Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota 19.9. 2009 v Brně"

Transkript

1 Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně V sobotu 19.září se konal v Brně Atletický pětiboj ČR neslyšících dětí a mládeže - poprvé v historii. Pořadatelem byl SKN Brno - oddíl atletiky. Akce proběhla na stadionu VUT Pod Palackého vrchem za slunečného počasí - 23 stupňů, nebyl podán žádný protest. Akce proběhla dle pravidel atletiky v příjemném prostředí a atmosféře. Spokojení byli všichni. Velké poděkování za pomoc, starost a zajištění celé akce patří panu Svobodovi a paní Svobodové - oba z ACP Olymp Brno. Díky patří také hlavnímu rozhodčímu panu Jiřímu Kubíčkovi, vrchníkům výšky, dálky a koule - Vlastě Kašpárkové, Evě Gajdošíkové, Břetislavu Jílkovi, větroměr sledovala Jana Kubíčková a startérovi Petru Kotyzovi st. Technickou četu zajistili studenti Biskupského gymnázia z Brna - všem díky. Původně bylo přihlášených více závodníků, avšak jak se blížil termín, někteří odřekli účast - omluvili se a někteří se neuměli omluvit - ubylo okolo 15 závodníků z původně přihlášených. Muži: bylo to zajímavé - Muriz Džilič z I.PSKN po 4 disciplíně byl pátý o 224 bodů, poslední disciplína 800 m pilně běžel, získal náskok, nasbíral 628 bodů a vyhrál o 97 bodů. Žáci: Pavel Picek ze SKN Brno v každé disciplíně udržel prvenství, hlavně hodil kouli nejdál - získal více bodů a nasbíral celkem 1757 bodů - měl náskok o 296 bodů. Žákyně: Jana Ratajská závodila mezi žáky. Na vyhlášení vítězů byly předány za místo krásné medaile. Všichni závodníci dostali diplomy, dárky od sponzorů (botasky, nafukovací matrace, zdravotní potřeby, barevné dresy, nějakou elektroniku.atd.). Poděkování: - za sponzorské dary firmě Nadace Fons Salutis (startovací čísla a špendlíky), Hartmann zdravotní potřeby, Botas, Technofarm elektro Ivančice, Elektro Holoubkovi Ivančice, Kožená Galanterie Ivančice Frantová, Motoristické potřeby Tetčice, GE Money a Barnex sport. - hlavně manželům Svobodovým z ACP Olymp Brno. - za organizaci - Romanu Kautovi ze SKN Brno, místopředsedovi STK atletiky ČSNS - za přípravu akce a zpracování výkonů do výsledkové listiny - Petrovi Kautovi ze SKN Brno, členu STK atletiky ČSNS - za pořadatelskou práci ze SKN Brno: hospodářce Evě Borovičkové, Milanovi Sklenákovi a Františkovi Klofáčovi. - za doprovod závodníků z řad mládeže se SP na atletický pětiboj a zpět: M. Spilkové z I.PSKN Praha a R. Smutné ze SKN Brno (ZŠ Ivančice) - v neposlední řadě poděkování patří Českému svazu neslyšících sportovců za podporu mládežnického sportu osobám se sluchovým postižením! Výsledky jsou přiloženy k hodnocení. Zapsal dne : Roman Kaut místopředseda SKN Brno

2 Seznam účastníků I.PSKN Praha Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Džilič Muriz 82 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 SCN Ostrava Braneac Martin 89 SKN Brno Berky Pavel 99 Bilinský Jan 90 Horváth Dino 96 Petrůj David 94 Picek Pavel 94 Ratajská Jana 94 Ratajský René 90 SK SKIVELO Olomouc Murín Lukáš 88 Strana: 1-7

