Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016"

Transkript

1 Hodnocení Mistrovství České republiky BWLN družstev 2015 / 2016 konané dne v Olomouci V sobotu 3. října 2015 se konal M-ČR BWLN družstev 2. kolo v Olomouci. Začátek soutěže byl v hod. a konec hod. Ředitel turnaje kontroloval všechny průkazky ČSNS, kde neshledal žádný problém. Zúčastnilo se 7 družstev. Hrálo se formou americké hry. Ve 2. kole v BWLN vyhrálo SSK Vítkovice, druhé místo získalo SKN Brno na třetím místě se umístilo SK SKIVELO nesl. Olomouc,,B. Po 2. kole v BWLN jsou na prvním místě SSK Vítkovice před SKN Brno, třetí místo tří SK SKIVELO neslyšících Olomouc A a čtvrté místo SK SKIVELO neslyšících Olomouc B Ve 2. kole byla nejlepší hráčkou Kateřina Klofáčová z SKN Brno, která měla průměr 190,50 bodů. U mužů byl ve 2. kole nejlepším hráčem Tomáš Drahoš ze SK SKIVELO nesl. Olomouc,,A který měl průměr 174,00 bodů. Nejvyšší nához u mužů měl Miroslav Janošec ml. ze SK SKIVELO nesl. Olomouc,,B, 230 bodů. Nejvyšší nához z žen měla Kateřina Klofáčová z SKN Brno, 233 bodů. Vše proběhlo řádně a v klidu, nikdo nepodal protest. Výsledky jsou uvedeny níže. Děkujeme všem účastníkům BWLN v bowlingu za jejich sportovní vystupování a těšíme se na shledanou v příštím turnaji, na jaře Zpracoval Petr Kučera

2 SSK Vítkovice I.PSKN Praha "B" I.PSKN Praha "A" SKIVELO Olomouc "A" Jaromír Maďa Vladimír Urban Jan Sůva Tomáš Drahoš Pavlína Maléřová Jaromír Tregler Jindřich Chrpa Kamil Bittner Radim Karasz Pavel Wiesner Martin Marouš Kateřina Janošcová 1 4 I.PSKN Praha "B" 0 5 SKIVELO Olomouc "A" SKIVELO Olomouc "B" SKN Brno Miroslav Janošec ml Kateřina Klofáčová Vladimír Horváth Matyáš Čuřík Stanislav Zapálka Vojtěch Jahoda 1 4 SKN Brno SKN Brno I.PSKN Praha "A" I.PSKN Praha "B" I.PSKN Praha ženy Kateřina Klofáčová Petr Hošek Jaromír Tregler Hana Alešová Matyáš Čuřík Jan Sůva Ladislav Novák Martina Blabolilová Vojtěch Jahoda Jindřich Chrpa Pavel Wiesner Monika Čechovská 3 2 SKN Brno 2 3 I.PSKN Praha ženy SKIVELO Olomouc "A" SSK Vítkovice Tomáš Drahoš Jaromír Maďa Kamil Bittner Pavlína Maléřová Kateřina Janošcová Josef Špok 1 4 SSK Vítkovice I.PSKN Praha ženy SKIVELO Olomouc "A" SSK Vítkovice SKN Brno Hana Alešová Tomáš Drahoš Radim Karasz Vojtěch Jahoda Martina Blabolilová Miroslav Svozil Pavlína Maléřová Matyáš Čuřík Monika Čechovská Kateřina Janošcová Josef Špok Kateřina Klofáčová 2 3 SKIVELO Olomouc "A" 2 3 SKN Brno I.PSKN Praha "A" SKIVELO Olomouc "B" Martin Marouš Miroslav Janošec ml. Petr Hošek Petr Kučera Jan Sůva Stanislav Zapálka 3 2 I.PSKN Praha "A" 8.kolo 9.kolo 10.kolo

3 SKIVELO Olomouc "B" SSK Vítkovice SKIVELO Olomouc "A" I.PSKN Praha "B" Miroslav Janošec ml Radim Karasz Tomáš Drahoš Ladislav Novák Petr Kučera Pavlína Maléřová Kamil Bittner Vladimír Urban Stanislav Zapálka Josef Špok Miroslav Svozil Pavel Wiesner 1 4 SSK Vítkovice 4 1 SKIVELO Olomouc "A" SKN Brno I.PSKN Praha ženy Matyáš Čuřík Hana Alešová Kateřina Klofáčová Martina Blabolilová Vojtěch Jahoda Monika Čechovská 3 2 SKN Brno I.PSKN Praha "B" SKN Brno I.PSKN Praha ženy SKIVELO Olomouc "B" Ladislav Novák Vojtěch Jahoda Hana Alešová Miroslav Janošec ml. Jaromír Tregler Kateřina Klofáčová Martina Blabolilová Vladimír Horváth Vladimír Urban Matyáš Čuřík Monika Čechovská Stanislav Zapálka 1 4 SKN Brno 0 5 SKIVELO Olomouc "B" SSK Vítkovice I.PSKN Praha "A" Radim Karasz Jindřich Chrpa Pavlína Maléřová Martin Marouš Josef Špok Petr Hošek 5 0 SSK Vítkovice I.PSKN Praha "A" I.PSKN Praha ženy SKN Brno SKIVELO Olomouc "A" Jan Sůva Hana Alešová Matyáš Čuřík Tomáš Drahoš Jindřich Chrpa Martina Blabolilová Vojtěch Jahoda Kateřina Janošcová Martin Marouš Monika Čechovská Kateřina Klofáčová Kamil Bittner 4 1 I.PSKN Praha "A" 3 2 SKN Brno SKIVELO Olomouc "B" I.PSKN Praha "B" Stanislav Zapálka Pavel Wiesner Vladimír Horváth Ladislav Novák Miroslav Janošec ml Vladimír Urban 4 1 SKIVELO Olomouc "B" 11.kolo 12.kolo 13.kolo

