HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA. www.quo.eu"

Transkript

1 VAŠÍ REKLAMĚ DÁME HLAVU A PATU REKLAMNÍ AGENTURA Nabízíme vám kapacity pro posílení a budování vaší značky na firemní i produktové úrovni. Postaráme se o to, aby se informace o vašem výrobku nebo službě dostala ve správný čas k potenciálním zákazníkům. Na váš marketingový plán navážeme profesionálně vypracovanou a realizovanou reklamní strategií. Poskytne vám kompletní strategické a tvůrčí reklamní služby: reklamní strategie mediální plány nákup médií televizní a rozhlasové spoty tiskovou inzerci firemní grafiku. Reklamní agentura Quo se od ostatních agentur výrazně odlišuje vlastním výrobním zázemím, které přináší příslušnost k Reklamní společnosti Quo. To přináší zisk v první řadě našim zákazníkům v podobě krátkých dodacích termínů a ve volbě finančně nejvhodnější výrobní technologie bez nákupu u cizích subjektů.

2 PŘESVĚDČIVÁ KVALITA NAŠICH VÝŠIVEK STROJNÍ VÝŠIVKA Strojní vyšívání je efektní mnohobarevné vytváření motivů a log na trička, čepice, mikiny, uniformy, pracovní oděvy, vlajky, ručníky, ubrusy, prostírání a na mnoho dalších užitkových i reklamních produktů z textilu a kůže. Vyšíváme na speciálním stroji, který umožňuje použít až patnáct různých barev na jednu výšivku. Připravíme a vyšijeme pro vás firemní a sportovní loga, značky či symboly na vaše hotové výrobky nebo na jednotlivé díly před konečnou kompletací. Zhotovujeme výšivky a nášivky klasické plastické (3D Puffy) žinilkovým stehem nášivky nažehlovací a na suchý zip Díky našemu kvalitnímu strojnímu vybavení jsme schopni vyrobit tisíce klasických výšivek za jediný den.

3 Využijte nevyužité a opuštěné VELKÉ PLOCHY... VELKOPLOŠNÝ TISK Nabízíme rychlý digitální tisk plakátů, billboardů, samolepek, plachet a transparentů libovolných rozměrů. Na digitálním tiskovém stroji potiskneme papír, vinylové fólie, bannery a jiné materiály určené pro tisk do exteriéru i interiéru v nejlepší kvalitě. Samozřejmostí jsou rovněž finální úpravy pro velkoplošný tisk laminace za studena i za tepla kašírování na desky opatření bannerů oky šití transparentů a svařování velkých plachet

4 Natiskneme co chcete KAM CHCETE... TRANSFEROVÝ TISK TERMOTISK Transferový tisk je speciální sítotisková technologie k potisku textilu se složitějšími motivy s větším počtem barev. Náročné náměty přeneseme na trička, dresy, čepice, sportovní tašky, ledvinky, deštníky, vlajky nebo transparenty. Motiv natištěný sítotiskovou technologií na speciální transferový (přenosný) papír tepelně aplikujeme na textilní podklad. Transferový tisk lze dále využít: nestandardní textilní výrobky potisk hrubších materiálů klíčenky batohy deštníky, bundy atd. Termotisk je technologie využívající plotrem řezanou fólie, která je teplem aplikovaná na textilní podklad. Její uplatnění je zejména při výrobě více druhů jednoduchých motivů při malých počtech (sada čísel na dresy, jména, apod.).

5 S vámi to pořádně rozsvítíme... SVĚTELNÁ REKLAMA FIREMNÍ ŠTÍTY Světelná reklama Nabízíme se vším komfortem, který zahrnuje vypracování nabídky, grafické návrhy, zhotovení reklamy výrobu motivu, montáž na objekt, elektroinstalaci, revizní zprávu, záruční i pozáruční servis. Firemní štíty Dnes již nestačí vyrobit pouze firemní (reklamní) cedule, ale je třeba zvolit vhodné provedení důstojně reprezentující vaši firmu. Nabízíme firemní štíty těchto typů: firemní štíty (plast, dibond, kov) polepené fóliovou, nebo digitální grafikou bannery štíty gravírované či frézované písmomalířská díla

6 Svět tašek SVĚT TAŠEK spol. s r. o. je součástí skupiny firem Quo Společnost Svět tašek spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako pokračovatel firmy Tašky Hucek. Od začátku se zabývá výrobou a distribucí papírových tašek všech modifikací. Daří se nám nalézat neustále nové dodavatele, díky kterým můžeme rozšiřovat náš sortiment a nabízet Vám vysokou kvalitu za nízké ceny. Naší prioritou je spokojený zákazník a tomu podřizujeme vše, od krátkých časů zaslání kalkulací přes osobní přístup při návrhu designu tašek až po samotnou realizaci, kterou se snažíme provést vždy v co nejkratších dodacích lhůtách. Široký sortiment papírových tašek skladem Tašky s plochým papírovým držadlem Tašky s krouceným papírovým držadlem Tašky s textilním držadlem Tašky na láhve Velká rozmanitost barevných provedení Různé povrchové úpravy Kvalitní dotisk sítotiskem na hotové tašky Zakázková výroba papírových a plastových tašek Kartonové krabice na láhve Svět tašek spol. s r. o. Nuselská 116, Praha 4 Michle tel.: , tel./fax: mobil: , ,

7 Nabídka REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ dech dech vám vyrazí dech... REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 3 D PŘEDMĚTY Zajistíme pro vaše akce přesně na míru reklamní předměty, dárky, odměny atd., které budou vysoce účinným nositelem sdělení na podporu vašich produktů a firemní značky. V našich katalozích naleznete široký sortiment vhodných předmětů pro všechny příležitosti. drobné reklamní předměty manažerské dárky reklamní textil reklamní tašky, dárkové tašky aktivizační a promotion předměty, atd.

