THE MASTERPIECE RELOADED.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "THE MASTERPIECE RELOADED."

Transkript

1 N O V Ý A at.cz Údaje uvedené v tomto katalogu mají pouze informativní charakter. Technické údaje, výbava jednotlivých verzí a příslušné doplňky se mohou měnit na základě specifických požadavků trhu či právních norem. Fiat si vyhrazuje právo změn uvedených informací z technických nebo obchodních důvodů bez předchozího upozornění. Fiat Marketing S - 08/ Printed in Italy - SO - Vytištěno v Itálii na papíře neběleném chlorem.

2 THE MASTERPIECE RELOADED. Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale zároveň zůstává věrna své podstatě. Pětistovka, která přitahuje pozornost od chvíle, kdy se poprvé objevila na silnici, je nyní ještě odvážnější a svůdnější. Její nové a okouzlující tvary ohromí na první pohled.

3 Pokud jde o nový Fiat 500, nejde jen o detaily, které ho odlišují. JDE O DETAILY, KTERÉ HO ČINÍ DOKONALÝMHO ČINÍ DOKONALÝM Co se týče exteriéru, stačí se podívat na zadní světlomety v barvě karoserie a chromované doplňky. Naproti tomu v interiéru je nový přístrojový panel, nový volant, nové ovladače i nové materiály. Vše modernější a trendy, než kdykoliv předtím. Každičký detail nového Fiatu 500 byl navržen tak, aby byl vůz ještě originálnější a s ještě vytříbenějším stylem.

4 VŠECHNY POHLEDY SE UPÍRAJÍ NA MĚ Jakoby přesně tohle říkal nový Fiat 500 se svojí novou přední částí. Nyní ještě rošťáčtější s novým, delším žebrováním a chromovanou lištou s logem uprostřed a s novým předním nárazníkem obklopujícím trojrozměrnou masku chladiče. Zapomenout se nesmí ani na nová kruhová světla denního svícení, která spolu s logem stejného tvaru vytvářejí skutečně nezaměnitelný vzhled.

5 Nový Fiat 500, kultovní a okamžitě rozeznatelný díky svému profi lu a zaobleným tvarům, které mu vždy přidávaly na jedinečnosti. Nyní s moderním nádechem a rovněž také ve verzi kabriolet. JEDINEČNÝ

6 SE STYLEM JE TO JEDNODUCHÉ. BUĎ HO MÁTE, NEBO NE.

7 POP LOUNGE PLUS Verze, která vás vítá ve světě 500. Fiat 500 POP je vůz s ležérním stylem, který je ideální pro každý den. Elegantní a šik už na první pohled. Nový Fiat 500 ve verzi Plus je jako klasický oblek s moderním nádechem, který vyniká díky svým vytříbeným a propracovaným detailům. POP 7 airbagů LED světla denního svícení Nová elipsovitá světla 14 ocelová kola* Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka v černé barvě se senzorem teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio se 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu Elektricky ovládaná okna Dálkové ovládání centrálního zamykání. * Kola na obrázku jsou k dispozici na přání (doplněk 6U4) * Kola na obrázku jsou k dispozici na přání (volba 5ZZ) PLUS k výbav POP p idává nebo nahrazuje Pevnou prosklenou střechu s protisluneční roletkou Systém UConnect Radio LIVE s 5 dotykovou obrazovkou a službami UCconnect Live 15 litá kola* Zadní sedadla s hlavovými opěrkami dělená v poměru 50/50 Kůží čalouněný volant Chromovanou masku chladiče.

8 ZE DVOU MOŽNOSTÍ, NEJRADĚJI VOLÍM TU TŘETÍ.

9 OUTFITY 500 VE VELIKOSTI S OUTFITY 500 VE VELIKOSTI M ETHNIC LORD Geometrický vzor zvaný chevron, který nechybí na módních návrzích žádného velkého návrháře, je ideální pro ty, jež se chtějí ukázat ve velkém stylu. Dámy a pánové, představujeme vám vzor ETHNIC. Tento odvážný rošťácký motiv argyle, který vypadá jako poskládané jasně barevné diamanty, je známý hlavně ze skotských kiltů. Nazvali jsme ho LORD a je určen všem, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi vytříbeným, sofi stikovaným stylem a rafi novanou neformálností pro volný čas.

10 OUTFITY 500 VE VELIKOSTI M OUTFITY 500 VE VELIKOSTI M COMICS COMICS Tento outfi t ještě více umocňuje osobnost Fiatu 500 inspirovanou pop artem 50. let. Vychází z barev a detailů typických pro svět komiksů a vytváří neodolatelnou kombinaci barev a veselého designu.

11 PERSONNALISATION MEDIUM OUTFITY 500 VE VELIKOSTI M CAMOUFLAGE NAVY S módním maskáčovým vzorem vypadá Fiat 500 jakoby právě sjel z přehlídkového mola. Je strategickou volbou pro všechny, jež nikdy nechtějí splynout s davem. Vzor věnovaný ývšem, kteří milují slunce, moře a bezstarostné letní dny. Tato personalizace vyniká svěží grafikou s námořnickými pruhy.

12 JSEM SPOLEČENSKÝ ALE NEBOJÍM SE ŘÍCT VLASTNÍ NÁZOR.

13 Nový Fiat 500 se umí perfektně naladit na váš každodenní rytmus. Díky dvěma inovativním systémům UConnect, jež nabízejí ty nejlepší infotelematické funkce, se můžete těšit na zábavu, spojení se světem a maximální potěšení z jízdy. UCONNECT RADIO je vstupní branou do světa UConnect : jednoduchý, ale komplexní audiosystém s funkcí RDS a vstupy USB a AUX. UCONNECT 5 RADIO LIVE přidává velkou 5 dotykovou obrazovku s digitálním tunerem DAB, ovládání na volantu, Bluetooth a služby UConnect LIVE (TuneIn, Reuters, Twitter, Facebook, Deezer, my:car a eco:drive).

14 Nový Fiat 500 je uličnický a hravý od přírody, ale když přijde na jízdu, tak ví, že je s rozjařeností konec. DOKONALE POD KONTROLOU Mezi kontrolními ukazateli najdete 7palcový digitální TFT displej, který není jen atraktivní, ale je i nesmírně užitečný. Zobrazuje veškeré informace potřebné během jízdy, jako je rychlost, otáčky motoru, teplota, indikátor řazení GSI či údaje z palubního počítače. Navíc je dokonale propojen s navigačním systémem Blue&Me TomTom 2 LIVE, díky čemuž umožňuje na stejné obrazovce zobrazovat informace mediapřehrávače, telefonu a navigace.

