16. Závěrečná zpráva ročníku, 2011/2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "16. Závěrečná zpráva ročníku, 2011/2012"

Transkript

1 16. Závěrečná zpráva ročníku, 2011/2012

2 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se soutěží a porovnat si tak své znalosti a praktické dovednosti s žáky dalších českých, ale i zahraničních škol. Soutěže se za 16 let zúčastnili žáci z českých, slovenských, německých, maďarských a polských škol. Za 16 let soutěže se zúčastnilo přes 4000 studentů, průměrně jednoho ročníku zúčastní 272 učňů, jako doprovod do SUSO zapojilo téměř 1800 pedagogů. Ročně projekt osloví až 2500 žáků díky kolům školním, průměrně se přihlásí 70 škol.

3 Cíl oslovit cílovou skupinu školy a budoucí řemeslníci/zákazníci, představit studentům nové technologie a produkty, popularizovat řemeslnou práci, prohloubit zájem žáků ZŠ o stavební učební obory, vzbudit zájem veřejnosti o stavební řemesla, vytvořit základnu budoucích kvalifikovaných řemeslníků.

4 Společenské přínosy projektu Společenský přesah projekt dílčím způsobem reaguje na celospolečenský problém nedostatek kvalifikovaných řemeslníků. Popularizace řemesla formou exhibičních soutěžních kol v rámci stavebních výstav v ČR. Mediální kampaň soutěže je vedena na podporu osvěty vedené ze strany dotčených státních institucí. Podpora dialogu na téma úrovně odborné výuky na odborných školách. Odborná veřejnost vnímá tento projekt jako nástroj na podporu výuky, na platformě soutěže se jak žáci tak pedagogové seznamují s novými technologiemi, stavebními materiály a produkty partnerů soutěže. Propojení teorie s praxí pod vedením profesionálních odborníků řeší žáci konkrétní zadání z praxe. Porovnání praktických dovedností a teoretických znalostí žáků z celé ČR. Konkurenční výhoda na trhu práce referenční ocenění udělené odborníky z praxe. Pasivní účast žáků ZŠ v konkrétních regionech, potenciál dalších studentů odborných škol. Sociální rozměr zapojení dětských domovů do projektu.

5 Přínosy pro partnery Možnost podílet se na projektu, který má celoroční průběh, a který se těší podpoře odborných institucí (HK, SPS, profesní cechy, kraje ) vzhledem k jeho celospolečenskému přesahu. Mediální výstupy soutěže lze využít k posílení vlastní komunikace, k budováni image firmy díky samotnému spojení se soutěží = vnímání jako zodpovědné firmy, společné získání reputace společností, které se hlásí k principům společenské odpovědnosti CSR (65 % českých zákazníků koriguje své chování vůči společensky zodpovědným firmám a upřednostňuje výrobek spojený s dobrou věcí). Navázání spolupráce se školami a možnost ovlivnit odbornou výuku na školách. (prezentace nových technologií, výrobků směrem k pedagogům i žákům), Spojení soutěže se stavebními veletrhy nabízí efektivní rozšíření komunikace firem, vystavujících na těchto veletrzích. Získání přístupu k soutěžícím budoucím zákazníkům. Na akcích spojených s jednotlivými postupovými koly a finále se nabízí prostor pro neformální setkání s odborníky a se zástupci komunální sféry v konkrétních regionech.

6 O soutěži Vyhlašuje se pro dvoučlenná družstva žáků 2. ročníků ze SOU, OU a učilišť, středních odborných škol a integrovaných středních škol. Vítězové dvoudenních postupových kol se kvalifikují do třídenního finále, které se koná při stavebním veletrhu FOR ARCH v Praze. V postupových kolech se představí obory zedník a truhlář. Finále se rozšíří o obory obkladač a kameník a kamenosochař. Dvojice žáků předvedou své dovednosti v teoretickém testu a na praktickém zadání (např. vyzdění příčky, uložení překladu, zhotovení dřevěné stoličky, obložení koupelny). Soutěžící pracují podle technického výkresu, jenž zhotovují odborníci z praxe, z řad partnerských firem, cechů a odborných škol. Body z teoretické a praktické části se sčítají. Tři nejlepší družstva z každého oboru získávají hodnotné ceny. Ocenění získávají i nejlepší školy.

