CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2016"

Transkript

1 Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2016 S jemným vedením Wynter Worsthorne, mezinárodně uznávanou komunikátorkou se zvířaty a Lindou Tucker, zakladatelkou a podporovatelkou Nadace na světovou ochranu bílých lvů.

2 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Čtvrtek 14. ledna Po přistání na letišti Hoedspruit budeme vyzvednuti a dopraveni do Kempu Jednorožec v Tsau!, kde se ubytujeme a vydechneme po dlouhé cestě. Znovu se setkáme odpoledne, abychom si řekli, co nás na naší cestě v následujících dnech čeká. Seznámíme se s Lindou Tucker, která společně s ekologem se specializací na lvy Jasonem Turnerem bude hovořit o projektu na záchranu bílých lvů a své práci. Poté, co s Jasonem projdeme protokol, vydáme se na první návštěvu bílých lvů. Přidáme se ke členovi vědeckého týmu během jeho podvečerního sledování a stopování jedné ze dvou smeček, pohybujících se volně ve své endemické domovské krajině. Bude to chvíle našeho prvního seznámení s těmito posvátnými bytostmi. Po návratu do kampu si vychutnáme opulentní jídlo u ohně a po večeři se podíváme na dokument National Geografic o projektu na záchranu bílých lvů. První den v Tsau! půjdeme spát poměrně brzo. A jak budeme pomalu unášeni do říše snů, zaposloucháme se do překrásných zvuků africké noci, včetně volání lví královské smečky. Během našeho pobytu v Tsau! si dělejte poznámky o svých snech, neboť důležité zprávy často dostáváme v našich snech, o kterých budeme mít i povídání.

3 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Pátek 15. ledna Den začneme příjemnou snídaní. Poté se s námi Wynter podělí o své znalosti Jak komunikovat se zvířaty. Pomocí různých meditací a vizualizačních cvičení nám bude ukázáno, jak zklidnit mysl a spojit se se všemi zvířaty, abychom jim porozuměli na hlubší, více intuitivní úrovni. Wynter vysvětlí praktické aspekty mezidruhové komunikace, kombinaci starodávné znalosti s technikami a dovednostmi současné doby. S pomocí místního psího obyvatele Madash a Tulou, domácí okouzlující (pokud chce) kočkou, budeme vedeni během cvičení otázek a odpovědí, kde si ukážeme, že každý z nás umí se zvířaty komunikovat. Rozšíříme si své schopnosti vnímat fyzické a emoční zprávy od různých bytostí. Po delikátním obědě se vrátíme zpět do školící místnosti a naučíme se spojovat se se zvířaty na dálku. Wynter nám ukáže naši schopnost intuitivně sledovat a vnímat fyzickou lokaci pomocí naladění se na energii těla zvířete. Dozvíme se, jak tuto dovednost využívat v každodenním životě a to jak s divokými, tak domácími zvířaty. Budeme si rovněž povídat o možných potížích a blocích, které se při této práci mohou vyskytnout a povíme si, jak se přes ně dostat. Naše učení bude posíleno energií bytostí přítomných na tomto místě. Kolem čtvrté hodiny se vypravíme na další podvečerní návštěvu královské smečky. Tentokrát si budeme moct vyzkoušet získané znalosti sledování a spojení se se lvy na různých úrovních a lépe porozumět a vnímat jejich svět. Zpět v kempu Jednorožec si užijeme večerní jídlo a vypneme při vyprávění u ohně.

4 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Sobota 16. ledna Brzký začátek dne nás zastihne na návštěvě královské rodiny při východu slunce. Budeme pozorovat, co se událo ve smečce během noci a se svolením lvů se budeme každý sám věnovat pozorování a komunikaci s nimi. Po návratu si vychutnáme lehkou snídani a poté se vydáme na klidnou procházku podél břehů řeky Klaserie, vedeni jedním z domorodých stopařů. Ti jsou součástí týmu bílých lvů. V této chvíli budeme mít možnost pozorovat a spojit se s různými přírodními bytostmi, jež tvoří část této mocné a krásné země. Část procházky bude v tichu. Budeme mít prostor cítit se Jedno se Zemí, cítit, že jsme jedno z jejích dětí. Procházka nás dovede na místo sochy Rock Crystal Star Lion (křišťálová skála hvězdného lva) z ruky známého umělce Andriese Botha. Tato socha je v přesné linii s Nilským meridiánem - Sfingou. Wynter nás provede meditací, po které nás Linda zasvětí do tajemství starověkého egyptského propojení meridiánu a ukáže nám vitální důležitostí této oblasti země, stejně jako bytostí, které sem přišli žít. Poté si dopřejeme delikátní piknikový oběd pod divokým fýkovníkovým stromem. Po obědě si užijeme čas odpočinku, meditací a zaznamenání všech našich dosavadních zkušeností. Den zakončíme pozdně odpolední návštěvou hvězdné smečky. Strávíme klidný čas ve lví společnosti s vnitřní úctou a vděčností za znalosti, o které se s námi podělili. Po návratu na nás bude v kempu čekat vydatná večeře.

