Pracovní listy na procvičování písemností při uzavírání kupních smluv

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pracovní listy na procvičování písemností při uzavírání kupních smluv"

Transkript

1 Pracovní listy na procvičování písemností při uzavírání kupních smluv Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí

2 Vypracujte následující úlohy, u kterých podle potřeby vhodně doplňte chybějící údaje. 1. Úkol Mobilní oplocení PO Jako asistent/ka ředitele Protex, a. s., Palackého 25, Karviná (tel.: , fax: , reagujete dnešního dne na inzerát mobilního oplocení společnosti s ručením omezeným STAVEBA (Lidická 25, Brno) uveřejněný v novinách Anonce. Obracíte se na Ing. Romana Prokeše. Máte zájem o pronájem mobilního plotu P300 na jeden měsíc, a to od 2. dubna (doplňte aktuální rok), abyste zajistili ohraničení stavby nové budovy školní jídelny. Jedná se o plochu s obvodem 425 m s dvěma brankami pro pěší a jednu branou, minimálně 4 m širokou, pro vjezd stavební techniky. Oplocení potřebujete po celé délce zakrýt plachtami kvůli předpokládanému velkému množství prachu vznikajícímu během výstavby. Žádáme o zaslání cenové kalkulace a obchodních podmínek. Písemnost odesíláte dnes pod značkou 576/St a podepíše ji váš nadřízený Ing. Petr Kotrč. 2. Úkol Zmrazení strava PO Komanditní společnost NATOS, Uherské Hradiště, tel.: , natos.uh@centrum.cz, odesílá dnes dopis pod značkou 306-Ra a dotazuje se společnosti s ručením omezeným Gast, Kardašova 111, Veselí nad Moravou, na možnost dodávek hluboko zmrazené stravy. V úvodu dopisu Notos vysvětluje, že neposkytuje svým zaměstnancům stravování, protože nemá vhodné prostory. Chce však, aby měli zaměstnanci možnost během pracovní doby konzumovat teplé jídlo a nevyužívali gastrolístky na nákup jiného zboží. Společnost Natos uvádí, že má zájem o pravidelné dodávky zmrazené stravy. Strava by měla být balena do polypropylenových misek, doba použitelnosti jídla je 120 hodin. Týdenní množství by bylo cca 250 porcí. Natos zajímá cena, dodací podmínky a druhy jídel včetně způsobu jejich výběru. Očekávají od společnosti Gast nabídku. Bude-li zajímavá, stane se Natos pravidelným odběratelem. Dopis vyřizujete vy, podepíše ho Ing. Josef Rada, prokurista. 3. Úkol Zahradní technika NA Jste asistentem/kou vedoucího odbytu společnosti s ručením omezeným Sekáč, Hájecká 2088, Praha 10 (tel.: , fax: , sekac@sekac.org), a odpovídáte dnešního dne na poptávku ředitelky SOŠ Vídeňská (Vídeňská 483, Praha 4) Ing. Kamily Suchoňové týkající se zahradní techniky zn. 171/Ka z minulého pondělí (uveďte konkrétní datum). Ujišťujete ji, že požadované křovinořezy PANDA WC 07 a řetězové pily EKU 4006 můžete dodat do týdne po obdržení objednávky. Kromě této zahradní techniky nabízíte i širokou škálu zahradnických služeb, které uspokojí i velmi náročného zákazníka. Disponujete moderní technikou obsluhovanou vyškolenými odborníky. Odbornost vašich zahradníků můžete doložit patřičnými certifikáty. Přikládáte ceník zahradní techniky a zahradnických služeb. Písemnost odesíláte dnes pod značkou 386-St a podepíše ji vás nadřízený PhDr. Rudolf Stříž.

