SPORTOVNÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA S TVAROVATELNÝM KABELEM. Návod k obsluze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPORTOVNÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA S TVAROVATELNÝM KABELEM. Návod k obsluze"

Transkript

1 SPORTOVNÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA S TVAROVATELNÝM KABELEM Návod k obsluze

2 EN OBSAH Popis produktu Před prvním použitím Nabití Sport-Fi X6 Spárování se zdrojem Vytvarování Poslech sluchátek Bluetooth funkcionalita Zapnutí a vypnutí Párování Připojení Nastavení hlasitosti Ovládání hovorů Další funkce Nabíjení Indikace LED diodami Použití na cestách se změnami výšky Čištění a ukládání Varování Specifikace Řešení potíží Záruční informace MEElectronics and its logo are registered trademarks of S2E, Inc. All rights reserved. iphone, ipad, ipod touch is a registered trademark of Apple Inc. Android is a registered trademark of Google Inc. Windows Phone is a registered trademark of Microsoft Corporation in the United States and other countries. The Bluetooth word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by MEElectronics is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.

3 POPIS PRODUKTU EN Bluetooth Sports Earphones with Memory Wire A B C D E F A B C D E F Multifunkční tlačítko Ovládání hlasitosti a přepínání skladeb LED indikátor Micro-USB port pro nabíjení Mikrofon

4 Před prvním použitím 1. Nabijte SPORT-FI X6 a) Kabel pro nabíjení připojte k portu USB (na počítači) a micro-usb portu sluchátek. Během nabíjení bude svítit červená dioda. Po nabití bude dioda svítit modře. 2. Spárujte X6 s přehrávačem / telefonem a) Pokud jsou sluchátka vypnutá, stiskněte a držte multifunkční tlačítko po dobu 6 s, dokud se dioda nerozbliká střídavě modře a červeně. Ve sluchátku se ozve Pairing. Párovací mód zůstane aktivní následující 2 minuty. b) Otevřete menu rozhraní Bluetooth na přístroji, který chcete spárovat. Vyhledejte dostupná zařízení nebo přidejte Nové. c) Počkejte, dokud se na displeji neobjeví "Sport-Fi X6" d) Vyberte Sport-Fi X6 a následujte pokyny pro spárování. Použijte kód 0000, pokud je nutné zadat PIN. Jakmile je párování dokončeno, uslyšíte ve sluchátku Pairing Complete. 3. Vytvarování podle potřeby a) Silikonové nástavce: Zvolte správnou velikost Balení X6 obsahuje 6 párů nástavců různé velikosti. Zvolte typ, který: sluchátka musejí padnout do ucha bez násilí nástavce by měly utěsnit zvukovod, aby ideálně redukovaly hluk pronikající z okolí a umožnily správnou reprodukci basů Nástavce nasazujte dle obrázku:

5 Před prvním použitím (pokračování) 3. Vytvarování a nasazení sluchátek b) Identifikujte levé a pravé sluchátko Levé a pravé sluchátko nelze zaměnit. Kabel musí být veden přes ucho. c) Vvytvarování paměťového kabelu i. Narovnejte kabel. ii. Nasaďte sluchátka do uší. iii. Ujistěte se, že sluchátka správně těsní a drží spolehlivě v uchu. iv. Vytvarujte kabel za uchem podle potřeby, aby bylo nošení pohodlné. v. (volitelně): Vyjměte sluchátka z uší a ohněte kabel ještě více ve směru, ve kterém jste jej tvarovali. Dosáhnete tak ještě pevnějšího usazení za uchem. Nesprávné nošení sluchátek snižuje komfort i kvalitu zvuku. Správně Nesprávně Nesprávně Více na

