V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ"

Transkript

1 U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí Ledeč nad Sázavou Tel.: info@ledecsko.cz

2 HOTEL KASKÁDA *** Hotel se nachází v historickém centru města Ledče nad Sázavou, které je pro svůj půvab a krásnou okolní přírodu právem označováno jako perla Posázaví. V okolí je množství kulturních památek a přírodních zajímavostí, cyklistických a turistických tras. Adresa: Husovo nám. 17, Ledeč nad Sázavou Kontakt: HOTEL, RESTAURACE, BOWLING Tel.: info@kaskadaledec.cz Web: Kapacita: 41 lůžek, K dispozici jsou prostorné dvoulůžkové pokoje, některé pokoje jsou s možností přistýlky. V podkroví je dále jeden čtyřlůžkový pokoj, jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový apartmán. Bezbariérový přístup do pokojů je zajištěn výtahem. Cena: za osobu za pokoj 1 osoba na dvoulůžkovém pokoji 890 Kč vč. snídaně 2 osoby na dvoulůžkovém pokoji 690 Kč vč. snídaně 1380 Kč vč. snídaně Třílůžkový apartmán (podkroví) 490 Kč vč. snídaně 1470 Kč vč. snídaně Čtyřlůžkový apartmán (podkroví) 490 Kč vč. snídaně 1960 Kč vč. snídaně Čtyřlůžkový pokoj (podkroví) 490 Kč vč. snídaně 1960 Kč vč. snídaně Přistýlka 300 Kč vč. snídaně Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Pro firmy a kolektivy cena dohodou v závislosti na počtu osob a délce jejich pobytu. Možnost přistýlky: ano Vybavení: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, elektronickým zámkovým systémem pro vstup bezkontaktní čipovou kartou, LCD televizorem, lokálním telefonem a připojením na internet. Pro vytvoření jedinečné atmosféry jsou pokoje vybaveny nepřímým osvětlením. Poznámka: Hotelovým hostům je k dispozici restaurace s výbornou kuchyní a dětským koutkem, čtyři profesionální bowlingové dráhy s půjčovnou bowlingové obuvi, dva squashové kurty, fitness centrum vybavené profesionálními posilovacími stroji značky Grünsport a kardio stroji značky Panatta a cvičební sál, který nabízí různé sportovní a cvičební aktivity podle aktuálního rozvrhu. Vstup do fitness centra a bezdrátový vysokorychlostní internet v prostoru restaurace a bowlingu je pro hotelové hosty zdarma.

3 PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ, APARTMÁNY IVA Adresa: Pod Skalkou 1169, Ledeč nad Sázavou Tel.: Kapacita: 2 dvoulůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový pokoj Cena za os./noc: 150, - 250,- Kč Možnost přistýlky: ano, 1x Vybavení: kuchyně, TV, satelit, koupelna, záchod, terasa s krbem a bazénem, sauna s bazénem, krb v obývacím pokoji Poznámka: Luxusní ubytování v klidné čtvrti, poblíž centra města. Moderní, pěkný dvougenerační dům, ve vedlejší ulici. 3-pokojový byt v přízemí: obývací pokoj 40 m2, na 2 rovinách, 1x pohovka, 1x pohovka pro 2 osoby, otevřený krb, TVsatelit a rádio. 2x pokoj s dvojlůžkem. Obytná kuchyně (4 plotýnky, mikrovlnka, gril), jídelní stůl. Koupelna/bidet/WC. Společné: pozemek 300 m2 (oplocený), zahrada s trávníkem, rostlinami a květinami. K dispozici pouze pro Vás: bazén (5 x 4 m, ), zahradní sezení, zahradní nábytek. V domě: ústřední topení, garáž.

4 APARTMÁNY PETR HUŠEK Adresa: Náměstí Svobody 106, Ledeč nad Sázavou Tel.: Web: Kapacita: 3 x čtyřlůžkové apartmá Ceník ubytování v apartmánech: Cena za osobu CZK Počet pokojů Typ pokoje Kapacita Počet osob v pokoji Apartmá čtyřlůžkové 2 lůžka + 2 přistýlky přistýlka Všechny děti jsou vítány. - Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžkoviny, děti 3-12 let 150 Kč - Dětská postýlka pro dítě do 3 let zdarma Vybavení: V apartmánech je plně vybavena kuchyň - nádobí, el. vařič, mikrovlnná trouba, lednička. V pokoji manželská postel, rozkládací pohovka, TV. V koupelnách je sprchový kout, WC, umyvadlo. Každý apartmán má vlastní ohřev teplé vody. Poznámka: Ubytování v centru města. 3x apartmá (pro max. 4 osoby) jsou v příjemném podkroví. Součástí každého apartmá je pokoj, kuchyň a koupelna. Výhodou je samostatný vchod z ulice. Parkování možno cca na 50 m vzdáleném parkovišti.

