AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU"

Transkript

1 AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU SRPEN 2015

2 KULTURNÍ PROGRAM STRÁNÍCI VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert folkové skupiny Stráníci Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma VII. CHLUMECKÝ FESTBÁL Koncert bluegrassových kapel ALBUM CZ, TWISTED TIMBER CZ, ŠIDLO SK, BLACKJACK CZ. Doprovodný program: stánek firmy Countryon Praha s potřebami pro muzikanty. Vezměte si s sebou své bluegrassové nástroje. Občerstvení zajištěno. Akce se koná za každého počasí. Po ukončení koncertu proběhne JAM SESSION. Vstupné: 100 Kč Začátek: hod., kulturně sportovní areál v Chlumku u Měřína PMP ve spolupráci s Obecním úřadem v Chlumku PRÁZDNINY VE WELLMEZU Volný prostor pro - Chcete uskutečnit svoji aktivitu, turnaj, hru či besedu? Během letních prázdnin vám poskytneme to správné místo na klubu nebo v terénu. Prázdninovej odvaz Nudit se určitě nebudete, protože nás čeká spousta akcí pod širým nebem opékání špekáčků, Funny fest, letní workshopy apod. Terénní volnočasovky Trávíte v létě volný čas raději venku? My taky, proto se o prázdninách můžete těšit na pestré venkovní radovánky jako nové hakisáky, slack line, frisbee a mnohé další. V období letních prázdnin na Vás čekají nové otevírací hodiny klubu: středa hod., terénní práce hod. Pro přesná data jednotlivých akcí sledujte facebook Wellmezu, kde budou informace vždy včas zveřejněny. Aktivity budou probíhat spontánně v otevírací době zařízení. Wellmez nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, Hornoměstská, VM wellmez.velmez@charita.cz, tel.: BOBRŮVANKA Koncert dechové hudby BOBRŮVANKA na nádvoří renesančního zámku Moravec. V případě deště se koncert nekoná! Vstupné dobrovolné, občerstvení zajištěno. Začátek: hodin, nádvoří zámku Moravec Sbor dobrovolných hasičů Moravec WATER BOULDER GAMES Závody v boulderingu na 8 metrů vysoké stěně nad vodou. V pátek startuje dětská kategorie, dospělí v sobotu. Po skončení závodů v sobotu se můžete těšit na afterparty, DJ s a spoustu jiné zábavy. Stany, spacáky a dobrou náladu s sebou!!! Místo konání: Fajtův kopec Velké Meziříčí Více informací na: nebo na facebooku Sportovního centra Sportovní centrum Velké Meziříčí, Poštovní 8, Velké Meziříčí info@scvm.cz, tel.:

3 VEČERNÍ VOLEJBALOVÝ TURNAJ 2015 V MĚŘÍNĚ Oblíbený volejbalový turnaj, který se hraje od odpoledních hodin až do hluboké noci Start turnaje: hod., hřiště za základní školou v Měříně Finále turnaje po půlnoci. Přihlášky: volejbal@merin.info ACCORD A RENOVACE VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Vícegenerační zábava pod lipami se skupinami ACCORD a RENOVACE. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma LETNÍ DOVÁDĚNÍ S VYSOČINOU Zažijte rodinné odpoledne plné překvapení a dobré zábavy s promotýmem Kraje Vysočina. Odpoledne plné soutěží s Milanem Řezníčkem, grilované maso, vychlazené pivo, malování na obličej a další atrakce nejen pro děti, volba Miss Letní dovádění, zdravotní poradenství pro seniory, autogramiáda atletických reprezentantů, dárky a sladkosti nejen pro děti, hudební host Dalibor Janda revival. Každý návštěvník akce může získat slevový pas Rodinných a Senior pasů Kraje Vysočina. Začátek: hod., náves v obci Ruda u Velkého Meziříčí, vstup zdarma! Kraj Vysočina DIXIE LAND VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert oblíbené vojenské kapely z Olomouce. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma. V případě nepříznivého počasí se koncert uskuteční v koncertním sále Jupiter clubu HUDEBNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Tábor určený pro děti od 6 do 10 let. Seznámení se s hudebními nástroji a se základními hudebními rytmy. Cena: 240 Kč za celý tábor, omezená kapacita. Přihlášky a bližší informace na tel. č Dům dětí a mládeže Velké Meziříčí, Komenského 10/2, Velké Meziříčí info@ddmvm.cz, tel.: TVŮRČÍ DÍLNY V KOPRETINĚ V rámci tvůrčích dílen každý týden jiný výrobek pro děti i pro dospělé. Výrobek tohoto týdne: Papíroví broučci, záložka do knížky. S sebou: vlastní přezůvky pro dospělé i děti, pracovní oděv na výtvarné činnosti, svačinku. Příspěvek: 40 Kč Aktivity budou probíhat v otevírací době zařízení. Kopretina, centrum pro rodiče s dětmi, Ostrůvek 2, Velké Meziříčí kopretina.velmez@charita.cz, tel. č.:

