Nabídka servisních služeb Bosch Car Service ADJ.CZ, spol. s r.o., pro firemního zákazníka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka servisních služeb Bosch Car Service ADJ.CZ, spol. s r.o., pro firemního zákazníka"

Transkript

1 Nabídka servisních služeb Bosch Car Service.CZ, spol. s r.o., pro firemního zákazníka 1 / 6 Vážená paní, vážený pane, dovolte nám, abychom Vám jménem firmy.cz. spol. s r.o., jako součást sítě Bosch Car Service, nabídli spolupráci. Naše společnost je specialistou na servisní služby pro automobily všech značek. Zabezpečíme servis všech vašich osobních a dodávkových vozů, dle pokynů výrobce a bez ztráty garanční záruky výrobce. Přinášíme Vám efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel v porovnání s autorizovanými servisy. Provádění oprav a pravidelného servisu všech značek vozidel pod jednou střechou. Provádění pravidelných servisních prohlídek a oprav, aniž by tím byla dotčena záruka výrobce. Systém centrální fakturace. Máte absolutní přehled o svých vozidlech a o nákladech spojených s údržbou. Jsme alternativou pro všechny, kteří ocení vysokou kvalitu prací za přijatelné ceny. Hodinové sazby našeho servisu začínají na ceně 375,- Kč bez DPH. Používáme moderní diagnostickou techniku, montujeme kvalitní náhradní díly Bosch a dalších prvovýrobních značek a naši zkušení automechanici podstupují pravidelná technická školení. Jsme součástí servisního konceptu Bosch, takže technické novinky a změny v autoopravárenství získáváme z první ruky. Síť autoservisů Bosch Car Service se může pyšnit více než 90 letou tradicí a k dnešnímu dni sdružuje po celém světě téměř autoservisů. Také u nás jsme připraveni Vám poskytnout své služby ve všech těchto oblastech: Inspekční prohlídky vozů všech značek Diagnostika závad a opravy benzinových a dieselových (díky blokové výjimce bez ztráty záruky) systémů Záruku mobility díky Bosch Mobility Assistance Opravy brzdových systémů Bosch Fleet Card - kartu pro naše klíčové zákazníky Mechanické práce Náhradní vůz Diagnostiku a opravy komfortních systémů Možnost vyzvednutí vozu přímo u Vás Příprava a zajištění STK a emisí (po opravě Vám jej opět dovezeme) Kvalitní náhradní díly a autopříslušenství Bosch Komplexní řešení pojistných událostí Diagnostické přístroje Bosch Služby karosárny a lakovny Znalosti a zkušenosti specialistů v automobilovém průmyslu Opravy elektrické instalace a elektroniky a další Výčet našich služeb a možností je v tomto ohledu opravdu dlouhý. Dovolte nám tedy prosím, abychom Vás touto formou nezávazně pozvali na prohlídku našeho autoservisu, kde Vám rádi ukážeme možnosti a vybavení a představíme služby, které jsme schopni zajistit pro Váš vozový park. V rámci osobního jednání jsme připraveni dohodnout nastavení obchodních podmínek, slev a dalších výhod. Přijďte se přesvědčit osobně. Pokud Vás naše nabídka zaujala, těšíme se na osobní setkání a spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne, Ing. Vladimír Jileček ředitel společnosti.cz, spol. s r.o.

