Projektory. you can. XEED WUX10 Mark II XEED SX7 XEED SX6 XEED SX80 Mark II XEED SX800 XEED X700 JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Projektory. you can. XEED WUX10 Mark II XEED SX7 XEED SX6 XEED SX80 Mark II XEED SX800 XEED X700 JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ"

Transkript

1 JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ Projektory XEED WUX10 Mark II XEED SX7 XEED SX6 XEED SX80 Mark II XEED SX800 XEED X700 you can

2 JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ Zanechte oslnivý dojem. Pro profesionály, kteří vědí, jak důležitá je vizuální stránka, představuje projektor řady XEED přirozenou volbu. Unikátní spojení oceňované optiky a technologie LCOS společnosti Canon je zárukou vynikající kvality obrazu. Většina modelů navíc nabízí projekci v rozlišení SXGA+ a vyšším do prezentací tak můžete neomezeně zahrnout obsah ve vysokém rozlišení High Definition. XEED WUX10 Mark II XEED SX7 XEED SX6 XEED SX80 Mark II XEED SX800 XEED X700 Úžasná všestrannost. Vysoké rozlišení a přesná optika projektorů řady XEED umožňují jejich všestranné využití, a to včetně projekcí v technické a lékařské sféře, kde je kvalitní zobrazení mimořádně jemných detailů zásadní. Designérům, tiskárnám a dalším profesionálům z oboru grafického průmyslu nabízejí vybrané modely podporu barevného prostoru Adobe RGB. Tichý chod a kompaktní rozměry. Díky vysoce efektivní světelné dráze systému AISYS nabízejí projektory XEED pozoruhodný výkon, přičemž samotná zařízení jsou mimořádně kompaktní a lehká. A zásluhou tichého chodu s velmi malým šumem ventilátorů se účastníci projekce mohou plně a nerušeně soustředit na prezentace.

3 Tajemství výkonu XEED. Excelentní optika. Technologie LCD AISYS ZÁRUKA ŠPIČKOVÉHO OBRAZU Systém Canon AISYS (Aspectual Illumination System) zahrnuje kompaktní optickou soustavu, která dokáže vysoce efektivním způsobem ovládat světlo. V součinnosti s technologií LCOS umožňuje dříve nedosažitelnou kombinaci vynikajících parametrů vysoký světelný výkon a vysoký kontrast při kompaktních rozměrech projektoru. Díky svítivosti dosahující úrovně až 4000 lumenů a kontrastnímu poměru až 1000:1 promítá každý projektor XEED živé obrazy s krásnými a zářivými barvami a hlubokou, plnou černou. Vnitřní prostory projektoru XEED Reflexní LCD LCOS Optický systém AISYS Technologie XEED LCOS PŘEDNOSTI TECHNOLOGIE LCOS Špičkové panely LCOS používané v projektorech XEED napomáhají potlačení nežádoucího efektu mřížky a duhy. Panely kombinují nejlepší prvky projekčních technologií LCD a DLP a poskytují kvalitní obraz s věrnou reprodukcí barev a jemnými přechody tónů a nabízejí mimořádně rychlou odezvou, díky čemuž jsou ideální pro projekci nepohyblivých obrázků i videa. Objektiv projektoru AISYS (Aspectual Illumination System) Optický osvětlovací systém Projekční lampa Systém separace/ zpětného skládání barev Objektiv projektoru ORIGINÁLNÍ OPTIKA CANON Každý projektor XEED má širokoúhlý objektiv Canon se zoomem poháněným motorem. Modely XEED WUX10 Mark II, XEED SX80 Mark II a XEED SX800 disponují objektivem s 1,5x zoomem, který prakticky eliminuje zkreslení obrazu, protože zahrnuje speciální oboustranně asférický optický člen. Posun obrazu 10:0, s jehož pomocí se spodní okraj promítaného obrazu přizpůsobí optické ose objektivu, umožňuje jednoduchou instalaci projektoru a omezuje nutnost korekce lichoběžníkového zkreslení. Některé modely XEED nabízejí širší rozsah projekčních vzdáleností, a to díky 1,7x zoomu. Oboustranně asférický optický člen

4 JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ Nadčasovost. Vysoké rozlišení High Definition mění tvář vizuálního obsahu, televizí počínaje a počítači konče. Proto většina projektorů XEED nabízí nativní rozlišení SXGA+ (1400 x 1050 pixelů)*. Tyto modely poskytují podporu HD a vynikající kvalitu projekce obsahu z HD zdrojů, čímž zajišťují, že ani v budoucnu nezůstanete pozadu. Srovnávací tabulka s rozlišením * Všechny modely pracují v rozlišení SXGA+, s výjimkou XEED X700 (XGA). Kompatibilita PC Kompatibilita video Rozlišení projektoru Profesionální kvalita obrazu XGA 1024 x 768 WXGA 1280 x 800 SXGA 1280 x 1024 WXGA x 900 WSXGA x 1050 WUXGA 1920 x 1200 HD Ready (720p) Full HD (1080p) XGA 1024 x p 1280 x 720 WXGA 1280 x 768 SXGA x p 1920 x 1080 WUXGA 1920 x 1200 WUXGA (1920 x 1200 pixelů) 16:10 SXGA+ (1400 x 1050 pixelů) 4:3 Porovnání rozlišení SVGA (800 x 600 pixelů) 4:3 XGA (1024 x 768 pixelů) 4:3 WXGA (1280 x 768 pixelů) 5:3 SXGA (1280 x 1024 pixelů) 5:4 VYSOKÉ ROZLIŠENÍ, VYSOKÁ KVALITA Protože kvalitní prezentace vyžadují kvalitní projekci detailů, nabízejí projektory XEED mimořádně přesnou reprodukci obsahu s vysokým rozlišením. Jemné linie reprodukují s úžasnou precizností; text zůstává čitelný i při použití malého písma a promítat lze i několik oken, aniž by došlo ke snížení jasnosti obrazu. LCD projektor rozlišení XGA LCOS projektor rozlišení SXGA+ ŠIRŠÍ KOMPATIBILITA Široký rozsah rozlišení projektorů řady XEED zaručuje vynikající kvalitu obrazu bez ohledu na použitý zdroj. PC Díky přizpůsobení se současnému trendu neustálého zvyšování nativního rozlišení počítačových monitorů (mnoho nových stolních počítačů i notebooků již nabízí rozlišení SXGA+ a vyšší) dokáží projektory XEED zajistit, že účastníci prezentace uvidí přesně to, co bude na vašem monitoru. VIDEO Nyní můžete promítat video ve vysokém rozlišení High Definition v jeho skutečné kvalitě. Rozlišení SXGA+, které nabízí většina modelů XEED, umožňuje reprodukci obrazů ve formátu 720p bez nutnosti jejich komprese. Na projekci obrazu ve fantastickém rozlišení Full HD (1080p) je pak projektor XEED WUX10 Mark II plně vybaven nativním rozlišením WUXGA (1920 x 1200 pixelů).

