INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ"

Transkript

1 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen nařízení ), dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů (dále jen ZOOÚ) a dle zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti. 1. Totožnost a kontaktní údaje správce: Správcem, který zpracovává osobní údaje, je společnost VITACREDIT s.r.o., se sídlem Selské nám. 9/43, Chválkovice, Olomouc, IČO: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka: C (dále jen správce ). Správce má jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů, který dohlíží na řádné zpracování osobních údajů a můžete se na něj kdykoli obrátit prostřednictvím ové adresy Bližší informace na 2. Vaše práva: a) Právo na přístup k osobním údajům. Máte právo získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím stanoveným nařízením. Správce Vám v takovém případě poskytne kopii zpracovávaných osobních údajů. Za další kopie vystavené na Vaši žádost může správce účtovat přiměřený poplatek na základě administrativních nákladů. b) Právo na opravu. Máte dále právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení. c) Právo na výmaz ( právo být zapomenut ). Máte právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se Vás týkají, a správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán některý z důvodů stanovených nařízením. Vaše právo se neuplatní v případě, pokud je zpracování Vašich osobních údajů nezbytné pro splnění právní povinnosti správce, pro účely archivace ve veřejném zájmu, pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků a v dalších případech stanovených nařízením. d) Právo na omezení zpracování. Máte právo na to, aby správce omezil zpracování Vašich osobních údajů, zejména pokud popíráte přesnost Vašich osobních údajů, pokud vznesete námitku proti zpracování a v dalších případech stanovených nařízením. e) Právo na přenositelnost údajů. Máte právo získat osobní údaje, které se Vás týkají a které byly z Vaší strany poskytnuty správci, a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Jste oprávněn(a) předat tyto údaje jinému správci. Při výkonu tohoto svého práva můžete požádat, aby Vaše osobní údaje byly správcem předány přímo druhému správci, je-li to technicky proveditelné. f) Právo vznést námitku. Dochází-li ke zpracování Vašich osobních údajů pro účely oprávněných zájmů správce, jste oprávněn(a) kdykoli vznést námitku proti takovému zpracování včetně profilování. V takovém případě musí správce prokázat oprávněné zájmy takového zpracování, jinak zpracování osobních údajů ukončí. g) Právo podat stížnost. Pokud se domníváte, že při zpracování Vašich osobních údajů dochází k porušení příslušných právních předpisů, zejména nařízení, prosím obraťte se na nás a my neprodleně zjednáme nápravu. Tím není dotčena Vaše možnost obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů, 3. Účely zpracování a právní základ pro zpracování osobních údajů: Správce zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely: a) Žádost o spotřebitelský úvěr. Účelem zpracování osobních údajů je zpracování žádosti o spotřebitelský úvěr a úkony před uzavřením smlouvy o spotřebitelském úvěru dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru (dále jen zákon ), zejména posouzení úvěruschopnosti spotřebitele a s tím související vyhledání údajů o Vás v databázích. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na základě Vaší žádosti. Příjemci osobních údajů mohou být správci databází a zdrojů umožňujících posouzení úvěruschopnosti spotřebitele, dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy,