4 SKIVELO Olomouc "A" SKIVELO Olomouc "B" I.PSKN Praha "A" I.PSKN Praha "B" Kateřina Janošcová Miroslav Janošec ml. Petr Hošek Jaromír Tregler Miroslav Svozil Petr Kučera Jan Sůva Ladisůav Novák Kamil Bittner Stanislav Zapálka Jindřich Chrpa Pavel Wiesner 0 5 SKIVELO Olomouc "B" 2 3 I.PSKN Praha "B" I.PSKN Praha ženy SSK Vítkovice Hana Alešová Pavlína Maléřová Martina Blabolilová Radim Karasz Monika Čechovská Jaromír Maďa 1 4 SSK Vítkovice 14.kolo

5 1.kolo 1 SSK Vítkovice , SKIVELO Olomouc "A" , I.PSKN Praha "A" , I.PSKN Praha ženy , SKN Brno , SKIVELO Olomouc "B" ,50 11,5 7 I.PSKN Praha "B" ,66 4,5 2.kolo 1 SSK Vítkovice , SKN Brno , SKIVELO Olomouc "B" , SKIVELO Olomouc "A" , I.PSKN Praha "B" , I.PSKN Praha "A" , I.PSKN Praha ženy , a 2.kolo 1 SSK Vítkovice , SKN Brno , SKIVELO Olomouc "A" , SKIVELO Olomouc "B" ,41 29,5 5 I.PSKN Praha "A" , I.PSKN Praha ženy , I.PSKN Praha "B" ,91 16,5

6 2.kolo - muži Jméno a příjmení klub 1.hra 2.hra 3.hra 4.hra 5.hra 6.hra celkem průměr max min vítěž 1. Tomáš Drahoš SKIVELO Olomouc "A" , Stanislav Zapálka SKIVELO Olomouc "B" , Miroslav Janošec ml. SKIVELO Olomouc "B" , Jan Sůva I.PSKN Praha "A" , Miroslav Svozil SKIVELO Olomouc "B" , Josef Špok SSK Vítkovice , Radim Karasz SSK Vítkovice , Petr Kučera SKIVELO Olomouc "B" , Jaromír Tregler I.PSKN Praha "B" , Jindřich Chrpa I.PSKN Praha "A" , Pavel Wiesner I.PSKN Praha "B" , Kamil Bittner SKIVELO Olomouc "A" , Petr Hošek I.PSKN Praha "A" , Martin Marouš I.PSKN Praha "A" , Ladsilav Novák I.PSKN Praha "B" , Vojtěch Jahoda SKN Brno , Vladimír Horváth SKIVELO Olomouc "B" , Matyáš Čuřík SKN Brno , Jaromír Maďa SSK Vítkovice , Vladimír Urban I.PSKN Praha "B" , kolo - ženy Jméno a příjmení klub 1.hra 2.hra 3.hra 4.hra 5.hra 6.hra celkem průměr max min vítěž 1. Kateřina Klofáčová SKN Brno , Monika Čechovská I.PSKN Praha ženy , Pavlína Maléřová SSK Vítkovice , Kateřina Janošcová SKIVELO Olomouc "A" , Hana Alešová I.PSKN Praha ženy , Martina Blabolilová I.PSKN Praha ženy ,

7 1. a 2.kolo - muži Jméno a příjmení klub 1.hra 2.hra 3.hra 4.hra 5.hra 6.hra 7.hra 8.hra 9.hra 10.hra 11.hra 12.hra celkem průměr max min vítěž 1. Stanislav Zapálka SKIVELO Olomouc "B" , Tomáš Drahoš SKIVELO Olomouc "A" , Miroslav Janošec ml. SKIVELO Olomouc "B" , Jaromír Vohryzka I.PSKN Praha "A" , Miroslav Svozil SKIVELO Olomouc "B" , Jan Sůva I.PSKN Praha "A" , Josef Špok SSK Vítkovice , Radim Karasz SSK Vítkovice , Jindřich Chrpa I.PSKN Praha "A" , Kamil Bittner SKIVELO Olomouc "A" , Jaromír Tregler I.PSKN Praha "B" , Petr Hošek I.PSKN Praha "A" , Martin Marouš I.PSKN Praha "A" , Pavel Wiesner I.PSKN Praha "B" , ,5 15. Vít Klečka I.PSKN Praha "A" , Ladsilav Novák I.PSKN Praha "B" , Jaromír Maďa SSK Vítkovice , Matyáš Čuřík SKN Brno , Vladimír Horváth SKIVELO Olomouc "B" , Petr Kučera SKIVELO Olomouc "B" , ,5 21. Miroslav Janošec st. SSK Vítkovice , Vojtěch Jahoda SKN Brno , ,5 23. Vladimír Urban I.PSKN Praha "B" , a 2.kolo - ženy Jméno a příjmení klub 1.hra 2.hra 3.hra 4.hra 5.hra 6.hra 7.hra 8.hra 9.hra 10.hra 11.hra 12.hra celkem průměr max min vítěž 1. Kateřina Janošcová SKIVELO Olomouc "A" , Pavlína Maléřová SSK Vítkovice , Kateřina Klofáčová SKN Brno , ,5 4. Monika Čechovská I.PSKN Praha ženy , Hana Alešová I.PSKN Praha ženy , Lenka Maroušová I.PSKN Praha ženy , Pavla Černá I.PSKN Praha ženy , Daša Vohryzková I.PSKN Praha ženy , Lenka Kučabová SKIVELO Olomouc "B" , Martina Blabolilová I.PSKN Praha ženy ,

Hodnocení 1. Kola BWLN konané v Praze dne 12.9.2015

Hodnocení 1. Kola BWLN konané v Praze dne 12.9.2015 Hodnocení 1. Kola BWLN konané v Praze dne 12.9.2015 Nový ročník BWLN začal 13 dní po skončení MS v Italském Bologni. Kterého se úspěšně účastnili i naše ženy. Na některých ženách byla vidět únava právě

Více

Hodnocení 2. kola BWLN Morava

Hodnocení 2. kola BWLN Morava Hodnocení 2. kola BWLN Morava V poslední říjnovou sobotu se konalo 2. kolo BWLN Morava v herně SKY v Ostravě. Ředitel akce Tomáš Janošec a rozhodčí Lenka Maroušová z Prahy zkontrolovali průkazy ČSNS a