3 MUŽI 100 m vítr: 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12,84 sec Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12,86 sec Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12,94 sec Ratajský René 90 SKN Brno 13,45 sec Bilinský Jan 90 SKN Brno 13,49 sec Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13,55 sec Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13,83 sec 337 Po 1. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 495 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 492 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 478 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 394 b. 5. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 379 b. 7. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 337 b. Skok daleký 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 5,41 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 5,19 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 5,09 m Ratajský René 90 SKN Brno 5,05 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 5,05 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 4,79 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 0 m 0 Po 2. disciplíně 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 955 b. 2. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 897 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 895 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 786 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 729 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 722 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. Vrh koulí 6 kg 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 8,85 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 8,70 m Ratajský René 90 SKN Brno 8,24 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 7,88 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 6,90 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 6,73 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 5,62 m 227 Strana: 2-7

4 Po 3. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1312 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1256 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1188 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1167 b. 5. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1130 b. 6. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1088 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 615 b. Skok vysoký 1. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1,69 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1,55 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1,55 m Ratajský René 90 SKN Brno 1,55 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1,50 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 1,40 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1,30 m 250 Po 4. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1738 b. 2. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1666 b. 3. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1645 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1593 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1514 b. 6. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1438 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 932 b. 800 m 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2:18,07 min Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 2:38,39 min Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2:39,02 min Ratajský René 90 SKN Brno 2:45,08 min Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 2:56,64 min Bilinský Jan 90 SKN Brno 3:00,36 min Braneac Martin 89 SCN Ostrava 3:20,60 min 92 Po 5. disciplíně 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2142 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2045 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1983 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1936 b. 5. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1844 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1758 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 1149 b. Strana: 3-7

5 ŽÁCI 60 m vítr: 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8,40 sec Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8,81 sec Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8,84 sec Horváth Dino 96 SKN Brno 9,12 sec Petrůj David 94 SKN Brno 9,31 sec Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 sec 0 Po 1. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 449 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 347 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 340 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 278 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 239 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 0 b. Skok daleký 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 4,50 m Picek Pavel 94 SKN Brno 4,24 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 4,03 m Horváth Dino 96 SKN Brno 3,91 m Petrůj David 94 SKN Brno 3,88 m Berky Pavel 99 SKN Brno 2,47 m 14 Po 2. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 694 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 637 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 551 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 469 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 426 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 14 b. Vrh koulí 4 kg 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 10,64 m Petrůj David 94 SKN Brno 8,40 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 7,40 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 7,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 5,25 m Berky Pavel 99 SKN Brno 3,19 m 89 Po 3. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1218 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 962 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 882 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 816 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 674 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 4-7

6 Skok vysoký 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1,35 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1,30 m Petrůj David 94 SKN Brno 1,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 1,30 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1,20 m Berky Pavel 99 SKN Brno 0,95 m 0 Po 4. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1501 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1150 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1132 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1066 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 924 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. 800 m 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 2:48,61 min Horváth Dino 96 SKN Brno 2:53,93 min Picek Pavel 94 SKN Brno 2:55,23 min Petrůj David 94 SKN Brno 3:13,05 min Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 3:19,37 min Berky Pavel 99 SKN Brno 4:19,47 min 0 Po 5. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1757 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1461 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1230 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1199 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 1191 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 5-7

7 ŽÁKYNĚ 60 m vítr: 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9,92 sec 353 Po 1. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 353 b. Skok daleký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 3,49 m 198 Po 2. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 551 b. Vrh koulí 3 kg 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 6,36 m 294 Po 3. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 845 b. Skok vysoký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1,25 m 359 Po 4. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. 800 m 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 4:25,15 min 0 Po 5. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. Strana: 6-7

8 MUŽI 100m body dálka body koule 6kg body výška body 800m body 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13, , , , :18, Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12, , , , :39, Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12, , , , :56, Ratajský René 90 SKN Brno 13, , , , :45, Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12, , , , :38, Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13, , , , :20, Bilinský Jan 90 SKN Brno 13, , , :00, Body celkem ŽÁCI 60m body dálka body koule 4kg body výška body 800m body 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8, , , , :55, Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8, , , , :48, Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8, , , , : Petrůj David 94 SKN Brno 9, , , , :13, Horváth Dino 96 SKN Brno 9, , , , :53, Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 0 2, , ,95 0 4:19, Body celkem ŽÁKYNĚ 60m body dálka body koule 3kg body výška body 800m body 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9, , , , :25, Body celkem Strana: 7-7

