Bezdrátový ruční vysavač

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezdrátový ruční vysavač"

Transkript

1 Lithium-lonen akku se 22,2 V Doba užívání: až 45 minut Bezdrátový ruční vysavač Příručka Přečtěte si pozorně všechny pokyny a uschovejte si návod k obsluze pro budoucí použití. Bezpečnostní pokyny - Při používání elektrického zařízení je nutno vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření. - Zkontrolujte před připojením přístroje k síti, zda napětí uvedené na typovém štítku odpovídá místnímu síťovému napětí. - Tento přístroj není určen pro děti mladší 8 let nebo pro osoby s omezenými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo s nedostatkem zkušeností nebo znalostí za předpokladu, že nejsou pod dohledem nebo byli informováni o používání tohoto přístroje a vědí o rizikách, která s tím souvisí. - Děti by měly být pod dohledem, abyste se ujistili, že si s přístrojem nebudou hrát. - Děti by neměly čistit přístroj ani provádět žádnou údržbu na přístroji, pokud nejsou starší 8 let a jsou pod dohledem. - Přístroj není hračka. - Přístroj neobsahuje žádné součásti, které by mohl uživatel opravit sám. V případě závady nebo poškození napájecího kabelu, zástrčky nebo jiné části spotřebiče, by měla být oprava prováděna pouze kvalifikovaným elektrikářem. U nesprávných oprav hrozí riziko zranění. - Uchovávejte přístroj mimo dosah dětí. - Nechte přístroj mimo dosah dětí, když je zapnutý nebo když vychladne. - Chraňte přístroj před teplem a ostrými hranami, jinak by mohlo dojít k poškození. - Uchovávejte přístroj mimo dosah jiných zdrojů tepla. - Přístroj udržujte mimo dosah prachu, vláken, vlasů nebo jiných předmětů, které by mohly bránit proudění vzduchu z přístroje. - Neponořujte přístroj do vody nebo jiných kapalin. - Nepoužívejte přístroj, pokud máte mokré ruce. - Chraňte přístroj před vlhkostí. - Přístroj odpojte ze sítě za zástrčku, nikoliv za kabel. - Vypněte přítroj a vytáhněte zástrčku rukou. - Se síťovým adaptérem nepoužívejte nabíjecí baterie. - Přístroj nepoužívejte, pokud spadl nebo je viditelně poškozen. - Tento přístroj je určen pouze pro zamýšlené použití. - Nepoužívejte žádné jiné součásti / příslušenství / adaptéry kromě dodávaných součástí, jinak by mohlo dojít k jejich poškození. - Nepoužívejte poškozené příslušenství. - Přístroj nepoužívejte venku. - Přístroj neukládejte na přímém slunečním světle ani na místech s vysokou vlhkostí. - Nepoužívejte tento přístroj, pokud je jeden vzduchový otvor ucpaný. - Nevysávejte přístrojem žádné hořlavé kapaliny, zápalky, cigarety, horký popel nebo jiné horké, hořící nebo kouřící předměty. - Nevysávejte tímto přístrojem žádné silné, ostré předměty, jako je sklo, hřebíky atd. Přístrojem nikdy nevysávejte vodu ani jiné kapaliny, jinak hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem. - Trubice by měla být pravidelně kontrolována a nesmí být používána v případě poškození.