Více

Hodnocení Česko Slovenského Superpoháru 2015

Hodnocení Česko Slovenského Superpoháru 2015 Hodnocení Česko Slovenského Superpoháru 0 V sobotu 7. června 0 se konalo v Praze v herně Xbowling Žižkov Česko-Slovenský Superpohár družstev v bowlingu neslyšících. Začátek soutěže byl v 0:00 hod a hrálo

Více

0 Trénink. SKIVELO OLOMOUC A SKN BRNO A SCN OSRTAVA vs vs vs SSK VÍTKOVICE Z SKIVELO OLOMOUC B SKN BRNO B

0 Trénink. SKIVELO OLOMOUC A SKN BRNO A SCN OSRTAVA vs vs vs SSK VÍTKOVICE Z SKIVELO OLOMOUC B SKN BRNO B čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 10:00 10:10 0 Trénink 10:10 10:48 10:51 11:29 11:32 12:10 12:13 12:51 12:54 13:32 1 2 3 4 5 SKIVELO OLOMOUC A SKN BRNO A SCN OSRTAVA SSK VÍTKOVICE Z SKIVELO

Více

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže ve stolním tenise dne 4. března 05 v Brně V sobotu 4. března 05 se konal

Více

čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 VOLNÝ LOS 0 Trénink

čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 VOLNÝ LOS 0 Trénink čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 VOLNÝ LOS 10:00 10:10 0 Trénink 10:10 10:48 1 TJ SEVER ÚSTÍ NAD LABEM SKN HRADEC KRÁLOVÉ Z I. P.S.K.N. PRAHA Z SKN HRADEC KRÁLOVÉ 10:51 11:29 2 I. P.S.K.N.

Více

Trénink 11:00 11:15 11:15 11:53 11:56 12:34 12:37 13:15 13:18 13:56 13:59 14:37. čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 dráha č 7-8 dráha č 9-10

Trénink 11:00 11:15 11:15 11:53 11:56 12:34 12:37 13:15 13:18 13:56 13:59 14:37. čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 dráha č 7-8 dráha č 9-10 čas kolo dráha č 1-2 dráha č 3-4 dráha č 5-6 dráha č 7-8 dráha č 9-10 11:00 11:15 0 Trénink 11:15 11:53 11:56 12:34 12:37 13:15 13:18 13:56 13:59 14:37 1 2 3 4 5 TJ SEVER ÚSTÍ NAD LABEM SKN HRADEC KRÁLOVÉ

Více

SKN HRADEC KRÁLOVÉ 412 311 I.PSKN PRAHA

SKN HRADEC KRÁLOVÉ 412 311 I.PSKN PRAHA 8.kolo SKN HRADEC KRÁLOVÉ 313 449 I.PSKN PRAHA ženy "B" SKN HRADEC KRÁLOVÉ ženy 412 311 I.PSKN PRAHA ženy "A" Jaroslav Bartonček 116 139 Pavla Černá Renata Fialová 144 141 Anna Volerábová Vladimír Novotný

Více

8.kolo. SKN Plzeň. 9.kolo

8.kolo. SKN Plzeň. 9.kolo 8.kolo SKN Hradec Králové 374 489 I.PSKN Praha "A" SKN Hradec Králové ženy 371 471 I.PSKN Praha "B" Jaroslav Bartoníček 119 173 Jan Sůva Soňa Janků 94 106 Pavel Wiesner Petr Duha 123 156 Jaromír Rameš

Více

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení:

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, O.S. Hodnocení: Dne 4. srpna 2012 se od 10:00 hodin do 18:00 hodin konal 5. ročník Brněnského poháru v tenise na kurtech v Brně Chrlicích. Na soutěž přijelo rekordní množství

Více

M ČR Slalom - 19.4.2010 - Praděd

M ČR Slalom - 19.4.2010 - Praděd M ČR Slalom - 19.4.2010 - Praděd myšáci 2004 a mladší přípravka 2003-2001 předžáci 2000-1999 1 Ponocný Matěj 2002 SKIVELO 25,70 50,03 2 Veselý Michael 2000 SKIVELO 26,50 50,81 3 Blasczyk Filip 2OO2 2002

Více

Přebory Ústeckého svazu karate 2015 6. června 2015 Ústí nad Labem 147 závodníků z 13 klubů

Přebory Ústeckého svazu karate 2015 6. června 2015 Ústí nad Labem 147 závodníků z 13 klubů KATA Přebory Ústeckého svazu karate 05 6. června 05 Ústí nad Labem 7 závodníků z klubů žáci do 9 let - 8.+7.kyu. Šmejkal Adam. Hnilička Ondřej. Kučera Matyáš. Filip Ondřej 5. Holovský Radim 5. Flajšinger

Více

Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané. Foto: G. Kubová

Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané. Foto: G. Kubová ˇ Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané Foto: G. Kubová Kluby se představují.. Ve dnech 1. a 2. října 2011 pořádal KLUB ZAHRÁDKÁŘŮ výstavu ovoce a zeleniny.

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 PŘÍPRAVKA - DÍVKY 1998-1999 680 m 1. Př-Dív 0:02:34 1 289 Škanderová Kristýna 1999 Slezan Frýdek Místek 2. Př-Dív 0:02:38 2 290 Macková Eliška 1999 Atletický

Více

Turnaje se zúčastnilo 162 hráčů, včetně neregistrovaných, z 36 oddílů.

Turnaje se zúčastnilo 162 hráčů, včetně neregistrovaných, z 36 oddílů. pořadí jméno oddíl 30 hs. 30 hs. 30 hs. 30 hs. 120 hs. celkem MČR 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Turnaje se zúčastnilo 162 hráčů, včetně neregistrovaných, z 36 oddílů. Vítězství, o pouhé

Více

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011:

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: 2. DOROST SKŠ Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: Poř. Tým PZ V R P SKÓRE BODY +/- 1. Šenov - dorost 12 9 1 2 67:16 28 (10) 2. V.Polom 12 8 1 3 58:21 25 (7) 3.