6 Před prvním použitím (pokračování) 3. Vytvarování a nasazení sluchátek (pokračování) d) Použijte posuvnou spojku na kabelu za krkem pro nastavení co nejpříjemnějšího uchycení sluchátek za krkem. spojku posouvejte nahoru a dolů Poslech při cvičení Sluchátka Mee X6 se díky jejich tvarování ideálně hodí pro poslech při cvičení. Okolní hluk bude výrazně potlačen silikonovými nástavci. Pokud je nutné manipulovat se sluchátky v uchu během cvičení, snažte se zamezit vniknutí potu do zvukovodu. V opačném případě dojde k dočasnému omezení hlasitosti zvuku nebo snížení jeho kvality. Nepoužívejte prosím sluchátka při činnostech vyžadujících vnímání zvuků ve vašem okolí. Připojení přes BLUETOOTH 1. Zapnutí a vypnutí: a) b) Pro zapnutí stiskněte a držte multifunkční ovladač po dobu 4 sekund. Uslyšíte hlášení "power on" a modrá dioda 3x blikne. Bez připojení k přehrávači bude modrá dioda blikat každé 4 sekundy. Po připojení každých sekund. Pokud nedojde k připojení k přehrávači, vypnou se sluchátka automaticky po deseti minutách. Sluchátka vypnete stiskem a podržením multifunkčního tlačítka po dobu 5 sekund. Vypnutí bude potvrzeno hlášením "power off" a trojitým bliknutím červené diody.

7 Připojení přes BLUETOOTH 2. PÁROVÁNÍ: *** Párování je nutné provádět pouze při prvním použití s každým zdrojem *** Otevření menu BLUETOOTH: iphone, ipad, and ipod Touch a) V přístroji otevřete Nastavení. b) Zvolte Bluetooth. Pokud není Bluetooth aktivní, povolte jej. iphone/ipad/ipod vyhledá automaticky všechna dostupná zařízení. c) Pokračujte dle kroku 2 v kapitole Před prvním použitím. Telefony a tablety Android a) Spusťte menu Nastavení. b) Zvolte Bluetooth nebo Připojení a sítě. Pokud není Bluetooth aktivní, povolte jej. Zvolte "Vyhledat zařízení", pokud se tak nestane automaticky. c) Pokračujte dle kroku 2 v kapitole Před prvním použitím. Přístroje s Windows Phone a) Spusťte menu Nastavení. b) Zvolte Bluetooth. Pokud není Bluetooth aktivní, povolte jej. Windows vyhledají automaticky všechna dostupná zařízení. c) Pokračujte dle kroku 2 v kapitole Před prvním použitím. Pokud se párování opakovaně nezdaří, použijte manuál vašeho telefonu nebo tabletu pro získání dalších informací. PC a notebooky Potřebné informace o párování najdete na Zde najdete také přehledná videa a informace týkající se Bluetooth konektivity.

8 Připojení přes BLUETOOTH (pokračování) 3. PŘIPOJENÍ: Jakmile jsou sluchátka zapnutá, automaticky se připojí k naposled spárovanému zařízení, které je v tu chvíli v dosahu a zapnuté. Pokud se sluchátka automaticky nepřipojí, vyhledejte v Bluetooth menu vašeho telefonu / tabletu položku "Sport-Fi X6" a potvrďte ji pro připojení Pozor: X6 se může připojit vždy pouze k jednomu zařízení. 4. OVLÁDÁNÍ: Sluchátka X6 mohou ovládat hudbu a hovory na vašem telefonu či tabletu. Pozor: Krátký stisk trvá méně než sekundu, dlouhý asi 2 sekundy. Dvojité stisknutí znamená dvě krátká stisknutí. Sluchátka krátce pípnou pro potvrzení aktivované funkce na telefonu. a) Ovládání médií a hlasitosti (Pozor: ovládání hlasitosti je možné pouze při telefonním hovoru nebo při přehrávání hudby): 6 i. Zvýšení hlasitosti: krátký stisk tlačítka +. Po dosažení maximální hlasitosti se ozve pípnutí. ii. Snížení hlasitosti: krátký stisk tlačítka - Po dosažení minimální hlasitosti se ozve.pípnutí iii. Play/Pause: krátký stisk multifunkčního tlačítka. iv. Další skladba: dlouhý stisk tlačítka +. v. Předchozí skladba nebo opakované spuštění skladby: dlouhý stisk tlačítka - b) Ovládání telefonních hovorů: i. Přijetí hovoru: krátký stisk multifunkčního tlačítka. ii. Ukončení hovoru: krátký stisk multifunkčního tlačítka. iii. Odmítnutí hovoru: dlouhý stisk multifunkčního tlačítka. iv. Přijetí druhého hovoru: a. Ukončení aktivního hovoru a přijetí druhého: krátký stisk multifunkčního tlačítka. b. Přidržení aktivního hovoru a přijetí druhého: dvojitý stisk multifunkčního tlačítka. Odmítnutí hovoru: dlouhý stisk multifunkčního tlačítka. v. Přidržení druhého hovoru: Ukončení aktivního hovoru a přepnutí na druhý: krátký stisk multifunkčního tlačítka. b. Přepínání mezi dvěma hovory: dlouhý stisk multifunkčního tlačítka.