3 4. Úkol Autobusové zastávka NA Společnost s ručením omezeným Dřevostav, Březinova 27, Týn nad Vltavou, se od roku 1995 specializuje na výrobní program s názvem Městský, obecní a parkový mobiliář. Služby nabízí městům a obcím v celé republice. V dopisu adresovaném starostovi Městského úřadu Jihlava 1, Jilemnická 569, PSČ nabízí výrobu autobusových zastávek, které svým vzhledem imitují srubovinu. Tloušťka obkladu je 45 mm, vnitřní lavice i rám zastávky jsou vyrobeny z masivních prvků. Zastávky vynikají odolností. Společnost je dodává v pěti provedeních, rozměry přizpůsobí požadavkům zákazníka. Dřevostav dále nabízí dětská zařízení na hřiště, která mají certifikát a splňují náročné evropské normy. Nabízené výrobky jsou vyobrazeny v přiloženém katalogu s ceníkem. Dodavatel uvádí, že zajišťuje odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. U zařízení na dětská hřiště provádí také roční revize. V závěru dopisu obchodní ředitel Ing. Jaroslav Novotný, který dopis podepíše, ujišťuje zákazníka, že v případě zájmu jej pozve k osobní návštěvě. Dopis odchází pod značkou Obch./756, vyřizujete jej vy. 5. Úkol Prostředky pořádní ochrany OBJ Jako asistent/ka ředitele ZŠ Jana Ámose Komenského v Benešově, Ohradní 23 (tel.: , fax: , zsjam@ .cz) se obracíte na vedoucího odbytu VPO, s. r. o. (Švehlova 34, Praha 10). Při revizi bezpečnostních opatření budovy školy jste zjistili značné nedostatky v oblasti protipožární ochrany. Velice vás proto zaujala bohatá nabídka hasicích přístrojů a kouřových detektorů výše zmíněné společnosti. Ze sortimentu tedy objednáváte 10 ks hasicích přístrojů KT 06.58/EN3 za ,-- Kč včetně DPH, 5 ks hasicích přístrojů TCA CE5 za ,-- Kč včetně DPH a 20 ks autonomních hlásičů SD 728 za ,-- Kč včetně DPH. Objednané zboží odebereme osobně v den, kdy bude připraveno k převzetí. Úhradu provedete bankovním převodem. Žádáte o potvrzení objednávky em nebo faxem. Písemnost číslo 150 odesíláte pod značkou 389-Hr, podepíše ji vás nadřízený PhDr. Petr Hruška. 6. Úkol Výpočetní technika OBJ Jako asistent/ka ředitele ZŠ Čapkova (tel.: , fax: , zscapkova@capkova.cz) odpovídáte na nabídku výpočetní techniky za zvýhodněné ceny pro vzdělávací instituce z minulé středy značky 289-Ši, kterou jste obdrželi od vedoucího odbytu Ing. Jana Šímy z akciové společnosti Viper Computers (Elnerové 2568, Praha 10). Objednáváte z ní 10 ks LCD monitorů ASUS MT LCD 17 MM17DE-B v ceně 3.780,-- Kč za kus bez DPH. Zboží uhradíte bankovním převodem. Žádáte o sdělení způsobu a termínu odeslání zboží, o jeho dodání na adresu ZŠ Čapkova, Čapkova 45, Praha 10, a o urychlené potvrzení objednávky. Písemnost č. 145/VT odesíláte dnes pod značkou 231-Ho a podepíše ji váš nadřízený PhDr. Tomáš Horňák.

4 7. Úkol Deratizace OBJ Karel Hradecký deratizace, Příbram, Javorová 45, je pravidelným odběratelem deratizačních přípravků na hubení hlodavců a hmyzu od společnosti s ručením omezeným Dest Corporation, Chlumecká 1200, Havlíčkův Brod 3. Má k dispozici katalog, podle kterého si zboží vybírá. Dnes si objednávkou č. 19 zabezpečuje deratizační přípravky: gelovou nástrahu Green Likvid Ekonomik 50 kg, směs zrní Green Likvid MIX 100 kg, lisovanou směs Green Likvid ROLL 50 kg. Zboží požaduje dopravit do konce příštího měsíce. Požaduje od dodavatele, aby písemně upřesnil den dodání zboží. Písemnost pod značkou Hra/de podepíše a odesílá referentka Monika Zelená, linka Úkol Změna termínu provedení služby změna OBJ Ředitelka kulturního a vzdělávacího střediska Vědma Brno, PhDr. Dana Moravcová, si objednávkou č. 68 z 1. dne minulého měsíce t. r. (uveďte přesné datum) objednala u Jiřího Tomáška malířské a natěračské práce, Vidímova 578, Brno 6, vymalování tanečního sálu. Práce byla sjednána na 25. tohoto měsíce. Malířským pracím v kulturním středisku předcházela rekonstrukce ústředního vytápění. Topenářské práce se však posunou až do termínu sjednaného pro malbu. Proto ředitelka kulturního střediska dnes písemně ruší původně stanovený termín malířských prací a navrhuje nový - o dva týdny později než byl původní (určete přesné datum). Žádá pana Tomáška, aby písemně potvrdil, zda navržený termín akceptuje, případně určil jiné datum zahájení prací. Dopis odchází doporučeně pod značkou Mo/205, vyřizujete vy, tel. linka Úkol Spojovací materiál Pot OBJ Václav Kotrba zámečnictví, U Příkopu 2, Nýřany, si objednávkou č. 9/NT (dopis byl odeslán pod značkou 103-Ko před týdnem) zabezpečil nýty, nýtovací matice a další spojovací materiál u nového dodavatele veřejné obchodní společnosti Jandák a syn, Rokycany, Plzeňská 644. Dodavatel dnes objednávku potvrzuje v plném rozsahu. Dále uvádí, že zboží odesílá jako PROFI balík za paušální poplatek 65,00 Kč. Dodací list i faktura budou přiloženy k zásilce. Protože je pan Kotrba novým odběratelem a společnost chce, aby se stal jejím pravidelným zákazníkem, zasílá mu ceník veškerého spojovacího materiálu. Upozorňuje také na množstevní slevy při odběru zboží nad 2.000,00 Kč. Písemnost je odeslána doporučeně pod značkou Ja/306, vyřizuje ji pan Jandák, tel. linka 12, podepíše ji Petr Jandák, jednatel.