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj 02-2008/2009

Svaz národní házené. Ligový zpravodaj 02-2008/2009 Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Petr HOLÝ e-mail: narodnihazena@cstv.cz,

Více

Pavel SLÁMA výkonem 622 ustanovil nový rekord kuželny. Nejlepších 30 hs nahrál Jirka MARTINŮ a to výkonem 179 kolků.

Pavel SLÁMA výkonem 622 ustanovil nový rekord kuželny. Nejlepších 30 hs nahrál Jirka MARTINŮ a to výkonem 179 kolků. Turnaje se zúčastnilo celkem 164 hráčů, včetně neregistrovaných z 25 oddílů. Zvítězili Vlasťa ZEMAN s Davidem MACHALOU, oba pokořili hranici 600 bodů a za to jim náleží pohár pro vítěze a finanční prémie

Více

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007

Atletický mítink ČR neslyšících Olomouc, 11. října 2007 Seznam účastníků I.PSKN Praha Bačkovský Karel 88 Bachovská Sandra 92 Brabec Lukáš 93 Burýšek Lukáš 92 Dunová Martina 93 Gorolová Diana 96 Janouchová Věra 94 Kočí Marek 95 Kovařovic Štěpán 94 Kratzmann

Více

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 34. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS

Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 34. výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Výsledková listina Turnaj TJ START Rychnov nad Kněžnou pořádané při příležitosti 3 výročí založení oddílu - 2 x 120 HS Kategorie: muži registrovaní Poř. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Šmída Václav SKK Hořice 525 354

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Účast: 15 desetičlenných družstev mladých hasičů SH ČMS + 30 vedoucích 15 sedmi až osmičlenných družstev dorostenek SH ČMS + 30 vedoucích 15 sedmi až osmičlenných družstev dorostenců

Více

Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2011/2012

Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2011/2012 Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2011/2012 ZPRAVODAJ č. 5 http://pks.kuzelky.cz/ Páté kolo MP 2 vyznělo výsledkově jednoznačně lépe pro domácí týmy. I s dohrávaným utkáním minulého kola bylo

Více

PLAVECKÁ ŠKOLA PROSEN LOUNY

PLAVECKÁ ŠKOLA PROSEN LOUNY PLAVECKÁ ŠKOLA PROSEN LOUNY Oblast Severní Čechy Kraulařský víceboj Louny 7. ročník ročníků 99-96, 95 a starších Datum: 20.3.2010 Místo konání: Louny Vrchní rozhodčí : Jana Prokešová Bazén: Měření časů:

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012

VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA PLAVÁNÍ ŠESTIČLENNÝCH DRUŽSTEV KRAJSKÉ KOLO TRUTNOV 29. 11. 2012 ZPRACOVALA: M.KOČANOVÁ BODOVÁ TABULKA Dívky ZŠ ŠKOLA VZ PRSA ZNAK VÝBĚR VÝBĚR VÝBĚR POL. ŠTAF. VOLNÁ CELKEM ŠTAF. BODŮ

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích 16. března 2015

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích 16. března 2015 AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí

Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí TJ Březejc, z.s. pořádá Regionální soutěž v boccie jednotlivců 2016 pro soutěžní třídy BC1, BC2, BC3 region VÝCHOD Česká federace Spastic Handicap, z.s. Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí Neděle, 6. března

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

GP ZL kraje U10, 2.turnaj Zlín-Malenovice 14. 2. 2015 chess-results

GP ZL kraje U10, 2.turnaj Zlín-Malenovice 14. 2. 2015 chess-results GP ZL kraje U10, 2.turnaj Zlín-Malenovice 14. 2. 2015 chess-results Organizátor : ŠK Zlínterm Zlín Ředitel turnaje : Josef Tomek Hlavní nebo pomocný rozhodčí : Pavel Růčka Rating-Ø : 1078 Datum : 14.02.2015

Více

České akademické hry G2 KB 2007 Liberec 30.04.2007-01.05.2007 VÝSLEDKY ATLETIKY

České akademické hry G2 KB 2007 Liberec 30.04.2007-01.05.2007 VÝSLEDKY ATLETIKY České akademické hry G2 KB 2007 Liberec 30.04.2007-01.05.2007 VÝSLEDKY ATLETIKY hod kladivem 7,26kg Muži Finále 14:00) 1 Maška Libor 83 VŠ ekonomie a managementu s.r.o. - 65.15 6 2 Pavlíček Miroslav 87

Více

Klubové rekordy - dráha

Klubové rekordy - dráha k 31.12.2014 List1 Klubové rekordy - dráha Muži 100m 10,70 Birnbaum Jiří ml. 79 Jablonec 110798 200m 21,79 Birnbaum Jiří ml. 79 Ostrava 280698 21,4 Birnbaum Jiří ml. 79 Jablonec 40798 400m 48,70 Birnbaum

Více

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015

Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Česká kuţelkářská asociace ZPRAVODAJ 2.KLZ skupina A Ročník 2014/15 Číslo : 16 Trutnov 22.03.2015 Druţstvu SKK Rokycany stačí k vítězství ve skupině a postupu do 1. KLZ v posledních dvou zápasech získat

Více

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů KATA mladší žáci -9 let. Svatek Svatopluk. Pečenka David. Benda Lukáš. Pečenka Antonín Přebory Středočeského svazu karate 0. června 0 09 závodníků z 0 klubů mladší žákyně -9 let. Nosálková Anna. Pechová

Více

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 23. 3. 2013 Ředitel soutěže: Petr Věžník 1. skupina Vážil Technický rozhodčí Zápis Časomíra Hlavní rozhodčí Jaromír Jílek Martin Šimek Radim Háva Václav Zázvorka Oldřich

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 9. LISTOPADU 2013 MUŽI DVOUHRA SKUPINA A Novák XXX (15:11, 15:13) (15:6, 15:5) (11:15, 13:15) (15, 15:8, 2 2:3 2. Novák (6:15, 5:15) (15:12, 8:15, 1:10

Více

3. ročník evropské Ligy mistrů neslyšících v kuželkách

3. ročník evropské Ligy mistrů neslyšících v kuželkách 2. 3. června 2012 Brno 4členná družstva 4 x 240 (2 x 120) hodů smíšených O víkendu 2. a 3. června 2012 se v Brně konal mezinárodní turnaj čtyřčlenných družstev v kuželkách v disciplíně 120 hodů sdružených.