5 Široké možnosti připojení. Projektory XEED umožňují okamžité připojení ke všem standardním obrazovým zdrojům prostřednictvím celé řady terminálů pro analogový a digitální signál a také nabízejí speciální porty pro audio a ovládání. Vybrané modely XEED dále rozšiřují vaše možnosti díky schopnosti připojení na síť, digitálního propojení se zdroji High Definition obsahu a přímého připojení k USB flash diskům nebo digitálním fotoaparátům s podporou PictBridge. MOŽNOST PROVOZU V SÍTI Díky vestavěnému portu RJ-45 umožňují modely XEED WUX10 Mark II a XEED SX80 Mark II snadné centralizované ovládání a monitorování. Pro většinu ostatních modelů XEED je k dispozici síťový adaptér. Možnosti připojení Videorekordér Projekční plocha Dokumentový skener Připojení na síť Projektor 1 PC DVD přehrávač Ovládání stmívače Projektor 1 PC Videokamera Projektor 2 Projektor 3 Příklad: Podniková síť LAN pro centralizované ovládání PC Řadič PC Dotykový panel PC DOKONALÉ DETAILY Projektory XEED SX80 Mark II a XEED WUX10 Mark II jsou vybaveny terminály DVI a HDMI, které zajišťují přesnou reprodukci obrazu z High Definition zdrojů, jako jsou osobní počítače a set-top boxy. PROJEKCE BEZ POČÍTAČE Nová funkce PC-Free Presentation, kterou disponuje model XEED SX80 Mark II, umožňuje projekci přímo z USB flash disků nebo digitálních fotoaparátů s podporou PictBridge ideální pro spontánní projekce nebo případy, kdy je použití počítače nepraktické. Speciální režim Foto. Pro optimální projekci fotografických snímků jsou modely WUX10 Mark II a SX80 Mark II vybaveny novým režimem FOTO. Tento režim upraví obraz použitím kompenzace jasu a barevných tónů okolního osvětlení, aby bylo dosaženo barev co nejvíce podobných barvám na srgb monitoru. Bez režimu Foto Bez automatického zaostření a korekce lichoběžníkového zkreslení S režimem Foto Zaostření a korekce lichoběžníkové zkreslení se provede automaticky v několika sekundách Automatické inteligentní funkce. Automatické ostření* na základě projekční vzdálenosti a úhlu automaticky nastavuje zaostření projektoru na optimální pozici. Automatická korekce lichoběžníkového zkreslení koriguje zkreslení obrazu způsobené nakloněním projektoru, a to v rozsahu až +/-20 stupňů; zajišťuje tak projekci obrazů s dokonale rovnoběžnými protilehlými stranami. Automatická korekce barvy promítací plochy* provádí úpravu barevných odchylek způsobených barvou projekční plochy a zajišťuje kvalitní projekci v přirozených barvách. *Není k dispozici u projektoru XEED SX800.

6 XEED WUX10 Mark II Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Zasedací místnosti, přednáškové sály, konferenční centra Speciální použití: Publikační a tiskový průmysl, obor profesionální fotografie, CAD a CAE, simulace a virtuální realita, výstavy fotografií, bary s nabídkou sportovní a mediální projekce WUXGA a Full HD to nejlepší, co můžete mít. Projektor WUX10 Mark II s rozlišením WUXGA (1920 x 1200 pixelů), nejvyšším rozlišením v oboru, podporou Full HD a novým režimem Foto pro přesnou projekci barevných snímků je ideální pro použití v obchodní a podnikové sféře a pro speciální audiovizuální projekty. Nativní rozlišení WUXGA (1920 x 1200 pixelů) a podpora Full HD (1080p) Technologie Canon LCOS záruka dokonalé kvality obrazu Světelný výkon 3200 lumenů díky optickému systému Canon AISYS Kontrastní poměr 1000:1 pro živé barvy a syté černé odstíny Objektiv Canon s 1,5x zoomem a posunem 10:0 Režim FOTO pro přesnou reprodukci barev fotografií za jakýchkoliv světelných podmínek Plně automatické nastavení zaostření, korekce lichoběžníkového zkreslení, výběr vstupního signálu a korekce barvy promítací plochy Téměř neslyšný chod pouhých 32 dba při provozu v tichém režimu Port DVI a konektor HDMI pro vstup digitálního obrazu Port RJ-45 pro ovládání a monitorování přes síť VIDEO VSTUPY A 1. DVI-I 29pinový Vstup pro digitální RGB/ digitální video/analogový 2. HDMI v. 1.3 (s podporou technologie Deep Colour) Vstup pro digitální video a digitální audio 3. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový RGB signál/výstup pro analogový (monitor) (vstup pro komponentní video přes kabelový adaptér) 4. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video AUDIO VSTUPY A 5. Minijack 3,5 mm Vstup 1 pro stereofonní audio 6. Minijack 3,5 mm Vstup 2 pro stereofonní audio 7. Minijack 3,5 mm Vstup 3 pro stereofonní audio 8. Minijack 3,5 mm Výstup pro stereofonní audio (proměnlivá úroveň) OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 9. Mini D-Sub 9pinový Ovládací port (RS-232C) 10. RJ-45 Připojení na síť Příslušenství vbalení Dálkové ovládání Baterie AAA Napájecí kabel Kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Krytka objektivu Transportní pouzdro Záruční list Návod k použití Průvodce rychlým uvedením do provozu VOLITELNÉ DOPLŇKY Lampa RS-LP04 DVI kabel (2 metry) LV-CA29 Stropní držák: RS-CL07 Stropní trubice mm: RS-CL08 Stropní trubice mm: RS-CL09

7 XEED SX7 Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Zasedací místnosti, přednáškové sály, konferenční centra Speciální použití: Nadšení fotografové, publikační a tiskový průmysl, obor profesionální fotografie, muzea, CAD a CAE, simulace Oslnivý světelný výkon. Dokonalé detaily. XEED SX7 je ideálním projektorem pro zasedací sály, rozlehlé prostory a audiovizuální projekty. Je vybaven unikátním optickým systémem Canon AISYS XEED SX7 a poskytuje velmi jasnou projekci se světelným výkonem 4000 lumenů a rozlišením SXGA+. Nativní rozlišení SXGA+ a technologie LCOS záruka perfektního obrazu bez mřížkového efektu Pokrokový optický systém Canon AISYS zajišťuje výjimečnou svítivost 4000 lumenů a kontrastní poměr 1000:1 výsledkem je jasný obraz a živé barvy Plně automatické nastavení automatické ostření, automatická korekce lichoběžníkového zkreslení, automatická korekce barvy promítací plochy a automatický výběr vstupního signálu Široké možnosti umístění projektoru díky širokoúhlému motorizovanému objektivu Canon s 1,7x zoomem Podpora HD DVI port s podporou HDCP Podpora barevných prostorů Adobe RGB a srgb, režim srgb Tichý chod pouhých 31dBA v tichém režimu pro nerušené sledování prezentací Kompaktní, odlehčený design hmotnost pouhých 4,8 kg VIDEO VSTUPY A 1. DVI-I 29pinový Vstup 1 pro digitální RGB/ digitální video/analogový 2. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový RGB signál (komponentní/scart přes kabelový adaptér) 3. Mini D-sub 15pinový Výstup pro analogový RGB signál (monitor) 4. Mini DIN 4pinový Vstup pro S-Video 5. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video AUDIO VSTUPY A 6. Minijack 3,5 mm Vstup 1 pro stereofonní audio 7. Minijack 3,5 mm Vstup 2 pro stereofonní audio 8. Minijack 3,5 mm Vstup 3 pro stereofonní audio 9. Minijack 3,5 mm Výstup pro stereofonní audio (proměnlivá úroveň) OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 10. USB typ B USB pro ovládání myši 11. Mini-DIN 8pinový Servisní port PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ Dálkové ovládání (s bateriemi) Měkké pouzdro DVI-I kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Napájecí kabel USB kabel Krytka objektivu VOLITELNÉ DOPLŇKY Náhradní lampa: RS-LP04 Stropní držák: RS-CL07 Stropní trubice mm: RS-CL08 Stropní trubice mm: RS-CL09 SCART kabel: LV-CA31 Kabel pro ovládání projektoru RS-232C: RS-CA01 Síťový adaptér: RS-NA01

