Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 16 hodin na OÚ Sobčice - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Ověřovatelé zápisu: J. Hetfleišová, J. Šedina, M. Horáková, T. Zahálka - Omluven: V. Ryglová - Zapisovatelka: P. Barešová 1. Zahájení zasedání Jednání zastupitelstva bylo zahájeno starostkou obce P. Barešovou. Přivítala všechny přítomné na zasedání. Předsedající schůze konstatoval, že přítomno je 5 členů zastupitelstva (z celkového počtu 7 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Omluveni byli: 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele Ověřovateli zápisu se stali: J. Hetfleišová, M. Horáková, T. Zahálka a J. Šedina. Zapisovatelem P. Barešová. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice určuje ověřovateli dnešního zápisu J. Hetfleišovou, M. Horákovou, T. Zahálku a J. Šedinu. Zapisovatelem P. Barešovou. 3. Schválení programu Navržený program jednání zastupitelstva obce byl všemi přítomnými členy ZO schválen. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje tento program zasedání: 4. Žádosti o finanční příspěvek 5. Mateřská škola Sobčice 6. Kontrolní řád finančního výboru obce Sobčice 7. Stočné 8. Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene 9. Smlouva o zřízení věcného břemene 10. Rozpočtové opatření č. 10/2017 obce Sobčice 11. Program obnovy venkova KHK podání žádosti o dotaci 12. Různé 13. Závěr 4. Žádosti o finanční příspěvek Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo čtyři žádosti o finanční příspěvek pro rok Od: - Knihovny Václava Čtvrtka Jičín, na nákup knih do výměnného fondu v rámci regionálních knihovnických služeb ve výši 6tis. Kč, - organizace Sportem proti bariérám, z.s., na novou sociální službu v regionu Hořicka nepřetržitou terénní osobní asistenci ve výši 4tis. Kč, - Gymnázia, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice, na tisk časopisu POD ZVIČINOU, výše příspěvku dle možností obce, - Domácí hospic Duha, o.p.s., Hořice, na podporu služeb domácí hospicové péče, výše příspěvku dle možností obce, - Českého rybářského svazu, MO Ostroměř, na činnost dětských rybářských kroužků ve výši 4tis. Kč. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek:

2 - Knihovně V. Čtvrtka Jičín ve výši 6tis. Kč, - organizaci Sportem proti bariérám, z.s. ve výši 4tis. Kč, - Gymnáziu, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice ve výši 2tis. Kč, - Domácímu hospici Duha, o.p.s., Hořice ve výši 4tis. Kč, - Českému rybářskému svazu, MO Ostroměř ve výši 4tis. Kč. 5. Mateřská škola Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s rozpočtem MŠ Sobčice na rok 2018 a střednědobým výhledem rozpočtu na roky , který sestavila ředitelka školy Mgr. Lucie Adametzová. Proběhla diskuze a hlasování. Tento dokument bude přílohou tohoto zápisu. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Rozpočet 2018 a střednědobý výhled rozpočtu na roky Dále zastupitelé byli seznámeni s žádostí o dotaci na platy pedagogických a nepedagogických pracovníků MŠ Sobčice pro rok 2018 ve výši cca 345tis. Kč (tj. rozdíl mezi náklady na platy a dotací na platy od KÚ KHK). Měsíční doplatek, který připadá na zřizovatele = obec Sobčice činí 29tis. Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje zasílání měsíčního příspěvku ve výši 29tis. Kč MŠ Sobčice pro rok Zastupitelé obce Sobčice byli seznámeni s vyúčtováním dotace z rozpočtu obce Sobčice pro rok 2017, která byla poskytnuta na platy pedagogických a nepedagogických pracovníků MŠ Sobčice. Vyúčtování dotace bude přílohou tohoto zápisu. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje vyúčtování dotace, která byla v roce 2017 poskytnuta MŠ Sobčice na platy pedag. a nepedagogických pracovníků od obce Sobčice. Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo žádost o povolení k převodu nerozděleného hospodářského výsledku zisku MŠ Sobčice v roce 2017 v celkové výši ,10 Kč, a to takto: - do rezervního fondu (účet 413): ,10 Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje převod nerozděleného hospodářského výsledku zisku MŠ Sobčice ve výši ,10 Kč do rezervního fondu (účet 413). Zastupitelstvo dále projednalo žádost o účelovou dotaci na nákup vybavení: myčky, sporáku, akumulačních kamen, hudebních kláves a termovárnic ve výši 42tis. Kč. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schválilo Mateřské škole, Sobčice mimořádnou dotaci ve výši 20tis. Kč na nákup: myčky, hudebních kláves, termovárnic a dvouplotýnkový vařič a zároveň neschvaluje nákup akumulačních kamen a sporáku. Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s novou Zřizovací listinou příspěvkové organizace Mateřské školy, Sobčice, kterou vypracovala místostarostka J. Hetfleišová (pozn.: dle pokynů KÚ KHK). Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Zřizovací listinu příspěvkové organizace Mateřské školy, Sobčice Tato Zřizovací listina nabývá účinnosti dnem a nahrazuje Zřizovací listinu č.j.: MS01/2002 ze dne včetně Dodatku č. 1 ze dne Kontrolní řád finančního výboru Zastupitelům obce Sobčice byl předložen návrh Kontrolního řádu finančního výboru obce Sobčice, který zpracoval předseda finančního výboru T. Zahálka. Proběhla diskuze a hlasování.

