Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota 19.9. 2009 v Brně"

Transkript

1 Hodnocení Atletický pětiboj ČR sobota v Brně V sobotu 19.září se konal v Brně Atletický pětiboj ČR neslyšících dětí a mládeže - poprvé v historii. Pořadatelem byl SKN Brno - oddíl atletiky. Akce proběhla na stadionu VUT Pod Palackého vrchem za slunečného počasí - 23 stupňů, nebyl podán žádný protest. Akce proběhla dle pravidel atletiky v příjemném prostředí a atmosféře. Spokojení byli všichni. Velké poděkování za pomoc, starost a zajištění celé akce patří panu Svobodovi a paní Svobodové - oba z ACP Olymp Brno. Díky patří také hlavnímu rozhodčímu panu Jiřímu Kubíčkovi, vrchníkům výšky, dálky a koule - Vlastě Kašpárkové, Evě Gajdošíkové, Břetislavu Jílkovi, větroměr sledovala Jana Kubíčková a startérovi Petru Kotyzovi st. Technickou četu zajistili studenti Biskupského gymnázia z Brna - všem díky. Původně bylo přihlášených více závodníků, avšak jak se blížil termín, někteří odřekli účast - omluvili se a někteří se neuměli omluvit - ubylo okolo 15 závodníků z původně přihlášených. Muži: bylo to zajímavé - Muriz Džilič z I.PSKN po 4 disciplíně byl pátý o 224 bodů, poslední disciplína 800 m pilně běžel, získal náskok, nasbíral 628 bodů a vyhrál o 97 bodů. Žáci: Pavel Picek ze SKN Brno v každé disciplíně udržel prvenství, hlavně hodil kouli nejdál - získal více bodů a nasbíral celkem 1757 bodů - měl náskok o 296 bodů. Žákyně: Jana Ratajská závodila mezi žáky. Na vyhlášení vítězů byly předány za místo krásné medaile. Všichni závodníci dostali diplomy, dárky od sponzorů (botasky, nafukovací matrace, zdravotní potřeby, barevné dresy, nějakou elektroniku.atd.). Poděkování: - za sponzorské dary firmě Nadace Fons Salutis (startovací čísla a špendlíky), Hartmann zdravotní potřeby, Botas, Technofarm elektro Ivančice, Elektro Holoubkovi Ivančice, Kožená Galanterie Ivančice Frantová, Motoristické potřeby Tetčice, GE Money a Barnex sport. - hlavně manželům Svobodovým z ACP Olymp Brno. - za organizaci - Romanu Kautovi ze SKN Brno, místopředsedovi STK atletiky ČSNS - za přípravu akce a zpracování výkonů do výsledkové listiny - Petrovi Kautovi ze SKN Brno, členu STK atletiky ČSNS - za pořadatelskou práci ze SKN Brno: hospodářce Evě Borovičkové, Milanovi Sklenákovi a Františkovi Klofáčovi. - za doprovod závodníků z řad mládeže se SP na atletický pětiboj a zpět: M. Spilkové z I.PSKN Praha a R. Smutné ze SKN Brno (ZŠ Ivančice) - v neposlední řadě poděkování patří Českému svazu neslyšících sportovců za podporu mládežnického sportu osobám se sluchovým postižením! Výsledky jsou přiloženy k hodnocení. Zapsal dne : Roman Kaut místopředseda SKN Brno

2 Seznam účastníků I.PSKN Praha Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Džilič Muriz 82 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 SCN Ostrava Braneac Martin 89 SKN Brno Berky Pavel 99 Bilinský Jan 90 Horváth Dino 96 Petrůj David 94 Picek Pavel 94 Ratajská Jana 94 Ratajský René 90 SK SKIVELO Olomouc Murín Lukáš 88 Strana: 1-7

3 MUŽI 100 m vítr: 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12,84 sec Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12,86 sec Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12,94 sec Ratajský René 90 SKN Brno 13,45 sec Bilinský Jan 90 SKN Brno 13,49 sec Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13,55 sec Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13,83 sec 337 Po 1. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 495 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 492 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 478 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 394 b. 5. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 379 b. 7. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 337 b. Skok daleký 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 5,41 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 5,19 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 5,09 m Ratajský René 90 SKN Brno 5,05 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 5,05 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 4,79 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 0 m 0 Po 2. disciplíně 1. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 955 b. 2. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 897 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 895 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 786 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 729 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 722 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 388 b. Vrh koulí 6 kg 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 8,85 m Braneac Martin 89 SCN Ostrava 8,70 m Ratajský René 90 SKN Brno 8,24 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 7,88 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 6,90 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 6,73 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 5,62 m 227 Strana: 2-7

