Piráti z Karibiku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Piráti z Karibiku 29. 6. 3. 7 2015"

Transkript

1 Piráti z Karibiku Tábor plný tajemného a vzrušujícího dobrodružství s piráty z Karibiku začíná. Legendární kapitán Jack Sparrow vybírá posádku pro svoji bájnou pirátskou loď Černou perlu. Neváhej a seznam se s pirátským zákonem i ty, posbírej mnoho zlaťáků a odhal společně s námi ta největší tajemství pirátů. Nenech si ujít nezapomenutelnou a dobrodružnou cestu za pravým pirátským pokladem v třpytivých vodách Karibiku. Piráti z Karibiku již brousí své kordy a naše posádka čeká jen na Tvé nalodění! Těšíme se na Vás Markéta a Nikola mobil: den, pondělí 130 Kč - seznam se s ostatními členy (možná) budoucí posádky - Znáš pirátský zákon? My tě s ním seznámíme - Že nemáš měšec na zlaťáky? Nevadí, řekneme ti, kde ho seženeš 2. den, úterý 280 Kč - výlet (Baťův kanál přístav Veselí nad Moravou) - sraz v 7:50 na vlakovém nádraží v Bučovicích - Právě se chystáme nalodit na Černou perlu, přidáš se k nám? - najdi další kousek mapy v třpytivých vodách Karibiku - vyzvedávání dětí v 16:00 na vlakovém nádraží v Bučovicích 4. den, čtvrtek, koupaliště 130 Kč - výlet - autobusem do Nevojic, poté pěšky do Nesovic na koupaliště - čeká tě dobrodružná cesta plná nástrah - během ní najdi co nejvíce zlaťáků - Kapitán Barbadossa vede své živé/neživé piráty proti tobě, přemůžeš ho? - vyzvedávání dětí 15:00 na autobusovém nádraží - získej pár zlaťáků za správné odříkání zákonu - udělej si pirátský šátek - splň všechny požadavky a kousek mapy k pokladu je tvůj 3. den, středa 130 Kč - pirátské uzly - 3. část mapy - bojová hra 5. den, pátek 130 Kč - máš dostatek zlaťáků, získej ještě pár - pokud se Ti zdá, že jich máš pořád málo, nevadí, máš ještě pár možností jak je získat - vyhodnocení tábora Změny v programu vyhrazeny, celodenní výlet, dle aktuální předpovědi počasí. O případných změnách se děti dozví vždy den dopředu! Celková zvýhodněná cena týdenního městského tábora je 750 Kč, přihlásit se lze i na jednotlivé dny. V ceně je program (materiál na výrobu, jízdné, vstupné) a oběd; pitný režim (přibalte dětem láhev na pití to budou dostávat). Na výlety dětem, prosím, dávejte batůžek na záda, ne tašku do ruky! Kapesné je na zvážení rodičů. Program je vhodný přednostně pro děti třídy ZŠ. Pedagogický dozor zajištěn. Přihlášení a úhrada předem nutná do středy, na. V případě neúčasti dítěte vracíme 50% z uhrazené částky.