4 LETNÍ ŠKOLA SENIORŮ KRAJE VYSOČINA 2015 Série vzdělávacích seminářů pro seniory pořádaná Krajským úřadem, odborem sekretariátu hejtmana a odborem sociálních věcí. Téma semináře: Rizika kolem nás, přednáší lektor občanské poradny. Cyklus sedmi seminářů nabízí příležitost k získání nových informací, tentokrát z oblasti bezpečnosti a prevence seniorů, ale i řadu dalších zajímavých podnětů. Jednotlivé přednášky budou probíhat vždy jedenkrát za čtrnáct dní v úterý od hodin v loutkovém sále Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí. Pokud máte další dotazy, nebo si chcete zarezervovat místo na přednášce, informujte se na těchto kontaktech: Josef Pokorný, tel.: , pokorny.josef@krvysocina.cz, Táňa Křížová, tel.: , krizova.t.@kr-vysocina.cz. Vstup pro seniory je zdarma. Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor sekretariátu hejtmana a odbor sociálních věcí EXKURZE DO SCIENCENTRA VIDA! V BRNĚ Zábavní vědecký park pro celou rodinu nově otevřený v Brně. Cena za dopravu: 100 Kč/osoba, vstup si platí každý účastník na místě sám dle ceníku. Přihlášky a platby v kanceláři DDM. Odjezd: v 9.00 hod. od domu dětí a mládeže. Dům dětí a mládeže Velké Meziříčí, Komenského 10/2, Velké Meziříčí info@ddmvm.cz, tel.: STETSON VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert velkomeziříčské country kapely. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma POUTNÍ SLAVNOST NANEBEVZETÍ PANNY MARIE V NETÍNĚ 301. pěší pouť k Panně Marii Usmívající v Netíně u Velkého Meziříčí. Tato tradice připomíná nelehké období, kdy Velké Meziříčí a okolí zasáhla poslední velká morová epidemie. V naději na odvrácení zkázy putovali meziříčští měšťané v roce 1714 k matce Boží do Netína. Od těch dob, s malými přestávkami, putují lidé z města a okolí do Netína s prosbami, díky a s nadějí na odvrácení všeho zlého v jejich pozemském putování. Hlavní mši sv. v hod. celebruje J.M. Mgr. Michael Josef Pojezdný, O. Praem., opat Strahovského kláštera v Praze. V sobotu i v neděli bude přístupná věž kostela Nanebevzetí Panny Marie a výstava Netínská farnost pod taktovkou donátorů v prostorách bývalé márnice u kostela. Podrobnosti na stránkách obce: Římskokatolická farnost Velké Meziříčí, Náměstí 18, Velké Meziříčí dekanstvivm@horacko.com, tel.: MISTŘÍŇANKA VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert známé dechové krojované kapely. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma. V případě nepříznivého počasí se koncert uskuteční ve velkém sále Jupiter clubu. 3

