Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Nominace nejúspěšnějších sportovců LK za r pro krajské finále Nejlepší sportovci z jednotlivých okresních kol ankety postupují do krajského finále, které se uskuteční v Divadle FXŠ v Liberci. Nominační klíč byl následující: - v katergorii jednotlivců mládeže a dospělých: umístění v okresní anketě na místě - v katergorii družstev mládeže a dospělých: umístění v okresní anktetě na místě - v kategoriích trenér a handicapovaní sportovci: umístění v okresní anketě na 1. místě Způsob hodnocení: - odborná hodnotitelská komise v počtu 40 osob(po 10 osobách z každého okresu), která určí konečné pořadí pro krajské finále - čtenáři Deníků prostřednictvím kuponů zveřejněných v Denících určí "Sportovní hvězdu Libereckého kraje" - uzávěrka hlasování: zaslat: Liberecký deník, p. Cihlář, Řeznická 7, Liberec 1 JEDNOTLIVCI - DOSPĚLÍ: Bank Ondřej (Dukla Liberec), lyžování: páté místo na mistrovství světa GAPA super kombinace. Bauer Lukáš (Dukla Liberec), běh na lyžích: MČR-dvě zlaté medaile, jedna bronzová medaile. Sedmé místo na mistrovství světa na 15 kilometrů klasicky. Erbenová Helena (Ski klub Jablonec, Bižuterie Jablonec), klasické lyžování, terénní triatlon: 1. místo ve štafetě na 3 4 km volně MČR Harrachov, 1. místo na 5 km klasicky Ski Tour Jablonec, 1. místo na 5 km volně ČP Jablonec, 2. místo na 5 km klasicky ČP H. Mísečky, 2. místo na 10 km klasicky mass start ČP Jablonec, 2. místo na 10 km volně stíhací závod Ski Tour Jablonec, 3. místo na 2 km volně Ski Tour Jablonec, 3. místo ve sprintu volně MČR Harrachov. Na MS Xterra na Havaji získala třetí místo, v závodech SP obsadila 2., 3. a 5. místo. V závodech ČP vyhrála všechny závody. Frydrychová Zita (Lokomotiva Liberec), trampolíny: Osmé místo na SP v kategorii jednotlivkyň a týmů.

2 Gebre Selassie Theo (FC Slovan Liberec), fotbal: reprezentant ČR Housová Alena(Sokol Jablonec n. J.),skiboby: 3 1. místo a 1 2. místo na mistrovství světa, vítězka Světového poháru, čtyřnásobná mistryně republiky. Chocová Petra (PK Česká Lípa), plavání: Jistá účastnice OH v Londýně 2012 (splnila A limit na MS v Šanghaji), reprezentantka, rekordmanka ČR (5 ), medailistka z MČR, 12. na MS v Šanghaji na 50 m prsa (rekord ČR) a 13. na 100 m prsa (rekord ČR), na ME Štětín: 7. (50 m prsa rekord ČR) a 14. (100 m prsa). Kazda Jan (TJ Turnov), kickbox: 2. místo na mistrovství světa (kategorie do 91 kg). Koudelka Roman (LSK Lomnice), skoky na lyžích: 3 3. místo a 1 4. místo ve Světovém poháru. Lafata David (Baumit Jablonec), fotbal: elitní kanonýr a reprezentant. S reprezentací postoupil na ME 2012, vstoupil do Klubu ligových kanonýrů. Loubková Ivana (TT Cyklorenova Cvikov), triatlon, duatlon: 1. na MČR xterra duatlon Praha, 1. na MČR xterra triatlon Ostrov, 1. v dlouhém duatlonu Krušnoman, 1. v ČP xterra, 1. v Xterra Tří zemí, 3. na Novacupu, prokázala hodnotné výsledky za družstvo AC Č. Lípa (extraliga). Müllerová Martina (Iron Fighters Rádlo), kickbox: reprezentantka, 1. místo mistrovství světa WKA v K1, 1. místo mistrovství světa WKA kickbox fullcontact, 1. místo mistrovství Evropy WKF v K1, 1. místo mistrovství Evropy WKF kickbox fullcontact, mistryně ČR kickbox fullcontact, lowkick a K1. Nedvěd Petr (HC Bílí Tygři Liberec), hokej: hvězda hokejové extraligy, reprezentant ČR Samek Ondřej (Sport Relax Česká Lípa), karate: reprezentant, mistr světa, vicemistr světa, 1 x bronz kata. MS WTKA dvojnásobný mistr světa (kata duo), MS WTKA 1 bronz (sebeobrana), Národní pohár ČR 1 stříbro (kata muži). Soukalová Gabriela (SG Jablonec n. N.), biatlon: reprezentantka, v IBU Cupu vybojovala dvakrát 1. místo ve sprintu a ve stíhačce, na ME získala druhé místo. Letos startuje v IBU Cupu a SP. Šlesingr Michal, SKP Jablonec, biatlon: reprezentant, v konečném hodnocení Světového poháru se umístil na 9. místě, letos odstartoval SP znamenitě a obsadil 2., 8. a dvě 12. místa. Šlesingr patří mezi elitu světových biatlonistů.