2 Da Vinciho vynálezy Pojďte s námi objevit, kdo to byl legendární Leonardo di ser Piero da Vinci. Byl to všestranný člověk a vynikal nejen jako malíř, sochař, architekt, přírodovědec, ale i jako hudebník, spisovatel, vynálezce a konstruktér. A proto i my se vydáme po jeho stopách a nahlédneme do jeho výtvarného ateliéru, vědeckého pracoviště nebo výzkumné laboratoře. U toho přece nemůžeš chybět! Proto se přidej k nám a staň se žákem Leonarda da Vinci. mobil: Těší se na Tebe Tomáš a Dominika Úterý Létací stroje 130 Kč - Letem světem s da Vinci aneb kdo to vlastně byl - Letecký den (výroba letadélek, soutěže o nejdelší let, nejhezčí letadlo, ) - Výtvarná díla malých vynálezců Středa Vodní svět 200 Kč Celodenní výlet koupací biotop Bohuslavice u Kyjova - Soutěže na suchu i ve vodě aneb: Suchý či mokrý, oblečený či neoblečený, hladový či sytý? - Sraz na v 8.15 h - Odjezd vlakem 9.04 h z Bučovic - Návrat h na vlakové nádraží v Bučovicích (vyzvednutí dětí) Čtvrtek Bojové stroje 130 Kč - Výroba obrovského tanku, kulometu, bomby - Kreativní ztvárnění svých vynálezů - Od každého kousek malíř, sochař, hudebník a konstruktér Pátek Všestranný jako da Vinci 130 Kč - Kuchtění Florentských pochoutek na svačinku - Soutěže na zahradě plné vynálezů např. se sluneční energií - Velké finále a vyhlášení nejlepší vynálezců O případných změnách se děti dozví vždy den dopředu! Celková zvýhodněná cena týdenního městského tábora je 550 Kč, přihlásit se lze i na jednotlivé dny. V ceně je program (materiál na výrobu, jízdné, vstupné) a oběd; pitný režim (přibalte dětem láhev na pití to budou dostávat). Na výlety dětem, prosím, dávejte batůžek na záda, ne tašku do ruky! Kapesné je na zvážení rodičů. Program je vhodný přednostně pro děti třídy ZŠ. Pedagogický dozor zajištěn. Přihlášení a úhrada předem nutná do středy, na. V případě neúčasti dítěte vracíme 50% z uhrazené částky.

3 Šmoulí království Veselá partička šmoulích kamarádů je tady pro vás. Čeká na Vás nejen Taťka Šmoula či Koumák, ale určitě se seznámíte i s Babčou, Cihličkou, Šašetkou nebo Slizounem. spolu s dalšími postavičkami budete řádit ve šmoulí zahradě, kuchyni, koupališti nebo při hledání Gargamelova pokladu. Těší se na Tebe Dominika a Tomáš mobil: Pondělí Kč - Keramický talisman Šalamouna Pravdomluvného - Šmoulí vesnice na zahradě (soutěže a hry) Úterý Kč - Kašírované šmoulí masky, s asistencí Matyldy Veliké proslulé cikánské věštkyně - Promítaní filmu Šmoulové - Výroba šmoulí čepice, kde vždy poradí Hráčkář Středa Kč Koupaliště Bučovice vodní hrátky, soutěže, atrakce, pozor na Krabici lumpáren Čtvrtek Kč - Barvení keramických talismanů za pomoci Spektry - víly barev - Kuchyně Taťky Šmouly a paní Kyselé kuchařky u krále Gérarda a její královská zmrzlina - Hledání Gargamelova pokladu Pátek Kč - Kreativní ztvárnění kašírovaných masek - Namíchání originálního Šmoulího magical drinku - Soutěž všestrannosti na zahradě se Šmoulou Silákem, odměnou bude jeho tetování - Šmoulí finále vyhlášení vítězů - O případných změnách se děti dozví vždy den dopředu! Celková zvýhodněná cena týdenního městského tábora je 670 Kč, přihlásit se lze i na jednotlivé dny. V ceně je program (materiál na výrobu, jízdné, vstupné) a oběd; pitný režim (přibalte dětem láhev na pití to budou dostávat). Na výlety dětem, prosím, dávejte batůžek na záda, ne tašku do ruky! Kapesné je na zvážení rodičů. Program je vhodný přednostně pro děti třídy ZŠ. Pedagogický dozor zajištěn. Přihlášení a úhrada předem nutná do středy, na. V případě neúčasti dítěte vracíme 50% z uhrazené částky.

