Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch"

Transkript

1 Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Pečlivě připravovaná událost jarní výstavnické sezóny je za námi. Jarní veletrhy bydlení ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY znovu dokázaly, že je o ně velký návštěvnický zájem a i přes vydařené počasí přivedly na expozice návštěvníků o celých 7 % více než v loňském roce. Návštěvníci měli možnost vidět celkem 585 vystavovatelů, kteří se představili na ploše m 2. I v letošním roce nás potěšil velký zájem o doprovodný program, který obsahoval řadu přednášek, seminářů a setkání s oborníky. Největšímu zájmu se mohla těšit výběrová výstava designu DESIGN SHAKER 2015, která se letos představila v novém, rozšířeném formátu a kde se měli možnost předvést nejen etablovaní designéři, ale také mladí vycházející tvůrci. Exponáty čtyř veletrhů také získaly ocenění GRAND PRIX. Které to byly? FOR HABITAT Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí byl letos již 22. ročníkem a byl tak z celého souboru veletrhem s nejdelší tradicí. Stejně jako na všech veletrzích byla k vidění řada zajímavých novinek, mezi které patřil například NEW-THERM SYSTEM od DOVA a.s. kontaktní zateplovací systém fasád, který je v poloviční tloušťce oproti běžným izolantům a nabízí skvělou paropropustnost, která příspívá příznivému klima v interiéru. Firma ALMMA zase představila bezpečnostní stínící rolety SEJFALM, které splňují podmínky pro bezpečnostní třídu proti vniknutí RC 2, takže plní nejen funkci stínící, ale ochrání také vaše bydlení, když jste na dovolené. Ocenění GRAND PRIX si odnesly tyto inovativní stavební prvky: GRAND PRIX FOR HABITAT 1. místo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips za STAVEBNÍ DESKU RB(A) ACTIV AIR Unikátní stavební deska s technologií Activ Air má schopnost účinně neutralizovat formaldehyd obsažený v interiéru, a to po dobu minimálně 50 let. Výrazně tak přispívá ke zkvalitnění klimatu v interiéru při srovnatelných nákladech pořízení oproti klasickým deskám. Zdůvodnění komise: Velký přínos ozdravení ovzduší interiéru inovativním způsobem pomocí molekulárních vazeb a rozkladu molekul fenolformaldehydu. 2. místo SAK RADOTÍN za Sluneční kolektor SAKUSUN MP mini Kolektor se vyznačuje velmi nízkou hmotností (13,5 kg) a je tak vhodný pro manipulaci i montáž jednou osobou. Díky nejnovější absorbční technice zajišťuje vysokou účinnost a splňuje eropskou normu KEYMARK. Zdůvodnění komise: Inovativní přístup k řešení ohřevu teplé užitkové vody vhodné zejména pro malospotřebitele. Zajímavé řešení z hlediska technicko-ekonomických parametrů slunečního kolektoru.

2 TOP EXPO nejpoutavější expozicí veletrhu FOR HABITAT získala firma VETOS dveře a zárubně s.r.o. FOR FURNITURE Největší veletrh celého souboru, který je věnován nábytku a designu, opět představil to nejlepší, co mohou nabídnout přední tuzemští a zahraniční nábytkáři. Novinkou na veletrhu byl německý interiér sestavený z nábytku tří 100% německých výrobců ALBERT PONSEL, GWINNER a WIEMANN. K vidění byly sedačky na míru se systémem pružného sezení boxspring kombinující kvalitní pěny a pružiny a postele se stejnou technologií, u kterých si můžete zvolit vlastní tuhost. Český výrobce JELÍNEK představil novou kolekci s názvem La Vista, která již stihla nasbírat řadu ocenění. Návratem do minulosti byla expozice MODERNISTY od firmy, která se zabývá výrobou replik nábytku a užitého umění významných československých architektů a designerů minulého století. Vyznavači luxusu si mohli přijít na své na matracích KING KOIL, které mohou být vysoké až 39 cm a jsou vyrobené za použití koňských žíní, hedvábí nebo velbloudí vlny. Za pozornost rozhodně stály také stoly od českého výrobce ROTT. Stůl SLIM s ultra tenkou deskou, která je na pohledové hraně zeslabena na 1 cm, rozhodně vypadá zajímavě. PF DESIGN se pochlubil skvělými produkty holandské značky XD Design, která má na kontě hned několik ocenění Red Dot za design. Skvělým zeleným nápadem je solární nabíječka PORT, kterou jednoduše přilepíte na okno a můžete nabíjet. Velkou raritou byla také speciální akvária pro chov medúz, které předvedla AVIVE. GRAND PRIX FOR FURNITURE 1. místo NACHTMANN za kolekci SPHERE Kolekce křišťálových předmětů byla navržena českým designerem ROMANEM KVITEM a minulý rok získala prestižní ocenění na významném německém veletrhu 66th Internationale Handwerksmesse. Celá kolekce se vyznačuje úchvatnou hrou světla, které se odráží na nepravidelných plochách. Zdůvodnění komise: Svébytný design posiluje charakteristické vlastnosti skla při zachování všech funkcí daných předmětů. 2. místo JECH CZ s.r.o. za sedací soupravu SIRA Sedací souprava s konstrukcí z masivního buku. Sedák je tvořen kombinací PUR pěny, vlnovcových pružin a čalounického rouna, takže nabízí jedinečný komfort. Sedací souprava zabodovala také na slovenském veletrhu Nábytok a Bývanie, kde získala ocenění veletrhu. Zdůvodnění komise: Sedací souprava je velmi dobře ergonomicky navržena s přiměřeným tvarovým řešením společenských stolků. Vzhledové i haptické vlastnosti jsou v souladu. 3. místo JELÍNEK výroba nábytku s.r.o. za ložnici AMANTA Charakteristickým prvkem kolekce Amanta je iluze levitace, která stojí v protikladu vůči použitému masivnímu dubu. Design pochází z dílny Jaroslava Juřici, který toto masivní dřevo odlehčil při zachování charakteru pevné dubové postele. Výrazně ustoupený sokl a noční poličky coby malá křídla tak vyvolávají dojem vznášení se v prostoru.

