Oxygenoterapie v kosmetické a lékařské praxi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Oxygenoterapie v kosmetické a lékařské praxi"

Transkript

1 Školení je uskutečňováno v rámci projektu OPPI Školicí střediska, který je podporován ze strukturálních fondů Evropské unie. Centrum estetické dermatologie SYNCARE PLUS

2 Kyslík chemické a fyzikální vlastnosti Chemické vlastnosti: slovo kyslík je odvozené od řeckého oxys kyselý; má skutečně mírně kyselou chuť; proto se oxidům v minulosti říkalo kyslíčníky; při standardní teplotě tvoří dvouatomové molekuly; má velkou schopnost poutat k sobě jiné prvky a,, brát ; jim jejich elektrony tj. oxiduje je a sám se redukuje; tvoří oxidy s vodíkem, řadou kovů, se sírou, uhlíkem aj. Fyzikální vlastnosti: jedná se o plyn, tj. tekutinu; je dobře rozpustný ve vodě 2x více než dusík; v teplé vodě se rozpouští hůře; existuje i v pevné a tekuté formě ( velmi nízké teploty ) ; pevný a tekutý kyslík je namodralý.

3 Kyslík biologické vlastnosti Kyslík je v přírodě vázán v mnohá sloučeninách, avšak pro organizmy má význam především ten, který vzniká z vody a oxidu uhličitého v reakci fotosyntézy. Díky fotosyntetizujícím organizmům především rostlinám - vznikla na Zemi kyslíkatá atmosféra. Živočichové dýchají ( využívají kyslík vázaný obsažený ve vzduchu ) pro tvorbu vody. Při této reakci se uvolní značné množství energie, které slouží pro tvorbu ATP hlavního energetického zdroje buněk. Kyslík existuje v organizmu v několika formách. a) O 2 forma, kterou přijímáme dýcháním b) O 2 - superoxid toxický, ničí mikroorganizmy c) H 2 O 2 toxický pro mikroorganizmy d) Sloučeniny kyslíku s dalšími prvky ( AK, hormony )

4 Význam kyslíku pro člověka Na rozdíl od zelených rostlin a sinic je člověk závislý na příjmu kyslíku u okolního prostředí. Objemový zlomek kyslíku O 2 ve vzduchu je přibližně 21%. Kyslík je rozváděný hemoglobinem a odevzdávaný do tkání. Mezi nejvíce citlivé orgány vůči nedostatku kyslíku patří mozek nebo tkáně plodu. Kyslík je rovněž důležitý pro řadu metabolických pochodů včetně syntézy, aktivace nebo rozkladu látek typu hormonů či léčiv. Díky energeticky aktivním formám kyslíku ( superoxid, peroxid, singletový kyslík) má antimikrobiální, tj. dezinfekční vlastnosti. Specifickou nestabilní formu kyslíku reprezentuje ozon O 3. Pro člověka je ve vyšších dávkách škodlivý.

5 Kyslík a kůže Kůže plní především funkci bariéry. Má však i význam metabolický, vylučuje a přijímá řadu látek. Jednoduché organizmy nemají plíce a kyslík přijímají celým povrchem ( medúza, korýši, motolice, tasemnice... ), vyšší stupeň příjmu kyslíku reprezentují vzdušnice hmyzu. Čím je složitější organizmus, tím je větší specializace orgánů pro jeho příjem a distribuci. Přesto má kožní dýchání nezastupitelný význam u i člověka. Pro dospělého člověka představuje kožní dýchání 1 1,5% celkové denního příjmu kyslíku. To při denní spotřebě vzduchu l znamená příjem až 165 l. Při specifických podmínkách vyšší okolní teplota i vnitřní teplota, těžká fyzická práce, snížená koncentrace kyslíku v prostředí aj.) může příjem kyslíku ze vzduchu stoupnout až k 8%, tj. 880 l. Přibližně 4% kožního příjmu kyslíku jsou přímo využity kůží.

