V rámci veletrhu FOR ARCH 2015 proběhl již 5. ročník slavnostního předávání certifikátů značky KVALITNÍ FIRMA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V rámci veletrhu FOR ARCH 2015 proběhl již 5. ročník slavnostního předávání certifikátů značky KVALITNÍ FIRMA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY"

Transkript

1 V rámci veletrhu FOR ARCH 2015 proběhl již 5. ročník slavnostního předávání certifikátů značky KVALITNÍ FIRMA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY U příležitosti mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH Praha 2015, ve čtvrtek , na stánku partnerské společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. proběhlo slavnostní předávání certifikátů KVALITNÍ FIRMA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY, které v České republice již od roku 2009 firmám a zákazníkům přináší nezávislá APC Asociace pro certifikaci. Obr. 1: Zleva Ing. Lubomír Krahulík, Pavel Korejtko, Vladimír Smugala, Adam Šteiner, Radek Krejza, Ing. Josef Malý, Ing. Petr Stejskal, Ing. Petr Smutný, Martina Kopecká, Lucie Musilová, DiS., Miroslav Klimko, Vladimír Bělohlávek, Luboš Vařejka, Vladimír Langmajer, Ing. Tereza Marková, Veronika Burešová, Mgr. Michal Pomahač, Stanislav Menoušek, Jaroslav Linhart. V rámci zachování neutrality se předávání každoročně koná u jiného partnera, v loňském roce se předávání konalo na stánku Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), jejíž předseda a ombudsman dřevostaveb Ing. Vratislav Blaha ocenil ověřitelnost značky a zejména spolupráci APC s ADMD, kdy obě organizace kladou největší důraz na celkovou kvalitu díla včetně kvality komunikace a také na spokojenost zákazníků. Obr. 2: Zleva Ing. Vratislav Blaha (ADMD), Ing. Jana Klasová (APC), Ing. Petr Stejskal (HELUZ), PhDr. Jakub Železný.

2 Vedoucí moderátorů České televize PhDr. Jakub Železný na úvod představil koncept získávání nezávislé a ověřitelné zpětné vazby zákazníků. Na jeho základě je zpracována podrobná analýza toho, jak firmu vidí a autenticky hodnotí její klienti. Ing. Stejskal, obchodní ředitel společnosti HELUZ cihlářský průmysl, uvítal zástupce kvalitních firem a vyzdvihl jejich vynikající hodnocení od zákazníků. Na rozdíl od standardních certifikací se program nezaměřuje na vnitropodnikové procesy, ale zkoumá spokojenost zákazníků za aktuální rok v následujících oblastech: 1. Kvalita dodaných výrobků 2. Kvalita poskytovaných služeb 3. Kvalita komunikace 4. Chování pracovníků 5. Dodržování dohod 6. Řešení případných problémů Kdo jsou kvalitní firmy a díky čemu získaly certifikaci a značku? Za aktuální hodnotící rok 2014/2015 certifikaci a značku KVALITNÍ FIRMA - ověřeno zákazníky získalo 72 firem z celkového počtu 355 zpracovávaných Referenčních analýz spokojenosti. Nyní Vám zástupce přebírajících firem představíme. Fota stánků naleznete u těch zástupců firem, kteří na veletrhu vystavovali. A-dům, s.r.o., Stanislav Menoušek, jednatel společnosti Společnost se zabývá stavební činností již od roku 1995 a ke svým hlavním činnostem řadí rodinné domy na klíč novostavby i rekonstrukce, dřevostavby a dřevokonstrukce, kompletní střešní konstrukce, půdní vestavby a nástavby, nízkoenergetické a pasivní domy, fasády a zateplování. Zajišťuje veškeré stavební i projektové práce a to v profesionální kvalitě. Cílem společnosti je a vždy byla hlavně spokojenost klientů, proto se stále snaží doplňovat portfolio služeb, rozšiřují své znalosti a společné úspěchy potvrzují, že se původní záměr daří naplňovat. Spokojený zákazníky vždy byl, je a bude prioritou. A T R I U M, s.r.o., Ing. Oldřich Šebek, jednatel společnosti Společnost byla založena v roce 1993 a je předním dodavatelem montovaných nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb v České republice, od roku 2004 na Slovensku a od roku 2014 také v Rakousku. Více než 70 kvalifikovaných spolupracovníků navrhuje a zpracovává více než 80 domů za rok. Rodinné domy ATRIUM poskytují komfortní bydlení. V interiérech udržují celoročně vyrovnané a příjemné klima. Nabízí více než 40 typových rodinných domů na klíči v různých fázích rozestavěnosti.