15 RÁD OVLÁDÁM, SILNICE, SAMOZŘEJMĚ.

16

17 K Zdvihový objem: 1242 cm 3 Emisní třída: Euro 6 Nejvyšší výkon: 51 kw (69 k) při 5500 ot./min Nejvyšší točivý moment: 102 Nm (10,4 kgm) při 3000 ot./min Nejvyšší rychlost: 160 km/h Zrychlení km/h: 12,9 s Spotřeba paliva (l/100 km): město 6,2 mimo město 4,2 kombinovaná 4,9 Emise CO 2 : 115 g/km 0.9 TWINAIR TURBO 85 K Zdvihový objem: 875 cm 3 Emisní třída: Euro 6 Nejvyšší výkon: 62,5 kw (85 k) při 5500 ot./min Nejvyšší točivý moment: 145 Nm (14,8 kgm) při 2000 ot./min Nejvyšší rychlost: 173 km/h Zrychlení km/h: 11 s Spotřeba paliva (l/100 km): město 4,6 mimo město 3,4 kombinovaná 3,8 Emise CO 2 : 90 g/km

18 MÁM ZÁVIDĚNÍHODNOU POZICI. VELMI KOMFORTNÍ.

19 POP LOUNGE PELLE OPTIONAL

20 KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY VE SLONOVINOVÉ BARVĚ (volitelně) 500 CHE ISPIRA LA MODA. SVĚTLÝ INTERIÉR O la moda che ispira 500? Rispondere a questa domanda non è facile, soprattutto salendo a bordo della Nuova 500 dove tessuti e materiali sembrano provenire direttamente dalle fashion-week più famose del mondo e i dettagli si combinano in un infi nità di soluzioni, adatte a soddisfare tutti i gusti. KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY V ČERNÉ BARVĚ (volitelně) TMAVÝ INTERIÉR S novým modelem Fiat 500 JE KAŽDÁ CESTA ZÁBAVNÁ. 686 Pro zajištění největšího možného pohodlí, jaké si vůbec můžete přát, jsou tu vysoce ergonomická sedadla z ještě lepších materiálů a navíc navržená tak, aby usnadňovala přístup i k zadním sedadlům. Potěšení z jízdy s pocitem naprostého bezpečí zajišťuje 7 airbagů, a to ve standardu u všech verzí. POP 241/273 Dvoubarevná textilie se vzorem chevron Šedo-černá (sedadlo-opěradlo) s boky a opěrkami hlavy v červené textilii. Červeně tištěné logo 500. POP 243/359 Dvoubarevná textilie se vzorem chevron Šedo-černá (sedadlo-opěradlo) s boky a opěrkami hlavy ve světle šedé textilii. Světle šedé tištěné logo 500. LOUNGE 301 Textilie se vzorem glenček s proužky (v hlavní části) a lemováním ve slonovinové barvě. Opěrky hlavy a výplň dveří z černé umělé kůže. Vyšívané logo 500 v kontrastní slonovinové barvě. LOUNGE 302 Textilie se vzorem glenček s proužky (v hlavní části) a lemováním v olivově zelené barvě. Opěrky hlavy a výplň dveří z černé umělé kůže. Vyšívané logo 500 v olivově zelené barvě. LOUNGE 374 Textilie se vzorem glenček s proužky (v hlavní části) a lemováním ve slonovinové barvě. Opěrky hlavy ve slonovinové barvě a výplň dveří z černé umělé kůže. Vyšívané logo 500 v kontrastní černé barvě. LOUNGE 605 Textilie se vzorem glenček s proužky (v hlavní části) a lemováním v korálově červené barvě. Opěrky hlavy ve slonovinové barvě a výplň dveří z hnědé umělé kůže. Vyšívané logo 500 v kontrastní korálově červené barvě. POP - LOUNGE (OPTIONAL) 686/687 Černá kůže Frau s bočními proužky ve slonovinové barvě. Kožené opěrky hlavy v černé barvě. Vyšívané logo v kontrastní slonovinové barvě. POP - LOUNGE (OPTIONAL) 861 Bordová kůže Frau s bočními proužky ve slonovinové barvě. Opěrky hlavy v bordové barvě. Vyšívané logo 500 v kontrastní ve slonovinové barvě. POP - LOUNGE (OPTIONAL) 688 Bordová kůže Frau s bočními proužky v azurové barvě. Opěrky hlavy v bordové barvě. Vyšívané logo 500 v kontrastní azurové barvě. POP - LOUNGE (OPTIONAL) 461 Hnědá kůže Frau s bočními proužky ve slonovinové barvě. Kožené opěrky hlavy v hnědé barvě. Vyšívané logo 500 v kontrastní slonovinové barvě.

21 KRÁSA JE SAMOZŘEJMOSTÍ. Lo dimostrano tutti i cerchi in lega, due dei quali completamente nuovi, tra cui è possibile scegliere per completare e rendere ancora più unico lo stile di quest auto che ha capito quando sia inutile inseguire la perfezione, se la si può raggiungere. E forse anche superare. 74B - 15 LITÁ KOLA leskle stříbrná 5ZZ - 16 LITÁ KOLA s matně černým diamantovým povrchem

22 LITÁ KOLA leskle stříbrná 4WQ - 15 LITÁ KOLA leskle stříbrná 6U4-15 LITÁ KOLA leskle stříbrná 74A - 16 LITÁ KOLA s diamantovým černým leskem 73Z - 15 LITÁ KOLA leskle stříbrná 5YN - 15 LITÁ KOLA s diamantovým leskem LITÁ KOLA leskle stříbrná 5EQ - 16 LITÁ KOLA s matně diamantovým leskem

23 BARVY KAROSERIE PASTELOVÉ BARVY KAROSERIE METALICKÉ BARVY KAROSERIE TŘÍVRSTVÉ 111 ČERVENÁ PASSIONE 166 ZELENÁ LATTEMENTA 268 BÍLÁ GELATO 552 ČERVENÁ CORAL 372 ŠEDÁ COLOSSEO 687 MODRÁ DIPINTO DI BLU 227 PERLEŤOVÁ ICE BARVY PŘÍSTROJOVÉHO PANELU 712 ŽLUTÁ SOLE 735 ŠEDÁ CARRARA BARVY PLÁTĚNÉ STŘECHY PLUS KABRIOLET 952 MODRÁ VOLARE 695 ŠEDÁ POMPEI 866 BORDOVÁ OPERA ČERVENÁ PLÁTĚNÁ STŘECHA ČERNÁ PLÁTĚNÁ STŘECHA BÉŽOVÁ PLÁTĚNÁ STŘECHA 876 ČERNÁ VESUVIO