2 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ b) c) d) e) f) g) h) je 1 rok ode dne, kdy byla žádost spotřebitele o poskytnutí spotřebitelského úvěru zamítnuta. Dojde-li k uzavření smlouvy, činí doba uložení údajů 4 roky od ukončení smluvního vztahu s klientem. Smlouva o spotřebitelském úvěru. Účelem zpracování osobních údajů je uzavření a plnění smlouvy o spotřebitelském úvěru a plnění povinností správce vyplývajících ze zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být Česká národní banka, dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, činí 10 let od ukončení smluvního vztahu s klientem. Smlouva o úvěru. Účelem zpracování osobních údajů je uzavření a plnění smlouvy o úvěru a plnění povinností správce vyplývajících ze zákona 89/2012 Sb. Občanský zákoník. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být Česká národní banka, dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, činí 10 let od ukončení smluvního vztahu s klientem. Smlouva o zřízení zástavního práva k nemovitostem. Účelem zpracování osobních údajů je uzavření a plnění Smlouvy o zřízení zástavního práva k nemovitostem a plnění povinností správce vyplývajících ze zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, ze zákona č. 256/2013 Sb., o katastru nemovitostí a ze zákona č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být Česká národní banka, katastr nemovitostí, dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, činí 10 let od ukončení smluvního vztahu s klientem. Ručitelské prohlášení. Účelem zpracování osobních údajů je uzavření a plnění Ručitelského závazku sjednaného dle zákona 89/2012 Sb. Občanský zákoník na účelem zajištění závazku vyplývajícího ze Smlouvy o spotřebitelském úvěru. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být Česká národní banka, dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, činí 10 let od ukončení smluvního vztahu s klientem. Plnění povinností povinné osoby podle AML zákona. Účelem zpracování osobních údajů je plnění povinností správce, vyplývajících ze zákona č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu ( AML zákon ). Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť a v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, se řídí výše uvedeným zákonem a činí 10 let od uskutečnění obchodu nebo od ukončení obchodního vztahu s klientem. Vedení účetnictví a plnění právních povinností vyplývajících z podnikání. Účelem zpracování je plnění povinností správce při jeho podnikatelské činnosti, vyplývajících z právních předpisů v oblasti účetnictví a daní (zákon o daních z příjmů, zákon o dani z nemovitých věcí, zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních a další). Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti ve smyslu článku 6, odst. 1 písm. c) nařízení. Příjemci osobních údajů mohou být orgány veřejné správy, auditoři, advokáti. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, je 10 let. Kniha návštěv. Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob vstupujících do objektů správce z důvodu bezpečnosti a ostrahy majetku. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je oprávněný zájem správce ve smyslu článku 6, odst. 1 písm. f) GDPR. Příjemci osobních údajů mohou být dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť. V odůvodněných případech

3 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ mohou být příjemci osobních údajů orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, činí 1 rok skončení kalendářního roku, za který je kniha vedena. i) Monitorování prostor správce. Účelem zpracování je ochrana majetku správce v jeho prostorách a bezpečnost a ochrana zdraví osob nacházejících se v těchto prostorách. Monitorování slouží k prevenci a dokladování průběhu možných bezpečnostních incidentů a zmírnění jejich následků. Právním základem zpracování osobních údajů je oprávněný zájem správce nebo třetích stran ve smyslu čl. 6, odst. 1 písm. f) GDPR. Oprávněným zájmem správce nebo třetí strany je právo na ochranu majetku a zdraví fyzických osob a právo vyžadovat dodržování pořádku a bezpečnosti v prostorách správce. Příjemci osobních údajů mohou být v odůvodněných případech orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy v podobě videozáznamu, je 15 dnů. j) Obchodní komunikace při podnikání. Účelem zpracování osobních údajů při obchodní komunikaci je provoz společnosti a plnění podnikatelských aktivit správce. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je oprávněný zájem správce. Oprávněným zájmem správce je právo podnikat v rozsahu předmětu jeho činnosti. Příjemci osobních údajů mohou být dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé datových úložišť, auditoři, advokáti. V odůvodněných případech mohou být příjemci osobních údajů orgány činné v trestním či přestupkovém řízení a soudy. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, odpovídá délce trvání smluvního vztahu a ještě 2 let od jeho ukončení. k) Archivnictví a spisová služba. Účelem zpracování osobních údajů je evidence došlé pošty a archivace dokumentů a dále plnění povinností správce, vyplývajících ze zákona č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě. Právním základem zpracování osobních údajů (včetně jejich předávání dalším příjemcům) je plnění zákonné povinnosti. Příjemci osobních údajů mohou být dodavatelé informačních technologií a správci IT, externí auditoři, poskytovatelé telekomunikačních služeb, poskytovatelé externích úložišť. Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, se řídí výše uvedeným zákonem a právními předpisy individuálně dle jednotlivých typů dokumentů a kategorií osobních údajů. V dne Podpis