5 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Neděle 17. ledna Po časné snídani se sejdeme, abychom sdíleli své zkušenosti a myšlenky, jak zapojit znalosti získané během naší intenzivní cesty do světa zvířecí komunikace a do hlubin duše Afriky. Budeme mít příležitost stanovit si své záměry do budoucnosti a budeme mít možnost využít nabídku vedení Bílého lva - rytíře. Naši cestu zakončíme uzemněním a ceremonií rozloučení, abychom se připravili na cestu domů. Budeme dopraveni zpět na letiště Hoedspruit, kde se rozloučíme s vědomím, že toto není konec našeho cestování, ale začátek naší spirituální cesty, začátek cesty naší duše.

6 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Cena za osobu: ,-Kč Cena zahrnuje: Dopravu z letiště do Tsau! a zpět Ubytování 3 noci v Tsau! Stravování (snídaně, oběd, večeře) Výpravy do teritoria Bílých lvů Workshop a rozhovory s Wynter Worsthorne a Lindou Tucker Cena nezahrnuje: Mezinárodní let, nebo dopravu na letiště Hoedspruit Alkohol (prosím vezměte na vědomí, že Tsau! není povolen jakýkoliv alkohol).

7 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Čtvrtek 14. ledna Budeme vyzvednuti z letiště v Johannesburgu a dopraveni do Maresol, Kaapse Hoop. Maresol je krásný starý dům pro hosty, který je v rodině Lindy Tucker pro generace. Je posazený mezi kopci Nelspruit a White River (Bílá řeka). Na tomto místě napsal novinář Eugene Marais svou knihu The Soul of the Ape (Duše opičáka). Setkáme se zde s Lindou, která nám umožní nahlédnout na její osobní cestou spojenou s tajemstvím Bílých lvů. Dozvíme se jakou spojitost to má s posvátným Nilským meridiánem, který je rovněž místem srdcem teritoria bílých lvů. V linii s tímto meridiánem je rovněž Adamsův kalendář, nejstarší známý, člověkem vytvořený, kalendář a místo zasvěcení Baba Credu Mutwa, duchovní ho lva Afriky.

8 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Pátek 15. ledna Jemná jóga před snídaní rozproudí tok naší energie. Dnes se vypravíme do Kaapse Hoop, abychom strávili dopoledne s bílými koňmi a propojením s nimi. Tito koně reprezentují spojení s Jednorožci, spojení s mystériem Bílých lvů. Zároveň jsou strážci tohoto posvátného místa. Poté s průvodcem vyrazíme na Adamsův kalendář. Zde spočineme v obřadu projevení úcty našim předkům. Skvělý oběd nás připraví na naši odpolední cestu podél ocasu draka, neboť budeme cestovat do Tsau!. Cesta nás vezme podél kaňonu Blyde River, který je součástí Dračích hor. Po příjezdu do Tsau! se ubytujeme v kempu Jednorožec, kde u večeře budeme moci probrat všechny zážitky dne.

9 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Sobota 16. ledna Další ranní klidný tok cvičení jógy před snídaní nás připraví na dnešní den. Po klidné snídani, začneme pracovat na rozvoji naší vnitřní schopnosti komunikovat intuitivně se všemi bytostmi. Projdeme prostorovou bariérou. Wynter nás jemně povede do umění mezidruhové komunikace. Pomocí různých meditací a vizualizačních cvičení nám bude ukázáno, jak zklidnit svou mysl a spojit se se všemi zvířaty pro hlubší porozumění na intuitivní úrovni. Wynter vysvětlí praktické otázky mezidruhové komunikace a kombinaci starověkých znalostí s moderními současnými způsoby. Po skvělém obědě budou Linda Tucker a lví ekolog, Jason Turner hovořit o projektu ochrany Bílých lvů a své práci. Poté, co Jason projde protokol, skupina se vydá na první návštěvu bílých lvů. Přidáme se ke stopování jedné ze dvou smeček, pohybujících se volně na své endemické domovské krajině. Bude to pro nás chvíle prvního seznámení s těmito posvátnými bytostmi a bude-li štěstěna na naší straně a lvi se s námi setkají, budeme s nimi moci posedět v tiché úctě a respektu. V tichu naslouchat zvukům afrického soumraku a vnímat rezonanci skrze naše těla, jak se ladí na stejnou vlnu v tomto novému prostředí. Delikátní jídlo u ohně nás uvítá zpět v kempu Jednorožec. Doporučujeme jít brzo spát a zabalit se do snů za asistence volání lvů. Věnujte pozornost svým snům, které vám v tomto místě přinesou důležité zprávy. Jejich významu se budeme během povídání také věnovat.