4 Po 3. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1312 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1256 b. 3. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1188 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1167 b. 5. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1130 b. 6. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1088 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 615 b. Skok vysoký 1. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1,69 m Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1,55 m Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1,55 m Ratajský René 90 SKN Brno 1,55 m Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1,50 m Bilinský Jan 90 SKN Brno 1,40 m Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1,30 m 250 Po 4. disciplíně 1. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1738 b. 2. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1666 b. 3. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 1645 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1593 b. 5. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 1514 b. 6. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1438 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 932 b. 800 m 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2:18,07 min Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 2:38,39 min Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2:39,02 min Ratajský René 90 SKN Brno 2:45,08 min Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 2:56,64 min Bilinský Jan 90 SKN Brno 3:00,36 min Braneac Martin 89 SCN Ostrava 3:20,60 min 92 Po 5. disciplíně 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 2142 b. 2. Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 2045 b. 3. Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 1983 b. 4. Ratajský René 90 SKN Brno 1936 b. 5. Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 1844 b. 6. Braneac Martin 89 SCN Ostrava 1758 b. 7. Bilinský Jan 90 SKN Brno 1149 b. Strana: 3-7

5 ŽÁCI 60 m vítr: 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8,40 sec Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8,81 sec Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8,84 sec Horváth Dino 96 SKN Brno 9,12 sec Petrůj David 94 SKN Brno 9,31 sec Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 sec 0 Po 1. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 449 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 347 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 340 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 278 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 239 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 0 b. Skok daleký 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 4,50 m Picek Pavel 94 SKN Brno 4,24 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 4,03 m Horváth Dino 96 SKN Brno 3,91 m Petrůj David 94 SKN Brno 3,88 m Berky Pavel 99 SKN Brno 2,47 m 14 Po 2. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 694 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 637 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 551 b. 4. Horváth Dino 96 SKN Brno 469 b. 5. Petrůj David 94 SKN Brno 426 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 14 b. Vrh koulí 4 kg 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 10,64 m Petrůj David 94 SKN Brno 8,40 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 7,40 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 7,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 5,25 m Berky Pavel 99 SKN Brno 3,19 m 89 Po 3. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1218 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 962 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 882 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 816 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 674 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 4-7

6 Skok vysoký 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1,35 m Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1,30 m Petrůj David 94 SKN Brno 1,30 m Horváth Dino 96 SKN Brno 1,30 m Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1,20 m Berky Pavel 99 SKN Brno 0,95 m 0 Po 4. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1501 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1150 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1132 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1066 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 924 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. 800 m 1. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 2:48,61 min Horváth Dino 96 SKN Brno 2:53,93 min Picek Pavel 94 SKN Brno 2:55,23 min Petrůj David 94 SKN Brno 3:13,05 min Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 3:19,37 min Berky Pavel 99 SKN Brno 4:19,47 min 0 Po 5. disciplíně 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 1757 b. 2. Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 1461 b. 3. Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 1230 b. 4. Petrůj David 94 SKN Brno 1199 b. 5. Horváth Dino 96 SKN Brno 1191 b. 6. Berky Pavel 99 SKN Brno 103 b. Strana: 5-7

7 ŽÁKYNĚ 60 m vítr: 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9,92 sec 353 Po 1. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 353 b. Skok daleký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 3,49 m 198 Po 2. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 551 b. Vrh koulí 3 kg 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 6,36 m 294 Po 3. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 845 b. Skok vysoký 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1,25 m 359 Po 4. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. 800 m 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 4:25,15 min 0 Po 5. disciplíně 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 1204 b. Strana: 6-7

8 MUŽI 100m body dálka body koule 6kg body výška body 800m body 1. Džilič Muriz 82 I.PSKN Praha 13, , , , :18, Brabec Lukáš 93 I.PSKN Praha 12, , , , :39, Murín Lukáš 88 SK SKIVELO Olomouc 12, , , , :56, Ratajský René 90 SKN Brno 13, , , , :45, Burýšek Lukáš 92 I.PSKN Praha 12, , , , :38, Braneac Martin 89 SCN Ostrava 13, , , , :20, Bilinský Jan 90 SKN Brno 13, , , :00, Body celkem ŽÁCI 60m body dálka body koule 4kg body výška body 800m body 1. Picek Pavel 94 SKN Brno 8, , , , :55, Kovařovic Štěpán 94 I.PSKN Praha 8, , , , :48, Kočí Marek 95 I.PSKN Praha 8, , , , : Petrůj David 94 SKN Brno 9, , , , :13, Horváth Dino 96 SKN Brno 9, , , , :53, Berky Pavel 99 SKN Brno 12,04 0 2, , ,95 0 4:19, Body celkem ŽÁKYNĚ 60m body dálka body koule 3kg body výška body 800m body 1. Ratajská Jana 94 SKN Brno 9, , , , :25, Body celkem Strana: 7-7