24 VOLITELNÉ PAKETY Nový Fiat 500 je jako oblek ušitý na míru. Je stylový a umí sledovat vaše individuální potřeby. Vyberte si z různých paketů, které učiní váš Fiat 500 jedinečným. STYLE CULT CITY STYLE Chromované kryty vnějších zpětných zrcátek Přední mlhová světla CULT Kožený interiér Barevný 7 TFT displej Střecha a spoiler v černém provedení Kožený interiér Barevný 7 TFT displej CITY Dvouzónová automatická klimatizace s protipylovým filtrem Zadní parkovací senzory Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko 48 49

25 PRO MĚ NEJSOU DETAILY POUZE DETAILY. More care for your car

26 SPORTOVNÍ PAKET Díky příslušenství Mopar NENÍ ŽÁDNÁ 500 STEJNÁ. PŘÍSLUŠENSTVÍ ČERNÝ BOČNÍ PRUH SPORT K dispozici také v bílé a červené barvě Polepy karoserie, kryty klíčů, boční znaky, držák pro make-up, držák ipodu, kola. Ti, kteří chtějí vyjádřit svůj tvůrčí talent, mají po ruce vše, aby mohli svému vozu vtisknout vlastní styl a učinit jej zcela jedinečným. FASCIA MONOCOLORE NERA CON LOGO 500 Červený sportovní paket: červený pruh Sport, červené kryty zrcátek a sportovně laděná sada krytů klíčů Bílý sportovní paket: bílý pruh Sport, bílé kryty zrcátek a sportovně laděná sada krytů klíčů Černý sportovní paket: černý pruh Sport, černé kryty zrcátek a sportovně laděná sada krytů klíčů ŠACHOVNICOVÁ STŘECHA K dispozici v bílé a černé barvě PRUHY 500 ITALIA

27 15 LITÁ KOLA SYMBOLY 9 zdvojených paprsků 18 paprsků Sportovní s pěti paprsky Sportovní dvoubarevná Diamantová s pěti paprsky 16 LITÁ KOLA 500 Italia* 500 černý* 500 červený* Červená linka* Červená kostka* * K tomu odpovídající pásy na nárazníku 8 paprsků 17 paprsků Diamantová se 7 paprsky Sportovní diamantová s 5 paprsky Červená šachovnice* Černá šachovnice* Červená Sport* KRYTY KLÍČŮ Had Swarovski Had Swarovski Květiny Swarovski Italia, bílo-modrý, černý a vojenský zelený Sada Italia Sada Sport Sada korálově červená a vzor chevron

28 CHROMOVANÁ LIŠTA NA KAPOTĚ ZADNÍ SPOILER POLEP S ITALSKOU VLAJKOU CHROMOVANÉ KRYTY ZRCÁTEK VĚŠÁK NA OBLEČENÍ NA HLAVOVÉ OPĚRCE DVOUBAREVNÉ PROVEDENÍ: SLONOVINOVÁ A ČERNÁ SPORTOVNÍ KRYTY PEDÁLŮ A HLINÍKOVÁ OPĚRKA NOHY OCELOVÁ PRAHOVÁ LIŠTA KOBEREČKY CHROMOVANÉ KRYTY VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK

29 KOMBINACE BAREV/INTERIÉRŮ VERZE POP LOUNGE KOŽENÝ INTERIÉR POP / PLUS (VOLILTELNĚ 211) KÓD Textilie vzor chevron - Olona (laterali-retro) Principe di Galles (centrali) - tessuto bicolore Oxford (borlotti e nasetto) - Laterali e retro tessuto unito + fi nta pelle worm su lunetta e apt KŮŽE FRAU MATERIÁL ČALOUNĚNÍ ČERNÁ LUCIDO KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY (4VU) ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ VOLANT PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ BARVA ČALOUNĚNÍ/SEDADEL ŠEDÁ/ČERNÁ ŠEDÁ/ČERNÁ ČERNÁ/ŠEDÁ+ZELENÁ ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ/HNĚDÁ+CORALLO ČERNÁ / SLONOVINOVÁ ČERNÁ / SLONOVINOVÁ BORDOVÁ/AZUROVÁ BORDOVÁ / SLONOVINOVÁ HNĚDÁ/SLONOVINOVÁ BARVA LOGA 500 ČERVENÁ ICE ZELENÁ SLONOVINOVÁ LOGO NERO/CADENINO SLONOVINOVÁ CORALLO SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ AZUROVÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVA BOČNÍCH PRUHŮ ČERVENÁ ICE ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ (APPOGGIATESTA AVORIO) HNĚDÁ (APPOGGIATESTA AVORIO) ČERNÁ ČERNÁ BORDOVÁ BORDOVÁ HNĚDÁ OBLOŽENÍ DVEŘÍ/ČALOUNĚNÍ/BARVA OPĚRKY HLAVY SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVY KAROSERIE SLONOVINOVÁ PASTELOVÉ 268 Bílá Gelato 712 Žlutá Sole 552 Červená Coral 735 Šedá Carrara 166 Zelená Lattementa 952 Modrá Volare 111 Červená Passione METALICKÉ 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei 866 Bordová Aida 372 Šedá Colosseo 687 Modrá Dipinto di blu TŘÍVRSTVÉ 227 Perleťová Ice DVOUTÓNOVÉ 246 Černá Vesuvio/červená Passione 433 Černá Vesuvio/žlutá Sole

30 BARVA KAROSERIE/INTERIÉR/KOMBINACE VERZE POP LOUNGE KOŽENÝ INTERIÉR (VOLILTELNĚ 211) KÓD Bílá Gelato 735 Šedá Carrara ETHNIC 876 Černá Vesuvio 695 šedá Pompei 372 Šedá Colosseo 552 Červená Coral LORD 735 Šedá Carrara 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei 735 Šedá Carrara CAMOUFLAGE 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei COMICS ČERNÁ/ČERVENÁ 246 Černá Vesuvio/červená Passione COMICS ČERNÁ/ČERVENÁ 433 Černá Vesuvio/žlutá Sole 735 Šedá Carrara NAVY 268 Bílá Gelato 166 Zelená Lattementa