9 Připojení přes BLUETOOTH (pokračování) 4. Ovládání (pokračování): c) Další funkce: i. Hlasové ovládání (Siri): dvojitý stisk multifunkčního tlačítka. ii. Vytočení posledního čísla: dlouhý stisk multifunkčního tlačítka. iii. Přepínání mezi zvukem telefonu a headsetem X6: dlouhý stisk multifunkčního tlačítka. NABÍJENÍ Zapojte nabíjecí kabel do napájeného portu USB a jeho micro-usb konektor do sluchátek X6. Během nabíjení bude svítit červená dioda. Po plném nabití se dioda rozsvítí modře. Pozor: Sluchátka se během nabíjení automaticky vypnou a nebude je možné používat. INDIKAČNÍ DIODA STAV SLUCHÁTEK Zapnuta, ale nepřipojena k telefonu Zapnuta a připojena k telefonu Příchozí / přijatý hovor Slabá baterie Baterie vybitá Nabíjení Nabíjení dokončeno SIGNALIZACE Bliknutí modré diody každé 4 s Bliknutí modré diody každých s Dvojité bliknutí modré diody každých s Bliknutí červené diody každých 20 s Dvojité bliknutí červené diody Červená dioda svítí Modrá dioda svítí 7

10 POUŽITÍ PŘI CESTOVÁNÍ SE ZMĚNOU NADM. VÝŠKY In-ear konstrukce sluchátek X6 by měla vytvořit malou vzduchotěsnou kapsu uvnitř vašeho ucha. Změna nadmořské výšky způsobí také změnu tlaku uvnitř ucha a tím dojde ke snížení kvality zvuku i komfortu. V takové situaci doporučujeme vyjmout a znovu nasadit sluchátka, aby se tlak v uchu vyrovnal. Čištění a ukládání sluchátek Pro ukládání sluchátek použijte přiložený vak. Čištění sluchátek je nejen hygienické, ale pomáhá sluchátkům také udržet jejich kvalitu a vzhled: jemně sejměte nástavce ze sluchátek očistěte sluchátka suchým hadříkem nebo hadříkem napuštěným jemným čisticím roztokem (3% alkohol nebo hydrogen peroxid) čistěte sluchátka z vnější strany, ale nikdy uvnitř zvukovodu otřete povrch sluchátek do sucha důkladně očistěte silikonové nástavce včetně vnitřní strany nástavce můžete ponořit do roztoku alkoholu nebo hydroxidu vyčkejte, dokud sluchátka i nástavce zcela neoschnou nasaďte nástavce zpět na sluchátka a zkontrolujte jejich pevné usazení UPOZORNĚNÍ Poslech sluchátek při vysoké hlasitosti po delší dobu způsobuje trvalé poškození sluchu. Nepoužívejte sluchátka při řízení auta, jízdě na kole, obsluze těžkých strojů, či tam, kde je nutné vnímat také okolní zvuky. SPECIFIKACE Vyhledejte model Sport-Fi X6 na stránkách kde najdete podrobnou specifikaci. ŘEŠENÍ POTÍŽÍ Navštivte stránku získání potřebných informací.

