PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner"

Transkript

1 PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner

2 JEŠTĚ PROFESIONÁLNĚJŠÍ! Peugeot Bipper nebo Partner vybrali jste si ovladatelný, kompaktní a velmi flexibilní užitkový vůz, který se umí přizpůsobit požadavkům vaší profese a poskytne vám maximální pohodlí. Kvality vozů Bipper a Partner můžete dále rozšířit pomocí doplňků z nabídky originálního příslušenství, které zlepší vaše pracovní podmínky, zvýší efektivitu vašich aktivit a podpoří image vaší společnosti. Originální příslušenství, vyrobené podle přísných standardů kvality Peugeot a navržené speciálně pro modely Bipper a Partner, dokonale ladí s interiérem i exteriérem vozu. Seznamte se s nabídkou originálního příslušenství pro Peugeot Bipper a Partner na stránkách tohoto katalogu. Přesvědčíte se, že vám oba vozy mohou poskytnout všestranné služby!

3 Dřevěná vestavba pro model Partner

4 ZÍSKEJTE PROSTOR Kompaktní a dobře ovladatelný vůz Bipper a Partner umí za pomoci doplňků z nabídky příslušenství zvětšit svou přepravní kapacitu a operativnost: střešní zahrádky, nakládací válec, tažná zařízení Střešní zahrádky Střešní zahrádka z ocelových tyčí se upevňuje velmi snadno, aniž by bylo nutné vrtat do střechy vozu. Maximální možné zatížení pro model Partner je 120 kg a pro model Bipper 77 kg. Bipper ref.: 9416 J7 Dodává se s nakládacím válcem. Partner Court krátká verze ref.: 9416 ref.: CC 9416 CC Partner Long prodloužená ref.: 9416 verze CE ref.: 9416 CE Livrées Dodává sans se s rouleau nakládacím de chargement. válcem.

5 Dodatečný válec pro model Bipper ref.: 9416 E9 Bipper ref.: 9416 E6 Tažné zařízení s koulí typu monoblok Bipper ref.: 9427 CF Partner ref.: 9416 CF Partner ref.: 9416 C9 Tažné zařízení s koulí ve tvaru labutího krku Partner krátká verze ref.: 9427 AX Nakládací válec Válec bude při nakládání na střešní zahrádku vaším nenahraditelným pomocníkem. Příčné střešní nosiče Praktické střešní nosiče pro model Bipper a Partner s ochrannou vrstvou z PVC. Tažné zařízení Svůj vůz Bipper i Partner si můžete vybavit tažným zařízením s koulí typu monoblok, koulí ve tvaru labutího krku nebo koulí demontovatelnou bez použití nářadí. Podle zvoleného typu je potřeba dodatečné elektrické svazky objednat odděleně. Informace o provozních parametrech najdete v návodu k použití vašeho vozu Bipper a Partner nebo se informujte u svého obchodního zástupce Peugeot.

6 USPOŘÁDEJTE SI SVŮJ PRACOVNÍ PROSTOR Při své práci potřebujete mít při ruce nejrůznější nářadí, materiál, nové díly Díky příslušenství, které je speciálně uzpůsobené vašemu vozu Bipper a Partner, můžete vše potřebné převážet v těch nejlepších podmínkách. Vnitřní dřevěný modul Jedná se o variabilní sestavu, která se skládá z bočních stěn a podlahy s hladkou nebo protiskluzovou úpravou. Model Bipper na obrázku je vybaven hladkou podlahou. Model Partner s hladkou podlahou je vyobrazen na úvodní stránce. Bližší informace získáte u svého obchodního zástupce Peugeot. Sada 24 vyjímatelných přihrádek Partner ref.: Sada k upevnění ref.: 9414 EC Dřevěný modul pro model Bipper

7 Bipper Partner Vnitřní sestava Simpleco Praktické police a přihrádky dovolují využít horní část nákladového prostoru, přičemž podlaha zůstává volná pro přepravu objemnějších předmětů. Pro vozy s bočními dveřmi na pravé straně. Levá strana: 2 různé hloubky sestavy D: 1094, H: 275, V: 657 mm D: 1094, H: 379, V: 657 mm Pravá strana: 2 různé hloubky sestavy D: 638, H: 275, V: 657 mm D: 638, H: 379, V: 657 mm Podle zvoleného typu sestavy je potřeba objednat dodatečnou montážní sadu. Bližší informace o možnostech uspořádání sestavy získáte u svého obchodního zástupce Peugeot.

