Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota 19.9. 2009 v Brně"

Transkript

1 Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně V sobotu 19.září se konal v Brně Atletický pětiboj ČR neslyšících dětí a mládeže - poprvé v historii. Pořadatelem byl SKN Brno - oddíl atletiky. Akce proběhla na stadionu VUT Pod Palackého vrchem za slunečného počasí - 23 stupňů, nebyl podán žádný protest. Akce proběhla dle pravidel atletiky v příjemném prostředí a atmosféře. Spokojení byli všichni. Velké poděkování za pomoc, starost a zajištění celé akce patří panu Svobodovi a paní Svobodové - oba z ACP Olymp Brno. Díky patří také hlavnímu rozhodčímu panu Jiřímu Kubíčkovi, vrchníkům výšky, dálky a koule - Vlastě Kašpárkové, Evě Gajdošíkové, Břetislavu Jílkovi, větroměr sledovala Jana Kubíčková a startérovi Petru Kotyzovi st. Technickou četu zajistili studenti Biskupského gymnázia z Brna - všem díky. Původně bylo přihlášených více závodníků, avšak jak se blížil termín, někteří odřekli účast - omluvili se a někteří se neuměli omluvit - ubylo okolo 15 závodníků z původně přihlášených. Muži: bylo to zajímavé - Muriz Džilič z I.PSKN po 4 disciplíně byl pátý o 224 bodů, poslední disciplína 800 m pilně běžel, získal náskok, nasbíral 628 bodů a vyhrál o 97 bodů. Žáci: Pavel Picek ze SKN Brno v každé disciplíně udržel prvenství, hlavně hodil kouli nejdál - získal více bodů a nasbíral celkem 1757 bodů - měl náskok o 296 bodů. Žákyně: Jana Ratajská závodila mezi žáky. Na vyhlášení vítězů byly předány za místo krásné medaile. Všichni závodníci dostali diplomy, dárky od sponzorů (botasky, nafukovací matrace, zdravotní potřeby, barevné dresy, nějakou elektroniku.atd.). Poděkování: - za sponzorské dary firmě Nadace Fons Salutis (startovací čísla a špendlíky), Hartmann zdravotní potřeby, Botas, Technofarm elektro Ivančice, Elektro Holoubkovi Ivančice, Kožená Galanterie Ivančice Frantová, Motoristické potřeby Tetčice, GE Money a Barnex sport. - hlavně manželům Svobodovým z ACP Olymp Brno. - za organizaci - Romanu Kautovi ze SKN Brno, místopředsedovi STK atletiky ČSNS - za přípravu akce a zpracování výkonů do výsledkové listiny - Petrovi Kautovi ze SKN Brno, členu STK atletiky ČSNS - za pořadatelskou práci ze SKN Brno: hospodářce Evě Borovičkové, Milanovi Sklenákovi a Františkovi Klofáčovi. - za doprovod závodníků z řad mládeže se SP na atletický pětiboj a zpět: M. Spilkové z I.PSKN Praha a R. Smutné ze SKN Brno (ZŠ Ivančice) - v neposlední řadě poděkování patří Českému svazu neslyšících sportovců za podporu mládežnického sportu osobám se sluchovým postižením! Výsledky jsou přiloženy k hodnocení. Zapsal dne : Roman Kaut místopředseda SKN Brno

2 Seznam účastníků I.PSKN Praha Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Džilič Muriz 82 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 SCN Ostrava Braneac Martin 89 SKN Brno Berky Pavel 99 Bilinský Jan 90 Horváth Dino 96 Petrůj David 94 Picek Pavel 94 Ratajská Jana 94 Ratajský René 90 SK SKIVELO Olomouc Murín Lukáš 88 Strana: 1-7

3 MUŽI 100 m vítr: 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12,84 sec Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12,86 sec Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12,94 sec Ratajský René 90 SKN Brno 13,45 sec Bilinský Jan 90 SKN Brno 13,49 sec Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13,55 sec Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13,83 sec 337 Po 1. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 495 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 492 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 478 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 394 b. 5. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 379 b. 7. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 337 b. Skok daleký 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 5,41 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 5,19 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 5,09 m Ratajský René 90 SKN Brno 5,05 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 5,05 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 4,79 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 0 m 0 Po 2. disciplíně 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 955 b. 2. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 897 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 895 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 786 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 729 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 722 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. Vrh koulí 6 kg 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 8,85 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 8,70 m Ratajský René 90 SKN Brno 8,24 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 7,88 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 6,90 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 6,73 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 5,62 m 227 Strana: 2-7