Více

JmKP1 sever 26. kolo

JmKP1 sever 26. kolo JmKP1 sever 26. kolo KK Velen Boskovice - TJ Sokol Brno IV B 8:0 2359-2206 (11,5:0,5) 27.04. KC Réna Ivančice B - SKP Kometa Brno A 5:3 2464-2373 (6:6) 27.04. KK Slovan Rosice B - KK Brno Židenice B 7:1

Více

Pohár České republiky - 4. kolo Bělá pod Bezdězem - 22. května 2030 Kategorie M 1

Pohár České republiky - 4. kolo Bělá pod Bezdězem - 22. května 2030 Kategorie M 1 Kategorie M 1 145 NAJMAN Jan AMK ŠKODA MLADÁ BOLESLAV StČ 92,61 2 100 88,41 100 90,37 2 82,25 100 274,62 16 143 OPOLSKÝ Jakub Vladimír OPOLSKÝ OLOVÍ SČ 102,68 100 96,88 100 100,94 100 95,66 4 2 298,54

Více

PROPOZICE Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu pro rok 2012

PROPOZICE Mistrovství ČR neslyšících sportovců v alpském lyžování a ve snowboardu pro rok 2012 Sportovní klub SKIVELO neslyšících Olomouc Jungmannova 25, 77200 Olomouc telefon: 777 959 722, 585 225 597 sms: 777 854 328 E-mail: skivelodeaf@webgarden.com, www.skivelo.webgarden.cz, www.skivelo.olnet.cz

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Praha, 7. května 2006

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Praha, 7. května 2006 Seznam účastníků I.PSKN Praha Buřilová Veronika 87 Černohorský David 70 Georgiev Vojta 92 Gregovský Jakub 91 Havlíček Roman 88 Herman Emanuel 88 Hošek Lukáš 80 Hroník Václav 88 Chladová Veronika 85 Janda

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2014

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2014 ŠACHOVÝ SVAZ ČESKÉ REPUBLIKY POŘÁDÁ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2014 KATEGORIE MUŽI TURNAJ DOPRAVNÍ STAVBY BRNO KATEGORIE ŽENY TURNAJ CZECHOSLOVAK REAL KATEGORIE MLÁDEŽ TURNAJ ADVOKÁTNÍ

Více

Přebor Prahy ve vícebojích mladšího žactva (13.10.2007)

Přebor Prahy ve vícebojích mladšího žactva (13.10.2007) Přebor Prahy ve vícebojích mladšího žactva (13.10.2007) Informace o závodě Datum konání: 13.10.2007 Místo konání: Juliska Pořadatel: SK ZŠ Jeseniova Výsledky zpracoval: Weberová Ředitel závodu: Rudolf

Více

Pohár města Mostu - fleret AK0+AK1. Pohár města Mostu - fleret AK 1 ženy

Pohár města Mostu - fleret AK0+AK1. Pohár města Mostu - fleret AK 1 ženy Pohár města Mostu - fleret AK0+AK1 p 1 ZAPADLO Richard 7/7 20 35 2 SKROVNÝ Petr PLZEŇ 5/7 16 32 3 JÍLEK Jaroslav PLZEŇ 5/7 0 29 4 ŠOLC Michal 4/7 4 26 5 HLUCHÁ Silvie SPORT. ŠERM ZLÍN 3/7-5 23 6 PAVLÍČEK

Více

Propozice soutěže Florbal ZŠ 2015 2016

Propozice soutěže Florbal ZŠ 2015 2016 Propozice soutěže Florbal ZŠ 2015 2016 AŠSK ČR, ZŠ Benešov, Jiráskova 888, ZŠ Benešov, Dukelská 1818, Odbor školství a sportu Středočeského kraje, Sport hobby Benešov, SK Florbal Benešov, OR AŠSK Benešov

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Uudělení Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová

Více

Výsledky Pyšelského Pašáka po 5. turnaji. Turnaj Pyšelského Pašáka seniora - finále

Výsledky Pyšelského Pašáka po 5. turnaji. Turnaj Pyšelského Pašáka seniora - finále Výsledky Pyšelského Pašáka po 5. i Turnaj Pyšelského Pašáka seniora - finále Kategorie: A mix HCP 0-14 hodnocení 1. hodnocení 2. hodnocení 3. hodnocení 4. hodnocení 5. Braun Lukáš 15 8 23 Kopecký Jan 8

Více

Okolo Frenštátských můstků39. ročník SOBOTA 5.10.2013 Výsledková listina

Okolo Frenštátských můstků39. ročník SOBOTA 5.10.2013 Výsledková listina TJ Frenštát p.r. Frenštát p.r. Okolo Frenštátských můstků39. ročník SOBOTA 5.10.2013 Výsledková listina ředitel závodu: Ing. Libor Mikeska hl.rozhodčí: Mgr. Milena Novotná St.Čís Pořadí lo Jméno klub ročník

Více

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012 P L Z E Ň S K Ý povolen za okres / kraj ne Valečková Štěpánka Domažlice/Plzeňský Plzeň-jih/Plzeňský Růžková Pavla Domažlice/Plzeňský Plzeňs-sever/Plzeňský Kacerovská Kristýna Domažlice/Plzeňský Klatovy/Plzeňský

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Ostrava, 31. května 2015

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Ostrava, 31. května 2015 Seznam účastníků SportNES Ostrava Číž Dominik 98 Gloga Patrik 00 Hudcová Aneta 02 Janošec Miroslav 07 Janošcová Nikola 10 Juříček Daniel 02 Kirčevová Karolína 96 Kurečková Lenka 95 Mitrega Filip 04 Procházková

Více

Hledá se nová Kateřina Neumanová

Hledá se nová Kateřina Neumanová Hledá se nová Kateřina Neumanová Sportovní klub - lyžování Nové město na Moravě Českomoravský pohár v běhu na lyžích pro rok 2007 4. závod ze série závodů HLEDÁ SE NOVÁ KATEŘINA NEUMANNOVÁ 24.února 2007