8 JISTOTA A MAXIMÁLNÍ ZABEZPEČENÍ 1 Přední a zadní zvukový parkovací asistent 3 Přední mlhové světlomety Při parkovacích manévrech vám tento elektronický systém přináší spolehlivou a účinnou pomoc. Prostřednictvím 4 snímačů vzdálenosti, zabudovaných v předním a/nebo zadním nárazníku, vás zařízení upozorní na většinu předmětů, které byste mohli svým vozem poškodit. Partner přední ref.: Bipper/Partner zadní ref.: Dodatečné mlhové světlomety pro vůz Partner zlepšují účinnost osvětlení vozovky při zhoršené viditelnosti. Partner ref.: 9682 S3 2 Bezpečnostní alarm* Alarm s originálním dálkovým ovládáním poskytuje vašemu vozu Bipper a Partner obvodovou i vnitřní ochranu proti násilnému vniknutí a odcizení. Bipper ref.: 9471 CA Partner ref.: 9471 N5 * Pro vozy vybavené centrálním zamykáním dveří Fólie na okna Ochranná fólie s černým zabarvením, z exteriéru neprůhledná, skryje obsah nákladového prostoru před pohledy kolemjdoucích. Fólie nesmí být použita na čelní sklo a přední okna. Ref.: Mřížky do oken zadních dveří Mřížky z ocelového plechu v bílé barvě v oknech zadních dveří zvyšují zabezpečení nákladového prostoru proti násilnému vniknutí. Bipper bez zadního stěrače ref.: Bipper se zadním stěračem ref.: Partner krátká verze ref.: Mřížky do bočních oken (nejsou zobrazeny) Bipper bez bočních dveří* ref.: Partner bez bočních dveří ref.: 9414 EG Partner s bočními dveřmi ref.: 9414 EH * Boční posuvné dveře

9 Nepříjemným situacím je lepší předcházet. Ať jste v kanceláři, u zákazníka nebo na cestě, předvídavost se vám vyplatí doplňky z nabídky originálního příslušenství vám pomohou ochránit váš vůz i náklad a spolehnout se na ně můžete i za nepříznivého počasí. Sněhové řetězy a protiskluzové návleky Užitečná a v některých oblastech v zimních měsících i povinná výbava vozu. Přechodně lze použít i protiskluzové návleky, které se snadno nasazují a řízení s nimi je velmi pohodlné. O možnostech použití sněhových řetězů pro váš vůz se informujte u svého zástupce Peugeot. Ochrana proti krádeži Tato tzv. botička poskytuje dvojí ochranu zablokováním kola imobilizuje vůz a navíc znemožňuje uvolnění šroubů kola. Je opatřena bezpečnostním zámkem. Ref.: F Výstražná vesta, trojúhelník Povinná bezpečnostní výbava vozu, která vám na cestách pomůže při řešení nepředvídaných či kritických situací. Výstražná vesta / trojúhelník ref.: Bezpečnostní šrouby Tyto speciální šrouby zabraňují snadné demontáži kol. Uvolnit je lze pouze zvláštním klíčem.

10 VŽDY V BEZVADNÉM STAVU Aby váš vůz Bipper a Partner vypadal stále jako nový, máte k dispozici doplňky z nabídky originálního příslušenství, které interiér i exteriér vozu spolehlivě ochrání. Vaše pracovní místo vydrží dlouho stále stejně pěkné a příjemné. Potahy sedadel Kvalitní textilní potahy jsou vyrobeny na míru a původní čalounění sedadel chrání před znečištěním a opotřebením. Podle zvoleného typu jsou kompatibilní s bočními airbagy. Bližší informace získáte u svého obchodního zástupce Peugeot. Partner Bipper Potahy sedadel Sévilla Potahy sedadel Boston