5 TVŮRČÍ DÍLNY V KOPRETINĚ V rámci tvůrčích dílen každý týden jiný výrobek pro děti i pro dospělé. Výrobek tohoto týdne: Letní dekorace jako vzpomínka na dovolenou obrázek na fotografii, váza, chobotnice. S sebou: vlastní přezůvky pro dospělé i děti, pracovní oděv na výtvarné činnosti, svačinku. Příspěvek: 40 Kč Aktivity budou probíhat v otevírací době zařízení. Kopretina, centrum pro rodiče s dětmi, Ostrůvek 2, Velké Meziříčí kopretina.velmez@charita.cz, tel. č.: HUDEBNÍ VEČER VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO V rámci velkomeziříčského kulturního léta se představí mladé hudební skupiny FIND YOUR DESTINY, MY SAMI A PARADOXX. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma FRANTIŠEK KASL A BAND VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Bývalý kytarista Jakuba Smolíka František Kasl přijede se svojí novou kapelou. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma. V případě nepříznivého počasí se koncert uskuteční v kinosále Jupiter clubu KUSPOKON VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert místní hudební skupiny manželů Konvalinkových a Poláškových. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma JANNIS MORAS A BAND(A) VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert skupiny hrající řeckou folkovou hudbu. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma TVŮRČÍ DÍLNY V KOPRETINĚ V rámci tvůrčích dílen každý týden jiný výrobek pro děti i pro dospělé. Výrobek tohoto týdne: Rozvrh hodin, plechovka na tužky - Mimoň. S sebou: vlastní přezůvky pro dospělé i děti, pracovní oděv na výtvarné činnosti, svačinku. Příspěvek: 40 Kč Aktivity budou probíhat v otevírací době zařízení. Kopretina, centrum pro rodiče s dětmi, Ostrůvek 2, Velké Meziříčí kopretina.velmez@charita.cz, tel. č.:

6 LETNÍ ŠKOLA SENIORŮ KRAJE VYSOČINA 2015 Série vzdělávacích seminářů pro seniory pořádaná Krajským úřadem, odborem sekretariátu hejtmana a odborem sociálních věcí. Téma semináře: Domácí násilí na seniorech, přednáší Antonín Křoustek. Cyklus sedmi seminářů nabízí příležitost k získání nových informací, tentokrát z oblasti bezpečnosti a prevence seniorů, ale i řadu dalších zajímavých podnětů. Jednotlivé přednášky budou probíhat vždy jedenkrát za čtrnáct dní v úterý od hodin v loutkovém sále Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí. Pokud máte další dotazy, nebo si chcete zarezervovat místo na přednášce, informujte se na těchto kontaktech: Josef Pokorný, tel.: , pokorny.josef@krvysocina.cz, Táňa Křížová, tel.: , krizova.t.@kr-vysocina.cz. Vstup pro seniory je zdarma. Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor sekretariátu hejtmana a odbor sociálních věcí O POHÁR STAROSTY MĚSTA VELKÉHO MEZIŘÍČÍ 12. ročník turnaje v bowlingu. Soutěžit se bude ve dvojicích, které budou tvořit handicapovaný sportovec se spoluhráčem, kteří mají při prezentaci přednost, dále děti a ostatní příchozí. Turnaj je limitován maximálním počtem 24 dvojic. Prezentace: hod. Začátek: 9.00 hod., ukončení hod., je možné se přihlásit předem a zamluvit si dráhu dle možnosti pořadatele a pořadí přihlášených na u hscvm@seznam.cz. Místo konání: dráhy River Bowling, Moráňská ul., Velké Meziříčí Handicap Sport Club Velké Meziříčí, Čermákova 2040/55, Velké Meziříčí hscvm@seznam.cz, tel.: II. SLAVNOSTI PIVA V NETÍNĚ 27 pivovarů, 40 druhů točených speciálů Soutěžní atrakce: létající mucha, stavění věže z pivních přepravek. Od hod. hrají skupiny ACCORD a RENOVACE ROCK ŽALOZPĚV VELKOMEZIŘÍČSKÉ KULTURNÍ LÉTO Koncert akustické kapely z Vysočiny. Začátek: hod, pódium na náměstí ve Velkém Meziříčí, vstup zdarma. VÝSTAVY, SOUTĚŽE ZÁMEK A MUZEUM VELKÉ MEZIŘÍČÍ Trasa A: prohlídka zámeckých pokojů, expozic a výstav muzea Velkého Meziříčí Trasa B: prohlídka expozic a výstav muzea Velkého Meziříčí Otevřeno: Út Ne a hod. Muzeum Velké Meziříčí, Zámecké schody 1200/4, Velké Meziříčí muzeumvm@muzeumvm.cz, tel.: ,

