Milí občané Omic, Omická chasa se s Vámi letos loučí a těší se za rok na shledanou. Marta Vašicová a Vojtěch Křivánek ml.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Milí občané Omic, Omická chasa se s Vámi letos loučí a těší se za rok na shledanou. Marta Vašicová a Vojtěch Křivánek ml."

Transkript

1 Omický zpravodaj R Rooččnnííkk X XV V.. 77,,88// pprráázzddnniinnoovvéé ččíísslloo

2 Milí občané Omic, dovolte mi, abych jménem všech osmadvaceti stárků učinil definitivní tečku za letošními Mladými hody a poděkoval tímto všem, kteří nám ochotně při realizaci této události pomáhali. Děkujeme obci Omice za uhrazení honoráře dechové hudby Dubňanka a za poskytnutí technického zázemí, Tj Sokol Omice za poskytnutí prostor pro taneční zkoušky, SDH Omice za finanční příspěvek pro zapůjčení krojů. Naše díky patří také panu Jiřímu Vašicovi, který nám věnoval spoustu času a poskytl technické zázemí při stavění máje, panu Miroslavu Kroutilovi za trpělivost a odhodlanost při vedení kurzů Československé besedy a také paní Vlaďce Holomkové za výborné jídlo a občerstvení pro hudebníky. Uznání patří také Vám, občanům naší vsi, za to, že jste nejednou přivřeli obě oči a sklopili obě uši, když se naše tance a zpěvy přehouply přes desátou hodinu večerní. Jít za stárku či stárka je řehole. Ale my to děláme pro sebe i pro Vás s radostí. A proto, pokud se Vám hody alespoň trochu líbily, pobavili jste se a zatančili si, není pro nás větší odměny než úsměv na Vašich tvářích. Omická chasa se s Vámi letos loučí a těší se za rok na shledanou. Marta Vašicová a Vojtěch Křivánek ml.

3 Hody jinýma očima. Tak už máme zase po hodech. Počasí nám přálo a nic nebránilo, abychom je prožili jak to má být. Dopolední průvod obcí, odpolední vyvádění stárek a v 16 hodin předtančení Československé besedy kterou stárci a stárky tři měsíce tvrdě nacvičovali. Že je o hody zájem bylo vidět na obrovském množství lidí, kteří se přišli odpoledne podívat a pobavit se. Přišlo i spousta přespolních, kteří nám tuto událost závidí a s povzdechem dodávají kéž by se něco takového dělo u nás.. Večer následovala ukázka Moravské besedy a volná zábava pro všechny spoluobčany a ostatní hosty. Je dobře, že naši mladí mají zájem, tak že co dodat Děkujeme organizátorům, děkujeme vám mladým za krásné hody a kdo jste nebyl, příště si nenechte hody ujít. Lon. jun. Ostatní fotky naleznete na ve fotogalerii a ve fotogalerii Horký.

4 Počasí Letošní rok je opravdu zvláštní. Na jaře sucho, nepršelo za to od konce května si to příroda vynahradila. Deště střídají 30 C vedra, zažili jsme jeden tropický liják, kdy během jedné hodiny napršelo 55mm srážek. Jedno pondělí vichřice lámala stromy, byl spadený strom na cestě do Rosic u obrázku, polámané větve ovocných stromů létaly až 100 m daleko. Zkrátka příroda si s námi pěkně zahrává. Možná už má dost lidí, když vidí jak jí ničí??? Lon. jun. Houby Tak jak všichni nadáváme na přírodu, na jedno si nemůžeme stěžovat. Rostou, rostou myslím tím houby a to v takové míře, že to roky nepamatujeme. První vlna byla do poloviny července a druhá má přijít v nejbližších dnech, kdy by měli houby růst i ve smrkových lesích. Tak neváhejte a vzhůru do lesa. Lon.jun. K tomuto jedno upozornění, jedna spoluobčanka nám nahlásila, že při vycházce v lese a sbírání hub, našla granát. Po přivolání policie, musel být odborným zákrokem pyrotechnika granát zneškodněn. Kdyby se někomu podařil takový nález, určitě ihned volejte policii 158. Prasečí chřipka Určitě mi zase nějaký čtenář o hlavu omlátí Co to píšeš v tom zpravodaji, vždyť jsou toho plné noviny a televize. Jenže mi to nedá a myslím si, že je potřeba se v tomto problému trošku orientovat. Lékaři varují před tímto virem prasečí chřipky, který má nejvíce udeřit na podzim a nejvíce útočí na mladé lidi, protože starší už mají proti němu vyvinutou obranu, důvodem je že starší populace si prošla desítkami chřipek a vytvořili si obranné látky. Tak tedy v kostce: * První nákaza byla hlášena počátkem března v Mexiku a USA. * Pandemie byla vyhlášena Světovou zdravotnickou organizací 11. června, když se nákaza začala šířit mezi kontinenty. * V současnosti je nemoc hlášena ze 160 zemi, je již kolem 100 tisíc nakažených, asi 800 lidí zemřelo. * V Česku onemocnělo 75 lidí, dalších 33 pacientů čeká na výsledky. Celkem bylo testováno 673 Čechů. * Proti nákazám účinkuje lék proti ptačí chřipce TAMIFLU. * Očkovací látka pro této chřipce by měla být k dispozici koncem prázdnin. * Jedinou účinnou prevencí je zatím hygiena, virus se šíří vzduchem. Lon. jun.