2 Bosch Car Service Komplexní řešení pro váš fleet 2/6 Profesionální služby, jednoduché řízení Kompetence, které můžete důvěřovat Bosch Car Service převezme Vaše starosti Specialisté na opravy a údržbu Řízení požadavků údržby a servisu firemní flotily vozidel je komplexní činností. Rozdílné značky a modely automobilů, odlišné smlouvy s více autoservisy, lišící se cenová struktura. Autoservisy sítě Bosch Car Service se zaměřují na 100% kvalitní a odborný servis, údržbu a opravy automobilů. Servisní technici jsou proškoleni na nejvyšší úrovni a pravidelně absolvují školení nejnovějších technologií v automobilovém průmyslu. Autoservisy sítě Bosch Car Service se postarají o vozidla všech značek a modelů na jednom místě. S největší servisní sítí na světě jsme vám vždy nablízku a připraveni poskytnout potřebnou pomoc. Jakožto prověřený dodavatel automobilových dílů mnohým světovým automobilkám disponuje společnost Bosch velkým know-how a zkušenostmi, které udrží váš vůz v perfektní kondici. Všechny vaše fleetové potřeby budou vyřešeny na jednom místě Efektivní servisní postupy zajistí rychlejší návrat vašich vozidel zpět na silnici Jasné a jednotné podmínky pro všechna vaše vozidla Nákladově efektivnější alternativa ke značkovým servisům Odborný tým zajistí vaši celkovou spokojenost Trvalé a nezávislým auditem kontrolované standardy kvality Bosch Všechny servisní úkony jsou prováděny dle specifikací výrobců automobilů - opravy a údržba se zachováním záruky vozidla Odborný a pravidelně školený personál Kvalitní náhradní díly a servisní vybavení značky Bosch Se zachováním záruky výrobce Inspekční prohlídky vozidel se mohou podle nařízení komise Evropské unie č. 461/2010 provádět v garanční době i v nezávislém autoservisu. V Bosch Car Service máte jistotu, že prováděné opravy jsou vykonávány vyškoleným odborným personálem s dodržením všech požadavků výrobce Vašeho vozidla a samozřejmě s použitím náhradních dílů v kvalitě prvovýbavy..cz, spol. s r.o. GVO

3 Buďte chytří při opravách svých vozů! 3 / 6 Našim cílem je vždy nabídnout několik možností náhradního dílu, od originálního provedení až po levnější náhrady. Optimálním výběrem značky nebo výrobce náhradních dílů Vám ušetříme nemalé náklady. Tuto volbu vždy konzultujeme s Vámi jako vlastníkem vozu, přihlížíme ke stáří a opotřebení vozu jako celku a Vašim potřebám. Slevy, které Vám poskytujeme, platí stejně a bez rozdílu pro všechny značky a sortimentní skupiny náhradních dílů. ŠKODA FABIA Combi (6Y5) 1.9 SDI ŠKODA OCTAVIA (1U2), 1.9 TDI ŠKODA OCTAVIA Combi (1Z5), 1.9 TDI Rok výroby: 04/00-12/07, kw/hp: 47/64 Typ karoserie: combi Rok výroby: 09/96 -, kw/hp: 66/90 Typ karoserie: sedan, liftback Rok výroby: 09/04 -, kw/hp: 77/105 Typ karoserie: combi Objednací číslo Cena bez DPH Objednací číslo Cena bez DPH Objednací číslo Cena bez DPH olejový originál 240,- originál 191,- originál 240,- filtr originál ,- originál ,- originál ,- cena/výkon ,- cena/výkon ,- cena/výkon 1,457,429, ,- nejlevnější S.SF OF ,- nejlevnější S SF OF ,- nejlevnější S SF OF ,- přední ložisko kola čep ramene brzdové destičky přední brzdový kotouč originál 2472,- originál 1510,- originál 3820,- originál ,- originál ,- originál VKBA ,- cena/výkon MAP ,- cena/výkon ,- cena/výkon ,- nejlevnější S LO ,- nejlevnější S LO ,- nejlevnější MP ,- originál 1010,- originál 960,- originál 1420,- originál LMI ,- originál LMI ,- originál LMI ,- cena/výkon ,- cena/výkon ,- cena/výkon ,- nejlevnější S ,- nejlevnější ,- nejlevnější ,- originál 1820,- originál 1820,- originál 1820,- originál T ,- originál T ,- originál T ,- cena/výkon RH ,- cena/výkon RH ,- cena/výkon RH ,- nejlevnější S BD S004S 463,- nejlevnější S BP S004S 463,- nejlevnější S BP S004S 463,- originál 1480,- originál 1360,- originál 1580,- originál ,- originál ,- originál ,- cena/výkon RH ,- cena/výkon ,- cena/výkon ATE ,- nejlevnější S PB ,- nejlevnější RH ,- nejlevnější RH ,- Vždy se Vám pokusíme nabídnout: 1 originální náhradní díl 2 originální náhradní díl 3 náhradní díl s nejlepším poměrem výkon/cena 4 nejlevnější náhradní díl v kvalitním provedení.cz, spol. s r.o.

