Sada obj.č NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS. Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sada obj.č NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS. Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019."

Transkript

1 Sada obj.č let ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 dní, 7 sad nářadí, JEDINEČNÉ nabídky Nabídka platí od 1. července do 9. září 2019.

2 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ vás Za posledních 70 let došlo v našem oboru k mnoha změnám. Ta nejdůležitější součást naší společnosti se však nezměnila: Vy!

3 Po celých 70 let jsou středobodem společnosti ROTHENBERGER naši profesní zákazníci. Vaše návrhy nám pomáhají rozvíjet inovativní produkty pro řešení oprav, instalace, kontrolu a údržbu potrubí. Bylo prodáno více než 300 milionů produktů ROTHENBERGER v našich oceňovaných designech, které naši zákazníci využívají v každodenním životě. Pomáháme vám pomocí nářadí a strojů s 250 patentovanými řešeními. Jsme hrdí na to, že na základě průzkumu společnosti USP Marketing Consultancy B.V. ze srpna 2016 doporučuje naše výrobky 9 z 10 uživatelů ROTHENBERGER. V roce 2017 jsme byli rovněž považováni za preferovanou značku instalatérských produktů ve čtyřech ze šesti zemí zahrnutých do projektu European Installation Monitor Británii, Nizozemsku, Polsku a Německu. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste do nás vložili. PŘIPOJUJI LIDEM VODU A ENERGIE. Max Grundmann Specialista HVAC NAVŠTIVTE NÁŠ WEB OSLAVUJME SPOLEČNĚ! rothenberger.com/70-years

4 Sada obj. č Max Grundmann Specialista HVAC

5 Kč Kč PŘESNÝ KOMPAKTNÍ EKONOMICKÝ 7 Sada obsahuje: 3x BODŮ Sada řezání závitů supertronic 2000 Přesný: Vysoce redukovaná převodovka s kuželovým soukolím zajišťuje, že řezná hlava je poháněná konstantním vysokým točivým momentem a nezasekne se. To umožňuje přesné řezání závitů. Kompaktní: Mimostředné upínaní řezacích hlav umožňuje přesné řezání závitů blízko stěny. Ekonomický: Díky řezné geometrii závitových hlav DURA EASY CUT můžete snadno řezat závity a používat závitové hlavy dlouhou dobu. Ušetří vám to peníze. Sada obsahuje: Sadu SUPERTRONIC 2000, BSPT - 1/2-3/ /4-1.1/2-2 ; AKU úhlovou brusku RO AG8000 set; 10 řezný kotouč Safe Cut Sada - SUPERTRONIC 2000 Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

6 Kč KOMPAKTNÍ BEZPEČNÝ SILNÝ 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ Perfektně sedí na naše stroje! LISOVACÍ PŘÍSTROJ. BEZ AKUMULÁTORU BEZ PŘÍSLUŠENSTVÍ Kompaktní: Dvouválcová konstrukce Twin Turbo zkracuje stroj na délku 34 cm. To usnadňuje práci ve stísněných prostorech. Bezpečný: Technologie konstantní síly (CFT) zaručuje konstantní axiální sílu. Bezpečná a těsná spojení! Silný: Díky síle pístu 19 kn můžete dokonce lisovat nerezové armatury do 35 mm. Potřebujete pouze jeden stroj pro všechny úkoly u rezidenčních i komerčních instalacích a také pro servisní práce. Obsahuje: ROMAX Compact TT základní přístroj, ROCASE 4414 ROMAX Compact TT Obj. č Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

7 Kč Kč ODOLNé SPOLEHLIVÉ UNIVERZÁLNÍ sada lisovací čelisti compact 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ DURA LAZR TEC LASER HARDENING Odolné: DURA LAZR TEC zajišťuje částečné vytvrzování laserem, a tím o 40 % větší tvrdost v extrémně zatížených oblastech, a tím o 100 % delší životnost. S našimi lisovacími čelistmi tak můžete pracovat po delší dobu. Spolehlivé: Tyto lisovací čelisti jsou vyrobeny jako jednodílné, nemají na svém povrchu výčnělky. Tím je zajištěna minimální obrysová tolerance a optimální přizpůsobení každému montážnímu systému. Vaše lisovací spoje budou bezpečně těsné. Univerzální: Rozmanitost dostupných kontur poskytuje správné lisovací čelisti pro všechny současné lisovací systémy. Určitě najdete konturu, kterou potřebujete. Všechny sady obsahují: 4 x lisovací čelist Compact; ROCASE 4212 SV Obj. č Kč Kč M Obj. č Kč Kč TH Obj. č Kč 9 990Kč U Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

8 Paul Schärschmidt Specialista HVAC Sada obj. č

9 5 233 Kč Kč I PRO PRÁCE s hořákem dolů bezpečný ERGONOMICKý sada PRO MĚKKÉ PÁJENÍ ROFIRE 4 PIEZO 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ I pro práce s hořákem dolů: Integrovaná funkce předehřívání plynu zajišťuje optimální spalování a stabilní tvar plamene. Hořák můžete dokonce otočit vzhůru nohama a pokračovat v práci. Vhodné pro staveniště: Díky dlouhému ochrannému límci lze hořák spolehlivě nasadit na kartuši Multigas 300. To zaručuje dodatečnou bezpečnost i v případě náhodného pádu. Ergonomické: Ergonomické, pohodlné držení rukojeti ze dvou komponentního materiálu. Můžete pracovat nepřetržitě - bez únavy ruky. Sada obsahuje: ROFIRE 4 PIEZO; 5x Multigas 300; ROSOL 3; fitinkovou pájku 3, 2 mm, 250 g; ROBUCKET; ROBOX B2650 Sada A - ROFIRE 4 PIEZO plynová verze A Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

10 4 600 Kč Kč KOMPATIBILNÍ KOMPAKTNÍ ČISTÁ 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ čistička potrubí rospi Kompatibilní: Pomocí upnutí přes šestihran můžete používat ROSPI H+E s jakoukoli dostupnou vrtačkou nebo akumulátorovým šroubovákem. Kompaktní: Díky kompaktní konstrukci můžete dobře pracovat v omezených prostorech. Čistá: S uzavřeným plastovým krytem spirály zůstane vaše pracoviště čisté a zákazníci budou spokojeni. Obsahuje: ROSPI 8 H+E Plus, 7,5 m ROSPI 8 H+E Plus Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