2 - Buďte opatrní při připevňování přenosného příslušenství, protože byste si mohli způsobit pohmoždění. - Před výměnou nebo připojením příslušenství, vypněte přístroj a odpojte ho ze sítě. - Před čištěním nebo údržbou se ujistěte, že přístroj zcela vychladl. - Nedoporučuje se použití prodlužovacího kabelu. - Přístroj používejte pouze s dodaným síťovým adaptérem. - Toto zařízení by nemělo být ovládáno externím časovačem nebo samostatným dálkovým ovladačem. - Tento spotřebič je určen pouze pro domácí použití. - Přístroj není vhodný pro komerční použití. Bezpečnostní pokyny pro baterie - Pokud je akumulátor vybit, je třeba jej vyjmout z přístroje, aby se předešlo úniku kapaliny. - Dejte pozor na to, aby nedošlo k úniku kapaliny na kůži nebo do očí, pokud baterie uniká. - Postižená místa při kontaktu omyjte velkým množstvím vody a vyhledejte lékaře. - Akumulátor uchovávejte mimo dosah dětí. - Druhé baterie musí být před použitím nabity. Po delší době skladování musí být baterie případně několikrát nabity a vybity, aby se dosáhlo jejich maximálního výkonu. - Nenechte akumulátor nabíjet zbytečně dlouhou dobu. - Mohou být použity pouze nabíječky schválené pro použití s tímto zařízením. - Elektrické póly nesmí být zkratovány. - Neuskladňujte přístroj při teplotách nad 60 C. Neuskladňujte přístroj na přímém slunečním světle. - Mohou být použity pouze akumulátory určené k použití s ímto zařízením. - Akumulátor nevhazujte do ohně. - Akumulátor nerozmačkejte, nepropichujte, nerozebírejte ani jinak nepoškozujte. - Akumulátor nerozebírejte, neotvírejte, nerozdrťte. - Chraňte baterii před teplem nebo ohněm, jinak by mohla explodovat. - Nevystavujte akumulátor žádné mechanické síle. - Nevyhazujte staré baterie do domácího odpadu. - Zbytky starých a slabých akumulátorů přineste do místního sběrného místa, aby byly zlikvidovány. Pro další informace se obraťte na místní úřad. - Toto zařízení je vybaveno dobíjecí lithium-iontovou baterií 22,2 V, 2200 mah (neodnímatelné). Příkazy a zákazy: Příkazy: - Přezkoušejte propustný filtr, jestli není ucpaný. - Pravidelně vyčistěte nádobu na prach a pratelný filtr, abyste zajistili důsledné odsávání a prodloužili životnost vysavače. - Pro správné fungování vysavače doporučujeme jednou za tři týdny vyčistit čistou vodou nádobu na prach a pratelný filtr. Zákazy: - Nikdy nepoužívejte vysavač bez omyvatelného filtru nebo nádoby na prach. - Niky nevysávejte žádné hořlavé kapaliny, zápalky, cigaretové nedopalky, horký popel nebo jiné horké, hořící nebo kouřící předměty. - Nepoužívejte vysavač k odstranění vody nebo jiných kapalin, jinak by mohlo dojít k úrazu elektrickým proudem. Údržba a servis - Otřete vysavač jemnou vlhkou utěrkou a nechte přístroj zcela oschnout. - K čištění dílů vysavače nepoužívejte agresivní nebo abrazivní čističe.

3 - Omyvatelný filtr udržujte čistý a při oopotřebení jej vyměňte. Vybalení: - Vyjměte přístroj z krabice. - Odstraňte obalový materiál. - Obalový materiál skladujte v krabici nebo jej řádně zlikvidujte. Rozsah dodávky: - bezkabelový ruční vysavač s baterií 22,2 V - teleskopická trubice - spojovací díl pro příslušenství - podlahový nástavec - spárový (štěrbinový)nástavec - nástavec na čalounění - kartáčový nástavec - siťový adaptér - příručka Funkce výrobku: - Nabíjecí lithium-iontová baterie s 22,2 V - Dá se přeměnit na přenosný přístroj - Silný sací výkon - Jednoduše vyprázdnitelná nádobka na prach 600 ml - Doba použití: minut - Vysoce účinný podlahový nástavec - Doba nabíjení: 4-5 hodin - 2 úrovně sacího výkonu - Nízká hmotnost: 1,3 kg - Včetně kartáčového nástavce, nástavce na spáry (štěrbiny) a čalounění

4 Ovládací prvky a části zařízení: 1. Přenosný bezdrátový ruční vysavač s baterií 22,2 V 2. Nasávaný vzduch 3. Spojovací díl pro příslušenství 4. Odblokovací tlačítko spojovacího kusu 5. teleskopická trubice 6. Zavírací tlačítko 7. Podlahový nástavec 8. Kartáčový nástavec 9. Spárový (štěrbinový) nástavec 10. Nástavec na čalounění 11. ON/OFF 12. Kontrolka nabíjení 13. Nádoba na prach 14. Uvolňovací tlačítko pro nádobu na prach 15. Západkový uzávěr na spodní klapku 16. Cyklonový kužel 17. Omyvatelný filtr 18. Nabíjecí port Návod k použití Před prvním použitím: - Před prvním použitím vyčistěte vysavač jemnou vlhkou utěrkou a utřete ho zcela do sucha. - Neponořujte vysavač do vody nebo jiných kapalin. Nabíjení bezdrátového vysavače Před prvním použitím musí být vysavač nabit přibližně 4-5 hodin. Následné časy nabíjení se liší v závislosti na době používání. Pokud je baterie vysavače během používání zcela vybitá, může trvat 4 až 5 hodin, než se baterie opět plně nabije. Krok 1: Vypněte vysavač.

