Příloha B. TV studio pro FSS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha B. TV studio pro FSS"

Transkript

1 Příloha B zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem TV studio pro FSS Dokumentace pro výběr dodavatele Rekapitulace ceny stavební části díla Rekapitulace ceny technicko-montážní části díla Strana 1 (celkem 27)

2 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem TV studio pro FSS Dokumentace pro výběr dodavatele průvodní list Zadavatel uchazečům níže předkládá dokumentaci pro výběr dodavatele. V souladu s ustanovením čl. III. odst. 7) písm. b) bod 1. zadávací dokumentace jsou uchazeči povinni oddíl B dokumentace pro výběr dodavatele doplnit o prohlášení o splnění zadavatele, označení zařízení a o další údaje, je-li to požadováno v oddílu B dokumentace pro výběr dodavatele. Prohlášení o splnění zadavatele může uchazeč provést např. uvedením sousloví zhotovitel prohlašuje, že požadavky objednatele splňuje, příp. jiným slovním vyjádřením, ze kterého bude vyplývat, že uchazeč/zhotovitel požadavky zadavatele/objednatele splňuje. Zařízení musí být uchazečem označeno např. obchodním názvem, specifickým označením, katalogovým či výrobním číslem atp. Identifikace zařízení musí být natolik určitá, aby zadavatel na jejím základě byl schopen jednoznačně určit, zda uchazečem nabízené zařízení technické podmínky zadavatele splňuje či nikoli. Strana 2 (celkem 27)

3 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem TV studio pro FSS Dokumentace pro výběr dodavatele Předmětem veřejné zakázky je komplexní výstavba televizního studia tzv. na klíč pro zadavatele v budově jeho sídla (dále také jen dílo ). Předmět veřejné zakázky zahrnuje zejména provedení stavebních prací, dodávek zařízení, jejich instalace, příp. montáže, uvedení televizního studia do plného provozu, a dále vypracování dokumentace pro provádění stavby a dokumentace skutečného provedení stavby. Zadavatel (dále také jako objednatel ) požaduje, aby vybraných uchazeč (dále také jako zhotovitel ) provedl dílo v souladu s technickými podmínkami objednatele, které jsou předkládány níže, a to samostatně pro stavební část a technicko-montážní část díla. Veškeré požadavky objednatele musí být zhotovitelem splněny tak, aby televizní studio jako funkční celek bylo schopno plného provozu. Oddíl A - Požadavky objednatele na stavební část díla Stavební práce prováděné na díle spočívají v rekonstrukci a modernizaci stávajících prostor místností 5.29, 5.30, 5.31, které se nachází v pátém nadzemním podlaží budovy sídla objednatele na ul. Joštova 10 v Brně (blíže viz technická zpráva předložená jako příloha 09_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Adaptace_TZ.docx). Součástí stavebních prací na díle je i vybudování elektrorozvodů viz výkresová dokumentace současného stavu dotčených místností vč. plánu elektrorozvodů, zhotovení konstrukce pro světelný park, konstrukce pro klíčovací pozadí a provedení akustických úprav studia. Požadavky na stavební, materiálové a prováděcí práce jsou dány přílohou standardů, které zhotovitel musí dodržet (viz 08_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx). Stavební část díla spočívá v provedení následujícího: I. Stavební práce Zhotovitel provede stavební práce v místnostech 5.29, 5.30 a 5.31 budovy sídla objednatele v požadovaném rozsahu dle přiložené technické zprávy a výkresové dokumentace (09_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Adaptace_TZ.docx) a podle standardů (08_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx). II. Rozvody slaboproud Provedení slaboproudých rozvodů v místnostech 5.29, 5.30 a 5.31 budovy sídla objednatele dle výkresové dokumentace (03_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Slaboproud.pdf) s dodržením minimálních materiálových standardů (08_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx). Strana 3 (celkem 27)

4 III. Rozvody silnoproud Provedení silnoproudých rozvodů v místnostech 5.29, 5.30 a 5.31 budovy sídla objednatele dle výkresové dokumentace (02_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Silnoproud.pdf) s dodržením minimálních materiálových standardů (08_ FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx). IV. Nosná studiová konstrukce pro světelný park a ozvučení Nosná studiová konstrukce pro světelný park a stropní závěsný systém slouží pro zavěšení zařízení dle čl. I. písm. a) až f) a čl. IV. písm. a), b) oddílu B dokumentace pro výběr dodavatele. Materiálová, rozměrová a další technická specifikace viz: 08_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx. V. Klíčovací pozadí Klíčovací pozadí je tvořeno konstrukcí, textilií a klíčovací podlahou. Pozadí musí splňovat nároky na 24hodinový provoz v televizním studiu s ohledem na mechanické opotřebení, barevnou stálost, změnu teploty i vlhkosti. Zhotovitel garantuje barevnou stálost a vypnutí pozadí min. po dobu 3 let. Klíčovací pozadí musí bezpřechodově (tzn. lineárně) navazovat na podlahovou část klíčovacího pozadí. Celé klíčovací pozadí musí mít difusní charakter pro rozklad světla, tzn., že musí mít sníženou odrazivost danou strukturou materiálu klíčovacího pozadí. Více viz příloha zadávací dokumentace 06_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Klicovaci_pozadi.pdf a 08_ FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx. VI. Akustické odhlučnění studia Akustické odhlučnění studia musí být provedeno dle výkresové dokumentace a splňovat následující minimální požadavky Provedení akustického odhlučnění v rozsahu a orientaci dle přílohy 05_FSS_TV_studio_ ZD_Priloha_B_Uprava_akustiky.pdf. Materiálová, rozměrová a další technická specifikace viz: 08_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx. Požadavky objednatele na stavební část díla jsou dále v podrobnostech rozpracovány v následujících dokumentech, které jsou samostatnými přílohami dokumentace pro výběr dodavatele. 01_FSS_ TV_studio_ZD_Priloha_B_Stavebni_upravy.pdf 02_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Silnoproud.pdf 03_ FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Slaboproud.pdf 04_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Konstrukce_pro_svetla.pdf 05_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Uprava_akustiky.pdf 06_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Klicovaci_pozadi.pdf 08_ FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Standardy.docx 09_FSS _TV_studio_ ZD_Priloha_B_Adaptace_TZ.docx Strana 4 (celkem 27)