10 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Neděle 17. leden Po klidné snídani, začneme pracovat na rozvoji naší vnitřní schopnosti komunikovat intuitivně se všemi bytostmi. S pomocí místního psího obyvatele Madash a Tulou, domácí kočkou, okouzlující (pokud chce), budete otevírat a rozvíjet naše schopnosti komunikace při cvičení otázek a odpovědí, které nám ukážou, že opravdu každý z nás umí komunikovat se zvířaty. Zde budeme schopni rozšířit své schopnosti vnímat fyzické a emoční zprávy od různých bytostí. Po delikátním obědě se vrátíme do školící místnosti, kde se naučíme, jak se spojit se zvířaty na dálku. Wynter nás seznámí s naší schopností intuitivně sledovat a vnímat fyzickou lokaci pomocí naladění se na energii těla zvířete. Poté se připravíme na podvečerní návštěvu majestátní lví hvězdy, kde dáme do praxe, co jsme se naučili během dne. V tichu budeme sedět, otevřeni jakýmkoliv zprávám, a očekávat jejich příchod. Po dalším skvělém jídle připraveným kuchařem bílého lva, se podíváme na dokument BBC o návratu bílých lvů.

11 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Pondělí 18. leden Časný začátek dne nás zastihne na návštěvě Královské lví rodiny při východu slunce. Budeme pozorovat, co se ve smečce událo během noci a také se budeme věnovat osobnímu pozorování a se svolením lvů komunikaci s nimi. Po návratu si vychutnáme lehkou snídani a pokud počasí dovolí, vydáme se na klidnou procházku podél břehů řeky Klaserie, vedeni jedním z domorodých stopařů, kteří jsou součástí týmu bílých lvů. To bude chvíle pozorování a možnost ke spojení s různými přírodními bytostmi, jež jsou součástí této mocné země. Část procházky bude v tichu, abychom měli prostor cítit se Jedno se Zemí, cítit, že jsme její děti. Procházka nás dovede na místo sochy Rock Crystal Star Lion (Křišťálová skála hvězdný lev) z ruky umělce Andriese Botha, která je v přesném postavení v linii s Nilským meridiánem - Sfingou. Wynter nás provede meditací, po které nás Linda zasvětí do starověkého egyptského propojení a seznámí nás s vitální důležitostí této oblasti země a bytostí, které sem přišli žít. Poté si dopřejeme delikátní piknikový oběd pod divokým fýkovníkovým stromem. Po obědě budete mít čas a prostor na odpočinek, meditaci a zaznamenání všech dosavadních zkušeností. Den zakončíme pozdně odpolední kontrolou hvězdné smečky. Strávíme klidnou chvíli se lvi v hluboké úctě a vděčnosti za znalosti, o které se s námi podělili. Následně se vrátíme do kempu na vydatnou večeři.

12 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Úterý 19. leden Brzo ráno vyrazíme směr Kruegrův národní park. Zde budeme vedeni naší vnitřní znalostí a naslouchat řeči zvířat, která nám zkříží cestu. Strávíme den bez očekávání, avšak v plném respektu vítání každého zvířete, které potkáme. Nebude to závod, abychom viděli pět největších, jak zkouší mnoho lidí, kteří sem přijedou, ale poznání,jak každý kousek přírody pracuje společně ve větším vesmíru. Přenocujeme v parku, v kempu Hrochů s překrásným výhledem do kraje Středa 20. leden Užijeme si další krásný den, plný zvířat a zážitků, den v klidu a bez očekávání v plném spojení se zvířaty a přírodou kolem nás. V podvečer vyrazíme zpět do Tsau!, kde strávíme poslední noc naší cesty. Čtvrtek 21. ledna Po snídani nás čeká čas rozloučení a cesta na johannesburgské letiště. Rozloučíme se s vědomím, že toto není konec našeho cestování, ale začátek naší spirituální cesty, začátek cesty naší duše.