5 10. Úkol Ubytování Pot OBJ Dnes jste dostali objednávku č. 79 z včerejšího dne od firmy Kosmopolit, s. r. o., Za Lesem 563, Žatec (Tel.: , odbyt@reprografie.cz) na kancelářské potřeby, a to: 500 ks obálek C4, 1000 ks obálek C6, 1000 obálek C5 - EKO, 500 ks obálek DL s okénkem a 20 balíků kancelářského papíru 0,80 g EKO. Dnes potvrzujete objednávku, která byla odeslána pod značkou zas/obj-79. Zakázka bude hotova za 7 dní (určete přesné datum) a zákazník si může dodávku vyzvednout osobně na adrese dodavatele v době od 8:00 hodin do 15:00 hodin a zaplatí hotově. 11. Úkol Odvolání objednávky Jako vedoucí zásobovacího oddělení akciové společnosti Rudné doly Jeseník, Horní 283, PSČ , odvoláváte dnes svoji objednávku číslo 340 u Zbrojovky, veřejné obchodní společnosti Vyškov, Na Pláni 28, na dodávku 150 kusů termostatů typu T816, kterou by měla splnit Zbrojovka v příštím čtvrtletí tohoto roku. Kupující žádá o dodání pouze 100 kusů termostatů typu T816, protože je potřebuje ke kompletaci investičních celků do zahraničí. Zároveň se omlouvá, že neodebere celé objednané množství, protože se mu nepodařilo zajistit další investiční dodávky, proto dočasně přechází na jinou činnost. Dopis bude mít značku odb/340, podepíše výrobní náměstek Jaroslav Navrátil. 12. Úkol Prodej teplovodních kamen KS Jaroslav Slavík, r. č /0427, bytem Petrovského 13, Slaný, kupuje od Jakuba Málka, r. č /1423, bytem Libochovická 106, Mělník 4, starší teplovodní kamna. Dnes sepisují účastníci v Mělníku kupní smlouvu podle 558 a násl. občanského zákoníku. Předmětem koupě jsou teplovodní kamna Carda 21 s tepelným výkonem 21 kw a výhřevností 450 m 3 včetně příslušenství, tj. elektronického teploměru a teploměru vody. Cena předmětu koupě byla stanovena dohodou a činí Kč ,00, slovy Osmnácttisíc Kč. Kupní cenu zaplatí kupující v hotovosti při převzetí předmětu koupě. V dalších ujednáních se v písemnosti uvádí: Kupující se stává vlastníkem předmětu koupě zaplacením kupní ceny. Prodávající prohlašuje, že mu nejsou známy žádné vady, které by bránily užívání předmětu koupě k obvyklému účelu. Kupující prohlašuje, že se seznámil se stavem předmětu koupě, prohlédl si jej a v tomto stavu jej kupuje. Prodávající předá kupujícímu při převzetí předmětu koupě návod na technickou instalaci a obsluhu kamen. Účastníci si smlouvu přečetli a její pravost stvrzují svým vlastnoručním podpisem. Formálně upravte a napište tuto písemnost.

