Přestanovské noviny březen 2017 ev. číslo MK ČR E zdarma

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přestanovské noviny březen 2017 ev. číslo MK ČR E zdarma"

Transkript

1 Přestanovské noviny březen 2017 ev. číslo MK ČR E zdarma Vážení spoluobčané, ve dnech, kdy vychází další číslo Přestanovských novin, je zima snad už konečně za námi. Určitě jsme ji prožívali různě: Vánoce jsme nejčastěji strávili v kruhu nejbližších, o zimních a jarních prázdninách mnozí sportovali, někdo z nás cestoval po naší zemi nebo i za jejími hranicemi. Ti šťastnější si mohli ve dnech volna za delších večerů dobrovolně odpočinout, u jiných to naopak byly nemoci, které donutily ke zvolnění životního i pracovního tempa. Ať jsme uplynulé měsíce prožili jakkoliv, jsou už minulostí, a věřím, že nás všechny čekají lepší okamžiky. Při tomto ohlédnutí bych Vám ráda poděkovala za shovívavost v souvislosti s omezením provozu obecního úřadu, způsobeném dlouhodobou nepřítomností naší zaměstnankyně. S nadcházejícím prvním ročním obdobím se lidé již tradičně chystají k jarnímu úklidu, chtějí se cítit dobře doma i na procházkách probouzející se přírodou. Jistě si společně dokážeme zpříjemnit okolí v naší krásné vesničce a po celý rok ho budeme udržovat stejně upravené. Většina z nás si uklidí své domy a byty, ale určitě bychom si měli najít čas i na úklid ve svých srdcích a na uspořádání vztahů mezi sebou samými. Ať se nám daří vše, do čeho se pustíme, a ať se častěji setkáváme s úsměvem na tváři lidí, kteří nám projdou životem. Krásné jaro přeje Vaše starostka Miroslava Bechyňová.

2 březen 2017 strana 2 Z jednání zastupitelstva obce Přestanov Zastupitelé se na svém dvanáctém zasedání v prosinci 2016 sešli po dvouměsíční přestávce tradičně v hod. v Motorestu Na Bojišti. Prosincové jednání Zastupitelstvu obce Přestanov mělo tyto body: 1. Zadání územního plánu Zastupitelé schválili Zadání nového územního plánu obce Přestanov. Po schválení tohoto zadání bude projektant územního plánu Ing. Eduard Žaluda zpracovávat návrh územního plánu Přestanova, který bude zveřejněn a projednán s dotčenými orgány i sousedními obcemi. Následně se jednání o něm povedou s Krajským úřadem Ústeckého kraje. Po nezbytných úpravách se projedná s veřejností a bude předložen zastupitelstvu k vydání. Celé toto projednávání bude trvat přibližně 1 rok (skutečná doba však bude záviset na množství problémů a požadavků, které v jeho v rámci budeme řešit). Upozorňujeme všechny občany, kteří budou chtít zakomponovat do nového územního plánu nějaké změny, že mohou podávat své žádosti do !!! 2. Rozpočet obce na rok 2017 Zastupitelé schválili rozpočet na rok 2017 Daňové příjmy Nedaňové příjmy Ostatní přijaté transfery (VGP) Financování z prostředků minulých let Příjmy celkem Provozní výdaje Investiční výdaje (okružní křižovatka, oprava OÚ komunitní centrum) Výdaje celkem Schodkový rozpočet na rok 2017 je krytý z finančních prostředků hospodaření obce z minulých let. 3. Koupě pozemku p. č. 259/2 v k. ú. Přestanov Chlumec Jedná se o pozemek v katastrálním území Přestanova, nicméně patří městu Chlumec, proto ho město nabídlo k odkupu. Zastupitelé případným odkupem souhlasili. 4. Poskytnutí individuálních dotací Zastupitelé svými hlasy finančně podpořili činnost spolků a svazů působících v obci, kterými jsou: TJ Přestanov, svaz myslivecký, včelařský a svaz postižených civilizačními chorobami.