3 Šostková Zuzana (SSK Manušice), sportovní střelba: reprezentantka, 3. na Letní světové univerziádě v Shenzhenu, Čína (SM 3 x20 družstva), MČR Mistryně ČR VzPu 40 ženy, 1. na AMČR (SM 3 20 ženy), 3. na AMČR (VzPu 40 ženy), 3. na AMČR (SM 60 ženy), 3. na MČR (VzPu 40 družstva). Trejbal Filip (Spartak Rokytnice n. J.), lyžování: 4. místo v Evropském poháru (slalom), 33. místo ve Světovém poháru (slalom). Zika Adam(SK Studenec), alpské lyžování: reprezentant, nejlepší závodník Světové univerziády 2 1., 1 2. a 1 3. místo; 1. místo na Evropském poháru ve Folgarii; 2. místo (slalom) a 3. místo (SuperG) na mistrovství ČR. Znamenáček Pavel (Sport Relax Česká Lípa), karate: reprezentant, MS WTKA dvojnásobný mistr světa (kata a kata Master), MS WTKA dvojnásobný mistr světa (kata duo), MS WTKA 1 bronz (sebeobrana). JEDNOTLIVCI - MLÁDEŽ: Bělková Kateřina (SK Nový Bor), sportovní lezení: vítězka Českého poháru v lezeckém sprintu, stříbrná v české větvi Tendon Cupu, finalistka ČP, vítězka většiny závodů mládeže. Bogar Kryštof (OK Jiskra Nový Bor), orientační běh MTBO: juniorský reprezentant, 2 1. a 1 6. na MS juniorů, 4 1. na MČR juniorů. Čížek Martin (ČKS SKI Jilemnice), běh na lyžích: 1. místo na Trofeo Topolino Itálie (neoficiální Mistrovství Evropy žactva); 2 1. místo a 1 2. místo na Mistrovství ČR, vítěz Českého poháru. Fedorko Jan (TJ Sokol Jablonec n. J.), skiboby: 4 1. místo na juniorském mistrovství světa, vítěz Evropského poháru 2011; 3 1. místo na MČR. Horká Ludmila (ČKS SKI Jilemnice), běh na lyžích: 32. a 36. místo na Mistrovství světa juniorů v Otepee, 2. a 6. místo na FIS OPA Continental Cup v Oberwiesenthalu; 2 1. místo a 3 2. místo na mistrovství ČR. Jeníková Eva (AC Česká Lípa), atletika: mistryně ČR na 400 m přek., 3. na MČR do 22 let, reprezentantka. Knop Petr (Ski klub Jablonec), klasické lyžování: vítěz Českého poháru a Českého poháru na dlouhých tratích, účastník EYOWF 2011, kde se umístil na 8., 16. a 23. místě. 1. místo na 10 km v ČP, 3. místo na 2 km volně Ski Tour Jablonec, 1. místo na 7 km klasicky Ski Tour Jablonec, 1. místo na 10 km volně stíhací závod Ski Tour Jablonec, 2. místo na 7,5 km klasicky ČP, 1. místo na 10 km volně ČP, 1. místo na 7,5/7,5 km SD na MČR, před koncem roku vybojoval 1. a 2. místo na ME.

4 Kolář Ondřej (FC Slovan Liberec), fotbal: brankář reprezentace U18, účastník MS v Mexiku. Krupičková Michaela (Plochá dráha Liberec), motocyklový sport: vicemistryně světa, 4. místo v mistrovství Evropy, vicemistryně České republiky. Kunzová Karolína (Ski klub Jablonec), klasické lyžování: vítězka Českého poháru, vítězka Českého poháru ve sprintu, 2. místo v Českém poháru na dlouhých tratích, 2. místo na 3,5 km volně ČP Jablonec, 2. místo na 5 km klasicky mass start ČP Jablonec, 1. místo na 2 km volně Ski Tour Jablonec, 1. místo na 4 km klasicky Ski Tour Jablonec, 1. místo na 5 km volně stíhací závod Ski Tour Jablonec, 1. místo ve sprintu klasicky ČP NMNM, 2. místo na 3,3 km klasicky ČP NMNM, 3. místo na 5 km volně mass start ČP NMNM, 2. místo ve sprintu volně MČR Boží Dar. Mazgal Jaromír (AC Syner Turnov), atletika: 12. místo na juniorském mistrovství Evropy; 2 2. místo (disk, koule) na juniorském MČR; člen extraligového družstva mužů; osobní rekordy 57,66 (disk), 17,59 (koule, 7,16 kg). Michalská Klára (LIAZ Jablonec), atletika: reprezentantka, přebornice republiky v trojskoku na dráze a držitelka dalších tří medailí v hale i na dráze. Pokorná Šárka (Takt Liberec), sportovní tanec: mistryně světa ve street dance. Portyk Tomáš (LSK Lomnice), severská kombinace: 5 1. místo na juniorském mistrovství ČR. Rappová Anna-Marie (LIAZ Jablonec), atletika: reprezentantka, přebornice republiky v běhu na 60 m juniorek v hale a držitelka dalších tří medailí ve skoku dalekém v hale i na dráze. Říha Matěj (Slavia TU Liberec), karate: vítěz všech závodů v rámci MČR, letní Olympiády dětí a mládeže, kde reprezentoval Liberecký kraj, na Mistrovství Evropy v Maďarsku obsadil 2. místo. Samková Eva (Dukla Liberec), snowboardcros: vítězství na mistrovství světa juniorů, páté místo mezi dospělými. Vojířová Petra (SK Nový Bor), sportovní lezení: dvojnásobná juniorská reprezentantka ve sportovním lezení (rychlost, obtížnost). Vítězka závodu EP v Tarnowu, finalistka mistrovství světa 2011, příslušnice absolutní evropské elity, nejrychlejší česká lezkyně.

5 Wágnerová Anna (SK Nový Bor), sportovní lezení: dlouholetá dvojnásobná reprezentantka (rychlost, obtížnost), šestinásobná mistryně ČR, vítězka Českého poháru, účastnice EP a SP dospělých, opora českého týmu na MS Záděra Petr (Iron Fighters Rádlo), kickbox: reprezentant, 1. místo mistrovství světa WKA kickbox fullcontact, 2. místo MS WKA kickbox lightcontact, 1. místo Christmas Cup (mezinárodní turnaj), mistr ČR kickbox fullcontact. DRUŽSTVA - DOSPĚLÍ: AC Česká Lípa (atletika): družstvo žen je účastníkem nejvyšší soutěže v ČR Extraligy, kde letos skončilo na 10. místě. Aqua klub Liberec, sportovní orientační potápění: družstvo mužů (Němeček, Skružný, Černý a Kašpar) je vítězem světového poháru, mistři ČR. Baumit Jablonec (fotbal): získal v lize 3. místo, zahrál si evropskou ligu. HC Bílí Tygři Liberec, extraligový hokej: úspěšný účastník naší nejvyšší domácí soutěže ELP Jablonec (házená): bojují ve druhé lize o nejvyšší příčku. Karate klub Sport Relax Česká Lípa (karate): družstvo dospělých (Samek Ondřej, Znamenáček Pavel, Drobeček Jan, Kolek Jakub): reprezentanti ČR, MS WTKA Itálie mistři světa v kata duo, ME JKA Anglie vicemistři Evropy, MS WKC Liberec bronz, MS JKA Thajsko 4. místo, MČR 1 zlato. Novoborský ŠK (šachy): Viktor Láznička, Radoslav Wojtaszek, Mateusz Bartel, Zbyněk Hráček, Ján Markoš, Robert Cvek, Petr Hába: bronzová medaile na Evropském klubovém poháru 2011 (Rogaška Slatina, Slovinsko), obhájili vítězství v extralize družstev SKP Jablonec I (biatlon): štafeta mužů ve složení Vítek, Soukup, Šlesingr, Moravec vybojovala 7. místo ve SP. FC Slovan Liberec, ligový fotbal: 2. místo po podzimní části ligy AC Syner Turnov (muži, atletika): 8. místo v extralize družstev, udržení nejvyšší soutěže pro 15. rok Turnova v extralize. TJ Turnov (smíšené družstvo, orientační běh): mistři České republiky na MČR družstev.