7 VYHLÍDKOVÁ VĚŽ KOSTELA SV. MIKULÁŠE Výstava historických fotografií, 3D model města, replika bytu zvoníka. Otevřeno: Po So hod. Ne hod. Vstupné: dospělí 20 Kč, děti do 15 let 10 Kč Město Velké Meziříčí, Radnická 29/1, Velké Meziříčí, tel.: , ROZLIČNÁ HEJBLÁTKA PRO VÁS I DĚŤÁTKA Výstava loutek a mechanických objektů Antonína Maloně v Balinách. Výstavu slavnostně otevřou v neděli 31. května herci Divadla T.E.J.P. od 13 do 17 hod., kdy celý statek ožije poetickými obrazy prostřednictvím loutek v životní velikosti. Otevřeno: víkendy hod., ve všední dny po předchozí domluvě. Chaloupky o.p.s., Baliny 1, Velké Meziříčí baliny@chaloupky.cz, tel.: SOUTĚŽ ROZKVETLÉ MĚSTO Pečujete o vzhled svého okna nebo předzahrádky? Líbí se Vám sousedova předzahrádka, jeho rozkvetlé okno? Zhotovte fotosnímek výzdoby a zašlete na ic@velkemezirici.cz nebo osobně odevzdejte na Turistické informační centrum města s uvedením adresy vyfotografovaného místa. Soutěžní kategorie: Květinová výzdoba oken, balkónů a lodžií Květinová výzdoba předzahrádky, která je viditelná z ulice Rozkvetlý domov vše co vám kvete doma i na zahradě. Do soutěže se mohou přihlásit všichni obyvatelé města a místních částí. Soutěž se týká i firem se sídlem ve Velkém Meziříčí. Pro vítěze jsou připraveny zajímavé ceny. Město Velké Meziříčí, Radnická 29/1, Velké Meziříčí ic@velkemezirici.cz, tel.: , KORESPONDENČNÍ HRA POZDRAV Z CEST Pravidla hry: 1. Pošlete pohlednici z místa vaší dovolené. 2. Připište název rozečtené knihy. 3. Uveďte své kontaktní údaje. Dostanete se tak do losování o 3 dárkové poukazy na nákup knih za 300 Kč. Zahrát si mohou registrovaní čtenáři, zrovna tak návštěvníci knihovny, široká veřejnost či turisté bez průkazky do knihovny. Městská knihovna, Poštovní 1392/22, Velké Meziříčí knihovnavm@knihovnavm.cz, tel.: , NĚCO O KNIZE Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ Velké Meziříčí pod vedením D. Masnicové. Otevřeno: po, st, pá hod., čt hod., výstavní sál knihovny. Městská knihovna, Poštovní 1392/22, Velké Meziříčí knihovnavm@knihovnavm.cz, tel.: , ROZHLEDNA NA FAJTOVĚ KOPCI Výhled na Velké Meziříčí a okolí z nově vybudované rozhledny na Fajtově kopci u Velkého Meziříčí. Otevřeno denně: hod., Fajtův kopec SKI Klub Velké Meziříčí, Fajtův kopec 1741, Velké Meziříčí info@skivm.cz, telefon chata: ,

