Velká cena Litomyšle

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Velká cena Litomyšle"

Transkript

1 Velká cena Litomyšle Český pes, ČKS (ČMKU) Bodovací coursing NECHRTI Místo: Květná, Stáj Machovi N, E 'N, 'E 49 43'49.587"N, 16 21'13.340"E Lokalita dostupná autobusem zastávka Květná hostinec, vlakem zastávka Květná zastávka (zastávky do 200 m od závodiště), zázemí s posezením, toalety, sprchy, možnost stanování, občerstvení, les, rybníček. Datum: Začátek akce: 7:00 h Začátek závodu: cca 8:30 h Konec závodu: cca 17:00 h s vyhlášením výsledků Přejímka: cca od 7:00 h do 8:00 h 7:00 licence + řízené tréninky (včetně psů do závodu jednoho majitele) 7:30 ostatní Začátky běhů: 8:00 licence + řízené tréninky 8:30 závod Prosíme o dochvilnost, časy jsou orientační.

2 U přejímky předložíte petpas či očkovací průkaz, bude provedena veterinární kontrola. Pes, který neprojde veterinární kontrolou, nebude zařazen do závodu. Následně musí majitel předložit platnou licenci k registraci. Veterinární kontrola: identifikace psa čip/tetování, kontrola platných očkování!vzteklina!, kontrola končetin, poslech srdce a dechu, měření teploty, pes v pohybu, kontrola háravých fen, kontrola psů po obou kolech (psi mladší 2 let a starší 6 let), přítomnost veterináře celý den. Hodnocení: Dle Mezinárodního dostihového a coursingového řádu FCI a Coursingového řádu klubu Český pes. Řazení do běhů: řazení do prvního kola závodu bude dle losování, řazení do druhého kola dle získaných bodů z kola prvního. Vedoucí závodu : Ing. Soňa Přílučíková (prilucikova.sona@seznam.cz, ) Rozhodčí : Zuzana Kubištová, Ing. Soňa Přílučíková (změna vyhrazena) Veterinář : MVDr. Hana Nováková Technické zabezpečení : Vít Pašek (konečný naviják) Natahovač: Pavel Udlínek (motorka, čtyřkolka) Kancelář : Jana Rambousková, Lucie Macková Startér: Klára Nováčková Sedliště: Štěpánka Šimiaková Hospitace: František Mojžíš Závodiště: lehce zvlněná pastvina, trať o délce do 700 m.

3 Ceny: Pohár Diplomy Kokardy Medaile Věcné ceny Pozornost sponzorů pro každého závodníka Přihláška: Závod přístupný všem jedincům s platným licenčním certifikátem dle Coursingového řádu klubu Český pes, a psům kteří budou skládat licenční zkoušky. Podání přihlášky Vzor přihlášky Startovné: Výše startovného členi nečleni další pes závod licence 200/2běhy 300/2běhy Platby startovného Do data uzávěrky včetně na číslo účtu: / 2010, VS:201, platby ze Slovenska IBAN: CZ , BIC kód/swift: FIOBCZPPXXX, VS: 203 do pole Zpráva pro příjemce napište jméno závodícího psa. Po uzávěrce je přihláška závazná, storno přihlášky je v plné výši startovného. Platby na místě nejsou možné. Přihlášení po uzávěrce je možné pouze po domluvě s vedoucím závodu (navýšení startovného o 100%)

4 Datum uzávěrky přihlášek :00 Ubytování: stanování cena 100,-Kč za osobu (sprchy, toalety). Pravidla pro účastníky coursingu: Závod se řídí platným Mezinárodním dostihovým a coursingovým řádem FCI a Coursingovým řádem klubu Český pes. Každý závodník, je povinenn se dostavit do sedliště 2 běhy před startem svého běhu a dodržovat harmonogram závodu. Zákaz vstupu se psy do obytných prostor. Zákaz Uklízejte po svých psech. venčení na stromečky v areálu. Veterinární podmínky Závodu se mohou zúčastnit pouze psi, kteří jsou klinicky zdraví a v dobré kondici. Ze závodu jsou vyloučeny hárající, březí a kojící feny. Každý pes musí projít veterinární přejímkou. Pes, který veterinární přejímkou ve stanovenou dobu neprojde, nebude přijat do závodu. Psi musí být doprovázeni platným očkovacím průkazem nebo platným PET pasem zvířete v zájmovém chovu, obsahujícím záznam o tom, že pes je v imunitě proti vzteklině. Tento průkaz je kontrolován během přejímky. Dle platných předpisů nebude do závodu připuštěn pes s kupírovanýmaa ušima (viz zákaz propagování týrání zvířat formou předvádění na veřejných akcích dle zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, ve znění pozdějších předpisů, zejména ve znění zákona č. 77/2004 Sb.) Doping Všechny druhy dopingu jsou zakázány!!! Odstavec č Doping viz Mezinárodní dostihový a coursingový řád FCI.

5 Povinná výbava psa Rozlišovací, a dečka. Dle platných řádů náhubek umožňující psu volně dýchat. Výjimka s náhubky pro Italské chrtíky, Pražské krysaříky, Francouzské buldočky, Kavalír King Charles Španěly, Shih-Tzu a Bruselské, Belgické, Brabantské grifonky, Bostonský teriér. Obojky, postroje či jiné zadržovací prostředky jsou při běhu zakázány!!! Bezpečnostní opatření Přísný zákaz vstupu do ohrad s koňmi a do koňských stání. Přísný zákaz kouření a vstupu s otevřeným ohněm ve všech objektech areálu a v blízkosti sena a slámy. Do areálu nebudou vpuštěni psi s viditelným zraněním, háravé feny a psi s kupírovanýma ušima. Za psy ručí jejich majitelé, volné pobíhání psů je přísně zakázáno! Stahovací obojky (škrtící) a obojky způsobující psům bolest (ostnaté, elektrické) jsou na akci zcela zakázány!!! Případné škody či ztráty pořadatel nehradí. Pořadatel nepřebírá odpovědnost za nehody, zranění nebo nemoci, které postihly účastníky závodu, nebo které si sami způsobili. Z účasti na závodu budou kdykoli v jeho průběhu vyloučeni psi zjevně útočící, napadající osoby či jiné psy, a psi neovladatelní svými psovody, dále účastníci (psovodi) s nesportovním chováním, při porušení propozic a řádů, pravidel ochrany zvířat (včetně trestání a surového zacházení se psem) a při porušení dobrých mravů. Při vběhnutí psa do dráhy a narušení běhu pod pokutou 500,- Kč. Protest Námitky a stížnosti lze podat pouze písemně v kanceláři závodu po složení jistiny 500,- Kč, která v případě, že je protest neoprávněný, propadá ve prospěch pořadatele. V opačném případě se tato jistina vrací navrhovateli. Protest je nutno podat písemně k rukám vedoucího coursingu ještě v průběhu závodu, jinak nebude přijat. Protest projedná komise složená z rozhodčích závodu a vedoucího závodu. O výsledku projednání bez zbytečného odkladu vyrozumí navrhovatele. Dále učiní o projednání protestu písemný zápis, který bude spolu se Zprávou o coursingovém závodu předán DaC komisi ČMKU. Vyloučení účastníka V případě nesportovního chování účastníka či jejich doprovodu a porušení pravidel podávání protestu bude psovod a jeho psi ze závodu a areálu bez náhrady neprodleně vyloučen. Vyloučení odpovědnosti: Odpovědnost pořadatele a funkcionářů coursingového závodu se řídí ustanovením článku 1.11 Mezinárodního dostihového a coursingového řádu FCI.