7 Záštity a odborné garance Záštity Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo průmyslu a obchodu Hospodářská komora ČR Asociace krajů ČR Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR Hejtman Moravskoslezského kraje Hejtman Královéhradeckého kraje Odborné garance Svaz kameníků a kamenosochařů Oblastní inspektorát práce Techničtí garanti, řešitelé Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. - Ing. Petr Tham Xella CZ, s.r.o. - Ing. Karel Poucha Schiedel, a.s. - Ing. Jiří Vrba KB-BLOK systém, s.r.o. - Ing. Bohumír Freiberg LB Cemix, s.r.o. - Ing. Martin Bureš Stanley/Black and Decker - Bc. Marian Polešák, Michal Schneeweis DZP Praha - Libor Malý

8 Kalendář 16. ročníku Postupová kola Finále REGION SEVERNÍ MORAVA Dům a byt, Výstaviště Černá louka, Ostrava REGION PRAHA A STŘEDNÍ ČECHY STAVITEL 2012, Výstaviště Lysá nad Labem REGION VÝCHODNÍ ČECHY STAVBA A ZAHRADA 2012, KC ALDIS, Hradec Králové REGION SEVERNÍ ČECHY Můj dům, můj hrad, Výstaviště Zahrada Čech, Litoměřice REGION JIŽNÍ A ZÁPADNÍ ČECHY veletrh HOBBY, Výstaviště České Budějovice MEZINÁRODNÍ FINÁLE 16. ROČNÍKU FOR ARCH 2012, PVA EXPO PRAHA

9 Školy v 16. ročníku SŠ elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek - Místek, p.o. / SPŠ stavební Valašské Meziříčí / SŠ řemesel, Bruntál, p.o. / SŠ stavební a dřevozpracující, Ostrava, p.o. / SŠ technická, Přerov / SŠ technických oborů, Havířov-Šumbark / SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín / SOU stavební Opava, p.o. / SOU stavební Opava, p.o. / SŠ, Šenov u Nového Jičína / ZSB i RR w Raciborzu / SSŠ PRAKTIK s.r.o. / SŠ techniky a služeb, Karviná p.o. / OU Praktická škola, Lipová lázně 458 / SOŠ technická Uherské Hradiště / SŠ nábytkářská a obchodní Bystřice pod Hostýnem / SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora / SŠ stavební Jihlava / SŠ technická Zelená pruh, Praha 4 / SOŠ stavební a zahradnická Učňovská 1 Praha 9 / SŠ umělecká a řemeslná Nový Zlíchov 1 / SOU stavební Benešov / SOŠ a SOU Kladno / SSOU a OU Sedlčany o.p.s. / SOŠ a SOU, Hradec Králové / SOŠ Otrokovice / SOŠ a SOU Trutnov / SŠ polytechnická Olomouc / ISŠ Moravská Třebová / SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk / SOŠ a SOU - Masarykova škola práce Letovice / VOŠ a SŠ technická, Habrmanova 1540, Česká Třebová / SPŠ, SOŠ a SOU Nové Město nad Metují / VOŠ a SPŠ, Rychnov nad Kněžnou / SOU technické, Chotěboř / SŠ řemeslná, Jaroměř / SŠ dopravy, obchodu a služeb, Moravský Krumlov / SŠ gastronomie a služeb Nová Paka / SŠ hotelnictví, gastronomie a služeb Litoměřice, p.o. / SŠ stavební a technická, Ústí nad Labem / SŠ polytechnická Brno, Jílová 36g / SOŠ a SOU, Roudnice nad Labem, Neklanova 1806, p.o. / SOŠ, Louny / SŠ technická, Most, p.o. / ISŠ, Semily, 28.října 607, p.o. / SOŠ Litvínov- Hamr / ISŠ, Slaný / SŠ řemesel a služeb, Děčín IV, p.o. / SOU Hluboš 178 / SŠ energetická a stavební, Chomutov / VOŠ a SŠ Varnsdorf / Gymnázium, SOŠ a SOU, Litoměřice / SPŠ Světce 1, Tachov / SŠ, Vimperk / SOU Planá / SOU stavební, Plzeň / ISŠ Rakovník / SOU, tř. 5. května 3, Lišov / SOU Domažlice / SPŠ strojní a stavební, Tábor / SOŠZ a SOU Český Krumlov. Finále se zúčastnilo 43 žáků z 21 českých škol a jedné školy polské.