11 Koberečky Koberečky spolehlivě ochrání původní podlahu vozu. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a k dispozici je široký výběr různých provedení. U řidiče se kobereček upevňuje k úchytkám na podlaze, bezpečně drží a nedochází k jeho posunu. Kobereček s krátce střiženým vlasem Bipper ref.: Partner ref.: Gumový kobereček Bipper ref.: Partner ref.: 9464 EH Síť na zadní dveře Síť upevněná na zadních dveří slouží k odložení drobných předmětů. Bipper ref.: Chránič prahů dveří Sada estetických chráničů prahů předních dveří. Partner ref.: 9419 F1 Sada z PVC v černé barvě (není zobrazena) Bipper ref.: 9400 JJ Partner ref.: 9400 JL Zástěrky Jsou součástí povinné výbavy vozu a zachytávají odlétající štěrk a bláto. Jsou diskrétní a ladí s liniemi vozu Partner. Stylové zástěrky Partner sada pro přední kola ref.: Partner sada pro zadní kola ref.: Standardní zástěrky (nejsou zobrazeny) Bipper sada pro přední kola ref.: Bipper sada pro zadní kola ref.:

12 PRO VÁŠ KOMFORT Vůz Bipper nebo Partner je vaším každodenním pracovním společníkem. Vybavte jej příslušenstvím, které vám společnou práci ještě více zpříjemní a vy si bude moci plně užít všech kvalit svého užitkového vozu Deflektory na boční okna 2 Sada dekorů v provedení 3 Středová konzole 4 Popelník a zapalovač Tvarované a aerodynamické chrániče na okna umožňují přirozeným způsobem větrat interiér vozu. Bipper ref.: 9421 C7 Partner ref.: 9421 C3 hliník Kryty výstupů vzduchu, reproduktorů a tweeters ve sloupku čelního okna jsou vyrobeny z ABS materiálu v provedení hliník. Bipper ref.: 9425 E5 Konzole se umísťuje mezi přední sedadla a slouží jako úložný prostor, držák na nápoje a popelník. Partner ref.: Držák je nutné objednat dodatečně ref.: Popelník ref.: Zapalovač ref.:

13 Kola z lehké slitiny zaujímají v nabídce originálního příslušenství privilegované místo a vašemu užitkovému vozu dodají osobitý vzhled. Hliníková kola Twelve 15 Bipper ref.: 9406 H1* * Dodávají se bez šroubů a krytek Hliníková kola Twenty First 15 Partner ref.: 9406 H2* Hliníková kola Jet 15 Partner ref.: 9607 W6* Izotermické moduly Oba typy boxů se upevňují bezpečnostním pásem na sedadlo spolujezdce. Modul 15 l ref.: V ideální teplotě můžete uchovávat až 3 láhve o objemu 1 l. Box je vybaven funkcí chlazení i ohřev. Modul 24 l ref.: V tomto boxu můžete v chladu převážet i 2 láhve o objemu 2 l.

14 DOPŘEJTE SI TY NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIE Ve voze, který vám by vám měl poskytnout plnohodnotné pracovní zázemí, mají komunikační technologie ještě větší význam než v běžném osobním voze. Stálé spojení s okolním světem vám pomůže při plnění vašich každodenních pracovních povinností Wi-Fi na palubě Prostřednictvím Wi-Fi jednotky* si můžete připojit svůj přenosný počítač, osobní PDA diář nebo jiné zařízení, otevřít si internetové aplikace a vyhledávat informace, které právě potřebujete... Ref.: 9702 GV 2 3 Částečně integrovaná navigace Spojuje přednosti optimální instalace a výhodu přenosného použití. Všechny tři nabízené verze jsou zajímavou alternativou k sériově dodávaným modelům navigačních systémů (obrazovka 4:3, mapa Evropy, Bluetooth ). * Dodává se bez tarifního programu, funguje s datovou SIM kartou 3G/3G+, kterou si objednáte u svého mobilního operátora. 4 USB Box K audio systému svého vozu Bipper nebo Partner si můžete připojit USB klíč se soubory MP3, MP3 přehrávač, ipod nebo jiné přehrávače s jack zásuvkou. Ref.: 9702 EZ