A: Všeobecná ustanovení:

A: Všeobecná ustanovení: Krajské kolo Sportovní ligy základních škol Pohár Rozhlasu s Českou spořitelnou - kategorie III. + IV. ŠUMPERK 19. 5. 2015 A: Všeobecná ustanovení: Pořadatelé: OR AŠSK ČR Šumperk, SVČ a ZpDVPP Doris Šumperk,

Více

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014 propozice čtvrtek 27. února 2014 Městská sportovní hala Otrokovice XVI. ročník - Mezinárodní

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH

Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně. a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH Z pověření České federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně a za podpory ATLETICKÝ MÍTINK SH BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Sobota 10. května 2014 Nově zrekonstruovaný špičkový

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE V ATLETICKÉM ČTYŘBOJI ŽÁKŮ ZÁKLADNÍCH ŠKOL, KAT. IV Břeclav 14.-15. června 2012 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno, VUT v Brně a AK Olymp Brno 5. ročník HANDICAP OPEN VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY,

Více

6. ročník HANDICAP OPEN 2013

6. ročník HANDICAP OPEN 2013 Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně 6. ročník HANDICAP OPEN 2013 VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA,

Více

Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS. typ akce. sport akce pořadatel. datum LEDEN

Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS. typ akce. sport akce pořadatel. datum LEDEN Sportovní kalendář ČPV-ČSNS svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS datum LEDEN typ akce sport akce pořadatel 10.1.2009 turnaj STK-FO Budějovický turnaj v halové kopané mužů - Budějovický pohár BSKN České

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MUŽI DVOUHRA SKUPINA A Hošek Sklenák Mundok Hudi BODY SKÓRE POŘADÍ Hošek XXX 2:0 (15:11, 2:0 (15:3, 2:0 (15:2, 6 6:0 1. 15:6)

Více

YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix

YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix YOUTH ATHLETICS Sokol Grand Prix propozice závodu Pořadatel: T. J. Sokol Kolín atletika Datum: neděle 3.5.2015 Místo konání: Atletický stadion M.Tučka v Borkách, ul. Brankovická 979, 280 02 Kolín 5, (6

Více

H O R N I C K Á D E S Í T K A 29. ROČNÍK

H O R N I C K Á D E S Í T K A 29. ROČNÍK TJ SLEZAN FRÝDEK-MÍSTEK ODDÍL ATLETIKY STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK pořádají mezinárodní silniční běžecký závod H O R N I C K Á D E S Í T K A 29. ROČNÍK V loňském roce bylo na startu rekordních 2650

Více

LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008. Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ. Asociace školních sportovních klubů České republiky

LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008. Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ. Asociace školních sportovních klubů České republiky Republikové finále AŠSK ČR ve stolním tenise ZŠ LITOMYŠL 7.12.-9.12.2008 Základní škola Litomyšl, T.G.Masaryka 1145 Propozice republikového finále AŠSK ČR ve stolním tenisu základních škol Litomyšl 7.12.-9.12.2008

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E S V A Z P O T Á P Ě Č Ů Č E S K É R E P U B L I K Y PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E 2012 Místo konání: Bazén Hotelu Thermal,

Více

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, sms: 777 854 328 E-mail: skivelodeaf@gmail.com, www.skivelo.olnet.cz Číslo účtu: FIO banka Olomouc 2700148152/2010

Více

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR Čl. I. Systém soutěže 1. Český pohár je roční soutěž v atletice vozíčkářů skládající se z jednotlivých kol. 2. Jednotlivá kola pořádají oddíly nebo

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

ř š ú š Č š ž ř š Š Š Í ú š ď ř š ú Š ů ú ř ř ř ř ů ř Ž š ů ú ů ř Š Š Š ř ů řň ň řň řň ů ř ř š Í ř ř ř ř ř ř ř ř Ž Ž ř ú ů ú ú š Ú ú ú Í Ž Ž ů Ž Ž Č ň Ú řš ř řš ú Ž ú ť ň Í ř ř ů ť š š ř Í řš ú Ý Í ť ú

