Tisková zpráva, Strana 1 ze 4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tisková zpráva, Strana 1 ze 4"

Transkript

1 Tisková zpráva, Strana 1 ze 4 ŠKODA AUTO v Paříži představí nový model Rapid Nová ŠKODA Rapid nová třída značky ŠKODA ŠKODA Rapid slaví v Paříži světovou výstavní premiéru Nový kompaktní model bude uveden na evropský trh v říjnu 2012, verze pro Čínu a Rusko budou následovat ŠKODA AUTO nadále úspěšně pokračuje v kurzu růstové strategie Dosavadní výsledky pro rok 2012 ukazují růst na poli dodávek zákazníkům, obratu i provozního výsledku Škoda AUTO pro pařížský autosalon připravila v pavilonu 4 expozici o rozloze m 2 Paříž/Mladá Boleslav, září 2012 Zcela ve znamení nového modelu ŠKODA Rapid se nese prezentace značky ŠKODA na pařížském autosalonu 2012 ( ). Právě zde slaví tento nový kompaktní vůz svou světovou výstavní premiéru. S tímto modelem, který jako první představuje kompletně nový ŠKODA design, podává česká automobilka důkaz o důrazu kladeném na modelovou ofenzívu. Od října 2012 bude ŠKODA Rapid uváděna na evropské trhy, aby dále podpořila růstové ambice značky. Dosavadní průběh roku 2012 přitom ukazuje, že automobilka i letos postupuje kupředu vysokým tempem. Dodávky zákazníkům v období od ledna do srpna vzrostly o 8,5 % na novou rekordní hodnotu více než vozů. Velmi úspěšně se ŠKODA v sezoně 2012 prezentovala také v oblasti motoristického sportu. Několik týdnů před jejím koncem má značka jisté už dva ze tří titulů. S modelem Rapid zahájila ŠKODA AUTO další etapu své modelové ofenzívy. Nový kompaktní rodinný vůz české automobilky je tak zcela logicky také ústředním tématem prezentace značky ŠKODA na pařížském autosalonu. ŠKODA Rapid je novou třídou značky ŠKODA a má klíčový význam pro naši Růstovou strategii Po řadě Octavia se Rapid v následujících letech stane naším druhým nejprodávanějším modelem, řekl předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. Naše nová modelová řada stanovuje měřítka v oblasti kompaktních rodinných vozů. Je opravdová ŠKODA v tom nejlepším smyslu slova: prostorná, elegantní a současně cenově dostupná. Rapid je vůz pro celou rodinu, s chytrými řešeními, technikou na úrovni doby, vysokou hospodárností a skvělým poměrem ceny a nabízené hodnoty, dodává Vahland. ŠKODA Rapid doplňuje modelovou paletu české automobilky v prostoru mezi modely Fabia a Octavia. Mimořádně velkorysou nabídkou prostoru stanovuje Rapid nová měřítka ve své třídě. Žádný jiný vůz v tomto segmentu nenabízí tolik místa pro kolena a nad hlavami cestujících na zadních sedadlech, ani tak velký zavazadlový prostor (550 litrů). Na svou třídu je Rapid mimořádně všestranný: je elegantní jako sedan a přitom praktický jako kombi," říká Prof. Vahland.

2 Tisková zpráva, Strana 2 ze 4 Automobil plný chytrých řešení Jako u každého vozu značky ŠKODA je i v případě modelu Rapid kladen mimořádný důraz na praktičnost. Nový model má 19 Simply Clever prvků. Příkladem chytrého řešení je škrabka na led, integrovaná do víčka palivové nádrže. Škrabka má ve voze své pevné místo, takže v zimě odpadá její často nepříjemné hledání. Dalším praktickým řešením je oboustranný koberec v zavazadlovém prostoru nebo pod sedadlem řidiče umístěný praktický držák výstražné vesty, která je v mnoha zemích součástí povinné výbavy. Jako první sériový vůz značky představuje Rapid nový designový jazyk ŠKODA AUTO: svěží, jasný, precizní a nadčasově elegantní. Uprostřed přídě se nachází nové logo značky ŠKODA: okřídlený šíp precizně vyvedený v chromu, umístěný na matně černém pozadí a obkroužený jemnou chromovou linií. Uspořádání mlhovek a světlometů připomíná čtyřlístek. Elegantní boční pohled evokuje siluetu ve stylu kupé a má jasně modelované plochy a linie. Stejně tak i záď představuje jasné linie, svěžest a preciznost: zadní skupinové svítilny mají pro značku ŠKODA typický design ve tvaru písmene C, tentokrát v nové podobě s krystalickým výbrusem. Pokud jde o bezpečnost, přesvědčuje ŠKODA Rapid rozsáhlou výbavou v oblasti aktivní a pasivní bezpečnosti. Standardem pro země EU je ESC (Electronic Stability Control) a šestice airbagů. Nabídka motorů zahrnuje v Evropě čtyři benzinové a dva vznětové motory. Už při zahájení prodeje bude k dispozici pět variant ve verzi Green tec. Růstová strategie 2018 přináší výsledky ŠKODA AUTO i v průběhu roku 2012 přesvědčuje o své dobré kondici. V prvních osmi měsících roku vzrostl počet dodávek zákazníkům o 8,5 % na novou rekordní hodnotu více než vozů. Jen v Rusku se odbyt zvýšil o 44,5 %, v Indii o 34,5 %, v Číně o 7,1 % a celkově v Evropě o 5,8 %. Obrat v prvním pololetí 2012 vzrostl o 6,6 % na 5,7 miliard euro, což je nový pololetní rekord, stejně jako provozní výsledek za prvních šest měsíců (449 milionů euro). Růstová strategie ŠKODA 2018 přináší konkrétní výsledky, říká Winfried Vahland. V prvních osmi měsících jsme dále zlepšili naši pozici na světových trzích a vytvořili podmínky pro pokračování růstového kurzu i v ekonomicky složité době. ŠKODA je úspěšná a vytváří solidní základ pro další růst v následujících letech. Cílem je zvýšit do roku 2018 prodeje na minimálně 1,5 milionu vozů ročně. Důsledná realizace mezinárodní modelové ofenzívy Při svých růstových plánech sází ŠKODA AUTO na největší modelovou ofenzívu ve své 117leté historii. V příštích letech uvede automobilka v průměru každých šest měsíců na trh jeden nový, nebo přepracovaný model. Vedle tradičních evropských zemí se česká automobilka spoléhá zejména na rostoucí trhy v Rusku, Indii a Číně.

