PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:"

Transkript

1 PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ POŘADATEL ORGANIZÁTOR ODPOVĚDNÝ ZÁSTUPCE ORGANIZÁTORA FUNKCIONÁŘI: VEDOUCÍ SOUTĚŽE PŘEDSEDA POROTY POROTA SČITATEL MODERÁTOR PŘIHLÁŠENÍ NA SOUTĚŽ: FORMA PŘIHLÁŠENÍ REGISTRACE ÚČAST NA SOUTĚŽI: 3. března sobota Kulturní dům Akord, Náměstí SNP 1, 70030, Ostrava-Jih Dance No. 1. o.s. Petr Belas Petr Belas, info@danceno1.cz, Petr Belas Jiří Hubený Zdeněk Hénik Vít Goršanov Prostřednictvím v sekci přihláška, hromadné přihlášky můžete zasílat na info@danceno1.cz otevření , úterý od 15:00 hod. uzavření , úterý do 24:00 hod. Soutěže se mohou účastnit členové i nečlenové tanečních organizací, kteří jsou v termínu pro přihlášení zaregistrováni na soutěž. Soutěž je určena pro profesionály, amatéry a taneční kolektivy z celé ČR, Slovenska a Polska.

2 DISCIPLÍNY: Disciplína Pohárová soutěž Disco Dance ( solo, duo, malá skupina) Pohárová soutěž Street Dance ( duo, malá skupina) Věkové kategorie Mini, Děti Junioři Hlavní Junioři Hlavní Bez postupu Bez postupu Postupová kola Účast v soutěži Členové i nečlenové organizací Členové i nečlenové organizací PŘEDBĚŽNÝ PROGRAM AKCE: 6:45 Otevření sálu 7:00 8:30 Prezence Disco Dance 7:00 12:00 Prezence Street Dance 7:00 8:30 Prostorové zkoušky 8:15 Porada vedoucích tanečních kolektivů 8:30 Porada poroty 9:00 Zahájení soutěže disciplín Disco Dance Slavnostní zahájení Zahájení soutěže disciplín Street Dance Ukončení soutěže Tento program je pouze orientační a nelze ho považovat za závazný! Přesnější časový harmonogram bude vyhotoven vedoucím soutěže po uzávěrce internetových přihlášek do soutěže a následně bude zveřejněn na webových stránkách soutěže DANCE CUP OSTRAVA!!!

3 v sekci soutěže/propozice k soutěži. OCENĚNÍ: DISCO DANCE Mini Sólo: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Mini: DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Mini: Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Děti - Sólo muži/ženy: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Děti - DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Děti - Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Junioři - Sólo muži/ženy: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Junioři - DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Junioři - Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Hlavní věková kategorie - Sólo: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Hlavní věková kategorie - DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Hlavní věková kategorie - Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Putovní Pohár vyhrává kolektiv, ze kterého se do finále dostane největší počet tanečníku a umístí se na prvních třech místech. Výherce k poháru obdrží věcnou cenu. Pohár se získává na jeden rok.

4 Street Dance Junioři - DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Junioři - Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Hlavní věková kategorie - DUO: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Hlavní věková kategorie - Malé skupiny: Poháry místo, medaile a diplomy místo, věcné Putovní Pohár vyhrává kolektiv, ze kterého se do finále dostane největší počet tanečníku a umístí se na prvních třech místech. Výherce k poháru obdrží věcnou cenu. Pohár se získává na jeden rok.

5 STARTOVNÉ: VÝŠE STARTOVNÉHO PLATBA STARTOVNÉHO REGISTRACE A FORMULÁŘ STARTOVNÉHO 100,-Kč / disciplína Startovné se hradí: Převodem na bankovní účet: /5500 Registraci, která se provádí digitálně prostřednictvím nebo hromadnou přihláškou odeslanou na info@danceno1.cz. Po přijetí těchto přihlášek se Vám vygeneruje Souhrnný formulář startovného za daný taneční kolektiv a jednotlivce, který Vám následně zašleme elektronicky na Vaše adresy. Dle tohoto souhrnného formuláře provedete za taneční kolektiv i jednotlivce úhradu startovného převodem nebo vkladem na BÚ, a to do VSTUPNÉ: Základní vstupné: 75,-- Kč Studenti vstupné: 45,-- Kč Od 10 let do 15 let: 35,-- Kč Děti do 10 let: zdarma ÚHRADA NÁKLADŮ: Organizátor ani pořadatel nehradí náklady spojené s účastí na soutěži

6 DALŠÍ UJEDNÁNÍ: Všichni tanečníci a choreografové všech soutěžních jednotek přihlášením se na soutěž souhlasí s tím, aby Dance No. 1. o.s. nebo jím pověřená osoba, pořizovala fotografické, zvukové či zvukově obrazové záznamy ze soutěže a s jejich následným použitím v dokumentačních a propagačních materiálech všemi známými způsoby (TV, internet, tištěná média atd.). Právo na čest a lidskou důstojnost není tímto dotčeno. Souhlas je dán bez nároku tanečníků či choreografů na jakoukoli odměnu či plnění na dobu neomezenou od pořízení záznamu v neomezeném počtu vysílání nebo zveřejnění na území celého světa. Dance No. 1. o.s. může tato práva převést na třetí osoby, které nesmějí porušit právo na čest a lidskou důstojnost. Organizátor ani pořadatel neručí za cenné věci ( mobilní telefony, CD popřípadě MP3 přehrávače, fotografické přístroje, videokamery, osobní cennosti a věci atd.) Návštěvníkům akce je umožněno pořizování zvukových a obrazových záznamů VÝHRADNĚ ve VYHRAZENÝCH PROSTORÁCH konání soutěže. Tato služba není zpoplatněna. Organizátor stanovil PŘÍSNÝ ZÁKAZ pořizování obrazových a zvukových záznamů v prostorách šaten a odkládacích ploch pro soutěžící.

7 Název souboru: Propozice DANCE CUP OSTRAVA!!!2012 DISCO-STREET Adresář: C:\Users\petr\Documents Šablona: C:\Users\petr\AppData\Roaming\Microsoft\Šablony\Normal.dotm Název: PROPOZICE SOUTĚŽE Předmět: Autor: Radim Samek Klíčová slova: Komentáře: Datum vytvoření: :59:00 Číslo revize: 9 Poslední uložení: :57:00 Uložil: petr Celková doba úprav: 43 min. Poslední tisk: :08:00 Jako poslední úplný tisk Počet stránek: 6 Počet slov: 909 (přibližně) Počet znaků: 5366 (přibližně)