11

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80

BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU. Návod k obsluze. Model: AF80 BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH STEREO SLUCHÁTKA S FUNKCÍ HEADSETU Návod k obsluze Model: AF80 Obsah balení Stereo bluetooth sluchátka Air-Fi Rumble Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Stereo audio kabel pro

Více

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES model: AF32 Návod k obsluze part of the series Obsah balení Runaway AF32 bezdrátová stereo sluchátka Kabel pro nabíjení (USB 3.5mm) Stereo audio kabel (3.5mm 3.5mm)

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62 NÁVOD K OBSLUZE Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka Model: AF62 Obsah Popis produktu Nabíjení Zapnutí a vypnutí Párování iphone, ipad, a ipod touch Android telefony Počítače a notebooky Párování použitím

Více

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36

Návod k obsluze. Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu. Model: AF36 Návod k obsluze Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka s funkcí headsetu Model: AF36 OBSAH BALENÍ Bezdrátová Bluetooth sluchátka Micro-USB nabíjecí kabel Vak na sluchátka Audio kabel Jack 3,5 mm Návod 1

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

TREKZ TITANIUM. Uživatelský manuál

TREKZ TITANIUM. Uživatelský manuál TREKZ TITANIUM Uživatelský manuál Nastavení vašeho Trekz Titanium 1. Nabíjení Sluchátka nabijte pomocí přiloženého nabíjecího mikro USB kabelu. LED kontrolka se rozsvítí modře v okamžiku plného nabití.

Více

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Česká verze 131 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier

Více

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Návod k použití jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem

Více

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie a mikrofonu jakémukoliv zařízení s 3,5 mm audio jackem. VYUŽIJ BLUETOOTH Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie

Více

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan Uživatelská příručka Obsah Úvod... Vlastnosti zařízení... Obsah balení... Technická specifikace... Signalizace LED diody...

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení

Více

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze BackBeat GO 600 Series Návod k obsluze Obsah Párování 3 Párování 3 Párování druhého zařízení 3 Párování s počítačem Mac 3 Nabíjení a přizpůsobení 4 Nabíjení 4 Základy 5 Přehled náhlavní soupravy 5 Vypínač

Více

Jabra ARROW. User manual. www.jabra.com. jabra

Jabra ARROW. User manual. www.jabra.com. jabra Jabra ARROW jabra User manual www.jabra.com Obsah PODĚKOVÁNÍ...2 POPIS JABRA ARROW...2 CO VAŠE NÁHLAVNÍ SOUPRAVA UMÍ...2 ZAČÍNÁME...3 NABÍJENÍ NÁHLAVNÍ SOUPRAVY...4 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ NÁHLAVNÍ SOUPRAVY...4

Více

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 1. NEJDŘÍVE PLNĚ NABIJTE, PAK ZAPNĚTE 2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 3. PŘIPOJTE VAŠE ZAŘÍZENÍ Plné nabití trvá 3 6 hodin (dle zdroje). Stiskněte a podržte hranaté multifunkční tlačítko na asi 4 sekundy nebo

Více

Jabra. Talk 30. Návod k použití

Jabra. Talk 30. Návod k použití Jabra Talk 30 Návod k použití 1. Vítejte...3 2. Přehled Jabra Talk 30...4 2.1 Dodávané příslušenství 3. Způsob nošení...5 3.1 Nasazení gelových nástavců 4. Nabíjení...7 4.1 Význam kontrolních světel 4.2

Více

Uživatelský návod. Před použitím si přečtěte tento návod Uschovejte tento návod pro pozdější použití ČESKY

Uživatelský návod. Před použitím si přečtěte tento návod Uschovejte tento návod pro pozdější použití ČESKY Uživatelský návod Před použitím si přečtěte tento návod Uschovejte tento návod pro pozdější použití ČESKY OBSAH Bezpečnostní pokyny... 1 Části a funkce... 1 Příslušenství... 2 Začínáme... 3 Párujeme...