3 Tisková zpráva, Strana 3 ze 4 V Číně na největším odbytišti vozů ŠKODA se bude od roku 2013 ve spolupráci s firmou Shanghai Volkswagen vyrábět kompaktní SUV ŠKODA Yeti. V témže roce pak na místní trh přijde čínská verze vozu ŠKODA Rapid. Také v Rusku ŠKODA AUTO dále sází na silný růst. V prvních osmi měsících roku 2012 značka rostla třikrát silněji než ruský trh. Před několika týdny se na moskevském autosalonu představil nový akční model Yeti Sochi předzvěst sponzorské podpory společnosti ŠKODA AUTO na Zimních olympijských hrách 2014 v Soči. Také zahájení výroby ruské verze modelu ŠKODA Rapid je na dohled: na jaře 2014 bude v závodě společnosti Volkswagen Group Rus v Kaluze zahájena výroba tohoto kompaktního modelu. Velký potenciál vidí ŠKODA AUTO také na indickém trhu. Už rok v Púně sjíždí z výrobní linky místní varianta vozu Rapid. S indickým kompaktním sedanem je ŠKODA AUTO přítomna v největším segmentu zdejšího automobilového trhu. Indická ŠKODA Rapid je u zákazníků velice oblíbená a záhy po svém uvedení zde byla zvolena rodinným automobilem roku. V prvních osmi měsících roku 2012 připadlo kolem 60 % prodejů značky v Indii právě na tento nový model. ŠKODA v rallye: Vyhlídka na hattrick Velmi úspěšná je letos značka ŠKODA také na soutěžních tratích. V rallyové sezoně 2012 má již téměř jistý hattrick. Ve dvou soutěžích je už jisté, že zvítězí posádky továrního týmu ŠKODA Motorsport. Juho Hänninen a Mikko Markkula si dopředu zajistili titul mistra Evropy v rallye. Mezinárodní mistrovství České republiky pak opanovala posádka Jan Kopecký Pavel Dresler. Navíc je ŠKODA jasně v čele hodnocení značek seriálu IRC a směřuje ke třetímu titulu v řadě. Andreas Mikkelsen z týmu ŠKODA UK MOTOSPORT je navíc v poháru v IRC na prvním místě v aktuálním hodnocení jezdců. S dosavadními výkony v letošní sezoně tak značka ŠKODA navazuje na úspěchy předchozích let.

4 Tisková zpráva, Strana 4 ze 4 ŠKODA AUTO na Mezinárodním autosalonu v Paříži 2012: Expozice ŠKODA AUTO: pavilon 4, stánek 215 Plocha expozice ŠKODA AUTO: m 2 Tisková konference ŠKODA AUTO: , 09:35 hod. Počet vystavených vozů značky ŠKODA první tiskový den: 8 vozů včetně modelu Rapid Počet vystavených vozů značky ŠKODA druhý tiskový den: 11 vozů (5x Rapid, 1x Citigo 5D, 1x Citigo 3D, 1x Fabia Monte Carlo, 1x Yeti, 1x Octavia Combi RS, 1x Superb Combi L&K) Počet vystavených vozů značky ŠKODA ve dnech pro veřejnost 11 vozů (3x Rapid, 1x Citigo 5D, 1x Citigo 3D, 1x Fabia Monte Carlo, 1x Yeti, 1x Octavia Combi, 1x Octavia Combi RS, 1x Superb Combi L&K, 1x Roomster) Tiskové dny: Dny pro veřejnost: Pro další informace, prosím, kontaktujte: Bernd Abel, Komunikace produktu Tomáš Kotera, Komunikace produktu T T bernd.abel@skoda-auto.cz tomas.kotera@skoda-auto.cz