31 KOMBINACE BAREV/INTERIÉRŮ BARVA PLÁTĚNÉ STŘECHY BEIGE VERZE POP LOUNGE INTERNO IN PELLE (OPT 211) KÓD Chevron (seduta-schienale) - Olona (laterali-retro) Principe di Galles (centrali) - tessuto bicolore Oxford (borlotti e nasetto) - Laterali e retro tessuto unito + fi nta pelle worm su lunetta e apt kůže Frau MATERIÁL ČALOUNĚNÍ ČERNÁ LUCIDO KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY (4VU) ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ VOLANT PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ BARVA ČALOUNĚNÍ/SEDADEL ŠEDÁ/ČERNÁ ŠEDÁ/ČERNÁ ČERNÁ/ŠEDÁ+VERDONE ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ/HNĚDÁ+CORALLO ČERNÁ / SLONOVINOVÁ ČERNÁ / SLONOVINOVÁ BORDOVÁ / AZUROVÁ BORDOVÁ / SLONOVINOVÁ HNĚDÁ / SLONOVINOVÁ BARVA LOGA 500 ČERVENÁ ICE ZELENÁ SLONOVINOVÁ LOGO ČERNÁ/CADENINO AVORIO CORALLO SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ AZUROVÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVA BOČNÍCH PRUHŮ ČERVENÁ ICE ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ (APPOGGIATESTA AVORIO) HNĚDÁ (APPOGGIATESTA AVORIO) ČERNÁ ČERNÁ BORDOVÁ BORDOVÁ HNĚDÁ OBLOŽENÍ DVEŘÍ/BARVA OPĚRKY HLAVY SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVY KAROSERIE SLONOVINOVÁ PASTELOVÉ 268 Bílá Gelato 712 Žlutá Sole 552 Červená Coral 735 Šedá Carrara 166 Zelená Lattementa 952 Modrá Volare 111 Červená Passione METALICKÉ 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei 372 Šedá Colosseo 687 Modrá Dipinto di blu TŘÍVRSTVÉ 227 Perleťová Ice

32 KOMBINACE BAREV/INTERIÉRŮ BARVA PLÁTĚNÉ STŘECHY ROSSO VERZE POP LOUNGE INTERNO IN PELLE (OPT 211) KÓD Chevron (seduta-schienale) - Olona (laterali-retro) Principe di Galles (centrali) - tessuto bicolore Oxford (borlotti e nasetto) - Laterali e retro tessuto unito + fi nta pelle worm su lunetta e apt kůže Frau MATERIÁL ČALOUNĚNÍ ČERNÁ LUCIDO KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY (4VU) ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ VOLANT PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ BARVA ČALOUNĚNÍ/SEDADEL ŠEDÁ/ČERNÁ ŠEDÁ/ČERNÁ ČERNÁ/ŠEDÁ+ZELENÁ ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÝ/MARRONE+CORALLO ČERNÁ / SLONOVINOVÁ NERO / SLONOVINOVÁ BORDOVÁ / AZUROVÁ BORDOVÁ / SLONOVINOVÁ HNĚDÁ / SLONOVINOVÁ BARVA LOGA 500 ČERVENÁ ICE ZELENÁ SLONOVINOVÁ LOGO ČERNÁ/CADENINO AVORIO CORALLO SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ AZUROVÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVA BOČNÍCH PRUHŮ ČERVENÁ ICE ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ (APPOGGIATESTA AVORIO) MARRONE (APPOGGIATESTA AVORIO) ČERNÁ ČERNÁ BORDOVÁ BORDOVÁ HNĚDÁ OBLOŽENÍ DVEŘÍ/BARVA OPĚRKY HLAVY SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVY KAROSERIE SLONOVINOVÁ PASTELOVÉ 268 Bílá Gelato 712 Žlutá Sole 552 Červená Coral 735 Šedá Carrara 166 Zelená Lattementa 952 Modrá Volare 111 Červená Passione METALICKÉ 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei 372 Šedá Colosseo 687 Modrá Dipinto di blu TŘÍVRSTVÉ 227 Perleťová Ice

33 KOMBINACE BAREV/INTERIÉRŮ BARVA PLÁTĚNÉ STŘECHY NERO VERZE POP LOUNGE INTERNO IN PELLE (OPT 211) KÓD Chevron (seduta-schienale) - OLONA (laterali-retro) Principe di Galles (centrali) - tessuto bicolore Oxford (borlotti e nasetto) - Laterali e retro tessuto unito + fi nta pelle worm su lunetta e apt PELLE FRAU MATERIÁL ČALOUNĚNÍ ČERNÁ LUCIDO KOŽENÁ HLAVICE ŘADICÍ PÁKY (4VU) ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ VOLANT PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ PĚNOVÝ, SLONOVINOVÝ PĚNOVÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, ČERNÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ KOŽENÝ, SLONOVINOVÝ BARVA ČALOUNĚNÍ/SEDADEL ŠEDÁ/ČERNÁ ŠEDÁ/ČERNÁ ČERNÁ/ŠEDÁ+ZELENÁ NR/GHIACCIO+AVORIO ČERNÁ/ICE+SLONOVINOVÁ AV/HNĚDÁ+CORALLO ČERNÁ / SLONOVINOVÁ ČERNÁ / SLONOVINOVÁ BORDOVÁ / AZUROVÁ BORDOVÁ / SLONOVINOVÁ HNĚDÁ / SLONOVINOVÁ BARVA LOGA 500 ČERVENÁ ICE ZELENÁ SLONOVINOVÁ LOGO ČERNÁ/CADENINO SLONO- VINOVÁ CORALLO SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ AZUROVÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVA BOČNÍCH PRUHŮ ČERVENÁ ICE ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ (APPOGGIATESTA SLONOVINOVÁ) HNĚDÁ (APPOGGIATESTA SLONOVINOVÁ) ČERNÁ ČERNÁ BORDOVÁ BORDOVÁ HNĚDÁ OBLOŽENÍ DVEŘÍ/BARVA OPĚRKY HLAVY SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ ČERNÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ ČERNÁ SLONOVINOVÁ SLONOVINOVÁ BARVY KAROSERIE SLONOVINOVÁ PASTELOVÉ 268 Bílá Gelato 712 Žlutá Sole 552 Červená Coral 735 Šedá Carrara 166 Zelená Lattementa 952 Modrá Volare 111 Červená Passione METALICKÉ 876 Černá Vesuvio 695 Šedá Pompei 372 Šedá Colosseo 687 Modrá Dipinto di blu TŘÍVRSTVÉ 227 Perleťová Ice