5 V souladu s výše uvedenými požadavky objednatele na stavební část díla předkládá zhotovitel vyplněnou rekapitulaci ceny stavební části díla vypracovanou dle vzoru předloženého zhotoviteli v následující příloze dokumentace pro výběr dodavatele: 07_FSS _TV_studio_ZD_Priloha_B_Rekapitulace_ceny_Stavba.xls. Oddíl B - Požadavky objednatele na technicko-montážní část díla Objednatel níže předkládá technicko-montážní požadavky na dílo, resp. technicko-montážní požadavky na zařízení, která jsou součástí díla. U všech zařízení, která jsou specifikována níže, se uchazeč zavazuje provést zejména jejich dodávku, instalaci, příp. montáž, a uvést je do plného provozu. Zařízení, která zhotovitel objednateli nabízí, musí být navzájem kompatibilní tak, aby televizní studio jako funkční celek bylo schopno plného provozu. Veškeré níže uvedené technicko-montážní požadavky na dílo jsou objednatelem stanoveny jako minimální kvalitativní standard, který musí zhotovitel splnit. Zhotovitel je oprávněn poskytnout plnění, které bude tento minimální kvalitativní standard objednatele převyšovat. I. Centrálně řiditelný světelný park a) Obecné požadavky Minimální technická specifikace světelného parku TV studia. Veškerá světelná technika, která bude využita pro osvětlení televizního studia v místnosti 5.29 a 5.30, musí splňovat následující obecné minimální technické požadavky, světla pak musí splňovat níže uvedené minimální specifikace: Celý světelný park studia musí splnit maximální požadavek na výkon 5 kw, a to včetně světelných řídících jednotek a pomocných komponent/doplňků světelného parku studia. Použité osvětlení musí splňovat požadavky kladené na osvit scény virtuálního televizního studia: možnost kompenzace parazitních stínů a odlesků od předmětů, postav a okolního osvětlení ve virtuální scéně studia. Osvětlení musí kompenzovat i nežádoucí odražené světlo od klíčovací plochy studia a to i s ohledem na změnu barevné teploty osvětlení danou vlivem stárnutí světelného zdroje. Pro kalibraci celé scény bude dodán i standardní televizní test screen pro nastavení teplotní kolorometrie studia. Celý světelný park musí splňovat následující: - 85 % parku se musí být vybaveno nízkoenergetickými zdroji tzv. studeného osvětlení Light-Emitting Diode, zbytek do daného výkonu může být řešen alternativními zdroji světel (nízko energetické výbojkové trubice, halogeny). - Musí mít možnost variabilního nasvícení celého prostoru studia min. v rozsahu plochy 25 m 2, která má půdorys viz obrazová příloha 06_FSS_TV_studio_ZD_Priloha_B_Klicovaci_pozadi.pdf. - Světla musí mít možnost nastavení úhlu světelného louče, proměnnou intenzitu osvitu, danou teplotu osvětlení, která musí být zkalibrovaná pro určitou teplotu v prostoru studia, Strana 5 (celkem 27)

6 polohovatelnost v celém prostoru scény studia, a to bez parazitních stínů na klíčovacím pozadí. Světla musí umožňovat i scénické nasvícení scény pro jiné účely než klíčování. - Světla musí splňovat podmínky na bezpečnost při manipulaci (uzemnění, popálení) a výše zmíněné nároky na maximální energetickou spotřebu celého parku do max. 5 kw. - Každý světelný zdroj musí mít možnost přidání barevných filtrů před světelný zdroj, a to kalibrovanými filtry pro změnu barevné teploty. Základní spektrální škála min. 12 filtrů bude součástí dodávky i s kalibračním test screenem pro kamery. - Světla, pantografy a stativy musí být kompatibilní pro uchycení systémem spigot. - U všech světelných zdrojů se předpokládá propojení kabely s řídícím DMX pultem v režijní místnosti, který bude umožňovat komplexní ovládání světelných zdrojů z režie. - Světla musí splňovat nároky na oscilační stálost (synchronizaci) studiového osvětlení se záznamovou technikou tak, aby nedocházelo k nežádoucím efektům stálosti osvětlení, nebo stroboskopickým efektům ve videozáznamu obrazu. - Světla nesmí mít ani nežádoucí případné zvukové parazitní jevy (např. vysokofrekvenční ruchy světelného zdroje atp.), které by narušovaly akustický šum (pozadí) studia. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel obecný technický popis nabízeného centrálně řiditelného světelného parku b) Regulovatelné frontální osvětlení scény studia Počet kusů světelných zdrojů: počet kusů světelných zdrojů stanoví zhotovitel tak, aby byly splněny veškeré níže uvedené technické požadavky, jakož i ostatní technické požadavky objednatele na centrálně řiditelný světelný park. měkké plošné světlo, pro osvit plochy min. 24 m2 s možností separátního nasvícení scény, tzn. sektorové nasvícení. zdrojem osvětlení Light-Emitting Diode, barevná nastavitelná teplota světla v rozsahu min K, možnost stmívaní %, životnost světelného zdroje min hodin, světlo s kontrolou osvětlení přes DMX rozhraní, napájecí napětí ze sítě evropského standardu U = 220 V/230 V, možnost napájení světel i z akumulátoru s výdrží min. po dobu 2 hodin, všechny světelné zdroje musí být osazeny na nosnou studiovou konstrukci pro osvětlení dle bodu IV. oddílu A dokumentace pro výběr dodavatele, a to polohovatelným způsobem (výškově i prostorově) s možností pevné fixace na místě v prostoru studia na jakémkoli místě. Strana 6 (celkem 27)

7 Počet kusů světelných zdrojů: V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného regulovatelného frontálního osvětlení scény studia c) Studiově symetrické panelové osvětlení pro nasvícení pozadí scény Počet kusů světelných zdrojů: počet kusů světelných zdrojů stanoví zhotovitel tak, aby byly splněny veškeré níže uvedené technické požadavky, jakož i ostatní technické požadavky objednatele na centrálně řiditelný světelný park. možnost symetrického nasvícení scény dvojicí separátních bodových (spot) zdrojů, barevná teplota osvětlení v rozsahu min. 3000K K, zdrojem osvětlení Light-Emitting Diode, světlo s kontrolou osvětlení přes DMX s připojením k řídícímu světelnému panelu, integrovaný rozptylný filtr, napájení světel z akumulátoru standardu DC vstupního konektoru, napájecí napětí ze sítě evropského standardu U = 220V/230V, nastavitelný osvitový úhel min. v rozsahu min Počet kusů světelných zdrojů: V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného studiově symetrického panelového osvětlení pro nasvícení pozadí scény d) Světelné zdroje I Počet kusů: 2 barevná teplota min. 3000K K, světelný zdroj: Light-Emitting Diode, světlo s DMX kontrolou s připojením k řídícímu světelnému panelu, integrovaný rozptylný filtr, napájení z akumulátoru, standard DC input konektor, Strana 7 (celkem 27)