8 Jsme opravdu stále O KROK DÁL... TEPELNÁ RAŽBA Diáře, desky, pouzdra na brýle, peněženky, to jsou předměty, které nesmazatelně označíme vaším logem pomocí technologie tepelné ražby. Nejdříve vyrobíme mosaznou raznici, kterou nainstalujeme do tepelného lisu, a do dárků pro vaše klienty otiskneme. Vzniklý otisk je nesmazatelný a na luxusních předmětech ladí s provedením výrobku. Ražbu motivu zhotovujeme: bez použití barvící pásky jako reliéf v barvě materiálu výrobku s barevnou páskou možno použít v odstínech metalických (zlatá, stříbrná) nebo v barvách podle vzorníku Základem je dodaná grafika ve vektorovém formátu nebo podklad, který zpracuje naše grafické studio. Samozřejmostí je také použití dodané raznice.

9 Polystyren proč ne? 3D ŘEZÁNÍ POLYSTYRENU... to je tvorba 3D písma, log firem, vytváření prostorových prvků. Technologie je nenahraditelná pro výstavnictví, aranžérství, výrobu maket, filmové a divadelní dekorace, obaly a výstelky, stavebnictví. Počítačem řízený ThermoCut vyřezává polystyren teplem odporového drátu a při použití rotačního adaptéru z něj vytváří 3D objekty. Používáme tyto materiály: expandovaný (EPS bílé kuličky) extrudovaný (XPS Styrodur) Oba druhy materiálu mají své výhody, vybíráme proto vždy ten nejvhodnější pro konkrétní zakázku. Pro povrchovou úpravu polystyrenu používáme vodou ředitelné vnitřní i venkovní barvy.

10 REKLAMA V POHYBU V POHYBU V POHYBU POLEPY AUT Jsou oblíbené a účinné díky dvěma základním vlastnostem: mobilitě a dlouhé životnosti. Nenahraditelné jsou také pro dotváření firemního stylu. Grafiku pro polepy dodáváme nejen v klasickém provedení jako výřez z fólie, ale samozřejmě také jako polep fólií s tištěným grafickým nebo fotografickým motivem. Polepy celých aut originálními motivy získávají stále více na oblibě a jsou skutečně efektní i efektivní. Pro dočasnou reklamu na firemních vozech nebo vozech taxi doporučujeme použití magnetické fólie, kterou lze snadno upevnit i sejmout bez poškození laku vozu. Zajišťujeme celoplošné polepy firemních vozů polepy dodávek, taxi, MHD polepy nákladních a užitkových vozů polepy autobusů, letadel polepy ostatních dopravních prostředků

11 PRO VÁŠ SPRÁVNÝ SMĚR... Orientační systémy Vaši firmu, úřad, školu označíme od příjezdu přes exteriér budov až po jejich vnitřní prostory. Vytvoříme orientační systém, který bude spolehlivě informovat i návštěvníka, který je u vás poprvé. V budově jsou to většinou tabule ve vstupním vestibulu, na které navazují patrové rozcestníky, označení kanceláří, provozů, a jednotlivých pracovišť. K výrobě orientačních systémů v exteriéru a interiéru používáme nejčastěji prvky eloxovaného hliníkového systému COSIGN, jehož jsme autorizovaným zpracovatelem. Vlastní zpracování tabulek provádíme pomocí všech dostupných technologií dle požadavků klienta. Tyto technologie je možno kombinovat, aby bylo dosaženo odpovídajícího vzhledu a nízké ceny.

12 Někdy potěší JEN PÁR LISTŮ... MALONÁKLADOVÝ DIGITÁLNÍ TISK Malonákladový tisk letáků, prospektů, ceníků... Během krátké doby vám vytiskneme katalogy, letáky, prospekty, ceníky, výroční zprávy, pozvánky a mnoho dalších materiálů. Pro tisk vašich materiálů využíváme digitální tiskový stroj Konica Minolta Bizhub PRESS C7000. Technické možnosti tisku: rozlišení tisku: bit gramáž papíru: g/m 2 formát papíru: A5 A3+ min mm max mm maximální oblast tisku: mm Dodáváme tištěné materiály včetně dokončovacích prací.

13 Jdeme pro vás i do HLOUBKY... HLOUBKY... HLOUBKY... HLOUBKY... GRAVÍROVÁNÍ FRÉZOVÁNÍ PÍSKOVÁNÍ Gravírování používáme pro vytvoření nesmazatelných popisů na tabulky, pamětní desky, orientační systémy, schémata, elektrotechnická zařízení, raznice, štítky pro označení strojů, sportovní trofeje a dárkové předměty. Gravírováním se vytváří reliéfy do široké škály materiálů od plastů přes plexi až k eloxovanému hliníku a leštěné mosazi. Frézování je další technologie pro vytváření reliéfů. Je vhodné pro deskové písmo na fasády, do vstupních hal, loga na výstavní stánky, stříkací šablony. Pískování je originální způsob vytváření motivů na sklenky (firemní dárky, maturitní plesy, výročí), ploché sklo, štítky z leštěné nerezové oceli (trofeje, výrobní štítky), měděné a mosazné nádoby a ostatní výrobky.