3 Zdůvodnění komise: Zajímavé řešení odsazení ložné plochy od podlahy působí odlehčeně. Velmi dobré řemeslné zpracování včetně povrchových úprav. TOP EXPO nejpoutavější expozicí veletrhu FOR FURNITURE získala firma Belterra židle, stoly TOP EXPO cenu nejpoutavější expozice výstavy DESIGN SHAKER obdržela firma CS Lyon Praha s.r.o. Čestné uznání za sekci FRESH SPACE získala firma Harddecore s.r.o. FOR OFFICE Veletrh vybavení kanceláří a komerčních prostor nabídl jako jediný specializovaný veletrh v ČR řadu zajímavostí v oblasti nábytku a informačních technologií. Na veletrhu byla v české premiéře k vidění novinka od německého designéra Martina Ballendata. Kombinace židle, houpacího křesla a sedla s opěradlem v poutavém designu se pohybuje na hranici mezi retro a moderním stylem. Díky svému unikátnímu tvaru působí přiznivě na cirkulaci krve a lymfy a zároveň udrží vaše záda v přirozené, rovné poloze. Taktéž český výrobce HOBIS přišel se šikovnou novinkou elektronicky výškově stavitelnými stoly, které mají svými vlastnostmi předchazet řadě komplikací souvisejících se sedavým zaměstnáním. GRAND PRIX FOR OFFICE 1. místo PROFIL NÁBYTEK, a.s. za modulární nábytkový systém MOVE ME Nábytková kolekce "MOVE ME" je chytrým řešením pro kanceláře. Variabilní systém nabízí volnost při prostorovém navrhování různých typů kanceláří podle současných trendů s možností volby různých materiálů a barevného řešení. Kolekce zahrnuje elegantní kancelářské stoly, stolní a nástěnné paravány a úložné policové boxy. Tyto prvky lze volně kombinovat a vytvořit tak kompaktní celek. Zdůvodnění komise: Variabilní hravý systém naplňuje veškeré uživatelské požadavky při zachování jednoduchých konstrukcí. Řešení je ekologické. 2. místo PEŠKA - ŽIDLE A KŘESLA za Balanční židle s aretací Kolekce balančních židlí Peška splňují nároky na zdravotní sezení díky svému systému aktivního sezení, které napomáhá správnému držení těla a posilování zádových svalů. Sedáky jsou vybaveny systémem pro správný tok lymfy, díky kterému se předchází natékání nohou. Zdůvodnění komise: Židle splňuje požadavek dynamického sezení i možnost fixace pro pevné sezení při soustředěné práci. TOP EXPO nejpoutavější expozici FOR OFFICE získala firma PROFIL NÁBYTEK, a.s.

4 FOR GARDEN Veletrh zahradní architektury, nábytku a všech oborů týkajících se zahrad a zeleně určitě nadchnul nejenom zahrádkáře, ale i všechny návštěvníky, kteří si rádi dají záležet na své zahradě. Z vybraných exponátů můžeme zmínit například nový model samozavlažovacích vertikálních zahrad a exteriérové květináče Cubic, se kterými vytvoříte efektní posezení do veřejných prostranství. Obojí představil distributor květinových mobiliářů Green City firma FLORAVIL. Firma GARDNERS - zahradní architektura s.r.o. na veletrhu představila novou kolekci interiérových magnetických květináčů, jedinečné obrazy z živých rostlin a českou premiéru měl také nový unikátní systém pro tvorbu variabilních vertikálních zahrad SKALE. V neposlední řadě můžeme zmínit také novinku v oblasti stínící techniky pergoly Pergopolis, které představila firma ART Bazény s.r.o nebo teplovzdušné solární kolektory SOLAR HEAT, které představují skvělé řešení pro zlepšení klimatu v domech. Kolektory vhání do interiéru přefiltrovaný a ohřátý venkovní vzduch, takže dochází k trvalému větrání, aniž by došlo ke změně teploty uvnitř. Kolektory představila společnost PROFI - TERASY. GRAND PRIX FOR GARDEN 1. místo ZAHRADNICTVÍ FRANC za RHODODENDRON HYBRIUM KOKOŘÍN Rhododendron hybridum Kokořín nová česká odrůda z Průhonického šlechtění s nápadně zvlněným okrajem květů, které jsou sytě červené s tmavou krasbou. Rostlina je mrazuvzdorná až do 24 C. Zdůvodnění komise: Originální české novošlechtění s mimořádnými estetickými vlastnostmi vynikající mrazuvzdorností a odolností. 2. místo MiVAL Milan Valášek za informační tabuli COR-TEN. Informační cedule vyrobená ze za studena válcované, povětrnostním vlivům odolné oceli (tzv. COR-TEN). Cedule z COR-TENu disponuje antikorozními vlastnostmi, jež zpomalují rezivění. Zdůvodnění komise: Originální řešení prvku zahradního mobiliáře na vysoké estetické úrovni, bezúdržbové a odolné vandalismu. Jde o moderní prvek široce využitelný ve veřejné zeleni. 3. místo WPC WOODPLASTIC a.s. za terasy FOREST PLUS PALISANDER Prémiové dřevoplastové terasy, které dokonale imitují dřevěné dekory. Terasy nevyžadují údržbu a jsou extrémně odolné proti externím vlivům. Zdůvodnění komise: Uživatelsky přívětivý výrobek s vysokými užitnými vlastnostmi maximálně šetrný k životnímu prostředí. Čestné uznání bylo uděleno firmě Beton Brož s.r.o. za Brož La Défense. Zdůvodnění komise: Originální dlažební prvek s mimořádnými užitnými a funkčními vlastnostmi, který nemá na trhu obdoby. TOP EXPO nejpoutavější expozici FOR GARDEN získala firma PILECKÝ, s.r.o.