6 ŠK Zikuda Turnov (družstvo mužů, šachy): 1. místo v Mistrovství ČR čtyřčlenných družstev, 8. místo v extraligovém ročníku 2010/2011. DRUŽSTVA - MLÁDEŽ: ČKS SKI Jilemnice (běh na lyžích): štafeta starších dorostenek (Kristýna Kožnarová, Anna Čechová, Lucie Charvátová), 1. místo na mistrovství ČR. ELP Jablonec (házená): mladší dorostenci jsou ve druhé lize na prvním místě. Mimo ligové účasti také obsadili na mistrovství republiky 6. místo. FBC Autodrom Česká Lípa (florbal): družstvo juniorů vybojovalo historický postup do nejvyšší soutěže. LIAZ Jablonec I. (atletika): starší žáci získali na mistrovství republiky družstev stříbrné medaile. LSK Lomnice (skoky na lyžích): družstvo starších žáků ve složení František Holík, Lukáš Daněk, 1. místo na Mistrovství ČR. TJ Lokomotiva Liberec(trampolíny): 1. místo na MČR (Matouš Drahoňovský a Michal Pelant). TSC Turnov (judo): žáci - 1. místo na Mistrovství ČR, 1. místo v krajském přeboru, vítězství v republikové soutěži Samurajské katany. Sport Aerobic Liberec(aerobik): mistryně České republiky, 2. na Czech Aerobic Open Cup, 2. místo na Slovak Aerobic Open, 1. na Poháru federací, 5. na Hungarian Open (Procházková, Šoltysová, Pilnáčková). Slavia TU Liberec(volejbal): starší žákyně - vítězství na Letní olympiádě mládeže v Olomouci a na MČR. Ski klub Jablonec (klasické lyžování): 1. místo na mistrovství republiky smíšených družstev dorostu. SK Nový Bor (horolezectví): reprezentanti Wágnerová Anna, Vojířová Petra, Bělková Kateřina, Stromecká Jana, Šimůnek Jan medailisté EP, vítězové ČP, mistři ČR, účastníci EP, SP, MS. Příslušníci absolutní lezecké špičky ČR. SSK Manušice (sportovní střelba): 1. na MČR VzPu 40 ml. dorostenky (Franceová, Franková, Širlová), 1. na MČR SM 60 dorostenci (Poláček, Cejpa, Šanda), 1. na MČR SM 3 20 dorostenci (Poláček, Cejpa, Šanda), 3. na MČR SM 60 juniorky (Franceová, Širlová, Klečková), 3. na MČR SM 3 20 juniorky (Franceová, Širlová, Klečková).

7 TRENÉR: Komňacký František (Baumit Jablonec), fotbal: zkušený trenér vybojoval 3. místo, zažil také účast v evropských pohárech, s reprezentací jako asistent postoupil na ME Portyk Tomáš (LSK Lomnice n. Pop.), severská kombinace.: jeho svěřenci získali 20 medailí z mistrovství ČR. Slaný Štěpán (FBC Česká Lípa), florbal: šéftrenér, má největší podíl na rozmachu tohoto sportu na Českolipsku. Šilhavý Jaroslav (FC Slovan Liberec), fotbal: jeho tým atakuje samou špici ligové tabulky. HANDICAPOVANÍ SPORTOVCI: Broulíková Jana (Handi SK Sluníčko SPMP Jablonec), moderní gymnastika: zúčastnila se speciálních letních olympijských her 2011 v Aténách, kde vybojovala: 1. místo švihadlo, 2. místo míč, 3. místo obruč, 3. místo stuha, celkově obsadila 2. místo ve čtyřboji. Míková Adéla (SK Handisport Liberec), plavání, lyžování: MČR v plavání: 50 m volným způsobem 1. místo, 100 m volným způsobem 1. místo, 50 m znak 1. místo, 100 m znak 1. místo, 50 m prsa 1. místo, 100 m prsa 1. místo. MM Německa v plavání: 400 m volným způsobem 1. místo, 50 m motýlek 2. místo, 50 m volným způsobem 3. místo. MČR v lyžování: 3 km klasicky 2. místo. SKST Liberec stolní tenis vozíčkáři (Tauš Suchánek).

Návrhy na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec 2013 Jednotlivci dospělí Bernátová Kristýna (Sport Aerobic Liberec), aerobik. Vicemistryně ČR 2013 v kategorii jednotlivkyň, vítězka 1. kola Poháru federací

Více

Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015

Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015 Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015 Dospělí jednotlivci BANK ONDŘEJ (Dukla Liberec), alpské lyžování. 3. místo v superkombinaci Světového poháru v Kitzbühelu, 7. místo ve sjezdu na mistrovství

Více

ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013

ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013 ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013 MISTROVSTVÍ SVĚTA 1. místo Martina Sáblíková rychlobruslení jednotlivé tratě, 5000 m 1. místo Jitka Landová letní biatlon stíhací

Více

Nejlepší sportovec roku 2011: 1.kategorie JEDNOTLIVCI 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2.

Nejlepší sportovec roku 2011: 1.kategorie JEDNOTLIVCI 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2. Nejlepší sportovec roku 2011: 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2. Tomáš DLABAJA - TJ Turnov, oddíl orientačního běhu 3. Jan ČAPEK - Atom cycles Turnov 4. Jan Kazda

Více

sportovci Libereckého kraje Nominace

sportovci Libereckého kraje Nominace Nej ejúspěšnější sportovci Libereckého kraje Nominace pro rok 2014 DOSPĚLÍ - JEDNOTLIVCI SAMKOVÁ Eva (Dukla Liberec), snowboarding. Zlatá medaile ve snowboardcrossu na ZOH v Soči. BANK Ondřej (Dukla Liberec),

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí)

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) 1. ADAM ONDRA, TJ Tesla Brno Lezec, který jako první v historii dosáhl titulu mistra světa v kategorii bouldering a v lezení na obtížnost.