4 Po 3. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1312 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1256 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1188 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1167 b. 5. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1130 b. 6. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1088 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 615 b. Skok vysoký 1. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1,69 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1,55 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1,55 m Ratajský René 90 SKN Brno 1,55 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1,50 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 1,40 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1,30 m 250 Po 4. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1738 b. 2. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1666 b. 3. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1645 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1593 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1514 b. 6. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1438 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 932 b. 800 m 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2:18,07 min Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 2:38,39 min Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2:39,02 min Ratajský René 90 SKN Brno 2:45,08 min Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 2:56,64 min Bilinský Jan 90 SKN Brno 3:00,36 min Braneac Martin 89 SCN Ostrava 3:20,60 min 92 Po 5. disciplíně 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2142 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2045 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1983 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1936 b. 5. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1844 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1758 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 1149 b. Strana: 3-7

5 ŽÁCI 60 m vítr: 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8,40 sec Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8,81 sec Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8,84 sec Horváth Dino 96 SKN Brno 9,12 sec Petrůj David 94 SKN Brno 9,31 sec Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 sec 0 Po 1. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 449 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 347 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 340 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 278 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 239 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 0 b. Skok daleký 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 4,50 m Picek Pavel 94 SKN Brno 4,24 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 4,03 m Horváth Dino 96 SKN Brno 3,91 m Petrůj David 94 SKN Brno 3,88 m Berky Pavel 99 SKN Brno 2,47 m 14 Po 2. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 694 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 637 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 551 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 469 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 426 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 14 b. Vrh koulí 4 kg 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 10,64 m Petrůj David 94 SKN Brno 8,40 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 7,40 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 7,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 5,25 m Berky Pavel 99 SKN Brno 3,19 m 89 Po 3. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1218 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 962 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 882 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 816 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 674 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 4-7

6 Skok vysoký 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1,35 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1,30 m Petrůj David 94 SKN Brno 1,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 1,30 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1,20 m Berky Pavel 99 SKN Brno 0,95 m 0 Po 4. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1501 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1150 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1132 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1066 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 924 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. 800 m 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 2:48,61 min Horváth Dino 96 SKN Brno 2:53,93 min Picek Pavel 94 SKN Brno 2:55,23 min Petrůj David 94 SKN Brno 3:13,05 min Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 3:19,37 min Berky Pavel 99 SKN Brno 4:19,47 min 0 Po 5. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1757 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1461 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1230 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1199 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 1191 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 5-7

7 ŽÁKYNĚ 60 m vítr: 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9,92 sec 353 Po 1. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 353 b. Skok daleký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 3,49 m 198 Po 2. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 551 b. Vrh koulí 3 kg 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 6,36 m 294 Po 3. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 845 b. Skok vysoký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1,25 m 359 Po 4. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. 800 m 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 4:25,15 min 0 Po 5. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. Strana: 6-7

8 MUŽI 100m body dálka body koule 6kg body výška body 800m body 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13, , , , :18, Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12, , , , :39, Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12, , , , :56, Ratajský René 90 SKN Brno 13, , , , :45, Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12, , , , :38, Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13, , , , :20, Bilinský Jan 90 SKN Brno 13, , , :00, Body celkem ŽÁCI 60m body dálka body koule 4kg body výška body 800m body 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8, , , , :55, Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8, , , , :48, Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8, , , , : Petrůj David 94 SKN Brno 9, , , , :13, Horváth Dino 96 SKN Brno 9, , , , :53, Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 0 2, , ,95 0 4:19, Body celkem ŽÁKYNĚ 60m body dálka body koule 3kg body výška body 800m body 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9, , , , :25, Body celkem Strana: 7-7

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007 Seznam účastníků I.PSKN Praha Bačkovský Karel 88 Bachovská Sandra 92 Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Dunová Martina 93 Gorolová Diana 96 Janouchová Věra 94 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 Kratzmann

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník

Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Mistrovství ČR veteránů v atletice - 47. ročník Pořadatel: z pověření SV ČAS zajišťuje Atletický klub Olomouc Místo: Sportovní areál TJ Lokomotiva, 17. listopadu 3 Olomouc Datum: sobota 15. června 2013

Více

CZECH ATHLETIC FESTIVAL. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník

CZECH ATHLETIC FESTIVAL. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník CZECH ATHLETIC FESTIVAL MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK BRNO 2008 Velká cena Brna v trojskoku 2. ročník 2. ročník mezinárodního atletického mítinku pro 300 sportovců do 15 let, 17 let, 19 let, 22 let a dospělé

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 A. Všeobecná ustanovení --------------------------- 1.