4 Nařízení Komise EU Oprava vozidla se zachováním záruky výrobce 4 / 6 Splňujeme předpoklady nařízení Komise EU pro provádění údržby a oprav Vašeho vozidla při současném zachování záruky výrobce: Odborně provedené opravy podle pokynů výrobce Bosch Service pracuje s nejmodernější diagnostickou technikou firmy Bosch a je schopen i díky softwaru ESI [tronic] udržovat a opravovat Vaše vozidlo podle postupů výrobce. Náhradní díly v kvalitě prvovýbavy Bosch Service používá náhradní díly v kvalitě, v jaké jsou dodávány prvovýrobcům. Platí jednoduchá pravidla: 1 Každý zákazník má právo nechat si provést všechny placené výkony (opravy, údržba atd.) v autoservisu sítě Bosch Car Service podle své volby, aniž by tím přišel o záruku výrobce. 2 Bezplatné úkony prováděné v rámci záruky, ručení, svolávání atd. musí být provedeny smluvním servisem výrobce. Bosch Car Service... kompletně, odborně, výhodně. Výtah z prováděcí směrnice k nařízení Komise EU č. 461/2010 (2010/C138/05): (69) Dohody o kvalitativní selektivní distribuci mohou rovněž spadat do oblasti působnosti čl. 101 odst. 1 Smlouvy o fungování Evropské unie, pokud dodavatel a členové jeho schválené sítě explicitně nebo implicitně vyhradí opravy určitých kategorií motorových vozidel členům schválené sítě. K tomu může například dojít, když výrobce záruku poskytovanou kupujícímu, zákonnou či prodlouženou, podmíní tím, že konečný uživatel nechá provést veškeré opravárenské a údržbářské práce, na něž se nevztahuje záruka, pouze v rámci sítě autorizovaných servisů. Totéž platí pro záruční podmínky, které vyžadují použití náhradních dílů se značkou výrobce, pokud jde o výměny, na něž se nevztahují záruční podmínky. Jako pochybné se rovněž jeví, že by dohody o selektivní distribuci obsahující takové postupy mohly přinést spotřebitelům prospěch takovým způsobem, aby mohly dotyčné dohody využít výhodu výjimky stanovené v čl. 101 odst. 3 Smlouvy o fungování Evropské unie. Pokud však dodavatel oprávněně odmítne vyhovět záruční reklamaci z toho důvodu, že dotyčná reklamace souvisí s pochybením na straně autorizovaného servisu, který při konkrétní operaci v rámci opravy nebo údržby nepostupoval správně nebo použil náhradní díly špatné kvality, nemá to žádný dopad na slučitelnost dohod dodavatele o opravách s pravidly hospodářské soutěže. Opravy všech značek a modelů dle standardů výrobců Nasazení vyškolených techniků a nejmodernější diagnostické techniky Díly v kvalitě prvovýbavy.cz, spol. s r.o.