3 březen 2017 strana 3 5. Pronájem víceúčelového hřiště (VUH) Zastupitelé se dohodli, že VUH pronajmou soukromému subjektu. Správcem hřiště byl schválen pan Martin Charvát, který jako jediný o pronájem požádal. 6. Záměr prodat pozemek p. č. 330/3 v k. ú. Přestanov Zastupitelé neschválili prodej tohoto pozemku. 7. Měsíční odměny poskytované členům ZO změna od Zastupitelé neodhlasovali navýšení měsíčních odměn neuvolněným zastupitelům na 311,- Kč měsíčně před zdaněním, a to od , což nařizuje 72 zákona o obcích a nařízení vlády č. 37/2003 Sb. 8. Rozpočtové opatření, hospodaření obce, rozpočtový výhled na rok 2018 V dalších bodech se zastupitelé vyjádřili k rozpočtovým změnám, hospodaření obce a rozpočtovému výhledu na rok Chytání ryb na obecních rybnících Zastupitelé obce Přestanov povolují chytání ryb v obecních rybnících pouze dětem a mladistvým do 18 let, kteří vlastní platný rybářský lístek. Děti mladší 15 let a bez platného rybářského lístku, mohou chytat ryby v obecních rybnících pouze za doprovodu osoby starší 15 let, která platný rybářský lístek vlastní. Připravované dotační tituly Rozpočet obce Přestanov je omezený, proto jsme nuceni čerpat dotační tituly. Tato práce je velmi administrativně náročná a zavazující. Nicméně bez této finanční podpory bychom připravované projekty nebyli schopni realizovat. Během předvánočních a vánočních dní se nám podařilo podat žádosti na tyto projekty: Z projektu Ministerstva pro místní rozvoj (MMR) Územní plán Přestanov Tyto finanční prostředky by nám pomohly financovat náklady spojené s tvorbou nového územního plánu.

4 březen 2017 strana 4 Z projektu Ministerstva pro místní rozvoj (MMR) Oprava místní komunikace na pozemku p. č. 334/1 Tato místní komunikace je v dezolátním stavu, proto bychom si velmi přáli, aby dotace na její opravu vyšla! Z projektu Ministerstva pro Místní rozvoj (MMR) Herní prvky Přestanov Pokud bychom získali dotační prostředky z tohoto programu, mohly by se přestanovské děti těšit na nové houpačky, kolotoč, prolézačku a pingpongový stůl. Herní prvky jsou naplánovány za panelový dům a k víceúčelovému hřišti.

5 březen 2017 strana 5 Z projektu Ústeckého kraje Program obnovy venkova Oprava Motorestu Na Bojišti Zatím nemáme žádné informace o tom, zda nám budou dotační prostředky na tuto akci poskytnuty. Pokud bychom byli se žádostí úspěšní, mohli byste se všichni těšit na více tepla v sále motorestu, na lepší osvětlení, novou výmalbu a nové koberce. Z Integrovaného regionálního operačního programu Komunitní centrum Přestanov Zatím od dotačních úředníků víme, že naše žádost splnila veškeré podmínky, které byly nutné k jejímu odevzdání. Získali jsme 45 bodů z možných 50. Tato dotace prochází nyní kontrolou ex ante, tzn. detailním prověřením podmínek žádosti před schválením. Uvidíme, jak uspějeme a zda se nám podaří dostatečně zodpovědět na všechny dotazy úředníků. Komunitní centrum by mělo být vybudováno v budově obecního úřadu. Obci Přestanov se daří čerpat dotační prostředky! Naší obci se v období od roku daří získávat finanční prostředky nejen od Krajského úřadu Ústeckého kraje, ale nově i z programu Evropského fondu pro regionální rozvoj - IROP. V letech jsme čerpali finanční prostředky z Programu obnovy venkova Ústeckého kraje, a to v těchto projektech: Obnova a výsadba veřejné zeleně V jejím rámci bylo v obci vysázeno 22 ks okrasných stromů, 20 ks keřů a 22 ks polokeřů. Výsadbou nových dřevin a keřů došlo ke zkvalitnění životního prostředí, ke zlepšení vzhledu zastavěné části území obce (tzv. vizuální atraktivitě intravilánu obce) jak pro obyvatele, tak pro návštěvníky. Celkové náklady projektu činily: ,- Kč. Skutečný podíl dotace na celkových nákladech byl 75 %, tedy ,- Kč. Pro představu přikládáme fotodokumentaci stavu před a po výsadbě.

6 březen 2017 strana 6 Pořízení sekací techniky Cílem tohoto projektu bylo zlepšení péče o obecní zeleň a veřejná prostranství (travní porosty, keře a křoví). Tím se zlepšila kvalita života obyvatel obce Přestanov z hlediska vizuálního, tak i praktického, neboť zeleň je upravována, nejen na plochách využívaných jako dětská hřiště, ale i v bezprostředním okolí rodinných i bytových domů a zahrádek. Celkové náklady činily ,- Kč, z toho Ústecký kraj přispěl částkou ,- Kč. Z těchto prostředků jsme pořídili 3 ks sekaček s pojezdem a 2 ks křovinořezů. Rekonstrukce víceúčelového hřiště V roce 2016 se nám podařilo v Přestanově zrekonstruovat víceúčelové hřiště, tím pádem došlo k rozšíření kapacity sportovních činností nabízených v naší obci. Na vzniklých plochách mohou sportovat občané všech věkových kategorií. Rodiny dostaly širší možnosti pro společné trávení volného času. Poskytl se prostor občanům pro kreativnější a zdravější trávení volného času, podporujeme posilování sociálních vazeb. Celkové náklady činily ,- Kč, z toho Ústecký kraj přispěl částkou ,- Kč. Opět přikládáme fotodokumentaci před rekonstrukcí víceúčelového hřiště a po ní.