34 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Motor Hatchback - Cabrio Hatchback - Cabrio Počet válců, uspořádání 4, v řadě 2, v řadě Vrtání x zdvih (mm) 70,8 x 78,9 80,5 x 86 Zdvihový objem (cm 3 ) Emisní norma Euro 6 Euro 6 Kompresní poměr 11,1:1 10,0:1 Nejvyšší výkon: kw (k) při ot./min 51 (69) ,5 (85) 5500 Nejvyšší točivý moment: Nm (kgm) při ot./min 102 (10,4) (14,8) 2000 Vstřikování paliva MPI MultiAir Řízení Typ hřebenové s elektrickým posilovačem Dualdrive Průměr otáčení (m) 9,3 Poháněná náprava přední Převodovka: počet převodových stupňů manuální: 5stupňová nebo s robotizovanou převodovkou Dualdrive TM Karoserie Rozvor náprav (mm) 2300 Rozchod kol: vpředu / vzadu (mm) 1413 / 1407 Délka / šířka / výška (mm) 3546 / 1627 (1893)** / 1488 Objem zavazadlového prostoru (l) min / max 185 / 550 (500C 182l) Pohotovostní hmotnost (kg) 865/905 (cabrio) 900/940 (cabrio)* Maximální hmotnost brzděného / nebrzděného přívěsu (kg) 800 / 400 Podvozek Zavěšení kol vpředu Zavěšení kol vzadu k 0.9 TwinAir Turbo 85 k nezávislé zavěšení kol typu McPherson polonezávislé zavěšení se zkrutnou příčkou 930/970 (cabrio) Brzdy Vpředu: Ø (mm) Vzadu: Ø (mm) Pneumatiky Hatchback - Cabrio kotouče Ø 257 mm bubny Ø 180 mm POP 175/65 R 14 PLUS 185/55 R 15 Výkon a spotřeba Objem palivové nádrže (l) k 0.9 TwinAir Turbo 85 k Hatchback - Cabrio Maximální rychlost (km/h) Zrychlení (s): km/h 12,9 11,0 Spotřeba město (l/100 km) 6,2/6,0* (5,5/5,4* s S&S) 4,6/4,3* mimo město (l/100 km) 4,2/4,1* (4,3/4,0* s S&S) 3,4/3,5* kombinovaná (l/100 km) 4,9/4,8* (4,7/4,5* s S&S) 3,8/3,8* Emise CO 2 (g/km) 115/111* (110/105* s S&S) 90/88*

35 STANDARDNÍ A VOLITELNÁ VÝBAVA C POP LOUNGE POP LOUNGE PERSONALIZACE Modanatura cromata su cofano anteriore 4BJ D D D D Kryty kol 14 v retro designu 878 D D a D Kola z lehkých slitin 15" se 14 dvojitými paprsky 74B 5 a 5 a Kola z lehkých slitin 15" se 14 paprsky 6U4 D D D D Kola z lehkých slitin 15" s 18 paprsky 431 D D D D Kola z lehkých slitin 15" chromovaná 73Z D D D D Kola z lehkých slitin 15" s diamantovým leskem 5YN D D D D Kola z lehkých slitin 15" s 7 dvojitými paprsky 4WQ D D D D Kola z lehkých slitin 16" s 12 paprsky 5EQ D D D D Kola z lehkých slitin 16" s diamantovým černým leskem 74A D D D D Kola z lehkých slitin 16" se 17 paprsky 435 D D D D Kola z lehkých slitin 16" s 20 paprsky 5ZZ 5 D 5 D Polep střechy - italská trikolora 5H0 D D 5 5 Polep boků - červený pruh Sport zakončený šachovnicí 5H4 D D D D Polep boků - bílý pruh Sport zakončený šachovnicí 5H5 D D D D Polep boků - černý pruh Sport zakončený šachovnicí 5H6 D D D D Polep boků - italská trikolora 5HE D D D D Polep střechy s černým šachovnicovým vzorem 5HF D Polep střechy s bílým šachovnicovým vzorem 5HH D a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori C POP PLUS POP PLUS PERSONALIZACE Polep kapoty - číslo "5" černé 5HJ D D D D Polep Farfalla - tmavě červený motýl 5WY 5 5 D D Polep Farfalla - černý motýl 5WZ 5 5 D D Polep Farfalla - slonovinový motýl 5XA 5 5 D D Polep Fiori - tmavě červené květiny 60L 5 5 D D Polep Fiori - slonovinové květiny 60M 5 5 D D Polep Fiori - černé květiny 60N 5 5 D D 15 litá 5paprsková kola Sport v dvoubarevné diamantové povrchové úpravě s pneumatikami 185/55 (nekompatibilní se sněhovými řetězy) I I I I 15 litá 5paprsková kola Sport s pneumatikami 185/55* I I I I 16 litá 8paprsková kola s pneumatikami 195/45* I I I I 16 litá 5paprsková kola s diamantovou povrchovou úpravou a pneumatikami 195/45* I I I I 16 litá 7paprsková kola s diamantovou povrchovou úpravou a pneumatikami 195/45* I I I I 16 litá 17paprsková kola s pneumatikami 195/45* I I I I Chromovaná lišta na kapotě I I I I Chromované kryty vnějších zpětných zrcátek I I I I Červený pruh Sport I I I I Bílý pruh Sport I I I I Černý pruh Sport I I I I Střecha s černým šachovnicovým vzorem I I 5 5 Střecha s bílým šachovnicovým vzorem I I 5 5 a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori

36 STANDARDNÍ A VOLITELNÁ VÝBAVA C POP PLUS POP PLUS PERSONALIZACE Střecha s červeným šachovnicovým vzorem I I 5 5 Pruh Italia I I I I Pruh 500 Italia I I 5 5 Pruh 500 Italia (pro prosklenou střechu) I I 5 5 Jednobarevný černý pruh se symbolem 500 I I 5 5 Zadní spoiler na výklopných dveřích I I 5 5 Ochranné pruhy (s personalizovaným symbolem) I I I I Symbol 500 Italia pro ochranné pruhy I I I I Symbol černé šachovnice pro ochranné pruhy I I I I Symbol červené šachovnice pro ochranné pruhy I I I I Černý symbol Sport na bílém podkladu pro ochranné pruhy I I I I Červený symbol Sport na bílém podkladu pro ochranné pruhy I I I I Černý symbol 500 pro ochranné pruhy I I I I Symbol Italia pro kryty zrcátek I I I I Červený symbol 500 pro ochranné pruhy I I I I Červený symbol 500 na černém podkladu pro ochranné pruhy I I I I Sada krytů klíčů Sport I I I I Sada krytů klíčů Italia I I I I Sada krytů klíčů Italia - bílá/modrá - bílá/olivově zelená I I I I C POP PLUS POP PLUS PERSONALIZACE Červené kryty zrcátek I I I I Černé kryty zrcátek I I I I Bílé kryty zrcátek I I I I Přední boční deflektory I I I I Krycí plachta vozu s vyobrazením Fiatu 500 první generace I I I I Ocelové prahové lišty I I I I Sportovní hliníkové kryty pedálů a opěrky nohy I I I I Černý věšák na oblečení na přední hlavovou opěrku I I I I Věšák na oblečení na přední hlavovou opěrku ve slonovinovém odstínu I I I I Gumové koberečky I I I I Kobercové rohože s černým okrajem a grafikou ve slonovinovém odstínu I I I I Vlasové rohože s okrajem a grafikou ve slonovinovém odstínu I I I I Vlasové rohože s okrajem a grafikou v černém odstínu I I I I Čepičky ventilků kol s logem Fiat I I I I Chromovaný držák zadní SPZ I I I I Větrná clona pro 500C 5 5 I I Držák make-upu z černé tkaniny I I I I Držák make-upu v kůži ve slonovinové barvě a s ozdůbkou ve stříbné barvě I I I I Sada krytů klíčů červená Coral se vzorem chevron I I I I Kryt klíče se vzorem květiny Swarovski I I I I Kryt klíče se vzorem had Swarovski I I I I a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori Kryt klíče Swarovski s logem 500 I I I I a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori

37 STANDARDNÍ A VOLITELNÁ VÝBAVA C POP PLUS POP PLUS KOMFORT Barevný 7 TFT displej 4GF 5 D 5 D Výškově nastavitelné opěrky hlavy vpředu a a a a Výškově nastavitelný volant a a a a Elektrický posilovač řízení Dualdrive a a a a Start&Stop 5DE a a a a Elektrické ovládání oken a centrální zamykání a a a a Víčko palivové nádrže s klíčem 352 a a a a Vyhřívané zadní okno se stěračem a ostřikovačem a a 5 5 Palubní počítač a a a a Dálkové ovládání centrálního zamykání a a a a Osvětlení zavazadlového prostoru 5 a a a Sluneční clona se zrcátkem a osvětlením 5 a 5 5 Manuální klimatizace s pylovým filtrem 025 a a a C POP PLUS POP PLUS KOMFORT Výškově nastavitelné sedadlo řidiče a 5 a Kapsa na zadní straně opěradla spolujezdce a 5 a Kapsa na zadní straně opěradla spolujezdce 182 a a a a Dělená zadní sedadla s hlavovými opěrkami 50/ D a D a Sedile passeggero con memoria meccanica della posizione a a a a Zadní parkovací senzory (NO GPL) 508 D D a a Zadní parkovací senzory I I I I BEZPEČNOST Vícestupňový airbag řidiče a spolujezdce a a a a Boční airbagy a a a a Okenní airbagy a a a a Kolenní airbag a a a a a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori Automatická klimatizace (jednozónová) s pylovým filtrem D 5 a Robotizovaná převodovka Dualogic 407 D D D D Ovládání převodovky Dualogic na volantu, sportovní volant potažený kůží a ovládáním s 8 tlačítky 5BH D D D D Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko D 5 D a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori

38 STANDARDNÍ A VOLITELNÁ VÝBAVA C POP PLUS POP PLUS BEZPEČNOST Karoserie s prvky z vysokopevnostní oceli (dvoufázové) a a a a FPS (Fire Prevention System) - systém pro ochranu před požárem a a a a Aktivace výstrahy (4 ukazatele) během nouzového brzdění a a a a Výškové nastavení předních světlometů a a a a Bezpečnostní pásy vpředu s předpínači, omezovači zatížení a senzorem zapnutí a a a a Přední a zadní sedadla s ochranou proti podklouznutí a a a a Uchycení dětských sedaček Isofix vzadu a a a a LED světla denního svícení DRL a a a a C POP PLUS POP PLUS AUDIO Uconnect Radio (AUX-IN / USB) 6ZE a 5 a 5 Uconnect 5 Radio LIVE (Dual Tuner/USB/AUX/Bluetooth ) 7HZ D a D a Uconnect 5 Radio LIVE (Dual Tuner/USB/AUX/Bluetooth ) DAB 7J0 D D D D Uconnect 5 Radio NAV LIVE (Dual Tuner/USB/AUX/Bluetooth ) DAB 7J2 D D D D UConnect Radio (AUX-IN/USB) RSW D a D a a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori ESP + ASR/MSR, HBA a Hill Holder 392 a a a a Monitoring tlaku v pneumatikách TPMS 5YB a a a a Mlhová světla 097 D D D D Alarm s dálkovým ovládáním D D D D Bezpečnostní šrouby kol I I I I Sada náhradních žárovek I I I I Bezpečnostní sada I I I I a standard D volitelně - není k dispozici I Lineaccessori

JDE O DETAILY, KTERÉ HO ČINÍ DOKONALÝM.

JDE O DETAILY, KTERÉ HO ČINÍ DOKONALÝM. N O V Ý ZNOVUZROZENÍ IKONY. Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale zároveň zůstává

Více

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu N O V Ý POP 500 Verze POP vás vítá ve světě 500. Nabízí ležérní styl, který je ideální pro každý den. POP 7 airbagů LED světla denního svícení Nová elipsovitá světla 14 ocelová kola* Elektricky ovládaná

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více

Ceník FIAT 500 & 500C

Ceník FIAT 500 & 500C Ceník FIAT 500 & 500C VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD PŘEVODOVKA TYP KAROSÉRIE POP Benzín 1.2 69 k 150.07C.7 5st. manuální hatchback CENÍKOVÁ CENA 315 900 Kč AKČNÍ CENA 259 900 Kč 15 LOUNGE Benzín 1.2 69

Více

Ceník FIAT 500 & 500C

Ceník FIAT 500 & 500C Ceník FIAT 500 & 500C VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD PŘEVODOVKA POP Benzín TYP KAROSÉRIE 1.2 69 k 150.07C.7 5st. manuální hatchback CENÍKOVÁ CENA 315 900 Kč AKČNÍ CENA 259 900 Kč 15 LOUNGE Benzín 1.2 69

Více

FIAT 500&500C SÉRIE 4

FIAT 500&500C SÉRIE 4 FIAT 5&5C SÉRIE 4 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA Pop 1.2 8v 69k 15.73.4 337 8 Kč 264 9 Kč Mirror 1.2 8v 69k 15.W3.4 353 8 Kč 279 9 Kč 1.2 8v 69k

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FIAT 500&500C SÉRIE 4

FIAT 500&500C SÉRIE 4 FIAT 5&5C SÉRIE 4 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA Pop 1.2 8v 69k 15.73.4 342 Kč 267 9 Kč Mirror 1.2 8v 69k 15.W3.4 358 Kč 282 9 Kč 1.2 8v 69k 15.93.4

