TISKOVÁ INFORMACE FORD KA TISKOVÁ MAPA. 1 Úvod a přehled vlastností 2 Předmluva Johna Fleminga Ka v kostce Umístění na trhu Historie Ka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TISKOVÁ INFORMACE FORD KA TISKOVÁ MAPA. 1 Úvod a přehled vlastností 2 Předmluva Johna Fleminga Ka v kostce Umístění na trhu Historie Ka"

Transkript

1 TISKOVÁ INFORMACE FORD KA TISKOVÁ MAPA 1 Úvod a přehled vlastností 2 Předmluva Johna Fleminga Ka v kostce Umístění na trhu Historie Ka 2 Styl Ka 10 Design exteriéru Design interiéru Personalizace vozu 3 Život s Ka 17 Nenáročný a šetrný Bezpečný a spolehlivý Připojený a zábavný Komfortní a praktický Přehled verzí 4 Jízda v Ka 24 Chování na silnici Pohonné jednotky Bezpečnost jízdy 5 Technologie v Ka 28 Podvozek, brzdy a aktivní bezpečnost Karoserie a pasivní bezpečnost Motory a převodovky 6 Technické údaje Ka 38 Internet:

2 - 2 - NOVÝ FORD KA 1 Úvod a přehled vlastností Nový Ford Ka je stylový a moderní automobil s dynamickým charakterem přesně jako jeho kultovní předchůdce Smělý, expresivní vzhled vozu spojuje kinetický design společnosti Ford s mladistvým, drzým duchem původního Ka Nezaměnitelná tvář a svalnaté proporce udělují vozu osobitý výraz Módní a moderní interiér pracuje se silnými kontrasty, vynalézavými detaily a svěžími barvami Lákavé personalizační pakety umožňují zákazníkům přizpůsobit vůz jejich představám Podvozek i řízení byly dlouho a pečlivě laděny s jediným cílem: vytvořit řidičsky nejpřitažlivější automobil ve své kategorii Rozsáhlý testovací program na silnicích i závodních tratích včetně slavné Severní smyčky Nürburgringu; část vývoje probíhala paralelně s vývojem nové Fiesty Hospodárné a ekologicky šetrné pohonné jednotky: zážehová 1,2 l Duratec (51 kw) a poprvé v historii modelu Ka vznětová 1,3 l Duratorq TDCi (55 kw) Oba motory produkují méně než 120 gramů CO 2 na kilometr jízdy Mimořádně tuhá karoserie a Systém inteligentní ochrany Ford IPS zaručují příkladnou úroveň bezpečnosti Provedení Ambiente a Titanium nabízejí velkorysou výbavu, kterou lze ještě rozšířit několika speciálně sestavenými pakety Hi-fi aparatura se šesti reproduktory a rozhraní Bluetooth pro bezdrátové připojení mobilního telefonu V této kategorii ojedinělé prvky výbavy, jako je například vyhřívané čelní okno nebo vyhřívaná sedadla

3 - 3 - Navázat na původní Ka byl nesnadný úkol. Přestože se začal prodávat v roce 1996, i dnes vypadá svěže a moderně, jeho mladicky nerozvážný styl si zamilovalo hodně přes milion zákazníků. Ka je pro evropský Ford svého druhu milníkem. Vdechl nový život do naší nabídky malých vozů a naučil nás, že stylová a zábavná auta mohou přivést k naší značce nové zákazníky. Ještě dnes se Ka těší větší loajalitě zákazníků než kterýkoli jiný vůz Ford. I přes trvající kouzlo původního modelu jsme si nicméně byli vědomi, že je na čase uvést na trh nový Ford Ka. Při rozhodování o výrobě nových modelů se nezřídka ukáže, že z ekonomického hlediska je optimální navázat spolupráci s vhodným partnerem. V tomto případě byl logickou volbou Fiat, který má obrovskou tradici v segmentu malých automobilů. Již předběžné diskuze ukázaly, že naše představy o projektu se navzájem výborně doplňují. Naše priority pro nový Ford Ka byly od začátku jasně dané. Vůz musí jezdit jako Ford, vypadat jako Ford, ale přitom si zachovat nebojácný a zábavný charakter, díky kterému se původní Ka stal tolik populárním. Namísto retro stylu se naši designéři vydali cestou moderního, svěžího vzhledu, postaveného na filozofii kinetického designu Ford. Díky sympaticky drzému úsměvu a charakteristické zadní části ihned víte, že se právě díváte na nový Ford Ka. Specialisté Fordu na ladění podvozků zajistili, aby nový model také jezdil jako Ka, aby nabídl hravost typickou pro původní model. Stejně jako všechny malé vozy Ford je Ka také praktický, komfortní, bezpečný a provozně nenáročný automobil. Nepochybujeme, že kombinace těchto vlastností s jedinečným charakterem Ka učiní z nového modelu jasného favorita nové generace mladých zákazníků. John Fleming, Prezident a generální ředitel, Ford of Europe