6 Ani pořadatel ani funkcionáři coursingového závodu nejsou odpovědni za zranění, která způsobili majitelé psů, psovodi, psi nebo samotní funkcionáři. Stejně tak odmítají veškerou odpovědnost v případě ztracených psů. Majitel psa není odpovědný v případě, kdy jeho pes zraní druhého psa v průběhu coursingu. Ve všech ostatních případech přebírá majitel za svého psa plnou odpovědnost. Závodníci: č. psa Jméno Plemeno Pohlaví Majitel Kontrola 1 Caramello Moravian Gate Australský ovčák Pes Koutníková Jana 2 Hollywood Carcassonne Tolugo Australský ovčák Pes Martina Smolková 3 Sendy Prosto Chuddo Australský ovčák Fena Renata Hofmann 4 Batty Vera Gopo Kolie krátkosrstá Fena Holikova Dagmar 5 Cesmína Vera Gopo Kolie krátkosrstá Fena Eva Čurlejová 6 Affleck Amico di Boemia Kolie krátkosrstá Pes Eva Čurlejová 7 ICh. Brendy Ganden Monge Border kolie Fena Karolína Pincová 8 ALVIN BORGRI Border kolie Pes ALENA EGGOVÁ 9 Cyrus Hvězda Els Border kolie Pes Martina Weigertová 10 Ameli Ruby Royal Brunensis Knírač malý Fena Vladimír Adámek 11 Droga z Apatyky Knírač malý pepř a sůl Fena Jana Kučerová 12 Kesy - Aida zežid.zahrad Knírač malý pepř a sůl Fena Vladimír Adámek 13 Kaethe z Povodí Oharky Knírač malý Fena Eva Nováková 14 Arton ze Židenických zahrad Knírač malý pepř a sůl Pes Jana Kučerová 15 Apokalypsa z Terezínské pevnosti Německý boxer Fena Ing.Martinů Michaela 16 Dejna z Klče Cairn Terier Fena Palková Irena 17 Atrey Hairy Happiness Cairn Terier Pes Irena Palková 18 Epafos Cairn Terier Pes Jiřina Librová 19 Aireen Adrenaline Staff s Treasure Stafordšírský bullterier Fena Roman Ponížil 20 Bora Arybess Silesia Stafordšírský bullterier Fena Honus Zdeněk 21 Drumbuie Honey Great Staffield Stafordšírský bullterier Fena Roman Ponížil 22 Bailee Black Sapphire - Yorick Stafordšírský bullterier Pes Martina Anna Nováčková 23 Black Gyros Of Rottgill Stafordšírský bullterier Pes Brigita Bolšichinová 24 Cubby Verpalova harmonie Stafordšírský bullterier Pes Brigita Bolšichinová 25 Indian Scout Moravia Lord Stafordšírský bullterier Pes Petra Prokopová

7 26 Roky-A Propos Slade Czech Stafordšírský bullterier Pes Daniel Šimek 27 Young Blood Wizard Bull Stafordšírský bullterier Pes Jana Pecháčková 28 Culann z Pirkštejnského hrádku Border terier Pes Barbora Malenovská 29 Bela z Heřmánkového kopce Jack Russell Teriér Fena Kristýna Bendová 30 Aiša Vydří Irský terier Fena Marie Beerová 31 Beretta Osobní strážce Americký stafordširský terier Fena Michaela Mošovská 32 AC/DC Xalucha Peruánský naháč Fena Kateřina Šimčáková 33 Apocalyptica Xalucha Peruánský naháč Fena Andrea Jahelková Švamberková 34 Aaron Charlie of Tommys Home Rhodéský ridgeback Pes Mudr.Lucia Havrlentová 35 Ashley Shakarii Afryela Rhodéský ridgeback Pes Šárka Škarková 36 Bastien Czech Paradise Ridges Rhodéský ridgeback Pes Lenka Zítková 37 Beauty Buddy Oči Sfingy Rhodéský ridgeback Pes Lenka Žalská 38 Daila z Králova dvora Maďarský ohař krátkosrstý Fena Ilona Macáková 39 Danja Lovely Face Maďarský ohař krátkosrstý Fena Ilona Macáková 40 Aby Monamart Anomis Čínský chocholatý pes Fena Tomas Kotula 41 Inci z Půlnočního dvora /Monty/ Čínský chocholatý pes Pes Lenka Henychová 42 Aranel Black Gem Čínský chocholatý pes Fena Dana Svobodová 43 Pride Of Tomaz Double Delight Bišonek Pes Koutníková Jana 44 Frenzy z Derylova panství Kavalír King Charles španěl Fena Petra Breineková 45 Quentin Flowers City Kavalír King Charles španěl Pes Hoffmannová Kateřina 46 Barbucha Bohemia original Pražský krysařík Fena Marcela Žacová 47 Lorrainne Lio Mi Fedar Pražský krysařík Fena Marcela Žacová 48 Afrodita Německý ohař krátkosrstý Fena Petra Rabelova 49 Bengie de Füssé Pes/fena nad 45 cm Fena Nikola Bouchalová Fidrmucová 50 Mamba Pes/fena nad 45 cm Fena Stanislav Štrunc 51 Diego Pes/fena nad 45 cm Pes Adriana Linhartová 52 Don Corleonne Pes/fena nad 45 cm Pes Nikola Bouchalová Fidrmucová 53 Frisco Pes/fena nad 45 cm Pes Michaela Koukalová 54 Laky Pes/fena nad 45 cm Pes Gabriel Balog 55 Shadow Pes/fena nad 45 cm Pes Hana Bělohlávková 56 Izzie Pes/fena do 45 cm Fena Hana Roztočilová 57 Jessie Pes/fena do 45 cm Fena Jana Rambousková 58 Sarah Pes/fena do 45 cm Fena Nikola Javůrková 59 Zara Pes/fena do 45 cm Fena Žaneta Burešová 60 Mia Stafordšírský bullterier Fena Daniel Šimek 61 Ben Pes/fena do 45 cm Pes Lucie Kratochvílová 62 Fox Jack Russell Teriér Pes Petra Rabelova