10 Odborná porota Předseda poroty Libor Malý (DZP Praha, s.r.o.) Odborná porota BOZP Ing. M. Moravec (OIP pro hl. m. Prahu), V. Stehlíková (OIP pro Ústecký kraj), Ing. O. Hlaváček (OIP pro Královéhradecký a Pardubický kraj), K. Ditrich (OIP pro Středočeský kraj), Ing. J. Grochal (OIP pro Moravskoslezský a Olomoucký kraj), S. Vávra (OIP pro Jihočeský kraj) Odborná porota obor zedník Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. - Ing. P. Halamka, Ing. Z. Konůpka, Ing. J. Beneš, P. Zahálka, Ing. P. Tham, Ing. R. Blecha Xella CZ, s.r.o. - Ing. K. Poucha, M. Balnar Schiedel, a.s. - T. Brich, J. Frankovič, M. Preclík, M. Hanák KB-Blok systém, s.r.o. - Ing. B. Freiberg, Ing. J. Jirák, M. Sazeček, Ing. J. Szumilo LB Cemix, s.r.o. - Ing. M. Bureš, P. Zavřel Odborná porota obor truhlář Bc. B. Žůrek (SŠSD Ostrava, p. o.), M. Černoch (SPŠS Valašské Meziříčí), A. Münster (SŠ, Šenov u Nového Jičína), P. Štěpán (SŠ technická, Zelený pruh 1294/50), M. Valachovič (SŠUŘ Praha 5), L. Matějovič (SOŠ a SOU Kladno), P. Mašek (VOŠ a SPŠ, Rychnov nad Kněžnou), J. Palínek (SOŠ a SOU-MŠP Letovice), A. Lapeš (SŠDOS Moravský Krumlov), M. Findeis (SOŠ Litvínov-Hamr), J. Černý (SŠ polytechnická, Brno), L. Štrobl (SŠST Ústí nad Labem), L. Puc (SPŠSS Tábor), p. Fojtl (SOU Lišov), Ing. A. Sedláček (SOU stavební Plzeň), O. Šimčík (SŠNO Bystřice pod Hostýnem), F. Pešina (SŠŘ Jaroměř), R. Krusberský (SOUS Opava) Odborná porota obor kameník a kamenosochař Ing. K. Dušek, V. Hradecký, B. Chomout (Svaz kameníků a kamenosochařů)

11 Statistika a hodnocení jednotlivých kol_ostrava Dům a byt, Ostrava / října 2011 Téma výstavy stavební Skladba vystavovatelů - výrobci stavebních materiálů, dřevostavby, okna, dveře, komíny Počet škol - 14 Počet žáků 44 (truhláři 12 družstev, zedníci 10 družstev) Školy truhláři - SŠ nábytkářská a obchodní Bystřice pod Hostýnem/SOU stavební Opava/SPŠ stavební Valašské Meziříčí/SOŠ technická Uherské Hradiště/SOŠ, Bruntál, p. o./sš, Šenov u Nového Jičína/SŠED, Frýdek-Místek, p.o./sš stavební a dřevozpracující Ostrava, p. o./sš technických oborů Havířov Šumbark/SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín/SSŠ PRAKTIK s.r.o. Horní Benešov/SŠ techniky a služeb Karviná - Nové Město Školy zedníci - SŠ elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek Místek/SPŠ stavební Valašské Meziříčí/SŠ stavební a dřevozpracující, Ostrava/SŠ technická, Přerov/SŠ technických oborů, Havířov-Šumbark/SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín/SOŠ stavební Opava/SŠ, Šenov u Nového Jičína/ZSB i RR w Raciborzu/SSŠ PRAKTIK Horní Benešov Počet pedagogů 22 Umístění Hala A1 (druhé patro hlavní budovy u vchodu) Návštěvnost veletrhu návštěvníků

12 Statistika a hodnocení jednotlivých kol_lysá nad Labem Stavitel, Lysá nad Labem / února 2012 Téma výstavy stavební Skladba vystavovatelů - výrobci stavebních materiálů, dřevostavby, okna, dveře, komíny Počet škol - 8 Počet žáků 26 (truhláři 7 družstev, zedníci 6 družstev) Školy truhláři - SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora/SŠ stavební Jihlava/SŠ technická Praha 4/SOŠ stavební a zahradnická, Praha 9/SŠ umělecká a řemeslná Nový Zlíchov 1/Praha 5, SOŠ a SOU Kladno/SOU stavební Benešov Školy zedníci - SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora/SŠ stavební Jihlava/SOŠ stavební a zahradnická Praha 9/SŠ technická Praha 4/SOŠ a SOU Kladno/SOU Sedlčany Pedagogů 13 Umístění Hala A2 (přízemí hlavní budovy hned u vchodu) Návštěvnost veletrhu návštěvníků

