Nejste spokojeni se svým handicapem? Některé děti by za ten váš daly všechno na světě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nejste spokojeni se svým handicapem? Některé děti by za ten váš daly všechno na světě."

Transkript

1 Nejste spokojeni se svým handicapem? Některé děti by za ten váš daly všechno na světě.

2 Golf pro Leontinku Charitativní projekt, který již 8. rokem spojuje business, příjemně strávený čas a dobročinnost a jehož se účastní přední české i mezinárodní společnosti ze všech oborů podnikání. Od zahájení projektu v roce 2007 se podařilo shromáždit téměř 4,3 mil. Kč, které byly rozděleny v projektech Nadace Leontinka na pomoc zrakově postiženým dětem. Golf pro Leontinku svým partnerům přináší následující benefity: Hra na nejlepších hřištích v ČR. Příležitost pro prohloubení vztahů se stávajícími i potenciálními obchodními partnery. Možnost poznat další významné osobnosti z různých oblastí podnikání i showbusinessu. Prezentace v resortech a v mediální kampani. Více než třetina ze všech partnerských příspěvků je věnována Nadaci Leontinka na pomoc zrakově postiženým dětem. Makulární degenerace je narušení oblasti sítnice, která vytváří střed zorného pole a umožňuje schopnost barevného vidění. Zatímco periferní vidění zůstává neporušené, ve středu zorného pole vidíte šedý stín až černou skrvnu. U dětí se Astigmatismus je oční vada způsobená deformovaným zakřivením rohovky. Hlavním příznakem je neostré vidění na blízko i na dálku, astigmatismus je také často spojen s dalšími očními vadami. Různě závažnou formou astigmatismu trpí každý desátý člověk. Diplopie (dvojité vidění) je simultánní vnímání dvou obrazů jednoho objektu, které jsou posunuty horizontálně, vertikálně nebo diagonálně. Vzniká při narušené koordinaci pohybu očí, např. při šilhání, cévní mozkové příhodě nebo po úrazech hlavy. Glaukom (zelený zákal) je poškození očního nervu vlivem hromadění tekutiny v oční bulvě. Poškození nervových vláken se projevuje zužováním zorného pole a poklesem zrakové ostrosti. Při léčbě glaukomu lze pouze zastavit chorobný proces, Myopie (krátkozrakost) je oční vada, při které se paprsky světla usměrněné čočkou sbíhají už před sítnicí a na sítnici tedy nevzniká ostrý obraz. Velmi těžká forma myopie (15 20 dioptrií) může vést k dalším degenerativním Pigmentární retinopatie je geneticky podmíněné onemocnění sítnice. Zpočátku se projevuje špatnou adaptací očí na tmu, postupně dochází k omezení periferního vidění, ke konci může dojít i ke ztrátě centrálního vidění a úplně slepotě. Amoce (odchlípení sítnice) je závažné oční onemocnění, při němž dochází k oddělení sítnice a narušení její cévní výživy. Charakteristickým příznakem amoce je tmavý nebo šedavý stín, který se postupně rozšířuje od kraje až do centra jedná o vrozené onemocnění. poškození zraku je nevratné. poškozením oka. zorného pole.

3 Golf pro Leontinku Nadace Leontinka pomáhá dětem a studentům se zrakovým postižením ve věku 0-25 let. Jejím posláním je umožnit těmto dětem integraci do společnosti, vzdělání a společenských aktivit. Finanční prostředky a nefinanční dary rozděluje prostřednictvím jednotlivých projektů, zaměřených na pomoc konkrétním institucím a konkrétním dětem. Prostředky jsou shromažďovány především díky darům od partnerů a sponzorů a během benefičních akcí.

4 Golf pro Leontinku Propozice 5 turnajů na předních českých hřištích Ypsilon, Karlštejn, Mladé Buky, Beroun a Casa Serena V letošním roce se jedním z hostitelů Golfu pro Leontinku stalo uzavřené privátní golfové hřiště Casa Serena. Golf pro Leontinku je jediným charitativním projektem, který se na tomto hřišti v roce 2014 koná. Profesionální moderátor tour: Jaromír Bosák Na každém turnaji bohatý celodenní catering Na každém turnaji přitažlivé občerstvení na jamkách věnované partnery projektu Systém hry: Stableford, úprava HCP Cannon start Vložené soutěže: o Hole in one o Nearest to the pin o Longest drive o Benefiční soutěž pro Leontinku Termíny Ypsilon středa Karlštejn úterý Mladé Buky čtvrtek Beroun středa Casa Serena středa Mediální propagace Mediální partneři budou upřesněni do dubna 2014

5 středa Ypsilon Golf Resort Liberec Název klubu symbolizuje jeho geografickou polohu na rozmezí tří států ČR, Německa a Polska. Při pohledu na mapu vidíme písmeno Y. Historie klubu se datuje od března 2004, kdy byl přijat za řádného člena České golfové federace. Činnost klubu se naplno rozběhla 12. května 2006, kdy byl celý areál golfového resortu zpřístupněn veřejnosti. Všem příznivcům nabízí nejen hru na profesionálním hřišti, ale také moderní klubovnu, koncipovanou designovým studiem Miro Pistek design Bayreuth. V klubovně najdete restauraci s vyhlášenou kuchyní, úchvatný výhled z teras na hřiště a Pro-Shop nabízející světové značky oblečení, obuvi a golfového vybavení. To vše v malebné nedotčené přírodě.