5 Bosch Mobility Assistance Vaše pomoc na cestách 5 / 6 Bosch Mobility Assistance vám nabízí tyto služby Dispečink na lince Pomoc v případě nepojízdnosti 24 hodin denně, 365 dnů v roce Oprava na místě Bezplatné zpojízdnění vozidla Zásah v případě poruchy zařízení nezbytného k bezpečnému provozu (stěrače, potkávací světla, bezpečnostní pásy apod.) Všude na pozemních komunikacích nebo na stanovišti uživatele (u vozu off-road pouze na fyzicky a právně přístupném místě) Vztahuje se na příjezd servisního vozidla a práci mechanika (díly a materiál hradí uživatel) Odtah Pokud není možné zprovoznit vozidlo na místě, zařídíme bezplatný odtah Do nejbližšího autoservisu Bosch Car Service v okruhu do 50 km V ostatních případech do nejbližšího autorizovaného servisu dané značky Na žádost řidiče se vztahuje i na připojený vlek, tuto službu je však nutno na místě uhradit Přechodné odstavení vozidla Možnost přechodného odstavení vozidla na zabezpečeném místě max. po dobu 3 dnů v případě nemožnosti předání do autoservisu Dopravní a motoristické informace na lince 1230 Doplňkové služby v případě nemožnosti zprovoznění v den poruchy A. NÁHRADNÍ VOZIDLO Zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy Zapůjčení po dobu max. 3 dnů Do výše 120 mimo nákladů na provoz B. POKRAČOVÁNÍ V CESTĚ/NÁVRAT DOMŮ Jízdenka/letenka pro řidiče a posádku vozu (dalších max. 8 osob) do ověřeného cíle cesty nebo trvalého bydliště Maximálně do hodnoty 350 na osobu Převoz na stanici/letiště max. do 120 na osobu C. ZABEZPEČENÍ NÁHRADNÍHO UBYTOVÁNÍ Náhradní ubytování pro posádku vozidla po dobu opravy vozidla (max. 3 noci) Max. do výše 120 Převoz posádky do hotelu max. do 50 Přivezení opraveného vozidla Hrazení nákladů na cestu pro opravené vozidlo pro 1 osobu do výše max. 350 Převoz neopravitelného vozidla do ČR, event. jeho likvidace V případě nemožnosti opravy vozu v zahraničí Převoz do autoservisu Bosch Car Service nebo autorizovaného autoservisu nejblíže bydliště uživatele v ČR Sešrotování vozu v zahraničí v případě neekonomičnosti Max. do hodnoty 400 ÚAMK RECOMMENDED Zvýhodněné využívání služeb na území ČR Ubytování, restaurace, relaxace Seznam na spol. s r.o.

6 Staňte se.cz V.I.P. zákazníkem! 6 / 6 Staňte se.cz V.I.P. zákazníkem! Budete u nás doma, obdržíte množství exkluzivních výhod a cenových nabídek po celou dobu spolupráce. Získáte vzájemný a důvěrný vztah s týmem profesionálů, kteří se postarají o váš vůz nebo celý vozový park. Získáte s námi například: 1 Zdarma exkluzivní asistenční službu Bosch Mobility Assistance na 1 rok, pro každý vůz, u kterého provedeme výrobcem předepsanou servisní prohlídku. 2 Jarní a podzimní prohlídku každého vozu zdarma. 3 Zvýhodněné ceny servisních prací: Slevu 8% z běžných servisních prací, slevu 8% z pneuservisních prací Slevy se mohou po dohodě vztahovat i na soukromá vozidla zaměstnanců společnosti po předložení platného zaměstnaneckého průkazu společnosti. Ceník základních servisních služeb pro koncového zákazníka (beze slev): Třída vozidla A1 A2 A3 A4 Mini vozy, malé vozy, vozy do r. v Nižší střední třída, střední třída, velkoprostorové vozy Vyšší střední třída, Off road SUV, sport-cabrio Luxusní třída, luxusní Off road a SUV Druhy vozidel Škoda Fabia I.,II., VW Polo, Peugeot 206, 207, Opel Corsa, Ford Fiesta, Renault Clio, Kia Cee d,... Škoda Octavia I.,II., VW Golf, Peugeot 307, 406, 407, Opel Astra, Vectra, Insignia, Ford Focus, Mondeo, Renault Laguna, VW Passat,... Cena (bez DPH) výkonu/hodina 375,- 408,- Škoda Superb II, Audi A6, BMW 5. Mercedes E, R, Peugeot 607, VW Passat CC, ,- Audi 7, 8, Q7, BMW 7, X5, X6, Mercedes S, R, CLS, VW Phaeton, ,- 4 Zvýhodněné ceny náhradních dílů a příslušenství: Slevu 8-25% na náhradní díly a příslušenství, rozčleněné na jednotlivé sortimentní skupiny (neplatí pro pneumatiky, akční a již zlevněné zboží) Slevu 8% na originální náhradní díy a příslušenství Mazda a Ford (neplatí pro pneumatiky, akční a již zlevněné zboží) Slevy se mohou po dohodě vztahovat i na soukromá vozidla zaměstnanců společnosti po předložení platného zaměstnaneckého průkazu společnosti. 5 Přednostní odbavení pojistných událostí včetně poskytnutí náhradního vozu na 2 dny zdarma. 6 A další: úschovnu pneumatik, služby mycího boxu pro ruční mytí vozidel, možnost zapůjčení náhradního vozu, výkup či zprostředkování prodeje Vašeho ojetého vozu, služby karosárny a lakovny atd..cz, spol. s r.o.