Více

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů Výsledky 46. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Sportovní akce roku 1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů 2. Mc Rai Cup, Spirálka, 45 bodů 3.

Více

Tabulka schválených dotací - Program II - Podpora sportovních akcí regionálního charakteru v roce 2015

Tabulka schválených dotací - Program II - Podpora sportovních akcí regionálního charakteru v roce 2015 Tabulka schválených dotací - Program II - Podpora sportovních akcí regionálního charakteru v roce 2015 Poř. Okres Sport Název příjemce IČ Podporovaná sportovní akce okres Jeseník AGENAS TEAM autoklub v

Více

Nákup vybavení a úhrada o.s. 48282278 České Lípy. cestovného pro SK Skalice 2. Nákup sportovního materiálu a o.s. 15045447 SKI Jilemnice, o.s.

Nákup vybavení a úhrada o.s. 48282278 České Lípy. cestovného pro SK Skalice 2. Nákup sportovního materiálu a o.s. 15045447 SKI Jilemnice, o.s. PODPOŘENÉ PROJEKTY v podprogramu č. 3.5 Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací v úhrnném objemu 2.022.000,- Kč, níže uvedeným příjemcům na projekt / aktivitu ve výši: p.č. Název projektu

Více

Liberecký krajský atletický svaz SEZONA OBSAH

Liberecký krajský atletický svaz SEZONA OBSAH Liberecký krajský atletický svaz SEZONA 2014 OBSAH Soutěže družstev Mistrovství České republiky Přeborníci Libereckého kraje Výkony na dráze - mužské složky Výkony na dráze - ženské složky Rekordy Libereckého

Více

Sportovec města Třebíče 2016

Sportovec města Třebíče 2016 Sportovec města Třebíče 2016 Jednotlivci dospělí: Ondřej Benda, fotbal, HFK Třebíč defenzivní záložník, přístupem a pílí je vzorem pro ostatní Michal Dočekal, fotbal, HFK Třebíč rychlonohý a důrazný útočník,

Více

Hlavní sezóna 2012 Dospělí junioři dorost

Hlavní sezóna 2012 Dospělí junioři dorost Výsledkový zpravodaj AK Kroměříž Hlavní sezóna 2012 Dospělí junioři dorost 30.8.2012 Dudince - 8.ročník HONT 2012. 1. místo TULÁČEK Vladislav muži Koule 18,53 m 1. místo GONDOR Igor muži Disk 57,43 m 2.

Více

ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU

ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU Za rok 2004 Stanislava MRÁZOVÁ, TSC Turnov, Sport pro všechny, in memoriam Dlouholetá obětavá cvičitelka v oddíle Sport pro všechny v Turnově II, kde vedla kolektiv

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky - studentek GON v Č. Budějovicích do r. 2011 - studentek Gymnázia Česká a Olympijských nadějí od roku 2012 Dominika Červenková roč. 1988 Eva Pavelková, roč.

Více

HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015

HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015 HRY VII. LETNÍ OLYMPIÁDY dětí a mládeže České republiky 2015 PLZEŇSKÝ KRAJ 14. 19. 6. 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE LODM 2015 Zahajovací ceremoniál Kdy: neděle 14. června 2015 Kde: Zimní stadion ČEZ Aréna Plzeň

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Pozornost lyžařských fanoušků se o uplynulém víkendu - 9. a 10. března 2013 upnula do harrachovského skokanského

Více

Výše celkových nákladů. Výše požadované dotace. Návrh na dotaci Kč Kč Kč 4.9.2010 25 000 10 000 3 000 propagace

Výše celkových nákladů. Výše požadované dotace. Návrh na dotaci Kč Kč Kč 4.9.2010 25 000 10 000 3 000 propagace Tabulka žádostí o poskytnutí dotací ze sportovního fondu na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce s termínem konání od 1. září do 28. února 1 A-Styl Den otevřených dveří / A - STYL Centrum Výše

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Výsledky ankety. pořadí jméno body Mládež - jednotlivci

Výsledky ankety. pořadí jméno body Mládež - jednotlivci Výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec okresu Semily za rok 2012 pořadí jméno body Mládež - jednotlivci 1. Portyk Tomáš LSK Lomnice n.pop. 125 severská kombinace 1. místo na OH mládeže, 4x1.místo na Mistrovství

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Moravskoslezské cukrovary

Více

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 17. září 2013

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 17. září 2013 Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva kého kraje z 17. září 2013 usnesení č. 79/8/2013/VVVZS Výbor pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva kého

Více

5 TS TAKT Liberec, o.s Pravidelná činnost taneční skupiny TAKT Liberec

5 TS TAKT Liberec, o.s Pravidelná činnost taneční skupiny TAKT Liberec PODPOŘENÉ PROJEKTY v programu č. 4.21 PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ v úhrnném objemu 19.957.000,- Kč, níže uvedeným příjemcům na projekt / aktivitu ve výši: p.č. Název žadatele

Více

Opatření č. 2 Příspěvek na sportovní soutěže a poháry, výzva 2.