5 Tisková zpráva, Strana 1 ze 4 ŠKODA nadále udržuje kurz růstu ŠKODA Rapid je pokračováním největší modelové ofenzívy v dosavadní historii značky Nová třída značky ŠKODA nabízí prostor v jeho nejkrásnější podobě Růstová strategie ŠKODA 2018 přináší konkrétní výsledky Celkový počet dodávek zákazníkům za prvních osm měsíců roku 2012 meziročně vzrostl o 8,5 % na více než vozů Obrat značky ŠKODA se v prvním pololetí zvýšil o 6,6 % na 5,7 miliard euro; provozní výsledek pak o 9 % na 449 milionů euro Investice společnosti ŠKODA AUTO do nových výrobních kapacit pokračují Paříž/Mladá Boleslav, září 2012 ŠKODA AUTO důsledně pokračuje v růstovém kurzu. Se světovou výstavní premiérou kompaktního modelu ŠKODA Rapid na mezinárodním autosalonu v Paříži zahájila česká automobilka další etapu největší modelové ofenzívy své historie. Do roku 2018 chce ŠKODA AUTO zvýšit celosvětový prodej všech modelů na minimálně 1,5 milionu vozů ročně. Od ledna do srpna 2012 vzrostl počet dodávek zákazníkům v porovnání se stejným obdobím minulého roku o 8,5 % na nový rekordní odbyt více než vozů. Pozitivně se vyvíjely také finanční výsledky: v prvním pololetí se odbyt zvýšil o 6,6 % na 5,7 miliard euro. Provozní výsledek zaznamenal nárůst o 9 % na 449 milionů euro. Dodávky zákazníkům v prvních osmi měsících dále rostly Průběžné výsledky za rok 2012 ukazují, že ŠKODA AUTO si na trzích drží úspěšný kurz. Dodávky zákazníkům v období od ledna do srpna vzrostly o 8,5 % na více než vozů, což je nová rekordní hodnota pro prvních osm měsíců roku. ŠKODA AUTO v aktuálním, místy velice náročném ekonomickém prostředí prodala více vozů než v minulém roce, říká Werner Eichhorn, člen představenstva společnosti ŠKODA AUTO za oblast prodeje a marketingu. V prvních dvou třetinách roku se pozice značky ŠKODA dále zlepšila. Na celkově klesajícím západoevropském trhu jsou prodeje značky za prvních osm měsíců ve výši zhruba vozů téměř na úrovni minulého roku. Dvouciferného růstu, konkrétně 33 %, dosáhla ŠKODA AUTO ve východní Evropě. Navzdory tržnímu trendu rostla firma i ve střední Evropě: zde dodávky zákazníkům stouply o téměř 5 %. Také na trzích Ruska, Indie a Číny se prodeje zvýšily. V Rusku rostla ŠKODA s 44,5 % téměř třikrát silněji než celkový trh a dosáhla nového rekordu v podobě prodaných vozů. V Indii automobilka dále posílila svou pozici a v období od ledna do srpna rostla o 34,5 % na novou rekordní hodnotu více než vozů dodaných indickým zákazníkům. V Číně vzrostl počet dodávek zákazníkům o 7 % na více než vozů. Tím Čína opět potvrdila pozici nejsilnějšího odbytiště značky ŠKODA.

6 Tisková zpráva, Strana 2 ze 4 Růstová strategie 2018 přináší konkrétní výsledky. Nyní jde o to, tento náš kurz udržet v náročných tržních podmínkách také během následujících měsíců a důsledně tak pokračovat v růstu, říká Eichhorn. Člen představenstva přitom budoucí vývoj značky vidí v zásadě pozitivně: Věříme, že světový automobilový trh v příštích letech dále poroste. Za těchto podmínek chceme naši pozici dále posilovat. ŠKODA Rapid nová třída značky ŠKODA Velký význam pro růst automobilky v příštích letech má ŠKODA Rapid, která slaví svou výstavní premiéru právě v Paříži. ŠKODA Rapid je v každém ohledu novou třídou značky ŠKODA a stanovuje měřítka v segmentu kompaktních rodinných vozů pokud jde o prostornost, design, praktičnost a poměr ceny a nabízené hodnoty, říká předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. Tento automobil se hned po řadě Octavia stane naším druhým nejprodávanějším modelem, dodává předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO. Prodej nové modelové řady značky ŠKODA začne v Evropě od října Novinka se bude vyrábět v hlavním závodě společnosti v Mladé Boleslavi. Od roku 2013 bude v Číně zavedena varianta modelu Rapid, speciálně upravená dle potřeb tamních zákazníků. Velký význam má ŠKODA Rapid také pro růst značky v Rusku. Na jaře 2014 bude zahájena výroba ruského provedení modelu Rapid v Kaluze. ŠKODA AUTO v současné době prověřuje možnost dřívějšího uvedení importovaných vozů Rapid na ruský trh. ŠKODA Rapid doplňuje aktuální nabídku značky v prostoru mezi modely Fabia a Octavia, tedy v segmentu kompaktních vozů. ŠKODA AUTO si od modelu Rapid slibuje další oživení v třídě kompaktních rodinných automobilů: Celková koncepce a provedení modelu Rapid jsou pro značku ŠKODA typické vůz je praktický, plný chytrých řešení, elegantní a spolehlivý. Na svou třídu je Rapid mimořádně všestranný: je elegantní jako sedan a přitom praktický jako kombi. Na evropských trzích tento vůz svým segmentem citelně zahýbe, říká Prof. Vahland. Tomu by mělo pomoci i to, že nový Rapid je mimořádně praktický vůz přesně v duchu sloganu Simply Clever. Na palubě má 19 chytrých prvků, které jsou jednoduché, ale efektivní. Typickým příkladem takového Simply Clever řešení je škrabka na led, intergrovaná ve víčku palivové nádrže. Škrabka v autě získala pevné, snadno dostupné místo a v zimě odpadne nepříjemné hledání. Jako vůbec první sériový vůz představuje Rapid navíc i nový designový jazyk ŠKODA AUTO včetně nového loga. Vyvážené proporce, jasné a čistě modelované plochy a ostře vykreslené linie vytváří atraktivní celkový dojem.