8 LICENCE L 1 Elis Faraónský pes Fena Barbora Kalhousová L 2 Rozárka Černý Faun Parson Russell Teriér Fena Eliška Járová L 3 Brigitte Bardot od Jedíka ( Ťorven) Peruánský naháč Fena Kristýna Bidařová L 4 Sam Pes/fena do 45 cm Pes Eliška Járová L 5 Ennie kříženka blue merle border kólie Fena Maja Zahelová L 6 Chassis Banzette vom Alt Domigk pudl střední stříbrný Fena Hana Kašparová Trénink T1 Fiat Bohemia Skara Italský chrtík Pes Hana Roztočilová T2 Shelby Tomáš Verner Tabulka na zápis bodů:

Sam pes nad 45cm Lucky pes nad 45cm (Bílý

Sam pes nad 45cm Lucky pes nad 45cm (Bílý Výsledky do 45cm-MIX I.kolo II. Kolo celkem Pořadí plemeno celkem celkem 1 fena do 45cm (JRT) Amy 132 148 280 5 2 3 fena do 45cm Lajla 179 183 362 1 4 fena do 45cm Tequila 141 171 312 4 fena do 45cm 5

Více

číslo psa skupina plemeno jméno psa Kolo I Kolo II Celkem Pořadí 1 Bez PP do 45 cm feny Americký pitbulteriér Sarah Bez PP do 45 cm

číslo psa skupina plemeno jméno psa Kolo I Kolo II Celkem Pořadí 1 Bez PP do 45 cm feny Americký pitbulteriér Sarah Bez PP do 45 cm VÝSLEDKY I.kolo číslo psa skupina plemeno jméno psa Kolo I Kolo II Celkem Pořadí 1 Bez PP do 45 cm feny Americký pitbulteriér Sarah 168 174 342 2 2 Bez PP do 45 cm feny Křiženec Cindy 168 164 332 4 3 Bez

Více

MEDLÁNECKÝ SYSEL 2016

MEDLÁNECKÝ SYSEL 2016 1 BPP Jackie BPP M FENY JRT BPP F 158 160 318 4 2 BPP A3CH Amy BPP M FENY JRT BPP F 161 165 326 2 3 BPP Cherry BPP M FENY KKCHŠ BPP F 154 167 321 3 4 BPP Ennie BPP M FENY kříženec F 148 161 309 6 5 BPP

Více

II. FRBUL COURSING CUP 2009

II. FRBUL COURSING CUP 2009 II. FRBUL COURSING CUP 2009 Speciál coursing pro plemeno FRANCOUZSKÝCH BULDOČKŮ A. Všeobecná ustanovení Datum konání: Sobota 19. 9. 2009 start závodu 10.00 hod vyhlášení výsledků 15.00 hod Místo konání:

Více

Krutej coursing v Krutěnicích

Krutej coursing v Krutěnicích Vás srdečně zve na Krutej coursing v Krutěnicích bodovací NA CO SE MŮŽET TĚŠIT? příjemné prostředí jezdeckého areálu Krutěnice nedaleko Klatov středně náročná trať pro závodníky pohodlí pro účastníky zajištěno

Více

KATALOG IRSKÝ VLKODAV

KATALOG IRSKÝ VLKODAV KATALOG IRSKÝ VLKODAV Český coursing club, pod ČMKU a FCI Nominační coursingový závod na ME ve Finsku, závod s udělením titulu CACT IRSKÝ VLKODAV Místo: Lysá nad Labem, areál SUPERPES Začátek akce: Přejímka:

Více

I. Bratřejov JRT&PRT cup 2013

I. Bratřejov JRT&PRT cup 2013 I. Bratřejov JRT&PRT cup 2013 Coursing pro plemena Jack Russell teriér a Parson Russell teriér. A. Všeobecná ustanovení Datum konání: 31.8. 1.9.2013 Místo konání: Střelnice Bratřejov Pořadatel: Dita Neudeková

Více

Brno, letiště AK Medlánky GPS.: N E

Brno, letiště AK Medlánky GPS.: N E bodovací závod dle Coursingového řádu klubu Český pes - pro všechna plemena psů, včetně psů bez průkazu původu a kříženců, s výjimkou plemen uvedených ve skupině č. 10 FCI a vyjmenovaných plemen ze skupiny

Více

Velká cena Litomyšle

Velká cena Litomyšle Velká cena Litomyšle 27. 8. 2016 Český pes, ČKS (ČMKU) Coursing s udělením CACT Místo: Květná, Stáj Machovi 49.7304408 N, 16.3537056 E 49 43.82645'N, 16 21.22233'E 49 43'49.587"N, 16 21'13.340"E Lokalita

Více

Krutej coursing v Krutěnicích

Krutej coursing v Krutěnicích Vás srdečně zve na Krutej coursing v Krutěnicích CACT, bodovací, nominační na ME 2015 NA CO SE MŮŽET TĚŠIT? příjemné prostředí jezdeckého areálu Krutěnice nedaleko Klatov středně náročná trať pro závodníky

Více

KLUB FARAONSKÝCH PSŮ. Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) PROGRAM:

KLUB FARAONSKÝCH PSŮ. Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) PROGRAM: KLUB FARAONSKÝCH PSŮ pořádá Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) v jezdeckém klubu Vasury - Kolesa (Kladruby nad Labem) GPS souřadnice: 50 5'19.939"N 15 28'36.064"E PROGRAM: Sobota

Více

KRÁSA A VÝKON MĚSTA KOLÍN 2018

KRÁSA A VÝKON MĚSTA KOLÍN 2018 Dostihová dráha chrtů Kolín z. s. Vás srdečně zve na tradiční dvoudenní akci KRÁSA A VÝKON MĚSTA KOLÍN 2018 Se zadáváním titulu ŠAMPION PRO KRÁSU A VÝKON MĚSTA KOLÍN 2018 7. 7. 8. 7. 2018 Oblastní výstava