11 4 608 Kč Kč SILNÁ EFEKTIVNÍ ODOLNÁ sada Sací a TLAKOVÁ 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ ČISTIČKA ROPUMP SUPER PLUS Silná: Nastavitelná rukojeť umožňuje vyvinout optimální tlak a dosáhnout tak co nejlepších pracovních podmínek -optimální sací a tlakovou sílu. Efektivní: Vyměnitelné adaptéry umožňují přizpůsobit ROPUMP různým odtokům. Pomáhá vám vytvořit těsné spojení, které rychle odstraňuje ucpání. Odolná: Těleso ROPUMP je vyrobeno bez spojů zařízení je zvláště odolné a trvanlivé. Sada obsahuje: ROPUMP Super Plus; adaptér široký; ROCASE ROBUCKET Sada - ROPUMP Super Plus Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

12 Set No Max Grundmann Specialista HVAC

13 Kč Kč UNIVERZÁLNÍ ODOLNÁ sada UČŇOVSKé NÁřadí Univerzální: S 50 položkami obsahuje učňovská sada obsáhlou škálu nářadí, kterou potřebuje každý správný řemeslník pracující v terénu. Odolné: Kufr z pozinkovaného ocelového plechu chrání nářadí před každodenním opotřebením v terénu. Tím zajistíte, že nářadí zůstane funkční i dlouho poté, co učedník dokončí výcvik. 7 Sada obsahuje: 1x BODŮ Sada obsahuje: sika kleště typ SP 10"; rohový hasák Super S (1"); hliníkovou vodováhu, eloxovanou (500 mm); pilku na železo (300 mm); 10 pilový list HSSE 4 PLUS; zámečnické kladivo (300 g); palici (1 250 g); pilku PUK (290 mm) + 12 pilový list; matkový klíč pro umyvadlové armatury; plochý sekáč ( mm); klíč Expres; UNI stupňovitý klíč + oboustrannou ráčnu; sadu šroubováků EUROLINE (Philips); děrovač (32 mm kulatý); sadu šestihranných klíčů (7 dílů); skládací metr (2 m); tesařskou tužku; TUBE CUTTER 35 (6 35 mm); MINICUT I PRO (3 16 mm); prodlužovací klíč na umyvadlové armatury; rohový hasák Super S (1.1/2"); odlamovací řezací nůž; ROFASTLOCK (10"); praktickou bednu na nářadí ( mm); ROCASE ROBUCKET Sada - učňovské nářadí Obj. č Kč Kč Akční nabídka platí od do a nebo do vyprodání zásob. Všechny ceny jsou doporučené ceny na koncového zákazníka v Kč bez DPH za kus. Omyly a tiskové chyby vyhrazeny. Prodej pouze prostřednictvím odborných prodejců.

14 KDYŽ KUPUJI produkt ROTHENBERGER, VÍM, ŽE JE VYLADĚNÝ S VYUŽITÍM zkušeností MNOHA GENERACÍ. JE UKLIDŇUJÍCÍ VĚDĚT, ŽE MÁM VŽDY NEJLEPŠÍ Vybavení PRO PRÁCI. Marcel BÜTTNER Specialista HVAC

15 70 LET ROTHENBERGER MÁME PŘESNĚ TO, CO POTŘEBUJETE Společnost ROTHENBERGER vznikla ve Frankfurtu nad Mohanem v roce Edwin Rothenberger byl technik, který nabízel nářadí, stroje a svářecí techniku; rychle začal získávat stále nové a nové věrné uživatele po celé zemi. V roce 1967 přinesl jeho systém R revoluci do práce instalatéra, protože odstranil potřebu armatur. Již nebyly nutné potrubní spojky, rozdvojky ani kolena, což šetřilo čas i materiál. Dnes má společnost zaměstnanců a širokou nabídku produktů na práci s potrubím. Máme celkově osm značek. Jsme tedy plně vybaveni do budoucnosti. Nadále se soustředíme na to, aby naši řemeslní zákazníci byli stále produktivnější.

16 Extra bonus NYNÍ S VÝROČNÍMI BODY NAVÍC RO RO POINTS BODY Naše bonusové body jsou fantastická věc navíc, díky níž dostanete jako odměnu zdarma produkty ROTHENBERGER. Na oslavu našeho 70. výročí bude sběr bonusových bodů ještě výhodnější získáte další body navíc! Připojte se, vyplatí se vám to! JE TO JEDNODUCHÉ JAKO 1, 2, Kupte si jednu z akčních sad a vyfoťte si účtenku. Nahrajte fotografii na stránky našeho bonusového programu rothenberger.com/de-de/bonusprogramm. Jakmile ji zkontrolujeme, připíšeme vám bonusové body online. * Bonusový program je k dispozici pouze ve vybraných zemích. Další informace a podmínky účasti naleznete na stránkách rothenberger.com/de-de/bonusprogramm SBÍREJTE BODY A SLAVTE! OVÝ PROGRAM * MÁ JIŽ 5,000 ČLENŮ. A ROSTEME KAŽDÝ DEN. LISA Arnold Servisní technička a vyškolená průmyslová mechanička klikněte zde: rothenberger.com facebook.de/rothenberger Děkujeme společnostem Wirth Service GmbH, Reichmann Heizung-Sanitär GmbH a engelbert strauss GmbH & Co. KG za podporu během fotografování pro tuto brožuru. Váš ROTHENBERGER specialista: ROTHENBERGER Nářadí a stroje Průmyslová 1306/ Praha / Česká republika

NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 LET ROTHENBERGER. 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY. Sada obj. č

NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 70 LET ROTHENBERGER. 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY. Sada obj. č 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ VÁS 7 SAD produktů, JEDINEČNÉ NABÍDKY NABÍDKA PLATÍ OD 1. DUBNA DO 10. června 2019 Sada obj. č. 1000002680 70 LET ROTHENBERGER NAŠE VÝROČÍ SE TÝKÁ HLAVNĚ

Více

NOVINKA! NOVINKA! VYZKOUŠENÍ NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze závitořezné techniky!