4 Indiánské léto července 2015 Táborová hra na 5 dní pro děti mladšího školního věku. Příběhy jsou inspirovány životem indiánů. Jak se jmenuje obydlí - stany indiánů? Co je to tomahawk? Jak se indiáni na dálku dorozumívají? K čemu slouží totem? Nač je lapač snů? A třeba - co je to vigvam? To všechno se dozvíte, pokud s námi zažijete indiánské léto. Těší se na Vás Eva mobil: den, pondělí Vítej v indiánském kmeni -130Kč s sebou: bílé bavlněné tričko -seznam se s ostatními členy kmene - 1. indiánská zkouška - indiánská šifra - indiánský oděv 2. den, úterý Zkouška znalostí a dovedností -130 Kč - sraz v 8,00 na autobusovém nádraží - celodenní pěší výlet (max. 6 km celkem) s sebou: 1,5 litru pití, svačinu, pláštěnku - dejte, prosím, dětem pevnou obuv a batůžek na záda - 2. indiánská zkouška lov bizona - vyzvedávání dětí 15:54 hodin autobusové nádraží 3. den, středa -Náčelníkova Slavnost Slunce- 130 Kč - kmenové čelenky - 3. indiánská zkouška účast na rituálních kláních a tancích 4. den, čtvrtek Indiánská vesnice- 280 Kč - výlet do Brna, návštěva Zoo - sraz 7,40 na vlakovém nádraží s sebou: 1,5 litru pití, svačinu, pláštěnku, kapesné dle zvážení - dejte, prosím, dětem pevnou obuv a batůžek na záda - 4. indiánská zkouška indiánský charakter - vyzvedávání dětí v 15,33 na vlakovém nádraží 5. den, pátek Cesta k indiánskému pokladu 130 Kč -5. indiánská zkouška- Šamanovi hádanky aneb cesta k indiánskému pokladu - vyhodnocení tábora O případných změnách se děti dozví vždy den dopředu! Celková zvýhodněná cena týdenního městského tábora je 750 Kč, přihlásit se lze i na jednotlivé dny. V ceně je program (materiál na výrobu, jízdné, vstupné) a oběd; pitný režim (přibalte dětem láhev na pití to budou dostávat). Na výlety dětem, prosím, dávejte batůžek na záda, ne tašku do ruky! Kapesné je na zvážení rodičů. Program je vhodný přednostně pro děti třídy ZŠ. Pedagogický dozor zajištěn. Přihlášení a úhrada předem nutná do středy, na. V případě neúčasti dítěte vracíme 50% z uhrazené částky

5 Tajemství karet Chceš vědět proč je Žolík mezi ostatními kartami? Víš kolik je v balíčku karet? Možná i u nás na táboře karty obživnou ;-) Program, který se odvíjí od příběhu knihy Tajemství karet Josteina Gaardera, bude vypadat následovně: Těší se na Vás Jana a Bára 1. den, pondělí -130 Kč - výroba karet -hra v lese Po stopách trpaslíka 2. den, úterý-130 Kč sraz v 8:30 na -karetní kouzla a hry - keramický žolík 3. den, středa -130 Kč - koupaliště sladké bochánky a purpurová limonáda 4. den, čtvrtek-130 Kč, pěší výlet - Krajinou kolibří knížky s sebou: větší svačinu (oběd o něco později v Bučovicích) 5. den, pátek-130 Kč - hra Dopadení Žolíka vyhodnocení O případných změnách se děti dozví vždy den dopředu! Celková zvýhodněná cena týdenního městského tábora je 600 Kč, přihlásit se lze i na jednotlivé dny. V ceně je program (materiál na výrobu, jízdné, vstupné) a oběd; pitný režim (přibalte dětem láhev na pití to budou dostávat). Na výlety dětem, prosím, dávejte batůžek na záda, ne tašku do ruky! Kapesné je na zvážení rodičů. Program je vhodný přednostně pro děti třídy ZŠ. Pedagogický dozor zajištěn. Přihlášení a úhrada předem nutná do středy, na. V případě neúčasti dítěte vracíme 50% z uhrazené částky.

