RAPPLON. vysoce výkonné ploché emeny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RAPPLON. vysoce výkonné ploché emeny"

Transkript

1 CZ RAPPLON vysoce výkonné ploché emeny

2 1 Vysoce výkonné ploché emeny urychlení pro nejefektivn jší výkon Ammeraal Beltech nabízí kompletní adu velmi kvalitních plochých emen vyrobených na moderním vybavení. To zahrnuje klasické nylonové jádro pás stejn tak jako moderní konstrukci s termoplastickou vnit ní vrstvou. Ve švýcarském m st Rapperswil-Jona je umíst na výroba vysoce výkonných plochých emen RAPPLON, které vyrábíme už od 60.let. V roce 1993 byl postaven nový závod pro novou výrobní technologii a zavedení nových jakostních norem vzhledem k budoucím požadavk m trhu. Nová budova a vybavení jsou izp sobeny edpis m o životním prost edí a Švýcarským a Evropským standard m. Vysoce výkonné ploché emeny nabízí vynikající výhody: Vysoká efektivita Žádné prostoje Dlouhá životnost Prodloužená životnost ložiska Tlumení náraz a vibrací Šet ící energii Pokra ující R&D úsilí a blízká spolupráce s odborníky jsou výsledkem inovativních ešení pro naše zákazníky. Našim cílem je uspokojit naše zákazníky unikátním ešením pás a snadno použitelné spojovací ná adí vyplývající z celkov vyšší cenové efektivity. Ammeraal Beltech Švýcarsko je spole nost kvalifikovaná ISO od roku Náš vlastní tým managementu jakosti v kombinaci s pravidelným prov ováním, nám dávají jistotu, že všechny d ležité procesy zákazník jsou cíleny pro velkou produkci a kvalitní služby. Ammeraal Beltech udržuje vedoucí pozici p edevším díky na zákazníky orientovanému jednání našich motivovaných a flexibilních zam stnanc.

3 2 Užití RAPPLON vysoce výkonné ploché emeny slouží jako hnací emeny a jako strojní pásy pro výrobní postupy. Mají povrchy odolné proti opot ebení, s vysokou p ilnavostí nebo pro nízké ení. Hodí se pro stále rostoucí požadavky na rovnom rnou a stabilní enosovou rychlost. K zvládnutí všech specifických požadavk, musíme klást raz na skv lou kvalitu povrch jako jsou textilie, výb rová chromová k že, gumový elastomer, p írodní guma a termoplastický elastomer. Na následujících stránkách uvádíme n která pr myslová odv tví, kde se používají ploché emeny RAPPLON : Tiska ský & Papírenský pr mysl Výroba vlnité lepenky a kartonových krabic T ídící centra listovních zásilek Logistická centra Letišt Textilní pr mysl

4 3 Tiska ský & Papírenský pr mysl Vysoce výkonné ploché emeny Ammeraal Beltech nabízí ideální ešení pro podávání list do tiska ského za ízení. Všechny emeny jsou charakterizovány antistatickými vlastnostmi zajiš ujícími precizní p epravu produktu. Precizní konstrukce emen s vysoce kvalitní kone nou úpravou zabezpe uje nem nné provozní výkony. Speciální emeny s maximalizovanou životností pro rychlý skládací proces p i tisku. K maximalizaci životnosti emen, nabízíme nejnov jší a inovativní technologii pro extrémn náro né a vysokorychlostní procesy v tiska ském pr myslu. Rovnom rný p ísun, p esné nastavení, žádné rozmazávání inkoustu a zabarvení papíru jsou typické vlastnosti RAPPLON plochých emen. Jemné povrchy zacházejí s papíry co nejcitliv ji bez jakéhokoliv zabarvení. RAPPLON strojní emeny nezanechávají stopy na papíru RAPPLON TG E4 RQ Je p ipravený b hem kolika minut díky QuickSplice spojovacímu systému. Tato ad plochých emen a nabízí produkty s nízkým a vysokým t ením k tomu, aby se hodily pro každé specifické požadavky. Elastické ploché emeny jsou navrženy pro pevné h ídele a naše QuickSplice rychlé sva ování emen umož uje montáže pásu hem n kolika minut. To snižuje prostoje s následnou celkovou podporu p i šet ení náklad. Servisní technici Ammeraal Beltech zajistí rychlou a snadnou vým nu emen. Unikátní sva ovací systém garantuje pokaždé perfektní spoje šet ící as a peníze. emeny s vysokou pevností a povrchy odolnými ot ru pro výrobu dutinek

5 4 Výroba vlnité lepenky a kartonových krabic Extrémn vysoká flexibilita umož uje p esné balení do krabic za provozních otá ek do 600 m/min. Odolné a vysoce kvalitní povrchy zna prodlužují životnost emene. Ammeraal Beltech vtahovací pásy zaru ují nejvyšší výkon. Pro áste choulostivé aplikace s citlivou kone nou úpravou povrchu výrobku, nabízíme ešení v podob plochých emen s jemným koženým povrchem. Nekone né vtahovací emeny zabezpe ují jednoduché nasazení, konstantní tlouš ku, vymezují problémy p i p echodu p es malé válce. Zaru ují maximální životnost. Tichá p eprava produkt ve vysoké rychlosti. RAPPLON emeny pro skládání a dopravování jsou extrémn izp sobivé a vhodné pro vysoké rychlosti.