5 PENZION ACS Adresa: Havlíčkova 1297, Ledeč nad Sázavou Tel.: Web: Penzion se nachází na samém okraji malebného města Ledeč nad Sázavou, které se rozprostírá na obou březích řeky Sázavy. Poskytuje kromě ubytování také uzavřené parkoviště pro hosty, možnost venkovního posezení a je tady též prostor pro sportovní vyžití Třílůžkový pokoj 1: Možnost přistýlky Obývák Kuchyňský kout se sporákem a lednicí WC, sprchový kout Televize, satelit Cena: Kč / osoba / den (cena dohodou) Třílůžkový pokoj 2: Možnost přistýlky Kuchyňský a jídelní kout s vařičem Lednice WC, sprchový kout Televize, satelit Cena: Kč / osoba / den (cena dohodou) Dvoulůžkový pokoj + jednolůžkový pokoj: ( průchozí, pronajmutí i společně ) Možnost přistýlky WC, sprchový kout Lednice Televize, satelit Cena: Kč / osoba / den (cena dohodou)

6 PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ ALENA PROKŠOVÁ Adresa: Mlýnská 150, Ledeč nad Sázavou Tel.: , Kapacita: 1 x dvoulůžkový, 1 x třílůžkový Cena za os./den: od 230,- Kč Možnost přistýlky: ano Cena za přistýlku: 150,- Kč Vybavení: kuchyňka v jednom pokoji, v druhém pokoji krb + vařič, TV, rychlovarná konvice Možnost parkování: u domu na ulici Poznámka: zimní zahrada, klidná část v centru města Nabídka privátního ubytování v jednom dvoj a jednom trojlůžkovém pokoji. K dispozici kuchyňka, krb a vařič, zimní zahrada a parkování na ulici u domu. PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ JAKUB ŠRÁMEK DŘÍVE ZUZANA MATLACHOVÁ Adresa: Nad Lesem 1156, Ledeč nad Sázavou Tel.: , ( ) sramek.jakub@tiscali.cz Kapacita: 2 x dvoulůžkový, 1 x pětilůžkový Cena za os./den: Kč Vybavení: společná koupelna, kuchyně a WC; TV, rádio Možnost parkování: před domem Poznámka: možnost přístupu na internet 24 hodin denně (zdarma - v ceně ubytování)

7 PENZION A VINÁRNA POD HRADEM Adresa: Heroldovo nábřeží 135, Ledeč nad Sázavou Tel.: , , rezervace@vinarnapodhradem.cz Web: Kapacita: 4 x dvoulůžkové pokoje Cena za os./den: 400,-, při delším pobytu možná domluva. Možnost přistýlky: ano Cena za přistýlku: 200,Vybavení: TV, koupelna, WC, lednice, internet. Možnost parkování: ve dvoře u domu (4 místa) Poznámka: možnost snídaně a večeře, ubytování v podhradí s výhledem na řeku a kostel, poblíž centra města. Možnost snídaně a večeře, která není zahrnuta v ceně. Součástí objektu je restaurace.

8 PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ MARIE KŠÍKALOVÁ Adresa: Zoufalka II. 970, Ledeč nad Sázavou Tel.: , Kapacita: 3 x dvoulůžkový pokoj Cena za lůžko/den: 200,-Kč Možnost přistýlky: ne Vybavení: spol. koupelna a WC na chodbě, společenská hala s TV, vybavená kuchyňka. Možnost připojení na internet, wifi. Možnost parkování: v zahradě a před domem Poznámka: klidná část na okraji města, v létě možnost posezení na zahradě.

9 PENZION VILA MARKÉTA Adresa: Heroldovo nábřeží 314, Ledeč nad Sázavou Tel.: Web: Kapacita: 5 x dvoulůžkový s výhledem na řeku a hrad Cena pokojů: 800,- Kč. Při obsazení dvoulůžkového pokoje jednou osobou cena 300 Kč za noc. Možnost snídaně 90,- Kč (podáváme denně od 6.30 do 8.30) Možnost přistýlky: ano Vybavení: každý pokoj má vlastní koupelnu a WC, TV+SAT Možnost parkování: ve dvoře Poznámka: Pension Vila Markéta leží přímo na břehu řeky Sázavy na kraji známého letoviska Ledeč nad Sázavou v těsné blízkosti přírodní a krajinné rezervace Stvořidla, která je rájem vodáků a rybářů. Součástí je i stylová restaurace s každodenním provozem s výbornou minutkovou kuchyní, poledním menu a točeným pivem.

10 HOTEL STADION Adresa: Havlíčkova 200, Ledeč nad Sázavou Tel.: , Kapacita: 3 x dvoulůžkový, 3 x třílůžkový, 1 x čtyřlůžkový Cena za os./den: 150,- Kč Možnost přistýlky: ne Vybavení: společná koupelna a WC, v každém pokoji je umyvadlo se studenou vodou Možnost parkování: parkoviště u hotelu Poznámka: možnost půjčení TV, při dlouhodobějších pobytech možnost slevy, součástí objektu je restaurace. PENZION STVOŘIDLA Adresa: Ledeč nad Sázavou Tel.: Kapacita: Kapacita 19 lůžek, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Cena: 500 Kč za dvojlůžko, 300 Kč za lůžko Vybavení: vlastní sociální zařízení, jídelna, kiosek Možnost parkování: ano Poznámka: Nelze platit platebními kartami. Otevřeno od dubna do října. Penzion není bezbariérový. Penzión se nachází v nejkrásnější části řeky Sázavy, oproštěn od moderní civilizace nabízí vhodné místo pro odpočinek, turistiku, sport či rybaření.