13 ledna denní Cesta s Posvátnými Bílými Lvy v africkém Tsau! Cena za jednu osobu: ,-Kč Cena zahrnuje: Místní dopravu (z letiště Johannesburg a zpět, všechny přesuny v místě) Ubytování 2 x Maresol, 4 x Tsau!, 1 x Krueger park Stravování (snídaně, oběd, večeře) Vstupné Výpravy do teritoria Bílých lvů Workshop a rozhovory s Wynter Worsthorne a Lindou Tucker Cena nezahrnuje: Mezinárodní let, nebo dopravu na letiště Johannesburg Alkohol (prosím vezměte na vědomí, že Tsau! není povolen jakýkoliv alkohol.

14 Ubytování Tsau! Kemp Jednorožec Krueger park Hroší kemp Maresol

15 Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2016 Pro rezervaci místa a více informací kontaktujte: sarka@krasnacarodejka.cz nebo volejte Šárka Janouchová, Těšíme se až vás přivítáme a provedeme na této neuvěřitelné cestě Pro více informací o Nadaci na ochranu bílého lva Všechny fotografie Global White Lion Protection Trust

CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017

CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017 Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017 Pod jemným vedením Wynter Worsthorne, mezinárodně uznávané komunikátorky se zvířaty a s Lindou Tucker, zakladatelkou a podporovatelkou

Více

skrze srdce Bílého lva

skrze srdce Bílého lva Cesta za Lví Hvězdou Vstupte do duše Afriky a moudrosti svého vědomí skrze srdce Bílého lva 16. 22. ledna 2017 S Wynter Worsthorne & Lindou Tucker na podporu Světové nadace na ochranu bílých lvů. PONDĚLÍ

Více

TSAU!, Mpumalanga, Jihoafrická republika BÍLÍ LVI NÁS BEROU K NAŠIM KOŘENŮM, STEJNĚ JAKO DO NAŠÍ BUDOUCNOSTI

TSAU!, Mpumalanga, Jihoafrická republika BÍLÍ LVI NÁS BEROU K NAŠIM KOŘENŮM, STEJNĚ JAKO DO NAŠÍ BUDOUCNOSTI 1. - 7. 7. 2018 TSAU!, Mpumalanga, Jihoafrická republika BÍLÍ LVI NÁS BEROU K NAŠIM KOŘENŮM, STEJNĚ JAKO DO NAŠÍ BUDOUCNOSTI Pojďte s námi putovat africkou buší. Trávit svůj čas v přítomném okamžiku a

Více

Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE (PRIVÁTNĚ) - AKCE PRO PRVNÍCH 50 KLIENTU V ROCE od Kč (PRIVATNÍ SAFARI PRO 2 OS!

Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE (PRIVÁTNĚ) - AKCE PRO PRVNÍCH 50 KLIENTU V ROCE od Kč (PRIVATNÍ SAFARI PRO 2 OS! CA AFRICATRAVEL, Provozní zařízení KOVÁK ArcelorMittal Ostrava, Vratimovská 142 / 131, 719 00 Ostrava Kunčice mobil: +420/731 004 453, email: jana@africatravel.cz Tanzánie dovolená se SAFARI - VELKÁ MIGRACE

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

JÓGA A MEDITACE ZDEŇKEM ORDELTEM. MÍSTO KONÁNÍ: Nádherné a energeticky silné místo hotel Buchlov v těsném sousedství hradu Buchlov

JÓGA A MEDITACE ZDEŇKEM ORDELTEM. MÍSTO KONÁNÍ: Nádherné a energeticky silné místo hotel Buchlov v těsném sousedství hradu Buchlov JÓGA A MEDITACE VÍKENDOVÝ SEMINÁŘ SE ZNÁMÝM ČESKÝM CESTOVATELEM, BADATELEM, ODBORNÍKEM NA MAYSKOU KULTURU, ŠAMANAEM, JOGÍNEM, ŠARMANTNÍM MUŽEM A PŘEDEVŠÍM SKVĚLÝM ČLOVĚKEM ZDEŇKEM ORDELTEM MÍSTO KONÁNÍ:

Více

Meditace, jóga a šamanské nauky

Meditace, jóga a šamanské nauky Meditace, jóga a šamanské nauky aneb,, Hory učí samy,, PENZION POD PRALESEM, DOLNÍ LOMNÁ, JABLŮNKOVSKO 26. - 28.7.2013 www.podpralesem.euweb.cz Máte rádi meditaci? Chtěli by jste se zrelaxovat a zkusit