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 14. Brněnská krajská výstava psů - 23. 8. 2015 Den: neděle 23. srpna Celkem psů: 248 Kruh: 1 Rozhodčí: RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Americká akita fena mezitřída 001 1 Americký stafordširský

Více

Mistrovství ČESKÉ REPUBLIKY 2016 bodovací mistrovský závod pro nechrty. & Klubový závod při M ČR 2016

Mistrovství ČESKÉ REPUBLIKY 2016 bodovací mistrovský závod pro nechrty. & Klubový závod při M ČR 2016 Mistrovství ČESKÉ REPUBLIKY 2016 bodovací mistrovský závod pro nechrty & Klubový závod při M ČR 2016 NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT? příjemné prostředí jezdeckého areálu 2 náročné trati pro závodníky pohodlí pro

Více

Oblastní výstavu psů

Oblastní výstavu psů ZKO Horní Počernice www.zkohornipocernice.cz pořádá Oblastní výstavu psů mimo plemeno NO spojenou se Speciální výstavou AMKČR www.amkcr.eu + Klubovou výstavou Eurasier klubu (se zadáním KV a CAC) http://www.eurasier.cz/

Více

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul.

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul. PROPOZICE 1. uzávěrka 17. 02. 2019 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS 17. 3. 2019 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 rozhodčí: pan František

Více

kruh rozhodčí plemeno třída min max počet 1 Krinke Milan Australská kelpie feny třída mladých Australský honácký pes feny třída

kruh rozhodčí plemeno třída min max počet 1 Krinke Milan Australská kelpie feny třída mladých Australský honácký pes feny třída kruh rozhodčí plemeno třída min max počet 1 Krinke Milan Australská kelpie 1 1 1 feny třída mladých 1 1 1 Australský honácký pes 2 3 2 feny třída dorostu 2 2 1 feny mezitřída 3 3 1 Australský ovčák 4 21

Více

KLUB PINČŮ ČESKÉ REPUBLIKY. PROPOZICE KE SPECIÁLNÍ VÝSTAVĚ Česká Třebová ZKO Podhorka

KLUB PINČŮ ČESKÉ REPUBLIKY. PROPOZICE KE SPECIÁLNÍ VÝSTAVĚ Česká Třebová ZKO Podhorka KLUB PINČŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE KE SPECIÁLNÍ VÝSTAVĚ 18.6.2016 Česká Třebová ZKO Podhorka Uzávěrka 3.6.2016 (pátek), elektronické přihlášky do 8.6.2016 (středa) Speciální výstava s bonitací pořádaná

Více

KATALOG. Organizátor. Datum Místo 0', E ' Vedoucí závodu Obsluha návnady Technika Rozhodčí. Pavel Jeník. k závodu. 9:00 hod.

KATALOG. Organizátor. Datum Místo 0', E ' Vedoucí závodu Obsluha návnady Technika Rozhodčí. Pavel Jeník. k závodu. 9:00 hod. KATALOG pro nechrtíí plemena a psy bezz PP Organizátor Datum Místo NordCoursing club V Pačátkách 51/12, 196 00 Praha 9, IČO: 22891633, neděle 21. 8. 2016 Ješín, louka mezi poli, (Velvary) GPS: N 50 15.441105

Více

6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků

6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků 6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků Program výstavy: od 7:00 Přejímka psů 9:15-9:30 Zahájení výstavy 9:30-14:30 Posuzování v kruzích 14:30-16:00 Závěrečné soutěže Uzávěrka

Více

ZÁVODNÍCI SKUPINA I-MIX

ZÁVODNÍCI SKUPINA I-MIX I.kolo ZÁVODNÍCI SKUPINA I-MIX rychlost obratnost vytrvalost sledování úsilí rozhodčí I rychlost obratnost vytrvalost sledování úsilí rozhodčí II celkem 1. Sheltie (9kg, 38 cm) 16 16 15 18 17 82 16 16

Více

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS PROPOZICE 1. uzávěrka 02. 09. 2018 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU A LHASA-APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS 30. 9. 2018 hotel STEP, Malletova ul.,

Více

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Datum konání: 5.-6.listopadu 2016 Místo konání: Krytá kynologická

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Rozhodčí: NAĎA KLÍROVÁ (změna rozhodčího vyhrazena) Uzávěrka Meldeschluss

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů Den: neděle 9. září Celkem psů: 271 Kruh: 1 Rozhodčí: Doc. RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Akita psi třída mladých 001 1 Aljašský malamut psi třída mladých 002 1 Americká akita psi mezitřída

Více

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO PROPOZICE 1. uzávěrka 18. 08. 2019 SPECIÁLNÍ A KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (lhasa apso), VÍTĚZ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY (shih-tzu) CAJC, CAC, BOJ,

Více

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA VÝSTAVNÍ VÝBOR CHOMUTOV pořádá PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN 11. května 2013 zámecký park Červeného hrádku u Jirkova I. uzávěrka - 29. 3. 2013

Více

15 Bílý švýcarský ovčák Pes třída pracovní 16 Bílý švýcarský ovčák Fena třída dorostu 18 Bílý švýcarský ovčák Fena třída mladých

15 Bílý švýcarský ovčák Pes třída pracovní 16 Bílý švýcarský ovčák Fena třída dorostu 18 Bílý švýcarský ovčák Fena třída mladých Kruh č. 1 - Olga Dolejšová 1 Chodský pes Pes třída mladých 2 Chodský pes Pes mezitřída 369 Chodský pes Pes mezitřída 3 Chodský pes Pes třída otevřená 4 Chodský pes Pes třída vítězů 5 Chodský pes Fena třída

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH se zadáním titulů CAJC, CAC ČR, Klubový vítěz KCHICH 14.6.2009 Otradice / Náměšť nad Oslavou / Penzion Jízdárna www,penzionjizdarna.eu Klubovou výstavu KCHICH pořádá ve spolupráci

Více

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ ZKO 394 Újezd nad Lesy pořádá dne 14. 10. 2018 v areálu KC Rychety (www.rychety.cz) KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ všech plemen (vyjma plemene NO) Program výstavy: 7:30 9:15 přejímka psů od 9:30 posuzování psů v

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů Den: neděle 15. srpna Celkem psů: 312 Kruh: 1 Rozhodčí: PhDr. Vladimír Mojžíš Afgánský chrt fena třída mladých 1 1 Australská kelpie fena třída otevřená 2 1 Australský honácký pes

Více

kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg psi třída vítězů / male winner class

kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg psi třída vítězů / male winner class kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg 186 189 4 psi třída vítězů / male winner class 186 186 1 feny třída mladých / female junior class 187 187 1

Více

Pro klubovou výstavu Chodských psů je zprovozněno on-line přihlášení

Pro klubovou výstavu Chodských psů je zprovozněno on-line přihlášení Klubová výstava chodských psů se zadáním titulu Klubový vítěz Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne 15.dubna 2017 v Hradci Králové -kemp Stříbrný rybník Program: 15.4.2017.