6 13. Úkol Koupě osobního automobilu KS Pan Karel Zavadil (RČ /6231, bytem Středokluky, Příčná 103) shromáždil potřebné množství finančních prostředků, a proto může být sjednána kupní smlouva o koupi a prodeji osobního automobilu. Smluvními stranami jsou pan Karel Zavadil kupující a pan Adam Kolka (RČ /0245, bytem Praha 2, Smilova 56). V oddílu Předmět smlouvy jsou uvedeny tyto informace: prodávající je výlučným vlastníkem automobilu zn. Peugeot 206 SRD, SPZ, číslo karoserie, číslo motoru (zvolte vhodně sami), rok výroby 1998, barva bílá. Osobní automobil má podle tachometru najeto km. Touto smlouvou prodává prodávající výše uvedený automobil kupujícímu a ten jej kupuje. V oddílu Cena a platební podmínky budou uvedeny tyto body: cena automobilu se sjednává dohodou obou smluvních stran ve výši Kč , slovy Dvěstětřicettisíc korun českých. Sjednanou cenu zaplatí kupující prodávajícímu při podpisu této smlouvy. Prodávající podpisem této smlouvy potvrzuje převzetí kupní ceny. Oddíl Ostatní ujednání obsahuje tyto náležitosti: kupující prohlašuje, že byl dostatečně seznámen s technickým stavem kupovaného automobilu a s dodatečným vybavením automobilu. Prodávající prohlašuje, že nezatajil kupujícímu žádné vady na vozidle, které jsou mu známy. Kupující podpisem této kupní smlouvy potvrzuje převzetí předmětného motorového vozidla, klíčů a technického průkazu. Smlouva vstupuje v platnost dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. Je sepsána ve dvou vyhotoveních, každá smluvní strana obdrží jedno. Smluvní strany prohlašují, že smlouvu podepsaly ze své svobodné vůle a bez nátlaku. Smlouva bude opatřena místem a datem vyhotovení a podpisy obou smluvních stran. Formálně upravte a napište tuto písemnost.

7 Pracovní listy na procvičování písemností při uzavírání kupních smluv Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Použitá literatura a zdroje z www stránek: Sbírka úloh z obchodní korespondence, Macounová, E., Novák, J. STÚ Rozhledy

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku http:// SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku Smluvní strany Společnost:, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Mírová

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

Kupní smlouva. kterou dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném soudem v.. v oddíle.

Kupní smlouva. kterou dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném soudem v.. v oddíle. Kupní smlouva kterou dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli:. společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném soudem v.. v oddíle., vložka č. identifikační číslo: DIČ: sídlem: zastoupená: bankovní spojení:

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_10 Jméno

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely v souladu s ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, níže uvedené smluvní strany: Prodávající:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva I. Smluvní strany 1. Obchodní společnost: IČ: DIČ: Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu: Jednající: Zápis v rejstříku : ( dále jen p r o d á v a j í c í ) a 2. Statutární město

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO - - KUPNí SMLOUVA Číslo: 201/ 002Cj/ Ao/ÓO Poliklinika Prosek a.s. se sídlem Lovosická 440/40, 190 00 Praha 9 - Střížkov Zastoupená: Ing. Jiřím Dufkem, ředitelem společnosti IČ:28495306 DIČ: CZ28495306

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli/y EURODRAŽBY.CZ a.s. se sídlem: Praha 8, Čimická 780/61, PSČ 181 00 IČ: 29135419 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 409 zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Fakultní nemocnice Olomouc se sídlem: I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc Nová

Více

Č../2018/0-0/K. Kupní smlouva

Č../2018/0-0/K. Kupní smlouva Č../2018/0-0/K Kupní smlouva Smluvní strany: Prodávající: a zastoupená : IČ:, DIČ: CZ tel.: bank.spojení : č.účtu :, jednatelem společnosti Kupující: Hotelová škola Radlická Radlická 115, 158 00, Praha

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní a dodací podmínky

Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky Všeobecné obchodní a dodací podmínky společnosti STASTO Automation s.r.o., se sídlem Týnec nad Sázavou, K Náklí 512, PSČ 257 41, IČO 496 84 175, zapsané v obchodním

Více

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN "

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN - 2016" uzavřená podle 2085 a následujících Občanského zákoníku Článek 1. Smluvní strany 1.1. Kupující: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli/y EURODRAŽBY.CZ a.s. se sídlem: Praha 8, Čimická 780/61, PSČ 181 00 IČ: 29135419 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I Smluvní strany Prodávající: ELKOPLAST CZ, s.r.o. Se sídlem: Zastoupený: Místo