NOVINKA! NOVINKA! VYZKOUŠENÍ NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze závitořezné techniky! NOVÁ dimenze závitořezné techniky! NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK Platnost akčních nabídek je od 1.dubna do 30. června 2017. Spojujeme lidi s vodou a energií. Bezpečně.

Více

NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze akumulátorového lisování!

NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN KUPTE DURA ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK. NOVÁ dimenze akumulátorového lisování! NOVÁ dimenze akumulátorového lisování! NOVINKA! NOVINKA! NOVINKA! JEDEN + KUPTE ZÍSKEJTE ZAJÍMAVÝ DÁREK Platnost akčních nabídek je od 1.dubna do 30. června 2017. Spojujeme lidi s vodou a energií. Bezpečně.

Více

NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools. Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon!

NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools. Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon! Jedno kliknutí, pevné spojení, skvělý výkon! POŘÁDNÝ KUFŘÍK NOVÉ, POŘÁDNÉ NÁSTROJE! NOVÝ ROCASE System NOVÁ bezdrátová technologie NOVÉ PowerTools NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2016 Manuel

Více

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8" - 2" 914.0011 svěrák na trubky 1/8" - 3" Code

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8 - 2 914.0011 svěrák na trubky 1/8 - 3 Code sada expanderů, roztemovačů trubek příslušenství pro řehtačkovou ohýbačku 202.1100 sada 12-15 - 18-22 202.1101 sada 12-15 - 18-22 - 28 202.1102 sada 12-14 - 16-22 202.1103 sada 12-14 - 16-18 - 22 202.1104

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2017 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. Č.: E030700 19dílná sada 1/4" nářadí 13x 1/4" 6hranné

Více

NOVINKA COLD OLD. for ROFROST. NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018.

NOVINKA COLD OLD. for ROFROST. NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018. NOVINKA COLD for OLD ROFROST VÝMĚNNÁ AKCE NOVÝ ZMRAZOVACÍ PŘÍSTROJ S CHLADiCÍM PROSTŘEDKEM r290 NOVÝ ROFROST + skvělé nářadí za nízké ceny NABÍDKA PLATÍ OD 1. ŘÍJNA DO 31. PROSINCE 2018. R290 CHLADICÍ

Více

JARNÍ AKCE. 51 990 Kč. 49 990 Kč 01/2016. rothenberger.cz. cena: cena: cena: sada s modulem 25/16. ROSCOPE i2000

JARNÍ AKCE. 51 990 Kč. 49 990 Kč 01/2016. rothenberger.cz. cena: cena: cena: sada s modulem 25/16. ROSCOPE i2000 01/2016 ROSCOPE i2000 Modulární systém pro inspekci potrubí a dutin. Intuitivní ovládání díky 3.5 dotykové obrazovce Rychlý a jednoduchý přenos pořízených nahrávek či fotek Různé moduly pro různé průměry

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E131701 48DÍLNÁ sada 1/4" bitů 25 mm 6x ploché bity:

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínacím KolEčKEm (ráčnový mechanismus se 72 zuby

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2017 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínací páčkou ISO 3315 - DIN 3122 Ráčnový mechanismus

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. E220109 145DÍLNÁ SADA NÁřADÍ V SErVISNÍM KufřÍKu 11x očkoploché

Více

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH.

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/2014 Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. www.rothenberger.cz 1 Inspekce a lokalizace ROSCOPE i2000 Multifunkční technologie propojující inspekci a

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2014 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E220310T 123dílná sada nářadí v montážním vozíku

Více

SEZÓNní akce. ROMAX 4000 Set. ROMAX 3000 AC Set Basic. Kompaktní lisovací čelisti Standard. SUPER AKCE + 3 ČELISTI V CENĚ ** Kč

SEZÓNní akce. ROMAX 4000 Set. ROMAX 3000 AC Set Basic. Kompaktní lisovací čelisti Standard. SUPER AKCE + 3 ČELISTI V CENĚ ** Kč 2019 SEZÓNní akce ROMAX 4000 Set Elektrohydraulický přístroj s akumulátorovým provozem pro systémové lisování fitinek do Ø 110 mm pod tlakem 32-34 kn. O 33 % vyšší kapacita baterie než u předchozího modelu

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Preciznost se musí osvědčovat každý den.

Preciznost se musí osvědčovat každý den. KOV Preciznost se musí osvědčovat každý den. Vysoce výkonné vrtačky FEIN s maximální přesností vystředěného běhu. Přesné vrtání na nejvyšší úrovni: jako síťové nebo akumulátorové stroje. S vynálezem první

Více

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH.

EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013. www.rothenberger.cz 1. Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 01/2013 Uvedené ceny jsou doporučené v Kč bez DPH. www.rothenberger.cz 1 Spojování Lisovací stroje ROMAX 3000 Set Elektrohydraulický přistroj s akumulátorovým

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny S přepínací páčkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 4. do 30. 6. 2019 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E010193 7záSUvKová pojízdná montážní SKříň 4 zásuvky

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

z Ručně vedené vrtání za mokra z Stacionární vrtání za mokra z Ručně vedené vrtání za sucha z Stacionární vrtání za sucha

z Ručně vedené vrtání za mokra z Stacionární vrtání za mokra z Ručně vedené vrtání za sucha z Stacionární vrtání za sucha aktuálně 01 Aktuální akční nabídka platná od 1. 1. 20 do 31. 3. 20 ROSCOPE 1000 Kompaktní kamera nové generace s krystalicky čistým obrazem s vysokým rozlišením pro inspekce dutin, nepřístupných míst a

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 4. do 30. 6. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E034805 98dÍlná sada 1/4" a 1/2" nářadí obj. č. E032900

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E110313 18dÍLNÁ SAdA očkoplochých KLÍčů VE ViNYLoVém

Více

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj aktuálně 03 Aktuální akční nabídka platná od 1. 7. 20 do 30. 9. 20 UVNITŘ DÁLE: lisování - zkušební technika - čištění - závitořezná technika - inspekční kamery - ruční nářadí - nůžky a svářečky na plasty

Více

Technická data: Gigantický rozsah uchopení 3½ kompaktní použití!