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč FIAT FAMILY 500L FAMILY nabízí bohatou výbavu: 6 airbagů Klimatizace Volant čalouněný kůží 3,5" barevný TFT displej UConnect rádio s 5" dotykovým displejem, handsfree bluetooth, ovládáním na volantu, vstupy

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

THE SIDE OF BEAUTY * * X-tá podoba krásy. CITY LOOK Elegance chromovaných detailů v kombinaci s nezaměnitelným stylem crossoveru a pohonem 4 2

THE SIDE OF BEAUTY * * X-tá podoba krásy. CITY LOOK Elegance chromovaných detailů v kombinaci s nezaměnitelným stylem crossoveru a pohonem 4 2 VÝBAVA a specifikace THE SIDE OF BEAUTY * FIAT JE CROSSOVEREM, V NĚMŽ SE SNOUBÍ NEZAMĚNITELNÝ STYL, FUNKČNOST A DVĚ POVAHY, JEDNA METROPOLITNÍ A DRUHÁ DOBRODRUŽNÁ. FIAT JE ODPOVĚDÍ NA VŠECHNY VAŠE POTŘEBY.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Ceník FIAT 500L kombi

Ceník FIAT 500L kombi Ceník FIAT 500L kombi VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD 7 Diesel 1.3 MultiJet 95 k 351.242.7 Diesel 1.6 MultiJet 120 k 351.244.7 63 Diesel 1.3 MultiJet 95 k 351.273.7 15 Diesel 1.6 MultiJet 120 k 351.274.7

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6904 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

Ceník motorizací Fiat Tipo hatchback. Kód B E C D.0. 1,4 T-Jet 120k E.0 6st. manuální

Ceník motorizací Fiat Tipo hatchback. Kód B E C D.0. 1,4 T-Jet 120k E.0 6st. manuální FIAT Tipo HB POP Ceník motorizací Motorizace 1,3 MultiJet 95k Kód 357.02B.0 357.02E.0 357.02C.0 357.02D.0 Převodovka 5st. manuální Ceníková cena 325000 Kč 365000 Kč 395000 Kč Akční cena 307 900 Kč 346

Více

1.4 95k 1.6 E-TorQ 110k AT6 1.3 MultiJet 95k 1.6 MultiJet 120k Obsah (cm 3 ) Maximální výkon (kw / k při ot./min) 81 / 110 (5500)

1.4 95k 1.6 E-TorQ 110k AT6 1.3 MultiJet 95k 1.6 MultiJet 120k Obsah (cm 3 ) Maximální výkon (kw / k při ot./min) 81 / 110 (5500) TIPO SEDAN Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 1.4 95k 356.030.0 285 000 Kč 269 900 Kč Tipo 1.3 MultiJet 95k 356.035.0 355 000 Kč 324 900 Kč 1.6 MultiJet

Více

Tipo HB FIAT. Ceník Fiat Tipo hatchback NOVÝ PAKET SPORT PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA PALIVO

Tipo HB FIAT. Ceník Fiat Tipo hatchback NOVÝ PAKET SPORT PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA PALIVO FIAT Tipo HB Ceník VÝBAVA STREET MIRROR LOUNGE S - DESIGN PALIVO MOTORIZACE KÓD PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 1.3 MultiJet 95 k 1.3 MultiJet 95 k 357.02B.0 357.02E.0 357.02C.0 357.02D.0 357.N2B.0

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Ceník FIAT 500L VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD

Ceník FIAT 500L VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD Ceník VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD 7 Benzín 1.4 95 k 330.14P.6 2 PLUS Diesel 1.3 Multijet 95 k 330.142.6 63 Diesel 1.6 Multijet 120 k 330.144.6 15 Benzín 1.4 95 k 330.17P.6 LOUNGE Diesel 1.6 Multijet 120

Více

FIAT 500L SÉRIE 5. Plus. 1.4 T-Jet 120k Cross M Kč Kč 1.6 MultiJet 120k Cross Z Kč Kč.

FIAT 500L SÉRIE 5. Plus. 1.4 T-Jet 120k Cross M Kč Kč 1.6 MultiJet 120k Cross Z Kč Kč. FIAT 5L SÉRIE 5 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 1.4 95k 33.14J.5 433 Kč 349 9 Kč.9 TwinAir 15k 33.14A.5 453 Kč 384 9 Kč 1.4 T-Jet 12k 33.14M.5 473

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

6st. manuální. 6st. manuální. 5st. manuální. 6st. manuální. 6st. manuální. 6st. manuální 5st. manuální. 6st. manuální. 6st. DDCT. 6st.

6st. manuální. 6st. manuální. 5st. manuální. 6st. manuální. 6st. manuální. 6st. manuální 5st. manuální. 6st. manuální. 6st. DDCT. 6st. Ceník VÝBAVA STREET MIRROR LOUNGE S - DESIGN PALIVO MOTORIZACE 1.3 MultiJet 95 k 1.3 MultiJet 95 k KÓD 357.04B.0 357.04E.0 357.04C.0 357.04D.0 357.N4B.0 357.N4E.0 357.N4C.0 357.N4D.0 357.N4F.0 357.24B.0

Více

FIAT 500&500C SÉRIE 4

FIAT 500&500C SÉRIE 4 FIAT 5&5C SÉRIE 4 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA Pop 1.2 8v 69k 15.73.4 337 8 Kč 264 9 Kč Mirror 1.2 8v 69k 15.W3.4 353 8 Kč 279 9 Kč 1.2 8v 69k

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NOVÉ TIPO. STAČÍ MÁLO, ABYSTE ZÍSKALI HODNĚ.

NOVÉ TIPO. STAČÍ MÁLO, ABYSTE ZÍSKALI HODNĚ. NOVÉ TIPO. STAČÍ MÁLO, ABYSTE ZÍSKALI HODNĚ. Dosud platilo, že pokud jste chtěli dostat víc, museli jste i víc dát. Ale teď je tu nový Fiat Tipo, který všechno mění, i tuto zažitou logiku. Dává vám totiž

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Fiat Tipo hatchback přináší bezkonkurenční úroveň pohodlí a prostornosti. Komfortní sedadla nabízejí

Fiat Tipo hatchback přináší bezkonkurenční úroveň pohodlí a prostornosti. Komfortní sedadla nabízejí HATCHBACK T IPO HATC HBAC K NEMUSÍTE KRÁČET PO ČERVENÉM KOBERCI, ABYSTE UKÁZALI, ŽE MÁTE STYL. Silná osobnost a dynamické vlastnosti hatchbacku Tipo vám dovolí soustředit se jen na jízdu a užít si čas