13 Statistika a hodnocení jednotlivých kol_hradec Králové Stavba a zahrada, Hradec Králové / března 2012 Téma výstavy stavební, kutil, zahrádka Skladba vystavovatelů - výrobci stavebních materiálů, dřevostavby, okna, dveře, komíny, ploty, květiny, interiér, vytápění Počet škol - 14 Počet žáků 34 (truhláři 10 družstev, zedníci 7 družstev) Školy truhláři - SOŠ a SOU - Masarykova škola práce, Letovice/VOŠ a SPŠ, Rychnov nad Kněžnou/SOU a SOŠ technických oborů, Česká Třebová/SOŠ obchodní a SOU řemesel, Moravský Krumlov/SOU technické, Chotěboř/SOŠ a SOU Nové Město nad Metují/SŠ polytechnická Olomouc/SŠ řemeslná, Jaroměř/SŠ gastronomie a služeb Nová Paka/SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk Školy zedníci - SOŠ a SOU - Masarykova škola práce, Letovice/SOŠ Otrokovice/SOŠ a SOU, Hradec Králové/SŠ polytechnická Olomouc/ISŠ Moravská Třebová/SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk/SOŠ a SOU Trutnov Pedagogů 17 Umístění U vstupu do budovy. Návštěvnost veletrhu návštěvníků

14 Statistika a hodnocení jednotlivých kol_litoměřice Můj dům, můj hrad, Litoměřice / dubna 2012 Téma výstavy stavební, hobby, zahrádka, interiér, nábytek Skladba vystavovatelů výrobci stavebních materiálů, dřevostavby, okna, dveře, komíny, design, nářadí, nábytek, květiny, ploty, vrata, pouť Počet škol - 11 Počet žáků 28 (truhláři 9 družstev, zedníci 5 družstev) Pedagogů 14 Školy truhláři - SOŠ Litvínov- Hamr/ISŠ, SLANÝ/SŠ řemesel a služeb, Děčín IV/SOU Hluboš/Gymnázium, SOŠ a SOU, Litoměřice/SŠ polytechnická, Brno/ISŠ, Semily/SŠ stavební a technická Ústí nad Labem/VOŠ a SŠ Varnsdorf, Středisko technických a uměleckých oborů Školy zedníci - SŠ polytechnická, Brno/ISŠ, Semily/SŠ stavební a technická Ústí nad Labem/SOŠ a SOU Roudnice nad Labem, Neklanova 1806, p. o./sš hotelnictví, gastronomie a služeb Litoměřice, Dlouhá 6, p. o. Umístění pavilon K a venkovní prostor u pavilonu M. Návštěvnost veletrhu návštěvníků

15 Statistika a hodnocení jednotlivých kol_české Budějovice Hobby, České Budějovice / května 2012 Téma výstavy hobby, kutilství, zahrádka, stavitelství Skladba vystavovatelů pěstitelé, drobné nářadí, stavební materiály, okna, dveře, komíny Počet škol - 9 Počet žáků 26 (truhláři 7 družstev, zedníci 6 družstev) Školy truhláři - SOU, tř. 5. května 3, Lišov/SOU stavební, Plzeň/SPŠ strojní a stavební, Tábor/SOŠZ a SOU Český Krumlov/ISŠ Rakovník/SOU Domažlice/SPŠ Tachov Školy zedníci - SOU Planá/SOU stavební, Plzeň/SPŠ strojní a stavební, Tábor/SŠ Vimperk/ISŠ Rakovník/SPŠ Tachov Pedagogů 13 Umístění Pavilon E na hlavní trase Návštěvnost veletrhu návštěvníků