5 Vzorové bydlení, přehlídky designu a zahradní inspirace Letošní veletrhy přinesly skutečně vše, co je potřeba vědět o bydlení. Na prezentaci vzorového domu se mohli návštěvníci seznámit s celkovým průběhem výstavby nového domu a současnými možnostmi, které se jim na trhu nabízí. Pro každý domov je nejdůležitější jeho vybavení a kromě expozic vystavovatelů se mohli návštěvníci inspirovat také novinkami ze světa výběrového designu a současných trendů. DESIGN SHAKER se letos představil v nové podobě rozdělené do tří sekcí: Big Deal byla věnovaná top designovým tvůrcům, Fresh space dala prostor mladé generaci designérů a Field office zase ukázala zajímavé návrhy i realizace interiérů známých architektonických studií. Kurátorský výběr toho nejlepšího, co Design Shaker nabídnul, mohli návštěvníci vidět uvnitř stylizovaného rodinného domu Decore.gallery. Další zajímavou akcí byla také SCÉNA: Inspirace & Trendy 2015, která se věnovala představení čtyř světových trendů v designu, které byly sestaveny z exponátů vybraných vystavovatelů a byly prezentovány v samostatných "mini" interiérech. Vybranými tématy pro letošní rok byly industrial, orient, neutral a mix mash. Bez zeleně je každý domov prázdný, takže v doprovodném programu nesměly chybět ani akce věnované flóře. V rámci doprovodného programu si mohli návštěvníci prohlédnout jedinečnou výstavu bonsají, sami si zkusit vytvořit jarní dekoraci pod dohledem nejlepších českých floristů, kteří se utkali v exhibiční soutěži, nebo zhlédnout výstavu fotografií Za stromy roku Veletrh navštívili i známé osobnosti, které do doprovodného programu přispěly výrobou své jarní dekorace. Ty byly poslední den veletrhu draženy ve prospěch vybrané neziskové organizace. Na veletrhu bylo možné potkat Vlastimila Harapese, Marcelu Březinovou nebo Richarda Tesaříka. Jarní veletrhy rozhodně naplnily očekávání organizátorů a přáním je, aby i příští rok byla návštěvnost alespoň stejně bohatá jako v tomto roce. Návštěvníci se ale mohou těšit na nejbližší veletrhy bydlení již v termínu od 1. do 4. října, kdy proběhne podzimní verze veletrhů ve složení FOR INTERIOR, FOR DECOR & PRESENT a FOR GASTRO & HOTEL.

ignblok des- Kvalita výrobků firmy JELÍNEK je pravidelně prověřována náročnými testy ve státní zkušebně. Mnohé výrobky získaly prestižní ocenění.

ignblok des- Kvalita výrobků firmy JELÍNEK je pravidelně prověřována náročnými testy ve státní zkušebně. Mnohé výrobky získaly prestižní ocenění. Kvalita výrobků firmy JELÍNEK je pravidelně prověřována náročnými testy ve státní zkušebně. Mnohé výrobky získaly prestižní ocenění. LOŽNICE Z MASIVU POLOHOVACÍ ROŠTY DO POSTELÍ NÁBYTEK ROKU 2015 OBÝVACÍ

Více

NEFUNKČNÍ PRVKY POHOVKA KŘESLO

NEFUNKČNÍ PRVKY POHOVKA KŘESLO VERENA - výborný a zkušený společník Rozhodujete se pro design, kvalitu zpracování a komfort bydlení. Tato celočalouněná sedací souprava vyniká svou pohodlností, ke které přispívá výška opěradlové části,

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897 od roku 1897 DESIGN SHAKER 2017 TOP EXPO Firma JELÍNEK vyrábí nábytek z masivního DUBU a BUKU DUB BUK Cherry Red FLABO 96 96 96 96 96 96 96 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239)

Více

BUĎTE S NÁMI NA JAŘE 7 TYPŮ PODRUČEK. 2 VÝŠKY SOKLU, ca.15 CM NEBO 21 cm 2 VÝŠKY SEDU, ca. 42 cm NEBO 45 cm

BUĎTE S NÁMI NA JAŘE 7 TYPŮ PODRUČEK. 2 VÝŠKY SOKLU, ca.15 CM NEBO 21 cm 2 VÝŠKY SEDU, ca. 42 cm NEBO 45 cm BUĎTE S NÁMI NA JAŘE COOL SEDACÍ SOUPRAVA VARIABILNÍ PROGRAM VELKÝ VÝBĚR POTAHOVÝCH LÁTEK A KŮŽÍ ROHOVÉ I NEROHOVÉ VARIANTY slevy až 50 % 0.P.MF.04.5-07.04. do 6.05.05 ROZKLÁDÁNÍ ZA PŘÍPLATEK výběr kůží

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) ZDARMA DODÁNÍ A MONTÁŽ1) Dodáním a montáží zdarma ušetříte až 10.000 Kč! 11.999,- 24.639,-* POSTEL S NOČNÍMI STOLKY A SKŘÍŇ, Š. CCA 244 CM LAK S VYSOKÝM LESKEM

Více

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992)

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Největší výběr domácích potřeb v kika! Keramický hrnek různé barvy. (např.10785858, 10604256) Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Proutěné koše různé velikosti a barvy, materiál proutí.

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ BOHEMIA KATALOG POSTELÍ ZLATÁ VALLY Cena za design OCENĚNÍ MODDOM 2015 Postel Vally Zlatá cena za design Výstava Moddom 2015 2015 Finalista TOP 10 LB BOHEMIA, s.r.o. IČ: 26224461 18. 02. 2016 Rodinná firma

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30%

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30% LÁSKA PROCHÁZÍ LOŽNICÍ! -44% NA LOŽNICE, MATRACE A NÁBYTEK CARRYHOME + 11% EXTRA SLEVA VČETNĚ» VÁLCOVÉHO POLŠTÁŘE» 2 OPĚRADLOVÝCH POLŠTÁŘŮ 2DÍLNÝ 999,- 2.132,-* ODKLÁDACÍ STOLEK, SADA 2 KS 32.550,-* 12.999,-

Více

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03. Plzeň EXTRA NABÍDKY Dodání & montáž na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.2016 1) Nabidka platí od 07.03.2016 do 20.03.2016 1,-Kč Znáte z TV reklamy V CENĚ dřez chladnička varná deska vestavná trouba

Více

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Provázaná strategie LAGO je všudypřítomná, zaměřená na přetvoření toho, jak žijeme v našich domácnostech. Tato myšlenka se dá

Více

-15 % POSTELE, MATRACE A ROŠTY -32 % největší výběr akční ceny! Vítejte. v zóně komfortu *22.170,- 180 x 200 cm