4 Ka v kostce Vzrušující nový Ford Ka je stylový, moderní a řidičsky podmanivý automobil. Nahrazuje původní model Ka, který v roce 1996 přinesl do segmentu nejmenších vozů novou úroveň stylu a radosti z jízdy. Druhá generace Ka zachovává všechny přednosti originálu, díky kterým se nejmenší model evropského Fordu dodnes těší obrovské popularitě kompaktní rozměry, svěží vzhled, inspirativní jízdní vlastnosti a funky charakter. Prezentuje je však v novém, moderním balení. Nepřehlédnutelným exteriérem a stylovým interiérem, mimořádnými jízdními vlastnostmi a nezaměnitelným charakterem nastavuje Ford Ka novou laťku v segmentu cenově dostupných malých automobilů. Je praktický, bezpečný, provozně nenáročný a šetrný k životnímu prostředí a otevírá novou kapitolu v úspěšné historii modelu Ka. Stylový a moderní S představením nového Ka se kinetický design dostává také do nejmenší modelové řady evropského Fordu. Stylový a módní vzhled nového automobilu kombinuje nejnovější designové trendy s mladistvým a odvážným duchem, jenž získal původnímu Ka zástupy obdivovatelů. Nový Ka byl navržen pro mladé zákazníky, kteří chápou automobil jako významnou součást svého osobního stylu. Vůz si zachoval kompaktní proporce svého předchůdce, ale přidává k nim svébytný, velmi expresivní výraz. Několik vizuálních detailů odkazuje na původní Ka, nicméně svým dynamickým vzezřením v duchu kinetického designu se novinka řadí do současné generace vozů Ford.

5 - 5 - Nápaditý interiér Interiér nového Fordu Ka se vyznačuje stejně stylovým a dynamickým pojetím jako exteriér. Uplatnily se zde tytéž zásady kinetického designu, které formovaly vnější podobu vozu. Silné kontrasty a výrazné barvy odrážejí moderní, snad i poněkud dobrodružný vkus typického zájemce o nový Ford Ka. Tyto prvky spolu s vynalézavými detaily vtiskly interiéru moderní a zábavný výraz, jaký nemá v segmentu B obdoby. Návrháři interiéru však neopomněli ani praktickou stránku věci. Čtyři dospělí cestující naleznou uvnitř veškeré pohodlí a velkorysou nabídku prostoru jak pro sebe, tak pro svá zavazadla. Řidiči všech věkových kategorií pak ocení vyvýšenou polohu sedadla, ergonomicky rozvržené ovládací prvky a znamenitý výhled všemi směry. Ka podle představ zákazníka Mladí zákazníci, kteří jsou cílovou skupinou modelu Ka, často vnímají automobil jako vyjádření svého osobního stylu. Designéři proto věnovali velkou péči sestavení personalizačního programu, v jehož rámci může zákazník vtisknout svému novému Ka osobitý a individuální vzhled. Celkem tři pakety nabízejí vzrušující kombinace několika různých vylepšení vnějšího i vnitřního designu. Každý paket sestává z lákavé kolekce několika dílčích prvků, od barevného lemování masky chladiče po luxusní kožená sedadla. Zákazník si tedy může sestavit svůj nový Ford Ka právě takový, jaký ho chce mít.