4 SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ udělený dle čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen nařízení ) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů. Jméno a příjmení: Narozen: uděluje tímto níže uvedenému správci souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro níže uvedené účely. 1. Totožnost a kontaktní údaje správce: Správcem, který zpracovává osobní údaje, je společnost VITACREDIT s.r.o., se sídlem Selské nám. 9/43, Chválkovice, Olomouc, IČO: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka: C (dále jen správce ). Správce má jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů, který dohlíží na řádné zpracování osobních údajů a můžete se na něj kdykoli obrátit prostřednictvím ové adresy 2. Vaše práva: Odvolání souhlasu (co by mělo obsahovat)? Kdo odvolání podává. Uveďte prosím Vaše jméno a příjmení, adresu bydliště a datum narození, abychom věděli, kdo jste. Uveďte, komu odvolání podáváte. Uveďte výslovně, že si nepřejete, abychom dále zpracovávali Vaše osobní údaje, specifikujte jednotlivé účely odvolání. Váš vlastnoruční podpis, pokud zasíláte odvolání v písemné formě. Jakým způsobem můžu odvolání poslat? Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů pro níže uvedené účely lze poslat v písemné nebo v elektronické podobě em na adresu: a to z toho důvodu, abychom měli o Vašem odvolání řádný záznam. V případě odvolání souhlasu v písemné formě nezapomeňte prosím odvolání podepsat a zaslat na sídlo nebo na korespondenční adresu správce. Při zpracování osobních údajů ze strany správce máte zejména níže uvedená práva. Na výkon těchto práv se nicméně vztahují určité výjimky, a proto je nemusí být možné uplatnit ve všech situacích. V případě, že uplatníte Vaše práva a Vaše žádost bude shledána oprávněnou, přijmeme požadovaná opatření bez zbytečného odkladu, nejpozději do jednoho měsíce (v důvodných případech však můžeme tuto lhůtu prodloužit až o další dva měsíce). a) Právo na přístup k osobním údajům. Máte právo získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím stanoveným nařízením. Správce Vám v takovém případě poskytne kopii zpracovávaných osobních údajů. Za další kopie vystavené na Vaši žádost může správce účtovat přiměřený poplatek na základě administrativních nákladů. b) Právo na opravu. Máte dále právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení. c) Právo na výmaz ( právo být zapomenut ). Máte právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se Vás týkají, a správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán některý z důvodů stanovených nařízením. Vaše právo se neuplatní v případě, pokud je zpracování Vašich osobních údajů nezbytné pro splnění právní povinnosti správce, pro účely archivace ve veřejném zájmu, pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků a v dalších případech stanovených nařízením.