7 Tisková zpráva, Strana 3 ze 4 Investice do modelů a výrobních kapacit S modelem Rapid získává největší modelová ofenzíva v historii ŠKODA AUTO na intenzitě. V příštích letech značka představí v průměru každých šest měsíců jeden nový, nebo přepracovaný model. Automobilka v této souvislosti významně rozšiřuje své mezinárodní výrobní kapacity. V Číně bude v roce 2013 zahájena výroba modelu ŠKODA Yeti v závodě Shanghai Volkswagen. I v ruském Nižním Novgorodu bude od konce roku 2012 z linky sjíždět ŠKODA Yeti v tomto případě díky spolupráci Volkswagen Group Rus s ruskou automobilkou GAZ. Na jaře 2014 bude navíc zahájena výroba ruské verze modelu Rapid v závodě v Kaluze. ŠKODA AUTO intenzivně investuje i do svých evropských závodů. Automobilka rozšiřuje a modernizuje výrobní linky pro potřeby modelu Rapid a následníka aktuální generace vozu Octavia v hlavním závodě v Mladé Boleslavi. Výrobní kapacita montážní linky I tak bude postupně navýšena z 800 na vozů denně. S připravovaným náběhem nového modelu ŠKODA Octavia souvisí pokračující stavební úpravy a rozšiřování logistických kapacit v Mladé Boleslavi. Také v závodě v severočeském Vrchlabí úspěšně naběhl strategicky významný projekt. Od září 2012 zde ŠKODA AUTO vyrábí dvouspojkovou převodovku DQ200 pro potřeby značek koncernu Volkswagen. Počáteční kapacita činí převodovek denně, od poloviny roku 2013 se pak má počet navýšit až na kusů. ŠKODA AUTO staví pro budoucnost Vedle náběhů produktů a komponent se ŠKODA AUTO věnuje i dalším důležitým projektům. Automobilka v současné době staví zcela nový centrální sklad v Mladé Boleslavi. Rozšíří se také ŠKODA Parts Center pro díly a příslušenství. Důležitým opatřením je navíc i rozšíření Technologického centra v mladoboleslavské Česaně. V jeho rámci automobilka přebudovává areál bývalého lihovaru na špičkový vývojový komplex o celkové rozloze m 2 užitné vnitřní plochy a m 2 zelených ploch. Před několika dny byl položením základního kamene nové zkušebny motorů a převodovek učiněn první krok ve výstavbě areálu. Vývojový komplex bude postupně dokončován v letech 2013 až Vedle toho prochází rozsáhlou renovací i ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi. Jeho znovuotevření je naplánováno ještě na letošní rok. Vysokou prioritu má i rozvoj samotných Škodováků. Pro potřeby svých zaměstnanců z oblastí výroby a administrativy otevřela ŠKODA AUTO před dvěma měsíci v Mladé Boleslavi Lean Centrum. V tomto vzdělávacím středisku se zaměstnanci a dodavatelé školí pro optimalizaci procesů ve výrobě a administrativě. Do nového čtyřpatrového tréninkového komplexu o celkové ploše m 2 ŠKODA AUTO investovala zhruba 5,3 milionů euro. Na celém světě má česká automobilka více než 25 školících center.

8 Tisková zpráva, Strana 4 ze 4 Pro další informace, prosím, kontaktujte: Bernd Abel, Komunikace produktu Tomáš Kotera, Komunikace produktu T T bernd.abel@skoda-auto.cz tomas.kotera@skoda-auto.cz

9 Tisková zpráva, Strana 1 ze 4 Nová ŠKODA Rapid nová třída značky ŠKODA Nová ŠKODA Rapid slaví výstavní premiéru na mezinárodním autosalonu v Paříži Zahájení prodeje v Evropě v říjnu 2012 Typická ŠKODA: spousta prostoru pro celou rodinu a vynikající poměr ceny a nabízené hodnoty Rozsáhlá bezpečnostní výbava, hospodárné benzinové a naftové motory První model kompletně navržený podle nového designového jazyka značky ŠKODA: svěží, jasný, precizní a nadčasově elegantní Rapid pro Čínu bude následovat v roce 2013, zahájení výroby ruské varianty v roce 2014 Paříž/Mladá Boleslav, září 2012 ŠKODA AUTO důsledně pokračuje ve své modelové ofenzívě. Na mezinárodním autosalonu v Paříži představí česká značka ve světové výstavní premiéře nový kompaktní model ŠKODA Rapid. Tento vůz nabídkou velkorysého prostoru pro cestující i jejich zavazadla při kompaktních vnějších rozměrech stanovuje nová měřítka v segmentu A. Nejnovější modelová řada, která má pro růstovou strategii automobilky klíčový význam, bude od října tohoto roku postupně uváděna na evropské trhy. S modelem ŠKODA Rapid zahájíme další stupeň modelové ofenzívy ŠKODA, říká předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. Tento vůz je důležitým pilířem naší Růstové strategie Po řadě Octavia se stane naším druhým nejprodávanějším modelem. ŠKODA Rapid zájemce přesvědčí nabídkou prostoru, designem, vynikajícím poměrem ceny a nabízené hodnoty, rozsáhlou bezpečnostní výbavou a hospodárnými motory. S modelem Rapid přijíždí nová třída značky ŠKODA, říká Vahland. Automobil stanoví nová měřítka v segmentu kompaktních rodinných vozů. Rapid je na první pohled elegantní kompaktní rodinný vůz, ale jakmile přijde řeč na objem kufru ať už 550 l v základním uspořádání, nebo ještě více po sklopení zadních opěradel nabízí se porovnání s vozy typu kombi. Nabídkou prostoru, flexibilitou a poměrem ceny a hodnoty je to typická ŠKODA, dodává Vahland. ŠKODA Rapid doplňuje aktuální modelovou paletu české automobilky v prostoru mezi modely Fabia a Octavia. Je doma v silném segmentu kompaktních vozů, tzv. třídě A, která dnes představuje zhruba 36 % světového automobilového trhu. V této skupině pak 42 % představují modely se stupňovitou zádí, tj. sedany a liftbacky. Dle vyjádření odborníků vzroste do roku 2020 počet celosvětově prodaných vozů tohoto typu zhruba o 50 %.