8 XEED SX6 Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Zasedací místnosti, přednáškové sály Speciální použití: Publikační a tiskový průmysl, obor profesionální fotografie, CAD a CAE, lékařské zobrazování Špičková projekce = dokonalé prezentace. Projektor XEED SX6, vybavený celou škálou výkonných technologií, je ideálním nástrojem pro maximálně kvalitní a působivé prezentace. Technologie LCOS spolu s rozlišením SXGA+ a unikátním optickým systémem Canon AISYS zajišťují projekci obrazů s plynulými přechody odstínů a vynikající kresbou detailů. Profesionálním grafikům model XEED SX6 nabízí dokonalou reprodukci barev. Nativní rozlišení SXGA+ a technologie LCOS záruka perfektního obrazu bez mřížkového efektu Pokrokový optický systém Canon AISYS zajišťuje výjimečnou svítivost 3500 lumenů a kontrastní poměr 1000:1 výsledkem je jasný obraz a živé barvy Plně automatické nastavení automatické zaostřování, automatická korekce lichoběžníkového zkreslení, automatická korekce barvy promítací plochy a automatický výběr vstupního signálu Široké možnosti umístění projektoru díky širokoúhlému motorizovanému objektivu Canon s 1,7x zoomem Podpora HD DVI port s podporou HDCP Podpora barevných prostorů Adobe RGB a srgb Tichý chod pouhých 31dBA v tichém režimu pro nerušené sledování prezentací VIDEO VSTUPY A 1. DVI-I 29pinový Vstup 1 pro digitální RGB/ digitální video/analogový 2. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový RGB signál (komponentní/scart přes kabelový adaptér) 3. Mini D-sub 15pinový Výstup pro analogový RGB signál (monitor) 4. Mini DIN 4pinový Vstup pro S-Video 5. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video AUDIO VSTUPY A 6. Minijack 3,5 mm Vstup pro stereofonní audio OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 7. USB typ B USB pro ovládání myši 8. Mini-DIN 8pinový Servisní port PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ Dálkové ovládání (s bateriemi) Měkké pouzdro DVI-I kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Napájecí kabel USB kabel Krytka objektivu VOLITELNÉ DOPLŇKY Náhradní lampa: RS-LP02 Stropní držák: RS-CL07 Stropní trubice mm: RS-CL08 Stropní trubice mm: RS-CL09 SCART kabel: LV-CA31 Kabel pro ovládání projektoru RS-232C: RS-CA34 Síťový adaptér: RS-NA01

9 XEED SX80 Mark II Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Zasedací místnosti, přednáškové sály, konferenční centra Speciální použití: Profesionální fotografie, simulace, design, publikační průmysl Bezkonkurenčně jasný obraz. Plná připojitelnost. Projektor SX80 Mark II s rozlišením SXGA+ nabízí křišťálově čistý obraz z většiny zdrojů, včetně HDMI, DVI a USB flash disků. Speciální režim Foto zajišťuje špičkovou projekci barev za všech světelných podmínek. Nativní rozlišení SXGA+ (1400 x 1050 pixelů) s technologií Canon LCOS Světelný výkon 3000 lumenů díky optickému systému Canon AISYS Kontrastní poměr 900:1 pro živé barvy a syté černé odstíny Objektiv Canon s 1,5x zoomem a posunem 10:0 Režim FOTO pro přesnou reprodukci barev fotografií za jakýchkoliv světelných podmínek Plně automatické nastavení zaostření, korekce lichoběžníkového zkreslení, výběr vstupního signálu a korekce barvy promítací plochy Prezentace bez počítače: projekce přímo z USB flash disků a digitálních fotoaparátů Téměř neslyšný chod pouhých 31 dba při provozu v tichém režimu Port DVI a konektor HDMI pro vstup digitálního obrazu Port RJ-45 pro ovládání a monitorování přes síť VIDEO VSTUPY A 1. DVI-I 29pinový Vstup pro digitální RGB/ digitální video/analogový 2. HDMI v. 1.3 (s podporou technologie Deep Colour) Vstup pro digitální video a digitální audio 3. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový (vstup pro komponentní video přes volitelný kabelový adaptér) 4. Mini D-sub 15pinový Výstup pro analogový RGB signál (monitor) 5. Min-DIN 4pinový Vstup pro S-Video 6. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video 7. USB typ A USB připojení, vstup pro PictBridge AUDIO VSTUPY A 8. Minijack 3,5 mm Vstup 1 pro stereofonní audio 9. Minijack 3,5 mm Vstup 2 pro stereofonní audio 10. Minijack 3,5 mm Vstup 3 pro stereofonní audio 11. Minijack 3,5 mm Výstup pro stereofonní audio (proměnlivá úroveň) OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 12. Mini-D-Sub 9pinový Servisní port (RS-232C) 13. RJ-45 Připojení na síť PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ Dálkové ovládání Baterie AAA Napájecí kabel Kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Krytka objektivu Přenášecí pouzdro Záruční list Návod k použití Průvodce rychlým uvedením do provozu VOLITELNÉ DOPLŇKY Lampa RS-LP05 DVI kabel (2 metry) LV-CA29 Stropní držák: RS-CL10 Stropní trubice mm: RS-CL08 Stropní trubice mm: RS-CL09