3 ALARMTEC s.r.o., Ing. Petr Smutný, jednatel Firma ALARMTEC s.r.o. nabízí zabezpečovací systémy, kamery a plotové zabezpečení pro ochranu budov a majetku. Zkušenosti a praxi v oboru má již od roku Firma Vám nainstaluje zabezpečovací nebo kamerové systémy ve Vaší nemovitosti podle Vašich požadavků na úroveň zabezpečení, ať už se jedná o sledovací kamerový systém CCTV, IP kamery nebo zabezpečení objektu alarmem napojeným na centrální pult policie či bezpečnostní agentury. Nabízí spolehlivé komponenty, které instaluje s maximální zodpovědností k zásadám montáží bezpečnostních prvků. Cílem firmy je získat maximální množství spokojených zákazníků, kteří jsou tou nejlepší devizou pro další úspěšný rozvoj firmy. APARTMENTS MB s. r. o., Klimko Miroslav, jednatel Správa a údržba nemovitostí. Provádí drobné stavební úpravy, kompletní rekonstrukce domu nebo bytu, rekonstrukce teras, bazénů, terénní úpravy pozemků a další. Cílem firmy je rozšíření nabídky ubytovacích kapacit na trhu střední a vyšší kategorie v Mladé Boleslavi a okolí. Hledají byty střední a větší velikosti, které by si mohli od jejich vlastníků pronajmout nebo koupit za účelem provozování. Díky dlouholetým zkušenostem, unikátnímu zázemí a možnostem nabízí ucelený produkt kvalitního bydlení pro náročné klienty. Prostřednictvím nabídky, kterou najdete na webu, Vás rádi přesvědčí o tom, že mají ty nejlepší předpoklady poskytnout Vám širokou škálu služeb na vysoké úrovni. CAG s.r.o., Mgr. Michal Pomahač, prokurista Společnost CAG s.r.o. je tradiční, ryze český výrobce interiérových dveří, zárubní a vestavěných skříní. Vyrábí interiérové dveře, obložkové zárubně a vestavěné skříně mnoha druhů a provedení, včetně atypických a zkosených skříní na míru. V rámci služeb Easy Door poskytují kompletní servis od zaměření až po montáž a odborné poradenství. Kladou důraz na kvalitu komponentů a zpracování a použití prověřených surovin ze zemí EU. Nabízí široké portfolio modelů a dekorů dveří a skříní pro vytvoření harmonického a zdravého domova.