14 Pro novou tvář vaší firmy... BRANDING Branding Branding Branding POTISK A ZNAČENÍ PŘEDMĚTŮ Tamponový tisk Vhodný pro potisk malých reklamních a dárkových předmětů se zachováním dostatečné čitelnosti i těch nejdrobnějších textů a prvků. Sítotisk Sítotisk je nenahraditelný tam, kde díky charakteru potiskovaného materiálu selhávají ostatní polygrafické techniky. Vhodný na potisk triček, textilu, tašek, hrnků, samolepek, deštníků, kalendářů Laser Trvalé značení výrobků z kovů, výjimečně z některých plastů, koženek a kůží. Laser velmi přesně vypálí grafický motiv na dané předměty. Použití i pro průmyslové značení.

15 Najdeme pro vás ATRAKTIVNÍ LOKALITY... billboardy, bigboardy, megaboardy Zajišťujeme návrh a výrobu reklamních ploch zejména billboardů a bigboardů. Dále pro vás zajistíme: Megaboardy Do této skupiny patří reklamní plochy standardních formátů: 12 6 m a 24 8 m, popřípadě formáty nestandardní, plochy jednostranné i oboustranné (popřípadě sestavy dvou ploch do tvaru V ). Atypickou reklamu V případě zájmu doplníme boardy atypickými nástavbami, popřípadě i nasvětlíme. Reklamu na mostech Jedná se o výrazný a účinný reklamní prvek nejen na dálnicích, silnicích, ale i ve městech. Slouží také jako nejlepší navigace k vašim prodejnám. Reklamní nosiče se skládají z dílců, jejichž standardní rozměr je 3 1,25 m. Pro všechny typy a velikosti reklamních ploch zajišťujeme výrobu grafických motivů, vyřezání plotrem z fólií, tisk a výrobu boardů, včetně výstavby na zakázku ve vámi určené lokalitě po získání příslušných povolení.

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 200 ks paušál 640 Kč + 440,00 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1 999 ks 1,80 Kč + 1,50 Kč 2

Více

A4 A3 A2 A1 A0 6,60 Kč 11,60 Kč 19,80 Kč 37,20 Kč 72,70 Kč

A4 A3 A2 A1 A0 6,60 Kč 11,60 Kč 19,80 Kč 37,20 Kč 72,70 Kč ceník bez DPH KOPÍROVACÍ a tiskové SLUŽBY Maloformátové kopírování a digitální tisk ( do A3 ) Černobílé kopírování A4 jednostranné A4 oboustranné A3 jednostranné A3 oboustranné 1 Kopie 2,50 Kč 4,10 Kč

Více

www.euronovagroup.com

www.euronovagroup.com www.euronovagroup.com KVALITA dokonalé výrobní know how nejnovější technologie moderní návrhy grafického designu kvalitní zpracování odborná konzultace SPOLEHLIVOST komplexní řešení zakázek - klientům

Více

Katalog prostředků podpory prodeje

Katalog prostředků podpory prodeje Katalog prostředků podpory prodeje Katalog prostředků podpory prodeje Vážení obchodní partneři, cílem tohoto katalogu je napomoci Vám ke zvýšení prodeje a současně propagovat značku Rockwool. Je určen

Více

Ceník potisku

Ceník potisku Ceník potisku 2018-2019 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK 1 BARVA 309,00 309,00 3,10 2,40 2,10 1,80 1,60 1,40 1,30 2 BARVY 349,00 349,00 3,50

Více

LTsignsro

LTsignsro PLASTICKÉ PÍSMO Dle rozměrů se odvíjí i použité technologie a provedení materiálu. Možnosti materiálu jsou PVC, plexi, styrodur (polystyren XPS), různé plechy, hliník, dřevo a spousta dalšího. Na naší

Více

Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK

Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK 1 BARVA 280,5 280,5 2,9 2,2 2,1 1,9 1,7 1,5 1,2 2 BARVY 392,7 392,7 4,0 3,3 3,1 2,9 2,6

Více

tisk Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen?

tisk Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen? Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen? Express tisk Tapeta HP wall art samolepící od 250,- kč/m 2 Papírový billboard 2,4 m x 5,1 m od 500,-

Více

AKCE. klubový program DUBEN nebo vytvořena podle požadavku. Grafika je dodána zákazníkem. v našem grafickém oddělení.

AKCE. klubový program DUBEN nebo vytvořena podle požadavku. Grafika je dodána zákazníkem. v našem grafickém oddělení. Grafika je dodána zákazníkem nebo vytvořena podle požadavku v našem grafickém oddělení. Celopotisk je proveden sublimační technologií, která zaručuje světlostálost barev po celou životnost dresu. AKCE

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 200 ks paušál 640 Kč + 440,00 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1 999 ks 1,80 Kč + 1,50 Kč 2

Více

případné vybalení a zabalení zboží

případné vybalení a zabalení zboží CENÍK POTISKU PLATNÝ OD 14.2.2011 Tampotisk (propisky, zapalovače, drobné plastové zboží...) počet kusů první barva další barva do 99 450,00 370,00 od 100 4,50 3,70 od 200 3,00 2,30 od 300 2,50 1,80 od

Více

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg Sladká reklama Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg 90411.B 1 barva 341,60 316,40 294,00 273,00

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

www.unimark.cz představení společnosti

www.unimark.cz představení společnosti www.unimark.cz představení společnosti O společnosti Full service reklamní agentura výroba reklamy grafické studio prezentační systémy reklamní předměty webdesign tiskárna Prezentace v tisku za nízké

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH ZLATOPRAMEN ARÉNA Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz Plocha 2014 KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA

Více

0,70 0,60 1,40 1,20 2,80 2,40 1,- 2,- 1,80 1,60 1,40 1,20 2,70 2,30 5,50 4,70 2,- 2,- 4,- 8,-

0,70 0,60 1,40 1,20 2,80 2,40 1,- 2,- 1,80 1,60 1,40 1,20 2,70 2,30 5,50 4,70 2,- 2,- 4,- 8,- C O P Y digitální laserový stroj Konica Minolta C350 0-99 1000-1999 nad 000 0,70 0,60 1,40 1,0,80,40 0-99 1000-1999 nad 000 1,40 1,0,70,30 5,50 4,70 kopírování vázaných predloh příplatek 50% k ceně kopie

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

Servisní koncepty TROST. Dobré jméno se správnou koncepcí.