Více

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx úvod Vážení, jsem velmi mile potěšen, že Vás mohu přivítat na fotografickém workshopu pořádaným naší společností

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

5ti denní tématický pobyt v ekocentru STŘEVLÍK (středisko ekologické výchovy)

5ti denní tématický pobyt v ekocentru STŘEVLÍK (středisko ekologické výchovy) TŘÍDA : NÁMOŘNÍCI 5ti denní tématický pobyt v ekocentru STŘEVLÍK (středisko ekologické výchovy) Místo pobytu: středisko ekologické výchovy Libereckého kraje Oldřichov v Hájích 5, 463 31 Kontakty: www.strevlik.cz

Více

Mezinárodní festival. Romale

Mezinárodní festival. Romale Mezinárodní festival Romale Naši drazí přátelé a milovníci romské hudby, dovolte, abych vás všechny tímto pozvala na další ročník mezinárodního romského festivalu "ROMALE" romská oslava / Gypsy Celebration,

Více

CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017

CESTA S POSVÁTNÝMI BÍLÝMI LVY Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017 Spirituální cesta od počátků člověka do srdce země hlubokého vědomí. Leden 2017 Pod jemným vedením Wynter Worsthorne, mezinárodně uznávané komunikátorky se zvířaty a s Lindou Tucker, zakladatelkou a podporovatelkou

Více

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 1. den Skřipov Odjezd ze Skřipova v ranních hodinách. Klimatizovaný zahraniční autobus pravděpodobně externího dopravce bude přistaven ke škole. Autobus bude vybaven DVD,

Více

Camphill na soutoku Kdo jsme?

Camphill na soutoku Kdo jsme? Camphill na soutoku Kdo jsme? Jsme společenství žijící a pracující ve vsi České Kopisty, které pro ty, kteří by tady s námi chtěli bydlet a pracovat, poskytuje také komunitní chráněné bydlení a centrum

Více

RELAXAČNÍ JÓGOVÝ POBYT V RESORTU SVATÁ KATEŘINA září s Táňou Ametovou OBSAZENO!!! (ČR04)

RELAXAČNÍ JÓGOVÝ POBYT V RESORTU SVATÁ KATEŘINA září s Táňou Ametovou OBSAZENO!!! (ČR04) RELAXAČNÍ JÓGOVÝ POBYT V RESORTU SVATÁ KATEŘINA září s Táňou Ametovou OBSAZENO!!! (ČR04) cena 4.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: snídaně form 2x ubytování ve dvo volný vstup d volný vstup park shuttle bus

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32) JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát

Více

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH DOVOLENÁ NA DEJMONU v maleb ném prostředí Beskyd - Čeladné 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH Pro všechny, jež chtějí načerpat psychické i fyzické síly

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Výtvarný kurz "Najdi prostor v prostoru" HARMONOGRAM

Výtvarný kurz Najdi prostor v prostoru HARMONOGRAM Výtvarný kurz "Najdi prostor v prostoru" HARMONOGRAM D NEDĚLE (příjezdový den) 17 19 příjezd a ubytování, seznamování (tvorba jmenovek, myšlenková mapa na téma prostor, jednoduché aktivity na téma prostor

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08) cena 26.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 9 nocí snídaně lekce jógy český delegát v místě pobytu pojištění CK proti úpadku JÓGA

Více

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit:

Detail slevy: Platnost slevy: Kde slevu uplatnit: Vyrazte na víkendový pobyt pro rodiny s dětmi v hotelu Junior v lázeňském městě Poděbrady. 3 dny pro 2 osoby a 1 dítě do 6 let. Vychutnejte si vynikající bohatou polopenzi a užijte si i neomezený vstup

Více

PRÁZDNINY PLNÉ ZÁŽITKŮ

PRÁZDNINY PLNÉ ZÁŽITKŮ PRÁZDNINY PLNÉ ZÁŽITKŮ KinderGarten Střížkov, Habartická 576/1b, 190 00 Praha 9 LETNÍ PROGRAM 2017 PIKNIKOVÝ TÝDEN 3. 7. 7. 7. 2017 (zavřeno 5. 7. 6. 7.) - osvojení si poznatků důležitých k podpoře zdraví,

Více

NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let

NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let (červen až listopad) ostatní měsíce po domluvě Program denní itinerář cesty : 1. odlet Praha 2. přílet Windhoek (hl.m. Namibie ), odjezd do půjčovny,převzetí vozů,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech Vážení obchodní přátelé, v rámci letošní letní sezóny si Vám dovolujeme nabídnout zajímavé ZÁŽITKOVÉ MANAŽERSKÉ KURZY v rámci UNIKÁTNÍHO

Více

Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09)

Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09) Harmonizační víkend v hotelu K-Triumf březen s Hankou Lustikovou (ČR09) cena 5.480 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze programs Hanou Lustikovou 1 hod wellness fitness pronájemsalonku

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!!