Více

KATALOG pro nechrtí plemena a psy bez PP

KATALOG pro nechrtí plemena a psy bez PP KATALOG pro nechrtí plemena a psy bez PP Organizátor NordCoursing club z. s. Datum neděle 4. 6. 2016 V Pačátkách 51/12, 196 00 Praha 9, IČO: 22891633, Místo Ješín, louka mezi poli, (Velvary) GPS: N 50

Více

PŘEHLED KRUHŮ. sobota

PŘEHLED KRUHŮ. sobota PŘEHLED KRUHŮ sobota - 12.9.2015 KRUH ČÍSLO 1 35 Robert Kubeš Bedlington terier 1 Mezitřída 90 1 Border terier 2 Třída mladých 91 1 Třída otevřená 92 1 Jack Russell Teriér 1 Třída štěňat 94 1 Parson Russell

Více

Počet psů: Rozhodčí: Kruh:

Počet psů: Rozhodčí: Kruh: Airedale terier 2 Matyáš Jaroslav,Ing. 3 Akita-Inu 2 Matyáš Jaroslav,Ing. 3 Americký kokršpaněl-čer.a čer.s pálením 2 Matyáš Jaroslav,Ing. 3 Americký kokršpaněl-ostatní 2 Matyáš Jaroslav,Ing. 3 Americký

Více

O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET

O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET KVC Zlín Mladcová pořádá 6.ročník stopařského závodu O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET 2.10.2010 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Pořadatel akce - KVC Zlín Mladcová (www.kvczlin.wz.cz) Vedoucí závodu - Pavla Ostrčilíková

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO 11. 09. 2016 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 SHIH TZU - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR LHASA APSO - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 PROPOZICE KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Uzávěrka I. 27. 2. 2012 II. 12. 3. 2012 Rozhodčí: IUZA BERADZE, GRU (změna rozhodčího vyhrazena) Program

Více

neděle 30. dubna 2017

neděle 30. dubna 2017 KLUBOVÁ VÝSTAVA K CH H M O neděle 30. dubna 2017 V AREÁLU POD ŠAMURKEM v Rajnochovicích (okres Kroměříž) http://podsaumburkem.cz/ GPS souřadnice 49.4178275N, 17.7740061E Pro výstavu platí výstavní řád

Více

OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen spojenou s

OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen spojenou s Českomoravská kynologická jednota Výstavní výbor Olomouc pořádá pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jiřího Rozbořila a primátora města Olomouc Martina Novotného OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 12. Brněnská krajská výstava psů - 1. září 2013 Den: neděle 1. září 2013 Celkem psů: 204 Kruh: 1 Rozhodčí: RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Australský ovčák pes třída otevřená 000 až

Více

Rozhodčí Alena Auerbach Katalogové číslo Bedlingtonský teriér Pes Otevřená třída Pes Třída vítězů 039 Fena Otevřená třída

Rozhodčí Alena Auerbach Katalogové číslo Bedlingtonský teriér Pes Otevřená třída Pes Třída vítězů 039 Fena Otevřená třída Kruh č. 1 Rozhodčí Alena Auerbach Bedlingtonský teriér Pes Otevřená třída 037-038 Pes vítězů 039 Fena Otevřená třída 040-041 Irish Soft Coated Wheaten Teriér Pes vítězů 124 Pes veteránů 125 Fena štěňat

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 10. Brněnská krajská výstava psů - 21. 8. 2011 Den: neděle 21. srpna Celkem psů: 313 Kruh: 1 Rozhodčí: PhDr. Vladimír Mojžíš Aljašský malamut pes třída mladých 001 1 Aljašský malamut

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ. Lanškroun SPORTOVNÍ HALA BÓŽI MODRÉHO V LANŠKROUNĚ MOBIL: ,

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ. Lanškroun SPORTOVNÍ HALA BÓŽI MODRÉHO V LANŠKROUNĚ MOBIL: , KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 10. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO Lanškroun 11. června

Více

49. krajská výstava psů Hradec Králové Obsazení kruhů kruh rozhodčí plemeno kat. č. počet 1 Kubeš Robert Americký stafordširský terier

49. krajská výstava psů Hradec Králové Obsazení kruhů kruh rozhodčí plemeno kat. č. počet 1 Kubeš Robert Americký stafordširský terier kruh rozhodčí plemeno kat. č. počet 1 Kubeš Robert Americký stafordširský terier 138 147 10 psi - třída dorostu 138 139 2 psi - třída otevřená 140 140 1 feny - třída štěňat 141 141 1 feny - třída mladých

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 15. Brněnská krajská výstava psů - 28. 8. 2016 Den: neděle 28. srpna Celkem psů: 362 Kruh: 1 Rozhodčí: Ing. Radovan Lysák Aljašský malamut pes třída štěňat 001 1 pes třída otevřená

Více

Časový harmonogram je samozřejmě pouze orientační!

Časový harmonogram je samozřejmě pouze orientační! rozhodčí: Dolejšová Olga - kruh: 1 Americký bezsrstý terier psi třída štěňat 001 9:15 psi třída mladých 002 9:20 psi třída otevřená 003 9:25 psi třída vítězů 004 9:30 feny třída štěňat 005 9:35 feny třída

Více

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2017

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2017 Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2017 Dobrý den srdečně Vás zveme na Oblastní výstavu NO a Oblastní výstavu psů plemen ČKS, která se jako každý rok uskuteční na Velikonoční

Více

47. Krajská výstava psů Hradec Králové Rozpis kruhů

47. Krajská výstava psů Hradec Králové Rozpis kruhů kruh rozhodčí plemeno třída počet 1 Ing. Košťálová Alena Tibetská doga 11 Psi - třída mladých 161 162 2 Feny - třída štěňat 163 168 6 Feny - třída mladých 169 170 2 Feny - mezitřída 171 171 1 Lagotto romagnolo

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů plemeno třída Katalogová čísla počet kruh rozhodčí od do 1 Ubrová Libuše Shiba-Inu 172 196 25 psi třída štěňat 172 172 1 psi třída mladých 173 178 6 psi mezitřída 179 179 1 psi třída