7 březen 2017 strana 7 Získali jsme dotaci na okružní křižovatku!!! V jarních měsících roku 2016 jsme podali žádost o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) Výzva č. 18. Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy. Cílem tohoto projektu je zvýšení bezpečnosti dopravy na vjezdu do obce Přestanov, kde se kříží komunikace I/13 a II/253. Obec zajišťuje realizaci stavebního objektu v majetku obce komunikace pro pěší s napojením na autobusové zastávky, veřejné osvětlení a zeleň. Tyto stavební objekty jsou součástí nové okružní křižovatky investorem je Ředitelství silnic a dálnic ČR. Celkové náklady, které by měla hradit obec Přestanov, činí ,- Kč, z toho příspěvek Evropské unie činí ,- Kč a z národních veřejných zdrojů čerpáme ,- Kč. Z vlastních zdrojů čerpáme pouze ,- Kč. Naše žádost splnila podmínky pro vydání právního aktu a byla doporučena k financování. Ze získání této dotace máme velkou radost. Touto cestou bych chtěla poděkovat všem, kteří se mnou na jednotlivých projektech spolupracovali. Výběrové řízení ŘSD ČR na zhotovitele stavby řádně proběhlo a vyhrála ho stavební firma Swietelsky stavební s.r.o. K oficiálnímu předání staveniště dojde Bohužel stále není zpracováno dopravně inženýrské opatření DIO, na kterém nyní spolupracuje několik subjektů (PČR, ŘSD ČR, SUS, kraj, obce). DIO má za úkol zpracovat všechny typy uzavírek a objížděk komunikací na silnicích všech tříd. Proto prosíme občany o trpělivost. Toto opatření by mělo být hotovo za cca 1 měsíc. Následně se okružní křižovatka začne budovat. Mgr. Miroslava Bechyňová

8 březen 2017 strana 8 Rekonstrukce místností Pokud VPP pracovníci v čele s paní Petrou Fridrichovou zrovna nezápasili se sněhem a nepořádkem v obci, tak pracovali uvnitř budov a rekonstruovali místnosti v majetku obce Přestanov. Jedná se o archiv, sklad a kancelář starostky. Podařilo se jim je vyklidit, vymalovat, vyštukovat, namontovat sádrokartonové desky, následně vše uklidit, roztřídit a narovnat. Pro porovnání zveřejňujeme stav před rekonstrukcí a po ní. Rozdíl je na první pohled patrný. Všem, kteří pomáhali, patří velký dík! Před rekonstrukcí: Rekonstrukce č. 1:

9 březen 2017 strana 9 Rekonstrukce č. 2:

10 březen 2017 strana 10 Rekonstrukce č. 3 Úprava odtoku rybníku pod požární nádrží V prosinci se uskutečnila celková rekonstrukce trubního vedení z rybníku pod požární nádrží, neboť neustále docházelo k jejímu zanášení. Toto potrubí bylo opakovaně neprůchodné a docházelo k tomu, že voda neproudila do rybníčku u obecního úřadu. Jsme velmi rádi, že rekonstrukce proběhla rychle a hladce a všem, kteří se na této opravě podíleli, děkujeme.

11 březen 2017 strana 11 Oprava vchodových dveří v panelovém domě č. p. 94 V rámci celkových oprav v panelovém domě jsme přistoupili k výměně vchodových dveří v panelovém domě č. p. 94. Bohužel nám zatím v rozpočtu obce zbyly finanční prostředky pouze na jeden vchod. Dveře jsou vyrobeny z hliníku, jsou v nich zabudovány poštovní schránky a budou se otevírat pomocí čipu. Výměnou se zvýší bezpečnost osob i majetku v bytovém domě a výrazně se zlepší hospodaření s energiemi. S výměnou dveří v č. p. 93 se počítá tento rok, prosíme tudíž nájemníky o trpělivost.