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové změny hlaste pí Štefkové Omlouvání žáků 481 131 071 Školní jídelna-rušení obědů 481 131 061 Svoj A Altman Josef 481 131 058 dílna 736 654 494 B Báchor Otto 481 131 079 7013 Luž.kab 132 720 519 750 Bajtl

Více

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU

VÝSLEDKY M - ČR ČSNS - FSN 2012 VE FOTBALU 1. MČR ČSNS - FSN 2012 1. kolo 18. března 2012 SKK Vítkovice neslyšící SKN Brno 2 : 2 (1:2) Branky: 23 Kopačík M., 62 Holaň J. 14 Mikula D., 28 Rybníček V. Žluté karty: 18 Gajdošík T., 80 Holaň J. 34 Zeman

Více

Zpravodaj č. 21 MĚSTSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ PLZEŇ SDRUŽENÝ OKRESNÍ PŘEBOR PLZEŇSKA 2014/

Zpravodaj č. 21 MĚSTSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ PLZEŇ SDRUŽENÝ OKRESNÍ PŘEBOR PLZEŇSKA 2014/ MĚSTSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ PLZEŇ SDRUŽENÝ OKRESNÍ PŘEBOR PLZEŇSKA 2014/15 Zpravodaj č. 21 10.3.2015 SK Škoda VS Plzeň C - SKK Dobřany 10:6 2382-2320 09.03. Sokol Plzeň V B - TJ Přeštice A 6:10 2488-2583

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

zasedá v místnosti B 914 dne 29. června 2005

zasedá v místnosti B 914 dne 29. června 2005 Komise č. 1 zasedá v místnosti B 914 dne 29. června 2005 Ing. Karel Vach, CSc. Doc. Ing. Jaromír Procházka, CSc. Doc. Ing. Jiří Pospíšil, CSc. Ing. Václav Čech Doc. Ing. Radim Blažek, CSc. Ing. Milan Bajer,

Více

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s.

SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s. SPORTOVNÍ KLUB NESLYŠÍCÍCH BRNO, z.s. oddíl beachvolejbalu pořádá 23. Brněnský turnaj v beachvolejbalu mužů, žen a mládeže v Brně akce se koná za finanční podpory statutárního města Brna Pořadatel: Datum:

Více

České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8

České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8 České akademické hry 2007 Liberec 2.5.2007-3.5.2007 50/8 1 50 m Volný způsob Ženy 1. Lefnerová Hana 85 UHK :27.99 2. Nývltová Alena 82 MU :29.25 3. Turická Veronika 83 OU :29.73 4. Žizlavská Monika 83

Více

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE

Svaz národní házené SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE SPORTOVNĚ - TECHNICKÁ KOMISE OBSAH: L I G O V Ý Z P R A V O D A J č. 6 2014/15 P Ř Í L O H A 10. 5. 2015 1. Průběžný stav střelců ligových soutěží 2014/2015... 2 1. liga mužů... 2 1. liga žen... 4 2. liga

Více

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích

Kalendář akcí rok 2015 (mimo tréninky) středisko Městský stadion v Ostravě Vítkovicích AKTUALIZACE ke dni : RS -rozcvičovací hřiště (UT - umělá tráva AD - atletická dráha AL - Atletická loučka) HS - hlavní stadion (HH - přírodní tráva ADHH - atletická dráha TS -Technické sektory) MU - mistrovské

Více

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 8. června 2013

Mistrovství ČR v atletice neslyšících Brno, 8. června 2013 Seznam účastníků SportNES Ostrava Baláž Leon 97 Bandyová Jana 01 Bialoňová Veronika 97 Černota Jakub 97 Černý Tomáš 94 Číž Dominik 98 Fialová Lucie 97 Flaksová Saša 99 Gloga Patrik 00 Hudcová Aneta 02

Více

Silvestrovský běh 2013 Výsledky

Silvestrovský běh 2013 Výsledky Silvestrovský běh 2013 Výsledky Místo konání: Prostějov Kolářovy sady 31. 12. 13 Pořadatelé: Oddíl orientačního sportu SK Prostějov, JUNIOR O-SPORT a SPORTCENTRUM ddm, pracoviště Vápenice 9 Pod záštitou

Více

SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013. www.czechdeaffotbal.wz.

SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013. www.czechdeaffotbal.wz. SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013 www.czechdeaffotbal.wz.cz 1 OBSAH: 1. Sportovní technická komise fotbalu adresy (e-maily)

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

Ski klub Harrachov. v severské kombinaci (evid.č.12,13/sk) 28.2.-2.3.2014 Harrachov

Ski klub Harrachov. v severské kombinaci (evid.č.12,13/sk) 28.2.-2.3.2014 Harrachov Ski klub Harrachov POZVÁNÍ A ROZPIS Mistrovství České republiky v severské kombinaci (evid.č.12,13/sk) Mistrovství České republiky Republikový klasifikační závod ve skoku na lyžích (evid.č.17,18/sl) 28.2.-2.3.2014

Více

SPORTNESÁK. SportNES dominoval na MČR v atletice neslyšících v Brně. Junioři se stali mistry ČR a získali Putovní pohár

SPORTNESÁK. SportNES dominoval na MČR v atletice neslyšících v Brně. Junioři se stali mistry ČR a získali Putovní pohár SPORTNESÁK Sportovní listy POLOLETNÍK SPORTOVNÍHO KLUBU NESLYŠÍCÍCH V OSTRAVĚ ČÍSLO 5 LÉTO 2013 SportNES dominoval na MČR v atletice neslyšících v Brně Naši atleti se v konkurenci pěti klubů umístili na

Více

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Ocenění NFGB Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Správní rada NF GB předsedkyně Ing. Zdena Cikrytová členové MUDr. Luboš Hovorka RNDr. Karel Pelán Mgr. Jiří Ringel RNDr. Jan Strašil Ing. Lenka Zálišová

Více

Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í

Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í turnaj top12 mužů a žen 6. 7. prosince 2011 Kongresový sál Park Hotelu Plzeň 6. 12. od 10:00 zápasy

