Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK"

Transkript

1 Pravidla aukce Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK 1. Základní informace 1.1 Pořadatelem aukce je Nadační fond dětské onkologie KRTEK, sídlem Brněnská 12., Šlapanice, , Česká republika, IČO: (dále jen: pořadatel ). 1.2.Tato úplná pravidla aukcí pořádaných NFDO Krtek, (dále jen: "pravidla") se vztahují na všechny jednotlivé aukční aukce (viz. dále), které bude pořadatel vyhlašovat a pořádat po datu počátku účinnosti těchto pravidel. 1.3 Pravidla jsou účinná ode dne Pořadatel, vyhrazuje si právo pravidla kdykoliv v budoucnu upravit, zrušit, revidovat či jinak změnit. V takovém případě je pořadatel vždy povinen vyhotovit a zveřejnit prostředky umožňujícími dálkový přístup (internet) úplné znění pravidel. Změna pravidel je účinná počátkem účinnosti nových či změněných pravidel. Nebude-li v případných budoucích pravidlech uveden počátek účinnosti, má se za to, že jakákoliv změna či úprava je účinná prvním dnem, který bezprostředně následuje po dni, ve kterém byla nová pravidla či úprava pravidel ve verzi úplného znění zveřejněna na internetové prezentaci: a nebo 2. Základní pojmy a definice 2.1 Aukční akce - časově a logicky ohraničená aukce vyhlašovaná pořadatelem. Anglická aukční akce (nebo též: "anglická aukce") je takový typ aukční akce, při které se licitátor, účastníci aukce, předměty aukce a další subjekty a objekty aukční akce společně nacházejí v jednom časovém okamžiku v místně ohraničeném prostoru - místu pořádání aukce. Internetová aukční akce (též: "internetová aukce") probíhá prostřednictvím aukčního serveru, bez nutného fyzického kontaktu subjektů a objektů aukce.

2 2.2 Aukční katalog - systematicky uspořádaný přehled předmětů aukce, který se skládá z jednotlivých katalogových listů. Aukční katalog musí pořadatel zveřejnit prostředky umožňujícími dálkový přístup (internet) a v písemné podobě musí být aukční katalog v přiměřeném množství a podobě přítomen vždy v místě konání aukční akce. 2.3 Aukční měna - peněžní měna, ve které jsou vyjádřeny všechny finanční částky aukční akce. Není-li výslovně vyjádřeno jinak, je aukční měnou česká koruna. 2.4 Aukční server - v případě vyhlášení internetové aukční akce místo v síti internet, jehož prostřednictvím internetová aukce ve vyhlášeném čase probíhá. Aukční server musí umožňovat nejméně prezentaci aukčního katalogu, možnost registrace účastníků aukce a možnost účastníků aukce činit příhoz. Aukční server obvykle obsahuje i informační část (background), informující registrované účastníky prostřednictvím jejich uživatelských účtů a/nebo informačních ů o průběhu aukce, dosažených nejvyšších nabídek a především pak o konečných výsledcích a ukončení internetové aukční akce. 2.5 Katalogový list předmětu aukce - písemný popis a charakteristika předmětu aukce, dosahující takového stupně podrobnosti, aby případný účastník aukce měl možnost posoudit a rozvážit hodnotu předmětu a jeho další užitné parametry. Je-li to účelné, obsahuje aukční list fotografii předmětu aukce. Je-li stanovena, obsahuje katalogový list vždy rezervovanou cenu. Katalogový list obsahuje vždy jedinečné pořadové číslo předmětu aukce. 2.6 Licitátor - fyzická osoba, předsedající vyhlášené anglické aukční akci. Licitátor řídí probíhající aukci, hlasem oznamuje dražený předmět, včetně jeho podrobného popisu, vyvolávací cenu, minimální příhoz, dosaženou nejvyšší nabídku a výsledek aukce. 2.7 Minimální příhoz částka, o kterou nejméně musí být nová cenová nabídka vyšší než dosavadní nejvyšší nabídka. 2.8 Nejvyšší nabídka doposud nejvyšší (časově nejpozdější) peněžní částka v aukční měně, kterou je některý z účastníků aukce ochoten za dražený předmět zaplatit. 2.9 Předmět aukce - věc či služba, zařazená pořadatelem do aukční akce. Není-li majitelem předmětu aukce pořadatel, musí před zařazením předmětu do aukční akce organizátor získat od majitele předmětu aukce písemné prohlášení, které nejméně obsahuje náležitosti katalogového listu předmětu aukce, souhlas se zařazením předmětu aukce do aukční akce, případně stanovení výše rezervované ceny Příhoz rozdíl mezi novou nabídkou ceny a dosavadní nejvyšší nabídkou, vyjádřený v aukční měně.