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840 Návod Poslední revize: 20.6.2012 POZNÁMKA: Prosím přečtěte si pečlivě tento manuál před použitím B-840. Také si ověřte veškerou legislativu a speciální požadavky pro

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

Náramek s diktafonem WR07

Náramek s diktafonem WR07 Náramek s diktafonem WR07 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Normální

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Digitální diktafon s nahráváním tel. hovorů

Digitální diktafon s nahráváním tel. hovorů Digitální diktafon s nahráváním tel. hovorů Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Úvod Pouzdro s Bluetooth klávesnicí je vybaveno drážkou pro uchycení tabletu S6000, se kterým se bezdrátově spojí pomocí rozhraní Bluetooth 3.0 a usnadní tak

Více

Špičkový diktafon v propisce

Špičkový diktafon v propisce Špičkový diktafon v propisce Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Dálkové ovládání sloužící jak k nastavení přístroje, tak přehrávání www.spionazni-technika.cz

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree Funkce handsfree Uživatelská příručka

Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree Funkce handsfree Uživatelská příručka Bluetooth bezdrátové handsfree SP01 Popis handsfree 1 2 5 6 Funkce handsfree Uživatelská příručka Odpověď na příchozí telefonní hovor Ukončení hovoru Odmítnutí příchozího hovoru Hlasové upozornění Oznámení

Více

Bluetooth audio přijímač/vysílač. Uživatelská příručka

Bluetooth audio přijímač/vysílač. Uživatelská příručka Bluetooth audio přijímač/vysílač Uživatelská příručka Popis produktu Prostřednictvím tohoto produktu můžete přehrávat stereofonní hudbu v telefonu do domácího audio zařízení. Pohodlnější je, že můžete

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

Jabra. Sport Pulse. special edition. Návod k použití

Jabra. Sport Pulse. special edition. Návod k použití Jabra Sport Pulse special edition Návod k použití 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). All rights reserved. Jabra is a trademark of GN Audio A/S (GN Netcom A/ S). The Bluetooth word mark and logos are registered

Více

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Česká verze 160 www.logitech.com/support/type-s

Více

Jabra HALO. User manual. www.jabra.com

Jabra HALO. User manual. www.jabra.com Jabra HALO User manual www.jabra.com ObSah Poděkování...2 Popis náhlavní soupravy....2 Co vaše souprava UMÍ...3 ZAČÍNÁME...4 Nabíjení náhlavní soupravy...4 Zapnutí a vypnutí náhlavní soupravy...5 Spárování

Více

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Česká verze..................... 143 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Obsah balení 1 2 3 4 5 1. Hlavní jednotka s kamerou a hlasitým

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA EASY.B EASY.W

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA EASY.B EASY.W BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OR EASY.B EASY.W Obsah CZ Záruka 2 Specifikace 2 Ochrana před vodou a prachem 2 Přehled o produktu 3 Nabíjení baterie 4 LED indikátor stavu 4 Zapnutí/vypnutí 4

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTP50.B M-BTP50.W Obsah CZ Záruka 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Nabíjení baterie 5 LED indikátor stavu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení se zařízením

Více

JABRA STEP WIRELESS. Návod k použití. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Návod k použití. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Návod k použití jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené jsou

Více

Jabra. Elite 65t. Uživatelská příručka

Jabra. Elite 65t. Uživatelská příručka Jabra Elite 65t Uživatelská příručka 2017 GN Audio A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je obchodní značkou GN Audio A/S. Logo a psaný text Bluetooth je obchodní značkou náležící do firmy Bluetooth SIG