Více

CZECH ATHLETIC FESTIVAL

CZECH ATHLETIC FESTIVAL CZECH ATHLETIC FESTIVAL VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE 2008 3. ročník evropského atletického mítinku SVĚTOVÝ ATLETICKÝ DEN IAAF 2008 OLYMPIC HOPES 2008 3. ročník evropského atletického mítinku

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2015 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této

Více

XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu

XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Memoriál Marcely Mikešové v kategorii veteránek Krajský přebor Karlovarského kraje v přespolním běhu (Závody jsou podpořeny finančním grantem Města Chodova, Města Lokte

Více

A: Všeobecná ustanovení:

A: Všeobecná ustanovení: Krajské kolo Sportovní ligy základních škol Pohár Rozhlasu s Českou spořitelnou - kategorie III. + IV. ŠUMPERK 19. 5. 2015 A: Všeobecná ustanovení: Pořadatelé: OR AŠSK ČR Šumperk, SVČ a ZpDVPP Doris Šumperk,

Více

Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta

Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta Propozice - 48. Mistrovství České republiky veteránů pro rok 2014 konané pod záštitou primátora města Děčín Františka Pelanta Pořadatel: Místo: Z pověření Sdružení veteránů ČAS zajišťuje ASK Děčín Atletický

Více

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF 1946-2012 VÝKONNÝ VÝBOR SSK VÍTKOVICE DEAF PŘEDSEDA Petr LACH e-mail: petr.lach@email.cz MÍSTOPŘEDSEDA, Marcela HYKLOVÁ MATRIKÁŘKA e-mail: marcela.hyklova@gmail.com SPORTOVNÍ

Více

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014 propozice čtvrtek 27. února 2014 Městská sportovní hala Otrokovice XVI. ročník - Mezinárodní

Více

Hodnocení 2. kola BWLN Morava

Hodnocení 2. kola BWLN Morava Hodnocení 2. kola BWLN Morava V poslední říjnovou sobotu se konalo 2. kolo BWLN Morava v herně SKY v Ostravě. Ředitel akce Tomáš Janošec a rozhodčí Lenka Maroušová z Prahy zkontrolovali průkazy ČSNS a

Více

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012

Pražský atletický svaz PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012 Pražský atletický svaz 140 00 Praha 4, Pod Děkankou 82 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2012 I. ČÁST Obsah strana Pražská termínová listina 2 Všeobecná ustanovení pražských soutěží 3 Přebor Prahy mužů, žen, juniorů,

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

Halové soutěže Libereckého KAS 2015

Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Halové soutěže Libereckého KAS 2015 Obsah Termínová listina Soutěžní řád KP jednotlivců Rozpisy krajských přeborů jednotlivců Rozpisy veřejných halových závodů Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů Libereckého

Více

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Sobota 10. května 2014 Nově zrekonstruovaný špičkový

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V ATLETICKÉM ČTYŘBOJI ŽÁKŮ ZÁKLADNÍCH ŠKOL, KAT. IV Břeclav 14.-15. června 2012 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní

Více

Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice

Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice Propozice - Mistrovství České republiky družstev mužů a žen v atletice Pořadatel Z pověření ČAS zajišťuje oddíl atletiky T.J. Sokol Kolín-atletika Datum Neděle 7. září 2014 Místo Atletický stadion Mirka

Více

JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP

JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP TJ zdravotně postižených Halma Zbůch za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro pořádají JARNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP Stadión atletického klubu TJ Baník Stříbro

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

Co je to Zlatá teniska?