6 - 6 - Podmanivé jízdní vlastnosti Původní Ka byl obdivován pro svůj hravý jízdní projev, jehož zachování bylo jedním z důležitých cílů při vývoji druhé generace. Nový Ford Ka měl nabídnout zrovna tak podmanivé a zábavné svezení jako jeho předchůdce, stát se řidičsky nejpřitažlivějším automobilem své kategorie. Podvozkoví specialisté Fordu naladili zavěšení, odpružení, tlumení, geometrii náprav i řízení s typickou pozorností k detailům, díky které je dnes evropský Ford považován za lídra v jízdních vlastnostech osobních automobilů. Závěrečné zkoušky se odehrávaly na veřejných silnicích, v uzavřených testovacích areálech a také na závodních okruzích včetně legendárního Nürburgringu. Během vývojového procesu si zúčastnění inženýři často vyměňovali poznatky s týmem, který pracoval na nové Fiestě. Některé komponenty například pneumatiky byly dokonce vyvíjeny pro oba modely souběžně. Hospodárný a ekologicky šetrný Nový Ford Ka je nejen cenově dostupný a provozně nenáročný, ale vyznačuje se také příkladnou ohleduplností k životnímu prostředí. Zákazníci budou moci vybírat ze dvou hospodárných pohonných jednotek s nízkými emisemi skleníkových plynů. Zážehový agregát o objemu 1,2 litru a výkonu 51 kw doplní poprvé v historii modelu Ka vznětový motor, konkrétně turbodiesel 1,3 l Duratorq TDCi o výkonu 55 kw. V závislosti na stálém převodu mohou obě motorizace produkovat méně než 120 gramů CO 2 na jeden kilometr jízdy. Motorizace 1.2, která bude podle očekávání výrobce nejprodávanější, dosahuje o 21 procent nižší spotřeba paliva než stávající Ford Ka s motorem o objemu 1,3 l.

7 - 7 - Vznětová verze je přitom ještě úspornější: její kombinovaná spotřeba činí 4,2 l/100 km. Bezpečný a spolehlivý Svými rozměry se Ka sice řadí do kategorie malých automobilů, ale byl navržen tak, aby bezezbytku splnil přísné bezpečnostní standardy Fordu. Základ ochrany cestujících představuje karoserie, která musí být dostatečně pevná a přitom schopná pohltit část energie nárazu. Tuhou karoserii doplňuje Systém inteligentní ochrany Ford IPS, jenž v sobě integruje airbagy, zádržné systémy a bezpečnostní prvky sedadel. Výsledkem je bezpečnost bez jakýchkoli kompromisů. Nabízená provedení Nový Ford Ka bude nabízen ve dvou úrovních výbavy, Ambiente a Titanium. Každá z nich přitom představuje výhodnou kombinaci užitné hodnoty a komfortní výbavy. V závislosti na svých osobních preferencích může zákazník navíc zvolit některý z pečlivě sestavených rozšiřujících paketů. Například sada Bluetooth Connectivity Kit obsahuje rozhraní pro bezdrátové připojení mobilního telefonu, USB port pro připojení externího hudebního přehrávače do palubní audio soustavy a ovládací tlačítka na volantu. Součástí audio systému je přehrávač CD a šest kvalitních reproduktorů, které zajistí věrnou interpretaci zvuku, ať již se jedná o hudbu nebo o hlas volajícího. V segmentu malých vozů zcela ojedinělá nabídka vyhřívaného čelního okna a vyhřívaných sedadel pak znamená nedocenitelné pohodlí a bezpečnost v chladnějších ročních obdobích.

8 - 8 - Vývoj a výroba Nový Ford Ka vznikl ve spolupráci s italskou automobilkou Fiat a vyrábí se v moderním závodě Fiatu u polského města Tichy, kde sdílí výrobní linku s modelem Fiat Historie Ka Původní Ford Ka byl představen na mezinárodním autosalonu v Paříži v roce Okamžitě si získal uznání za vzrušující design ve stylu New Edge a především za schopnost přinést svému řidiči potěšení z jízdy, jaké bylo v té době mezi malými automobily nepředstavitelné. Prodeje v celé Evropě rychle nabíraly na obrátkách a Ka si získal popularitu, která mu zůstala až do samého konce životního cyklu. Ford vyrobil celkem kusů, z toho jen ve Velké Británii se prodalo půl milionu vozů Ka. Nabídka modelových variant se později rozrostla o modely StreetKa a SportKa. Ty dokázaly oslovit nové zákazníky a zároveň podpořit zájem o stávající verze. Ka se těší bezprecedentní věrnosti zákazníků, řada z nich si tento model pořídila třeba i několikrát za sebou. Z interních výzkumů automobilky Ford vyplývá, že Ka má nejloajálnější zákazníky z celého produktového portfolia Ford of Europe.