10 Tisková zpráva, Strana 2 ze 4 Po modelech Fabia a Octavia se ŠKODA Rapid stane třetím modelem, který bude aktuálně sjíždět z linky v Mladé Boleslavi. Pro výrobu vozu Rapid a připravované nové generace modelu Octavia automobilka v současné době modernizuje a rozšiřuje řadu klíčových provozů ve svém hlavním závodě. Výrobní kapacita linky I v Mladé Boleslavi tak postupně vzroste z 800 na vozů denně. Ve specifických verzích se bude ŠKODA Rapid v budoucnu vyrábět a prodávat také v Čině a v Rusku. V roce 2013 bude zahájen prodej na čínském trhu, na jaře 2014 pak bude zahájena výroba ruské verze v závodě koncernu Volkswagen v Kaluze nedaleko Moskvy. Od konce roku 2011 je Rapid úspěšně nabízen jako specifická varianta také v Indii. Od zahájení prodeje bylo indickým zákazníkům dodáno celkem vozů. Spousta místa za dostupnou cenu ŠKODA Rapid je ve své třídě novým měřítkem prostornosti. I při kompaktních vnějších rozměrech vozu (délka 4,48 m, šířka 1,71 m, výška 1,46 m) nabídne místo až pro pět cestujících. V rámci třídy Rapid exceluje v parametrech místa pro kolena a nad hlavami cestujících na zadních sedadlech. Také objemem zavazadlového prostoru 550 litrů je na špičce svého segmentu. Za hlavní cílové skupiny modelu Rapid považuje ŠKODA AUTO zejména rodiny. Werner Eichhorn, který je od 1. září novým členem představenstva společnosti za oblast prodeje a marketingu, říká: Flexibilita tohoto vozu je díky nabídce prostoru a velkým dveřím zavazadlového prostoru bezkonkurenční. Rapid je pravá ŠKODA. Rodiny ho budou milovat. Automobil plný chytrých řešení Nová modelová řada ŠKODA AUTO byla od počátku navržena v duchu firemní filozofie Simply Clever. Ve výčtu jednoduše chytrých řešení je třeba na prvním místě zmínit samotný prostorový koncept automobilu. Vedle něj novinka nabízí dalších více než 19 Simply Clever prvků. Výstižným příkladem jednoduchého a efektivního řešení je škrabka na led, integrovaná do víčka palivové nádrže. Protože má škrabka své pevné místo, v zimě odpadá její často nepříjemné hledání. Rovněž poprvé se ve voze ŠKODA jako volitelná výbava objevuje oboustranný koberec v zavazadlovém prostoru. Pod sedadlem řidiče se navíc nachází praktický držák výstražné vesty. K zachování pořádku v interiéru přispěje i vyjímatelný odpadkový koš ve dveřích. Vedle těchto novinek má Rapid na palubě řadu dalších chytrých prvků, které se osvědčily v jiných modelových řadách. Řeč je například o držáku na multimediální přístroje, držáku na parkovací lístky, četných držácích na nápoje či láhve, síťkách na vnitřních stranách předních opěradel a volitelném síťovém programu pro ve své třídě rekordní zavazadlový prostor.