12 březen 2017 strana 12 Dotace z Úřadu práce na veřejně prospěšné pracovníky Každý rok se potýkáme s úklidem, sečením trávy a dalšími pracemi v naší obci. Tyto práce pro nás vykonávají veřejně prospěšní pracovníci (VPP). Obec Přestanov má uzavřenou smlouvu s Úřadem práce, který nám na základě žádosti vytipované pracovníky uvolní, či ne. Tento rok jsme požádali o 6 pracovníků VPP. Úřad práce v Ústí nad Labem nám zatím schválil dva zaměstnance. Doufáme, že během jarních měsíců dosáhneme plného stavu těchto pracovníků. Úklid v obci Co se týče úklidu v obci, žádáme všechny obyvatele, aby respektovali základní hygienické parametry. Psí exkrementy neustále znečišťují veřejná prostranství hlavně travnaté plochy, kde si hrají naše děti, např. prostor za panelákem! Veřejná prostranství bychom si všichni přáli mít upravená, neznečištěná, posekaná, rozkvetlá. Měla by to být místa, kam všichni rádi chodíme. Byli bychom Vám všem vděční, kdyby se na zvelebování nepodíleli pouze pracovníci VPP či úřadu, ale my všichni. Můžeme právě začít tím, že po sobě uklidíme nedopalky, psí exkrementy, nebudeme parkovat na travnatých plochách apod. Pokud by někdo z Vás měl nějaký nápad, jak vylepšit vzhled naší obce, velmi rádi Vás na OU uvítáme. Neustále se též potýkáme s nepořádkem okolo altánu, který je umístěn u rybníku. Tady apelujeme na rodiče dospívajících dětí, aby si občas zkontrolovali, jakým způsobem jejich děti, tráví volný čas. Též prosíme všechny, kteří tento altán navštěvují, aby respektovali noční klid a vždy po sobě uklidili prázdné lahve. K obdobným dýchánkům jsou totiž obvykle určena restaurační zařízení. Altán byl prvotně zbudován jako místo k odpočinku, aby mohl poskytovat trochu stínu od zářícího slunce. Bohužel nyní to vypadá tak, že je téměř všem okolo bydlícím na obtíž. Opravdu bychom s tím nemohli něco udělat?

13 březen 2017 strana 13 BIO kontejner na svozovém místě K likvidaci biologicky rozložitelného odpadu slouží kontejner, který je zdarma přistavěn na sběrném místě. Upozorňujeme všechny obyvatele, že je zakázáno majitelem areálu firmou Technical Support vozit větve a jiný odpad do tohoto areálu! Svoz nebezpečného odpadu Svoz nebezpečného odpadu proběhne v obci Přestanov ve 14:15 hod. Jedná se o odpad, který je podle zákona o odpadech nebezpečným odpadem např. zbytky barev, zbytky spotřební chemie, motorové a převodové oleje, léky, ledničky, televizory, monitory apod. Pouze závěrem bychom chtěli vyzdvihnout TY, kterým není jedno, že se ničí nejen obecní, ale i soukromý majetek, TY kteří drobnými pracemi napomáhají k lepšímu vzhledu naší vesničky i TY kteří respektují ostatní obyvatele. Vám všem patří velký dík! Obecní úřad Country večer s kapelou Desperádi Šli jsme do toho poprvé, a protože jsme netušili, jaký bude mít akce ohlas, domluvili jsme se, že ji uskutečníme ve vinárně Motorestu Na Bojišti. Chtěli jsme nabídnout útulnější prostředí pro případ, kdyby přišlo méně lidí, ale opak byl pravdou: Vinárna se zaplnila do posledního místa a ještě bylo nutné přidat další židle. Kapela hned od začátku nasadila vysokou laťku, což obecenstvo ocenilo tím, že se velmi dobře bavilo, a to až do jedné hodiny ranní. Večer se moc povedl a už teď se těšíme, že akci zopakujeme a že si zase budeme moct kluky z kapely poslechnout a zazpívat si s dobrou živou hudbou. Děkujeme kapele, jejímu kapelníkovi Pavlovi Naštickému a manželům Křivanovým, bez kterých by se zábava neuskutečnila. Za kulturní komisi Radek Kandl