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Velká Británie - Londýn již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Budovy Parlamentu s věží Big Ben, Westminsterské opatství, Buckinghamský palác, Tower of London, Tower Bridge, Katedrála Sv. Pavla,

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Pokračování výkladu devíti ján a úvod k fázím vytváření a završení Meditační kurz v hotelu Svratka 25. 27. října 2014 Jsme velice potěšeni, že Její Eminence

Více

RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE

RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE Svobodní a silní můžeme být až tehdy, když uspořádáme svůj vztah ke členům své rodiny a jejich osudům. Práce s konstelacemi se zabývá našimi kořeny, naším přístupem k těmto

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19) JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Lucií Mutinskou (BA19) cena 30.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 11 nocí ubytování snídaně cvičení jógy transfery letiště hotel vila letiště 2x celodenní výlet po Bali pojištění

Více

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Botswana a Viktoriiny vodopády Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Termín: 30. 10. - 11. 11. 2018 Počet účastníků: 14 osob Program cesty 1. den, 30. 10. 2018 Sraz účastníků na

Více

Sedm proroctví starých Mayů

Sedm proroctví starých Mayů Sedm proroctví starých Mayů První proroctví oznamuje konec současného cyklu. Říká, že od roku 1999 po dalších 13 let se každý člověk nachází v jakémsi zrcadlovém sále, aby ve svém nitru objevil mnohorozměrnou

Více

Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje

Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje Středisko ekologické výchovy Libereckého kraje, příspěvková organizace - environmentální vzdělávání, výchova a osvěta Organizace provozuje pobytové středisko

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již podeváté letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-13 let. Tentokrát jsme

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Společné setkání (seznámení, sdílení) Snídaně

Společné setkání (seznámení, sdílení) Snídaně Silvestr "Jed Právo na změnu programu vy Den 07.45-09.00 08.30-09.30 09.30-10.00 1 28.12. Pátek 29.12. Sobota 07.45 Ranní probuzení OSHO meditace (Robby) Meditárna Snídaně Společné setkání (seznámení,

Více

Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014

Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014 Jóga KARIBIK MEXIKO TULUM 20.2. - 6.3.2014 OBSAH Náplň programu... 3 Popis praxí... 4 Organizační detaily... 5 Ceny... 6 Strana 2 Jóga v Karibiku Náplň programu: Zveme Vás na jogový, meditační a relaxační

Více

Jak by měla vypadat škola, prostor pro vzdělávání?

Jak by měla vypadat škola, prostor pro vzdělávání? Nové vzdělávání by mělo být zaměřeno na komunikační dovednosti, řemeslnou zručnost, tělesnou výchovu, umění a poznávání přírody. Dnešní děti budou do budoucna ze všeho nejvíc potřebovat schopnost týmové

Více

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04)

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) cena již od 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 8 nocí polopenze transfery průvodce exkurze a výlety viz program pojištění CK proti úpadku

Více

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Termín konání: 24. 29. 8. 2017 Místo konání: Poděbrady Semináře se budou konat na následujících místech: Střední zemědělská škola (Boučkova 355/49) pouze čtvrteční

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

SINGAPUR BORNEO TENISOVÝ TURNAJ WTA itinerář zájezdu

SINGAPUR BORNEO TENISOVÝ TURNAJ WTA itinerář zájezdu SINGAPUR BORNEO TENISOVÝ TURNAJ WTA 25.10. 2.11. 2017 itinerář zájezdu 1 ODLET Z PRAHY První den odlet z Prahy via Istanbul. 25.10. 2 26.10. 3 27.10. 4 PŘÍLET DO SINGAPURU Odpoledne přílet do Singapuru,

Více

Mateřská školka Září ŠKOLKA, KDE SPOLEČNĚ ROSTEME.