11 Tisková zpráva, Strana 3 ze 4 Nový design značky ŠKODA: svěží, jasný, precizní, a nadčasově elegantní Jako vůbec první sériový vůz značky byl Rapid kompletně navržen v duchu nově vyvinutého designového jazyka ŠKODA AUTO. Nový design je svěží, jasný, precizní a emocionální, zdůrazňuje nový člen představenstva společnosti ŠKODA AUTO zodpovědný za oblast technického vývoje Dr. Frank Welsch. Vyvážené proporce, jasně a čistě modelované plochy a ostře vykreslené linie dodávají vozu atraktivní celkový vzhled. Příď je ukázkou nové interpretace tradičních znaků vozů ŠKODA. Nové logo s okřídleným šípem má prominentní pozici na přední části kapoty. Maska chladiče z 19 lamel má jemný chromovaný rámeček. Soubor světlometů na přídi modelu ŠKODA Rapid je uspořádán do tvaru čtyřlístku. Silné emoce vyzařují také z profilu karoserie, zejména díky dlouhému rozvoru a siluetě evokující kupé. Mimořádně efektní je precizně a ostře tvarovaná Tornádo linie, která vytváří jasný kontrast světla a stínu. Velké páté dveře na zádi umožňují optimální nakládání zavazadlového prostoru ve stylu vozů kombi. Záď modelu Rapid je nezaměnitelná díky čistě navrženým sdruženým zadním svítilnám v typickém tvaru písmene C i díky novému logu značky. Rozsáhlý paket aktivní a pasivní bezpečnosti Velký důraz klade ŠKODA Rapid na aktivní a pasivní bezpečnost. V sériovém provedení pro země EU je vůz vybaven systémem ESC (Electronic Stability Control). Dlouhý rozvor, skvělá ovladatelnost a tuhá struktura karoserie jsou základem jízdní stability i dynamiky. Volitelně zvyšují úroveň aktivní bezpečnosti vozu prvky jako kontrola tlaku vzduchu v pneumatikách, mlhové světlomety s tzv. Corner funkcí (přisvětlování do zatáček) nebo Hill-Hold-Control (asistent rozjezdu do kopce). V případě kolize ochrání posádku rozsáhlý bezpečnostní paket. Do něj patří mimo jiné šest airbagů (přední, boční a hlavové) či přední výškově stavitelné tříbodové bezpečnostní pásy s přitahovači a omezovači tahů. Tuhé karoserii s naprogramovanými deformačními zónami vůz vděčí za příkladnou ochranu posádky při nárazu. Úsporné benzinové a naftové motory Rapid bude v Evropě nabízen s celkem čtyřmi benzinovými a dvěma naftovými motory. Všechny pohonné jednotky splňují normu EU 5. Základním benzinovým agregátem je tříválcový motor 1,2 MPI o výkonu 55 kw (75 koní). V nabídce budou další benzinové motory: 1,2 TSI o výkonu 63 kw (86 koní), 1,2 TSI o výkonu 77 kw (105 koní) a 1,4 TSI o výkonu 90 kw (122 koní). Vznětový motor o objemu 1,6 litru pracuje s přímým vstřikem paliva common rail, je vybaven filtrem pevných částic a bude nabízen ve dvou výkonových variantách. Základní

12 Tisková zpráva, Strana 4 ze 4 verze podává výkon 66 kw (90 koní) a na trh přijde v druhé polovině roku Volitelně tento motor bude možno kombinovat se sedmistupňovou převodovkou DSG. Silnější varianta motoru 1,6 TDI CR má výkon 77 kw (105 koní). Pro další informace, prosím, kontaktujete: Bernd Abel, Komunikace produktu Tomáš Kotera, Komunikace produktu T T bernd.abel@skoda-auto.cz tomas.kotera@skoda-auto.cz

13 ŠKODA Rapid Zážehové motory Technické údaje 1,2 MPI/55 kw 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw (A) Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, přímé vstřikování paliva, OHC, uložený vpředu napříč zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, přímé vstřikování paliva, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vrtání zdvih [mm mm] 76,5 86,9 71,0 75,6 71,0 75,6 76,5 75,6 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 55/ / / /5000 Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] 112/ / / / Kompresní poměr 10,5 : 1 10,0 : 1 10,0 : 1 10,0 : 1 Exhalační norma EU 5 Plnění elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování elektronické bezdotykové, řízené řídicí jednotkou Mazání tlakové oběžné s plnoprůtokovým čističem oleje Palivo bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* Pohon Pohon pohon předních kol Spojka třecí suchá, hydraulicky ovládaná jednokotoučová, s talířovou pružinou a bezazbestovým obložením elektronicky řízené přímé vstřikování paliva bezolovnatý benzin min. o. č. 95 dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Převodovka mechanická pětistupňová, plně synchronizovaná mechanická šestistupňová, plně synchronizovaná automatická sedmistupňová DSG s možností manuálního řazení Tiptronic Převodové stupně I-3,77 II-2,10 III-1,28 IV-0,88 V-0,67 Z-3,18 I-3,77 II-1,95 III-1,28 IV-0,93 V-0,74 Z-3,18 I-3,62 II-1,95 III-1,28 IV-0,93 V-0,74 VI-0,61 Z-3,18 I-3,50 II-2,09 III-1,34 IV-0,93 V-0,97 VI-0,78 VII-0,65 Z-3,72 Stálý převod 4,929 3,625 3,933 4,800/3,429 Z-4,500 1/4

14 ŠKODA Rapid Zážehové motory Technické údaje 1,2 MPI/55 kw 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw (A) Podvozek Přední náprava zavěšení MacPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava kliková s vlečenými rameny Odpružení vinutými pružinami s teleskopickými tlumiči, vzadu s tlumiči vně pružin Brzdy kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate Brzdy vpředu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny Brzdy vzadu bubnové kotoučové Parkovací brzda ruční mechanická na zadní kola Řízení hřebenové přímočinné s elektrohydraulickým posilovačem Průměr volantu [mm] 378 Kola 5J 14" 6J 15" Pneumatiky 175/70 R14 185/60 R15 Karoserie Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu c x 0,30 0,31 0,30 Vnější rozměry Délka [mm] 4483 Šířka [mm] 1706 Výška (při pohotovostní hmotnosti) [mm] 1461 Rozvor [mm] 2602 Světlá výška (při pohotovostní hmotnosti) [mm] 136 Rozchod kol vpředu [mm] Rozchod kol vzadu [mm] /4