4 CAROLI s.r.o., Linhart Jaroslav, jednatel Firma byla založena v roce Společnost od začátku řídí jednatelé Milan Koubek a Jaroslav Linhart. Nabízí zakázkovou výrobu oken, vchodových i vnitřních dveří, zimních zahrad včetně skládacích či posuvných systémů. Provádí montáže i servis. Hlavní náplní je výroba kvalitních oken a dveří pro nízkoenergetické a pasivní domy, nabízí i okna špaletová pro bytové domy. Nabídku doplňují zimní zahrady, vnitřní dveře, schodiště a podlahy. Vše včetně zaměření, demontáže, montáže. Důraz byl od začátku kladen na seriózní jednání a nadstandardní kvalitu práce. Hlavně díky tomu získává stále více spokojených zákazníků. Jako první v České republice získala certifikát na dřevěné vstupní bezpečnostní dveře třídy 3. CZECH ROOF, s.r.o., Bělohlávek Milan, jednatel Společnost CZECH ROOF, s.r.o. se zabývá správou a údržbou nemovitostí a stavební činností. Nabízí: Pozemní stavitelství, výrobu kovových konstrukcí, elektroinstalaci, televizní a satelitní rozvody, elektronické zabezpečovací systémy. Správu a údržbu nemovitostí. Dále nabízí poradenskou odbornou činnost, odborné posudky, speciální stavební práce, půjčovnu strojů. Firma je zapsána na Seznamu odborných dodavatelů programu Zelená úsporám. DOMY D.N.E.S. s.r.o., Tomáš Tesař a Milan Března, jednatelé Společnost DOMY D.N.E.S. s.r.o. je výhradně českou společností, která se zabývá stavbou nízkoenergetických dřevostaveb, fungující od roku Cílem této společnosti je v maximální míře poskytnout svým klientům kompletní servis s osobním přístupem. Klienti jsou postupně provedeni cestou, která vede k jejich vysněnému cíli. Dřevostavby na klíč.

5 Ekonomické stavby s.r.o., Kantnerová Daniela, manažerka financí Společnost Ekonomické s.r.o. stavby je předním výrobcem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Společnost byla založena v roce 1998 a už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb od přípravy individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění nejvhodnějšího financování až po samotnou realizaci. G SERVIS CZ, s.r.o. nabízí 1100 projektů rodinných domů, tištěný katalog, další služby jako např. projekt osazení domu, tech.dozor stavebníka, ověření kvality stavby a jiné. G SERVIS pro EUROSYSTEMY GROUP s.r.o., Lucie Musilová, DiS., vedoucí kanceláře EUROSYSTEMY GROUP s.r.o. je tradiční montážní firma. V oboru teplovodního podlahového topení nabízí podlahového topení pro moderní domy. Provádí rozpočty a instalace podlahového topení v celé ČR. Podlahové topení FLEXI THERM od Top Heating je nízkoteplotní úsporný systém určený pro moderní rodinné domy. Na základě inovace systémové desky, kterou Top Heating zaměnil za revoluční reflexní zrcadlovou folii Metalica Reflex a izolaci SUPER IZOL Díky špičkové 5vrstvé trubce TH RED a dokonalému fixačnímu systému je to jeden z neúspornějších systémů vytápění pro RD v Evropě.

6 G SERVIS CZ, s.r.o. nabízí 1100 projektů rodinných domů, tištěný katalog, další služby jako např. projekt osazení domu, technický dozor stavebníka, ověření kvality stavby a jiné. Zajišťuje změny projektů, měření radonu, model i rozvržení pozemku, studie zahrady, vyřízení stavebního povolení, hypoúvěry, zpracování i úpravy vizualizací interiéru aj. HELUZ cihlářský průmysl v. o. s., Ing. Petr Stejskal, obchodní a marketingový ředitel Společnost HELUZ cihlářský průmysl v. o. s. již více než 130 let vyrábí tradiční stavební materiál. Neprodává jen cihly, ale komplexní cihelný stavební systém, se kterým lze postavit hrubou stavbu rodinného domu snadno a rychle. Firma je největší český výrobce cihelných produktů pro hrubou stavbu. Navazuje na stoletou tradici výroby cihel v Dolním Bukovsku. Na trh dodává cihly, stropy, překlady a komíny, které jsou komplexním řešením pro stavby rodinných i bytových domů. Hezčí domy facility s.r.o., Langmajer Vladimír, ředitel společnosti Firma zajišťuje renovace, opravy a nátěry střech. Také nátěry, čištění a opravy fasád. Dále zajišťuje malování, čištění a nátěry v průmyslu. Malování fasád i celé nové kabáty domů provádí jak na malých chalupách a rodinných domech na vesnicích, tak i na vilách a větších bytových, panelových a činžovních domech v rušných ulicích měst a to ve výškách i nad 30 metrů. Práci provádí ze speciálních pracovních plošin, které nátěr domu velmi výrazně usnadňují, zrychlují a zlevňují.