-15 % POSTELE, MATRACE A ROŠTY -32 % největší výběr akční ceny! Vítejte. v zóně komfortu *22.170,- 180 x 200 cm LOŽNICOVÉ SESTAVY POSTELE, MATRACE A ROŠTY Platnost od 13. 4. do 15. 5. 2016 DOMOV Vašeho Života 1 14.999,- *22.170,- 180 x 200 cm 0% navýšení*** -32 % Čalouněná postel Naty 180 x 200 cm, čalouněná postel

Více

Akční týdny 3.999,- Extra kupóny. na zadní straně. místo 12.999,-* Facebooku. Obývací stěna. Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016

Akční týdny 3.999,- Extra kupóny. na zadní straně. místo 12.999,-* Facebooku. Obývací stěna. Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016 Extra kupóny na zadní straně. Akční týdny Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016 místo 12.999,-* Obývací stěna -69% vč. osvětlení omezené množství OBÝVACÍ STĚNA, LED osvětlení, Š/V/H:cca 310/200/40 cm 3.999,-

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a 84-239 Bolszewo, ul. Szkolna 26, tel. +48 58 677 81 00, fax +48 58 677 81 99 Porta KMI Poland Sp. z o.o. K oupě nových dveří do Vašeho bytu,

Více

-48 % na vše Platnost letáku od středy 30. 3. do úterý 19.4. 2016

-48 % na vše Platnost letáku od středy 30. 3. do úterý 19.4. 2016 Nekoukej a ušetři ** J1613-48 % na vše Platnost letáku od středy 30. 3. do úterý 19.4. 2016 2-sedák úložný prostor funkce lůžka relaxační funkce křeslo taburet Sedací souprava Duo Panama, levé/pravé provedení,

Více

Dárkové inspirace z JYSKu SLEVA 1999,- SLEVA 2749,-

Dárkové inspirace z JYSKu SLEVA 1999,- SLEVA 2749,- SLEVA 1999,- Vánoční prostírání Prostírání s vánočními motivy. Různé vzory, materiály a rozměry. 69,50 ANTIALERGICKÝ Jídelní sestava MEXICO Kulatý jídelní stůl a 4 židle. Stůl s deskou o průměru 90 cm,

Více

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava,

SLEVA 149.- 7 ks mix dezénů 37% POHODA 66% 50% 70% za příplatek. Rohová sedací souprava, * R POHODA Rohová sedací souprava, ekokůže hnědá sedák a polštáře látka rozměry: 248 162 90 cm, rozklad na lůžko plocha lůžka: 204 128 cm 5000712-00 15. 37% 9. Rozkládací na lůžko 135 200 cm Sedák na židle,

Více

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet 1 Barový stůl ks 4 0 Kč výška 110 cm, průměr 60 cm, barva desky modrá RAL5010, noha chromová/nerezová 2 Pohovkový díl 180x80x40cm ks 3 0 Kč Výrobek nejméně

Více

mirach NOVÁ SFÉRA KOMFORTU

mirach NOVÁ SFÉRA KOMFORTU Katalog postelí 2 mirach čela: 130 cm 10 cm 22 cm Postel MIRACH na první pohled zaujme lichoběžníkovým tvarem čela a výraznou linkou dotvářející její jedinečný design. Příjemný pocit, který z postele vyzařuje,

Více

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ

9 999.ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA. mix barev. 499.Sleva 60% 129.POLŠTÁŘ * SLEVA Rohová sedací souprava, bílá umělá kůže v kombinaci s látkou, rozměry rohu: 5 75 9 cm, rozklad na lůžko: 00 50 cm, 8 polštářů v ceně, 00544-0, 04 včetně polštářů včetně lůžka P/L varianta 00% 4

Více

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář

Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář Testy z předmětu odborné kreslení II. ročník-obor Truhlář 1. Jak vyjádříš podstatu barvy tělesa? barva tělesa je zrakový vjem vyvolaný odrážejícím se světlem určitých vlnových délek prochází-li sluneční

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

Ceník základních nábytkových modulů 2010

Ceník základních nábytkových modulů 2010 Tento ceník je pouze orientační. Nabízený sortiment je průběžně rozšiřován a také konečné ceny jsou řešeny v závislosti na konečné volbě pouižitých materiálů, designových úprav a požadovaném množství.

Více

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby Daniel Veselý, 3.ročník SOŠ a SOU stavební Kolín Pražská 112, Kolín okres Kolín Středočeský kraj Anotace

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

ROMÁRIO II. NOVINKA NA TRHU! S úložným prostorem. Jedinečný (Netradiční) výrobek vhodný do malých bytových prostor.

ROMÁRIO II. NOVINKA NA TRHU! S úložným prostorem. Jedinečný (Netradiční) výrobek vhodný do malých bytových prostor. ROMÁRIO II. S úložným prostorem Jedinečný (Netradiční) výrobek vhodný do malých bytových prostor. Praktické skříňové dvoulůžko se sedačkou - ROMÁRIO Unikátní vyklápěcí dvoulůžko s lamelovým roštem a matrací.

Více

Proč vybrat právě nás?

Proč vybrat právě nás? Katalog městského mobiliáře 2015/2016 Proč vybrat právě nás? široký sortiment autobusových zastávek, městského mobiliáře a příslušenství kvalitní odpadkové koše a popelníky, vitríny a plakátovací plochy,

Více

DŘEVOJAS PŘEDSTAVUJE NA DESIGNBLOKU KOUPELNU BUDOUCNOSTI

DŘEVOJAS PŘEDSTAVUJE NA DESIGNBLOKU KOUPELNU BUDOUCNOSTI /číslo 9/ říjen 2015 DŘEVOJAS PŘEDSTAVUJE NA DESIGNBLOKU KOUPELNU BUDOUCNOSTI Svitavský Dřevojas představuje na letošním Designbloku v úplné premiéře KOUPELNU BUDOUCNOSTI. Prezentovaná koupelna SANTÉ Pro

Více

1+1 VÝROBKŮ 50% 4.799,- 50,- 25,- 1) ZDARMA. Vychytávka. Vychytávka. až do. Sada matrace a roštu. Při nákupu nad 2.500,- Kč stojí 25,-Kč