Servisní koncepty TROST. Dobré jméno se správnou koncepcí. Servisní koncepty TROST Dobré jméno se správnou koncepcí. Obsah 1 Kancelář str. 3 6 2 Označení str. 7 12 3 Oblečení str. 13 17 4 Reklamní předměty str. 18 22 Kancelář Kancelář 1 Kancelář Tiskoviny AUTOFIT

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

Nabízíme Vám široký výběr služeb

Nabízíme Vám široký výběr služeb Milan Gruber e n t r u m Nabízíme Vám široký výběr služeb kopírování a tisk od do A0, grafické práce, laminování, vazby, potisky různých materiálů, skenování od do A0, výroba kalendářů, výroba diplomových

Více

portfolio firmy Art reklama s.r.o. www.artreklama.cz kompletní reklamní servis

portfolio firmy Art reklama s.r.o. www.artreklama.cz kompletní reklamní servis portfolio firmy Art reklama s.r.o. www.artreklama.cz kompletní reklamní servis O FIRMĚ Kompletní reklamní servis již od roku 1996. Jsme stabilní a sehraný tým pracovníků, kteří více než 15 let poskytují

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA 5 KALENDÁŘE

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 380 Kč + 280,00 Kč 3,80 Kč + 2,80 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč Ceník reklamního potisku tampoprintem méně než 100 ks paušál 380 Kč + 280,00 Kč 100-199 ks 3,80 Kč + 2,80 Kč 200-299 ks 3,20 Kč + 2,20 Kč 300-499 ks 2,80 Kč + 2,00 Kč 500-999 ks 2,50 Kč + 1,80 Kč 1 000-1

Více

vše od jednoho výrobce mnoho ocenění kvalitní reference LET

vše od jednoho výrobce mnoho ocenění kvalitní reference LET Jsme výrobci nápadů vše od jednoho výrobce NOVÉ TECHNOLOGICKÉ CENTRUM mnoho ocenění kvalitní reference 19 LET ZKUŠENOSTÍ 2 Tailor made ORIGINÁLNÍ PRODUKTY S PŘIDANOU HODNOTOU. Vše pod jednou střechou Přímá

Více

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník Založeno 1991 Nabídka služeb a ceník 01 Vážení zákazníci, firma ARTTEX - centrum tisku, s.r.o., navazuje na tradici firmy ing. Rostislav Starý - ARTTEX, která vznikla krátce po listopadovém převratu v

Více

Servisní koncepty TROST

Servisní koncepty TROST Servisní koncepty TROST Katalog oblečení a reklamních předmětů Název servisu Ulice 123, 123 45 Město www.servis.cz tel.: 123 456 789 Název servisu tel.: 123 456 789 CZ Název servisu, Ulice 123, Město,

Více

gravírování reklamní předměty razítka sportovní ocenění Nabídka výrobků a služeb 2016 www.graverus.cz

gravírování reklamní předměty razítka sportovní ocenění Nabídka výrobků a služeb 2016 www.graverus.cz gravírování reklamní předměty razítka sportovní ocenění Nabídka výrobků a služeb 2016 www.graverus.cz OBSAH Plasty, fólie, plexisklo Dřevo, karton, korek, papír Sklo, keramika Kůže, koženka Kov, eloxovaný

Více

Plastická a světelná reklama efektivně, originálně

Plastická a světelná reklama efektivně, originálně Plastická a světelná reklama efektivně, originálně Plastická trojrozměrná reklama Plastická reklama je velmi efektní. Úspěšné firmy, ale i všichni Ti, kteří si žádají vynikající poměr ceny a kvality, ji

Více

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit)

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) AIP velkoplošný tisk reklama aiptisk.cz finecolors.cz AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) 606 797 055 aip@aip.zlin.cz Kapa deska - výstavnictví - obrazy, včetně rámování

Více

Grafický manuál. Slouží jak pro práci vnitřních oddělení nemocnice, tak i pro všechny vnější spolupracující partnery.

Grafický manuál. Slouží jak pro práci vnitřních oddělení nemocnice, tak i pro všechny vnější spolupracující partnery. Řízený dokument Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Manuál: Grafický manuál Grafický manuál 1. Úvod Grafický manuál jednotného vizuálního stylu je soubor závazných předpisů, příkladů a doporučení

Více

Vážení obchodní přátelé, puky... 3. suvenýry... 7. klíčenky... 12. odznaky... 18. minihokejky/miniatury... 20. textil... 26

Vážení obchodní přátelé, puky... 3. suvenýry... 7. klíčenky... 12. odznaky... 18. minihokejky/miniatury... 20. textil... 26 by Rykobito Vážení obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vám představil katalog sportovních, převážně hokejových suvenýrů pro Váš klub či fanshop. Jako jeden z největších dodavatelů hokejových puků v Evropě

Více

modrá, modrá námořní, černá

modrá, modrá námořní, černá Desky z llehčeného PVC KOMAPLUS Ekonomicky výhodná varianta desek s vysokou přidanou hodnotou. Desky mají velmi nízkou hmotnost, výborné mechanické vlastnosti, dokonalý povrch, pravidelnou strukturu jádra

Více

Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem.

Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem. Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem www.kavalir.cz 2 gravírování a rytí Naše firma nabízí gravírování a rytí jak na CNC frézkách, tak i na moderních laserech. Gravírování je

Více

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY CELOPLOŠNÁ REKLAMA NA KLOUBOVÝCH VOZECH MHD 01 Jedná se o kompletní celopolep vozidla mimo okenní části. 1. rok 105.000,- 2. rok 98.000,- 3. rok 90.000,- Lak zpět do barev MHD: 75.000,- CELOPLOŠNÁ REKLAMA

Více

Kdo jsme. Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás.

Kdo jsme. Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás. Kdo jsme Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás. Základní údaje o společnosti Základní kapitál 150 000 000 Kč.

Více

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Dodavatel si vyhrazuje právo na změnu ceny nebo druhu zboží v případě výrazných kurzových změn nebo dodacích podmínek výrobců. Ceny za potisk, výšivku, gravír předmětů

Více

Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka

Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka Příloha č. 3 smlouvy - Zboží s logem 25. výročí PČR k dodání do 5. 5. 216 Specifikace předmětu plnění a cenová nabídka pořadové číslo položky 1 2 Název artiklu Hodinky kapesní - 18ks - Klasické kapesní

Více

CENÍK SLUŽEB 2011. grafické studio: 222 922 230. produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664. kopírovací centrum: 222 922 234

CENÍK SLUŽEB 2011. grafické studio: 222 922 230. produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664. kopírovací centrum: 222 922 234 CENÍK SLUŽEB 2011 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut polepy výloh ofsetový tisk kopírování prezentační vazby laminace potisk

Více

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů Příloha smlouvy 1.1. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor kancelář ředitelky KrÚ JMK Odpovědná osoba kupujícího ve věcech technických: Lenka Nečasová tel.: + 420 541 658 851

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

CENÍK SLUŽEB mobil: provozní doba: po pá

CENÍK SLUŽEB mobil: provozní doba: po pá CENÍK SLUŽEB 2019 digitální tisk ofsetový tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace průmyslová laminace řezaná grafika polepy aut a výloh laserové gravírování a řezání grafické práce sazba roll-up

Více

www.eclipse-print.cz PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu.

www.eclipse-print.cz PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu. PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu. KONTAKTY ECLIPSE GROUP je výrobce velkoplošné grafiky se špičkovým servisem pro každého klienta. Vyškolený a profesionální tým využívá moderní technologické

Více

grafické studio: 222 922 230 produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664 kopírovací centrum: 222 922 234

grafické studio: 222 922 230 produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664 kopírovací centrum: 222 922 234 CENÍK SLUŽEB 2012 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut polepy výloh ofsetový tisk kopírování prezentační vazby laminace potisk

Více

www.agentura-gratis.cz

www.agentura-gratis.cz www.agentura-gratis.cz AGENTURA GRÁTIS, s. r. o. PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI O NÁS Reklamní agentura Grátis, s. r. o., vznikla v roce 1992. Od roku 2000 je naše agentura členem AČRA M.K. REKLAMA Našim klientům

Více

GOLF FOTBAL TENIS s k l e n ě n é t r o f e j e 2 0 1 5

GOLF FOTBAL TENIS s k l e n ě n é t r o f e j e 2 0 1 5 GOLF FOTBAL TENIS skleněné trofeje 2015 G078 G007 Vytvořte si vlastní trofej! Kat.č. v / Ø / mm Kč 1. Vyberte si skleněnou trofej z našeho katalogu G078-1 480 / Ø 140 3600,- 144,- G078-2 360 / Ø 120 2800,-

Více

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa. Kancelářské potřeby Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.com Poznámkové bloky a bločky Poznámkový bloček v krabičce Obsahuje

Více

12,90 Kč/ks BALOP. plastová forma na zmrzlinu. Rozměr: 8,3 15 3 cm Minimální množství: 100 ks

12,90 Kč/ks BALOP. plastová forma na zmrzlinu. Rozměr: 8,3 15 3 cm Minimální množství: 100 ks Letní nabídka Osvěžení 12,90 Kč/ks BALOP plastová forma na zmrzlinu Rozměr: 8,3 15 3 cm Minimální množství: 100 ks 700161 700160 700162 700159 46,90 Kč/ks JULIA plastový šejrk na proteinové nápoje Rozměr:

Více

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks

Produkt Materiál Zákl. cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks Nad ks Cena/ks CENÍK Fotografie Fotografie 10x15 cm 200g lesklá křída 19,60 Kč 10 ks 4,60 Kč 50 ks 3,60 Kč 100 ks 2,60 Kč Fotografie 13x18 cm 200g lesklá křída 19,70 Kč 10 ks 9,70 Kč 50 ks 5,70 Kč 100 ks 4,70 Kč Fotografie

Více

Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Marie Adamová, Petra Beníčková

Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Marie Adamová, Petra Beníčková Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Slůně svět t jazyků,, s.r.o. Marie Adamová, Petra Beníčková Obsah marketingového plánu Situační analýza (podniková, produktová, cenová,

Více

návrh a zpracování konceptu a tisk reklamních materiálů a tiskovin doporučení návrhu řešení zpracování od návrhu grafiky až po finální tisky

návrh a zpracování konceptu a tisk reklamních materiálů a tiskovin doporučení návrhu řešení zpracování od návrhu grafiky až po finální tisky Kvalita Spolehlivost dokonalé výrobní know-how nejnovější technologie moderní návrhy grafického designu kvalitní zpracování odborná konzultace komplexní řešení zakázek - klientům nabízíme kreativní zpracování