10 XEED SX800 Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Hotely konferenční centra, běžné podnikové využití (porady, prezentace), střední a vysoké školy, lékařské zobrazování Kvalita SXGA+ za příznivou cenu. Projektor XEED SX800 s technologií Canon LCOS a znamenitým světelným výkonem 3000 lumenů nabízí projekci ve špičkové kvalitě rozlišení SXGA+ za cenu XGA modelů. Objektiv Canon s 1,5x zoomem nabízí široké možnosti pro umístění projektoru a zajišťuje dokonalý obraz. Nativní rozlišení SXGA+ s technologií Canon LCOS záruka výjimečné kvality obrazu Znamenitý světelný výkon lumenů díky optickému systému Canon AISYS Kontrastní poměr 900:1 pro živé barvy a syté černé odstíny Motorizovaný objektiv Canon s 1,5x zoomem a posunem objektivu 10:0 usnadňuje instalaci projektoru Automatické nastavení automatická korekce lichoběžníkového zkreslení a automatický výběr vstupního signálu Téměř neslyšný chod pouhých 31 dba při provozu v tichém režimu Tělo projektoru a stropní držák navržené pro snadnou instalaci a údržbu VIDEO VSTUPY A 1. Mini D-sub 15pinový Vstup 1 pro analogový RGB signál (komponentní přes volitelný kabelový adaptér) 2. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový RGB signál 3. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video AUDIO VSTUPY A 4. Minijack 3,5 mm Vstup 1 pro stereofonní audio 5. Minijack 3,5 mm Vstup 2 pro stereofonní audio 6. Minijack 3,5 mm Vstup 3 pro stereofonní audio 7. Minijack 3,5 mm Výstup pro stereofonní audio (proměnlivá úroveň) PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ Dálkové ovládání (s bateriemi) Napájecí kabel Kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Přenášecí pouzdro Záruční list Návod k použití Průvodce rychlým uvedením do provozu OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 8. Mini D-Sub 9pinový Ovládací port (RS-232C) VOLITELNÉ DOPLŇKY Lampa RS-LP05 Stropní držák RS-CL10 Stropní trubice mm RS-CL08 Stropní trubice mm RS-CL

11 XEED X700 Cílové tržní segmenty Obchodní a vzdělávací sféra: Školní haly, přednáškové sály, velké konferenční sály Speciální použití: Výstavní haly, posluchárny, rozlehlé prostory, veřejné projekce, bary s nabídkou sportovní a mediální projekce Úžasný světelný výkon. Dokonalý obraz. Pro případy, kdy jas a kvalita hrají zásadní roli, je ideální volbou projektor XEED X700 se svítivostí 4000 lumenů a rozlišením XGA. Kvalitní obraz dosažený díky technologii panelů LCOS a unikátní technologii Canon AISYS činí z modelu XEED X700 ideální zařízení pro projekci ve středně velkých až rozlehlých prostorách včetně prostředí s intenzivním osvětlením. Nativní rozlišení XGA a technologie LCOS záruka kvalitního obrazu Pokrokový optický systém Canon AISYS zajišťuje mimořádně vysokou svítivost 4000 lumenů pro kvalitní projekce i za denního světla a v rozlehlých prostorách Kontrastní poměr 1000:1 pro živé barvy a sytější odstíny černé Plně automatické nastavení automatické zaostřování, automatická korekce lichoběžníkového zkreslení, automatická korekce barvy promítací plochy a automatický výběr vstupního signálu Široké možnosti umístění projektoru díky širokoúhlému motorizovanému objektivu Canon s 1,7x zoomem Hladina hluku pouhých 31 dba při provozu v tichém režimu DVI port s podporou HDCP pro mimořádně ostrý obraz z digitálních zdrojů Podpora barevného prostoru srgb Volitelný síťový adaptér pro ovládání a monitorování přes síť VIDEO VSTUPY A 1. DVI-I 29pinový Vstup 1 pro digitální RGB/ digitální video/analogový 2. Mini D-sub 15pinový Vstup 2 pro analogový RGB signál (komponentní/scart přes kabelový adaptér) 3. Mini D-sub 15pinový Výstup pro analogový RGB signál (monitor) 4. Mini DIN 4pinový Vstup pro S-Video 5. RCA x 1 Vstup pro kompozitní video AUDIO VSTUPY A 6. Minijack 3,5 mm Vstup 1 pro stereofonní audio 7. Minijack 3,5 mm Vstup 2 pro stereofonní audio 8. Minijack 3,5 mm Vstup 3 pro stereofonní audio 9. Minijack 3,5 mm Výstup pro stereofonní audio (proměnlivá úroveň) OVLÁDÁNÍ PROJEKTORU 10. USB typ B USB pro ovládání myši 11. Mini-DIN 8pinový Servisní port PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ Dálkové ovládání (s bateriemi) Měkké pouzdro DVI-I kabel pro připojení k počítači Kabel pro komponentní video Napájecí kabel USB kabel Krytka objektivu VOLITELNÉ DOPLŇKY Náhradní lampa: RS-LP04 Stropní držák: RS-CL07 Stropní trubice mm: RS-CL08 Stropní trubice mm: RS-CL09 SCART kabel: LV-CA31 Kabel pro ovládání projektoru RS-232C: RS-CA01 Síťový adaptér: RS-NA01