11 PENZION HOP Adresa: Horní Paseka 49, Ledeč nad Sázavou Tel.: , , Web: Kapacita: 22 lůžek, z toho 12 pevných lůžek a 10 přistýlek, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Cena: 2-lůžkový pokoj 680,- (340,-/os.), 3-lůžkový 1020,- (340,-/os.) 1 osoba ve 2-lůžk. pokoji 440,-/dohoda 1 osoba ve 3-lůžk. pokoji 540,-/dohoda Možnost přistýlky: ano Cena za přistýlku: 240,- Kč Vybavení: na každém pokoji je k dispozici TV, možno i SAT + Video. Možnost parkování: přímo v objektu bez možnosti přístupu cizích osob. Poznámka: celý objekt je monitorován kamerovým systémem. Pro potřeby klientů je k dispozici 2x společenská místnost - klubovna s kapacitou cca 24 osob, kde lze pořádat školení, soustředění sportovních kolektivů apod. dále sauna, stolní tenis, rotoped, letní venkovní vyhřívaný bazén. Přímo u budovy jsou dvě menší hřiště - nohejbal, volejbal, basket atd. (míče + sítě k dispozici).

12 PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ LIBUŠE DANEŠOVÁ Adresa: Habrek 39, Ledeč nad Sázavou Tel.: Web: Kapacita: 2 dvoulůžkové a 2 jednolůžkové pokoje Cena: 250,- až 300,-Kč, Apartmán (6 lůžek+příslušenství) 4 noci a více 1.250,-Kč Vybavení: kuchyňka, společenská místnost s TV, WC, koupelna, terasa, zahrada Možnost parkování: ano Poznámka: Celé 1.patro rodinného domu po celkové rekonstrukci, 4 pokoje (2x1 lůžko, 2x2 lůžka) společenská místnost s balkonem, televizor, lednice, kuchyňka s mikrovlnnou troubou, koupelna, WC, terasa. Snídaně na vyžádání (příplatek 50 Kč) V případě delšího pobytu možnost slevy. LYŽAŘSKÁ CHATA NA MELECHOVĚ - je umístěna na severní straně kopce Melechova v bezprostřední blízkosti sjezdovky. Krom toho, že je využívána pro akce LK Ledeč, je pronajímána veřejnosti. Vybavení: v chatě je k použití kuchyň, koupelna, dvě společenské místnosti (jedna s krbem), tři pokoje o čtyřech lůžcích. Pro větší počet osob lze využít přistýlky a dvě malé chatky v bezprostřední blízkosti. K dispozici je i sauna. Cena: v létě 200,-/1 osobu, v zimě 250,-/1 osobu Kontakt: Tel.: Vincenc Šrůtka (správce chaty) vsrutka@lkledec.cz vsrutka@seznam.cz Web: Okolí je vhodné pro sportovní vyžití všeho druhu. V zimě je možno využít upravené běžecké stopy a lyžařský vlek. O víkendech chata funguje jako zázemí i pro ostatní lyžaře. V létě lze v blízkých rybnících plavat i rybařit. Okolí chaty bylo nedávno zmapováno pro orientační běh. Melechov je protkán sítí turistických tras, nedaleko se nachází Stvořidla - jeden z nejkrásnějších a vodácky nejatraktivnějších úseků Sázavy. Celý Melelechov až ke Stvořidlům je přírodní rezervací.

13 SLUNEČNÍ ZÁTOKA Rekreační, školící středisko a kemp Areál leží na levém břehu řeky Sázavy (mimo záplavovou zónu), jejíž zátoka vytváří poloostrov, který je ze 3/4 obklopen lesním porostem. Na areál plynule navazuje Foglarova louka. Dominantou pohledu je skalní útvar na protějším břehu řeky, pod kterým vede trať Posázavského Pacifiku. Tel.: ( Lenka Janoušková), ( Miroslav Janoušek) slunecni.zatoka@seznam.cz Web: Otevřeno: duben-říjen Cena: ubytování v budově 185,- Kč/den, stany 80,-Kč/os./noc, Ubytování :pokoje (dvou, tří a čtyřlůžkové celkem 76 lůžek) :ubytovna typu hostel (celkem 24 lůžek) :možnost stanování Topení: akumulační kamna Sociální zařízení: společné sprchy (teplá voda po celý den), společné WC Stravování: plná penze (snídaně, oběd, večeře včetně nealkoholického nápoje) polopenze ( snídaně, večeře včetně nealkoholického nápoje) minutková kuchyně Příslušenství: 2 společenské místnosti s krbem, jídelna, bar Vybavení: 3x hřiště (980m²), doskočiště, lodičky (kanoe, kajak, pramice), ping-pong, míčové a pálkové hry, společenské hry, zahradní lehátka, venkovní ohniště Parkování: v areálu (35 osobních vozů, autobusy) Zvířata: pes(očkovací průkaz podmínkou), fretka