Více

tisk Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen?

tisk Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen? Hledáte spolehlivého partnera, který Vám zajistí kompletní výrobu? Tlačí Vás zákazníci do nižších cen? Express tisk Tapeta HP wall art samolepící od 250,- kč/m 2 Papírový billboard 2,4 m x 5,1 m od 500,-

Více

tisk Frézujeme 2x3 m, sublimujeme textil, šijeme, svařujeme, řežeme, laminujeme. Tiskneme na nových tiskárnách. UV - Latex - Sublimace

tisk Frézujeme 2x3 m, sublimujeme textil, šijeme, svařujeme, řežeme, laminujeme. Tiskneme na nových tiskárnách. UV - Latex - Sublimace 2017 od 2004 EXPRESNÍ tiskárna, zasíláme i do 24 hod po celé ČR. Tiskneme na Evropske materiály. Frézujeme 2x3 m, sublimujeme textil, šijeme, svařujeme, řežeme, laminujeme. Tiskneme na nových tiskárnách.

Více

CENÍK SLUŽEB Tiskneme na papíry ze sortimentu prodejny PAPYRUS - SVĚT PAPÍRU (sídlí v ulici Václavská č.12 cca 20m od naší provozovny)

CENÍK SLUŽEB Tiskneme na papíry ze sortimentu prodejny PAPYRUS - SVĚT PAPÍRU (sídlí v ulici Václavská č.12 cca 20m od naší provozovny) CENÍK SLUŽEB 2017 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut a výloh razítka ofsetový tisk kopírování vazby laminace potisk textilu

Více

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni.

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni. Dobrá reklama je nedílnou součástí ůspěchu moderních firem. Jsme dobře vybaveni, abychom mohli zrealizovat plnou prezentaci Vaší společnosti. Nabízíme profesionální služby v oblasti reklamy a širokou škálu

Více

Ceník velkoformátového tisku

Ceník velkoformátového tisku Ceník velkoformátového tisku Automatický ořez, lemování a očkování zdarma! U nás zahrnuje komplexní dodávku velkoplošného tisku také ořez samolepek i bannerů, lemování a očkování zdarma. Níže pod tabulkami

Více

vše od jednoho výrobce mnoho ocenění kvalitní reference kartonáž pop/pos 19 LET velkoplošný a maloplošný tisk

vše od jednoho výrobce mnoho ocenění kvalitní reference kartonáž pop/pos 19 LET velkoplošný a maloplošný tisk Jsme výrobci nápadů vše od jednoho výrobce NOVÉ TECHNOLOGICKÉ CENTRUM mnoho ocenění kvalitní reference kartonáž pop/pos 19 LET ZKUŠENOSTÍ velkoplošný a maloplošný tisk 2 POP/POS Kartonáž DISPLEJE A OBALY

Více

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 premiera@premiera.cz lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny

Více

Beach vlajky (Muší křídla) - provedení jednostranné, nebo oboustranné - možnost výběru velikostí - možnost výběru příslušenství dle způsobu využití

Beach vlajky (Muší křídla) - provedení jednostranné, nebo oboustranné - možnost výběru velikostí - možnost výběru příslušenství dle způsobu využití C Co Rychlý a stručný průvodce výrobou vsaďte na jistotu a naše dlouholeté zkušenosti Potřebujete kvalitní reklamu? Mějte nás vždy po ruce a budete bez starostí. Chceme být s Vámi. Společnost Czech K &

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA

POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA Výsledky aktuálně provedeného průzkumu (10/2015) stavu znečištění všech objektů i veřejného

Více

Mějte nás všude při sobě

Mějte nás všude při sobě Katalog výrobků Mějte nás všude při sobě AROMAVISAČKY 3-6 - vůně do auta, skříně, na WC DOMÁCÍ POTŘEBY HÁČKY 7-11 - na uchycení utěrek, ručníků KOUPELNA 12-14 - pomocníci pro denní hygienu KUCHYNĚ 15-16

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace

LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace LOVEMUSIC PRODUCTION Ceník a příklady kalkulace PLÁTĚNÉ TAŠKY Ceník Barvy tašek Rozměr tisku do 35 x 25 cm white Množství Jedna barva tisku Dvě barvy tisku Tři barvy tisku Čtyři barvy tisku burgundy 50

Více

Soupravy povlečení renforcé 100% bavlna, rozměry povlaku na polštář: cca 70 x 90 cm, rozměry povlaku na přikrývku: cca 140 x 200 cm, každá souprava

Soupravy povlečení renforcé 100% bavlna, rozměry povlaku na polštář: cca 70 x 90 cm, rozměry povlaku na přikrývku: cca 140 x 200 cm, každá souprava www.kik-textilien.com Od 10. února 2016 Umělé květiny Magnolie, výška: cca 85 cm, každý kus jen 105,- Soupravy povlečení renforcé 100% bavlna, rozměry povlaku na polštář: cca 70 x 90 cm, rozměry povlaku

Více

NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ

NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ NABÍDKA LUKRATIVNÍCH REKLAMNÍCH PLOCH V OSTRAVĚ Plynojem MAN v Ostravě: Krátké představení lukrativních reklamních ploch Plynojem MAN je NEJVYŠŠÍ budovou v Ostravě a na jeho stěnách lze pojednat obrovské