16 Účast ve finále Obor zedník SPŠ stavební Valašské Meziříčí ZSB i RR w Raciborzu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora SŠ technická Zelený pruh 1294 SOŠ a SOU, Hradec Králové SOŠ Otrokovice SŠ stavební a technická, Čelakovského 5, Ústí nad Labem SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g SOU stavební, Plzeň SPŠ strojní a stavební, Tábor, Obor truhlář SOU Lišov ISŠ Rakovník SŠ umělecká a řemeslná, Nový Zlíchov 1 SOŠ stavební a zahradnická Učňovská 1 SOU stavební, Opava, p.o. SŠ nábytkářská a obchodní Bystřice pod Hostýnem SŠ řemeslná, Jaroměř MŠP - SŠ Letovice SOŠ Litvínov - Hamr Gym., SOŠ a SOU, o. p. s. Litoměřice Obor kameník a kamenosochař Akademie - VOŠ, Gymnázium a SOŠUP Světlá nad Sázavou SPŠ kamenická a sochařská, Hořice Finále se zúčastnilo 43 žáků z 23 českých a polských škol.

17 Nejlepší studenti 16. ročníku Obor zedník Dominik Hrubík, Lukáš Fiurášek SPŠ stavební Valašské Meziříčí Obor truhlář Marek Hulla, Zbyněk Pešek SOŠ Litvínov-Hamr Obor kameník a kamenosochař Matěj Bílek SŠ kamenická a sochařská Hořice

18 Hodnocení finále_pva EXPO PRAHA Výstava FA, Praha 2012 / září 2012 Téma výstavy stavební a nízkoenergetické stavění Skladba vystavovatelů stavební materiály, okna, dveře, komíny, vytápění, vrata, dřevostavby, schody. Počet škol - 22 Počet žáků 43 (truhláři 10 družstev, zedníci 10 dr., kameníci 3 žáci) Pedagogů 21 Návštěvnost veletrhu návštěvníků Umístění Hala A1, sektor G

19 Ocenění pro školy Hvězda postupového kola Pro školy nejlepších družstev. Výrobce SÚPŠS Kamenický Šenov. České Budějovice Zedník - SPŠ strojní a stavební, Tábor Truhlář - SOU Lišov Litoměřice Zedník - SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g Truhlář - Gym., SOŠ a SOU o.p.s. Litoměřice Hradec Králové Zedník - SOŠ a SOU Hradec Králové Truhlář - SOŠ a SOU - MŠP Letovice Lysá nad Labem Zedník - SŠ technická, Zelený pruh 1294/50 Truhlář - SOŠ stavební a zahradnická, Praha 9 Ostrava Zedník - ZS Budowlanych i RR Racibórz Truhlář - SŠNO Bystřice pod Hostýnem Hvězda finále Pro školy nejlepších družstev celého ročníku. Výroba Ak.-VOŠ,Gymn. a SOŠUP Světlá nad Sázavou. Obor zedník SPŠ stavební Valašské Meziříčí Obor truhlář SOŠ Litvínov-Hamr

20 Co navíc SUSO ještě nabídlo Jan Antonín Duchoslav Populární herec byl mediální tváří 16. ročníku soutěže. Moderoval vyhlášení nejlepších v celém ročníku včetně finále na stavebním veletrhu FOR ARCH a glosoval celý ročník. V prostorách expozice soutěže proběhly na všech postupových kolech autogramiády pro účastníky i návštěvníky veletrhů. Zahradní architekti Při 16. ročníku proběhla na vybraných postupových kolech prezentace zahradní architektury v podání studentů VOŠ a SZŠ Benešov.

21 Noví partneři Hlavní mediální partner oboru truhlář Mediální partner Mediální partner oboru truhlář

22 Novinky v programu Lícové pásky s materiálem POROTHERM Finále oboru zedník bylo obohaceno o disciplínu s lícovými páskami. Po praktické ukázce následovalo zpracování zadání nalepení 5 řad lícových pásků. Prezentace pro pedagogy Na všech kolech včetně finále probíhaly prezentace partnerů ve formě: přednášek, ukázek, soutěží, zážitkových forem. Účastníci soutěže DeWalt zavrtávali pět vrutů na čas. Ti nejrychlejší si odnesli vstupenky na MOTOGP v Brně.

23 Co dál nabízí SUSO prezentace partnerských firem pro soutěžící, pedagogy, školy (Wienerberger, Xella CZ, Schiedel, KB-BLOK systém, LB Cemix, Stanley/DeWalt), veřejné diskuse pedagogů na téma úroveň odborné výuky na školách, praktické ukázky/prezentace technických novinek, distribuce soutěžních vzorků/materiálů do škol, zúčastněné školy jsou obesílány technickými materiály, zapojení žáků ZŠ, aktivní spolupráce s dětskými domovy.