5 Policie pátrala po muži z Omic V pondělí večer ohlásila Policie ČR panu starostovi, že je potřeba vyhlásit místním rozhlasem žádost o pomoc při hledání šestadvacetiletého muže z naši obce. Jeho o dva roky mladší bratr oznámil policistům, že jeho bratr, který má psychické problémy s orientací v terénu a léčí se proto na psychiatrii, nepřišel domů z odpolední procházky se psem. Pan starosta byl v té době pracovně mimo obec, rychle zařídil vše potřebné a vyrazil do Omic. Při projíždění Ostrovačicemi spatřil hledaného muže, ihned informoval Policii, než však dotelefonoval, hledaný muž zmizel. Do Ostrovačic během pár minut dorazila asi padesátka policistů a byli úspěšní. Rozrušeného, dezorientovaného a dehydrovaného muže policisté našli a předali do péče lékařů. Vosy se uhnízdily na bytovkách V úterý volala na OÚ obyvatelka z místních bytovek, že na střeše jedné z nich si udělaly hnízdo vosy a ohrožují hlavně hrající si děti. Původně se s těmito nevítanými nájemníky chtěl vypořádat pan správce sám, ale hnízdo bylo špatně dostupné a tak se museli ve středu pozvat na pomoc hasiči. Přece jenom jsou na to lépe vybaveni a mají více zkušeností, nebyli jsme první a ani určitě poslední kde zasahovali. Letos nemají hasiči, diky vlhku, tolik výjezdů k požárům při žních, tak jim to vynahrazují vosy a sršni. Po vetřelcích zbyla jen velká díra, než ji však pan správce stačil zadělat vrátily se vosy znovu do svého příbytku a nehodlaly ho opustit. Protože neplatiče na bytovkách nemíníme trpět, znovu v pátek zasáhli hasiči a hned v sobotu v ranních hodinách byl otvor zasádrován. Rada pro všechny: Pokud se vám doma usadí roj včel, vosy nebo sršni, volejte tel. č Tato linka je bezplatná stejně tak jako 112, 155 a 158. Kruhový objezd na Veselce Od srpna se částečně otevřel kruhový objezd na Veselce, ovšem z Veselky se do Troubska řidiči nedostanou. Kdo přijíždí od Bystrce či Žebětína a míří do Troubska, musí zahnout buď na Popůvky nebo na Bosonohy. Uzávěrka by měla trvat do konce měsíce října. Trochu to komplikuje jízdu školním autobusem z Omic do Střelic a zpět, školáci se projedou ale snad dorazí do školy včas. Trasa školního autobusu Omice Popůvky Veselka Bosonohy Troubsko OÚ Střelice a zpět. Jar.Bar.