12 Specifikace XEED WUX10 Mark II XEED SX7 XEED SX6 XEED SX80 Mark II XEED SX800 XEED X700 Třída produktu PANEL LCD Typ Velikost a počet Úhlopříčka 0,7" (15,4 mm x 9,6 mm), 3 panely Úhlopříčka 0,7" (15 mm x 11 mm), 3 panely Ultralehký Reflexní displej LCOS, aktivní matice TFT Poměr stran 16:10 4:3 Přirozené rozlišení OPTIKA Clonové číslo (F) a ohnisková vzdálenost (f) objektivu 1920 x 1200 (WUXGA), pixelů 1400 x 1050 (SXGA+), pixelů úhlopříčka 0,55 (11,2 mm x 8,4 mm), 3 panely Úhlopříčka 0,7" (15 mm x 11 mm), 3 panely 1024 x 768 (XGA), pixelů Typ lampy NSHA 275 W NSH 270 W NSHA 230 W NSHA 275 W F1,85 F2,65; f=21,8 31,9 mm F1,85 F2,5; f=21,7 35,8 mm F1,95 F2,6; f=16,6 24,8 mm F1,85 F2,5; f=21,7 35,8 mm Zvětšení a ovládání zoomu 1,5x motorizovaný 1,7x motorizovaný 1,5x motorizovaný 1,7x motorizovaný Ovládání zaostření Motorizované automatické zaostřování Motorizované automatické/ ruční zaostřování Motorizované ruční zaostřování Motorizované automatické zaostřování Posun objektivu 10:0 (pevný) 9:1 (pevný) 10:0 (pevný) 9:1 (pevný) OBRAZ A ZVUK Svítivost 3200 lumenů 4000 lumenů 3500 lumenů 3000 lumenů 4000 lumenů Uniformita jasu 88 % Kontrastní poměr Rozsah projekční vzdálenosti Velikost promítaného obrazu Zvětšení digitálním zoomem Automatická korekce lichoběžníkového zkreslení Kompatibilita digitálního RGB Kompatibilita analogového RGB Komponentní video Barevné video/s-video Frekvence snímání Obrazové režimy Zdokonalení obrazu Vestavěný reproduktor KONEKTORY Vstup 1 pro digitální RGB/ analogový Vstup pro digitální video/ digitální audio Vstup 2 pro analogový Výstup pro analogový Vstup pro komponentní video 1,2m 9,1m (3,0 4,4 m pro obraz o úhlopříčce 100") Vertikálně: +/- 20 (auto/ruční); horizontální: žádná WUXGA/UXGA/WSXGA+/ SXGA+/WXGA+/SXGA/ XGA/SVGA/VGA WUXGA/UXGA/SXGA+/ WXGA+/SXGA/WXGA/ XGA/SVGA/VGA 1080p/1080i/1035i/720p/ 576p/576i/480p/480i Horizontální: khz; vertikální: Hz, Takt: 170 MHz Standardní, Prezentace, Film, srgb, Foto HDMI verze 1.3 (s podporou technologie Deep Colour) 1000:1 (plně zapnutý/plně vypnutý) 900:1 (plně zapnutý/plně vypnutý) 1,2 m 9,0 m (3,0 4,9 m pro obraz o úhlopříčce 100") Vertikálně: +/- 20 (auto/ruční); horizontální: +/- 20 (ruční) 40" 300" (81 x 61 cm 610 x 457 cm) 1x 12x 1,2m 9,1m (3,0 4,4 m pro obraz o úhlopříčce 100") Vertikálně: +/- 20 (auto/ruční); horizontální: žádná 1000:1 (plně zapnutý/plně vypnutý) 1,2 m 9,0 m (3,0 4,9 m pro obraz o úhlopříčce 100") Vertikálně: +/- 20 (auto/ruční); horizontální: +/- 20 (ruční) SXGA+/SXGA/WXGA/XGA/SVGA/VGA XGA/SVGA/VGA 1080i/1035i/720p/575p/575i/480p/480i Horizontální: khz; vertikální: Hz, Takt: 170 MHz Standardní, Prezentace, Film a foto, Adobe RGB, srgb UXGA/SXGA+/SXGA/WXGA/XGA/SVGA/VGA PAL/PAL-M/PAL-N/NTSC/NTSC4.43/SECAM Standardní, Prezentace, Film a foto, Adobe RGB, srgb 12bitová digitální gamma korekce, nastavení barev v 6 osách DVI-I 29pinový (podpora HDCP) 1,0 W RMS, monaurální Mini D-sub 15pinový 1080p/1080i/1035i/720p/576p/576i/480p/480i Horizontální: khz ; vertikální: Hz, Takt: 170 MHz Standardní, Prezentace, Film, srgb, Foto HDMI verze 1.3 (s podporou technologie Deep Colour) 12bitová digitální gamma korekce Mini-D-Sub 15pinový (pouze analogový) Standardní, Prezentace, Film, srgb 1080i/1035i/720p/575p/ 575i/480p/480i Horizontální: khz; vertikální: Hz, Takt: 170 MHz 12bitová digitální gamma korekce, nastavení barev v 6 osách DVI-I 29pinový (podpora HDCP) Mini D-sub 15pinový Mini D-sub 15pinový Přes kabelový adaptér 3x RCA (v dodávce) Vstup pro S-Video Mini-DIN 4pinový Mini-DIN 4pinový Vstup pro kompozitní video RCA x 1 Vstup 1 pro audio Stereofonní minijack 3,5 mm Vstup 2 pro audio Stereofonní minijack 3,5 mm Stereofonní minijack 3,5 mm Vstup 3 pro audio Stereofonní minijack 3,5 mm Stereofonní minijack 3,5 mm Výstup pro audio Mini-jack 3,5 mm, stereo (proměnlivá úroveň) Mini-jack 3,5 mm, stereo (proměnlivá úroveň) Ovládání myši Servisní port/ovládání projektoru USB typ B USB typ A (podpora PictBridge) USB typ B Mini-D-Sub 9pinový Mini-DIN 8pinový Mini-D-Sub 9pinový Mini-DIN 8pinový Síťový port RJ-45 Přes volitelný síťový adaptér RJ-45 Přes volitelný síťový adaptér MECHANIKA Nastavení výšky vpředu Mechanická patka s nastavením na jeden dotek, maximální zdvih obrazu o 10 Nastavení výšky vzadu FYZICKÉ PARAMETRY Dvě otočné patky pro přesné nastavení Rozměry (Š x V x H) 284 x 114 x 336 mm 266 x 114 x 336 mm 332 x 121 x 340 mm 266 x 114 x 336 mm Hmotnost 5,0 kg 4,8 kg 4,7 kg 5,2 kg 5,0 kg 4,8 kg Napájení Spotřeba energie Hlučnost Normální režim: 400 W/Tichý režim: 330 W/Pohotovostní režim: 11 W Normální režim: 360 W/Tichý režim: 290 W/Pohotovostní stav: 7 W Normální režim: 36 dba/ Tichý režim: 32 dba Normální režim: 355 W/Tichý režim: 290 W/Pohotovostní stav: 7 W V stř., 50/60 Hz Provozní prostředí +5 C až +35 C Skladování -30 C až +60 C Záruka Normální režim: 330 W/Tichý režim: 270 W/Pohotovostní stav: 15 W Normální režim: 35 dba / Tichý režim: 31 dba Normální režim: 320 W/Tichý režim: 260 W/Pohotovostní stav: 8 W Normální režim: 36 dba/ Tichý režim: 32 dba Některé ilustrace byly pro dosažení lepší reprodukce vytvořeny simulací. Veškeré uvedené údaje jsou založeny na standardních testovacích metodách Canon. Změna specifikací bez oznámení vyhrazena. a : Všechny názvy společností a/nebo produktů jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky příslušných výrobců na jejich trzích a/nebo v jejich zemích. 3 roky Normální režim: 360 W/Tichý režim: 290 W/Pohotovostní stav: 7 W Canon Inc. Canon Europa N.V. Czech Edition 0139W270 Canon Europa N.V., 2009 (0909) Canon CZ s.r.o. Nám. Na Santince Praha 6

ŘADA MULTIMEDIÁLNÍCH PROJEKTORŮ JASNĚ JŠÍ MYŠLENÍ

ŘADA MULTIMEDIÁLNÍCH PROJEKTORŮ JASNĚ JŠÍ MYŠLENÍ ŘADA MULTIMEDIÁLNÍCH PROJEKTORŮ JASNĚ JŠÍ MYŠLENÍ JASNĚJŠÍ MYŠLENÍ Zanechte oslnivý dojem. Pro profesionály, kteří vědí, jak velký význam má vizuální stránka, je projektor řady XEED přirozenou volbou.

Více

XEED jasný rozdíl. you can. Projektory. XEED WUX4000 XEED WUX10 Mark II XEED SX7 Mark II XEED SX80 Mark II XEED X700

XEED jasný rozdíl. you can. Projektory. XEED WUX4000 XEED WUX10 Mark II XEED SX7 Mark II XEED SX80 Mark II XEED X700 EED jasný rozdíl Projektory EED WU4000 EED WU10 Mark II EED S7 Mark II EED S80 Mark II EED 700 you can Zanechte oslnivý dojem Pro profesionály, kteří požadují špičkovou kvalitu obrazu, představuje projektor

Více

Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor.

Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor. Rozlišení WUXGA, vysoký výkon a optika špičkové kvality vytvářejí z tohoto zařízení bezkompromisní instalační projektor. Dosáhněte úchvatného obrazu pomocí instalačního projektoru Canon XEED WUX6010, který

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje Projektory pro domácí zábavu Vstupte do děje Domácí zábava Model EB-S05 Nativní rozlišení SVGA (800 600) Nativní poměr stran 4 : 3 Barevný světelný výstup (v lumenech) 3200 Kontrastní poměr 15 000 : 1

Více

Dataprojektory. Parametry projektorů

Dataprojektory. Parametry projektorů Dataprojektory Projektory, neboli audiovizuální média, slouží k přenosu obrazu na promítací plátno či zeď, případně na podobný povrch. Zdrojem obrazu může být osobní počítač, notebook, přehrávač dvd a

Více

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY EB-1700 SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY Řada elegantních, lehkých, pohodlných a přenosných projektorů, jež jsou doslova nabité funkcemi, po kterých u mobilního projektoru toužíte. Nabízí výjimečně kvalitní

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000

Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000 Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000 Parametry PT-AE1000 Označení PT-AE1000 Zobrazovač LCD panely C2Fine úhlopříčky 0.74 (širokoúhlý filmový formát 16:9) Rozlišení 1920

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE)

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Příloha smlouvy č. 1 Popis zboží Kancelářský SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Kancelářský balík, který je plně kompatibilní s operačním systémem a je v hodný pro výuky. Balík obsahuje

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry SMART Document Camera Model SDC-330 Fyzické parametry Velikost Otevřená Sklopená Hmotnost 28,9 cm (Š) 41,7 cm (V) x 37 cm (H) (11 3/8" 16 3/8"

Více

VELKOPLOŠNÁ ZÁBAVA PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ ZÁBAVU

VELKOPLOŠNÁ ZÁBAVA PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ ZÁBAVU VELKOPLOŠNÁ ZÁBAVA PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ ZÁBAVU UŽIJTE SI ZÁBAVU DOMA PODĚLTE SE O LEGRACI KOMPLET PRO DOMÁCÍ ZÁBAVU V JEDINÉM PŘÍSTROJI S multifunkčním přístrojem Epson EH-DM3 si můžete užívat nekonečnou

Více

Systém interaktivní tabule SMART Board

Systém interaktivní tabule SMART Board PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry Systém interaktivní tabule SMART Board Model 685i3 Fyzické parametry Interaktivní tabule SMART Board 685 Velikosti 196,9 cm (Š) 125,7 cm (V)

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

1.1) Dataprojektor do jazykové učebny a učeny fyziky včetně příslušenství 2 ks

1.1) Dataprojektor do jazykové učebny a učeny fyziky včetně příslušenství 2 ks Příloha č. 2 1. část - Projekt Cesty k modernímu vzdělávání 1.1) Dataprojektor do jazykové učebny a učeny fyziky včetně příslušenství 2 ks OPTICKÉ VLASTNOSTI 3x LCD Panel TFT rozlišení XGA (1024 x 768

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek

Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Počet jednotek Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy Příloha č. 2 Technická specifikace Uchazeč není oprávněn nabídnout repasované zboží! Veškeré zboží bude nové. Požadavky: Výkonný stolní PC Základní technické

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Operační světla KALEA 20/30

Operační světla KALEA 20/30 Operační světla KALEA 20/30 Použitím nejnovější LED technologie splňují operační světla KALEA 20 a 30 ty nejvyšší profesní požadavky. Díky velmi vysoké hloubce ostrosti a širokému světelnému poli je KALEA

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení displeje

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New Úvod Gratulujeme vám k zakoupení nového digitálního vizualizéru. Jenž je navržen a konstruován pro skupinové firemní prezentace, interaktivní přednášky a školní

Více

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Název zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: 2 ks interaktivní tabule s příslušenstvím a instalací. Základní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19,

Více

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s.

První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. str. 1 z 10 Věc: Poptávka nabídky na dodávku výpočetní techniky První obnovené reálné gymnázium, o. p. s. Vás jako zadavatel poptává k předložení nabídky na: dodávku materiálně technického vybavení multimediální

Více

Průvodce pro prodejce Únor 2018

Průvodce pro prodejce Únor 2018 Řada projektorů Epson Průvodce pro prodejce Únor 2018 Ultrapřenosné projektory Přenosné projektory Projektory pro zasedací místnosti Projektory s krátkou projekční vzdáleností Projektory s velmi krátkou

Více

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu stránka (6) Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka počítačové a didaktické techniky pro Základní školu Benešov, Dukelská 88 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p.

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz HD kamera EasyView M20x-HD OP-109 011 Obj. číslo: 106001735 Výrobce: Optilia Popis High Definition optická kamera s řidicí jednotkou a stojanem. Inspekční

Více

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008 ICT 2 NatTech Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka - číslo: Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Zobrazovače. 36NM Lukáš Skřivánek skrivl1@fel.cvut.cz 17.12.2006 (2006/2007)

Zobrazovače. 36NM Lukáš Skřivánek skrivl1@fel.cvut.cz 17.12.2006 (2006/2007) Zobrazovače 36NM Lukáš Skřivánek skrivl1@fel.cvut.cz 17.12.2006 (2006/2007) Osnova Zadání Modelové situace Technické informace stručně Porovnání Řešení modelových situací Závěr Zadání Proveďte porovnání

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

Rozlišení - V současnosti patří mezi nejběžněji používaná rozlišení: SVGA (800 600), XGA (1024 768), SXGA (1280 1024), UXGA (1600 1200)

Rozlišení - V současnosti patří mezi nejběžněji používaná rozlišení: SVGA (800 600), XGA (1024 768), SXGA (1280 1024), UXGA (1600 1200) PROJEKTORY Dataprojektor, nebo také datový projektor, je zařízení umožňující zprostředkovat prezentaci všem přítomným tím, že obraz, jehož zdrojem může být osobní počítač, notebook, přehrávač DVD jiná

Více

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ HRY HERNÍ PROJEKTORY EPSON

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ HRY HERNÍ PROJEKTORY EPSON STAŇTE SE SOUČÁSTÍ HRY HERNÍ PROJEKTORY EPSON SDÍLEJTE VZRUŠUJÍCÍ ZÁŽITKY ZAŽIJTE HRU NA VLASTNÍ KŮŽI DÍKY VELKOPLOŠNÉ OBRAZOVCE Vaše oblíbené hry budou ještě zábavnější, pokud je budete hrát na velkoplošné