6 úterý Golf Resort Karlštejn Prvních osmnáct jamek golfového hřiště bylo slavnostně otevřeno v roce Díky citlivému přístupu k začlenění golfového hřiště do malebné krajiny, kde tvoří romantickou kulisu majestátný hrad českých králů Karlštejn, vzniklo jedinečné dílo. Členitost terénu, přírodní rokle, dvě jezera a řada pískových překážek vytvářejí velmi atraktivní prostředí, které uspokojí i nejnáročnějšího hráče. V roce 1997 se Karlštejn stal dějištěm turnaje European Tour PGA.

7 čtvrtek Golf club Mladé Buky Golfové hřiště v Mladých Bukách se může pochlubit jednou z nejkrásnějších vyhlídek v zemi. Jeho areál nabízí bezkonkurenční výhledy na Krkonoše včetně jejich dominant Černé hory a Sněžky a na překrásné Vraní vrchy a Zvičinu. Cílem přestavby celého areálu bylo vybudovat multifunkční Grund Resort Golf&Ski, jehož součástí je 18jamkové hřiště, šestijamkové hřiště se cvičnými chipping a putting greeny a krytý driving range včetně zázemí a osvětlení. Na původní devítku dle návrhu Václava Hrubého (par 34), která prošla dílčími úpravami, navázalo děvět nových jamek vyprojektovaných společností Golfer (par 36). Nová devítka nabízí nejenom mix pestře projektovaných jamek a rozličných herních situací, ale také otvírá ty nejkrásnější výhledy na Sněžku.

8 středa Beroun Golf Resort Projekt z ateliéru kanadského architekta Lese Furbera, je dalším dokladem jeho schopnosti zasadit 18-ti jamkové mistrovské hřiště do krajiny tak, jako by zde bylo odjakživa. Použití všech dostupných moderních technologií pro stavbu i následnou údržbu umožňuje zároveň ohleduplný a šetrný postoj k okolní přírodě. Mistrovské 18-ti jamkové hřiště je vybudováno na místě bývalého vojenského prostoru, lemovaného brdskými lesy. Rozloha je 65 ha a nabízí vyvážený poměr rovinatého i kopcovitého terénu. Součástí hřiště je 70 písečných překážek a 4 umělá jezera.

9 středa Golf Club Casa Serena Prémiové osmnácti jamkové hřiště Casa Serena s parem 71 u obce Roztěž je v mnoha ohledech výjimečné a právem se řadí mezi nejlepší a také nejpohlednější v Česku. V letech , hostilo turnaj Casa Serena Casa Serena Open, jeden z hlavních turnajů na European Senior Tour. Hřiště, které projektovala zahraniční kancelář European Golf Design, je postaveno v impozantním, dokonalém provedení. Široké ferveje, přesná modelace terénu, velkorysé grýny. Je to skutečně mistrovské hřiště, na kterém se může bez kompromisů konat jakýkoli turnaj té nejvyšší kategorie. Disponuje pěti druhy odpališť a je koncipováno díky tomu jak pro hráče-rekreanty, tak pro profesionály i špičkové amatéry. Golf pro Leontinku je jediným charitativním projektem, který se na tomto hřišti v roce 2014 koná.

10 Nabídka partnerství Hlavní partner tour Cena: Kč Možnost pojmenovat jeden z turnajů názvem partnera 8 hracích míst na každém turnaji, celkem 40 hracích míst Prezentace partnera rozsah a formy prezentace viz níže Možnost zakoupení dalších fee za zvýhodněnou cenu 4.000Kč / osoba / turnaj (standardní cena = 5.000Kč / osoba) Maximální počet hlavních partnerů: 5 Kompletní servis související se zvaním hráčů a hostů rozeslání pozvánek, telefonický follow-up, sestavení startovní listiny, potvrzení účasti atd. Partner tour Cena: Kč 4 hrací místa na každém turnaji, celkem 20 hracích míst Prezentace partnera rozsah a formy prezentace viz níže Možnost zakoupení dalších fee za zvýhodněnou cenu 4.000Kč / osoba / turnaj (standardní cena = 5.000Kč / osoba) Kompletní servis související se zvaním hráčů a hostů rozeslání pozvánek, telefonický follow-up, sestavení startovní listiny, potvrzení účasti atd.