Co je to Zlatá teniska? Co je to Zlatá teniska? Zlatá teniska je atletický víceboj pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet atletické disciplíny, pobavit se a strávit den s přáteli. Víceboj je určen především pro studenty VŠE,

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN SK Kociánka Brno, VUT v Brně, AK Olymp Brno, MU Brno z pověření České federace Spastic Handicap pořádají pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY, MBA, primátora statutárního města Brna, JUDr. MICHALA HAŠKA, hejtmana

Více

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY Mistrovství České republiky zrakově postižených v atletice 10. 11. června 2006 Opava Pořadatel: Český svaz zrakově

Více

VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň

VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň VÝSLEDKY Halové Mistrovství ČR ve vícebojích mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň Datum konání: 6-8.2.2009 Místo konání: Praha-Strahov Pořadatel: ASK Slavia Praha Výsledky

Více

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze

Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu a s podporou Hlavního města Prahy a Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let na dráze Praha, atletický stadion

Více

Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016

Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016 Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016 konané dne 3. 10. 2015 v Olomouci V sobotu 3. října 2015 se konal M-ČR BWLN družstev 2. kolo v Olomouci. Začátek soutěže byl v 10.00 hod.

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno, VUT v Brně a AK Olymp Brno 5. ročník HANDICAP OPEN VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY,

Více

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU 1. MČR ČSNS - FSN 2012 1. kolo 18. března 2012 SKK Vítkovice neslyšící SKN Brno 2 : 2 (1:2) Branky: 23 Kopačík M., 62 Holaň J. 14 Mikula D., 28 Rybníček V. Žluté karty: 18 Gajdošík T., 80 Holaň J. 34 Zeman

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

1. kolo KPD staršího žactva

1. kolo KPD staršího žactva Výsledky 1. kolo KPD staršího žactva Vyškov (9. 5. 2015) Datum konání: 9. 5. 2015 Místo konání: Vyškov Pořadatel: Atletický klub AHA Vyškov Výsledky zpracoval: Lubomír Papp & spol. Ředitel závodu: Hlavní

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E S V A Z P O T Á P Ě Č Ů Č E S K É R E P U B L I K Y PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E 2012 Místo konání: Bazén Hotelu Thermal,

Více

KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši

KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši KF Atletický čtyřboj ZŠ 26.5.2014 Šumperk výsledky - hoši 1. ZŠ Olomouc, 9213 2. Heyerovského ZŠ Zábřeh, Boženy 33 7650 3. Němcové ZŠ Sluneční 38, 7545 4. Šumperk ZŠ a MŠ Struhlovsko, 7530 5. Hranice Slovanské

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Atletické soutěž. ěže 2016

Ústecký krajský atletický svaz. Atletické soutěž. ěže 2016 Ústecký krajský atletický svaz Atletické soutěž ěže 2016 Pro pot eby oddíl, klub a funkcioná vydala Sportovn technická komise ÚKAS Podle podkladů oddílů, klubů a dalších pracovníků STK ÚKAS zpracoval Petr

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá TJ Sokol Kdyně 2. Datum a místo: Sobota

Více

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV

ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV ROZPIS ZÁVODU ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. 1. - 1. 2. 2014 RÝMAŘOV Mě sto Rý mařov Š OPÍK reklama & propagace ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA Datum: 31. 1. 1. 2. 2015

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 "O

VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 O VÝSLEDKY 1. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2011 "O pohár senátora Miroslava Krejči" 6.8.2011 Čerstvý mistr světa v kouli kategorie M 65 Pavel Fencl získal i pohár senátora za vítězství ve vrhačském

Více

6. ročník HANDICAP OPEN 2013

6. ročník HANDICAP OPEN 2013 Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně 6. ročník HANDICAP OPEN 2013 VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA,

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: sobota, 25. října 2014 Místo konání: 7. Základní škola, 1. Máje 1700, Frýdek-Místek, www.7zsfm.cz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015

Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Propozice - MČR mužů a žen na dráze 2015 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický klub AK ŠKODA Plzeň. Datum Sobota 27. června a neděle 28. června 2015. Místo Plzeň - atletický stadion města

Více

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2016 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 9.,10.1.2016 Slezská laťka (Opava) 11.1.2016 Akademické

Více

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL

MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU MARATON A PŮL ODDÍL ATLETIKY TJ JISKRA OTROKOVICE pořádá POD ZÁŠTITOU STAROSTY MĚSTA OTROKOVICE MGR. JAROSLAVA BUDKA MEMORIÁL MUDR. JOSEFA PODMOLÍKA V ½ MARATONU ŠTAFETOVÝ ½ MARATON INSTITUCÍ, FIREM, RODIN, PŘÁTEL ½

