Výzva k podání nabídek na zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídek na zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb"

Transkript

1 Výzva k podání nabídek na zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb Číslo zakázky: VZ/2010/2/02 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.09/ Název projektu: Výuka angličtiny pro učitele a management středních odborných škol Název zakázky: Zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb Forma zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu dle Příručky pro příjemce Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost; nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Předmět zakázky: Služba Datum vyhlášení zakázky: Název zadavatele: Střední odborná škola Otrokovice Sídlo zadavatele: tř. T. Bati 1266, Otrokovice Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Mgr. Libor Basel, ředitel školy basel@sosotrokovice.cz IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba zadavatele: Mgr. Roman Cibulka cibulka@sosotrokovice.cz Místo a doba pro podání nabídky: Střední odborná škola Otrokovice, tř. T. Bati 1266, Otrokovice - do , 10:00 hod. Nabídka musí být podána v řádně uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, číslem zakázky, adresou uchazeče a slovem NEOTEVÍRAT. Dále musí být zajištěna proti neoprávněné manipulaci (sešití a svázání). Nabídky podané po lhůtě nebo nabídky, které budou poškozeny tak, že se z nich dá obsah vyjmout, komise neotevře, a zadavatel bude informovat uchazeče o uvedené skutečnosti. Nabídky nebudou vráceny a budou zadavatelem archivovány ke zdokumentování průběhu zadávacího řízení. Lhůta pro podání nabídky: Popis předmětu zakázky: Předpokládaná hodnota celkové zakázky bez DPH v Kč: Místa dodání/převzetí nabídky: Zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb pro účastníky vzdělávacího kurzu a realizační tým projektu včetně školicích prostor ,--Kč (včetně DPH ,--Kč) Zaslat poštou na adresu zadavatele nebo doručit osobně.

2 Požadavek na písemnou formu nabídky: Povinnost uchovávat doklady a umožnit kontrolu: Nabídka musí být zadavateli podána v českém jazyce v písemné formě. Požadavek na písemnou formu je považován za splněný tehdy, pokud je nabídka podepsána osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. Ve smlouvě uzavírané s vybraným dodavatelem bude dodavatel zavázán povinností uchovávat do roku 2025 doklady související s plněním této zakázky a povinností umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázka hrazena, provést kontrolu těchto dokladů. Popis zakázky: Předmětem zakázky je zajištění ubytovacích, stravovacích a vzdělávacích služeb pro projekt Výuka angličtiny pro učitele a management středních odborných škol, registrační číslo CZ.1.07/1.3.09/ Ubytování: 3 x 3 dny (Pá, So, Ne) pro 96 účastníků seminářů rovnoměrně rozdělených na 3 x 4 skupiny o 8 osobách. (32 osob/víkend) + 2 osoby realizačního týmu (zdarma). Celkem 98 osob ve všech poptávaných termínech školení. Maximální přípustná cena za ubytování za osobu/noc činí 1.500,-- Kč (cena vč. DPH). 2. Pronájem učebny: Cenová nabídka musí obsahovat pronájem 4 sálů/salónků s dataprojektory, tabulemi flipchart opatřený papíry, prodlužovací šňůry, centrální možnost tisku, kopírování (kapacita sálů/salónků min. 10 osob) a připojení k internetu Wifi v celém objektu jako součást celkové cenové nabídky za ubytování a stravování. 3. Stravování: 3 x 3 dny (Pá, So, Ne) pro 96 účastníků seminářů rovnoměrně rozdělených na 3 x 4 skupiny po 8 osobách. (32 osob/víkend) + 2 osoby realizačního týmu (zdarma). Celkem 98 osob za všechny poptávané termíny. Maximální přípustná cena za stravování osoba/den činí 300,--/Kč(cena vč. DPH). Požadavky na stravování: coffebreak 15,30 hod. večeře 18,00 hod. snídaně 8,00 hod.(v ceně ubytování) coffebreak 10,00 hod. oběd 12,00 hod coffebreak 15,00 hod. večeře 18,30 hod. snídaně 8,00 hod.(v ceně ubytování) coffebreak 10,00 hod. oběd 12,00 hod. 4. Vzdělávání: Požadujeme 4 lektory. Výuka bude zaměřena na slovní zásobu a konverzaci o problematice Evropské unie. Skupina 32 odborných učitelů a managementu škol se základní znalostí JA bude rozdělena podle úrovně do skupin, max. 9/10 účastníků ve skupině. Počet skupin začátečníci/pokročilí bude různý, celkový počet skupin, tj. 4 skupiny, bude dodržen. Součástí výuky bude vytvořený výukový materiál skripta pro účastníky vzdělávání. Každý účastník obdrží tato skripta. Výuka musí být zajištěna v minimálním rozsahu 12 výukových hodin. Jedna výuková hodina je 45 minut.