Více

Kruh č. 1 Rozhodčí Javorčík Vladimír (SK)

Kruh č. 1 Rozhodčí Javorčík Vladimír (SK) Kruh č. 1 Rozhodčí Javorčík Vladimír (SK) Třída Katalogové číslo Známka Poznámka Australský ovčák Pes mladých 065 Pes mladých 066 Pes mezitřída 067 Fena otevřená 068 Fena otevřená 069 Fena vítězů 070 Border

Více

Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík. americká akita Fena mladých 001. Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002

Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík. americká akita Fena mladých 001. Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002 Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík Třída Katalogové číslo Známka Poznámka americká akita Fena mladých 001 Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002 anglický kokršpaněl vícebarevný Pes otevřená 005 Fena

Více

Speciální výstava chodských psů

Speciální výstava chodských psů Speciální výstava chodských psů Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne.14.dubna 2018 v kempu Stříbrný rybník Hradec Kralové Program: 14.4.2018 - speciální výstava - delegovaní

Více

47. Krajská výstava Hradec Králové Statistika přihlášených psů ke dni

47. Krajská výstava Hradec Králové Statistika přihlášených psů ke dni FCI skupina plemeno třída počet 1 Australský honácký pes 3 1 Australský ovčák 8 Psi - třída štěňat 1 1 Bearded kolie 1 1 Belgický ovčák - Malinois 1 1 Bílý švýcarský ovčák 3 1 Border kolie 16 Psi - třída

Více

Pohár svatého Rocha 27. 9. 2014

Pohár svatého Rocha 27. 9. 2014 Pohár svatého Rocha 27. 9. 2014 S podporou města Lysá nad Labem Český coursing club Bodovací coursingový závod pro nechrtí plemena a křížence Místo: Lysá nad Labem, areál SUPERPES Datum 27. 9. 2014 Začátek

Více

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA VÝSTAVNÍ VÝBOR CHOMUTOV pořádá PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN spojenou s KLUBOVOU VÝSTAVOU KLUBU CHOVATELŮ ČESKÝCH FOUSKŮ a SPECIÁLNÍ VÝSTAVOU

Více

49. krajská výstava psů Hradec Králové statistika k

49. krajská výstava psů Hradec Králové statistika k Australská kelpie 1 Australský honácký pes 1 Australský ovčák 14 psi - třída mladých 3 psi - třída otevřená 2 feny - třída mladých 3 feny - mezitřída 4 Bearded kolie 2 psi - třída čestná 1 Belgický ovčák

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 13. Brněnská krajská výstava psů - 24. 8. 2014 Den: neděle 24. srpna Celkem psů: 261 Kruh: 1 Rozhodčí: Jaroslav Matyáš Americký bezsrstý terier fena třída mladých 001 1 Americký

Více

sobota dne 30. května 2015 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a

sobota dne 30. května 2015 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a Českomoravská kynologická jednota OBLASTNÍ VÝSTAVA PSŮ všech plemen zapisovaných v plemenných knihách ČMKU spojená s Klubovou výstavou bez zadání titulu Klubový vítěz Klubu chovatelů německých krátkosrstých

Více

PŘEHLED KRUHŮ. sobota

PŘEHLED KRUHŮ. sobota PŘEHLED KRUHŮ sobota - 2.6.2018 KRUH ČÍSLO 1 83 František Šimek (CZ) Americký stafordširský terier 2 Třída mladých 86 1 Třída otevřená 87 1 Border terier 1 Třída otevřená 90 1 Bullterier standardní 5 Třída

Více

čas: Plemeno: číslo od: číslo do: počet: 9:00 Anatolský pastevecký pes Anglický mastif Bernský salašnický pes Bullmastif 92

čas: Plemeno: číslo od: číslo do: počet: 9:00 Anatolský pastevecký pes Anglický mastif Bernský salašnický pes Bullmastif 92 9:00 Anatolský pastevecký pes 79 79 1 Anglický mastif 80 80 1 Bernský salašnický pes 81 91 11 Bullmastif 92 93 2 Dánsko-švédský farmářský pes 94 96 3 Dobrman - hnědý s pálením 97 97 1 Hovawart 98 99 2

Více

Kruh č. 1 - Havelka T. k.č. Plemeno Pohlaví Třída 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída

Kruh č. 1 - Havelka T. k.č. Plemeno Pohlaví Třída 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída Kruh č. 1 - Havelka T. 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída veteránů 3 Jezevčík standard dlouhosrstý Pes třída mladých 4 Jezevčík trpasličí dlouhosrstý

Více

Chlumec nad Cidlinou

Chlumec nad Cidlinou 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Staffordshire Bull Terier Clubu CZ a Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na IV. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Více

kruh rozhodčí plemeno počet 1 Robak Grzegorz 9:00 Bostonský terier 36 11:30 Bearded kolie 6 Beauceron - černý s pálením 4 Belgický ovčák - Malinois 5

kruh rozhodčí plemeno počet 1 Robak Grzegorz 9:00 Bostonský terier 36 11:30 Bearded kolie 6 Beauceron - černý s pálením 4 Belgický ovčák - Malinois 5 kruh rozhodčí plemeno počet 1 Robak Grzegorz 9:00 Bostonský terier 36 11:30 Bearded kolie 6 Beauceron - černý s pálením 4 Belgický ovčák - Malinois 5 Bílý švýcarský ovčák 7 Saarlosův vlčák 1 2 Mudra Antonín

Více

Český teriér Pes Pracovní třída 120 V1, CAC, CC, VSV, BOB Fena Otevřená třída 121 V1, CAC, CC, VSV, BOS Fena Otevřená třída 122 -

Český teriér Pes Pracovní třída 120 V1, CAC, CC, VSV, BOB Fena Otevřená třída 121 V1, CAC, CC, VSV, BOS Fena Otevřená třída 122 - Kruh č. 1 Rozhodčí Štursová Gabriela Třída Katalogové číslo Známka Cairn teriér Pes Třída dorostu 097 VN1 Pes Třída mladých 098 V2 Pes Třída mladých 099 V1, CAJC, BOJ Pes Třída mladých 100 VD3 Pes Mezitřída

Více

48.krajská výstava psů Hradec Králové

48.krajská výstava psů Hradec Králové Kruh 1 Ubrová Libuše Basset Hound 2 49 Feny - třída dorostu 235 235 1 Feny - mezitřída 236 236 1 Beagle 3 Psi - třída mladých 237 237 1 Psi - třída pracovní 238 238 1 Feny - třída vítězů 239 239 1 Bloodhound