14 březen 2017 strana 14 Přestanovský obecní bál aneb Jitrnice, jakou svět neviděl Nastala druhá únorová sobota a jako každý rok Obec Přestanov a kulturní komise pořádala v prostorách Motorestu Na Bojišti tradiční Obecní bál, letos s tématikou tradiční zabíjačky. Celý ples se točil kolem zabíjačkových zvyklostí a produktů. Před začátkem si členové kulturní komise a pracovníci úřadu dali práci s výzdobou sálu a celou přípravou plesu. Vše se včas povedlo a zábava mohla začít. O uvítání se postarali moderátoři ve stylových kostýmech řezníka Krkovičky a krásné selky a po nich přestavila hostům své umění úžasná mladá aerobička, která pro všechny přítomné zacvičila atraktivní sestavu. Po tomto vystoupení už nastala volná zábava plná tance a hudby, kterou pro nás letos hrála skupina Alternativa III. s kapelníkem Pavlem Šůlou. Kuchaři motorestu pro návštěvníky připravili vynikající zabíjačkový gulášek. Ve hod. se hostům plesu nabídla ukázka standardních a latinskoamerických tanců, které představili manželé Mackovi. Po taneční vložce došlo na losování našeho košíku plného cen, které i letos byly bohaté a hlavně spojené se zabíjačkou. Hlavní výhrou byl opět kanec, kterého nám věnovali naši myslivci, jimž tímto znovu velmi děkujeme. Nejdůležitější okamžik večera však teprve nastal, když bylo ohlášeno půlnoční překvapení: Šlo o speciální cenu našeho plesu, kterou jsme losovali ze vstupenek a o které věděli jen pořadatelé. Bylo jí živé viz tajenka, jež se po odhalení stalo miláčkem mnoha hostů, hlavně žen. Naše živé prasátko s velkou mašlí nakonec vyhrál pan Škrabák, který byl z ceny pořádně zaskočený. Z jeho nejisté situace mu nakonec pomohla naše starostka, která navrhla, aby cenu vydražil, když neví, jak s ní naložit. Nakonec se tak stalo a do dražby se zapojilo velké množství dražitelů. Na závěr je třeba dodat, že podle ohlasů se letošní obecní bál opět vydařil. Chci poděkovat všem, kteří se podíleli na jeho organizaci a zajištění, i všem, kteří jakkoliv pomohli. Speciální dík patří sponzorům, pracovníkům veřejně prospěšných prací, zaměstnancům obecního úřadu, zaměstnancům motorestu a členům kulturní komise. Už nyní se těšíme na další obecní bál v příštím roce. Za kulturní komisi Radek Kandl

15 březen 2017 strana 15 I v Přestanově jsme přispěli k Národnímu týdnu manželství V týdnu od 13. do 19. února 2017 probíhal v České republice již jedenáctý ročník Národního týdne manželství. Tato akce vznikla v roce 1996 ve Velké Británii a v současnosti se koná ve více než dvaceti zemích na celém světě, např. v Německu, Belgii, Slovensku, Nizozemí, USA, Austrálii apod. Jejím cílem je především zdůraznit potřebu vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství a motivovat laiky i odborníky, média i veřejně známé osobnosti k podpoře důležitosti manželství jako stavebního kamene lidské společnosti.

16 březen 2017 strana 16 V rámci Národního týdne manželství 2017 se v celé republice konají různá setkání, přednášky, výlety, koncerty, společenské večery, divadelní představení, promítání filmů se vztahovou tématikou. Přestanovští zorganizovali k tomuto tématu interaktivní besedu na téma rozdílů mezi mužem a ženou a jejich respektování v manželství. Večerem provázel manželský pár Alice a Petr Mackovi, kteří s odlehčením prezentovali konfliktní situace, s nimiž se setkává většina partnerů, ale které nutně nemusí být důvodem k rozvodu. Účastníky pak povzbudili, aby se do programu aktivně zapojili, a nakonec přítomným párům umožnili, aby se mohly vzájemně sladit v tanečním rytmu. Záštitu nad letošním ročníkem Národního týdne manželství převzal ministr zemědělství Ing. Marián Jurečka. Beseda v Přestanově se konala díky upřímné podpoře Mgr. Miroslavy Bechyňové, starostky obce, a za pomoci Centra pro rodinu v Krupce, zastoupeného Mgr. Ivanou Růžičkovou. Alice a Petr Mackovi

17 březen 2017 strana 17 Děti z Přestanova budou zachraňovat krále Rudolfa II. u příležitosti Noci s Andersenem Díky úspěšné Noci s Andersenem v roce 2016 se knihovna a kulturní komise v obci Přestanov rozhodla uspořádat stejnou akci i letos. Tento významný den se bude konat pro a bude určen pro děti od 6 do 12 let. Společným tématem všech dospělých a dětí bude známé kvarteto Čtyřlístku. Pro tento jedinečný okamžik, byla vytvořena speciální pohádka, která se bude číst nejen v Evropě, ale i v zámoří. Po návštěvě a seznámení se s Myšpulínem a jeho partou se děti budou snažit přeměnit v tyto hrdiny. Součástí dobrodružství bude i král Rudolf II., který se omylem přemístil ze 17. století, do dnešní doby. Král se pokusí dostat zpět, ale k tomu je zapotřebí magický kámen, který hlídá ostražitý lev. Proto bude zapotřebí, aby děti splnily několik úkolů, a tím kouzelný kámen pro krále získaly. Jako součást dobrodružného večera bude připravena večerní tancovačka a promítání kresleného filmu hlavních hrdinů. Nejen, že se děti budou střídat u předčítání pohádky, ale především si užijí přenocování v sále Motorestu Na Bojišti. Po přespání budou děti odměněny za splnění úkolů a po snídani se rozejdou do svých domovů, kde mohou pokračovat ve čtení dalších dobrodružství Myšpulína a jeho přátel. Kulturní komise