Více

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA ABARTH 595 NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA 595 1.4 T-Jet 145 k 150.16D.4 510 000 Kč 595 1.4 T-Jet 160 k 150.16N.4 575 000 Kč 595 1.4 T-Jet 165 k 150.16E.4 610 000 Kč 595 1.4 T-Jet 180 k 150.16F.4

Více

500X. Plus. Cross Plus. Motorizace 1.3 MultiJet 95k od Q3/2015

500X. Plus. Cross Plus.   Motorizace 1.3 MultiJet 95k od Q3/2015 5X NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD AKČNÍ CENA Pop 1.6 Etorq 11k 4x2 334.13. 347 9 Kč 1.6 Etorq 11k 4x2 334.33. 413 9 Kč 1.4 MultiAir 14k 4x2 LÉTO 334.332. 445 9 Kč Plus 1.4 MultiAir 14k 4x2 334.332. 465

Více

Bohatá výbava: LED denní svícení 6 airbagů Klimatizace UConnect rádio s 5 dotykovou obrazovkou Multifunkční volant čalouněný kůží Tempomat

Bohatá výbava: LED denní svícení 6 airbagů Klimatizace UConnect rádio s 5 dotykovou obrazovkou Multifunkční volant čalouněný kůží Tempomat Ceník FIAT 500L VÝBAVA PALIVO MOTORIZACE KÓD PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 7 Benzín 1.4 95 k 330.14P.7 6st. manuální 389 900 Kč 339 900 Kč Diesel 1.3 MultiJet 95 k 330.142.7 5st. manuální 449 900

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

VÝBAVA ZDARMA V HODNOTĚ AŽ KČ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA

VÝBAVA ZDARMA V HODNOTĚ AŽ KČ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA VÝBAVA ZDARMA V HODNOTĚ AŽ 60 000 KČ ABARTH 595 NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA 595 1.4 T-Jet 145 k 150.16D.4 510 000 Kč 595 1.4 T-Jet 160 k 150.16N.4 575 000 Kč 595 1.4 T-Jet 165 k 150.16E.4

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

INSPIROVÁNO ČLOVĚKEM A VYTVOŘENO S VÁŠNÍ PRO RYZÍ POTĚŠENÍ Z JÍZDY

INSPIROVÁNO ČLOVĚKEM A VYTVOŘENO S VÁŠNÍ PRO RYZÍ POTĚŠENÍ Z JÍZDY ŘIDIČ V CENTRU VŠEHO INSPIROVÁNO ČLOVĚKEM A VYTVOŘENO S VÁŠNÍ PRO RYZÍ POTĚŠENÍ Z JÍZDY Alfa Romeo MiTo byla navržena tak, aby byl řidič doslova centrem všeho dění. Jen tak může prožívat naprosto jedinečné

Více

FIAT 500X SÉRIE 2. Lounge.

FIAT 500X SÉRIE 2. Lounge. FIAT 500X SÉRIE 2 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA Pop 1.6 E-torq 110k 4x2 334.130.2 387 900 Kč 359 900 Kč 1.6 E-torq 110k 4x2 334.330.2 414 900 Kč

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

FIAT 500X. Lounge.

FIAT 500X. Lounge. FIAT 5X Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA Pop 1.6 E-torq 11k 4x2 334.13.1 387 9 Kč 353 9 Kč 1.6 E-torq 11k 4x2 334.33.1 414 9 Kč 377 9 Kč 1.4 MultiAir

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

FIAT 500&500C SÉRIE 6

FIAT 500&500C SÉRIE 6 FIAT 5&5 SÉRIE 6 Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR.9 TwinAir Turbo 85k.9 TwinAir Turbo 15k.9 TwinAir Turbo 85k 15.73.6 15.93.6 15.91.6 15.96.6 15.S3.6 15.57.6 15.593.6 15.591.6

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

FIAT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

FIAT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ FIAT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Mopar je značkou skupiny Fiat Chrysler Automobiles, která svým zákazníkům nabízí širokou škálu příslušenství určenou pro jednotlivé modely. Veškeré produkty jsou vyvíjeny

Více

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENÍK EMISE CO2 205900 Kč 240900 Kč 225 600 Kč 235 600 Kč 207 500 Kč 260900 Kč 270900 Kč 195 500 Kč 252900 Kč 170 600 Kč 287900 Kč

Více

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA ABARTH 595 NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA 595 1.4 T-Jet 145k 150.164.4 485 000 Kč 595 1.4 T-Jet 160k 150.16M.4 555 000 Kč 595 1.4 T-Jet 165k 150.165.4 575 000 Kč 695 XSR 1.4 T-Jet 165k 150.165.4

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012 NOVÉ CLIO již od 229 900 Kč NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! OO7" MULTIMEDIÁLNÍ DOTYKOVÝ DISPLEJ S NAVIGACÍ OOMOTORY ENERGY TCe 90 SE SPOTŘEBOU 4,5 l/100 km O O 5 HVĚZDIČEK EURO NCAP RENAULT CLIO,

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA

VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA ABARTH 595 NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA 595 1.4 T-Jet 145k 150.16D.4 490 000 Kč 595 1.4 T-Jet 160k 150.16N.4 560 000 Kč 595 1.4 T-Jet 165k 150.16E.4 590 000 Kč 595 1.4 T-Jet 180k 150.16F.4

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 234 900 Kč 214 900 Kč 266 900 Kč 311 900 Kč 241 900 Kč AT 1.3D 75k 276 900 Kč 311 900 Kč 251 900 Kč 261 900 Kč + AT 1.3D

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT S bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT S bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT S Q4 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/307/ 99 711 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 99 711 Ceníková cena s DPH 120 650 Vlastnosti Stav: Barva: Najeto: Předváděcí Rosso Energia

Více

VÝBAVY A CENY CRUZE SW

VÝBAVY A CENY CRUZE SW VÝBAVY A CENY CRUZE SW CENÍK PLATNÝ OD 1.9.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA EMISE CO2 380 000 Kč + 1.7D Eco 1.4 Turbo 1.7D Eco 2.0 VCDi AT 1.4 Turbo 2.0 VCDi 2.0 VCDi AT 302900 Kč 317900 Kč 415900 Kč

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA PUNTO EVO 3DV. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA Active 1.2 65k 199.130.3 248 900 Kč 44 000 Kč 204 900 Kč 1.2 65k PLUS 199.130.3 279 100 Kč 48 200 Kč 230 900 Kč Dynamic 1.2

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/480/ 825 620 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 825 620 Kč 999 000 Kč Ojetý Bronzo

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT

MASERATI GHIBLI GRANSPORT MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/378/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 90 135 Ceníková cena s DPH 109 063 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Tan Rozměry

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více