8 napájecí napětí ze sítě evropského standardu U = 220V/230V, nastavitelný osvitový úhel v rozsahu min V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených světelných zdrojů I e) Světelné zdroje II Počet kusů: 3 světelný zdroj: Light-EmittingDiode, typu fresnel (kuželové, bodové), s plynulou změnou kuželu osvětlení z min , možnost regulace světelného kužele pomocí 4 bočních klapek, změna barevné teploty světla min. 3200K-5600K, napájecí napětí ze sítě evropského standardu U = 220V/230V, možnost dimeru (stmívání) od 100% - 0%, umožňují napájení z akumulátoru DC vstup, XLR, DMX připojením k řídícímu světelnému panelu. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených světelných zdrojů II f) Stativy pro světla Počet kusů: 4 výška rozloženého stativu min. 280 cm, výška složeného stativu pro přenesení min. 130 cm, hmotnost stativu do 2,5 kg, Strana 8 (celkem 27)

9 pogumované nohy stativu proti skluzu a poškození podlahové krytiny, nebo vybavení stativu brzdnými kolečky. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených stativů pro světla g) Vícekanálový světelný volič Počet kusů: 1 programovatelný min. 15 programů, DMX ovladač, nastavení doby přepnutí, propojitelnost se světly konektory XLR. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného vícekanálového světelného voliče h) Světelný regulační pult pro všechna světla ve studiu Počet kusů: 1 DMX ovladač, možnost vícefunkčních kanálů, volič pro min. 500 kroků s možností volby scénického osvětlení, MIDI rozhraní pro synchronizaci, možnost ukládání předvoleb na kartu, 19 rackové úchyty. Strana 9 (celkem 27)

10 V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného světelného regulačního pultu pro všechna světla ve studiu II. Produkční televizní sety Počet kusů: 2 Produkční televizní sety pro práci dvou nezávislých produkcí splňující následující minimální technické požadavky: při snímání video obrazu musí být možnost nastavení rozsahů citlivosti senzoru, u obou produkčních setů volba snímkovací frekvence digitálního záznamu jak filmového (24 fps), tak i televizního standardu fps, možnost připojení minimálně dvou XLR pro stereofonní záznam s potenciometry u obou kanálů s rozsahy 100 % - 0 %, záznamová jednotka umožňující pořizování AV záznamu ve studiu za nízkého osvětlení min. 0,2 lux, objektivy pro pevné ohniskové vzdálenosti pro snímání v rozsahu mm, 40 mm, 50 mm, 100 mm, videozáznam v rozlišení Ultra HD tzn. min. 4K s rozlišením obrazu ve vertikální linii v rozsahu obrazových bodů s hloubkou v rozsahu 8-12 bitů, záznam rozvinutého video obrazu objektivem v rozsahu 360, systém musí mít možnost zaznamenat obraz (video) záznamu cirkulárního rybího oka i při poměru acpectratio 16:9, nebo i poměru 1:1, stereofonní výstup tzv. sluchátkový příposlech jack 3,5 mm, nebo 6,3 mm, záznam audia o vzorkovací frekvenci min khz, zaostřování objektivů řízeno dálkově (bezdrátově) s možností plynulé regulace v plném rozsahu a to pro celou sestavu objektivů, funkce vlastního focus assistant a asistent pro přeexponované a podexponované oblasti, bezdrátově řiditelná režijní jednotka s náhledem a možností zapnutí videozáznamu na dálku, záznam 4K na vlastní interní či externí média; přiložené k oběma setům o min. velikosti 640GB, musí být možnost záznamu na externí pevný disk nebo jiné AV záznamové zařízení, a to přes digitální výstup, součástí dodávky budou záznamová média pro záznam o velikosti min. 0,5 TB; rychlost zápisu musí vyhovovat zcela záznamu ve 4K při všech snímacích frekvencích a datových tocích, které dané zařízení umožňuje a to s minimálním standardem pro televizní a filmovou produkci, součástí dodávky externí OLED panel s velikostí min. 7 s rozlišením min. 1280pixelů v horizontální rovině displeje a možností vyvážením barev, volby focus assistant, HMI vstup a SDI. Vlastní akumulátorový zdroj napájení s redukčními kabely a akumulátory pro napájení OLED displeje s výdrží min. 5 hod., Strana 10 (celkem 27)

11 kompatibilní objektivový úchyt EF, 1/4" stativový úchyt, universal serial bus port min. standardu 2.0, kompendium s nastavitelnými slunečními bočnicemi, každý set musí disponovat vlastní sadou tří ND, polarizačních a UV filtrů kompatibilních s kompendiem a opticky stabilizovanými objektivy pro každou kameru, akumulátory pro provoz jednoho celého produkčního setu na minimální dobu 10 hodin pro dlouhodobou produkci audiovisuálního záznamu ve 4K kvalitě, možnost přímého napájení všech komponentů produkčního setu přímo ze sítě 230 V bez nutnosti akumulátorů pro dlouhodobou produkci audiovizuálního záznamu ve výše daném rozlišení i kvalitě, součástí každého setu je dolly určené k vodorovnému pohybu kamery do vzdálenosti min. 5 m, součástí musí být i stativová konstrukce s fluidní hlavou, možností vyvážení vodováhou i elektronickým automatickým vyvažovacím čidlem, které upozorňuje na vodovážnou polohu stativu; s možností úchytu na dolly, oba produkční sety musí být dodány v boxech na míru vytvořených pro celý set i všechny jeho části, vnitřní polstrování, které bude redukovat otřesy přístrojů uvnitř těchto boxů při stěhování; možnost uzamčení boxů. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených produkčních televizních setů III. Referenční multiview monitory Počet kusů: 2 Referenční multiview monitory pro studio splňující následující minimální technické požadavky: úhlopříčka monitoru min. 100 cm, rozlišení 4K, podsvícení LED s funkcí lokální regulace jasu, zobrazovací frekvence min.100hz, konektory a podporované technologie HDMI, zvukové vstupy a výstupy: výstup na sluchátka, s digitálním vstupem pro kameru. výrobní Strana 11 (celkem 27)