1+1 VÝROBKŮ 50% 4.799,- 50,- 25,- 1) ZDARMA. Vychytávka. Vychytávka. až do. Sada matrace a roštu. Při nákupu nad 2.500,- Kč stojí 25,-Kč 50 50 50% Nabídka platí do 16.06.2013 Sada matrace a roštu VÝROBKŮ 50% 50,- 4.799,- až do 1+1 ZDARMA + STŘEDOVÝ PRUH PRO ROZLOŽENÍ ZATÍŽENÍ POLYETEROVÁ 5-ZÓNOVÝ SYSTÉM STUPEŇ TVRDOSTI 3 ČESKÝ NÁBYTEK MATRACOVÁ

Více

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy BRADOPÁK to je kabrňák krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy platnost od 1.12. 2017 OBSAH / NÁBYTEK Z MASIVU PŘEHLED / KOLEKCE PROVENCE, JÍDELNÍ SETY, STOLY, ŽIDLE PŘEHLED / NÁBYTKOVÁ SESTAVA, JÍDELNÍ

Více

FERDA VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. ložnice a postele z masivu SKLADEM

FERDA VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. ložnice a postele z masivu SKLADEM 03, 04, 05, 09, UNIVERSAL 62, 14/16, 26/28 03, 04, 05, 07, 08, 74 Modrá Základním materiálem je kvalitní laminovaná ekodřevotřísková deska (českého původu) v kombinaci dvou tlouštěk 18 mm a 22 mm s vysoce

Více

Skříň UNI. š80 v180 h52cm lze osadit zrcadlem 3 590,- 4 670,- Rozkládací pohovka DARJA

Skříň UNI. š80 v180 h52cm lze osadit zrcadlem 3 590,- 4 670,- Rozkládací pohovka DARJA kolekce 15 DOPRODEJ! ČESKÝ NÁBYTEK,- NA LOŽNICOVÉ NICOVÉ KOMPLETY Zvýšené lůžko GALA s úl. prostorem Univerzální pravé/levé š95 d20 v76 cm, cena postele s roštem bez matrace Chráníme vaši zeď zvýšenými

Více

NÁVŠTĚVA 6 DŮM & ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 6 DŮM & ZAHRADA NÁVŠTĚVA 6 DŮM & ZAHRADA Střídmá noblesa Fasáda z lícových cihel upoutá vždycky, ale při bližším pohledu se ukáže, že tento dům je krásný především svojí patřičnou uměřeností. Architekt Ján Stempel navrhl

Více

Home. Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ DOTEK. www.egger.com

Home. Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ DOTEK. www.egger.com Spirit LAMINÁTOVÁ PODLAHA PŘÁTELSKÁ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ Home DOTEK PŘÍRODY www.egger.com LAMINÁTOVÁ PODLAHA VE VYJÍMEČNÉM EKOLOGICKÉM PROVEDENÍ SP3152 Dub Loiret šedý EFEKTIVNÍ ENERGIE s optimalizací

Více

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE K A T A L O G WENGE WENGE B0 B1 D0 O0 VZORNÍK BAREV B2 B3 B4 B5 B6 B71 D1 D12 O1 O12 B72 B8 B9 D72 O72 2 B10 B12 B13 Nábytek z masivního bukového dřeva má svoje kouzlo a vysokou užitnou a estetickou hodnotu,

Více

Bukové a dubové postele z masivu. PAVLA B BUK přírodní noční stolek ALEX šatní skříň UNIVERSAL. 3 Doprava po celé ČR a SR zdarma

Bukové a dubové postele z masivu. PAVLA B BUK přírodní noční stolek ALEX šatní skříň UNIVERSAL. 3 Doprava po celé ČR a SR zdarma Bukové a dubové postele z masivu PAVLA PAVLA B BUK noční stolek ALEX www.montero.cz 3 Doprava po celé ČR a SR zdarma PAVLA Bukové postele z masivu DESIGN Nadčasové designové ztvárnění postele z masivu

Více

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka PROSPEKTY EDEL: ENJOY Křeslo s centrální otočnou nohou. Technický popis : dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka potahový materiál, polyesterové rouno, PUR pěna, jeparol,

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová Dominantním prvkem obývacího pokoje je kožená sedací souprava Moule (Brühl) s polohovatelnými podhlavníky v jemném odstínu béžové. Béžové jsou i stolky v designu

Více

siesta crocodile crocodile A crocodile B crocodile C kristal seva A_M60 A_M40 B_M60 B_M40 C_M60 trapezi A A1 B B1 vinotéka exteriér_00 botník

siesta crocodile crocodile A crocodile B crocodile C kristal seva A_M60 A_M40 B_M60 B_M40 C_M60 trapezi A A1 B B1 vinotéka exteriér_00 botník katalog 2012 2012 01 02 03 siesta crocodile crocodile A crocodile B crocodile C kristal 04 seva A_M60 A_M40 B_M60 B_M40 C_M60 05 06 trapezi A A1 B B1 vinotéka 07 botník exteriér_00 Siesta 410 410 650 1

Více

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava

velký 6 999.- ZdArMA 53% metr ku+chyně kuchyní na ložnice, ŠAtní skříně, postele, konferenční A tv sleva stolky, komody, předsín montáž a doprava výpro d e j velký NÁBYTEK PRO VŠECHNY * až 99.Sleva Rozkládací na lůžko: cm Levá a pravá varianta 999.- Rohová sedací souprava, korpus: umělá kůže hnědá, polštáře a sedák: tkaná látka sivá, 8 cm, - na

Více

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení.

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení. Platnost katalogu od 1. 4. 2014 Exner 1914 Tradice výroby nábytku Exner se váže již k roku 1914, kdy byla firma Exner založena jako truhlářství. V roce 1922 na pozemcích z majetku Karla Schwarzenberga

Více

cca 170cm misto 4.999,-*

cca 170cm misto 4.999,-* Nabídka platí do 31.03.2013 NOVINKY 1000 novinek k začátku jara Výhodně na splátk 4. cca 170cm 0% navýšení Příklad splácení pro kuchně: cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč,

Více

HEZKÝ ČESKÝ DOMOV. Také v kůži.

HEZKÝ ČESKÝ DOMOV. Také v kůži. HEZKÝ ČESKÝ DOMOV ALFA akční model 2R 2OT 18990,- Moderní rozkládací sedací souprava s potahem zadní části a masivními bukovými nožičkami. Rozměr 234 x 206 cm, výška 87cm. Cena platí pro 5 barevných kombinací.