Více

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ 1. KOMPONENTY 1.1. HLAV NÍ VI DEOKON FEREN ČNÍ JEDNOTK A RadvisionScopia XT1000 Videokonferenční zařízení pro použití v konferenčních místnostech Full HD přenos a zobrazování -

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Notebook. Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Notebook. Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011 Příloha č. 1 k zakázce č. 1/2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Notebook Počet: 22 Rozměry displeje: 15-16 HDD: alespoň 500 GB Klávesnice s numerickou částí Grafická karta: alespoň 1 GB, nutná podpora i v minoritních

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 5 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Úhlopříčka obrazovky 22, poměr stran 16:9 Nativní rozlišení 1920 x 1080 při 60 Hz Technologie panelu TN, matná obrazovka

Více

PREZENTACE S VYUŽITÍM POČÍTAČE

PREZENTACE S VYUŽITÍM POČÍTAČE při VŠCHT Praha Technické prostředky prezentace základní pojmy : technické parametry, principy funkce propojení počítače s dataprojektorem pomocné technické prostředky základní pojmy fotometrické fyzikální

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e

Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e ZaÏijte domácí zábavu na velké promítací plo e bez kompromisû se piãkov mi projektory Epson. Spojují nejmodernûj í technologie

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

ATV. LCD Televizory. KDL26EX302AEP 8061 8899 168.07 4905524653878 Digitální LCD TV Sony Bravia s uhlopříčkou 26" (66 cm)

ATV. LCD Televizory. KDL26EX302AEP 8061 8899 168.07 4905524653878 Digitální LCD TV Sony Bravia s uhlopříčkou 26 (66 cm) KDL26EX302AEP 8061 8899 168.07 4905524653878 Digitální LCD TV Sony Bravia s uhlopříčkou 26" (66 cm) řady EX302 Specifikace: Vestavěný tuner DVB-T / DVB-C / (MPEG4 AVCHD) Rozlišení displeje HD Ready (1366x768)

Více

T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2210HD/T2210HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce tlačítek a indikátoru... 5 Seznam

Více

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Notebooky - položky 6, 7, 9, 28 Výkon CPU alespoň 116 bodů v SYSMARK 2007 PreviewRating. Procesor (2.2GHz,800MHz,2MB) operační systém kompatibilní se

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. Dodatečné informace. PC učebna Technická specifikace nabídky Mark min. 3800), RAM GB, HDD 500GB, Ethernet Gb, WiFi 802.n (kompatibilní s IEEE 802.a/b/g), Bluetooth.0, min. x USB (min. 2x USB

Více

ŘADA EPSON EB-Z8000 VELKÁ NOVINKA PRO VELKÉ PREZENTACE

ŘADA EPSON EB-Z8000 VELKÁ NOVINKA PRO VELKÉ PREZENTACE ŘADA EPSON EB-Z8000 VELKÁ NOVINKA PRO VELKÉ PREZENTACE 2 NOVÁ ŘADA EPSON EB-Z8000 Hledáte vynikající výkon, inovativní funkce a prvotřídní technologii? Řada projektorů Epson EB-Z8000 vám nabízí to vše

Více

Univerzální a nákladově efektivní Full HD video kontrolní systém pro rychlou ergonomickou optickou inspekci.

Univerzální a nákladově efektivní Full HD video kontrolní systém pro rychlou ergonomickou optickou inspekci. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD analogová kamera OP-019 003 Obj. číslo: 106000632 Výrobce: Optilia Popis Analogový (PAL) inspekční systém. Profesionální inspekční kamera s vysokým

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

PFWX-51B PFWU-51B PGXG-61B PGWX-61B PGWU-61B PHWU-81B

PFWX-51B PFWU-51B PGXG-61B PGWX-61B PGWU-61B PHWU-81B PRESENT-P PFWX-51B PFWU-51B PGXG-61B PGWX-61B PGWU-61B PHWU-81B Typ projektoru jednočipový DLP projektor jednočipový DLP projektor jednočipový DLP projektor jednočipový DLP projektor jednočipový DLP projektor

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW Příloha č. 1 název PC 32 požadované parametry Základní deska: 2 sloty na operační paměť RAM DDR4 1xPCIe 16x (plná výška) 2x PCIe 1x (plná výška)

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 101/PJ/OVZ/2017 dne: 28. 07. 2017 Věc: Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 1 K veřejné zakázce v nadlimitním

Více

PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO

PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO PŮSOBIVÉ DOMÁCÍ KINO PROJEKTORY EPSON PRO DOMÁCÍ KINO VEZME VÁM DECH 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Sledujte nejnovější filmy ve vysokém rozlišení

Více

Full High Definition LCD projektor

Full High Definition LCD projektor Full High Definition LCD projektor Parametry Označení Zobrazovač LCD panely C2Fine (D7) 0.74 (širokoúhlý filmový formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.500 ANSI lm (High Power mode)

Více

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení:

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení: Příloha č. 1: Počítačové vybavení a služby pro - MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KRUPKA, MASARYKOVA 461 1. 30ks počítačů s těmito parametry: - Počítač - CPU benchmark min. 1000 (PassMark www.cpubenchmark.net).

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Vývoj projektorů pro domácí kino 1080p 1.600 lm 60.000:1 Akumulace originálních technologií PT-AE2000 1080p 1.500 lm 16.000:1 Nová úroveň kvality obrazu PT-AE1000

Více

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče

Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Monitor typ 1: levný monitor pro nenáročný provoz Nabízená konfigurace uchazeče Parametr specifikace/ minimální požadavky zadavatele 22" LED AOC e2250swdak - FHD, DVI, rep Úhlopříčka obrazovky 22, poměr

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

VPL-FH30 a VPL-FH35 www.pro.sony.eu/projectors

VPL-FH30 a VPL-FH35 www.pro.sony.eu/projectors Instalační projektory WUXGA VPL-FH30 a VPL-FH35 www.pro.sony.eu/projectors VPL-FH30 a VPL-FH35 Flexibilní instalace a snadná údržba ve stylovém adaptivním designu Projektory VPL-FH30 a VPL-FH35 jsou díky

Více

LED LCD TV TX-40GX800E

LED LCD TV TX-40GX800E Televizory 4K TV LED LCD TV TX-40GX800E Displej Rozlišení 3,840 (W) x 2,160 (H) Řízení 4K 1,600 Hz BMR IFC Ultra HD Premium*1 Zvýšení jasu HDR Dynamic HDR Effect Kontrast Brilantní kontrast Nastavení rozmezí

Více

Příloha č. 1: Technická parametrizace poptávaného plnění

Příloha č. 1: Technická parametrizace poptávaného plnění Příloha č. : Technická parametrizace poptávaného plnění Číslo položky Kód komodity Název komodity Parametry. 323- Přenosné počítače - Procesor minimálně dvou jádrový, minimální hodnota dle Passmark 35bodů

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 13.3.2009 Verze: 1.3 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Název veřejné zakázky Zadavatel Druh řízení Kroužek multimediální tvorby - SŠIS Dvůr Králové nad Labem - audiovizuální technika Střední škola informatiky a služeb, Dvůr Králové nad