5 SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ d) Právo na omezení zpracování. Máte právo na to, aby správce omezil zpracování Vašich osobních údajů, zejména pokud popíráte přesnost Vašich osobních údajů, pokud vznesete námitku proti zpracování a v dalších případech stanovených nařízením. e) Právo na přenositelnost údajů. Máte právo získat osobní údaje, které se Vás týkají a které byly z Vaší strany poskytnuty správci, a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Jste oprávněn(a) předat tyto údaje jinému správci. Při výkonu tohoto svého práva můžete požádat, aby Vaše osobní údaje byly správcem předány přímo druhému správci, je-li to technicky proveditelné. f) Právo vznést námitku. Dochází-li ke zpracování Vašich osobních údajů pro účely oprávněných zájmů správce, jste oprávněn(a) kdykoli vznést námitku proti takovému zpracování včetně profilování. V takovém případě musí správce prokázat oprávněné zájmy takového zpracování, jinak zpracování osobních údajů ukončí. g) Dochází-li ke zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, jste oprávněn(a) kdykoli vznést námitku také proti tomuto zpracování včetně profilování. V takovém případě již nebudou Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány. h) Právo podat stížnost. Pokud se domníváte, že při zpracování Vašich osobních údajů dochází k porušení příslušných právních předpisů, zejména nařízení, prosím obraťte se na nás a my neprodleně zjednáme nápravu. Tím není dotčena Vaše možnost obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů, 3. Účely zpracování: 1. Souhlasím s tím, aby správce poskytl mé osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, poštovní adresa, telefonní číslo, údaje o mé platební morálce správci osobních údajů společnosti FINE REALITY, a.s., se sídlem Hněvotínská 241/52, Nová Ulice, Olomouc, IČO: , zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka: B 2802 popř. jiné společnosti zabývající se realitní činností, za účelem individualizované nabídky realitních služeb, zejména v souvislosti s uzavřením kupní, nájemné, či jiné smlouvy týkající se nemovitosti v mém vlastnictví, nebo jiné nemovitosti, o kterou mám zájem. Tento souhlas uděluji na dobu na dobu trvání smlouvy o úvěru, případně do odvolání tohoto souhlasu nebo do případného vznesení námitky proti zpracování. Po uplynutí doby ukládání budou údaje vymazány. Při případném odvolání souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu uděleného před jeho odvoláním. Před udělením tohoto souhlasu jsem byl(a) poučen(a), že udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů pro tento účel je dobrovolné a že svůj souhlas s jeho zpracováním mohu kdykoliv odvolat a že neudělení souhlasu nemá vliv na produkty a služby, které mi správce poskytuje. SOUHLASÍM NESOUHLASÍM 2. Souhlasím s tím, aby správce zpracovával údaje v rozsahu jméno, příjmení, poštovní adresa, údaje o poskytovaných službách a jejich ceně, platební morálce, telefonní a ové spojení, informace o preferovaných produktech a službách, vše pro účel zjištění mých relevantních potřeb a informování o vhodných obchodních nabídkách, benefitních programech a zákaznických akcích správce a dotčených obchodních partnerů, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky za použití profilování a automatizovaného rozhodování. Moje osobní údaje mohou být zpřístupněny dalším subjektům, které se na základě smlouvy podílejí na zpracovávání osobních údajů pro správce, a to výhradně za výše uvedeným účelem. Jde zejména o poskytovatele IT služeb, poskytovatele datových a telekomunikačních služeb, poskytovatele externích úložišť, poštovních a distribučních služeb. Správce nepředává osobní údaje do jiné země nebo mezinárodní organizaci. Tento souhlas uděluji na dobu 5 let ode dne jeho udělení, případně do odvolání tohoto souhlasu nebo do případného vznesení námitky proti zpracování. Po uplynutí doby ukládání budou údaje vymazány. Při případném odvolání souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu uděleného před jeho odvoláním. Před udělením tohoto souhlasu jsem byl(a) poučen(a), že udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů pro tento účel je dobrovolné a že svůj souhlas s jeho zpracováním mohu kdykoliv odvolat a že neudělení souhlasu nemá vliv na produkty a služby, které mi správce poskytuje. SOUHLASÍM NESOUHLASÍM

6 SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ 3. Souhlasím s tím, aby správce pořídil a následně uchovával pro účel zpracování žádosti o spotřebitelský úvěr a úkony před uzavřením smlouvy o spotřebitelském úvěru dle zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru a následného uzavření a plnění smlouvy o spotřebitelském úvěru a plnění povinností správce, vyplývajících ze zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru, kopii občanského průkazu, příp. kopii cestovního dokladu. Tento souhlas uděluji na dobu 1 rok ode dne, kdy byla žádost spotřebitele o poskytnutí spotřebitelského úvěru zamítnuta, dojde-li k uzavření smlouvy, činí doba uložení údajů 4 roky od ukončení smluvního vztahu s klientem, případně do odvolání tohoto souhlasu nebo do případného vznesení námitky proti zpracování. Po uplynutí doby ukládání bude kopie zlikvidována. Při případném odvolání souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu uděleného před jeho odvoláním. Před udělením tohoto souhlasu jsem byl(a) poučen(a), že udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů pro tento účel je dobrovolné a že svůj souhlas s jeho zpracováním mohu kdykoliv odvolat a že neudělení souhlasu nemá vliv na produkty a služby, které mi správce poskytuje. SOUHLASÍM NESOUHLASÍM V dne Podpis

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost FINE REALITY, a.s. zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR:

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR: Informace o zpracování osobních údajů Společnost REOL Financial s.r.o.zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v

Více

Pověřence na ochranu osobních údajů pro správce společnost LINDSTRÖM s.r.o. je možné kdykoli kontaktovat na adrese

Pověřence na ochranu osobních údajů pro správce společnost LINDSTRÖM s.r.o. je možné kdykoli kontaktovat na adrese Informace o zpracování osobních údajů Společnost LINDSTRÖM s.r.o. a ostatní společnosti skupiny Lindström Group zpracovávají osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL DOKUMENTU 1.1. Účelem tohoto dokumentu je poskytnout Vám informace o zpracování Vašich osobních údajů v rozsahu stanoveném v čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Vážení zákazníci, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Účelem tohoto dokumentu je informovat klienty o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel jsou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem osobní údaje zpracovává, komu mohou být osobní údaje zpřístupněny