Opatření č. 2 Příspěvek na sportovní soutěže a poháry, výzva 2. Opatření č. 2 Příspěvek na sportovní soutěže a poháry, výzva 2. / jméno (rok 2009) upravená TJ OB České Budějovice Budějovický pohár - 16. ročník 30.8. Dasný-Bezdrev 10 000 5 000 TJ Lokomotiva ČB Suchovrbnský

Více

Moderátor Radek Šilhan

Moderátor Radek Šilhan Moderátor Radek Šilhan Kristýna Šebíková Lešek Semelka Žongler Petr SOKOL MLADÁ BOLESLAV SPORTOVNÍ VŠESTRANNOST V Sokole více jak čtyřicet let vede cvičení jak předškolních dětí, tak seniorů. Její sportovní

Více

SOUTĚŢE DRUŢSTEV 2008

SOUTĚŢE DRUŢSTEV 2008 SOUTĚŢE DRUŢSTEV 2008 Mistrovství republiky ţen 1. USK Praha 14 172 2. ACP Olymp Brno 11 155,5 3. PSK Olymp Praha 11 133 4. Hvězda SKP Pardubice 7 102 5. Sokol SG Plzeň-Petřín 6 49 6. AK SSK Vítkovice

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce

Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce Žádosti o poskytnutí dotací ze sportovního fondu pro 1. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce 1 Výše Návrh Výše celkových požadované skutečné Žadatel Název akce Termín pořádané

Více

TABULKY 2007 SOKOL KOLÍN ATLETIKA

TABULKY 2007 SOKOL KOLÍN ATLETIKA TABULKY 2007 SOKOL KOLÍN ATLETIKA Vážení přátelé, už 107 let má za sebou atletika v našem městě a konec roku je vždy příležitostí k ohlédnutí za uplynulou sezónou. Ta byla z jedné strany, pokud jde o sportovní

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Balakom, a.s. - generální

Více

Velká cena města Kolína (18.8.2013)

Velká cena města Kolína (18.8.2013) Velká cena města Kolína (18.8.2013) Informace o závodě Datum konání: 18.8.2013 Místo konání: Kolín Pořadatel: TJ Sokol Kolín-atletika Výsledky zpracoval: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Technický delegát:

Více

VÝSLEDKY VRCHOLNÝCH MEZINÁRODNÍCH SOUTĚŽÍ ROKU 2007

VÝSLEDKY VRCHOLNÝCH MEZINÁRODNÍCH SOUTĚŽÍ ROKU 2007 VÝSLEDKY VRCHOLNÝCH MEZINÁRODNÍCH SOUTĚŽÍ ROKU 2007 MISTROVSTVÍ SVĚTA 1. místo Záhrobská Šárka sjezdové lyžování slalom speciál 2. místo Šlesingr Michal biatlon sprint 10 km 2. místo ČR, podíl Doleček

Více

SOKOL KOLÍN - ATLETIKA

SOKOL KOLÍN - ATLETIKA TABULKY 2004 SOKOL KOLÍN - ATLETIKA Družstvo dorostenek 6. místo ve finále mistrovství ČR Zleva stojí: Markéta Tučková, Markéta Štětinová, Michaela Nováková, Lucie Procházková, Tereza Žaludová, Kateřina

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

SPORTOVNÍ KALENDÁŘ 2013

SPORTOVNÍ KALENDÁŘ 2013 SPORTOVNÍ KALENDÁŘ 2013 Jiří Kreuter, Vojtěch Holoubek 05.01. PRAHA Olymp Cup 150m Doleček František 32.71 500m Doleček František 2:14,06 Dálka 1. Ogoun Petr 695 06.01. ESSING Hochsprungmeeting Výška 1.

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Hodnocení sezóny biatlonu 2010/11

Hodnocení sezóny biatlonu 2010/11 1 Český pohár v biatlonu Hodnocení sezóny biatlonu 2010/11 Model soutěží oproti předchozím sezónám doznal určitých výrazných změn. V letošní sezóně se uplatnil model Středoevropského poháru (CEC Cupu),

Více

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 OBSAH ATLETIKA... 3 BASKETBAL... 3 CYKLISTIKA... 4 FOTBAL... 4 HÁZENÁ... 5 KANOISTIKA... 5 ORIENTAČNÍ BĚH... 5 PLAVÁNÍ...

Více

Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 3. dubna 2014

Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 3. dubna 2014 Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady kého kraje z 3. dubna 2014 usnesení č. 1/1/2014/mSK schvaluje program 1. mimořádného zasedání konaného dne 3. 4. 2014 v následujícím znění: 1. Program

Více

Výsledková listina. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA 28. ÚNORA 2015 Vrchlabí Sprint volně - kvalifikace

Výsledková listina. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA 28. ÚNORA 2015 Vrchlabí Sprint volně - kvalifikace Výsledková listina MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA 28. ÚNORA 2015 Vrchlabí Sprint volně - kvalifikace 1 2 Místo Vrchlabí Datum 28. února 2015 Mistrovství České republiky CZECH NORDIC CUP 2015

Více

Nominace na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec za rok 2016

Nominace na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec za rok 2016 Nominace na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec za rok 2016 DOSPĚLÍ JEDNOTLIVCI BERNÁTOVÁ Kristýna (Sport Aerobic Liberec), aerobik. Mistryně republiky v trojicích, vicemistryně republiky v jednotlivcích,

Více

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014 Usnesení ovní komise Rady kého kraje z 30. dubna 2014 usnesení č. 8/2/2014/SK schvaluje program 2. zasedání konaného dne 30. 4. 2014 v následujícím znění: 1. Program jednání. 2. Kontrola plnění usnesení

Více

Mistrovství ČR mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň ve vícebojích (8-10.2.2013)

Mistrovství ČR mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň ve vícebojích (8-10.2.2013) Mistrovství ČR mužů, žen, juniorů, juniorek, dorostenců, dorostenek, žáků a žákyň ve vícebojích (8-10.2.2013) Informace o závodě Datum konání: 8-10.2.2013 Místo konání: Praha-Stromovka Pořadatel: PSK OLYMP

Více

Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková

Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková Zaplněné hlediště Společenského domu v Neratovicích Mezi čestnými hosty usedli i paní senátorka Veronika Vrecionová a mistr světa

Více

Mistrovství České republiky pro rok 2008

Mistrovství České republiky pro rok 2008 8. března 2008 Horní Mísečky Juniorky HÁJKOVÁ Eliška Mistrovství České republiky pro rok 2008 Svaz lyžařů České republiky - úsek běžeckých disciplín Nové Město na Moravě Hančův memoriál Mistrovství České

Více

Oficiální výsledky Čísla Dukla

Oficiální výsledky Čísla Dukla TJ Dukla Liberec, Daniel Sport a Skimagazin otevřený závod pro žactvo Skimagazín CROSS 2015 open CZECH NORDIX CUP 2015 7. 3. 2015 Bedřichov Jury: Ředitel závodu: Arnošt Hlaváček Velitel tratí: Dan Baran

Více

HLAVNÍ ZÁVOD - absolutní pořadí

HLAVNÍ ZÁVOD - absolutní pořadí HLAVNÍ ZÁVOD - absolutní 108 Šáfr Vladimír, Matoušek Jan 1981 Triatlon Hrádek nad Nisou štafeta - muži hl.závod 0:19:09 8 0:50:34 1 0:14:38 3 1:24:21 1 1 110 Krutský Tomáš, Landa František 1979, 1974 KC

Více

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM Dívky do 5 let: 1. Janelová Lenka 2011 KB K. Šenov 0:31 min. 2. Svitáková Štěpánka 2011 K. Šenov 0:32 min. 3. Regnerová Karolína 2011 KB Ruprechtice 0:34 min.