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007 Seznam účastníků I.PSKN Praha Bačkovský Karel 88 Bachovská Sandra 92 Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Dunová Martina 93 Gorolová Diana 96 Janouchová Věra 94 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 Kratzmann

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení:

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: Dne 4. srpna 2012 se od 10:00 hodin do 18:00 hodin konal 5. ročník Brněnského poháru v tenise na kurtech v Brně Chrlicích. Na soutěž přijelo rekordní množství

Více

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže ve stolním tenise dne 4. března 05 v Brně V sobotu 4. března 05 se konal

Více

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25)

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25) ŽENY SKUPINA A MČR Havlová Novotná Uhrová Pangrácová Dudková SKÓRE BODY POŘADÍ Jana Petra Eva Marie Renata Havlová Jana P 2:0(21:8, 2:0(21:10, 2:0(21:10, 2:0(21:5, 8:0 8 1. 21:5) 21:12) 21:5) 21:2) Novotná

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Plzeň, 22. května 2005

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Plzeň, 22. května 2005 Seznam účastníků I.PSKN Praha Brabec Lukáš 93 Buřilová Veronika 87 Džilič Muriz 82 Eichlerová Sandra 82 Gruberová Kristýna 93 Havlíček Roman 88 Hošek Lukáš 80 Hroník Václav 88 Chlumský Vlastimil 88 Kolísková

Více

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Pořadatel: z pověření SV ČAS zajišťuje Atletický klub Olomouc Místo: Sportovní areál TJ Lokomotiva, 17. listopadu 3 Olomouc Datum: sobota 15. června 2013

Více

XII. Brněnský turnaj v beachvolejbalu Brno, 15. července 2006

XII. Brněnský turnaj v beachvolejbalu Brno, 15. července 2006 XII. Brněnský turnaj v beachvolejbalu Brno,. července V sobotu. července se uskutečnil. ročník Brněnského v beachvolejbalu muži a ženy. Hrálo se na kurtech v areálu zvaném Káčata. Turnaje se zúčastnilo

Více

CZECH ATHLETIC FESTIVAL. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník

CZECH ATHLETIC FESTIVAL. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník CZECH ATHLETIC FESTIVAL MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník 2. ročník mezinárodního atletického mítinku pro 300 sportovců do 15 let, 17 let, 19 let, 22 let a dospělé

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 8. června 2013

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 8. června 2013 Seznam účastníků SportNES Ostrava Baláž Leon 97 Bandyová Jana 01 Bialoňová Veronika 97 Černota Jakub 97 Černý Tomáš 94 Číž Dominik 98 Fialová Lucie 97 Flaksová Saša 99 Gloga Patrik 00 Hudcová Aneta 02

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Praha, 7. května 2006

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Praha, 7. května 2006 Seznam účastníků I.PSKN Praha Buřilová Veronika 87 Černohorský David 70 Georgiev Vojta 92 Gregovský Jakub 91 Havlíček Roman 88 Herman Emanuel 88 Hošek Lukáš 80 Hroník Václav 88 Chladová Veronika 85 Janda

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 A. Všeobecná ustanovení --------------------------- 1.

Více

ČSFS vydává PROPOZICE. pro Evropské firemní sportovní hry 2013 v atletice. Místo: Atletický stadion Děkanka, Děkanská vinice I.