18 březen 2017 strana 18

19 březen 2017 strana 19 TJ Přestanov Jarní část fotbalové sezony pomalu klepe na dveře, a tak bychom chtěli občany obce Přestanov seznámit s děním v místním fotbalovém klubu. Na valné hromadě bylo řádně odsouhlaseno nové vedení oddílu TJ Přestanov, a to ve složení Martin Charvát, Ondřej Gasiorovszki a Helena Piroutková. Jelikož má klub dvě mužstva (A team a přípravku), byli osloveni trenéři, kteří by měli pomoci dosáhnout vytyčených cílů. Mužstvo dospělých převzal Roman Kratochvíl a o naše nejmenší fotbalisty se stará David Mrázek společně s Martinem Charvátem. Obě družstva se poctivě připravují na zahájení druhé poloviny soutěží, a to jak v domácích podmínkách, tak na umělé trávě Městského Stadionu v Ústí nad Labem a v neposlední řadě také v tělocvičně chlumecké základní školy. A team sehrál tři přátelská utkání, ve dvou se mu podařilo zvítězit, jedno skončilo nerozhodně. Na programu zůstává poslední střetnutí a pak již mistrovské zápasy v krajské soutěži, kterou je 1.B třída. Cílem je jednoznačně posun tabulkou do vyšších pozic. Přípravka sehrála turnaj v Krupce a také se již nemůže dočkat zahájení satelitních turnajů, kde se jí v minulé sezoně náramně dařilo a nakonec obsadila skvělé druhé místo. Výsledky však vedení klubu nebere jako to nejpodstatnější, klade důraz na zábavnou formu tréninků a hlavně na radost v očích našich fotbalistů. Děti jezdí pravidelně na letní soustředění do krásného areálu v Horní Chřibské, kde absolvují nejen tréninkové jednotky, ale i výlety, stezku odvahy, vodní radovánky či hraní společenských her. Bohužel bojujeme s počtem dětí, proto zveme případné zájemce na společné tréninky, každý fotbalista je vítán. Stačí jen kontaktovat vedení klubu, které rádo zodpoví případné otázky. Také bychom chtěli pozvat fanoušky přestanovské kopané na domácí zápasy A teamu i satelitní turnaje přípravky, termíny budou vždy vylepeny včas na viditelných místech v obci. Obrovské poděkování patří vedení obce Přestanov za veškerou podporu - fotbalistům vytváří výborné podmínky. Klub si této podpory nesmírně váží, proto hráči i funkcionáři rádi pomohou jak s přípravou hřiště, tak s organizací společenských akcí, které bude obec pořádat. Přejme si jen, ať nám tento krásný sport nadále přináší radost. FOTBALU zdar! Martin Charvát, předseda TJ Přestanov

20 březen 2017 strana 20

21 březen 2017 strana 21

22 březen 2017 strana 22 Přestanovské noviny - občasník informací o přestanovském regionu vydává Obecní úřad Přestanov, Přestanov čp. 18, Chabařovice. IČO: Internetové stránky obce: starostky: starosta.prestanov@seznam.cz. Náklad 170 výtisků. Odpovědná osoba z pověření zastupitelů za obsah, úpravu a tisk Gabriela Hauznerová. Kontakt: prestanovske.noviny@seznam.cz

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného 20.11.2017, volební období 2014-2018 (Usnesení č.181-198/2017) 1. 181/2017 Program jednání zastupitelstva obce Přestanov A)

Více

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin

Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 07.12.2017 v 18.00 hodin Přítomni: Bartheldi Leoš, Nešpor Daniel, Jindřiška Trinklová, Němec Roman, Němcová Věra Pechanec Pavel, Severová Leona.

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velenice konaného dne 19. 12. 2014 od 18.00 do 18:51 hod.

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velenice konaného dne 19. 12. 2014 od 18.00 do 18:51 hod. Zápis z jednání zastupitelstva obce Velenice konaného dne 19. 12. 2014 od 18.00 do 18:51 hod. 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu + informace, co se událo v obci od minulého zasedání. 2. Projednání

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 1 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 14. 1. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 21.09.2017 30.09.2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 21.09.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS 27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 11. 2017 v 18:00hod. Přítomni : Bc. Petr Příkazský, Luděk Auer,

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu Přítomní: Program: dle prezenční listiny přítomno: 6 (85 %) omluven Ing. Vachalec 1) Zahájení a návrh

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS

31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS 31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS Přítomni: 5 Zástupci veřejnosti: 0 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Prodloužení nájemních smluv v obecních bytech

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Babický občasník. Informace z obecního úřadu za letošní rok 2018

Babický občasník. Informace z obecního úřadu za letošní rok 2018 Babický občasník Informace z obecního úřadu za letošní rok 2018 Vážení spoluobčané, Jsou tu opět vánoce, čas zastavení a zklidnění duší a lidé si jsou v tomto vánočním čase k sobě shovívavější a na krátký

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

PLÁN ROZVOJE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V ZADNÍ TŘEBANI Zpracovatelé: ing. Jan Bartoň DiS., RNDr. Petr Mareš Ph.D., ing. arch. Šárka Sodomková, Mgr.