Více

JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ

JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE VLNITÝCH LEPENEK A OBALŮ OBALY MORAVA, A. S. NERUDOVA 1700 765 02 OTROKOVICE TEL. 57 766 44 00 FAX. 57 766 44 01 MAIL: OM@OBALYMORAVA.CZ Milí přátelé sportu! Je mi ctí převzít záštitu

Více

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013

Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu (SNB) pro rok 2013 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, sms: 777 854 328 E-mail: skivelo@olnet.cz, www.skivelo.webgarden.cz Číslo účtu KB Olomouc:86-6778280207/0100

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ JIHOMORAVSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ ZLÍNSKÝ KRAJSKÝ ATLETICKÝ SVAZ HALOVÉ SOUTĚŽE 2015 Leden HALA 3. Župní přebor ve skoku o tyči

Více

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga Sportovní klub Kociánka Brno o. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o. s., Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Centrem Kociánkou a Masarykovou univerzitou

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga Sportovní klub Kociánka Brno o.s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o.s., Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Centrum Kociánkou a Masarykovou univerzitou

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. a III. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. a III. ligy TJ zdravotně postižených Halma Zbůch z pověření České federace Spastic Handicap za podpory Plzeňského kraje a Nadace 700 let města Plzně pořádá NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. a III. ligy sportovní

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích 21. duben 2015

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích 21. duben 2015 AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Atletický klub Mikulčice pořádá

Atletický klub Mikulčice pořádá Atletický klub Mikulčice pořádá 39. ročník silničního běhu V E L K Á M O R A V A Mikulčice - sobota 13. dubna 2013 mládež od 9.00 hodin, dospělí v 11.15 hodin -------------------------------------------------------

Více

TJ zdravotně postižených Nola za podpory Města Bílina a za spoluúčasti Atletického klubu Bílina pořádají PODZIMNÍ ATLETIKA SPASTIC HANDICAP Stadión atletického klubu Bílina neděle 23. září 2012 I. ZÁKLADNÍ

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

SPONZOŘI O P A T O V I C E

SPONZOŘI O P A T O V I C E SPONZOŘI O P A T O V I C E Svaz lyžařů České republiky úsek běžeckých disciplín a Lyžařský klub Veřovice ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH RKZ DOROST 2008 ČÁST I. 5. 6. ledna 2008 Veřovice 3 I. Základní informace:

Více

1 SPŠH UH 1551 1143 1427 1170 1014 1243 1272 8820 1. 6 VPŠ a SPŠ MV Holešov 1326 581 1181 977 1039 1230 1180 7514 3

1 SPŠH UH 1551 1143 1427 1170 1014 1243 1272 8820 1. 6 VPŠ a SPŠ MV Holešov 1326 581 1181 977 1039 1230 1180 7514 3 Celkové výsledky - družstva sč. družstvo 100m 400m 1500m výška dálka koule štafeta celkem pořadí 1 SPŠH UH 1551 1143 1427 1170 1014 1243 1272 8820 1 2 G Kroměříž 1307 1089 1424 1107 1136 1036 1247 8346

Více

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE 21. 22. 9. 2012 Stadion Evžena Rošického, Praha, Strahov

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE 21. 22. 9. 2012 Stadion Evžena Rošického, Praha, Strahov pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE 21. 22. 9. 2012 Stadion Evžena Rošického, Praha, Strahov VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel Adresa pořadatele a sportovní kanceláře

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE 29. 30.září 2012 PROPOZICE POŘADATEL : SK Handicapovaných cyklistů Praha Česká asociace

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

Více

H O R N I C K Á D E S Í T K A 28. ROČNÍK

H O R N I C K Á D E S Í T K A 28. ROČNÍK TJ SLEZAN FRÝDEK-MÍSTEK ODDÍL ATLETIKY STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK H O R N I C K Á D E S Í T K A 28. ROČNÍK V loňském roce bylo na startu rekordních 2220 běžců FRÝDEK-MÍSTEK 2.11.2013 MLÁDEŽ 11.30 HODIN

Více

ROZPIS PRO ROK 2011. a v rámci vzpomínkových oslav 72. výročí 17. listopadu 1939 a 22. výročí 17. listopadu 1989. pořádá