9 - 9 - Ikona automobilového designu Původní Ford Ka je všeobecně pokládán za skutečnou ikonu automobilového designu devadesátých let. Odvážný, snadno zapamatovatelný vzhled mu získal celé zástupy obdivovatelů. V roce 1998 tehdejší britský premiér Tony Blair jmenoval Ford Ka jedním z prvních produktů milénia. Důvodem zařazení automobilu do prestižního výběru byl jeho kreativní a vynalézavý design. Ka však zabodoval také u akvarijních rybiček, když přijal nezvyklou roli rybího příbytku ve vstupu do Londýnského akvária! Nejmenší Ford získal rovněž řadu ocenění od odborného tisku: Cena evropského automobilového designu 1997, za design New Edge Nejkrásnější automobil světa 1996, Automobilia, Itálie Zlatý volant 1996, Bild am Sonntag, Německo Městské auto roku 1997, AutoZeitung, Německo Produkt roku 1996, Dirigentes, Španělsko Nejlepší auto roku 1997, Automóvil, Španělsko Nejlepší cenově dostupné auto roku , What Car?, Velká Británie Oblíbené auto roku 1996, Sunday Telegraph, Velká Británie Auto roku 1996, Autocar, Velká Británie

10 Styl Ka Zatím poslední aplikace kinetického designu, ale s mladistvým a svěžím duchem původního Ka Moderní vzhled s dynamickým a expresivním stylem Nezaměnitelná tvář a svalnaté proporce udělují vozu osobitý výraz Interiér v duchu kinetického designu, se silnými kontrasty, vynalézavými detaily a pestrými barvami Lákavé personalizační pakety umožňují zákazníkům přizpůsobit vůz jejich představám Rafinované barevné kombinace První Ford Ka je považován za designovou ikonu, takže práce na nástupnickém modelu byly pro náš tým vzrušující výzvou. Uplatnili jsme svoji filozofii kinetického designu a rozhodli se vytvořit moderní městský automobil, který si zachová neotřelý a zábavný charakter originálu. Výsledkem je aktuální a stylový design, jenž otevře modelu Ka cestu k nové generaci mladých zákazníků. Martin Smith, Executive Director Design, Ford of Europe 2.1 Design exteriéru S příchodem nové generace Ka nalézá filozofie kinetického designu uplatnění také v nejmenší modelové řadě evropského Fordu. Stylový a módní vzhled nového automobilu kombinuje nejnovější designové trendy s mladistvým a odvážným duchem, který získal původnímu Ka zástupy obdivovatelů. Nový Ka byl navržen pro mladé zákazníky, kteří chápou automobil jako významnou součást svého osobního stylu. Vůz si zachoval kompaktní proporce svého předchůdce, ale přidává k nim svébytný, velmi expresivní výraz. Několik vizuálních detailů odkazuje na původní Ka, nicméně svým dynamickým vzezřením v duchu kinetického designu se novinka řadí do současné generace vozů Ford.

11 Přátelský a zábavný charakter Primárním cílem designérů bylo zachovat přátelský a zábavný charakter původního Ka. Proto se na přídi i zádi nového modelu objevují typické grafické prvky, jež vytvářejí nezaměnitelnou tvář automobilu. Vpředu je to prominentní mřížka chladiče lichoběžníkového tvaru, klíčový prvek kinetického designu, která formuje ústa automobilu, zatímco dozadu protažené světlomety připomínají velké oči. Rozměrné logo automobilky Ford pak v tomto kontextu působí jako nos. Všechny tři prvky společně dávají novému Fordu Ka atraktivní, usměvavou tvář, která přímo vybízí ke svezení. Obdobný přístup byl uplatněn také vzadu. Dominantní sdružené svítilny jsou doširoka otevřené oči, madlo pátých dveří je nos a nárazník s lichoběžníkovou vložkou uprostřed představuje ústa. Prvky kinetického designu Přestože nezaměnitelná tvář a svalnaté proporce udělují novému Fordu Ka osobitý charakter, objevují se zde tytéž prvky kinetického designu jako na dalších vozech Ford z nedávné doby: Mondeo, Kuga a Fiesta. Svým sebejistým postojem, jakoby napnutými plochami a atleticky klenutými křivkami dává Ka jasně najevo svůj jedinečný dynamický potenciál. K důležitým prvkům kinetického designu patří také široké lemy blatníků, mohutné nástavce prahů a výrazné boky, podpořené šípovitou linkou, jež se klene přes kliku dveří vstříc zadním svítilnám. Také typická linie oken je inspirována filozofií kinetického designu, i když zde byla přizpůsobena nezapomenutelným tvarům původního Ka. Zrovna tak záď kombinuje znaky kinetického designu, jako je například okno třetích dveří se zkosenými hranami,