Více

Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE

Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE Jabra BIZ 2400 USB NÁVOD K OBSLUZE 1 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je publikován společností GN Netcom A/S. Informace v tomto návodu jsou pouze informativního charakteru,

Více

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze

Plantronics Explorer 50. Návod k obsluze Plantronics Explorer 50 Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Přehled náhlavní soupravy 5 Spárování a nabíjení 6 Párování 6 Aktivace režimu párování 6 Používání dvou telefonů 6 Opětovné připojení

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

Jabra HALO2. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra HALO2. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra HALO2 Návod k obsluze www.jabra.com OBSAH PODĚKOVÁNÍ.................................................. 2 POPIS NÁHLAVNÍ SOUPRAVY.................... 2 CO VAŠE SOUPRAVA UMÍ.......................................

Více

Jabra SPEAK 410. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Návod k obsluze www.jabra.com Obsah VÍTEJTE...3 Přehled výrobku...3 Instalace...4 Připojení...4 NASTAVENÍ...4 Funkce volání...4 Kam se obrátit s žádostí o pomoc...6 2 VÍTEJTE Blahopřejeme

Více

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ OUTDOOR TECH TAGS HARDWARE 1 2 3 4 5 6 7 Reproduktor Dobíjecí jack Multifunkční tlačítko LED indikátor Vestavěný mikrofon + tlačítko: zvýšit

Více

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka Obsah balení: Funkce: Tec+ Geo Bluetooth reproduktor 1. ON/ OFF přepínač Micro USB kabel 2. AUX- in vstup 3,5 mm aux-in kabel 3. USB napájecí konektor Uživatelská

Více

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 CZ NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 PŘEHLED Sluchátka MUSE 5 Pouzdro s nabíječkou Návleky FitSeal TM Silikonové špunty XS S M L USB Mikro napájecí kabel 1 NEŽ ZAČNETE Vložte sluchátka do pouzdra s nabíječkou a před

Více

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze Jabra Speak 510 Návod k obsluze 2015 GN Audio A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Audio A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

orcas aktivní sluchátka

orcas aktivní sluchátka orcas aktivní sluchátka Ahoj. Dobrá volba. Díky, že jsi zvolil bezdrátová sluchátka Outdoor Tech ORCAS. Tvoje vnímání světa bude už za malou chvíli přenášeno bezdrátově. Tento manuál má za cíl Tě jen ujistit,

Více

Návod k obsluze. Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1

Návod k obsluze. Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1 Návod k obsluze Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Model: AF-T1 B Obsah balení Univerzální Bluetooth vysílač pro bezdrátová sluchátka Bluetooth vysílač Micro-USB napájecí a nabíjecí

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

Explorer 80 Series. Návod k obsluze

Explorer 80 Series. Návod k obsluze Explorer 80 Series Návod k obsluze Obsah Obsah balení 3 Přehled náhlavní soupravy 4 Buďte opatrní 4 Párování 5 Párování 5 Režim párování 5 Základy 6 Přijetí nebo ukončení hovoru 6 Nastavení hlasitosti

Více

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně Recyklujte toto balení šetrně Všechny ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. Není-li uvedeno jinak, jejich použití neznamená, že je vlastník ochranné známky ve spojení se společností

Více

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III CZ OBSAH BALENÍ PROHLÉDNI SI OBRÁZEK I 1. Reproduktor

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

Špionážní pero s kamerou, 720x480px

Špionážní pero s kamerou, 720x480px Špionážní pero s kamerou, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Bezdrátová HD sluchátka RH-300, 2,4 GHz Rychlý průvodce nastavením Obsah balení Prodlužovací kabel USB Bezdrátová sluchátka HD,

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209)

Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209) Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209) Obsah: O BS-209 Stereo headsetu... 2 O Bluetooth technologii... 2 Přehled... 2 Obsah balení... 2 Nabíjení headsetu... 2 Doba nabíjení headsetu...