15 ŠKODA Rapid Zážehové motory Technické údaje 1,2 MPI/55 kw 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw (A) Vnitřní rozměry Šířka v loktech na předních sedadlech [mm] 1418 Šířka v loktech na zadních sedadlech [mm] 1428 Efektivní prostor pro hlavu vpředu [mm] 1014 Efektivní prostor pro hlavu vzadu [mm] 972 Objem zavazadlového prostoru [l] 550 Objem zavazadlového prostoru při sklopených opěradlech zadních [l] 1490 sedadel Hmotnosti Pohotovostní hmotnost s řidičem** [kg] Užitečné zatížení s řidičem** [kg] 535 Celková hmotnost [kg] Maximální zatížení střechy [kg] 75 Maximální hmotnost přípojného vozidla nebrzděného Maximální hmotnost přípojného vozidla brzděného stoupání 12 % Maximální hmotnost přípojného vozidla brzděného stoupání 8 % Maximální svislé zatížení tažného zařízení Náplně [kg] [kg] [kg] [kg] 50 Objem palivové nádrže [l] 55 3/4

16 ŠKODA Rapid Zážehové motory Technické údaje 1,2 MPI/55 kw 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,4 TSI/90 kw (A) Provozní vlastnosti Maximální rychlost [km/h] Zrychlení km/h [s] 13,9 11,8 10,3 9,5 Spotřeba (1999/100/ES) EU 5 město [l/100 km] 8,1 6,5 [5,9] 6,9 [6,3] 7,4 [6,8] mimo město [l/100 km] 4,6 4,4 [4,3] 4,6 [4,2] 4,8 [4,6] kombinovaná [l/100 km] 5,9 5,1 [4,9] 5,4 [5,0] 5,8 [5,4] Emise CO 2 [g/km] [114] 125 [116] 134 [125] Vnější průměr zatáčení stopový [m] 10,2 * Při použití benzinu s nižším oktanovým číslem může dojít k mírnému snížení výkonu. ** Platí pro vůz se základní výbavou, hmotnost řidiče 75 kg. [ ] Platí pro Green tec. 4/4

17 ŠKODA Rapid Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/66 kw 1,6 TDI CR DPF/66 kw (A) 1,6 TDI CR DPF/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, přímé vysokotlaké vstřikování paliva, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vrtání zdvih [mm mm] 79,5 80,5 79,5 80,5 79,5 80,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / /4400 Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] 230/ / / Kompresní poměr 16,5 : 1 16,5 : 1 16,5 : 1 Exhalační norma EU 5 Plnění elektronicky řízené vysokotlaké vstřikování systémem common-rail Mazání tlakové oběžné s plnoprůtokovým čističem oleje Palivo motorová nafta Pohon Pohon pohon předních kol Spojka Převodovka třecí suchá, hydraulicky ovládaná jednokotoučová, s talířovou pružinou a bezazbestovým obložením mechanická pětistupňová, plně synchronizovaná dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané automatická sedmistupňová DSG s možností manuálního řazení Tiptronic třecí suchá, hydraulicky ovládaná jednokotoučová, s talířovou pružinou a bezazbestovým obložením mechanická pětistupňová, plně synchronizovaná Převodové stupně I-3,78 II-2,12 III-1,27 IV-0,86 V-0,66 Z-3,60 Stálý převod 3,158 1/4

18 ŠKODA Rapid Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/66 kw 1,6 TDI CR DPF/66 kw (A) 1,6 TDI CR DPF/77 kw Podvozek Přední náprava zavěšení MacPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava kliková s vlečenými rameny Odpružení vinutými pružinami s teleskopickými tlumiči, vzadu s tlumiči vně pružin Brzdy kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate Brzdy vpředu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny Brzdy vzadu bubnové Parkovací brzda ruční mechanická na zadní kola Řízení hřebenové přímočinné s elektrohydraulickým posilovačem Průměr volantu [mm] 378 Kola 6J 15" Pneumatiky 185/60 R15 Karoserie Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu c x 0,30 Vnější rozměry Délka [mm] 4483 Šířka [mm] 1706 Výška (při pohotovostní hmotnosti) [mm] 1461 Rozvor [mm] 2602 Světlá výška (při pohotovostní hmotnosti) [mm] 136 Rozchod kol vpředu [mm] 1457 Rozchod kol vzadu [mm] /4

19 ŠKODA Rapid Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/66 kw 1,6 TDI CR DPF/66 kw (A) 1,6 TDI CR DPF/77 kw Vnitřní rozměry Šířka v loktech na předních sedadlech [mm] 1418 Šířka v loktech na zadních sedadlech [mm] 1428 Efektivní prostor pro hlavu vpředu [mm] 1014 Efektivní prostor pro hlavu vzadu [mm] 972 Objem zavazadlového prostoru [l] 550 Objem zavazadlového prostoru při sklopených opěradlech zadních [l] 1490 sedadel Hmotnosti Pohotovostní hmotnost s řidičem** [kg] 1265 Užitečné zatížení s řidičem** [kg] 535 Celková hmotnost [kg] 1725 Maximální zatížení střechy [kg] 75 Maximální hmotnost přípojného vozidla nebrzděného Maximální hmotnost přípojného vozidla brzděného stoupání 12 % Maximální hmotnost přípojného vozidla brzděného stoupání 8 % Maximální svislé zatížení tažného zařízení Náplně [kg] 630 [kg] 1200 [kg] 1200 [kg] 50 Objem palivové nádrže [l] 55 3/4