6 Nové oplocení vodárny je hotovo!!! Práce brigádníků pod vedením pana Metelky a pana Patery v prázdninových měsících. Jako každý rok, bylo na obci zaměstnáno na dohodu o provedení práce několik brigádníků a brigádnic. Od poloviny června do začátku srpna se realizovalo 410 m nového oplocení kolem jímacího území vodárna Omice. Tato práce zahrnovala, kácení stromů, vykopávání pařezů, úprava terénu bagrem i ručně, včetně sekání trávy. Rekonstrukce i výměna sloupků. Na tuto práci bylo potřeba přiložit ruce nejvíce brigádníků, kteří odjížděli v ranních hodinách a přijížděli někdy k obědu, někdy až v pozdních odpoledních hodinách. Mimo to se v tomto období sekala několikrát tráva. Po vydatných bouřkách, deštích jsme vynaložili nemalé úsilí na úklid obce. Jeden z termínů, aby to vypadalo v obci čistě byly mladé hody. Chystalo se zázemí na hody Pod kaštany. Několik dnů zabrala a ještě zabere práce při rekonstrukci mateřské školy. Na obecních bytech se čistily střechy a centrální větráky. Na konci července se na bytovkách v zateplení domu uhnízdily vosy, které odborně likvidovali přivolaní hasiči za asistence obecních pracovníků, a ti po té museli zateplení domu opravit. Oprava brány u EKO dvoru. Dalším úkolem do konce prázdnin je vymalovat společné chodby a natřít zábradlí na obecních bytovkách. Také byly provedeny drobnější práce na obecním domě a jeho dvoře, zahradě, atd. Díky všem za vynaložené úsilí při těchto akcích.

7 O Z N Á M E N Í Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací bude přerušena dodávka elektrické energie: Dne od 7:30 do 15:30 Dne od 7:30 do 15:30 V Obci Omice, bude vypnutá trafostanice č ul. Brněnská, Dolny, Studýnka, Armádní, Pod Vinohrady Děkujeme za pochopení E.ON Česká republika, s.r.o.

8 Je to smutné,ale prázdniny se nám přehouply do druhé poloviny a naše děti se budou chystat opět do školy. Tím bych chtěla všem rodičům nabídnout malou pomoc při vyřizování průkazů na slevu a ušetřit jim nějaký ten čas. Pracuji jako výpravčí a k mé profesi patří i právě vyřizování žákovských průkazů, IDS-průkazek a k tomu měsíčních jízdenek. Jelikož vím jaké bývají v prvních dnech fronty při vyřizování těchto průkazů,tak vám chci ušetřit čas a nabídnout, že bych vám ty průkazy vyřídila. Kontakt na mě je tel.: a nebo na adrese: Brněnská 31,Omice (kousek nad sokolovnou).nebudu si přirážet žádné částky a ceny budou takové jako by jste si je vyřizovali sami. Pro vaši orientaci vám uvedu co vše asi budete potřebovat: 1.Žákovský průkaz...(6-15let) nebo (15-26 let)...1,-kč za doklad a potom za ověření...50,-kč k tomu 1fotka 2.IDS-průkazka...20,-Kč k této taky fotku (vyřizuje se když dítě jezdí autobusem nebo vlakem a požaduje tarif IDS,pokud bude jezdit vlakem a chtít tarif vlakový,tak není potřeba) 3.měsíční,čtvrtletní a nebo roční (ceny dle platného ceníku) Toto vše vám mohu vyřídit. Jen jeden druh jízdenek nemůžu vyřídit a to jsou úsekové měsíční,čtvrtletní a roční. Takže kdo má zájem nechť se buď ozve nebo staví. S pozdravem Anděla Hetflaišová ZMĚNA V JÍZDNÍM ŘADU AUTOBUSU linka 403 od do Jde o jedinou změnu a to u ŠKOLNÍHO autobusu, který bude odjíždět z Omic, samoobsluha 7:09. ( místo 7:14 na dřívějším jízdním řádu)!!!!!!!!!!!!!!!

9 OMICKÝ TURNAJ V NOHEJBALU SDH OMICE POŘÁDÁ, DRUHÝ ROČNÍK MÍSTNÍHO TURNAJE V NOHEJBALU V SOBOTU OD 9::00 NA OMICKÉM HŘIŠTI.. NOHEJBALOVÉ TROJICE SE MOHOU HLÁSIT U KARLA CHYTRÉHO A JIRKY BRZOBOHATÉHO DO STARTOVNÉ JE 150 Kč PRO DRUŽSTVO.. OBČERSTVENÍ ZAJIŠTĚNO SOKOL OMICE oznamuje všem příznivcům volejbalu a nohejbalu, kteří by měli chuť si zahrát. Hrajeme: volejbal ženy vždy ve středu cca18:30 v neděli cca 18:30 nohejbal muži vždy v pátek cca 18:30 v neděli cca 17:00 na velkém hřišti. Těšíme se na Vás