7 HK-DŘESTAV s.r.o. Firma vznikla jako nástupce firmy tesařství Kubín, jež byla založena roku 1992 jednatelem p. Zdeňkem Kubínem a od počátku se věnovala stavbám na bázi dřeva. Firma sídlí v Doublovičkách u Sedlčan ve Středních Čechách. Staví v ČR i v zahraničí, výrobní program tvoří převážně rodinné domy a chaty. Hlavním a nosným programem však jsou a budou rodinné domy. KD Haus s.r.o., Radek Krejza, jednatel Společnost provádí kompletní výstavbu montovaných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč po celé České republice. Zakládá si na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi a originalitě každého domu. Realizuje celý proces výstavby od přípravy projektu po předání hotového domu zákazníkovi, a to včetně zajištění financování. Základem nabídky jsou montované domy, jejichž stavba je založena na technologii dřevěné konstrukce a masivní domy z broušených cihel. Poradí Vám, jak s procesem stavby domu na klíč postupovat snadno a efektivně. OPUS Praha s.r.o., Vladimir Smugala, ředitel společnosti Firma s 15letou tradicí v prodeji kancelářské techniky v České republice. Nabízí především stroje a spotřební materiál pro vazbu dokumentů do plastových, drátěných hřbetů nebo speciální termovazbu. Součástí nabídky jsou stroje, doplňky a materiál pro dokončovací operace vytištěných dokumentů, jako například laminátory, laminační kapsy, řezačky, děrovače, rýhovače, skládačky papíru a další produkty, které si můžete prohlédnout na webových stránkách společnosti.

8 Pozemní stavitelství Josef Malý s.r.o., Ing. Malý Josef, jednatel, Adam Šteiner, stavbyvedoucí Výstavba RD, komerčních objektů i provozoven. Stavby může předat jak hrubé, tak i na klíč. Používá tradiční stavební materiál pórobeton, cihlářské výrobky nebo stavby z monolitů. Pro firmu je důležité, aby byl zákazník v celém průběhu výstavby spokojen a hlavně se snaží zákazníka do stavby vtáhnout, tzn. aby věděl, v čem bude bydlet, jaké materiály do stavby dává a za co vlastně platí. PRO VOBIS, s.r.o., Pavel Korejtko, obchodní manažer České vydavatelství zabývající se moderními i tradičními dřevostavbami, zahradou a zahradní architekturou.. V obou oborech se snaží působit nejen informativně, ale především osvětově. Klade důraz na původní a relevantní informace, originální zdroje a kvalitní obrazové materiály. Vydává časopis Dřevo&Stavby, sruby&roubenky, Zahrada v obrazech, Zahradnický kalendář a firemní časopisy. STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o., Ing. Petr Marhan, jednatel společnosti Firma Vám postaví montovanou dřevostavbu od základové desky včetně přípojek až po variantu na klíč. Po celou dobu stavby jednáte pouze s jedním dodavatelem, veškerou koordinaci prací a řemesel udělá firma za Vás. Naprostou většinu prací provádí kmenoví zaměstnanci. Dřevostavby vždy přizpůsobí Vám a ne naopak. Firma zahájila svoji činnost v roce 1992 jako dodavatel občanských a bytových staveb, výrobce truhlářských výrobků, zahradních domků a rekreačních chat. Od roku 1994 se činnost přeorientovala na výrobu montovaných dřevostaveb.