3 Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Kontrolní řád finančního výboru obce Sobčice. 7. Stočné Dne na veřejné zasedání OZ Sobčice bylo schváleno zavedení poplatku stočné v obci Sobčice od r Aby mohl být tento poplatek vybírán, je nutné schválit jeho výši a plán financování obnovy vodovodů a kanalizací pro rok Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Plán financování obnovy kanalizace pro rok ve výši 15tis. Kč/rok a zároveň schvaluje výši poplatku stočné ve výši 8Kč/m 3. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Plán financování obnovy kanalizace pro rok ve výši 15tis. Kč/rok a dále schvaluje výši poplatku stočné ve výši 8Kč/m Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene, číslo sml.: _1/BVB/P, mezi obcí Sobčice a GasNet s.r.o., Ústí nad Labem (zastoupena na základě plné moci GridServices s.r.o., Brno). Tato smlouva se týká stavby plynárenského zařízení Přeložka STL plynovodní přípojky d 32 PE v k.ú. Sobčice, č. stavby: Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č.: _1/BVB/P. 9. Smlouva o zřízení věcného břemene Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti č. IV /VB/03 Sobčice knn p.č. 417/30, 31 pro RD Kareš, mezi obcí Sobčice a ČEZ Distribuce, a.s. (zastoupena firmou ELEKTRO-COMP spol. s r.o., Česká Skalice). Obsahem věcného břemene je právo oprávněné umístit, provozovat, opravovat a udržovat zařízení distribuční soustavy na dotčené nemovitosti. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti č. IV /VB/03 Sobčice knn p.č. 417/30, 31 pro RD Kareš. 10. Rozpočtové opatření č. 10/2017 obce Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s Rozpočtovým opatřením č. 10/2017 obce Sobčice. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí Rozpočtové opatření č. 10/2017 obce Sobčice. 11. Program obnovy venkova KHK podání žádosti o dotaci Starostka obce podala návrh na možnost podání žádosti o dotaci do Programu obnovy venkova KHK na obnovu veřejného osvětlení v obci Sobčice. Proběhla diskuze a hlasování.

4 Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje podání žádosti o dotaci do Programu obnovy venkova KÚ KHK na obnovu veřejného osvětlení. 12. Různé Hostinec Zastupitelstvo obce Sobčice projednali a poté schválili: - opravu a snížení stropu v kuchyni obecního hostince, - dále z důvodu zamrzání vody v bytě nad hospodou, bude promrzající stěna zateplena foukanou izolací. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje opravu stropu v kuchyni obecního hostince a dále provést zateplení promrzající zdi v bytě nad hostincem. Nákup zahradní techniky Zastupitelstvo obce Sobčice projednalo a poté schválilo nákup zahradní techniky benzinové pily a plotostřihu. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje nákup zahradní techniky benzinové pily a plotostřihu. Žádost p. Fibigera Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí pana Fibigera (držitel průkazu ZTP), týkající se snížení místního poplatku za komunální odpad. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce neschvaluje žádost pana Fibigera na snížení místního poplatku za komunální odpad. Obnova střech na kůlnách u MŠ Zastupitelstvo obce projednalo a poté schválilo opravu střech na kůlnách u mateřské školy. Střechy jsou ve špatném technickém stavu, některé šablony zcela chybí. Zastupitelstvo pověřuje starostku zajištěním rozpočtu na tuto akci. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje obnovu střech na kůlnách u MŠ. Oprava radlice na sníh Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se situací ohledně technického stavu radlice na sníh. Břit radlice byl v havarijním stavu, proto byl zakoupen nový. Cena činila 5.734,- Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí obnovu radlice na sníh. Výběrové řízení na obnovu místní komunikace u sportovního areálu Zastupitelstvo bylo seznámeno s vyhlášením výběrového řízení pro podání cenových nabídek na obnovu místní komunikace v obci Sobčice. Kritériem je nejnižší cenová nabídka. S dodavatelem, který podá nejnižší cenovou nabídku, bude uzavřena smlouva o dílo. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí vyhlášení výběrového řízení na obnovu místní komunikace u sportovního areálu v obci Sobčice a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo s dodavatelem, který podá nejnižší cenovou nabídku. Pasport místních komunikací Firmou Projektservis Jičín byl zpracován pasport místních komunikací obce Sobčice. Celkové náklady činily ,- Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí zpracování pasportu místních komunikací obce Sobčice.