14 REKREAČNÍ STŘEDISKO MONTY V CHŘENOVICÍCH Adresa: Chřenovice 69 Tel.: p. Stanislav Řezáč Web: rezac.monty@seznam.cz Otevřeno: od dubna do září Cena: 1 osoba/210,- Kč za noc, dítě do 10 let 160,- Kč za noc, dítě do 1 roku zdarma, ubytování v podkroví 130,- Kč za noc, poplatek obci z cestovního ruchu 10,- Kč za den. Uvedené ceny jsou včetně teplé vody i elektrické energie. Ubytování: V areálu jsou k dispozici 4 dřevěné chaty se 3-4 lůžkovými pokoji, vybaveny kuchyňkou s lednicí a vařičem. Před každou chatou je samostatné venkovní sezení. Pro nenáročné rekreanty jsou k dispozici podkrovní pokoje po 8 lůžkách. Celková kapacita RZ je 54 lůžek. Stravování: možno zajistit ve vedlejším kempu formou penze, nebo v místní restauraci. Poznámka: Rekreační středisko se nachází v zalesněném údolí na břehu řeky Sázavy. Celý areál je oplocen a v noci uzavřen bránou. Rekreanti mohou využívat kulturní místnost, která je v samostatné chatě. Samostatně je umístěno i sociální zařízení WC, sprchové kouty s teplou vodou. Pitná voda je z vlastní studny. Po dohodě se správcem a zaplacení záloh je možné zapůjčení jízdních kol, lodí a jiného sportovního náčiní. Je zde možnost houbaření a rybaření. Za poplatek je v místě plavecký bazén.

15 HOTEL LUNA *** Adresa: Kouty 77, Ledeč nad Sázavou Tel: , Web: Počet pokojů a lůžek : Nabízíme ubytování v apartmánech, dvoulůžkových i čtyřlůžkových pokojích, dále také nabízíme ubytování ve čtyřlůžkových chatách. Útulné a kvalitně vybavené pokoje poskytují ubytovaným klientům vysoký komfort. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. Kromě hotelových pokojů je k dispozici 40 míst v chatičkách. Kapacita: 42 pokojů se 102 lůžky Cena za os./noc: jednolůžkový pokoj Kč, Dvou, tří, čtyř lůžkové pokoje 570 Kč. Poplatek za psa 240 Kč. Možnost parkování : Ano, před hotelem. Rekreační středisko v jedné z nejkrásnějších oblastí Českomoravské vysočiny - kongresová turistika, firemní akce a školení, společenské, kulturní a propagační akce, sportovní akce, individuální rekreace, rybolov, teambuildingové aktivity - k sportovnímu vyžití - osvětlené universální kurty s umělým povrchem (tenis,volejbal,nohejbal,fotbal ) - v případě nepříznivého počasí lze využít vnitřní bazén s protiproudem, sauna, infrakabina, parní kabina, whirpool, tělocvična, posilovna

16 HOTEL KOUTY *** Adresa: Rejčkov 20, Ledeč nad Sázavou Tel: , Web: Kapacita: 23 pokojů (1x jednolůžkový, 16x dvoulůžkových a 6x tří až čtyřlůžkových), celkově 57 lůžek. Cena: Pokoje Cena chatky 1 lůžkový pokoj 400,- 6 osob na 1 noc 900,- 2 lůžkový pokoj 380,- 3 lůžkový pokoj 360,- 4 lůžkový pokoj 340,- Možnost parkování: vlastní parkoviště Vybavení: Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Na pozemku hotelu se nachází 6 chat (36 lůžek) s přívodem elektrického proudu a nově postavené společné sociální zázemí se sprchami, umyvadly a WC. V chatkách je malá kuchyňka s varnou konvicí. Součástí hotelu je také velká restaurace a venkovní posezení s grilem. Hotel je obklopen lesy, v bezprostřední blízkosti jsou dva rybníky - rekreační a rybolovný. Možnost využít také saunu. Hotel disponuje prostory pro konání seminářů, školení, jazykových kursů, večírků, rodinných oslav, škol v přírodě a jiných akcí samostatnou konferenční místnost pro cca 30 osob. Dále nabízí k využití samostatnou oddělenou místnost v restauraci pro dalších 30 osob, případně využít restaurační místnost pro 90 osob.