12 s vizuálními odkazy na stávající Ka. Mezi ty patří třeba jemné zakřivení třetích dveří nebo způsob, jímž střecha přechází v integrovaný spoiler. Svěží barvy exteriéru Mladistvý, poněkud drzý charakter nového Ka se odráží rovněž v barevné paletě laků karoserie, která byla pro tento nový model zvolena. Některé odstíny standardních i metalických laků jsou určeny speciálně pro Ka a odpovídají preferencím cílové skupiny zákazníků. Paleta je postavena na silných pastelových odstínech, obsahuje však také dvě barvy s perleťovým efektem: zářivě bílou Piste a fialovou Blush. 2.2 Design interiéru Interiér nového Fordu Ka se vyznačuje zrovna tak stylovým a dynamickým pojetím jako vnější podoba automobilu. I uvnitř vozu totiž nalezly uplatnění tvůrčí principy kinetického designu, takže interiér vizuálně a pocitově navazuje na svěží a moderní vzezření exteriéru. Návrháři záměrně použili silné kontrasty a výrazné barvy, které odpovídají poněkud odvážnějšímu vkusu typického zákazníka nového Ka. Ve spojení s mnoha nápaditými detaily tak vznikl módní a moderní interiér, jaký nemá v kategorii nejmenších automobilů obdoby. Nový Ford Ka nicméně nezapomíná ani na praktickou stránku věci: nabízí velkorysý vnitřní prostor a dostatek pohodlí až čtyřem dospělým cestujícím. Zvýšené umístění sedadel, vhodně rozmístěné ovládací prvky a znamenitý výhled všemi směry ocení řidiči všech věkových kategorií. Samozřejmostí je pak nabídka odkládacích prostor na drobné každodenní nezbytnosti, jako jsou hudební přehrávače, mobilní telefony, mince nebo sluneční brýle.

13 Vynalézavé detaily Zásady kinetického designu jsou patrné v jasně definovaných tvarech, silných dynamických křivkách a plných plochách v celém interiéru. Štíhlá palubní deska křídlového průřezu plynule přechází do středové konzoly s charakteristickou grafikou a nepřehlédnutelným logem Ka. Napříč celým interiérem se jako jednotící designové téma objevují lichoběžníkové tvary: jsou na středové konzole, volantu, potazích sedadel a dokonce i na dveřních výplních. Dominantním aspektem vnitřního designu je lesklý bílý povrch středové konzoly a dveřních madel. Tato nezvyklá povrchová úprava vytváří silný kontrast s okolními materiály v interiéru, což odpovídá moderním trendům v designu spotřební elektroniky. V modelu Titanium je stejným způsobem zpracován rovněž kryt přístrojů a ramena volantu. Osobitost interiéru zdůrazňují pečlivě provedené detaily, jako je například atraktivní grafika v horní části středové konzoly. Pozornost k sobě přitahují rovněž minimalisticky pojaté výdechy ventilačních otvorů, které svým tvarem připomínají lis na citrusy a při manipulaci je třeba uchopit je podobným způsobem jako bowlingovou kouli. Expresivní barvy, silné kontrasty Odvážné kombinace barev a silně kontrastní témata jsou společnými znaky nabízených provedení interiéru. Zákazník bude moci vybírat ze dvou barevných ladění: tmavou volbu představuje modro-šedá kombinace, světlejší variantou je odstín khaki. Celkový dojem dotvoří některý z mnoha vzorů sedadel, vybraných tak, aby ladily s vnitřním prostředím i vnějším lakem karoserie. Sedadla jsou opatřena světlými vložkami kontrastní barvy, v některých případech velmi sytého pastelového odstínu. V modelech Ambiente se na těchto vložkách objevuje vzor

14 v podobě moderní grafiky, zatímco jednolitá barva ve verzi Titanium umocňuje dojem silného kontrastu se sousedními plochami. Výjimečná pozornost k detailu je patrná na kvalitě a textuře všech materiálů použitých uvnitř nového Fordu Ka. Povrch horní části palubní desky imituje svým vzhledem texturu přírodních látek, jako je například plátno, a přitom je navržen tak, aby si zachovat atraktivní matné vzezření po celou dobu životnosti automobilu. Dojem, že tento interiér patří mnohem většímu a dražšímu vozu, nijak nevyvracejí ani tenké a rovnoměrné spáry mezi jednotlivými díly vnitřního obložení. 2.3 Personalizace vozu Mladá cílová skupina nového Fordu Ka chápe osobní automobil jako významnou součást svého osobního stylu. Pověřený tým proto věnoval značnou péči sestavení pestrého programu stylových doplňků, které umožní zákazníkovi vytvořit svůj vlastní, jediný a nezaměnitelný Ford Ka. Ihned po zahájení prodeje bude možné objednávat pakety z programu Ford Individual, které nabízejí vzrušující kombinaci vnějších i vnitřních designových doplňků ve třech různých tématech. Tři různé designové směry Každý ze tří paketů přináší specifický vnější design spolu s řadou odpovídajících prvků v interiéru, jako jsou kupříkladu barvy a vzory čalounění sedadel, barevně sladěné vnitřní výplně nebo speciální volanty, hlavice řadicí páky a podlahové rohože. Jednotlivé pakety jsou navrženy tak, aby se doplňovaly s určitými barvami karoserie. Pakety vnějších a vnitřních doplňků lze objednávat samostatně, nicméně druhé jmenované budou k dispozici výhradně pro model Titanium.