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost A Z Risk Service spol. s r.o., IČO: 61169901, se sídlem Pod Stráží 462/9, 323 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni pod

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Naše společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s., IČ: 25137808, se sídlem Zborovská 54/22, Doudlevce, 301 00 Plzeň, vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni pod

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ KDO JE SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Správcem osobních údajů, ve vztahu k subjektům údajům, kterým je určen tento dokument je: společnost EMUN PARTNERS investiční společnost,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ Sociální služby města Velké Meziříčí jsou organizací MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Za účelem naplnění podmínek a pravidel stanovených Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost Exkaso s.r.o., IČO: 269 70 601, se sídlem Topolská 952, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, odd. C, vložka 22325 (dále

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost RENOMIA BENEFIT a.s., IČO: 031 49 013, se sídlem Na Florenci 2116/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho,

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů):

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (zpracování osobních údajů na základě souhlasu uděleného subjektem údajů): V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ COMAGRIN, a.s. Na Radosti 184/59, Praha 5, PSČ 155 21, IČ: 24217646.. (Dále jen Správce ) Počínaje dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost NAŘÍZENÍ

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ:

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: 652 64 673, sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: 665 01 Tato žádost slouží pro uplatnění práva subjektu údajů podle

Více

Poučení o ochraně osobních údajů

Poučení o ochraně osobních údajů Poučení o ochraně osobních údajů Níže uvedené informace byly poskytnuty v souladu s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Pan/Paní., nar.:..., bytem: ( Vy ) TÍMTO SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ UDĚLUJE SOUHLAS JAKOŽTO KLIENT, SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ ( Souhlas )

Pan/Paní., nar.:..., bytem: ( Vy ) TÍMTO SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ UDĚLUJE SOUHLAS JAKOŽTO KLIENT, SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ ( Souhlas ) SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle čl. 6 odst. 1 písm. a) a čl. 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Valíček & Valíčková trvale spolupracující advokáti Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Společnost V.H.P. Ivanovice na Hané, s.r.o., jakožto správce osobních údajů, Vás tímto informuje

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO SUBJEKTY OSOBNÍCH ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení obchodní partneři, tímto si Vás dovoluji informovat, že s odkazem na Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob pro odběratele a dodavatele společnosti ARDAT Systems s.r.o. vypracováno 1. 5. 2018 poslední změna 25. 5. 2018 platnost od 25. 5. 2018 platnost do Společnost

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 pro zákazníky, dodavatele, marketing a návštěvníky webových stránek Zásady se týkají

Více

Žádost Uplatňování práv Subjektem údajů

Žádost Uplatňování práv Subjektem údajů A. Jméno a kontaktní údaje Správce: Dům dětí a mládeže Uherský Brod a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků, Přemysla Otakara II. 38, 688 01 Uherský Brod IČ 86770713 B. Jméno a kontaktní

Více

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s.

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s. B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (smluvních partnerů) ZERAS a.s. Sídlo: č.p. 224, 594 44 Radostín nad Oslavou, Identifikační číslo: 25546040 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v Brně,

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

Žádost Uplatňování práv Subjektem údajů

Žádost Uplatňování práv Subjektem údajů A. Jméno a kontaktní údaje Správce: Středisko kultury a vzdělávání Vrbno pod Pradědem, příspěvková organizace, Kontaktní poštovní adresa: Ve Svahu 578/13, 793 26 Vrbno pod Pradědem, Adresa pracovišť pro

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správcem osobních údajů je Nadace Partnerství, sídlem Údolní 33, Brno-město, 602 00 Brno (dále jen

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Zásady a informace o zpracování osobních údajů

Zásady a informace o zpracování osobních údajů DOMOV PRO SENIORY IČ: 705 66 241 277 11 Neratovice, Kojetická 1414 tel.: 315 630 511, e-mail: dke@demmy.cz Zásady a informace o zpracování osobních údajů Dům Kněžny Emmy domov pro seniory je správcem Vašich