Více

kopie 80 g papír 1kopie 49,00 15-30 ks -15% kopie na pauzák 1kopie 85,00 15-30 ks -15%

kopie 80 g papír 1kopie 49,00 15-30 ks -15% kopie na pauzák 1kopie 85,00 15-30 ks -15% Platnost od 18. 9. 2013 CENÍK - kopírování + tisku ČB KOPÍROVÁNÍ + TISK 1 strana 2 strany velkoformát Množstevní slevy kopie z podavače a z PC 2 a více 1,90 3,60 kopie % kopie ze skla 1kopie 2,20 4,00

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA VAŠE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ REKLAMNÍ KAMPAŇ NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA Reklama na lukrativních místech v centru Prahy na letišti na železnicích Inzerce ve vysoce nákladových periodikách Vážení obchodní

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO literadesign REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra Nechte si přinést kávu s vhodným dezertem, pohodlně se usaďte, a vklidu si prohlédněte naší prezentaci služeb

Více

Autorské honoráře. Prize List

Autorské honoráře. Prize List 1 z 6 3.1.2008 15:30 Autorské honoráře Prize List V roce 2001 vydala Asociace užité grafiky aktualizovaný ceník (bližší podrobnosti na tel. čísle AUG) Zde uvádíme pro orientaci zásady výpočtu honorářů

Více

USB disky. USB disky BEST. novinka SELLER

USB disky. USB disky BEST. novinka SELLER novinka 23 70 83 390 08 09 01 48 150.708 USB disk Milan - matný anodizovaný hliníkový obal s USB v lesklé chromové vrchní části. USB v obalu drží magnet. Ve všech běžných kapacitách do 64 GB. Dostupný

Více

t-shirt0604 t-shirt0704 t-shirt0804 logo sharks velké 04

t-shirt0604 t-shirt0704 t-shirt0804 logo sharks velké 04 logo sharks velké 04 tričko, krátký rukáv, potisk logo sharks velké barva: modrá (metro blue) cena: 379,- kč t-shirt0604 tričko, krátký rukáv, potisk logo sharks velké barva: šedý melír (sport grey) cena:

Více

P R I N T A N D P O S T P R E S S

P R I N T A N D P O S T P R E S S o společnosti CMYK 1 2 Tiskárna Jiskra vznikla v roce 1992. Z malé tiskárny se postupně vypracovala až do současné podoby, kdy patří mezi nejvýznamnější společnosti na trhu polygrafického průmyslu v České

Více

2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU Sedlecká Chotoviny

2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU Sedlecká Chotoviny 2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU 381 284 500 info@abctiskarna.cz www.e-abctiskarna.cz Sedlecká 46 391 37 Chotoviny PÁR INFORMACÍ Z HISTORIE O NÁS Vážení obchodní přátelé, z důvodu dlouholeté zkušenosti

Více

DESIGN MANUÁL IDENTITY SPOLEČNOSTI COLSYS s.r.o.

DESIGN MANUÁL IDENTITY SPOLEČNOSTI COLSYS s.r.o. DESIGN MANUÁL IDENTITY SPOLEČNOSTI COLSYS s.r.o. FIREMNÍ BARVY firemní barvou společnosti Colsys s.r.o. je barva modrá, specifikovaná na této stránce firemní barva se používá primárně pro zobrazení firemního

Více

od 6, 90 90601.Q 51352.Q 20884.M 20885.S 51348.Q Drobnosti osobní potřeby Papírové kapesníčky

od 6, 90 90601.Q 51352.Q 20884.M 20885.S 51348.Q Drobnosti osobní potřeby Papírové kapesníčky Balíček obsahuje 5 kapesníčků z čisté bílé čtyřvrstvé celulózy, zafóliované balení obsahuje 9 balíčků. Celoplošný potisk je realizován rotačním ofsetovým tiskem, buď barvami Pantone nebo CMYK. Zavírání

Více

REFERENCE. book. UKÁZKY PRODUKCE strany 5 2 SPECIFIKACE POJMŮ strana 2 OSVĚDČENÍ strany

REFERENCE. book. UKÁZKY PRODUKCE strany 5 2 SPECIFIKACE POJMŮ strana 2 OSVĚDČENÍ strany REFERENCE book REFERENCE book UKÁZKY PRODUKCE strany 5 2 SPECIFIKACE POJMŮ strana 2 OSVĚDČENÍ strany Tisk na KAPA plast Tisk na plátno do hliníkových rámů 4 REFERENCE BOOK REFERENCE BOOK 5 Tisk ÚV inkoustem

Více

Reklamní a mediální agentura. Ceník WWW.SILICMEDIA.CZ

Reklamní a mediální agentura. Ceník WWW.SILICMEDIA.CZ Reklamní a mediální agentura Ceník WWW.SILICMEDIA.CZ OBSAH 2. str Obsah 3. - 6. str Silikonové náramky 7. - 9. str Reklamní magické kostky 10. str Bannerové pero 11. str Rukavice Silic DOT 12. str Háčky

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk.