15 Autorádia Peugeot nabízí řadu rádií, která jsou uzpůsobena potřebám každého uživatele od nejjednodušších až po přístroje s vyspělými funkcemi a možností volby výkonných reproduktorů. Bližší informace získáte u svého obchodního zástupce Peugeot. Držák přenosných GPS systémů Otočný držák se upevňuje na jeden ze vzduchových výstupů na palubní desce. Díky různým koncovkám, které jsou dodávány, je kompatibilní s GPS systémy Garmin a TomTom bez držáku Easy Port. Partner ref.: 9476 C5 GPS systém zobrazení na čelní sklo V zorném poli řidiče se na čelní sklo zobrazuje rychlost vozu s možností upozornění na překročení rychlostního limitu. Ref.: Hands-free sada Bluetooth Pevná nebo přenosná hands-free sada se dodává s displejem i bez něj a některé modely jsou vybaveny i vyspělejšími funkcemi (poslech hudby z USB klíče, SD karty). Jednoduché, praktické a bezpečné Bližší informace získáte u svého obchodního zástupce Peugeot. Jednotka pro hands-free sadu Jednotka s vyjímatelným panelem pro připojení hands-free sady Parrot Mki 9200, MP3 přehrávače, iphone, USB klíče Partner ref.: 9701 NH

16 5/2012 PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. Razítko koncesionáře

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST!

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! PŘÍSLUŠENSTVÍ 3008 ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! Vybrali jste si Peugeot 3008, originální a inteligentní crossover, který vám nabízí svou technologickou vyspělost, prvotřídní komfort a bezpečnost. Jeho

Více

Peugeot // 308 SWPříslušenství

Peugeot // 308 SWPříslušenství Peugeot // 308 SWPříslušenství Rozšiřte kvality svého vozu 308 SW Váš vůz může být skutečně S doplňky z nabídky jedinečný! Elegantní design, originálního příslušenství variabilita i prostorný a světlý

Více

Peugeot // Expert Příslušenství

Peugeot // Expert Příslušenství Peugeot // Expert Příslušenství Váš vůz Expert - vašim aktivitám na míru! Exteriér Potřebujete vy i vaši zákazníci stále více možností, jak zvýšit přepravní kapacitu? Nový Peugeot Expert nabízí kompletní

Více

NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER

NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER PŘÍSLUŠENSTVÍ RCZ NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER S vozem RCZ se stáváte majitelem skutečné automobilové speciality. Koncepční sen se stal skutečností a luxusní sportovní kupé podává důkaz o mimořádných

Více

PEUGEOT 5008 PŘÍSLUŠENSTVÍ

PEUGEOT 5008 PŘÍSLUŠENSTVÍ PEUGEOT 5008 PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘIDÁM JEŠTĚ VÍCE STYLU Moderní styl a na první pohled odlišný vzhled PEUGEOT 5008 vystavuje na odiv svou dynamiku, osobitost a variabilitu. Doplňky z nabídky originálního příslušenství

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 STYL 04 KOMFORT 10 BEZPEČNOST 12 PŘEPRAVA 14 OCHRANA 16 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 14 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso styl 04 KoMFoRt 06 BeZPeČnost 08 PřePRava 10 ochrana 12 MultIMÉDIa 16 KataloG Příslušenství 18 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CItRoËn znamená zvolit kvalitu, bezpečnost

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Partner Tepee

PŘÍSLUŠENSTVÍ Partner Tepee PŘÍSLUŠENSTVÍ Partner Tepee PARTNER TEPEE PODLE VAŠICH PŘEDSTAV! Únik od všednosti, dobrodružství bez hranic, krása a svěžest panenské přírody: to jsou perspektivy, které vám moderní a dynamický Partner

Více

NOVÝ PEUGEOT PARTNER

NOVÝ PEUGEOT PARTNER NOVÝ PEUGEOT PARTNER PARTNER PROFESIONÁL VE VŠECH SMĚRECH Velký nákladový prostor s objemem až 4,1 m 3 *, příkladná variabilita, nové výkonné a úsporné motory e-hdi jako správný profesionál je nový Peugeot

Více

NOVÝ PEUGEOT 308 SW PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ PEUGEOT 308 SW PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ PEUGEOT 308 SW PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÁ KOLA & STYL Vyberte si z široké nabídky hliníkových kol a přizpůsobte vzhled svého nového vozu 308 SW vlastnímu stylu. Hliníková kola SAPHIR ČERNÁ 18 Hliníková