Technická data: Gigantický rozsah uchopení 3½ kompaktní použití! Kleště ROGRIP XL Rychlonastavitelné kleště na vodní čerpadla 16 kleště pro trubky až do Ø 3.1/2 3 bodové uchycení: bezpečné perfektní uchopení až do maximálního rozměru trubky ROTHENBERGER Curve-Shape-Design:

Více

Průmyslová kvalita Made in Germany.

Průmyslová kvalita Made in Germany. Kov Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu od 3.420,- CZK s DPH S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle.

Více

AKČNÍ SET OBSAHUJE: vč. DPH. Aku sekačka. Montážní klíč SW13 ( ) Aku bezuhlíkový šroubovák

AKČNÍ SET OBSAHUJE: vč. DPH. Aku sekačka.  Montážní klíč SW13 ( ) Aku bezuhlíkový šroubovák AKČNÍ SET AKU BEZUHLÍKOVÝ ŠROUBOVÁK AKU SEKAČKA Aku sekačka: o Silný stroj poháněný dvěma akumulátory Li-ion 18V o Technologie XPT umožňující použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí o Speciální

Více

nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery

nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery aktuálně 03 Aktuální akční nabídka platná od 1. 7. 20 do 30. 9. 20 nová generace PROFESIONÁLNÍ inspekční kamery ROSCOPE 00 Kompaktní kamera nové generace s krystalicky čistým obrazem s vysokým rozlišením

Více

aktuálně Vydání 1/2008 www.rothenberger.cz Vydání 1/2008 únor až květen 2 590 Kč 4 690 Kč Navštivte nás www.rothenberger.cz

aktuálně Vydání 1/2008 www.rothenberger.cz Vydání 1/2008 únor až květen 2 590 Kč 4 690 Kč Navštivte nás www.rothenberger.cz Navštivte nás v naší provozovně: Lnářská 907/12 104 00 Praha 10 Uhříněves Tel: 271 730 183 Vydání 1/2008 aktuálně Vydání 1/2008 únor až květen ROCLICK Kombinovaná sada očkových ráčnových klíčů kloubové

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E194672 34dílná sada 1/4" nářadí 13x 1/4" 6hranné

Více

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00 Speciální PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION Platnost od 1. 6. 2010 SADA BITŮ PROMOTION, 71-DÍLNÁ 999,- Obj.č. 6.30425.00 S 2-bity, L= 25/ 75 mm; L= 25 mm: PH1 x 3; PH2 x 6; PH3 x 3; PZ1 x 3; PZ2 x 6; PZ3 x 3; SL4

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s PřEPíNACí PÁČkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Řada zásobníků Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Zásobníkový držák nástavců LiftUp První zásobníkový držák s osvědčením VDE na světě Zásobníkový držák nástavců slimbits Šest slimbits v rukojeti

Více

ROMAX SVETOVA NOVINKA 3 VTERINY RYCHLY. 19 Kn SILNY 2,5 kg SNADNO OVLADATELNY PRO DOMOVNÍ INSTALACE PRO ETÁŽOVÉ PRÁCE PRO SERVISNÍ MONTÁŽE

ROMAX SVETOVA NOVINKA 3 VTERINY RYCHLY. 19 Kn SILNY 2,5 kg SNADNO OVLADATELNY PRO DOMOVNÍ INSTALACE PRO ETÁŽOVÉ PRÁCE PRO SERVISNÍ MONTÁŽE ROMAX Compact TT SVETOVA NOVINKA 3 VTERINY RYCHLY PRO DOMOVNÍ INSTALACE PRO ETÁŽOVÉ PRÁCE PRO SERVISNÍ MONTÁŽE Lisuje kovové fitinky do Ø 35 mm 19 Kn SILNY 2,5 kg SNADNO OVLADATELNY Náš cíl pro nový lisovací

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2017 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínací páčkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

Jádrové vrtání jako nikdy předtím. Vždy a všude. Nové jádrové vrtačky FEIN AKBU 35 a KBC 35. NOVINKA

Jádrové vrtání jako nikdy předtím. Vždy a všude. Nové jádrové vrtačky FEIN AKBU 35 a KBC 35. NOVINKA Jádrové vrtání jako nikdy předtím. Vždy a všude. Nové jádrové vrtačky FEIN AKBU a KBC. NOVINKA AKUMULÁTOROVÁ JÁDROVÁ VRTAČKA FEIN AKBU Bezkabelová, flexibilní a mnohostranná! Akumulátorová jádrová vrtačka

Více

www.tona.cz 3 Pojízdné montážní skříně 04 Servisní sady v kufříku 07 Prázdné moduly 10 Přepravky na nářadí 10 Boxy a montážní skříně Klíče

www.tona.cz 3 Pojízdné montážní skříně 04 Servisní sady v kufříku 07 Prázdné moduly 10 Přepravky na nářadí 10 Boxy a montážní skříně Klíče Boxy BOXY A MONTÁŽNÍ SKŘÍNĚ ojízdné montážní skříně 04 Servisní sady v kufříku 07 rázdné moduly 10 řepravky na nářadí 10 www.tona.cz 3 ojízdné montážní skříně montážní skříně 6zásuvková montážní skříň

Více

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu KOV Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle. Dominic Schade, konstrukční

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

zdarma! ,Dílenský vozík s profi nářadím, 170 ks K tomu prázdný dílenský vozík model TM700 Profesionální náradí pro autoservis

zdarma! ,Dílenský vozík s profi nářadím, 170 ks K tomu prázdný dílenský vozík model TM700 Profesionální náradí pro autoservis Profesionální náradí pro autoservis Nabídka platí do 31.12.2013 nebo do vyprodání zásob 34.990,Dílenský vozík s profi nářadím, 170 ks K tomu prázdný dílenský vozík zdarma! model TM700 Sada obsahuje nástrčné