5 Krok 2: Připojte síťový adaptér do nabíjecí zásuvky na přístroji. Krok 3: Připojte síťový adaptér do elektrické zásuvky. Kontrolka nabíjení bliká během nabíjení a svítí, když je baterie plně nabitá. Poznámka: Používejte pouze dodaný síťový adaptér. Použití alternativního napájecího adaptéru zvyšuje riziko poranění nebo poškození přístroje. Použití bezdrátového vysavače Krok 1: Ujistěte se, že je vysavač vypnutý a odpojený od sítě. Krok 2: Zapněte vysavač stisknutím tlačítka ON/OFF. Pro nízký sací výkon - stiskněte spínač jednou, pro maximální sací výkon stiskněte spínač dvakrát. Krok 3: Vypněte vysavač stisknutím tlačítka ON/OFF. Poznámka: Nikdy nepoužívejte vysavač bez omyvatelného filtru, cyklónového kužele nebo nádoby na prach. Pravidelně čistěte prací filtr, abyste dosáhli trvale dobrého sacího výkonu. Použití teleskopické trubice a podlahového nástavce Teleskopická trubice slouží jako prodloužení a může být připojena k nástavci - ideální pro čištění po celé místnosti. Krok 1: Připojte teleskopickou trubku ke spojovacímu kusu. Krok 2: Připojte podlahový nástavec na teleskopickou trubku. Krok 3: Nastavte teleskopickou trubku na požadovanou délku stisknutím pojistného tlačítka a vytáhnutím vnitřní trubky. Krok 4: Zapněte vysavač stisknutím tlačítka ON/OFF. Pro nízký sací výkon - stiskněte spínač jednou, pro maximální sací výkon stiskněte spínač dvakrát. Poznámka: Připojovací část je při dodání už připevněná na přívod vzduchu, ale může být odpojena od přívodu vzduchu stisknutím uvolňovacího tlačítka spojovacího kusu. Stisknutím přepínače na podlahovém nástavci se vysunou kartáče k čištění tvrdých povrchů. Stisknutím spínače v opačném směru se kartáče zasunou, aby bylo možné vyčistit koberce. Spárový (štěrbinový) nástavec Nástavec je ideální pro čištění radiátorů, rohů, výklenků a dalších těžko přístupných míst. Krok 1: Podle potřeby připojte nástavec na teleskopickou trubku. Krok 2: Připojte nástavec na teleskopickou trubku. Pokud není teleskopická trubka zapotřebí, můžete připojit nástavec přímo k přípojce. Krok 3: Stiskněte tlačítko ON/OFF pro zapnutí vysavače. Opětovným stisknutím přístroj vypnete.