12 číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených referenčních multiview monitorů IV. Ozvučení studia s režií Počet sestav: 1 předzesilovače s min. 16 mikrofonními či line vstupy, stereo/mono hlavní výstup, minimálně 6 aux sběrnic, FireWire rozhraní pro napojení externích digitálních vstupů s možností digitálního ovládání těchto vstupů s režie, nastavení citlivosti v rozsahu 20 až +20 dbv line/-15 až +65 db, +48 V fantomové napájení pro kondenzátorové mikrofony u všech vstupů, 100 mm fadery, zapnutí a vypnutí každého faderu zvlášť, vícestupňové indikační sloupce úrovně hlasitosti pro každou stopu, přímý záznam kompatibilní s různými softwarovými vícestopými MIDI, režie vybavena samostatnou dvojicí stereofonních monitorů se specifikací výkonu min. 70 W, frekvenčním rozsahem min. 5Hz 22 khz, crossover frekvencí v rozsahu min. 1-3kHz, nízkofrekvenční zesilovač min. 40 wattů, vysokofrekvenční zesilovač min. 30 wattů, maximální odstup signálu od šumu větší jak 100 db, vstupní impedance: 20 k Ω vyvážených, 10 k Ω nevyvážených, vstupní citlivost min.85 mv tzv. růžový šum vstupního produkuje 90 dba, ochrana: rušení rádiových frekvencí; omezení výstupního proudu; proti přehřátí; externí síťová pojistka, hmotnost max. 5 kg. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného ozvučení studia s režií a) Soustava studiových monitorů Strana 12 (celkem 27)

13 Počet kusů: 2 distribuovaný výkon min. 70W, frekvenční rozsah min. 53 Hz 22 khz, crossover frekvence v rozsahu min. 1-3kHz, maximální odstup signálu od šumu větší jak 100 db, vstupní impedance rovná výstupní impedanci ze zesilovače režie, vstupní citlivost min. 85 mv, tzv. růžový šum 90 dba na výstup, ochrana: rušení rádiových frekvencí; omezení výstupního proudu; proti přehřátí; přechodné za- /vypnutí; subsonický filtr; externí síťová pojistka, monitory musí zajistit plnou stereofonii v prostoru studia i režie, doplňkově musí být režie vybavena minimálně 6 náhlavními sluchátkovými sety. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízené soustavy studiových monitorů b) Mikrofonní moduly pro studiové použití Počet kusů: 2 bezdrátová sestava (vysílač - přijímač) laditelná na UHF frekvencích, vysílač vybaven mikrofonem s kulovou či srdcovou charakteristikou a mírou zisku, pro vysílání zcela prosté parazitních zvukových jevů, vysílač musí být vybaven obvodem potlačení nežádoucího šumu min. ve standardu squelch, nebo squelchpro, automatické hledání frekvence, metalické pouzdro, podsvícený displej u vysílače i přijímače, funkce zámku pro nepovolanou změnu nastavení přijímače či vysílače, systém potlačení VF šumu, vysílač i přijímač vybaveny indikátorem stavu baterie, vysílač musí mít funkci mute (vypnutí mikrofonu), z hlediska nároku na mobilní použití musí být přijímač i vysílač napájen z akumulátorového zdroje a to tak, aby neomezoval svou velikostí hlasatele ve studiu (kapesní velikost). Strana 13 (celkem 27)

14 V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených mikrofonních modulů pro studiové použití c) Mikrofony Počet kusů: 2 mikrofon s hyperkardioidní charakteristikou, směrovost zvýšena v ose mikrofonu v celém kmitočtovém pásmu min. 40 Hz 20 khz, výstupní impedance min. 20Ω korespondujícím s ostatními AV zařízeními, pro dálkové snímání scén, citlivost mikrofonního modulu min db ( db v SPL) +- 2 db, voděodolné chránící kovové pouzdro pro přenos s vlastností shockmount, větrný filtr pro eliminaci povětrnostního tlaku na membránu mikrofonu, fantomové napájení +48 V, konektor XLR, k mikrofonu set pro výškově stavitelné uchycení na zvukovou fixní konstrukci a stativ pro mobilní použití s ramenem min. 1 m. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených mikrofonů d) Mikrofony II Počet kusů: 2 mikrofon s hyperkardioidní charakteristikou, směrovost zvýšena v ose mikrofonu v celém kmitočtovém pásmu min. 40 Hz 20 khz, výstupní impedance 25 Ω (korespondujícím s ostatními AV vybavením), Strana 14 (celkem 27)

15 pro dálkové snímání scén, citlivost mikrofonního modulu min db ( db v SPL) +- 2 db, voděodolné chránící kovové pouzdro pro přenos s vlastností shockmount, větrný filtr pro eliminaci povětrnostního tlaku na membránu mikrofonu, fantomové napájení +48 V, konektor XLR, k mikrofonu set pro výškově stavitelné uchycení na zvukovou fixní konstrukci a stativ pro mobilní použití s ramenem min. 1 m. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených mikrofonů II e) Mikrofony III Počet kusů: 2 kardioidní charakteristika mikrofonního modulu, frekvenční rozsah mikrofonu min. 75 Hz 18 khz, náhlavní set, citlivost mikrofonního modulu min db V na Pascal při db na výstup, větrný filtr (pro eliminaci povětrnostního tlaku na membránu mikrofonu), ergonomický design, možnost nastavení ve třech osách, možnost levé nebo pravé orientace mikrofonu, kabel s možností změny konektoru, tělo vyrobeno z antikorozního materiálu, ochranný díl pro ochranu mikrofonu před vlhkostí a potem. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených Strana 15 (celkem 27)