Více

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU

NARAMA OPEN. propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU NARAMA OPEN propozice na otevřený turnaj v kumite pro žáky a dorostence *KARATE *TAEKWON-DO *KICK-BOX *KUNG-FU A)Všeobecná ustanovení: 1.Pořadatel soutěže: o.s. Škola bojových umění NARAMA 2.Datum konání

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÉ BUDĚJOVICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ 2011 přebor ČR kategorie B a C Místo konání: Plavecký stadion České Budějovice Datum konání: 25. 6. - 26. 6. 2011

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů SC Jedličkova ústavu Praha o.s. z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci s Českým svazem curlingu pořádá 1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů PRAHA 29. března 2009 Curlingová hala

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE 10. 12. 9. 2015 (závody 11. 12. 9. 2015) Stadion Juliska Stadion mládeže Kotlářka Praha 6 Dejvice VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel

Více

ASK SLAVIA PRAHA. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích

ASK SLAVIA PRAHA. pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY. Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích ASK SLAVIA PRAHA pořádá PRAŽSKÉ MEMORIÁLY Praha, atletický stadion SK Slavia Praha ve Vršovicích Pátek 3. července 2015 Vedoucí činovníci Ředitel závodů Hlavní rozhodčí Technický ředitel Vedoucí závodní

Více

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 TJ ZP Halma Zbůch ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 Český svaz lukostřelby a Česká federace Spastic Handicap o.s. sportovní hala Střední odborné

Více

ASK Slavia Praha 80 SK ZŠ Jeseniova Praha 69 Univerzitní sportovní klub Praha 40 Atletika Jižní Město 38 SK Kotlářka Praha 36 Spartak Praha 4 31 TJ

ASK Slavia Praha 80 SK ZŠ Jeseniova Praha 69 Univerzitní sportovní klub Praha 40 Atletika Jižní Město 38 SK Kotlářka Praha 36 Spartak Praha 4 31 TJ Oddíl Počet startů ASK Slavia Praha 80 SK ZŠ Jeseniova Praha 69 Univerzitní sportovní klub Praha 40 Atletika Jižní Město 38 SK Kotlářka Praha 36 Spartak Praha 4 31 6 4 7 A. C. Sparta Praha 16 6 4 3 TJ

Více

Praha bez předsudků 2010

Praha bez předsudků 2010 V Praze dne 11. 2. 2010 Vážení přátelé, sportovně sociální projekt prevence kriminality a sociálně patologických jevů Sport bez předsudků 2010, který letos probíhá již 7. rokem, si Vás a Vaši základní

Více

2. CZECH OPEN 2003. nejpozději do 3. října 2003-12.00 hod. na přiloženém formuláři e-mailem (czechopen@taekwondo.cz) nebo faxem (251-022-319)

2. CZECH OPEN 2003. nejpozději do 3. října 2003-12.00 hod. na přiloženém formuláři e-mailem (czechopen@taekwondo.cz) nebo faxem (251-022-319) 2. CZECH OPEN 2003 Datum konání: 10.-12. října 2003 Místo konání: Sportovní hala v Třeboni, Sportovní ulice Pořadatel: Taekwon-do ITF Sonkal Praha Ředitel soutěže: Ondřej Vrábel (777-011-692) Hlavní rozhodčí:

Více

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ SPORTOVNÍ KLUB UNIVERZITY PALACKÉHO OLOMOUC ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ POŘÁDÁ: VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ Pod záštitou primátora města Olomouce doc. Mgr.

Více

LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008. Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ. Asociace školních sportovních klubů České republiky

LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008. Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ. Asociace školních sportovních klubů České republiky Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008 Základní škola Litomyšl, T.G.Masaryka 1145 Propozice republikového finále AŠSK ČR ve stolním tenisu základních škol Litomyšl 7.12.-9.12.2008

Více

INTERNATIONAL SWIMMING CHAMPIONSHIP JABLONEC NAD NISOU 7. 9. 11. 2008

INTERNATIONAL SWIMMING CHAMPIONSHIP JABLONEC NAD NISOU 7. 9. 11. 2008 2 0 0 8 Otevřený plavecký závod zdravotně a tělesně postižených 7. 11. Mezinárodní plavecký závod všech věkových kategoriích 8. 11. 9. 11. Hlavní partner : Organizátor akce: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s.,

Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s., Info OUN Olomouc 09/2007 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc, o.s., Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@centrum.cz, oun.ol@centrum.cz SMS: 777 854 328 mobil:!!! 774

Více

ČSVP, Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Strahov IČO : 60461331 tel. fax :257 222 577vodni.polo@cstv.cz účet : 1727305504/0600

ČSVP, Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Strahov IČO : 60461331 tel. fax :257 222 577vodni.polo@cstv.cz účet : 1727305504/0600 Zápis číslo 04/2015 2016 (30/2015) ze schůze sportovně-technické komise ČSVP, konané dne 23. 9. 2015 - Strakonice Přítomni: ing. Volák Jiří 1. kontrola plnění bodů zápisů 2015 není ke kontrole žádný bod

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2016 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky 2014 a ustanovení

Více

63. ROČNÍK BĚHU 17. LISTOPADU 53. ROČNÍK AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU PRO ROK 2015

63. ROČNÍK BĚHU 17. LISTOPADU 53. ROČNÍK AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU PRO ROK 2015 ROZPIS ZÁVODU Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT V PRAZE ve spolupráci s VŠTJ Stavební fakulta pořádá 63. ROČNÍK BĚHU 17. LISTOPADU a 53. ROČNÍK AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU PRO ROK 2015

Více

Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS. typ akce. sport akce pořadatel. datum LEDEN

Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS. typ akce. sport akce pořadatel. datum LEDEN Sportovní kalendář ČPV-ČSNS svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS datum LEDEN typ akce sport akce pořadatel 10.1.2009 turnaj STK-FO Budějovický turnaj v halové kopané mužů - Budějovický pohár BSKN České

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE 29. 30.září 2012 PROPOZICE POŘADATEL : SK Handicapovaných cyklistů Praha Česká asociace

Více

ÚAMK- Automotoklub neslyšících Valašské Meziříčí. P r o p o z i c e

ÚAMK- Automotoklub neslyšících Valašské Meziříčí. P r o p o z i c e ÚAMK- Automotoklub neslyšících Valašské Meziříčí P r o p o z i c e Automobilové orientační soutěže s mezinárodní účastí 12. Bezpečné cesty Jízda zručností o Valašský pohár Hluk 28. 9.2013 Vážení motoristé,

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MUŽI DVOUHRA SKUPINA A Hošek Sklenák Mundok Hudi BODY SKÓRE POŘADÍ Hošek XXX 2:0 (15:11, 2:0 (15:3, 2:0 (15:2, 6 6:0 1. 15:6)

Více

TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch. za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro

TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch. za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch za podpory Plzeňského kraje a za spoluúčasti Atletického klubu TJ Baník Stříbro PODZIMNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP VÝSLEDKY Stadión atletického klubu TJ Baník Stříbro

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.cz R O Z P I S P ř e b o r u Č e s k é r e p u b l i k y jednotlivců VS

Více

JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ

JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ OBALY MORAVA, A. S. NERUDOVA 1700 765 02 OTROKOVICE TEL. 57 766 44 00 FAX. 57 766 44 01 MAIL: OM@OBALYMORAVA.CZ Milí přátelé sportu! Je mi ctí převzít záštitu

Více

YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix

YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix propozice závodu Pořadatel: T. J. Sokol Kolín atletika Datum: neděle 3.5.2015 Místo konání: Atletický stadion M.Tučka v Borkách, ul. Brankovická 979, 280 02 Kolín 5, (6

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: II. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

Mistrovství České republiky

Mistrovství České republiky Tělovýchovná jednota SPASTIC SPORT PRAHA o. s. ve spolupráci s SK START PRAHA a z pověření České federace Spastic Handicap o. s. pořádá Mistrovství České republiky V LUKOSTŘELBĚ v areálu SK START PRAHA

Více

160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S

160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 p.o. box 40, tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y jednotlivců

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015 II. ČÁST

Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015 II. ČÁST Pražský atletický svaz Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 PRAŽSKÉ ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015 II. ČÁST OBSAH: I. Pražská termínová listina 3 II. Všeobecná ustanovení pro pražské soutěže 7 III. Soutěžní řád městského