Více

DRUŽSTVA DOROSTENCŮ, DOROSTENEK A JUNIORŮ

DRUŽSTVA DOROSTENCŮ, DOROSTENEK A JUNIORŮ DRUŽSTVA DOROSTENCŮ, DOROSTENEK A JUNIORŮ Květa Hájková V sezóně 2014 jsme do soutěží družstev přihlásili družstva dorostenců, dorostenek a juniorů. Vzhledem k minimálnímu počtu juniorek, jsme tuto kategorii

Více

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března 2013 schválilo usnesením č. ZK/4/198/2013 přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné

Více

Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče

Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Sportovní akce roku dle komise: 1. ME v baseballu do 12 let, Nuclears Třebíč, 52 bodů 2. Silvestrovský běh na Klučovku, Atletic Třebíč, 60 bodů 3. Utkání

Více

2. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 10.02.2015

2. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 10.02.2015 2. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 10.02. Pořadí jednání č. 33 Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 38/15 poskytnutí dotací z Dotačního fondu kého kraje, Programu č. 3., podprogramů: 3.5 Pravidelná

Více

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích 50 let oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích U příležitosti setkání na Kolibě v Litoměřicích 10. října 2014 1 Ohlédnutí za 50 lety existence oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích-Pokraticích

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria RD muži: Složení RD muži: Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít Kristejn Lukáš Krupčík Tomáš Krčmář

Více

7. mítink pro 2. kolo extraligy mužů a žen-pardubický atletický mítink (25.8.2013)

7. mítink pro 2. kolo extraligy mužů a žen-pardubický atletický mítink (25.8.2013) 7. mítink pro 2. kolo extraligy mužů a žen-pardubický atletický mítink (25.8.2013) Informace o závodě Datum konání: 25.8.2013 Místo konání: Pardubice Pořadatel: Hvězda SKP Pardubice Výsledky zpracoval:

Více

Sportovec města Třebíče 2017

Sportovec města Třebíče 2017 Sportovec města Třebíče 2017 Jednotlivci dospěli: Radka Březnová, triatlon, TJ Spartak Třebíč 1. místo na MČR juniorů v duatlonu. Petr Dobeš, kuželky, TJ Třebíč Člen juniorské reprezentace, která získala

Více

Mistrovství České republiky. Oficiální výsledky. Čísla ČPP. Mistryní České republiky pro rok 2015 se stává

Mistrovství České republiky. Oficiální výsledky. Čísla ČPP. Mistryní České republiky pro rok 2015 se stává Mistrovství České republiky Místo Vrchlabí Datum 28. února 2015 Oficiální výsledky TD Asistent TD zástupce STK Ředitel závodu Josef Gabriel Kateřina Žandová Iveta Roubíčková Hana Sládková Žákyně starší

Více

Ocenění Srdce pro Rotavu

Ocenění Srdce pro Rotavu Ocenění Srdce pro Rotavu (sál Slovanského domu v Rotavě dne 25.9.2015) Otta Bartovský in memoriam Zakladatel a trenér oddílu vzpírání na Karlovarsku. Pod jeho vedením založen první oddíl vzpírání v našem

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Sportovec města Třebíče 2018

Sportovec města Třebíče 2018 Sportovec města Třebíče 2018 Jednotlivci dospělí: Radim Bence, fotbal, HFK Třebíč Odchovanec třebíčského fotbalu, patří k nejlepším hráčům a svým přístupem k tréninkům a utkáním je příkladem pro ostatní.

Více

Kategorie dosp lých jednotlivci Avci Alice Bank Ond Bauer Lukáš Bartovi Milan Bernátová Kristýna Breznaník Michal Bulí Martin Cvachová Andrea

Kategorie dosp lých jednotlivci Avci Alice Bank Ond Bauer Lukáš Bartovi Milan Bernátová Kristýna Breznaník Michal Bulí Martin Cvachová Andrea Liberec - Letošní anketa bude opět sestávat z hodnocení nejlepších jednotlivců v kategoriích dospělých a mládeže, stejně jako v družstvech. Vyhodnoceni budou i veteráni od 60 let věku, handicapovaní, oceněn

Více

VÝSLEDKY 3. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY. PÍSEK 2013 "O pohár senátora Miroslava Krejči" 27.7.2013

VÝSLEDKY 3. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY. PÍSEK 2013 O pohár senátora Miroslava Krejči 27.7.2013 VÝSLEDKY 3. JIHOČESKÉ ATLETICKÉ VETERANIÁDY PÍSEK 2013 "O pohár senátora Miroslava Krejči" 27.7.2013 Senátor Ing. Miroslav Krejča předává pohár Janu Pospíšilovi za vítězství ve skoku dalekém sponzoři Senátor

Více

Výsledková listina. ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. ledna 2015 Rýmařov Obratnostní závod

Výsledková listina. ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. ledna 2015 Rýmařov Obratnostní závod Výsledková listina ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH STARŠÍHO ŽACTVA 31. ledna 2015 Rýmařov Obratnostní závod 1 2 Místo Rýmařov Datum 31. ledna 2015 1. Český pohár žactva Ski klub RD Rýmařov Český pohár staršího

Více

Běh přes Tabulovou horu - kvalifikace na ME

Běh přes Tabulovou horu - kvalifikace na ME Stránka č. 1 z 6 Výsledky závodu Běh přes Tabulovou horu - kvalifikace na ME Originál výsledků naleznete na adrese http://www.iscarex.cz/vysledky/2026. 26.5.2012 SAUCONY Český pohár v běhu do vrchu 2012-27.