10 Dobrý den. Přijměte pozvání do studia krásy a odpočinku, které jsme pro Vás připravili tak trochu jinak V dnešní době shonu, stresu, a duševních nepohod každý člověk stále více potřebuje chvilku pro svoje tělo i duši. Právě tato myšlenka nás přivedla k tomu, připravit pro Vás studio krásy, klidu, odpočinku a pohlazení po duši. Místo, jenž zastaví čas, a na které se budete znovu a znovu těšit Kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra, skvělé masáže, sauna, infrasauna a bar nejen s míchanými nápoji, je pro Vás k dispozici každý všední den. A právě návštěvou studia Riviera se tento den stává dnem pro Vaši krásu, úsměv a pohodu. Dnem, kdy jste udělali něco pro sebe, pro své zdraví, krásu a příjemnou pohodu. Navštivte nás a osobně se informujte o členství v klubu Riviera, o výhodách členství, akcích a bonusech pro jeho členy. (Počet členů je omezen) Nebo si jen tak přijďte vypít Vaši kávu Těšíme se na Vás... Studio Riviera Národního odboje Troubsko Tel./fax: Mobil: info@studioriviera.cz Kolektiv Vašeho studia

11 ZVEME VÁS DO NOVĚ OTEVŘENÉHO STUDIA RIVIERA V TROUBSKU KADEŘNICTVÍ PEDIKÚRA MANIKÚRA MASÁŽE SAUNA KOSMETIKA SOLÁRIUM BAR TĚŠÍME SE NA VÁS. Objednávky na tel:

12 SPOLEČENSKÁ KRONIKA S přáním stálého zdraví přicházíme opět k našim jubilantům, kteří v měsíci červenci a srpnu oslavují svá životní jubilea. Zvláště pak přejeme: Paní Pavlíně Brimové Paní Aleně Brázdové Paní Anně Viklické Paní Lence Třebenské Paní Jance Londýnové Paní Zdeňce Hromádkové Blahopřejeme a do dalších let přejeme hlavně hodně pohody a splněných přání. **************************************************************** MŠ OMICE O Z N A M U JE ŽE dne ve 16:00 hodin proběhne informativní schůzka pro rodiče dětí, které nastupují do MŠ k Zvou a jsou s pozdravem učitelky MŠ Info: Vážení spoluobčané, chtěli bychom vás touto cestou oslovit, že i vy máte možnost se podílet na obsahu Omického zpravodaje svými podněty a články. Blíží se léto, už teď tady máme nádherné jarní sluníčkové počasí, tak např. nějakým nápadem, kam na výlet. A jiné Tyto vaše články, nápady, rady, zajímavé postřehy můžete zasílat na andrea@omice.cz, nebo ucetni@omice.cz, nebo osobně předat na obecním úřadě Omice. Uzávěrka příjmu článku je vždy do 15. v měsíci. Děkujeme *************************************************************************** OMICKÝ ZPRAVODAJ vydává obec Omice, zapsán do evidence periodického tisku, přidělené evidenční č. MK ČR E Šéfredaktor Oldřich Londýn ml. Tisk a příjem příspěvku na OÚ Omice, tel. č , fax , e-mai: ucetni@omice.cz.

Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor ***************************************************************************

Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor *************************************************************************** O m i c k ý zpravodaj Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor *************************************************************************** Velmi se omlouváme všem čtenářům, kteří čekali na lednové číslo zpravodaje,

Více

Ročník XVI. 3/2010 březen ******************************************************************************************

Ročník XVI. 3/2010 březen ****************************************************************************************** O m i c k ý zpravodaj Ročník XVI. 3/2010 březen ****************************************************************************************** Zas barvíme vajíčka, co nám snesla slepička. Modré, žluté, červené

Více

O m i c k ý zpravodaj Ročník XX. 3/2014 březen

O m i c k ý zpravodaj Ročník XX. 3/2014 březen O m i c k ý zpravodaj Ročník XX. 3/2014 březen Hasičský sbor Omice si Vás dovoluje pozvat na oslavu 90. výročí založení hasičů v Omicích. Oslavy proběhnou v sobotu 26.4.2014 od 9:00 hod. na ulici Dolny

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2006

V Ř E S K O V Á K březen 2006 V Ř E S K O V Á K březen 2006 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, při pohledu z okna to sice nevypadá, ale blíží se nám jaro. Tak jako v minulém roce vám chceme nabídnout možnost pálení ořezaných větví z

Více

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích.