6 5 ídící centra listovních zásilek & Logistická centra Ammeraal Beltech je jedním z p edních dodavatel pás pro hlavní sv tové výrobce za ízení. Svojí inovací vychází vst íc jejich neustále se zvyšujícím požadavk m na kvalitu a životnost. Hlavní kritéria pro použití jsou vysoká odolnost proti opot ebení, optimální t ení a nízká hlu nost provozu v kombinaci s výhodami v podob QuickSplice spoj. RAPPLON QS emeny disponují flexibilní konstrukci umož ující použití u malých pr a kompaktn jší design stroj. Speciální emeny se zvýšenou vodivostí eliminují tvorbu statického náboje na minimum. RAPPLON emeny zajiš ují pevný a esný transport p i p eprav dokument a zárove eliminují vychýlení, ma kání a chyby p i t íd ní. Tvo ení a p enášení prachu je minimalizováno díky antistatickým vlastnostem a specifické struktu e povrchu. Ú eln navržené emeny na p epravu produkt s jemným povrchem zabra ují zabarvení nebo zni ení listovních zásilek. Dlouhá léta hlavní výrobci volí kv li kvalit RAPPLON vysoce výkonné ploché emeny. RAPPLON QuickSplice ploché emeny jsou mén citlivé v i vlhkosti a proto jsou rozm rov stálé. emeny s hladkým povrchem jsou vyráb ny s p esnými rozm rovými tolerancemi. Precizní rování pro práci s podtlakem umož uje stále rostoucí výnosy v produkci. RAPPLON emeny jsou vysoce antistatické. To je nezbytná vlastnost i doprav elektronických komponent. RAPPLON elastické emeny umož ují snadnou instalaci na pevné h ídele a zaru ují perfektní transport s listovních zásilek r zných velikostí.

7 6 enos síly Klasické polyamidové jádro dopravních emen RAPPLON stává nejlepší volbou pro použití p i vysokém rozb hovém zatížení a kolísání enášeného výkonu. Ploché emeny RAPPLON s pružným polyamidovým jádrem jako tažným prvkem, jsou ohleduplné k ložisk m a h ídelím a mohou být optimáln sestaveny pro šet ení energie p i náporu. RAPPLON vysoce výkonné dopravní pásy fungují s výkonností dosahující 98%. Dostupné povrchy: Chromová k že pro velké zatížení, mastné, prašné a vlhké aplikace Elastomer - guma pro vysoké výkony, veliké t ení Rýhovaný Elastomer pro vysoký rozb hový moment a snížení zát že na h ídeli RAPPLON ploché emeny vst ebávají extrémní zát že díky fyzickým vlastnostem polyamidové fólie. Naše GR a GT ada odpovídá atestaci ATEX kat. 3 podle sm rnic 94/9/EC II 3GD c T80 C Inovativní polyesterová tažná tkanina umož uje díky svým unikátním vlastnostem použití v ad aplikací. Její extrémní flexibilita a vysoká pevnost nabízí užití pro konstrukci pohon s malými pr ry emenic. Kompaktní provedení stroje s velmi krátkým napínacím systémem. QuickSplice spojovací systém v kombinaci s naším ná adím zaru uje rychlé a bezpe né spojení bez použití lepidel. Výsledné spoje jsou vysoce flexibilní a trvanlivé. Nabízí oboustranný chod.

8 7 Textilní pr mysl Ammeraal Beltech nabízí kvalitní ešení pro textilní pr mysl. Od išt ní, p ípravy až po sp ádání p íze. Specifická konstrukce emen zajiš uje dlouhou životnost a snižování spot eby energie. Nová ada tangenciálních emen RAPPLON s unikátní polyesterovou tkaninou je speciáln navržena pro kompaktní stroje s redukcí napínání a vysokými nároky na snížení spot eby energie. Moderní konstrukce emen umož uje snadné spojování p ímo na míst a bez použití lepidel. V nabídce je dostupné spojovací za ízení k uleh ení instalace a ke snížení prostoj na minimum. Nejmodern jší elastomerové povrchy garantují maximální efektivitu, odolnost proti opot ebení a stálou rychlost otá ení v etena pro nejlepší kvalitu vláken. RAPPLON EC-V etenová páska je jednou z nejekonomi jších produkt v textilním pr myslu. Je rozm rov stabilní a permanentn antistatický. Díky lehké konstrukci je vysoce flexibilní a její elastomerový povrch je odolný v i abrazi, což p ispívá ke zna nému šet ení energie. Polyamidové tangenciální emeny zvládají velkou rychlost, snižují vibrace, bez nutnosti op tovného dopínání. Díky vysoce odolnému povrchu z stává kvalita produkovaných vláken po celou dobu životnosti emen na vysoké úrovni. Povrch RAPPLON EC- Tape zaru uje stálou rychlost otá ení v etena i v etenové pásky. Stále stejná kvalita vláken díky protiskluzovému elastomerovému povrchu. Nem nné vlastnosti emen po dlouhou dobu životnosti je požadavek pro textilní pr mysl.