Více

MISTROVSTVÍ ČR FSKA 28. 11. 2015 Česká Lípa

MISTROVSTVÍ ČR FSKA 28. 11. 2015 Česká Lípa KARATE KLUB SPORT RELAX VÁS ZVE NA MISTROVSTVÍ ČR FSKA 8.. 0 Česká Lípa Sportovní hale, vedle Kauflandu Wedrichova ulice PROGRAM : 8,0 9, Prezentace - jen úpravy 9, 9,0 Slavnostní zahájení 9,0,00 Eliminace

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

Výsledky ankety. Nejúspěšnější sportovec okresu Semily za rok pořadí jméno body Mládež - jednotlivci

Výsledky ankety. Nejúspěšnější sportovec okresu Semily za rok pořadí jméno body Mládež - jednotlivci Výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec okresu Semily za rok 2015 pořadí jméno body Mládež - jednotlivci 1. Portyk Tomáš LSK Lomnice n.pop. 111 skoky na lyžích a kombinace 4.místo MS juniorů, 30.místo

Více

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce Město Třebíč ocení nejlepší sportovce roku 2010. Vedením města bude vyznamenáno 29 osob a 6 družstev. V loňském roce dosáhli výborných výsledku a vzorně reprezentovali město. Všichni se umístili na medailových

Více

LETNÍ SEZÓNA 2011 ZAHRANIČNÍ ZÁVODY: GILOWICE Polsko (15. 5. 2011) (lyžařský oddíl skoku na lyžích TJ Frenštát p. R. výsledkový přehled)

LETNÍ SEZÓNA 2011 ZAHRANIČNÍ ZÁVODY: GILOWICE Polsko (15. 5. 2011) (lyžařský oddíl skoku na lyžích TJ Frenštát p. R. výsledkový přehled) LETNÍ SEZÓNA 2011 (lyžařský oddíl skoku na lyžích TJ Frenštát p. R. výsledkový přehled) ZAHRANIČNÍ ZÁVODY: GILOWICE Polsko (15. 5. 2011) Již tradičně uspořádali v polských Gilowicích v neděli 15. května

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 6. 2011 Bod pořadu jednání: Návrh správní rady sportovního fondu na přidělení dotací ze Sportovního fondu Statutárního

Více

Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013

Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013 Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013 1. Závod na 2*50 a 2*100m v.zp. se poplave na konci druhého půldne VC Chomutova, přibližně tedy v sobotu 28. 9. v cca 18.00. Závod je určen všem subjektům,

Více

Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce

Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce Žádosti o poskytnutí dotace ze sportovního fondu pro 5. kolo roku 2008 na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce 1 2 3 4 Výše celkových Výše požadované Návrh skutečné Žadatel Název akce Termín

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

Jablonecká 562/21, Liberec 1. Centum 487, Harrachov. Jeronýmova 570/22, Liberec 7 Bezová 359/8, Liberec 13

Jablonecká 562/21, Liberec 1. Centum 487, Harrachov. Jeronýmova 570/22, Liberec 7 Bezová 359/8, Liberec 13 PODPOŘENÉ PROJEKTY v programu č. 4.26 PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE VE SPORTOVNÍCH KLUBECH v úhrnném objemu 10.776.000,- Kč, níže uvedeným příjemcům na projekt / aktivitu ve výši: 1 jednota

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 14. května Hradec Králové TJ Sokol Hradec Králové 2. kolo 28. května Kolín TJ Sokol Kolín-atletika

Více

EXTRALIGA MUŽI EXTRALIGA ŽENY

EXTRALIGA MUŽI EXTRALIGA ŽENY POŘADÍ DRUŽSTEV 2019 Mistrovství ČR mužů a žen Baráž o účast v extralize mužů a žen Baráž o účast v I. lize mužů a žen v Čechách Baráž o účast v I. lize mužů a žen na Moravě a ve Slezsku Baráž o účast

Více

EXTRALIGA MUŽI EXTRALIGA ŽENY

EXTRALIGA MUŽI EXTRALIGA ŽENY POŘADÍ DRUŽSTEV 2019 Mistrovství ČR mužů a žen Baráž o účast v extralize mužů a žen Baráž o účast v I. lize mužů a žen v Čechách Baráž o účast v I. lize mužů a žen na Moravě a ve Slezsku Baráž o účast

Více

EXTRALIGA MUŽI POŘADÍ ODDÍL HLAVNÍ BODY

EXTRALIGA MUŽI POŘADÍ ODDÍL HLAVNÍ BODY POŘADÍ DRUŽSTEV 2019 Mistrovství ČR mužů a žen Baráž o účast v extralize mužů a žen Baráž o účast v I. lize mužů a žen v Čechách Baráž o účast v I. lize mužů a žen na Moravě a ve Slezsku Baráž o účast

Více

p.č. Název žadatele IČ Název projektu / aktivity Letní soustředění dětských oddílů

p.č. Název žadatele IČ Název projektu / aktivity Letní soustředění dětských oddílů PODPOŘENÉ PROJEKTY v programu č. 4.21 - Pravidelná činnost sportovních a tělovýchovných organizací v úhrnném objemu 2.501.000 Kč níže uvedeným příjemcům na projekt: 1 p.č. Název žadatele IČ Název projektu

Více

Výsledková listina. Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích 1. část Horní Mísečky 1. února 2014

Výsledková listina. Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích 1. část Horní Mísečky 1. února 2014 Výsledková listina Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích 1. část Horní Mísečky 1. února 2014 Místo Horní Mísečky Datum 2. února 2014 Tělovýchovná jednota a ČESKÝ SKI KLUB VYSOKÉ nad JIZEROU 1.