PLÁN ROZVOJE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V ZADNÍ TŘEBANI Zpracovatelé: ing. Jan Bartoň DiS., RNDr. Petr Mareš Ph.D., ing. arch. Šárka Sodomková, Mgr. PLÁN ROZVOJE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V ZADNÍ TŘEBANI Zpracovatelé: ing. Jan Bartoň DiS., RNDr. Petr Mareš Ph.D., ing. arch. Šárka Sodomková, Mgr. Jiří Stockmann Aktuálně: CO SE DĚLO NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 1. 11. 2017 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne 21.9.2016 Přítomní zastupitelé: J. Šustr, A Šustrová, I. Lavičková, L. Bouchner, M. Neumaierová P.Skála a J. Sýkora 1) Zahájení

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 7. 3.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 7. 3. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo 07/2016 7/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha - Zličín o plnění usnesení zastupitelstva

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne

Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 26.11.2014 (dle 91, odst. 1, zákona č. 128/2000 Sb.,o obcích) Místo konání: sál Motorestu Přestanov Zahájení: 18:01 hodin

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský Přítomni: USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13 ze dne 26. 11. 2015 Předseda: Členové: Tajemník: Omluveni: Host: Ing. Michal Drábek Ivana Todlová, Marek Ždánský, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Zápis. z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bukovinka konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Společenského domu v Bukovince

Zápis. z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bukovinka konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Společenského domu v Bukovince Zápis z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bukovinka konaného dne 27. 12. 2017 v 18 hodin v zasedací místnosti Společenského domu v Bukovince Starosta obce zahájil veřejné zasedání v 18.02 hodin

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Rozpočet obce na rok 2019

Rozpočet obce na rok 2019 OBEC VESELÝ ŽĎÁR Veselý Žďár 204, 580 01 Havlíčkův Brod IČO: 00268445 Rozpočet obce na rok 2019 1. Rozpočet 2019 - Příjmy závazný ukazatel třída Třída Třída 1 - Daňové příjmy 1 daň z příjmů fyzických osob,

Více

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 17.3.2013 SOKOL / 2013 / Valná hromada OBSAH 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MOHELNO... 2 1.1 Zahájení, přivítání hostů... 2 1.2 Volba předsednictva, návrhové,

Více

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 OHRADA Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 Veřejná schůze s občany Ohrady Program: středa 28. února 2018 Statistika Osadní výbor Ohrada Společenské a kulturní vyžití Investice

Více

Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne Prosinec 2012 Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 17. 12. 2012 Vydané nové obecně závazné vyhlášky obce OZV č.1/2013 o užívání plakátovacích ploch OZV č.2/2013 o stanovení systému

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 5. 2. 2015 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů

Více

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová Oběžník 2017 Členové výboru: Starosta: Ing. David Hlaváč Místostarosta: Roman Budín Jednatel: Ing. Tomáš Káfuněk Náčelník: Roman Budín Hospodář: Člen výboru: Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 12. 12. 2011

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 12. 12. 2011 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 12. 12. 2011 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 8 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 1.Maletínský zpravodaj-leden 2006 vytvořeno: 7.2.2006 změněno:

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Obec Dolní Podluží IČ: 00261271 NÁVRH (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2015 Rozpočet obce

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2004

V Ř E S K O V Á K březen 2004 V Ř E S K O V Á K březen 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,dostává se vám do ruky březnové číslo Vřeskováka a to číslo rozšířené o jeden volný list. Na tomto listu budete mít možnost ovlivnit další

Více

Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě

Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: Rozpočtové opatření č. 5 Rozpočtové

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 11. 2016 v 19:00 hodin Přítomni: Smolíková A., Bc. Halbich V., Pokorná V., Sůrová E., Šafařík F., Špatenka K., Štumrová B. Hosté:

Více

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec Heřmanice Heřmanice 2, 464 01 Frýdlant Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne 7. 2. 2018 Přítomní členové OZ: Vladimír Stříbrný, Iva Andrová, Josef Zadák, Roman Šimek, Taťána Maršounová