24 Souhrnné hodnocení Ostrava * známky od jedné do pěti. Jedna je nejlepší, pět je nejhorší. Lysá nad Labem Hradec Králové Litoměřice České Budějovice FOR ARCH 2012 Počet škol Počet družstev Počet pedagogů Návštěvnost HODNOCENÍ VÝSTAV DOBRÉ MÍNUS DOBRÉ MÍNUS VÝBORNÉ CHVALITEBNÉ VÝBORNÉ MÍNUS VÝBORNÉ MÍNUS Celkové hodnocení za SUSO* VÝBORNÉ CHVALITEBNÉ VÝBORNÉ CHVALITEBNÉ - VÝBORNÉ VÝBORNÉ Návštěvnost výstav Počet škol Ostrava Lysá nad Labem Hradec Králové Litoměřice České Budějovice FOR ARCH Ostrava Lysá nad Labem Hradec Králové Litoměřice České Budějovice FOR ARCH 2012

25 Účast škol z jednotlivých krajů Počty škol z jednotlivých krajů ČR

26 Zastoupení oborů v jednotlivých kolech Počet družstev oboru truhlář České Budějovice Litoměřice Hradec Králové Lysá nad Labem Ostrava Počet družstev oboru zedník České Budějovice Litoměřice Hradec Králové Lysá nad Labem Ostrava

27 Účast škol a počty družstev Počet škol Počet žáků Ostrava Lysá nad Labem Hradec Králové Litoměřice České Budějovice

28 Mediální výstupy k soutěži SUSO v roce grafy Lifestylový internetový magazín Ostatní Celkem 173 mediálních výstupů Rozhlas Internetový zpravodajský portál Tištěný deník Tištěný odborný časopis Odborný internetový magazín Média SUSO 2012 Rozhlas Tištěný deník Tištěný odborný časopis Odborný internetový magazín Internetový zpravodajský portál Lifestylový internetový magazín Ostatní

29 Odborné internetové magazíny Stavebnictvip romlade.cz CasopisStaveb nictvi.cz Moderníobec. cz Industry.eu Strechy, Czechstav.cz fasady, Konstrukce.cz izolace.cz Truhlarskyportal. cz Reality.cz 1 Konstrukce.cz 12 Truhlářskýportál.cz 2 Reality.cz 9 Stavitel.ihned.cz 7 drevmag.cz 4 Imaterialy.cz 2 Buildinfo.cz TZB-info Enviweb.cz Ceskestavby. cz Stavebniserver. com Odborný internetový magazín Obcanskavyst avba.cz 4stav.cz Stavitel.ihned.cz Drevmag.com Stavebnictvi3 000.cz Imaterialy.cz Build-info.cz 1 Stavebnictvi3000.cz 8 4stav.cz 12 Občanskávýstavba.cz 12 Českéstavby.cz 4 Stavebníserver.com 1 ČasopisStavebnictví.cz 11 TZB-info.cz 1 Moderníobec.cz 10 Industry.eu 1 Enviweb.cz 3 Stavebnictvipromlade.cz 1 Střechy, fasády, izolace 1 Czechstav.cz

30 Odborné tištěné časopisy Realizace staveb Materiály pro stavbu Stavitel BuildInfo Stavebnictví a interiér Stavebnictví Dřevařský magazín Odborný časopis Stavitel Stavebnictví Dřevařský magazín Stavebnictví a interiér Build-Info Realizace staveb Materiály pro stavbu

31 Internetové zpravodajské portály Prnizpravy. cz Aktualne. cz Novinky.cz Denik.cz Regionální deník.cz Internetový zpravodajský portál Aktuálně.cz Novinky.cz Deník.cz Regionální deník.cz Prvnízprávy. cz

32 Lifestylové internetové magazíny Bydleni.cz Topravebydleni. cz Modernidum.info Lifestylový internetový magazín Bydlení.cz Modernídům.info Topravebydleni.cz 1 3 1

33 Tištěné deníky 1 Mf Dnes Deník 24 Tištěný deník

34

35 Partneři Generální partner Hlavní partneři Partner

36 Partneři Mediální partneři Záštita Odborná garance Kontakt: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží ABF, a.s., Mimoňská 645, Praha GSM: Tel.: surmaj@abf.cz web:

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Ohlédnutí za 15. ročníkem Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Soutěžní přehlídka řemesel Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Soutěžní přehlídka řemesel Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

17. Závěrečná zpráva ročníku, 2012/2013

17. Závěrečná zpráva ročníku, 2012/2013 7. Závěrečná zpráva ročníku, 202/203 Preambule Marketingový projekt, který nabízí partnerům a komerčním subjektům oslovit cílovou skupinu řemeslníků, škol a veřejnosti na výstavách k propagaci svých produktů,

Více

18. Závěrečná zpráva ročníku, 2013/2014

18. Závěrečná zpráva ročníku, 2013/2014 18. Závěrečná zpráva ročníku, 2013/2014 Preambule Marketingový projekt, který nabízí partnerům a komerčním subjektům příležitost oslovit cílovou skupinu řemeslníků, škol a veřejnosti na výstavách k propagaci

Více

Závěrečná zpráva 2015/2016

Závěrečná zpráva 2015/2016 Závěrečná zpráva 2015/2016 Preambule Marketingový projekt, který nabízí partnerům a komerčním subjektům příležitost oslovit cílovou skupinu řemeslníků, škol a veřejnosti na výstavách k propagaci svých

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013

Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Příloha č. 1 Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 krajských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů do 31. 12. 2012 Seznam finančních úřadů od

Více

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností

Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností Žádosti o registrační značky na přání podle obcí s rozšířenou působností (data ke konci ledna 2016) ORP Počet podaných žádostí Kraj BLATNÁ 3 Jihočeský ČESKÉ BUDĚJOVICE 38 Jihočeský ČESKÝ KRUMLOV 3 Jihočeský

Více

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od

Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od Přehled matrik současných FÚ a jejich nástupnických krajských FÚ od 1. 1. 2013 Současné FÚ Nástupnické krajské FÚ Číslo FÚ Název FÚ Matrika FÚ Název FÚ Sídlo FÚ Hlavní město Praha 1 FÚ pro Prahu 1 7625011

Více

19. Závěrečná zpráva ročníku, 2014/2015

19. Závěrečná zpráva ročníku, 2014/2015 19. Závěrečná zpráva ročníku, 2014/2015 Preambule Marketingový projekt, který nabízí partnerům a komerčním subjektům příležitost oslovit cílovou skupinu řemeslníků, škol a veřejnosti na výstavách k propagaci

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019)

PARTNERSTVÍ, FIREMNÍ PREZENTACE veletrh středních odborných škol při XV. ročníku Vědomostní olympiády 2019 (VO 2019) ÚČAST HLAVNÍ HO PARTNERA: - osobní účast při slavnostním vyhlášení vítězů XV. ročníku Vědomostí olympiády 2019 konané v aule VUT v Brně dne 16.5.2019 - osobní setkání s absolventy třetích ročníků středních

Více

Úplný název pracoviště ÚFO

Úplný název pracoviště ÚFO Číslo pracoviště Číslo ÚFO Úplný název pracoviště ÚFO číslo územního pracoviště číslo krajského FU Finanční úřad pro hlavní město Prahu 451 2001 Územní pracoviště pro Prahu 1 451 2002 Územní pracoviště

Více

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu

Název finančního úřadu Název finančního úřadu Sídlo finančního úřadu Finanční úřad pro Prahu 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu Přehled zrušených 199 finančních úřadů k 31. 12. 2012 a jejich nástupnických 14 ských finančních úřadů od 1. 1. 2013 Seznam finančních úřadů Seznam finančních úřadů od 1. 1. 2013 do 31. 12. 2012 Název

Více

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti

Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Příloha č. 10, str. 1 Výčet všech územních pracovišť zřízených organizačním řádem a vyhláškou, včetně jejich podřízenosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu 1, 2. Územní

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení)

Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Celkové pořadí Město Kraj Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) Pořadí v oblasti přístup veřejné oblasti na základě 25 kritérií (50 % hodnocení) 1 Přelouč Pardubický

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu

Příloha č. 8, str. 1 Organizačního řádu Příloha č. 8, str. 1 Seznam územních pracovišť zřízených vyhláškou 1) a organizačním řádem, včetně jejich vzájemné řídící působnosti Finanční úřad pro hlavní město Prahu: 1. Územní pracoviště pro Prahu