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_11 Jméno

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Ceníky a ceny Ceny uvedené v oficiálních nabídkách firmy Grade service centre s.r.o., zasílané firmou individuálně konkrétnímu zákazníkovi jsou závazné a platné po dobu platnosti

Více

S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků

S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků S M L O U V A o zajištění distribuce veterinárních léčivých přípravků Českomoravská společnost chovatelů, a.s. sídlo: Benešovská 123, Hradištko, PSČ 252 09 IČ: 26162539 DIČ: CZ 26162539 Zapsána v obchodním

Více

1. Zadavatel. 2. Specifikace

1. Zadavatel. 2. Specifikace Věc: Oprava výzvy pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: VÚDDŠ,DDŠ, SŠ,ZŠ a ŠJ Mor. Krumlov rozšíření vozového parku 1. Zadavatel Výchovný ústav,dětský domov se školou,

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE XEROGRAFICKÉHO PAPÍRU uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy kupujícího: 15/119-0 Česká republika - Úřad vlády

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Nákup kátrovacího stroje a 200 ks nádob na bioodpad v rámci projektu Vybavení kompostárny pro město Horšovský Týn

Nákup kátrovacího stroje a 200 ks nádob na bioodpad v rámci projektu Vybavení kompostárny pro město Horšovský Týn OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve formě a struktuře

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

KUPNÍ SMLOUVA Uzavřená dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA Uzavřená dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění KUPNÍ SMLOUVA Uzavřená dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi účastníky: 1. Prodávající: Firma (přesný název dle výpisu

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující:

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník I. Smluvní strany Kupující: Gymnázium J.S.Machara, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Královická 668, Se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY PNEUMATIK

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY PNEUMATIK SILNICE Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky a zadávací dokumentace -2017065- KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY PNEUMATIK mezi: 1. IČ: DIČ: se sídlem: zapsaná v OR: zastoupena: bankovní spojení: uzavřená dle 2079

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Písemnosti při uzavírání a plnění obchodních smluv

Písemnosti při uzavírání a plnění obchodních smluv Písemnosti při uzavírání a plnění obchodních smluv Vypracovala: Ing. Iveta Hložková Kód: VY_32_INOVACE_48_SPSOA_PEK_3_HLO Vytvořeno v rámci projektu EU Peníze středním školám Výuka v digitálním věku, CZ.1.07/1.5.00/34.0660

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

Vzory dopisů při plnění kupních smluv

Vzory dopisů při plnění kupních smluv Vzory dopisů při plnění kupních smluv Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Doporučeně NAŠE ZN.: 942/Pá FISH, a. s. pí Marie

Více

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník")

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník) KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst. 2079 a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník") mezi OZVUČENÍ - LOKÁLNÍ ROZHLAS PRO BEROUN -HUSOVO NAMÉSTI(t»» Název IČO DIČ

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění,

Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, Kupní smlouva č. XXXXX uzavřená dle 409 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, mezi 1. Budget machines s.r.o. se sídlem Chotěšovská 680/1, 190 00 Praha 9 IČ: 24259292 zapsaná

Více

Ministerstvo vnitra České republiky Generální ředitelství hasičského záchranného sboru ČR. 014D Žďár nad Metují Dopravní automobil.

Ministerstvo vnitra České republiky Generální ředitelství hasičského záchranného sboru ČR. 014D Žďár nad Metují Dopravní automobil. KUPNÍ SMLOUVA na základě jednání se smluvní partneři dohodli na uzavření této kupní smlouvy dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLUVNÍ STRANY: Prodávající: Se sídlem IČO

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 484 ze dne Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 484 ze dne Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 484 ze dne 17.07.2019 Prodej vozu Škoda Superb s RZ: 9A5 8387 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s prodejem vozu Škoda Superb do společnosti

Více

STAVEBNINY A-Z, spol. s r.o. Benešovská 1383/37, 405 02 Děčín II-Nové Město RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

STAVEBNINY A-Z, spol. s r.o. Benešovská 1383/37, 405 02 Děčín II-Nové Město RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA STAVEBNINY A-Z, spol. s r.o. Benešovská 1383/37, 405 02 Děčín II-Nové Město RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená mezi prodávajícím STAVEBNINY A-Z, spol. s r.o. Benešovská 1383/37, 405 02, Děčín II-Nové Město

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Příloha Č. 2b Smlouva o dodávkách potravin Niže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_13 Jméno

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím.