8 TOULKY VELKOMEZIŘÍČSKÝM DĚKANSTVÍM 7. ročník razítkové a vědomostní soutěže o zajímavé ceny rodinný výlet, vitamíny, rodinný oběd v restauraci, bezdrátový router, knihy, hry, puzzle, DVD, domácí potřeby, sladkosti, hračky a mnoho dalších cen. Na vybraných deseti zajímavých místech velkomeziříčského děkanství budou připravena speciální razítka, která soutěžící musí otisknout do své soutěžní karty. K tomu ještě musí odpovědět i na příslušnou otázku. V letošním roce jsou zapojena místa zasvěcená sv. Janu Nepomuckému: Velké Meziříčí socha na náměstí, Křižanov socha za obcí směr Nové Město na Moravě, Bojanov, Březejc, Pozďatín, Tasov socha na náměstí, Nárameč, Meziříčko, Olší nad Oslavou, Svařenov. Soutěžní karty budou k dispozici v kostele sv. Mikuláše, na informačním centru v budově Městského úřadu Velké Meziříčí, ve farních kostelích. Otázky a nápovědy k nim jsou na cílových místech. Vyplněné karty se odevzdávají na faře ve Velkém Meziříčí nejpozději do Výherci budou vylosováni v kostele sv. Mikuláše dne v hodin. Římskokatolická farnost Velké Meziříčí, Náměstí 18, Velké Meziříčí dekanstvivm@horacko.com, tel. č LÉTO 2015 V GALERII DVOREK Výstava výtvarných děl nejen v galerii, ale opět i na zahradě a ve dvoře galerie. Vernisáž výstavy: neděle 12. července 2015 ve hod. Otevřeno: na zazvonění (jsou-li majitelé galerie doma). Prodejní galerie Dvorek, Meziříčská 109, Křižanov mirek.misa@galerie-dvorek.cz, tel.: , ZE SBÍREK MUZEA ANEB CO UKRÝVÁ DEPOZITÁŘ Dámské a pánské doplňky, mince, japonské laky či lovecká kuše. Tyto a další předměty čekají na návštěvníky výstavy. Zastoupena bude většina muzejních fondů, ze kterých jsou představeny nejzajímavější exponáty. Vstupné: 10 Kč, pro návštěvníky muzea bude výstava součástí prohlídkové trasy. Otevírací doba srpen: Út Ne a hod. září: Út Ne a hod. Muzeum Velké Meziříčí, Zámecké schody 1200/4, Velké Meziříčí muzeumvm@muzeumvm.cz, tel.: , VÝSTAVA KVĚTIN A UMĚNÍ V MORAVCI Bohaté kolekce jiřin, mečíků, růží, kaktusy a sukulenty, okrasné dřeviny, pokojové květiny, bonsaje, aranžmá ze suchých rostlin, bylinky a čaje, obrazy Ladislava Šauera a další, dřevořezba, keramika, zahradní nábytek, pletení z papíru, zdobené perníky a další překvapení. Otevřeno: hod., kulturní dům Moravec Břetislav Roudenský ZAHRADNICTVÍ a hosté PROGRAM KINA Program kina bude uveřejněn po jeho uzávěrce na webových stránkách města a Jupiter clubu Velké Meziříčí, Vydalo: Turistické informační centrum Velké Meziříčí 2015, tel.: Změna programu vyhrazena!!! 7

AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU

AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU ČERVENEC 2015 KULTURNÍ PROGRAM 01. 07. 03. 07. TVŮRČÍ DÍLNY V KOPRETINĚ V rámci tvůrčích dílen každý týden jiný výrobek pro děti i pro dospělé. Výrobek tohoto týdne: Miska a jiné

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice,

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice, červen 2017 DEN KONICKÉHO MUZEA SE SKVĚLE VYDAŘIL Chci poděkovat návštěvníkům za finanční příspěvky a všem ochotným spolupracovníkům včetně pohostinských podniků za jejich pracovní nedělní odpoledne. Velký

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

Kalendář akcí. Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ. Nobilita na cestách. Recitál Evy Henychové. Zábava pod lípami

Kalendář akcí. Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ. Nobilita na cestách. Recitál Evy Henychové. Zábava pod lípami Kalendář akcí Měsíc: srpen 2016 Výstava prací žáků výtvarného oboru ZUŠ 22. června 2016 07:30 2. září 2016 18:00 Zahrada aneb Hurá za kocourem do 2. 9., otevřeno: pondělí 7.30 16.00, středa 7.30 16.00,

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin.

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin. Noc kostelů, Travesti show, taneční podvečer, přednáška, fotbal, Vycházka Polickem, bazar oblečení, pivní slavnosti, soutěž v požárním sportu, jóga. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22 Řada akcí pro děti u příležitosti Dne dětí, vernisáže výstav, Dřevíčská lávka, terénní exkurze, meditační seminář, přednáška, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 1. do 3. června

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

PROGRAM úterý 14. srpna

PROGRAM úterý 14. srpna PROGRAM úterý 14. srpna příjezd nabídka mše svaté v kostele sv. Prokopa (č. 4) 16.00 celebruje Mons. František Lobkowicz 17.30 celebruje Mons. Jiří Mikulášek 19.30 zahájení setkání, hlavní pódium u Zimního

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU

AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU AKCE NA VELKOMEZIŘÍČSKU Říjen 2013 Kulturní program 01. 02. 31. 12. MALÉ HRY LEBOLAMY, BIBLIOKVÍZY, KNIHOTESTY Každý měsíc budou vyhlášeny tři otázky z malých her Lebolamy budou trénovat paměť, Bibliokvízy

Více

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÝ PROGRAM VELKÉHO MEZIŘÍČÍ A OKOLÍ

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÝ PROGRAM VELKÉHO MEZIŘÍČÍ A OKOLÍ KULTURNÍ A SPOLEČENSKÝ PROGRAM VELKÉHO MEZIŘÍČÍ A OKOLÍ Červenec 2012 Kulturní program 01.06. 30.09. Muzeum Velké Meziříčí Trasa A: prohlídka zámeckých pokojů, expozic a výstav muzea Velkého Meziříčí Trasa

