika Charakteristika vyučovacího předmětu INFORMATIKA I. Obsahové vymezení Žáci se orientují v základní terminologii, osvojují si zacházení s počítačem

Více

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích 1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích Podle čl. 9 písm. a) pokynu policejního prezidenta č. 27/2014, k organizaci a

Více

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje, který se koná za

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství plk. Mgr. Bc. Luděk PROCHÁZKA, Technický ředitel mistrovství kpt.

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: NÁZEV SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2010!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY 10. dubna 2010

Více

A-žáci 3-4. ročníků SŠ 1.1.2009

A-žáci 3-4. ročníků SŠ 1.1.2009 Propozice krajského kola Karlovarského kraje školních předmětových soutěží žáků středních škol v Matematické olympiádě; kategorie A Karlovarský kraj, školní rok 2008/09 vyhlašuje MŠMT ČR, organizuje OŠMT

Více

Informatika a výpočetní technika 1. Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011

Informatika a výpočetní technika 1. Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011 Informatika a výpočetní technika 1 Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011 Úvod Základní informace Podmínky zápočtu, docházka Pravidla chovaní v PC učebně Náplň cvičení EXCEL

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 I. Všeobecná ustanovení ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 1. Pořadatel: Plavecký klub Slavoj Bruntál, z.s. 2. Místo konání: Wellness centrum Bruntál (Dukelská 4), 25 m, 6 oddělených

Více

Ústřední kolo 16. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2013/2014

Ústřední kolo 16. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2013/2014 Ústřední kolo 16. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2013/2014 Ústřední (celostátní) kolo 16. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2013/2014 pro soutěžní věkové kategorie C a D proběhne v budově

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

POZVÁNKA. na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem

POZVÁNKA. na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem POZVÁNKA na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem dne 14. 3. 2018 Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, p.o., Čichnova 982/23, 624 00 BRNO Zdroj: http://blogs.elon.edu/technology/files/2012/02/go-team_sm_crop.jpg

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček 476 448 449 karel.seddlacek@mesto-most.cz 27. 11. 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014

Propozice. Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 Propozice Mistrovství České republiky AVZO TSČ ČR 16. srpna 2014 LIBOVOLNÁ PISTOLE LP 60 SPORTOVNÍ PISTOLE SP 30+30 Pořadatel: Rada střelectví AVZO TSČ ČR z.s. Pořádající organizace: PS AVZO Semily Místo

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci. 8. závod ČP Prospect cup

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci. 8. závod ČP Prospect cup POHÁR ČASPV 2016 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci 8. závod ČP Prospect cup T E A M G Y M, T E A M G Y M J U N I O R a T R I A Trutnov, sobota

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, 688 01 Uherský Brod Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD 31.3.-1.4.2016 Záštitu nad soutěží převzal hejtman Zlínského kraje MVDr.

Více

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE 1. kolo Českého poháru ve skupinové akrobacii 4 členných družstev PROSTĚJOV 26. - 27. 5. 2018 Bulletin č. 2 V souladu se sportovním řádem FAI a

Více

PODZIMNÍ HANDICAP OPEN 2016

PODZIMNÍ HANDICAP OPEN 2016 Z pověření České Federace Spastic Handicap, z. s. Vlaštovky Brno, z. s. a Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. POŘÁDAJÍ PODZIMNÍ HANDICAP OPEN 2016 pod záštitou JUDr Michala Haška, hejtmana Jihomoravského

Více

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice závodů V souladu se sportovním řádem FAI a na základě vypsaných pravidel Evropské tunelové ligy v disciplíně Skupinová akrobacie

Více

PRAVIDLA KLASIFIKACE V PK OBCHODNÍ AKADEMIE

PRAVIDLA KLASIFIKACE V PK OBCHODNÍ AKADEMIE Obchodní akademie PRAVIDLA KLASIFIKACE V PK OBCHODNÍ AKADEMIE 1. ročník OA postup v programu ZAV 639 a méně (= pod 640) neklasifikován 1 119 a méně (= pod 1 120) neklasifikován 640 649 o tři stupně dolů

Více

Technické požadavky -příloha- celkem 14 stran

Technické požadavky -příloha- celkem 14 stran Technické požadavky -přílohacelkem 14 stran Technické požadavky Nabídku vyplnil: A) 10 kusů PC včetně operačního softwaru a kancelářského balíku s následujícími parametry: Požadavek RAM: minimálně 4GB