Více

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ 1 Úřad vlády ČR 2 Ministerstvo dopravy 3 Drážní inspekce 4 Drážní úřad 5 Státní plavební správa 6 Úřad pro civilní letectví 7 Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod

Více

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností

Retrospektivní přehled o počtu obyvatel a domů v letech v krajích a správních obvodech obcí s rozšířenou působností P o č e t o b y v a t e l ČESKÁ REPUBLIKA 7 565 463 8 223 227 8 666 456 9 374 028 10 076 727 10 009 480 10 674 240 8 896 086 9 571 531 9 807 697 10 291 927 10 302 215 10 230 060 10 436 560 Hlavní město

Více

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011

Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 Celorepublikové vyhodnocení Města pro byznys České republiky 2011 1 Nová Paka Královéhradecký 17 6 7 63 35 113 2 Humpolec Vysočina 84 126 21 26 37 4 3 Nové Město nad Metují Královéhradecký 98 51 6 45 4

Více

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 Plošná dlažba Stavební hmoty Obkladové prvky Zahradní architektura Příslušenství Od 850 Kč po celé České republice max. 850kg / paleta 850 Kč / paleta

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ Datum odevzdání 1 Úřad vlády ČR 10.7.2015

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST (*IK=InterKurýr) Kontaktní spojení Brno hl.n. *IK 972625244 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00

Více

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA

POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA POČET VOZIDEL S NEDOKONČENOU REGISTRACÍ K 8. ČERVNU 2015 Kraj Okres Registrační místo Počet vozidel s NR Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 1 1 Hlavní město Praha Hlavní město Praha PRAHA 10 3

Více

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP

Rozdělení území okresů do správních obvodů ORP CZ0211 Benešov 93 156 115 Benešov 52 232 50 Vlašim 26 008 49 Votice 11 970 15 Sedlčany 2 946 1 CZ0212 Beroun 75 684 86 Beroun 49 145 49 Hořovice 26 539 37 CZ0213 Kladno 150 198 100 Kladno 113 043 47 Slaný

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha duben 2019 1 www.uradprace.cz

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva květen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Ing. Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 1. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.7.212

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST Brno hl. n. *IK 725015267 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 12.30 18.00 12.30 18.00 12.30 18.00

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva březen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Celkem Z toho Kraj-místo Provozovatel - příjemce dotace Investice Neinvestice Z toho (Uváděno v tisících Kč) Hl. m. Praha Městská knihovna v Praze 2 785

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva březen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva září 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Ing, Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Úřad práce ČR Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martin Hodek Expert projektu KOMPAS Hradec Králové, 2019 www.uradprace.cz www.uradprace.cz

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva leden 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva Březen 2019 Zprávu předkládá: Pavel Literák, MSc. analytik trhu práce http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva březen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností

Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností Rozpis státní finanční podpory pro rok 2016 pro obecní úřady obcí s rozšířenou působností kr. kraj č. ORP obec s rozšířenou působností MPR, MPZ pam. MPR MPZ VPR VPZ NKP Sv.D. Počet památek pro stanovení

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červenec 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva únor 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva. květen Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS.

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva. květen Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva květen 2018 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Únor 2019 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva květen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva duben 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

ŠKOLSTVÍ A VZDĚLÁVÁNÍ. Zpráva za rok 2012/2014 Cech topenářů a instalatérů ČR

ŠKOLSTVÍ A VZDĚLÁVÁNÍ. Zpráva za rok 2012/2014 Cech topenářů a instalatérů ČR ŠKOLSTVÍ A VZDĚLÁVÁNÍ Zpráva za rok 2012/2014 Cech topenářů a instalatérů ČR KURZY A ŠKOLENÍ - A M O S 18. 20. října 2012 školení u firmy HERZ Armatura i Systemy Grzewcze Sp z o.o., Wieliczka, ul. Artura

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva březen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Příloha k č. j. 2013/33749

Příloha k č. j. 2013/33749 Průměrný měsíční počet vyplacených příspěvků na živobytí - rok 2012 Kraj Okres Kontaktní pracoviště Průměrný měsíční počet vyplacených dávek Kontaktní pracoviště Praha 2 355 Kontaktní pracoviště Praha

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva 2018 Zpracoval: Pavel Literák, MSc. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti v Kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva leden 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji

Více