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Pátek 1. ledna 2016 ÚNOR Sportovně myslivecký ples Sobota 27. února 2016, tělocvična ZŠ Město Albrechtice

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

1 z 5 24.7.2013 14:22

1 z 5 24.7.2013 14:22 1 z 5 24.7.2013 14:22 Česky English Česká republika Česká republika - památky, kultura, kina, galerie, výstavy, zábava, příroda, sport, Unesco Úvod Česká republika Praha Aktuálně Města a obce Ubytování

Více

1 Baliny NKP_zvonice 2 Blízkov 3 Bory 4 Březejc 5 Březí turistická trasa NKP_kaple sv. Jana Nepomuckého významný vyhlídkový bod - Dědkovská hora významný vyhlídkový bod - pohled z Pekepských skal NKP_kostel

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Ne 05.06.2016 19.00 hod. TAJEMSTVÍ JEJICH

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

V sobotu 15 našich mladých a 40 dětí začínají tábor na Orlím hnízdě v Beskydech pod Lysou horou, prosíme vzpomeňte v modlitbě.

V sobotu 15 našich mladých a 40 dětí začínají tábor na Orlím hnízdě v Beskydech pod Lysou horou, prosíme vzpomeňte v modlitbě. v týdnu od 3. 7. - 10. 7. 2016 14. týden během roku Díky za úklid kostela, květinovou výzdobu, sbírku na opravu fary, která vynesla 15.670Kč. Začíná nový pořad bohoslužeb v letním čase večerních v 18:30

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / květen červen 2007 19. týden Po 7.5. Hapateliér není Út 8.5. státní svátek St 9.5. Čt 10.5. 10:00 12:00 tvůrčí aktivity v Zahradě U Smrku Pá 11.5. 13:00

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

Událost minulého měsíce

Událost minulého měsíce Událost minulého měsíce Letní sportovní rekondiční tábor pro děti se sluchovým postižením Od 23. 7. - 31. 7. 2011 OUN Olomouc pořádal s podporou Krajského úřadu Olomouckého kraje, v rekreačním komplexu

Více

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr.

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr. PLÁN AKCÍ 2018/2019 KDY CO KDE PRO KOHO 5.9. DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ DDM Ostrov Slaný 12.9. LOUČENÍ S LÉTEM - DUATLON Zlonice u rybníka 15.9. SLÁNSKÝ KAPR rybník Tesla ZÁŘÍ 2018 děti, mládež, dospělí děti

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5.

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Orelská akademie Sestry a bratři, Toto číslo zpravodaje věnujeme pozvánkám na plánované sportovní

Více

Více možností. Přihlásit

Více možností. Přihlásit 1 z 7 10.7.2013 12:47 Více možností Přihlásit Kam pojedete? Praha Střední Čechy Jižní Čechy Šumava Plzeňsko a Český les Západočeské lázně Severozápadní Čechy Českolipsko a Jizerské hory Český ráj Krkonoše

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

březen červen fb.my/krasnalipa3

březen červen fb.my/krasnalipa3 březen červen 2018 www.krasnalipa.cz fb.my/krasnalipa3 Změna programu vyhrazena 7. 3. 10. 3. 14. 3. 18. 3. 21. 3. KULTURNÍ DŮM Emoji - promítání pro děti Zkrocení zlé ženy - divadlo Zahradnictví: Dezertér

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: březen/duben 2010 9. týden

TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: březen/duben 2010 9. týden TyfloCentrum Brno, o. p. s. kalendář akcí a služeb: březen/duben 2010 9. týden Po 1.3. 9:30 12:00 HapAteliér - Poděbradova 58 Út 2.3. 9:30 12:00 HapAteliér - Poděbradova 58 13:00 15:00 Fytoterapie 8:40

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST

FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST Výstava SKLENĚNÉ VÁNOČNÍ OZDOBY. Minulost, současnost, vize Hlavní budova muzea, 18. listopadu 2010-15. května 2011 Výstava Otcové města Jablonce VII. Výstava

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm

Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm tisková zpráva ze dne 8. března 2016 Březnové programy ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm VALAŠSKÝ ROK 2016 20. 3. 2016, od 10.00 - KVĚTNÁ NEDĚLE v kostele sv. Anny v Dřevěném městečku

Více

Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013

Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013 oravi 8 ročník a M Mezinárodní soutěž historických autoomobilů years R allye Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013 Vážení přátelé historických automobilů, pořadatelé z Veteran Car Clubu Ostrava

Více

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas Výstava fotografií ve vestibulu knihovny potrvá do konce června. Fotografie dokumentují činnost dobrovolníků Dobrovolnického

Více

Během pořádání celodenních kulturních programů se neprovádí.