3 2.11 Rezervovaná cena částka v aukční měně, přičemž dostane-li se na nebo překročí-li nejvyšší nabídka tuto cenu, bude předmět aukce (dražená věc) prodán. V opačném případě si majitel dražené věci rezervuje právo předmět nevydražit Účastník aukce - fyzická osoba starší osmnácti let nebo právnická osoba, která se předepsaným způsobem registruje do probíhající aukční akce Vyloučený účastník aukce - osoba, která se nemůže stát vydražitelem. Buď rozhodnutím pořadatele nebo licitátora. Vyloučeným účastníkem je vždy licitátor aukční akce, zaměstnanci organizátora, jejich rodinní příslušníci a osoby jinak blízké organizátorovi nebo licitátorovi Vydražitel - účastník aukční akce, který do konce ukončení dílčí aukce předmětu licitátorem učinil nejvyšší nabídku. Vydražitel okamžikem ukončení dílčí aukce uzavírá kupní smlouvu s majitelem předmětu aukce, přičemž cena je stanovena nejvyšší nabídkou Vyvolávací cena výchozí cena draženého předmětu. 3. Vyhlášení aukční akce 3.1 Aukční akci vyhlašuje pořadatel aukce s předstihem nejméně deseti kalendářních dnů před plánovaným termínem počátku konání aukční akce. 3.2 Vyhlášení aukční akce je vždy provedeno prostředky umožňujícími dálkový přístup, obvykle na aukčním serveru nebo prostřednictvím internetové prezentace a nebo Vyhlášení aukční akce obsahuje nejméně: informaci o druhu aukční akce (anglická, internetová), termín zahájení aukční akce, místo konání anglické aukce nebo informaci o aukčním serveru internetové aukce, aukční katalog, ostatní podmínky aukce, případné odlišnosti od úplných pravidel aukcí. Vzhledem k charakteru činnosti pořadatele aukce obsahuje vyhlášení aukční akce také informace o účelu a plánovaném využití výnosu aukce. 4. Průběh anglické aukční akce 4.1 Nejméně jednu hodinu před plánovaným termínem zahájení aukční akce je případným účastníkům aukce umožněn přístup na místo konání aukční akce.

4 4.2 Na místě konání aukční akce je všem přítomným k dispozici aukční katalog a je-li to účelné (vzhledem k charakteru), bezpečné (vzhledem k hodnotě) a možné (vzhledem k místu konání aukce a rozměrech předmětu), jsou předměty aukce vystaveny, včetně jejich katalogových listů. 4.3 Návštěvník aukční akce, který se chce stát účastníkem aukce je povinen se zaregistrovat na místě konání aukční akce. Při registraci je každý povinen se prokázat osobním průkazem a v rámci registrace jsou od budoucího účastníka aukce zjištěny nejméně: jméno, příjmení, tituly, datum narození, místo narození, rodné číslo, adresa trvalého bydliště, ový a/nebo telefonický kontakt, číslo osobního průkazu, vlastnoruční podpis, vyjadřující souhlas s pravidly aukční akce a prohlášení účastníka ve smyslu odst. 6.1 těchto pravidel. 4.4 Rozhodne-li pořadatel o registraci účastníka, přidělí účastníkovi dvouciferné (01., 02.,... až 99.) identifikační číslo účastníka registrační aukce ve formě zápisu do registrační listiny, identifikačního štítku a aukčního terčíku. Identifikační štítek je po jeho přidělení povinen účastník aukce nosit viditelně po celou dobu konání aukční akce a po jejím skončení identifikační štítek vrátit pořadateli aukce. Aukční terčík je účastníkovi aukce vydán oproti vratné záloze. 4.5 Překročí-li počet registrovaných účastníků aukce počet devět a nastane-li ohlášený čas počátku aukční akce, oznámí licitátor zahájení aukční akce. 4.6 Licitátor úvodem oznámí informace o aukční akci, stručně shrne aukční pravidla, dále oznámí případné změny či úpravy v aukčním katalogu. 4.7 Předměty aukce se draží v pořadí, v jakém jsou uvedeny v aukčním katalogu. 4.8 Licitátor představí předmět aukce a vyhlásí jeho vyvolávací cenu. Po vyvolání předmětu aukce jeho pořadovým číslem a názvem mohou účastníci aukce činit příhozy zvednutím aukčního terčíku. Aukce probíhá tak dlouho, dokud účastníci aukce mají o předmět zájem a zvyšují své příhozy. 4.9 Neurčí-li licitátor jinak, činí minimální příhozy: ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena méně než 5 000,00 Kč, ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena alespoň 5 000,00 Kč, ale méně než ,00 Kč, ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena alespoň ,00 Kč, ale méně než ,00 Kč, ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena alespoň ,00 Kč, ale méně než ,00 Kč,

5 ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena alespoň ,00 Kč, ale méně než ,00 Kč, ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena alespoň ,00 Kč, ale méně než ,00 Kč, ,00 Kč, činí-li nejvyšší cena ,00 Kč a více O pořadí příhozů rozhoduje licitátor. Licitátor také usměrňuje průběh dílčí aukce a řeší a rozhoduje případné spory mezi účastníky aukce Licitátor ukončí aukci předmětu, pokud nedošlo přes jeho dvojí výzvu ke zvýšení nejvyšší ceny. Po třetí výzvě přiklepne předmět aukce účastníkovi aukce, který učinil nabídku nejvyšší ceny (vydražitel). Licitátor, nebo osoba jím pověřená zapíše do zápisu o průběhu aukce identifikační číslo vydražitele, nejvyšší cenu a účastníka aukce, který nabídl druhou nejvyšší cenu a její výši Vydražitel je povinen si vyřídit závazky plynoucí ze získaného předmětu aukce v platební přestávce přímo v místě konání aukce nebo si dojednat s pořadatelem individuální podmínky platby, která však musí být provedena zpravidla do jednoho měsíce od uskutečnění aukce Na místě konání aukce je možné platit v hotovosti v aukční měně, a to do částky jejíž výše nepřekračuje Kč, jinak se provede platba bezhotovostně v souladu se zákonem č. 254/2004 Sb. o omezení plateb v hotovosti Předměty aukce budou vydány ihned po zaplacení v místě konání aukce nebo na základě jiného potvrzení o zaplacení ceny v prostorách organizátora aukce V případě, že vydražitel neuhradí řádným způsobem kupní cenu předmětu aukce, který vydražil, a je-li neúčelné takové plnění od vydražitele vymáhat, je organizátor oprávněn vyřadit vydražitele z účastníků aukce (nebo i aukčních akcí budoucích) a nabídnout předmět aukce účastníkovi aukce, který podal druhou nejvyšší cenu za jeho nabídku. Pokud takovou možnost předmětný účastník aukce přijme, stává se řádným vydražitelem. Nestane-li se tak, nebo neuhradí-li takový vydražitel kupní cenu předmětu aukce, zařadí se předmět aukce obvykle do jiné aukční akce. 5. Průběh internetové aukční akce 5.1 Počátkem termínu konání internetové aukce je na aukčním serveru zveřejněn katalog aukce, informace o parametrech aukční akce (zejména o datu ukončení aukční akce) a možnost registrovat se jakož účastník aukční akce.

