Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31"

Transkript

1 strana 1/9 Datum tisku: Verzi: 3.00 * ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku íslo artiklu: P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití - Použití látky / p ípravku prostorová aróma Nedoporu ená použití Podrobné údaje o dodavateli bezpe nostního listu Identifikace výrobce/dovozce: LEIFHEIT Aktiengesellschaft Leifheitstraße Nassau/Lahn Germany Tel Fax: info@leifheit.com Internet: -adresa znalce: sds@kft.de Obor poskytující informace: Viz dodavatel/výrobce 1.4 Telefonní íslo pro naléhavé situace: Toxikolog i cké informa ní centrum Na Bojišti 1 P r a h a 2 Tel.: h ODDÍL 2: Identifikace nebezpe nosti 2.1 Klasifikace látky nebo sm si Klasifikace v souladu s na ízením (ES). 1272/2008 GHS07 Eye Irrit. 2 Skin Sens. 1 H319 Zp sobuje vážné podrážd ní o í. H317 M že vyvolat alergickou kožní reakci. Aquatic Chronic 3 H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými ú inky. 2.2 Prvky ozna ení Ozna ování v souladu s na ízením (ES). 1272/2008 Produkt je klasifikován a ozna en podle na ízení CLP. Výstražné symboly nebezpe nosti GHS07 Signální slovo Varování Nebezpe né komponenty k etiketování: eugenol kumarin (pokra ování na stran 2)

2 strana 2/9 (pokra ování od strany 1) (R)-p-Mentha-1,8-dien INCI: EUGENOL COUMARIN LIMONENE Standardní v ty o nebezpe nosti H319 Zp sobuje vážné podrážd ní o í. H317 M že vyvolat alergickou kožní reakci. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými ú inky. Pokyny pro bezpe né zacházení P101 Je-li nutná léka ská pomoc, m jte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah d tí. P280 Používejte ochranné rukavice. P305+P351+P338 P I ZASAŽENÍ O Í: N kolik minut opatrn vyplachujte vodou. Vyjm te kontaktní o ky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokra ujte ve vyplachování. P337+P313 P etrvává-li podrážd ní o í: Vyhledejte léka skou pomoc/ošet ení. P302+P352 P I STYKU S K ŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. 2.3 Další nebezpe nost Výsledky posouzení PBT a vpvb PBT: Nedá se použít. vpvb: Nedá se použít. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách 3.2 Chemická charakteristika: Sm si Popis: Sm s obsahuje následné látky bez nebezpe ných p ím sí. Obsažené nebezpe né látky: CAS: eugenol EINECS: Eye Irrit. 2, H319; Skin Sens. 1B, H317 REACH- : xxxx 20-25% CAS: EINECS: CAS: EINECS: CAS: EINECS: Indexové íslo: Bourbonal Eye Irrit. 2, H319 kumarin STOT RE 2, H373; Acute Tox. 4, H302; Skin Sens. 1, H317 (R)-p-Mentha-1,8-dien Flam. Liq. 3, H226; Aquatic Acute 1, H400; Aquatic Chronic 1, H410; Skin Irrit. 2, H315; Skin Sens. 1, H % 1-5% < 2,5% CAS: EINECS: caryophyllene Asp. Tox. 1, H304 CAS: ,6-di-terc-butyl-p-kresol EINECS: Aquatic Acute 1, H400; Aquatic Chronic 1, H410 Dodate ná upozorn ní: Zn ní uvedených údaj o nebezpe nosti látky je uvedeno v kapitole 16. < 2,5% < 1% ODDÍL 4: Pokyny pro první pomoc 4.1 Popis první pomoci Obecná upozorn ní: Produktem zne išt né oble ení vym te. V p ípad nehody nebo p i p etrvávání symptom vyhledejte léka e. P i nadýchání: P ívod erstvého vzduchu,p i obtížích vyhledat léka e. P i styku s k ží: Omýt vodou a mýdlem. (pokra ování na stran 3)