6 Nedostatek kyslíku v kůži Kůže je dostatečně zásobována kyslíkem rozvaděným kapilárami. S věkem však drobné kožní cévy ztrácejí pružnost, snadněji praskají. Místně se dokonce může projevit nedostatek kyslíku v kůži. Na sníženou hladinu kyslíku jsou citlivé především ty kožní buňky, které mají imunitní nebo stavební funkce. K nim řadíme také fibroblasty tvořící kolagen. Jiným příkladem, kdy spotřeba kyslíku významně stoupá, je hojení. Jeho nedostatek má za následek zpomalení tohoto procesu a zvýšení rizika poruch typu hyper nebo hypopigmentací, případně jizev. Nedostatečné zásobení kožních buněk kyslíkem vede k rozvoji acidózy hromadí se především kyselina mléčná. Ta má dráždivý a toxický účinek na kožní tkáň. Častější jsou především mírné acidózy, jejichž účinek na kůži však dlouhodobě nepříznivě ovlivňuje její stav.

7 Působení jiných forem kyslíku na kůži Ozon představuje silně reaktivní formu kyslíku. Je přirozeně v organizmech tvořen bílými krvinkami (leukocyty). Spolupodílí se na likvidaci cizorodých částic. Rozkládá dvojné vazby organických sloučenin. Tomu se přičítá jeho silný antimikrobiální účinek. Jiné reaktivní formy a sloučeniny kyslíku: superoxid O2- - toxický pro mikroorganizmy; singletový kyslík toxický i pro člověka; peroxid vodíku kyselejší než voda, dezinfekční účinky.

8 Využití kyslíku v lékařské praxi Hyperbarická oxygenoterapie je léčebná metoda, která využívá schopnosti krve dopravit při vyšším atmosférickém tlaku větší množství kyslíku k orgánům.

9 Porovnání oxygenoterapie v kosmetice a v medicíně

10 Rozdíly mezi kosmetickou a lékařskou oxygenoterapií Hlavní rozdíly mezi kosmetickou oxygenoterapií a lékařskou hyperbarickou oxygenoterapií spočívá v tlaku prostředí ( místnost, komora ), ve kterém je kyslík inhalován nebo jinak aplikován. Pro zvýšení saturace ( sycení ) kyslíku v tkáních se v medicíně používají speciální komory, ve kterých leží či sedí člověk za zvýšeného okolního tlaku. Kyslík se takto lépe dostává ke tkáním. V kosmetice by takové zařízení bylo nesmírně nákladné a nebylo by možné ho použít na místní problém ( obličej, krk, dekolt, ruce, malé ložisko ). V kosmetických přístrojích se využívá poznatku, že kyslík je lépe rozpustný ve vodě než ve vzduchu. Bude-li kyslík proudit před nádobku s vodou a ta bude rozprašována na pokožku, dosáhneme i za normálního atmosferického tlaku zvýšené dodávky kyslíku na kůži. Pokud bude v nádobce vodný roztok účinných látek ( séra ), pak kromě zvýšené koncentrace kyslíku dopravujeme na pokožku aktivované složky sér, protože kyslík jako silný oxidant může tvořit z aktivních látek iony, které snadněji pronikají do pleti.

11 Oxygenoterapie v kosmetické praxi Prostá aplikace kyslíku na pokožku Kyslík na pokožku proudí z generátoru kyslíku. Může se použít inhalační maska. Nemá přímý vztah k aplikaci účinných látek. Existují rizika plynoucí z přímé inhalace kyslíku. Tlaková aplikace kyslíku na pokožku Využívá se principu, že kyslík je lépe rozpustný ve vodě než ve vzduchu. Kyslík se aplikuje rozprašovacím tlakovým dávkovačem. Novější přístroje umožňují rozprašování kyslíku v proudu vody nebo sér.

12 Přístroj Pure Oxygen Jet Zařízení pro tlakovou lokalizovanou aplikaci kyslíku. Proud média dopadajícího na pleť je tvořen z % kyslíku O 2 ( běžně do 90% ). Součástí je trysková trysková dávkovací pistole. Zařízení nabízí tři režimy aplikace: a) prostá aplikace čistého kyslíku; b) aplikace přes vodní zásobník zvýšení účinku; c) aplikace přes zásobník se sérem zvýšení účinku + zvýšení prostupnosti sér.