Více

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen YT-BTM) lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen Uživatelský návod Úvod YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen "YATOUR Adaptér"). Použitím YT-BTM,

Více

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 NÁVOD K OBSLUZE POPIS Digitální bezdrátová souprava Geemarc CL7310 je zesilovací zařízení speciálně navržené pro sluchově postižené. Umožňuje zesílený

Více

Explorer 500 Series. Návod k obsluze

Explorer 500 Series. Návod k obsluze Explorer 500 Series Návod k obsluze Obsah Vítejte 3 Obsah balení 4 Příslušenství 5 Přehled náhlavní soupravy 6 Buďte opatrní 6 Párování 7 Párování 7 Používání dvou telefonů 7 Osobní přizpůsobení 8 Nabíjení

Více

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Pouze pro referenční účely, viz konkrétní produkt. Více informací Více informací o funkcích tabletu a užitečné příručky naleznete na webových stránkách http://support.lenovo.com/.

Více

Skutečně bezdrátová sluchátka. NEŽ ZAČNETE Před prvním použitím sluchátka zcela nabíjejte po dobu přibližně 2 hodin.

Skutečně bezdrátová sluchátka. NEŽ ZAČNETE Před prvním použitím sluchátka zcela nabíjejte po dobu přibližně 2 hodin. CZ APOLLO 7s Skutečně bezdrátová sluchátka NEŽ ZAČNETE Před prvním použitím sluchátka zcela nabíjejte po dobu přibližně 2 hodin. OBSAH Zkontrolujte, zda jsou v balíčku obsaženy veškeré položky. Pokud nějaké

Více

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO ČESKY DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO Vítejte do světa Clint Asgard audio. Elegantní a jednoduchý design je prací dánského designéra Phillipa Boduma. Asgard audio jsou bezdrátová zařízení s využitím

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

Pro použití s mobilní telefonem musíte mít telefon s aktivovaným bluetooth rozhraním nebo externě připojeným bluetooth adaptérem.

Pro použití s mobilní telefonem musíte mít telefon s aktivovaným bluetooth rozhraním nebo externě připojeným bluetooth adaptérem. Podmínky použití Můžete používat náhlavní soupravu bluetooth s jakýmkoliv zařízením, které je s tímto standardem kompatibilní a zároveň podporuje profily HEADSET a/nebo HANDSFREE. Pro použití s mobilní

Více

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací tlačítko

Více

SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL

SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL OD ROKU 1993 SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL UPOZORNĚNÍ: 1. Před zapnutím zařízení si prostudujte všechny provozní a bezpečnostní instrukce. 2. Dodržujte provozní a uživatelské instrukce. 3. Přístroj by neměl

Více

HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem. Uživatelská příručka

HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem. Uživatelská příručka HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem Uživatelská příručka Úvodní informace Vážený zákazníku, Děkujeme za zakoupení tohoto hands free HF BCK11. Toto zařízení vám umožňuje přijímat

Více

Bezdrátová sluchátka ATH-SR5BT Návod k použití

Bezdrátová sluchátka ATH-SR5BT Návod k použití Bezdrátová sluchátka ATH-SR5BT Návod k použití ATH-SR5BT Bezdrátová sluchátka Úvod Bezpečnostní pokyny Přečtěte si tyto pokyny před prvním použitím sluchátek: Nepoužívejte sluchátka v letadle. Bezdrátový

Více

Česky. BT-02N uživatelská příručka

Česky. BT-02N uživatelská příručka Česky BT-02N uživatelská příručka 1 Česky Rejstřík 1. Přehled......3 2. Začínáme....5 3. Připojení náhlavní sady headset Bluetooth.....5 4. Používání náhlavní sady headset Bluetooth... 9 5. Technické specifikace...