3 strana 3/9 P i p etrvávajících potížích vyhledejte léka e. P i zasažení o í: Oci s otevrenými vícky min opláchnete vodou. Pak konzultujte (ocního) lékare. P i požití: Vyplachovat ústa a bohat zapíjet vodou. Nevyvolat zvracení Pokud dojde k samovolnému zvracení: Hlavu zvracející osoby dejte do hluboké pozice, aby se zabránilo vdechnutí zvratk. Ihned se pora te s léka em a p edložte obal, etiketu nebo kartu bezpe nostních dat. 4.2 Nejd ležit jší akutní a opožd né symptomy a ú inky Další relevantní informace nejsou k dispozici. 4.3 Pokyn týkající se okamžité léka ské pomoci a zvláštního ošet ení Symptomatické ošet ení (pokra ování od strany 2) ODDÍL 5: Opat ení pro hašení požáru 5.1 Hasiva Doporu ené hasící prost edky: CO2,hasící prášek nebo vodní paprsky.v tší ohn vodními paprsky nebo p nou obsahující alkohol zdolat. Zp sob hašení p izp sobit podmínkám v okolí. Z bezpe nostních d vod nevhodné hasící prost edky: Plný proud vody 5.2 Zvláštní nebezpe nost vyplývající z látky nebo sm si P i požáru se m že uvolnit: kysli ník uhli itý (CO 2 ) Kysli ník uhelnatý (CO) 5.3 Pokyny pro hasi e Zvláštní ochranná výstroj: Nosit dýchací p ístroj nezávislý na okolním vzduchu. Další údaje: Poz statky po požáru a kontaminovaná hasící voda se musí zlikvidovat podle platných ú edních p edpis. Kontaminovanou vodu odd len sbírat, voda nesmí vniknout do kanalizace. ODDÍL 6: Opat ení v p ípad náhodného úniku 6.1 Opat ení na ochranu osob, ochranné prost edky a nouzové postupy Nosit osobní ochranný od v. Starat se o dostate né v trání. P i ú inku par, prachu nebo aerosolu použít dýchácí ochranu. Zabra te kontaktu s o ima a pokožkou 6.2 Opat ení na ochranu životního prost edí: Následující údaje se vztahují k výskytu v tších množství. Nenechat vniknout do kanalizace nebo do vodního toku. P i vniknutí do kanalizace nebo vodního toku informovat p íslušné orgány. Nesmí proniknout do vnit ních vrstev p dy. P i proniknutí do p dy informovat p íslušné orgány. 6.3 Metody a materiál pro omezení úniku a pro išt ní: Malá množství: P i rozsypání/rozlití: hlavní množství posbírejte pomocí hadr. Velká množství: Sebrat s materiály, vážícími kapaliny (písek, št rkový písek, pojidla kyselin, universální pojidla, piliny). Dopravit ke zp tnému zpracování nebo k odstran ní ve vhodných nádobách. 6.4 Odkaz na jiné oddíly Informace o bezpe nému zacházení viz oddíl 7. Informace o osobní ochranné výstroji viz oddíl 8. Informace k odstran ní viz oddíl 13. ODDÍL 7: Zacházení a skladování 7.1 Opat ení pro bezpe né zacházení Zabránit kontaktu s k ží a o ima. (pokra ování na stran 4)