3 Témata výuky: 1. Evropský parlament - hlavní orgány; struktura EU, slovníček pojmů 2. Fungování institucí EU 3. Práva občana EU 4. Pracovní příležitosti, Europass, CV 5. Média a aktuální témata 6. Život v EU a členských státech; srovnání 7. ČR jako součást EU 8. Evropa a životní prostředí Kurz musí být akreditovaný. 5. Termíny kurzů: Říjen Únor Květen Požadavky: Ubytovací, stravovací a vzdělávací služby požadujeme na území Zlínského kraje. Požadujeme nabídku na všechny výše uvedené termíny kurzů v jednom zařízení. Požadujeme splnění minimální úrovně hotelu 3 hvězdičky dle klasifikace AHR ČR. Požadujeme lokalizaci hotelu mimo velká města. Pro zajištění vzdělávání požadujeme subjekt, který zabezpečuje jazykové vzdělávání min. 5 let. Dodavatel musí realizovat min. 3 roky výuku v jednoletém denním jazykovém studiu jazyka anglického, která musí být zařazena ve vyhlášce č. 322/2005 Sb. (doložit výkaz o jazykové škole V ). Dodavatel musí realizovat výuku v anglickém jazyce pro veřejnost v posledních 5 letech ve všech stupních pokročilosti, od začátečníků až po pokročilé. U dodavatele musí působit ve školním roce 2010/2011 min. 6 lektorů anglického jazyka, kteří musí mít vysokoškolské vzdělání s příslušnou kvalifikací pro výuku anglického jazyka na střední škole. Dodavatel podá reference na svoji činnost ubytovací, stravovací a vzdělávací. Zadavatel požaduje uvést celkovou cenu v členění zvlášť za ubytování, stravování a vzdělávání na jednu osobu za 3 x 3 dny (Pá, So, Ne) bez DPH, DPH a cenu vč. DPH. Hodnocena bude nabídnutá cena včetně DPH na 1 osobu/pobyt. Zadavatel dovoluje, aby dodavatel předkladatel nabídky plnil některé ze služeb /nikoliv však všechny/ jiným subjektem ve smluvním vztahu k dodavateli předkladateli nabídky. Dodavatel předkladatel nabídky však sám garantuje komplexnost požadovaných služeb a podává souhrnnou nabídku za všechny služby. Hodnotící kritéria: 1. kritérium - nabídková cena vč. DPH (80 %) 2. kritérium - úroveň hotelu v hvězdičkové stupnici dle klasifikace AHR ČR dostupné na (20 %) Způsob hodnocení nabídek: 1. Nabídková cena: U tohoto kritéria lze hodnotu číselně vyjádřit a bude hodnoceno tak, že hodnotící komise použije hodnocení, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria. Hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 80 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. 2. Úroveň hotelu v hvězdičkové stupnici dle klasifikace AHR ČR dostupné na

4 U tohoto kritéria bude postup při hodnocení následující: Za každý stupeň obdrží nabídka 3 body. Doba plnění zakázky: Termíny školení uskutečněné v jednotlivých požadovaných měsících. Ukončení plnění dnem posledního školení. Místo plnění zakázky: Adresa ubytovacího a stravovacího zařízení Kvalifikační kritéria: Uchazeč musí doložit podepsané Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů. Doporučený vzor je přílohou č. 1 této výzvy. Uchazeč dále musí prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením originálu nebo úředně ověřené kopie: výpisu z obchodního rejstříku ne staršího devadesáti kalendářních dnů; dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci; příslušné certifikační autority (dle MMR ČR) v klasifikaci zařízení dle AHR ČR (resp. jiných relevantních autorit) s klasifikací nejméně 3. Speciální požadavky na dodavatele: Platba bude provedena bezhotovostním převodem po vystavení faktury za jednotlivé běhy školení. Faktura za každý běh kurzu bude vystavena po příslušném běhu kurzu. Dodavatel podá reference na svoji činnost, zkušenost s pořádáním akcí podobného typu. Splatnost faktur požadujeme 60 dnů po vystavení faktury s rozdělením fakturace za ubytování a stravu účastníků kurzu a realizačního týmu. Součástí nabídky předloží uchazeč návrh Smlouvy. Ve Smlouvě je dodavatel povinen uvést, že fakturovat bude cenu za skutečný počet účastníků. Součástí nabídky uchazeč uvede kontaktní osobu. Povinnost dodavatele umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož bude zakázka hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky. Povinnost dodavatele k uchování účetních záznamů (účetní doklady, účetní knihy, odpisové plány, účtový rozvrh, inventurní soupisy a záznamy dokladující formu vedení účetnictví) po dobu stanovenou podmínkami pro archivaci OP VK, tj. do roku 2025.

5 Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny: Dodavatel nesmí překročit limitní cenu, zavazuje se dodržet nabídnutou cenu po celou dobu realizace zakázky, včetně všech poplatků a veškerých dalších nákladů souvisejících s plněním zakázky. Celková cena zakázky by měla být uvedeny v členění: cena bez DPH, výše DPH a cena s DPH. Zadavatel požaduje nabídkovou cenu rozepsat na jednotkové ceny. Další podmínky: Nabídkovou cenu uvede uchazeč v české měně se zaokrouhlením na celé Kč. Zadavatel je oprávněn kdykoliv toto zadávací řízení bez uvedení důvodu zrušit. Každý uchazeč nese své náklady spojené s účastí v zadávacím řízení za všech okolností samostatně bez nároku na jejich náhradu zadavatelem. Podané nabídky se nevracejí a zůstávají u zadavatele pro účely zdokumentování průběhu zadávacího řízení. Obsah zadávací dokumentace: Příloha č. 1 Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů V Otrokovicích dne Mgr. Libor Basel ředitel školy

6 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů Prohlašuji tímto čestně, že jsem dodavatelem, a) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch zločinného spolčení, trestný čin účasti na zločinném spolčení, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijímání úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) který nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, d) vůči jeho majetku neprobíhá insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) který není v likvidaci, f) který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele,

7 h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů, je-li podle 54 písm. d) požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů; pokud dodavatel vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost dodavatele, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby. j) který není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek Toto čestné prohlášení podepisuji za dodavatele (doplní se název jméno a příjmení dodavatele) jako (např. předseda představenstva a.s., jednatel společnosti s ručením omezeným atd., jedná se pouze o demonstrativní výčet) V., dne.... Razítko/Společnost Jméno a příjmení (tiskacím) podpis