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Ceník asistenčních produktů a služeb 67

Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Základní ceník Ceny produktů a služeb pro zákazníky, kteří nejsou držiteli asistenční karty 67.Slevy na níže uvedené úkony se vztahují na bonusové programy společnosti

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 30. 12. 2016 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Originální díly Volkswagen Mají špičkovou kvalitu, jsou

Více

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál www.bosch.cz Vstřikovací systémy: příležitosti pro všechny Technologie Inovace firmy Bosch se neomezují pouze na systémy vznětových motorů. Přímé vstřikování

Více

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service Audi servisní balíčky. e-tron Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu e-tron Service 5 let, max. 120 000 km Service Plus 5 let, max. 150 000 km Model vozidla: VIN (identifikační

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, TT, R8 Service 5 let, max. 90 000 km Service Plus 5 let, max. 120

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Popis služby Varianta produktu Service Service Plus Model vozidla: VIN (identifikační číslo vozidla): Datum prodeje vozidla: Razítko

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Produktové podmínky Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km Plus 5 let, max. 100.000 km 5 let, max. 150.000 km Model vozidla: VIN: Datum

Více

MojeKia KIA ASISTENCE 7

MojeKia KIA ASISTENCE 7 MojeKia KIA ASISTENCE 7 Popis pomoci poskytované KIA ASISTENCE Komu je pomoc poskytována? Uživatel je majitel vozidla, oprávněný řidič nebo jakákoliv osoba do max. povoleného počtu osob uvedených v technickém

Více

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER ZÁKLADNÍ INFORMACE Asistenční služba

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Popis služby Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám

Více

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS.

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW Service ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW SERVICE INCLUSIVE. KOMPLETNÍ SERVIS. JIŽ ZAHRNUT. ÚDRŽBA. Zahrnuta. OPRAVY OPOTŘEBENÍ. Zahrnuty. OPRAVA. Zahrnuta. BMW SERVICE

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. Volkswagen VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu up!, Polo, Golf, Golf Sportsvan, Beetle,

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service U skupiny Bosch Car Service naleznete mnoho výhod. Obzvláště našich 6 pilířů pro trvalý úspěch na dílenském trhu. 1. Naše široká paleta servisních služeb: Kompletní

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Caddy, Transporter/Multivan/ Caravelle/California,

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

servisní NabÍDKa IVECo DaILY

servisní NabÍDKa IVECo DaILY servisní NabÍDKa IVECo DaILY Daily Easy Service 3 ORIGINÁLNÍ DÍLY IVECO 4 MOTOR 6 BRZDY 8 TLUMIČE 10 obsah VYSOCE EFEKTIVNÍ ÚDRŽBA VAŠEHO VOZU DAILY. Společnost IVECO uvádí Daily Easy Service, službu určenou

Více

FLEET PROGRAM ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU. Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí MIFLEET.CZ

FLEET PROGRAM ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU. Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí MIFLEET.CZ ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí PROČ JE INTER CARS TAK VÝHODNÝ? Nabízíme kompletní převzetí servisní údržby a oprav firemních vozidel pro

Více

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Praha Člen skupiny VIANOR Pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Poděbradská 85 DIČ: CZ25031881 198 00 PRAHA 9 - Hloubětín Tel.:284 892 639 hot line: 603 704 080 Fax: 284 892

Více

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV Příloha č. 1 Česká pojišťovna a.s. Asistenční služby: ČP Asistent z +420 224 557 004 ze +420 224 557 004 telefonické tlumočení: Varianty Asistence "POHODA Klasik": Asistence "POHODA Speciál": Pohoda Speciál

Více

Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny

Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny Vážená paní, vážený pane, zima už nám opět neodvratně začíná klepat na kapoty, a tak nadešel

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

Omlazující kúra i pro Váš vůz.