20 ŠKODA Rapid Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/66 kw 1,6 TDI CR DPF/66 kw (A) 1,6 TDI CR DPF/77 kw Provozní vlastnosti Maximální rychlost [km/h] 190 Zrychlení km/h [s] 10,4 Spotřeba (1999/100/ES) EU 5 město [l/100 km] 5,6 [4,8] mimo město [l/100 km] 3,7 [3,4] kombinovaná [l/100 km] 4,2 [ ] 4,3 [ ] 4,4 [3,9] Emise CO 2 [g/km] 109 [ ] 114 [ ] 114 [104] Vnější průměr zatáčení stopový [m] 10,2 ** Platí pro vůz se základní výbavou, hmotnost řidiče 75 kg. [ ] Platí pro Green tec. Údaje nebyly v době tiskové uzávěrky k dispozici. 4/4

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw**** 2,0 TDI/110 kw 4 4 Motor 2,0 TDI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A)**** Motor vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

ŠKODA SUPERB COMBI Vzn tové motory

ŠKODA SUPERB COMBI Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw*** 1,6 TDI/88 kw (A)*** 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vzn tové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, adový, chlazený kapalinou,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE A MIMOŘÁDNÉ VÝBAVY Exhalační norma Kombinovaná spotřeba Emise CO 2 MOTORIZACE 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

AKČNÍ CENÍK. 000 Kč NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM AKČNÍ NABÍDKA. CITIGO TRUMF 5D (5dveřová karoserie) CITIGO FRESH 5D (5dveřová karoserie)

AKČNÍ CENÍK. 000 Kč NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM AKČNÍ NABÍDKA. CITIGO TRUMF 5D (5dveřová karoserie) CITIGO FRESH 5D (5dveřová karoserie) ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO AKČNÍ CENÍK AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF 15 000 Kč jako výkupní bonus za váš starý vůz 20 000 Kč jako ŠKODA bonus při využití financování se ŠKODA Financial Services

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km 224 900

Více

ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MONTE CARLO ACTIVE AMBITION FRESH STYLE MOTORIZACE MONTE CARLO

ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MONTE CARLO ACTIVE AMBITION FRESH STYLE MOTORIZACE MONTE CARLO ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE Komb. spotřeba Komb. emise CO 2 [l/100 km] [g/km] 1,0 MPI/44 kw 4,4 101 197 900 218 900 225 900 235 900 1,0 MPI/44 kw AP 4,3 100 210 900 231

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ceník Motorizace a základní výbava Roomster Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Scout GreenLine 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

simply clever ŠKODA Octavia Edition Akční ceník

simply clever ŠKODA Octavia Edition Akční ceník simply clever Octavia Edition Akční ceník Akční ceník Octavia Edition Octavia Prima Edition cz 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 1,6 MPI/75 kw (LPG 72 kw) 364 900 Kč 39 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Nabídka předváděcích vozů Škoda v Porsche Brno

Nabídka předváděcích vozů Škoda v Porsche Brno Rapid Spaceback Ambition 1,0TSI 70kW (95PS) barva : bílá Candy ESP vč. ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR, ESBS, 6 x airbag - deaktivace airbagu spolujezdce, kola z lehké slitiny 15" MATONE, posilovač řízení,

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Sportline Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km 199

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia Combi 4x4 Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE MOTORIZACE STROM V ZÁKLADNÍ VÝBAVĚ. 1,0 MPI/50 kw G-TEC

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE MOTORIZACE STROM V ZÁKLADNÍ VÝBAVĚ. 1,0 MPI/50 kw G-TEC ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) ACTIVE Komb. spotřeba [l/100 km] Komb. emise CO2 [g/km] 1,0 MPI/44 kw 4,2 96 97 1,0 MPI/55 kw 4,3 97 98 4,5 4,6(1) 81 82 MOTORIZACE 1,0

Více

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER OCTAVIA Výbavová verze Motor Výkon Cena modelu v základní výbavě Classic 1,4 MPI 55 kw/75 k 424 900,- 1,6 MPI 75 kw/102 k 459 900,- 1,6 MPI (A) 75 kw/102

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s.

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s. Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění (do žlutě podbarvených formulářových polí nabízeného osobního automobilu) uchazeč vyplní konkrétní parametry Osobní automobil

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

AKČNÍ CENÍK Kč. NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM až AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF. CITIGO TRUMF 5D (3dveřová karoserie)

AKČNÍ CENÍK Kč. NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM až AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF. CITIGO TRUMF 5D (3dveřová karoserie) ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO AKČNÍ CENÍK AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF 15 000 Kč jako výkupní bonus za váš starý vůz 20 000 Kč jako ŠKODA bonus při využití financování se ŠKODA Financial Services

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz Email: david.bily@porsche.cz NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 20.11.2014 Fabia

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Celková cena 534 100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 107

Více

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 12.12.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Ceník Motorizace Octavia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance L&K GreenLine 1,4 MPI/59 kw EU 5 6,4 l/100 km 149 g/km 357 900 1,6 MPI/75

Více

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) ACTIVE AMBITION STYLE MONTE CARLO MOTORIZACE ACTIVE AMBITION STYLE MONTE CARLO

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) ACTIVE AMBITION STYLE MONTE CARLO MOTORIZACE ACTIVE AMBITION STYLE MONTE CARLO ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE Komb. spotřeba [l/100 km] Komb. emise CO 2 [g/km] ACTIVE AMBITION STYLE MONTE CARLO 1,0 MPI/44 kw 4,2 96-97 19 9 900 220 900

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více