6 5.2 Návštěvník aukčního serveru, který se chce stát účastníkem aukce je povinen se zaregistrovat prostřednictvím aukčního serveru. Při registraci jsou od budoucího účastníka aukce zjištěny nejméně: jméno, příjmení, tituly, datum narození, místo narození, rodné číslo, adresa trvalého bydliště, ový a telefonický kontakt, uživatelské jméno, heslo a souhlas se zpracováním osobních údajů, souhlas s pravidly aukční akce a prohlášení účastníka ve smyslu odst. 6.1 těchto pravidel. 5.3 Rozhodne-li pořadatel o registraci účastníka (obvykle po ověření údajů zadaných účastníkem), přidělí účastníkovi jedinečné pěticiferné (00001., ,.až ) identifikační číslo účastníka internetové aukční akce formou zápisu v administraci serveru a ovém potvrzení účastníkovi aukce. V u je vždy uvedeno uživatelské jméno účastníka. 5.4 Předměty aukce se draží najednou, bez relevance pořadí, v jakém jsou uvedeny v aukčním katalogu. 5.5 Registrovaní uživatelé internetové aukce jsou před svým podáním povinni přihlásit na aukční server svým uživatelským jménem a heslem. K jednotlivým předmětům internetové aukce mohou uživatelé činit příhozy. Aukce probíhá do konce doby na kterou byla organizátorem vyhlášena. 5.6 Neurčí-li organizátor jinak, činí minimální příhozy 100,00 Kč. 5.7 Pokud u některého z předmětů aukce dojde k příhozu, je o tom em informován účastník akce, který do té doby nabídnul nejvyšší nabídku. 5.8 Vydražitelem se stává ten účastník internetové aukční akce, který v okamžiku ukončení aukce organizátorem měl podanou nejvyšší cenu předmětu aukce. 5.9 Po ukončení aukce odešle organizátor em informaci všem vydražitelům, včetně informace o podmínkách úhrady kupní ceny Vydražitel je povinen si vyřídit závazky plynoucí ze získaného předmětu aukce zpravidla do jednoho měsíce od uskutečnění aukce. Organizátor však může určit termín jiný Vydražitelé mají vždy možnost úhrady kupní ceny předmětu aukce v aukční měně, převodem na účet organizátora. Jiné možnosti platby je možné sjednat s organizátorem aukce Předměty aukce budou organizátorem vydražiteli vydány na základě potvrzení o uhrazení ceny. Obvykle zasílá organizátor předměty aukce vydražiteli prostřednictvím držitele poštovní licence. Je možné sjednat i jiný způsob předání.

7 5.13 V případě, že vydražitel neuhradí řádným způsobem kupní cenu předmětu aukce, který vydražil, a je-li neúčelné takové plnění od vydražitele vymáhat, je organizátor oprávněn vyřadit vydražitele z účastníků aukce (nebo i aukčních akcí budoucích) a nabídnout předmět aukce účastníkovi aukce, který podal v pořadí další nejvyšší cenu (kupní cenou je nejvyšší nabídka dalšího účastníka). Pokud takovou možnost předmětný účastník aukce přijme, stává se řádným vydražitelem. Nestane-li se tak, nebo neuhradí-li takový vydražitel kupní cenu předmětu aukce, může obdobným způsobem oslovit organizátor dalšího účastníka aukce, nebo zařadit předmět aukce do jiné aukční akce. 6. Prohlášení účastníka 6.1 Účastníci aukční akce, dobrovolným poskytnutím základních identifikačních údajů formou registrace do probíhající aukční akce, vyjadřují úplný a bezvýhradný souhlas s úplnými pravidly aukcí pořádaných neziskovou organizaci NFDO KRTEK a zároveň vyjadřují svůj souhlas podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, se zpracováním osobních údajů účastníkem uvedených pro potřeby pořádání aukčních akcí a to do případného písemného odvolání tohoto souhlasu. Účastníci aukční akce dále souhlasí se zveřejněním svého jména ve sdělovacích prostředcích a na internetových stránkách pořadatele v rámci vyhlášení výsledků aukční akce. Účastníci aukční akce dále výslovně souhlasí s tím, že jejich kontaktní údaje mohou být použity k zaslání obchodních sdělení pořadatele. 6.2 Text předchozího odstavce musí být součástí registrace účastníka do každé aukční akce.

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky a pravidla provozu a užívání internetové aukce na portálu www.ratelier.com, info@r-atelier.com, stanovené v souladu s ustanovením 273 odst.1 Obchodního

Více

AUKČNÍ ŘÁD. I. Úvodní ujednání

AUKČNÍ ŘÁD. I. Úvodní ujednání AUKČNÍ ŘÁD I. Úvodní ujednání 1.1. Tyto aukční řád upravuje postup při aukčním prodeji věcí ve výlučném vlastnictví organizátora aukce, které jsou podrobně specifikovány v aukční vyhlášce. 1.2. Aukce není

Více

DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD. platný ode dne 1.2.2016

DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD. platný ode dne 1.2.2016 DOROTHEUM - AUKČNÍ ŘÁD platný ode dne 1.2.2016 DOROTHEUM spol. s r.o., se sídlem Praha 1, Ovocný trh č.p. 580, č.or. 2, PSČ: 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Usnesení o nařízení dražebního jednání (dražební vyhláška)

Usnesení o nařízení dražebního jednání (dražební vyhláška) Exekutorský úřad Trutnov, Ječná 479, 541 03 Trutnov S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Jan Bohutínský tel.: 499841570, fax: 499841570, e-mail: podatelna@exekutor-trutnov.cz číslo soudního exekutora: 158,

Více

Zásady činnosti obchodní společnosti Internetové aukce realit, a.s.