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím. OBCHODÍ PODMÍKY EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. IČ: 293 70 825 se sídlem Pražská 674/156, 642 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 76227 (dále jako prodávající

Více

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy Návrh kupní smlouvy uzavřené podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších změn a doplňků, na dodávku pod názvem: Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního

Více

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Autor: Mgr. Jitka Machátová Název materiálu: Poptávka Označení materiálu: Datum vytvoření: 8. 3. 2014 Vzdělávací oblast:

Více

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník)

Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Návrh smlouvy: Rámcová kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smluvní strany: Objednatel: Mateřská škola a Speciálně pedagogické centrum

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_09 Jméno

Více

Kupní smlouva č. ev.../2015

Kupní smlouva č. ev.../2015 Kupní smlouva č. ev..../2015 uzavřená ve smyslu z.č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek 1 Smluvní strany Ladislav Ministr Místo podnikání:

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení Kupní smlouva Příloha č. 1 vzor kupní smlouvy č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. se sídlem IČ: DIČ: Bankovní

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva VZOR Rámcová kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník kterou uzavřeli: Prodávající:.... Zastoupená: IČ: DIČ: Bankovní spojení: číslo účtu: Zapsaná u... soudu

Více

Kupní smlouva č. 137/2018 (agendové číslo )

Kupní smlouva č. 137/2018 (agendové číslo ) Kupní smlouva č. 137/2018 (agendové číslo 1824270010089) podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, pro smluvní strany: Kupující: (fakturační adresa) jejímž

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy Kupujícího: číslo smlouvy Prodávajícího:

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy Kupujícího: číslo smlouvy Prodávajícího: (Poznámka: uchazeč předloží tento závazný text kupní smlouvy ve své nabídce, doplněny budou pouze identifikační údaje a zástupce uchazeče, celková cena dodávky v čl. IV, smlouva bude podepsaná oprávněnou

Více

Kupní smlouva. číslo prodávajícího: číslo kupujícího:.../vš/2018

Kupní smlouva. číslo prodávajícího: číslo kupujícího:.../vš/2018 Kupní smlouva číslo prodávajícího: číslo kupujícího:..../vš/2018 Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění

OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Předmět smlouvy. 3. Místo plnění OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁKUPNÍ ŘÁD 1. Všeobecná ustanovení 2. Předmět smlouvy 3. Místo plnění 4. Objednání zboží, uzavření smlouvy 5. Cena a placení 6. Dodací lhůta 7. Dopravní podmínky, poštovné 8. Záruka,

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

DOKUMENTY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

DOKUMENTY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Základní škola a Mateřská škola Slapy Okres Praha - západ 5 08 Slapy nad Vltavou čp. 50 IČ: 71006656 VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka IT vybavení Základní školy ve Slapech ČÁST SMLUVNÍ PODMÍNKY strana

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ 1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení. II. Dostupnost podmínek

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení. II. Dostupnost podmínek VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1.1 Těmito všeobecnými obchodními a dodacími podmínkami (dále jen podmínky ) se řídí prodej a distribuce výrobků a zboží (dále jen produkty ) společnosti

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Obchodní podmínky příloha č. 4 - změna č. 2

Obchodní podmínky příloha č. 4 - změna č. 2 Obchodní podmínky příloha č. 4 - změna č. K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle ustanovení 409 an. zákona č. 53/99 Sb., 409 a následujících níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými

Více

uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi

uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi 1982015 Smlouva uzavřená podle ustanovení 745 a násl. z. č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník za použití ustanovení 409 a násl. z. č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, dodavatel a odběratel uzavřeli mezi sebou

Více

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 2079 a násled. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Prodávající, jímž je: obchodní firma: se sídlem: IČ: DIČ: zapsána v OR vedeném jehož

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky A/ Úvodní ustanovení: 1/ Firma Gravo Tech s.r.o., Platanová 665, 294 71 Benátky n. Jiz. II., IČO 25628992, DIČ CZ25628992 je založená na základě platných právních norem ČR,

Více

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva)

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smlouva Traktor s příslušenstvím a servis str. 1 Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smluvní strany: KAREL HAHN Zastoupená: Karlem Hahnem Se sídlem: Čs. armády 1884/1a, 74801 Hlučín IČO:

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící

Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastnící a 1) Centrum sociálních služeb Tachov, příspěvková organizace, Americká 242, 347 01 Tachov; IČ: 00377805, zastoupené Bc. Lukášem Bardonem, ředitelem (dále jako

Více