16 mikrofonů III V. Akusticky izolovaný rack Počet kusů: 1 Akusticky izolovaný rack s chlazením (termoregulací teploty) vnitřní části racku splňující následující minimální technické požadavky: počet pozic: 24U, vnitřní šíře: 19 uchycení, velikost skříně: šíře max. 720 mm, hloubka max mm (parametry s ohledem na dispoziční řešení v místnosti 5.31), rack musí mít chlazení složené minimálně ze dvou či více termostaticky regulovatelných ventilátorů, skříň musí být vybavena základnou pro případný pohyb skříně (kolečková základna s aretací, nebo jiným způsobem), klimatizační část pro rack musí zajistit odvod tepla racku v místnosti při plné zátěži okolních výpočetních stanic; v případě přehřívání, které povede k výpadkům systému, jeho poškození nebo vzniku nežádoucích AV efektů na vstupech či výstupech celé režie zajistí zhotovitel dodatečné chlazení racku, standardní napojení racku vyhovující evropskému standardu U = 220V/230V. možnost přidání dalších VA modulů, kapacita chlazení min BTU pro jmenovitý příkon max. 1,3 kw, informační stavový displej na racku, skříň musí obsahovat ve standardní výbavě záložní zdroj UPS, automatická regulace napětí, komunikační port řady RS, přepěťová ochrana RJ11 nebo RJ45, technologie UPC AVR nebo pokročilejší, možnost výměny baterie uživatelem bez nutnosti technického zásahu zhotovitele či třetí osoby a bez ztráty práva na záruku za jakost, výkon UPS min VA a více, software pro správu napájení, vstupní otvor pro kabely v racku musí být umístěn tak, aby přímo navazoval na kabelážní průchodku ze studia, a to nejkratší možnou cestou; tento otvor musí být umístěn v racku tak, aby nedovolil při případném zatečení vody do místnosti její vniknutí do vnitřního prostoru racku. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného akusticky Strana 16 (celkem 27)

17 izolovaného racku VI. Náramenní televizní rig Počet kusů: 1 Náramenní televizní rig pro dva kamerové sety splňující následující minimální technické požadavky: min. 2x standardizovaný úchyt pro kamery a DSLR, min. 2x univerzální boční ostřící kroužek adaptabilní na skla kamer a fotoaparátů až do průměru 90 mm, min. 2x nosná základna, min. 4x přední rukojeť, min. 2x horní rukojeť, min. 2x ramenní opěrka, min. 2x univerzální kompendium se zakrytými klapkami, min. 2x přepravní box, min. 6x uchycení pro externí monitor, možnost uchycení externího akumulátoru, rig musí splňovat podmínky kompatibility s robotickými kamerovými sety dle čl. X. tohoto oddílu. materiál rigu vyroben z lehkých slitin a materiálů (hliník, dural, karbon). výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného náramenního televizního rigu VII. Kamerové stabilizátory Počet kusů: 2 Kamerové stabilizátory pro dva kamerové sety splňující následující minimální technické požadavky: pružinový nebo kapalinový dvojramenný stabilizátor (možná nastavitelnost tuhosti systému regulátory, a to ručně bez použití nářadí), stabilizátor musí mít úchyty pro náhledové (bateriové) monitory a akumulátor pro kamerový set, fixační celotělová vesta s úchytem pro rameno a stabilizačními body na ramenou a hrudníku a výztuhou zad, ergonomický nosný stabilizační opasek, nosnost systému min. 6 kg, systém musí umožňovat výškovou nastavitelnost, součástí systému musí být vyvažovací stativ (tripod) pro přesné centrování kamery na rameni, Strana 17 (celkem 27)

18 přepravní kufr a veškeré příslušenství pro nastavení. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených kamerových stabilizátorů VIII. Manipulační a kamerová technika pro timelapse Počet kusů: 1 Manipulační a kamerová technika pro timelapse a výškové záběry splňující následující minimální technické požadavky: standardizovaný úchyt pro kamery a DSLR záznamovou techniku, dálkově řiditelné ostření kamery, kompendium pro osazení filtry (tři základní typy ND filtrů součástí dodávky), nosná základna, celý set musí mít možnost plně řiditelného lineárního posunu v délce min. 1,5 m, možnost nastavení automatizovaného posunu a rychlosti, automatická volba záznamu, směr pohybu timelapse posuvu dálkově ovladatelný polohovacím zařízením, např. joystickem nebo jiným digitálním potenciometrem. Možnost lineárního zdvihu kamery do výšky min. 4 m, výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízené manipulační a kamerové techniky pro timelapse IX. Zařízení pro broadcastové pracoviště a) Režijní multiview monitory Počet kusů: 2 Režijní multiview monitory splňující následující minimální technické požadavky: náhledy z min. 4 kamer, referenční obrazy, živé (live) výstupy (barevná kalibrovatelnost každého vstupu i výstupu), úhlopříčka monitoru min. 100 cm, rozlišení displeje ve standardu ultra HD (UHD), Strana 18 (celkem 27)

19 podsvícení: LED, zobrazovací frekvence: min.100 Hz, HDMI vstup, zvukové vstupy a výstupy: výstup na sluchátka, digitální optický výstup, digitální audio vstup. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených režijních multiview monitorů b) Digitální řízení infografiky studia Počet kusů: 1 řídící display pro tvorbu a umístění grafiky s vertikálním rozlišením min pixelů minimálně standardu Full HD, pozorovací úhly min. 178 horizontálně a 178 vertikálně, tvrzené leptané sklo s antireflexní vrstvou, display musí být plně ovladatelný multidotykově pro otáčení, zvětšování a práci s obrazem; součástí dodávky musí být i software pro ovládání a tvorbu, pomocný náhledový display pro infografiku režie s úhlopříčkou monitoru min. 150 cm, kontrastní poměr: min :1, minimální rozlišení monitoru: 1920x1080, obnovovací frekvence: min. 500 Hz, konektory a technologie: minimálně čtyři vstupy HDMI, minimálně dva USB porty, LAN port a komunikační rozhraní WiFi, standardní uchycení min. 600 x 400 mm, váha monitoru: max. 38 kg, celý set na pojízdném stojanu se stavitelnou výškou uchycení v mezních min. rozměrech: cm (na střed obrazovky), pojízdná základna musí umožňovat aretaci na místě, kolečka základny nesmí poškozovat podlahovou část klíčovací plochy studia, programové funkce pro ovládání hlasem celého systému (zavírání a otvírání aplikací, zapnutí a vypnutí celého systému, hlasové vyvolání maker). Strana 19 (celkem 27)