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA Ve svahu Stavět na svažitém pozemku je možné různými způsoby majitelé navštíveného domu zvolili jeden z méně běžných. Na rozdíl od obvyklého zapuštění objektu, které vyžaduje zemní práce v celkem velkém

Více

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl.

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. OB EVTE LEXUS IŽ DNES 2011 Lexus Europe (divize Toyota Motor Europe NV/SA) a Lexus Czech & Slovak Republic (divize Toyota

Více

Terasové a plotové systémy Twinson

Terasové a plotové systémy Twinson Terasové a plotové systémy Twinson MEMBER OF THE DECEUNINCK GROUP TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVĚTŮ Vítejte ve světě Twinson, v němž se snoubí příroda a technologie. Twinson obsahuje dřevo a PVC a spojuje

Více

Světový design za lidovku

Světový design za lidovku Světový design za lidovku ALFA 300 je český stůl světové úrovně. Důraz na detail jsme spojili s vynikající kvalitou a cenou, která vás opravdu překvapí. Do kanceláře vnáší lehkost, stabilitu a nadčasový

Více

51.990,-* ušetříte. 53% 3místná a 2 místná pohovka s křeslem. Platí od 14.04. do 26.04.2015.

51.990,-* ušetříte. 53% 3místná a 2 místná pohovka s křeslem. Platí od 14.04. do 26.04.2015. bytové trendy pro rok 2015! -44% 1) Na NÁBYTEK CARRYHOME, 2) SEDACÍ SOUPRAVY A OBÝVACÍ STĚNY Platí od 14.04. do 26.04.2015. 3) xxxl novinka vč. 2 relaxačních poloh vč. relaxační polohy 51.990,-* 23.999,-

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Moderně a výhodně 10.999,- Extra kupóny 4.699,- na zadní straně. místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky

Moderně a výhodně 10.999,- Extra kupóny 4.699,- na zadní straně. místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky Extra kupóny na zadní straně. Moderně a výhodně 4-dílná sestava vč. sedacích polštářů Nabidka platí od 18.04 do 01.05.2016 místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky -45% 10.999,- 4.699,-

Více

STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA. Ceník

STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA. Ceník STYLE VIVO MUSICA MAESTRO SCANDICA Ceník PŘÍVĚSY 2014 TOP TECHNOLOGIE VÝROBY TOP ochrana proti krupobití a nárazu kamínků díky GFK vrstvě na střeše a předním a zadním plášti TOP izolační hodnoty díky Styrofoam

Více

4.999 64% ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 1) SEZÓNNÍ ZBOŽÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! 13.

4.999 64% ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 1) SEZÓNNÍ ZBOŽÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! 13. NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 1) ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ SEZÓNNÍ ZBOŽÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! VČ. POLŠTÁŘŮ 13.899,-* 4.999 SOUPRAVA ZAHRADNÍHO NÁBYTKU 4.999,- 64% Moderní souprava zahradního

Více

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy:

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy: Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73 61 63 64 71 73 DÝHA BARVA CPL Povrchy: Dýha bubinga, buk, bříza, citron, dub stříbrný, dub AM, dub EV, hruška, jabloň indická, jasan, jasan stříbrný, javor AM, javor

Více

3750,- 1250,- 3500,- 1750,- 2500,- 4000,- 4750,- 1749,- 749,- 999,- 1499,- 249,- SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA ODVOZ DOMŮ ŽIDLE STŮL POHOVKA

3750,- 1250,- 3500,- 1750,- 2500,- 4000,- 4750,- 1749,- 749,- 999,- 1499,- 249,- SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA ODVOZ DOMŮ ŽIDLE STŮL POHOVKA ODVOZ DOMŮ Nevíte, jak nákup odvézt domů? Žádný problém, využijte naši smluvní dopravu. Více informací Vám ochotně poskytnou naši zaměstnanci. 4000,- 2500,- 499,- KOMBI KOMODA MADS Z lakovaného borového

Více

slevy 70 24.999,- 999,- -35 % na nábytek skladem * -70 % na všechno včetně zlevněných, výprodejových i letákových položek * *3.

slevy 70 24.999,- 999,- -35 % na nábytek skladem * -70 % na všechno včetně zlevněných, výprodejových i letákových položek * *3. slevy 70 % DOMOV VaŠeHO ŽIVOTa Platnost od 4. 7. do 17. 7. 2016 *3.359,- 999,- Stojací lampa Curve kartáčovaná ocel, plast, mramor, v. 196 cm, 92 x 30 cm, 1xLED E27/10W, 806lm, 3000K, energetická třída

Více

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987)

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987) Platí od 06.09. do 19.09.2010. Ilustrační foto akce Platí od 06.09. do 19.09.2010. -15% na ložnice Miloš! * *Z katalogové ceny výrobce. Slevy není možné kumulovat. Sleva se nevztahuje na již uzavřené kupní

Více

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy.

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. Splachovací nádržky TECE jsou univerzální TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. 10 litrová spolehlivá splachovací nádržka:

Více

24 790,- 7 990,- 18 390,- 10 390,- cena od. Varianty pohovky MAINE dostupné v nabídce. Akční nabídka platná od 1. 6. do 31. 8.

24 790,- 7 990,- 18 390,- 10 390,- cena od. Varianty pohovky MAINE dostupné v nabídce. Akční nabídka platná od 1. 6. do 31. 8. Akční nabídka platná od 1. 6. 31. 8. 2012 Varianty pohovky OREGON stupné v nabídce. cena od 24 790,- 7 990,- OREGON Moderní sedací program s jednoduchým nadčasovým designem s vysokým komfortem sezení,

Více

NÁVŠTĚVA. Dům. v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA

NÁVŠTĚVA. Dům. v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA Dům v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA Dům s jezírkem na konci vsi, obklopen vrbami a břízami, vypadá jako by sem patřil odjakživa. Hmotová koncepce a velkorysé prosklení prozrazují, že se jedná o moderní stavbu.