11 Nabídka partnerství Mediální partner Hodnota a podmínky partnerství budou stanoveny individuálně na základě dohody. Dárce věcných cen a služeb Hodnota a podmínky partnerství budou stanoveny individuálně na základě dohody. Zakoupení jednotlivých hracích míst Cena hracího místa bez marketingového plnění Kč. Hrací místa jsou k dispozici dle kapacity turnajů. Při zájmu o jednotlivá hrací místa jsou upřednostněny požadavky partnerů.

12 Prezentace partnerů forma prezentace hlavní partner mediální dárce cen golfový zakoupení partner partner a služeb resort hracích míst Pojmenování turnaje dle názvu partnera ano Vlastní banner 2x1 na hřišti Vlastní roll-up v klubovně 1 Ústní představení moderátorem ano ano ano ano Logo na pozvánkách ano ano ano ano ano Logo na banneru tour v klubovně ano ano ano ano Logo na fotografiích ke každému turnaji ano 1 turnaj Logo na inzerci tour ano ano pouze příslušný partner ano Logo na webu Golf pro Leontinku ano ano ano ano ano Logo na webu Nadace Leontinka ano Představení partnera na webu Golf pro Leontinku ano ano Business point v klubovně / na hřišti ano Reklamní materiály do tašek / do klubovny ano ano ano Prezentace v rámci cen do turnaje ano Závěrečná zpráva z tour včetně fotografií ano ano ano ano ano Ostatní formy prezentace individuálně dle dohody

13 Mezi hlavní činnosti Nadace Leontinka patří: Spolupracovat se speciálními školami pro zrakově postižené děti, pomáhat zvyšovat kvalitu výuky prostřednictvím učebních pomůcek, vybavení a doprovodných aktivit. Přispívat ke zvyšování úrovně vybavení specializovaných klinik, nemocnic, výcvikových center a ostatních institucí, které pomáhají zrakově postiženým dětem. Zvýšit dostupnost speciálních nástrojů, pomůcek, technologií a výcvikových i léčebných programů. Spolupracovat s ostatními neziskovými organizacemi v pomoci zrakově postiženým dětem. Informovat veřejnost o potřebách dětí se zrakovým postižením. Pomáhat rozvíjet prevenci zrakových onemocnění a výzkum a aplikaci nových léčebných metod.

14 Vybrané projekty Nadace Leontinka Projekt Svítání pomoc střediskům rané péče Ve spolupráci se Středisky rané péče po celé České republice poskytujeme mnohostrannou pomoc rodinám s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením. Mezi činnosti Středisek rané péče patří především: rehabilitace, stimulace zraku a nácvik dovedností, které kompenzují postižení atd. Pracovníci středisek pracují přímo v rodinách a vytváří tak neviditelnou síť, která pomáhá umožnit integraci zrakově postižených dětí do plnohodnotného života. Projekt Osobní asistence Osobní asistence pro nevidomé je dlouhodobou spoluprací mezi nevidomým a vidícím člověkem. Proškolení asistenti pomáhají zrakově postiženým v každodenních činnostech (čtení a psaní korespondence, doprovod, třídění předmětů, orientace atd.) a pomáhají jim vyrovnat se s těžkou celoživotní změnou životních podmínek a integrací do každodenního života. Nadace Leontinka se zaměřuje na spolufinancování osobních asistentů pro zrakově postižené děti s důrazem na pomoc při studiu, vzdělávání a přípravě na školní docházku. Cílem asistentské služby je pomoci zrakově postiženým při výkonu každodenních úkonů, umožnit jejich integraci do společnosti a přípravu na samostatný a plnohodnotný život. Stipendium Leontinka Dlouhodobá podpora sociálně slabých studentů, většinou z Deylovy konzervatoře pro zrakově postižené za účelem ukončení studia a následného uplatnění v profesionálním životě.

15 Vybrané projekty Nadace Leontinka Leontinka v nemocnicích Spolupráce s nemocnicemi funguje po celou dobu existence Nadace. Cílem projektu je nákup lékařské techniky. Byly zakoupeny tyto přístroje: diodový laser včetně kamery značky Nide, retinomax, autorefraktor - keratometr značky Nidek, testovací sada Teller pro vyšetření, ruční lampa KIT KOWA značky Nidek, fokometr, ultrazvuk Nidek US 400, štěrbinová lampa. Leontinka sportuje Nadace Leontinka podporuje zrakově postižené děti v rámci jejich sportovních a volnočasových aktivit. Právě sport patří mezi činnosti, díky kterým zrakově postižené děti mohou navzdory svému těžkému handicapu překonávat samy sebe a plnit své cíle a přání. Podpora zrakově postižených dětí spočívá v zajištění účasti nevidomých sportovců na sportovních akcích (Jizerská 50, Primátorky, atd.), dále formou příspěvků na sportovní pomůcky (tandemová kola) a podporou sportovních her pro nevidomé. Psí oči V září 2008 zahájila Nadace Leontinka s Českou pojišťovnou společný projekt s celorepublikovou působností Psí oči, jehož podstatou je přispívat na výcvik asistenčních psů pro děti a mladé dospělé s kombinovaným postižením. Náklady na kvalitně vycvičeného asistenčního psa se pohybují kolem Kč.