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Společnost ČESKÁ VČELA s.r.o., IČ 03970639, se sídlem Otýlie Beníškové 2598, PSČ 269 01 Rakovník, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM zpracování osobních údajů obchodních zástupců a spolupracovníků v Raiffeisenbank a.s.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM zpracování osobních údajů obchodních zástupců a spolupracovníků v Raiffeisenbank a.s. INFORMAČNÍ MEMORANDUM zpracování osobních údajů obchodních zástupců a spolupracovníků v Raiffeisenbank a.s. 1. Základní informace o zpracování osobních údajů Smyslem tohoto informačního memoranda je v

Více

1. Totožnost a kontaktní údaje správce a pověřence

1. Totožnost a kontaktní údaje správce a pověřence GDPR Informace o zpracování osobních údajů Společnost KORID LK, spol. s r.o. se jako správce osobních údajů, které jí budou na základě její činnosti a při poskytování a nabízení služeb fyzickým osobám

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Okřínek 53, Poděbrady, IČO

Okřínek 53, Poděbrady, IČO Vážení, vítejte na internetových stránkách společnosti CHARVÁT CTS a.s. Ceníme si vašeho zájmu o naši společnost. Ochrana osobních údajů, které nám svěřujete, je naší prioritou a učinili jsme veškeré kroky,

Více

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů;

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů; GDPR Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Základní škola a mateřská škola Ostrava Lhotka, p. o., Těsnohlídkova 99, jako správce osobních údajů, za účelem naplnění zásady transparentnosti

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

Příloha č. 1. Žádost o stipendium

Příloha č. 1. Žádost o stipendium Příloha č. 1 dle čl. II motivační politiky pro Studenty Vzorový formulář žádosti o stipendium Žádost o stipendium Příjmení, jméno, titul: Datum narození:..... Trvale bytem:. Kontaktní adresa, je-li odlišná

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce osobních údajů Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 Čelakovského

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Vážení klienti a obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Vzhledem k nové legislativě Evropské unie, byl tento text připraven v souladu s

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů Zásady ochrany a zpracování osobních údajů CIHELNA POLOM, spol. s r. o. Polom 97, 753 65 Polom IČO: 47682124 Zajištění informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany a zpracování osobních

Více

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů Zásady ochrany a zpracování osobních údajů TĚRCHOVSKÝ KÁMEN S.R.O. Sídlem: Hodolany 1233, 779 00 Olomouc IČ: 049 21 411 Zápis: Společnost je zaspána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání 1. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání Vážení uchazeči o zaměstnání, Čtyřlístek centrum pro osoby se zdravotním postižením, příspěvková organizace (dále jen Čtyřlístek,

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Informace společnosti OTK GROUP a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o pracovní pozice

Informace společnosti OTK GROUP a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o pracovní pozice Informace společnosti OTK GROUP a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o pracovní pozice Dovolte, abychom Vás informovali o způsobu a formě dodržování povinností společnosti OTK GROUP a.s.., vyplývajících

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ve smyslu NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA

INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA Druchema, družstvo pro chemickou výrobu a služby Strana 1/5 INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA Počínaje dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A

Více

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti

Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Zásady zpracování osobních údajů pro účely marketingové soutěže Ozvěny budoucnosti Obchodní ŠKODA AUTO a.s., se sídlem tr. Václava Klementa 869, 293 01 Mladá Boleslav, IC 00177041, zapsaná v obchodním

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ve smyslu NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

1. KDO JE SPRÁVCEM VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

1. KDO JE SPRÁVCEM VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů společnosti HB stavby s.r.o. se sídlem Kyslíková 1984/4, 143 00 Praha 4, IČO: 28244931, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

INFORMAČNÍ POVINNOSTI SPRÁVCŮ VŮČI DOTČENÝM SUBJEKTŮM ÚDAJŮ

INFORMAČNÍ POVINNOSTI SPRÁVCŮ VŮČI DOTČENÝM SUBJEKTŮM ÚDAJŮ INFORMAČNÍ POVINNOSTI SPRÁVCŮ VŮČI DOTČENÝM SUBJEKTŮM ÚDAJŮ Cílem této informace je plnit předepsané informační povinnosti správce vůči subjektům údajů, jejichž osobní údaje (dále jen jako OÚ) správce

Více

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům.

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Tímto Vás informujeme o zpracovávání Vašich osobních údajů a o Vašich právech podle nařízení Evropského

Více

Zásady zpracování osobních údajů ve spolku Alliance Française Liberec, z. s.