Více

Startovní listina předžákyně 03 500 m čísla Jizerské hory

Startovní listina předžákyně 03 500 m čísla Jizerské hory TJ Dukla Liberec, Daniel Sport a Skimagazin 6. pohárový závod KSL Libereckého kraje Přebor KSL Libereckého kraje pro starší žáky Skimagazín skiatlon 2011 24. 2. 2011 Bedřichov Jurry: Ředitel závodu: Velitel

Více

Dotační program 1/OŠK/2011

Dotační program 1/OŠK/2011 Subjekt Dotační program 1/OŠK/2011 Téma a název projektu Schválená dotace ASK Tatra Kopřivnice 69 č.3 VC města Kopřivnice ve vzpírání 65 400,00 Kč č. 3 Amater Prix Kopřivnice v badmintonu č.3 VC ve stolním

Více

SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP

SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Charakteristika Soutěž o Český pohár - ČP je celosezónní soutěž jednotlivců, sportovních kolektivů a klubů, prováděná samostatně v biatlonu - ČPB a letním

Více

DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč

DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč DOTACE z rozpočtu města SPORT, TĚLOVÝCH. A VOLNÝ ČAS r. 2013 Celkem vyplaceno 31,688.900 Kč Žadatel Účel dotace Schváleno dne Částka Přímé dotace (organizace s podílem města dle schválené koncepce sportu)

Více

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN TERMÍNOVKA 2016 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2016 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 9.,10.1.2016 Slezská laťka (Opava) 11.1.2016 Akademické

Více

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Vánoční oddílový pohár 2011 http://www.zs-husova.tabor.cz/webg/ 1 Hodnocení roku V roce 2011 cvičilo 40 žáků a 8 trenérů. Největší část žlenské základny tvoří

Více

NADĚJE KRÁLOVÉHRADECKÉHO SPORTU

NADĚJE KRÁLOVÉHRADECKÉHO SPORTU NADĚJE KRÁLOVÉHRADECKÉHO SPORTU 2005-2009 V roce 2005 začalo statutární město Hradec Králové s tradicí udělování symbolického titulu Naděje královéhradeckého sportu za mimořádné sportovní výsledky dětí

Více

JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LUKOSTŘELBA LYŽOVÁNÍ MODERNÍ GYMNASTIKA MODERNÍ PĚTIBOJ PLAVECKÉ SPORTY PLÁŽOVÝ VOLEJBAL POZEMNÍ HOKEJ

JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LUKOSTŘELBA LYŽOVÁNÍ MODERNÍ GYMNASTIKA MODERNÍ PĚTIBOJ PLAVECKÉ SPORTY PLÁŽOVÝ VOLEJBAL POZEMNÍ HOKEJ Obsah Úvod I. MEDAILE Z OH, MS A ME, VÍTĚZOVÉ ANKET, SVĚTOVÝCH A EVROPSKÝCH POHÁRŮ ATLETIKA BASKETBAL BIATLON BOX CURLING CYKLISTIKA FOTBAL HÁZENÁ JACHTING JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LYŽOVÁNÍ

Více

Název žadatele Název projektu Celkem Požadováno

Název žadatele Název projektu Celkem Požadováno Poskytnuté dotace v oblasti tělovýchovy a sportu na rok 2014 - sloučené okruhy TV1/2 Název žadatele Název projektu Celkem Požadováno Návrh TV14 celkem TV1-2 1 Aerobic Team KN Ostrava Podpora celoroční

Více

ZPRAVODAJ PRO ROZHODČÍ ATLETIKY

ZPRAVODAJ PRO ROZHODČÍ ATLETIKY ZPRAVODAJ PRO ROZHODČÍ ATLETIKY ROČNÍK: XLII (2015) ČÍSLO 02 VYDÁVÁ: Komise rozhodčích atletického oddílu TJ LIAZ OBSAH zpravodaje 02/2015 Termínovka závodů na dráze v Jablonci Str. 2, 3 Vrhačské středy

Více

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 Obsah Sportovní... 2 Přírodní vědy... 11 Společenské vědy... 15 Ostatní... 17 Pro přesun klikněte na požadovanou kategorii. Sportovní 14.10.2014 2.místo, kraj Přespolní běh

Více

TJ Semily - oddíl lyžování a Středisko volného času dětí a mládeže SEDDMA Semily Veřejný závod žactva v běhu na lyžích Předběžné výsledky

TJ Semily - oddíl lyžování a Středisko volného času dětí a mládeže SEDDMA Semily Veřejný závod žactva v běhu na lyžích Předběžné výsledky TJ Semily - oddíl lyžování a Středisko volného času dětí a mládeže SEDDMA Semily Veřejný závod žactva v běhu na lyžích Předběžné výsledky 18. února 2012 Lhota - Komárov Benjamínci-dívky 06 a ml. 120m 1.

Více

poř. st. č. Příjmení/jméno ročník Oddíl čas závodu:

poř. st. č. Příjmení/jméno ročník Oddíl čas závodu: o.s. Jizerské Albrechtice 3. ročník Běhu přes Tanvaldský Špičák 7.6.2014 Albrechtice v Jizerských horách počasí: jasno, 26 C počet závodníků: 203 počet závodníků hlavní kategorie 9 km: 54 ředitel závodu:

Více

ČERVENÝ OKRUH MEMORIÁL ROLFA FICHTNERA

ČERVENÝ OKRUH MEMORIÁL ROLFA FICHTNERA A t l e t i c k ý o d d í l T J D O K S Y pořádá 38. ROČNÍK BĚHU ČERVENÝ OKRUH MEMORIÁL ROLFA FICHTNERA na 9,2 km a další závody sobota 13. října 2018 AREÁL TERMIT Závod je zařazen do Českolipské okresní

Více

Výsledková listina. 2010 a mladší. Trať: 100 m černá Startovní čas: 9:30:00,0 ročník Pořadí st.č. příjmení a jméno. narození

Výsledková listina. 2010 a mladší. Trať: 100 m černá Startovní čas: 9:30:00,0 ročník Pořadí st.č. příjmení a jméno. narození Výsledková listina Pohár přespolních a lyžařských běhů KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE Přebor Královéhradeckého kraje v přespolním běhu lyžařů 30. MEMORIÁLU KVĚTY LELKOVÉ Veřejný závod v přespolním běhu Ředitel

Více

Výsledky 2. kolo Národního poháru JKA

Výsledky 2. kolo Národního poháru JKA Výsledky 2. kolo Národního poháru JKA Kata jednotlivci Junioři 1 Ryo Takahashi SPORTOVNÍ KLUB BOJOVÝCH UMĚNÍ HOSTIVAŘ 18 2 Milan Šoltys SK Karate Shotokan Neratovice 16 3 Karel Junek Shotokan ryu karate

Více

ČT Sport programová skladba Domácí sportovní akce

ČT Sport programová skladba Domácí sportovní akce ČT Sport programová skladba Domácí sportovní akce Aerobik: Československá Miss Aerobik Alpské lyžování: ČP Atletika: M ČR Atletika: Memoriál Josefa Odložila Atletika: výškařské mítinky Basketbal: EL v

Více