16 GPL_RollUp_850x mm_press.indd :00:56 Ukázky vizuálů 2013 Nelíbí se vám, že jste měli během hry zataženo? Některe děti mají zataženo pořád. Hemianopsie.* * Hemianopsie může vzniknout například při poruše zrakové dráhy, u nádorů hypofýzy, popř. z cévních příčin. Projevuje se výpadkem pravé či levé poloviny zorného pole, takže například při čtení vidíte jen polovinu každého řádku. Nadace Leontinka a DB Schenker vás zve na DB Schenker Golf Cup pro Leontinku Golf Resort Beroun Program turnaje: Snídaně, registrace hráčů Oficiální zahájení turnaje Cannon start Raut, vyhlášení výsledků, poděkování partnerům Doprovodný program: Benefiční golfová soutěž pro Leontinku o hodnotné ceny (vklad do soutěže 500Kč do nadační kasičky). Prosíme o potvrzení vaší účasti na turnaji včetně registračního čísla a handicapu do na golf@agenturamixtum.cz. Golf pro Leontinku se může konat díky těmto partnerům: Partneři: Resorty: Dárci služeb a cen: Mediální partneři: Projekt Golf pro Leontinku produkčně zajišťuje agentura Mixtum. Vaše kontaktní údaje mohou být předány hlavním partnerům tour za účelem zaslání nezávazné nabídky. V případě, že s předáním kontaktních údajů nesouhlasíte, prosíme o informaci při registraci.

17 Kontakty Golf pro Leontinku produkuje agentura MIXTUM. MIXTUM, s.r.o. Karlovarská Praha 5 Karolína Čechová Jednatelka Telefon: Mobil: cechova@agenturamixtum.cz Jaromír Bosák Komentátor České Televize Jaromír Bosák podporuje projekt Golf pro Leontinku již od jeho vzniku v roce Děkujeme! Těšíme se na setkání na greenu!

GOLF PRO LEONTINKU 2015. Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka!

GOLF PRO LEONTINKU 2015. Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka! GOLF PRO LEONTINKU 2015 Oslavte s námi 10 let Nadace Leontinka! Golf pro Leontinku 2015 Golf pro Leontinku 2015 Benefiční tour Golf pro Leontinku je projektem, který již od roku 2007 úspěšně spojuje dobročinnost,

Více

Zapojte se do jubilejní 10. benefiční golfové sezóny Nadace Leontinka!

Zapojte se do jubilejní 10. benefiční golfové sezóny Nadace Leontinka! Zapojte se do jubilejní 10. benefiční golfové sezóny Nadace Leontinka! Golf pro Leontinku 2016 Golf pro Leontinku 2016 Benefiční tour Golf pro Leontinku je projektem, který již od roku 2007 úspěšně spojuje

Více

GOLF PRO LEONTINKU 2012

GOLF PRO LEONTINKU 2012 GOLF PRO LEONTINKU 2012 Milí golfoví přátelé, Děkujeme, že jste se i letos připojili k benefičnímu projektu Golf pro Leontinku, ve kterém již šestým rokem získáváme finanční prostředky pro Nadaci Leontinka

Více

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku www.golf.cz_11052011_gpl Golf pro Leontinku 2011: již pátý ročník benefiční tour odstartoval na Albatrossu 11.05.2011 Redakce publikováno v rubrice PR článek Normální

Více

Obsah. 1. O Nadaci Leontinka 2. Projekty 3. Jak přispět 4. Lidé v Nadaci 5. Kontakty

Obsah. 1. O Nadaci Leontinka 2. Projekty 3. Jak přispět 4. Lidé v Nadaci 5. Kontakty Obsah 1. O Nadaci Leontinka 2. Projekty 3. Jak přispět 4. Lidé v Nadaci 5. Kontakty O nadaci Nadaci Leontinka založil Jindřich Lukavský, majitel společnosti Eurolux lighting s.r.o. Nadace, jejímž cílem

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Prezentace III. ročníku projektu PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Představení projektu Sport bez BARIÉR Sport bez bariér je projektem Konta BARIÉRY, které podporuje

Více

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku www.golf.cz_11052011_gpl Golf pro Leontinku 2011: již pátý ročník benefiční tour odstartoval na Albatrossu 11.05.2011 Redakce publikováno v rubrice PR článek Normální

Více

III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009

III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009 III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009 2.-3.10. 2009 Mstětice a MOTOL Přijďte si zahrát. Přispějte na charitu. Pozvánka na turnaj Srdečně Vás zveme na III. ročník charitativního

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

Prominent Golf Tour 2010

Prominent Golf Tour 2010 Prominent Golf Tour 2010 Obsah Ohlédnutí za premiérovým turnajem Prominent Golf Tour KONCEPT Prominent Golf Tour 2010 KALENDÁŘ Prominent Golf Tour 2010 O co se postaráme Partnerství Prominent Golf Tour

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Golf, sport, který spojuje

Golf, sport, který spojuje GAAN GOLF TOUR 2012 Golf, sport, který spojuje 2012 Existuje-li představa o ušlechtilém sportu, vždy gentlemanském, čestném a za všech okolností zábavném, je jím nepochybně golf. Lidé, kteří se aktivně

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR OBSAH Úvod Základní údaje Cíle projektu Mediální partneři Medializace Propozice turnaje Absolutní vítěz Předběžný scénář Doprovodný program Charita Nabídka partnerům projektu

Více

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10.