6 KREATIVNÍ LÉTO, července 2015 Holky, je tu pro Vás opět kreativní léto plné nápadů, barev, kreativity, sluníčka a dobrého oběda ve vinárně U Šembery. Neseďte doma a přijďte k nám na domeček tvořit, malovat, vyrábět z hlíny a fima, barvit a povídat si. Ukážeme si různé výtvarné techniky a každý den se něco nového naučíte a nebo se zdokonalíte v tom, co už znáte. Bude jen na Vás a Vaší kreativitě, jak bude daný výrobek vypadat a s jakou fantazií se do každého dílka pustíte. Těší se na Vás Lenka. ÚT keramika Moje chalupa aneb: Jak se staví sen technikou plátování dle připravených šablon nebo pomocí vlastní fantazie a představivosti ST bavlněný šátek (90 x 175cm) zapouštění barev, dokreslení konturou, aplikace z 8.7. korálků slouží jako sukně na plavky na pláž tzv. pareo nebo klasicky jako šátek ČT keramika glazování vypálené chalupy 9.7. náhrdelník z fima kombinace spirálek, proužků, býčího oka PÁ kosmetická taška malování tašky barvami na textil, dokreslení konturou big shot výroba pozvánky na letní slavnost, párty, narozeniny Cena po slevě za celý týden včetně obědů, pitného režimu a CD s fotkami: 600 Kč. V případě nenaplnění kapacity v daném termínu je možné se přihlásit i na jednotlivé dny. Cena za jeden den, včetně oběda a pitného režimu je 160 Kč. Sraz děvčat je vždy v 8.30 hodin na, program končí denně v hodin. Každý den přibalte dětem svačinku a pití, oběd je vždy zajištěn! Kartičku pojištěnce dětí dejte vedoucímu na začátku tábora, stačí její kopie. V případě nutnosti aktuálních informací během tábora kontaktujte vedoucí: Lenka Rešková, tel Změna programu z důvodu nepříznivého počasí vyhrazena. Informace podáme dětem vždy dopředu!

LET DO VESMÍRU, 30. června 4. července 2014

LET DO VESMÍRU, 30. června 4. července 2014 LET DO VESMÍRU, 30. června 4. července 2014 Vydej se s námi za vesmírným dobrodružstvím. Poznáš spoustu nových kamarádů, vyrobíš si vlastní raketoplán a prožiješ spoustu zábavy a legrace při soutěžích,

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Název tábora:.. Termín:. Jméno a příjmení.... Škola. třída. narozen zdravotní pojišťovna. Adresa bydliště.. Telefon..e-mail. Otec dítěte jméno a příjmení, zaměstnání.

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA

ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA S odsouhlasenými organizačními podmínkami dále souhlasím s táborovým řádem mého dítěte a se zveřejněním fotek, pro reprezentativní účely, na stránkách tábora www.aizo.cz, kde

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE sk. 1 - II. stupeň Název: Den s technikou - projektový den Vedoucí: Mgr. Jana Zelenková, Den: 6. prosinec 2016 Max. počet žáků: 20 Cíl: SPŠ Česká Lípa Cena: 50 Kč Oblečení: svačina, pracovní oblečení Návrat

Více

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2014

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2014 Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2014 Pro školní děti je připraven program na každý den vždy od 6:30-16:00 hodin. Příchod dětí od 6:30-8:00 hodin

Více

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte SEZNAM VĚCÍ NA LETNÍ TÁBOR Termín: 30. 6. - 11. 7. 2011 na vstupné na koupaliště (z této částky bude odečteno 40,- Kč za barevné oddílové tričko, kt. děti dostanou) velký pytel či tašku na špinavé prádlo

Více

SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR

SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR Tento seznam je univerzální a je určen především Vám rodičům, kterým jedou letos děti na náš tábor poprvé, a nevědí přesně co budou v rámci pobytu potřebovat. Jak

Více

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO PŘÍRODOVĚDCŮ ČKALOVOVA 10,708 00 OSTRAVA-PORUBA Telefon: 599 527 321,

Více

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013)

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013) VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ CENTRUM SPORTOVNÍCH AKTIVIT Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ: 00216305 DIČ: CZ00216305 Tel.: 541 14 2281 www.cesa.vutbr.cz PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU

Více

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE SICÍLIE největší ostrov ve Středozemním moři sídlo legendární mafie jedinná činná sopka v Evropě nádherné pláže spousta památek skvělé jídlo a pití milí

Více

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 Pro školní děti je připraven program na každý den vždy od 6:30-16:00 hodin. Příchod dětí od 6:30-8:00 hodin do DDM a odchod mezi 15:00-16:00 hodinou.