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 8. 2. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: Hosté: Občanů: 1 Program : 1. Zahájení 2. Smlouvy E.On věcná břemena 3. Rozpočet

Více

Letní fotbalový kemp FK Bolatice pro mládež do 12 let

Letní fotbalový kemp FK Bolatice pro mládež do 12 let Obsah projektu: 1. Obecné informace o projektu...2 1.1 Filozofie projektu:...2 1.2 Program na kempu:...2 1.3 Financování projektu:...2 2. První ročník projektu...3 2.1 Průběh prvního ročníku kempu:...3

Více

Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2

Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 Výpis usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, které se konalo dne 9.3.2011 od 18.00 hodin v místní knihovně. Usnesení č. 1 ZO obce

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014

Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014 Zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě č. 11 dne 16. 9. 2014 Program: 1. Zahájení a kontrola přijatých usnesení, 2. Dílčí informace o hospodaření obce k 31. 8. 2014, 3. Majetkoprávní vyrovnání

Více

Tisovský zpravodaj Obecní nepravidelný informační zpravodaj 1. vydání prosinec 2016

Tisovský zpravodaj Obecní nepravidelný informační zpravodaj 1. vydání prosinec 2016 Tisovský zpravodaj Obecní nepravidelný informační zpravodaj 1. vydání prosinec 2016 Úvod Tisovským zpravodajem Vás budeme informovat o dění v obci, akcích a dotačních projektech, o výši jejich finančních

Více

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 22 z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 14. 11. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Pavel Alenka, Radka Krejčí, Marie Čeledová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne 25.04.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Němcová Věra

Více

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!!

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!! Ahoj, členové, hráči a fanoušci TJ Pátek, přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Snažíme se o zkvalitnění komunikace, aby všichni příznivci našeho oddílu měli o našich

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

SLOVO STAROSTKY: Vážení spoluobčané, kalendářní rok 2015 pomalu končí, máme před sebou jedny z nejkrásnějších svátků v roce a v našich domácnostech vrcholí vánoční přípravy. Vám se dostává do rukou poslední

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 7.3.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 9. Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 20. 8. 2015 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.30 hod. přítomno:

Více

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol Výroční zpráva 2011 Tělocvičná jednota SOKOL Písty Předkládá výbor TJ.Sokol Obsah I. Úvod II. Údaje o organizaci III. Činnost v roce 2011 IV. Finanční zpráva V. Revizní zpráva VI. Plán činnosti na rok

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci.

29.8. Oslavil Radek Tomášek své padesáté narozeniny u místního pohostinství se svými fotbalovými přáteli. Oslava byla až do noci. 15.8. Byli jsme pozváni na fotbalový turnaj ve Všerubech. Zůčatněná mužstva byla: Všeruby A, Všerubský dorost, Kunějovice a Chotíkov. Pořadí: 1. Všeruby A 2. Kunějovice 3. Chotíkov 4. Všerubský dorost

Více

OBČASNÍK OBCE HODÍŠKOV

OBČASNÍK OBCE HODÍŠKOV OBČASNÍK OBCE HODÍŠKOV PROSINEC 2011 ČÍSLO 5-6 ROČNÍK IX ZDARMA Mikulášská besídka Zveme všechny děti a jejich rodiče na mikulášskou besídku, která se koná v pondělí 5. prosince 2011 v 16.00 hodin v zasedací

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 1. Hospodaření Obce Dolní Žandov (dále jen Obec) v roce 2015 Rozpočtové hospodaření Obce v roce 2015 bylo zahájeno rozpočtovým provizoriem (schváleno usnesením

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka...

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka... VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Obsah Základní údaje... 2 Personální obsazení... 3 Naše činnost v r. 2017... 4 Finanční zpráva... 5 1. Rozvaha... 5 2. Výsledovka... 6 Další povinné údaje... 8 Poděkování... 8 1 Základní

Více

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN ročník 2010 číslo 3 Vážení spoluobčané, chýlí se rok 2010, který byl v mnoha ohledech rokem velkých změn. Teprve budoucnost ukáže, nakolik to budou

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

Závěrečný účet obce za rok 2008

Závěrečný účet obce za rok 2008 Závěrečný účet obce za rok 2008 Dne 11.4.2008 byl zastupitelstvem obce schválen rozpočet Městyse Březno na rok 2008 ve výši 13.009.000,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako vyrovnaný. V průběhu roku nastaly

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Obecní občasník č. 5

Obecní občasník č. 5 Obecní občasník č. 5 vydává obec Rataje KVĚTEN 2016 Vážení spoluobčané, jistě se vám do rukou již dostala pozvánka na setkání rodáků obce Rataje. Během této víkendové akce přijede do Rataj mnoho návštěvníků

Více