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Projektory pro domácí zábavu. Zapojte se přímo do děje

Projektory pro domácí zábavu. Zapojte se přímo do děje Projektory pro domácí zábavu Zapojte se přímo do děje Pokročilé a jedinečně inovativní produkty Naše projektory používají mnoho pokrokových funkcí a technologií, jež jsou zárukou skutečně strhujících a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Veřejná zakázka - pořízení technického vybavení v rámci projektu Řízení, kontrola, monitorování a hodnocení programu v Olomouckém kraji, reg. č. CZ..07/5..00/04.005

Více

4K SXRD Projektor pro domácí kino

4K SXRD Projektor pro domácí kino 4K SXRD Projektor pro domácí kino VPL-VW1000ES Projektor 4K pro domácí kino www.pro.sony.eu/homecinemaprojectors Obraz 4K přináší ohromující vizuální zážitek Projektor VPL-VW1000ES je prošpikován moderními

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

T2200HD/T2200HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2200HD/T2200HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2200HD/T2200HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Připojení monitoru k sít ovému napájení... 4 Nastavení monitoru...

Více

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč Příloha č. 1 softwarem pro rok 2011 na SPŠD Plzeň a na odloučeném pracovišti SPŠD v Plzni Křimicích. Vymezení předmětu zakázky Projekt Nauč se a vytvoř!, reg. číslo: CZ.1.07/1.1.12 / 03.0011 Projekt Podpora

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů

HANTAREX digitální video stěny zpráv, reklam a dalších propagačních a informačních spotů VIDEOWALL - vellkopllošná projjekčníí stěna Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny. Tato technologie splňuje veškeré potřeby v oblasti velkoplošné

Více

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst.

Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Specifikace instalace techniky v učebnách Brandýs B-001, B-050, B-051 Instalace nové řídicí, ozvučovací a ovládací techniky, včetně přípojných míst. Učebny B-050 a B-051 Rozmístění techniky požadovaný

Více

Příloha č. 1. Tabulka technických parametrů

Příloha č. 1. Tabulka technických parametrů Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci veřejné zakázky Vybavení staré radnice čp. 88/I Jindřichův Hradec technikou Tabulka technických parametrů Zpracovatel: Vladislav Sochna, oddělení regionálního rozvoje

Více

Projektor pro domácí kino BRAVIA Full HD VPL-VW40 dokonalá obrazová kvalita pro širší obecenstvo

Projektor pro domácí kino BRAVIA Full HD VPL-VW40 dokonalá obrazová kvalita pro širší obecenstvo Tisková zpráva Praha, 29. ledna 2008 Projektor pro domácí kino BRAVIA Full HD VPL-VW40 dokonalá obrazová kvalita pro širší obecenstvo Rozlišení 1080p Full HD a kontrastní poměr 15000:1 pro skutečný divácký

Více

ŘADA EPSON EB-1900 ZAUJMĚTE SVOJE PUBLIKUM

ŘADA EPSON EB-1900 ZAUJMĚTE SVOJE PUBLIKUM ŘADA EPSON EB-1900 ZAUJMĚTE SVOJE PUBLIKUM IDEÁLNÍ PRO INSTALACI Když projektor řady Epson EB 1900 namontujete na strop, nabídne vám vynikající projekci na konferencích, přednáškách či jiných setkáních.

Více

VPL-FH30 www.pro.sony.eu/projectors

VPL-FH30 www.pro.sony.eu/projectors Instalační projektor 4 300 lumenů, WUXGA www.pro.sony.eu/projectors Flexibilní instalace a snadná údržba ve stylovém adaptivním designu Projektor je díky spojení nejpokročilejších projekčních technologií

Více

T52WA 15" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T52WA 15 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T52WA 15" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Připojení monitoru k sít ovému napájení... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce

Více

Technické údajedsc-hx20v

Technické údajedsc-hx20v Technické údajedsc-hx20v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte!

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! www.adiglobal.com/cz Trvale skladem Analogové HDoC kamery Řada W Box HDoC kamer je navržena pro jednoduché nastavení a snadnou instalaci.

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Vizualizační technika Ing. Jakab Barnabáš

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Vizualizační technika Ing. Jakab Barnabáš Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Technické vybavení Vizualizační technika

Více

Projektory PJ X3340 / PJ WX3340 PJ WX3340N. 3000 lumenů. 1,073 mld. HDMI. Projektory pro umístění na okraj stolu. Světelný tok. Počet barev.

Projektory PJ X3340 / PJ WX3340 PJ WX3340N. 3000 lumenů. 1,073 mld. HDMI. Projektory pro umístění na okraj stolu. Světelný tok. Počet barev. Projektory PJ X3340 / PJ WX3340 PJ WX3340N Projektory pro umístění na okraj stolu Světelný tok 3000 lumenů Konektor HDMI Počet barev 1,073 mld. Až na okraj stolu Projektory Ricoh pro umístění na okraj

Více

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Záměr Zadáním výběrového řízení je doplnění audiovizuální techniky v posluchárně D3 Fakulty informatiky

Více

Projektory PJ X4240N PJ WX4240N. 3000 lumenů. 1,073 mld. HDMI. Projektory. na krátkou vzdálenost. Světelný tok. Počet barev.

Projektory PJ X4240N PJ WX4240N. 3000 lumenů. 1,073 mld. HDMI. Projektory. na krátkou vzdálenost. Světelný tok. Počet barev. Projektory PJ X4240N PJ WX4240N Projektory na krátkou vzdálenost Světelný tok 3000 lumenů Konektor HDMI Počet barev 1,073 mld. Malá místnost - velký obraz K dispozici jsou dva modely této řady projektorů

Více

DATAPROJEKTORY. Technologie zobrazení

DATAPROJEKTORY. Technologie zobrazení DATAPROJEKTORY Dataprojektor je zobrazovací zařízení umožňující zprostředkovat prezentaci všem přítomným tím, že obraz, jehož zdrojem může být osobní počítač, notebook, DVD přehrávač či jiné videozařízení,

Více

VPL-FX30 / VPL-FX35 www.pro.sony.eu/projectors

VPL-FX30 / VPL-FX35 www.pro.sony.eu/projectors 4200/5000 XGA Instalační projektory VPL-FX30 / VPL-FX35 www.pro.sony.eu/projectors VPL-FX30 / VPL-FX35 Flexibilní instalace a snadná údržba ve stylovém adaptivním designu Modely VPL-FX30 a VPL-FX35 nabízejí

Více

Projektory pro velkoplošné projekce

Projektory pro velkoplošné projekce Projektory pro velkoplošné projekce Nabízíme projektory od belgického výrobce Barco pro širokou oblast použití. DLP projektory s výjimečně tichým chodem jsou vhodné do zasedacích místností a konferenčních

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Dodávka výpočetní techniky a zařízení v rámci realizace projektu Elearning na střední zdravotnické škole 2, registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/02.0077 Technické parametry a jakostní

Více