ROZPIS PRO ROK 2011. a v rámci vzpomínkových oslav 72. výročí 17. listopadu 1939 a 22. výročí 17. listopadu 1989. pořádá ROZPIS 58. ROČNÍKU BĚHU 17. LISTOPADU a 48. ROČNÍKU AKADEMICKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU PRO ROK 2011 a v rámci vzpomínkových oslav 72. výročí 17. listopadu 1939 a 22. výročí 17. listopadu 1989

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek. perkusní brokovnice 25 terčů

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek. perkusní brokovnice 25 terčů ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ SPORTOVNĚ STŘELECKÝ KLUB 0205 ŠKODA MLADÁ BOLESLAV P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky 2012 ve sportovní střelbě z předovek perkusní brokovnice 25 terčů Obec Kněžmost Kněžmost

Více

Ústecký krajský atletický svaz

Ústecký krajský atletický svaz Ústecký krajský atletický svaz Atletické soutěže 2015 Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů vydala Sportovně technická komise ÚKAS Podle podkladů oddílů, klubů a dalších pracovníků STK ÚKAS zpracoval

Více

Mistrovství České republiky

Mistrovství České republiky Tělovýchovná jednota SPASTIC SPORT PRAHA o. s. ve spolupráci s SK START PRAHA a z pověření České federace Spastic Handicap o. s. pořádá Mistrovství České republiky V LUKOSTŘELBĚ v areálu SK START PRAHA

Více

Blahopřejeme všem, kteří se narodili v prosinci. Přejeme vše nejlepší a splněná přání v dalším roce.

Blahopřejeme všem, kteří se narodili v prosinci. Přejeme vše nejlepší a splněná přání v dalším roce. 1 Spolek neslyšících Břeclav, o.s., Kapustova 12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

Ústecký krajský atletický svaz

Ústecký krajský atletický svaz Ústecký krajský atletický svaz Atletické soutěže 2014 Pro potřeby oddílů, klubů a funkcionářů vydala Sportovně technická komise ÚKAS Podle podkladů oddílů, klubů a dalších pracovníků STK ÚKAS zpracoval

Více

Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením. Široká 42 664 91 Ivančice. Výroční zpráva 2012

Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením. Široká 42 664 91 Ivančice. Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením Široká 42 664 91 Ivančice Výroční zpráva 2012 1. Základní údaje o občanském sdružení Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se

Více

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK.

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK Bazén Sokolov 23.5. 2015 Pořadatel: Uspořádáním pověřen: Místo konání:

Více

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga pro sportovce zdravotních tříd BC1, BC2, BC3, BC4 Teplice 18. - 19.

Více

Technické zabezpečení: Členové a příznivci Klubu lodních modelářů Blansko. Výsledková listina souteží v Blansku 8. - 9.5.2010

Technické zabezpečení: Členové a příznivci Klubu lodních modelářů Blansko. Výsledková listina souteží v Blansku 8. - 9.5.2010 Výsledková listina souteží v Blansku 8. - 9.5.2010 Lo - 28: Lo - 39: Lo - 43: Seriál EX Oblastní postupová soutěž Moravský pohár Technické zabezpečení: Členové a příznivci Klubu lodních modelářů Blansko

Více

Přebor Plzeňského kraje

Přebor Plzeňského kraje Ročník 2014-2015 07. Březen 2015 V tabulce družstev po 18 kole nastala jen jediná změna. Havlovice B a Újezd Sv. Kříže si vyměnili svoje pozice. Sokol Kdyně vítězí na Sokolu Plzeň V a odskakuje pronásledovatelům.

Více

Projektový management-mp. Pořádání plaveckých závodů. Šmídová Barbora. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1

Projektový management-mp. Pořádání plaveckých závodů. Šmídová Barbora. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Projektový management-mp Pořádání plaveckých závodů Šmídová Barbora Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Úvod... 2 Současný stav... 2 Stanovený cíl... 2 Časová náročnost...

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

ve spolupráci Dům dětí a mládeže Modřany

ve spolupráci Dům dětí a mládeže Modřany Dům dětí a mládeže, Praha 6 - Řepy, U Boroviček 1 U Boroviček 1, 163 00 Praha 6 Tel./fax.: 2 35 32 33 32 info@ddmp6.cz www.ddmp6.cz DDM hl. m. Prahy Stadion mládeže, Na Kotlářce, Praha 6 ve spolupráci

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc INFO OUN 0608 červen 1 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597, 585 207 528,

Více

1 : 3 3 : 2 3 : 0 3 : 0 1 : 3 3 : 2 0 : 3 0 : 3 3 : 1 3 : 2 3 : 0 3 : 0 22 29 : 21 5. 0 : 3 2 : 3 0 : 3 0 : 3 3 : 0 3 : 1 3 : 1 3 : 0 19 20 : 24 8.