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. jubilejní ročník Jako jediná organizace u nás pomáháme výhradně pacientům s EB, tzv.

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších hřištích v ČR. Finále

Více

Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa!

Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa! Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa! Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku partnerství TELCO GOLF TOUR 2013, druhého

Více

Astoria Golf Resort - Cihelny

Astoria Golf Resort - Cihelny září 2014 7. ročník / 3. číslo Tourbulletin Karlovy Vary 26. - 27. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Astoria Golf Resort - Cihelny www.astoria-golf.com Cihelny 7 364 64 Karlovy Vary G V olfový

Více

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG Závěrečná zpráva Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG 12. června 2014 Golf Resort Karlštejn 1. a 2. devítka 1 P a g e Obsah Základní údaje... 3 Účastníci... 3 Partneři... 4 Informace

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru Středoškolský pohár 2012 GC Mstětice 10.5. 2012 Organizační pokyny Program dne: Příjezd na hřiště 7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu

Více

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE G O L F SL GOLF TOUR 2019 SPORT & LEISURE AGENCY SL, S.R.O. KDO JSME? eventová agentura, která Vás s nadšením a veselím provede Vašimi zážitky, nejen golfovými o co kratší dobu jsme na trhu jako celek,

Více

Dr. Klaun golf tour Botanika 2010

Dr. Klaun golf tour Botanika 2010 Dr. Klaun golf tour Botanika 2010 Úvod Srdečně Vás zveme na výjimečnou golfovou tour na golfovém hřišti Botanika Horní Bezděkov. Výtěžek ze startovného z jednotlivých turnajů (350Kč) bude věnovaný na podporu

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku partnerství IT&TELCO GOLF TOUR 2014, třetího ročníku úspěšné túry.

Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku partnerství IT&TELCO GOLF TOUR 2014, třetího ročníku úspěšné túry. Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku partnerství IT&TELCO GOLF TOUR 2014, třetího ročníku úspěšné túry. Túra je určena pro hráče nejen z oblasti IT a telekomunikací a zahrát si

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na PROPOZICE Název tour: ČGK Tour 2018 6. ročník otevřených golfových turnajů, určených především pro členy Českého golfového klubu, ale i pro jejich kamarády, partnery nebo doprovod (tj. všechny hravé a

Více

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce Prezentace hřiště a nabídka spolupráce O nás... Golfové hřiště leží pouhých 18 km jižně od okraje Prahy ve vyhlášené výletní oblasti u Slapské přehrady. Je to přátelské hřiště moderní konstrukce se širokými

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších hřištích v ČR. Finále

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017 presented by Golfista roku. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších

Více

Royal Golf Club Mariánské Lázně

Royal Golf Club Mariánské Lázně červenec 2014 7. ročník / 2. číslo Tourbulletin Mariánské Lázně 18. - 19. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Royal Golf Club Mariánské Lázně www.golfml.cz Závišín 582 353 01 Mariánské Lázně

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

PB STŘEDOŠKOLSKÝ POHÁR 12. 10. května 2012

PB STŘEDOŠKOLSKÝ POHÁR 12. 10. května 2012 PB STŘEDOŠKOLSKÝ POHÁR 12 10. května 2012 Obsah Představení projektu Program Propozice Herní struktura Kvalifikace Ceny pro soutěžící Pořadatel Promotér Místo konání PB Středoškolský pohár 2012 Šestý ročník

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS ÚVODEM Vítejte v nové golfové akademii v areálech Golf Resort Kaskáda a Driving range Žabovřesky. Naše golfové

Více

9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016

9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016 9. ročník Charity golf tour Modrý hroch 2016 Motto: Hrajte golf s hrochem a pomůžete dětem. Série 4 golfových turnajů: Golf & Ski Resort Kořenec / neděle 22. května 2016 Prosper Golf Resort Čeladná / úterý

Více

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Program Activity Golf Tour 2013 květen červen Golf Resort Black Bridge (ČR) Úterý 14.5.2013 Golf

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná SPONZORSKÁ NABÍDKA ZÁKLADNÍ INFORMACE Czech PGA Tour, jediná ryze česká profesionální golfová tour, získává každým rokem na prestiži a kvalitě a těší se i stále většímu zájmu medií! Tento prestižní finálový

Více

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250. CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.000 CZK POŘADATEL: CZECH ONE, PROMOTÉR CZECH PGA TOUR. HŘIŠTĚ: GOLF MLADÁ BOLESLAV

Více

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I.