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 K O L E K C E 2 0 1 5

PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 K O L E K C E 2 0 1 5 PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 KOLEKCE 205 0 STYL 08 KOMFORT 2 ŘEŠENÍ PŘEPRAVY 6 OCHRANA 20 BEZPEČNOST 22 MULTIMÉDIA VAŠE DS VÁŠ CHARAKTER Protože být ve stylu avantgardy znamená zůstat za všech okolností sám sebou,

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ BIPPER & PARTNER

PŘÍSLUŠENSTVÍ BIPPER & PARTNER PŘÍSLUŠENSTVÍ BIPPER & Partner S OCeLOVÝM StŘeŠnÍM nosičem Kompaktní a ovladatelný, PeUGeOt Partner vás denně doprovází. aby uspokojil vaše potřeby ještě lépe, dopřejte mu příslušenství, které ho přesně

Více

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba!

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! Nová Dacia Duster Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH I NOVÁ DACIA DUSTER DESIGN PŘEPRAVA "Adventure"

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000. 6-st.

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000. 6-st. Diesel OPEL Vivaro Tour Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 502.500 603.000 522.500 627.000 66kW (90k) ecoflex 510.000 612.000 530.000 636.000 84kW (114k) 6-st. automatická 530.000 636.000 565.000

Více

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Aby se Vám Vaše C5 ještě více líbila 2 Šedé velurové potahy Eagle Různá objednací čísla dle verze. Informujte se u svého prodejce.

Více

OPEL Movano Combi. Diesel. Diesel. Diesel. Movano Combi s předním náhonem 3.0t celková nosnost. www.opel.cz. Převodovka. Motor. 3.

OPEL Movano Combi. Diesel. Diesel. Diesel. Movano Combi s předním náhonem 3.0t celková nosnost. www.opel.cz. Převodovka. Motor. 3. OPEL Movano 1,2 1,2 Movano s předním náhonem 3.t celková nosnost 7kW (1k) 6st. manuální 6 77. 6st. manuální 6st. automatická 67. 777. 672. 87. 17kW (16k) 6st. manuální 6st. automatická 65 78 68. 81 Movano

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN JUMPY A CITROËN JUMPER

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN JUMPY A CITROËN JUMPER PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN JUMPY A CITROËN JUMPER BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Renault KADJAR. Originální příslušenství

Renault KADJAR. Originální příslušenství Renault KADJAR Originální příslušenství Pečujte o sebe! Zjednodušte si život, vezměte si ze všeho to nejlepší a užívejte každého okamžiku. Originální příslušenství Renault, vytvořené speciálně pro Váš

Více

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA PEUGEOT 3008 již od 489 000 Kč CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACCESS 1.2 PureTech 130k S&S MAN6 524 000 Kč 35 000 Kč 489 000 Kč 1.6 BlueHDi 120k S&S FAP MAN6 590 000 Kč 50 000 Kč 540

Více

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Movano Plošina již za 31 5 Kč Přípustná hmotnost Verze Max. užitečné zatížení (11 k) MT6 (125 k) MT6 BiTurbo (135 k) MT6 Start/Stop BiTurbo (163 k) MT6 Start/Stop (15 k) MTA Přední pohon 3.5.1 Ceníkové

Více

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT KANGOO ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití. Zvyšuje praktické využití vozidla a jeho hodnotu.

Více

FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou

FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou Ilustrativní obrázek. Možné změny na nárazníku. Mimořádná nabídka* Již za 656 900 Kč / 794 849 Kč Např. za 10 016 Kč měsíčně, úrok

Více

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel-uzitkove.cz 413.500 436.500 500.335 464.000 533.610 561.

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel-uzitkove.cz 413.500 436.500 500.335 464.000 533.610 561. OPEL Vivaro Plošina 1,21 Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť Motor Převodovka 66kW (90k) 6-st. manuální 413.500 436.500 500.335 528.165 84kW (114k) 6-st. manuální 6-st. automatická 441.000 464.000 533.610

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Diesel. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel.cz 404.000 427.000 488.840

OPEL Vivaro Plošina. Business Edition. Diesel. Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť. www.opel.cz 404.000 427.000 488.840 Diesel OPEL Vivaro Plošina 1,21 Vivaro Van L2H1 2.9t celková nosnosť Motor Prevodovka 66kW (90k) 6-st. manuálna 404.000 427.000 488.840 516.670 84kW (114k) 6-st. manuálna 6-st. automatická 431.500 454.500

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

OPEL Vivaro Life. Diesel. Cosmo. Enjoy. Diesel. Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnost. Vivaro Life L2H1 2.9t celková nosnost. www.opel-uzitkove.