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

ˇ ˇ KÝ T. programy. PONDĚLÍ Den s velkým náčelníkem Manem. ...animacní. Informace na: tel.: I

ˇ ˇ KÝ T. programy. PONDĚLÍ Den s velkým náčelníkem Manem. ...animacní. Informace na: tel.: I ET VE PONDĚLÍ Den s velkým náčelníkem Manem 11:00 12:30 Medvědi z jeskyně Kreativní dílnička pro malé lovce Dětský svět a lovkyně 14:00 15:00 Teplo ohně naší tlupy Vyrábíme originální pohlednice Dětský

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

Pokud se chcete zúčastnit, je nutné se na jednotlivé dny nahlásit předem. Každý den nás může být max. 10 účastníků + lektorky a asistentky.

Pokud se chcete zúčastnit, je nutné se na jednotlivé dny nahlásit předem. Každý den nás může být max. 10 účastníků + lektorky a asistentky. Letní aktivity na Miladě Kdy a kde? termín: 8. - 12. července příchod: 8-9 h, Milady Horákové 1; od 9 h denní program návrat: 15-16 h, Milady Horákové 1 O co jde? Letní aktivity na Miladě jsou pokračováním

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Těšíme se na Vás 1. září!

Těšíme se na Vás 1. září! DS Milí příznivci Labyrinthu, děkujeme za zájem o projekt Open School Space a laboratorní školu Labyrinth. Vašeho zájmu si velmi ceníme, a proto Vás prostřednictvím newsletteru pravidelně informujeme o

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 CELOROČNÍ HRA: PIRÁTI CESTOVÁNÍ PO OSTROVECH Hra bude probíhat po celý školní rok a bude rozdělena na deset částí deset měsíců ve školním roce. Každý měsíc je

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

17. 8. 21. 8. 2015 8 00 16 00 hod cena : 1000,-Kč

17. 8. 21. 8. 2015 8 00 16 00 hod cena : 1000,-Kč příměstský tábor 17. 8. 21. 8. 2015 8 00 16 00 hod cena : 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 7-12 let V Egyptské GÍZE nedaleko pyramid objevili archeologové pozůstatky

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

ETS ZIMNÍ ŘÍŠE. Pondělí Sněhové vločky. 15:00-16:00 Ledové kouzlení Zábavnou formou si zkusíme Dětský svět spoustu pokusů, a to nejen s ledem

ETS ZIMNÍ ŘÍŠE. Pondělí Sněhové vločky. 15:00-16:00 Ledové kouzlení Zábavnou formou si zkusíme Dětský svět spoustu pokusů, a to nejen s ledem E Pondělí něhové vločky 11:00-12:00 Vločky plné knoflíčků Krásné vločky ze dřívek a knoflíků Dětský svět 12:30-14:00 Odpočinek u pohádky Polední poklidné promítání pohádky Dětský svět 14:00-15:00 Pohled

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, z.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

1. Den (sobota) - SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ TOTEMU - SLAVNOSTNÍ VZTYČENÍ TÁBOROVÉ VLAJKY za zvuku táborové hymny - ÚVODNÍ SEZNAMOVACÍ DISKOTÉKA

1. Den (sobota) - SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ TOTEMU - SLAVNOSTNÍ VZTYČENÍ TÁBOROVÉ VLAJKY za zvuku táborové hymny - ÚVODNÍ SEZNAMOVACÍ DISKOTÉKA 1. Den (sobota) PŘÍJEZD vstupní zdravotní filtr ROZDĚLENÍ DO ODDÍLŮ - ubytování dětí, vedoucích a praktikantů - kontrola počtu dětí - vybalení věcí, seznámení s režimem a s dislokací tábora, - kontrola

Více

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ 12 - II.stupeň Název: Hledání pokladu Vedoucí: p. Vovsová, Hůzlová 2. dohled: p. Hůzlová Den: 21. duben 201520 Cíl: Termit a okolí Doprava: pěšky Oblečení: sportovní obuv, oblečení dle počasí Návrat na

Více

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY:

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY: ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) Milí žáci, na čtvrtek 28. 5. 2015 jsme si pro vás připravili čtrnáct aktivit zveřejněných v tomto seznamu. Od pondělí 4. 5. 2015 (od 15 hodin) bude možné se prostřednictvím

Více

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ 3.-16. srpna 2014 Chedrbí (okr. Čáslav) Vážení zájemci, tento tábor je určen jakémukoli dítěti, které chce zažít spoustu zábavy a dobrodružství. Vyzkoušet si žít čtrnáct dní v přírodě,