Zásady činnosti obchodní společnosti Internetové aukce realit, a.s. Zásady činnosti obchodní společnosti Internetové aukce realit, a.s. ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Čl. 1 Účel činnosti Obchodní společnost Internetové aukce realit, a.s. se sídlem v Kroměříži, Jánská 25/1, IČ

Více

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: 20 C 91/2012-9 101 EX 7265/14-217 25.4.2016 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: 20 C 91/2012-9 101 EX 7265/14-217 25.4.2016 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah.

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah. Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

U S N E S E N Í. usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání. dražební vyhlášku

U S N E S E N Í. usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání. dražební vyhlášku č.j. 087 Ex 652/05-60 21 Nc 8130/2005-3 ev.č.opr. 440/05 U S N E S E N Í Exekutorský kandidát Mgr. Pavel Tintěra, pověřený soudním exekutorem Exekutorského úřadu v Rakovníku JUDr. Hanou Šajnerovou, se

Více

IČ: 66240697 tel.: 542 220 200, email: podatelna@exekutorblazkova.cz, web: www.exekutorblazkova.cz, ID DS: miag789. Číslo jednací: 006 EX 49/03-462

IČ: 66240697 tel.: 542 220 200, email: podatelna@exekutorblazkova.cz, web: www.exekutorblazkova.cz, ID DS: miag789. Číslo jednací: 006 EX 49/03-462 Exekutorský úřad Brno - město, Konečného náměstí 2, 611 18 Brno JUDr. Alena Blažková, Ph.D., soudní exekutor IČ: 66240697 tel.: 542 220 200, email: podatelna@exekutorblazkova.cz, web: www.exekutorblazkova.cz,

Více

Usnesení o nařízení dalšího dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná dražba)

Usnesení o nařízení dalšího dražebního jednání (dražební vyhláška opakovaná dražba) Exekutorský úřad Trutnov, Ječná 479, 541 03 Trutnov S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Jan Bohutínský tel.: 499841570, fax: 499841570, e-mail: podatelna@exekutor-trutnov.cz číslo soudního exekutora: 158,

Více

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu.

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu. Via SMS s.r.o. ICO: 24720275 DIC: CZ 24720275 Zapsána v obchodním rejstríku vedeného Mestským soudem v Praze oddíl C, vložka 168675. Palác Lucerna, Vodickova 704/36, 116 02 Praha 1 Telefon: 810 888 101

Více

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ DRAŽBY

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ DRAŽBY E x e k u t o r s k ý ú ř a d D ě č í n Mgr. Zdeněk Pánek soudní exekutor Sídlo: Prokopa Holého 130/15, 405 02 Děčín IV., IČO: 66254949, ID datové schránky: a9eg8ts tel.: 412 530 303, fax: 412 531 678,

Více

Úvěrová smlouva. uzavřeli dne tuto Úvěrovou smlouvu. Hlava 1. Úvodní ustanovení a pojmy

Úvěrová smlouva. uzavřeli dne tuto Úvěrovou smlouvu. Hlava 1. Úvodní ustanovení a pojmy SPOLEČNOST Název: ATOMIC Finance, a.s. Identifikační číslo (IČO): 044 11 323, vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka B 20943, adresa sídla Společnosti a adresa pro doručování: Revoluční 724/7,

Více

Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška)

Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška) Č.j. 070 Ex 473/09-56 Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška) Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288 02 Nymburk,

Více

V případě nejasností nás kontaktujte buď na e-mailu info@ nemeckobezhranic.cz a nebo nemeckobezhranic@seznam.cz.

V případě nejasností nás kontaktujte buď na e-mailu info@ nemeckobezhranic.cz a nebo nemeckobezhranic@seznam.cz. PODMÍNKY PRODEJE Vážení zákazníci... Do Německa jezdíme každý týden, většinou v pátek. Veškeré objednávky tedy učiněné do čtvrtka 20hodin, budou nakoupeny následující den a odeslány v pondělí. V případě,

Více

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele 1.Pohledávková s.r.o., Bezručova 31, 794 01 Krnov, IČ: 25841114 ( zapsaná v oddílu C, vložka 21086, OR vedeném KS v Ostravě ) tel.: +420 608888976, email: pohledavky@pohledavkova.cz, www.pohledavkova.cz

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í 2009/SKL/2016-SKLM Č.j.: UZSVM/SKL/2164/2016-SKLM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti KOBOZ SERVICE s.r.o. se sídlem Holečkova 2538/5, 370 04 České Budějovice identifikační číslo: 276 38 863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých

Více

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto:

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Č.j.: 054 EX 625/05-197 U S N E S E N Í Mgr. Jiří Nevřela, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha - východ, se sídlem Praha 6, Karlovarská 3/195, pověřený provedením exekuce na základě usnesení, které

Více

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010 Exekutorský úřad Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín, Česká republika S o u d n í e x e k u t o r Mgr. Ing. Monika Michlová tel.: 558847012, mobil: 602757870, e-mail: podatelna@exekucenj.cz, DS:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují podmínky zveřejnění inzerce na internetovém serveru Zbavsetoho.cz dostupném na internetové adrese