Více

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Úhlové brusky DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Řezání kovových profilů a plechů Broušení kovových povrchů Přínosy a vlastnosti Výkonné motory s efektivním chlazením

Více

SORTIMENT AKU ŠROUBOVÁKŮ S TECHNOLOGIÍ LITHIUM-IONEN 40 % MENŠÍ HMOTNOST 40 % VÍCE VÝKONU 100 % DELŠÍ ŽIVOTNOST

SORTIMENT AKU ŠROUBOVÁKŮ S TECHNOLOGIÍ LITHIUM-IONEN 40 % MENŠÍ HMOTNOST 40 % VÍCE VÝKONU 100 % DELŠÍ ŽIVOTNOST SORTIMENT AKU ŠROUBOVÁKŮ S TECHNOLOGIÍ LITHIUM-IONEN 40 % MENŠÍ HMOTNOST 40 % VÍCE VÝKONU 100 % DELŠÍ ŽIVOTNOST Technologie-Lithium-Ionen metabo opr. 10.4.2006 12:50 Page 2 ELEKTRÁRNA PRO ŘEMESLNÍKY Aku

Více

VÁNOČNÍ AKCE 2015. Elektrická zkušební pumpa RP PRO III 17669 Kč 13 999 Kč. Vše v praktickém plastovém kufru. Sada neobsahuje lisovací čelisti.

VÁNOČNÍ AKCE 2015. Elektrická zkušební pumpa RP PRO III 17669 Kč 13 999 Kč. Vše v praktickém plastovém kufru. Sada neobsahuje lisovací čelisti. ROMAX 3000 sada Elektrohydraulický přístroj s akumulátorovým a síťovým provozem pro systémové lisování tvarovek do průměru 108 mm pod tlakem 32-34 kn. Rychlost Jedno lisování trvá pouze zhruba 5 vteřin.

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

EURO PROMO 02/2012. www.rothenberger.com

EURO PROMO 02/2012. www.rothenberger.com EURO PROMO 02/2012 www.rothenberger.com Spojování Lisovací stroje standard ROMAX 3000 Set Elektrohydraulický přistroj s akumulátorovým a síťovým provozem, pro systémové lisovaní tvarovek do 108 mm pod

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K. Napětí aku Sklíčidlo do 10 mm. Dodáváno v kufru

Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K. Napětí aku Sklíčidlo do 10 mm. Dodáváno v kufru Aku vrtačky Aku vrtačka s brzdou FDC-1200K 1 190,- Napětí aku 12 V Sklíčidlo do 10 mm 0-550/min. Akumulátor 1,3 Ah Doba nabíjení 3-5 hod. Počet momentů 17 stupňů Utahovací moment 1-16 Nm 1,56 kg Dodáváno

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 3990,- 2890,- 1890,- 4490,- 2490,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2

AKČNÍ NABÍDKA! 3990,- 2890,- 1890,- 4490,- 2490,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 ! FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 1-77-117 4490,- 3990,- 1890,- Pracovní dosah 25 m, přesnost nivelace +/- 4 mm @ 10 m Indikace náklonu mimo dosah samonivelace Uzamykatelný mechanismus samonivelace

Více

ucelená nabídka pro měkké i tvrdé pájení

ucelená nabídka pro měkké i tvrdé pájení aktuálně 02 uvnitř dále: lisování - zkušební technika - čištění - závitořezná technika - inspekční kamery - ruční nářadí - nůžky a svářečky na plasty - elektrické nářadí - kalibrace vícevrstvých trubek

Více

kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli.

kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli. kov Optimální jádrové vrtání s novými vrtačkami pro jádrové vrtání KBB FEIN a jádrovými vrtáky z vysoce výkonné řezné oceli. Úvod Nová aplikační řešení FEIN. V roce 1895 FEIN jako první na světě vynalezl

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 4199,- 1699,- 749,- 4490,- 1990,- 790,- FatMax CLLi SADA AUTOMATICKÉHO KŘÍŽOVÉHO LASERU LASEROVÝ DÁLKOMĚR TLM65 TP2 FOTOGRAFICKÝ STATIV

AKČNÍ NABÍDKA! 4199,- 1699,- 749,- 4490,- 1990,- 790,- FatMax CLLi SADA AUTOMATICKÉHO KŘÍŽOVÉHO LASERU LASEROVÝ DÁLKOMĚR TLM65 TP2 FOTOGRAFICKÝ STATIV ! FatMax CLLi SADA AUTOMATICKÉHO KŘÍŽOVÉHO LASERU 1-77-123 Pracovní dosah 25 m, pro použití v interiéru a exteriéru Promítá 1 horizontální a 1 vertikální linku Indikace náklonu mimo rozsah samonivelace

Více

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals

Akumulátorový stroj na dělení trubek. REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA. for Professionals Akumulátorový stroj na dělení trubek REMS Akku-Cento 22 V NOVINKA for Professionals Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Kvalitní německý výrobek 14 7

Více

KOV. Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65. nejlepší v celé historii.

KOV. Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65. nejlepší v celé historii. KOV Těžká práce lehce hotová. Magnetické jádrové vrtačky FEIN KBM a KBB vynikající kvalita a výkon. NOVINKA! KBM 50 / 65 nejlepší v celé historii. ÚVOD Kompetence v oblasti jádrového vrtání od vynálezce

Více

StanleyBlack&Decker KATALOG PLNÝ MIMOŘÁDNÝCH PRODUKTŮ JE URČEN PŘÍMO PRO VÁS, VAŠE ZAMĚSTNANCE NEBO KLIENTY.

StanleyBlack&Decker KATALOG PLNÝ MIMOŘÁDNÝCH PRODUKTŮ JE URČEN PŘÍMO PRO VÁS, VAŠE ZAMĚSTNANCE NEBO KLIENTY. KATALOG PLNÝ MIMOŘÁDNÝCH PRODUKTŮ JE URČEN PŘÍMO PRO VÁS, VAŠE ZAMĚSTNANCE NEBO KLIENTY. FatMax SVINOVACÍ METR 2 m KLÍČENKA Objednací kód: FMHT1-33856 MINI SVÍTILNA Objednací kód: 1-95-393 LED minisvítilna

Více

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu!