1 : 3 3 : 2 3 : 0 3 : 0 1 : 3 3 : 2 0 : 3 0 : 3 3 : 1 3 : 2 3 : 0 3 : 0 22 29 : 21 5. 0 : 3 2 : 3 0 : 3 0 : 3 3 : 0 3 : 1 3 : 1 3 : 0 19 20 : 24 8. Výsledky ve stolním tenise : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 B S P 1 GRYM David 2 : 3 3 : 1 0 : 3 3 : 0 3 : 0 0 : 3 3 : 2 0 : 3 2 : 3 3 : 0 3 : 0 3 : 0 3 : 0 21 28 : 18 6. 2 SLEZÁK Jan /TJ Spartak Praha

Více

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1/5 Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1) Program: - Dle přiložené pozvánky (příloha č. 1) 2) Účastníci: - Bylo pozváno 24 delegátů SK Arniky Plzeň o.s. dle klíče

Více

PROPOZICE 43. ROČNÍKU BĚHU ČESKÝM ÚDOLÍM. Podzimní lyžařský přespolák. 5. ročník memoriálu Oldřicha Kroupy. Lyžařský klub USK CS Plzeň

PROPOZICE 43. ROČNÍKU BĚHU ČESKÝM ÚDOLÍM. Podzimní lyžařský přespolák. 5. ročník memoriálu Oldřicha Kroupy. Lyžařský klub USK CS Plzeň PROPOZICE 43. ROČNÍKU BĚHU ČESKÝM ÚDOLÍM Podzimní lyžařský přespolák 5. ročník memoriálu Oldřicha Kroupy Lyžařský klub USK CS Plzeň ve spolupráci s KATEDROU TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU Dne 3. LISTOPADU

Více

ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015

ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015 ATLETICKÉ SOUTĚŽE 2015 KAS VYSOČINA KAS VYSOČINA Atletické soutěže 2015 Zpracoval: Vratislav Fišera Obsah Adresář členů výboru KAS Vysočina 2 Termínová listina 3 Soutěžní řád družstev 5 Rozpisy krajských

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Tělovýchovná jednota Léčebna Košumberk ve spolupráci se Základní školou a Praktickou školou SVÍTÁNÍ, o.p.s. z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a za podpory Paralympijského týmu Pardubického

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy pro

Více

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vodní pólo Strakonice Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych vám touto cestou blíže představil oddíl vodního póla TJ Fezko Strakonice

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením. Široká 42 664 91 Ivančice. Výroční zpráva 2011

Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením. Široká 42 664 91 Ivančice. Výroční zpráva 2011 Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením Široká 66 9 Ivančice Výroční zpráva. Základní údaje o občanském sdružení Občanské sdružení pro podporu a pomoc dětem se zdravotním postižením

Více

Závěrečná zpráva. OLMA FESTIVALU BASKETBALU STARŠÍCH MINIŽÁKŮ Nový Jičín 11. 13. 5. 2012

Závěrečná zpráva. OLMA FESTIVALU BASKETBALU STARŠÍCH MINIŽÁKŮ Nový Jičín 11. 13. 5. 2012 Závěrečná zpráva OLMA FESTIVALU BASKETBALU STARŠÍCH MINIŽÁKŮ Nový Jičín 11. 13. 5. 2012 Přihlášená a zúčastněná družstva : BC Nový Jičín trenér : Roman Panák BA Sparta Praha trenér: Pavel Shenk SK UP BCM

Více

Oficiální výsledky. Poř. Stč Jméno Klub Čas Ztráta

Oficiální výsledky. Poř. Stč Jméno Klub Čas Ztráta 2. března 2013 Plavy SKI Plavy Filounská KRÁVA veřejný závod v obřím slalomu Ředitel závodu: Oficiální výsledky Bulva Jaromír Předžákyně 1. 42 RAJNOCHOVÁ Barbora SK Ještěd 50.71 2. 58 SALAČOVÁ Karolína

Více

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha 10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 10 12. dubna 2015 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

Zápis č. 10 z jednání sportovní komise

Zápis č. 10 z jednání sportovní komise 1 Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor finanční oddělení školství, kultury a sportu náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Členové sportovní komise ST, TAJ, vrchní strážník MP Váš dopis značky/ze

Více

2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA

2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA ve spolupráci se ZŠ Komenského Nová Paka a Občanským sdružením Sportem proti bariérám Český ráj pořádá 2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA 23. 24. října 2010 Tělocvična ZŠ a ZvŠ Nová Paka Komenského 555, 509

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

ROZPISY SOUTĚŽÍ Č. 4 2007/08

ROZPISY SOUTĚŽÍ Č. 4 2007/08 ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPISY SOUTĚŽÍ Č. 4 2007/08 Změna termínu: POZOR!!! Ještědský pohár v Liberci v kordu seniorů, seniorek, juniorů a juniorek a ve fleretu juniorů a kadetů se koná o týden dříve tj.