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Sítotisk semestrální práce Ondřej Kočí editor: Helena Míková V Praze dne 30. 4. 2012 Kartografická

Více

CID MANUAL. společnosti corahb autodíly

CID MANUAL. společnosti corahb autodíly CID MANUAL společnosti corahb autodíly 2 Firemní styl, často přepisováno anglicky jako corporate identity, je souhrnné označení pro soubor pravidel určujících jak vnější vystupování firmy ke svému okolí

Více

reklamní cukrovinky Uvedené ceny jsou pro minimální náklad bez DPH.

reklamní cukrovinky Uvedené ceny jsou pro minimální náklad bez DPH. 2016 reklamní cukrovinky Uvedené ceny jsou pro minimální náklad bez DPH. Cenová poptávka je nezávazná. V případě zájmu Vám rádi zašleme kalkulaci dle Vašeho konkrétního požadavku. Čokoládka 5g s valentýnským

Více

VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí. ESD oděvy. obuv a vybavení. CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby

VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí. ESD oděvy. obuv a vybavení. CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby VÚB a.s., Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí ESD oděvy obuv a vybavení CleverTex speciální, ochranné a funkční textilie české výroby VÚB a.s. Na Ostrově 1165, 562 23 Ústí nad Orlicí Divize Speciální

Více

Nabídka volných reklamních ploch

Nabídka volných reklamních ploch Nabídka volných reklamních ploch říjen 2014 Při uzavření smlouvy na 24 měsíců a více nabízíme zpracování grafického návrhu zdarma. Při uzavření smlouvy na 12 měsíců a více je zdarma prvotní instalace.

Více

Recyklace odpadů. Způsoby nakládání s odpady dle vlivu na životní prostředí mají toto pořadí:

Recyklace odpadů. Způsoby nakládání s odpady dle vlivu na životní prostředí mají toto pořadí: Téma č. 27 - obor Kuchařské práce/ekologie Proč třídit odpad? Recyklace odpadů Zkuste se nad touto otázkou zamyslet dříve, než budete číst dále. Někdo z vás odpověděl: protože mám rád přírodu; nechci,

Více

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm MIMOKATALOGOVÁ NABÍDKA DUBEN 2015 366789 NÁDOBKA S VÍKEM KVĚTINA velká a objemná na uchování různých potravin jak na potraviny sypké, tak na zeleninu a ovoce s víkem- zdobeným úchytem ve tvaru květiny

Více

OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY. nabídka textilu

OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY. nabídka textilu OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY nabídka textilu Triko T160 Pánské triko s kulatým lemem u krku, krátkým rukávem, kvalitně šité. Dvojité prošití u krku, na ramenou a spodním okraji. 100% bavlna, jemný úplet

Více

Reklamní stojany. Termín dodání : 10 pracovních dnů od schválení korektury pro potisk stojanů Technologie potisku: velkoformátový solventní tisk

Reklamní stojany. Termín dodání : 10 pracovních dnů od schválení korektury pro potisk stojanů Technologie potisku: velkoformátový solventní tisk Reklamní stojany Termín dodání : 10 pracovních dnů od schválení korektury pro potisk stojanů Technologie potisku: velkoformátový solventní tisk Objednávky na adrese: Centrum reklamy Desicom 2000 s.r.o.

Více

CENÍK SLUŽEB LEDEN 2016. 6 dní v týdnu. Platnost od. Po-Pá: 8.00-19.00 So: 10.00-12.30 13.00-17.00 po dohodě i mimo pracovní dobu

CENÍK SLUŽEB LEDEN 2016. 6 dní v týdnu. Platnost od. Po-Pá: 8.00-19.00 So: 10.00-12.30 13.00-17.00 po dohodě i mimo pracovní dobu 6 dní v týdnu CENÍK SLUŽEB Platnost od LEDEN 2016 Otevírací doba: Po-Pá: 8.00-19.00 So: 10.00-12.30 13.00-17.00 po dohodě i mimo pracovní dobu Tel.: +420 222 230 625 Tel./fa: +420 222 231 834 E-mail: objednavka@copyshop.cz

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč Přirážka při potisku obdobných předmětů totožnou předlohou a barvou v jedné sérii: 120 Kč za každou změnu předmětu, násobeno počtem barev. Uvedené ceny jsou včetně výroby klišé (předlohy pro tisk). Pro

Více

naše služby reklamní & komunikaèní agentura

naše služby reklamní & komunikaèní agentura naše služby reklamní & komunikaèní agentura Hezký den! Øeknìte nám, co byste rádi. Bude nám potìšením najít to správné øešení právì pro Vás! Se jménem Universal system sena èeském trhu mùžete setkávat

Více

METODICKÝ POKYN PUBLICITA V 08 MP P 6.1

METODICKÝ POKYN PUBLICITA V 08 MP P 6.1 METODICKÝ POKYN PUBLICITA V 08 MP P 6.1 Revize č. Předmět revize Strana Platné od Podpis a datum 1 Povinné náležitosti publicity doplněny o slovní dodatek Evropská unie Doplněny příklady povinných náležitostí

Více

litos grafické studio s námi můžete komunikovat...

litos grafické studio s námi můžete komunikovat... litos grafické studio s námi můžete komunikovat... k profil firmy LITOS, grafické studio působí na trhu reklamy a polygrafie od roku 1993. Je středně malým podnikatelským subjektem, který pracuje v oblasti

Více

firma AIP technologické zázemí na vysoké úrovni 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku široká škála značkových a osvědčených materiálů

firma AIP technologické zázemí na vysoké úrovni 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku široká škála značkových a osvědčených materiálů aip.zlin.cz firma AIP 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku technologické zázemí na vysoké úrovni široká škála značkových a osvědčených materiálů návrh optimálního řešení zakázky vlastní výroba

Více

Profesní katalog GASTRONOMIE 5/2009

Profesní katalog GASTRONOMIE 5/2009 WWW.VSEPROPRACI.CZ WWW.DIRAKO.CZ FRANTIŠEK IŠA - DIRAKO (IČO:15631605 DIČ CZ471027455) Ochranné pracovní a profesní oděvy, obuv a pomůcky; ložní a stolní textil NÁCHODSKÁ 368, 54101, TRUTNOV 1. PO-PÁ 8-12

Více