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Opravdu Bosch! Profi magazín 02 04/2012 Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do

Více

ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm.

ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm. ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm. OCHRANA Pěnový obal rukojeti chrání karosérii zvedaného vozidla před poškozením. VÝŠKA Minimální světlá výška pro zasunutí zvedáku 145 mm. OCHRANA Ochranný gumový kryt

Více

EURO PROMO 02/2013. 25 900 Kč. ROMAX 3000 Set. + 3 čelisti ZDARMA ** www.rothenberger.cz 1. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline.

EURO PROMO 02/2013. 25 900 Kč. ROMAX 3000 Set. + 3 čelisti ZDARMA ** www.rothenberger.cz 1. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline. EURO PROMO I / 2012 XXXXX Subline EURO PROMO 02/201 ROMAX 000 Set 2 900 Kč ROKY * ZÁRUKA + čelisti ZDARMA ** ** Při koupi lisovacího stroje ROMAX 000 obdržíte lisovací čelisti typu SV do průměru mm zdarma!

Více

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Přímé vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Malé, ergonomické vrtačky

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2013 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E220105T 96dílná sada servisního nářadí v kufříku

Více

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010 = vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v JUBILEJNÍ NABÍDKA...nářadí, se kterým můžete dělat! sady nářadí za skvělé ceny platnost do 31.03.2010 1335 JS-90 KOVOVÝ KUFR s 90-ti dílnou sadou

Více

CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015

CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015 CENÍK PRONÁJMU NÁŘADÍ ROTHENBERGER 2015 8 hlavních důvodů proč pronájem 1.Úspora nákladů Abyste si mohli udělat správné porovnání cen zakoupeného zařízení, musíte vzít v úvahu celkové náklady, tzn. skladovací

Více

KATALOG. program kvalitního nářadí pro elektrikáře....diamant ve Vašich rukou

KATALOG. program kvalitního nářadí pro elektrikáře....diamant ve Vašich rukou KATALOG program kvalitního nářadí pro elektrikáře...diamant ve Vašich rukou 2012-2013 OBSAH 1 KLEŠTĚ 1-4 - pro elektroniky, instalatéry a elektrikáře 2 SEKACÍ, STŘÍHACÍ A ŘEZACÍ NÁSTROJE 4-6 - sekáče,

Více

SERVIS 11-12/2012. 20 999,- Kč. 6 999,- Kč. Svářečka plastů- sada. Sada na vytahování žhavičů. obj. číslo: 107-90417400. obj.

SERVIS 11-12/2012. 20 999,- Kč. 6 999,- Kč. Svářečka plastů- sada. Sada na vytahování žhavičů. obj. číslo: 107-90417400. obj. SERVIS 11-12/2012 motor / převodovka gola sady ruční nářadí karoserie vstřiky / žhaviče spotřební materiál brzdy péče o ruce pneuservis od roku 2007 Svářečka plastů- sada 80 W, 230 V. Sada obsahuje: -

Více

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č.

1 Kč *) 990 Kč akční cena VRTACÍ SADA. kompletní akční nabídku najdete uvnitř brožury. dříve Č E R V E N E C - Z Á Ř Í kat. č. Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A Z E B R A F A S T A K Č N Í N A B Í D K A VRTACÍ SADA kat. č.: 626707000 990

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 1790,- 2590,- 2590,- 3490,- 4490,- KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX 77DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 201DÍLNÁ SADA 1/4, 3/8 A 1/2 HLAVIC

AKČNÍ NABÍDKA! 1790,- 2590,- 2590,- 3490,- 4490,- KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX 77DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 201DÍLNÁ SADA 1/4, 3/8 A 1/2 HLAVIC ! KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX STHT1-77340 2590,- 1790,- Samonivelační laser s pracovním dosahem cca 10 m Rozsah samonivelace +/- 4 ¼ závit pro připevnění na fotografický stativ Kloubový držák a 2x AA baterie součástí

Více

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC

NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku. REMS Akku-Press 22 V ACC Akumulátorový radiální lis s nuceným chodem a sledováním lisovacího tlaku REMS Akku-Press 22 V ACC NOVINKA MENŠÍ! RYCHLEJŠÍ! VÝKONNĚJŠÍ! for Professionals Ještě výkonnější: o 50 % více energie! 1) Akumulátor

Více

Použití Pro závitníky, výstružníky a jiné nástroje se čtyřhranem.

Použití Pro závitníky, výstružníky a jiné nástroje se čtyřhranem. ß 23101 Prodloužení DIN 377 Upínací technika Kalené, broušené a pozinkované Čtyřhran podle DIN 10 a ISO Pro závitníky, výstružníky a jiné nástroje se čtyřhranem 23101 Čtyřhran Celková Pro závitníky 23101

Více

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710 Elektrické hoblíky 999,- Elektrický hoblík FP-650 Šířka záběru Hloubka třísky 650 W/230 V 16 000/min. 82 mm 0-2 mm 2,7 kg Dodáváno včetně oboustranných nožů, paralelního vodítka, prachového vaku a náhradního

Více

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky Klíče RIDGID Konstrukce prověřené časem. Často napodobované, nikdy srovnatelné. Výborná konstrukce pro zlepšení produktivity. Inovativní přístup pro nová řešení starých problémů. Typ Hasáky pro velké zatížení

Více

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA OBCHODNÍ NABÍDKA LEDEN DUBEN 2013 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ NOVÝ SYSTÉM BATERIE LI-ION S KAPACITOU 4,0 AH JE IDEÁLNÍ PRO APLIKACE S OPAKOVANÝM VELKÝM

Více

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA

NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA NEPŘETRŽITÝ PROVOZ STEJNÁ HMOTNOST O 33 % DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA OBCHODNÍ NABÍDKA LEDEN DUBEN 2013 AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ NOVÝ SYSTÉM BATERIE LI-ION S KAPACITOU 4,0 AH JE IDEÁLNÍ PRO APLIKACE S OPAKOVANÝM VELKÝM