Více

Vítejte Průvodce rychlým startem

Vítejte Průvodce rychlým startem Digitální bezdrátový telefon SE 140 Digitální bezdrátový telefon se záznamníkem SE 145 Vítejte Průvodce rychlým startem 1 2 3 Připojení Instalace Použití Obsah balení Sluchátko SE140/SE145 Základna SE140

Více

BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605. Uživatelský manuál

BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605. Uživatelský manuál BlackBerry Visor Mount Speakerphone VM-605 Uživatelský manuál Obsah Schéma zařízení 3 Zapnutí zařízení 3 Vypnutí zařízení 4 Odemčení zařízení 4 Párování zařízení s handheldem BlackBerry 4 Nastavení hlasitosti

Více

Uživatelská příručka. Začínáme

Uživatelská příručka. Začínáme Vyskytnou-li se jakékoli problémy či nejasnosti, použijte tento návod. Jsou podporovány obsahy hlavní aktualizace softwaru sluchátek verze 2.0.0 a novější. Aktualizujte software sluchátek s mikrofonem

Více

Razer ManO War česká příručka

Razer ManO War česká příručka Razer ManO War česká příručka Seznam: Str. 1 - Obsah balení, systémové požadavky a registrace Str. 2 Přehled rozvržení zařízení Str. 3 Použití a Instalace Str. 7 - Nastavení Str. 11 Bezpečnost a údržba

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Zesilovací bezdrátový přehrávač streamované hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ ZVUKU

Více

Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM

Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM Návod na použití BLUETOOTH 2 - INTERCOM Návod na použití stereosluchátech Bluetooth Úvod do Bluetooth: Bluetooth sluchátka jsou přenosná sluchátka založena na bezdrátové Bluetooth technologii. Bluetooth

Více

BlackBerry Mini Stereo Speaker. Uživatelská příručka a bezpečností informace

BlackBerry Mini Stereo Speaker. Uživatelská příručka a bezpečností informace BlackBerry Mini Stereo Speaker Uživatelská příručka a bezpečností informace Používání BlackBerry Mini Stereo Speaker Párování Zapnutí párovacího módu Zrušení párovacího módu Vymazání spárovaných zařízení

Více

Jabra BIZ 2400. Návod k obsluze. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Návod k obsluze. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Návod k obsluze 1 www.jabra.com 2012 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Tento návod k obsluze je publikován společností GN Netcom A/S. Informace v tomto návodu jsou pouze informativního

Více

JABRA SPORT Pulse Wireless

JABRA SPORT Pulse Wireless JABRA SPORT Pulse Wireless Návod k Použití jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené

Více

BackBeat SENSE. Návod k obsluze

BackBeat SENSE. Návod k obsluze BackBeat SENSE Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Přehled náhlavní soupravy 3 Buďte opatrní 3 Obsah balení 4 Párování 5 Párování 5 Párování druhého zařízení 5 Párování s počítačem Mac 5 Nabíjení a přizpůsobení

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele BT55 Rádi vám vždy pomůžeme www.philips.com/support Obsah 1 Důležité 2 2 Upozornění 2 Prohlášení o shodě 2 Péče o životní prostředí 2 Upozornění na ochrannou známku 3 3 Váš reproduktor

Více

Skrytá HD minikamera Zetta Z15

Skrytá HD minikamera Zetta Z15 Skrytá HD minikamera Zetta Z15 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka

Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka 1.4. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia Bluetooth BH-112U můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte dva

Více

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 S tímto pohodlným a dobře komfortních Bluetooth sluchátka máte zvukový zážitek Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje,

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

Bezdrátová sluchátka s mikrofonem

Bezdrátová sluchátka s mikrofonem Bezdrátová sluchátka s mikrofonem Instrukční příručka CECHYA-0076 Bezdrátová sluchátka s mikrofonem Tlačítko MIC MUTING Kontrolka stavu Tlačítko POWER Tlačítko VOL + Tlačítko VOL Tlačítko telefonu Mikrofon

Více