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ 2013 15. - 17. února Běžecký areál PUSTEVNY 1 2 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci POHÁR ČASPV 2015 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci T E A M G Y M a T E A M G Y M J U N I O R Trutnov, sobota 14. 11. 2015 A/ Všeobecná ustanovení

Více

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Muži Jihlava Datum: 19. února 2012 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK PSJ Jihlava 2) Termín Neděle 19. února 2012 3) Místo konání

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na patnáctý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Mediální partneři: Litoměřický

Více

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje projekt podporuje prof. Ing. Karel

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 Praha, září 2008 Přehled akcí Listopad 2008 Prosinec 2008 Leden 2009 08. Akademické mistrovství ČR 2008 Tech.pořadatel: CESA VUT Brno, SPORTLIFE a ČAVS Přihlášky

Více

Mladý mušketýr. Cadet Cup

Mladý mušketýr. Cadet Cup ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2013/14 Změny v kalendáři: V Brně na turnaji ve fleretu je kategorie žáků a žaček přesunuta z 18.-19.1.2014 na sobotu 8.2.2014. V kordu je zrušen turnaj juniorky+kadetky

Více

KOBRA CUP BUDO STYLES 2015

KOBRA CUP BUDO STYLES 2015 KOBRA CUP BUDO STYLES 2015 V sobotu 28. 11. 2015 proběhla v kladenské hale bios v dójó ČABB soutěž v bojových stylech. Akce byla určena především pro začátečníky a malé závodníky, kteří ještě nesplňují

Více

É č É Í Ř Á Ě ž š č č š š šť Ť Ý č č Ť Ť Ť č Ť č šť Í č č č š š ď ž Ť Á č Í Ó š Ž š Č Ť č Ť č Ť ď č š Č Ď ž ž š č č č Ú Š š Ť Č š ž š š č Ú š č š É Š š šš š Ť č č č č š č š Ť č č ž š č Ť č š Ť š č š č

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

Závěrečná zpráva o využití dotace

Závěrečná zpráva o využití dotace Příloha č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace č..0050./0/ošk/2015 I. Zpráva o využití dotace: Závěrečná zpráva o využití dotace Název dotačního programu: Podpora volnočasových aktivit a vzdělávání dětí a

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Info OUN Olomouc 10/2007 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ouneslysicich.ol@iol.cz, oun.olomouc@centrum.cz, oun.ol@centrum.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225,

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

ve spolupráci Dům dětí a mládeže Modřany

ve spolupráci Dům dětí a mládeže Modřany Dům dětí a mládeže, Praha 6 - Řepy, U Boroviček 1 U Boroviček 1, 163 00 Praha 6 Tel./fax.: 2 35 32 33 32 info@ddmp6.cz www.ddmp6.cz DDM hl. m. Prahy Stadion mládeže, Na Kotlářce, Praha 6 ve spolupráci

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek. perkusní brokovnice 25 terčů

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek. perkusní brokovnice 25 terčů ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ SPORTOVNĚ STŘELECKÝ KLUB 0205 ŠKODA MLADÁ BOLESLAV P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek perkusní brokovnice 25 terčů Obec Kněžmost Kněžmost

Více

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR Čl. I. Systém soutěže 1. Český pohár je roční soutěž v atletice vozíčkářů skládající se z jednotlivých kol. 2. Jednotlivá kola pořádají oddíly nebo

Více

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE

PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PROPOZICE XII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE : PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS ve spolupráci s PARDUBICKÝM KRAJEM, CHRUDIMSKÝM DENÍKEM, SPORTOVNI UNII CHRUDIMSKA, městy Chrudim, Slatiňany,

Více

2. kolo soutěže družstev staršího žactva

2. kolo soutěže družstev staršího žactva Výsledky 2. kolo soutěže družstev staršího žactva Břeclav (11. 5. 2014) Datum konání: 11. 5. 2014 Místo konání: Břeclav Pořadatel: TJ Lokomotiva Břeclav Výsledky zpracoval: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí:

Více

2. kolo seriálu DPP 2015

2. kolo seriálu DPP 2015 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice 20. 6. 2015 Sportcentrum Račice veslařský kanál 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice Pořadatel Svaz potápěčů České republiky Klub potápěčů KRAKEN Litoměřice Místo konání

Více