13 Použití Pure Oxygen Jet v kosmetické praxi Všeobecná regenerace pokožky. Napnutí pleti, rejuvenace. Zjemnění a hydratace pleti. Zlepšení pleti při akné. Redukce strií a jizev. Projasnění ošetřené části pleti. Omezení zadržování vody v pokožce ( proti otokům ). Proti překrvení pleti především u kuperózy. Povzbuzení metabolizmu kůže.

14 Popis přístroje Pure Oxygen Jet Přístroj pro kosmetickou oxygenoterapii. Zařízení pro vyvíjení molekulárního kyslíku. Součástí vybavení je dávkovací pistole na séra. Obsluha se provádí jediným spínačem. Bezhlučnost. Snadná údržba.

15 Obsluha přístroje Pure Oxygen Jet Zařízení vždy instaluje pověřený pracovník firmy. Nejcitlivější součástkou zařízení je rozprašovací pistole. Ujistěte se, že hadičky vedoucí vzduch jsou správně napojeny. Ujistěte se, že je správně napojena trysková pistole. Při ošetření obličeje doporučujeme krýt oči tamponem. Délka jedné kúry by neměla překročit 5 minut. Není nutné podepisovat informovaný souhlas. Ošetření neprovádějte při venkovních teplotách pod 10 C. Ošetření neprovádějte na spálené kůži.

16 Všeobecné poznámky k použití sér SynCare v kombinaci s oxygenoterapií Pure Oxygen Jet Zásobník na rozprašovací pistoli naplňte do ¾ jedním z následujících médií: - čistou pitnou vlažnou vodou; - Tonikem hydratačním; - Hydrogenií biominerální vodou ve spreji. Do zásobníku přidejte jednu ampuli některého z ampulárních sér SynCare nebo 5 dávek klasického séra SynCare. Použít lze dle typu pleti a problému všechna séra. Séra s vyšším obsahem olejů mohou rozprašované množství séra v proudu kyslíku. Proto u nich můžete zvýšit průtok štěrbinou. Sérum rovnoměrně rozprašujte na pleť až do vyprázdění zásobníku. Poté pokračujte v aplikaci kyslíku do 5 minut. Následně doporučujeme pleť krýt maskou dle typu pleti. Po použití je nutné pistoli vyčistit proudem teplé pitné tekoucí vody.

17 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Suchá a dehydrovaná pleť vysokomolekulární hydratace - Sérum intenzivní hydratační - Micro Ampoules Cellular Hydrating Mastná a smíšená pleť snížení tvorby mazu - Sérum adstringentní antibakteriální péče při seborei Sérum pro aknózní pleť Micro Ampoules Anti Sebum

18 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Zralá pleť Rychlé vypnutí pleti a obnova tonusu Sérum mořské liftingové Dlouhodobá péče proti ochabování pleti Sérum regenerační BIO Micro Ampoules Longevity Maris Collagen Zralá pleť - DermaBOTEXIN Intezivní relaxace mimických vrásek DermaBOTEXIN Sérum 18% nebo DermaBOTEXIN Sérum 30% Micro Ampoules DMAE anti-wrinkles

19 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Perimenopauzální pleť povzbuzení ochabující pleti Relift Volume sérum proti povadlé pleti Micro Ampoules Pro Elasticity Vitamin C Velmi citlivá pleť zklidnění pokožky Sérum zklidňující Micro Ampoules Cellular Calming

20 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Pleť s akné pro antibakteriální péči Sérum pro aknózní pleť proti nadměrné tvorbě mazu Sérum adstringentní Micro Ampoules Anti Acne Celulitida - hyperlipotrofie Micro Ampoules Retinal C firming + 1 kapka Skořicové silice CPK BIO Následně ošetřené oblasti kryjeme Mořskou alginátovu maskou tělovou Strie Micro Ampoules Cellular Calming + 1 kapka Pomerančové silice CPK BIO vmasírovávat 1 minutu. Následně ošetřené oblasti kryjeme Mořskou alginátovu maskou tělovou