Poslední valná hromada se konala 14. února roku 2003 v hasičské zbrojnici v Kateřinicích. Vážení bratři a setry, vážení hosté. je tady skoro polovina roku roku 2005. Je tedy ten správný čas zhodnotit uplynulý rok, bilancujeme úspěchy i neúspěchy a zamyslet se na rokem letošním. Poslední valná

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Zpravodaj obce Kaliště

Zpravodaj obce Kaliště Ročník 2., vydání 1. Březen 2015 Zpravodaj obce Kaliště Obsah: 1. Slovo úvodem 2. Ohlédnutí za zimou 3. Masopust 2015 a hasičský ples 4. Informace obecního úřadu 5. Tříkrálová sbírka 2015 6. GoSMS buďte

Více

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011

NAŠE VESNICE ČERVENEC A SRPEN 2011 NAŠE VESNICE MĚSÍČNÍ ZPRAVODAJ OBČANŮ A PŘÁTEL PĚNČÍNA ČERVENEC A SRPEN 2011 Před námi jsou dva měsíce prázdnin a čas dovolených, Vám všem přejeme hezké léto, dětem prázdniny se spoustou sluníčka a koupání,

Více

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ.

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ. INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY Vážení spoluobčané, přestože se na základě rozhodnutí Vlády ČR dostavba Jaderné elektrárny Temelín de-facto zastavila, Skupina ČEZ v podpoře regionu pokračuje

Více

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ V úterý 10. června natáčela Česká televize v Dobříkově reportáž, která by měla být odvysílána v pořadu Toulavá kamera v průběhu července. Reportáž byla natáčena u sochy M. J.

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané!

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané! Číslo 2, červen 2012 OBSAH Slovo starosty Milí spoluobčané! Jako již tradičně vás vítám na stránkách našeho zpravodaje, druhého letošního Němčičského čtení. Úvodem mi dovolte poděkovat členům místního

Více

Domanínský zpravodaj červen - červenec 2013, číslo 84

Domanínský zpravodaj červen - červenec 2013, číslo 84 červen - červenec 2013, číslo 84 OBSAH: Informace z jednání zastupitelstva obce... 1 Informace z obecního úřadu... 1 Příspěvky od občanů... 2 Víte, že... 3 Kultura a sport... 8 Informace z jednání zastupitelstva

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

Informace, zajímavosti, kultura

Informace, zajímavosti, kultura Dubečský zpravodaj 9/2006 (96) Informace, zajímavosti, kultura Vážení občané, Po prázdninách a dovolených se opět setkáváme na stránkách místního časopisu, ve kterém přinášíme další zajímavosti i postřehy

Více

Zpravodaj obce Záryby 2 2011

Zpravodaj obce Záryby 2 2011 Zpravodaj obce Záryby 2 2011 Vážení spoluobčané! Dnešní úvodník můžeme pojmenovat Pozvánka na velikonoční vystoupení, které se bude konat v areálu školy v pátek 15. dubna od 16.00 hodin. Na co se můžeme

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Leden únor 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna pro děti Středa: 9:30 11:30

Více

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010)

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) cena 4.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness 1 hod wellness pronájem sálu na jógu pojištění

Více

O m i c k ý zpravodaj Ročník XVIII. 8/2012 srpen

O m i c k ý zpravodaj Ročník XVIII. 8/2012 srpen O m i c k ý zpravodaj Ročník XVIII. 8/2012 srpen Foto z rekonstrukce střechy kostela Sv. Jakuba v Omicích Vážení spoluobčané, máte před sebou stále ještě prázdninové vydání Omického zpravodaje a v něm

Více

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK Číslo 1/2013 DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolfa Nytla Vážení čtenáři, dnes se Vám dostává do rukou první vydání našeho zpravodaje,

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012

6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012 K T O V Á Č E K 4/2012 6. vydání Informační leták Obecního úřadu ve Ktové listopad 2012 První adventní neděle se kvapem blíží a s ní i naše, v pořadí již druhé, rozsvícení Vánočního stromečku. Nenechte