Více

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: 3164EX1911/RVPIP/Ho 101 EX 4443/11-166 23.5.2016 USNESENÍ

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: 3164EX1911/RVPIP/Ho 101 EX 4443/11-166 23.5.2016 USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

o vyvěšení Usnesení 77EX 10061/05-57- dražební vyhláška vydaná soudním exekutorem JUDr. Martinem Růžičkou.

o vyvěšení Usnesení 77EX 10061/05-57- dražební vyhláška vydaná soudním exekutorem JUDr. Martinem Růžičkou. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ZLÍN JUDr. Martin Růžička, soudní exekutor Zlín, 2. Května 2384, PSČ: 760 01 tel. +420 577 00 56 70, tel.+fax. +420 577 00 56 71 e-mail: podatelna@euzlin.cz, www.euzlin.cz Naše zn.: 77Ex

Více

I Městský úřad Stráž pod Ralskem I i 1 1. Sp. ZD. 112 EX 1984/09-109. Věc: Žádost O uveřejnění dražební yyhlášky

I Městský úřad Stráž pod Ralskem I i 1 1. Sp. ZD. 112 EX 1984/09-109. Věc: Žádost O uveřejnění dražební yyhlášky ji. J~ Exekutorský úřad Děčín Mgr. Zdeněk Pánek - soudní exekutor Sídlo: Prokopa Holého 130/15,405 02 Děčín IV., ID datové schránky: ageg8ts tel.: 412 530303. fax: 412531 678, e-mail: podatelna@exekutordecin.cz,

Více

7. Nejnižší podání, minimální příhoz a dražební jistota

7. Nejnižší podání, minimální příhoz a dražební jistota Dražební vyhláška o konání veřejné dražby nedobrovolné elektronické dle zákona č. 26/2000 Sb. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby nedobrovolné elektronické. 1. Dražebník REXIM REALITY

Více

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský úřad Rokycany, soudní exekutor Mgr. Petr Micka Svazu bojovníků za svobodu 68, 337 01 Rokycany, IČ: 67967591 tel: 371 709 750, 734 836 345, email: podatelna@exekutorcr.cz, web: www.exekutorcr.cz,

Více

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ OPAKOVANÉ DRAŽBY

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ OPAKOVANÉ DRAŽBY E x e k u t o r s k ý ú ř a d D ě č í n Mgr. Zdeněk Pánek soudní exekutor Sídlo: Prokopa Holého 130/15, 405 02 Děčín IV, IČO: 66254949, ID datové schránky: a9eg8ts tel.: 412 530 303, fax: 412 531 678,

Více

U s n e s e n í. www.e-drazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci druhého povinného:

U s n e s e n í. www.e-drazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci druhého povinného: U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 582/12-118 Uvádějte při veškeré korespondenci Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu Praha-západ, se sídlem Plzeňská 298/276, 151 23 Praha 5, pověřený

Více

U S N E S E N Í. Č.j:111Ex228/14-67 evid.č.opr: 6700107284

U S N E S E N Í. Č.j:111Ex228/14-67 evid.č.opr: 6700107284 Č.j:111Ex228/14-67 evid.č.opr: 6700107284 U S N E S E N Í JUDr. Igor Olma, soudní exekutor Exekutorského úřadu Svitavy, nám. Míru 53/59, 568 02 Svitavy, pověřený provedením exekuce Okresnímu soudu ve Svitavách

Více

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava č.j. 102 EX 00082/12-095 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Milan Vlha, Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Prokešovo

Více

USNESENÍ. ve výši 61 411,00 Kč a povinnosti povinného uhradit oprávněnému náklady oprávněného a soudnímu exekutorovi náklady exekuce, vydává

USNESENÍ. ve výši 61 411,00 Kč a povinnosti povinného uhradit oprávněnému náklady oprávněného a soudnímu exekutorovi náklady exekuce, vydává Exekutorský úřad Brno - město, Konečného náměstí 2, 611 18 Brno JUDr. Alena Blažková, Ph.D., soudní exekutor IČ: 66240697 tel.: 542 220 200, email: podatelna@exekutorblazkova.cz, web: www.exekutorblazkova.cz,

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ŠUMPERK soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň IČ: 47844582, DIČ: CZ460603459 K.H.Máchy 1294/2, 787 01 Šumperk tel: 583 301 460, e-mail: podatelna@exekutor-sumperk.cz, www.exekutor-sumperk.cz,

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

Všeobecné podmínky pro nákup lístku

Všeobecné podmínky pro nákup lístku Preambule Poskytovatel je společnost, která má zájem prodávat Uživateli lístky na základě požadavku Uživatele a poskytovat mu s tím související služby, které mají k zajištění tohoto nákupu Uživateli pomoci.

Více

Usnesení o nařízení elektronické dražby

Usnesení o nařízení elektronické dražby EXEKUTORSKÝ ÚŘAD Praha 10 Mgr. Bednář Richard, Na Plískavě 1525/2, 102 00 Praha 10, (vchod z ulice Hostivařská) tel.: 272 101 211, email: info@exekuce.com, IČ: 66241146, http://www.exekuce.com č.j. 003

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Rychtaříkova 1, 326 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz USNESENÍ Spisová značka: 134 EX 08876/10-268

Více

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 18.8.2015 v 10:00 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby.

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 18.8.2015 v 10:00 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Rychtaříkova 1, 326 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz USNESENÍ Spisová značka: 134 EX 05048/09-211

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY družstvo TEXman se sídlem Třešňová 623/12, 460 14 Liberec IČ: 228 00 212 DIČ: CZ22800212 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,

Více

Obchodní podmínky DC Savings System, a.s.