4 strana 4/9 (pokra ování od strany 3) Upozorn ní k ochran p ed ohn m a explozí: Je zapot ebí respektovat všeobecná pravidla provozní protipožární ochrany. 7.2 Podmínky pro bezpe né skladování látek a sm sí v etn neslu itelných látek a sm sí Skladování: Požadavky na skladovací prostory a nádoby: Uložit uzavrené na chladném a suchém míste s dostatecným vetráním místnosti Upozorn ní k hromadnému skladování: Skladovat odd len od potravin. Skladujte odd len od krmiva. P i skladování dodržujte ustanovení pro nebezpe né látky. Další údaje k podmínkám skladování: Chránit p ed horkem a p ímým slun ním sv tlem. Skladovací t ída: Ostatní ho lavé a neho lavé látky 7.3 Specifické kone né / specifická kone ná použití Postupujte podle návodu k použití. ODDÍL 8: Omezování expozice / osobní ochranné prost edky Technická opat ení: Žádné další údaje,viz bod Kontrolní parametry Kontrolní parametry: Produkt neobsahuje žádná relevantní množství l u kterých se musí kontrolovat na pracovišti hrani ní hodnoty. Další upozorn ní: Jako podklad slouží p i zavedení platné listiny. 8.2 Omezování expozice Osobní ochranné prost edky: Všeobecná ochranná a hygienická opat ení: P ed p estávkami a po práci umýt ruce. Po kontaktu se substancí je zapot ebí pokožku o istit. Po kontaktu se substancí je zapot ebí pokožku o istit. Následující pokyny k ochrannému vybavení se vztahují na pr myslovou manipulaci s v tšími množstvy. Ochrana dýchacího ústrojí: P i normálních podmínkách použití není pot ebné. V p ípad p ekro ení mezní hodnoty pro vzduch a v p ípad neúmyslného uvoln ní látky: Krátkodob filtra ní za ízení: Filtr A/P2. Ochrana rukou: rukavice odolné proti chemikáliím Materiál rukavic musí být nepropustný a odolný proti produktu / látce / sm si. Výb r materiálu rukavic prove te podle asu pr niku, permeability a degradace. Materiál rukavic Butylkau uk Doba pr niku materiálem rukavic U výše uvedených dob se jedná o orienta ní hodnoty podle EN 374. Za podmínek v praxi (33 C za zohledn ní t lesné teploty) je t eba maximální dobu b ezosti omezit na 1/3. Je nutno u výrobce rukavic zjistit a dodržovat p esné asy pr niku materiálem ochranných rukavic. Pro trvalý kontakt jsou vhodné rukavice z následujícího materiálu: Nap íklad ochranné rukavice firmy KCL GmbH, D Eichenzell, vertrieb@kcl.de s následující specifikací (Kontrola byla provedena podle EN374): Materiál: Butylkau uk Tlouš ka vrstvy: 0,7 mm as protržení: > 480 Min Název artiklu: Butoject (898) Ochrana o í: Ochranné brýle. Ochrana t la: Pracovní ochranné oble ení. (pokra ování na stran 5)

5 strana 5/9 (pokra ování od strany 4) ODDÍL 9: Fyzikální a chemické vlastnosti 9.1 Informace o základních fyzikálních a chemických vlastnostech Všeobecné údaje Vzhled: Forma: tekuté Barva: bezbarvý Žlutavá Zápach: specifické pro produkt Prahová hodnota zápachu: Není ur eno. Hodnota ph: Není ur eno. Zm na stavu Bod tání/rozmezí tání: Teplota (rozmezí teplot) varu: není ur eno Není ur ena. Bod vzplanutí: 113 C Zápalnost (tuhé, plynné skupenství): Nedá se použít. Zápalná teplota: Není ur eno. Teplota rozkladu: Není ur eno. Samovznícení: Produkt není samozápalný. Nebezpe í exploze: U produktu nehrozí nebezpe í exploze. Hranice exploze: Dolní mez: Není ur eno horní: Není ur eno Vlastnosti zvyšující nebezpe í vzniku požáru: Není ur eno. Tlak par: Není ur eno. Hustota: Není ur ena. Relativní hustota 1,06 Hustota par Není ur eno. Rychlost odpa ování Není ur eno. Rozpustnost ve / sm sitelnost s vod : Mísitelné Rozd lovací koeficient n-oktanol/voda: Není ur eno. Viskozita: dynamicky: Není ur eno. kinematicky: Není ur eno. 9.2 Další informace Další relevantní informace nejsou k dispozici. ODDÍL 10: Stálost a reaktivita 10.1 Reaktivita Další relevantní informace nejsou k dispozici Chemická stabilita Termický rozklad / Podmínky, kterých je nutno se vyvarovat: Nedochází k rozkladu p i doporu eném zp sobu skladování a zacházení Možnost nebezpe ných reakcí Žádné nebezpe né rekce nejsou známy Podmínky, kterým je t eba zabránit Podmínky, kterých výskytu je zapot ebí zabránit: viz oddíl Neslu itelné materiály: Další relevantní informace nejsou k dispozici. (pokra ování na stran 6)