15 Tři témata Individual jsou: Digital Art Pulsující styl pouliční módy, postavený na svěžím odstínu zelené barvy. Vnější paket sestává ze vzorovaných pruhů na karoserii, zeleného lemování masky chladiče a krytů vnějších zpětných zrcátek ve stejném odstínu. Vnitřní paket obsahuje sedadla se vzorovanými vložkami a zelenými opěrkami hlavy, zelených dveřních výplní, středové konzoly, madel, krytu přístrojového panelu, volantu a prstenců okolo výdechů ventilační soustavy. Na hlavici řadicí páky a ruční brzdě se objevuje zelená kůže v kombinaci s hliníkovou povrchovou úpravou, výsledný dojem dotvářejí velurové rohože s obšitím zelené barvy. Grand Prix Vzrušující sportovní téma s motivem šachovnicové vlajky, červená nebo bílá převládající barva (v závislosti na zvoleném odstínu karoserie). Vnější paket je tvořen vzorovanými pruhy na karoserii, barevným lemováním masky chladiče a barevnými kryty vnějších zpětných zrcátek. Nadto lze přidat zadní spoiler a bílá kola z lehkých slitin. Do vnitřního paketu náleží červená sedadla s vyraženým bílým vzorem a bílými opěrkami hlavy, červené výplně dveří a volant potažený kůží červené barvy. Hlavice řadicí páky a ruční brzda jsou vyvedeny v kombinaci červené kůže a hliníkového povrchu, červenou barvu má i obšití velurových rohoží. Tattoo Módní, zábavný design se vzorem připomínající tetování, vyvedený v zářivých metalických barvách. Vnější paket je složen z velkého loga tetování na střeše a menšího na blatnících. Vnitřní paket přináší stříbřitě šedé textilní vložky sedadel a logo vyražené na opěradlech, stříbřitě šedé opěrky hlavy i výplně dveří a antracitový kožený volant. Tutéž barvu má také kožený potah hlavice řadicí páky a ruční brzdy, v obou případech kombinovaný s hliníkem. Velurové rohože se kromě stříbřitého obšití vyznačují rovněž vyraženým logem. Na přání lze přidat ještě kožené čalounění sedadel.

16 Široké možnosti individualizace Řadu položek individuálního stylu bude možné objednávat samostatně: Lemování masky chladiče a kryty vnějších zpětných zrcátek v jedné ze čtyř výrazných barev Chromované kliky dveří a víka zavazadlového prostoru, chromovaná koncovka výfuku Kožené čalounění sedadel v barvách odpovídajících světlému či tmavému ladění interiéru Kožený volant, hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy Speciální středová konzola s odkládací schránkou a elastickými síťkami, barevně sladěná se zvoleným provedením interiéru Držák přenosné satelitní navigace na levém A-sloupku Prémiové velurové rohože s logem Ka Zadní spoiler v barvě karoserie Kola z lehkých slitin o průměru 14, 15 a 16 palců v několika různých vzorech, patnáctipalcové ráfky na přání i v bílé barvě

17 Život s Ka Provozně nenáročné, hospodárné pohonné jednotky šetrné k životnímu prostředí Emise CO 2 u zážehové i vznětové motorizace pod 120 g/km Mimořádně pevná karoserie a Systém inteligentní ochrany Ford zajišťují vynikající ochranu posádky Prostor a pohodlí pro čtyři Praktický, chytře řešený interiér Dvě hodnotná provedení, široká nabídka atraktivních paketů výbavy Audio systém se šesti reproduktory, rozhraní Bluetooth V daném segmentu ojedinělé funkce jako vyhřívání sedadel a čelního okna Zájemci o Ka vyžadují nezaměnitelný a stylový automobil, ale zároveň chtějí vůz, který zapadne do jejich životního stylu a pomůže jim zůstat v kontaktu s přáteli. Nový Ford Ka splňuje všechny tyto požadavky. Nabízí široký výběr výbavy na přání včetně nejmodernější komunikační a zábavní techniky. Život s Ka samozřejmě přináší řadu dalších výhod: stejně jako všechny malé vozy Ford je i nový Ka bezpečný, praktický, hospodárný a ekologicky šetrný automobil. Maureen Graham, Brand Manager, Small Cars, Ford of Europe 3.1 Nenáročný a šetrný Nový Ford Ka byl již od počátku navrhován s ohledem na hospodárný provoz a ohleduplnost k životnímu prostředí. Zážehový motor 1,2 l, který bude podle výrobce nejžádanější pohonnou jednotkou, vykazuje o 21 procent nižší spotřebu paliva než předchozí Ka s motorem 1,3 l, když mu na 100 km jízdy postačí v kombinovaném režimu pouhých 5,1 l benzínu. Ka je nově k dispozici také s úsporným vznětovým agregátem o zdvihovém objemu 1,3 l, jehož kombinovaná spotřeba činí jen 4,2 l/100 km.