ČSFS vydává PROPOZICE. pro Evropské firemní sportovní hry 2013 v atletice. Místo: Atletický stadion Děkanka, Děkanská vinice I. ČSFS vydává PROPOZICE pro Evropské firemní sportovní hry 2013 v atletice Všeobecná ustanovení: Pořadatel: Ředitel závodů: Zástupce ECSG: SK Praha 4 oddíl atletiky Tomáš Nakládal Martin Žižka Místo: Atletický

Více

CZECH ATHLETIC FESTIVAL

CZECH ATHLETIC FESTIVAL CZECH ATHLETIC FESTIVAL VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE 2008 3. ročník evropského atletického mítinku SVĚTOVÝ ATLETICKÝ DEN IAAF 2008 OLYMPIC HOPES 2008 3. ročník evropského atletického mítinku

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2015 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 1. března 2012 Městská sportovní

Více

70. ročník VELKÉ CENY MĚSTA PROSTĚJOVA v běhu na 110 m překážek a 27.ročník Memoriálu Dr. E. Rozbořila v hodu oštěpem

70. ročník VELKÉ CENY MĚSTA PROSTĚJOVA v běhu na 110 m překážek a 27.ročník Memoriálu Dr. E. Rozbořila v hodu oštěpem ATLETICKÝ KLUB PROSTĚJOV pořádá pod záštitou města Prostějova 70. ročník VELKÉ CENY MĚSTA PROSTĚJOVA v běhu na 110 m překážek a 27.ročník Memoriálu Dr. E. Rozbořila v hodu oštěpem a malé ceny dorostenců

Více

P Ř E R O V S K É H O P Ě T I B O J E

P Ř E R O V S K É H O P Ě T I B O J E SK Přerov - oddíl atletiky pořádá na počest 90.výročí založení atletického oddílu SK Přerov 24.ročník P Ř E R O V S K É H O P Ě T I B O J E P Ř E R O V - 1. května 2013 Datum a místo: Hlavní soutěže: Ostatní

Více

XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu

XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu (Závody jsou podpořeny finančním grantem Města Chodova, Města Lokte

Více

A: Všeobecná ustanovení:

A: Všeobecná ustanovení: Krajské kolo Sportovní ligy základních škol Pohár Rozhlasu s Českou spořitelnou - kategorie III. + IV. ŠUMPERK 19. 5. 2015 A: Všeobecná ustanovení: Pořadatelé: OR AŠSK ČR Šumperk, SVČ a ZpDVPP Doris Šumperk,

Více

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice čtvrtek 3. března 2016 Městská sportovní hala Otrokovice www.mitink.cz XVIII. ročník

Více

Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta

Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta Pořadatel: Místo: Z pověření Sdružení veteránů ČAS zajišťuje ASK Děčín Atletický

Více

PROPOZICE Pohár rozhlasu s Českou spořitelnou ročník. Okres Jičín

PROPOZICE Pohár rozhlasu s Českou spořitelnou ročník. Okres Jičín PROPOZICE Pohár rozhlasu s Českou spořitelnou 2017 49. ročník Okres Jičín Lázně Bělohrad 3. a 4. květen 2017 SOUTĚŽ SE KONÁ S PODPOROU MĚSTA LÁZNĚ BĚLOHRAD Soutěž: Pořadatel: Termín: Místo: Typ B vyhlášená

Více

PROPOZICE HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE. ATLETICKÁ HALA OSTRAVA

PROPOZICE HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE.  ATLETICKÁ HALA OSTRAVA 60 m 400 m 800 m 1500m 3000 m 60 m překážky štafety výška dálka koule trojskok tyč www.atletika.cz HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V ATLETICE 27. 28. 2. 2016 ATLETICKÁ HALA OSTRAVA HALOVÉ MISTROVSTVÍ

Více

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF 1946-2012 VÝKONNÝ VÝBOR SSK VÍTKOVICE DEAF PŘEDSEDA Petr LACH e-mail: petr.lach@email.cz MÍSTOPŘEDSEDA, Marcela HYKLOVÁ MATRIKÁŘKA e-mail: marcela.hyklova@gmail.com SPORTOVNÍ

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

MČR - atletika neslyšících - PRAHA - 7. května 2006 Stadion Přátelství - Strahov. Výsledky a mladší žáci / 60 m /