OPEL Vivaro Life. Diesel. Cosmo. Enjoy. Diesel. Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnost. Vivaro Life L2H1 2.9t celková nosnost. www.opel-uzitkove. OPEL Vivaro Life 1,21 Vivaro Life L1H1 2.7t celková nosnost Motor Převodovka 66kW (90k) 84kW (114k) 6st. manuální 6st. manuální 707.000 855.470 734.500 888.745 727.000 879.670 754.500 912.945 Vivaro Life

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT TRAFIC ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití.

Více

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ ABS + elektronický rozdělovač brzdných sil (REF), podpora brzdění v kritických situacích (EVA), samočinná aktivace výstražných světel v případě

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Corsa Van již za 194 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR

NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR NOVÝ PEUGEOT Partner Tepee ACCESS ACTIVE ALLURE OUTDOOR < BEZPEČNOST Čelní airbag řidiče a spolujezdce, s deaktivací airbagu spolujezdce Výškově stavitelné tříbodové pásy s pyrotechnickými předpínači a

Více

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE KANGOO EXPRESS A KANGOO EXPRESS MAXI již od 253 900 Kč* 10 3% FINANCOVÁNÍ 16 LET Č. V EVROPĚ 1) OOVÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELU již OD PRVNÍHO VOzU NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT

Více

Důvěřujte tomu, co je uvnitř.

Důvěřujte tomu, co je uvnitř. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěřujte tomu, co je uvnitř. Výrazný design a unikátní technika SUBARU XV a SUBARU Impreza jsou vytvořeny tak, aby byly v souladu s Vaším aktivním životním stylem. Zvýraznit si je můžete

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G245Y10 Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celkem: Kč 934 401 Motor 1 968ccm Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba

Více

CENÍK NOVÝ FORD TRANSIT KOMBI

CENÍK NOVÝ FORD TRANSIT KOMBI CENÍK NOVÝ FORD TRANSIT KOMBI 8-9 místný vůz bez přepážky Mimořádná nabídka: Nový Transit Kombi již za 535 900 Kč bez DPH ve verzi 310 Base, krátký rozvor, 74 kw/100 k. A pro všechny verze bez příplatku

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE GT LINE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými

Více

Ceník NOVÝ FORD FOCUS

Ceník NOVÝ FORD FOCUS Ceník NOVÝ FORD FOCUS Feel the difference Základní ceny motor výkon převodovka Trend Titanium Cena včetně DPH 5dv. sedan kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kw / 105 k 5st. manuální 424 990 Kč 449 990 Kč 458 990

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Beetle Cabrio Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT 5.5 77 (105) 521 900 549 900 549 900 1,4 TSI BMT 5.8 110 (150) 599 900

Více

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER Vysvětlivky k ceníku: Základní výbava Mimořádná výbava, platí pouze pro montáž z výrobního závodu. Uvedené ceny jsou vždy za 1 druh výbavy. U předepsaných

Více

DOBLO WORK UP. www.fiatprofessional.cz

DOBLO WORK UP. www.fiatprofessional.cz Asiste nční sl užb y a slu žby klientů m Fiat Komfortplus je nová koncepce Fiatu, která Vám umožní rozšířit dvouletou smluvní záruku Vašeho vozidla o třetí, čtvrtý a pátý rok. Nabídka služeb Komfortplus

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 2 664 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 2 664 Kč Hilux Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/07 Platnost od: 10.9.2014 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu NF01 Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy

Více

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945 OPEL Movano 625 25 153 1,21 Přední náhon Verze Objem Motor Výkon bez DPH s DPH 3.5 t L3H1 2 m 3 2.3 CDTI 92 kw / 125 k MT6 QJ61 XZ23 712. 861.52 11 kw / 15 k MT6 QM61 XZ23 719.5 87.595 2.3 CDTI 92 kw /

Více

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX CENÍK I NOVÝ FORD CMAX + GRAND CMAX Mimořádná nabídka* Bonus 10 000 Kč na všechny motory 1.0 EcoBoost 125 k Ceny v tabulce níže tento bonus nezahrnují. *Mimořádná nabídka platí u participujících autorizovaných

Více

Ceník Platný od 1. dubna 2009. Užitkové vozy. Caddy Maxi

Ceník Platný od 1. dubna 2009. Užitkové vozy. Caddy Maxi Ceník Platný od 1. dubna 2009 Užitkové vozy Caddy Maxi 1 Ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami (vyvolanými např. technickými

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

545.750 654.900 558.250 669.900 583.250 699.900 565.750 678.900 590.750 708.900 555.750 666.900 681.900 687.900 593.250 598.250 575.750 690.