Více

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky):

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky): Modely Damier v nabídce: DÝHA H, R 10 11 12 15 16 17 S2, S3, 10 11 12 15 16 17 60 61 62 65 66 O3 67 POLO BEZ 60 61 62 65 66 67 16 17 60 61 62 65 66 67 LET ZÁRUKA Povrchy (povrch/čtverečky): Dýha bubinga,

Více

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) -20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA (03510000;0062/01) 1) Mimo akčního zboží a zboží propagovaného v

Více

PALERMO VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. dětské a studentské pokoje

PALERMO VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. dětské a studentské pokoje , 01, 05,, 2 ks,, 47, 01, 02, 15, 18,, 23, 50, 05, 11, 13 2 ks, 21 VÝHODY Odchylky v barevných odstínech nejsou důvodem k reklamaci. Základním materiálem je ekodřevotřísková deska (českého původu) dýhovaná

Více

www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky

www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky STRUČNĚ O ZAHRADNÍM NÁBYTKU Aby mohla být garantována dlouhodobější životnost našeho zahradního

Více

PODHLEDY a zvuková absorpce

PODHLEDY a zvuková absorpce PODHLEDY a zvuková absorpce 188 podhledy Podhledy rigips... 190 191 ecophon... 192 193 www.staviva.cz podhledy 189 PODHLEDY Rigiton a Gyptone Active Air je unikátní technologie pro rozklad těkavých organických

Více

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX Nabídka platí do 02.09. 2012 DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX vč. funkce lůžka místo 17.999,- ** Do vyprodání zásob! OBĚ FUNKCE STRANOVÉ LŮŽKA VARIANTY 12.999,- akontace 0,-, splátka 649,- 1) 27% Sedací souprava,

Více

VENKOVNÍ ROLETY VENKOVNÍ ROLETA STANDARD...1 PODOMÍTKOVÉ ROLETY...3 ROLETY V OBLÉ SCHRÁNCE...5 ROLETY BE CLEVER A EXTE...7

VENKOVNÍ ROLETY VENKOVNÍ ROLETA STANDARD...1 PODOMÍTKOVÉ ROLETY...3 ROLETY V OBLÉ SCHRÁNCE...5 ROLETY BE CLEVER A EXTE...7 VENKOVNÍ ROLETY VENKOVNÍ ROLETA STANDARD...1 PODOMÍTKOVÉ ROLETY...3 ROLETY V OBLÉ SCHRÁNCE...5 ROLETY BE CLEVER A EXTE...7 VENKOVNÍ LÁTKOVÉ ROLETY SCREEN...9 VENKOVNÍ LÁTKOVÉ ROLETY VERANDA...10 ~ 1 ~

Více

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM ProFi Deck UPM ProFi Deck: Design spolu s výbornými vlastnostmi Stylový, trvanlivý a vyžadující pouze minimální údržbu, UPM ProFi Deck je ideálním řešením pro venkovní

Více

ceník maloobchodní vč. DPH RELIEF

ceník maloobchodní vč. DPH RELIEF platný od 1.11.2016 Re160 popis výrobku Re180 206 186 Re200 226 BOX SIDE + BOX Bs+ B 200 205 SPRING SIDE + SPRING Ss+ S 205 200 Sps+ SPACE SIDE + 205 COMFORT SIDE + Cs+ ÚLOŽNÝ PROSTOR 208 ZNAČENÍ PRVKŮ

Více

JULIE. na konstrukcní pevnost RÁMU POSTELE. let záruka KONSTURKCE. ÚLOŽNÉ PROSTORY il h MATERIÁL A DESÉN: ložnice a postele z masivu.

JULIE. na konstrukcní pevnost RÁMU POSTELE. let záruka KONSTURKCE. ÚLOŽNÉ PROSTORY il h MATERIÁL A DESÉN: ložnice a postele z masivu. let záruka na konstrukcní pevnost RÁMU POSTELE Moderní, liniová, luxusní celomasivní postel plných tvarů a robusní konstrukce. - ořech KONSTURKCE Postel lze osadit třemi základními úložnými prostory: 1.

Více

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com LEGRABOX pure Elegance v pohybu www.blum.com Atraktivní kombinace Přímočarý, strohý design, jasná a střídmá řeč tvarů a forem, obzvlášť vysoký komfort pohybu to je LEGRABOX, nový, elegantní Box systém

Více

Nyní akční týdny ložnic u Möbelix SE ZIPEM BAVLNA

Nyní akční týdny ložnic u Möbelix SE ZIPEM BAVLNA Nabídka platí do 17.02.2013 Nyní akční týdny ložnic u Möbelix Matracový set 1+1 zdarma zabaleno v roli pro snadný transport VHODNÉ PRO ALERGIKY SE ZIPEM OTOČITELNÁ MATRACE 7-ZÓNOVÝ SYSTÉM KOMFORTNÍ PĚNOVÁ

Více

Police ke skříním NANTES, 3 kusy 499,-

Police ke skříním NANTES, 3 kusy 499,- Police ke skříním NANTES, 3 kusy 499,- Šatní skříň NANTES Prostorná skříň s velkým úložným prostorem. Se zrcadlem a třemi zásuvkami. V barvě bukového dřeva. Čtyřdveřová, Š196xV201xH60 cm 6999,- SLEVA 999,-

Více

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014.

Výprodej -46 -50 AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE AKCE. člen skupiny. Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. 1. do pondělí 13. 1. 2014. O102 Výprodej 33 člen skupiny ** Sleva je odečítána z původních cen. Platnost od úterý 7. do pondělí 1 20 ozdobte Váš interiér novou stěnou kvalitní pohovka s praktickým lůžkem původní cena 11 119. 121009/01

Více

02.P.MF.03.14 do 15.4.2014. slevy až 50 % 8.990,- Rozkládací pohovka CITY plocha lûïka: 195 x 135 cm, rozmûr /v/h: 196/96/105 cm 1125019

02.P.MF.03.14 do 15.4.2014. slevy až 50 % 8.990,- Rozkládací pohovka CITY plocha lûïka: 195 x 135 cm, rozmûr /v/h: 196/96/105 cm 1125019 02.P.MF.03.14 do 15.4.2014 11 SUPER CENY slevy až 50 % 11 8.990,- Rozkládací pohovka CITY plocha lûïka: 195 x 135 cm, rozmûr /v/h: 196/96/105 cm 1125019 21 Rozkládací pohovka provedení: barva hnědá, levá

Více

Sedací souprava Leona 10.990,- K è

Sedací souprava Leona 10.990,- K è Platí od 6.. do 06..009. Také v dekoru noce nebo wenge. Obývací stìna Trendi 6,- Kč 8.990,- K è rozkládací hnědý potah Sedací souprava Leona 0.990,- K è 6,- Kč Obývací stěna Trendi dekor ořech, noce nebo

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE český výrobce modulových a panelových dřevěných staveb na klíč TECHNICKÁ SPECIFIKACE COMFORT Rozměr domu: 10,7 x 4,3 x 6,3 m Užitná plocha domu: 60,1 m2 1 Stavebně konstrukční části: Základy- zemní vruty

Více

-15% Vítejte ve světě zdravého spánku! -28% na sedací soupravy a obývací stěny! * postele, matrace a rošty! * kika - jednička v nápadech na bydlení!