6 Krok 4: Silou vytáhněte nástavec a oddělte ho od teleskopické trubky nebo od spojovacího kusu. Nástavec na čalounění Nástavec na čalounění je vhodný pro odstraňování prachu a nečistot ze štěrbin, záclon a čalounění. Krok 1: V případě potřeby připojte teleskopickou trubku k přípojce. Krok 2: Připojte nástavec na čalounění na teleskopickou trubku. Pokud není teleskopická trubka zapotřebí, můžete také připojit nástavec na čalounění přímo k přípojce. Krok 3: Stiskněte tlačítko ON/OFF pro zapnutí vysavače. Opětovným stisknutím přístroj vypnete. Krok 4: Silou vytáhněte nástavec a oddělte ho od teleskopické trubky nebo od spojovacího kusu. Vyprázdnění nádoby na prach Před vyprázdněním nádoby na prach vypněte vysavač. Pokud jste připojili jakékoli příslušenství, opatrně ho vytáhněte ze spojovacího kusu. Doporučuje se vyprázdnit nádobu na prach venku. Krok 1: Přístroj pevně držte, stiskněte uvolňovací tlačítko nádoby na prach a vytáhněte ji z konzoly. Krok 2: Držte nádobu na prach nad košem nebo pytlem a spusťte uzavírací západku nádoby na prach, aby se otevřela klapka na spodní straně. Pomalu a opatrně vyprázdněte nádobu na prach, abyste snížili množství prachu uvolněného do okolí. Krok 3: Uzavřete klapku na spodní straně a zajistěte pojistnou západku na nádobě na prach. Krok 4: Stiskněte a podržte tlačítko pro uvolnění nádoby na prach a znovu vložte nádobu do přístroje. Poznámka: Nádobu na prach můžete po vyprázdnění vyčistit vypláchnutím čisté a teplé vody. Poté nechte nádobu na prach asi 24 hodin uschnout. Čištění omyvatelného filtru Omyvatelný filtr je přístupný pouze v případě, že byl zásobník na prach vyjmut z přístroje. Krok 1: Odejměte a vyprázdněte nádobu na prach podle pokynů v části "Vyprázdnění nádoby na prach". Krok 2: Po vyprázdnění nádoby na prach vyndejte víko nádoby na prach, otočením proti směru hodinových ručiček. Krok 3: Vytáhněte cyklónový kužel z nádoby na prach. Krok 4: Odstraňte omyvatelný filtr umístěný na horní straně cyklónového kužele. Krok 5: Nejprve vyklepejte omyvatený filtr, dokud nebude odstraněna většina prachu. Poté omyjte filtr čistou, teplou vodou a nechte jej uschnout asi 24 hodin. Krok 6: Když je omyvatelný filtr zcela suchý, znovu ho vložte do cyklónového kužele a pevně jej zatlačte zpět do původní polohy. Krok 7: Vložte cyklónový kužel zpět do nádoby na prach a zašroubujte víko. Kryt otočte ve směru hodinových ručiček, abyste ho uzamkli. Poznámka: Nečistěte pratelný filtr čisticími prostředky. K vysoušení filtru nepoužívejte externí zdroje tepla, jako radiátory. Upozornění: Počkejte prosím, až filtr zcela uschne před tím, než ho vložíte zpět do vysavače. Jinak hrozí nebezpečí poškožení.

7 Skladování Vysavač uložte na suchém a chladném místě. Před uložením vysavače se ujistěte, že zcela vychladl, je suchý a čistý. Poradce při potížích Problém: Vysavač se nechte nabíjet. Možná příčina: Napájecí adaptér není pevně připojen. Řešení: Připojte síťový adaptér do nabíjecí zásuvky na přístroji a postupujte podle pokynů v části "Nabíjení bezdrátového vysavače". Problém: Nízký sací výkon. Možná příčina: 1. Přívod vzduchu je ucpaný. 2. Nádoba na prach je téměř plná. 3. Filtr je ucpaný. Řešení: 1. Vytáhněte nástavec a uvolněte ucpání. 2. Vyprázdněte nádobu na prach podle pokynů v části "Vyprázdnění nádoby na prach". 3. Omyjte filtr podle pokynů uvedených v části "Čištění omyvatelného filtru". Technická data Číslo produktu: BEL0737WELFOB Baterie: Li-lon Akku 22,2 V 2200 mah (je součástí dodávky) Síťové napětí: V - 50/60 Hz Kapacita nádoby na prach: 600 ml Zákaznický servis Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto článku, kontaktujte naše zákaznické centrum: Weltbild GmbH & Co. KG, Wemer-von-Siemens Str. 1, Augsburg. Německo Telefon: 0180/ info@weltbild.de (Po-Pá ) Švýcarsko Telefon: 0848/ kundendienst@weltbild.ch (Po-Pá ) Rakousko Telefon: 0662/ kundenservice@weltbild.ath (Po-Pá ) POZOR Nepoužívejte jiné adaptéry, než které jsou dodávány s vysavačem. V opačném případě hrozí nebezpečí poškození výrobku.

Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130. Obj. č. 39 86 20. Vážený zákazníku,

Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130. Obj. č. 39 86 20. Vážený zákazníku, Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130 Obj. č. 39 86 20 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup ručního vysavače Grundig. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202

TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202 Návod k použití TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Návod k použití CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Návod k použití SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220 Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210 Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029113 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se předešlo možnému poškození.