Obchodní podmínky DC Savings System, a.s. Obchodní podmínky DC Savings System, a.s. se sídlem: Vídeňská 186/118, Přízřenice, 619 00 Brno IČ: 293 15 450 spisová značka: B 6796 vedená u Krajského soudu v Brně pro poskytování slev, skupinových nákupů,

Více

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele

Bod 2. Označení dražebníka a navrhovatele 1.Pohledávková s.r.o., Bezručova 31, 794 01 Krnov, IČ: 25841114 ( zapsaná v oddílu C, vložka 21086, OR vedeném KS v Ostravě ) tel.: +420 554617785, fax:+420 554631257, email: pohledavky@pohledavkova.cz,

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Rychtaříkova 1, 326 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz USNESENÍ Spisová značka: 134 EX 04366/09-278

Více

1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti

1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava č.j. 102 EX 00300/12-056 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Milan Vlha, Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Prokešovo

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. PROVOZOVATEL 2. KONTAKTNÍ ÚDAJE 3. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. PROVOZOVATEL 2. KONTAKTNÍ ÚDAJE 3. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. PROVOZOVATEL Martin Kubeš Bílovická 388/46 614 00 Brno Česká republika IČ: 02090341 DIČ: CZ9101274160 2. KONTAKTNÍ ÚDAJE email: info@gargoylewear.cz telefon: +420 608 003 089 (hovorné

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10, Komárov,

Více

U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A 0101EX6411 Číslo jednací: 164 EX 1700/11-99 U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Soudní exekutor Mgr. Jan Svoboda, Exekutorský úřad Olomouc se sídlem Dvořákova 222/32, 779 00 Olomouc, pověřený

Více

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 26.11.2013 v 9:30 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby.

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 26.11.2013 v 9:30 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Rychtaříkova 1, 326 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz USNESENÍ Spisová značka: 134 EX 10331/10-245

Více

Exekuční soud: Okresní soud v Karviné, pobočka v Havířově, vedeno pod č.j. 127 EXE 2862/2014-9

Exekuční soud: Okresní soud v Karviné, pobočka v Havířově, vedeno pod č.j. 127 EXE 2862/2014-9 *669/15-11* EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OLOMOUC Soudní exekutor Mgr. Svatopluk Šůstek Pavelčákova 14, 779 00 Olomouc I tel.: 730895831 I e-mail: podatelna@exekuceolomouc.cz I IDDS: pyz4snu V Olomouci dne 21.10.2015

Více

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava. Usnesení JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava č.j. 102 EX 00282/12-095 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Milan Vlha, Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Prokešovo

Více

Zahájení elektronické dražby proběhne v 10:00 hodin (od tohoto okamžiku mohou dražitelé činit příhozy).

Zahájení elektronické dražby proběhne v 10:00 hodin (od tohoto okamžiku mohou dražitelé činit příhozy). EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OLOMOUC Soudní exekutor Mgr. Svatopluk Šůstek Pavelčákova 14, 779 00 Olomouc I tel.: 730895831 I e-mail: podatelna@exekuceolomouc.cz I IDDS: pyz4snu V Olomouci dne 04.12.2015 Vyhotovil:

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ŠUMPERK soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň IČ: 47844582, DIČ: CZ460603459 K.H.Máchy 1294/2, 787 01 Šumperk tel: 583 301 460, e-mail: podatelna@exekutor-sumperk.cz, www.exekutor-sumperk.cz,

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Rychtaříkova 1, 326 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz USNESENÍ Spisová značka: 134 EX 21049/10-241

Více

Usnesení o nařízení opakované dražby (elektronická dražba)

Usnesení o nařízení opakované dražby (elektronická dražba) č.j. 003 EX 32/03-104 Usnesení o nařízení opakované dražby (elektronická dražba) Exekutorský kandidát Mgr. Erik Smola, pověřený soudním exekutorem Mgr. Richardem Bednářem, Exekutorský úřad Praha 10, sídlem

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor EXEKUTORSKÝ ÚŘAD JABLONEC NAD NISOU Mgr. Jan Mlynarčík, soudní exekutor Sídlo: ul. 5. května 2339/33, 466 01 Jablonec nad Nisou (1. patro budovy); Telefon: +420 483 704 320; Mobil: +420 606 645 115; Datová

Více

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ŠUMPERK soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň IČ: 47844582, DIČ: CZ460603459 K.H.Máchy 1294/2, 787 01 Šumperk tel: 583 301 460, e-mail: podatelna@exekutor-sumperk.cz, www.exekutor-sumperk.cz,

Více

U S N E S E N Í. t a k t o:

U S N E S E N Í. t a k t o: Exekutorský úřad Praha 9 Beranových 130, 199 00 Praha 18 - Letňany S o u d n í e x e k u t o r M g r. O n d ř e j S v o b o d a tel. / fax: +420 266 314 206, e-mail: urad@eupraha9.cz, ID DS: hhwv2xp; http://www.eupraha9.cz

Více

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 18.11.2015 ve 11:00 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby.

USNESENÍ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 18.11.2015 ve 11:00 hod. prostřednictvím elektronického systému dražeb na internetové adrese www.exdrazby. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Dominikánská 8, 301 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz, datova schranka: pvwg8xd Spisová

Více

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s., IČ:44848943, Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1,

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s., IČ:44848943, Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1, sp. zn. 095 Ex 1130/10/U 19-157 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský kandidát M g r. D a v i d H o z m a n, pověřený soudním exekutorem Exekutorského úřadu Prahy 4 JUDr. Janou Tvrdkovou, oprávněnou

Více

Kupující je seznámen s faktem, že obsah závazné objednávky je vyráběn na míru dle jeho požadavků.