20 V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného digitálního řízení infografiky studia c) Režií řízený studiový komunikační okruh Počet kusů: 1 jednookruhový komunikační systém, 2x hlasatel náhlavní set (bezdrátový mikroúchyt s příposlechem a mikrofonem, pleťové barvy), napájení akumulátorem (1,5 V), režijní základna s hlasitým příposlechem a stolním mikrofonem, kompatibilita s většími systémy televizní produkce a dalšími systémy pro studiovou komunikaci typu intercomu, bezdrátový systém komunikace intercomu nesmí rušit ostatní AV prvky v budově fakulty (zhotovitel odzkouší). V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného režií řízeného studiového komunikačního okruhu d) Videorozbočovač HD a SD Počet kusů: 1 autodetekce vstupních formátů, práce v YUV formátu min. 14x 3G/HD/SD-SDI a 2K vstup (4:2:2 nebo 4:4:4, 10 bit), min. 1x ref vstup Blackburst pro SD, HD a 2K, každý kanál samostatný separátní ovladač pro zapnutí a vypnutí pro výše uvedený počet kanálů; ovládání systému i přes konektor RJ45, USB 2.0 nebo RS-422, možnost ovládání panelem typu Smart Control a jím kompatibilního standardu, možnost ovládání pomocí dotykového displeje bezdrátovou technologií na principu WiFi, ovládací a konfigurační SW, USB rozhraní pro konfiguraci a update firmware, rozměry pro rack 19" 1U zařízení, Strana 20 (celkem 27)

21 podporované min. tyto obrazové formáty: 2K, 1080p25, 1080PsF25, 1080p30, 1080PsF30, 1080i50, 1080i60, 1080p50, 1080p60, 720p24, 720p25, 720p30, 720p50, 720p60. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízeného videorozbočovače HD a SD e) Centrální režie televizního studia Počet kusů: 1 připojení a zpracování AV signálu až 4 kamer 720, nebo 1080, racková úprava celého systému do max. 20U, možnost ukládání všech min. 4 vstupů v HD separátně a současné odbavení streamu v HD formátu, spuštění záznamu jedním tlačítkem s možností ovládání úrovně zvuku, celý systém musí disponovat připojením min. 4 selektivních zobrazovacích jednotek, z toho min. jedna bude sloužit jako multizobrazovač s výstupem na HDMI, kapacita pro HD záznam v min. 1080i v délce min. 40 hod., vlastní fyzické úložiště min. 48 TB s přenosovou rychlostí min. 6 Gbps, Porty pro připojení min. 2x 10GbE síť, konfigurace, uložení a import uživatelského nastavení pro streaming, možnost správy režie a všech grafických komponent ze sítě vč. správy AV datových zdrojů, přístup k uloženým videím i prostřednictvím uživatelsky ikonického web rozhraní, bezpečnostní uživatelská autentifikace pro min klientů, přístup k online CDN účtu přes integrovaný prohlížeč i během živé produkce, vytvoření a uložení komplexních nastavení efektových filtrů, přechodů, titulků, vytváření vlastních virtuálních 3D setů či double-box efektu, součástí režie je i racková CGI režie vlastním GPU podporující vyrovnávací paměť pro video textury min. GDDR5 4 GB, podpora výstupů DVI-D, DVI-I, zobrazovací jednotka grafiky H-IPS, min. 850:1, min.270cd/m2, min.5ms GTG/ 13ms, 1920x1200, 16bit, DVI, DisplayPort, rozšíření pracovního prostoru díky multi-view výstupu, vícekanálový audio mixážní pult s funkcí "audio follows video" (automatický střih zvuku dle videa), Strana 21 (celkem 27)

22 možnost připojení projektoru nebo projekční stěny, možnost použití volitelné ovládací konzoly, interně přepíná min. 14 kanálů, min. 4x HD/SD vstup, min. 4x Virtuální vstup, min. 4x digitální media přehrávač pro video, titulky, obrázky, hudbu a zvuky, min. 2x analog XLR audio vstupy, titulkovač se zobrazením min. H-IPS, min. 850:1, min. 270cd/m2, 1920x1200, min. DVI, nebo DisplayPort, s automatickou HW kalibrací, min. 2x virtuální vstupy pro titulkovací program, umožňuje práci s vrstvami jednotlivých scén, počet vrstev pro obrazovou kompozici min. 10, nastavení barvy, polohy, velikosti atd, import grafiky a projektů formátů psd, aep vkládání vlastního loga, volba nasvícení scény, volba pohledu kamery, volba realtime odezvy, on-air vkládání titulků, vytvoření statických, rolovacích nebo běžících textů, uložení jednotlivé stránky nebo celého projektu, použití jakýchkoliv nainstalovaných systémových fontů, stránky uloženy jako 32bitová bitmapa, nepřetržité ukládání nebo vyvolávání textových stylů, integrovaný nástroj pro vektorové kreslení, vytváření specifických časových bodů, živé přehrávání záznamu bez jeho přerušení, volitelná rychlost přehrávání min. 25, 33, 50, 75, 100 %, režijní dotykový storyboard IPS, s funkcí multi-dotyku, grafická jednotka s bezdrátovým rozhraním standardu min. g/n, vlastní klávesnice a ovládací pult s možností ovládání robotických kamer, celá režie musí být určena pro rackovou montáž do max. 24U, instalace do skříňového 19 racku. Strana 22 (celkem 27)

23 V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízené centrální režie televizního studia f) Režijní authoringová jednotka Počet kusů: 1 pro profesionální AV záznam nezávislý na režii, podporuje diskový formát záznamu a přehrávání, automatizované vytvoření Blu-Ray i DVD disku včetně menu, slot na SD kartu, kompatibilní s AVCHD, HDV, a DV kamkordéry, digitální rozhraní rozšiřující kompatibilitu s kamkordéry, editační funkce videa, obousměrný záznam, funkce dubbingu s možností nastavení automatického dubbingu po authoringu, funkce vysokorychlostního dubbingu, vytvoření tzv. repeat playback disku. V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízené režijní authoringové jednotky X. Robotické kamerové sety Počet kusů: 2 Robotické sety studiových kamer ovladatelných z režie splňující následující minimální technické požadavky: vysoké rozlišení senzoru ve vertikále nad min pixelů, komponentní HD a HDMI výstup min. 1080p, 1080i nebo 720p, součástí dodávky jsou robotické hlavy, ve kterých jsou kamery uchyceny, umožňující rotaci kamer v horizontálním směru min. 300 a vertikálním směru min. 160, součástí vybavení kamery je širokoúhlý objektiv s proměnnou ohniskovou vzdáleností odpovídající krajním mezím min mm při světelnosti objektivu min. f4, Strana 23 (celkem 27)