17 CHALUPA U LESA Chalupa je po vnitřní rekonstrukci. Leží v obci Kouty u Ledče n. Sáz., na klidném místě u lesa v přírodní rezervaci Melechov (710m) na oploceném pozemku. Vhodné i pro 2 rodiny. Adresa: Kouty 48 Kontakt: Štěpánek Jan stepanekouty@seznam.cz Web: www. chalupaulesa.cz Kapacita: Možnost přespání s přistýlkou až 10 osob. 2x čtyřlůžkové, 1x dvoulůžkový pokoj Sociální zařízení: WC, sprch. kout. nová koupelna. Vytápění: akumulační kamna, krbová kamna. Možnost parkování ve dvoře nebo ve stodole. Stravování obchod, hospoda, vlastní kuchyně. Vybavení chalupy: TV, DVD, krb. kamna, kuchyň, el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba, pračka. Provoz chalupy: celoročně. Cena nezahrnuje el. energii. Ceník: Chalupa na týden cena Zimní sezóna 5000,- Letní sezóna 5000,- Mimo sezonu 4000,- Chalupa na víkend cena Zimní sezóna 2500,- Letní sezóna 2500,- Mimo sezonu 2500,- O prázdninách 6000,-

18 CHALUPA NA PILE Chalupa se nachází na samotě mezi obcemi Pavlov a Vilémovice. Adresa: Pavlov 34, Ledeč nad Sázavou Kontakt: (pan Proněk) pronek@seznam.cz Kapacita: poskytuje možnost ubytování pro 16 osob (4x čtyřlůžkové pokoje) Sociální zařízení: 1x WC+vana, 1x WC+sprcha. Vytápění: ústřední vytápění - dřevoplyn. Parkování: u objektu - 6 os. aut. Vybavení chalupy: Jídelna s kuchyňkou - lednice, mikrovlnná trouba, el. sporák, varná konvice. Na dvoře je venkovní pinpongový stůl. Cena: za celý objekt Kč/týden, 2400 Kč/den, silvestr Kč. UBYTOVNA OBECNÍHO ÚŘADU Adresa: Hněvkovice 16, Kontakt: tel.: , Apartmán v přízemí s vlastním příslušenstvím a kuchyňkou (TV, lednice, mikrovlnná trouba, sporák) 3 lůžka Cena: 250,- Kč/lůžko/noc Pokoje v patře 4 čtyřlůžkové pokoje, na chodbě společné sociální zařízení, společenská místnost s kuchyňským koutem lednice, mikrovlnná trouba, sporák. Společná televize. Cena: 200,- Kč/lůžko/noc

19 INTERNÁT Ubytování se nachází v klidné části Koželské ulice. V areálu je i nová budova školy (SOŠ), nově vybavená a opravená školní jídelna, dále budova fiktivní firmy, svářečská škola, sportovní hala, fitnesscentrum se saunou, venkovní hřiště a hřiště s umělým povrchem. Tel: , tutkovaj@gvi.cz Kapacita: 50 lůžek (dvoulůžkové pokoje ve třech patrech) Cena: od 200 Kč Vybavení: Většina pokojů má nové vybavení, na každém patře je kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Ve společenských místnostech je mimo jiné televizor. Na chodbách jsou vybudovány odpočinkové (studijní) zóny. KOUPALIŠTĚ KOŽLÍ - možnost občerstvení, koupání, rybolov Adresa: Kožlí 194 Kontakt: (paní Píbilová) Kapacita: 1 pokoj se sedmi lůžky Cena: 50,- /osobu Ubytování je možné v letních měsících, jinak fungují celoročně.

20 PENSION OÁZA VRBKA Pension se nachází přibližně 6 kilometrů severně od Ledče nad Sázavou. Adresa: Vrbka 20, Ledeč nad Sázavou Tel: ubyt.vrbka@seznam.cz Web: Kapacita: 25 lůžek (dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, 2x až pětilůžkové apartmány vhodné zejména pro rodiny s dětmi) Cena: Příplatek za psa 100,-Kč noc. Letní sezóna (květenzáří) Cena os./noc Jednolůžkový pokoj 250,- Dvoulůžkový pokoj 250,- Třílůžkový pokoj 250,- Zimní sezóna (záříduben) Cena os./noc Pokoj 280,- Apartmán 350,- Apartmán 350,- Vybavení: Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. V pensionu se nachází hospůdka se salónkem, venkovní terasa. Možnost wi-fi připojení zdarma a parkování přímo u objektu. Pořádání svateb, oslav, grilování apod. Celý objekt pensionu je nekuřácký, s výjimkou vyhrazených prostor. Stravování formou plných penzí, polopenzí nebo dle výběru z nabídkového menu v naší restauraci.

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ

Více

UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU

UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU Hotely (14) Turistické ubytovny, tábory, rekreační zařízení (16) Penziony, ubytování v soukromí, chalupy a chaty (34) Agroturistika (2) Autocampingy (3) UBYTOVÁNÍ NA FRÝDLANTSKU HOTELY Frýdlant Motel DANIELA

Více

LÁZNĚ LIBVERDA 463 62 p. Hejnice

LÁZNĚ LIBVERDA 463 62 p. Hejnice Přehled ubytování LÁZNĚ LIBVERDA 463 62 p. Hejnice ubytování v obci www.laznelibverda.cz (sekce turistické informace - ubytování) Penzion IVANKA : Oldřich Dygrín, Lázně Libverda 29, Hejnice - tel. + fax:

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Mírové nám. 208/35 400 01 Ústí nad Labem Tel.: 608 42 42 00, 608 42 42 07 776 46 88 11, 608 42 42 03 email: info@leoria.eu www.leoria.eu www.facebook.com /cestovnikancelar.leoria

Více

FRÝDLANT Penzion PLUMERT tel.: 602 186 163 Motel DANIELA - tel.: 482 312 028 737 195 403, Hotel Bílý K tel.: Hotel GARNI tel.