MČR - atletika neslyšících - PRAHA - 7. května 2006 Stadion Přátelství - Strahov. Výsledky a mladší žáci / 60 m / MČR - atletika neslyšících - PRAHA - 7. května 2006 Stadion Přátelství - Strahov Výsledky 1993 a mladší žáci / 60 m / 1. Picek Pavel 1994 SKN BRNO 10,6 2. Pánský Jan 1994 SK SKIVELO OLOMOUC 10,9 3. Gorol

Více

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2017 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 14. až Mistrovství MaS ve vícebojích a v chůzi (Ostrava Vítkovice) 15.1.2017 17.1.2017 Athletics Indoor

Více

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014 propozice čtvrtek 27. února 2014 Městská sportovní hala Otrokovice XVI. ročník - Mezinárodní

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Ostrava, 31. května 2015

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Ostrava, 31. května 2015 Seznam účastníků SportNES Ostrava Číž Dominik 98 Gloga Patrik 00 Hudcová Aneta 02 Janošec Miroslav 07 Janošcová Nikola 10 Juříček Daniel 02 Kirčevová Karolína 96 Kurečková Lenka 95 Mitrega Filip 04 Procházková

Více

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012 Pražský atletický svaz 140 00 Praha 4, Pod Děkankou 82 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012 I. ČÁST Obsah strana Pražská termínová listina 2 Všeobecná ustanovení pražských soutěží 3 Přebor Prahy mužů, žen, juniorů,

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Hodnocení 2. kola BWLN Morava

Hodnocení 2. kola BWLN Morava Hodnocení 2. kola BWLN Morava V poslední říjnovou sobotu se konalo 2. kolo BWLN Morava v herně SKY v Ostravě. Ředitel akce Tomáš Janošec a rozhodčí Lenka Maroušová z Prahy zkontrolovali průkazy ČSNS a

Více

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště OFICIÁLNÍ PROPOZICE PRO MISTROVSTVÍ ČR V ATLETICE MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET 27. 28. srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET NA DRÁZE Pořadatel Z pověření ČAS technicky

Více

Halové soutěže Libereckého KAS 2015

Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Obsah Termínová listina Soutěžní řád KP jednotlivců Rozpisy krajských přeborů jednotlivců Rozpisy veřejných halových závodů Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů Libereckého

Více

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Sobota 10. května 2014 Nově zrekonstruovaný špičkový

Více

25. ročník Chodovské tretry. sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin

25. ročník Chodovské tretry. sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin 25. ročník Chodovské tretry podpořena finančním grantem města Chodova a Karlovarského kraje Pořadatel ŠAK Chodov, z. s. ve spolupráci s DDM Bludiště Chodov Datum sobota 30. dubna 2016 od 10:15 hodin Místo

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V ATLETICKÉM ČTYŘBOJI ŽÁKŮ ZÁKLADNÍCH ŠKOL, KAT. IV Břeclav 14.-15. června 2012 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN SK Kociánka Brno, VUT v Brně, AK Olymp Brno, MU Brno z pověření České federace Spastic Handicap pořádají pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY, MBA, primátora statutárního města Brna, JUDr. MICHALA HAŠKA, hejtmana

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013 MUŽI DVOUHRA SKUPINA A Novák XXX (15:11, 15:13) (15:6, 15:5) (11:15, 13:15) (15, 15:8, 2 2:3 2. Novák (6:15, 5:15) (15:12, 8:15, 1:10

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

ATLETICKÝ ČTYŘBOJ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B

ATLETICKÝ ČTYŘBOJ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B ATLETICKÝ ČTYŘBOJ 2012 PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie 8. - 9. třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B OPAVA 31. 5. 2012 Propozice krajského finále v atletickém čtyřboji základní škol ve školním roce 2011/2012 A. Všeobecná

Více

OBALY MORAVA HALOVÝ MÍTINK 2005

OBALY MORAVA HALOVÝ MÍTINK 2005 OBALY MORAVA HALOVÝ MÍTINK 2005 skok vysoký - sprint - překážky skok daleký - trojskok - koule Atletika Otrokovice neděle 23. ledna 2005 Sportovní hala u koupaliště Otrokovice Časový pořad: 12:30 koule