5 Revitalizace zeleně v obci Na minulém zasedání OZ byl schválen záměr ořez stromů. Zastupitelstvo bylo seznámeno s cenovou nabídkou firmy Zahradnictví Květ, Stračov, ve výši 12tis. Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje provést ořez stromů firmou Zahradnictví Květ, Stračov. Vybudování zázemí na tříděný odpad sklo, papír, plast, kovy Zastupitelstvo projednalo a poté schválilo vybudování zázemí přístřešku se zpevněnou plochou na tříděný odpad sklo, papír, plast, kovy v prostorách veřejného prostranství pod OÚ Sobčice a dále schvaluje zhutnění povrchu silnice (štěrkem) u těchto kontejnerů. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje vybudování zázemí přístřešku se zpevněnou plochou na tříděný odpad a dále schvaluje zhutnění silnice (štěrkem) u těchto kontejnerů. Polní cesty Místostarostka obce upozornila na špatný stav polních cest směr Sobčice/Kabáty a Sobčice/Ostroměř a ubývání šíře příkopů v důsledku špatné orby. Zastupitelé se shodli na tom, že je nutné tomuto tématu se dále věnovat a zkusit podniknout určitá opatření ke zmírnění následků zničených cest a příkopů. Kultura r Zastupitelstvo projednalo kulturní akce pro rok Dne se bude konat Dětský maškarní karneval, v červnu výlet ke Dni dětí a dne Sousedské posvícení. Ostatní kulturní akce jsou ve fázi příprav. 13. Závěr Zasedání ukončila starostka obce. Poděkovala všem přítomným za účast. USNESENÍ Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SOBČICE konaného dne usnesení č. 1 schvaluje program zasedání, - usnesení č. 2 schvaluje finanční příspěvek: Knihovně V. Čtvrtka Jičín ve výši 6tis. Kč, organizaci Sportem proti bariérám, z.s. ve výši 4tis. Kč, Gymnáziu, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice ve výši 2tis. Kč, Domácímu hospici Duha, o.p.s., Hořice ve výši 4tis. Kč, Českému rybářskému svazu, MO Ostroměř ve výši 4tis. Kč, - usnesení č. 3 schvaluje Rozpočet 2018 a střednědobý výhled rozpočtu MŠ Sobčice na roky , - usnesení č. 4 schvaluje zasílání měsíčního příspěvku ve výši 29tis. Kč na úhradu platů pedagogických a nepedagogických pracovníků MŠ, - usnesení č. 5 schvaluje vyúčtování dotace MŠ Sobčice, která byla v roce 2017 poskytnuta na platy pedag. a nepedagogických pracovníků,