FRÝDLANT Penzion PLUMERT tel.: 602 186 163 Motel DANIELA - tel.: 482 312 028 737 195 403, Hotel Bílý K tel.: Hotel GARNI tel. FRÝDLANT 464 01 Penzion PLUMERT námstí TGM, Frýdlant v echách - tel.: 602 186 163 - kapacita : 18 osob, dvoulžkové pokoje každý se sociálním zaízením - cena : 650,-K / osoba / noc - stravování : restaurace

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY Dovolená na pobřeží u Národního parku Paklenica. Objevte s námi jeden z nejhezčích koutů Chorvatska - krásná příroda, čisté moře, zdravé horské klima. CHORVATSKO SLEVA do

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Hotel SNP*** Hotel se nachází v nejnavštěvovanější lokalitě Nízkých Tater v Demänovské Dolině. Jedna z nejkrásnějších dolin měří celkem 16 km, leží jižně od Liptovského Mikuláše a je součástí Národního

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

Mendelova univerzita v Brně

Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně Určeno: všem pracovištím MENDELU Brno dne 6. 2. 2014 Č.j.: 2304/2014-989 Oběžník č. 1/2014 Letní podniková rekreace Oddělení personální a sociální Mendelovy univerzity v Brně

Více

Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko Vila Mirjan Vytisknout PDF Povlja / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa Asterias Beach**** Novinka! Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz KYPR / Ayia Napa Kypr www.cdtravel.cz Itálie / / Poloha: vyhledávaný hotel má velmi příjemnou

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB ***

KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** KRUČE - HOTEL EL MAR CLUB *** - denní zájezd velmi příjemný rodinný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v malém letovisku Kruče na samotném pobřeží a poskytuje krásný výhled na moře. Hotel je situován

Více

KATALOG Ubytování / Accommodation

KATALOG Ubytování / Accommodation KATALOG Ubytování / Accommodation Přehled ubytovacích zařízení Kladského pomezí > hotely, penziony a ubytovny > chaty a chalupy > ubytování v soukromí 2016 2 www.kladskepomezi.cz Vážení návštěvníci Kladského

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

Z PRAHY A BRNA ODLETY

Z PRAHY A BRNA ODLETY Central laza*** Novinka! ULHARSKO / omorie www.cdtravel.cz oloha: nový moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka omorie. Do centra města, kde naleznete malé

Více

Hotely v Jičíně a blízkém okolí

Hotely v Jičíně a blízkém okolí Název tel., fax., adresa e-mail webové stránky Kapacita Orientační ceny Umístění Kapacita restaurace Další služby úschovna kol = K Hotely v Jičíně a blízkém okolí Hotel Jičín Hotel U krále Hotel Rieger

Více

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 (2005) 30.5. 1.6.2014 Rosice NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ!!! Rezervace nejpozději do 30.4.2014!!! Koleje Bratří Žůrků Bratří Žůrků 5, 617 00 Brno http://www.skm.muni.cz/ubytovani.php?akce=300&lang=cz

Více

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt...

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt... Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze.. 06 Pro subjekt.... Kvalita zařízení POČET KVĚTIN. Venkovní prostory.. Označení Jak jde subjekt najít? Např. s mapou, popisem trasy, informační

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

ZIMA NA HORÁCH 2012/2013

ZIMA NA HORÁCH 2012/2013 ZIMA NA HORÁCH 2012/2013 Obsah: Šumava 1 Krkonoše 9 Jizerské hory 16 Jeseníky 18 Hostýnské vrchy 21 Beskydy 22 Vysoké Tatry 25 Nízké Tatry 37 Malá Fatra 43 Kremnické Vrchy 46 tel.: 312520084, mob.: 604255018,

Více

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Léto 2005 katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Itálie Palmová riviéra San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG ****

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** 4,5,6,8 - denní zájezd Moderní hotelový komplex s rozsáhlou nabídkou pro rodiny s dětmi. Nápoje k obědům a večeřím zdarma. Poloha: jižně od Taur,

Více

Studia Moscha. www.cdtravel.cz Řecko Rhodos. ŘECKO Rhodos / Faliraki. Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Studia Moscha. www.cdtravel.cz Řecko Rhodos. ŘECKO Rhodos / Faliraki. Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí letoviska Faliraki,

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare * REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

