Školní sportovní areál Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/08.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Školní sportovní areál Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/08."

Transkript

1 Od: Tajovského 1157/ Havířov-Podlesí Komu: V Havířově dne: Výzva k podání nabídky v řízení o ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce Vážení, podle ustanovení čl. 3.3 Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek vydaného Regionální radou regionu soudržnosti Moravskoslezsko si Vás, jako možného zájemce, dovolujeme vyzvat k vypracování a podání nabídky do zadávacího řízení o ostatní zakázku malého rozsahu s názvem Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/ Jestliže se rozhodnete pro podání nabídky, je nezbytné, abyste současně s podáním nabídky prokázali splnění základních, profesních a technických kvalifikačních předpokladů, jak je to uvedeno v čl. 5 této výzvy. K platnému podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace jsou stanoveny následující informace a požadavky: Článek 1 Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Forma zadavatele: společnost s ručením omezeným Sídlo zadavatele: Havířov-Podlesí, Tajovského 1157/2, PSČ IČ zadavatele: strana 1 (celkem 5)

2 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Mgr. Jan Tesarčík, jednatel, Mgr. Anežka Tesarčíková, jednatelka Kontaktní osoba: Mgr. Jan Tesarčík tel / fax: , hopa@obaka-havirov.cz Zastoupení zadavatele osobou mandatáře Zadavatel se rozhodl nechat se zastoupit při výkonu činností zadavatele souvisejících s tímto zadávacím řízením níže uvedenou osobou mandatáře. Mandatář splňuje požadavek nepodjatosti a kromě výkonu činností zadavatele se jakkoliv předmětného řízení neúčastní. Mandatáři není uděleno zmocnění k zadání veřejné zakázky, vyloučení dodavatele z účasti v řízení, zrušení řízení či rozhodnutí o vyřízení námitek. Mandatář je zmocněn k veškerým úkonům souvisejícím se zajištěním průběhu řízení, vyjma rozhodování. Osoba pověřená činnostmi zadavatele: Moural, Kopecký a partneři, advokátní kancelář sídlo kanceláře: 28. října 150/2663, Ostrava - Moravská Ostrava osoba oprávněná jednat za kancelář: JUDr. Stanislav Moural, advokát evidenční číslo ČAK: 3786 kontaktní osoba pro výběrové řízení: Mgr. Vlastimil Burďák tel.: , ak.moural-kopecky@centrum.cz Článek 2 Informace o druhu a předmětu veřejné zakázky Název zakázky/projektu: Číslo veřejné zakázky: 212/10 Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na stavební práce Místo plnění: katastrální území Bludovice , Statutární město Havířov Předpokládaná cena: ,- Kč bez DPH Doba plnění: v období od do Operační program: Regionální operační program NUTS II. Moravskoslezsko Číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/ Klasifikace předmětu Popis: Stavební úpravy sportovních zařízení Kód dle CPV: Měrná jednotka: soubor Rozsah: 1 Stručný textový popis: Jedná se o přestavbu a vybudování školního sportovního areálu s multifunkčním hřištěm pro tenis, košíkovou, nohejbal, dále hřištěm pro volejbal, dvěma stoly na ping-pong, petanque a hrazdami pro rozcvičení, doskokovou a běžeckou dráhou na ploše m 2, z toho m 2 je plocha vlastních stavebních úprav a dále plocha pro realizaci vyvolané investice (náhradní strana 2 (celkem 5)

3 výsadby dle zákona). Ostatních 824 m 2 je plocha pro rozcvičení a přístupová cesta bez nutnosti investice. Článek 3 Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace (dále ZD) Písemná žádost dodavatele o poskytnutí zadávací dokumentace musí být zadavateli doručena nejpozději 3 dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek, a to na shora uvedenou adresu nebo mandatáře. Zmocněnec zadavatele zašle zadávací dokumentaci v elektronické podobě dodavateli do dvou dnů ode dne doručení písemné žádosti dodavatele. Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat úhradu nákladů souvisejících s poskytnutím zadávací dokumentace, představujících náklady na reprodukci zadávací dokumentace (projektu) a nákladů na balné a poštovné ve výši 100,- Kč. Zadavatel současně stanovuje platební podmínky platbou předem, v hotovosti v pokladně mandatáře, případně bezhotovostním převodem na účet /0100 pod VS Na výše uvedené adrese mandatáře lze ZD také osobně převzít. Článek 4 Lhůta a místo pro podání nabídek a prokázání splnění kvalifikace Lhůta k podání nabídek končí v 9:00 hodin. Místem pro podání nabídek je sídlo mandatáře na shora uvedené adrese 28. října 150/2663, Ostrava - Moravská Ostrava, číslo dveří 234. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. Nabídka obsahuje návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a prohlášení podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, z něhož vyplývá, že je uchazeč vázán celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty. Součástí nabídky jsou rovněž další dokumenty požadované zadavatelem. Nabídka musí být zpracována v českém jazyce. Nabídky mohou být podle znění čl. 3.3 bod 3 Metodického pokynu podány pouze v listinné podobě a doručeny osobně nebo poštou. Elektronické podání nabídky není přípustné. Článek 5 Požadavky na splnění kvalifikace Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje, aby dodavatel prokázal splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 ZoVZ předložením odpovídajícího (-ích) čestného (-ých) prohlášení. Profesní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje předložit stejnopis nebo prostou kopii živnostenských listů nebo výpis z živnostenského rejstříku obsahující předmět podnikání v rozsahu odpovídajícím předmětu plnění této veřejné zakázky. Dále uchazeč předloží výpis z obchodního rejstříku či jiné evidence, ne starší 90 dnů, je-li v ní uchazeč zapsán podle zvláštních předpisů. Je-li uchazeč zapsán v seznamu kvalifikovaných dodavatelů podle 127 odst. 1 ZoVZ, může prokázat splnění základní a profesní kvalifikace výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ne starším než 90 dnů. V tomto případě uchazeč nepředkládá výše požadované doklady. strana 3 (celkem 5)