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2018 Termín : 15. 21. července 2018 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2018 Společně si užíváme léta Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého

Více

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč Všeobecný příměstský tábor 27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 6-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová,

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

ˇ ˇ KÝ T. programy. ...animacní STAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČASU. PONDĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem

ˇ ˇ KÝ T. programy. ...animacní STAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČASU. PONDĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem ET VE TAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČAU PONDĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem 11:00 12:30 Medvědi z jeskyně Kreativní dílnička pro malé lovce a lovkyně 12:30 14:00 Odpočinek u pohádky Poklidné promítání pohádek

Více

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015 Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015 PT jsou určeny pro děti, které již zahájily školní docházku či absolvovaly přípravný ročník na základní škole.

Více

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.)

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.) PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY Termín: 2.7.2018 6.7.2018 Místo konání: hřiště Modlany (8.00 17.00 hod.) Všeobecné informace k fotbalovému táboru: Věci na trénování: Kopačky, holenní chrániče, štulpny,

Více

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek středa 22. května 2019.

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek středa 22. května 2019. Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek 17. - středa 22. května 2019. Místo konání: Berounka + Višňová u Křivoklátu. Účastníci: Studentky DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již podeváté letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-13 let. Tentokrát jsme

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz 27. týden

Více

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS LETNÍ SOUSTŘEDKO 2019 2. TERMÍN: 17.8.2019-24.8.2019 SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 16. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE STUDIA!

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče Termíny: 11.7. 15.7. Cesta kolem světa rozhlédneme se kolem sebe a vyrazíme poznat svět 18.7. 22.7. Po indiánské stezce naučíme se stopovat, lovit a stavět přístřeší 25.7. 29.7. Svět

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2014 22.6.2013 Nástup : Pondělí - 16.6.2013 do 9:00 hod. Odjezd: Neděle - 22.6.2013 v 15:00 hod. Sraz

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 14. 7. 28. 7. 2012 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

Automobily je nutné nechat před zákazem vjezdu ve vesnici. Vjezd na tábořiště není možný!

Automobily je nutné nechat před zákazem vjezdu ve vesnici. Vjezd na tábořiště není možný! Začátek a konec tábora Letošní rok zveme rodiče na stavbu a bourání tábora. Budeme rádi za Vaší pomoc spojenou i s dopravou Vašich dětí na tábor. Můžete se zúčastnit celé stavby od pátku do neděle a bourání

Více

LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV. Organizační pokyny pro rodiče účastníků

LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV. Organizační pokyny pro rodiče účastníků LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV Organizační pokyny pro rodiče účastníků Pořadatel: Rozjeď se z.s., IČ: 03268420, Hlavní vedoucí: Adam Fiala, tel.: 604 281 306, e-mail: adam.fiala@rozjedse.cz ZÁKLADNÍ INFORMACE Pořadatel:

Více

Kongresový sál. Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. Sraz na Wellness recepci

Kongresový sál. Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. Sraz na Wellness recepci 11:00 12:00 Relax yourself Papírové kouzlení Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. 15:00 16:00 Relax yourself Land Art V zimě není venku jen mráz. I zimní příroda má své kouzlo. Přijď si vytvořit

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 4. 2018 15:30 PÁLENÍ ČARODĚJNIC S OPÉKÁNÍM BUŘTŮ * sraz na recepci Libuše Více informací viz. plakát. úterý 1. 5. 2018 státní svátek 14:00 17:00 PROCHÁZKA DO LUDVÍKOVA S NÁVŠTĚVOU HOSPODY U

Více

RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ

RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ Str. 02... 1.běh 30.6. - 13.7. 2012 Str. 03... 2.běh 17.7. - 27.7. 2012 Str. 04... 3.běh 12.8. - 24.8. 2012 Str. 05... Můj první tábor I 28.7. -

Více

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem

Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Podmínky letního příměstského tábora Filipovka2016 s integračním programem Organizátor: Komunitní, integrační a volnočasové centrum FIlipovka Filipova 2013/1, Praha 4 Chodov 148 00 IČO: Kontaktní osoba:

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Přijďte si vyrobit hezký skleněný lampionek.