Více

ve Formation Skydiving 4-way

ve Formation Skydiving 4-way MISTROVSTVÍ České republiky ve Formation Skydiving 4-way PROSTĚJOV 3.-5.8.2018 BULLETIN č. 1 V souladu se sportovním řádem FAI a na základě pověření AeČR pořádá Česká parašutistická asociace Mistrovství

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122,

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122, vyhlašuje regionální kolo soutěže v odborných dovednostech žáků učebního oboru 41-55-H/01 opravář zemědělských strojů Datum konání: 25. dubna 2012 Místo konání: areál dílen odborného výcviku Horšov 1,

Více

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje který se koná pod záštitou

Více

INFORMÁTOR ZÁŘÍ 2018

INFORMÁTOR ZÁŘÍ 2018 INFORMÁTOR ZÁŘÍ 2018 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů Oblastní odbočky SONS ČR, zapsaný spolek OPAVA a jejich příznivců.

Více

II. Všeobecná ustanovení mistrovství

II. Všeobecná ustanovení mistrovství Příloha č. 1 k R Ř ÚPVSP č. 8/2018 II. Všeobecná ustanovení mistrovství Čl. 1 Organizace mistrovství (1) Mistrovství ve vzájemné spolupráci pořádají a) Krajské ředitelství policie Středočeského kraje (dále

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH Tělovýchovná jednota ve spolupráci s SK START PRAHA a z pověření České federace Spastic Handicap o. s. pořádá MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH v areálu SK START PRAHA STRAHOV v sobotu 30. května

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání. ( zpracovaný podle RVP ZV) ŠKOLA PRO KAŽDÉHO

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání. ( zpracovaný podle RVP ZV) ŠKOLA PRO KAŽDÉHO Č.j. 033 / 2007 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro základní vzdělávání ( zpracovaný podle RVP ZV) ŠKOLA PRO KAŽDÉHO Vzdělávací oblast : informační a komunikační technologie ( Informatika ) Adresa školy: Ředitelka:

Více

vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací

vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací vyhlašují soutěž ve vazbě a aranžování květin s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 14. a 15. listopadu 2013 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den

Více

Propozice mezinárodní svářečské soutěže Zlatý pohár Linde

Propozice mezinárodní svářečské soutěže Zlatý pohár Linde Propozice mezinárodní svářečské soutěže Zlatý pohár Linde Vyhlašovatelem a pořadatelem 18. ročníku mezinárodní soutěže žáků středních škol ve svařování pod názvem Zlatý pohár Linde je Střední odborná škola,

Více

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 Česká asociace Sport pro všechny, o.s. Ohradské náměstí 1628/7, 15500 Stodůlky Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Borovice (9.

Více

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno 2. Adresa pořadatele Sportovců 456 Kladno Rozdělov, 272 04 Ředitel soutěže: Jiří Klesnil Tel.: 603 815 534 e-mail: jiri.klesnil@volny.cz

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. vyhlašuje. soutěž ve vazbě a aranžování květin

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. vyhlašuje. soutěž ve vazbě a aranžování květin Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 vyhlašuje soutěž ve vazbě a aranžování květin Propozice soutěže Místo konání: Kinosál SOUE, Plzeň, Vejprnická 56 Soutěžní den: 1. února 2017 Zasílání

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: OR AŠSK Kolín, Kojice 21, 53312 Chvaletice Antonín Morávek

Více

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem ZLATÁ VAŘEČKA v přípravě výrobků studené kuchyně a prostření slavnostní tabule pro 2 osoby na téma OSLAVA SV. VALENTÝNA

Více

Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS.

Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Místo konání: Studentský klub požárního sportu při VŠB - TU Ostrava ve spolupráci

Více

Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016

Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016 Příloha k čj.mv-2383-13/po-izs-2016 PROPOZICE Přebor HZS ČR ve volejbalu Liberec 8. a 9. listopadu 2016 Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016 1.

Více

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště.