Více

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF

KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF KRONIKA 2012 SSK VÍTKOVICE - DEAF 1946-2012 VÝKONNÝ VÝBOR SSK VÍTKOVICE DEAF PŘEDSEDA Petr LACH e-mail: petr.lach@email.cz MÍSTOPŘEDSEDA, Marcela HYKLOVÁ MATRIKÁŘKA e-mail: marcela.hyklova@gmail.com SPORTOVNÍ

Více

GAMBRINUS CUP 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Kuželkářský klub KONSTRUKTIVA PRAHA

GAMBRINUS CUP 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Kuželkářský klub KONSTRUKTIVA PRAHA Kuželkářský klub KONSTRUKTIVA PRAHA GAMBRINUS CUP 2010 VÝSLEDKOVÁ LISTINA XIX. ročník turnaje dvojic mužů na 200 hodů sdružených a dvojic žen na 100 hodů sdružených květen 2010 Dvojice muži: 1. KONSTRUKTIVA

Více

I. kolo oblastního přeboru družstev mužů a žen pro rok 2010

I. kolo oblastního přeboru družstev mužů a žen pro rok 2010 1. kolo Mistrovství ČR družstev Strana 1 z 20 ČSPS Oblastní soutěžní komise SM A Slezska I. kolo oblastního přeboru družstev mužů a žen pro rok 2010 Výsledková listina Jan Michalík hlavní rozhodčí 1. kolo

Více

ROČENKA. Počet členů oddílu: 54 toho 2 ženy a 2 mládež

ROČENKA. Počet členů oddílu: 54 toho 2 ženy a 2 mládež ROČENKA 2010 postup C družstva do Krajského přeboru II. tř. družstvo Košutky krajským přeborníkem v rapid šachu Kadeřávek,Hladík, Kasík, Lešetický, Přibyl Karel Liška krajským přeborníkem seniorů, druhý

Více

FALCO CUP "2013" VÍTĚZ: JIŽNÍ MORAVA 238 170 9 3 4 1

FALCO CUP 2013 VÍTĚZ: JIŽNÍ MORAVA 238 170 9 3 4 1 Název soutěže: Turnaj smíšených družstev starších žáků A Družstvo "A" JIŽNÍ MORAVA Datum: 1.6.2013 Družstvo "B" SOKOL DOBRUŠKA Místo: hala TU Liberec Vrchní rozhodčí: Skupina dvouhra žen ŠVECOVÁ VACKOVÁ

Více

Juříková Daniela 1.B PEL Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Spáčilová Valentina 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Víchová Adéla 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Černá

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů Pořadatel: Datum konání: Místo konání: Klimatické podmínky: Soutěžní tratě: Charakter tratí: JURY: Ředitel soutěže: Vrchní rozhodčí: Cíloví rozhodčí: Startéři:

Více

Česká kuželkářská asociace

Česká kuželkářská asociace Česká kuželkářská asociace ZPRAVODAJ č. 2 2.KLZ A 2008/09 Trutnov 21.09.2008 Ved.soutěže : I.Kulich Začal další ročník soutěží. Ve třech utkáních zvítězila domácí družstva: Neratovice, K. Hora, Jičín B,

Více

ROČENKA. Počet členů oddílu: 69 (49 uhradilo příspěvky) z toho 2 ženy a 11 mládež

ROČENKA. Počet členů oddílu: 69 (49 uhradilo příspěvky) z toho 2 ženy a 11 mládež ROČENKA 2012 100 let TJ Košutka Košutka krajský přeborník v rapid šachu družstev Hladík, Kadeřávek, Soukup, Lešetický, Přibyl Lenka Šrobová 5. na mistrovství ČR v kat.d16 Martin Simet 15. na mistrovství

Více

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov.

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov. Velké letní soutěže se účastnilo přes 4000 soutěžících. Bohužel ne všichni si řádně přečetli pravidla a proto museli být z losování vyřazeni. Nicméně většina soutěžících odpověděla správně na všech 15

Více

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25)

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25) ŽENY SKUPINA A MČR Havlová Novotná Uhrová Pangrácová Dudková SKÓRE BODY POŘADÍ Jana Petra Eva Marie Renata Havlová Jana P 2:0(21:8, 2:0(21:10, 2:0(21:10, 2:0(21:5, 8:0 8 1. 21:5) 21:12) 21:5) 21:2) Novotná

Více

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc.

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc. Nezávislá odborná komise, která je poradním orgánem při přezkoumávání žádostí žadatelů v procesu přezkoumání výsledků zkoušek z didaktických testů pro rok 2014 (podle 82 školského zákona). Rozpočtové prostředky

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky REPUBLIKOVÉ FINÁLE V PŘESPOLNÍM BĚHU 2012 Pořadí družstev - dívky Pořadatel: Active - SVČ, Žďár nad Sázavou, Dolní 3 a Cestovní kancelář BK Tour Termín: 19. října 2012 Místo konání: Hradec Králové, Malšova

Více

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2013

Soupiska družstva pro soutěže ČASQ v sezóně 2014/2013 Squashpark Kocourkov Praha název: SK Cibulka Praha ulice: Pod Děvínem 36 město: Praha 5 PSČ: 15000 jméno: Tomáš příjmení: Strmiska ulice: Laudova 1018/13 město: Praha 6 PSČ: 16000 název SC : Squashpark

Více

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Kategorie: předškolní děti chlapci 60 m Václav Bryndza 1. Kounice 14,42 2007 Matěj Kadeřábek 2. IAK Chocerady 16,86 2007 Jan Jirkovský 3. Praha 18,37 2008

Více

Mistrovství České republiky v Enduru jednotlivců Open 2014

Mistrovství České republiky v Enduru jednotlivců Open 2014 Výsledky kategorie MČR I Poř. St.č. Závodník Stát Lic. PS Kolo 1 Kolo 2 Kolo 3 Kolo 1 Kolo 2 Kolo 3 P. Celk.čas Rozdíl Body 1 91 Marek Borák... 0 03:33,741-03:39,123 05:24,010 03:32,095 05:42,527 0 0 0