Přijďte si vyrobit hezký skleněný lampionek. Po ránu si zacvičíme společně s naším oblíbeným maskotem. 11:00-12:00 Vločky plné knoflíčků Krásné vločky ze dřívek a knoflíků 12:30-14:00 Odpočinek u pohádky Polední poklidné promítání pohádky 14:00-15:00

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše 18:30 KERAMIKA / lázeňská dílnička Slezský dům

Více

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99 Provozní řád Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice, okres Šumperk, příspěvková organizace I. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice

Více

ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/

ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/ ŠKOLNÍ VÝLETY 2015 /DUBEN ČERVEN, ZÁŘÍ, ŘÍJEN/ MŠ, ZŠ, SŠ Výlety pro děti od 4 let. Aktivity ve všech programových variantách jsou přizpůsobeny věku dětí. V případě špatného počasí je připravena náhradní

Více

ˇ ˇ KÝ T. programy. ...animacní STAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČASU. PONDĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem

ˇ ˇ KÝ T. programy. ...animacní STAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČASU. PONDĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem TAMICHMAN V PŘÍBĚHU ČAU PONĚLÍ den s velkým náčelníkem Manem 15:30 15:45 Cvičení s Mamutíkem Zábavné cvičení a hry Tělocvična 16:00 17:00 Medvědi z jeskyně Kreativní dílnička pro malé lovce ětský svět

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech.

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech. LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Vznik a provoz veřejné dětské skupiny Želvičky CZ.03.1.51/0.0/0.0/15_035/0001664 Adresa zařízení: Karla Šebora 3, 250 01 Brandýs nad Labem Provozovatel:

Více

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát V měsíci červnu jsme měli možnost hned 3x oslavit Den dětí. Poprvé se tomu tak stalo 1. 6. ve venkovních prostorách ZŠ Daneta.

Více

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Termín konání: od pátku 24.8. do soboty 1.9.2012, sraz 24.8. v 8:00 u bazénu, návrat 1.9. okolo 16:00. Ubytování:

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 5.3.2018 15:15-17:00 *PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV KÁMEN (střední

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

Příměstský tábor INLINE BRUSLENÍ

Příměstský tábor INLINE BRUSLENÍ Příměstský tábor INLINE BRUSLENÍ v termínu od 20. 8. do 24. 8. 2018, cena: 1.300,-Kč. od 7.00-8.30 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče Hl.

Více

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se IX. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

ASTROSTÁŽ - SPOLEČNÉ HVĚZDNÉ NEBE-II

ASTROSTÁŽ - SPOLEČNÉ HVĚZDNÉ NEBE-II Pozvánka na netradiční vzdělávací a poznávací akci ASTROSTÁŽ - SPOLEČNÉ HVĚZDNÉ NEBE-II Milí přátelé, srdečně Vás zveme na netradiční vzdělávací a poznávací akci, kterou pořádají Hvězdárna Valašské Meziříčí,

Více

59. ZEX Deštné 16. - 22. 2. 2014

59. ZEX Deštné 16. - 22. 2. 2014 59. ZEX Deštné 16. - 22. 2. 2014 S tebou mě baví svět! 14.TSP Zeměpisná společnost Po cestách vlasti Úvod Letošní Zimní expedice se uskuteční v Orlických horách v lyžařském středisku v Deštném. Hlavní

Více

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:...

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:... Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí INFORMAČNÍ MATERIÁL Příjmení a jméno dítěte:... Termíny: 9. 13. 7. 16. 20. 7. 23. 27. 7. 30.

Více

Dům dětí a mládeže, Tábor Tržní náměstí Tábor tel.: pobočka Veselí nad Lužnicí, Soběslav

Dům dětí a mládeže, Tábor Tržní náměstí Tábor tel.: pobočka Veselí nad Lužnicí, Soběslav Dům dětí a mládeže, Tábor Tržní náměstí 346 390 01 Tábor tel.: 381 202 821-28 www.ddmtabor.cz pobočka Veselí nad Lužnicí, Soběslav Dům dětí a mládeže Tržní náměstí 346 390 01 Tábor Telefon: 381202821-28