Více

Akustický kartáček na zuby

Akustický kartáček na zuby Akustický kartáček na zuby 09123 Příručka Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Velmi nás těší, že jste se rozhodli pro koupi akustického kartáčku na zuby. Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158

PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech

Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 8100 Vysavač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, Vysavač Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

Jazz Car. Návod k použití

Jazz Car. Návod k použití Jazz Car Návod k použití 1 G A F B C D E 2 3 4 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič

Více

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1 Návod k použití 1 J L I H A G F K E E M B C D * Pouze u určitých modelů 2 a) b) c) 2 click 36 74 75 76 7 108 7 24 hod. 12 9 10 11 10 7 12 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento vysavač je určený pouze pro

Více

NÁVOD K OBSLUZE (CZ)

NÁVOD K OBSLUZE (CZ) NÁVOD K OBSLUZE (CZ) J A K B C D L M N E I O P F G* H** G1* Q *Nozzle design may vary according to models **Motorized Nozzle only 1 2 OFF FLOOR CARPET OFF FLOOR CARPET OFF I II 3 4 5 a b 6 7 8 9 10 a b

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Prodej: AUTOSERVIS AKADEMIE, spol. s r.o. Vrchlického 1208 511 01 Turnov tel. 481 32 39 31 e-mail: obchod@genborx.cz Úvod Mokrosuchý univerzální

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

USB nabíječka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB nabíječka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB nabíječka Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 072 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze tak, jak je popsáno v tomto

Více

Kartáč na vlasy s iontovou technologií

Kartáč na vlasy s iontovou technologií Kartáč na vlasy s iontovou technologií Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96361FV05X01VIII 2017-12 362 655 Vážení zákazníci, tímto novým kartáčem na vlasy s iontovou technologií si jemně pročešete

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze Zastříhávač vlasů ARM 377 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

Víceúčelový průmyslový vysavač

Víceúčelový průmyslový vysavač Víceúčelový průmyslový vysavač 10029117 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ

ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ Návod k použití ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ R-121 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

VAX MACH FLOOR návod na vysavač

VAX MACH FLOOR návod na vysavač VAX MACH FLOOR návod na vysavač Bezpečnostní opatření Tento vysavač je určen pouze pro domácí použití. Není určen pro komerční nebo průmyslové využití. Vysavač nezůstává vzpřímený. Produkt je pouze k vnitřnímu

Více

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-VC0256 VYSAVAČ Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 CZ Vysavač Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení produktu značky "Saturn". Jsme přesvědčeni, že naše výrobky

Více

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze Manikúra a pedikúra M 288 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Bezdrátová nabíjecí podložka

Bezdrátová nabíjecí podložka Bezdrátová nabíjecí podložka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Vážení zákazníci, Vaše nová nabíjecí podložka nabíjí zařízení s pod po - rou Qi chytrý telefon, tablet apod.

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007544 Vážený zákazníku, Blahopřejeme Vám k zakoupení tohoto výrobku Klarstein. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe Aktualizováno 17.03.2015 Čistící sada INTEX Deluxe 1 NEŽ ZAČNETE SE SAMOTNÝM POUŽÍVÁNÍM, POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K POUŽITÍ TÝKAJÍCÍ SE VŠECH SOUČÁSTÍ. TATO DŮLEŽITÁ DOPORUČENÍ SI PROSÍM USCHOVEJTE PRO

Více

2

2 Návod k obsluze 1 2 3 4 hod 4 5 NÁVOD PRO BEZPEČNÉ POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič používat, ujistěte

Více

Zitruspresse orange. Topinkovač

Zitruspresse orange. Topinkovač Zitruspresse orange Topinkovač 10011146 10011147 10022989 10022990 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Cordless Stick Vacuum Cleaner

Cordless Stick Vacuum Cleaner Cordless Stick Vacuum Cleaner User Manual VRT 61814 VR VRT 61818 VW VRT 61821 VD EN DE FR IT RO ES SL CS PL BG HU NL 01M-8811553200-4917-01 01M-8811563200-4917-01 01M-8811543200-4917-01 Nejprve si přečtěte

Více

2 V 1 AKUMULÁTOROVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ

2 V 1 AKUMULÁTOROVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 V 1 AKUMULÁTOROVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ VCH 9630 VCH 9631 VCH 9632 DE CS TR ES FR HR PL SV NO FI DA A B C D E F G O H I N J K M L 3 BEZPEČNOST Před prvním použitím tohoto přístroje si pozorně přečtěte tento

Více

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny.