-15% Vítejte ve světě zdravého spánku! -28% na sedací soupravy a obývací stěny! * postele, matrace a rošty! * kika - jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě zdravého spánku! kika - jednička v nápadech na bydlení! 515,- Kč 4.990. Ḵč Skříň Vera dekor jádrový ořech nebo barva bílá/šedý ořech, 4dveřová/2 zrcadla, bez osvětlení, š/v/h: 227 x 214

Více

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,-

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,- švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá dekory skříně: dekor švestka/černá barva, buk, bílá barva, š/v/h: 8 x 0 x 64 cm. 4.990, - Kč (7086655, -689, -746) dekor švestka, javor, káva/bílá

Více

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy

Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy Výrobky na dřevo uvnitř - pro podlahy, nábytek, stěny, stropy, lesklý - hedvábný polomat - mat polomat Tvrdý voskový olej Original č. v litrech Počet vrstev ks Výrobek č. EAN číslo. 3011 0,375 4 4 103

Více

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců Velké akční slevy Nabídka platí do 2511.2012 u Möbelix PO 12. listopadu až NE 25. listopadu Kolik stojí 12.999,- toto zboží? 7.999,- 3.999,- OBÝVACÍ STĚNA, dekor dub Sonoma/barva bílá, Š/V/H: cca 240/185/45cm

Více

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944.

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944. Ceník ID Název Kategorie Cena bez DPH cca: [Kč] 358 1100 Zahradní nábytek 1813.00 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00 361 1201 Zahradní nábytek 6944.00 205 2202 Sedací soupravy»

Více

TOP TECHNOLOGIE VÝROBY

TOP TECHNOLOGIE VÝROBY 2013 CENÍK PŘÍVĚSY TOP TECHNOLOGIE VÝROBY TOP ochrana proti krupobití a nárazu kamínků díky GFK vrstvě na střeše a předním a zadním plášti TOP izolační hodnoty díky Styrofoam izolaci (Scandica v základu,

Více

www.pinie.cz Pinie Lubná, spol. s r. o nářadí pracovní stoly komponenty Dřevěné 4-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-31 32-33 34-35 36-47 48-49 50-51

www.pinie.cz Pinie Lubná, spol. s r. o nářadí pracovní stoly komponenty Dřevěné 4-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-31 32-33 34-35 36-47 48-49 50-51 Pinie Lubná, spol. s r. o 3 4-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-31 32-33 34-35 36-47 48-49 50-51 2 Pinie Lubná, spol. s r. o. se od svého vzniku v roce 2000 orientuje na výrobu a prodej dřevěných truhlářských

Více

Trendy TÉMA: pro stěny

Trendy TÉMA: pro stěny Trendy TÉMA: pro stěny 28 OBLÍBENÉ RETRO. Vliesová tapeta 7100001 z kolekce My Home, novinka představená v lednu na veletrhu Heimtextil, design Iva Bastlová. Cena 449 Kč. www.vavex.cz VÝRAZNÁ KOMBINACE.

Více

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014 ZHODNOCENÍ VELETRHU Název: LuxeHome Shanghai 2014 Termín: 5. 7. června 2014 Místo: Shanghai New International Expo Center, Šanghaj, Čína Tento veletrh patří k významným akcím zaměřeným na importované high-end

Více

11 SKLOPNÁ POSTEL BETY 11 ŽIDLE 12 OSTATNÍ 14 KOMODY PORTE

11 SKLOPNÁ POSTEL BETY 11 ŽIDLE 12 OSTATNÍ 14 KOMODY PORTE 1. 10. 2011 O B S A H 3 ENTRE předsíňový program 5 PORTE nábytkový program - solitéry závěsné prvky, lůžka, matrace 8 MONTANA Nova sektorový nábytkový program 9 SEDACÍ SOUPRAVY rádius plus, varianta 11

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vlastnosti KRÁSNÝ VZHLED A BEZPEČNOST Novilon je krásnou i bezpečnou podlahou současně. Matný povrch zaručuje zvýšenou úroveň protikluznosti R10. Novilon je tak bezpečný

Více

Dřevo & laminát. Dojem pohody. Dřevěné podlahy. Masivní prkenné podlahy. Vícevrstvé parketové vlysy. Podlahy z masivu na sádrovláknité mazanině

Dřevo & laminát. Dojem pohody. Dřevěné podlahy. Masivní prkenné podlahy. Vícevrstvé parketové vlysy. Podlahy z masivu na sádrovláknité mazanině 4 Obsah 8 Tmavé podlahy - teplá elegance Dřevo & laminát 12 Skvělé dřevěné podlahy Dojem pohody 15 Pokládka bez lepení Dřevěné podlahy 22 Spoje kolíky Masivní prkenné podlahy 24 Zámkový systém Vícevrstvé

Více

ceník maloobchodní vč. DPH RELIEF RELIEF

ceník maloobchodní vč. DPH RELIEF RELIEF platný od 1.11.2016 Re160 popis výrobku Re180 206 186 Re200 226 BOX SIDE + BOX Bs+ B 200 205 SPRING SIDE + SPRING Ss+ S 205 200 Sps+ SPACE SIDE + 205 COMFORT SIDE + Cs+ ÚLOŽNÝ PROSTOR 208 ZNAČENÍ PRVKŮ

Více

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky

Ceník Outdoor 2013. Terasová prkna Fasádní profily. Vydání 04/2013 - česky Ceník Outdoor 2013 Terasová prkna Fasádní profily Vydání 04/2013 - česky Tímto ceníkem pozbývají všechna dřívější vydání platnosti. Omyl, cena a technické změny vyhrazeny! Všechny dodávky se zakládají

Více