Více

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno Sportovní klub Kociánka Brno o. s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a SOŠ a SOU informatiky a spojů, Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, pořádá OZP CUP v BOCCIE

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Třída: B4.I (rok nástupu 2011) Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne Předseda: Ing. Zdeněk RŮŽIČKA Místopředseda: Ing. Miroslav ŠIROKÝ

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Číslo 4. Ročník II. Červen 2012

Číslo 4. Ročník II. Červen 2012 Školní ilustrovaný magazín III. základní školy Jindřichův Hradec Číslo 4. Ročník II. Červen 2012 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková,

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. Partneři SK Kociánka Brno o.s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. Partneři SK Kociánka Brno o.s. Sportovní klub Kociánka Brno o.s. z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá ve spolupráci s Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, ÚSP Kociánkou a Masarykovou

Více

VÝSLEDKY FSN 2009 VE FOTBALU

VÝSLEDKY FSN 2009 VE FOTBALU VÝSLEDKY FSN 2009 VE FOTBALU 1. kolo 4. dubna 2009 FCN Ostrava Skivelo Olomouc 4 : 0 (2:0) Branky: 39 Hýţa z penalty, 43 Holan, 72 Martinčík, 75 Balaţovič Žluté karty:???? Balaţovič z Ost. Diváků: 50 FON

Více

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok SP RT MLADÝCH obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2010/2011 SPORT MLADÝCH, o. p. s. Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových, Ostrava, příspěvková organizace Volgogradská 2631/6

Více

Pravidla Ligy okresu Chrudim v požárním útoku pro rok 2015. 20. ročník. I. Liga okresu Chrudim

Pravidla Ligy okresu Chrudim v požárním útoku pro rok 2015. 20. ročník. I. Liga okresu Chrudim Pravidla Ligy okresu Chrudim v požárním útoku pro rok 2015 20. ročník I. Liga okresu Chrudim Liga okresu Chrudim (dále jen Liga ) zahrnuje celkem 11 hasičských soutěží v PÚ pořádaných v rámci okresu Chrudim

Více

Přebor Plzeňského kraje

Přebor Plzeňského kraje Ročník 2014-2015 22. Listopad 2014 Předposlední podzimní kolo přineslo změnu ve vedení v průběžné tabulky. Kdo ale nakonec přezimuje jako půlmistr ukáže až kolo poslední. Rozdíl mezi prvním a třetím družstvem

Více

CORNY středoškolský atletický pohár-krajské kolo

CORNY středoškolský atletický pohár-krajské kolo CORNY středoškolský atletický pohár-krajské kolo Datum konání: 30.9.2009 Místo konání: Stará Boleslav-Houšťka Pořadatel: Slavoj Stará Boleslav a MDDM Čelákovice Výsledky zpracoval: Bukačová, Morávek Ředitel

Více

P R O P O Z I C E. národního finále náborových soutěží házené žáků a žákyň. NOVINÁŘSKÝ KALAMÁŘ 2014 43. ročník. Všeobecné a technické informace:

P R O P O Z I C E. národního finále náborových soutěží házené žáků a žákyň. NOVINÁŘSKÝ KALAMÁŘ 2014 43. ročník. Všeobecné a technické informace: P R O P O Z I C E národního finále náborových soutěží házené žáků a žákyň NOVINÁŘSKÝ KALAMÁŘ 2014 43. ročník Všeobecné a technické informace: 1. Propozice k národnímu finále NK v házené vycházejí z manuálu

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc

Oblastní unie neslyšících Olomouc Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25,77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz Tel: 585225597, 585 207 528 FAX: 585 207 529 SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Zakládající

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

15. ROČNÍK MEMORIÁLU LUDVÍKA DAŇKA

15. ROČNÍK MEMORIÁLU LUDVÍKA DAŇKA 15. ROČNÍK MEMORIÁLU LUDVÍKA DAŇKA Mezinárodní atletický mítink EAA s účastí nejlepších českých atletů a s hvězdně obsazenou soutěží v hodu diskem 2. mítink 2. kola Česká spořitelna atletické extraligy