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Ročník 9 Číslo 1 Vydává Obecní úřad Pašovice Duben 2007. Rekonstrukce kulturního domu

Ročník 9 Číslo 1 Vydává Obecní úřad Pašovice Duben 2007. Rekonstrukce kulturního domu Ročník 9 Číslo 1 Vydává Obecní úřad Pašovice Duben 2007 Rekonstrukce kulturního domu Zpravodaj obce Pašovice strana 2 I/07 Zánik povolení k nakládání s vodami k 31.12.2007 Informace vodoprávního úřadu

Více

Pozvánka na Slavětínskou pouť

Pozvánka na Slavětínskou pouť Slavětínský zpravodaj místní zpravodaj obce slavětín 2/2015 4/2010 (duben, květen, červen) Pozvánka na Slavětínskou pouť vážení spoluobčané, silvestrovský večer definitivně ukončil rok 2010 a půlnoční

Více

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji "J a r n í s b í r á n í"

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji J a r n í s b í r á n í Přijďte se podívat mezi nás. Pravidelné tréninky: oddíl Trénink Orientační běh Tomáš Hájek st 17-18.30, 18.45-20.15 Šachy Jana Straková út 17-19, pá 15-17 děti, ne 19-21 dospělí Wushu Tomáš Veselý út 16-19,

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Blahopřejeme Všem, kteří se narodili v srpnu, přejeme vše nejlepší a splnění přání v dalším roce.

Blahopřejeme Všem, kteří se narodili v srpnu, přejeme vše nejlepší a splnění přání v dalším roce. Spolek neslyšících Břeclav, o.s., Kapusty 12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332 251,

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Den dětí a kácení máje 30.5.

Den dětí a kácení máje 30.5. Den dětí a kácení máje 30.5. V sobotu 30. 5. 201 5 jsme opět mohli společně oslavit Den dětí. Dobrovolní hasiči společně s kulturní komisí a obcí připravili na fotbalovém hřišti odpoledne plné her a atrakcí.

Více

Písecký zpravodaj Září 2014

Písecký zpravodaj Září 2014 Písecký zpravodaj Září 2014 TRADIČNÍ ZÁJEZD Obec i letos pořáda tradiční zájezd pro naše důchodce Kde? na jižní Moravu Kdy? 27.09.2014 Co navštívíme? - 10,30 hod. obhlídka bývalé podzimní továrny na výrobu

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 28. května 2011 9.30 10.30 Sobotní škola - uvádí Liebl Petr Společná píseň č.

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010.

rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010. Zastupitelstvo obce a občané Střížova Pozvánka na 3.setkání rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010. Vás zvou na třetí setkání rodáků a přátel obce Budeme se těšit na Vaši účast spolu

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Ve sběrném dvoře Hvozdná NESBÍRÁME DO ODVOLÁNÍ SUŤ a PAPÍR. Děkujeme za pochopení. Žádáme občany, aby do kontejnerů na bioodpad nevhazovali ani drobné větve, ale

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK LÉTO ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Blíží se konec školního roku, všichni se těšíme na léto a prázdniny a školáci na to, jak si v září nasadí aktovku a vykročí do nového světa. Leccos

Více

Ročník: 2004 Číslo: 23. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2004 Číslo: 23. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2004 Číslo: 23 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Zprávy ze zasedání zastupitelstva obce Od posledního vydání zpravodaje se žádné nekonalo. Další zasedání se uskuteční v úterý 21. září

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ ŽENKLAVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J DUBEN - ČERVEN 2014 VYNÁŠENÍ ZIMY POCHOVÁNÍ BASY INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Příjmy a výdaje obce za svoz odpadů

Více

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA Úvod: Vzhledem k velkému množství události, které proběhly na přelomu roku a naší snaze o maximální informovanost Vás občanů, jsme se rozhodli na počátku roku vydat mimořádné číslo informačního listu,

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Vranov nad Dyjí 12.-14.6.2015 Za podpory z kampaně P&G Press trip s ambasadorkou Mirkou Knapkovou Na vodě s Mirkou Aktivity na pláži Výlet do okolí DĚKUJEME!

Více

Informace obecního úřadu.