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I. KURZ ZAČÁTEČNÍK I. 5 HODIN VÝUKY S TRENÉREM NA DRIVING RANGE A CVIČNÝCH PLOCHÁCH 1x GREENFEE 9 JAMEK PUBLIC COURSE PO DOBU VÝUKY VOLNÉ CVIČNÉ MÍČE NA DRIVING RANGE Tento kurz je vhodný pro úplné golfové

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

THE ONE AND ONLY 2011

THE ONE AND ONLY 2011 THE ONE AND ONLY 2011 THE ONE AND ONLY 2011 4. ročník exkluzivní týmové soutěže pořádané společností Plzeňský Golf Park pro partnery hřiště a další vybrané týmy. Pravidla soutěže 1/2 Společnost vždy reprezentují

Více

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour. Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.cz www.premiumgolftour.cz www.radar-advertising.cz www.premiumgolftour.cz

Více

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU V TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU OBSAH SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LÉTĚ Koupaliště. 3 Areál autocamping Rozkoš Česká Skalice.... 4 Bobová dráha Mladé Buky... 5 Lanový park Janské lázně..... 6 Jízdárna Proruby

Více

ACTIVITY GOLF TOUR 2012

ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 duben květen červen červenec srpen září Lago di Garda (Itálie) čtvrtek

Více

Obsah. 1. O Nadaci Leontinka. 2. Projekty. 3. Jak přispět. 4. Lidé v Nadaci. 5. Kontakty

Obsah. 1. O Nadaci Leontinka. 2. Projekty. 3. Jak přispět. 4. Lidé v Nadaci. 5. Kontakty Informace pro tisk Nadace Leontinka 1 Obsah 1. O Nadaci Leontinka 2. Projekty 3. Jak přispět 4. Lidé v Nadaci 5. Kontakty 2 O Nadaci Leotinka Nadaci Leontinka založil Jindřich Lukavský, majitel společnosti

Více

Seminární práce Lidské oko Fyzika

Seminární práce Lidské oko Fyzika Střední škola informačních technologií, s.r.o. Seminární práce Lidské oko Fyzika Dávid Ivan EPS 2 čtvrtek, 26. února 2009 Obsah 1.0 Anatomie lidského oka 1.1 Složení oka 2.0 Vady oka 2.1 Krátkozrakost

Více

Základy oční patologie

Základy oční patologie Základy oční patologie Literatura: Vítková, Marie; řehůřek jaroslav: možnosti reedukace zraku při kombinovaném postižení (paido 1999) Hromádková lada: šilhání (idvpz 1995) Rozdělení vad Základní dělení:

Více

FYZIKA. Oční vady. 9. ročník

FYZIKA. Oční vady. 9. ročník FYZIKA Oční vady 9. ročník 13. 2. 2013 Autor: Mgr. Dana Kaprálová Zpracováno v rámci projektu Krok za krokem na ZŠ Želatovská ve 21. století registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3443 Projekt je

Více

Golf Club Poděbrady

Golf Club Poděbrady Partneři: Název akce: ESO travel V.I.P. golf tour 2010 Datum a místa konání ESO travel V.I.P. golf tour 2010: 19.5.2010 Poděbrady Golf Club Poděbrady 23.6.2010 Waidhofen, Rakousko Golfresort Waidhofen

Více

GLAUKOM. Autor: Kateřina Marešová. Školitel: MUDr. Klára Marešová, Ph.D., FEBO. Výskyt

GLAUKOM. Autor: Kateřina Marešová. Školitel: MUDr. Klára Marešová, Ph.D., FEBO. Výskyt GLAUKOM Autor: Kateřina Marešová Školitel: MUDr. Klára Marešová, Ph.D., FEBO Výskyt Glaukom, laicky označovaný jako zelený zákal, je skupina očních chorob, které jsou charakterizovány změnami zrakového

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

Termíny akcí. Česká Lípa. Mariánské Lázně. Karlovy Vary

Termíny akcí. Česká Lípa. Mariánské Lázně. Karlovy Vary REALITY123.CZ GOLF & TENNIS BUSINESS TOUR 2014 GJW Praha Sport Marketing Advertising Termíny akcí Česká Lípa 30. 5. 2014 31. 5. 2014 golfový turnaj tenisový turnaj Golf Club Malevil SK Matchball Česká

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

20 2012 12 we love golf

20 2012 12 we love golf 2012 ROUND 01 BENÁTKY NAD JIZEROU 26.04.2012 Golfový areál Golf Resort Paradse se nachází nedaleko města Benátky nad Jzerou. Hřště celý areál je zasazen do krásné přírody v chráněné krajnné oblast Travny.