Více

CENÍK RONIN TOOLS

CENÍK RONIN TOOLS CENÍK RONIN TOOLS 2 0 1 4 2 Obsah Skupina Podskupina Strana Toolstation / Sady 4 1. Šroubováky Plochý / Phillips / Pozidriv / Torx / Torx nezaměnitelný 10 Inbus / T-Inbus 12 Šestihran- T Nástrčné klíče

Více

EURO PROMO NOVINKA! www.rothenberger.cz 01/2014

EURO PROMO NOVINKA! www.rothenberger.cz 01/2014 EURO PROMO 01/2014 NOVINKA! www.rothenberger.cz Inspekce a lokalizace ROSCOPE i2000 Multifunkční technologie propojující inspekci a lokalizaci v jednom přístroji. Nasazení Roscope i2000 pokrývá požadavky

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 1499,- 7999,- 4199,- 1790,- 8490,- 4490,- KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX AL24GVP AUTOMATICKÁ VODOVÁHA

AKČNÍ NABÍDKA! 1499,- 7999,- 4199,- 1790,- 8490,- 4490,- KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX AL24GVP AUTOMATICKÁ VODOVÁHA ! KŘÍŽOVÝ LASER CUBIX 4199,- 1790,- Samonivelační laser s pracovním dosahem cca 10 m Rozsah samonivelace +/- 4 ¼ závit pro připevnění na fotografický stativ Kloubový držák a 2x AA baterie součástí balení

Více

NEJLEPŠÍ PRO PRÁCI S TLAKEM: KOMPRESORY METABO BASIC, POWER A MEGA

NEJLEPŠÍ PRO PRÁCI S TLAKEM: KOMPRESORY METABO BASIC, POWER A MEGA KOMPRESORY METABO work. don t play. NEJLEPŠÍ PRO PRÁCI S TLAKEM: KOMPRESORY METABO BASIC, POWER A URČENO PRO VAŠÍ STAVBU METABO KOMPRESORY MAJÍ VZDUCH I PRO TY NEJTVRDŠÍ ČINNOSTI. Sponkování,hřebíkování,

Více

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY

PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ. lenoxtools.eu KRUHOVÉ DĚROVAČE PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON PLASTY A KOMPOZITY CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY KRUHOVÉ DĚROVAČE PRŮVODCE VÝBĚRU KRUHOVÝCH DĚROVAČŮ DŘEVO DŘEVO S HŘEBÍKY NEŽELEZNÝ KOV PLASTY A KOMPOZITY KOV NEREZOVÁ OCEL PLASTOVÉ OBKLADY A SÁDROKAR- TON LITINA CEMENTO- VLÁKNITÉ DESKY ABRAZIVNÍ MATERIÁLY

Více

Sortimenty bitů Bit-Checks 308. Mini-Checks 318. Bit-Safes 322. Šroubování, vrtání, řezání závitů Sortimenty bitů

Sortimenty bitů Bit-Checks 308. Mini-Checks 318. Bit-Safes 322. Šroubování, vrtání, řezání závitů Sortimenty bitů 306 06.3 Sortimenty bitů Bit-Checks 308 Mini-Checks 318 Bit-Safes 322 Šroubování, vrtání, řezání závitů... 327 Sortimenty bitů 307 Už jste někdy ztratili bit? Bit-Checks/Bit-Safes přesvědčí svou funkčností

Více

Závitořezy Virax. Předvedení. v akci

Závitořezy Virax. Předvedení. v akci Závitořezy Virax Předvedení v akci 2 závitořez Jednoduché provedení přesných závitů Se závitořezy Virax se řezání závitů stává jednoduchým a účinným výkonem. Instalace, seřízení a provoz jsou navrženy

Více

Jako bonus akumulátor FEIN. Všechny akumulátorové šroubováky FEIN od 1. 8. do 31. 12. 2014 se třetí akumulátor zdarma. 3.

Jako bonus akumulátor FEIN. Všechny akumulátorové šroubováky FEIN od 1. 8. do 31. 12. 2014 se třetí akumulátor zdarma. 3. Jako bonus akumulátor FEIN. Všechny akumulátorové šroubováky FEIN 1. 8. do 31. 12. 2014 se třetí akumulátor zdarma. 1. 8. 31. 12. 2014 šroubovák nejsilnější akumulátorový šroubovák FEIN. QX S bezkartáčovým

Více

PROFESIONÁLOVÉ VE VAŠÍ DÍLNĚ AKČNÍ NABÍDKA 2011

PROFESIONÁLOVÉ VE VAŠÍ DÍLNĚ AKČNÍ NABÍDKA 2011 AKČNÍ NABÍDKA 2011 PROFESIONÁLOVÉ VE VAŠÍ DÍLNĚ Aku šroubovák set 3,6V Li-ion obj. č.: BL 50 K Aku šroubovák / vrtačka 10,8V Li-ion obj. č.: PBL 211 K Aku šroubovák / vrtačka 12V Li-ion obj. č.: PBL 12

Více

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / Erodování systémem R. Objednejte ihned v našem online katalogu! UPÍNACÍ TECHNIKA

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / Erodování systémem R. Objednejte ihned v našem online katalogu!  UPÍNACÍ TECHNIKA PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / 2017 Objednejte ihned v našem online katalogu! www.meusburger.com Erodování systémem R UPÍNACÍ TECHNIKA System R Upínací technika k erodování nyní také se systémem

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Vrtačka Technické údaje 6 mm 320 W 2800 min. 8,5 l/s 0,6 kg ozubený věnec Cena s DPH Vrtačka Technické údaje 6 mm 320 W 2800 min.

Vrtačka Technické údaje 6 mm 320 W 2800 min. 8,5 l/s 0,6 kg ozubený věnec Cena s DPH Vrtačka Technické údaje 6 mm 320 W 2800 min. Vrtačka 0.607.160.501 Max. průměr vrtání do oceli typ sklíčidla 6 mm 320 W 2800 min. 0,6 kg ozubený věnec Vrtačka 0.607.160.502 Max. průměr vrtání do oceli typ sklíčidla 6 mm 320 W 2800 min. 0,7 kg rychloupínací

Více

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita

Přímé vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Přímé vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha vysoká variabilita modularita Malé, ergonomické vrtačky

Více

DEALS POWER SKVĚLÁ NABÍDKA! Obsah... Nový OMNIPRO... 2 3 POWERTOOLS. 7.966 Kč. Výkonní profesionálové od r. 1898 PLATNÝ OD 15.01.2013 DO 31.07.