6 - usnesení č. 6 schvaluje převod nerozděleného hospodářského výsledku zisku MŠ Sobčice ve výši ,10 Kč do rezervního fondu (účet 413), - usnesení č. 7 schvaluje mimořádnou dotaci ve výši 20tis. Kč na nákup: myčky, hudebních kláves, termovárnic a dvouplotýnkový vařič a zároveň neschvaluje nákup akumulačních kamen a sporáku, - usnesení č. 8 schvaluje Zřizovací listinu příspěvkové organizace Mateřské školy, Sobčice, - usnesení č. 9 schvaluje Kontrolní řád finančního výboru obce Sobčice, - usnesení č. 10 schvaluje Plán financování obnovy kanalizace pro rok ve výši 15tis. Kč/rok a dále schvaluje výši poplatku stočné ve výši 8 Kč/m 3, - usnesení č. 11 schvaluje uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene, č.: _1/BVB/P, - usnesení č. 12 schvaluje uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti č. IV /VB/03 Sobčice knn p.č. 417/30, 31 pro RD Kareš, - usnesení č. 13 bere na vědomí Rozpočtové opatření č. 10/2017, - usnesení č. 14 schvaluje podání žádosti o dotaci do POV KÚ KHK na obnovu veřejného osvětlení v obci, - usnesení č. 15 schvaluje opravu stropu v kuchyni obecního hostince a zateplení promrzající zdi foukanou izolací v bytě nad hostincem, - usnesení č. 16 schvaluje nákup zahradní techniky benzinové pily a plotostřihu, - usnesení č. 17 neschvaluje žádost p. Fibigera na snížení poplatku za komunální odpad, - usnesení č. 18 schvaluje obnovu střech na kůlnách u MŠ, - usnesení č. 19 bere na vědomí obnovu radlice na sníh, - usnesení č. 20 bere na vědomí vyhlášení výběrového řízení na obnovu místní komunikace u sportovního areálu a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo s dodavatelem, který podá nejnižší cenovou nabídku. - usnesení č. 21 bere na vědomí zpracování pasportu místních komunikací obce Sobčice, - usnesení č. 22 schvaluje provést ořez stromů firmou Zahradnictví Květ s.r.o., - usnesení č. 23 schvaluje vybudování zázemí přístřešku se zpevněnou plochou na tříděný odpad a dále schvaluje zhutnění silnice u těchto kontejnerů, Zapsala dne P. Barešová Schválil: T. Zahálka.. M. Horáková.. J. Hetfleišová. J. Šedina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 27. 8. 2018 od 16:00 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 4 - Omluveni: J. Šedina

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 24.05.2017 od 18.30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 - Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 21.12.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18 hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 10.11.2016 od 18 hodin na OÚ Sobčice - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Ověřovatelé zápisu: J. Šedina, M. Horáková, T. Zahálka, Mgr. V.

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 6.11.2014 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 -

Více

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 16. 10. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petr Riedel, Roman Pientok, Michaela Zuczková, Jan Ondraczka

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne v buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne v buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 27 ze dne 19. 6. 2017 v buňce ve Slibovicích Přítomno: Omluveni: P r o g r a m: 8 členů zastupitelstva obce 3 členové zastupitelstva obce 1) Zahájení,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne 15.4.2018 termín: místo: přítomni: 15.4.2018 v 16.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. listopadu 2017 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

/ Obec Nebovidy. Usnesení Č. 1 bylo schváleno. Proti (O): O Zdrželi se (O): O. Usnesení Č. 2 bylo schváleno.

/ Obec Nebovidy. Usnesení Č. 1 bylo schváleno. Proti (O): O Zdrželi se (O): O. Usnesení Č. 2 bylo schváleno. / Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.9.2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: Očleni

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Program zasedání: Průběh jednání:

Program zasedání: Průběh jednání: 1 Zápis - 1. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 20.11.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Hušek Josef, Renata Festová, Petr Černý, Milan Novák, Jan

Více

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Duben Stránka 1 z 5

Duben Stránka 1 z 5 Duben 2015 Stránka 1 z 5 Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 13. 4. 2015 od 19:00 hodin v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil,

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 22. 09. 2015 v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 11 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Jan Berka, Karel Vrbka,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/18 ve Vysokém konaného dn e 17.12.2018

Více

USNESENÍ č. 12/2018. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne

USNESENÍ č. 12/2018. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne USNESENÍ č. 12/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne 10. 12. 2018 Program: 1. Program ZO návrh 2. Žádost o příspěvek na opravu střechy kostela 3. Akcie ČSAD Ústí nad Orlicí,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 12. 12. 2016, zápis č.18/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 12. října 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 9. 11. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2)

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2) - 1 - U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu 2018 (č. 22/2 38/2) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti... Zdržel se..2..

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti... Zdržel se..2.. 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2019 konaného dne 5. 6. 2019 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomno: 6

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.9/ 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 5.9. 2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 16.11.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Luboš Špitálník, Mgr. Petra Michalová,

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Duben Stránka 1 z 6

Duben Stránka 1 z 6 Duben 2016 Stránka 1 z 6 Zápis č. 3/2016 z veřejného jednání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 25. 4. 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty obce. Přítomni: Omluveni: Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil,

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 16.12.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18:10 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: M. Matoušková,

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 18.12.2017 přítomní: Kraus

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 14.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Mgr.

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více