9 8 Produkty Ammeraal Beltech nabízí kompletní adu tradi ních polyamidových plochých emen. Stejn jako emeny s QuickSplice technologií, vylu ující použití lepidel p i spojování emen.

10 9 Portfolio výrobk RAPPLON QuickSplice spojování znamená snadnou montáž emen i v malých prostorách. RAPPLON QuickSplice - výhoda redukce asu pot ebného ke spojení, mén poruch, bezpe jší montáž a lepší výkon mohou být Vaše. Zvyšování produktivity je v dnešní dob výzvou pro pr mysl. Nejzazší termíny ve výrob, t sné dodržování rozpo a snižování zisk znamenají vyšší celkovou výkonnost pás než kdykoliv p edtím. Pozornost se zam uje na dobu provozuschopnosti a efektivitu. Rychlejší lepší s nižšími náklady to jsou dnes nové standardy. V Ammeraal Beltech se setkáváme s novými výzvami p i vyvíjení inova ních ešení produkt zam ených na specifické pot eby ve strojírenství. RAPPLON Classic Belts Tradi ní RAPPLON ploché emeny s elastickou polyamidovou fólií jsou speciáln navrženy pro zvládnutí vysoké rychlosti s precizními vlastnostmi chodu a/nebo vysokých výkyv. Vlastnosti tlumící nárazy našich bezúdržbových klasických emen, prodlužují životnost ložisek a podstatn podporují Vaše zám ry v oblasti cenové efektivity. Naše Rapplon GR- ada plochých rýhovaných emen je p ímo navržena pro vysoké rozb hové momenty a vysoké zatížení.

11 10 Quick Splice RAPPLON Ná adí QuickSplice technologie Ammeraal Beltech vylu ují pot ebu nebezpe ných lepidel. Náš QuickSplice systém snižuje Vaše skladovací, zdravotní a pojistná rizika b žn spojená s tradi ním chemickým spojováním. Unikátní polohovací systém zajistí, že emen z stane vždy ve správné pozici k vyrobení spolehlivých spoj. Rappcalc 8 Rapplon Kalkula ní program Nový kalkula ní program nabízí vysoký komfort, jednoduché zadávání dat a zm ny dat pro snadné optimalizace hnací síly a emen. Zahrnuje kompletní sortiment plochých emen RAPPLON Výb r emen nikdy nebyl tak snadný! Ammeraal Beltech QuickSplice koncept snižuje výrazn prostoje. Rappcalc 8 vždy Vás vždy dovede k nejlepšímu ešení: Vysoká výkonnost Vále kové dráhy Tangenciální emeny pro textilní stroje Pohodlná aplikace Naše ešení... Šet ete as šet ete peníze s QuickSplice technologií! Moderní Quick Splice konstrukce od Ammeraal Beltech jsou tvarov stabilní a neovlivn né kolísáním vlhkosti. Jednou instalovaný emen nepot ebuje žádné další upravování.

12 Naše kontakty International Head Of ce: Ammeraal Beltech Holding B.V. Handelsstraat 1 P.O. Box AA Heerhugowaard The Netherlands T F info@ammeraalbeltech.com Austria T F info@ammeraalbeltech.at Hungary T F info@ammeraalbeltech.hu Sweden T F info@ammeraal-beltech.se Belgium T F salesgb@ammeraal-beltech.be Italy T F info@ammeraalbeltech.it Switzerland T F verkauf.schweiz@ammeraal-beltech.ch Brazil T F vendas@ammeraalbeltech.com.br Luxembourg T F sales@ammeraal-beltech.lu Thailand T F sales@ammeraalbeltech.th.com Canada T F info@ammeraalbeltech.ca Malaysia T F sales.kl@ammeraalbeltech.com.my United Kingdom T F sales@ammeraalbeltech.co.uk Chile T F info@ammeraalbeltech.cl Netherlands T F info@ammeraalbeltech.nl United States T F info@ammeraalbeltechusa.com China T F webmaster@ammeraalbeltech.com.cn Portugal T F geral@ammeraalbeltech.pt Czech Republic T F prodej@ammeraalbeltech.cz Singapore T F sales@ammeraalbeltech.com.sg Finland T F info@ammeraalbeltech. Slovakia T F predaj@ammeraalbeltech.sk France T F client@ammeraalbeltech.fr South Korea T F amel@ammeraalbeltech.co.kr Germany T F sales@ammeraal-beltech.de Spain T F ventas@ammeraalbeltech.es Reference: 04.0 GB Date 05/2006