Více

JARNÍ HANDICAP OPEN 2016

JARNÍ HANDICAP OPEN 2016 Z pověření České Federace Spastic Handicap, z. s. Vlaštovky Brno, z. s. a Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. POŘÁDAJÍ JARNÍ HANDICAP OPEN 2016 pod záštitou Ing. Petra Vokřála, primátora Statutárního města

Více

Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice

Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice Pořadatel Z pověření ČAS zajišťuje oddíl atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika Datum Neděle 7. září 2014 Místo Atletický stadion Mirka

Více

JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP

JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP TJ zdravotně postižených Halma Zbůch za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro pořádají JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP Stadión atletického klubu TJ Baník Stříbro

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 28. května 2016

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 28. května 2016 Seznam účastníků I.PSKN Praha Cínová Anna 99 Červeňák Dominik 03 Červeňáková Jana 06 Hamburg Lukáš 03 Herák Jan 99 Kutílek Samuel 07 Michalčíková Lucie 04 Munťan Tomáš 07 Paptistella Aldo 02 Svozilová

Více

Co je to Zlatá teniska?

Co je to Zlatá teniska? Co je to Zlatá teniska? Zlatá teniska je atletický víceboj pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet atletické disciplíny, pobavit se a strávit den s přáteli. Víceboj je určen především pro studenty VŠE,

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze Praha, atletický stadion

Více

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY Mistrovství České republiky zrakově postižených v atletice 10. 11. června 2006 Opava Pořadatel: Český svaz zrakově

Více

Praţský pohár neslyšících ve stolním tenise v Praze dne 8. listopadu 2008

Praţský pohár neslyšících ve stolním tenise v Praze dne 8. listopadu 2008 Praţský pohár neslyšících ve stolním tenise v Praze dne 8. listopadu 2008 Dne 8. listopadu 2008 se pořádal v hale Elizza v Praze Opatov turnaj ve stolním tenise pro neslyšící - Praţský pohár. Ačkoliv jsme

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno, VUT v Brně a AK Olymp Brno 5. ročník HANDICAP OPEN VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY,

Více

VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň

VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň Datum konání: 6-8.2.2009 Místo konání: Praha-Strahov Pořadatel: ASK Slavia Praha Výsledky

Více

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček.

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček. Asi každý trénoval během měsíce září, jak se dalo, aby se ukázal ve své nejlepší formě na závěrečném pátém kole soutěže STIMAX CUP 2015. V sobotu 26. září 2015 se na stadion v Krupce sjeli jednotlivci

Více

NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, z.s.; a za podpory firmy KnaufInsulation spol. s r.o. Krupka pořádají NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy pro sportovce zdravotních

Více

ROZPIS 1. mezinárodního závodu XXVIII. ročníku Beskydského turné žáků ve skoku na lyžích 2016 Evidenční číslo závodů: 1/ SL LRKZ Pořadatel:

ROZPIS 1. mezinárodního závodu XXVIII. ročníku Beskydského turné žáků ve skoku na lyžích 2016 Evidenční číslo závodů: 1/ SL LRKZ Pořadatel: XXVIII. ROČNÍK BESKYDSKÉHO TURNÉ ŽÁKŮ VE SKOKU NA LYŽÍCH 2016 Lyžařské areály: TJ TŽ Třinec - Nýdek ve čtvrtek 16. 6. 2016 TJ Frenštát p. R v pátek 17. 6. 2016 TJ Rožnov p. R. v sobotu 18. 6. 2016 Finále

Více

PODZIMNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP

PODZIMNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP TJ zdravotně postižených Halma Plzeň z pověření České federace Spastic Hadicap, z. s. za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro pořádají PODZIMNÍ ATLETIKA SPASTIC

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2016

Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2016 Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2016 I. ČÁST Obsah strana Pražská termínová listina 2 Všeobecná ustanovení pražských soutěží 3 Přebor Prahy mužů, žen, juniorů,

Více

Atletická středa v Houštce ( )