9 STUNEX CZ, s.r.o., Ing. Lubomír Krahulík, jednatel společnosti Firma se zaměřuje a specializuje na návrh a komplexní realizaci rekonstrukcí plochých střech bytových domů formou dvouplášťové větrané střešní konstrukce. Společnost zahájila svoji činnost v roce 1992 jako dodavatel občanských a bytových staveb, výrobce truhlářských výrobků, zahradních domků a rekreačních chat. Od roku 1994 se činnost přeorientovala na výrobu montovaných dřevostaveb. Potřebné zkušenosti získala firma od norské společnosti Systemhus. Dodnes postavila firma desítky domů po celé ČR, včetně horských podmínek Krkonoš. VacuSol, spol. s r.o., Luboš Vařejka, jednatel Český výrobce solárních panelů s tradicí od roku Zajišťuje poradenství, projekci a instalaci. Podporuje studenty vysokých škol při různých prezentacích, dodává informační materiál i vybavení jako učební pomůcky. Podporuje i chráněné dílny a zdravotně postižené spoluobčany. Rovněž zajišťuje také poradenství, projekci a instalaci solárních systémů. Během několika let získali obchodní partnery z řad evropských zemí, např. Rakousko, Maďarsko, Slovensko, Itálie, Bulharsko, Polsko, Německo. Ústav práva a právní vědy, o.p.s., Ing. Marková Tereza, tajemnice ústavu Ústav práva a právní vědy poskytuje studijní programy MBA, LL.M., DBA, BBA a MPA. Dále nabízí semináře, školení a konference. Ústav práva a právní vědy, o.p.s. je vědecká a vzdělávací instituce. Věnuje se hlavně publikační i vydavatelské činnosti a poskytuje kvalitní manažerské vzdělávání v podobě profesních programů MBA, LL.M., DBA, BBA a MPA. Více informací naleznete na webových stránkách ústavu.

10 WPC Czech s.r.o., Kopecká Martina, jednatelka společnosti Společnost WPC Czech nabízí řešení pro terasu, zahradu, balkon, oploceni a okolí bazénu na míru. Specializuje se na dřevo-plastový systém terasové dlaždice, prkna, plotovky, oplocení, zábradlí aj. je přímým dovozcem WPC materiálu, tj. WPC teras, WPC terasových prken, WPC plotových prvků, WPC dlaždic aj. Firma WPC Czech s.r.o. byla mezi prvními, kdo představil v České republice materiál WPC neboli dřevoplast. Firma působí úspěšně na českém trhu už více jak 8 let. Za tuto dobu mají bohaté zkušenosti v oblasti WPC. Materiály jsou dováženy ze SRN, Rakouska a některé druhy jsou vyráběny pro naši společnost na zakázku jako private-label. Spolupracující asociace: Asociace dodavatelů montovaných domů Asociace pro využití tepelných čerpadel Certifikované firmy, v rámci Referenční analýzy spokojenosti, dosáhly od svých zákazníků hodnocení lepší než 1,5. Což znamená, že svoji práci odvádějí kvalitně, odpovědně, komunikují se svými zákazníky a v případě problémů tyto řeší ve prospěch zákazníka. Co značka KVALITNÍ FIRMA přináší jejím držitelům? - Zpětnou vazbu od zákazníka a jeho celkový pohled na zakázku od začátku do konce. - Prestižní značku, která posiluje důvěryhodnost firmy u nových i stávajících zákazníků. - Autorizované reference zákazníků, které s jejich souhlasem může firma veřejně použít. - Objektivitu hodnocení a ověřitelnost referencí, které zajišťuje nezávislá společnost APC Asociace pro certifikaci monitorováním celého procesu se souhlasem zákazníků. Jak je zajištěna objektivita, kontrola a ověřitelnost? Veškerý proces referenční analýzy spokojenosti a zpětné vazby zákazníků je se souhlasem zákazníků monitorován, což zajišťuje objektivitu, kontrolu a ověřitelnost výsledků. V čem spočívá prestiž značky KVALITNÍ FIRMA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY? Certifikaci a značku mohou firmy získat až poté, co uspějí s vyznamenáním v rámci komplexního hodnocení od svých zákazníků, čili do průměru 1,5 při hodnocení jako ve škole. Na druhou stranu zákazník musí horší známku než 1, kterou na konkrétní otázku udělí, vždy odůvodnit, aby byla zaručena objektivita pro obě strany. Jak získat více informací? Více informací o certifikaci a značce KVALITNÍ FIRMA na