Omlazující kúra i pro Váš vůz. Omlazující kúra i pro Váš vůz. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2014 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. JARO 2014 Dopřejte Vašemu vozu omlazující kúru a využijte aktuální

Více

SEAT servisní balíčky

SEAT servisní balíčky STK STK Service Kompletní ceny Fitness Plán SEAT servisní balíčky SERVISNÍ KARTA SEAT SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Service Service Plus Mii, Ibiza, Arona, Leon, Leon SC, Leon ST, Leon X-PERIENCE,

Více

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ.

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW Service Inclusive www.bmw.cz Radost z jízdy SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. DOKONALÁ SPOLEHLIVOST. Záruka svobody od samého počátku. S BMW Service Inclusive

Více

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6.

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6. POLO BRILLANTIS 2 185/60 R15 84H GOLF, TOURAN, BRILLANTIS 2 195/65 R15 91V 2.189,- 1.993,- 1.460,GOLF, TOURAN, 205/55 R16 91W 1.260,- 215/55 R16 97W 3.855,- 6.649,- 1.850,- CS 215/55 R17 94W CS 3.650,-

Více

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA škoda INFORMAČNÍ BROŽURA 02 03 POPIS SLUŽBY HLAVNÍ VÝHODY ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám kryje náklady spojené s předepsanou údržbou vozidla (servisní

Více

Profil servisní prodejny GPD Děčín. Auto - pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Děčín. Auto - pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Děčín Člen skupiny VIANOR Auto - pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Předmostí 1860/6 DIČ: CZ25031881 405 02 Děčín Tel.:412 526 601 hot line: 602 574 257 Fax: 412 526 600 E-mail:

Více

KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU

KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU NABÍDKA PRO KLIENTA FLEET Program Inter Cars Pro malé, střední a velké firmy nabízíme kompletní převzetí správy servisní údržby a oprav firemních vozidel za předem

Více

FLEET PROGRAM ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU. Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí ICFLEET.CZ

FLEET PROGRAM ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU. Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí ICFLEET.CZ ZAJISTÍME KOMPLEXNÍ SERVIS VAŠEHO VOZOVÉHO PARKU Ušetříme vám až 40 % nákladů a 100 % starostí NEJČASTĚJI PROVÁDĚNÉ SERVISNÍ ÚKONY BĚŽNÁ ÚDRŽBA V RÁMCI SERVISNÍHO INTERVALU SÉRIOVÁ DIAGNOSTIKA: vyhledání

Více

Omlazující kúra i pro Váš vůz.

Omlazující kúra i pro Váš vůz. Omlazující kúra i pro Váš vůz. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2014 Porsche Praha-Prosek JARO 2014 Dopřejte Vašemu vozu omlazující kúru a využijte aktuální servisní

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.,

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE...

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... DRIVE THE CHANGE ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 DALŠÍ VÝHODY

Více

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody:

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody: BEZSTAROSTNÁ JÍZDA Profitujte z dlouhodobé záruky. Váš prodejce Opel Vám nabízí optimální jistotu. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále

Více

NOVÁ SEZONA JE PŘED VÁMI.

NOVÁ SEZONA JE PŘED VÁMI. Volkswagen Service NOVÁ SEZONA JE PŘED VÁMI. JARNÍ SERVIS VOLKSWAGEN PRO VOZY STARŠÍ 5 LET Autocentrum K.E.I. Nabídka platí do 21. 6. 2019 Originální díly Volkswagen Nemusíte dělat kompromis mezi kvalitou

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Porsche Servis. Youngtimer Program

Porsche Servis. Youngtimer Program Porsche Servis Youngtimer Program Podmínky Youngtimer Programu. Nabídka pro vozy ve stáří 5 6 let: 1 990 Kč bez DPH sleva na náhradní díly použité při opravě či údržbě vozu 10 % Nabídka pro vozy ve stáří

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o.