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. H a n d y Tu r b o S 3 1 5 1 N á v o d k p o u ž i t í Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. Tento výrobek musí být sestaven a obsluhován pouze podle zde uvedených pokynů. Je určen pouze

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 100403HB43XIX 2019-03 379 443 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ

NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič používat, ujistěte se, že rozumíte tomuto návodu.

Více

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050

Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050 Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050 Obsah Symboly v tomto návodu k obsluze Bezpečnostní pokyny Pokyny Likvidace Popis Příslušenství Příprava Použití Údržba EPS (elektronický ochranný systém)

Více

Ruční vysavač Návod k obsluze

Ruční vysavač Návod k obsluze Ruční vysavač Návod k obsluze CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Výrobek

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

CleanMaxx cyklonový příruční vysavač, bateriový

CleanMaxx cyklonový příruční vysavač, bateriový CleanMaxx cyklonový příruční vysavač, bateriový - 635682 Obsah Použití 2 Bezpečnostní pokyny 2 Obsah balení a popis produktu. 4 Před prvním použitím. 5 Nabíjení baterií. 5 Užívání. 6 Čištění a údržba.

Více

*Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu

*Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu Návod k použití 1 2 *Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu *Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti

Více

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie CZ SK Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie Průmyslový vysavač VAC 2050 Jmenovitý příkon 1. rychlost 1400 W Jmenovitý příkon 2. rychlost 2000 W kapacita sběrné

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10021357 10021359 10028005 10021358 10021360 10028006 10028003 10028004 Bezpečnostní instrukce 1. Před použitím si přečtěte všechny pokyny. Před připojením zařízení k napájecímu zdroji

Více

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Návod k použití OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení

Více

Ochlazovač

Ochlazovač Ochlazovač 10032336 10032337 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. za škody způsobené

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

F E D C* B* A* P G Q O H N M I J L R T S U K

F E D C* B* A* P G Q O H N M I J L R T S U K NÁVOD K OBSLUZE CZ D E F A* B* C* P G Q O N H M I J L R T U S K 1 2 1 2 + 3 4 5 6 1 2 7 8 1 2 1 2 9 PŘEČTĚTE SI, PROSÍM, DŮKLADNĚ NÍŽE UVEDENÉ POKYNY Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti

Více

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením cs Montáž a použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98170AB0X1IX 2018-09 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek

Více

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití.

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití. Nahřívací bunda Návod na použití OBSAH BALENÍ Část Popis Počet A Bunda 1 B Baterie 1 C Nabíječka 1 Bezpečnostní informace Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT Plyšový zajíček cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT 2016-11 Vážení zákazníci, Vaše dítě si svého nového zajíčka zamiluje! Jakmile ho zapnete, rozhopká se dopředu, krčí nos

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Hračka pro kočky rollball

Hračka pro kočky rollball Hračka pro kočky rollball cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89215HB321XVIICE 2016-12 Vážení zákazníci, z této hračky bude zaručeně nadšená každá kočka! S její pomocí podpoříte instinkt lovení

Více

Návod k použití GRIL R-250

Návod k použití GRIL R-250 Návod k použití GRIL R-250 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Ohřívač vody

Ohřívač vody Ohřívač vody 10031879 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Jazz Wet & Dry. Návod k použití

Jazz Wet & Dry. Návod k použití Jazz Wet & Dry Návod k použití 1 K A B J C D E F G H I 2 3 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete

Více

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze a dbejte dodržování všech uvedených instrukcí. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Návod k obsluze. Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ

Návod k obsluze. Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ Návod k obsluze Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto vysoce kvalitního výrobku. Přečtěte si prosím tento návod pozorně předtím, než začnete přístroj užívat.

Více

NÁVOD K OBSLUZE (CZ)

NÁVOD K OBSLUZE (CZ) 1 NÁVOD K OBSLUZE (CZ) 2 A1 A2 A3 A L B C K J D E H I F G M N O 3 24HRS 1 2 6HRS 2 1 3 4 5 6 4 7 8 9 10 11 12 5 CZ NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

TDS 20/50/75/120 R. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor

TDS 20/50/75/120 R. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TDS 20/50/75/120 R CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TRT-BA-TDS R -TC-001-CS TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Více