6 strana 6/ Nebezpe né produkty rozkladu: Žádné nebezpecné rozkladné zplodiny pokud jsou dodrženy predpisy skladování a zacházení (pokra ování od strany 5) ODDÍL 11: Toxikologické informace 11.1 Informace o toxikologických ú incích Akutní toxicita Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Za adovací relevantní LD/LC50-hodnoty: ATE oráln : > 5000 mg/kg mg/kg ATE dermáln : > 5000 mg/kg mg/kg (R)-p-Mentha-1,8-dien Oráln LD 50 >2000 mg/kg (rat/female) Primární dráždivé ú inky: Žíravost/dráždivost pro k ži Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Vážné poškození o í / podrážd ní o í Zp sobuje vážné podrážd ní o í. Senzibilita: M že vyvolat alergickou kožní reakci. Ú inky CMR (karcinogenita, mutagenita a toxicita pro reprodukci) Mutagenita v zárode ných bu kách Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Karcinogenita Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Toxicita pro reprodukci Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Toxicita pro specifické cílové orgány jednorázová expozice Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Toxicita pro specifické cílové orgány opakovaná expozice Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. Nebezpe nost p i vdechnutí Na základ dostupných údaj nejsou kritéria pro klasifikaci spln na. ODDÍL 12: Ekologické informace 12.1 Toxicita Aquatická toxicita: Kvantitativní data specieln k produkte nejsou k dispozici (R)-p-Mentha-1,8-dien EC 50 /24h (staticky) 0,85 mg/l (Daphnia magna) EC 50 /48h (staticky) 0,36 mg/l (Daphnia magna) LC 50 /48h 0,577 mg/l (Daphnia magna) LC 50 /96 (staticky) 720 μg/l (Pimephales promelas) NOEC (staticky) 0,074 mg/l (Daphnia magna) 48 h NOEC/72 h (staticky) 2,62 mg/l (Daphnia magna) 12.2 Perzistence a rozložitelnost Další relevantní informace nejsou k dispozici Bioakumula ní potenciál Další relevantní informace nejsou k dispozici Mobilita v p d Další relevantní informace nejsou k dispozici. Další ekologické údaje: Všeobecná upozorn ní: T ída ohrožení vody 2 (D) (Samoza azení):ohrožuje vodu Podle p ílohy 4 správních p edpis vodu ohrožující látky (VwVwS) ze dne Nesmí vniknout do spodní vody,povodí nebo kanalizace. Ohrožuje pitnou vodu už p i proniknutí malého množství do zeminy. škodlivá pro vodní organismy 12.5 Výsledky posouzení PBT a vpvb PBT: Nedá se použít. (pokra ování na stran 7)

7 strana 7/9 vpvb: Nedá se použít Jiné nep íznivé ú inky Další relevantní informace nejsou k dispozici. (pokra ování od strany 6) ODDÍL 13: Pokyny pro odstra ování 13.1 Metody nakládání s odpady Doporu ení: Musí se za dodržení p edpis na zhodnocení / likvidaci odpad odevzdat k ádné likvidaci. Za azení odpad se musí provést s orientací na p vod podle Evropského katalogu odpad (EAK). Odstran ní podle p íslušných p edpis. Kontaminované obaly: Doporu ení: Nekontaminované obaly se mohou použít k recyclingu. Nekontaminované obaly se mohou ošet it jako domácí odpady. Odstran ní podle p íslušných p edpis. Doporu ený istící prost edek: Voda, p ípadn s p ísadami istících prost edk. ODDÍL 14: Informace pro p epravu 14.1 UN íslo ADR, ADN, IMDG, IATA odpadá 14.2 Oficiální (OSN) pojmenování pro p epravu ADR, ADN, IMDG, IATA odpadá 14.3 T ída/t ídy nebezpe nosti pro p epravu ADR, ADN, IMDG, IATA t ída odpadá 14.4 Obalová skupina ADR, IMDG, IATA odpadá 14.5 Nebezpe nost pro životní prost edí: Látka zne iš ující mo e: Ne 14.6 Zvláštní bezpe nostní opat ení pro uživatele Nedá se použít Hromadná p eprava podle p ílohy II úmluvy MARPOL a p edpisu IBC Nedá se použít. P eprava/další údaje: Podle výše uvedených na ízení žádný nebezpe ný náklad UN "Model Regulation": odpadá ODDÍL 15: Informace o p edpisech 15.1 P edpisy týkající se bezpe nosti, zdraví a životního prost edí/specifické právní p edpisy týkající se látky nebo sm si Rady 2012/18/EU Nebezpe né látky jmenovit uvedené - P ÍLOHA I Pßdnß z obsapen ch lßtek nen_ na seznamu Rady (ES). 1907/2006 P ÍLOHA XVII Omezující podmínky: 3 Národní p edpisy: Upozorn ní na omezení práce: Dodržet pracovní omezení pro mladistvé.. Na ízení Komise (EU). 453/2010, kterém se m ní na ízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek Na ízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (pokra ování na stran 8)