Atletická středa v Houštce ( ) Atletická středa v Houštce (5.9.2007) Informace o závodě Datum konání: 5.9.2007 Místo konání: Stará Boleslav Pořadatel: TJ Slavoj Stará Boleslav Výsledky zpracoval: Ondřej Daněk Ředitel závodu: Pavel Sládek

Více

Sonja Bratoew, Zittau. HSG Turbine Zittau / Schul- und Sportverwaltung Zittau

Sonja Bratoew, Zittau. HSG Turbine Zittau / Schul- und Sportverwaltung Zittau Ředitel závodu Vedoucí závodní kanceláře Finance Výdejna závodních dokumentů Koordinace vyhlášení výtězů Hlavní rozhodčí Dr. Ernst Richter, Olbersdorf Simone Geißler, Zittau Sonja Bratoew, Zittau Sonja

Více

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU 1. MČR ČSNS - FSN 2012 1. kolo 18. března 2012 SKK Vítkovice neslyšící SKN Brno 2 : 2 (1:2) Branky: 23 Kopačík M., 62 Holaň J. 14 Mikula D., 28 Rybníček V. Žluté karty: 18 Gajdošík T., 80 Holaň J. 34 Zeman

Více

Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016

Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016 Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016 konané dne 3. 10. 2015 v Olomouci V sobotu 3. října 2015 se konal M-ČR BWLN družstev 2. kolo v Olomouci. Začátek soutěže byl v 10.00 hod.

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu a s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze Praha, atletický stadion

Více

1. kolo KPD staršího žactva

1. kolo KPD staršího žactva Výsledky 1. kolo KPD staršího žactva Vyškov (9. 5. 2015) Datum konání: 9. 5. 2015 Místo konání: Vyškov Pořadatel: Atletický klub AHA Vyškov Výsledky zpracoval: Lubomír Papp & spol. Ředitel závodu: Hlavní

Více

KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši

KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši 1. ZŠ Olomouc, 9213 2. Heyerovského ZŠ Zábřeh, Boženy 33 7650 3. Němcové ZŠ Sluneční 38, 7545 4. Šumperk ZŠ a MŠ Struhlovsko, 7530 5. Hranice Slovanské

Více

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s.

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s. SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s. oddíl beachvolejbalu pořádá 23. Brněnský turnaj v beachvolejbalu mužů, žen a mládeže v Brně akce se koná za finanční podpory statutárního města Brna Pořadatel: Datum:

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá TJ Sokol Kdyně 2. Datum a místo: Sobota

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E S V A Z P O T Á P Ě Č Ů Č E S K É R E P U B L I K Y PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E 2012 Místo konání: Bazén Hotelu Thermal,

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Atletické soutěž. ěže 2016

Ústecký krajský atletický svaz. Atletické soutěž. ěže 2016 Ústecký krajský atletický svaz Atletické soutěž ěže 2016 Pro pot eby oddíl, klub a funkcioná vydala Sportovn technická komise ÚKAS Podle podkladů oddílů, klubů a dalších pracovníků STK ÚKAS zpracoval Petr

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV Mě sto Rý mařov Š OPÍK reklama & propagace ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA Datum: 31. 1. 1. 2. 2015

Více

VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 "O

VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 O VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 "O pohár senátora Miroslava Krejči" 6.8.2011 Čerstvý mistr světa v kouli kategorie M 65 Pavel Fencl získal i pohár senátora za vítězství ve vrhačském

Více

ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10

ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek,

Více

ROZPIS 1. mezinárodního závodu XXVII. ročníku Beskydského turné žáků ve skoku na lyžích 2015

ROZPIS 1. mezinárodního závodu XXVII. ročníku Beskydského turné žáků ve skoku na lyžích 2015 XXVII. ROČNÍK BESKYDSKÉHO TURNÉ ŽÁKŮ VE SKOKU NA LYŽÍCH 2015 Lyžařské areály: TJ Frenštát p. R. ve čtvrtek 18. 6. 2015 TJ Rožnov p. R. v pátek 19. 6. 2015 TJ Sokol Kozlovice v sobotu 20. 6. 2015 Finále