21 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Péče okolo očí Ultimate rich lifting oční sérum Micro Ampoules Silver Eyes Radiance Při aplikaci musí být oči zavřené a zakryté tamponem. Ošetření provádíme na pokožce okolo očí. Po ukončení doporučujeme nanést některou z očních masek SynCare Tmavé kruhy okolo očí Oftaxyl 6% sérum Následně ošetřené oblasti kryjeme Oftaxyl krémem. Ošetření pleti mužů Micro Ampoules Cellular Calming + 1 kapka Mátové silice CPK BIO

22 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare Hyperpigmentace Beta Peel MandePeel Při aplikaci musí být oči zavřené a zakryté tamponem. Ředí se 1 ku 1 s vodou. Aplikuje se pouze na místa hyperpigmentace. Následně se překryje na 10 minut silnější vrstvou White Action. Ošetřená pokožka se kryje ULTRA PROTECT SPF 50+. Rozšířené cévky na obličeji ( kuperóza ) Micro Ampoules Venectine Decongenesia sérum Následně ošetření oblasti kryjeme Mořskou alginátovou maskou proti rozšířeným cévkám BIO

23 Kombinace oxygenoterapie a přípravků SynCare AHA a enzymové ošetření při oxygenoterapii Beta Peel MandePeel Enzymový peeling Při aplikaci musí být oči zavřené a zakryté tamponem. Roztok se neředí. Do zásobníku se přidá 5 ml jednoho z výše uvedených Přípravků ( Beta peel půl lahvičky ), Enzymový peeling ( 16 stlačení ) Pleť se po ukončení procedury opláchně Tonikem hydratačním. Revitalizační a relaxační aromaterapie Zásobník zaplníme do ¾ Tonikem hydratačním, Hydrogenií biominerální vodou ve spreji nebo vlažnou pitnou vodou a přidáme 1 kapku: meduňková silice osvěžení, vhodná pro mastnou pleť; čajovníková silice zklidnění, vhodná pro citlivou; pomerančová silice všobecná relaxace; levandulová silice antibakterální a zklidňující účinek; mátová silice osvěžuje, vhodná I pro pleť s akné.

24 Kdy se oxygenoterapie nedoporučuje aplikace čistého molekulárního kyslíku nemá zásadní kontraindikace při dodržení postupu kontraindikací není ani těhotenství nebo kojení dodržujte omezení danné použitím dalších kosmetických přípravků vždy ošetřujte zdravé osoby

25 Náklady a doporučené ceny oxygenoterapie samostatné použití v kobinaci s přípravky náklad/klientka bez nákladů na přístroj náklad/klientka s náklady na přístroj doporučená cena ošetření 8 Kč Kč 700 Kč Výpočet nákladů tak, aby se investice do přístroje vrátila do 2 let. Cena přístroje Pure Oxygen Jet je Kč. Počet ošetření oxygenoterapií za týden 10 Náklad na oxygenoterapii bez sér 160 Kč Výdělek za dva roky: 5 x 500 x 104 týdnů = Kč

26 Kombinace oxygenoterapie s jinými přístroji použití kdy Deep Clean korund diamantová dermbraze ano bezprostředně před oxygenoterapií IPL Lightwave ano po IPL lze použít oxygenoterapii pro zvýšení účinku SonoClean ultrazvuková špachtle ano po vyčištění pleti ultrazvukem Galvanic Care galvanická žehlička ano před oxygenoterapií Poté se již oxygnoterapie provádí bez séra.

27 Cena a splátky přístroje Pure Oxygen Jet PURE OXYGEN JET Pro intenzivní oxygenoterapii Cena VOC ( Kč ) Cena VOC ( Kč ) výhradní salon Splátky 12 měsíců Splátky 24 měsíců K nákupu přístroje Pure Oxygen Jet pro oxygenoterapii obdržíte ZDARMA séra dle Vašeho výběru v hodnotě Kč.