8 strana 8/9 (pokra ování od strany 7) Zákon. 350/2011 Sb., o chemických látkách a chemických sm sích a o zm n n kterých zákon (chemický zákon) Zákon. 20/1966 Sb., o pé i o zdraví lidu Na ízení vlády. 9/2013 Sb., kterým se m ní na ízení vlády. 361/2007 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví p i práci, ve zn ní pozd jších p edpis Zákon. 185/2001 Sb., o odpadech a o zm n n kterých dalších zákon, v platném zn ní Zákon. 111/1994 Sb., o silni ní doprav a vyhláška. 64/1987 Sb., o evropské dohod o mezinárodní silni ní p eprav nebezpe ných v cí (ADR) ve zn ní pozd jších a souvisejících p edpis Stupe ohrožení vody: VOT 2(Samoza azení): ohrožující vodní zdroje Posouzení chemické bezpe nosti: Posouzení chemické bezpe nosti nebylo provedeno. * ODDÍL 16: Další informace Údaje se opírají o dnešní stav našich v domostí, nep edstavují však záruku vlastností produktu a nevznikají tak žádné smluvní právní vztahy. D vody pro zm nu Zm na obchodného názvu Nahrazuje verzi ze dne: Relevantní v ty z oddíl 3 karty bezpe nostních údaj (není relevantní k ozna ování produktu) H226 Ho lavá kapalina a páry. H302 Zdraví škodlivý p i požití. H304 P i požití a vniknutí do dýchacích cest m že zp sobit smrt. H315 Dráždí k ži. H317 M že vyvolat alergickou kožní reakci. H319 Zp sobuje vážné podrážd ní o í. H373 M že zp sobit poškození orgán p i prodloužené nebo opakované expozici. H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými ú inky. Klasifikace v souladu s na ízením (ES). 1272/2008 Eye Irrit.2, Skin Sens.1 metoda výpo tu Aquatic Chronic 3 metoda výpo tu Obor, vydávající bezpe nostní list: KFT Chemieservice GmbH Im Leuschnerpark Griesheim Postfach Griesheim Germany Tel.: Fax: Karta bezpe nostních dat servis : Poradce: Barbara Stark Zkratky a akronymy: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) RID: Règlement international concernant le transport des marchandises dangereuses par chemin de fer (Regulations Concerning the International Transport of Dangerous Goods by Rail) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) LC50: Lethal concentration, 50 percent LD50: Lethal dose, 50 percent PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative Flam. Liq. 3: Ho lavé kapaliny Kategorie 3 Acute Tox. 4: Akutní toxicita Kategorie 4 Skin Irrit. 2: Žíravost/dráždivost pro k ži Kategorie 2 Eye Irrit. 2: Vážné poškození o í / podrážd ní o í Kategorie 2 Skin Sens. 1: Senzibilizace k že Kategorie 1 Skin Sens. 1B: Senzibilizace k že Kategorie 1B (pokra ování na stran 9)

9 Powered by TCPDF ( strana 9/9 STOT RE 2: Toxicita pro specifické cílové orgány (opakovaná expozice) Kategorie 2 Asp. Tox. 1: Nebezpe nost p i vdechnutí Kategorie 1 Aquatic Acute 1: Nebezpe nost pro vodní prost edí - akutní nebezpe nost pro vodní prost edí Kategorie 1 Aquatic Chronic 1: Nebezpe nost pro vodní prost edí - dlouhodobá nebezpe nost pro vodní prost edí Kategorie 1 Aquatic Chronic 3: Nebezpe nost pro vodní prost edí - dlouhodobá nebezpe nost pro vodní prost edí Kategorie 3 Zdroje Údaje p edchozího dodavatele * Údaje byly oproti p edešlé verzi zm n ny Kapitoly ozna ené * vykazují zm ny oproti poslední verzi. (pokra ování od strany 8)

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Pomocný přípravek

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000492 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Preparát

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku íslo CAS: 7784-31-8 íslo ES (EINECS): 233-135-0 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Pomocný prípravek pro dentální

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Čisticí přípravek

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo artiklu: 16004 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití SU19 Stavebnictví a stavitelské

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku. 1.1 Identifikátor výrobku.. 1.2 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití. Použití látky / p ípravku Lepidlo. 1.3 Podrobné