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

Servisní služby Renault Získejte více výhod a pohodlí se Servisními smlouvami Renault

Servisní služby Renault Získejte více výhod a pohodlí se Servisními smlouvami Renault Servisní služby Renault Získejte více výhod a pohodlí se Servisními smlouvami Renault Poznejte naši nabídku Servisních smluv Prodlužte si záruku na váš vůz až na 5 let Zabezpečte se před nepředvídatelnými

Více

Až 5 let technické a finanční jistoty

Až 5 let technické a finanční jistoty SERVISNÍ SMLOUVY CITROËN DRIVE Až let technické a finanční jistoty IdealDrive Jednoduché řešení, jak si prodloužit smluvní záruku poskytovanou výrobcem, rozšířit škálu asistenčních služeb, které můžete

Více

Akční litá kola Nabídka vybraných modelů litých kol, která jsou vhodná pro zimní provoz a jsou nabízena za akční cenu po celou zimní sezónu.

Akční litá kola Nabídka vybraných modelů litých kol, která jsou vhodná pro zimní provoz a jsou nabízena za akční cenu po celou zimní sezónu. Akční litá kola twister stříbrné (titan) 6 x 15 2 190,- 4/100 ET45 4/108 ET25, 45 6,5 x 15 2 190,- 5/100 ET38 5/108 ET45 5/110 ET38 5/112 ET38, 45 5/114,3 ET45 6,5 x 16 2 490,- 4/100 ET42 4/108 ET25, 42

Více

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz ASPEKTA Trading s.r.o. ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz MAZDA. ODVážně jiná. zoom-zoom představujeme novou mazdu6 Ve verzi

Více

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 OBSAH Co právě čtete...1 Co je pojištěno...1 V jakém rozsahu...1 Jak to celé funguje...1 Technická a administrativně právní asistence...1

Více

AKČNÍ NABÍDKA LETNÍCH PNEUMATIK

AKČNÍ NABÍDKA LETNÍCH PNEUMATIK AKČNÍ NABÍDKA LETNÍCH PNEUMATIK PRO VOZY ŠKODA V PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T CITIGO, FABIA BRILLANTIS 2 1.470,- 970,- 185/60 R14 82H FABIA BRILLANTIS

Více

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 SOUTĚŽ 4. 5. Sada pneumatik značky Barum nebo Continental Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12.

Více

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by YAMAHA ASSISTANCE Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu Provided by ASISTENČNÍ CENTRÁLA: Europ Assistance s.r.o. Na Pankráci 127 140 00 Praha 4 Česká republika Tel (+420) 221 586 605 PODMÍNKY

Více

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny 1. část: Praha + Středočeský kraj SERVISNÍ PRÁCE Cena za mechanické práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Cena za karosářské práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Jednotkové nabídkové ceny Cena

Více

Až 5 let technické a finanční jistoty

Až 5 let technické a finanční jistoty SERVISNÍ SMLOUVY CITROËN DRIVE Až let technické a finanční jistoty FreeDrive Jednoduchý způsob, jak si prodloužit smluvní záruku poskytovanou výrobcem, rozšířit škálu asistenčních služeb, které můžete

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.

Více

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad.

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. BMW Motorrad Poprodejní služby Mobile Care Radost z jízdy R BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. Postaráme se, abyste dojeli do cíle Vaší cesty. Vždy nablízku i na dalekých

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

HITY. 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 MOTOROVÝ OLEJ CARTECHNIC 5W40 11/2012

HITY. 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 MOTOROVÝ OLEJ CARTECHNIC 5W40 11/2012 11/2012 HITY Nabídka je platná od 1. 11. do 30. 11. 2012 nebo do vyprodání zásob! 30 990 Kč VYVAŽOVAČKA KOL PROBALANCE 7310 Cenově výhodná elektronická vyvažovačka pneumatik s digitálním displejem, pro

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU

PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU ARVAL CZ 2012 Presented by Radka Vodrážková 1 KONTAKTY: Servisní linka autorizace oprav: + 420 261 109 025 fax: + 420 261 109 012 email: servis@arval.cz

Více

Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis.

Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis. Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis. Inteligentní a rychlé služby. Po celé Evropě. Vaše řidiče by neměly na cestách zdržovat maličkosti

Více

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 25 DŮKLADNÝCH KONTROL VAŠEHO VOZIDLA SEZNAM VÝHER: Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12. 2012

Více

Odborná školení. Pro osobní vozy II. pololetí 2016

Odborná školení. Pro osobní vozy II. pololetí 2016 Odborná školení Pro osobní vozy II. pololetí 2016 Termíny školení pro II. pololetí 2016 Datum Kód školení Název Místo Cena (Kč bez DPH) 4. 10. NOZ-H Právní minimum *3.500,- 5. 10. NOZ-O Právní minimum

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

SERVISNÍ PRÁCE. 2. část: Jihočeský kraj + Plzeňský kraj + Karlovarský kraj. Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE. 2. část: Jihočeský kraj + Plzeňský kraj + Karlovarský kraj. Jednotkové nabídkové ceny 2. část: Jihočeský kraj + Plzeňský kraj + Karlovarský kraj Značka vozidla Druh paliva Název Stav tachometru Zdvihový objem motoru (ccm) SERVISNÍ PRÁCE Cena za mechanické práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě.

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách automobilů dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010

Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách automobilů dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010 EVROPSKÁ KOMISE TISKOVÁ ZPRÁVA Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010 Brusel, 26. července 2011 nejnovější zpráva Evropské komise o cenách

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Service Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T Barum Brillantis 2 1 470 Kč 1 103 Kč 185/60 R15 XL 88H Matador MP 16 Stella 2 2

Více

SERVISNÍ PRÁCE Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE Jednotkové nabídkové ceny SERVISNÍ PRÁCE Jednotkové nabídkové ceny 4. část: Jihomoravský kraj + kraj Vysočina Značka vozidla Druh paliva Název Stav tachometru Zdvihový objem motoru (ccm) mechanické práce (HS) v Kč/ 1 hod. karosářské

Více

Šeková knížka plná plná slev slev

Šeková knížka plná plná slev slev Šeková knížka plná plná slev slev 2012 2014 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá v autorizovaných

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

Péče o firemní auta z pohledu TCO

Péče o firemní auta z pohledu TCO Péče o firemní auta z pohledu TCO Projekt ProFirmy.eu Nezávislý portál podporující konkurenceschopnost českých firem Praktické tipy pro efektivní řešení firemních potřeb Auta, energie, pojištění, telekomunikace,

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Porsche Praha-Smíchov

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Porsche Praha-Smíchov Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 Porsche Praha-Smíchov Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim a využijte

Více

simply clever Originální příslušenství

simply clever Originální příslušenství Šekováknížka knížkaplná plná slev 2014 Šeková slev 2012 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá

Více

Mycí linka Servis Pneuservis

Mycí linka Servis Pneuservis žeb ů ů: Ceny hodinových sazeb jsou účtovány za každou započatou hodinu jednoho mechanika. Příplatky za práci mimo pracovní dobu: 20 22 hod. 50% 22 07 hod. 100% Příprava vozidla na STK 300, Zajištění STK

Více

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla.

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. ...s kartou MercedesServiceCard se dostanete dále! Lahůdky z Francie, solární panely z Německa,

Více

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu Servisy mohou v budoucnu nabízet veškeré služby pro stále komplikovanější vozidla pouze s profesionálním diagnostickým a informačním

Více

GARANTUJEME VÁM JARNÍ ZÁŽITKY.

GARANTUJEME VÁM JARNÍ ZÁŽITKY. SEAT SERVICE GARANTUJEME VÁM JARNÍ ZÁŽITKY. ENJOYNEERING Originální příslušenství SEAT Vybavte se na jaro! Bohatá nabídka Originálního příslušenství SEAT pro modely vozů SEAT. Podsvícené prahové lišty

Více

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 %

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 % ELITNÍ CENY TÝDNE 23. 11. 29. 11. 2015 48/2015 50% SLEVA dílů řízení, zavěšení a silentbloků Atraktivní řešení Proč se na Ukrajině prodává nejvíce Lemforder? Powerflex: Chcete vyřešit nevysvětlitelné problémy

Více

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení ELITNÍ CENY TÝDNE 25. 7. 31. 7. 2016 30/2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení 1 ...a něco z vybavení servisů Kleště na hadicové spony Speciální prodloužené

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více