Velké produktové školení II práce s galvanickou žehličkou

Velké produktové školení II práce s galvanickou žehličkou Velké produktové školení II práce s galvanickou žehličkou Co je galvanický proud? starší označení pro stejnosměrný proud. Jako zdroj stejnosměrného známe například běžný monočlánek typu baterie do ruční

Více

Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care

Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care Děkujeme Vám, že jste si zakoupili přístroj SynCare Galvanic Care galvanická žehlička. Princip zařízení Co je galvanický proud? Galvanický proud je starší

Více

Kombinace masek, sér a dalších přípravků SynCare s lasery, galvanoterapií (iontoforézou) a ultrazvukem

Kombinace masek, sér a dalších přípravků SynCare s lasery, galvanoterapií (iontoforézou) a ultrazvukem Kombinace masek, sér a dalších přípravků SynCare s lasery, Syncare Plus, s.r.o. Vranovská 70, 614 00 Brno Tel: 548 521 611 E-mail: plus@syncare.cz Rozd lení kosmetických p ípravk dle hloubky pr niku Roztoky

Více

Galvanická žehlička a ultrazvuková špachtle v kosmetice

Galvanická žehlička a ultrazvuková špachtle v kosmetice Školení je uskutečňováno v rámci projektu OPPI Školicí střediska, který je podporován ze strukturálních fondů Evropské unie. www.syncare.cz Centrum estetické dermatologie SYNCARE PLUS Školení je uskutečňováno

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Přípravky řady SynCare GlycoHYAL a Beta Peel jsou k dostání výhradně v lékárnách a v kosmetických salonech.

Přípravky řady SynCare GlycoHYAL a Beta Peel jsou k dostání výhradně v lékárnách a v kosmetických salonech. Přípravky řady SynCare GlycoHYAL a Beta Peel jsou k dostání výhradně v lékárnách a v kosmetických salonech. 66% žen a 43% mužů*navštíví lékařskou kosmetiku z důvodu rychlé korekce svého vzhledu. Lékaři

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Chemický peeling AHA kyselinami představuje hraniční ošetření kůže na pomezí Kosmetického a lékařského zákroku. Zákon 356/2000 Sb. O ochraně

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Přístroj na čištění pleti SonoClean ultrazvuková digitální špachtle.

Přístroj na čištění pleti SonoClean ultrazvuková digitální špachtle. Přístroj na čištění pleti SonoClean ultrazvuková digitální špachtle. Co je ultrazvuk? Ultrazvuk je mechanické vlnění, které vyvolává akustický tlak, jehož frekvence leží nad hranicí slyšitelnosti lidského

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ

CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ LYMFOTERAPEUTICKÉ VÝKONY CENÍK KOŽNÍHO ODDĚLENÍ Přístrojová lymfodrenáž dolních končetin 1 ošetření Manuální (ruční) lymfatická masáž obličeje Manuální (ruční) lymfatická masáž horních končetin Manuální

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Salon Cherie - Cenník

Salon Cherie - Cenník Salon Cherie - Cenník KOSMETIKA Úprava obočí 100,- Barvení řas 120,- Barvení obočí 120,- Trvalá na řasy 400,- DOPLŇKOVÉ SLUŽBY Maska 150,- Krém 60,- Masáž rukou 150,- DEPILACE TEPLÝM VOSKEM Horní ret 70,-

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí čištění e a dekoltu Cleanser masáž e základní peeling Natinuel maska

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY 1 ošetření Ošetření " student" 480,00 Základní ošetření dle typu pleti - bez masáže 620,00 SPECIFICKÁ OŠETŘENÍ dle ošetření využíváme OXY DERMA -přístrojového prokysličování

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI:

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT DERMO-ESTETICKÉ ÚKONY LÉKAŘSKÝMI PŘÍSTROJI: CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TVÁŘ, KRK, DEKOLT Vážené klientky, klienti, v ceníku najdete ceny za 1 ošetření. Ohledně balíčkových cen se prosím informujte při osobní konzultaci, při níž Vám bude navržen

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

CENÍK EPILACE LYCON. Domácí péče LYCON. mango + guava, granát.jablko, růž.grep. LYCON tělové mléko 250ml tea tree soothe 490 Kč

CENÍK EPILACE LYCON. Domácí péče LYCON. mango + guava, granát.jablko, růž.grep. LYCON tělové mléko 250ml tea tree soothe 490 Kč CENÍK EPILACE LYCON EPILACE OBLIČEJE samostržný vosk Hot Wax Lycon Samostatný úkon V rámci kosmetického ošetření Epilace obočí 200 Kč 150 Kč Obočí + barvení obočí/ Obočí + horní ret 300 Kč 250 Kč Horní

Více

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min.