Více

T U R N O V, Městský stadion L.Daňka *** Pátek 3. června 2011 *** ROZPIS ZÁVODU

T U R N O V, Městský stadion L.Daňka *** Pátek 3. června 2011 *** ROZPIS ZÁVODU s ADAMEM 2011 Mezinárodní atletické závody pro žáky 1.- 5.třídy základních škol - z polskiej Szkoły Podstawowej nr 4 im. Kornela Makuszyńskiego, w Jaworze a ze ZŠ z okrsku Turnovsko T U R N O V, Městský

Více

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Pokyny pro kurz Teorie a didaktika cykloturistiky - KTS/TDC Termín: 27. 5. 31. 5. 2013 Místo: Vedoucí kurzu: Instruktoři: Účastníci: Hranice penzion U Jiřího http://www.penzionujiriho.cz/

Více

OBSAH 05 - Relaxačně zábavný den 08 - Informace o odbočce Informace a upozornění 03 - Výstava soch Nevídáno 04 - Výlet za vůní medu

OBSAH 05 - Relaxačně zábavný den 08 - Informace o odbočce Informace a upozornění 03 - Výstava soch Nevídáno 04 - Výlet za vůní medu 04/2016 Termíny nejbližších akcí 28. 7. 2016 Nový Jičín - Výstava soch Nevídáno 02. 8. 2016 Chlebovice - Poznávací výlet za vůní medu 13. 8. 2016 Heipark Tošovice - Relaxačně zábavný den 22. - 26. 8. Teplice

Více

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

YMCA PRAHA. Na mapě je to zde:

YMCA PRAHA. Na mapě je to zde: 27. 6. 2018 v Praze Milí rodiče, rok se s rokem sešel a pomalu nastává čas opět vyslat vaše potomky na cestu za dobrodružstvím. Oblast, do které se vydáme tentokrát, se zmítá v souboji dobra a zla, je

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

Stáž - Spojené království

Stáž - Spojené království Stáž - Spojené království 31. 3. 3. 4. 2019 Základní informace o vzdělávání -- plní Kurikulum, které platí pro všechny MŠ (soukromé i státní), všechny podléhají kontrole -- na počet 28 dětí zde funguje

Více

Kopretina centrum pro rodiče s dětmi

Kopretina centrum pro rodiče s dětmi Kopretina centrum pro rodiče s dětmi Pobočka Žďár nad Sázavou Horní 22, 591 01 Žďár nad Sázavou mob.: 731 130 775, e-mail: kopretina1.zdar@caritas.cz www.zdar.caritas.cz PROGRAM NA OBDOBÍ KVĚTEN SRPEN

Více

Fénix Brno. Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/

Fénix Brno. Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/ Fénix Brno Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/ Vážení rodiče, Dostávají se Vám do rukou kompletní informace k letnímu táboru našeho oddílu.

Více

P O Z V Á N K A 15.SOUSTŘEDĚNÍ ČLENŮ REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA ČESKÉ REPUBLIKY V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU 2.9. 6.9.2003, Polsko, Gdynia

P O Z V Á N K A 15.SOUSTŘEDĚNÍ ČLENŮ REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA ČESKÉ REPUBLIKY V RÁDIOVÉM ORIENTAČNÍM BĚHU 2.9. 6.9.2003, Polsko, Gdynia P O Z V Á N K A Svaz: Asociace ROB České republiky Hlavní cíl: Speciální trénink a doladění formy bezprostředně před mistrovstvím Evropy v ROB. Program: Odjezd z ČR v úterý 2.9.20003 ze svozových míst,

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 2.4.2018 Státní svátek 15:00 17:00 *VYRÁBÍME Z FIMO HMOTY LÁZEŇSKÁ DÍLNIČKA SLEZSKÝ

Více

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem úterý 25. 12. 1. svátek vánoční 10:00 10:45 Rozcvička Ranní protažení celého těla Tělocvična s Mamutíkem 11:00 12:30 Andělíček strážníček Tvoříme závěsné třpytivé andělíčky Dětský svět z papíru a vaty

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 19.6.2016 25.6.2016 Nástup : Neděle - 19.6.2016 do 16:00 hod. Odjezd: Sobota - 25.6.2016 do 13:00 hod. Sraz

Více