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 3. listopadu 2012 - Brno MUŽI DVOUHRA SKUPINA A Hošek Sklenák Mundok Hudi BODY SKÓRE POŘADÍ Hošek XXX 2:0 (15:11, 2:0 (15:3, 2:0 (15:2, 6 6:0 1. 15:6)

Více

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC Zpravodaj č. 14 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 GAMA OCEL plné doráž. stav plné doráž.hasiči Chotaš Chotaš Mauer Kreml Teraz Rychlovský Jiří Jiří ml. Gustav František Michal

Více

Zpravodaj č

Zpravodaj č MĚSTSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ PLZEŇ SDRUŽENÝ OKRESNÍ PŘEBOR PLZEŇSKA 2015/16 Zpravodaj č. 23 23.03.2016 SK Škoda VS Plzeň D - CB Dobřany B 5:3 3066-2895 (15:9) Sokol Plzeň V C - TJ Slavoj Plzeň C 5:3 2434-2380

Více

VÝSLEDKY FSN 2008 VE FOTBALU

VÝSLEDKY FSN 2008 VE FOTBALU VÝSLEDKY FSN 2008 VE FOTBALU 1. kolo 5. dubna 2008 SKN Hradec Králové - FON Ostrava 2 : 1 (1:0) Branky: Loníček, Malý Markovič Diváků: 26 SKN Hradec Králové: Kolář Praţák, Malý, Čtvrtečka, Peprný Lebduška,

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Výsledková listina TRAP kategorie A (muži)

Výsledková listina TRAP kategorie A (muži) naroze ní r. TRAP kategorie A (muži) průkaz u 1. 32 Vaněk Pavel 1994 0058 Dukla Hradec Králové 3227 A 23 23 24 70 24 22 116 13 2 14 2. 2 Bořuta Martin 1980 0397 SSKP KOMETA Brno 24151 A 24 22 23 69 23

Více

KP1 Liberecký kraj Zpravodaj č. 14/2014-15

KP1 Liberecký kraj Zpravodaj č. 14/2014-15 KP1 Liberecký kraj Zpravodaj č. 14/2014-15 Výsledky 14. kola: SK Skalice B - TJ Lokomotiva Liberec A 1:6 2008-2120 (3:7) 06.02. TJ Tatran Jablonné v Podj. - TJ Narex Česká Lípa B 6:1 1911-1844 (7,5:2,5)

Více

dorostenci 3 1. Dragoun Václav Kamikaze Mladá Boleslav 2. Križanec André Auto Škoda Mladá Boleslav 3. Dařílek Petr SSC Česká Lípa

dorostenci 3 1. Dragoun Václav Kamikaze Mladá Boleslav 2. Križanec André Auto Škoda Mladá Boleslav 3. Dařílek Petr SSC Česká Lípa Přebory Středočeského svazu karate 2014 15. června 2014 136 závodníků z 10 klubů KATA mladší žáci 5-9 let 8 1. Žák Zdeněk Shotokan karate Sadská 2. Krečmer Tomáš Target Sport Milovice 3. Melcih Luděk Shotokan

Více

Maturitní zkoušky. 1. kladenská soukromá střední škola a základní škola (1.KŠPA), s.r.o.

Maturitní zkoušky. 1. kladenská soukromá střední škola a základní škola (1.KŠPA), s.r.o. Třída: DE4A - DE4A (rok nástupu 2011) Třída: *DE4A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 25. 5. - úterý 26. 5. 2015 Předseda: Mgr. Ivana Bělohoubková Místopředseda: RNDr. Naďa Končelíková Třídní: Mgr.

Více

Výsledky dětských závodů v CHROPYNI - 2014 kategorie B kluci. Výsledky dětských závodů v CHROPYNI - 2014 kategorie B holky

Výsledky dětských závodů v CHROPYNI - 2014 kategorie B kluci. Výsledky dětských závodů v CHROPYNI - 2014 kategorie B holky Výsledky dětských závodů v CHROPYNI - 2014 kategorie B kluci 1 65 Dohnal Patrik Osek nad Bečvou Zapro AD Team 2010 2 675 Slavkovský Tomáš Přerov 2009 3 92 Říha Samuel 2010 Výsledky dětských závodů v CHROPYNI

Více

Středoškolský Pohár 2012

Středoškolský Pohár 2012 Středoškolský Pohár 2012 Dívky 1 Gymnázium Vlašim 6425 11 3 1 2 OA Vlašim 5490 12 3 2 3 Gymnázium Benešov 5202 12 3 3 4 VOŠ a SZeŠ Benešov 4935 11 3 4 5 OA Neveklov 4482 11 3 5 6 SOŠ Benešov 3871 12 3

Více

Sportovní klub Kociánka Brno,o.s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a Nadací Martiny Beyerové pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

Sportovní klub Kociánka Brno,o.s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a Nadací Martiny Beyerové pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Sportovní klub Kociánka Brno,o.s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a Nadací Martiny Beyerové pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev SPASTIC HANDICAP Výsledky

Více

4.kolo MSLM 2003, Přerov 18.10.2003

4.kolo MSLM 2003, Přerov 18.10.2003 1. 800 PP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Minář Martin 90 N.Jičín 8:30.04 829 50 ( 0:58.72 / 2:03.38 / 4:14.33 ) 2. Coufal Jan 90 Zlín 8:57.87 735 46 ( 1:00.44 / 2:09.03 / 4:27.03 ) 3. Dospěl Aleš 90 ČOCH.Žďár

Více

Lukačinová Pavlína 1. cena 1. cena. Lim Seo Yeon 1. cena 1. cena. Mahovský Jindřich 2. cena 2. cena. Valtera Ondřej 2. cena 1.

Lukačinová Pavlína 1. cena 1. cena. Lim Seo Yeon 1. cena 1. cena. Mahovský Jindřich 2. cena 2. cena. Valtera Ondřej 2. cena 1. IX. ročník Violoncellová soutěž Jana Vychytila 29.11. - 30. 11. 2014 hlavní porota studentská porota Soutěžící I.A kategorie mladší 1.1. 2007 Lukačinová Pavlína 1. cena 1. cena Lim Seo Yeon 1. cena 1.

Více