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Čisticí přípravek

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Datum vydání: 14.10.2013 Číslo verze 3

Datum vydání: 14.10.2013 Číslo verze 3 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: A1405 Číslo CAS: 6226-79-5 Číslo ES (EINECS): 228-319-2 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo artiklu: 84703 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití POUZE PRO profesionální

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: B-I-ME512 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Lepidlo 1.3

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Dentální cement

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 100176 113169 Číslo CAS: 1302-78-9 Číslo ES (EINECS): 215-108-5 Číslo CAS: 1302-78-9 Číslo ES (EINECS):

Více

Bezpečnostní list. podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 16.07.2014 Číslo verze 12

Bezpečnostní list. podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 16.07.2014 Číslo verze 12 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 180 550, 180 530, 180 540, 180 510, 180 520 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 109000 Označení: Standardní (DIN/NBS) roztok pufru ph 1,679 / 1,68 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Film pro dentální

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 104142 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici. Použití látky / přípravku

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Výroba zubních

Více

strana 1/7 Bezpečnostní list podle zákona c. 350/2011 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/7 Bezpečnostní list podle zákona c. 350/2011 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/7 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000742 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: A7845 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace

Více

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 160 655, 160 648 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 108800 Označení: Technický roztok pufru ph 4,01 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Výroba zubních

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum tisku: Číslo verze 3

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum tisku: Číslo verze 3 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo ES: 231-955-3 Číslo CAS: 7782-42-5 Registrační číslo 231-955-3 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Základní nátěr

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku - 1.1 Identifikátor výrobku - Obchodní označení: T-13000 THERMCUT COOLING LIQUID, Pink T-13001 + T-13002 THERMCUT COOLING LIQUID, Transparent

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Výroba zubních

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3563963 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky /

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 104027 700438 Číslo CAS: 2444-46-4 Číslo ES (EINECS): 219-484-1 Číslo CAS: 2444-46-4 Číslo ES (EINECS):

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 26.08.2015 Číslo verze 1

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 26.08.2015 Číslo verze 1 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3564712 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky /

Více

strana 1/7 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/7 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/7 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000579 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Preparát

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Bromkresolová zeleň, 5g

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Bromkresolová zeleň, 5g Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 76-60-8 200-972-8 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 20.11.2015 Číslo verze 2

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 20.11.2015 Číslo verze 2 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 2540400 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 108702 Označení: Technický roztok pufru ph 7,0 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list podle narízení Evropského parlamentu a Rady (ES) c. 1907/2006 (REACH) a narízení Komise (EU) c. 453/2010)

Bezpečnostní list podle narízení Evropského parlamentu a Rady (ES) c. 1907/2006 (REACH) a narízení Komise (EU) c. 453/2010) strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní označení: Hilti Firestop Acrylic Sealant CFS-S ACR CP 606 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 106580 Označení: ISA roztok pro měření draslíku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku íslo CAS: 497-19-8 íslo ES (EINECS): 207-838-8 Indexové íslo: 011-005-00-2 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 86027 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Oblast použití SU3

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31. Datum vydání: 26.11.2010 Revize: 18.11.2010

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31. Datum vydání: 26.11.2010 Revize: 18.11.2010 DR 6304841 - Bison Cartridge 300 g HE strana 1/5 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku. Údaje k produktu.. Použití látky / p ípravku Poly Max Lepidlo Crystal. Identifikace výrobce/dovozce: Bison

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 63619 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky /

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: A9019 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 54154 3554154 Číslo ES: 231-791-2 Číslo CAS: 7732-18-5 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: LJ009 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/8 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 100121 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití látky / p ípravku Prost edek pro úpravu vody

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 162649 Číslo CAS: 13746-66-2 Číslo ES: 237-323-3 Číslo CAS: 13746-66-2 Číslo ES (EINECS): 237-323-3 Příslušná

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 27.07.2015 Číslo verze 3

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31. Datum vydání: 27.07.2015 Číslo verze 3 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 821099 Označení: Oxidační činidlo Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další

Více

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

strana 1/6 Bezpečnostní list podle zákona c. 371/2008 Sb., zpracován podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 000560 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Povrchová

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici. Použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3564805 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky /

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/7 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 700357 Číslo CAS: 800-95-1 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky

Více

Datum vydání: Číslo verze 2

Datum vydání: Číslo verze 2 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 87904, 87905, 87906, 87899 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 208090 100626 700773 100623 700866 102528 701875 Číslo CAS: 10039-26-6 Číslo ES (EINECS): 200-559-2 Číslo

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 10651/2 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3900, 3768, 3900-N, B3900 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: FA17 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 209331 Označení: Inhibitor nitrifikace Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 226071 101138 Číslo CAS: 9000-65-1 Číslo ES (EINECS): 232-552-5 Číslo CAS: 9000-65-1 Číslo ES (EINECS):

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 114101 100201 Číslo CAS: 99-26-3 Číslo ES (EINECS): 202-742-2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

23.07.2015 KIT COMPONENTS

23.07.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 23.07.2015 KIT COMPONENTS Product name: Access HIV combo QC Product code: A59430 Article number Description Quantity Symbols 3451C Access HIV combo QC - Negative QC QC1 (4.4 ml) 2 GHS07 3451D Access

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 12167/1 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení 453/2010/EC

Bezpečnostní list podle Nařízení 453/2010/EC strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Číslo výrobku: V45017 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použitíčistič oken 1.3.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 3578136 78136 7814V Číslo CAS: 65997-17-3 Číslo ES (EINECS): 266-046-0 1.2 Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31.

Bezpečnostní list. 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. 2 Identifikace nebezpečnosti. podle 1907/2006/ES, Článek 31. strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 159100 100566 Číslo CAS: 87-89-8 Číslo ES (EINECS): 201-781-2 Číslo CAS: 87-89-8 Číslo ES (EINECS): 201-781-2

Více

Washing machine-resistant glue for textiles.

Washing machine-resistant glue for textiles. strana 1/6 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku. 1.1 Identifikátor výrobku. Obchodní ozna ení:. 1.2 P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití. Použití látky / p ípravku

Více

Kit Components. V5171 cgmp-dependent Protein Kinase, 6,000u. Components: cgmp-dependent Protein Kinase (alpha Isozyme)

Kit Components. V5171 cgmp-dependent Protein Kinase, 6,000u. Components: cgmp-dependent Protein Kinase (alpha Isozyme) 10/28/2015 Kit Components Product code Description V5171 cgmp-dependent Protein Kinase, 6,000u Components: V517 cgmp-dependent Protein Kinase (alpha Isozyme) strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Polyuretanová

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 105186 101092 Číslo CAS: 8002-31-1 Číslo ES (EINECS): 310-127-6 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku P íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití Použití látky / p ípravku Prost edek na likvidaci as

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: 57-10-3 Číslo ES: 200-312-9 Registrační číslo Registrační číslo není pro tuto látku k dispozici,

Více

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGM 160

Bezpečnostní list strana: 1/5 podle 1907/2006/ES, Článek 31 Datum vydání: 08.05.2015 Revize: 08.05.2015 Obchodní označení: VGM 160 Bezpečnostní list strana: 1/5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Příslušná určená použití:

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní označení: Muraplast FK 8021 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 10015-701 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

2535300 JBL SiO2 Silikat Test-Set

2535300 JBL SiO2 Silikat Test-Set 14.06.2016 Kit Components Product code Description 2535300 JBL SiO2 Silikat Test-Set Components: 1025354000 JBL SiO2 Silikat Test-Set Reagenz 1 1025354003 JBL SiO2 Silikat Test-Set Reagenz 2 1025354005

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 103770 Číslo CAS: 9002-89-5 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Výroba zubních

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku S3X48-M500-2, S3X58-M500-2, S3X58-M500H, S3X58-M500K, S3X58-M500P, S3X48-M500T, S3X58-M500T, S3X58-M500L, S3X58-M500H,

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 860190 Označení: Neutralizátor (kalibrační sada nulového bodu) Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 100477 105350 Číslo CAS: 8008-94-4 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další

Více

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti strana 1/6 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo výrobku: 101208 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky / přípravku Těsnění 1.3

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní označení:apralon ECO Číslo výrobku: 20770510a 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31

Bezpe nostní list podle 1907/2006/ES, lánek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku íslo CAS: 7681-38-1 íslo ES (EINECS): 231-665-7 Indexové íslo: 016-046-00-X P íslušná ur ená použití látky nebo sm si

Více