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min. Kosmetické pleti (uvedená cena vč. ceny za kosmetické úkony a kosmetickou masáž) Základní * Komplexní * DIBI BASE PERFECTION (pleť normální a smíšená) DIBI PURE PERFECTION (pleť normální, smíšená a mastná)

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

Práce s peercing-dermarollerem

Práce s peercing-dermarollerem Práce s peercing-rollerem Práce s peercing-dermarollerem Co je peercing dermaroller? plastický válec s rukojetí osazený jehlicemi z ušlechtilé oceli je certifikovaný jako zdravotnický prostředek stimuluje

Více

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV DO 31.8.2018 AKCE -400,- NA PERMANENTNÍ MAKE-UP a -20% NA KOSMETICKÉ SLUŽBY PEMANENTNÍ MAKE-UP a KOSMETIKA STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: 74983300 PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; 675 07 RADOŠOV

Více

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení.

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení. Peelingy Společnost Medik8 je oceňovaná, mezinárodní značka přípravků péče o pokožku. Přípravky společnosti Medik8 navrhuje, vyvíjí a formuluje tým biochemiků a farmakologů ve výzkumném biotechnologickém

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, Kněžskodvorská 33/ A 370 04 České Budějovice Odloučené pracoviště pro odborný výcvik, Průběžná 4, 370 04 České Budějovice CENÍK PRACÍ A

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU REGENERAČNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU PROCEDURU ODPOVĚD SOTHYS: 4 produkty s vysoce cílenou účinností jsou nejlepšími společníky

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

Obsah CEROMONE. Strana

Obsah CEROMONE. Strana [Zadejte text.] Obsah Strana 1. Obsah 2 2. Jak fungují 3-4 3. Sérum na zpevnění pleti 5 4. Pleťová voda proti stárnutí 6 5. Krém proti stárnutí 7 6. Ampule hydraminu 8 7. Esenciální liftingová pleťová

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

dotyk medicíny v kosmetické péči KATALOG 2017

dotyk medicíny v kosmetické péči KATALOG 2017 dotyk medicíny v kosmetické péči KATALOG 2017 Vážená zákaznice dermo a biokosmetiky SynCare, dovolte mi, abych vám jménem společnosti Syncare Plus, s. r. o. představila nový katalog dermo a bio kosmetiky

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo

BEAUTY MENU. Pleťová ošetření Thalgo Pleťová ošetření Thalgo Ikonický rituál Thalgo s mořskými řasami (pro unavenou a dehydratovanou pleť nebo mastnou a aknózní) (60 min) Intenzivní rituál s plastickou maskou (hydratační, čistící, výživný

Více

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut).

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut). Kompletní ceník Neinvazivní liposukce Běžná cena AKČNÍ cena Kryolipolýza - LipoCryo 1 nasátí 2000,- Kč 350,- Kč Medicínská kryolipolýza Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému

Více

Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL

Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL Oficiální kosmetika AMESON MESOPEEL 3 JULIETTE ARMAND Náš osobní začátek Společnost byla založena v roce 1992, kdy se chemici Michalis Papaefstratiou a Ioulia Armagou rozhodly vstoupit do kosmetického

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem čištění e a dekoltu Cleanser masáž e

Více

Název zboží Balení Kód

Název zboží Balení Kód CLEANSING / PEELING / TONING Odličování pro individuální potřeby pleti Cleansing Water Odličovač 3 v 1 Purigel jemný odličovací gel Cleansing Milk jemné čistící mléko Eye Make-up Remover bezolejový odličovač

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč CENÍK KOSMETIKA (ceny za samostatně provedený úkon) ODLÍČENÍ OBLIČEJE... 40 Kč (odstranění nečistot pomocí čistícího mléka a čistícího tonika) PEELING/EXFOLIACE... 60 Kč (aplikace peelingu nebo exfoliační