Kupující je seznámen s faktem, že obsah závazné objednávky je vyráběn na míru dle jeho požadavků. Platné od: 1. ledna 2012 Obecná ustanovení: Na základě závazné objednávky uzavřené mezi kupujícím a webovým obchodem http://www.tuningsamolepka.cz, Firmou TUNINGSAMOLEPKA s.r.o., IČO: 275 30 159 (dále

Více

U s n e s e n í. www.exdrazby.cz. pozemek parcela číslo 188/1, zahrada

U s n e s e n í. www.exdrazby.cz. pozemek parcela číslo 188/1, zahrada U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 1351/12-69 Uvádějte při veškeré korespondenci JUDr. Milan Makarius, soudní exekutor, Exekutorský úřad Praha západ, se sídlem Plzeňská 298/276, 151 23 Praha 5, se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek. OBCHODNÍ PODMÍNKY stažení v PDF zde obchodní společnosti Centrum Vrkoč se sídlem Na Pěšině 3283/49, 69003 Břeclav identifikační číslo: 46924850 zapsané v obchodním rejstříku vedeném 370401, oddíl 1738,

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí

USNESENÍ. Dražební vyhlášku o provedení elektronické dražby nemovitých věcí EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ŠUMPERK soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň IČ: 47844582, DIČ: CZ460603459 K.H.Máchy 1294/2, 787 01 Šumperk tel: 583 301 460, e-mail: podatelna@exekutor-sumperk.cz, www.exekutor-sumperk.cz,

Více

Usnesení o novém termínu elektronického dražebního jednání

Usnesení o novém termínu elektronického dražebního jednání Č.j. 182 EX 105/14-168 Ev.č. opr. 7005114765 Při kontaktu s pracovníky úřadu uvádějte vždy č.j.! Soudní exekutor Mgr. Jana Kalistová, Exekutorský úřad Praha 8, se sídlem Kolmá 682/6, 190 00 Praha, Česká

Více

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Exekutor vydává tuto DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU (o elektronické dražbě):

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Exekutor vydává tuto DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU (o elektronické dražbě): Č.j.: 054 EX 1550/09-308 U S N E S E N Í Mgr. Jiří Nevřela, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha-východ, se sídlem Praha 6, Libocká 73/57, pověřený provedením exekuce na základě usnesení, které vydal

Více

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010 Exekutorský úřad Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín, Česká republika S o u d n í e x e k u t o r Mgr. Ing. Monika Michlová tel.: 558847012, mobil: 602757870, e-mail: podatelna@exekucenj.cz, DS:

Více

Č.j:111Ex7302/07-72 U S N E S E N Í

Č.j:111Ex7302/07-72 U S N E S E N Í Č.j:111Ex7302/07-72 U S N E S E N Í JUDr. Igor Olma, soudní exekutor Exekutorského úřadu Svitavy, nám. Míru 53/59, 568 02 Svitavy, pověřený provedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu v České

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č...

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č... SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č.... (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) Název: Zlínský kraj Sídlo: tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín IČO: 70891320

Více

Usnesení o elektronické dražbě

Usnesení o elektronické dražbě Č.j. 077 EX 4352/09-192 Usnesení o elektronické dražbě Soudní exekutor JUDr. Martin Růžička, Exekutorského úřadu ve Zlíně, se sídlem Zlín, 2. Května 2384, pověřený k provedení exekuce A: usnesením o nařízení

Více

U S N E S E N Í. D a l š í d r a ž b a

U S N E S E N Í. D a l š í d r a ž b a Exekutorský úřad Liberec Voroněžská 144/20, 460 01 Liberec I, Staré Město S o u d n í e x e k u t o r M g r. P e t r P o l a n s k ý tel: 485 104 163, fax: 485 104 271, e-mail: urad@exekuceliberec.cz,

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

Věc: Žádost o vyvěšení dražební vyhlášky

Věc: Žádost o vyvěšení dražební vyhlášky EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PRAHA 10 Mgr. Richard Bednář soudní exekutor Na Plískavě 1525/2, 102 00 Praha 10, CZE (vchod z ulice Hostivařská) č.j. 003 EX 3476/08-53 k č.j. 147 Nc 7385/2008-7 Uvádějte vždy naší sp.

Více

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010 Exekutorský úřad Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín, Česká republika S o u d n í e x e k u t o r Mgr. Ing. Monika Michlová tel.: 558847012, mobil: 602757870, e-mail: podatelna@exekucenj.cz, DS:

Více

Usnesení o nařízení elektronické dražby opakované

Usnesení o nařízení elektronické dražby opakované Usnesení o nařízení elektronické dražby opakované č.j. 003 EX 1931/07-85 Exekutorský kandidát Mgr. Pavel Danda, pověřený soudním exekutorem Mgr. Richardem Bednářem, Exekutorský úřad Praha 10, sídlem Na

Více

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA (O ELEKTRONICKÉ DRAŽBĚ)

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA (O ELEKTRONICKÉ DRAŽBĚ) Exekutorský úřad Plzeň sever, 312 00 Plzeň, Pod Vrchem 51 Soudní exekutor JUDr. Jaromír Peške Tel: 377 235 155, mobil: 728 135 509, e-mail: jpeske@volny.cz, www.exekutor-plzen.cz, ID DS: xy4g8ux U S N

Více

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Exekutor vydává tuto DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU (o elektronické dražbě):

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Exekutor vydává tuto DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU (o elektronické dražbě): Vyvěšeno dne: 06.07.2015 Svěšeno dne:.2015 Č.j.: 054 EX 604/08-268 U S N E S E N Í Mgr. Jiří Nevřela, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha-východ, se sídlem Praha 6, Libocká 73/57, pověřený provedením

Více

PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 2013 (dále jen Pravidla )

PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 2013 (dále jen Pravidla ) Ministerstvo zemědělství ČR Č.j.: 83868/2011-MZE 14112 PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 2013 (dále jen Pravidla ) Ministerstvo

Více

Usnesení o nařízení elektronické dražby

Usnesení o nařízení elektronické dražby č.j. 003 EX 8279/11-25 Usnesení o nařízení elektronické dražby Exekutorský kandidát Mgr. Erik Smola, pověřený soudním exekutorem Mgr. Richardem Bednářem, Exekutorský úřad Praha 10, sídlem Na Plískavě 1525/2,

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60200 Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 60200 Brno 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 4566/BHO/2016-BHOM Č.j.: UZSVM/BHO/4569/2016-BHOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) podnikatele Eva Schunke, se sídlem a bydlištěm Horní Roveň 216, Dolní Roveň 53371, identifikační číslo: 73650412,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti B ORIGINAL s.r.o. se sídlem Pod Lesem 57/7, 735 42 Těrlicko-Horní Těrlicko identifikační číslo: 25872427 zapsané v obchodním rejstříku vedeném U KS Ostrava, oddíl

Více

Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s.

Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s. Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s. Článek 1: Úvodní ustanovení Tyto smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.zohir.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.zohir.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společností Svět pohybu z.s. se sídlem Žižkova 139, Bakov nad Jizerou identifikační číslo: 04700201 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze L 64158 a obchodní

Více

Popis předmětu dražby a jeho stavu: Bytová jednotka č.449/9 o velikosti 3 + 1 užitná plocha 75,46 m2 - po provedené stavební úpravě 3 + kk - se

Popis předmětu dražby a jeho stavu: Bytová jednotka č.449/9 o velikosti 3 + 1 užitná plocha 75,46 m2 - po provedené stavební úpravě 3 + kk - se č.j.: 0745 D 000006 / 16 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Nedobrovolné elektronické dražby vyhotovená dle 43 zákona č. 26/2000 Sb., v platném znění. Bod 1. Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OLOMOUC

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OLOMOUC *774/15-43* EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OLOMOUC Soudní exekutor Mgr. Svatopluk Šůstek Pavelčákova 14, 779 00 Olomouc I tel.: 730895831 I e-mail: podatelna@exekuceolomouc.cz I IDDS: pyz4snu V Olomouci dne 07.04.2016

Více

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA (O ELEKTRONICKÉ DRAŽBĚ)

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA (O ELEKTRONICKÉ DRAŽBĚ) Exekutorský úřad Liberec Voroněžská 144/20, 460 01 Liberec I, Staré Město Soudní exekutor Mgr. Petr Polanský tel: 485 104 163, fax: 485 104 271, e-mail: urad@exekuceliberec.cz, www: http://www.exekuceliberec.cz,id

Více

Václav Robovský, posledně bytem Sadová 475, Týnec nad Labem, dat. nar.: 22.05.1943, zemřelém 14.12.2000

Václav Robovský, posledně bytem Sadová 475, Týnec nad Labem, dat. nar.: 22.05.1943, zemřelém 14.12.2000 Č.j. 070 Ex 4839/11-102 Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288 02 Nymburk, pověřený k provedení

Více

U s n e s e n í. r o z h o d l:

U s n e s e n í. r o z h o d l: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PRAHA - VÝCHOD Soudní exekutor JUDr. Marcel Smékal Michelská 1326/62, 140 00 Praha 4 Tel: +420 236 034 034, fax: +420 236 034 000, E-mail: urad@exsmekal.cz U s n e s e n í Spisová značka:

Více

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010

číslo soudního exekutora: 163, IČ: 72074116, DIČ: CZ CZ7560064897, č.ú.: 2200077060/2010 Exekutorský úřad Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín, Česká republika S o u d n í e x e k u t o r Mgr. Ing. Monika Michlová tel.: 558847012, mobil: 602757870, e-mail: podatelna@exekucenj.cz, DS:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz I. 1. 1. Provozovatel (Radek Krmela a David Krmela) provozují bezdrátovou síť pod označením RDLnet.cz dle rozdělených lokalit, jejímž prostřednictvím je zajišťováno

Více

USNESENÍ. Číslo jednací: 131 EX 14495/12-244

USNESENÍ. Číslo jednací: 131 EX 14495/12-244 Exekutorský úřad Liberec Voroněžská 144/20, 460 01 Liberec I, Staré Město Soudní exekutor Mgr. Petr Polanský tel: 485 104 163, fax: 485 104 271, e-mail: urad@exekuceliberec.cz, www: http://www.exekuceliberec.cz,id

Více

U s n e s e n í. www.e-drazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci dlužníka:

U s n e s e n í. www.e-drazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci dlužníka: U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EJ 6/2015 Uvádějte při veškeré korespondenci Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu Praha-západ, se sídlem Plzeňská 298/276, 151 23 Praha 5,, pověřený

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY NEMOVITÝCH VĚCÍ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY NEMOVITÝCH VĚCÍ č.j. 099 CD 4010/14-31 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, oprávněný dle 76 odst 2 zák. 120/2001 Sb. (exekuční řád) k provedení

Více

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOL. REGIONSERVIS S.R.O. PLATNÉ OD 1. 2. 2015 Všeobecné obchodní společnosti REGIONSERVIS s.r.o., se sídlem Nad Koupadly 287/5, Strašín, 251 01 Říčany, IČO: 27427170, DIČ:

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / POJISTKA (dále také rámcová smlouva )

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / POJISTKA (dále také rámcová smlouva ) RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / POJISTKA (dále také rámcová smlouva ) č. ČSBU 1/2009 uzavřená mezi níže uvedenými společnostmi: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, PSČ 140 00 IČ:

Více