Informace obecního úřadu. Informace obecního úřadu www.oumoutnice.cz Úřední hodiny OÚ Moutnice Po 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin St 8:00 12:00 a 13:00 17:00 hodin Stavební úřad Sokolnice Oznamujeme občanům, že v době od 3.7. do

Více

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář SLOVO STAROSTKY: Vážení občané, dovolte mi pár slov k aktuálnímu dění v obci. Právě byla dokončena stavební část rekonstrukce bytových prostor v 1.p. a rekonstrukce podlah v přízemí budovy hasičské zbrojnice.

Více

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy - rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací - bude přerušena dodávka elektrické energie:

Více

Zpravodaj. Přísnotice. Září 2006

Zpravodaj. Přísnotice. Září 2006 Zpravodaj Přísnotice Září 2006 Úvodem Čím se mám nechat inspirovat pro dnešní úvodník, který by se měl zabývat důležitou a aktuální otázkou, měl by vymezovat závěry a odhalovat souvislosti, když si nedovolím

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN ročník 2010 číslo 3 Vážení spoluobčané, chýlí se rok 2010, který byl v mnoha ohledech rokem velkých změn. Teprve budoucnost ukáže, nakolik to budou

Více

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané,

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané, 1/2018 S T E H E L Č E V S K Ý ZPRAVODAJ Vážení spoluobčané, dovolte nám, abychom Vám všem popřáli úspěšný a klidný nový rok 2018, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti ve Vašem osobním i profesním životě.

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

číslo 60 červen 2014

číslo 60 červen 2014 číslo 60 červen 2014 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou mimořádné vydání Ústeckého zpravodaje, který vydává obec Ústí u příležitosti 625. výročí od první písemné zmínky o obci Ústí. Víte, že v

Více

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E S R P E N / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Třídění odpadů

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E S R P E N / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Třídění odpadů ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E S R P E N 2 0 1 8 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Třídění odpadů Stále a často se setkáváme s nepořádkem na místech s kontejnery na tříděný odpad.

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2013-1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 Chtěli jsme Vás informovat,

Více

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí.

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. Jenom proto, že je hezky, každý čeká, že budete venku a skotačitˮ nebo tak něco. A když venku netrávíte každou vteřinu, hned

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. května 2014

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. května 2014 20. ročník květen 2014 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. května 2014 Usnesením č. 19/2014 zastupitelé vzali na vědomí rozpočtové opatření č. 2/2014. Usnesením č. 20/2014 zastupitelé schválili

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Ročník XV. 3/2009 březen

Ročník XV. 3/2009 březen O m i c k ý zpravodaj Ročník XV. 3/2009 březen =================================================================== Radnice informuje:výtažek z VII.zasedání Zastupitelstva obce Omice ; Oznámení čištění

Více

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války Vážení občané, Zpravodaj č.2 Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.4.2015 V příštích májových dnech si připomeneme 70. výročí ukončení 2. světové války. Byl to nejstrašnější konflikt v dosavadních dějinách

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů.

PŘÍBĚH Děkujeme za podporu. PS: Do nového roku více štěstí, zdraví a lásky, bez závisti a žhářů. PŘÍBĚH 2018 Přátelé, kamarádi, hasiči. Tento příběh, který jsme společně prožili v letošním roce 2018 je v něčem výjimečný a budeme si ho ještě všichni dlouho pamatovat. Prožili jsme spoustu dobrodružství

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN SPOLKU NESLYŠÍCÍCH BŘECLAV LEDEN 2017

INFORMAČNÍ BULLETIN SPOLKU NESLYŠÍCÍCH BŘECLAV LEDEN 2017 Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání

PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání PROSINEC, LEDEN, ÚNOR 2016 8. vydání Mateřská škola Přeštice, ulice Dukelská 1 Vážení rodiče, opět se společně s námi setkáváte díky časopisu Dukeláček, který Vám i nadále bude přinášet dění v naší mateřské

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 62 NEPRODEJNÉ KVĚ TEN

Mladecké noviny ČÍSLO 62 NEPRODEJNÉ KVĚ TEN Mladecké noviny ČÍSLO 62 NEPRODEJNÉ KVĚ TEN 5/2015 Novinky z naší obce: Webové stránky Na webových stránkách obce Mladecko se nově nacházejí ankety. Budou se zde dávat ankety, kterými chceme zjistit Vaše

Více

17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 17. března 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Haluzová Helena 10.30 10.45 Přestávka

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Prosinec 2015 Noviny městyse MĚSTYS LITULTOVICE vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení spoluobčané, před koncem roku je zvykem skládat účty, proto i já bych Vás chtěl krátce seznámit s

Více

Vydává: Společnost občanů Machnína, o.s., č. 1/2016. Zapojte se s námi do úklidu V sobotu 16. dubna 2016.