18 Emise CO 2 pod 120 g/km Ruku v ruce se snížením spotřeby jde i pokles emisí CO 2 : benzínovou i naftovou verzi nového Ka lze pořídit v provedení, které neprodukuje více než 120 gramů oxidu uhličitého na kilometr jízdy. V případě zážehového agregátu to představuje snížení emisí CO 2 o 21 procent ve srovnání s odcházejícím modelem. Velmi nízké jsou rovněž exhalace výfukových zplodin. Obě pohonné jednotky vyhovují emisní normě Euro IV. Turbodiesel lze navíc (na některých trzích) dovybavit filtrem pevných částic, který téměř stoprocentně eliminuje emise jemných sazí. Řada opatření směřuje ke snížení nákladů na údržbu a opravy vozu. Platí to třeba o náraznících navržených tak, aby odolaly opakovaným drobným kolizím v nízkých rychlostech, jimž se automobily provozované ve městech čas od času nevyhnou. 3.2 Bezpečný a spolehlivý Nový Ford Ka se svými rozměry možná řadí k malým automobilům, ale i přesto musí vyhovět stejně přísným bezpečnostním standardům jako ostatní modely evropského Fordu. Základem ochrany cestujících je tuhá karoserie, vyvinutá s pomocí nejmodernějších počítačových simulací. Další stupeň ochrany zajišťuje Systém inteligentní ochrany Ford IPS, který v sobě sjednocuje airbagy, zádržné systémy a další technologie pasivní bezpečnosti. Ford Ka je standardně vybaven dvěma čelními airbagy, přičemž na přání lze dodat ještě boční a také okenní ochranné vaky. Zadní sedadla jsou opatřena úchyty ISOFIX pro bezpečné, rychlé a snadné upevnění odpovídající dětské sedačky. Na některých trzích budou úchyty ISOFIX dodávány v rámci standardní výbavy, zatímco jinde budou k dispozici na přání, ale bez příplatku.

19 S jistotou až k cíli Funkce opožděného zhasínání čelních světlometů umožňuje bezpečný a pohodlný odchod od vozidla za tmy na neosvětleném parkovacím místě, například na příjezdové cestě před garáží. V závislosti na nastavení systému mohou čelní světlomety a boční světla zůstat svítit až tři a půl minuty po uzamknutí vozu. Vozidla s centrálním zamykáním mají i funkci pozdravu, která po odemknutí aktivuje vnější i vnitřní osvětlení automobilu. Značnou pozornost věnoval vývojový tým ochraně nového Fordu Ka před nenechavci. Díky zesíleným a chráněným zámkům dveří nebo elektronickému imobilizéru vůz odpovídá přísným požadavkům britského institutu Thatcham. 3.3 Připojený a zábavný Mobilní telefony a hudební přehrávače tvoří nedílnou součást životního stylu mladých lidí. Nový Ford Ka proto přijíždí vybaven vším potřebným pro komunikaci a zábavu svých pasažérů. Objedná-li zákazník sadu Konektivta, obdrží rozhraní Bluetooth pro bezdrátové připojení mobilního telefonu, USB konektor pro přehrávání hudebních souborů v audio soustavě vozu, ovládání nejdůležitějších komunikačních a zábavních funkcí na volantu a také technicky náročnější přístrojový panel, který předkládá vybrané informace na displeji palubního počítače. Hands-free systém Bluetooth Rozhraní Bluetooth s hlasovým ovládáním dává řidiči možnost uskutečňovat, přijímat nebo i odmítat telefonické hovory prostřednictvím buď tlačítek nebo volantu, nebo hlasových pokynů. Systém podporuje připojení až tří mobilních telefonů, vlastní vyzváněcí tóny a dokonce i konferenční hovory s trojicí účastníků.