Zásady zpracování osobních údajů ve spolku Alliance Française Liberec, z. s. Zásady zpracování osobních údajů ve spolku Alliance Française Liberec, z. s. (účinnost od 25. 5. 2018) Spolek: Alliance Française Liberec, z. s., IČ: 46744363, se sídlem Moskevská 52/24, 46001, Liberec

Více

vnitřní směrnici: Správce osobních údajů (osoba odpovědná za správu domu podle občanského zákoníku) :

vnitřní směrnici: Správce osobních údajů (osoba odpovědná za správu domu podle občanského zákoníku) : Vnitřní směrnice k ochraně osobních údajů společenstvím vlastníků (jako správcem osobních údajů) a o právech členů společenství - vlastníků jednotek (jako subjektu údajů), přijaté v souvislosti se zpracováváním

Více

Poučení subjektu údajů

Poučení subjektu údajů Poučení subjektu údajů Provozovatel internetových stránek/e-shopu jako správce osobních údajů, společnost Time production, s.r.o., se sídlem Hronova 1561, Náchod, PSČ 547 01, IČO: 06496806, zapsaná v obchodním

Více

INTERKOV CZ spol. s r.o.

INTERKOV CZ spol. s r.o. Zásady ochrany a zpracování osobních údajů INTERKOV CZ spol. s r.o. Zajištění informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany a zpracování osobních údajů INTERKOV CZ spol. s r.o. jsou účinné

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje a jak jsou zabezpečeny?

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje a jak jsou zabezpečeny? PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE

INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE Dle ustanovení čl. 12 až 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, volném pohybu těchto

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení zákonní zástupci dětí plnících předškolní vzdělávání, zaměstnanci a zástupci spolupracujících organizací, Mateřská škola Ostrava, Křižíkova

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Maříková Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya

Více

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, se sídlem Brno 2, Jakubská 121/1, PSČ 602 00, IČO: 28305043, zapsaná u Krajského

Více

John Guest Czech s.r.o. Nástrčné spojky pro trubkové systémy

John Guest Czech s.r.o. Nástrčné spojky pro trubkové systémy OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. Obsah a účel dokumentu 1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých zákazníky společnosti 2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR) Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní

Více

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Aktualizace 23. 5. 2018 Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Besta Zápy spol. s r.o. dle Nařízení Evropského parlamentu

Více

Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Daktela s.r.o. dle GDPR

Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Daktela s.r.o. dle GDPR Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Daktela s.r.o. dle GDPR Cílem těchto Zásad zpracování osobních údajů pro zákazníky Daktela dle GDPR vydaných společností Daktela s.r.o. se sídlem Pod Krejcárkem

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace Vážení klienti, zákonní zástupci žáků, zaměstnanci školy Základní škola Ostrava, Matiční 5, příspěvková organizace, jako správce osobních údajů,

Více

Informace o zpracování osobních údajů pacientů Kontaktní údaje Správce: Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů: Účely zpracování:

Informace o zpracování osobních údajů pacientů Kontaktní údaje Správce: Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů: Účely zpracování: Informace o zpracování osobních údajů pacientů dle čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Preambule V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.bytyzapad.cz, našimi klienty a zájemci

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO PACIENTY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO PACIENTY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO PACIENTY Tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete práci s Vašimi

Více

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů Jméno Datum Podpis Strana 1 z 6 Informační povinnost správce osobních údajů Tento dokument byl vytvořen souhrnně pro skupinu společností JIPOCAR a LCJ, coby správců osobních údajů, z důvodu jednotné metodiky

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 1. Úvodní informace Vážení zákonní zástupci Informace o zpracování osobních údajů Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 Mateřská škola, Klubíčko Ostrava Hrabová, Příborská 28, příspěvková

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Shromažďování a zpracování vašich osobních údajů probíhá v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů, zejména

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE DOMU SENIORŮ LIBEREC - FRANTIŠKOV

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE DOMU SENIORŮ LIBEREC - FRANTIŠKOV ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE DOMU SENIORŮ LIBEREC - FRANTIŠKOV Příspěvková organizace Dům seniorů Liberec Františkov, IČO: 712 20 054, se sídlem Domažlická 880/8, Liberec 3, PSČ: 460 10 (dále

Více