Prezence pátek od 16:00 h v tzv. cukrárně naproti dětského hřiště. Č e s k á a s o c i a c e S P O R T P R O V Š E C H N Y P R O P O Z I C E republikové soutěže ČASPV ve sportovní gymnastice 2019 pod záštitou několikanásobné mistryně ČR ve sportovní gymnastice Jany Komrskové

Více

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací

floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací vyhlašují floristickou soutěž s výstavou soutěžních prací se uskuteční ve dnech 12. a 13. listopadu 2015 v Kulturním domě města Soběslavi Místo konání: Kulturní dům města Soběslavi Den konání soutěže:

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů propozice 47. ročník 2017/2018 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 24. března 2018 v Domě dětí

Více

Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014

Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014 Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014 Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Studentský klub požárního

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. středních škol ve šplhu chlapců a dívek

Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE. finále Poháru AŠSK ČR. středních škol ve šplhu chlapců a dívek PROPOZICE finále Poháru AŠSK ČR středních škol ve šplhu chlapců a dívek pro školní rok 2016/2017 soutěž typu C Holešov 23. - 24. března 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: Vyšší policejní škola

Více

SVAZ BRANNĚ-TECHNICKÝCH SPORTŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE MISTROVSTVÍ VE STŘELBĚ DRUŽSTEV LASEROVOU PUŠKOU VI. ROČNÍK. Svitavy

SVAZ BRANNĚ-TECHNICKÝCH SPORTŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE MISTROVSTVÍ VE STŘELBĚ DRUŽSTEV LASEROVOU PUŠKOU VI. ROČNÍK. Svitavy SVAZ BRANNĚ-TECHNICKÝCH SPORTŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE STŘELBĚ DRUŽSTEV LASEROVOU PUŠKOU VI. ROČNÍK Svitavy 29. března 2014 - 2 Základní ustanovení Název soutěže: Mistrovství

Více

Podklady pro hodnocení (klasifikovaný zápočet)

Podklady pro hodnocení (klasifikovaný zápočet) Organizace odborné praxe ve školním roce 2013/2014 Denní studium 1. ročník Souvislá praxe : od 2. 6. do 13. 6. 2014 od 16. 6. do 27. 6. 2014 6 hodin denně Podklady pro hodnocení (klasifikovaný zápočet)

Více

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA INTRNATIONALER MUSIBUND CONFÉDÉRATION INTERNATIONALE DES SOCIÉTÉS MUSICALES INTERNATIONAL CONFEDERATION OF MUSIC SOCIETIES VEREINIGUNG DER BLASORCHESTER DER TSCHECHISCHEN REPUBLIK www.cism.de www.sdocr.cz

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) 1. Název Vybavení odborné učebny 106 výpočetní technikou 2. Zadavatel: SSPŠ, Preslova 25, 150 21 Praha 5, příspěvková organizace

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů propozice 48. ročník 2018/2019 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 30. března 2019 v Domě dětí

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE Středoškolský atletický pohár Břeclav, října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE Středoškolský atletický pohár Břeclav, října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE Středoškolský atletický pohár Břeclav, 9. 10. října 2017 Soutěž typu - B A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: Gymnázium a Jazyková škola s právem státní

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

P E T E X Jihlava s.r.o

P E T E X Jihlava s.r.o P E T E X Jihlava s.r.o Střelnice Jihlava - Stříbrný Dvůr PROPOZICE S t ř e l e c k é s o u t ě ž e v brokové disciplíně AUTOMATICKÝ TRAP Závod se uskuteční na střelnici Jihlava Stříbrný Dvůr ve dnech

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola, střední škola a školní jídelna,

Více

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 fotograficka soutez Vyhlašujeme fotografickou soutěž o zajímavé ceny. Soutěž probíhá do 31.8. 2016 Vyhlášení soutěže: O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 Spolek RAKOZAHRADA,

Více

ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019

ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019 ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019 Ústřední (celostátní) kolo 21. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2018/2019 pro soutěžní věkové kategorie C a D proběhne v budově

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 A. Všeobecná ustanovení --------------------------- 1.

Více

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E okresní kolo soutěže A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: Dům dětí a mládeže a

Více

INFORMAČNÍ TECHNOLOG Junior

INFORMAČNÍ TECHNOLOG Junior MHMP a SŠAI, WEILOVA, PRAHA 10 vyhlašují 5. ročník ODBORNÉ SOUTĚŽE studijního oboru INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE INFORMAČNÍ TECHNOLOG Junior Prague Open 2015 PROPOZICE SOUTĚŽE I. Základní ustanovení 1)Vyhlašovatelem

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Přeštice POZOR ZMĚNA Datum konání soutěže: 19. května 2019 Místa konání: areál Základní školy

Více