545.750 654.900 558.250 669.900 583.250 699.900 565.750 678.900 590.750 708.900 555.750 666.900 681.900 687.900 593.250 598.250 575.750 690. OPEL Movano 1,2 1,2 1,2 1,2 1,2 1,2 Movano s předním náhonem 2.8t celková nosnost L1H1 L1H2 74kW (1k) 545. 654.9 55. 66.9 558.25 669.9 583.25 699.9 563.25 675.9 588.25 75.9 565. 678.9 59. 78.9 57. 684.9

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel) 3100 kg 2800 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel) CDI CDI CDI V 200d K 1 095 655,- V 220d K 1 128 930,- V 250d K 1 249 930,- 525 kg 905 500,-

Více

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ Partner pro práci i pro zábavu Již od 495 225 Kč bez DPH 29% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu PRO PRÁCI I PRO ZÁBAVU Užitečná hmotnost: 910 Max. hmotnost přívěsu: 3 000 Dieselové motory o výkonu 140

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) ecoflex se systémem Start-Stop. www.opel-uzitkove.cz. Převodovka. Motor 342.500 414.425 357.500 432.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) ecoflex se systémem Start-Stop. www.opel-uzitkove.cz. Převodovka. Motor 342.500 414.425 357.500 432. OPEL Combo 1,21 1,21 Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 342.500 414.425 357.500 432.575 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 372.500 450.725 387.500 468.875 Diesel 1.6 CDTI

Více

FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou

FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou Mimořádná nabídka* Již za 632 900 Kč / 765 809 - pro všechny verze bez příplatku prodloužená záruka na 5 let/200 000 km Zvýhodněné financování úvěrem

Více

FORD TRANSIT CUSTOM VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou

FORD TRANSIT CUSTOM VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou FORD TRANSIT CUSTOM VAN I CENÍK 23místný vůz, s pevnou přepážkou Mimořádná nabídka* Již za 407 900 Kč bez DPH / 493 559 Kč s DPH klimatizace a rádio ICE Pack 2 pro verzi Leader jen za 25 000 Kč bez DPH,

Více

FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz bez přepážky

FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz bez přepážky FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz přepážky Mimořádná nabídka* Již za 559 900 Kč / 677 479 Kč pro všechny verze příplatku prodloužená záruka na 5 let/200 000 km Zvýhodněné financování Zlatým úvěrem

Více

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Objevte více na www.renault.cz Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován

Více

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU Sleva 17% 1.5 dci od 484 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu VŠESTRANNOST BEZ OMEZENÍ Chcete si udělat výlet k jezeru? Nebo pomoct příteli se stěhováním? Dovézt si na zahrádku spoustu mladých

Více

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace Fiat Scudo Výbava a technické specifikace Technické specifikace Fiat Scudo Skříňová dodávka Combi Panorama Počet válců, uspořádání 4, v řadě 4, v řadě 4, v řadě Umístění vpředu, napříč vpředu, napříč vpředu,

Více

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900 Nový trafic furgon od 377 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ MAXI- OBJEM MÁLNÍ NÁKLADOVÉHO UŽITEČNÉ PROSTORU ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BusiNess 115 k 140 k 90 k 115 k cool

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van Verze Objem nákladového prostoru Užitečná hmotnost Motor a převodovka 35.000.1 66 kw / 90 k MT6 480.000 580.800 1.6 CDTI 66 kw / 90 k MT6 Start/Stop 488.000 590.480 5,2 m 3 1.000

Více

NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ UZPŮSOBTE SVŮJ VŮZ POTŘEBÁM VAŠÍ PROFESE Nový PEUGEOT Boer je všestranný vůz vhodný pro každou profesi. Nabídku příslušenství proto PEUGEOT připravil s ohledem na potřeby