Více

DOPORUČENÝ STUDIJNÍ PLÁN

DOPORUČENÝ STUDIJNÍ PLÁN DOPORUČENÝ STUDIJNÍ PLÁN Katedra Speciální pedagogiky Oftalmologie Mgr. Martin Vrubel, Ph.D. Úvod Zrak je považován za nejdůležitější ze všech smyslů. Abychom mohli alespoň částečně porozumět problémům

Více

Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013

Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013 Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013 Úpravy na hřiše v roce 2012 Dokončení opravy plynovodu a revitalizace poškozených ploch Výsadba nových keřů na jamce č.9 a rekonstrukce bunkeru u greenu

Více

GOLF PRO LEONTINKU 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

GOLF PRO LEONTINKU 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA GOLF PRO LEONTINKU 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA OBSAH ZPRÁVY 1. OBSAH 2 2. ÚVOD 3 3. HLAVNÍ PARTNEŘI 2015 5 4. PARTNEŘI 2015 8 5. RESORTY, KTERÉ HOSTILY GOLF PRO LEONTINKU 2015 10 6. DÁRCI CEN A SLUŽEB 18 7.

Více

3. BLOK. Anatomie a fyziologie zrakového orgánu

3. BLOK. Anatomie a fyziologie zrakového orgánu 3. BLOK Anatomie a fyziologie zrakového orgánu ANATOMIE ZRAKOVÉHO ORGÁNU Periferní část zrakového orgánu Zraková dráha Zrakové centrum Periferní část zrakového orgánu Oční bulbus Přídatné orgány Slzné

Více

Výroční zprávu za rok 2014

Výroční zprávu za rok 2014 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Prima Vizus o.p.s. za rok 2014 zpracována v souladu se zákonem č. 248/1995 Sb. Obecně prospěšná společnost Prima Vizus o.p.s., zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Výroční zprávu za rok 2013

Výroční zprávu za rok 2013 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Prima Vizus o.p.s. za rok 2013 zpracována v souladu se zákonem č. 248/1995 Sb. Obecně prospěšná společnost Prima Vizus o.p.s., zapsaná v obchodním rejstříku

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

SOUSTAVA SMYSLOVÁ Informace o okolním světě a o vlastním těle dostáváme prostřednictvím smyslových buněk Smyslové buňky tvoří základ čidel Čidla jsou

SOUSTAVA SMYSLOVÁ Informace o okolním světě a o vlastním těle dostáváme prostřednictvím smyslových buněk Smyslové buňky tvoří základ čidel Čidla jsou SOUSTAVA SMYSLOVÁ Informace o okolním světě a o vlastním těle dostáváme prostřednictvím smyslových buněk Smyslové buňky tvoří základ čidel Čidla jsou vybavena vždy pro příjem a zpracování určitého podnětu

Více

GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme

GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme GOLF PRO PARAPLE 2017 Na handicap nehrajeme O turnaji Neděle 27. srpna 2017 Golf & Spa Resort Cihelny, Karlovy Vary 8. ročník charitativního golfového turnaje pro Centrum Paraple Patronem turnaje je pan

Více

PROPOZICE TURNAJE KENOX CUP BY CZECH ONE GOLF CLUB MSTĚTICE SOUTĚŽNÍ VÝBOR: Pavel Krenk, Rostislav Mechúr, David Forbelský

PROPOZICE TURNAJE KENOX CUP BY CZECH ONE GOLF CLUB MSTĚTICE SOUTĚŽNÍ VÝBOR: Pavel Krenk, Rostislav Mechúr, David Forbelský KENOX CUP BY CZECH ONE 10. - 12. 8. 2017 GOLF CLUB MSTĚTICE PROPOZICE TURNAJE DATUM: HŘIŠTĚ: 10. - 12. 8. 2017 Golf Club Mstětice Zeleneč, Mstětice čp. 35 250 91 Praha východ 50 8 38.428 N, 14 41 37.724

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014

Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014 Rozhodli jsme se uspořádat sérii golfových turnajů: Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014 Renomovaná reklamně-produkční společnost U&WE Advertising

Více

SMYSLOVÁ SOUSTAVA OKO

SMYSLOVÁ SOUSTAVA OKO Ict4-PRV-5 SMYSLOVÁ SOUSTAVA OKO Vypracovala: Mgr. Petra Přikrylová DOPLŇ VĚTY : Podněty z okolního prostředí vnímáme prostřednictvím #####################...##.. SMYSLOVÝCH ORGÁNŮ Ty jsou sídlem 5 smyslů:

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Partnerství s PEF MENDELU

Partnerství s PEF MENDELU Partnerství s PEF MENDELU C h a r a k t e r i s t i k a fa k u lt y Prestižní studium praktické a flexibilní studium vysoká zaměstnanost absolventů nejlepší ekonomická fakulta na Moravě* třetí nejlepší

Více

VEŘEJNÉ REKLAMNÍ PLOCHY

VEŘEJNÉ REKLAMNÍ PLOCHY VEŘEJNÉ REKLAMNÍ PLOCHY a1 Billboard na ulici Hornoměcholupská 5,1 x 2,5 9 500 a2 Plocha na oplocení k veřejnému parkovišti 2 x 1 8 900 a3 Vlajka na stožáru u vstupu do areálu (recepce driving) - jen Generální