Více

Australský honácký pes Australský ovčák Bearded kolie Beauceron Belgický ovčák - Malinois Bílý švýcarský ovčák Border kolie Československý vlčák

Australský honácký pes Australský ovčák Bearded kolie Beauceron Belgický ovčák - Malinois Bílý švýcarský ovčák Border kolie Československý vlčák Australský honácký pes 3 Australský ovčák 7 Bearded kolie 2 Beauceron 1 Belgický ovčák - Malinois 3 psi - mezitřída 2 Bílý švýcarský ovčák 4 Border kolie 8 Československý vlčák 6 Flanderský bouvier 1 Kolie

Více

Podzimní cena Hrušov 10. 10. 2015

Podzimní cena Hrušov 10. 10. 2015 Podzimní cena Hrušov 10. 10. 2015 ČMKU, ČKS, Český coursing club Bodovací coursingový závod Místo: Hrušov č.p.3 u Horek nad Jizerou Přejímka: 7:00 h 8:00 veterinární, administrativní Přejímka trénink:

Více

ONLINE: po zadání přihlášky přes musí na vystavovatele přijít potvrzovací zpráva, pokud toto nenastane přihláška NEPROBĚHLA!!!

ONLINE: po zadání přihlášky přes   musí na  vystavovatele přijít potvrzovací zpráva, pokud toto nenastane přihláška NEPROBĚHLA!!! Klubová výstava chodských psů se zadáním titulu Klubový vítěz Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne.27.dubna 2019 v kempu Stříbrný rybník Hradec Králové Program: 27.4.2019

Více

Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012. www.zavody.websnadno.cz. psizavody2@seznam.cz

Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012. www.zavody.websnadno.cz. psizavody2@seznam.cz Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012 www.zavody.websnadno.cz psizavody2@seznam.cz Předběžný harmonogram: 7:00 8:00 Přejímka, kontrola očkovacích průkazů ( u vstupu) 8:30 Zahájení (losování

Více

Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP)

Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP) KLUB FARAONSKÝCH PSŮ pořádá Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP) na dostihové dráze Lednice GPS souřadnice: 48 48'21.846"N 16 48'0.063"E PROGRAM: Sobota 15.8.2015 Dostihy chrtů (pořádá dostihová dráha

Více

BODOVACÍ ZÁVOD. Veterinární dozor MVDr. Jan Hlaváč J. Holub (CZ), M. Bergl (CZ) D. Köhl (D) * změna vyhrazena

BODOVACÍ ZÁVOD. Veterinární dozor MVDr. Jan Hlaváč J. Holub (CZ), M. Bergl (CZ) D. Köhl (D) * změna vyhrazena BODOVACÍ ZÁVOD Organizátor NordCoursing club V Pačátkách 51/12, 196 00 Praha 9, IČO: 22891633, č.ú.: 2200143523/2010 Datum 17. 4. 2016 Místo Dvůr Krutěnice, Krutěnice 3, 341 42 Kolinec (www.dvurkrutenice.cz)

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: Speciální výstava Slovenských čuvačů (SVSČ) Brno 6. 10. 2019 Místo konání: KK Zetor Brno, Jedovnická 7a, 628 00 Brno GPS souřadnice: Loc: 49 12 56.248 N, 16 40 31.312 E Se zadáváním titulů a čekatelství:

Více

Kruh č. 1, Rozhodčí Tichá Vladimíra

Kruh č. 1, Rozhodčí Tichá Vladimíra Kruh č. 1, Rozhodčí Tichá Vladimíra Australský silky teriér Pes mladých 016 Pes vítězů 017 Fena mladých 018 Fena veteránů 019 Bedlingtonský teriér Pes otevřená 028 Pes vítězů 029 Pes veteránů 030 Fena

Více

PŘEHLED KRUHŮ. neděle

PŘEHLED KRUHŮ. neděle PŘEHLED KRUHŮ neděle - 26.6.2016 KRUH ČÍSLO 1 75 Olga Dolejšová (CZ) Australský honácký 3 Třída mladých 2 1 Třída mladých 3 1 Třída vítězů 4 1 Australský ovčák 13 Třída dorostu 5-6 2 Třída mladých 7-8

Více

PŘEHLED KRUHŮ. neděle - 12.7.2015

PŘEHLED KRUHŮ. neděle - 12.7.2015 PŘEHLED KRUHŮ neděle - 12.7.2015 KRUH ČÍSLO 1 84 Olga Dolejšová (CZ) Akita-Inu 1 Mezitřída 166 1 Aljašský malamut 4 Třída mladých 167 1 Třída vítězů 168 1 Třída veteránů 169 1 Třída otevřená 170 1 Basenji

Více

Ubytování si každý zařizuje sám

Ubytování si každý zařizuje sám Klubová výstava chodských psů bez zadání titulu Klubový vítěz Memoriál ing.findejse Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne 28.9.2019 na ZKO Polička www.zkopolicka525.webnode.cz

Více

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Klubu výcviku malých plemen ČR Staffordshire Bull Terier Clubu CZ Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na III. ročník Celostátní

Více

Českomoravská kynologická unie. Českomoravská kynologická jednota. KLUB CHOVATELŮ HRUBOSRSTÝCH A MAĎARSKÝCH OHAŘŮ a KLUB KRÁTKOSRSTÝ OHAŘ

Českomoravská kynologická unie. Českomoravská kynologická jednota. KLUB CHOVATELŮ HRUBOSRSTÝCH A MAĎARSKÝCH OHAŘŮ a KLUB KRÁTKOSRSTÝ OHAŘ Českomoravská kynologická unie Českomoravská kynologická jednota KLUB CHOVATELŮ HRUBOSRSTÝCH A MAĎARSKÝCH OHAŘŮ a KLUB KRÁTKOSRSTÝ OHAŘ ve spolupráci se Státním zámkem Zákupy a OMS Česká Lípa pořádají

Více

XXIX. OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů + Bonitaci MK, SK

XXIX. OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů + Bonitaci MK, SK Klub chovatelů kníračů České republiky 1927, z.s. pobočka Praha město p.s. a sponzoři Pořádá v sobotu 7.10.2017 XXIX. OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů + Bonitaci MK, SK se zadáváním

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů Celkový počet : 246 neděle 19. srpna 2012 246 Kruh: 1 Rozhodč Havelka Tibor [SK] 94 Americký stafordširský terier 4 štěňat 1-1 1 mladých 2-3 2 mezitřída 4-4 1 Australský ovčák 2