DEALS POWER SKVĚLÁ NABÍDKA! Obsah... Nový OMNIPRO... 2 3 POWERTOOLS. 7.966 Kč. Výkonní profesionálové od r. 1898 PLATNÝ OD 15.01.2013 DO 31.07. Výkonní profesionálové od r. 1898 PLATNÝ OD 15.01.2013 DO 31.07.2013 POWER DEALS 18 V SADA - JP2B18LI-152B BS 18 G2 Kompaktní 18 V vrtačka/šroubovák nová generace Max. točivý moment 50 Nm zaručuje plný

Více

Předvánoční vydání o 70% více produktů. LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín:

Předvánoční vydání o 70% více produktů. LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín: Předvánoční vydání o 70% více produktů LETÁKOVÁ AKCE VLA 17-11 Dům, dílna a zahrada Termín: 17. 11. 24. 12. 2017 20090 EXTOL CRAFT 20092 EXTOL CRAFT titanový povrch s lamačem třísek spirálovou drážkou

Více

Dremel. síla spočívá v detailu. Aleksandar Bursac, jednatel společnosti Dremel Europa. Referát. u příležitosti odborné tiskové konference

Dremel. síla spočívá v detailu. Aleksandar Bursac, jednatel společnosti Dremel Europa. Referát. u příležitosti odborné tiskové konference 27./28. únor 2007 RF 70108 Dremel síla spočívá v detailu Aleksandar Bursac, jednatel společnosti Dremel Europa Referát u příležitosti odborné tiskové konference konané ve dnech 27. a 28.02.2007 v Leinfeldenu,

Více

REMS rychlovyměnitelné závitořezné hlavy. REMS závitořezné čelisti. Příslušenství pro závitnice REMS a jiné výrobky. Příslušenství pro závitnice REMS

REMS rychlovyměnitelné závitořezné hlavy. REMS závitořezné čelisti. Příslušenství pro závitnice REMS a jiné výrobky. Příslušenství pro závitnice REMS závitořezné hlavy Příslušenství pro závitnice REMS a jiné výrobky REMS rychlovyměnitelné závitořezné hlavy Osvědčená technika, vysoká kvalita materiálu a precizní zpracování závitořezné hlavy, závitořezné

Více

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus VRTÁNÍ A SEKÁNÍ Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus Vrtáky SDS-4Plus dvoubřité Vrtáky SDS-4Plus ideální pro použití do betonu, zdiva a přírodního kamene. Speciální tvar hrotu umožňuje jednoduché

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 156 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 157 Stroje s

Více

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací POLYS P-1 ruční svářečky s termostatickou regulací Svářečky POLYS P-1 jsme vyvinuli na základě zkušeností našich zákazníků, kteří požadují jednodušší svářečku jako doplněk profesionální P-4 nebo svářečku

Více

Stroj na dělení trubek

Stroj na dělení trubek Stroj na dělení trubek REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. 1 Kvalitní německý výrobek 12 3 6 4 9 13 2 14

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s PřEPíNACí PÁČkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

Model 600 elektrická ruční závitnice Velikost trubek: 1 /8 až 1 1 /4

Model 600 elektrická ruční závitnice Velikost trubek: 1 /8 až 1 1 /4 Řezání závitů Strojní řezání závitů 600 elektrická ruční závitnice Velikost trubek: /8 až /4 : univerzální, reverzní motor s výkonem 020 W, 25-60 Hz. Spínač: kolébkového typu s pojistkou v poloze vypnuto

Více

nářadí tengtools SKVĚLÉ CENY! vozíky na nářadí nářadí ve vozících nářadí v sadách www.autokelly.cz Platnost akce: od 4. 8. 2014 do 26. 10.

nářadí tengtools SKVĚLÉ CENY! vozíky na nářadí nářadí ve vozících nářadí v sadách www.autokelly.cz Platnost akce: od 4. 8. 2014 do 26. 10. nářadí tengtools Platnost akce: od 4. 8. 2014 do 26. 10. 2014 SKVĚLÉ CENY! vozíky na nářadí nářadí ve vozících nářadí v sadách vozíky tengtools VOZÍK NA NÁŘADÍ (3 ZÁSUVKY + BOX) Základní popis: Odolná

Více

Sady hlavic ve stabilním kovovém kufříku s komaxitovou úpravou. Kovaná, chrom-vanadiová ocel 31 CrV3. Tisícekrát dílensky prověřeno.

Sady hlavic ve stabilním kovovém kufříku s komaxitovou úpravou. Kovaná, chrom-vanadiová ocel 31 CrV3. Tisícekrát dílensky prověřeno. Sady hlavic ve stabilním kovovém kufříku s komaxitovou úpravou. Kovaná, chrom-vanadiová ocel 31 CrV3. Tisícekrát dílensky prověřeno. DIN Nejvyšší kvalita, převyšuje požadavky DIN/ na tvrdost a maximální

Více

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ LET ZÁRUKA PĚTILETÁ ZÁRUKA Kvalita nářadí Powerplus XQ je zdůrazněna zárukou let na veškeré výrobní vady! Tato jedinečně výhodná záruka Vám dává jistotu, že jste koupili kvalitní, profesionální výrobek,

Více

Nůžky na plech Nůžky na tyče a svorníky Nůžky zahradnické na větve. Špičková jakost oceli

Nůžky na plech Nůžky na tyče a svorníky Nůžky zahradnické na větve. Špičková jakost oceli Ergonomie UNIORU - ochrana vašich rukou Nůžky Nůžky na plech Nůžky na tyče a svorníky Nůžky zahradnické na větve Nůžky na kabely izolované Nůžky na kabely Elektrotechnické nůžky Nůžky na plastové trubky

Více