4 Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje prokázání ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů předložením prosté kopie pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě s pojistným plněním alespoň ,- Kč. Technické kvalifikační předpoklady Stanovené technické kvalifikační předpoklady jsou odůvodněny předmětem veřejné zakázky, kterým je výstavba školního sportovního areálu. Po dokončení budou sportovní areál užívat nezletilé osoby- studenti školy, proto zadavatel klade důraz na zajištění maximální kvality a bezpečnosti díla. Zadavatel proto požaduje prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů předložením seznamu nejméně 5 stavebních prací obdobného zaměření, tj. výstavby nebo rekonstrukce sportovních areálů či hřišť provedených dodavatelem za posledních 5 let s limitem minimálně ,- Kč bez DPH/ 1 stavbu a osvědčení objednatelů o řádném plnění nejvýznamnějších stavebních prací; tato osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a musí obsahovat informaci o tom, zda byly tyto stavební práce splněny řádně a odborně. Důsledek nesplnění kvalifikace Zadavatel posoudí prokázání kvalifikace dodavatele. Nesplní-li dodavatel kvalifikaci v požadovaném rozsahu, bude vyloučen z účasti v zadávacím řízení. Vyloučení mu zadavatel oznámí. Článek 6 Údaje o hodnotících kritériích podle 78 zákona o VZ Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost předložené nabídky, která bude vyhodnocena podle těchto dílčích kritérií: - výše ceny bez DPH váha 50 %, - doba realizace váha 20 %, - délka záruky váha 20 %, - smluvní pokuta za prodlení zhotovitele s dokončením díla váha 10 %. Článek 7 Termín a místo otevírání obálek: Termín otevírání obálek je stanoven na ve 13:00 hodin. Otevírání obálek bude provedeno v budově zadavatele na adrese Havířov-Podlesí, Tajovského 1157/2, v místnosti A 13. Článek 8 Zveřejnění Tato výzva byla v souladu s příslušným ustanovením Metodického pokynu rozeslána třem zájemcům dne a od tohoto dne do , 9:00 hodin bude zveřejněna na internetových stránkách a na internetových stránkách Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko. strana 4 (celkem 5)

5 Článek 9 Ostatní sdělení S ohledem na potřebnou vysokou kvalitu díla zadavatel požaduje, aby dodavatel předložil certifikát Mezinárodní atletické federace (IAAF) dokládající, že běžecký povrch, který jím bude v rámci výstavby sportovního areálu položen, splňuje požadavky Mezinárodní atletické federace. Zadavatel dále ze stejného důvodu požaduje, aby dodavatel pro umělý trávník předložil prohlášení o shodě s českými a evropskými normami. Variantní řešení se nepřipouští. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnutí všech předložených nabídek. Zadavatel nebude zájemcům ani uchazečům hradit žádné náklady spojené s účastí v zadávacím řízení. Tyto náklady nesou zájemci a uchazeči sami. Zadavatel je oprávněn zadávací řízení zrušit až do uzavření smlouvy. S ohledem na skutečnost, že se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu, neřídí se zadávací řízení zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, ale řídí se Metodickým pokynem pro zadávání veřejných zakázek vydaným Regionální radou regionu soudržnosti Moravskoslezsko, zejména pak čl. 3.3 tohoto Metodického pokynu upravujícím ostatní zakázky malého rozsahu. Zadávací lhůta končí dne: Mgr. Jan Tesarčík jednatel strana 5 (celkem 5)