Mateřská školka Září ŠKOLKA, KDE SPOLEČNĚ ROSTEME. Mateřská školka Září ŠKOLKA, KDE SPOLEČNĚ ROSTEME. Témata I. Osobnost učitele II. Potřeby dětí III. Partnerský přístup IV. Emoce a jak na ně V. O nás VI. Kobereček VII. Průvodníček VIII. Měsíční témata

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

Vážené paní učitelky, vážení páni učitelé, přijměte naše pozvání do nového centra, které Vám nyní nabízí své služby. Dovolte zároveň, abychom Vám

Vážené paní učitelky, vážení páni učitelé, přijměte naše pozvání do nového centra, které Vám nyní nabízí své služby. Dovolte zároveň, abychom Vám Vážené paní učitelky, vážení páni učitelé, přijměte naše pozvání do nového centra, které Vám nyní nabízí své služby. Dovolte zároveň, abychom Vám představili unikátní prostory Multifunkčního centra zámek

Více

Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0

Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0 Africké dobrodružství s Richardem Marksem Cestovatel: Richard Marks Rozpočet: 87 400 Kč Volná místa: 0 Odkaz: www.vypravy-s-cestovateli.cz/17-vyprava V objetí Atlantického a Indického oceánu Jihoafrická

Více

Adaptační programy pro školy

Adaptační programy pro školy Adaptační programy pro školy Popis programu: Jednodenní, dvoudenní nebo třídenní pobytové nebo vložené 1 programy pro žáky nově složených nebo obměněných tříd ZŠ, a pro nastupující ročníky SŠ, SU. Náplní

Více

TURECKÉ ŘEKY 2013 28.6. 14.7.2013

TURECKÉ ŘEKY 2013 28.6. 14.7.2013 Vodácký oddíl TJ Sokol Brno I Tě zve na sportovně poznávací zájezd TURECKÉ ŘEKY 2013 28.6. 14.7.2013 PROGRAM Zájezd má podobný charakter předešlé do Albánie, Bulharska a Pyrenejí. Liší se od nich dlouhým

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

FESTIVAL OČIMA GENERACÍ. Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce

FESTIVAL OČIMA GENERACÍ. Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce FESTIVAL OČIMA GENERACÍ Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce VESELSKÝ RYBNÍK MÍSTO NAŠEHO PUTOVÁNÍ Cíle tohoto komunitního putování v rámci projektu Festival očima generací

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček duben 2018 Naše velikonoční výzdoba. Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Informace o platbě

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE SICÍLIE největší ostrov ve Středozemním moři sídlo legendární mafie jedinná činná sopka v Evropě nádherné pláže spousta památek skvělé jídlo a pití milí

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný

Více

Vítání ptačího zpěvu

Vítání ptačího zpěvu Vás srdečně zve na tradiční akci Vítání ptačího zpěvu 45 Kč/osoba/program (omezený počet) Zážitkový program zaměřený na poznávání ptačích druhů Beskyd, odchyt ptáků do ornitologických sítí, pozorování

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

SLUNCE A JEHO POZOROVÁNÍ III

SLUNCE A JEHO POZOROVÁNÍ III POZVÁNKA NA WORKSHOP PROJEKTU SE SLUNCEM SPOLEČNĚ SLUNCE A JEHO POZOROVÁNÍ III 8. 10. listopadu 2013, Hvězdárna Valašské Meziříčí Milí přátelé, Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. o. ve spolupráci s Krajskou

Více

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury)

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Bleskový výsadek MOA v Anglii (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Rakovník jsme opouštěli ve středu 12. 9. kolem třetí hodiny odpolední. Přijel pro nás zájezdový autobus, kterým jsme po chvíli dorazili

Více

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd PO PRVÉ DO ŠKOLY CO TO ZNAMENÁ? Poprvé do školy. Jaké to je? Jaké pocity děti prožívají? Jaké pocity prožívají rodiče? Těšení a obavy zároveň.

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky mluvící

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2017 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! (BA23)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2017 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! (BA23) JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2017 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! (BA23) cena 26.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: snídaně 10 nocí ve vile s bazénem cvičení jógy s Vendulou Černou 2x celodenní výlet po Bali v ceně

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Název akce: Workshop DŘEVAŘSKÉ DOVEDNOSTI Datum: 20. 5. 2014 23. 5. 2014 Místo:

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Název akce: Workshop DŘEVAŘSKÉ DOVEDNOSTI Datum: 20. 5. 2014 23. 5. 2014 Místo: Název akce: ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Workshop DŘEVAŘSKÉ DOVEDNOSTI Datum: 20. 5. 2014 23. 5. 2014 Místo: Organizátor: Nová Ves, okres Český Krumlov Fakulta stavební VUT v Brně, Ústav technologie, mechanizace a

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

TREKKING V BARMĚ. Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla.