Více

Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care galvanická žehlička II

Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care galvanická žehlička II Návod k použití přístroje SynCare Galvanic Care galvanická žehlička II ÚVOD PRINCIP ZAŘÍZENÍ 4 POPIS Galvanic Care galvanická žehlička II SPECIFIKACE 6 OBECNÁ UPOZORNĚNÍ 7 OBECNÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System)

MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) MESO INFUSION DCS (Delivery Carrier System) kód SK89102900 INOVOVANÝ NEJNOVĚJŠÍ GENERACE PŘÍSTROJE S VIRTUÁLNÍ MEZOTERAPIÍ NEINVAZIVNÍ A MAXIMÁLNĚ ÚČINNÉ OŠETŘENÍ PRO OBLIČEJ I TĚLO 4 techniky: Aktivační

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

Facial UV ozone Steamer FM-601. přístroj pro kombinovanou fokusovanou ozónoterapii. www.syncare.cz

Facial UV ozone Steamer FM-601. přístroj pro kombinovanou fokusovanou ozónoterapii. www.syncare.cz Facial UV ozone Steamer FM-601 přístroj pro kombinovanou fokusovanou ozónoterapii www.syncare.cz 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili kombinovaný UV ozonizér KL-501. Pečlivě si, prosíme, přečtěte následující

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

KOSMETICKÉ PRODUKTY a BIOCEUTIKA. Dva rozdílné světy

KOSMETICKÉ PRODUKTY a BIOCEUTIKA. Dva rozdílné světy KOSMETICKÉ PRODUKTY a BIOCEUTIKA Dva rozdílné světy HYDRATACE KOSMETICKÉ PRODUKTY Mají okamžitý uklidňující účinek Působí pouze na povrchovou hydrataci Nemají žádný účinek na složení suché pokožky BIOCEUTIKA

Více

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_ 오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum OTTIE Ella_2017.09.25 20 let 3040let 50 let + Stav pokožky a energie pro buňky dle věku pleti Obsah Věk ㆍ ztráta pružnosti ㆍ Vznik jemných vrásek ㆍ Matná Pokožka

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem klasické číštění pleti s napářkou jemné

Více

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem,

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem, CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ Kosmetické ošetření 530, Kč (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrzvukem, sérum, masáž obličeje a krku, maska, maska na

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT Pečuje o Vás Renáta Kovaříková-Matějková majitelka salonu CYCLO SYSTÉM CYCLO SYSTÉM komplet + oční okolí 1 600,- BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM + ruce OXY THERAPIE - OMLAZENÍ 1 500,- 1 600,-

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou. Druh ošetření Jednotlivé ošetření

Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou. Druh ošetření Jednotlivé ošetření Druh ošetření Jednotlivé ošetření Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou Akce! Zvýhodněné předplatné 7x ošetření cena 3.500,- Kč (jedno ošetření á 500,- Kč) Ošetření je vhodné kombinovat s radiofrekvencí

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI VE SPREJI SPREJI VE Profesionální škála OBLIČEJ Ošetření bílým jílem VŠECHNY TYPY PLETI Ošetření bohaté

Více

DOTYK MEDICÍNY. www.cpkshop.cz. v kosmetické péči. Přehled pro zákazníky

DOTYK MEDICÍNY. www.cpkshop.cz. v kosmetické péči. Přehled pro zákazníky DOTYK MEDICÍNY v kosmetické péči Přehled pro zákazníky www.cpkshop.cz SynCare DermaCARE - dermo a bio kosmetika pro péči o pleť Suchá a dehydrovaná pleť Čisticí gel Přírodní čisticí gel pro odlíčení a

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje a dekoltu - specialista

Více

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut).

Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému kavitaci - lymfatická přístrojová masáž (30 minut). Kompletní ceník Neinvazivní liposukce Běžná cena AKČNÍ cena Kryolipolýza - LipoCryo 1 nasátí 2000,- Kč 350,- Kč Medicínská kryolipolýza Kavitace - Med Contour 1 ošetření 1500,- Kč 780,- Kč ZDARMA ke každému

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem klasické číštění pleti s napářkou jemné

Více