Více

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B ROZPIS I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B konané pod záštitou Karlovarského kraje a města Mariánské Lázně A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: GSK ZŠ Mariánské Lázně Datum: neděle 26.října

Více

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje projekt podporuje prof. Ing. Karel

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN OLOMOUC na SRPEN 2008

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN OLOMOUC na SRPEN 2008 Oblastní unie neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc E-mail: ounol@ounol.cz, www.ounol.cz SMS: 777 854 328 mobil: 774 585 225, 777 959 722; Tel: 585 225 597, 585 207 528, FAX: 585 207 529,ICQ:

Více

PROPOZICE XIII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE

PROPOZICE XIII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PROPOZICE XIII. OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PARDUBICE ZÁŘÍ 2014 KVĚTEN 2015 HOLICE Chrudim CHVALETICE OSTŘEŠANY PARDUBICE PŘELOUČ Milí mladí sportovci, dovolte, abych vás pozdravil u příležitosti

Více

Výroční zpráva 2012. ZENIT Sdružení pro rozvoj SOŠ a SOU Odolena Voda o.p.s. (Jiří Stoklásek)

Výroční zpráva 2012. ZENIT Sdružení pro rozvoj SOŠ a SOU Odolena Voda o.p.s. (Jiří Stoklásek) Výroční zpráva 2012 ZENIT Sdružení pro rozvoj SOŠ a SOU Odolena Voda o.p.s. (Jiří Stoklásek) 1 OBSAH: 1. ZENIT-sdružení pro rozvoj SOŠ a SOU Odolena Voda o.p.s.... 3 2. Organizační struktura společnosti

Více

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR,

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, McDonald s ČR 18.ročník McDonald s Cup 2014/15 PROPOZICE krajského finále Královéhradeckého kraje Jičín 21.květen 2015 PROPOZICE krajského finále18.ročníku McDonald scup Pořadatel:

Více

číslo Jméno rok narození M/Z Jednota čas 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m

číslo Jméno rok narození M/Z Jednota čas 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m obřany 37 mařík jan 2000 m dolní dobrouč 16 maříková zuzana 1997 z dolní dobrouč 27 jakubcová

Více

Doprovodné závody AMS 2014 - WUOC TOUR

Doprovodné závody AMS 2014 - WUOC TOUR Doprovodné závody AMS 2014 - WUOC TOUR Mezinárodní 4 denní závody v orientačním běhu Pokyny Pořadatel: Středomoravské sdružení orientačních sportů ve spolupráci s oddílem orientačního sportu Sportovního

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2014/15

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2014/15 ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2014/15 Fleret severu disciplina - fleret kadeti x, junioři x, kadetky+juniorky x společná soutěž pořadatel - TJ Baník Most oddíl sportovního šermu ředitel - Petr

Více

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BOCCIE

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BOCCIE SC Jedličkova ústavu Praha o. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o. s., Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Magistrátem Hlavního Města Prahy a

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2007/08

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2007/08 ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2007/08 Novoroční turnaj Hugo Grafa 2.ročník disciplina - fleret, kord, šavle veteráni a veteránky 40-49 let, 50-59 let, 60 let a více pořadatel - š.o. TJ lokomotiva

Více

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH Tělovýchovná jednota ve spolupráci s SK START PRAHA a z pověření České federace Spastic Handicap o. s. pořádá MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH v areálu SK START PRAHA STRAHOV v sobotu 30. května

Více

1.12.2010, 23:00 hod. Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS

1.12.2010, 23:00 hod. Sportovní kalendář ČPV-ČSNS. svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS Sportovní kalendář ČPV-ČSNS 1.12.2010, 23:00 hod svazy: SH, ČATHS, ČSMPS, ČSNS, ČSZPS zpracovala: Marcela Hyklová datum typ akce sport akce propozice pořadatel místo konání poznámka Svaz hodnocení LEDEN

Více

Přebor Plzeňského kraje

Přebor Plzeňského kraje Ročník 2014-2015 29. Listopad 2014 Poslední podzimní kolo bylo pohromou pro domácí družstva, (s výjimkou Havlovic A). Favorité hráli venku a tak se tabulka změnila jen v prostřední části. Druhou domácí

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY Oficiální název soutěže 4 dny ROB / 4 days ARDF Pořadatel SK RADIOSPORT Bílovice nad Svitavou, oddíl ROB,

Více