Během pořádání celodenních kulturních programů se neprovádí. Návštěvní doba 5. 3. 27. 3. soboty a neděle 9 16 hodin 28. 3. Velikonoční pondělí 9 17 hodin 1. 4. 30. 4. denně mimo pondělí 9 17 hodin 1. 5. 31. 8. denně mimo pondělí 9 18 hodin 1. 9. 31. 10. denně mimo

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše 18:30 KERAMIKA / lázeňská dílnička Slezský dům

Více

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :30 Mše svatá v Medlově

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :30 Mše svatá v Medlově Římskokatolická farnost POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od 27. 11. do 4. 12. 2016 www.farnostunicov.cz Den Liturgická oslava Hodina Úmysl Za farníky 1. neděle adventní Žehnání adventních věnců 27 Mše svatá v

Více

29. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ

29. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ 29. PELIKÁNŮV SEMINÁŘ 26. 10 28. 10. 2018 CHATA PLÁNĚ POD JEŠTĚDEM LIBERECKÝ KRAJ HLAVNÍ TÉMATA: Horská, expediční a cestovní medicína, medicína v divočině, první pomoc a záchrana v horách, lezecké úrazy

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Jablečná slavnost v Hostětíně 2014

Jablečná slavnost v Hostětíně 2014 Jablečná slavnost v Hostětíně 2014 Jaké to ASI bude?? No, hlavně to bude 28., nikoliv 27. Sobotní bojová porada před vypuknutím příprav Víkend pro dobrovolníky Víkend pro dobrovolníky nejdůležitější je

Více

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h.

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h. Festival fantazie 2014 datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 06.07.2014 místo konání: KD Junior, sokolovna, kino, hotel Fantazie stručný popis akce: sci-fi, vesmír, technika, horor, záhady,

Více

Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána,

Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána, Slunce a měsíci, velebte Pána, nebeské hvězdy, velebte Pána. Hory a vrchy, velebte Pána, vše, co na zemi roste, veleb Pána. Prameny, velebte Pána, moře a řeky, velebte Pána. Prázdniny jsou dobou, kdy si

Více

MĚSTO HOLICE. Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu

MĚSTO HOLICE. Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu MĚSTO HOLICE Obecně závazná vyhláška města Holice č. 2/2018, o nočním klidu Zastupitelstvo města Holice se na svém zasedání dne 14. května 2018 usnesením č. 453 usneslo vydat na základě ustanovení 10 písm.

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

Vysočina Tourism, příspěvková organizace

Vysočina Tourism, příspěvková organizace Vysočina Tourism, příspěvková organizace 1 2 Novinky na Vysočině Nově otevřeno v roce 2015 Centrum služeb pro turisty Řásná (leden) Znovuotevřeno Informační centrum Elektrárny Dukovany (leden) Ekologické

Více

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9.

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. výstavní síň frýdlantské Miloš Smolný Blízkost výstava fotografií, vernisáž 1.9.

Více

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko 2013 Přihláška Identifikační údaje soutěžícího (realizátora produktu): Název společnosti, organizace: Muzeum Beskyd Frýdek Místek, příspěvková

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace

Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace Lipý Česká Lípa, příspěvková organizace, U Vodního hradu 63 470 01 Česká Lípa, IČ : 72090642 Doplňující informace pro Lipý Česká Lípa příspěvková organizace Služby v rámci hlavní činnosti: Dle Zřizovací

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

ZÁŘÍ KULTURNÍ AKCE. 4. září Navštivte mini muzeum HL Centrum historie HL, hodin (zadní vchod od Konferenčního sálu HL

ZÁŘÍ KULTURNÍ AKCE. 4. září Navštivte mini muzeum HL Centrum historie HL, hodin (zadní vchod od Konferenčního sálu HL prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin Spolu se Spolkem přátel Hamzova parku a arboreta a s

Více