Více

Wolfhound & Deerhound Klub

Wolfhound & Deerhound Klub Wolfhound & Deerhound Klub pořádá u příležitosti 30. výročí chovu irských vlkodavů v Čechách a 10. výročí založení WDK dne 18. a 19. 6. 2005 v areálu zámeckého parku v Náměšti nad Oslavou se zadáváním

Více

Krajinou Jakuba Krčína

Krajinou Jakuba Krčína sponzoři & partneři Krajinou Jakuba Krčína Propozice doghikingového závodu s prvky dogtrekkingu www.jcpa.cz jcpa@seznam.cz copyright 2013 Stránka 1 Krajinou Jakuba Krčína Datum: 25.05.2014 Místo: Kemp

Více

Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Vítěz Speciální výstavy 2018 a Čekatel Šampion IHF

Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Vítěz Speciální výstavy 2018 a Čekatel Šampion IHF HOVAWART KLUB ČR, z. s. pod záštitou Českomoravské kynologické unie, člena FCI pořádá Speciální výstavu Hovawartů 2018 Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Vítěz Speciální výstavy

Více

Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Klubový vítěz 2019 a Čekatel Šampion IHF

Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Klubový vítěz 2019 a Čekatel Šampion IHF HOVAWART KLUB ČR, z. s. pod záštitou Českomoravské kynologické unie, člena FCI pořádá Klubovou výstavu Hovawartů 2019 Se zadáváním: CAJC, CAC ČR, res. CAC, BOB, BOS, BOJ, BOV, Klubový vítěz 2019 a Čekatel

Více

Fena mezitřída 139 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz. Fena otevřená 140 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz. Pes mezitřída 142 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz

Fena mezitřída 139 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz. Fena otevřená 140 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz. Pes mezitřída 142 V1, Vítěz třídy, Krajský víěz Kruh č. 1 Rozhodčí Gregorz Robak Třída Katalogové číslo Známka Poznámka Bostonský teriér Fena mladých 089 VD3 Fena mladých 090 V2 Fena mladých 091 V1, Vítěz třídy Brabantík Fena mladých 092 V1, Vítěz třídy

Více

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU Klub chovatelů kníračů České republiky pobočka 09 jesenická pořádá dne 20.09.2014 OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU všech velikostních a barevných rázů se zadáváním titulů Oblastní klubový vítěz, VT, ČKŠ, ČKŠ-V,

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

Podzimní zkoušky se zadáváním titulu CACT. 27. září 2015 ve Vysoké nad Labem

Podzimní zkoušky se zadáváním titulu CACT. 27. září 2015 ve Vysoké nad Labem Ředitel zkoušek: Iva Vítková Pořadatel zkoušek: Retriever klub CZ Pokladník: Iva Vítková Sbor rozhodčích: deleguje ČMKJ Veterinární dozor: MVDr. Tomáš Salavec ČMKU, ČMKJ, Retriever klub CZ ve spolupráci

Více

Propozice klubové výstavy pražských krysaříků. Vážené dámy a pánové, srdečně Vás zveme na Klubovou výstavu se zadáním titulů

Propozice klubové výstavy pražských krysaříků. Vážené dámy a pánové, srdečně Vás zveme na Klubovou výstavu se zadáním titulů Propozice klubové výstavy pražských krysaříků Vážené dámy a pánové, srdečně Vás zveme na Klubovou výstavu se zadáním titulů CAJC, CAC, res,. CAC, BOB (Best of Breed), BOS ( Best of Opposite Sexe), BOJ

Více

Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav. Anglický setr Pes pracovní 025. Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042

Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav. Anglický setr Pes pracovní 025. Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042 Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav Třída Katalogové číslo Známka Poznámka Anglický setr Pes pracovní 025 Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042 Belgický ovčák -tervueren Pes mezitřída

Více

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ Klub chovatelů kníračů České republiky 1927, z.s. pobočka Praha město p.s. a sponzoři Pořádá v sobotu 30.3.2019 OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů + Bonitaci MK, SK, VK se zadáváním

Více

Pořádá v sobotu CELOSTÁTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů

Pořádá v sobotu CELOSTÁTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů Klub chovatelů kníračů České republiky 1927, z.s. pobočka Praha město p.s. a sponzoři Pořádá v sobotu 21.4.2018 CELOSTÁTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ všech velikostních rázů se zadáváním titulů CAJC, ČKŠ

Více

PŘEHLED OBSAZENÍ KRUHŮ Kruh č. 1 Beradze Iuza 68

PŘEHLED OBSAZENÍ KRUHŮ Kruh č. 1 Beradze Iuza 68 PŘEHLED OBSAZENÍ KRUHŮ Kruh č. 1 Beradze Iuza 68 Anglický buldok 28 Americký bezsrstý terier 2 Bišonek 1 Boloňský psík 2 Búrský buldok 1 Francouzský buldoček 5 Kavalír King Charles španěl 7 Kontinentální

Více

P a A s u E MAGISTRAT HLAvao MĚSTA PRAHY lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

P a A s u E MAGISTRAT HLAvao MĚSTA PRAHY lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll PRA HA HLAVNÍMĚSTO PRAHA P a A s u E MAGISTRAT HLAvao MĚSTA PRAHY lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll P R A G A Odbor ži'mostenský a občanskosprávní MHMPÉSUWCOG P R A G Oddělení

Více

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK 28. října 2013 fotbalový stadion TJ Štěpánov Vážení příznivci a přátelé sportovní kynologie, co nejsrdečněji vás zveme

Více

v sobotu 11. července 2015

v sobotu 11. července 2015 Moravskoslezský bulldog-mops klub pořádá v sobotu 11. července 2015 v oranžerii zámeckého hotelu Maxmilian zámek Loučeň, PSČ 289 37, okr. Nymburk N 50' 17.143, E 15' 01.204, www.zamekloucen.cz Klubovou

Více

v sobotu 4. března 2017 areál Výstaviště České Budějovice, a.s.

v sobotu 4. března 2017 areál Výstaviště České Budějovice, a.s. ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ UNIE Kynologická jednota České republiky Kynologické sdružení České Budějovice, z.s. pořádají v sobotu 4. března 2017 areál Výstaviště České Budějovice, a.s. XXII. Jihočeskou

Více

Speciální výstava Bloodhound clubu CZ

Speciální výstava Bloodhound clubu CZ Speciální výstava Bloodhound clubu CZ 11.9.2016 Rekreační středisko Hálův mlýn - Lažánky 42, 664 71 Rozhodčí: p.petr Řehánek Přejímka psů: od 9.00 hodin Začátek posuzování: 10.00 hodin Nezapomeňte průkaz

Více