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

Technická specifikace automobilů pro část E

Technická specifikace automobilů pro část E Technická specifikace automobilů pro část E Kategorie E1.BA.0 Centrální zadavatel poptává dodání 7 ks (slovy: sedm kusů) nových pětimístných osobních automobilů s celoprosklenou karosérií sedan 1, kategorie

Více

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK KANGOO od 357 900 Kč Výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA Life

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. OPEL Combo Tour 1,21 Combo Tour L1H1 Essentia Enjoy Cosmo Motor Převodovka Benzín 1.4 70kW (95k) 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 5st. manuální 6st. manuální 342.500 358.750 367.500 414.425 434.088 444.675 430.000

Více

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN SPRING EDITION SPRING EDITION PLUS TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900 TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 dci 110

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

FORD TOURNEO CUSTOM I CENÍK 8-9 místný vůz

FORD TOURNEO CUSTOM I CENÍK 8-9 místný vůz FORD TOURNEO CUSTOM I CENÍK 8-9 místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 579 900 Kč bez DPH / 701 679 Kč s DPH - záruka na 5 let/200 000 km Zvýhodněné financování Zlatým úvěrem od Ford Credit pro všechny verze

Více

NISSAN NV200. Exteriér Interiér Nákladní prostor Technologie a Výkon Styl a Príslušenství Vytisknout Zavřít

NISSAN NV200. Exteriér Interiér Nákladní prostor Technologie a Výkon Styl a Príslušenství Vytisknout Zavřít NISSAN NV200 DOBŘE PROMYŠLENÁ VOLBA ELEGANCE A NENÁPADNOST NV200 umožňuje i přes špičkovou kapacitu nákladového prostoru 4,2 m 3 a kompaktní rozměry (s ohledem na délku, šířku a výšku vozu) snadný pohyb

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS4

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS4 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS4 STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 14 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA CENÍK 2015 Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč 1 Pakety PAKET OBSAH CENA LEATHER Čalounění sedadel v kombinaci přírodní

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ EXPERT

PŘÍSLUŠENSTVÍ EXPERT PŘÍSLUŠENSTVÍ EXPERT ZVOLTE KVALITU PEUGEOT Připravili jsme pro vás širokou škálu příslušenství perfektně přizpůsobeného vašemu vozu. Naši specialisté navrhli a vyvinuli pro váš PEUGEOT EXPERT originální

Více

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S nový valník Od 449 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C3

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C3 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C3 STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 12 OCHRANA 16 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC

PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC VÍTEJTE VE SVĚTĚ 207 CC! Dopřáli jste si výjimečnou životní zkušenost být majitelem a řídit originální vůz 207 CC, který vypovídá o vašem vytříbeném vkusu. Dodejte mu ještě větší lesk,

Více

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) CENÍK KE KAŽDÉ VERZI KOMPLETNÍ SERVIS OPTIWAY NA 2 ROKY NEBO 90.000 KM ZDARMA EURO6 Typ Motor POLOCOMBI (poloprosklené) 5-6 míst COMBI (prosklené) 5-6 / 8-9

Více

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014.

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014. >> Nový smart forfour Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014. >> smart forfour. Motory. Motor/typ 45 kw (61 k) 1 benzín Řadový tříválcový motor, 999 cm 3, 5stupňová manuální převodovka s automatickým systémem

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

Nissan Finance NISSAN SMART

Nissan Finance NISSAN SMART v NISSAN e-nv CENA BEZ DPH OD 720 000 Kč Nissan Finance 50 50 NISSAN SMART ZÁRUKA NA KAPACITU BATERIE 5 LET / 100 000 KM DODEJTE SVÉMU PODNIKÁNÍ ŠŤÁVU KOMBINACÍ OCEŇOVANÝCH MODELŮ A LEAF JSME VYTVOŘILI

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016 Třída GT Ceník, platnost od 1. února 2016 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Standardní výbava 4 Příplatkové výbavy Barvy 8 Čalounění a výplně 9 Telematika 11 Druhy ráfků a pneu 12 Příplatkové sady 13 Příplatkové

Více

FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina)

FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina) FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina) Mimořádná nabídka* Transit podvozek s jednokabinou již za 475 900 bez DPH/ 575 839 Kč s DPH 7 389

Více