Více

Golfový klub se spoustou výhod

Golfový klub se spoustou výhod Golfový klub se spoustou výhod S ERBIÍ ZÍSKÁTE AŽ 120x VÍCE. VÝHODY, KTERÉ JINDE NENAJDETE: Členství v ČGF Slevy až 50% na 30 partnerských hřištích Po dobu členství předplatné časopisu ForGolf S Erbií

Více

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / /

Název projektu: Komplexní odborná terénní a ambulantní pomoc ohroženým rodinám s dětmi na území města Česká Lípa 8 / / / Granty 2014 návrh výboru pro sociální politiku mimořádné řízení Poř. č.: 1. Žadatel: Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje, o. p. s. Zahradní 415/10 Liberec listiny) ze dne: O 485 KS Ústí nad

Více

FUNDRASING A NEZISKOVÉ ORGANIZACE

FUNDRASING A NEZISKOVÉ ORGANIZACE 1 FUNDRASING A NEZISKOVÉ ORGANIZACE Neziskové organizace (NO) neziskové organizace jsou organizace, které nebyly založeny za účelem podnikání zde kladen větší důraz na důležitost výsledků hlavního poslání,

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na patnáctý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Mediální partneři: Litoměřický

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary realita dává velký prostor pro představivost Golf Resort Karlovy Vary a.s. vznikla spojením předních karlovarských firem v roce 1996 za účelem provozování

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Mezinárodní mistrovství ČR středních škol ročník, 14. května PB Středoškolský pohár

Mezinárodní mistrovství ČR středních škol ročník, 14. května PB Středoškolský pohár Mezinárodní mistrovství ČR středních škol 2019 13.ročník, 14. května 2019 PB Středoškolský pohár Obsah Představení projektu Program Propozice Záštita Program pro nehrající Ceny pro soutěžící Pořadatel

Více

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití.

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití. HRY - SLUŽBY ÚVOD Vážení přátelé, dovolte nám představit katalog, který obsahuje služby, které pro Vás v rámci zahradní a venkovní zábavy zajišťuje naše společnost. Všem zájemcům o naše hry a aktivity

Více

Smejkalovky pomáhají 2019 V. ročník

Smejkalovky pomáhají 2019 V. ročník Smejkalovky pomáhají 2019 V. ročník Běžecký miniseriál: Plzeň: 25. 5. 2019 Olomouc: 2. 6. 2019 Praha: 24. 8. 2019 Běžecký miniseriál pro celou rodinu s bohatým doprovodným programem. Pomáhej pohybem, zaběhej

Více

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE ČLEN UNIE EVROPSKÝCH SENIORSKÝCH AMATERSKÝCH GOLFOVÝCH ASOCIACÍ XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 WWW.GOLFBRNO.CZ ÚVODNÍ SLOVO PREZIDENTA ČSGA Vážení golfoví

Více

Jméno: Michal Hegr Datum: 15.11. 2011. Oko

Jméno: Michal Hegr Datum: 15.11. 2011. Oko Jméno: Michal Hegr Datum: 15.11. 2011 Referát na téma: Oko Oko Oko je smyslový orgán reagující na světlo (fotoreceptor), tedy zajišťující zrak. V průběhu vývoje živočichů došlo k výraznému rozvoji od světločivných

Více

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ MMBF & HUNGARIAN PGA BY CZECHONE Pannónia Golf & Country Club, 23. 25. 6. 2016 Hra na rány, 36 jamek PRIZE MONEY: 15.000 EUR PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ DATUM: 23. 24. 6. 2016 POŘADATEL:

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Novinky v očním lékařství. Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv.

Novinky v očním lékařství. Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv. Novinky v očním lékařství Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv. Anny a LF MU Brno Výuka očního lékařství a optometrie má svá specifika. Konkrétní

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Oftalmologie atestační otázky

Oftalmologie atestační otázky Platnost: od 1.1.2015 Oftalmologie atestační otázky Okruh všeobecná oftalmologie 1. Akomodace, presbyopie a její korekce 2. Refrakce oka, způsoby korekce, komplikace (mimo kontaktní čočky) 3. Kontaktní

Více

Děkujeme všem, kteří podpořili naši činnost!

Děkujeme všem, kteří podpořili naši činnost! Projekty 2012 Děkujeme všem, kteří podpořili naši činnost! Služby rané péče pro rodiny dětí se zdravotním postižením v Libereckém kraji Služby rané péče pro rodiny dětí se zdravotním postižením v Libereckém

Více

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 Individuální trénink dospělý 1 osoba 650 Kč 50 minut 2 osoby 800 Kč 50 minut 1 osoba 400 Kč 25 minut 1 osoba 2 900 Kč 5x 50 minut 1 osoba 5 500 Kč 10x 50 minut 2 osoby

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více