20 Díky USB portu v dolní části středové konzoly se posádka nemusí vzdávat své oblíbené hudby ani na cestách automobilem. K palubní aparatuře lze takto připojit přehrávač MP3, ipod, mobilní telefon nebo USB disk s hudebními skladbami. Systém dokáže přehrávat soubory ve formátu MP3, WMA nebo WAV. Šestice reproduktorů Zákazníci Fordu Ka dostanou na výběr dva hudební pakety, přičemž každý z nich obsahuje šest reproduktorů, radiopřijímač, přehrávač CD s podporou MP3 a konektor 3,5 mm pro připojení vnějšího zdroje zvuku. Paket Advanced, určený pro model Titanium, přináší ještě vyspělejší reproduktory i hlavní audio jednotku a přidává k nim zesilovač 4 x 30 W a subwoofer o výkonu 100 W. 3.4 Komfortní a praktický Expresivní, osobité atmosféry v interiéru nového Fordu Ka nebylo dosaženo na úkor praktických hledisek nebo uživatelského pohodlí. Vysoká linie střechy poskytuje nadbytek prostoru i řidičům vzrostlé postavy a veškeré pohodlí zde naleznou také tři další dospělí cestující. Na dojmu vzdušnosti a prostoru se podílí rovněž design jednotlivých prvků v interiéru, zejména palubní desky a sedadel. Výše položené sedadlo dává řidiči perfektní výhled a všechny klíčové ovládací prvky včetně řadicí páky se nacházejí v blízkosti volantu. I méně zkušení řidiči se budou za volantem nového Fordu Ka rychle cítit jako doma. Samotný volant lze seřídit jak výškově, tak podélně, a standardně montovaný elektrický posilovač řízení (EPAS) je zárukou jeho lehkého a precizního chodu. Čtyři hlavní přístroje před řidičem se vyznačují jasnou, přehlednou grafikou. Přímo uprostřed se nachází rozměrný displej palubního počítače. Nejrůznější spínače a tlačítka jsou ergonomicky rozmístěny na středové konzole podle toho, jak často jsou používány. Zcela nahoře tak nalezlo své místo ovládání audio soustavy, aby řidič nebyl při volbě rozhlasové stanice či úpravě hlasitosti rozptylován více, než je nezbytně nutné.

21 Prostor pro všechno Interiér nového Fordu Ka nabízí řadu odkládacích prostor, počínaje velkoryse dimenzovanou schránkou před spolujezdcem přes kapsy ve dveřích až po malou přihrádku ve spodní části středové konzoly, která je jako dělaná pro odložení hudebního přehrávače či mobilního telefonu. Objem hlavního zavazadlového prostoru činí 224 litrů v základní konfiguraci, ale po rychlém a snadném sklopení zadních sedadel naroste na více než 700 litrů. Důkladně naladěné odpružení a tlumení zajišťuje odpovídající komfort jízdy, úroveň hluku pronikajícího k cestujícím zůstává ve všech jízdních režimech pozoruhodně nízká. V daném segmentu ojedinělá výbava Zákazníci v regionech s mírným kontinentálním klimatem, kam patří i Česká republika, v zimě nezřídka musejí odstraňovat námrazu z oken a ani usednutí na promrzlé sedadlo není z nejpříjemnějších. Nový Ford Ka nicméně přináší komfortní výbavu, jaká je v segmentu malých automobilů zcela ojedinělá. Na přání lze dodat vyhřívání čelního okna a také vyhřívání předních sedadel, která se postarají o příjemný začátek cesty i v těch nejchladnějších zimních ránech.

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Navíc oproti výbavě Trend:

Navíc oproti výbavě Trend: FORD KA I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 184 990 Trend Plus 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 199 990 Titanium 1.2

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Nové Ducato. Nové Ducato

Nové Ducato. Nové Ducato Nové Ducato Vážení, Ducato představuje od svého prvního uvedení na trh v roce 1981 naprostou špičku v segmentu 2G. Krok za krokem je tento vůz inovován zaváděním nových funkcí a prvků. Nové Ducato nabízí

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Ceník NOVÝ FORD FOCUS

Ceník NOVÝ FORD FOCUS Ceník NOVÝ FORD FOCUS Feel the difference Základní ceny motor výkon převodovka Trend Titanium Cena včetně DPH 5dv. sedan kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kw / 105 k 5st. manuální 424 990 Kč 449 990 Kč 458 990

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Obsah Úvodem...9 Základní technický popis...10 Škoda Felicia se představuje...10 Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Údržba a kontrola technického stavu...14 Pravidelná

Více