Vydává: Společnost občanů Machnína, o.s., č. 1/2016. Zapojte se s námi do úklidu V sobotu 16. dubna 2016. Machnínský občasník Vydává: Společnost občanů Machnína, o.s., č. 1/2016 Zapojte se s námi do úklidu V sobotu 16. dubna 2016. Uvítáme jednotlivce včetně dětí v 9,00 hod u pošty Pokud máte nějaké náměty,

Více

2/2012 Historie Morašic část II.

2/2012 Historie Morašic část II. 2/2012 Historie Morašic část II. Dne 21.června 1554 prodal Burjan Anděl z Ronovce zboží Morašické spolu s dalším majetkem Mikuláši Štítnému ze Štítného za 3000 kop grošů. Po jeho smrti zdědila veškerý

Více

5. ročník Policejního rafťáku

5. ročník Policejního rafťáku 5. ročník Policejního rafťáku Kdo by to před 5 lety řekl, že tato vodácká akce bude mít nejen mezi IPAky takový úspěch. První ročník Policejního rafťáku jsme zahájili na Vltavě, na které jsme společně

Více

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou Říjen v naší mateřské škole Druhý měsíc tohoto školního roku nám přinesl mnoho nezapomenutelných zážitků. Naši předškoláci zúčastnili 3. ročníku "Vítání nových občánků", na kterém přivítali své zatím ještě

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. října 2017

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. října 2017 23. ročník říjen 2017 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. října 2017 Usnesením č. 42/2017 zastupitelé rozhodli prodat části pozemků p. č. 769/19 o výměře cca 33 m 2 a p. č. 771/1 o výměře cca

Více

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009

Zpravodaj 1. Městyse Knínice u Boskovic 2009 Zpravodaj 1 Městyse Knínice u Boskovic 2009 informace úřadu městyse Odpad Odvoz domovního odpadu: 14. 1., 28. 1., 11. 2. Sběrný dvůr: 17. 1. 8.00 11.00 hod. Knihovna Úterý od 16.30 do 18.00 hodin. Zpráva

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

Poslední valná hromada se konala 7. února 2014 zde v hasičské zbrojnici v Kateřinicích.

Poslední valná hromada se konala 7. února 2014 zde v hasičské zbrojnici v Kateřinicích. Vážení bratři a setry, vážení hosté. máme za s sebou začátek nového roku 2015. V lednu se každý rok setkáváme zde v hasičárně na výroční valné hromadě, abychom zhodnotili rok minulý a začali se zabývat

Více

Kateřinský zpravodaj

Kateřinský zpravodaj Kateřinský zpravodaj září 2015 obec Kateřinice Dnes se dozvíte: Informace Obecního úřadu Pozvánky Topení a komíny Reklama 1 Záměr obce pronajmout Restauraci Obecní dům a Restauraci SPORT Obec Kateřinice

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 18. ročník srpen 2012 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 Usnesením č. 35/2012 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2012. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Šilheřovický zpravodaj Srpen 2006

Šilheřovický zpravodaj Srpen 2006 Šilheřovický zpravodaj Srpen 2006 Převoz vazníků V pondělí 14. 8. 2006 bude firma Zlínstav, a. s. Zlín, tř. T. Bati 385, Zlín Louky navážet dlouhé vazníky na strop tělocvičny. Proto bude omezen průjezd

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08)

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY

3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 3.1. Úplnost a velikost školy, vybavení školy Základní škola a Mateřská škola Střelice je právním subjektem zřízeným Obcí Střelice. Zahrnuje tyto součásti: Základní škola ulice

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V pátek dne 3. srpna 2018 zemřel ve věku nedožitých 78 let pan JIŘÍ GORČÍK Hvozdná, Žitná 332 Se zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek dne 9. srpna

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Nařízení Státní veterinární správy mimořádná veterinární opatření k zamezení šíření nákazy afrického moru prasat ve Zlínském kraji Vzhledem k tomu, že i naše obec

Více