TREKKING V BARMĚ. Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla. TREKKING V BARMĚ Unikátní průzkumná výprava do hor nově otevřených oblastí, kde masová turistika ještě nepronikla. To nejlepší z Barmy pro aktivní a dobrodružněji založené cestovatele. Trekking v horách

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Učení na základě Buddhova prvního otočení kolem Dharmy / Dvanáctičlenný řetězec závislého vznikání Meditační kurz v hotelu Zvíkov 3. 5. dubna 2011 Jsme

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

Rámcový program SBX kempů

Rámcový program SBX kempů Rámcový program SBX kempů (program je pouze orientační, bude vždy přizpůsoben podmínkám, účastníkům, lokaci a délce trvání kempu) Den příjezdu 16 18 - příjezd 18:00 - večeře 19:30 seznámení s programem

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ DOBRÝ DEN! Tento program na ZÁŘÍ byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA

Více

Zájezd jižní Anglie

Zájezd jižní Anglie Zájezd jižní Anglie 13. 18. 5. 2019 Když mi byla nabídnuta možnost zorganizovat na naší škole výlet do Anglie, okamžitě jsem souhlasila. Věděla jsem, že máme ve škole spoustu žáků, které baví angličtina,

Více

Těšíme se na Vás 1. září!

Těšíme se na Vás 1. září! DS Milí příznivci Labyrinthu, děkujeme za zájem o projekt Open School Space a laboratorní školu Labyrinth. Vašeho zájmu si velmi ceníme, a proto Vás prostřednictvím newsletteru pravidelně informujeme o

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners Staň se Lektorem pro projekty z komunitárních programů EU ve svém regionu! modifikace intenzivní verze pro lektory Proč je dobré znát Brusel? Hlavním cílem tohoto projektu je vyškolení LEKTORŮ, kteří díky

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Devět ján s důrazem na tři vnitřní tantry, jakožto úvod do vadžrajánového buddhismu Meditační kurz v hotelu Svratka 19. 21. října 2013 Jsme velice potěšeni,

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

Podbaba - Starý Hloubětín

Podbaba - Starý Hloubětín PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Podbaba - Starý Hloubětín 4:47 5:07 5:20 5:32 5:47 6:02 6:15 6:24 6:31 6:39 6:4 6:56 7:04 7:12 7:20 7:2 7:36 7:44 7:52 :00 :0 :16 :24 :32 :40 :4 :57 9:07 4:4 5:0 5:21 5:33

Více

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice DOBRÝ DEN! Tento program na červen byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016

NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016 NABÍDKA HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI 2016 HOLANDSKO NA HISTORICKÉ PLACHETNICI PLACHETNICE: MAX. KAPACITA: klipper Aegir 24 míst v posádce + 4 osoby personál TERMÍN: 4.7. - 10.7. 2016 DESTINACE:

Více

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY SEMINÁŘE. Instruktor lanových aktivit II. a I. třídy

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY SEMINÁŘE. Instruktor lanových aktivit II. a I. třídy INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY SEMINÁŘE Instruktor lanových aktivit II. a I. třídy Vávrovka 24. 27. 4. 2014 1 Informace o seminářích Seminář Instruktor lanových aktivit II. třídy je základním seminářem věnujícím

Více

BAVORSKÝ SPOLEK LEHKÉ ATLETIKY KRAJ DOLNÍ BAVORSKO. pro Srovnávací zápas

BAVORSKÝ SPOLEK LEHKÉ ATLETIKY KRAJ DOLNÍ BAVORSKO. pro Srovnávací zápas Informace pro Srovnávací zápas mezi Dolním Bavorskem, Horním Rakouskem, Vysočinou, Dolním Rakouskem a jižními Čechy dne 3.-4. října 2015 v Eggenfeldenu () Milí zástupci mužstev a jednotlivých okresů, zde

Více

NAMIBIA Off Road / 20 dnů + 2 dny let

NAMIBIA Off Road / 20 dnů + 2 dny let NAMIBIA Off Road / 20 dnů + 2 dny let ( září - listopad) ostatní měsíce po domluvě Program denní itinerář cesty : 1. přílet Windhoek (hl.m. Namibie ), odjezd do půjčovny,převzetí vozů, nákup potravin a

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně

Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50. výročí založení Katedry elektrotechnologie FE VUT v Brně ÚSTAV ELEKTROTECHNOLOGIE Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně zve srdečně na konferenci s mezinárodní účastí Elektrotechnologie 2011 u příležitosti 50.

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32) JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více