STŘEDNÍ DALMÁCIE CHORVATSKO STŘEDNÍ DALMÁCIE MOŘE A PLÁŽE

STŘEDNÍ DALMÁCIE CHORVATSKO STŘEDNÍ DALMÁCIE MOŘE A PLÁŽE CHORVATSKO UMAG POREČ SPLIT MIRA 28 km 25 km OMIŠ BAŠKA VODA 50 km ZAGREB BAŠKO POLJE 52 km RIJEKA BRAČ ŽIVOGOŠČE 80 km RABAC MAKARSKÁ DRVENIK 90 km 60 km BIH HVAR PELJEŠAC HR ZADAR KORČULA 215 km BIOGRAD

Více

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 CK TURISTA Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 4 - denní zájezd Krásná golfová dovolená v Jižních Alpách spojená s rekreaci a turistikou v pohádkovém okolí proslulého

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta

Řecko Kréta. Agios Nikolaos Městečko v kraji Lassithi se. Stalida Stalis Živé turistické středisko. www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecko Kréta Tel.: 972 243 071 2 www.cdtravel.cz Řecko Kréta Řecký ostrov Kréta se nachází jižně od řecké pevniny a odděluje ve Středozemním moři moře Krétské od Libyjského. Svou délkou 260 km a šířkou

Více

Vytisknout PDF Seline / Riviéra Paklenica / Chorvatsko

Vytisknout PDF Seline / Riviéra Paklenica / Chorvatsko Apartmány Vesela Vytisknout PDF Seline / Riviéra Paklenica / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA

CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA CHORVATSKO ISTRIE POREČ HOTEL LAGUNA MATERADA Poloha: Hotel se nachází v části Špadiči, na malém poloostrůvku, cca 3 km severně od města Poreč. Pláže jsou kamenité s betonovými platy ve vzdálenosti cca

Více

KARAVAN EXTRA LUX LORD

KARAVAN EXTRA LUX LORD - KEMP SUTIKLA KARAVAN EXTRA LUX LORD V letovisku najdete také půjčovnu aut, motorek a kol, vodní sporty, směnárnu, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf a možnost řady fakultativních

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Erika Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.270 m 1.108 m 1.162 m 6,2 15,8 24 km km km % % % 14 34 52 skinabídka komplexně 46 km 37,5 km 82 % 2 7 11 20 os./ hod. 24.100 1x 14,2 km DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 4x TYPY SKIPASŮ: Aprica platí pro skiareál

Více

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.996 m 1.814 m 1.182 m skinabídka komplexně str. 120 12 41 51 182 37 127 350 Marilleva / Folgarida str. 140 13 7,8 49 27,7 38 21,5 57 Madonna di C. / Pinzolo str. 150 15 12,5 45 38,4 40 34,5 85,4 2,7

Více

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE ****

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : PANClub Hotel. Starší rozlehlý hotelový komplex Aqua Sun Village se skládá z několika mnoho budov, které jsou rozmístěny na

Více

CHORVATSKO ISTRIE UMAG kemp PARK

CHORVATSKO ISTRIE UMAG kemp PARK CHORVATSKO ISTRIE UMAG kemp PARK termíny (so - so) MH 4+2 - PARK 28.5.-25.6. 14 690 3.9.-10.9. 18 490 25.6.-2.7. 20 630 2.7.-9.7. 22 120 9.7.-16.7. 30 960 13.8.-27.8. 33 040 16.7.-13.8. 39 280 Příplatek

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Katalog certifikovaných služeb a zážitků ŠUMAVA. originální produkt. Přinášíme Vám to pravé ze Šumavy. www.regionalni-znacky.cz

Katalog certifikovaných služeb a zážitků ŠUMAVA. originální produkt. Přinášíme Vám to pravé ze Šumavy. www.regionalni-znacky.cz Katalog certifikovaných služeb a zážitků 2014 2015 ŠUMAVA originální produkt Přinášíme Vám to pravé ze Šumavy www.regionalni-znacky.cz Šumavské zastavení se Štěpánkou Pořádáme tvůrčí dílny zaměřené na

Více

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany)

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany) PRONÁJEM LUXUSNĚ VYBAVENÉHO APARTMÁNU POBLÍŽ PRAHY. IDEÁLNÍ LOKACE PRO NÁVŠTĚVU PRAHY. SKVĚLÁ VOLBA PRO RODINNOU DOVOLONOU ČI SLUŽEBNÍ CESTY!!! 1 NOC AŽ 5 OSOB POUZE ZA 1200 KČ!!! Více o slevě Ubytování

Více

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 STK ŠSČR ------------------ Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 Šachový klub Světlá nad Sázavou o.s. se přihlašuje do konkurzu na pořadatele Mistrovství České republiky

Více

PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL ***

PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL *** PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL *** 4,5,6,8 - denní zájezd Proplacení 10 denní rakouské dálniční známky. Při večeři nápoje zdarma. Poloha: v klidném prostředí na okraji Millstattu. Centrum cca 1,5

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7 Vila Silvestra Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