24 volitelné výstupní karty, polopropustné čtecí zařízení s úhlopříčkou min. 17 před objektivem kamery s uchycením na stativ kamery a možností dálkového ovládání z režie, nebo přímo moderátorem před kamerou ve studiu, možnost nastavení velikosti písma, jasu, a kontrastu (inverze) textu na čtecím zařízení, ovládací adaptér pro režijní pult a IR ovladače; součástí dodávky je stabilizační kamerový systém steadycam typu dvoupákového ramene s nastavením tuhosti pružin a vyvažovacím stojanem, přepravní box (tašky na techniku) musí být součástí dodávky. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených robotických kamerových setů XI. Profesionální stativy ke kamerám Počet kusů: 2 kolečková základna stativu s aretací, stativ bez středového sloupku, fluidní hlava, max. zatížení: alespoň 13 kg, připojení příslušenství: 3/8" závit, nastavitelná výška mm (+/- 100mm), nastavení odporu, protiváha min. 4 kroky, přední náklon: min. -60 / +90 nivelační bublina s možností osvětlení, elektronické hlídání vodovážného stavu s elektronickou visuální indikací, panoramatické rotace: 360, rychloupínací rybinová kostka. výrobní číslo): V souladu s tímto prohlášením předkládá zhotovitel technický popis nabízených profesionálních stativů ke kamerám Strana 24 (celkem 27)

25 Strana 25 (celkem 27)

26 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem TV studio pro FSS Rekapitulace ceny stavební části díla - průvodní list Předloha pro zpracování rekapitulace ceny stavební části díla je přiložena jako samostatný.xls soubor. V souladu s čl. IX. odst. 5) zadávací dokumentace představuje předloha pro zpracování rekapitulace ceny stavební části díla minimální požadavek zadavatele na to, jak má být cena stavební části díla rozepsána. Uchazeči jsou oprávněni zpracovat rekapitulaci stavební části díla podrobněji, než jak jsou položky jednotlivých stavebních prací zadavatelem rozepsány. Zadavatel v souladu s ustanovením čl. IX. odst. 6) zadávací dokumentace stanovuje nejvýše přípustnou dílčí cenu ve vztahu ke stavební části díla, a to ve výši ,- Kč bez DPH. Uchazeči jsou povinni rekapitulaci ceny stavební části díla zpracovat tak, aby jejich dílčí nabídková cena za provedení stavební části díla tuto částku nepřekročila. Strana 26 (celkem 27)

27 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem TV studio pro FSS Rekapitulace ceny technicko-montážní části díla - průvodní list Předloha pro zpracování rekapitulace ceny technicko-montážní části díla je přiložena jako samostatný.xls soubor. V souladu s čl. IX. odst. 5) zadávací dokumentace představuje předloha pro zpracování rekapitulace ceny technicko-montážní části díla minimální požadavek zadavatele na to, jak má být cena technicko-montážní části díla rozepsána. Uchazeči jsou oprávněni zpracovat rekapitulaci technicko-montážní části díla podrobněji, než jak jsou položky jednotlivých dodávek a služeb zadavatelem rozepsány. Zadavatel v souladu s ustanovením čl. IX. odst. 6) zadávací dokumentace stanovuje nejvýše přípustné dílčí ceny ve vztahu k vymezeným celkům zařízení. Uchazeči jsou povinni rekapitulaci ceny technicko-montážní části díla zpracovat tak, aby jejich dílčí nabídkové ceny za vymezené celky zařízení tyto částky nepřekročily. Strana 27 (celkem 27)

Příloha č. 4 - Technická specifikace DODÁVKA REŽIJNÍHO PRACOVIŠTĚ

Příloha č. 4 - Technická specifikace DODÁVKA REŽIJNÍHO PRACOVIŠTĚ Příloha č. 4 - Technická specifikace DODÁVKA REŽIJNÍHO PRACOVIŠTĚ Akusticky izolovaný rack s chlazením (termoregulací teploty) vnitřní části racku Počet kusů: 1 ne počet pozic: min. 24U vnitřní šíře: 19

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Název veřejné zakázky Zadavatel Druh řízení Kroužek multimediální tvorby - SŠIS Dvůr Králové nad Labem - audiovizuální technika Střední škola informatiky a služeb, Dvůr Králové nad

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

Příloha č. 3 - Technická specifikace

Příloha č. 3 - Technická specifikace Příloha č. 3 - Technická specifikace 1 Předmět plnění a technické podmínky Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a servisních služeb dle technické specifikace uvedené níže a v příloze

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA 1. Technická specifikace Možnost napájení ze sítě nebo akumulátoru s UPS funkcí - alespoň 2 hodiny provozu z akumulátorů

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy

Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy Příloha č. 9 zadávací dokumentace - Technické podmínky pro část IX. veřejné zakázky Dodávka zařízení pro Badatelská centra pro přírodní vědy Stránka 1 z 7 POKYN PRO UCHAZEČE: Tato příloha č. 9 zadávací

Více

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace)

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013 TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) 1. část VZ: Laboratorní mikroskop s digitální kamerou a PC Položka č.1

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Operační světla KALEA 20/30

Operační světla KALEA 20/30 Operační světla KALEA 20/30 Použitím nejnovější LED technologie splňují operační světla KALEA 20 a 30 ty nejvyšší profesní požadavky. Díky velmi vysoké hloubce ostrosti a širokému světelnému poli je KALEA

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Příloha č. 3 - Technická specifikace

Příloha č. 3 - Technická specifikace Příloha č. 3 - Technická specifikace 1 Předmět plnění a technické podmínky Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a servisních služeb dle technické specifikace uvedené níže a v příloze

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

Výzva k podání nabídek. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu:

Výzva k podání nabídek. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu: Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0451 Název projektu: Učit moderně nás baví Název zakázky:

Více

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy Příloha č. 2 Technická specifikace Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Požadavky: Výkonný stolní PC Základní technické

Více

A26/222 zasedací místnost Poř.č. Zařízení Popis Ks 1 Projektor Dataprojektor s nativním rozlišením min. 1920x1080 (FullHD), svítivost min. 3000 ANSI lm. Kontrast min. 2000:1, životnost lampy min. 3000

Více

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího)

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího) Příloha č. 1 kupní smlouvy (kupujícího) Upřesňující minimální HW konfigurace VZMR PC, NB a LCD V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net

Více

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Sony UWP- nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou za přijatelnou cenu a přitom bez interferencí Díky velké poptávce

Více

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Název zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: 2 ks interaktivní tabule s příslušenstvím a instalací. Základní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19,

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Upřesňující minimální HW konfigurace

Upřesňující minimální HW konfigurace Upřesňující minimální HW konfigurace Technická dokumentace V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net zadavatel uchazečům pro lepší orientaci

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Notebooky... 2 Dokovací stanice... 9 Mini PC... 10 Zobrazovací zařízení... 11 Tablety... 12 Uložiště...

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 101/PJ/OVZ/2017 dne: 28. 07. 2017 Věc: Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 1 K veřejné zakázce v nadlimitním

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Č. j.: 2060/2015OIT Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných

Více

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

Příloha č. 2 kupní smlouvy

Příloha č. 2 kupní smlouvy Příloha č. 2 kupní smlouvy Technická konfigurace z nabídky dodavatele (nabídnuté HW řešení) PC1 - Standardní počítač 30 ks Značka a model Označení nabízeného zařízení HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini PC

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. DRŽÁKY KAMER. 177,- Kč bez DPH. 466,- Kč bez DPH. 660,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH. 355,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH

PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. DRŽÁKY KAMER. 177,- Kč bez DPH. 466,- Kč bez DPH. 660,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH. 355,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH 1. DRŽÁKY KAMER PŘÍSLUŠENSTVÍ TT- B01 177,- Kč bez DPH TT- B02 466,- Kč bez DPH TT- B03 660,- Kč bez DPH TT- B04 1 022,- Kč bez DPH TT- B05 355,- Kč bez DPH TT- B07 1 022,- Kč bez DPH 40 1. Držáky kamer

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA TECHNICKÁ SPECIFIKACE/TECHNICKÁ ZPRÁVA MULTIMEDIÁLNÍ SVĚTELNÁ OBRAZOVKA MĚSTSKÉHO STADIONU - Slezský fotbalový club Opava a.s. Řešení multimediální výsledkové tabule pro Slezský FC Opava. Umístění tabule

Více

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor 1 Úvod Audiovizuálního vybavení přednáškových a seminárních prostor vychází z požadavků fakulty

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Název veřejné zakázky: ŠKOLA JAZYKŮM OTEVŘENÁ Zadavatel: Základní škola Šumperk, 8. května 63, 787 01 Šumperk IČ: 008 52 317 Statutární orgán: Mgr. Radovan Pavelka, ředitel

Více

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Parametr specifikace/ minimální požadavky zadavatele 22" LED AOC e2250swdak - FHD, DVI, rep Úhlopříčka obrazovky 22, poměr

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, na zakázku: Nákup technického vybavení v rámci projektu

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Číslo položky Bližší specifikace položky (technický požadavek zadavatele) Počet Uchazečem nabízené řešení Splnění požadavku DCI technologie pro přehrávání a správu digitálního obsahu

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu stránka (6) Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka počítačové a didaktické techniky pro Základní školu Benešov, Dukelská 88 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění: Příloha č. 4 Technické podmínky Veřejná zakázka: Dodávka seismických aparatur a datových spojů II Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. Dodatečné informace. PC učebna Technická specifikace nabídky Mark min. 3800), RAM GB, HDD 500GB, Ethernet Gb, WiFi 802.n (kompatibilní s IEEE 802.a/b/g), Bluetooth.0, min. x USB (min. 2x USB

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ 1. KOMPONENTY 1.1. HLAV NÍ VI DEOKON FEREN ČNÍ JEDNOTK A RadvisionScopia XT1000 Videokonferenční zařízení pro použití v konferenčních místnostech Full HD přenos a zobrazování -

Více

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Pro zobrazení, záznam a vyhodnocení fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) 3,5'' TFT dotykový displej, české menu Libovolné kombinace vstupních

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Příloha č. 4 1 k Zadávací dokumentaci Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Označení zakázky Modernizace výuky na základních školách v Třinci multimediální vybavení opakované

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení displeje

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10 HMI panel UniStream USP-070-B10, USP-104-B10, USP-156-B10 HMI panely UniStream tvoří základ HMI + PLC kontrolérů typu all-in-one. Ty lze snadno sestavit nacvaknutím CPU UniStream a jednoho nebo více Uni-I/O,

Více

1. Popis navrhovaných technologií

1. Popis navrhovaných technologií Příloha č. 1 - Specifikace zboží a popis systému 1. Popis navrhovaných technologií Systém CCTV Princip našeho návrhu spočívá ve změně stávajícího analogového systému přenosu a ukládání dat na technologii

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Záměr Zadáním výběrového řízení je doplnění audiovizuální techniky v posluchárně D3 Fakulty informatiky

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE)

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Příloha smlouvy č. 1 Popis zboží Kancelářský SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Kancelářský balík, který je plně kompatibilní s operačním systémem a je v hodný pro výuky. Balík obsahuje

Více

Příloha C Technické podmínky oddíl 1 Videokonferenční set pevně instalovaný ve vybrané místnosti

Příloha C Technické podmínky oddíl 1 Videokonferenční set pevně instalovaný ve vybrané místnosti Příloha C Technické podmínky oddíl Videokonferenční set pevně instalovaný ve vybrané místnosti Pol Zařízení Požadované minimální technické parametry Kusů H.33 jednotka vč. kamery Videokonferenční systém

Více

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Počítačová učebna Detailní specifikace hardwarového vybavení serverová technika: 1 Víceúčelový server Konfigurace 2 procesor 4 jádra, cache 8 MB, RAM 64 GB

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 5 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte!

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! www.adiglobal.com/cz Trvale skladem Analogové HDoC kamery Řada W Box HDoC kamer je navržena pro jednoduché nastavení a snadnou instalaci.

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více