Více

6. ročník HANDICAP OPEN 2013

6. ročník HANDICAP OPEN 2013 Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně 6. ročník HANDICAP OPEN 2013 VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA,

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický klub AK ŠKODA Plzeň. Datum Sobota 27. června a neděle 28. června 2015. Místo Plzeň - atletický stadion města

Více

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: sobota, 25. října 2014 Místo konání: 7. Základní škola, 1. Máje 1700, Frýdek-Místek, www.7zsfm.cz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE

P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE P R O P O Z I C E MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ,JUNIOREK, DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V HALE Pořadatel: Z pověření ČAS technicky zajišťuje Atletický klub SSK Vítkovice. Datum: Sobota 18. a neděle 19.

Více

MČR v halové para lukostřelbě

MČR v halové para lukostřelbě TJ ZP Halma z.s. ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové para lukostřelbě Český lukostřelecký svaz a Česká federace Spastic Handicap, z.s. sportovní hala Západočeské univerzity v Plzni, Univerzitní

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Pelhřimov Datum: 31. ledna 2016 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Spartak Pelhřimov 2) Termín Neděle 31. ledna 2016 3) Místo

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2015 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Datum konání: Pořadatel: klub sportovních potápěčů Sponzoři: Organizační výbor:

Více

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL ODDÍL ATLETIKY TJ JISKRA OTROKOVICE pořádá POD ZÁŠTITOU STAROSTY MĚSTA OTROKOVICE MGR. JAROSLAVA BUDKA MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU ŠTAFETOVÝ ½ MARATON INSTITUCÍ, FIREM, RODIN, PŘÁTEL ½

Více

ROZPISY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JEDNOTLIVCŮ

ROZPISY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JEDNOTLIVCŮ ROZPISY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JEDNOTLIVCŮ Základní ustanovení SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) Závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožurky. b) Pořadatelem všech mistrovství České republiky

Více

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU NARAMA OPEN propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU A)Všeobecná ustanovení: 1.Pořadatel soutěže: o.s. Škola bojových umění NARAMA 2.Datum konání

Více

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2016 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 9.,10.1.2016 Slezská laťka (Opava) 11.1.2016 Akademické

Více

R O Z P I S soutěže sportovní všestrannosti ČOS na cvičební rok 2016/ 2017

R O Z P I S soutěže sportovní všestrannosti ČOS na cvičební rok 2016/ 2017 R O Z P I S soutěže sportovní všestrannosti ČOS na cvičební rok 2016/ 2017 A. Základní ustanovení 1. Základní předpis Soutěž sportovní všestrannosti je soutěží jednotlivců, v kategorii mladšího žactva

Více

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s CESA VUT Brno a Centrem Kociánka pořádá Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo pro jednotlivce

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 2. února 2014 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč 2) Termín

Více

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů SC Jedličkova ústavu Praha o.s. z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci s Českým svazem curlingu pořádá 1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů PRAHA 29. března 2009 Curlingová hala

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÉ BUDĚJOVICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ 2011 přebor ČR kategorie B a C Místo konání: Plavecký stadion České Budějovice Datum konání: 25. 6. - 26. 6. 2011

Více

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ SOUTĚŽE ZIMA-JARO

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ SOUTĚŽE ZIMA-JARO Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ SOUTĚŽE ZIMA-JARO 2009/2010 Obsah strana Termínová listina 3 Základní informační přehled 4 A. Přebory Prahy jednotlivců 5 B. Přebor Prahy žactva 7 C. Veřejné závody žactva

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

ASK Slavia Praha. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích

ASK Slavia Praha. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích ASK Slavia Praha pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích Neděle 26. června 2016 Vedoucí činovníci Ředitel závodů Technický ředitel Hlavní rozhodčí Ing. Josef Šrámek

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2011 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Český Krumlov Datum konání: 17. 12. 2011 Pořadatel: klub sportovních potápěčů NEPTUN

Více