BULHARSKO FAKULTATIVNÍ NABÍDKA. www.mtmtour.cz

BULHARSKO FAKULTATIVNÍ NABÍDKA. www.mtmtour.cz krásné pláže s jemným pískem dovolená za příznivé ceny levné a dobré jídlo, rybí speciality leckde se domluvíte česky sleva až 20 % při koupi do 9. 1. senioři sleva až 1 500 Kč Balchik BULHARSKO může být

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km [RAKOUSKO] SOLNÁ KOMORA Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km Solná Komora se sedmdesátišesti jezery a oblast kolem Hallstattského jezera (na seznamu UNESCO), z jihu ohraničená masívem Dachstein s nejvyšší

Více

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Penzion Natura Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

GARGANO ITÁLIE GARGANO MOŘE A PLÁŽE

GARGANO ITÁLIE GARGANO MOŘE A PLÁŽE GARG GARG 60 km SAN MENAIO RODI GARGANICO 10 km 40 km MATTINATA 30 km 4 km 50 km ROMA 390 km 55 km 70 km NAPOLI DOPORUČENÉ TRASY Z ČR 80 km Praha 1.500 km, Brno 1.425 km Plzeň, Rozvadov, Regensburg, München,

Více

RODINNÁ DOVOLENÁ 2012

RODINNÁ DOVOLENÁ 2012 RODINNÁ DOVOLENÁ 2012 Cenově zvýhodněné zájezdy do Chorvatska Naše TIPY: Fažana - rodinné chaty TEREZA 8 denní pobyt bez stravy VLASTNÍ DOPRAVOU dospělý...od 1 190 Kč dítě do 6 let bez lůžka ZDARMA Baška

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří.

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Mallorca Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Kouzelný ostrov s horoucím srdcem a se stálým přídechem velkého svátku

Více

Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233

Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233 CK TURISTA Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233 4,5,7 - denní zájezd Skvělé golfové hřiště, kouzelné Julské Alpy, čarokrásné jezero Bled a skvělý golf s wellness. Výborné

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Alexa Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vila Brac 3 VILA BRAC 3. Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko

Vila Brac 3 VILA BRAC 3. Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko Vila Brac 3 VILA BRAC 3 Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko 1 / 8 Počet pokojů: 5 Max Hosté: 10 Koupelny: 3 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 30 m Cena od: 2.670 {gallery}vfr/brac3{/gallery}

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Ostrov antického lékaře Hippokrata.

Ostrov antického lékaře Hippokrata. Ostrov antického lékaře Hippokrata. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? krásné zátoky a průzračné moře románské a Benátské stavby přívětivé domorodce olivové a citrusové háje promenády, bary, zábavu CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC

OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená HOTEL*** PYTLOUN LIBEREC OBLAST ČINNOSTI: Cestování a dovolená Hotely a penziony Pytloun -komfortní ubytování pro každého. Poskytujeme vysokou kvalitu služeb za cenu přístupnou širokým vrstvám z našich poboček si každý vybere

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB. Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách

DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB. Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách DOPORUČENÝ STANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽEB Ubytování v soukromí Ubytování v kempech a chatových osadách Ubytování v turistických ubytovnách Obsah Kategorizace ubytovacích zařízení Část první - Ubytování v

Více

SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS ****

SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS **** SLUNEČNÉ POBŘEŽÍ - HOTEL RIU HELIOS **** 8,,, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska přímo na pláži. Pláž: Prostorná písečná pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující

Více

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / /

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / / Apartmány Adria Haus CHORVATSKO / Posedarje Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira www.cdtravel.cz 20 / / / / Poloha: apartmánový dům se nachází na kraji osady Posedarje asi 80 m od moře Ubytování: 2 lůžkové

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Ubytování v Koutech nad Desnou

Ubytování v Koutech nad Desnou Ubytování v Koutech nad Desnou Nově zrekonstruovaný apartmánový dům se nachází přímo v centru Kout nad Desnou. Je dobře dostupný z nádraží (cca 200 m), v blízkosti objektu se nachází ski areál Kouty (cca

Více

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián 1 Pravidla pobytu Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián Ve všech prostorách penzionu Kilián je zakázáno kouřit! A. Rezervace : 1. Závazná rezervace se provádí výlučně elektronickou poštou,

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Briana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 Datum Program Poznámka 3.7. čtvrtek 4.7. pátek Odjezd autobusu: 7:00 hod. z Děčína

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711

Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711 CK TURISTA Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711 4,5 - denní zájezd Výhodný golfový pobyt Alpy Bavorsko - Oberstaufen. Green fee na 5 golfových hřišť pro ubytované hosty zcela

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 Město Jáchymov Město Jáchymov ležící na severozápadním okraji Čech v Karlovarském kraji, pod hřbetem hory Klínovec, bude v roce 2016 slavit 500 let od svého založení. Jáchymov

Více

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vila Donata Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. Číslo šablony

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. Číslo šablony Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZZ55 Číslo materiálu 55 Autor Bc. Miroslav

Více

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Albertina Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2016 Itálie Chorvatsko Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Apartmány Nena Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více